3m tegaderm foam adhesive (90613)

Produkt 3m tegaderm foam adhesive (90613) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 3m tegaderm foam adhesive (90613) upraviť a produkt hľadať znova.

3M TEGADERM Foam Adhesive (90613)

3M TEGADERM Foam Adhesive (90613)
Detail

Penový adhezívny krycí materiál. Vysoko účinný, má veľkú absorpčnú schopnosť a dovoľuje koži dýchať. Krycí materiál sa skladá z vankúšika z polyuretánovej peny, ktorá sa dobre prispôsobí daným kontúram, z prídavných absorpčných vrstiev z netkaného materiálu a z vrchnej vrstvy priehľadnej adhezívnej fólie. Táto fólia je priepustná pre výpary vlhkosti, nedovoľuje však prienik exsudátu a funguje ako bariéra proti vonkajšej kontaminácii, a to aj proti baktériám a vírusom. Tento krycí materiál zachováva vlhké prostredie v rane, ktoré podporuje hojenie rany. Krycí materiál sa dodáva sterilný. Indikácie na použitie: Penový adhezívny krycí materiál je určený na jednoduchú aplikáciu zvládnuteľnú jednou rukou na náročné a zložité anatomické obrysy vrátane päty a lakťa bez toho, aby bolo potrebné krycí materiál strihať. Ďalšie možnosti použitia krycieho adhezívneho penového materiálu: • ako sekundárny (krycí) obväz v spojení s výplňami rany (ako sú gáza alebo algináty) • pod systém kompresných obväzov pri liečbe žilových vredov predkolenia. Krycí materiál je indikovaný ako primárny obväz na rany málo až silno secernujúce s čiastočnou až úplnou stratou hrúbky kože, ako sú: dekubity žilové vredy predkolenia abrázie tepnové vredy tržné rany na koži neuropatické vredy Viac na adc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako 3M TEGADERM Foam Adhesive (90613) , Sp connect adhesive mount pro (53155)

3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany, adhezívne, ovál 19cmx22,2cm, 5ks

3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany, adhezívne, ovál 19cmx22,2cm, 5ks
Detail

Obsah 3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany: 3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany, adhezívne, ovál 19cmx22,2cm, 5ks Charakteristika 3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany: Penový adhezívny krycí materiál. Vysoko účinný, má veľkú absorpčnú schopnosť a dovoľuje koži dýchať. Krycí materiál sa skladá z vankúšika z polyuretánovej peny, ktorá sa dobre prispôsobí daným kontúram, z prídavných absorpčných vrstiev z netkaného materiálu a z vrchnej vrstvy priehľadnej adhezívnej fólie. Táto fólia je priepustná pre výpary vlhkosti, nedovoľuje však prienik exsudátu a funguje ako bariéra proti vonkajšej kontaminácii, a to aj proti baktériám a vírusom. Tento krycí materiál zachováva vlhké prostredie v rane, ktoré podporuje hojenie rany. Krycí materiál sa dodáva sterilný. Indikácie na použitie: Penový adhezívny krycí materiál je určený na jednoduchú aplikáciu zvládnuteľnú jednou rukou na náročné a zložité anatomické obrysy vrátane päty a lakťa bez toho, aby bolo potrebné krycí materiál strihať. Ďalšie možnosti použitia krycieho adhezívneho penového materiálu: • ako sekundárny (krycí) obväz v spojení s výplňami rany (ako sú gáza alebo algináty) • pod systém kompresných obväzov pri liečbe žilových vredov predkolenia. Krycí materiál je indikovaný ako primárny obväz na rany málo až silno secernujúce s čiastočnou až úplnou stratou hrúbky kože, ako sú: dekubity žilové vredy predkolenia abrázie tepnové vredy tržné rany na koži neuropatické vredy (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako 3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany, adhezívne, ovál 19cmx22,2cm, 5ks , Bison spray adhesive 200 ml (1880)

3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany, adhezívne, štvorec 8,8cmx8,8cm,10ks

3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany, adhezívne, štvorec 8,8cmx8,8cm,10ks
Detail

Obsah 3M TEGADERM Foam Adhesive: 3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany, adhezívne, štvorec 8,8cmx8,8cm,10ks Charakteristika 3M TEGADERM Foam Adhesive: Penový adhezívny krycí materiál. Vysoko účinný, má veľkú absorpčnú schopnosť a dovoľuje koži dýchať. Krycí materiál sa skladá z vankúšika z polyuretánovej peny, ktorá sa dobre prispôsobí daným kontúram, z prídavných absorpčných vrstiev z netkaného materiálu a z vrchnej vrstvy priehľadnej adhezívnej fólie. Táto fólia je priepustná pre výpary vlhkosti, nedovoľuje však prienik exsudátu a funguje ako bariéra proti vonkajšej kontaminácii, a to aj proti baktériám a vírusom. Tento krycí materiál zachováva vlhké prostredie v rane, ktoré podporuje hojenie rany. Krycí materiál sa dodáva sterilný. Penový adhezívny krycí materiál je určený na jednoduchú aplikáciu zvládnuteľnú jednou rukou na náročné a zložité anatomické obrysy vrátane päty a lakťa bez toho, aby bolo potrebné krycí materiál strihať. Ďalšie možnosti použitia krycieho adhezívneho penového materiálu Tegaderm™: • ako sekundárny (krycí) obväz v spojení s výplňami rany (ako sú gáza alebo algináty) • pod systém kompresných obväzov pri liečbe žilových vredov predkolenia. Krycí materiál je indikovaný ako primárny obväz na rany málo až silno secernujúce s čiastočnou až úplnou stratou hrúbky kože, ako sú: dekubity žilové vredy predkolenia abrázie tepnové vredy tržné rany na koži neuropatické vredy Použitie 3M TEGADERM Foam Adhesive: Pred použitím krycieho materiálu: 1. Ostrihajte nadbytočné ochlpenie alebo vlasy v záujme väčšieho pohodlia pre pacienta. 2. Vyčistite ranu a okolitú kožu podľa protokolu vášho zdravotníckeho zariadenia. Poznámka: Ak je koža v okolí rany krehká alebo je pravdepodobné, že bude vystavená pôsobeniu exsudátu, naneste pred aplikáciou krycieho materiálu ochranný bariérový prostriedok a nechajte ho riadne zaschnúť. 3. Ranu správne posúďte. Zvoľte vhodnú veľkosť krycieho materiálu, aby ste zabezpečili, že penový vankúšik je väčší než oblasť rany. Aplikácia krycieho materiálu: 1. Vyberte krycí materiál z obalu. 2. Pridržte krycí materiál za jeden bočný prúžok a odstráňte potlačený krycí papier, čím odhalíte adhezívny okraj. 3. Držte krycí materiál za bočné prúžky a nastavte ho nad ranu. 4. Šetrne pritlačte adhezívny okraj na kožu, ale kožu ani krycí materiál nijako nenapínajte. 5. Začnite v strede krycieho materiálu a uchopte jednu časť papierového nosiča a odtrhnite ho smerom k vonkajšiemu okraju krycieho materiálu. Opakujte so zvyšnou časťou nosiča, až sa zbavíte celého papierového nosiča. 6. Adhezívny okraj pevne pritlačte na kožu. Upozornenie: Penový adhezívny krycí materiál Tegaderm™ nie je určený na použitie na znižovanie vonkajšieho tlaku ani ako chirurgická špongia. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako 3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany, adhezívne, štvorec 8,8cmx8,8cm,10ks , Bison spray adhesive 500 ml (17968)

3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany, adhezívne, ovál, 10x11cm, 10ks

3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany, adhezívne, ovál, 10x11cm, 10ks
Detail

Obsah 3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany: 3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany, adhezívne, ovál, 10x11cm, 10ks Charakteristika 3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany: Penový adhezívny krycí materiál. Vysoko účinný, má veľkú absorpčnú schopnosť a dovoľuje koži dýchať. Krycí materiál sa skladá z vankúšika z polyuretánovej peny, ktorá sa dobre prispôsobí daným kontúram, z prídavných absorpčných vrstiev z netkaného materiálu a z vrchnej vrstvy priehľadnej adhezívnej fólie. Táto fólia je priepustná pre výpary vlhkosti, nedovoľuje však prienik exsudátu a funguje ako bariéra proti vonkajšej kontaminácii, a to aj proti baktériám a vírusom. Tento krycí materiál zachováva vlhké prostredie v rane, ktoré podporuje hojenie rany. Krycí materiál sa dodáva sterilný. Indikácie na použitie: Penový adhezívny krycí materiál je určený na jednoduchú aplikáciu zvládnuteľnú jednou rukou na náročné a zložité anatomické obrysy vrátane päty a lakťa bez toho, aby bolo potrebné krycí materiál strihať. Ďalšie možnosti použitia krycieho adhezívneho penového materiálu Tegaderm™: • ako sekundárny (krycí) obväz v spojení s výplňami rany (ako sú gáza alebo algináty) • pod systém kompresných obväzov pri liečbe žilových vredov predkolenia. Krycí materiál je indikovaný ako primárny obväz na rany málo až silno secernujúce s čiastočnou až úplnou stratou hrúbky kože, ako sú: dekubity žilové vredy predkolenia abrázie tepnové vredy tržné rany na koži neuropatické vredy (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako 3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany, adhezívne, ovál, 10x11cm, 10ks , Zyxel dac10g-3m (dac10g-3m-zz0103f)

3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany, adhezívne, lakeť/päta 13,9cmx13,9cm, 5ks

3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany, adhezívne, lakeť/päta 13,9cmx13,9cm, 5ks
Detail

Obsah 3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany: 3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany, adhezívne, lakeť/päta 13,9cmx13,9cm, 5ks Charakteristika 3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany: Penový adhezívny krycí materiál. Vysoko účinný, má veľkú absorpčnú schopnosť a dovoľuje koži dýchať. Krycí materiál sa skladá z vankúšika z polyuretánovej peny, ktorá sa dobre prispôsobí daným kontúram, z prídavných absorpčných vrstiev z netkaného materiálu a z vrchnej vrstvy priehľadnej adhezívnej fólie. Táto fólia je priepustná pre výpary vlhkosti, nedovoľuje však prienik exsudátu a funguje ako bariéra proti vonkajšej kontaminácii, a to aj proti baktériám a vírusom. Tento krycí materiál zachováva vlhké prostredie v rane, ktoré podporuje hojenie rany. Krycí materiál sa dodáva sterilný. Indikácie na použitie: Penový adhezívny krycí materiál je určený na jednoduchú aplikáciu zvládnuteľnú jednou rukou na náročné a zložité anatomické obrysy vrátane päty a lakťa bez toho, aby bolo potrebné krycí materiál strihať. Ďalšie možnosti použitia krycieho adhezívneho penového materiálu: • ako sekundárny (krycí) obväz v spojení s výplňami rany (ako sú gáza alebo algináty) • pod systém kompresných obväzov pri liečbe žilových vredov predkolenia. Krycí materiál je indikovaný ako primárny obväz na rany málo až silno secernujúce s čiastočnou až úplnou stratou hrúbky kože, ako sú: dekubity žilové vredy predkolenia abrázie tepnové vredy tržné rany na koži neuropatické vredy (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako 3M TEGADERM Foam Adhesive penové krytie na rany, adhezívne, lakeť/päta 13,9cmx13,9cm, 5ks , Hama adhesive mount set pre gopro (4374)

3M TEGADERM Foam penové krytie na rany, neadhezívne, 10x10cm, 10ks

3M TEGADERM Foam penové krytie na rany, neadhezívne, 10x10cm, 10ks
Detail

Obsah 3M TEGADERM Foam penové krytie na rany: 3M TEGADERM Foam penové krytie na rany, neadhezívne, 10x10cm, 10ks Charakteristika 3M TEGADERM Foam penové krytie na rany: Nelepivé penové krytie na rany, vysoko absorpčné, priedušné, vysokovýkonné. Pozostáva z polyuretánovej penovej podušky, absorpčných netkaných vrstiev a z vrchnej potlačenej adhezívnej vrstvy. Vodeodolná paropriepustná vrstva bráni preniknutí exsudátu z rany na povrch a posobí ako prekážka vonkajšej kontaminácie vrátanie baktérií a vírusov. Krytie zachováva vlhké prostredie rany, ktoré, ako sa preukázalo, pomáha hojeniu rany. Penové krytie sa používa ako primárne alebo sekundárne krytie na čiastočne povrchové a hlboké rany s nízkou až vysokou mierou exsudátu. Ide napríklad o preležaniny, venózne vredy na nohách, neuropatické vredy, arteriálne vredy, tržné rany, chirurgické rany a odreniny. Krytie je možné používať v kombinácii s tlakovými obväzmi. Použitie 3M TEGADERM Foam penové krytie na rany: 1. Vyčistite ranu a pokožkuv okolí podla postupov vášho zdravotníckeho zariadenia. 2. Vyberte krytie z obalu. 3. Určite vhodnú velkosť krytia potrebnú na to, aby penová podložka prekrývala okraje rany. Krytie možno podla potreby obstrihnúť tak, aby vyhovovalo velkosti a tvaru rany. Použitie nesterilného výrobku može zvýšiť riziko kontaminácie a infekcie. 4. Umiestnite krytie na ranu potlačenou stranou nahor tak, aby jeho okraje presahovali na neporušenú pokožku. Krytie zaistite elastickým alebo kohéznym ovinadlom, páskou alebo iným sposobom. Upozornenie: Penové krytie Tegaderm nie je určené na znižovanie tlaku a nesmie sa používať ako chirurgická špongia. Penové krytie Tegaderm nepoužívajte spolu s okysličovadlami, ako sú peroxid vodíka alebo chlórnanové roztoky. Tieto roztoky možu nepriaznivo ovplyvniť štruktúru a vlastnosti polyuretánovej peny. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako 3M TEGADERM Foam penové krytie na rany, neadhezívne, 10x10cm, 10ks , Truecam a5 držiak 3m (truecam a5 držák 3m)

3M TEGADERM Foam penové krytie na rany, neadhezívne, 10x20cm, 5ks

3M TEGADERM Foam penové krytie na rany, neadhezívne, 10x20cm, 5ks
Detail

Obsah 3M TEGADERM Foam penové krytie na rany: 3M TEGADERM Foam penové krytie na rany, neadhezívne, 10x20cm, 5ks Charakteristika 3M TEGADERM Foam penové krytie na rany: Nelepivé penové krytie na rany, vysoko absorpčné, priedušné, vysokovýkonné. Pozostáva z polyuretánovej penovej podušky, absorpčných netkaných vrstiev a z vrchnej potlačenej adhezívnej vrstvy. Vodeodolná paropriepustná vrstva bráni preniknutí exsudátu z rany na povrch a posobí ako prekážka vonkajšej kontaminácie vrátanie baktérií a vírusov. Krytie zachováva vlhké prostredie rany, ktoré, ako sa preukázalo, pomáha hojeniu rany. Penové krytie sa používa ako primárne alebo sekundárne krytie na čiastočne povrchové a hlboké rany s nízkou až vysokou mierou exsudátu. Ide napríklad o preležaniny, venózne vredy na nohách, neuropatické vredy, arteriálne vredy, tržné rany, chirurgické rany a odreniny. Krytie je možné používať v kombinácii s tlakovými obvazmi. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako 3M TEGADERM Foam penové krytie na rany, neadhezívne, 10x20cm, 5ks , Kiss everez aloe vera adhesive-latex black (731509583250)

3M TEGADERM Foam penové krytie na rany, neadhezívne, 20x20 cm, 5ks

3M TEGADERM Foam penové krytie na rany, neadhezívne, 20x20 cm, 5ks
Detail

Obsah 3M TEGADERM Foam penové krytie na rany: 3M TEGADERM Foam penové krytie na rany, neadhezívne, 20x20 cm, 5ks Charakteristika 3M TEGADERM Foam penové krytie na rany: Nelepivé penové krytie na rany, vysoko absorpčné, priedušné, vysokovýkonné. Pozostáva z polyuretánovej penovej podušky, absorpčných netkaných vrstiev a z vrchnej potlačenej adhezívnej vrstvy. Vodeodolná paropriepustná vrstva bráni preniknutí exsudátu z rany na povrch a posobí ako prekážka vonkajšej kontaminácie vrátanie baktérií a vírusov. Krytie zachováva vlhké prostredie rany, ktoré, ako sa preukázalo, pomáha hojeniu rany. Penové krytie sa používa ako primárne alebo sekundárne krytie na čiastočne povrchové a hlboké rany s nízkou až vysokou mierou exsudátu. Ide napríklad o preležaniny, venózne vredy na nohách, neuropatické vredy, arteriálne vredy, tržné rany, chirurgické rany a odreniny. Krytie je možné používať v kombinácii s tlakovými obvazmi. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako 3M TEGADERM Foam penové krytie na rany, neadhezívne, 20x20 cm, 5ks , Kiss 24 hr strip eyelash adhesive – clear (731509556162)

3M TEGADERM Silicone Foam Border silikónové penové krytie na rany, 18,5cmx22cm, 5ks

3M TEGADERM Silicone Foam Border silikónové penové krytie na rany, 18,5cmx22cm, 5ks
Detail

Obsah 3M TEGADERM Silicone Foam Border: 3M TEGADERM Silicone Foam Border silikónové penové krytie na rany, 18,5cmx22cm, 5ks Chatakteristika 3M TEGADERM Silicone Foam Border: Silikónové penové krytie s okrajmi je absorbujúce, priedušné krytie rany. Je vyrobené z prispôsobivého polyuretánového penového vankúšika, absorpčných netkaných vrstiev, vodovzdornej priedušnej podkladovej fólie a silikónovej adhéznej kontaktnej vrstvy, ktorá je šetrná k pokožke. Vodovzdorná podkladová fólia je priepustná pre vodnú paru, zabraňuje pretečeniu exsudátu a predstavuje prekážku pre vonkajšiu kontamináciu, okrem iného baktériami a vírusmi. Používanie silikónového penového krytia s rámčekom umožňuje v rámci rozsiahleho programu prevencie dekubitov predísť poškodeniam kože. Krytie možno nadvihnúť a vrátiť späť, čo umožňuje skontrolovať stav kože. Indikácie na použitie: Silikónové penové krytie s rámčekom je navrhnuté na liečbu rán s miernou až vysokou mierou exsudácie, ktoré postihujú kožu v celej jej hrúbke alebo len čiastočne. Medzi takéto rany patria: dekubity, vredy predkolenia, neuropatické vredy, trhliny na koži chirurgické rany. Krytie je vhodné na použitie na krehkej koži a pri kompresívnej liečbe. Podporuje rozsiahly program prevencie dekubitov, musia sa však súčasne používať zodpovedajúce protokoly a pomôcky na zníženie tlaku. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako 3M TEGADERM Silicone Foam Border silikónové penové krytie na rany, 18,5cmx22cm, 5ks , Hobby fix underwater adhesive black 80 ml (4011444119674)

TEGADERM 3M penové KRYTIE 10X10CM

TEGADERM 3M penové KRYTIE 10X10CM
Detail

Tegaderm penový adhezívny obväz 10x10cm hydrocelulárny. Je vhodný na: povrchové a hlboké akútne rany. Chronické rany stredne až veľmi silne exsudatívne (preležaniny, žilové vredy, arteriálne a diabetické). (drmax.sk)

Podobné produkty ako TEGADERM 3M penové KRYTIE 10X10CM , Osmo action 3 adhesive base kit (cp.os.00000231.01)

3M Tegaderm CHG 1657R 8,5 cm x 11,5 cm transparentné, antimikrobiálne krytie

3M Tegaderm CHG 1657R 8,5 cm x 11,5 cm transparentné, antimikrobiálne krytie
Detail

3M Tegaderm CHG 1657R 8,5 cm x 11,5 cm transparentné, antimikrobiálne krytie Fixačné krytie predstavuje komplexné antimikrobiálne a transparentné krytie s CHG gélovým vankúšikom. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako 3M Tegaderm CHG 1657R 8,5 cm x 11,5 cm transparentné, antimikrobiálne krytie , Acra juta 3m (8595042728347)

3M TEGADERM CHG 1657R [SelP] 8,5cm x 11,5cm, transparentné, antimikrobiálne krytie 1x1 ks

3M TEGADERM CHG 1657R [SelP] 8,5cm x 11,5cm, transparentné, antimikrobiálne krytie 1x1 ks
Detail

Antimikrobiálna filmová náplasť s gelovým vankúšikom, určená na aseptické krytie vpichu cievneho katétra a iných invazívnych vstupov. Transparentné krytie, vodeodolné, hypoalergénne, priedušné z vonku nepriepustné pre baktérie a vírusy, sterilné. Gélový vankúšik je nasýtený CHG, veľmi účinnou látkou pre redukciu kožnej mikroflóry, ktorá ja najčastejšou príčinou infekcií krvného riečišťa pri zavedených katétroch (CRBS) Indikácie: minimálne secernujúce rany, primárne ošetrenie ortopedickej incízie, traumatické poranenia (popáleniny, odreniny, rezné rany), pooperačné rany. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako 3M TEGADERM CHG 1657R [SelP] 8,5cm x 11,5cm, transparentné, antimikrobiálne krytie 1x1 ks , Predlžovací audio 3m (11994353)

3M TEGADERM CHG 1658R [SelP] 10cm x 12cm, transparentné, antimikrobiálne krytie 1x1 ks

3M TEGADERM CHG 1658R [SelP] 10cm x 12cm, transparentné, antimikrobiálne krytie 1x1 ks
Detail

Antimikrobiálna filmová náplasť s gelovým vankúšikom, určená na aseptické krytie vpichu cievneho katétra a iných invazívnych vstupov. Transparentné krytie, vodeodolné, hypoalergénne, priedušné z vonku nepriepustné pre baktérie a vírusy, sterilné. Gélový vankúšik je nasýtený CHG, veľmi účinnou látkou pre redukciu kožnej mikroflóry, ktorá ja najčastejšou príčinou infekcií krvného riečišťa pri zavedených katétroch (CRBS) Indikácie: minimálne secernujúce rany, primárne ošetrenie ortopedickej incízie, traumatické poranenia (popáleniny, odreniny, rezné rany), pooperačné rany. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako 3M TEGADERM CHG 1658R [SelP] 10cm x 12cm, transparentné, antimikrobiálne krytie 1x1 ks , Aq 646-3bw 3m

3M Tegaderm + pad 10 cm x12 cm, krytie s vankúšikom z transparentnej fólie

3M Tegaderm + pad 10 cm x12 cm, krytie s vankúšikom z transparentnej fólie
Detail

3M Tegaderm + pad 10 cm x12 cm, krytie s vankúšikom z transparentnej fólie Fixačné krytie predstavuje komplexné antimikrobiálne a transparentné krytie s CHG gélovým vankúšikom. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako 3M Tegaderm + pad 10 cm x12 cm, krytie s vankúšikom z transparentnej fólie , 3m 9928 p2 (f1110)

Dámske poltopánky 90613

Dámske poltopánky 90613
Detail

VEĽKOSŤ DĹŽKA STIELKY 35 22,5 cm 36 23,5 cm 37 24 cm 38 24,5 cm 39 25 cm 40 26 cm 41 26,5 cm *táto tabuľka predstavuje približné hodnoty (amiatex.sk)

Podobné produkty ako Dámske poltopánky 90613 , Hobby silicone adhesive tube silikónové lepidlo black 75 g (4011444119605)

3M 301008C36 adhesive pads Scotch® priehľadná (d x š) 10 mm x 8 mm 84 ks

3M  301008C36 adhesive pads Scotch® priehľadná (d x š) 10 mm x 8 mm 84 ks
Detail

Odnímateľné vankúšiky Scotch® sú naše vopred narezané podložky 8 mm x 10 mm. Tieto vypchávky sú pohodlné a rýchlo použiteľné a sú dostupné v baleniach po 84 kusov. Použite odnímateľné lepiace podložky Scotch® na zabezpečenie ľahkých predmetov, ako je papier, pohľadnice a fotografie vo vašej domácnosti alebo kancelárii. Naše podložky sú vynikajúce na väčšine pórovitých a neporéznych povrchov a sú dokonalou alternatívou k pripináčikom, páske alebo sponkám. Dajú sa ľahko a čisto odstrániť a zanechať po sebe neporušené, nepoškodené povrchy. Sú skvelé na rýchlu a ľahkú organizáciu zoznamov úloh, fotografií alebo kariet a dekorácií v domácnosti alebo kancelárii. K dispozícii v baleniach s 84 podložkami 8 mm x 10 mm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3M 301008C36 adhesive pads Scotch® priehľadná (d x š) 10 mm x 8 mm 84 ks , Tp-link tl-sm5220-3m

3M RUS1825 adhesive pads Scotch® priehľadná (d x š) 24 mm x 24 mm 18 ks

3M  RUS1825 adhesive pads Scotch® priehľadná (d x š) 24 mm x 24 mm 18 ks
Detail

Odnímateľné obojstranné lepiace podložky Scotch® sú naše vopred vyrezané, priehľadné, odnímateľné a opakovane použiteľné štvorcové podložky na pripevnenie alebo pripevnenie ľahkých predmetov. Tento výrobok obsahuje 18 štvorcových lepiacich podložiek, každá s rozmermi 24 mm x 24 mm. Na rýchle pripevnenie, dekoráciu a reorganizáciu použite odnímateľné obojstranné lepiace podložky Scotch®. S našimi lepiacimi podložkami sú spony, pripináčiky a lepiaca páska minulosťou. Podložky sú skvelé na zavesenie a zaistenie umeleckých diel, fotografií, zoznamov, kariet a iných ľahkých predmetov. Dajú sa ľahko odstrániť bez zanechania zvyškov a na rozdiel od iných odnímateľných upevňovacích prostriedkov sa dajú niekoľkokrát znovu použiť. Jednoducho ich umyte jemným mydlom a vodou, aby ste osviežili ich priľnavosť. Po pripevnení tieto veľmi tenké štvorce vyzerajú úhľadne. Sú priehľadné, a preto sú ideálne na použitie na skle alebo zrkadlách. Štyri lepiace podložky pojmú až 450 g. Sú k dispozícii v baleniach po 18 štvorcoch s rozmermi 24 mm x 24 mm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3M RUS1825 adhesive pads Scotch® priehľadná (d x š) 24 mm x 24 mm 18 ks , Koolsun flex – biela 3m+ (662187843032)

3M 111-EURO adhesive pads Scotch® biela (d x š) 25.4 mm x 25.4 mm 16 ks

3M  111-EURO adhesive pads Scotch® biela (d x š) 25.4 mm x 25.4 mm 16 ks
Detail

Scotch® permanentné lepiace obojstranné penové lepiace vankúšiky sú naše permanentné lepiace predrezané štvorcové vankúšiky na pripevnenie ľahkých až stredne ťažkých predmetov v interiéri. Tieto priľnavé podložky sú dostupné v baleniach po 16 štvorcov s rozmermi 25,4 mm x 25,4 mm. Prilepte rýchlo a ľahko k rôznym vnútorným povrchom pomocou obojstranných penových lepiacich dosiek Scotch® Permanent. Naše vopred narezané priľnavé podložky sú ideálnou náhradou za klince a skrutky, keď sa majú ľahké a stredne ťažké predmety pripevniť na vodorovné a zvislé povrchy. Podložky sa dajú použiť na väčšinu typov stien, keramických obkladov a drevených povrchov. Osem penových lepiacich vložiek má hmotnosť až 900 ga ponúkajú okamžitú, bezpečnú a dlhotrvajúcu priľnavú silu. Tieto priľnavé podložky sú dostupné v baleniach po 16 štvorcov s rozmermi 25,4 mm x 25,4 mm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3M 111-EURO adhesive pads Scotch® biela (d x š) 25.4 mm x 25.4 mm 16 ks , Koolsun wave – čierna 3m+ (662187842813)

3M 108-EURO adhesive pads Scotch® sivá (d x š) 12.7 mm x 12.7 mm 64 ks

3M  108-EURO adhesive pads Scotch® sivá (d x š) 12.7 mm x 12.7 mm 64 ks
Detail

Odnímateľné obojstranné penové lepiace podložky Scotch® sú vhodné na pripevnenie na povrchy v interiéroch. Tento výrobok obsahuje 64 podložiek s rozmermi 12,7 mm x 12,7 mm. 16 lepiacich podložiek unesie až 900 g. Sú preto ideálne vhodné na pripevnenie ľahkých predmetov k štruktúrovaným povrchom. Vymeňte nechty, sponky, sponky a pásku za naše univerzálne odnímateľné obojstranné penové lepiace podložky Scotch®. Slúži na pripevnenie, zdobenie a usporiadanie umeleckých diel, zoznamov, fotografií atď. Na drevo, keramické dlaždice, maľované steny alebo kov Tieto obojstranné lepiace podložky priliehajú ku kontaktu a je možné ich ľahko a čisto odstrániť, takže môžete svoje predmety rýchlo a ľahko reorganizovať bez poškodenia svojich povrchov. 16 lepiacich podložiek pojme až 900 g. Toto balenie obsahuje 64 vankúšikov s rozmermi 12,7 mm x 12,7 mm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3M 108-EURO adhesive pads Scotch® sivá (d x š) 12.7 mm x 12.7 mm 64 ks , Koolsun flex – ružová 3m+ (662187842684)

3M 859-6-EURO adhesive pads Scotch® sivá (d x š) 17 mm x 17 mm 35 ks

3M  859-6-EURO adhesive pads Scotch® sivá (d x š) 17 mm x 17 mm 35 ks
Detail

Odnímateľné obojstranné lepiace podložky Scotch® sú vopred nastrihané, priehľadné a sú ideálne na dočasné pripevnenie fotografií, plagátov, umeleckých diel alebo papiera na steny, kancelárske skrinky, chladničky a okná. Naše lepiace podložky sú k dispozícii v baleniach po 35 kusoch s rozmermi 17 mm x 17 mm. Na pripevnenie, zdobenie a usporiadanie použite odnímateľné obojstranné lepiace podložky Scotch®. S našimi praktickými obojstrannými lepiacimi podložkami môžete rýchlo a ľahko zavesiť svoje obľúbené rodinné fotografie, umelecké diela vašich detí a zoznamy úloh. Podložky sa lepia na dotyk a rovnako ľahko sa odnímajú, takže môžete rýchlo zmeniť vzhľad bez poškodenia stien alebo povrchov. Podložky sú ideálnou alternatívou k pripináčikom, lepiacou páskou alebo sponkami. Sú nenápadné, všestranné, fotokompatibilné a nezanechávajú na stenách žiadne škvrny ako výplne. Štyri lepiace podložky pojmú až 225 g. Odnímateľné obojstranné lepiace podložky Scotch® sú predrezané pre ľahkú a čistú aplikáciu. Môžu byť použité na drevo, keramické dlaždice, maľované steny alebo kov. Podložky sú priehľadné, a preto sú ideálne na použitie na skle alebo zrkadlách. Pre čo najlepšiu priľnavosť zaistite, aby bol povrch hladký, čistý a suchý. Lepiace podložky sa neodporúčajú používať na tapety, jemné povrchy alebo hladko natreté steny, pretože po odstránení by mohli spôsobiť poškodenie. Sú dostupné v baleniach po 35 podložiek 17 mm x 17 mm. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 3M 859-6-EURO adhesive pads Scotch® sivá (d x š) 17 mm x 17 mm 35 ks , Koolsun wave – modrá 3m+ (662187842790)

Telové samodržiace tangá Adhesive Thong

Telové samodržiace tangá Adhesive Thong
Detail

Telové samodržiace tangá Adhesive Thong (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Telové samodržiace tangá Adhesive Thong , Koolsun wave – ružová 3m+ (662187842806)

Čierne samodržiace tangá Adhesive Thong

Čierne samodržiace tangá Adhesive Thong
Detail

Čierne samodržiace tangá Adhesive Thong (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Čierne samodržiace tangá Adhesive Thong , Koolsun sport – modrá 3m+ (662187842844)

Telové samodržiace tangá Adhesive Thong

Telové samodržiace tangá Adhesive Thong
Detail

Telové samodržiace tangá Adhesive Thong (saxana.sk)

Podobné produkty ako Telové samodržiace tangá Adhesive Thong , Koolsun flex – modrá 3m+ (662187843018)

Čierne samodržiace tangá Adhesive Thong

Čierne samodržiace tangá Adhesive Thong
Detail

Čierne samodržiace tangá Adhesive Thong (saxana.sk)

Podobné produkty ako Čierne samodržiace tangá Adhesive Thong , Puma better foam xterra (sptpuma3359nad)

Telové čipkované samodržiace tangá Adhesive Thong

Telové čipkované samodržiace tangá Adhesive Thong
Detail

Telové čipkované samodržiace tangá Adhesive Thong (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Telové čipkované samodržiace tangá Adhesive Thong , Gymbeam foam roller black (8586022211874)

Čierne čipkované samodržiace tangá Adhesive Thong

Čierne čipkované samodržiace tangá Adhesive Thong
Detail

Čierne čipkované samodržiace tangá Adhesive Thong (topankovo.sk)

Podobné produkty ako Čierne čipkované samodržiace tangá Adhesive Thong , Alza foam cleaner (alz-ofc004l)

Telové čipkované samodržiace tangá Adhesive Thong

Telové čipkované samodržiace tangá Adhesive Thong
Detail

Telové čipkované samodržiace tangá Adhesive Thong (saxana.sk)

Podobné produkty ako Telové čipkované samodržiace tangá Adhesive Thong , Kensington ergonomic memory foam k55805ww

Čierne čipkované samodržiace tangá Adhesive Thong

Čierne čipkované samodržiace tangá Adhesive Thong
Detail

Čierne čipkované samodržiace tangá Adhesive Thong (saxana.sk)

Podobné produkty ako Čierne čipkované samodržiace tangá Adhesive Thong , Donner drop (foam) strieborný (8596220010476)

Talamex PVC Adhesive 2-Part 250ml

Talamex PVC Adhesive 2-Part 250ml
Detail

PVC lepidlo dvojzložkové Krajina pôvodu : Spojené kráľovstvo Farba : Priehľadná (muziker.com)

Podobné produkty ako Talamex PVC Adhesive 2-Part 250ml , Donner round (foam) biely (8596220010452)

Tesa® Adhesive Remover 200 ml

Tesa® Adhesive Remover 200 ml
Detail

tesa® Adhesive Remover is designed for easy removal of glue residues from plastic parts, glass and metal surfaces. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Tesa® Adhesive Remover 200 ml , Sixtol ford transit 3m 2000 (vp1412degr)

BISON SPRAY ADHESIVE 500 ml (17968)

BISON SPRAY ADHESIVE 500 ml (17968)
Detail

Lepidlo v spreji, zaistí pružný typ spoja, vhodné na použitie na materiál typu: drevo, textil a papier Lepidlo Bison Spray Adhesive je kontaktný prípravok v spreji určený na lepenie bežných materiálov, ako sú drevo, textil, papier alebo lepenka. Zvládne ale aj kov a umelé alebo penové hmoty, ako sú polystyrén (styropor). Vie zlepiť ako rovnaký materiál, tak aj rôzne druhy medzi sebou. V závislosti od postupu aplikácie možno vykonávať lepenie s korekciou alebo aj opakovane odstrániť. Lepidlo je vhodné na lepenie väčších plôch. Vďaka jeho vyhotoveniu v spreji je aplikácia jednoduchá a rýchla. Lepidlo Bison Spray Adhesive je odolné voči teplotám od -40 do +50 °C. Kľúčové vlastnosti lepidla Bison Spray Adhesive 500 mlKontaktné lepidlo v sprejiBison Spray Adhesive lepí bežné materiály, ako sú drevo, papier alebo textilZvládne aj kov alebo umelé hmoty, vrátane penových hmôtSlepí rovnaké materiály, ale aj rôzne druhy medzi sebouVhodné na lepenie... (alza.sk)

Podobné produkty ako BISON SPRAY ADHESIVE 500 ml (17968)

BISON SPRAY ADHESIVE 200 ml (1880)

BISON SPRAY ADHESIVE 200 ml (1880)
Detail

Lepidlo v spreji, zaistí pružný typ spoja, vhodné na použitie na materiál typu: drevo, textil a papier Vysoko kvalitné kontaktné sprejové lepidlo BISON SPRAY ADHESIVE 200 ml vhodné na lepenie väčších plôch množstva materiálov. Jednoduchá a ľahká aplikácia s teplotnou odolnosťou od -40 °C do +50 °C. Ideálny prostriedok na zlepenie papiera, dreva, textilu, kovu, polystyrénu a ďalších penových hmôt. Kľúčové vlastnosti lepidla BISON SPRAY ADHESIVE 200 ml Kontaktné sprejové lepidlo BISON SPRAY ADHESIVE na báze SBR kaučuku je určené na lepenie množstva materiálovJednoduchá aplikácia a jednoduché použitieVysoká teplotná odolnosť zaručí veľmi kvalitný spojNávod na použitie: Obsah nádobky pred použitím dobre pretrepte, lepidlo striekajte zo vzdialenosti asi 15 – 25 cm. Kontaktné lepenie: Na plochy určené na zlepenie nastriekajte na obe strany a nechajte 10 minút zaschnúť. Potom priložte obe časti k sebe a krátko silno pritlačte. Lepenie s... (alza.sk)

Podobné produkty ako BISON SPRAY ADHESIVE 200 ml (1880)

SP Connect Adhesive Mount Pro (53155)

SP Connect Adhesive Mount Pro (53155)
Detail

Držiak na mobil – do auta a na motorku, mechanický, možnosť nastavenia polohy Držiak Adhesive Mount Pro od spoločnosť SP Connect je ideálny na upevnenie vášho mobilného telefónu. S pomocou držiaka môžete telefón jednoducho pripojiť na riadidlá motocykla aj palubnú dosku automobilu. Inštalácia držiaka SP Connect Adhesive Mount Pro je veľmi jednoduchá a zaberie len niekoľko sekúnd. Využiť môžete kvalitnú lepiacu pásku 3M. Guľovú hlavu pohodlne natočíte do požadovaného smeru. Praktické predlžovacie rameno sa postará o väčší dosah, takže môžete držiak umiestniť presne podľa vašich predstáv. S držiakom SP Connect Adhesive Mount Pro budete mať svoj inteligentný telefón neustále na očiach a získate spoľahlivú ochranu pred otrasmi a prípadným poškodením.Kľúčové vlastnosti držiaka SP Connect Adhesive Mount ProJednoduché pripojenie k motocyklu, automobilu i bicykluDržiak SP Connect Adhesive Mount Pro spoľahlivo chráni telefón pred poškodenímPraktické predlžovacie rameno... (alza.sk)

Podobné produkty ako SP Connect Adhesive Mount Pro (53155)

Veles-X Acoustic Pyramids Self-adhesive 500x500x50

Veles-X Acoustic Pyramids Self-adhesive 500x500x50
Detail

Samolepiaci akustický panel v tvare „pyramídy“, ktorý chráni pred nežiadúcimi odrazmi zvuku a slúži na korekciu priestorovej akustiky. Vhodný pre nahrávacie štúdiá, domáce a verejné kiná, zasadacie kancelárie, hudobné školy alebo skúšobne. Navyše už nemusíte riešiť výber, aplikáciu a množstvo lepidla. Naše panely obsahujú samolepiacu fóliu na báze akrylátovej disperzie bez rozpúšťadiel, nosičom lepidla je silikónový papier. Vďaka hustej bunečnej štruktúre, kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti je vhodný pre montáž na stenu aj strop a je aj skvelým dekoračným doplnkom. Panel ponúka zvýšenú absorpciu zvukových vĺn dopadajúcich v uhle v dôsledku viacnásobného prechodu cez vrstvy materiálu, a vďaka pyramídovej štruktúre tiež ponúka zlepšenú absorpciu vysokých frekvencií. Pena nie je vyrobená z materiálu s protipožiarnou úpravou. Vlastnosti Rozmery: 50 x 50 x 5 cm Farba: Antracit Samolepiace (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Veles-X Acoustic Pyramids Self-adhesive 500x500x50

Veles-X Acoustic Pyramids Self-adhesive 300x300x30

Veles-X Acoustic Pyramids Self-adhesive 300x300x30
Detail

Samolepiaci akustický panel v tvare „pyramídy“, ktorý chráni pred nežiadúcimi odrazmi zvuku a slúži na korekciu priestorovej akustiky. Vhodný pre nahrávacie štúdiá, domáce a verejné kiná, zasadacie kancelárie, hudobné školy alebo skúšobne. Navyše už nemusíte riešiť výber, aplikáciu a množstvo lepidla. Naše panely obsahujú samolepiacu fóliu na báze akrylátovej disperzie bez rozpúšťadiel, nosičom lepidla je silikónový papier. Vďaka hustej bunečnej štruktúre, kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti je vhodný pre montáž na stenu aj strop a je aj skvelým dekoračným doplnkom. Panel ponúka zvýšenú absorpciu zvukových vĺn dopadajúcich v uhle v dôsledku viacnásobného prechodu cez vrstvy materiálu, a vďaka pyramídovej štruktúre tiež ponúka zlepšenú absorpciu vysokých frekvencií. Pena nie je vyrobená z materiálu s protipožiarnou úpravou. Vlastnosti Rozmery: 30 x 30 x 3 cm Farba: Antracit Samolepiace (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Veles-X Acoustic Pyramids Self-adhesive 300x300x30

Veles-X Acoustic Self-Adhesive Wedges 300x300x50

Veles-X Acoustic Self-Adhesive Wedges 300x300x50
Detail

Samolepiaci akustický panel v tvare „kliny“, ktorý chráni pred nežiadúcimi odrazmi zvuku a slúži na korekciu priestorovej akustiky. Tvar profilu umožňuje voľné otáčanie peny a vytváranie zaujímavých dizajnových vzorov. Vhodný pre nahrávacie štúdiá, domáce a verejné kiná, zasadacie kancelárie, hudobné školy alebo skúšobne. Navyše už nemusíte riešiť výber, aplikáciu a množstvo lepidla potrebného na realizáciu. Panely Veles-X obsahujú samolepiacu fóliu na báze akrylátovej disperzie bez rozpúšťadiel, nosičom lepidla je silikónový papier. Vďaka hustej bunečnej štruktúre, kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti je vhodný pre montáž na stenu aj strop a je aj skvelým dekoračným doplnkom. Panel ponúka zvýšenú absorpciu zvukových vĺn dopadajúcich v uhle v dôsledku viacnásobného prechodu cez vrstvy materiálu, a vďaka svojej štruktúre tiež ponúka zlepšenú absorpciu vysokých frekvencií. Pena nie je vyrobená z materiálu s protipožiarnou úpravou. Vlastnosti Rozmery: 30 x 30 x 5 cm Farba: Antracit Samolepiace (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Veles-X Acoustic Self-Adhesive Wedges 300x300x50

Veles-X Acoustic Self-Adhesive Wedges 500x500x50

Veles-X Acoustic Self-Adhesive Wedges 500x500x50
Detail

Samolepiaci akustický panel v tvare „kliny“, ktorý chráni pred nežiadúcimi odrazmi zvuku a slúži na korekciu priestorovej akustiky. Tvar profilu umožňuje voľné otáčanie peny a vytváranie zaujímavých dizajnových vzorov. Vhodný pre nahrávacie štúdiá, domáce a verejné kiná, zasadacie kancelárie, hudobné školy alebo skúšobne. Navyše už nemusíte riešiť výber, aplikáciu a množstvo lepidla potrebného na realizáciu. Panely Veles-X obsahujú samolepiacu fóliu na báze akrylátovej disperzie bez rozpúšťadiel, nosičom lepidla je silikónový papier. Vďaka hustej bunečnej štruktúre, kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti je vhodný pre montáž na stenu aj strop a je aj skvelým dekoračným doplnkom. Panel ponúka zvýšenú absorpciu zvukových vĺn dopadajúcich v uhle v dôsledku viacnásobného prechodu cez vrstvy materiálu, a vďaka svojej štruktúre tiež ponúka zlepšenú absorpciu vysokých frekvencií. Pena nie je vyrobená z materiálu s protipožiarnou úpravou. Vlastnosti Rozmery: 50 x 50 x 5 cm Farba: Antracit Samolepiace (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Veles-X Acoustic Self-Adhesive Wedges 500x500x50

Ardell Self-Adhesive nalepovacie mihalnice Demi Wispies

Ardell Self-Adhesive nalepovacie mihalnice Demi Wispies
Detail

Ardell Self-Adhesive, Umelé mihalnice pre ženy, Produkt Ardell Self-Adhesive zdôrazní váš pohľad a podčiarkne krásu očí. Vlastnosti: rýchla a jednoduchá aplikácia hodí sa na večerné príležitosti aj na denné nosenie Zloženie: umelé riasy (notino.sk)

Podobné produkty ako Ardell Self-Adhesive nalepovacie mihalnice Demi Wispies

Dekoni Audio Headband Choice Leather Universal Adhesive

Dekoni Audio Headband Choice Leather Universal Adhesive
Detail

Headband Choice Leather je vyrobený z mäkkej a poddajnej syntetickej kože. Lesklý vzhľad a neuveriteľne jemný pocit na dotyk sa ľahko pomýli s pravou kožou.Používaju rovnakú ultra pomalú pamäťovú penu ako séria Elite. Krajina pôvodu : Čína Kompatibilita : Univerzálne (muziker.com)

Podobné produkty ako Dekoni Audio Headband Choice Leather Universal Adhesive

Hama Adhesive Mount Set pre GoPro (4374)

Hama Adhesive Mount Set pre GoPro (4374)
Detail

Držiak - nalepovacie držiaky pre GoPro, obsah balenia: 2 rovné + 2 zakrivené doštičky Tieto nalepovacie držiaky sú skvelou voľbou, ak chcete svoju digitálnu kameru GoPro pripevniť na rovný alebo zakrivený povrch a zhotovovať akčné zábery čTieto nalepovacie držiaky sú skvelou voľbou, ak chcete svoju digitálnu kameru GoPro pripevniť na rovný alebo zakrivený povrch a zhotovovať akčné zábery či fotografie. Budete prekvapení, aké ohromujúce výsledky sa môžu dostaviť, keď môžete snímať či fotiť odkiaľkoľvek. V balení nájdete dve rovné a dve zakrivené doštičky s príslušnými lepiacimi podložkami. (alza.sk)

Podobné produkty ako Hama Adhesive Mount Set pre GoPro (4374)

KISS 24 HR Strip Eyelash Adhesive – Clear (731509556162)

KISS 24 HR Strip Eyelash Adhesive – Clear (731509556162)
Detail

Lepidlo na mihalnice – na dokonalé prichytenie rias na oko Dokonale uchycené řasy s lepidlem KISS 24 HR Strip Eyelash Adhesive jsou vaší cestou ke svůdnému pohledu. Transparentní lepidlo bez obsahu pigmentu vám dovolí zcela diskrétně připevnit řasy kdykoliv právě potřebujete. Po aplikaci lepidla a následném přilepení řas tak můžete zvolit jakékoliv barevné líčení. Hypoalergenní složení dovoluje využití lepidla i osobám s citlivou pokožkou a sklonem k intoleranci. Obsažené aloe vera uklidňuje jemnou kůži v oblasti očí. Extra silné lepidlo Strip Eyelash Adhesive neobsahuje latex a vydrží až 24 hodin. Díky štětečkovému aplikátoru se snadno a přesně nanáší. Klíčové vlastnosti lepidla na řasy KISS 24 HR Strip Eyelash Adhesive - ClearExtra silné lepidlo KISS 24 HR Strip Eyelash Adhesive slouží k uchycení umělých řasTransparentní složení dovoluje následné líčení v barvách, jaké právě potřebujetePrůhledné řešení je naprosto... (alza.sk)

Podobné produkty ako KISS 24 HR Strip Eyelash Adhesive – Clear (731509556162)

KISS EverEz Aloe Vera Adhesive-Latex Black (731509583250)

KISS EverEz Aloe Vera Adhesive-Latex Black (731509583250)
Detail

Lepidlo na mihalnice – na dokonalé prichytenie rias na oko Usnadněte si líčení vašich očí ještě více a vyzkoušejte revoluční lepidlo na řasy od značky KISS. Lepidlo na řasy KISS EverEz Aloe Vera Adhesive-Latex Black obsahuje extrakt z aloe vera a je hypoarlegenní. Lepidlo se perfektně drží a neklouže. Špičatý hrot umožňuje přesnou aplikaci lepidla. EverEz Aloe Vera Adhesive-Latex Black je po zaschnutí černé. Klíčové vlastnosti lepidla na řasy KISS EverEz Aloe Vera Adhesive-Latex BlackRevoluční lepidlo KISS pro nalepení umělých řas Obsahuje extrakt z aloe vera a je hypoalergenníSnadná aplikace Perfektně se drží v ruce Špičatý hrot Barva KISS EverEz Aloe Vera Adhesive-Latex Black po zaschnutí: černá (alza.sk)

Podobné produkty ako KISS EverEz Aloe Vera Adhesive-Latex Black (731509583250)

Hobby Fix Underwater Adhesive black 80 ml (4011444119674)

Hobby Fix Underwater Adhesive black 80 ml (4011444119674)
Detail

Akvaristické potreby – lepidlo na lepenie aj pod vodou, odolné voči morskej vode, neškodné pre živočíchy a rastliny, objem 80 ml, farba čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Hobby Fix Underwater Adhesive black 80 ml (4011444119674)

Graine Creative omaľovánka v tube Adhesive Roller To Draw

Graine Creative omaľovánka v tube Adhesive Roller To Draw
Detail

Omaľovánka v tube z kolekcie Graine Creative. Model vyrobený z papieru. (answear.sk)

Podobné produkty ako Graine Creative omaľovánka v tube Adhesive Roller To Draw

DICOTA Secret 4-Way 14.0 (16:9), self-adhesive

Detail

(tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako DICOTA Secret 4-Way 14.0 (16:9), self-adhesive

ANZA ADHESIVE SPREADER - Plastické roztieradlo na lepidlo 115 mm

ANZA ADHESIVE SPREADER - Plastické roztieradlo na lepidlo 115 mm
Detail

Plastové roztieradlo na roztieranie lepidla pri pokladaní kobercov a podláh.Dostupné je v dvoch verziách: menšie s jemnými zubami a väčšie s hrubšími zubami. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako ANZA ADHESIVE SPREADER - Plastické roztieradlo na lepidlo 115 mm

ANZA ADHESIVE SPREADER - Plastické roztieradlo na lepidlo 230 mm

ANZA ADHESIVE SPREADER - Plastické roztieradlo na lepidlo 230 mm
Detail

Plastové roztieradlo na roztieranie lepidla pri pokladaní kobercov a podláh.Dostupné je v dvoch verziách: menšie s jemnými zubami a väčšie s hrubšími zubami. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako ANZA ADHESIVE SPREADER - Plastické roztieradlo na lepidlo 230 mm

ARTDECO Adhesive for Lashes lepidlo na permanentné mihalnice 6 ml

ARTDECO Adhesive for Lashes lepidlo na permanentné mihalnice 6 ml
Detail

ARTDECO Adhesive for Lashes, 6 ml, Umelé mihalnice pre ženy, Produkt ARTDECO Adhesive for Lashes zdôrazní váš pohľad a podčiarkne krásu očí. Vlastnosti: pomôže precízne a jednoducho upevniť umelé riasy rýchla a jednoduchá aplikácia produkt je vodoodolný Použitie: Naneste primerané množstvo lepidla na spodný lem vami zvolených umelých rias a nalepte na horné pohyblivé viečko tesne ku korienkom vlastných rias. (notino.sk)

Podobné produkty ako ARTDECO Adhesive for Lashes lepidlo na permanentné mihalnice 6 ml

Tesa Tack® Doublesided Adhesive Pads Big Pack 200 Pieces

Tesa Tack® Doublesided Adhesive Pads Big Pack 200 Pieces
Detail

tesa TACK® double-sided adhesive pads, developed for flexible and short-term fixing of small and lightweight objects. tesa TACK® hexagonal and pentagonal adhesive pads are extremely flat and transparent. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Tesa Tack® Doublesided Adhesive Pads Big Pack 200 Pieces

Baseus Self-adhesive Slim stojan na notebook, strieborný (SUZC-0S)

Baseus Self-adhesive Slim stojan na notebook, strieborný (SUZC-0S)
Detail

Mimoriadne tenký a skladací stojan pre notebook, ktorý keď sa rozloží, klávesnica sa zdvihne o 8 stupňov. Tento stupeň ide ideálny na prácu v kancelárii, vďaka čomu tlmí bolesť zápästia počas kancelárskych prác. Skladacia štruktúra s pevnou oporou tak zaisťuje príjemnejšiu prácu ako v kancelárii, tak aj v domácnosti. Určené pre notebooky s veľkosťou obrazovky od 11,6 do 17 palcov. Vlastnosti: • Ľahký a prenosný, ideálny na cestovanie • Pohodlný uhol sklonu 8° • Počas písania sa nikdy netrasie • Vášmu notebooku poskytuje vetranie • Zaoblené a vyhladené rohy • Poskytuje stabilnú podporu Parametre: • Materiál: hliníková zliatina • Veľkosť: 227 mm x 50 mm • Hrúbka: 3 mm (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Baseus Self-adhesive Slim stojan na notebook, strieborný (SUZC-0S)
SP Connect Adhesive Mount Pro (53155), BISON SPRAY ADHESIVE 200 ml (1880), BISON SPRAY ADHESIVE 500 ml (17968), Zyxel DAC10G-3M (DAC10G-3M-ZZ0103F), Hama Adhesive Mount Set pre GoPro (4374), TrueCam A5 držiak 3M (TrueCam A5 Držák 3M), KISS EverEz Aloe Vera Adhesive-Latex Black (731509583250), KISS 24 HR Strip Eyelash Adhesive – Clear (731509556162), Hobby Fix Underwater Adhesive black 80 ml (4011444119674), Osmo Action 3 Adhesive Base Kit (CP.OS.00000231.01), Acra Juta 3m (8595042728347), predlžovací audio 3m (11994353), AQ 646-3BW 3m, 3M 9928 P2 (F1110), Hobby Silicone Adhesive Tube Silikónové lepidlo black 75 g (4011444119605), TP-Link TL-SM5220-3M, Koolsun FLEX – Biela 3m+ (662187843032), Koolsun WAVE – Čierna 3m+ (662187842813), Koolsun FLEX – Ružová 3m+ (662187842684), Koolsun WAVE – Modrá 3m+ (662187842790), Koolsun WAVE – Ružová 3m+ (662187842806), Koolsun SPORT – Modrá 3m+ (662187842844), Koolsun FLEX – Modrá 3m+ (662187843018), PUMA Better Foam Xterra (SPTpuma3359nad), GymBeam Foam Roller Black (8586022211874), Alza Foam Cleaner (ALZ-OFC004L), Kensington Ergonomic Memory Foam K55805WW, DONNER DROP (Foam) Strieborný (8596220010476), DONNER ROUND (Foam) biely (8596220010452), SIXTOL Ford Transit 3M 2000 (VP1412DEGR)