21133 figurky mechanici

Produkt 21133 figurky mechanici sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 21133 figurky mechanici upraviť a produkt hľadať znova.

Harrows Vector soft 18g (21133 - K)

Harrows Vector soft 18g (21133 - K)
Detail

Šípky 3 ks v sade, váha barellu: 18g, materiál: nerezová oceľ, balenie obsahuje: 3x barell, 3x násadka, 3x letka, 3x hrot Nedáte bez šípok ani ranu? Harrows Vector z nerezovej ocele sú vysoko kvalitné, takže si ich ihneď obľúbite.Nerezové softové šípky Harrows Vector s hmotnosťou 18 g sú skutočne precízne a vyhľadávané hráčmi po celom svete. Majú totiž naozaj vynikajúce letové vlastnosti, skvele sa držia a navyše vás dostanú aj svojou vizuálnou stránkou. Ich hroty sú pritom vyrobené z umelej hmoty, takže sa hodia pre elektronické terče. Stavte na jedinečnú akosť tejto značky. Kľúčové vlastnostiKvalitné softové šípky z nerezovej oceleVynikajúce letové vlastnostiZaujímavá vizuálna stránkaUmelohmotné hroty pre elektronické terče (alza.sk)

Podobné produkty ako Harrows Vector soft 18g (21133 - K) , Šachové figurky

Šachové figurky

Šachové figurky
Detail

Audiokniha MP3 - Třetí díl jedné z nejlépe hodnocených kriminálních sérií posledních let. - Peter May, čte Jiří Dvořák Vyprávění poslední části trilogie Lewis se opět bravurně zhostil herec Jiří Dvořák, jehož doprovází původní hudba vycházející z tradičních skotských a keltských motivů. Třetí díl navazuje na předchozí titul Muž z ostrova Lewis, ověnčený cenou Audiokniha roku 2014 v kategorii Nejlepší audiokniha - četba.Bývalý policejní detektiv Fin Macleod se po rozvodu definitivně usadil na rodném ostrově, kde si našel i práci jako šéf ostrahy pro místního majitele rozsáhlých pozemků, které pravidelně plení pytláci. Největší zálusk má jeho nový zaměstnavatel na vychytralého Piskoře Macaskilla, shodou okolností také Finova bývalého spolužáka. Když jej se však Fin marně snaží chytit při činu, stanou se oba svědky zvláštního přírodního jevu, který odkryje malé havarované letadlo schované už 17 let na dně nedalekého jezera i s tělem jejich dalšího dávného kamaráda... (alza.sk)

Podobné produkty ako Šachové figurky

STICK´N 76 × 76 mm, neónový, žltý, 100 lístkov (21133)

STICK´N 76 × 76 mm, neónový, žltý, 100 lístkov (21133)
Detail

Samolepiaci bloček – rozmer 76 x 76 mm, 100 listov, farba žltá Samolepiaci bloček STICK´N predstavuje skvelý doplnok na každý pracovný stôl. Lístky je možné ľahko nalepiť aj odlepiť a súčasne perfektne držia. Okrem toho na povrchu nezanechávajú stopy lepidla. Bloček obsahuje 100 lístkov v ružovom farebnom vyhotovení. Samolepiaci bloček STICK´N je ideálny na písanie dôležitých poznámok.Kľúčové vlastnosti samolepiaceho bločku STICK´N 76 × 76mm, neónového, tmavo ružového, 100 lístkovSamolepiaci bloček ideálny na písanie poznámokLístky je možné ľahko nalepiť aj odlepiťNa povrchu nezanechávajú stopy lepidlaSamolepiaci bloček STICK´N obsahuje 100 lístkovFarebné vyhotovenie: ružovéRozmery: 76 × 76mmPočet lístkov: 100 (alza.sk)

Podobné produkty ako STICK´N 76 × 76 mm, neónový, žltý, 100 lístkov (21133) , Harrows vector soft 18g (21133 - k)

Sherlock Holmes – Tančící figurky

Sherlock Holmes – Tančící figurky
Detail

Audiokniha MP3 Arthur Conan Doyle, čte Václav Knop - autor Arthur Conan Doyle, čte Václav Knop Audiokniha Sherlock Holmes – Tančící figurky je další samostatnou povídkou s legendárním britským detektivem. Napsal Arthur Conan Doyle. Čte Václav Knop. Návrat Sherlocka Holmese #3 Hříchům minulosti není tak snadné uniknout. O tom se přesvědčí i milující manželka. Sherlock Holmes zasahuje, ale v tomto případě se tragédii nevyhneme. Schopnosti našeho slavného detektiva tentokrát dokážou, že je schopen řešit i zapeklité šifry. (alza.sk)

Podobné produkty ako Sherlock Holmes – Tančící figurky , Šachové figurky (978-80-749-1236-8)

MAKRO - Jesenné figurky pár 9x6,5cm

Hrnček pre mechanika

Hrnček pre mechanika
Detail

Ak máte v okolí mechanika profesionála alebo sa váš partner rád prehrabáva náradím v garáži, hrnček pre mechanika je ideálny darček práve pre neho. Hrnček má namiesto klasického uška francúzsky kľúč. Ranné pitie kávy či čaju môže začať i s pocitom hrdosti na pravú mužskú náturu. Hrnček pre mechanika je originálny darček pre všetkých milovníkov áut, náradia a práce, pri ktorej sa neboja zamastiť od motorového oleja.Hrnček s uchom v tvare kľúčaVyrobený z keramikyObjem: 500 mlRozmery (výška x priemer): 11,5 x 8,7 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Hrnček pre mechanika

Rukavice MECHANIK veľ. 9

Detail

Účinne kombinujú ľahkú priedušnú bavlnu s odolnou kozinkou. Ochránia pred zasiahnutím i zranením a zároveň dovoľujú bezpečne uchopiť nástroj, neobmedzujú hybnosť prstov ani jemnú motoriku.Pružný zvršok dovoľuje pohodlné obliekanie, rukavice pevnou manžetou dobre prilieha a fixuje na ruke aj pri práci. Bavlna zlepšuje cirkuláciu vzduchu a odvádza pot od pokožky. Kozinka využitie na pokrytie dlane dobre odoláva mechanickému namáhaniu. Rukavice dovoľujú opakované použitie a ľahko sa udržujú.V základnej šedej farbe môžete vyberať rukavice MECHANIK vo veľkostiach 7,8 a 10. Rukavice MECHANIK spĺňajú normu EN 388 1X21X, vyhovejú nárokom radu pracovných činností. Sú výbornou voľbou pre prácu vo výrobniach, v dielni, ale využitie nájdu aj pri záhradkárčení. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Rukavice MECHANIK veľ. 9

Sada príborov pre mechanika

Sada príborov pre mechanika
Detail

Súpravu francúzskych kľúčov je klasickou výbavou nejednej domácnosti. Buďte originálni a zadovážte si príbor, ktorý má z druhej strany tvar opravárskych pomôcok. Sada príborov pre mechanika obsahuje štyri základné druhy kuchynského príboru. Vďaka trvácnym materiálom, ktoré boli použité pri výrobe sa nebudete musieť báť, že by vám po čase prestal robiť spoločnosť v kuchyni. Sada vysokokvalitných príborov z nehrdzavejúcej ocele je úžasný darček nielen pre skutočných mechanikov, ale pre všetkých, ktorí sa z času na čas radi vybláznia s kľúčom alebo kladivom v ruke.Súprava 4 príborov (nôž, vidlička, lyžička a čajová lyžička)Príbory majú zakončenie v tvare vidlicového kľúčaVyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej oceleRozmery: nôž 22,5 x 2 cm, vidlička 19 x 2,20 cm, lyžica 19 x 4 cm, lyžička 14,4 x3 cmDarčekové baleniePacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Sada príborov pre mechanika

Kvantová mechanika I. (9788024629575)

Kvantová mechanika I. (9788024629575)
Detail

Elektronická kniha - autor Jan Klíma a Bedřich Velický, 360 stran, česky První díl moderní dvoudílné učebnice kvantové teorie představuje ucelený a samostatný úvod do nerelativistické kvantové teorie, který čtenáře dovede od formální stavby teorie k archetypálním úlohám, teorii symetrie kvantových systémů a pohybu spinu ve vnějších polích. Připojen je úvod do relativistické teorie elektronu v pojetí určeném pro studium atomárních systémů. Text uzavírají doplňky o matematickém aparátu kvantové mechaniky psané na hraně mezi „fyzikální“ a matematickou přesností. Vykládanou teorii ilustruje kvantověmechanický popis řady problémů s ukázkou odpovídajících experimentů.Kniha je určena studentům magisterského i doktorandského studia, kteří pracují – ať již teoreticky, nebo experimentálně – v oblasti atomových systémů a fyziky pevných látek.Autoři při psaní těžili z mnohaletých zkušeností s přednášením kvantové teorie na Univerzitě Karlově v Praze,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kvantová mechanika I. (9788024629575)

Kvantová mechanika II. (9788024636467)

Kvantová mechanika II. (9788024636467)
Detail

Elektronická kniha - autor Jan Klíma a Bedřich Velický, 374 stran, česky Druhý díl učebnice kvantové mechaniky staví na obecných základech kvantové teorie vyložených v dílu prvním a je věnován pokročilejším partiím kvantové teorie, které jsou důležité při studiu atomárních systémů. Přibližné řešení stacionárních úloh variačními i poruchovými postupy je jednotně odvozeno projekční technikou. Diskutován je význam poruchových metod pro neohraničené poruchy. Pro nestacionární Schrödingerovu rovnici je poruchové řešení od Zlatého pravidla dovedeno přes Wignerovo-Weisskopfovo přiblížení k obecné teorii stavů s exponenciálním rozpadem. Těžištěm knihy jsou kapitoly věnované atomárním systémům jako problému mnoha částic: dvouelektronové systémy (atom He, molekula H2), Fanovy rezonance, Hartreeho-Fockova teorie, elektronová struktura atomů, základy kvantové chemie. Pro rozlehlé systémy pak e-e korelace, jellium jako modelový systém, teorie a praxe funkcionálu hustoty,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kvantová mechanika II. (9788024636467)

Dekoračné figurky Jarné kačičky, súprava 3 ks

Dekoračné figurky Jarné kačičky, súprava 3 ks
Detail

Roztomilé kačičky si nájdu svoje miesto na okennom parapete, komode, stole či v akejkoľvek veľkonočnej dekorácii. Každá kačička je navrhnutá inak s mnohými detailmi a je ručne maľovaná. Materiál: umelý kameň Rozmery: 7,5 x 6 x 8 cm, 10,5 x 6 x 7 cm, 7,5 x 6 x 10 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Dekoračné figurky Jarné kačičky, súprava 3 ks

SPIN MASTER BATMAN FILM FIGURKY 30 CM

SPIN MASTER BATMAN FILM FIGURKY 30 CM
Detail

FIGÚRKA . Filmové figúrky Batman, Selina Kyle, The Penguin a ďalšie (predávané samostatne) vo veľkosti 30 cm s 11 pohyblivými kĺbmi. . Kombinácia produktu je dodávaná podľa aktuálnej skladovej dostupnosti – jednotlivú variantu (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SPIN MASTER BATMAN FILM FIGURKY 30 CM

SPIN MASTER BATMAN FILM FIGURKY 10 CM

SPIN MASTER BATMAN FILM FIGURKY 10 CM
Detail

FIGÚRKA . Filmové figúrky 10 cm Bamtan, Pinguin, Selina Kyle a ďalšie (predávané samostatne) s 11 pohyblivými kĺbmi. V balení tiež 2x príslušenstvo a 1 tajomné príslušenstvo. . Kombinácia produktu je dodávaná podľa aktuálnej (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SPIN MASTER BATMAN FILM FIGURKY 10 CM

Šachové figurky (978-80-749-1236-8)

Šachové figurky (978-80-749-1236-8)
Detail

Elektronická kniha - Třetí díl jedné z nejlépe hodnocených kriminálních sérií posledních let - autor Peter May, 344 stran Nový začátek vlije Finu Macleodovi optimismus do žil. Znovu se usadil na ostrově Lewis v souostroví Hebridy, kde kdysi žil jako dítě. Jakožto bývalý policejní detektiv je najat místním majitelem rozsáhlých pozemků coby šéf ostrahy. Pro muže Finových zkušeností by to měl být snadný úkol.Při vyšetřování nezákonné činnosti, k níž na hospodářství dochází, se setkává s místním pytlákem Piskořem Macaskillem, se kterým kdysi chodil do školy.Jedna z nejlépe hodnocených kriminálních sérií posledních let je nyní kompletníNový začátek vlije Finu Macleodovi optimismus do žil. Znovu se usadil na ostrově Lewis v souostroví Hebridy, kde kdysi žil jako dítě. Jakožto bývalý policejní detektiv je najat místním majitelem rozsáhlých pozemků coby šéf ostrahy. Pro muže Finových zkušeností by to měl být snadný úkol.Při vyšetřování nezákonné činnosti, k níž na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Šachové figurky (978-80-749-1236-8)

Lyžičky pre mechanika (2 kusy)

Lyžičky pre mechanika (2 kusy)
Detail

Máte vo svojom okolí domáceho kutila alebo mechanika a hľadáte preňho praktický, a zároveň vtipný darček? Predstavujeme vám lyžičky pre mechanika.Tieto lyžičky z nehrdzavejúcej ocele majú naozaj neobyčajný tvar vidlicového kľúča, s ktorým sa mechanik alebo kutil bežne stretáva. Doprajte mu, aby sa s ním stretával aj počas pitia kávy, čaju alebo vychutnávania koláčika, dezertu či inej dobroty. Lyžičky pre mechanika sa stanú zaujímavým doplnkom v každej domácnosti alebo v práci a zanechajú dojem zvedavosti a nadšenia u nejedného hosťa či zákazníka.Čajové lyžičky v tvare vidlicového kľúčaVyrobené z nehrdzavejúcej ocele2 kusy v baleníOriginálny dizajnRozmery: 14 x 3 x 0,2 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Lyžičky pre mechanika (2 kusy)

Mechanika CD KSS240A SONY-náhrada

Mechanika CD KSS240A SONY-náhrada
Detail

Kvalitní Mechanika CD KSS240A SONY-náhrada z kategorie Súčiastky | Náhradné diely | Laserové snímače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mechanika CD KSS240A SONY-náhrada

Kvantová mechanika a elektrodynamika (9788024632537)

Kvantová mechanika a elektrodynamika (9788024632537)
Detail

Elektronická kniha - autor Jakub Benda a Jaroslav Zamastil, 382 stran, česky Učebnice se věnuje výkladu základních principů a přibližných metod kvantové mechaniky s důrazem na využití symetrií pro získání řešení praktických problémů. Je zde ukázáno, že symetrie nejen umožňují elegantní řešení problémů, které jsme schopni vyřešit přesně, ale též výrazně zjednodušují řešení problémů, které jsme nuceni řešit přibližně. Dále je zde podán, s minimem nutného formalismu, úvod do kvantové elektrodynamiky a jejímu použití pro fyziku nízkých energií. Systematicky je zde rozebrán vliv relativistických, magnetických a kvantově-elektrodynamických efektů na atomová spektra. (alza.sk)

Podobné produkty ako Kvantová mechanika a elektrodynamika (9788024632537)

BATMAN TRANSFORMUJUCI SA BATMOBILE PRE FIGURKY 10 CM

BATMAN TRANSFORMUJUCI SA BATMOBILE PRE FIGURKY 10 CM
Detail

BATMOBIL . Batmobile si môžu fanúšikovia príbehov o tomto superhrdinovi užiť s jeho možnosťou transformácie. Majú tak možnosť oživiť príbehy z Gotham City. Auto je kompatibilné s 10 cm figúrkami, ktoré sa predávajú samostatne. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BATMAN TRANSFORMUJUCI SA BATMOBILE PRE FIGURKY 10 CM

Weltbild Dřevěné figurky Soví rodinka, sada 3 ks

Weltbild Dřevěné figurky Soví rodinka, sada 3 ks
Detail

Tyto dřevěné sošky vypadají skutečně rozkošně. Díky mnoha láskyplným detailům a malbě podzimními barvami je každá sova okouzlující. Ať už jako rodina, nebo jednotlivě, tyto figurky jsou skvělou podzimní výzdobou. Na přední straně jsou zdobeny rafiovou stuhou, na které visí drobný přívěsek s podzimním listem. Vyrobeno ze dřeva, ručně malované na obou stranách. Rozměry: maminka a tatínek - cca 8,5 x 2,5 x 10 cm, dítě - cca 6 x 2,5 x 8 cm (d x š x v) (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Weltbild Dřevěné figurky Soví rodinka, sada 3 ks

Weltbild Dekorační kovové figurky Ryby, sada 3 ks

Weltbild Dekorační kovové figurky Ryby, sada 3 ks
Detail

Pozoruhodné 3D ryby s prolamovaným designem a patinovaným povrchem. Získáte 3 ryby v různých velikostech, které jsou zdobeny vodovými barvami a vypadají jako starožitné. Ve skutečnosti jsou vyrobeny z kovu a přitáhnou obdivné pohledy vašich blízkých, ať už pro ně najdete místo doma či venku. Pěkný tip na dárek. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Weltbild Dekorační kovové figurky Ryby, sada 3 ks

GROVER H98N Ladiaca mechanika pre gitaru

GROVER H98N Ladiaca mechanika pre gitaru
Detail

Mechanika Grover Sta-Tite ™ pre akustické gitary - Otvorená - Prevod: 14: 1- Pre horizontálnu montáž 6 kusov: 3 + 3 ľavej a pravé- Priemer osi - 6 mm- Okrúhle kovové gombíky. Krajina pôvodu: USA Prevodový pomer: 14:1 (muziker.com)

Podobné produkty ako GROVER H98N Ladiaca mechanika pre gitaru

Sandberg externá USB disketová mechanika 3.5"

Detail

Pokiaľ potrebujete získať dáta zo starých diskiet, avšak váš nový počítač nie je vybavený disketovou jednotkou, je toto riešenie určené priamo vám. Zariadenie Sandberg USB Mini Drive Floppy stačí zapojiť do jedného z USB portov v počítači, a vy tak získate okamžitý prístup k dátam na diskete. Technické parametreUSB interface3.5" 1.44 MB / 720 KB floppy disk driveCable length: 0.5 metresLED indicating power, read & write activityČíslo cylinderu: 80Rotation speed: 300 rpm, 360 rpmRecording metód: MFMReads and writes 720KB and 1.44MB floppy disks (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Sandberg externá USB disketová mechanika 3.5"

Rukavice MECHANIK veľ. 7 | A1020/07

Detail

Účinne kombinujú ľahkú priedušnú bavlnu s odolnou kozinkou. Ochránia pred zasiahnutím i zranením a zároveň dovoľujú bezpečne uchopiť nástroj, neobmedzujú hybnosť prstov ani jemnú motoriku.Pružný zvršok dovoľuje pohodlné obliekanie, rukavice pevnou manžetou dobre prilieha a fixuje na ruke aj pri práci. Bavlna zlepšuje cirkuláciu vzduchu a odvádza pot od pokožky. Kozinka využitie na pokrytie dlane dobre odoláva mechanickému namáhaniu. Rukavice dovoľujú opakované použitie a ľahko sa udržujú.V základnej šedej farbe sú vo veľkostiach 7,8 a 10. Spĺňajú normu EN 388 1X21X, vyhovejú nárokom radu pracovných činností. Sú výbornou voľbou pre prácu vo výrobniach, v dielni, ale využitie nájdu aj pri záhradkárčení. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Rukavice MECHANIK veľ. 7 | A1020/07

Rukavice MECHANIK veľ. 10 | A1020/10

Rukavice MECHANIK veľ. 10 | A1020/10
Detail

Účinne kombinujú ľahkú priedušnú bavlnu s odolnou kozinkou. Ochránia pred zasiahnutím i zranením a zároveň dovoľujú bezpečne uchopiť nástroj, neobmedzujú hybnosť prstov ani jemnú motoriku.Pružný zvršok dovoľuje pohodlné obliekanie, rukavice pevnou manžetou dobre prilieha a fixuje na ruke aj pri práci. Bavlna zlepšuje cirkuláciu vzduchu a odvádza pot od pokožky. Kozinka využitie na pokrytie dlane dobre odoláva mechanickému namáhaniu. Rukavice dovoľujú opakované použitie a ľahko sa udržujú.V základnej šedej farbe sú vo veľkostiach 7,8 a 10. Spĺňajú normu EN 388 1X21X, vyhovejú nárokom radu pracovných činností. Sú výbornou voľbou pre prácu vo výrobniach, v dielni, ale využitie nájdu aj pri záhradkárčení. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Rukavice MECHANIK veľ. 10 | A1020/10

Súprava pre mechanikov - montované športové auto

Súprava pre mechanikov - montované športové auto
Detail

Súprava pre mechanikov - Montované športové auto určite vyčarí úsmev na tvári každého dieťaťa a poskytne mu veľa hodín skvelej zábavy. Zostavené autíčko je dokonalou hračkou pre malých domácich majstrov. Súprava je vybavená skrutkovačom s vymeniteľnými hrotmi. Obsah balenia: ........................................Základňa autaNárazníkPodbehy koliesSpojleryPneumatikyBatériový skrutkovačSkrutky a ďalšie časti.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Rozmery: ...................................................Auto: 22 cm x 10,5 cmBalenie: 39,5 cm x 31 cm x 5,5 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Súprava pre mechanikov - montované športové auto

Rukavice MECHANIK veľ. 8 | A1020/08

Rukavice MECHANIK veľ. 8 | A1020/08
Detail

Účinne kombinujú ľahkú priedušnú bavlnu s odolnou kozinkou. Ochránia pred zasiahnutím i zranením a zároveň dovoľujú bezpečne uchopiť nástroj, neobmedzujú hybnosť prstov ani jemnú motoriku.Pružný zvršok dovoľuje pohodlné obliekanie, rukavice pevnou manžetou dobre prilieha a fixuje na ruke aj pri práci. Bavlna zlepšuje cirkuláciu vzduchu a odvádza pot od pokožky. Kozinka využitie na pokrytie dlane dobre odoláva mechanickému namáhaniu. Rukavice dovoľujú opakované použitie a ľahko sa udržujú.V základnej šedej farbe sú vo veľkostiach 7,8 a 10. Spĺňajú normu EN 388 1X21X, vyhovejú nárokom radu pracovných činností. Sú výbornou voľbou pre prácu vo výrobniach, v dielni, ale využitie nájdu aj pri záhradkárčení. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Rukavice MECHANIK veľ. 8 | A1020/08

GEWA 750730 Mechanika na úpravu plátkov

GEWA 750730 Mechanika na úpravu plátkov
Detail

Príslušenstvo – rezačka pre Bb klarinetové plátky (Boehm) zo série Gewa Cordier. (muziker.com)

Podobné produkty ako GEWA 750730 Mechanika na úpravu plátkov

SPIN MASTER BAKUGAN TRUE METAL FIGURKY CERVENY DRAK S4

SPIN MASTER BAKUGAN TRUE METAL FIGURKY CERVENY DRAK S4
Detail

FIGÚRKA BAKUGAN . Červený drak je ďalším bojovníkom True Metal Evolutions S4. . Títo bojovníci majú kovový stred tela a tým môžu potvrdiť unikátnu silu v boji. Zaisto obohatí zbierkov všetkých zberateľov Bakuganov. . Obsah (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SPIN MASTER BAKUGAN TRUE METAL FIGURKY CERVENY DRAK S4

Weltbild Dekorační figurky Ptačí rodina Birdy, sada 3 ks

Weltbild Dekorační figurky Ptačí rodina Birdy, sada 3 ks
Detail

Roztomilí ptáčci jako podzimní dekorace! Dekorativní ptáčci z umělého kamene jsou bohatě propracovaní a každý z nich sedí na větvi z pravého borového dřeva, samozřejmě zcela v přírodním vzhledu s kůrou. Ozdobte si ptačí rodinku jednotlivě nebo jako živé trio na komodu, parapet nebo stůl v obývacím pokoji a dobrá nálada je všude zaručena raz dva! 3 figurky ptáčků vyrobeno z umělého kamene s dokonalými detaily Sada 3 kusů ve třech různých velikostech každá na skutečné borové větvi s kůrou (100% polyester) Rozměry (d x š x v): cca 12,5 x 10 x 17,5 cm / 10,5 x 10 x 15,5 cm / 8 x 7,5 x 13,5 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Weltbild Dekorační figurky Ptačí rodina Birdy, sada 3 ks

SPIN MASTER Tlapková patrola rytiery základné figurky vo veži

SPIN MASTER Tlapková patrola rytiery základné figurky vo veži
Detail

Zbierajte minifigúrky Tlapkovej patroly Rytieri vo veži vo veľkosti 5 cm. (drmax.sk)

Podobné produkty ako SPIN MASTER Tlapková patrola rytiery základné figurky vo veži

Súprava pre mechanikov - montované vozidlo Formula + vŕtačka

Súprava pre mechanikov - montované vozidlo Formula + vŕtačka
Detail

Súprava pre mechanikov - Montované vozidlo Formula určite vyčarí úsmev na tvári každého dieťaťa a poskytne mu veľa hodín skvelej zábavy. Jednotlivé prvky auta sa dajú donekonečna rozoberať a otáčať a zábavu zatraktívnia realistické zvuky a osvetlenie. Zostavené autíčko je dokonalou hračkou pre malých domácich majstrov. Sada obsahuje veľa dielov, pomocou ktorých môže dieťa upravovať svoje vozidlo. Ako sa na super vozidlo patrí – Formula je vybavená zvukovými aj svetelnými efektmi: Po stlačení tlačidla na formule sa ozve zvuk naštartovaniého auta, ktoré ide stále rýchlejšie. Zvuk je sprevádzaný zapnutým predným svetlom. Naše vozidlo je možné ľubovoľne upravovať, čo pomáha rozvíjať tvorivosť, kognitívne schopnosti, koordináciu oko-ruka a logické myslenie.Zaskrutkovanie veľkého počtu skrutiek vyžaduje úsilie. Pre spríjemnenie a zatraktívnenie zábavy - súprava je vybavená otočným skrutkovačom. Má ľavé a pravé otáčanie, vďaka čomu môžeme skrutky zaskrutkovať aj odstrániť. Skrutkovač je napájaný dvomi 1,5V AA batériami (nie sú súčasťou balenia).Obsah balenia:Základňa autaNárazníkPodbehy koliesSpojleryPneumatikyBatériový skrutkovačSkrutky a ďalšie časti.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Rozmery:Auto: 22 cm x 10,5 cmBalenie: 39,5 cm x 31 cm x 5,5 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Súprava pre mechanikov - montované vozidlo Formula + vŕtačka

Hipshot 20680C Chróm Ladiaca mechanika pre basgitaru

Hipshot 20680C Chróm Ladiaca mechanika pre basgitaru
Detail

Rozšírte rozsah svojej basgitary pomocou ultraľahkého kľúča Xtender! Model s priemerom 3/8 (priemer strunníka) je určený pre otvory v hlave 9/16. Tento Xtender je možné rozšíriť o páku Double Stop. Počet v balení (ks): 1 Kompatibilné s: Elektrická basgitara Farba podľa výrobcu: Chróm;Chrome Farba: Chrómová Typ: Xtender (muziker.com)

Podobné produkty ako Hipshot 20680C Chróm Ladiaca mechanika pre basgitaru

Mechanika zad (978-80-204-5878-0)

Mechanika zad (978-80-204-5878-0)
Detail

Elektronická kniha - autor Stuart McGill, 184 stran, česky Návod, jak se zbavil bolesti zad pomocí McGillovy metody Kniha kanadského lékaře představuje první počin svého druhu určený široké veřejnosti, který přistupuje komplexně k problematice bolesti zad. Prezentuje výsledky 35letého výzkumu a studií funkcí páteře. Přináší celou sérii postupů, které dohromady tvoří převratnou metodu řešení problémů s bolestmi zad. Je přehledně strukturována do čtyř částí, v nichž názorně vysvětluje anatomii a fyziologii zad a radí, jak odhalit původ a odstranit příčinu bolesti, jak si osvojit dobré pohybové návyky a jak správně cvičit. Stuart McGill je profesorem spinální biomechaniky na Univerzitě ve Waterloo v Kanadě. Vede laboratoř, která zkoumá fungování bederní páteře, možnost prevence úrazů a rehabilitace, stejně jako výkonnostní trénink. Nová zjištění se pak testují na klinice. Výsledkem této kolektivní práce je přes 400 vědeckých publikací, včetně tří... (alza.sk)

Podobné produkty ako Mechanika zad (978-80-204-5878-0)

Weltbild Dekorační figurky racků Fiete a Finn, sada 2 ks

Weltbild Dekorační figurky racků Fiete a Finn, sada 2 ks
Detail

Tihle dva opeření krasavci už se nemohou dočkat, až se uhnízdí u vás doma. Z terakoty vyrobení racci Fiete a Finn sice působí zimomřivě, avšak zdání klame. Pletené čepice s bambulí mají jen na parádu. Dvě dekorativní ptačí figurky z odolného materiálu krásně oživí váš dům i zahradu. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Weltbild Dekorační figurky racků Fiete a Finn, sada 2 ks

TGI TG441 ladiaca mechanika klasická gitara nikel (BMTG441)

TGI TG441 ladiaca mechanika klasická gitara nikel (BMTG441)
Detail

Gitarová mechanika – ladiaca, na klasickú gitaru (alza.sk)

Podobné produkty ako TGI TG441 ladiaca mechanika klasická gitara nikel (BMTG441)

TGI TG412 ladiaca mechanika akustická gitara nikel (BMTG412)

TGI TG412 ladiaca mechanika akustická gitara nikel (BMTG412)
Detail

Gitarová mechanika – ladiaca, na akustickú gitaru (alza.sk)

Podobné produkty ako TGI TG412 ladiaca mechanika akustická gitara nikel (BMTG412)

Kombinované rukavice ARDONSAFETY/MECHANIK 11/2XL | A1020/11

Kombinované rukavice ARDONSAFETY/MECHANIK 11/2XL | A1020/11
Detail

v ponuke aj s predajnou etiketou (SPE), farba: šedá, materiál dlane: kozinka, materiál chrbta: bavlna, manžeta: bavlna, norma: EN388:2016 1X21X, veľkosti: 7/S - 11/2XL; veľkosť 10 aj s predajnou etiketou (SPE) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Kombinované rukavice ARDONSAFETY/MECHANIK 11/2XL | A1020/11

LENOVO mechanika externá ThinkPad UltraSlim USB DVD Burner

Detail

ThinkPad UltraSlim USB DVD Burner http://support.lenovo.com/en_US/detail.page?DocID=PD030886 http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/4XA0E97775/460/5BFE409A13354D448384648EC90876FD#techspecs Rozhranie: ExternýKonektor: USBNapájanie: USB (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LENOVO mechanika externá ThinkPad UltraSlim USB DVD Burner

Dr.Parts BMH7105-R4 Black Ladiaca mechanika pre basgitaru

Dr.Parts BMH7105-R4 Black Ladiaca mechanika pre basgitaru
Detail

Mechanika ladiaca na basgitaru, uzavretá, samostatne 4 kolíky - čierna Prevodový pomer: 22:1 Farba podľa výrobcu: Black Farba: Čierna Krajina pôvodu: Čína Počet v balení (ks): 4 (muziker.com)

Podobné produkty ako Dr.Parts BMH7105-R4 Black Ladiaca mechanika pre basgitaru

Gibson PMMH-030 Black Ladiaca mechanika pre gitaru

Gibson PMMH-030 Black Ladiaca mechanika pre gitaru
Detail

Gibson moderná ladiaca mechanika v tvare "obličky" s kovovými gombíkmi je perfektnou náhradou ladiacej mechaniky pre každú gitaru. Pomáha udržiavať hodnotu vášho nástroja a zaisťuje precízne ladenie v elegantnom, trvanlivo zostavenom balení, ktoré je rovnako odolné a spoľahlivé ako originál. Tento OEM diel je k dispozícii v elegantnom čiernom prevedení. Krajina pôvodu: Čína Farba: Čierna Farba podľa výrobcu: Black (muziker.com)

Podobné produkty ako Gibson PMMH-030 Black Ladiaca mechanika pre gitaru

Fender Locking T Black Ladiaca mechanika pre gitaru

Fender Locking T Black Ladiaca mechanika pre gitaru
Detail

Sada uzamykateľných mechaník pre modelové série Telecaster a Stratocaster vyrobené v Mexiku alebo USA. Mechaniky sú vybavené špeciálnym uzamykateľným systémom ktorý výrazne pomáha pri stabilite ladenia a intonácii. Balenie obsahuje 6 kusov mechaník. Farebné prevedenie: Black Krajina pôvodu: Južná Kórea Farba: Čierna Farba podľa výrobcu: Black (muziker.com)

Podobné produkty ako Fender Locking T Black Ladiaca mechanika pre gitaru

Fender Locking T Chrome Ladiaca mechanika pre gitaru

Fender Locking T Chrome Ladiaca mechanika pre gitaru
Detail

Sada uzamykateľných mechaník pre gitary Fender. Mechaniky sú vybavené špeciálnym uzamykateľným systémom, ktorý výrazne pomáha pri stabilite ladenia a intonácii. Balenie obsahuje 6 kusov mechaník. Prevodový pomer 18:1. Farebné prevedenie: Polished Chrome Krajina pôvodu: Južná Kórea Farba podľa výrobcu: Chrome Farba: Chrómová (muziker.com)

Podobné produkty ako Fender Locking T Chrome Ladiaca mechanika pre gitaru

Schaller Banjo B4 Nickel Ladiaca mechanika pre gitaru

Schaller Banjo B4 Nickel Ladiaca mechanika pre gitaru
Detail

Ladiaca mechanika pre Banjo. Disponuje 5-kolesovým planetovým prevod, zamykacím mechanizmom zabudovaným do hlavičky. Prevody sú namazané špeciálnym Schaller mazivom pre celoživotnú službu bez údržby. Všetky diely sú presne vyhotovené a povrchovo upravené a samo-uzamykací pohon zaručuje rovnomerné, jemné a plynulé ladenie. Všetky stĺpiky sú vyrobené z vysoko kvalitnej mosadze a sú namontované do puzdra s maximálnou presnosťou, čo zabezpečuje čo najlepšiu presnosť ladenia a odolnosť proti opotrebovaniu. Prevodový pomer 1:4, hlavičky vyrobené z materiálu: Perloid, hmotnosť: 37 g/1 kus. Vyrobené s povrchovou úpravou: Nickel Farba podľa výrobcu: Nickel Krajina pôvodu: Nemecko Farba: Nikel (muziker.com)

Podobné produkty ako Schaller Banjo B4 Nickel Ladiaca mechanika pre gitaru

Gotoh GB707 2L2P Chróm Ladiaca mechanika pre basgitaru

Gotoh GB707 2L2P Chróm Ladiaca mechanika pre basgitaru
Detail

Uzavretá ladiaca mechanika pre basgitaru. Set obsahuje 2 pravé a 2 ľavé kolíky s dĺžkou 31 mm, priemerom hriadele strún 11 mm. Prevodový pomer: 20:1 Farba: Chrómová Typ: Bass Krajina pôvodu: Japonsko Farba podľa výrobcu: Chrome;Chróm (muziker.com)

Podobné produkty ako Gotoh GB707 2L2P Chróm Ladiaca mechanika pre basgitaru

Weltbild Dekorace na plot figurky psů Lotta a Beny, sada 2 ks

Weltbild Dekorace na plot figurky psů Lotta a Beny, sada 2 ks
Detail

Roztomilí psí kamarádi Lotta a Beny zvědavě nahlížejí přes plot a potěší každého kolemjdoucího. Figurky jsou ručně malované a odolné vůči povětrnostním vlivům. Krásně se budou vyjímat i na lavičce na terase, nebo např. na opěradle židle v interiéru. Figurky jsou vyrobeny z odolného umělého kamene. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Weltbild Dekorace na plot figurky psů Lotta a Beny, sada 2 ks

Schaller M6 135 6L Gold Ladiaca mechanika pre gitaru

Schaller M6 135 6L Gold Ladiaca mechanika pre gitaru
Detail

Keďže pôvodný model M6 už polstoročie určuje štandard pre ladiace mechaniky uzavretého typu na celom svete, nový model M6 ponúka množstvo vylepšení a inovácií bez toho, aby stratil svoju ikonickú siluetu.Od uvedenia série otvorených zadných ladičiek GrandTune v roku 2014 si technológia Schaller Velvet-Tec s pomerom 18:1 našla cestu na väčšinu najlepších hláv nášho priemyslu. Predstavujeme vám úplne novú sériu ladiacich mechaník M6 a M6 Mini - s technológiou 18:1 Velvet-Tec a mazivom LX6-Lube pre bezkonkurenčnú presnosť a komfort ladenia. Farba: Zlatá Farba podľa výrobcu: Gold ( Variant ) Krajina pôvodu: Nemecko Počet strún: 6 Typ: Ladiaca mechanika Preferovaná ruka: Ľavá ruka Počet v balení (ks): 6 Prevodový pomer: 18:1 (muziker.com)

Podobné produkty ako Schaller M6 135 6L Gold Ladiaca mechanika pre gitaru

Gotoh SG381 07 L6 Black Ladiaca mechanika pre gitaru

Gotoh SG381 07 L6 Black Ladiaca mechanika pre gitaru
Detail

Ladiaca mechanika na elektrickú a akustickú gitaru, uzavretá, samostatne 6 kolíkov pre pravácku gitaru - Black. Krajina pôvodu: Japonsko Počet v balení (ks): 6 Farba: Čierna Typ: Elektronický;Akustický Prevodový pomer: 16:1 Farba podľa výrobcu: Black;Black Chrome Počet strún: 6 (muziker.com)

Podobné produkty ako Gotoh SG381 07 L6 Black Ladiaca mechanika pre gitaru

Dr.Parts CMH 0351 GD Gold Ladiaca mechanika pre gitaru

Dr.Parts CMH 0351 GD Gold Ladiaca mechanika pre gitaru
Detail

Mechanika ladiaca na klasickú gitaru, zlatá s bielymi kolíkmi, (pravá + ľavá) Farba podľa výrobcu: Gold ( Variant ) Krajina pôvodu: Čína Farba: Zlatá (muziker.com)

Podobné produkty ako Dr.Parts CMH 0351 GD Gold Ladiaca mechanika pre gitaru

Dr.Parts AMH 7001 CR Chrome Ladiaca mechanika pre gitaru

Dr.Parts AMH 7001 CR Chrome Ladiaca mechanika pre gitaru
Detail

Mechanika ladiaca na akustickú gitaru, chrómová, uzavretá, (3x pravá + 3x ľavá) Krajina pôvodu: Čína Farba: Chrómová Farba podľa výrobcu: Chrome (muziker.com)

Podobné produkty ako Dr.Parts AMH 7001 CR Chrome Ladiaca mechanika pre gitaru

Dr.Parts CMH 0350 GD Gold Ladiaca mechanika pre gitaru

Dr.Parts CMH 0350 GD Gold Ladiaca mechanika pre gitaru
Detail

Mechanika ladiaca na klasickú gitaru, zlatá s bielymi kolíkmi, (pravá + ľavá) Krajina pôvodu: Čína Farba: Zlatá Farba podľa výrobcu: Gold ( Variant ) (muziker.com)

Podobné produkty ako Dr.Parts CMH 0350 GD Gold Ladiaca mechanika pre gitaru
Šachové figurky, Harrows Vector soft 18g (21133 - K), Šachové figurky (978-80-749-1236-8), STICK´N 76 × 76 mm, neónový, žltý, 100 lístkov (21133)