4,500 robux for xbox – xbox digital (6jz-00016)

Produkt 4,500 robux for xbox – xbox digital (6jz-00016) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 4,500 robux for xbox – xbox digital (6jz-00016) upraviť a produkt hľadať znova.

4,500 Robux for Xbox – Xbox Digital (6JZ-00016)

4,500 Robux for Xbox – Xbox Digital (6JZ-00016)
Detail

Herný doplnok /kredit–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: detský, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Herný doplnok v podobe 4500 Robuxů do zábavnej hry Roblox. Platí iba na hernú konzolu Xbox. (alza.sk)

Podobné produkty ako 4,500 Robux for Xbox – Xbox Digital (6JZ-00016) , 4,500 robux for xbox – xbox digital (6jz-00016)

Rare Replay – Xbox Digital (G7Q-00016)

Rare Replay – Xbox Digital (G7Q-00016)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a športový, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Britské vývojárske štúdio Rare tento rok oslavuje tridsať rokov pôsobenia na hernom trhu a celkom dlho sa špekulovalo, čím túto význačnú udalosť oslávi. Vzniknutá kompilácie Rare Replay vás prevedie od najstarších 2D klasik až po moderné tituly z Xbox 360. Táto neobyčajná pokladnice kultových hier osloví ostrieľaných borcov, ale aj úplné nováčikov. Veľké lákadlo tvorí mimoriadny počet achievement bodov, ktorý sa zastavil na hranici 10 000. To už bude poriadna výzva si ich napríklad len niekoľko tisíc privlastniť. Zoznam celej kolekcie hier: 1. Jetpac2. atike Atac3. Lunar Jetman4. Sabre Wulf5. Underwurlde6. Knight Lore7. Gunfright8. Slalom9. R. C. Pro-Am10. Cobra Triangle11. Snake Rattle N Roll12. Digger T. rock13. Solar Jetman14. Battletoads15. R. C. Pro-Am II16.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rare Replay – Xbox Digital (G7Q-00016) , Fable ii – xbox digital (g9n-00016)

Fable II – Xbox Digital (G9N-00016)

Fable II – Xbox Digital (G9N-00016)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a RPG, 89% RPG Fable II ponúka obrovskú voľnosť, neuveriteľné množstvo všetkých možných činností a návykovú hrateľnosť, ktorá musí chytiť každého. Hra sa odohráva vo vymyslené krajine Albion v koloniálnej ére. Nebezpečenstvo stále číha napríklad v podobe zloducha a chladnokrvného zabijaka Luciena. Verný psie sprievodca Vaším sprievodcom bude pes, ktorý vás bude sledovať takmer po celú dobu hry. Pes sa môže naučiť triky, bojovať proti nepriateľom, nájsť cestu k... (alza.sk)

Podobné produkty ako Fable II – Xbox Digital (G9N-00016) , Rare replay – xbox digital (g7q-00016)

Grand Theft Auto IV – Xbox Digital (G3P-00016)

Grand Theft Auto IV – Xbox Digital (G3P-00016)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, 98 % GTA IV – rovnaké jadro, ale vypilovanejšie vyhotovenie a výborná hrateľnosť, zábavnosť a trvanlivosť. Sledujte ďalšie osudy imigranta z Európy v Amerike. Nik Bellic práve vystúpil z lode z Európy a snaží sa utiecť pred vlastnou minulosťou a prežiť svoj americký sen. Získajú so svojím bratrancom Romanom v Elke bohatstvo v Liberty City, meste neobmedzených možností? Krutá realita kriminálneho podsvetia Realita je ale krutá – pričinením podvodných právnikov,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Grand Theft Auto IV – Xbox Digital (G3P-00016) , Grand theft auto iv – xbox digital (g3p-00016)

EVERSPACE – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00016)

EVERSPACE – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00016)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, EVERSPACE je akčná hra, odohrávajúci sa vo vesmíre, pre jedného hráča kombinujúci herné mechaniky tuláka s prvotriednymi vizuálnymi efektmi a skvelým príbehom. Zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo vo vesmíreEVERSPACE je akčná hra odohrávajúca sa vo vesmíre. Pre jedného hráča kombinujúci herné mechaniky tuláka s prvotriednymi vizuálnymi efektmi a skvelým príbehom. Vydajte sa na dobrodružnú cestu skrz prekrásny vesmír, ktorý je plný nepredvídateľných prekvapení. Pliente a zbierajte plány na výrobu nových zbraní Otestujte vaše schopnosti, skúsenosti a talent na improvizáciu v priebehu hry, zatiaľ čo budete skúmať záhadu vlastnej existencie stretávaním sa s prepracovanými... (alza.sk)

Podobné produkty ako EVERSPACE – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00016) , Everspace – xbox one/win 10 digital (6jn-00016)

Need for Speed: Payback – Xbox Digital (G3Q-00360)

Need for Speed: Payback – Xbox Digital (G3Q-00360)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, % Po ročnej odmlke sa opäť môžete tešiť na nové Need For Speed. V uliciach Fortune Valley sa budete preháňať už od 10. novembra. Neslávne známy kartel House ovláda mesto Fortune Valley Ukážte svoje schopnosti a možno si vyslúžite rešpekt podsvetia. Päť rôznych tried Každú z piatich odlišných tried vozidiel – Race, Drift, Off-Road, Drag a Runner – môžete neobmedzene upravovať a vychýliť tak jazýček... (alza.sk)

Podobné produkty ako Need for Speed: Payback – Xbox Digital (G3Q-00360) , For honor: standard edition – xbox digital (g3q-00187)

For Honor: Season Pass – Xbox Digital (7D4-00145)

For Honor: Season Pass – Xbox Digital (7D4-00145)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Užívaj si krvavú brutalitu na bojisku tvárou v tvár najslávnejším bojovníkom histórie. Novinka od Ubisoftu dorazí na hernej konzole alebo PC hneď na začiatku roka 2017. 79 % Užívaj si krvavú brutalitu na bojisku tvárou v tvár najslávnejším bojovníkom histórie. Úchvatná stredoveká akcia. Pompézne grafické spracovanie. Bojovníci v akcii Vyber si medzi agilným Chosenom (Vyvoleným), brutálnym Warbornom (Vojnouzrodeným) alebo statočnými rytiermi The... (alza.sk)

Podobné produkty ako For Honor: Season Pass – Xbox Digital (7D4-00145) , For honor: season pass – xbox digital (7d4-00145)

For Honor: Complete Edition – Xbox Digital (G3Q-00650)

For Honor: Complete Edition – Xbox Digital (G3Q-00650)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Užívaj si krvavú brutalitu na bojisku tvárou v tvár najslávnejším bojovníkom histórie. Novinka od Ubisoftu je naplánovaná na november 2016. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 80% Užívaj si krvavú brutalitu na bojisku tvárou v tvár najslávnejším bojovníkom histórie. Úchvatná stredoveká akcie. Pompézne grafické spracovanie. Bojovníci v akcii (alza.sk)

Podobné produkty ako For Honor: Complete Edition – Xbox Digital (G3Q-00650) , Need for speed: payback – xbox digital (g3q-00360)

For Honor: Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-00187)

For Honor: Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-00187)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Užívaj si krvavú brutalitu na bojisku tvárou v tvár najslávnejším bojovníkom histórie. Novinka od Ubisoftu je naplánovaná na november 2016.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.%Užívajte si krvavú brutalitu na bojisku tvárou v tvár najslávnejším bojovníkom histórie. Novinka od Ubisoftu dorazila na herné konzoly alebo PC hneď na začiatku roka 2017.VypnutéÚchvatná stredoveká akcia.VypnutéPompézne grafické spracovanie.VypnutéBojovníci v akciiVyber si medzi agilným Chosenom (Vyvoleným), brutálnym Warbornom (Vojnouzrodeným) alebo statočnými rytiermi The Legions (Légiou) a bojuj o územie a slávu.VypnutéŽivot v mene mečaPríbeh sa odohráva v alternatívnej realite, keď tri bojovnícke frakcie musia hľadať nový domov pre svoj národ.... (alza.sk)

Podobné produkty ako For Honor: Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-00187) , For honor: complete edition – xbox digital (g3q-00650)

UFC 4 – Xbox Digital (G3Q-00903)

UFC 4 – Xbox Digital (G3Q-00903)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový, – vytvorte si vlastnú legendu, ktorá je formovaná vašim vlastným bojovým štýlom, osobnosťou a úspechy. Nezáleží na tom, ako alebo kde hráte, v UFC 4 ste vždy v strede každého boja. 84%Hra na konzolu UFC 4 vám umožní vstúpiť do ringu a prežiť neskutočné zápasové súboje s vylepšenou animáciou.Akým typom bojovníka sa stanete, záleží len na vás. Zvoľte si svoj štýl, povahu a dosahujte najlepších výsledkov.Svoju postavu môžete upravovať a vylepšovať naprieč všetkými režimami, ktoré vám UFC 4 umožní.Režimy v UFC 4Zvoľte si kariérny režim, kde začnete ako neznámy amatér a postupne sa prepracujete vo svetoznámeho profesionála.MódyVyskúšate si dve nové prostredia –The Kumite a The Backyard.Svojich súperov môžete vyzvať v nových módoch Blitz Battles alebo Online World Championships. Po víťazstve už vám nikto prvenstvo nevezme.Vylepšená hrateľnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako UFC 4 – Xbox Digital (G3Q-00903) , Scarygirl – xbox 360, xbox digital (g3p-00093)

Diablo IV: 500 Platinum – Xbox Digital (7F6-00584)

Detail

Herný doplnok /kredit–Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a strieľačky, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Diablo IV: 500 Platinum – XboxDiablo IV: 500 Platinum – Xbox je herná mena, ktorú môžete využiť na nákup položiek na trhu v hre, na vytvorenie klanu, extrakciu kúziel, nákup Echo Crystals a tiež legendárnych erbov.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Doplnok do hryDiablo IV: 500 Platinum – Xbox je doplnok do hry, ktorý vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry Diablo IV Xbox. (alza.sk)

Podobné produkty ako Diablo IV: 500 Platinum – Xbox Digital (7F6-00584) , Oblivion – xbox 360, xbox digital (g3p-00098)

Fallout 76: 500 Atoms – Xbox Digital (7LM-00061)

Fallout 76: 500 Atoms – Xbox Digital (7LM-00061)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Vylepšite si rýchlejšie svoju postavu500 atómov do hry Fallout 76 sa hodí pre rýchlejšie získanie lepšieho vybavenia a cool vzhľadu v hre. Nová verzia séria Fallout, tentoraz s titulom Fallout 76, prináša možnosť nákupu priamo v hre. Používajú sa tzv. Atómy, za ktoré si môžete nakúpiť nové skiny, oblečenie, nástroje alebo ikony do hry. S herným doplnkom v hodnote 500 Atom si v Atomic Shope určite hneď vyberiete. K fungovaniu balíčka je potrebné mať plnú verziu hry pre Xbox One. (alza.sk)

Podobné produkty ako Fallout 76: 500 Atoms – Xbox Digital (7LM-00061) , Borderlands – xbox 360, xbox digital (g3p-00073)

Need for Speed Deluxe Bundle – Xbox Digital (G3Q-00267)

Need for Speed Deluxe Bundle – Xbox Digital (G3Q-00267)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, %S Need for Speed Deluxe Bundle sa vaša zbierka hier z tejto série stane kompletný. Balíček obsahuje Need for Speed Rivals a Need for Speed (2016) v Deluxe edícii.Vydajte sa do preslávené Redview County a staňte sa pouličným pretekárom.V Redview County rivalita medzi políciou a závonodníky nikdy nekončí. Musíte byť vždy v strehu.Neskutočné grafické spracovanieDetailné modely áut a prepracované okolia. To sú základné predpoklady skvelé závodné hry. A oboje Need for Speed Rivals vlastné.Druhá strana barikádyHra ponúka možnosť hrania za obe strany - políciu i pretekárov. Každá strana má svoje klady, zápory aj jednotlivé výzvy. Je len na vás, ako to využijete.Staňte sa ikonouVypracujte sa na vrchol a staňte sa ikonou pre všetkých pretekárov. K tomu musíte ovládnuť všetkých... (alza.sk)

Podobné produkty ako Need for Speed Deluxe Bundle – Xbox Digital (G3Q-00267) , Rage – xbox 360, xbox digital (g3p-00105)

Need For Speed: Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-00045)

Need For Speed: Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-00045)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Séria Need for Speed sa vracia s päticou jedinečných spôsobov hrania s názvami Speed, Style, Build, Crew a Outlaw, v ktorých si môžete získať reputáciu a dokráčet za víťazstvom svojou vlastnou cestou. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 65% Arkádové jazdenie pôsobí sviežo a ak hľadáte nenáročnú zábavu, tak ste práve dorazili do cieľa. - Games.cz Vypnuté Meno si budete budovať v meste Ventura Bay. Vypnuté Zúčastníte sa nebezpečných pouličných pretekov.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Need For Speed: Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-00045) , Need for speed deluxe bundle – xbox digital (g3q-00267)

For Honor: Year 3 Pass – Xbox Digital (7D4-00344)

For Honor: Year 3 Pass – Xbox Digital (7D4-00344)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, české titulky, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live % Rok 2019 - rok Harbinger predstaví 4 nových hrdinov 4 frakcií: Knights, Samurai, Viking a Wu Lin. For Honor prináša v roku 2019 4 nových hrdinov. Rok 2019 je nazvaný ako rok Harbinger. Hrdinovia rôznych frakcií 4 noví hrdinovia prichádzajú postupne. Každý patrí jednej z frakcií Knights, Samurai, Viking a Wu Lin.... (alza.sk)

Podobné produkty ako For Honor: Year 3 Pass – Xbox Digital (7D4-00344) , For honor: year 3 pass – xbox digital (7d4-00344)

For Honor: Marching Fire Edition – Xbox Digital (G3Q-00683)

For Honor: Marching Fire Edition – Xbox Digital (G3Q-00683)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, 80 %Užívaj si krvavú brutalitu na bojisku tvárou v tvár najslávnejším bojovníkom histórie. Úchvatná stredoveká akcia. Pompézne grafické spracovanie. Bojovníci v akciiVyber si medzi agilným Chosenom (Vyvoleným), brutálnym Warbornom (Vojnouzrodeným) alebo statočnými rytiermi The Legions (Légiou) a bojuj o územie a slávu. Život v mene mečaPríbeh sa odohráva v alternatívnej realite, keď tri bojovnícke frakcie musia hľadať nový domov pre svoj národ. Rytieri, samuraji a vikingovia tak postupne zamieria na jedno veľké bojisko. Fantasy spracovanieNečakaj historickú presnosť a rozšírené znalosti do hodín dejepisu, ale tri bojovnícke frakcie si rovnako užiješ na 100 %. Boj z pohľadu tretej osoby. Prepracovaný súbojový systém s taktickými prvkami. Pestrá príbehová kampaň a náročný multiplayer (alza.sk)

Podobné produkty ako For Honor: Marching Fire Edition – Xbox Digital (G3Q-00683) , For honor: marching fire edition – xbox digital (g3q-00683)

For Honor: Marching Fire Expansion – Xbox Digital (7D4-00330)

For Honor: Marching Fire Expansion – Xbox Digital (7D4-00330)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Dobrá správa pre všetkých fanúšikov For Honor. Pre platformu Xbox One je teraz dostupné rozšírenie hry nesúci názov Marching Fire. V ňom nájdete štvoricu nových neohrozených hrdinov, nový PVP či arkádový režim. Marching Fire prináša do sveta For Honor tiež výrazné grafické vylepšenia. Jedná sa o obohatené textúry. Detailnejšie vykreslenie krajiny vrátane svetla, tieňov alebo mrakov. Aktualizácia sa navyše dočkalo aj používateľské rozhranie, vďaka ktorému sa teraz do zápasov vrhnete oveľa rýchlejšie. Kľúčové vlastnosti For Honor: Marching Fire ExpansionŠtvorica nových hrdinovPVP a arkádový režimprepracovanejšie textúryAktualizované používateľské rozhranieUrčené pre Xbox OnePožadovaná je základná hra For Honor (alza.sk)

Podobné produkty ako For Honor: Marching Fire Expansion – Xbox Digital (7D4-00330) , Need for speed: standard edition – xbox digital (g3q-00045)

Dead Rising 4 – Xbox Digital (TX7-00002)

Dead Rising 4 – Xbox Digital (TX7-00002)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, V mestečku Willamette v americkom Colorade je práve obdobie dovoleniek, keď tu zrazu Willamette Memorial Megaplex Mall a okolie zaplaví smrteľne nebezpeční votrelci. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 74% V mestečku Willamette v americkom Colorade je práve obdobie dovoleniek, keď tu zrazu Willamette Memorial Megaplex Mall a okolie zaplaví smrteľne nebezpeční votrelci. Vypnuté Hľadaj spôsoby, ako prežiť čo najdlhšie. Vypnuté Do tvojej výbavy novej patrí EXO Suit. Vďaka... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dead Rising 4 – Xbox Digital (TX7-00002) , For honor: marching fire expansion – xbox digital (7d4-00330)

Halo Infinite: 500 Halo Credits – Xbox Digital (7LM-00040)

Halo Infinite: 500 Halo Credits – Xbox Digital (7LM-00040)
Detail

Herný doplnok /kredit–Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a strieľačky, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Halo Infinite Xbox – Credits 500Halo Credits je herná mena pre hru Halo Infinite Xbox, ktorá vám umožní prispôsobiť si hráča, zaobstarať nové vylepšenia. Vytvorte si svoju osobnú postavu Spartan a pripravte sa na boje v Halo Infinite Multiplayer Xbox. (alza.sk)

Podobné produkty ako Halo Infinite: 500 Halo Credits – Xbox Digital (7LM-00040) , Rayman legends – xbox 360, xbox digital (g3p-00107)

PLAYERUNKNOWNS BATTLEGROUNDS 500 G-Coin – Xbox Digital (7LM-00021)

PLAYERUNKNOWNS BATTLEGROUNDS 500 G-Coin – Xbox Digital (7LM-00021)
Detail

Herný doplnok /kredit–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live – mena do hry PlayerUnknowns Battlegrounds – PUBG Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Doplňte si G-Coiny v PlayerUnknown's BattlegroundsTento herný doplnok obsahuje 500 G-Coinov – hernú menu do hry PlayerUnknown's Battlegrounds pre Xbox One, s ktorou môžete vašu postavu vylepšiť o nové kozmetické doplnky a ďalšie skvelé vylepšenia. (alza.sk)

Podobné produkty ako PLAYERUNKNOWNS BATTLEGROUNDS 500 G-Coin – Xbox Digital (7LM-00021) , Shadow complex – xbox 360, xbox digital (7d6-00036)

Need for Speed: Deluxe Edition Upgrade – Xbox Digital (7D4-00069)

Need for Speed: Deluxe Edition Upgrade – Xbox Digital (7D4-00069)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a pretekársky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Séria Need for Speed sa vracia s päticou jedinečných spôsobov hrania s názvami Speed, Style, Build, Crew a Outlaw, v ktorých si môžete získať reputáciu a dokráčet za víťazstvom svojou vlastnou cestou. Čo obsahuje Need for Speed: Deluxe Edition UpgradePerformačnej a štýlový pack10% zľava na všetky herné predmety kúpenej herné menouDodatočné štartovacie auto - BMW M3 E46Plus - VIP ikona, nálepka a exkluzívne polepy Päť spôsobov hraniaV novom reštarte hernej série Need for Speed vás čaká otvorený nočný svet mestskej automobilovej kultúry s piatimi možnými spôsobmi hrania. V snahe stať sa miestni legendou si budete vyberať medzi niekoľkými vzájomne prepletenými príbehy. Pre zvýšenie vášho zážitku z hry... (alza.sk)

Podobné produkty ako Need for Speed: Deluxe Edition Upgrade – Xbox Digital (7D4-00069) , Need for speed: hot pursuit remastered – xbox digital (g3q-01056)

Need for Speed: Heat – Deluxe Upgrade – Xbox Digital (7D4-00518)

Need for Speed: Heat – Deluxe Upgrade – Xbox Digital (7D4-00518)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: pretekársky, – balík, ktorý vám odomkne obsah Deluxe edície Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Deluxe upgrade pre hru Need for Speed: HeatAk ste zakúpili základnej edícii hry Need for Speed: Heat a chceli by ste využiť výhody Deluxe edícia, tak tento balíček je presne pre vás. Do hry dostanete špičková nové autá, nové oblečky pre postavy alebo vylepšenie odmien. Balíček Deluxe konkrétne obsahuje: Štartové vozidlo Mitsubishi Lancer Evolution X (K. S Edition)Vozidlo BMW i8 Coupe (K. S Edition) na 10. úrovni REPMercedes C63 AMG Coupe (K. S Edition) na 14. úrovni REPChevrolet Corvette Grand Sport (K. S Edition) na 18. úrovni REP4x oblečenie pre postavu, vhodné pre mužské i ženské avatary5% REP bonus5% Bank bonus (alza.sk)

Podobné produkty ako Need for Speed: Heat – Deluxe Upgrade – Xbox Digital (7D4-00518) , Need for speed: deluxe edition upgrade – xbox digital (7d4-00069)

Need for Speed: Heat – Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-00830)

Need for Speed: Heat – Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-00830)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: pretekársky, – cez deň sa zúčastnite oficiálnych pretekov, cez deň porušujte zákony, naháňajte policajtov a bojujte o rešpekt ulice. 74 %Denný oficiálny šampionát Speedhunters Showdown a nočné nelegálne pouličné preteky vás čakajú v NFS: Heat. Legendárne pretekárske série ponúkajú denný aj nočný režim. Vo dne si zasoutěžíte na oficiálnom šampionáte Speedhunters Showdown. Nočné naháňačkyV noci riskujte v nelegálnych pouličných pretekoch, kedy vás polícia bude naháňať vo všetkom, čo jej príde pod ruku. Palm City – mesto s otvorenou možnosťou pohybuPokúste získať si meno a rešpekt, zúčastnite sa divokých pretekov, v ktorých si môžete prísť na veľké peniaze. Nelegálne pretekyPri nelegálnych pretekoch nebude stačiť iba nechať súpera ďaleko za sebou, ale tiež sa vyhnúť policajtom, inak skončíte za mrežami. Vytvorte si luxusnú automobilovú flotilu a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Need for Speed: Heat – Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-00830) , Need for speed: heat – standard edition – xbox digital (g3q-00830)

Need for Speed: Heat – Deluxe Edition – Xbox Digital (G3Q-00831)

Need for Speed: Heat – Deluxe Edition – Xbox Digital (G3Q-00831)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: pretekársky, – cez deň sa zúčastnite oficiálnych pretekov, cez deň porušujte zákony, Naháňajte policajtov a bojujte o rešpekt ulice. 74%Denná oficiálny šampionát Speedhunters Showdown a nočné nelegálne pouličné preteky vás čakajú v NFS: Heat.Legendárny pretekárske série ponúka denný aj nočný režim.Vo dne si zasoutěžíte na oficiálnom šampionáte Speedhunters Showdown.nočné naháňačkyV noci riskujte v nelegálnych pouličných pretekoch, kedy vás polícia bude naháňať vo všetkom, čo im príde pod ruku.Palm City - mesto s otvorenou možnosťou pohybuPokúste získať si meno a rešpekt, zúčastnite sa divokých pretekov, v ktorých si môžete prísť na veľké peniaze.nelegálne pretekyPri nelegálnych pretekoch nebude stačiť iba nechať súpera ďaleko za sebou, ale tiež sa vyhnúť policajtom, inak skončíte za mrežami.Vytvorte si luxusné automobilovú flotilu a neustále... (alza.sk)

Podobné produkty ako Need for Speed: Heat – Deluxe Edition – Xbox Digital (G3Q-00831) , Need for speed: heat – deluxe edition – xbox digital (g3q-00831)

Need For Speed: Hot Pursuit Remastered – Xbox Digital (G3Q-01056)

Need For Speed: Hot Pursuit Remastered – Xbox Digital (G3Q-01056)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – obľúbená závodná hra vo vylepšenej verzii zahŕňajúcej vyššie rozlíšenie, detailnejšie textúry aj viac objektov na scéne. Obsahuje tiež všetky skôr vydané rozšírenia. Need for Speed Hot Pursuit Remastered je remake jedného z najlepších dielov série NFS.Remaster vytvára štúdio Criterion Games, autori pôvodného dielu z roku 2010 i legendárnej pretekárskej série Burnout.Hrajte to na obe stranyCítite sa skôr ako pirát ciest, alebo túžite potláčať zločin? Je iba na vás, či sa vžijete do úlohy strážcov zákona, alebo sa stanete účastníkom nelegálnych pretekov. Singleplayer kampaň si môžete zahrať za obe strany.Pretekárska legenda so lepšenou grafikouNeed for Speed Hot Pursuit Remastered neprináša iba nadčasový pretekársky herný zážitok, ale aj zlepšenú grafiku. Vychutnajte si... (alza.sk)

Podobné produkty ako Need For Speed: Hot Pursuit Remastered – Xbox Digital (G3Q-01056) , Need for speed: heat – deluxe upgrade – xbox digital (7d4-00518)

NHL 22: Ultimate Team 500 Points – Xbox Digital (7F6-00391)

NHL 22: Ultimate Team 500 Points – Xbox Digital (7F6-00391)
Detail

Herný doplnok /kredit–Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live NHL 22: Ultimate Team 500 Points pre XboxS NHL 22: Ultimate Team Points získate možnosť vybudovať si svoj vysnívaný tím NHL v Hockey Ultimate Team. Pridajte sa do súťaže o najlepší tím na svete.Herný doplnok NHL 22: Ultimate Team PointsNHL 22: Ultimate Team Points je herný doplnok, ktorý sa predáva samostatne a vyžaduje na hranie vlastníctvo hry NHL 22, pripojenie na internet a účet EA. (alza.sk)

Podobné produkty ako NHL 22: Ultimate Team 500 Points – Xbox Digital (7F6-00391) , Fallout: new vegas – xbox 360, xbox digital (g3p-00097)

Madden NFL 22: 500 Madden Points - Xbox Digital (7F6-00396)

Madden NFL 22: 500 Madden Points - Xbox Digital (7F6-00396)
Detail

Herný doplnok /kredit–Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový – kredit na Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Madden NFL 22 pridáva do hry Madden Points na prispôsobenie vášho avatara pomocou nových dizajnov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Upgadujte s Madden Points svoj Ultimate Team a predveďte svoju kreativitu na ihrisku i mimo neho. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Madden Points v hre... (alza.sk)

Podobné produkty ako Madden NFL 22: 500 Madden Points - Xbox Digital (7F6-00396) , Dead space 3 – xbox 360, xbox digital (g3p-00102)

Fallout 4: Nuka-World – Xbox Digital (7CN-00107)

Fallout 4: Nuka-World – Xbox Digital (7CN-00107)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, RPG a strieľačky,. Fallout 4 je hra z dielne Bethesdy, ktorá je známa predovšetkým tituly, ktoré sa spoliehajú na otvorený svet, v ktorom si hráč môže robiť, čo sa mu zapáči. Fallout 4 ponúka obrovský svet k preskúmaniu, veľa rozličných nepriateľov a RPG aspekt, ktorý vás zabaví na desiatky hodín. Nehostinný svet Pustiny už čaká len na vás. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 75% Fallout 4 ponúka obrovský svet k preskúmaniu, veľa rozličných nepriateľov a RPG aspekt, ktorý vás zabaví na desiatky hodín. Nehostinný svet Pustiny už čaká len na vás. Vypnuté Vydajte sa do úplne novej oblasti.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Fallout 4: Nuka-World – Xbox Digital (7CN-00107) , Assassins creed iv – xbox 360, xbox digital (g3p-00117)

THE SIMS 4: SEASONS – Xbox Digital (7D4-00281)

THE SIMS 4: SEASONS – Xbox Digital (7D4-00281)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Simulátor života, radosťou a strastí roztomilých panáčikov The Sims 4 prednedávnom oslávil dvojročné výročie od svojho vydania, a oslavovať môžu začať aj samotní Simíkovia. Môže za to chystaný datadisk Život v meste. % Očakávané rozšírenie, ktoré do sveta The Sims konečne prináša pôsobivú zmenu ročných období. Pridajte do životov svojich Simíkov počasie a rozprávajte nové príbehy. Užívajte si sezónne aktivity a oslavujte sviatky plné emócií. Nové pracovné možnosti... (alza.sk)

Podobné produkty ako THE SIMS 4: SEASONS – Xbox Digital (7D4-00281) , Assassins creed liberation – xbox 360, xbox digital (g3p-00119)

The Sims 4: Strangerville – Xbox Digital (7D4-00361)

The Sims 4: Strangerville – Xbox Digital (7D4-00361)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % V púšti vo zlovestný mestečku sa deje niečo zvláštne. Simíci sa správajú veľmi podivne. Preskúmajte záhadu. Toto DLC vyžaduje na hranie vlastníctva základnej hry The Sims 4. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Preskúmajte čo sa tu deje, či sa nejedná o nejaké sprisahanie. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Taky dajte pozor, aby táto osobitná okolnosť nemala vplyv aj na vaše Simíkov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! tajná laboratórium... (alza.sk)

Podobné produkty ako The Sims 4: Strangerville – Xbox Digital (7D4-00361) , Bully scholarship edition – xbox 360, xbox digital (g3p-00011)

Fallout 4: Contraptions Workshop – Xbox Digital (7D4-00147)

Fallout 4: Contraptions Workshop – Xbox Digital (7D4-00147)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Fallout 4 je hra z dielne Bethesdy, ktorá je známa predovšetkým tituly, ktoré sa spoliehajú na otvorený svet, v ktorom si hráč môže robiť, čo sa mu zapáči. Fallout 4 ponúka obrovský svet k preskúmaniu, veľa rozličných nepriateľov a RPG aspekt, ktorý vás zabaví na desiatky hodín. Nehostinný svet Pustiny už čaká len na vás.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.84 %Fallout 4 ponúka obrovský svet na preskúmanie, veľa rozličných nepriateľov a RPG aspekt, ktorý vás zabaví na desiatky hodín. Nehostinný svet Pustiny už čaká len na vás.VypnutéDLC Contraptions WorkshopV rozšírení Fallout 4 Contraptions môžete používať pásové dopravníky, lešenárske súpravy, pásové súpravy, dokonca aj logické hradlá na konštrukciu bláznivých a komplexných zariadení, ktoré vylepšia vaše... (alza.sk)

Podobné produkty ako Fallout 4: Contraptions Workshop – Xbox Digital (7D4-00147)

Need for Speed: Payback Deluxe Edition Upgrade – Xbox Digital (G3Q-00361)

Need for Speed: Payback Deluxe Edition Upgrade – Xbox Digital (G3Q-00361)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: pretekársky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Povýšte svoju hru na vyšší levelZapáčila sa vám hra Need for Speed Payback a ľutujete, že ste si ju kúpili iba v základnej edícii? Deluxe Upgrade Pack ponúka dokonalé a rýchle riešenie, ako to napraviť. Kúpou tohto balíka získate všetok obsah, ktorý Deluxe edícia ponúka ostatným hráčom. Konkrétne sa jedná o tieto položky: Troch denný prednostný prístup do hryNadchádzajúce balíček misiíExkluzívny neónové podsvietenie, poznávacia značka a ikona v rebríčku5 špeciálnych dodávok5% bonus reputácie 10% zľava na všetok herný obsah (alza.sk)

Podobné produkty ako Need for Speed: Payback Deluxe Edition Upgrade – Xbox Digital (G3Q-00361)

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated – Xbox Digital (G3Q-00752)

SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated – Xbox Digital (G3Q-00752)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, 70%Hra od Purple Lamp Studios, Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated, je remake kultový plošinovky pre Xbox One, ktorú vydáva spoločnosť THQ Nordic.Zaspomínajte si na staré priateľov SpongeBob, Patricka, Sandy alebo pána Krabs.Zachráňte Bikini Bottom pred robotmi.Bikini Bottom v ohrozeníPlanktón sa snaží ovládnuť Bikini Bottom s armádou šialených robotov.viac hráčovZahrajte si ako SpongeBob, Patrick alebo Sandy s rôznymi schopnosťami a zručnosťami. Pozvite kamarátov a spojte svoje sily v novom režime pre viac hráčov.Skvelé vylepšené spracovanieV hre sa môžete tešiť na špičkové vizuálne prvky a moderné rozlíšenie.Môžete sa tešiť na vylepšený obsah zo starej hry.Vytvárajte bubliny ako SpongeBob alebo skáčte bungee jump za pomoci jeho Underpants.Xbox Live... (alza.sk)

Podobné produkty ako SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated – Xbox Digital (G3Q-00752)

For Honor: Currency pack 11000 Steel credits – Xbox Digital (7F6-00102)

For Honor: Currency pack 11000 Steel credits – Xbox Digital (7F6-00102)
Detail

Herný doplnok /kredit–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný Zaobstaraním tejto karty získate 11 000 kreditov, ktoré sa pripíšu na váš účet. Balenie obsahuje jedinečný kľúč, ktorý jednoducho vložíte do hry. Vďaka hernej mene získate nových hrdinov a otvoríte najrôznejšie vybavenie. Produkt je určený len pre české Microsoft a Xbox účty. Hra For Honor je netradičná bojová hra mixujúca strategické uvažovanie, tímovú hru a intuitívny bojový systém. Herný doplnok For Honor Currency pack 11000 Steel credits vlastnostiDoplnok vyžaduje plnú hru For HonorCurrency pack obsahuje 11 000 kreditovBalíček je určený len pre české účty (alza.sk)

Podobné produkty ako For Honor: Currency pack 11000 Steel credits – Xbox Digital (7F6-00102)

Immortals: Fenyx Rising – Small Credits Pack (500) – Xbox Digital (7F6-00335)

Immortals: Fenyx Rising – Small Credits Pack (500) – Xbox Digital (7F6-00335)
Detail

Herný doplnok /kredit–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Immortals: Fenyx Rising – Small Credits Pack 500 XboxZa kredity si odomknete ďalšie predmety a nakúpite zdroje v hre Immortals: Fenyx Rising Xbox. Na hranie je vyžadovaný účet Xbox Live. (alza.sk)

Podobné produkty ako Immortals: Fenyx Rising – Small Credits Pack (500) – Xbox Digital (7F6-00335)

Rock Band 4 Rivals Bundle – Xbox Digital (7D4-00209)

Rock Band 4 Rivals Bundle – Xbox Digital (7D4-00209)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 82% Rock Band sa vracia, aby z vás urobil tú najväčšiu rockovú hviezdu všetkých čias. Pozbierajte kamarátov, vezmite gitary a ide sa na pódium. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Rock Band 4 Rivals BundleRock Band 4 je najväčší spoločenskou hrou na planéte pre vás a vaše kamarátmi. Stiahnite si balíček, aby ste získali základnú hru. Vrátane zvukovej stopy s viac ako 60 skladbami a všetkých bezplatných aktualizácií, ktoré boli vydané za posledný rok. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Hudobná hra, ktorá z vás urobí rockovou hviezdou.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rock Band 4 Rivals Bundle – Xbox Digital (7D4-00209)

The Jackbox Party Pack 4 – Xbox Digital (6JN-00025)

The Jackbox Party Pack 4 – Xbox Digital (6JN-00025)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: stratégia a detský, 84% Jackbox Party Pack 4 je parádny a zábavná zbierka spoločenských hier. V skutočnosti je to pravdepodobne najlepší série. Štvrtý balíček hier na párty obsahujúce päticu hier. Hrať môžete Fibbage 3, Survive the Internet, Monster Seeking Monster, Bracketeering a Civic Doodle. Čakajú na vás nové otázky a tiež úplne nový herný režim. Zábava pre vás i vaše priatelia Pobavte sa až s 8 priateľmi u hry Survive the Internet.... (alza.sk)

Podobné produkty ako The Jackbox Party Pack 4 – Xbox Digital (6JN-00025)

Back 4 Blood: Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-01252)

Back 4 Blood: Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-01252)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Zlikvidujte Ridden a prežite v Back 4 Blood XboxOcitáte sa uprostred vojny proti tzv. Ridden. Títo ľudskí hostitelia so smrtiacim parazitom sa zmenili na desivé stvorenia, ktoré sa snažia pohltiť zvyšky civilizácie. Vyhynutie ľudstva je na spadnutie a je len na vás a vašich priateľoch pustiť sa do boja s nepriateľom, odstrániť Ridden a obnoviť poriadok. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Kooperácia, ktorá neomrzíBack 4 Blood je vzrušujúca kooperatívna strieľačka z pohľadu prvej osoby od tvorcov známej hernej série Left 4 Dead. Zažite intenzívnu kampaň pre 4 hráčov, multiplayer ako človek alebo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Back 4 Blood: Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-01252)

Back 4 Blood: Ultimate Edition – Xbox Digital (G3Q-01253)

Back 4 Blood: Ultimate Edition – Xbox Digital (G3Q-01253)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a strieľačky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Zlikvidujte Ridden a prežite v Back 4 Blood XboxOcitáte sa uprostred vojny proti tzv. Ridden. Títo ľudskí hostitelia so smrtiacim parazitom sa zmenili na desivé stvorenia, ktoré sa snažia pohltiť zvyšky civilizácie. Vyhynutie ľudstva je na spadnutie a je len na vás a vašich priateľoch pustiť sa do boja s nepriateľom, odstrániť Ridden a obnoviť poriadok.Kooperácia ktorá neomrzíBack 4 Blood je vzrušujúca kooperatívna strieľačka z pohľadu prvej osoby od tvorcov známej hernej série Left 4 Dead. Zažite intenzívnu kampaň pre 4 hráčov, multiplayer ako človek alebo „Ridden“ a frenetickú akciu, ktorá vás udrží v strehu v Back 4 Blood Xbox.Karty v hlavnej úlohe v Back 4 Blood XboxNový kartový „rogue-lite“ systém zabudovaný v hre vytvára zakaždým odlišný zážitok. Zostavte si... (alza.sk)

Podobné produkty ako Back 4 Blood: Ultimate Edition – Xbox Digital (G3Q-01253)

Back 4 Blood: Annual Pass – Xbox Digital (7D4-00619)

Back 4 Blood: Annual Pass – Xbox Digital (7D4-00619)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live VypnutéZlikvidujte Ridden a prežite v Back 4 Blood XboxOcitáte sa uprostred vojny proti tzv. Ridden. Títo ľudskí hostitelia so smrtiacim parazitom sa zmenili na desivé stvorenia, ktoré sa snažia pohltiť zvyšky civilizácie. Vyhynutie ľudstva je na spadnutie a je len na vás a vašich priateľoch pustiť sa do boja s nepriateľom, odstrániť Ridden a obnoviť poriadok. (alza.sk)

Podobné produkty ako Back 4 Blood: Annual Pass – Xbox Digital (7D4-00619)

THE SIMS 4: JUNGLE ADVENTURE – Xbox Digital (7D4-00284)

THE SIMS 4: JUNGLE ADVENTURE – Xbox Digital (7D4-00284)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Simulátor života, radosťou a strastí roztomilých panáčikov The Sims 4 prednedávnom oslávil dvojročné výročie od svojho vydania, a oslavovať môžu začať aj samotní Simíkovia. Môže za to chystaný datadisk Život v meste. % Jungle Adventure je parádny balíček, ktorý by mali vlastniť všetci fanúšikovia The Sims 4. Cestujte so svojimi Simíkmi do Salvadorady a preskúmajte úžasnú džungli. Spoznajte cudziu kultúru a odhaľte chrám, rôzne prekážky, prekliate pamiatky a poklady.... (alza.sk)

Podobné produkty ako THE SIMS 4: JUNGLE ADVENTURE – Xbox Digital (7D4-00284)

THE SIMS 4: GET TOGETHER – Xbox Digital (7D4-00283)

THE SIMS 4: GET TOGETHER – Xbox Digital (7D4-00283)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Simulátor života, radosťou a strastí roztomilých panáčikov The Sims 4 prednedávnom oslávil dvojročné výročie od svojho vydania, a oslavovať môžu začať aj samotní Simíkovia. Môže za to chystaný datadisk Život v meste. 66% V rozšírení The Sims 4: Spoločná zábava môžu Simíkovia vyraziť do nového mesta Windenburg, kde si nájdu nových priateľov, prehliadnu miestne pamätihodnosti a užijú nové zážitky. Vypnuté Vaši Simíkovia sa budú môcť stať členmi najrôznejších klubov, pričom každý z nich má svoje záujmy, osobitosť a štýl. Vypnuté Užívajte nočného života i dlhých prechádzok po... (alza.sk)

Podobné produkty ako THE SIMS 4: GET TOGETHER – Xbox Digital (7D4-00283)

The Sims 4: Get Famous – Xbox Digital (7D4-00286)

The Sims 4: Get Famous – Xbox Digital (7D4-00286)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Simíkovia vám ukážu, ako viesť okázalý život, ako sa stať celebritou, celé mesto vám padne k nohám. Vžite sa do úlohy hviezdy a užívajte si výhody a pohodlie. Máte na to stať sa celebritou? Zvoľte napríklad kariéru herca a vybudujte si slávu a reputáciu. Držte si svoj štýl Čakajú na vás VIP párty, fotenie, líčenie, kaderníci. Je dôležité mať dokonalý štýl. Patrí k tomu aj vybavenie bytu vkusnými a drahými doplnkami. Môžete si zaobstarať aj... (alza.sk)

Podobné produkty ako The Sims 4: Get Famous – Xbox Digital (7D4-00286)

The Sims 4: Island Living – Xbox Digital (7D4-00365)

The Sims 4: Island Living – Xbox Digital (7D4-00365)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Simíkovia sa rozhodli, že vyrazí na dovolenku. A kam inam než na ostrov. Užite si nové dobrodružstvá s vašimi obľúbenými postavami v palmovom raji. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Naplánujte si svoju dokonalú dovolenku zaliatu slnkom, pieskom, zábavou a bezstarostnosťou. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Vytvorte si svoj vlastný raj podľa vašich predstáv. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Zvoľte si svoju činnosť... (alza.sk)

Podobné produkty ako The Sims 4: Island Living – Xbox Digital (7D4-00365)

The Sims 4: Spa Day – Xbox Digital (7D4-00282)

The Sims 4: Spa Day – Xbox Digital (7D4-00282)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Rozmaznávajte svoje Simíkov masážami, jogou a relaxáciu vo wellness centre. Toto DLC vyžaduje ku hraniu základnú hru The Sims 4. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Zažeňte každodenný stres v saune alebo napríklad v bahenný kúpeli. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Vybavte domov vašich Simíkov množstvom relaxačných pomôcok. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Perfect Balance Spa Navštívte jedno zo 4... (alza.sk)

Podobné produkty ako The Sims 4: Spa Day – Xbox Digital (7D4-00282)

Trine 4: The Nightmare Prince – Xbox Digital (G3Q-00784)

Trine 4: The Nightmare Prince – Xbox Digital (G3Q-00784)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: logický, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, 81%Úspešná hra Trine sa vracia v 4. pokračovaní vo 2,5D. Ikoničtí hrdinovia sa vydajú do rozprávkových krajín zachrániť svet.Hrdinovia Amadeus the Wizard, Pontius the Knight a Zoya The Thief sú späť.Preskúmajte fantastické rozprávkové krajiny plnej nebezpečenstva.princ Seliusprinc Selius má noční můry, které díky jeho magickým schopnostem ožily a nyní tyranizují svět. Pomôžte hrdinom nájsť princa a zachrániť svet.2,5D rozmerNádherná grafika, na kterou jste zvyklí, je nyní rozšířena do 2,5D rozmeru. Objavte starodávne ruiny, strašidelné hrobky, pokojné brezové háje alebo čučoriedkové lesy.MultiplayerMôžete si užiť hru s kamarátmi vďaka lokálnemu i online multiplayeru pre až 4 hráčov.Vrhnite sa do riešenia hádaniek typu oheň, vzduch, svetlo, magnety, elektrina.Využite zručnostných... (alza.sk)

Podobné produkty ako Trine 4: The Nightmare Prince – Xbox Digital (G3Q-00784)

Just Cause 4: Complete Edition – Xbox Digital (G3Q-00853)

Just Cause 4: Complete Edition – Xbox Digital (G3Q-00853)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, 70 %Už teraz sa môžete tešiť na gigantický tropický svet plný rôznorodých dopravných prostriedkov a ničivých výbuchov v akčnej hre na konzolu Just Cause 4 Complete Edition.Extrémne počasie úplne zmení vaše plány počas práve prebiehajúcej akcie.Masívne výbuchy a deštrukcia okolitého prostredia vás budú sprevádzať na každom kroku.Rico RodriguezAkčný hrdina Rico Rodriguez sa opäť vracia k svojmu poctivému remeslu – k likvidácii nepriateľov na 100 rôznych spôsobov.Nové herné prostredieNeodmysliteľným prvkom série Just Cause je vhodne zvolené herné prostredie. Tentoraz zavítate do fiktívneho štátu Solís. Pri plnení zaujímavých misií dôjde na použitie priťahovacieho háku, padáku alebo si dokonca navlečiete wingsuit. To všetko je zárukou nápaditej hrateľnosti.Complete Edition... (alza.sk)

Podobné produkty ako Just Cause 4: Complete Edition – Xbox Digital (G3Q-00853)

Just Cause 4: Reloaded Edition – Xbox Digital (G3Q-00854)

Just Cause 4: Reloaded Edition – Xbox Digital (G3Q-00854)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, 70 %Už teraz sa môžete tešiť na gigantický tropický svet plný rôznorodých dopravných prostriedkov a ničivých výbuchov v akčnej hre na konzolu Just Cause 4 Reloaded Edition.Extrémne počasie úplne zmení vaše plány počas práve prebiehajúcej akcie.Masívne výbuchy a deštrukcia okolitého prostredia vás budú sprevádzať na každom kroku.Rico RodriguezAkčný hrdina Rico Rodriguez sa opäť vracia k svojmu poctivému remeslu – k likvidácii nepriateľov na 100 rôznych spôsobov.Nové herné prostredieNeodmysliteľným prvkom série Just Cause je vhodne zvolené herné prostredie. Tentoraz zavítate do fiktívneho štátu Solís. Pri plnení zaujímavých misií dôjde na použitie priťahovacieho háku, padáku alebo si dokonca navlečiete wingsuit. To všetko je zárukou nápaditej hrateľnosti.Reloaded Edition obsahuje:Just... (alza.sk)

Podobné produkty ako Just Cause 4: Reloaded Edition – Xbox Digital (G3Q-00854)

The Sims 4: Eco-Lifestyle – Xbox Digital (7D4-00558)

The Sims 4: Eco-Lifestyle – Xbox Digital (7D4-00558)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra %The Sims 4: Ekobývanie pre Xbox One je DLC k obľúbenému simulátoru, ktorý vydáva spoločnosť Electronic Arts. Na hranie je vyžadované vlastníctvo základnej hry The Sims 4.Produkcia výrobkov z recyklovaných materiálov hrá v rozšírení Ekobývania prím.Spolupracujte s virtuálnymi susedmi na budovanie zdravého miesta pre život.Zelená je dobrá!... a neplatí to len pri futbale. V rozširujúcom balíčku pre The Sims 4 s názvom Ekobývanie simíci spoznajú čaro udržateľného spôsobu života so všetkým, čo k tomu patrí.Pomôžte mestečku Evergreen Harbor sa znova nadýchnuťVirtuálni ľudkovia sa v Ekobývaní presťahujú do mesta Evergreen Harbor, ktorého stav máte vo svojich rukách. Ak chcete, aby sa pre váš nový domov nestala skazou znečistená voda či smog, musíte sa čo najskôr pustiť do práce. Odpadky povaľujúce sa na uliciach sa samy... (alza.sk)

Podobné produkty ako The Sims 4: Eco-Lifestyle – Xbox Digital (7D4-00558)

Fallout 4: Vault-Tec Workshop – Xbox Digital (7D4-00148)

Fallout 4: Vault-Tec Workshop – Xbox Digital (7D4-00148)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra - Vault-Tec Workshop je skvelé rozšírenie pre populárnu hru Fallout 4. nájdete nový Vault 88, ktorý je najprv nutné oslobodiť a potom ho opätovne zabývať ďalšími pozostalými. Vo Vaultu potom vybudujete napríklad aj priestory pre chirurgov alebo holiča. Kvôli zmene vzhľadu potom už nebudete musieť cestovať až do Diamond City. Podokončení všetkých úloh možno rad nových prvkov využívať aj mimo Vault 88.Kľúčové vlastnostiZaujímavé DLC pre Fallout 4Určené pre postavy na úrovni 20 a vyššieNutno vlastnit původní hru Fallout 4 (alza.sk)

Podobné produkty ako Fallout 4: Vault-Tec Workshop – Xbox Digital (7D4-00148)
4,500 Robux for Xbox – Xbox Digital (6JZ-00016), Fable II – Xbox Digital (G9N-00016), Rare Replay – Xbox Digital (G7Q-00016), Grand Theft Auto IV – Xbox Digital (G3P-00016), EVERSPACE – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00016), For Honor: Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-00187), For Honor: Season Pass – Xbox Digital (7D4-00145), Need for Speed: Payback – Xbox Digital (G3Q-00360), For Honor: Complete Edition – Xbox Digital (G3Q-00650), Scarygirl – Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00093), Oblivion – Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00098), Borderlands – Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00073), Rage – Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00105), Need for Speed Deluxe Bundle – Xbox Digital (G3Q-00267), For Honor: Year 3 Pass – Xbox Digital (7D4-00344), For Honor: Marching Fire Edition – Xbox Digital (G3Q-00683), Need For Speed: Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-00045), For Honor: Marching Fire Expansion – Xbox Digital (7D4-00330), Rayman Legends – Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00107), Shadow Complex – Xbox 360, Xbox Digital (7D6-00036), Need For Speed: Hot Pursuit Remastered – Xbox Digital (G3Q-01056), Need for Speed: Deluxe Edition Upgrade – Xbox Digital (7D4-00069), Need for Speed: Heat – Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-00830), Need for Speed: Heat – Deluxe Edition – Xbox Digital (G3Q-00831), Need for Speed: Heat – Deluxe Upgrade – Xbox Digital (7D4-00518), Fallout: New Vegas – Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00097), Dead Space 3 – Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00102), Assassins Creed IV – Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00117), Assassins Creed Liberation – Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00119), Bully Scholarship Edition – Xbox 360, Xbox Digital (G3P-00011)