Vidam kutyas rajziskola

Kutyás észpörgető

Kutyás észpörgető

Izgalmas és változatos feladványok gyerekeknek, akik szülői segítség nélkül is végigjátszhatják a könyvet. (pantarhei.sk)

Nagy rajziskola

Nagy rajziskola

A szerző korábban megjelent könyvei már jól ismertek mindazok körében, akik fejleszteni, tökéletesíteni szeretnék rajztudásukat. Az új, összefoglaló kötet sokévnyi rajztanítás gyakorlata alapján ismertet meg azokkal a mesterfogásokkal, melyekkel minél művészibben, élethűbben örökíthetjük meg a minket körülvevő világot - embereket, állatokat, növényeket, tárgyakat, épített vagy természeti környezetet - a rajzlapon. "Hosszú évek rajztanítási gyakorlatából tudom, hogy nincsenek "reménytelen esetek". Mindenki meg tud tanulni rajzolni, és ezt sosem késő elkezdeni, vagy a már megszerzett tudást tökéletesíteni!" (Szunyoghy András) Egyedülálló, a rajztanuláshoz szükséges összes tudnivalót tartalmazó kézikönyv. Több mint 1000 rajz segítségével vezeti el a tanulni vágyókat az alapvető tudnivalóktól… (pantarhei.sk)

Első kutyás könyvem

Első kutyás könyvem

Megkaptad az első kutyádat? Csodálatos! A kutya remek társ. Természeténél fogva barátkozó, kedves és hűséges teremtmény. Ez a könyv segít kiteljesíteni a minden kutyában ott rejlő lehetőségeket, hogy valóban az a társ és barát legyen belőle, akit megálmodtunk. A könyvben bemutatott 35 gyakorlat segítségével játszótársak és jó barátok lesztek te és a kutyád. TANÍTSD meg a kutyádat ülni, tárgyakat visszahozni, pacsit adni. Segíts neki elsajátítani sok-sok trükköt és játékot, szabályt! Kápráztasd el tudományoddal a családot és barátaidat! 35 mulatságos teendő a kutyával, 7 évesnél idősebb gyerekeknek! (pantarhei.sk)

Segítség, kutyás lettem

Segítség, kutyás lettem

A kötet valódi segítség mindazoknak, akiknek kutyájuk van, vagy épp kutyát szeretnének. A tudós kutyabarát, Csányi Vilmos nemcsak azt osztja meg velünk, hogy mit tegyünk, és mit ne, de azt is elmagyarázza, hogy miért. Megtudhatjuk, mit tudnak, mit éreznek, és mit próbálnak elmondani nekünk a kutyák, akik velük született emberszeretettel jönnek a világra - s talán már félig-meddig maguk is emberek... A sok-sok csodálatos, kutyaszeretettel megírt történetben felbukkannak régi kutyaismerőseink, Bukfenc és Jeromos is. (pantarhei.sk)

A perspektíva - Leonardo rajziskola

A perspektíva - Leonardo rajziskola

Szunyoghy András 12 részes könyvsorozata magában foglalja mindazt, ami a rajzolás technikáinak és műfajainak elsajátításához szükséges. Ajánljuk mindazoknak, akik most kezdenek foglalkozni a rajzolással, és azoknak is, akik meglévő készségeiket szeretnék továbbfejleszteni. Mindehhez kötetenként több mint 100 rajz ad szemléletes útmutatást. (pantarhei.sk)

Szomorú, vidám

Szomorú, vidám

Színes képeskönyv lapozó a legkisebbeknek, Reich Károly rajzaival. (pantarhei.sk)

Vidám állatkert

Vidám állatkert

Színes képeskönyv lapozó a legkisebbeknek. (pantarhei.sk)

Vidám állatsereglet

Vidám állatsereglet

Színes mesés képeskönyv lapozó a legkisebbeknek. (pantarhei.sk)

Vidám farm

Vidám farm

Fejlesztőpedadógusok ajánlásával! Az egyszerű mondókák nem csak a szókincset, hanem a kicsik ritmusérzékét és memóriáját is fejlesztik. 2+ (pantarhei.sk)

Vidám ünnepek

Vidám ünnepek

Nincs is jobb annál, mint amikor kint hideg van és hull a hó, bent, a meleg szobában pedig kedvünkre színezhetünk. Légy kreatív, gyere, alkossunk együtt valami szépet. (pantarhei.sk)

Vidám húsvétolást!

Vidám húsvétolást!

Vidám húsvéti színező locsolóversekkel, a legkisebbeknek. (pantarhei.sk)

Vidám mesék

Vidám mesék

Szerencsés egybeesés, ha a grafikus író is egyben, és egyik kezével ír, a másikkal rajzol. Ez Szutyejev esetében majdnem szó szerint így van. "Amikor kigondolom a meséket, mindig a jobb kezemben tartom a tollat, a balban pedig a ceruzát vagy az ecsetet. Ez így nagyon kényelmes: a jobb kéz írja a mesét, ezalatt a bal vidám képeket rajzol." Szutyejev kedves, rövid, vidám és tanulságos meséi, mulatságos figurái közkedveltek a gyerekek körében. (pantarhei.sk)

Vidám állatkert 2.

Vidám állatkert 2.

Színes mesés képeskönyv lapozó a legkisebbeknek. (pantarhei.sk)

Vidám vásár - Lapozó

Vidám vásár - Lapozó

E tavaszon Sárváron kinn voltam a vásáron. Csiribiri, bumm! Víg májusi vásár volt, ott volt élő meg a holt. Csiribiri, bumm!(…) Klasszikusok lapozón! Gazdag Erzsi verse Kállai Nagy Krisztina rajzaival a legkisebbeknek. (pantarhei.sk)

Zseniképző - Vidám rejtvények

Zseniképző - Vidám rejtvények

Van kedved játszani? Zseniális! Akkor ez a könyv neked szól! Csupa izgalmas feladat vár. Törd a fejed és használd a képzelőerőd: találd meg a labirintusokon át vezető utat, fedezd fel, mi rejtőzött el a képen, kövesd a mintát, rajzolj, színezz... és közben mulass jól! (pantarhei.sk)

A vidám Pöfivonat

A vidám Pöfivonat

12 oldalas színes lapozó. (pantarhei.sk)

Vidám boltocska-mesés modellkönyv

Vidám boltocska-mesés modellkönyv

Boltosat játszani fantasztikus élmény! Modellkönyvünkben minden fontos dolog megtalálható, ami csak egy kisboltban fellelhető, legyen szó friss gyümölcsről, pékáruról vagy akár üdítőről, játékautóról. A kis boltos most saját pénztárgépet is összeállíthat, melynek fiókjában elhelyezheti a játékpénzeket. A kiadványt Jelinkó Orsolya kedves kis meséi teszik még hangulatosabbá. (pantarhei.sk)

Keress, találj, mesélj! - Vidám húsvét

Keress, találj, mesélj! - Vidám húsvét

Végre itt a tavasz, és hamarosan elérkezik a húsvét is! A húsvéti nyuszik keze alatt ég a munka: sok tojást kell befesteni és elrejteni. A gyerekek is alig várják már, hogy felkutathassák a húsvéti tojásokat. Megtalálod a legszebbet? Az újabb Keress, találj, mesélj! képeskönyvből kiderül, hogyan telnek a húsvéti ünnepek a Tapsifüles családnál. A gyerekek megtudhatják, hogyan készülődnek az ünnepre Nyúlföldön, hová rejtik a tojásokat, hogyan ünnepelnek együtt barátaikkal, az erdő többi lakójával. (pantarhei.sk)

Képes ABC gyerekeknek vidám versekkel

Képes ABC gyerekeknek vidám versekkel

Az ABC ismerete alapvetően szükséges a gyermekeknek, hogy tanulás folyamata könnyű legyen. Ahhoz, hogy egy gyermek megszeresse az olvasást,nagyon fontos, hogy megismerje az ABC minden betűjét. A Képes ABC gyerekeknek vidám versekkel segíti a betűk megismerését. A versikék megtanulása is segíti a betű megjegyzését. A versekben a megtanulandó betű más színnel ki van emelve a szövegből. A vidám versikék mellett színes rajzok is kedvet csinálnak a betű megtanulásához. (pantarhei.sk)

Ki lehet az? Vidám tojásvadászat

Ki lehet az? Vidám tojásvadászat

Kísérd el kicsi csibét húsvéti tojásvadászatára! Találd meg az összes tojást, és ismerkedj meg csibe barátaival! Kukucskálj és találd ki, ki rejtőzik a következő oldalon! A húsvéti lapozó izgalmat és mókás időtöltést kínál minden kalandvágyó gyermeknek. (pantarhei.sk)

Vidám vonalhúzó gyakorlatok: Betűk és számok

Vidám vonalhúzó gyakorlatok: Betűk és számok

A kötet vonalvezetési gyakorlataival az első osztályos kisiskolás könnyebben megtanulja a betűk és számok írását, ezzel együtt fejlődik a finommotorikája, valamint a koncentrációja és a kreativitása is. Jó tanácsok a szülőknek: -Munka közben figyeljünk a gyerek helyes testtartására és a ceruzafogásra! -Bíztassuk, hogy színezze ki a rajzokat! -Beszélgessünk vele a képekről, kérjük meg, mesélje el, mi történik a rajzon! (pantarhei.sk)

Micimackó: Vidám mesék Régi és új történetek

Micimackó: Vidám mesék Régi és új történetek

Micimackó és barátai meghívnak a Százholdas pagonyba, hogy velük együtt átélhesd a sok-sok kalandot és élményt. A hét kedves meséből megtudhatod, hogyan kell szorgosan semmittenni, örülni a barátaidnak, emlékkönyvet készíteni Micimackóval, jól érezni magad az iskolában, és eloszlatni a rémálmokat. Meglátod, mi a legszebb dolog a karácsonyban, és mi lesz, ha elfogynak a hónapok az évben. Micimackóval, Malackával, Tigrissel és Fülessel minden nap, minden mese egy újabb kaland! (pantarhei.sk)

Polli a doktor bácsinál - avagy egy kisegér vidám gyógyulása

Polli a doktor bácsinál - avagy egy kisegér vidám gyógyulása

Polli egy vidám kisegér, akinek egyik nap megfájdult a torka. Anyukája úgy döntött elviszi őt a doktor bácsihoz. Ennek bizony nem nagyon örült Polli, de nem volt mit tenni. Dr. Cin rendelőjéhez érve összefutottak barátnőjével Mollival, aki éppen a doktor bácsitól jött ki. Molli egy varázslatos tárgyat mutatott Pollinak, aki ettől a pillanattól kezdve csak arra tudott gondolni. Nagyon várta már, hogy ő legyen a következő, akit a doktor bácsi szólít. A vizsgálat során megismerkedett sok-sok játékos mondókával. Hogyan működik a lázmérő, hogyan kukkant bele a torkodba a bátor spatula, mi az a csoda mikrofon ami a doktor bácsi nyakában lóg... A vizsgálat végén pedig megkapta azt a bizonyos tárgyat, amit Molli kezében látott. De kisegerünk története itt még nem ér véget. Egérpapa este… (pantarhei.sk)

Rejtett képek 1. - Egy vidám délután és sok más fejtörő

Rejtett képek 1. - Egy vidám délután és sok más fejtörő

Izgalmas fejtörők kicsiknek és nagyoknak. A 4 füzetből álló sorozat komplexen fejleszti a gyerekek összes képességét, miközben remek szórakozást nyújt. Az egy nagy képbe rejtett kisképek megtalálása kitartó figyelmet, precizitást és pontos észlelést igényel. A színezés ... Folytatás ›› pedig a gyerekek esztétikai érzékét és kézügyességét erősíti. A magazin már számos országban bizonyított, most egyedülálló módon itthon is megvásárolható! A(z) Rejtett képek 1. - Egy vidám délután és sok más fejtörő (Könyv) szerzője . (pantarhei.sk)

A rövidlátó zsiráf és a többiek - Nyolc kedves és vidám állatmese

A rövidlátó zsiráf és a többiek - Nyolc kedves és vidám állatmese

Lehet egy vakondból is hős? Hordhat a zsiráf szemüveget? Erre és sok más izgalmas kérdésre is választ kapunk ezekben a kedves, humoros és sokszor tanulságos állatmesékben. (pantarhei.sk)

Pinkabella rajziskola

Pinkabella rajziskola

Szia, a nevem Pinkabella! Nagyon szeretek gyönyörű képeket rajzolni, ez az egyik kedvenc időtöltésem. Ebben a pinkasztikus könyvben most te is velem tarthatsz! Ha pedig szeretnél változtatni a rajzaidon, 25 cuki rózsaszín radír lesz a segítségedre! (pantarhei.sk)

Csipogtass és játssz! - Kutyás

Csipogtass és játssz! - Kutyás

Kisgyermekek első mesekönyve lehet, mely a pancsolás közben játékos lapozgatásra invitál. Megtaníthatóak az állatok nevei a képek alapján. (pantarhei.sk)

Háziállatok rajzolása - Leonardo rajziskola

Háziállatok rajzolása - Leonardo rajziskola

Szunyoghy András 12 részes könyvsorozata magában foglalja mindazt, ami a rajzolás technikáinak és műfajainak elsajátításához szükséges. Ajánljuk mindazoknak, akik most kezdenek foglalkozni a rajzolással, és azoknak is, akik meglévő készségeiket szeretnék továbbfejleszteni. Mindehhez kötetenként több mint 100 rajz ad szemléletes útmutatást. (pantarhei.sk)

Madarak rajzolása - Leonardo rajziskola

Madarak rajzolása - Leonardo rajziskola

Szunyoghy András 12 részes könyvsorozata magában foglalja mindazt, ami a rajzolás technikáinak és műfajainak elsajátításához szükséges. Ajánljuk mindazoknak, akik most kezdenek foglalkozni a rajzolással, és azoknak is, akik meglévő készségeiket szeretnék továbbfejleszteni. Mindehhez kötetenként több mint 100 rajz ad szemléletes útmutatást (pantarhei.sk)

Ló rajzolása - Leonardo rajziskola

Ló rajzolása - Leonardo rajziskola

Szunyoghy András 12 részes könyvsorozata magában foglalja mindazt, ami a rajzolás technikáinak és műfajainak elsajátításához szükséges. Ajánljuk mindazoknak, akik most kezdenek foglalkozni a rajzolással, és azoknak is, akik meglévő készségeiket szeretnék továbbfejleszteni. Mindehhez kötetenként több mint 100 rajz ad szemléletes útmutatást. (pantarhei.sk)

Az én rózsaszín kutyás táskám

Az én rózsaszín kutyás táskám

A kis kedvencek remek helyet találtak maguknak ebben a gyönyörű rózsaszín táskában. Ha belelesel, megtudhatod, mi minden történik velük ébredéstől elalvásig. A színes lapokon rajzos feladatok vannak, a matricás oldalakon pedig megtalálod a megoldásukhoz szükséges matricákat; és még sok olyat is, amelyet bárhová felragaszthatsz. (pantarhei.sk)

Kutyás zsebnotesz - Kutya a porondon

Kutyás zsebnotesz - Kutya a porondon

Egy praktikus kis notesz a kutyák szerelmeseinek. Az egyszerű apróságok és a legfontosabb gondolatok, hasznos listák és rímbe szedett érzések mind helyet kaphatnak ebben a kedves kutyás idézetekkel teletűzdelt füzetecskében. "Akinek még nem volt kutyája, az nem tudhatja, milyen az, amikor az embert szeretik." (Arthur Schopenhauer) (pantarhei.sk)

Gyere, menjünk a tanyára! Rajziskola gyerekeknek

Gyere, menjünk a tanyára! Rajziskola gyerekeknek

Ezzel a rajzolókönyvvel a tanyára teszünk egy sétát. Először a társasjáték segítségével sok-sok látnivalóval ismerkedünk meg. A tanyán nagyon sok felfedezni való van: játszó kiscicák, hápogó kacsák, bárányok a mezőn, munkálkodó gazda és gazdasszony, traktorok, szénás szekér és még rengeteg minden. Utána lerajzoljuk egyszerű alapformákból négy lépésben. (pantarhei.sk)

Vidám állatszámláló

Vidám állatszámláló

Ez a rímekbe szedett verses számláló kedves állatos történetekkel és vidám képekkel segíti a gyerekeket és szüleiket, hogy megtanulják a számokat egytől tízig. Olvassuk együtt a kicsikkel, számoljuk meg nekik egyesével az állatkákat! (pantarhei.sk)

Vidám farm

Vidám farm

Nyomd meg a gombot és fedezd fel a fantasztikus történet különböző hangjait! (pantarhei.sk)

Vidám állatóvoda

Vidám állatóvoda

"Vidám móka, kedves tréfa fürödni a sárban, röfi mama ha meglátja nem enged a házba. Gyere velünk, makkot gyűjtünk csuda jó az íze, a mama is ezt szereti, jó lesz reggelire." - kezdődik a mese. (pantarhei.sk)

Szamócka - Vidám békakoncert

Szamócka - Vidám békakoncert

Szamóckával, a szamócatündérrel minden nap egy varázslatos kaland! A meztelencsigák számára például csúszdát épít a Szamócáskertben. Centivel, a sünivel finom gyógycukorkákat készítenek a békáknak, akik berekedtek, pedig gyakorolniuk kéne a másnapi nagy koncertre. A szülinapján pedig nagy-nagy meglepetés várja Szamóckát, minden kis barátja együtt ünnepel vele. Éljen Szamócka! (pantarhei.sk)

Vidám meseolvasó 1.

Vidám meseolvasó 1.

A kisiskolások lelkesen fogadják a meséket. E motiváló erőt használta ki a könyv tanítónő szerzője, amikor összeállította ezt a mesegyűjteményt. A rövid, tanulságos történetek az anyanyelvi kultúra fejlesztésén túl az olvasás megszerettetésében, a szövegértés differenciált fejlesztésében töltenek be fontos szerepet. A mesékhez kapcsolódó állítások igazságtartalmának eldöntésével a jó szövegértésről győződhetünk meg. A szólások és közmondások a mesék tanulságait közvetítik, a szinonimák keresése a szókincs bővítéséhez és a szövegértés elményítéséhez nyújt lehetőséget. Paulovkin Boglárka bájos illusztrációi már önmagukban élményt jelentenek, de a kommunikatív képességek fejlesztésére is felhasználhatók. (pantarhei.sk)

Vidám barátaink falun

Vidám barátaink falun

Juhász Magda szép versét Radvány Zsuzsa kedves rajzai díszítik a háziállatokat bemutató képeskönyvben. (pantarhei.sk)

Kicsik vidám daloskönyve

Kicsik vidám daloskönyve

Gondosan válogatott, kedves, mai gyerekek számára is érthető és élvezhető dalok gyűjteménye különleges, interaktív tartalommal. A meghallgatható dalocskák segítenek felidézni a szülők számára a kedves emlékeket és dallamokat, a gyerekeknek pedig garantáltan vidám perceket fognak okozni, miközben észrevétlenül megismerkedhetnek különböző hangszerekkel is. (pantarhei.sk)

Vidám barátaink az állatkertben

Vidám barátaink az állatkertben

Juhász Magda kedves, tréfás, állatkerti állatokról írt verseit Radvány Zsuzsa illusztrálta. Leporelló formájú képeskönyv, melynek egymást követő lapjai egyre nagyobbra vannak vágva. Így a vidám állatkerti állatok egymás feje fölött kukucskálhatnak ki (pantarhei.sk)

Vidám bölcsek, bölcs vidámságok

Vidám bölcsek, bölcs vidámságok

A kötetben a-tól z-ig találhatunk idézeteket, vagyis az "agytól" a "zárszóig". (pantarhei.sk)

Vidám karácsony - Kifestő gyerekeknek

Vidám karácsony - Kifestő gyerekeknek

Kifestő kedves rajzokkal gyerekeknek. (pantarhei.sk)

Vidám történetek németül 2.

Vidám történetek németül 2.

15% 1 950 Ft 1 657 Ft 6 pont Mennyiség 1 Kosárba Ezt ajánljuk hozzá: Maklári Tamás: Vidám történetek németül 2. Maklári Tamás: Vidám történetek németül 2. + Maklári Tamás: Vidám történetek németül 1. Maklári Tamás: Vidám történetek németül 1. 3 900 Ft 3 314 Ft 15% Kosárba Raktáron Várható szállítási idő: 2 munkanap vagy Bookline Express KívánságlistáraMit vettek még, akik ezt vették? A kategória toplistája Teljes lista PONS - 333 szókártya - Német kifejezések -A2-B2 Raktáron PONS - 333 szókártya - Német kifejezések -A2-B2 2 590 Ft Magyar-német szótanuló- és memóriajáték - A varázsló - Memóriajáték és szótanuló kártyák Raktáron Magyar-német szótanuló- és memóriajáték - A varázsló - Memóriajáték és szótanuló kártyák 15% 1 690 Ft 1 436 Ft Einfach Wörtertraining - 400 német szókártya - Haladó… (pantarhei.sk)

Kotkodács, kotkodács - Vidám mondókák

Kotkodács, kotkodács - Vidám mondókák

A magyar népköltészet ismert és kevésbé ismert mondókái, dalocskái jelennek meg újra a gyerekek által igen kedvelt leporelló formátumban. (pantarhei.sk)

Vidám kutyusok - matricás foglalkoztatókönyv

Vidám kutyusok - matricás foglalkoztatókönyv

A virgonc kutyusok mókára vágynak! Fogd a mancsodba ezt a foglalkoztatókönyvet - téged is vár sok feladvány, játék és színező! A több mint 250 matricával és kipattintós mellékletek akár órákon keresztül tudsz majd játszani! (pantarhei.sk)

Vidám ábécé - Első olvasókönyvem

Vidám ábécé - Első olvasókönyvem

Olvasástanulás lépésről lépésre, a gyerekek tempójában, a tudásszintjüknek megfelelő feladatokkal - Érsek Rózsa Vidám ábécéje (mely korábban Vidám olvasó címmel jelent meg) játékosan és élvezetesen segíti a gyerekek első lépéseit a betűk világában: bevezet a betűk fel- és megismerésébe, a szótagok, az egyszerűbb, majd egyre bonyolultabb szavak összeolvasásába. Míg végül eljön a mondatok megértésének sikere! Mindezt a folyamatot bájos képek sora támogatja - Paulovkin Boglárka gyermekközeli világa. A képekről mese szőhető, a történetmesélés pedig már önmagában kitárja a kaput a könyvek világa felé.A tanító néni szerző több évtizedes tapasztalata rejlik e könyvben, mely használható segédeszközként a tanórákon, napközis foglalkozásokon, de otthoni gyakorlásra is kiválóan alkalmas. (pantarhei.sk)

Vidám vonalhúzó gyakorlatok: Írás-előkészítés

Vidám vonalhúzó gyakorlatok: Írás-előkészítés

A kötet vonalvezetési gyakorlatai előkészítik az óvodás gyerekeket a betűk és számok írására, ezzel együtt fejlesztik a finommotorikát, valamint a koncentrációs és a kreatív készségeket is. Jó tanácsok a szülőknek: -Munka közben figyeljünk a gyerek helyes testtartására és a ceruzafogásra! -Bíztassuk, hogy színezze ki a rajzokat! -Beszélgessünk vele a képekről, kérjük meg, mesélje el, mi történik a rajzon! (pantarhei.sk)

Miau és más vidám mesék

Miau és más vidám mesék

Ki tudja, mi a titka? Miért van az, hogy a csöppség még beszélni is alig tud, máris nyújtogatja a kezét a könyv után: A cicást! A pipikést! Évek, évtizedek telnek, az első kis olvasókból már szülők, sőt, nagyszülők lettek, de Szutyejev mesekönyveinek népszerűsége mit sem csökken. Talán a bájos, de nem túlcukrozott rajzok teszik? Talán a legkisebbek számára is könnyen követhető szöveg? A Vidám mesék kedvelői számára most újabb, teljesebb válogatást kínál a Móra Kiadó. (pantarhei.sk)

A vidám gyerekek 7 szokása

A vidám gyerekek 7 szokása

Héttölgyesben egy pillanatra sem unalmas az élet! Legyen az focizás Ugrifutival vagy kertültetés Borz Esztivel, egy biztos: a barátok mindig remekül szórakoznak, és rengeteg új dolgot fedeznek fel. A kedves szereplők és mókás történetek azokra a korosztálytól független alapelvekre vezetik rá a gyerekeket, amelyeket a felnőttek Stephen R. Covey A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása című könyvéből így ismerhetnek: - Vállald a felelősséget az életedért! - Határozd meg a céljaidat! - Rangsorold a tennivalókat! - Törekedj közös győzelemre! - Figyelmesen hallgass, mielőtt beszélsz! - Fogj össze másokkal, hogy többet tudj elérni! - Törekedj egyensúlyra az életedben! A könyv nemcsak gyerekeknek, de szüleiknek és tanítóiknak is szól. A héttölgyesi kalandokon át felfedezhetjük, hogyan… (pantarhei.sk)

Vidám élet a ház körül

Vidám élet a ház körül

Nagyanyó kertjében sok kis állat él együtt barátságban. Napjaik vidám játékkal telnek. Fedezd fel ennek a különlegesen kialakított könyvnek a segítségével, hogyan telik az állatok egy napja. A forgatható tárcsák kis képein ott találod a megoldást. Hallgasd a történetet, és forgasd a tárcsát, hogy választ kapj a kérdésekre! (pantarhei.sk)

Nevess velünk! - Vidám versek kicsiknek

Nevess velünk! - Vidám versek kicsiknek

Egy huncut cica, egy merész kiskutya, egy táncos lábú barika, egy romantikus tücsök és még sok kis állatka a szereplői a játékos kedvű, humoros kis kötetnek. Csengő-bongó rímek, táncritmus, könnyed szórakozásra termett versikék színesítik a keménykötésű lapozó oldalait. A babnövesztő varázsmondóka, a kiscsiga álmodozása és a csendes altatódal mind a legkisebbeknek íródott ugra-bugra játékok közti pihenésre. (pantarhei.sk)

Vidám farm - Színezz, betűzz, játssz!

Vidám farm - Színezz, betűzz, játssz!

Színezz, betűzz, játssz! sorozatunkban a kedvenc figurákat megadott színes minta alapján színezhetik ki a gyerekek, és hogy ne csak a nagy, széles ívű festést gyakorolhassák, minden figura alá odaírtuk a nevét is. Hagytunk helyet, hogy a gyerekek maguk is lemásolhassák, leutánozhassák a betűket, elindulva játékosan és egyre jobban ügyesedve az iskola felé tartó felkészülés útján. Ez még nem írás ugyan, de az első próbálkozások öröme nagyban hozzá fog járulni, hogy az iskolapadban magabiztosabbnak, vállalkozó szelleműnek érezhessék magukat. A sok színezés, festés, akár minta után, akár fantázia alapján mind hozzájárul az ujjak, kezek, csukló finomodásához, aprólékosabb mozgásához, így készíthetjük fel a későbbi helyes ceruzafogásra és írásra a gyerekeinket. (pantarhei.sk)

Kövesd az ujjaddal! Vidám barátok

Kövesd az ujjaddal! Vidám barátok

Kisbabánknak megmutatni a világot - nincs is ennél szebb. A megismerés a családtagok, tárgyak, állatok, megnevezésével indul: e kis könyv csodaszép formái elvarázsolják a babát. A tapintással, a sokoldalú ingerléssel sokban tudjuk támogatni gyermekünk szenzomotoros fejlődését. Bújjunk össze, játsszunk együtt, segítsünk a gyermeknek, hogy kicsi ujjával követni tudja az oldalakon kivágott vonalakat, íveket. (pantarhei.sk)

Vidám Húsvéti fejtörők - 4-7 éveseknek

Vidám Húsvéti fejtörők - 4-7 éveseknek

Kedves Gyerekek! Ez a kötet nektek készült, telis tele húsvéti fejtörőkkel,labirintusokkal, színezőkkel vidám feladatokkal.Vihetitek az óvodába vagy az iskola napközijébe, hogy gyorsabban teljen az idő. Csinálhatjátok egyedül vagy akár közösen a legjobb barátokkal. Utazás közben, vagy várakozáskor is hasznos lehet ha nálatok van. Forgassátok szeretettel! (pantarhei.sk)

Vidám állatos fejtörők 4-7 évesekne

Vidám állatos fejtörők 4-7 évesekne

Ez a kis füzet vidám, szórakoztató feladatokkal van telis-tele, hogy ti nevetgélve, színezve, rajzolva töltsétek a szabad időtöket. Csinálhatjátok egyedül vagy akár közösen gyerekekkel, felnőttekkel. Otthon vagy utazás közben is hasznos lehet, ha nálatok van, mert gyorsabban telik majd az idő. Forgassátok szeretettel! (pantarhei.sk)

Mini művész - Vidám és cuki állatok

Mini művész - Vidám és cuki állatok

Gyere velünk a vadonba, a sivatagba és a tenger mélyére! Ebben az aranyos foglalkoztatóban igazán szabadjára engedheted a fantáziádat, és különleges állatok sokaságát színezheted ki. Miután megoldottad a feladványokat is, csak pattintsd ki, majd készítsd el az oroszlános álarcot, és máris játszhatsz tovább! A bájos füzér szobád egyik kedvenc dísze lehet. A több mint 250 matricát felragaszthatod az állatos jelenetekhez, vagy bárhová, ahová kedved tartja! (pantarhei.sk)

Vidám kifestő a báránnyal - Matricás könyvecske kicsiknek

Vidám kifestő a báránnyal - Matricás könyvecske kicsiknek

A "Vidám kifestő" sorozatunk közös játékra hív minden kisgyermeket. Az itt található aranyos állatfigurák, játékok és ismerős mesealakok arra buzdítanak, hogy elővegyük a színes ceruzákat, és hozzáfogjunk a hasznos időtöltéshez. A kifestőket vonzóbbá teszik a belsejükben található színes matricák, amelyek mintául szolgálhatnak a színezéshez. E tevékenység közben a gyerekeknek fejlődik a színlátásuk, a megfigyelőképességük, és nem utolsósorban, a kézügyességük. A "Vidám kifestő" sorozat egy kirándulás a színek világába! (pantarhei.sk)

Dobd fel a napod! - 50 vidám ötlet

Dobd fel a napod! - 50 vidám ötlet

Mit tehetsz azért, hogy boldogabb életet élj? A legkisebb tettek is boldogabbá tehetnek téged... és a világot! A könyv olyan gyakorlatok és ötletek tárháza, melyeket kipróbálhatsz, elvégezhetsz a családoddal, a barátaiddal - együtt vagy önállóan. A könyvből vett kedvenc gyakorlataidat napi vagy heti "boldogságszokássá" alakíthatod, és meg is oszthatod őket. A fontos az, hogy soha ne feledd: képes vagy változtatni! (pantarhei.sk)

detská trojkolka s nafukovacími kolesami, detská sedačka na bicykel na rám, detské bicykle leader fox, detské bicykle 14 palcov, detská brzda na bicykel, detské bicykle core, detské bicykle 16 palcov, detské bicykle výpredaj, detská sedačka na bicykel prednej do 22 kg, vodiaca tyč pre detské bicykle

Pri poskytovaní našich služieb nám pomáhajú súbory cookie. Využívaním našich služieb s ich používaním súhlasíte. zatvoriť