66740 kolaj n minitrix osvetlenie osvetlenie vyhybky

Produkt 66740 kolaj n minitrix osvetlenie osvetlenie vyhybky sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu 66740 kolaj n minitrix osvetlenie osvetlenie vyhybky upraviť a produkt hľadať znova.

LED Osvetlenie Vistária

LED Osvetlenie Vistária
Detail

Jemné modré kvety sú vyrobené z textilu, rovnako ako svieža zeleň, ktorá ich doplňuje. Nádherne spracované a prírode blízke. Či už nad oknom, na záclonovej tyči alebo na poličke: svetelný reťaz LED s bujnými kvetenstvami je nádherným lákadlom pre oči. Modrý déšť môžete ale vystaviť aj v exteriéri. Pripevnite svetelný reťaz na zábradlie balkónov, verand, pergol alebo nad terasu. Vašej fantázii sa meze nekladú. A 5 m dlhé prívodné vedenie vám dáva dostatok priestoru na správne osvetlenie vašej záhrady, balkóna a terasy. LED osvetlenie Vistária: kvety a listy z textilu odolného proti poveternostným vplyvom stonky a žilky listov z plastu 10 kvetov s 5 teplými bielymi LED diódami, každý vo vzdialenosti 30 cm od seba Síťová prevádzka (s nárazuvzdornou zástrčkou IP44 pre vonkajšie použitie) svetelný reťaz 2,70 m + 5 m prívodného kábla, dĺžka kvetu 35 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako LED Osvetlenie Vistária

NETSPA led osvetlenie

NETSPA led osvetlenie
Detail

LED osvetlenie pre vírivé vane. Osvieti vírivku a dodá tú správnu atmosféru. (i-zahradnynabytok.sk)

Podobné produkty ako NETSPA led osvetlenie , Tectake vianočné osvetlenie – 500 (403334)

Pinzeta s LED osvetlením

Pinzeta s LED osvetlením
Detail

Vďaka tejto pinzete s LED svetlom je možné obočie tvarovať rýchlo a presne. Broušený hrot umožňuje presné uchopenie a bezpečné držanie aj tých najmenších chĺpkov. Superjasná, energeticky úsporná LED dióda výrazne uľahčuje prácu. Pinzeta má automatický mechanizmus. Vďaka ergonomickému designu pinzeta dokonale padne do ruky. Dĺžka: cca 9,5 cm, hmotnosť: 12 g, napájanie 3 knoflíkovými batériami LR44 (súčasť dodávky). Materiály: plast ABS, nerezová ocel, LED. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Pinzeta s LED osvetlením , Tectake vianočné osvetlenie – 200 (403333)

Vonkajšie LED osvetlenie 01.586.21

Vonkajšie LED osvetlenie 01.586.21
Detail

Záhradné osvetlenie – zapustené na žiarovku GU10 (nie je súčasťou), max. príkon 3W, svetelný tok 300lm, teplé svetlo, výška 12cm, šírka 10.2cm, materiál: plast, IP67, napájanie do siete Chceli by ste nasvietiť vašu príjazdovú cestu, garáž alebo záhradu? Potom by ste mali uvažovať o zakúpení záhradného svietidla Smartwares. Osvetlenie je napájané priamo zo siete. Na vyhotovenie konštrukcie tohto záhradného osvetlenia sa používa plast. Konštrukcia sa chváli certifikátom pre stupeň krytia IP67. Výrobca neopatril toto záhradné osvetlenie zdrojom svetla, je nutné si ho teda dokúpiť. Budete potrebovať jednu žiarovku. Do tohto svietidla pasuje žiarovka s päticou GU10 s maximálnym príkonom 3 W. Rozhodujúce prednosti záhradného svetla Vonkajšie LED osvetlenie 01.586.21 Osvieťte si vašu záhradu so záhradným svetlom Materiálom záhradného osvetlenia Smartwares je plast Záhradné osvetlenie disponuje stupňom krytia IP67 Toto osvetlenie disponuje päticou GU10 Zdroj svetla:... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vonkajšie LED osvetlenie 01.586.21 , Tectake vianočné osvetlenie – 100 (403332)

LED Osvetlenie do vitríny

Detail

Osvetlenie je určené špeciálne na inštaláciu do vitrín a skríň z našej ponuky. Svetlo je vybavené 16 LED diódami. Inštalácia je jednoduchá a všetko potrebné je súčasťou balenia. Jednoduché spínanie pomocou tlačidla. Použitie zo siete. Rozmery svetla 5,3 x 5,3 x 0,7 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako LED Osvetlenie do vitríny , Nočné osvetlenie light my way (5019090513944)

LEGO CITY VYHYBKY /60238/

LEGO CITY VYHYBKY /60238/
Detail

LEGO . Postav si trať pre nákladný vlak so stavebnicou LEGO® City 7895 Výhybky, aby bola preprava nákladu či cestujúcich vzrušujúcejšia. Táto stavebnica, ktorá pozostáva zo 4 zaoblených koľajníc, výhybku doprava a výhybku (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGO CITY VYHYBKY /60238/ , Osvetlenie skrine lt011 so senzorom pohybu

Čítacia lupa s LED osvetlením

Čítacia lupa s LED osvetlením
Detail

Praktická LED lupa s plynulou reguláciou intenzity svetla je ideálna na čítanie alebo presnú prácu, ako aj na ručné práce a modelovanie. Ponúka trojnásobné zväčšenie, veľkú plochu, integrované neoslňujúce osvetlenie s 10 LED diódami. Praktické: intenzita svetla je plynule stmievateľná. Praktický, kompaktný dizajn s mimoriadne veľkým pozorovacím okienkom. Prevádzka na 3x AA batérie (nie sú súčasťou dodávky). (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Čítacia lupa s LED osvetlením , Aci peugeot osvetlenie špz led (0929920l)

Solárne vonkajšie osvetlenie, 2 kusy

Solárne vonkajšie osvetlenie, 2 kusy
Detail

Nástenné solárne osvetlenie zvýrazní zaujímavé detaily vášho domu či vyrieši osvetlenie tmavých kútov. Svetlo sa nabíja integrovaným solárnym panelom a aktivuje sa automaticky po zotmení. Môžete ho využiť aj vonku, na miestach chránených pred dažďom. V sade 2 kusy. Materiál: plast. Rozmery: 10 x 5 x 8 cm. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Solárne vonkajšie osvetlenie, 2 kusy , Aci honda osvetlenie špz led (2568920l)

Závesné kvetináče so solárnym osvetlením

Závesné kvetináče so solárnym osvetlením
Detail

Dokonale stavia kvety do centra pozornosti. Kvetináče v ratanovom vzhľade majú vnútornú výplň s uzatvárateľným odtokom vody. Praktické svetlo je opatrená 3 solárnymi panelmi. Cez deň sa nabije a po zotmení sa zažne jasným svetlom. Dodávané spolu s kovovou reťazou a háky pre zavesenie. Materiál: plast Rozmery: Ø 27 cm, celková dĺžka 75 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Závesné kvetináče so solárnym osvetlením , Aci 0680920l bmw osvetlenie špz led

LED Osvetlenie lampášik, 15 ks

LED Osvetlenie lampášik, 15 ks
Detail

LED osvetlenie Lampáš • LED svetelná reťaz s 15 miniatúrou lampáša • každý osvetlený teplým bielym LED svetlom • pre vnútorné a vonkajšie použitie LED svetelná reťaz Lampáš večer svieti v záhrade, na balkóne alebo terase. Pripojte nenápadnú svetelnú reťaz na vetve jablone alebo na zábradlie balkóna, pergoly či vo vstupnom priestore. Táto svetelná dekorácia je tiež skvelá pre vnútornú výzdobu. TIP: prehodiť cez okno alebo zrkadlo v obývacej izbe, na chodbe alebo tam, kde chystáte párty. 15 malých lampášov je usporiadaných do klasického nostalgického vzhľadu. • 15 lampášov z plastu, saténový vzhľad • každá je vybavená teplým bielym LED svetlo • vonkajšie POUŽITIE • dĺžka 280 cm + 5 m kábel • každá lucerna je 7 cm vysoká LED osvetlenie - malé, ale výkonné Výhody sú zrejmé: LED osvetlenie spotrebuje oveľa menej energie ako klasické žiarovky a je veľmi trvanlivé. Extrémne odolné proti nárazu a neobsahuje žiadnu ortuť. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako LED Osvetlenie lampášik, 15 ks , Aci audi osvetlenie špz led (0377919l)

Solárne osvetlenie Lampions, 10 LED

Solárne osvetlenie Lampions, 10 LED
Detail

Osvetlite si štýlovo terasu alebo pergolu. Vďaka solárnemu panelu sa svetlá cez deň nabíjajú a v noci príjemne svietia. Batéria je súčasťou balenia.Technické parametre: dĺžka prívodného kábla - 170 cm vzdialenosť medzi jednotlivými lampiónmi - 30 cm batéria - 1x AA NIMH 600 mah rozmer lampiónu - 7,6 x 6 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Solárne osvetlenie Lampions, 10 LED , Aci seat osvetlenie špz led (4914920l)

Zrkadlo s osvetlením Markslöjd Face

Zrkadlo s osvetlením Markslöjd Face
Detail

Zrkadlo s osvetlením z kolekcie Markslöjd. Model vyrobený z ocele a zo skla. (answear.sk)

Podobné produkty ako Zrkadlo s osvetlením Markslöjd Face , Aci mazda osvetlenie špz led (2754920l)

Kozmetické zrkadlo s LED osvetlením

Kozmetické zrkadlo s LED osvetlením
Detail

Toto kozmetické zrkadlo ponúka LED osvetlenie, vďaka ktorému sa perfektne uvidíte pri rannom vytváraní make-upu. Nabíja sa pomocou USB kábla, ktorý je súčasťou balenia. Pod stojanom je praktická miska na odkladanie hodiniek, špárikov alebo kozmetiky. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kozmetické zrkadlo s LED osvetlením , Aci citroen osvetlenie špz led (4028920l)

Vychádzková skladacia palica s osvetlením

Vychádzková skladacia palica s osvetlením
Detail

Skladacia vychádzková palica je ideálna pre seniorov alebo osoby s pohybovými problémami. Vďaka 5 stupňovému nastaveniu výšky (85-97 cm) si ju prispôsobíte svojim potrebám.Táto vychádzková palica má v spodnej časti 4-bodovú podperu, vďaka ktorej drží sama vzpriamene. Navyše má kĺb otočný o 360°.Pohyblivé svietidlo so 6 LED posvieti na cestu a zaistí bezpečnosť pri večerných prechádzkach. Skladá sa zo 4 dielov, ľahko sa zloží a rozloží. Palica má pútko na zavesenie na zápästie.Kvalitné spracovanie, nízka hmotnosť, vyrobená z odolného materiálu.Napájanie: 4 x LR44 batérie (nie sú súčasťou balenia). (4home.sk)

Podobné produkty ako Vychádzková skladacia palica s osvetlením , Aci vw osvetlenie špz led (5745920l)

Nástenné osvetlenie Eglo Stockbury 49458

Nástenné osvetlenie Eglo Stockbury 49458
Detail

Nástenné osvetlenie dodávané bez zdroja. Dokúpte doň žiarovku s päticou E27, max. 60W. (siko.sk)

Podobné produkty ako Nástenné osvetlenie Eglo Stockbury 49458 , Peruzzo samostatné osvetlenie + držiak špz (8015058003943)

Stropné osvetlenie Trio Paolo SIKOTR686014001

Stropné osvetlenie Trio Paolo SIKOTR686014001
Detail

Okrúhle stropné svietidlo PAOLO presvedčí svojím jednoduchým dizajnom, ktorý sa dokonale prispôsobí rôznym obytným priestorom. Moderné svietidlo poskytuje individuálne svetelné efekty a príjemné osvetlenie vášho obytného priestoru. Svietidlo zaujme aj svojou klasifikáciou IP44 a je tak chránené proti striekajúcej vode. Z tohto dôvodu je svietidlo PAOLO ideálne na osvetlenie vašej kúpeľne. Prípadne sa dá použiť aj vo vašej obývačke alebo spálni. Biely akrylový kryt sa dá ľahko integrovať do existujúcich farebných schém. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými svetelnými zdrojmi možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Okrem toho majú LED svetelné zdroje dlhú životnosť, menej sa zahrievajú a sú šetrné k životnému prostrediu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Paolo SIKOTR686014001 , Brio world 33836 led - osvetlenie dráhy (7312350338362)

Odstraňovač chĺpkov s LED osvetlením

Odstraňovač chĺpkov s LED osvetlením
Detail

Nový a revolučný presný zastrihávač chĺpkov. Vďaka svojej veľkosti zaberá minimum miesta a hodí sa tak aj na cesty. S bielym LED svetlom pre lepšiu manipuláciu. Zahŕňa malú čistiacu kefku. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Odstraňovač chĺpkov s LED osvetlením , Aci alfa romeo osvetlenie špz led (0160920l)

Solárne osvetlenie Disk, 4 ks

Solárne osvetlenie Disk, 4 ks
Detail

Sada 4 samostatných výkonných solárnych svetiel s odnímateľným hrotom. Sú ideálne Ako osvetlenie ciest na záhrade, do trávnikové (nevadí pri kosení) Alebo na schodisko. Nabite sa solárnou energiou a po zotmení automaticky zapne. Svietivosť až 8 hodín. Materiál: nerezová oceľ Rozmery: každý Ø 11,5 cm, v. 2 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Solárne osvetlenie Disk, 4 ks , Aci mercedes-benz osvetlenie špz led (3091920l)

Osvetlenie bazéna LED PHENOM 55852B

Osvetlenie bazéna LED PHENOM 55852B
Detail

Kvalitní Osvetlenie bazéna LED PHENOM 55852B z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Bazény a príslušenstvo | Bazénové príslušenstvo. (esat.sk)

Podobné produkty ako Osvetlenie bazéna LED PHENOM 55852B , Aci 3091920l škoda osvetlenie špz led (7622920l)

Núdzové osvetlenie SOLIGHT WO526 3,2W

Núdzové osvetlenie SOLIGHT WO526 3,2W
Detail

Kvalitní Núdzové osvetlenie SOLIGHT WO526 3,2W z kategorie Dom a záhrada | Svetlo | Nočné svetlá. (esat.sk)

Podobné produkty ako Núdzové osvetlenie SOLIGHT WO526 3,2W , Aci audi osvetlenie špz led 4dv. (0351919l)

Smart osvetlenie bazéna DELIGHT 55852D

Smart osvetlenie bazéna DELIGHT 55852D
Detail

Kvalitní Smart osvetlenie bazéna DELIGHT 55852D z kategorie Dom a záhrada | Domácnosť | SMART chytrá domácnosť | SMART chytré osvetlenie. (esat.sk)

Podobné produkty ako Smart osvetlenie bazéna DELIGHT 55852D , Aci mini one osvetlenie špz led (0502920l)

Kozmetické zrkadlo s LED osvetlením

Kozmetické zrkadlo s LED osvetlením
Detail

Kozmetické zrkadlo s LED osvetlením je ideálnym darčekom pre ženy, ktoré sa vďaka nemu dokonale nalíčia pred pracovným dňom či významným súkromným stretnutím. Je to elegantný a praktický pomocník, ktorý sa dá v prípade potreby ľahko presunúť. Kozmetické zrkadlo na líčenie s LED osvetlením je darček, ktorým určite potešíte každú ženu, ktorá dbá na svoj zovňajšok.Vyrobené z plastuFarba plastu: biela16 LED s bielym svetlomOtáčanie o 180oMá vypínačDotykové tlačidlo na zhasnutie a rozsvietenieFunguje na 4 x AA batérie (nie sú súčasťou balenia)Rozmery: 17 x 27 x 12 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Kozmetické zrkadlo s LED osvetlením , Aci audi osvetlenie špz led kombi (0324919l)

Sconto Osvetlenie MALLORCA 4x LED

Sconto Osvetlenie MALLORCA 4x LED
Detail

Systém 4 bodového LED osvetlenia. Vhodné pre FR7 (komoda). Vďaka osvetleniu získa nábytok luxusný vzhľad. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Osvetlenie MALLORCA 4x LED , Aci opel osvetlenie špz led komplet (3734920l)

Diskoguľa s LED osvetlením (7468602823602)

Diskoguľa s LED osvetlením (7468602823602)
Detail

RC vrtuľník na ovládanie – vhodný od 8 rokov Model vrtuľníkovej gule je skvelou alternatívou pre väčšie lietajúce stroje. Jej veľkou výhodou je, že je vhodná na domáce použitie. V guli je zabudovaný senzor, prostredníctvom ktorého možno ovládať jej let pomocou pohybu ruky. Ľahko tak môžete určovať výšku letu. Vďaka zabudovaným farebným LED je pohyb lietajúcej gule veľmi efektný. Funguje na jednu 3,7 V batériu, ktorú možno dobíjať pomocou USB kábla. Kľúčové vlastnosti modelu vrtuľníkovej gule s LED osvetlením lietajúci kryštálSkvelá alternatíva k väčším lietajúcim strojomModel vrtuľníkovej gule s LED osvetlením lietajúceho kryštáluSo senzorom na ovládanie výšky letu pomocou pohybu rukyFunguje na jednu 3,7 V batériu (súčasťou balenia) (alza.sk)

Podobné produkty ako Diskoguľa s LED osvetlením (7468602823602) , Repti planet osvetlenie dome 14 cm (8595091796946)

Tectake Vianočné osvetlenie – 200 (403333)

Tectake Vianočné osvetlenie – 200 (403333)
Detail

Dekoratívne osvetlenie – príjemné, teplé biele svetlo pre romantickú atmosféru; ideálne na Vianoce, svadby, narodeniny alebo výročia; úspora energie a odolnosť; nezahrieva sa ani pri nepretržitej prevádzke; vhodné pre interiér aj vonkajšie použitie (alza.sk)

Podobné produkty ako Tectake Vianočné osvetlenie – 200 (403333) , Repti planet osvetlenie led 30 diód (8595091794430)

Tectake Vianočné osvetlenie – 100 (403332)

Tectake Vianočné osvetlenie – 100 (403332)
Detail

Dekoratívne osvetlenie – príjemné, teplé biele svetlo pre romantickú atmosféru; ideálne na Vianoce, svadby, narodeniny alebo výročia; úspora energie a odolnosť; nezahrieva sa ani pri nepretržitej prevádzke; vhodné pre interiér aj vonkajšie použitie (alza.sk)

Podobné produkty ako Tectake Vianočné osvetlenie – 100 (403332) , Repti planet osvetlenie dome 19 cm (8595091796953)

Tectake Vianočné osvetlenie – 500 (403334)

Tectake Vianočné osvetlenie – 500 (403334)
Detail

Dekoratívne osvetlenie – príjemné, teplé biele svetlo pre romantickú atmosféru; ideálne na Vianoce, svadby, narodeniny alebo výročia; úspora energie a odolnosť; nezahrieva sa ani pri nepretržitej prevádzke; vhodné pre interiér aj vonkajšie použitie (alza.sk)

Podobné produkty ako Tectake Vianočné osvetlenie – 500 (403334) , M-style - osvetlenie led, špz (2955-ms-kslnp19)

Sema CORDEY Vonkajšie osvetlenie Hnedá

Sema  CORDEY  Vonkajšie osvetlenie	 Hnedá
Detail

Sema CORDEY Hnedá. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Sema CORDEY Vonkajšie osvetlenie Hnedá , Repti planet osvetlenie mini 1× 40 w (8595091794348)

Dekoračný stĺp Star s LED osvetlením

Dekoračný stĺp Star s LED osvetlením
Detail

Táto dekorácia ponúka mnoho priestoru pre vašu kreativitu. Odnímateľnú misu môžete osádzať obľúbenými sukulentmi, vyplniť prírodnými dekoráciami, alebo ozdobami vlastnej výroby. Stĺpik je zdobený obrysmi hviezd, niektoré v zlatej farbe. Vnútri sú umiestnené 3 LED svetelné gule. Každá s 10 kusmi teplej bielej LED diódy. Prevádzka na 2 x AA batérie (kúpte zvlášť). S praktickým časovačom. Na vnútorné použitie. Celková výška 54 cm. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Dekoračný stĺp Star s LED osvetlením , Hobby led osvetlenie do terária 18 w (d37588)

Dekoratívny stĺp Arvore s LED osvetlením

Dekoratívny stĺp Arvore s LED osvetlením
Detail

Originálna 2dielna kovová dekorácia s náterom vo vzhľade rezavej patiny. Stĺpik s motivom stromu je vo vnútri osvetlený sklenenými okrouhlými svetlami. Misa je vhodná na rozmanité využitie – na pestovanie sezónnych kvetov, ako ohnisko alebo na vianočnú výzdobu so svetlami. Misu na kvety vysádzajte podľa svojho vkusu a vždy v súlade s ročným obdobím. Tri svetlá vo vnútri stĺpu sú vyrobené zo skla jantárovej farby a vytvárajú žiarivé akcenty s teplým svetlom LED. Vďaka prevádzke na batérie máte mnoho možností, kam stĺp umiestniť. Vďaka funkcii časovača sa osvetlenie v prípade potreby automaticky zapína a vypína. LED stĺp Arvore: - vyrobené z kovu s umelou rezom - 3 gule zo skla, každá osvetlená 10 teplými bielymi LED diódami - 6hodinový časovač - Prevádzka na 2x AA (batérie nie sú súčasťou balenia) - Vhodné aj pre vonkajšie použitie - Rozmery: Ø misy 25 cm, stĺp 20 x 20 x 40 cm, celková výška cca 54 cm. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Dekoratívny stĺp Arvore s LED osvetlením , Repti planet osvetlenie dome vysoké 19 cm (8595091796960)

Socha Budha Bhura so solárnym osvetlením

Socha Budha Bhura so solárnym osvetlením
Detail

Budha je symbolom mieru a pokoja. Táto majestátna socha so solárnym osvetlením vám pomôže vytvoriť pokojnú zónu v záhrade alebo na terase, ale bude pôsobivá aj pri vchodových dverách alebo na balkóne. Solárna lampa v rukách Budhu svieti po zotmení vďaka solárnemu panelu. Vyrobená z umelého horčíkového kameňa. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Socha Budha Bhura so solárnym osvetlením

LED Solárne osvetlenie na plotové stĺpiky

LED Solárne osvetlenie na plotové stĺpiky
Detail

Ozdobte si plot či vrátka krásnym solárnym svetlom s 10 LED diódami. Svetlo je určené ideálne na štvorcové stĺpiky 10,5 x 10,5 a dodávané vrátane upevňovacieho materiálu. S vypínačom. Materiál: craquelé sklo, plast. Rozmery: lampa Ø 10,5 cm, nadstavec 10,5 x 10,5 x 12,5 cm. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako LED Solárne osvetlenie na plotové stĺpiky

Solárne osvetlenie Guľa, 4 kusy, čierne

Solárne osvetlenie Guľa, 4 kusy, čierne
Detail

Elegantné záhradné solárne lampy s integrovaným solárnym panelom sa cez deň nabíjajú a večer sa automaticky zapnú. Kombinácia efektu matného skla a plnej priehľadnosti vytvára príjemný svetelný obraz. Sú ideálne na vymedzenie chodníka, cestičiek, ale aj ozdobu truhlíkov. So zemným hrotom a vypínačom. Materiál: plast Rozmery (ØxV): cca 12,5 x 39,5 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Solárne osvetlenie Guľa, 4 kusy, čierne

Organizér s osvetlením na hygienické potreby

Organizér s osvetlením na hygienické potreby
Detail

Moderná taška pre hygienické potreby Vám všetko uľahčí. Usporiadajte si plienky, obrúsky a ďalšie potrebné veci do oddelených častí tašky, ktoré krásne vytvoria zorganizovaný priestor a všetko bude pre Vás ľahko dostupné. Rovnako taška je doplnená o nočné svetlo, ktoré Vám bude veľmi nápomocné v noci. Rukoväť svieti jemne s dotykovým svetlom a funkciou automatického vypnutia po 10 minútach. - ľahko uchopiteľná rukoväť s dotykovým svetlom - funkcia automatického vypnutia - obsahuje dve vnútorné vrecká z elastickej sieťoviny a dve praktické vonkajšie vrecká - pohyblivý stredový delič umožňuje prispôsobenie Vašim potrebám - ľahko sa prepravuje a prenáša - jemný dizajn zapadne od každej domácnosti Rozmery produktu: 13 cm x 21,5 cm x 24 cm (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Organizér s osvetlením na hygienické potreby

Solight WO778 LED vonkajšie osvetlenie 2v1

Solight WO778 LED vonkajšie osvetlenie 2v1
Detail

Klasické vonkajšie svietidlo v minimalistickom prevedení značky Solight skvele doplní aj zútulní váš vonkajší priestor pre oddych a relaxáciu.Solight LED vonkajšie osvetlenie disponuje špeciálnym LED zdrojom s prepínačom, ktorý umožňuje nastavenie teploty svetla.Súčasťou balenia je čierny aj biely kryt svetla, ktorý je možné podľa potreby a tiež nálady vymeniť.Vlastnosti a špecifikácia: určené pre: inštaláciu na steny a stropy vhodné pre vonkajšie i vnútorné použitie spotreba: 12 W svetelný tok: 900lm teplota chromatičnosti: voliteľná - 3000K, 4000K, 6000K (teplá, neutrálna a studená biela) životnosť LED: 30 000 hodín uhol svietenia: 110° index podania farieb Ra:> 80 materiál: PC + ABS napätie: 220-240 V AC energetická trieda: A+ prevádzková teplota: -20 °C až 50 °C (4home.sk)

Podobné produkty ako Solight WO778 LED vonkajšie osvetlenie 2v1

Stolové zrkadlo s LED osvetlením InnovaGoods

Stolové zrkadlo s LED osvetlením InnovaGoods
Detail

Myslite aj na seba ♥ Krásna žena je o oveľa viac sebavedomejšia. InnovaGoods myslí na to, ako najľahšie a najefektívnejšie možno zakomponovať praktické pomôcky s jednoduchým dizajnom. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Stolové zrkadlo s LED osvetlením InnovaGoods

Zrkadlo s led osvetlením Danielle Beauty

Zrkadlo s led osvetlením Danielle Beauty
Detail

Zrkadlo s LED osvetlením z kolekcie Danielle Beauty. Model vyrobený z kovu a plastu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Zrkadlo s led osvetlením Danielle Beauty

Zväčšovacie kozmetické zrkadlo s LED osvetlením

Zväčšovacie kozmetické zrkadlo s LED osvetlením
Detail

Každá žena chce byť krásna. Či už používa make-up, alebo si tvaruje obočie, s týmto zväčšovacím kozmetickým zrkadlom s LED osvetlením vám to pôjde oveľa lepšie. Vďaka nemu uvidíte aj tie najmenšie detaily, tvár z viacerých uhlov a nebudete sa musieť spoliehať len na dostatočné svetlo v miestnosti. Pre ľahšiu manipuláciu a perfektnú funkčnosť je zrkadlo otočné až o 360 stupňov. Na podstavec si môžete dať menšie veci, ako rúž či pinzetu a budete ich mať stále poruke. Zväčšovacie kozmetické zrkadlo s LED osvetlením je doplnok, ktorý jednoducho musí mať každá žena, ktorá sa rada stará o svoj zovňajšok.Vyrobené z plastuModerný a funkčný dizajnSkladacie24 bielych LEDOtočné o 360°Zóny s rôznym zväčšením (x1, x2 a x3)Okrúhle zrkadlo s ďalšou prísavkou (7,5 x 1 cm - zväčšenie: x10)Odnímateľný podstavec s priestorom na nástroje (pinzeta, rúž atď.)Vypínač na zadnej straneDotykový vypínač svetla vpreduFunguje na 4 x AA batérie (nie sú súčasťou balenia) alebo na USB kábel (súčasťou balenia)Rozmery: 18 x 29 x 12 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Zväčšovacie kozmetické zrkadlo s LED osvetlením

Rabalux 76018 nočné LED osvetlenie Ciro

Rabalux 76018 nočné LED osvetlenie Ciro
Detail

Nočné svetlo Ciro v modernom štýle so senzorom pohybu je praktickým riešením do obývacej izby, spálne alebo detskej izby. Diskrétne svetlo tohto modelu, ktoré je celé vyrobené z plastu so zaoblenými rohmi, môže spríjemniť zaspávanie a poskytnúť pomoc a bezpečnosť deťom, ak sa potrebujú v noci v dôsledku niečoho zobudiť.Ciro má zabudovaný LED svetelný zdroj s príkonom 0,15 W, jasom 5 lúmenov s tienidlom, 15 lúmenov bez tienidla a životnosťou 25 000 hodín. Lampa má teplotu farby 3000 K, tzn. svieti teplým bielym svetlom. Snímač pohybu detekuje pohyb zo vzdialenosti 3–7 metrov pri uhle záberu 120° a podľa podmienok upravuje jas svetla lampy.Ciro má aj batériu s napätím 3,7 V a kapacitou 300 mAh. Lampu je možné nabíjať pomocou USB kábla. Nočné svetlo s vypínačom má šírku 75 mm, výšku 20 mm a dĺžku kábla 250 mm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Rabalux 76018 nočné LED osvetlenie Ciro

Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor

Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor
Detail

Zrkadlo s LED osvetlením z kolekcie Simplehuman. Model vyrobený z nerezovej ocele a zo skla. (answear.sk)

Podobné produkty ako Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor

Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor

Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor
Detail

Zrkadlo s LED osvetlením z kolekcie Simplehuman. Model vyrobený z nerezovej ocele a zo skla. (answear.sk)

Podobné produkty ako Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor

Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor

Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor
Detail

Zrkadlo s LED osvetlením z kolekcie Simplehuman. Model vyrobený z nerezovej ocele a zo skla. (answear.sk)

Podobné produkty ako Zrkadlo s led osvetlením Simplehuman Sensor

Happet Terárijné osvetlenie s mriežkou 14cm

Happet Terárijné osvetlenie s mriežkou 14cm
Detail

Obsah Happet Terárijné osvetlenie s mriežkou 1 kus Charakteristika Happet Terárijné osvetlenie s mriežkou Obal teráriovej žiarovky s keramickým držiakom, sponou a ochrannou sieťkou. Funkčný a esteticky príjemný kryt žiarovky s keramickým držiakom, prackou a ochrannou sieťkou. Vnútro krytu je chrómované, takže svetlo a teplo smeruje do vnútra terária. Kryt je vybavený keramickým držiakom žiarovky so štandardným závitom E27, ktorý sa hodí takmer ku každej žiarovke. Pevná pracka umožňuje pripevnenie krytu na terárium v akejkoľvek výške. Tieniaca mriežka žiarovky chráni zviera pred prílišnou blízkosťou tepelných zdrojov , čím zabraňuje popáleniu zvierat. Priemer: 14 cm Maximálny výkon: 60 W (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Happet Terárijné osvetlenie s mriežkou 14cm

Delphin LightBAR UC Rybárske osvetlenie / Čelovka

Delphin LightBAR UC Rybárske osvetlenie / Čelovka
Detail

Delphin LightBAR je vysoko praktické bivakové svetlo, vďaka ktorému vás tma viac nezaskočí. Disponuje dvoma farbami, pričom každá z nich má niekoľko úrovní svietenia. Pri prvom stlačení sa rozsvieti biele svetlo s 5 % svietivosťou. Druhým stlačením sa rozsvieti na 30 % a pri treťom stlačení žiari biele svetlo na 100 %. Pri štvrtom stlačení sa biele svetlo rozbliká, čo oceníte napríklad pri vyvážkach na veľkých vodných plochách, kedy budete schopný jasne definovať, kde na brehu sa nachádza váš tábor.Pokiaľ stačíte tlačidlo 5. krát zmení sa farba z bielej na oranžovú s 50 % svietivosťou. Pri šiestom stačení sa oranžové svetlo rozsvieti na 100 %. Takáto farba má niekoľko výhod. Okrem toho že je neopozeraná, podstatne eliminuje prítomnosť komárov a iného hmyzu vo vašom okolí, čo je na nezaplatenie najmä pri večernom posedení pri vode. Počet stlačení platí pre manuálne ovládanie priamo spínačom na svetle. Samozrejmosťou je ale aj pribalený diaľkový ovládač, ktorý samostatne ovláda biele a oranžové svetlo a tým výrazne skracuje reakčnú dobu pre zmenu svetla.Okrem neho k svetlu dostanete taktiež nabíjačku a dve závesné pútka na svetlo aj ovládač. Upevnenie produktu je elegantne vyriešené pomocou magnetov, umiestnených priamo na svetle a jedným plochým kovovým protikusom. Za pomoci týchto prvkov je možné LightBAR poľahky umiestniť kdekoľvek na bivak, či iný rybársky prístrešok a bude vždy spoľahlivo držať na svojom mieste.Technické parametre:Rozmery: 203 x 39 x 38 mmRežimy: 4 režimy svietenia bielym svetlom (5 % - 180 h, 30 % - 26 h, 100 % - 8 h, blikanie - 16 h), 2 režimy oranžového svetla (50 % - 16 h, 100 % - 8 h)Napájanie: Li-Ion akumulátor, 3.7 V, 2000 mAhSvetelný výkon: 100 lmNabíjanie: USB-C (pomocou priloženého kábla)Doba nabíjania: 4 h Farba: Oranžová;Biela Farba podľa výrobcu: White/Orange Krajina pôvodu: Čína Navrhnuté v: Slovensko (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin LightBAR UC Rybárske osvetlenie / Čelovka

Delphin AURA+ UC Rybárske osvetlenie / Čelovka

Delphin AURA+ UC Rybárske osvetlenie / Čelovka
Detail

Vylepšená verzia obľúbeného multifunkčného lampáša Delphin AURA. Oproti štandardnému modelu sa pod označení AURA+ ukrýva podstatne vyššia kapacita batérie a zelené svetlo, ktoré nahradilo červené.AURA+ ponúka 3 režimy svietenia bieleho svetla, svietenie zeleným svetlom (dlhšie podržanie tlačidla) a funkciu svetelného SOS (zeleným svetlom). Lampáš je možné položiť na pevný povrch, vďaka pogumovanej podstave je veľmi stabilný. Okrem toho má vo vrchnej a spodnej časti karabíny, a tak si ho môžete zavesiť v stane či bivaku. Má masívnu rukoväť, prenášanie je veľmi pohodlné a praktické. AURA+ má dokonca funkciu "powerbanky", a tak si pomocou neho môžete dobiť napr. mobilný telefón. Lampáš sa nabíja pomocou priloženého USB-C kábla. Ten je možné vložiť do vodeodolného priestoru v spodnej časti lampáša, nehrozí tak jeho strata. Rovnakým káblom potom môžete dobíjať zariadenia s koncovkou USB-C. Tlačidlo zapínania slúži aj ako indikačná dióda, vďaka ktorej zistíte stav nabitia akumulátora.Delphin AURA+ je dokonalým pomocníkom a vašim sprievodcom v tme.Technické parametre:Rozmery: 185mmx95mmRežimy: 3 režimy svietenia bielym svetlom (25%-20h, 50%-16h, 100%-8h), 2 režimy zeleného svetla (stále svietenie a blikanie - 30h)Napájanie: 3x Li-Ion zabudovaný akumulátor typ 18650, 5400mAhVýkon: 8,5WSvetelný výkon: 500lmNabíjanie: USB-C (pomocou priloženého kábla) s funkciou powerbanky Priemer (mm): 95.0 Farba: Biela;Zelená Typ batérie: Li-Ion Priemer: 95 mm Svetelný tok: 500 lm Krajina pôvodu: Čína Navrhnuté v: Slovensko Počet v balení (ks): 1 (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin AURA+ UC Rybárske osvetlenie / Čelovka

Delphin OXUS Zoom Rybárske osvetlenie / Čelovka

Delphin OXUS Zoom Rybárske osvetlenie / Čelovka
Detail

Čelová lampa poskytujúca rôzne režimy svietenia, ale najmä nastaviteľný svetelný lúč, vďaka ktorému si dokážete posvietiť aj na objekty vo väčšej diaľke.Čelovka disponuje výkonom 5 W a svietivosťou až 300 lm. Vďaka týmto parametrom a možnosti fokusovania svetelného lúča tak nebude problém dostatočne osvetliť vaše bezprostredné okolie, ale aj vzdialené ciele. OXUS ZOOM je vybavená pohybovým senzorom, čím ju poľahky zapnete a vypnete mávnutím ruky.LED diódy ponúkajú možnosť bieleho alebo zeleného svetla. Pri prvom kliknutí spínacieho tlačidla sa čelovka rozsvieti bielym svetlom na 100%, pričom jej výdrž v tomto režime bude 5 hodín. Druhým kliknutím bude biele svetlo svietiť na 60% s 9 hodinovou výdržou. Pri treťom kliknutí sa biele svetlo stlmí na 30% a vydrží svietiť až neuveriteľných 20 hodín. Dlhším podržaním rovnakého tlačidla sa rozsvietia bočné zelené diódy s výdržou 20 hodín. Opätovným krátky stlačením sa aktivuje blikanie zelených diód. Práve zelené svetlo nepriťahuje otravný hmyz a rozhodne ho oceníte aj počas zdolávania rýb, ktoré sa plašia omnoho menej ako pri osvietení bielym svetlom.Batéria má kapacitu 1200 mAh a nabíja sa pomocou USB-C kábla, pričom jej plné nabitie bude trvať približne 4,5 hodiny.OXUS ZOOM je možné pohodlne polohovať smerom hore a dole a vďaka dĺžkovo nastaviteľnému elastickému popruhu bude dokonale sedieť na každej hlave.Technické parametre:Zdroj svetla: LEDVýkon: 5W, 300lmBatéria: 1200mAh, 3.7VRozmery: 65x35x47mmHmotnosť: 76gNabíjanie: USB-C Počet v balení (ks): 1 Navrhnuté v: Slovensko Hmotnosť (g): 76.0 Farba: Biela;Zelená LED výkon: 5 W Doba nabíjania (hodiny): 4.5 Svetelný tok: 300 lm Krajina pôvodu: Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin OXUS Zoom Rybárske osvetlenie / Čelovka

Stropné osvetlenie Trio Cinzia TR 686512406

Stropné osvetlenie Trio Cinzia TR 686512406
Detail

Stropné svietidlo CINZIA dokáže optimálne dotvoriť atmosféru vášho obytného priestoru, pretože zaujme kombináciou modernosti a jasných tvarov. Nadčasový vzhľad otvára množstvo možností použitia a dizajnu. Okrem umiestnenia na chodbe alebo v obývacej izbe je vďaka stupňu krytia IP44 mimoriadne výhodné na inštaláciu v kúpeľni. Hranatý a obzvlášť plochý dizajn v kombinácii s chrómovým okrajom a bielym akrylovým krytom s kryštálovým efektom sa bez problémov prispôsobí každému štýlu bývania a farebnému poňatiu. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Okrem toho majú LED svetelné zdroje dlhú životnosť, menej sa zahrievajú a sú šetrné k životnému prostrediu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Cinzia TR 686512406

Stropné osvetlenie Trio Cinzia TR 686412406

Stropné osvetlenie Trio Cinzia TR 686412406
Detail

Stropné svietidlo CINZIA dokáže optimálne dotvoriť atmosféru vášho obytného priestoru, pretože zaujme kombináciou modernosti a jasných tvarov. Nadčasový vzhľad otvára množstvo možností použitia a dizajnu. Okrem umiestnenia na chodbe alebo v obývacej izbe je vďaka stupňu krytia IP44 mimoriadne výhodné na inštaláciu v kúpeľni. Okrúhly a obzvlášť plochý dizajn v kombinácii s chrómovým okrajom a bielym akrylovým krytom s kryštálovým efektom sa bez problémov prispôsobí každému štýlu bývania a farebnému poňatiu. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Okrem toho majú LED svetelné zdroje dlhú životnosť, menej sa zahrievajú a sú šetrné k životnému prostrediu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Cinzia TR 686412406

Stropné osvetlenie Trio Camilla TR 689314032

Stropné osvetlenie Trio Camilla TR 689314032
Detail

Štvorcové stropné svietidlo CAMILLA môže vďaka svojmu modernému vzhľadu a rovným líniám optimálne dotvoriť atmosféru vášho obytného priestoru. Nadčasový vzhľad a plochý dizajn otvárajú množstvo možností použitia a dizajnu. Vďaka stupňu krytia IP44, ktorý ho chráni pred striekajúcou vodou, je svietidlo ideálne na inštaláciu v kúpeľni. Intenzitu svetla možno odstupňovať od 100 % do 50 % prostredníctvom integrovaného stmievača SWITCH a 25 % prostredníctvom bežného vypínača. Vďaka klasickej farebnej schéme z matného čierneho a bieleho akrylu možno svietidlo kombinovať s mnohými štýlmi interiéru. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Okrem toho majú LED žiarovky dlhú životnosť, menej sa zahrievajú a sú šetrné k životnému prostrediu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Camilla TR 689314032

Stropné osvetlenie Trio Camilla TR 689214032

Stropné osvetlenie Trio Camilla TR 689214032
Detail

Okrúhle stropné svietidlo CAMILLA môže vďaka svojmu modernému vzhľadu a priamym líniám optimálne dotvoriť atmosféru vášho obytného priestoru. Nadčasový vzhľad a rovný dizajn otvárajú množstvo možností použitia a dizajnu. Vďaka stupňu krytia IP44, ktorý ho chráni pred striekajúcou vodou, je svietidlo ideálne na inštaláciu v kúpeľni. Intenzitu svetla možno odstupňovať od 100 % do 50 % prostredníctvom integrovaného stmievača SWITCH a 25 % prostredníctvom bežného vypínača. Vďaka klasickej farebnej schéme z matného čierneho a bieleho akrylu možno svietidlo kombinovať s mnohými štýlmi interiéru. Svietidlo je tiež vybavené modernou technológiou LED, ktorá sa vyznačuje vysokou kvalitou svetla a energetickou účinnosťou. V porovnaní s bežnými halogénovými žiarovkami možno ušetriť až 80 % nákladov na energiu. Okrem toho majú LED žiarovky dlhú životnosť, menej sa zahrievajú a sú šetrné k životnému prostrediu. (siko.sk)

Podobné produkty ako Stropné osvetlenie Trio Camilla TR 689214032
Tectake Vianočné osvetlenie – 500 (403334), Tectake Vianočné osvetlenie – 200 (403333), Tectake Vianočné osvetlenie – 100 (403332), Nočné osvetlenie Light my way (5019090513944), Osvetlenie skrine LT011 so senzorom pohybu, ACI Peugeot osvetlenie ŠPZ LED (0929920L), ACI Honda osvetlenie ŠPZ LED (2568920L), ACI 0680920L BMW osvetlenie ŠPZ LED, ACI Audi osvetlenie ŠPZ LED (0377919L), ACI Seat osvetlenie ŠPZ LED (4914920L), ACI Mazda osvetlenie ŠPZ LED (2754920L), ACI Citroen osvetlenie ŠPZ LED (4028920L), ACI VW osvetlenie ŠPZ LED (5745920L), Peruzzo samostatné osvetlenie + držiak ŠPZ (8015058003943), Brio World 33836 LED - Osvetlenie dráhy (7312350338362), ACI Alfa Romeo osvetlenie ŠPZ LED (0160920L), ACI Mercedes-Benz osvetlenie ŠPZ LED (3091920L), ACI 3091920L Škoda osvetlenie ŠPZ LED (7622920L), ACI Audi osvetlenie ŠPZ LED 4dv. (0351919L), ACI Mini One osvetlenie ŠPZ LED (0502920L), ACI Audi osvetlenie ŠPZ LED Kombi (0324919L), ACI Opel osvetlenie ŠPZ LED komplet (3734920L), Repti Planet Osvetlenie Dome 14 cm (8595091796946), Repti Planet Osvetlenie LED 30 diód (8595091794430), Repti Planet Osvetlenie Dome 19 cm (8595091796953), M-Style - Osvetlenie LED, ŠPZ (2955-MS-KSLNP19), Repti Planet Osvetlenie Mini 1× 40 W (8595091794348), Hobby LED osvetlenie do terária 18 W (D37588), Repti Planet Osvetlenie Dome vysoké 19 cm (8595091796960)