Vampire knight 2 kepregeny

ColourVUE Crazy Lens - nedioptrické (2 šošovky) Vampire

ColourVUE Crazy Lens - nedioptrické (2 šošovky) Vampire

ColourVUE Crazy Lens - Vampire - nedioptrické (2 šošovky) (alensa.sk)

Crazy ColourVUE (2 šošovky) farba: Vampire (9555644811112)

Crazy ColourVUE (2 šošovky) farba: Vampire (9555644811112)

Kontaktné šošovky sférické a nedioptrické, zakrivenie 8,6, priemer 14 mm, materiál hydrogél Terpolymer. Tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov. MaxVUE Vision je renomovaný výrobca najmä farebných kontaktných šošoviek. Svojou ponukou sa snaží pokryť predstavy každého klienta a dopriať mu tak vysnívaný vzhľad. Šošovky MaxVUE väčšinou zakrývajú celú dúhovku oka a tiež jej pre lepší efekt opticky zväčšujú. Z niekoľkých produktových radov si vyberie naozaj každý. Nechýba ani také špeciality, ako šošovky žiariace pri UV osvetlení alebo šošovky s tematickými a vtipnými motívmi. Výrobca však ponúka tiež veľmi kvalitné očné kvapky.Vďaka originálnym a tematickým motívom hydrogélových kontaktných šošoviek Crazy ColourVUE sa z vás stane hviezda každej párty. Táto edícia farebných šošoviek… (alza.sk)

1984 - képregény

1984 - képregény

Első alkalommal elevenedik meg képregényformában George Orwell 1949-ben megjelent világhírű, a náci és kommunista diktatúrák ihlette negatív utópiája: Óceánia rémállama, ahol a Párt - élén a személyi kultusszal övezett Nagy Testvérrel - mindenek felett áll, a polgárokat folyamatosan megfigyelik, a háborús paranoiát szító propagandasajtó napról napra újraírja a történelmet, a szabad gondolkodás pedig halálos bűnnek számít... Az 1984 jóslata ugyan nem teljesedett és nem is teljesedhet be, mert a jövőt - szerencsére - az ember sohasem láthatja pontosan (még egy olyan zseniális író sem, mint Orwell); de napjaink diktatórikus és autokratikus rendszereiben mégiscsak sok minden emlékeztet e remekmű lidércnyomásos világára. A könyv figyelmeztetése ezért ma is aktuális - s talán mindig az lesz... (pantarhei.sk)

Batman - Arkham Knight Vol. 2

Batman - Arkham Knight Vol. 2

The prequel to the best-selling game BATMAN: ARKHAM KNIGHT! Back on the streets, a mysterious enemy lurks in the shadows of Gotham. With special guests like the Suicide Squad in town, things just got more complicated! Collects BATMAN: ARKHAM KNIGHT numberd 7-12. (pantarhei.sk)

Vampire Weekend Father Of the Bridge (2 LP)

Vampire Weekend Father Of the Bridge (2 LP)

Tracklist: Hold You Now 2:33 Harmony Hall 5:08 Bambina 1:42 This Life 4:28 Big Blue 1:48 How Long? 3:32 Unbearably White 4:40 Rich Man 2:29 Married In A Gold Rush 3:42 My Mistake 3:18 Sympathy 3:46 Sunflower 2:17 Flower Moon 3:57 2021 1:38 We Belong Together 3:10 Stranger 4:08 Spring Snow 2:41 Jerusalem, New York, Berlin 2:54 Variant: Father Of the Bridge (Gatefold) (2 LP) Farba: Čierna Balenie obsahuje: LP Zloženie setu: 2 ks Rýchlosť: 33 1/3 RPM Interpret / Téma: Vampire Weekend Typ: LP platňa Typ: Otvárací obal Krajina pôvodu: Európska únia (muziker.com)

CRAZY LENS - Vampire Queen - dioptrické jednodenné (2 šošovky)

CRAZY LENS - Vampire Queen - dioptrické jednodenné (2 šošovky)

Crazy lens - vampire queen - dioptrické jednodenné (alensa.sk)

CRAZY LENS - Vampire Queen - nedioptrické jednodenné (2 šošovky)

CRAZY LENS - Vampire Queen - nedioptrické jednodenné (2 šošovky)

Crazy lens - vampire queen - nedioptrické jednodenné (alensa.sk)

Családi titok - Képregény

Családi titok - Képregény

Hollandiában minden évben április 30-án rendezvények sokaságával ünneplik a királynő születésnapját. Az emberek országszerte kimennek az utcára, ahol élőzene szól, finom fogások és frissítők kaphatók és úton-útfélen rögtönzött bolhapiacokon lehet használt holmikat venni és eladni. Jeroen úgy dönt, meglátogatja a nagymamáját, hátha akad nála valami eladnivaló... (pantarhei.sk)

Képregény az életem

Képregény az életem

A képregényíró és -rajzoló Mitch agyából hősök egész sora pattan elő, ám önmagát egészen addig nem tartja rendkívüli embernek, amíg egy új család nem költözik a házukba. Amikor Radley, Hester kilencéves fia megtudja, hogy kedvenc képregényfigurájának megalkotója csak néhány emelettel lejjebb lakik, Mitch hirtelen hőssé magasztosul a szemében. Bár a kisfiú szinte isteníti a férfit, az elromlott házassága után gyermekét egyedül nevelő édesanyja kimondottan távolságtartó vele szemben. Mégis van valami az asszonyban, ami egyre jobban fölkelti a férfi érdeklődését. Ez a valami pedig arra serkenti, hogy szeresse, tisztelje és védelmezze őt... (pantarhei.sk)

Twilight - Alkonyat - Képregény 1. rész

Twilight - Alkonyat - Képregény 1. rész

"Élvezettel dolgoztam az Alkonyat újfajta feldolgozásán. Young Kim bámulatos ügyességgel alakította át az általam megírtakat az általa rajzolt gyönyörű képek nyelvére. A szereplők is és a környezet is nagyon hasonlítanak ahhoz, ami az én fejemben kirajzolódott a sorozat megírása közben." (Stephenie Meyer) Young Kim "Alkonyat" című képregényének csodálatos illusztrációi, bepillantást engednek az író által elképzelt világba. Egyben lehetővé teszik, hogy egy új módon merüljünk el ebben a világban, új élményeket kapjunk - életre kelti a könyv lapjain megjelenő személyeket és helyszíneket. A mű születését Steph mindvégig szorosan nyomon követte. (pantarhei.sk)

Thor - A mennydörgés istene (képregény)

Thor - A mennydörgés istene (képregény)

Eltűnt istenek. Kozmikus nyomozás. Ősi fenyegetés.Amikor Thor kutatásba fog, hogy kiderítse, mi történt egy távoli világ elnémult istenségeivel, ijesztő felfedezést tesz: egy rejtélyes erő szisztematikusan levadássza az univerzum halhatatlan urait. Thor a nyomába ered, de könnyen lehet, hogy olyasmire vállalkozik, ami még az ő erejét is meghaladja…Jason Aaron Eisner-díjas sorozatát méltán tartják minden idők egyik legjobb Thor-történetének. Aaron lenyűgöző sagáját Esad Ribic (Loki) lélegzetelállító rajzai kísérik és teszik látvány terén is kihagyhatatlanná.A kötet a Thor: God of Thunder sorozat 1-11. számában megjelent, önálló történetet tartalmazza. (pantarhei.sk)

Star Wars - Vader lezuhan - képregény

Star Wars - Vader lezuhan - képregény

Darth Vader magányosan hajtja végre titkos küldetését, amikor váratlanul szemtől-szemben találja magát egy lázadó flottával, és az összecsapás során lezuhan egy közeli bolygón. Sikerül a felkelőknek kihasználniuk a lehetőséget, hogy megszabaduljanak az egyik legnagyobb ellenségüktől - vagy megtapasztalják a sötét oldal pusztító hatalmát? A Sith nagyúr lezuhant ugyan, de még nem győzték le. A korábbi részek összes szereplője felbukkan újra: Luke, Vader, Leia, Aphra, Han, C-3PO, Artu, Triplazéró és BT-1. És két vuki vív egymással hajmeresztő párviadalt: Csubakka és Black Krrsantan! ROOOARRGH AR RUU! Ez a képregény gyűjtemény a MARVEL új Star Wars sorozatának 13-14. számát valamint a Darth Vader sorozat 13-15. számát foglalja magában, A Vader Down című különszámmal együtt. A kötetben… (pantarhei.sk)

Star Wars - Vader - Sötét látomások (képregény)

Star Wars - Vader - Sötét látomások (képregény)

A Star Wars filmek főszereplője, mindannyiunk kedvenc gonosztevője újra színre lép egy vadonatúj minisorozatban! A kötetben szereplő öt történet mindegyike más-más oldalról mutatja be a rejtélyes fekete lovagot - a személyét galaxisszerte övező mítosz felől közelítve meg a főhőst. A Birodalom egyik eldugott szegletében akkora a baj, hogy egyesek még a könyörtelen sötét nagyúrra is megmentőként tekintenek. Alárendeltjei ugyanakkor annyira rettegik haragját, hogy őrületbe kergeti őket a kudarctól való félelem. Darth Vader azonban nem csupán pusztító gépezet, komor vonzereje felébreszti egy ápolónő szerelmét... A Sith lovag hatalma és ereje olyan lenyűgöző, hogy annak hatása alól még a lázadó pilóták sem képesek kivonni magukat! Ez a képregénygyűjtemény a MARVEL Vader: Sötét látomások című… (pantarhei.sk)

A három testőr Afrikában - Színes képregény

A három testőr Afrikában - Színes képregény

A három barát, Csülök, Tuskó Hopkins és Senki Alfonz a becsületrend tulajdonosai, akik hőstettükért jutalmul légionáriusként szolgálhatnak egy kellemes erődben. A három férfi életét Potrien őrmester keseríti meg, de azt még ő sem tudja megakadályozni, hogy a "három testőr" izgalmas és veszélyes kalandok során lovagi szolgálatot teljesítsen Yvonne Barré, fiatal francia hölgy oldalán... (pantarhei.sk)

White Shark BLACK KNIGHT (BLACK-KNIGHT)

White Shark BLACK KNIGHT (BLACK-KNIGHT)

Herná podložka pod myš – materiál: textil, guma a pena, pod zápästie, rozmery: 40 cm×0.3 cm×30 cm, protišmyková základňa, čierna Herná podložka pod myš White Shark BLACK KNIGHT sa postará o presnejšie zameriavanie a lepšiu plynulosť a ešte môže dizajnovo doplniť vašu hernú zostavu. V tomto prípade ide navyše o podložku, ktorá ponúka vankúšik pod zápästie. To znamená pohodlnejšiu prácu s myšou a fixáciu pohodlnejšej pozície ruky. Celú plochu hornej strany tvorí textil, takže sa myšou pohybuje presnejšie a navyše pôsobí lepšie na dotyk. Spodnú časť podložky tvorí guma, nebude preto po stole uchádzať. Ak vyberáte podľa rozmerov, herná podložka pod myš White Shark má 40 cm × 0,3 cm. Kľúčové prednosti hernej podložky pod myš White Shark BLACK KNIGHT S podložkou dosiahnete skvelé herné výsledky… (alza.sk)

White Shark RED KNIGHT (RED-KNIGHT)

White Shark RED KNIGHT (RED-KNIGHT)

Herná podložka pod myš – materiál: textil a pena, pod zápästie, rozmery: 40 cm×0.3 cm×30 cm, protišmyková základňa, čierna a červená Herná podložka pod myš White Shark RED KNIGHT dovoľuje presnejší a jemnejší pohyb myši a ešte bude skvelým herným doplnkom k počítaču. V tomto prípade ide navyše o podložku, ktorá ponúka vankúšik pod zápästie. To znamená pohodlnejšiu prácu s myšou a zafixovanie ruky v správnej polohe. Celú plochu hornej strany tvorí textil, vďaka čomu zabezpečí optimálne kĺzanie myši aj príjemný pocit na dotyk. Ak vyberáte podľa rozmerov, podložka pod myš herná White Shark meria 40 cm × 0,3 cm. Základné parametre hernej podložky pod myš White Shark RED KNIGHT Vďaka tejto podložke budete dosahovať tie najlepšie herné výkony Vankúšik pod zápästie na väčšie pohodlie Materiál… (alza.sk)

White Shark BLUE KNIGHT (BLUE-KNIGHT)

White Shark BLUE KNIGHT (BLUE-KNIGHT)

Herná podložka pod myš – materiál: textil a pena, pod zápästie, rozmery: 40 cm×0.3 cm×30 cm, protišmyková základňa, čierna a modrá Herná podložka pod myš White Shark BLUE KNIGHT vám zlepší plynulosť pohybu myšou, čím vám pomôže k lepším výkonom. V prípade tohto modelu navyše ide o podložku, ktorá vám umožní odložiť ruku na vankúšik. To predstavuje pohodlnejšiu prácu myšou a fixáciu pohodlnejšej pozície ruky. Textil je po celej ploche hornej strany, pohyb po podložke je tak presnejší a bude aj príjemná na dotyk. Ak vyberáte podľa rozmerov, podložka pod myš herná White Shark bude mať 40 cm × 0,3 cm. Hlavné vlastnosti hernej podložky pod myš White Shark BLUE KNIGHT Herná podložka pod myš je podstatným pomocníkom na dosiahnutie víťazstva Vankúšik pod zápästie na väčšie pohodlie Materiál… (alza.sk)

CD VAMPIRE - Rex

CD VAMPIRE - Rex

(shop.rukahore.sk)

Vampire Rex (LP)

Vampire Rex (LP)

Tracklist:A1 PrelusionA2 RexA3 InspiritusA4 Wiru-AkkaA5 PandemoniA6 MolochB1 RekviemB2 SerafimB3 AnimaB4 Melek-Taus Dekáda interpreta: 2010 - 2019 Dekáda interpreta: 2020 - 2029 Krajina interpreta: Švédsko Žáner: Metal Vydavateľstvo: Century Media Balenie obsahuje: LP Rok nahrávky: 2020.0 Dátum vydania: 2020-06-19 Rok vydania: 2020.0 Zloženie setu: 1 ks Typ: LP platňa Typ: Digipak Variant: Rex (Vinyl LP) Subžáner: Death Metal Subžáner: Thrash Metal Interpret / Téma: Vampire Farba: Čierna Rýchlosť: 33 1/3 RPM Krajina pôvodu: Európska únia (muziker.com)

Dermacol Riasenka Vampire

Dermacol Riasenka Vampire

Dodá riasam mega dĺžku a fantasticky ich oddelí. Jemná krémová textúra obalí riasy od korienkov po celej ich dĺžke, predĺži ich a dodá im silu a plnosť. Pružná plastová kefka je špeciálne navrhnutá pre dokonalé vykreslenie, fantastické oddelenie a rozčesanie rias. Špeciálne polyméry a vosky fixujú zvodný tvar rias po dlhé hodiny. Nevytvára žmolky a neopadáva. Oftalmologicky testovaná - vhodná pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek. (drmax.sk)

Star Wars - A Felkelés kora - Hősök - képregény

Star Wars - A Felkelés kora - Hősök - képregény

Az eredeti Star Wars trilógia hősei visszatérnek! Han Solo éppen átvette jól megszolgált jutalmát a felkelőktől, és készül visszatérni a csempészélethez, amikor új barátja egy utolsó szívességet kér tőle. Luke Skywalker a sötét oldal csábításával kényszerül szembenézni, amely örökre megronthatja a fiatal Jedi lelkét. Lando Calrissian egy nagy dobásra készül, hogy végre-valahára megteremthesse magának azt az életet, amire mindig is vágyott. Leia hercegnő cselt sző, hogy kiszabadíthassa szerelmét Jabba, a hutt fogságából ? vajon képes lesz eljátszani a fejvadász Boushh szerepét, hogy megmenthesse Han Solót?Ez a képregénygyűjtemény a MARVEL A Felkelés kora című sorozatának részeit foglalja magában. A kötetben található történeteket Greg Pak írta, Chris Sprouse és Karl Story rajzolta. (pantarhei.sk)

Vampire: The Masquerade Swansong – PS5 (3665962012019) + ZDARMA…

Vampire: The Masquerade Swansong – PS5 (3665962012019) + ZDARMA Darček Vampire: The Masquerade Swansong - Náramek na ruku Promo elektronický kľúč Vampire: The Masquerade Swansong – predobjednávkový bonus – PS5

Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: RPG – Čo keby boli upíri skutoční? Čo keby títo krvilační predátori žili v utajení medzi nami a starostlivo osnovali prastaré konšpirácie? A čo keby ste sa vy stali jedným z nich? V hre Vampire: The Masquerade hráte za jedno z týchto príťažlivých monštier v sofistikovanom svete, kde sú hranice medzi skutočnosťou a nadprirodzenom vždy nejasné. Vitajte vo vesmíre World of DarknessNeveríte v existenciu nadprirodzena, ale radi by ste videli ako funguje svet, kde sú nadprirodzené tvory? V RPG Vampire: The Masquerade Swansong PS5 zavítate do univerza, kde sa na cintorínoch pohybujú zombie a v baroch lovia upíri, medzi ktorých sa sami zaradíte.Čeľte vo Vampire: The Masquerade Swansong PS5 následkom svojich rozhodnutíPrežite príbeh… (alza.sk)

Vampire Diaries: The Return

Vampire Diaries: The Return

Vampire Diaries The Return Collection 3 Books Set by L. J. Smith (Nightfall, Shadow Souls & Midnight): The Vampire Diaries: The Return: Shadow Souls: Elena Gilbert is once again at the center of magic and danger beyond her imagining. And this time, Stefan isn’t there to help. Stefan is held prisoner in the Dark Dimension—a world where vampires and demons roam free, and where humans are at the command of their supernatural betters. To save the man she loves, Elena is forced to trust her life to his handsome, but deadly brother Damon. The Vampire Diaries: The Return: Midnight: Elena Gilbert is back from the Dark Dimension, having successfully freed her vampire boyfriend Stefan Salvatore from imprisonment. Saving Stefan had an unlikely consequence: his vampire brother Damon Salvatore has… (pantarhei.sk)

Roblox Hunted Vampire (681326107132)

Roblox Hunted Vampire (681326107132)

Figúrka vhodná pre chlapcov, výška figúrky: 10cm, vhodná od 6 rokov Tiež hráte Roblox, skvelú populárnu počítačovú hru, v ktorej si hráči sami vytvárajú svoje prostredie budovaním rôznych predmetov a miest? Potom vám nesmú chýbať Roblox figúrky. Každá je iná, každá ale obsahuje aspoň jeden doplnok, unikátny kód umožňujúci odomknúť dodatočné doplnky v hre a sprievodcu zberateľov. S figúrkou Hunted Vampire nikdy neviete, či sa náhodou niekto z vašich priateľov nestal tiež členom ríše nemŕtvych... Zaobstarajte si aj ďalšie figúrky Roblox a rozšírte svoju zbierku.Kľúčové vlastnosti figúrky Roblox Hunted VampireFigúrka do hry RobloxObsahuje doplnok, unikátny kód a sprievodcu zberateľovS figúrkou Hunted Vampire nikdy neviete, či váš priateľ tiež nie je upíromMožno dostať ďalšie figúrky (alza.sk)

Topánky Grisport Vampire Nubuk 37

Topánky Grisport Vampire Nubuk 37

Topánky Grisport Vampire Nubuk 37 Je vyrobená veľmi mäkké nubukovej kože, podrážka je extrémne flexibilné - systém Ergo-flex. V spojení s veľmi nízkou váhou sa jedná o rozprávkovo pohodlný model. Zvršok - mäkká hovädzinovej nubuk váha - 550 g (pár veľ. 37) Podošva - PU, systém Ergo-flex Outdoor obuv » Treková vysoká obuv » Topánky Grisport Vampire Nubuk 37 (gamisport.sk)

Topánky Grisport Vampire Nubuk 38

Topánky Grisport Vampire Nubuk 38

Topánky Grisport Vampire Nubuk 38 Je vyrobená veľmi mäkké nubukovej kože, podrážka je extrémne flexibilné - systém Ergo-flex. V spojení s veľmi nízkou váhou sa jedná o rozprávkovo pohodlný model. Zvršok - mäkká hovädzinovej nubuk váha - 550 g (pár veľ. 37) Podošva - PU, systém Ergo-flex Outdoor obuv » Treková vysoká obuv » Topánky Grisport Vampire Nubuk 38 (gamisport.sk)

Topánky Grisport Vampire Nubuk 39

Topánky Grisport Vampire Nubuk 39

Topánky Grisport Vampire Nubuk 39 Je vyrobená veľmi mäkké nubukovej kože, podrážka je extrémne flexibilné - systém Ergo-flex. V spojení s veľmi nízkou váhou sa jedná o rozprávkovo pohodlný model. Zvršok - mäkká hovädzinovej nubuk váha - 550 g (pár veľ. 37) Podošva - PU, systém Ergo-flex Outdoor obuv » Treková vysoká obuv » Topánky Grisport Vampire Nubuk 39 (gamisport.sk)

Topánky Grisport Vampire Black 36

Topánky Grisport Vampire Black 36

Topánky Grisport Vampire Black 36 Dámske Topánky športového vzhľadu sa hodí do mesta aj pre voľný čas. Topánky sú vyrobené z veľmi mäkkej hovädzej kože s maximálne flexibilné podošvou. V spojení s veľmi nízkou váhou sa jedná o rozprávkovo pohodlný model. Zvršok - mäkká hovädzinová useň membrána - Podošva - PU, systém Ergo-flex medzipodrážka - váha - 540 g (pár veľ. 37) Obuv na voľný čas » Vychádzková obuv » Topánky Grisport Vampire Black 36 (gamisport.sk)

Topánky Grisport Vampire Black 39

Topánky Grisport Vampire Black 39

Topánky Grisport Vampire Black 39 Dámske Topánky športového vzhľadu sa hodí do mesta aj pre voľný čas. Topánky sú vyrobené z veľmi mäkkej hovädzej kože s maximálne flexibilné podošvou. V spojení s veľmi nízkou váhou sa jedná o rozprávkovo pohodlný model. Zvršok - mäkká hovädzinová useň membrána - Podošva - PU, systém Ergo-flex medzipodrážka - váha - 540 g (pár veľ. 37) Obuv na voľný čas » Vychádzková obuv » Topánky Grisport Vampire Black 39 (gamisport.sk)

Krvavý kruh - Vampire files 3

Krvavý kruh - Vampire files 3

Jack Fleming se vyrovnal se svou upíří existencí. Pomstil se mafii, unikl fanatickým lovcům upírů. S čím se však nedokáže srovnat, je vlastní minulost. Přesněji řečeno Maureen – žena, díky níž se stal upírem. Zmizela z jeho života bez jediného slůvka vysvětlení a Jack musí tuto záhadu rozluštit. Pravda však bolí… (pantarhei.sk)

Topánky Grisport Vampire Black 37

Topánky Grisport Vampire Black 37

Topánky Grisport Vampire Black 37 Dámske Topánky športového vzhľadu sa hodí do mesta aj pre voľný čas. Topánky sú vyrobené z veľmi mäkkej hovädzej kože s maximálne flexibilné podošvou. V spojení s veľmi nízkou váhou sa jedná o rozprávkovo pohodlný model. Zvršok - mäkká hovädzinová useň membrána - Podošva - PU, systém Ergo-flex medzipodrážka - váha - 540 g (pár veľ. 37) Obuv na voľný čas » Vychádzková obuv » Topánky Grisport Vampire Black 37 (gamisport.sk)

Topánky Grisport Vampire Nubuk 36

Topánky Grisport Vampire Nubuk 36

Topánky Grisport Vampire Nubuk 36 Je vyrobená veľmi mäkké nubukovej kože, podrážka je extrémne flexibilné - systém Ergo-flex. V spojení s veľmi nízkou váhou sa jedná o rozprávkovo pohodlný model. Zvršok - mäkká hovädzinovej nubuk váha - 550 g (pár veľ. 37) Podošva - PU, systém Ergo-flex Outdoor obuv » Treková vysoká obuv » Topánky Grisport Vampire Nubuk 36 (gamisport.sk)

Rode Vampire Clip Mikrofónová Objímka

Rode Vampire Clip Mikrofónová Objímka

Klip s dvomi zubami určený na uchytenie RODE Lavalier mikrofónu na oblečenie. Rozmery: 16 x 7 x 12 mm. Hmotnosť: 1 g. Krajina pôvodu: Čína Hmotnosť: 1 g (muziker.com)

Vampire: The Masquerade Swansong (vtmswanpc)

Vampire: The Masquerade Swansong (vtmswanpc)

Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: RPG Vitajte vo vesmíre World of DarknessNeveríte v existenciu nadprirodzena, ale radi by ste videli, ako funguje svet, kde nadprirodzení tvorovia sú? V RPG Vampire: The Masquerade Swansong zavítate do univerza, kde na cintorínoch krúžia zombie a v baroch lovia upíri, medzi ktoré sa sami zaradíte. Čeľte následkom svojich voliebUpírie spoločenstvo v Bostone potrebuje vašu pomoc. Vžite sa do niektorého z troch starších upírov. Vyšetrujte, pracujte s možnosťami danými návrhom herného sveta a predovšetkým robte neľahké rozhodnutie. Tie totiž nakoniec rozhodnú o podobe veľkolepého finále. Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémBude oznámenéProcesorBude oznámenéGrafikaBude oznámenéDirectXBude oznámenéRAMBude oznámenéHDDBude oznámenéMinimálne HW… (alza.sk)

Eyecasions Šošovky 1-dňové Vampire

Eyecasions Šošovky 1-dňové Vampire

Šošovky Vampire Získajte so šošovkami prirodzenú farbu na zvýšenie vášho očného tónu, aj keď vaša vlastná farba očí je tmavá, teraz môžete mať dokonalé oči. Balenie obsahuje: 2 ks šošoviek (1 pár), ktoré sú určené na 1-dňové nosenie (heliumking.sk)

Vampire: The Masquerade Swansong – Xbox Series X (3665962012248) +…

Vampire: The Masquerade Swansong – Xbox Series X (3665962012248) + ZDARMA Darček Vampire: The Masquerade Swansong - Náramek na ruku Promo elektronický kľúč Vampire: The Masquerade Swansong – predobjednávkový bonus – Xbox Series X

Hra na konzolu – Xbox Series X, škatuľová verzia, žáner: RPG – Čo keby boli upíri skutoční? Čo keby títo krvilační predátori žili v utajení medzi nami a starostlivo osnovali prastaré konšpirácie? A čo keby ste sa vy stali jedným z nich? V hre Vampire: The Masquerade hráte za jedno z týchto príťažlivých monštier v sofistikovanom svete, kde sú hranice medzi skutočnosťou a nadprirodzenom vždy nejasné. Vitajte vo vesmíre World of DarknessNeveríte v existenciu nadprirodzena, ale radi by ste videli ako funguje svet, kde sú nadprirodzené tvory? V RPG Vampire: The Masquerade Swansong Xbox Series X zavítate do univerza, kde sa na cintorínoch pohybujú zombie a v baroch lovia upíri, medzi ktorých sa sami zaradíte.Čeľte vo Vampire: The Masquerade Swansong Xbox Series X následkom svojich… (alza.sk)

Hans Zimmer The Dark Knight Original Motion Picture Soundtrack (2 LP)…

Hans Zimmer The Dark Knight Original Motion Picture Soundtrack (2 LP) 180 g

TracklistA1 Why So Serious? 9:14A2 I'm Not A Hero 6:34B1 Harvey Two-Face 6:16B2 Aggressive Expansion 4:36B3 Always A Catch 1:40B4 Blood On My Hands 2:16B5 A Little Push 2:43C1 Like A Dog Chasing Cars 5:03C2 I Am The Batman 2:00C3 And I Thought My Jokes Were Bad 2:29C4 Agent Of Chaos 6:55C5 Introduce A Little Anarchy 3:42D1 Watch The World Burn 3:48D2 A Dark Knight 16:15 Dekáda interpreta: 1980 - 1989 Dekáda interpreta: 2010 - 2019 Dekáda interpreta: 1990 - 1999 Dekáda interpreta: 2000 - 2009 Dekáda interpreta: 2020 - 2029 Farba: Čierna Krajina interpreta: Nemecko Žáner: Elektronický Vydavateľstvo: Warner Sunset Records Balenie obsahuje: LP Rok nahrávky: 2008.0 Dátum vydania: 2008-08-12 Rok vydania: 2008.0 Zloženie setu: 2 ks Rýchlosť: 33 1/3 RPM Interpret / Téma: Hans Zimmer Typ: LP… (muziker.com)

košele dámska PUNK RAVE - Vampire Knight - OPY-244bk

košele dámska PUNK RAVE - Vampire Knight - OPY-244bk

dámska košele s dlhými rukávmi. Materiál je ľahko elastický. Značka: PUNK RAVE. Farba: čierna. Zloženie: 95,3% bavlna, 4,7% polyester. Miery produktu poskytol výrobca. Upozorňujeme že miery v tabuľke sú iba orientačné a veľkosti sa môžu medzi jednotlivými výrobkami a štýly mierne líšiť. Orientačné rozmery daného produktu. Merané v cm. (metalshop.sk)

Dermacol Vampire Mascara 8ml odtieň black

Dermacol Vampire Mascara 8ml odtieň black

Mega predlžujúca riasenka. (mojalekaren.sk)

Vampire: The Masquerade Swansong – PS4 (vtmswanps4)

Vampire: The Masquerade Swansong – PS4 (vtmswanps4)

Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, žáner: RPG Vitajte vo vesmíre World of DarknessNeveríte v existenciu nadprirodzena, ale radi by ste videli, ako funguje svet, kde nadprirodzení tvorovia sú? V RPG Vampire: The Masquerade Swansong zavítate do univerza, kde na cintorínoch krúžia zombie a v baroch lovia upíri, medzi ktoré sa sami zaradíte.Čeľte následkom svojich voliebUpírie spoločenstvo v Bostone potrebuje vašu pomoc. Vžite sa do niektorého z troch starších upírov. Vyšetrujte, pracujte s možnosťami danými návrhom herného sveta a predovšetkým robte neľahké rozhodnutie. Tie totiž nakoniec rozhodnú o podobe veľkolepého finále. (alza.sk)

Vampire: The Masquerade Swansong – Xbox (vtmswanxbox)

Vampire: The Masquerade Swansong – Xbox (vtmswanxbox)

Hra na konzolu – Xbox Series X, škatuľová verzia, žáner: RPG Čo keby boli upíri skutoční? V RPG Vampire: The Masquerade – Swansong hráte za zvodné monštrá vo svete, kde sú hranice medzi skutočným a nadprirodzeným vždy nejasné. Musíte pracovať v tieni, aby ste chránili svoju sektu pri zbesilom vyšetrovaní, kým mesto Boston sa ponára do chaosu. Traja originálni upíryHrajte ako 3 upíri, z ktorých každý je starší ako sto rokov. Využite ich jedinečných schopností na oddelenir pravdy od klamstiev. Vyberiete si zastrašovanie, zvádzanie alebo zvolíte cestu nenápadnosti a utajovania? (alza.sk)

Creative Covers Vampire Golf Driver Headcover

Creative Covers Vampire Golf Driver Headcover

Ochranné puzdro s vtipným dizajnom chráni golfové palice pred poškodením a nárazmi. Puzdro je vhodné pre palice typu driver 460cc. Headcover je vyrobený z odolnej, no mäkkej, plyšovej látky, ktorá zaisťuje maximálnu ochranu. Vlastnosti: Vhodný pre golfové palice typu driver 460cc Chráni palice pred poškriabaním a poškodením Vyrobený z odolnej, mäkkej plyšovej látky Farba podľa výrobcu: Čierna Farba podľa výrobcu: Biela Farba podľa výrobcu: Červená Farba: Čierna Farba: Biela Farba: Červená Krajina pôvodu: Čína Vhodné pre: Driver (muziker.com)

Star Wars Darth Wader, A Sith sötét nagyura - Vader erődje (…

Star Wars Darth Wader, A Sith sötét nagyura - Vader erődje ( képregény)

Miután egykori mestere, Obi-van Kenobi legyőzte Anakin Skywalkert a Mustafar bolygó fortyogó tűzkatlanjában, megszületett Darth Vader, a Sith sötét nagyura. Vader alkut kötött a sötétséggel, ám sorsát ő sem láthatja előre, ezért tovább folytatja a harcot a Jedik örökségével. A nagyúr a Mustafaron emel magának egy hatalmas erődöt, amely a sötét oldal hatalmának szimbólumaként szolgál. A bolygó őslakosai mindent megtesznek azért, hogy megakadályozzák a gonosz erőd megépülését, Vadert azonban semmi sem tántoríthatja el céljától - bármibe kerül, a Sith nagyúr végrehajtja a tervét! Ez a képregénygyűjtemény a MARVEL Darth Vader: A Sith sötét nagyura című sorozatának 19-25. számát foglalja magában. A kötetben található történeteket Charles Soule írta és Giuseppe Camuncoli rajzolta (pantarhei.sk)

OST - CD MUSIC FROM THE VAMPIRE DIA

OST - CD MUSIC FROM THE VAMPIRE DIA

(shop.rukahore.sk)

Vákuová pinzeta Ideal Tek SMD Vampire UVO0000000

Vákuová pinzeta Ideal Tek SMD Vampire UVO0000000

Vákuové pinzety Vampire sú ideálne na vyzdvihnutie a umiestnenie komponentov SMD. Vďaka širokej škále prísaviek môžete v technológii SMD umiestniť takmer všetky veľkosti komponentov. Sú ľahko použiteľné a pripravené na okamžité použitie, pretože nie je potrebná žiadna elektrina ani batérie. Vákuové pinzety Vampire sú staticky zadarmo (bezpečné pre EDS), preto sa nedajú nabíjať vďaka použitiu statických disipatívnych materiálov. Tento text bol preložený strojovo. Upíri pinzety na vákuové pinzety · 2 oceľové ihly rovné a zaoblené · 3 rôzne gumové prísavky ESD (Ø 4, 6 a 9 mm). (conrad.sk)

DERMACOL Vampire Mascara - čierna 8 ml (85954588)

DERMACOL Vampire Mascara - čierna  8 ml (85954588)

Maskara , typ maskary: klasická, farba: čierna, efekt: predĺženie rias a objem Predlžujúca riasenka čiernej farby Vampire Mascara od značky Dermacol dodá vašim riasam mega dĺžku a fantasticky ich oddelí. Má krémovú štruktúru, ktorá jemne obalí jednotlivé riasy, a tým im dodá plnosť a predĺži ich. Navyše obsahuje špeciálne polymérové ??častice a vosky, ktoré zafixujú dokonalý tvar rias na niekoľko hodín. Vampire Mascara je oftalmologicky testovaná a je určená aj pre citlivé oči a nositeľky kontaktných šošoviek. Má špeciálnu pružnú kefku, s ktorou riasy perfektne rozčešete a oddelíte pre dokonalý výsledok.Kľúčové vlastnosti riasenky Vampire MascaraPredlžujúca riasenka od českej značky DermacolDodá vašim riasam extra dĺžku a dokonale ich oddelíVampire Mascara má jemnú krémovú štruktúruTáto… (alza.sk)

CD SAGA - SILENT KNIGHT

CD SAGA - SILENT KNIGHT

(shop.rukahore.sk)

Dermacol Vampire riasenka pre predĺženie rias 8 ml

Dermacol Vampire riasenka pre predĺženie rias 8 ml

Dermacol Vampire, 8 ml, Riasenky pre ženy, Maskara Dermacol Vampire dodá vašim riasam maximálnu dĺžku aj neskutočný objem.Vlastnosti:predĺži dĺžku riasmá intenzívnu farbujednotlivo oddelí každú riasunerozmazáva saPoužitie:Maskaru nanášajte jemnými ťahmi na riasy od korienkov až ku končekom. Pre väčšie zvýraznenie aplikujte viac vrstiev. (notino.sk)

Vampire: The Masquerade – Shadows of New York (1176565)

Vampire: The Masquerade – Shadows of New York (1176565)

Hra na PC , kľúč pre Steam (alza.sk)

SULOV KNIGHT Chrániče velikost: XL

SULOV KNIGHT Chrániče velikost: XL

Chránič pokrýva maximálnu oblasť chrbta pri zachovaní hybnosti. - škrupina so širokými plastovými časťami - pohodlné anatomické vypchávky - dobrá priedušnosť - Dvojitý pásový pás s uzáverom na suchý zips - Dva nastaviteľné pružné ramenné popruhy Materiál: polypropylén, EVA pena, polyester, nylon Veľkosti: XS 45 cm, S 50 cm, M 55 cm, L60 cm, XL 65 cm (efitness.sk)

Jacqueline de Yong - Rifle Knight

Jacqueline de Yong - Rifle Knight

Rifle z kolekcie Jacqueline de Yong, skinny strih s klasickým pásom. Model vytvorený zo spraného denimu. (answear.sk)

Scrikss Knight Chrome, plniace pero

Scrikss Knight Chrome, plniace pero

Plniace pero Scrikss klasického doutníkového tvaru s telom z brúsenej nerezovej ocele a pochrómovanými doplnkami. (luxusne-pera.sk)

Batman: Arkham Knight – PS4 (5051892216982)

Batman: Arkham Knight – PS4 (5051892216982)

Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: akčný – explozívne finále celej hernej trilógie prináša úplne unikátny zážitok a mnoho herných noviniek: sprístupnenie Batmobilu, ešte rozľahlejšie mesto a vylepšenia súbojového systému. Ako už je zvykom, čaká na vás celá plejáda záporákov, ako sú Tučniak, Two-Face, Scarecrow a mnohí ďalší, snažiaci sa prevziať kontrolu nad zbedačeným mestom. Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.Batman má v zásobe množstvo ničivých pomôcokVývojári z Rocksteady Studios si pre oddaných fanúšikov Batmana pripravili poriadne sladký zákusok. Po prvej časti Arkham Asylum a následnom pokračovaní Arkham City sa ocitnete na hrane samotného finále. Batman: Arkham Knight je konečne tu a očividne ide o… (alza.sk)

Rocket Knight (PC) DIGITAL (445462)

Rocket Knight (PC) DIGITAL (445462)

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: detský 63% Kráľovstvo Zephyrus je v troskách. Pomôžte ho zachrániť pred armádou vlkov, ktorá ohrozuje životy ľudí. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Čaká na vás nádherná grafika a oslnivé prostredie. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Akčná 2,5D skákačka od vydavateľa Konami. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! 4 nové svety Objavte obrovské nové svety, nové úrovne a výzvy, ktoré vás vtiahnu do deja.... (alza.sk)

Scrikss Knight Chrome, guľôčkové pero

Scrikss Knight Chrome, guľôčkové pero

Guľôčkové pero Scrikss klasického doutníkového tvaru s telom z brúsenej nerezovej ocele a pochrómovanými doplnkami. (luxusne-pera.sk)

RC AUTO VODEODOLNÉ X-KNIGHT

RC AUTO VODEODOLNÉ X-KNIGHT

Moderné diaľkovo ovládané, obojstranné vozidlo (podvozok je zároveň aj druhou karosériou). Vozidlo je riadené štvorkanálovým systémom. (4CH) Auto je ideálne na zábavu doma i vonku. Vozidlo má gumové kolesá, takže je ideálne pre rôzne povrchy. Okrem toho je auto vodotesné (teda jazda a vode nebude problém). Vozidlo je vybavené tesnením, aby sa do auta nedostala žiadna voda. Jednoduché diaľkové ovládanie. Dosah ovládača na pevnine je až 60 metrovn a 35 ... (skvelydarcek.sk)

The Dark Knight – Batman (602883134331)

The Dark Knight – Batman (602883134331)

Figúrka – patrí medzi soška figúrky, na motív Batman, výška 16cm, materiál PVC Ak máte radi vy alebo niekto z vášho okolia sériu Batman, možno by ste ocenili figúrku The Dark Knight – Batman. Tento model ocenia dievčatá aj chlapci. Hovoríme o figúrke Mini Co., ktorá urobí radosť dospelým zberateľom. Figúrka je vyrábaná z materiálu, ktorým je pvc. Nemá pohyblivú hlavu ani končatiny. Zásadné prednosti figúrky The Dark Knight – Batman Ide o figúrku známu z Batman Je vhodná pre všetkých Figúrka Batman dosahuje 16 cm Druh: postavičky The Dark Knight – Batman poteší starších zberateľov Materiál figúrky Mini Co. tvorí pvc Typ: soška (alza.sk)

Batman – Dark Knight – Puzzle (3665361062721)

Batman – Dark Knight – Puzzle (3665361062721)

Puzzle pre dievčatá aj chlapcov, téma: filmy a seriály, poznáte z Batman, 1000 dielikov v balení K najobľúbenejším detským hrám patria puzzle. Touto činnosťou sa však nemusia baviť iba deti. Tiež dospelí si užijú čas strávený pri malých dielikoch, z ktorých vytvárajú obľúbené motívy. Tieto puzzle Abysse môžete kúpiť pre všetkých. Kým ich kúpite, je nutné si premyslieť, komu ich kupujete. Táto puzzle hra celkom obsahuje 1000 dielikov. Zaraďujú sa mezi klasické puzzle, ktoré určite moc dobre poznáte. Tvorí ich materiál, ktorým je papier. Puzzle hru Batman si užije každý, kto rád hľadá správne dieliky. Základné prednosti puzzlí Batman – Dark Knight – Puzzle Puzzle hra rozvíja koncentráciu, predstavivosť a jemnú motoriku Pri skladaní puzzlí navyše relaxujete Puzzle Batman – Dark Knight –… (alza.sk)

Gioseppo Sandále 62759 KNIGHT Čierna

Gioseppo  Sandále 62759 KNIGHT  Čierna

Gioseppo Sandále 62759 KNIGHT Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 37. (spartoo.sk)

gingham nutrilogy 2, koterec pre psa 2 × 2 m, drevená podlaha, karimatka pre 2 osoby, Penov karimatka 2 cm, samonafukovacia karimatka pre 2, karimatka samonafukovacia pre 2, korčule 2 v 1, špina Colin mcrae 2, búda pre 2 psov, Halti ohlávka veľkosť 2

Pri poskytovaní našich služieb nám pomáhajú súbory cookie. Využívaním našich služieb s ich používaním súhlasíte. zatvoriť