Agama paddleboard kajakové sedadlo comfort (13530)

Produkt Agama paddleboard kajakové sedadlo comfort (13530) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Agama paddleboard kajakové sedadlo comfort (13530) upraviť a produkt hľadať znova.

Agama paddleboard kajakové sedadlo COMFORT (13530)

Agama paddleboard kajakové sedadlo COMFORT (13530)
Detail

Sedačka – sedadlo na paddleboard, prídavné, s karabínami Baví vás paddleboarding, ale něco tomu chybí? Tak si dopřejte pohodlné posezení s touto kajakovou sedačkou. Sedátko na paddleboard je komfortní, pohodlné a snadno jej zacvaknete pomocí karabin do D-kroužků, které jsou na paddleboardu. Klíčové vlastnosti a vybavení Sedačky Agama paddleboard - kajakové sedátko COMFORTSedačka na paddleboard je odnímatelná, vždy se tak můžete rozhodnout, zda vyrazíte s ní či bez níS jejím použitím už se jen pohodlně na prkno posadíte a budete si užívat snadnější pádlováníSedátko Agama COMFORT je kvalitní a měkkéDopřejte si jízdu na paddleboardu jako na kajakuVyrobeno je z polyesterového materiálu a EVA podložkyPřídavné kajakové sedátko je kompatibilní téměř se všemi druhy paddleboardů (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama paddleboard kajakové sedadlo COMFORT (13530) , Agama classic black (11937)

Záchodové sedadlo Secura Comfort so zvýšeným sedadlom

Záchodové sedadlo Secura Comfort so zvýšeným sedadlom
Detail

Sedadlo ponúka optimálnu a pohodlnejšiu polohu sedenia vďaka zväčšenej sedacej ploche 5 cm a zabraňuje preťaženiu bokov a kolien. Praktické sedadlo tiež uľahčuje sadanie a vstávanie. Pogumovaná rukoväť na veku zaisťuje maximálnu hygienu, pretože sa ruky nedotýkajte sedadla. Veko sa zatvára jemne a ticho vďaka integrovanému automatickému spúšťaniu. Vyrobené z vysoko kvalitného duroplastu. Rozmer: vnútorný krúžok 22x28 cm, vonkajší krúžok 37 x 42,5 cm, montážny odstup - 13,5 / 15,5 / 17,5 (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Záchodové sedadlo Secura Comfort so zvýšeným sedadlom , Agama na abc (565)

Biele WC sedadlo Wenko Secura Comfort

Biele WC sedadlo Wenko Secura Comfort
Detail

Rozlúčte sa s nudnou toaletou S týmto elegantným záchodovým sedadlom z odolného a antibakteriálneho materiálu Duroplast to už inak nejde. Vďaka integrovanej funkcii Easy-Close môžete zabudnúť na hlasné búchanie alebo zatvorené prsty. Na dosiahnutie hladkého a tichého zatvárania stačí veko len ľahko stlačiť. Doska Secura Comfort sa vďaka zvýšenej sedacej ploche (8cm) postará o optimálnu a pohodlnú polohu v sede, ktorá zabraňuje namáhaniu bokov a kolien. Uľahčuje tiež sedenie a vstávanie. Zatiaľ čo dva závesy z nehrdzavejúcej ocele držia celé záchodové sedadlo pevne na mieste, dodatočné pogumované držadlo na veku zaisťuje najvyššiu možnú úroveň hygieny. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biele WC sedadlo Wenko Secura Comfort , Intex paddleboard 240 cm (6941057422800)

BUGABOO Vložka sedadla dual comfort Misty grey

BUGABOO Vložka sedadla dual comfort Misty grey
Detail

Outlet: nová, poškodený obal, stav viď foto Dvojitá komfortná vložka sedadla. Úplne nová obojstranná vložka sedadla. Pohodlné sedenie v každom ročnom období. Dvojitá komfortná vložka do sedačky Bugaboo udržuje vaše dieťa v pohodlí a suchu po celý rok a umožňuje mu ležať a relaxovať bez ohľadu na počasie. Dvojitá komfortná vložka na sedadlo Bugaboo umožní vášmu dieťaťu si pohodlne zdriemnuť na prechádzke za akéhokoľvek počasia. Je plne reverzibilný, udrží dieťatko v pohodlí a suchu po celý rok a rozžiari váš kočík krásnou farbou. Vďaka super mäkkým tkaninám, vstavanej kontrole vlhkosti a 3D sieťovine pre extra priedušnosť je vložka Bugaboo s dvojitým komfortom navrhnutá pre každé dobrodružstvo, či už za letných horúčav, jesenných lejakov alebo zimných mrazíkov. Dvojitá komfortná vložka na sedačku Bugaboo je k dispozícii v siedmich štýlových farbách, ktoré rozžiaria váš kočík farbou podľa vášho výberu. Vyberiete si z jemných klasík, ako je hmlistá šedá či sviežo biela, alebo máte náladu na romantickejšie odtiene, ako je ranná ružová či prímorská modrá? Pre každú vašu náladu existuje farba. Kompatibilný s: Bugaboo Bee (model 2007) Bugaboo Bee (model 2010) Bugaboo Bee 3 Bugaboo Bee 5 Bugaboo Bee 6 Bugaboo Cameleon 3 Bugaboo Cameleon 3 plus Bugaboo Donkey Bugaboo Lynx Bugaboo Donkey 2 Bugaboo Donkey 2 Mono Bugaboo Donkey 2 Duo Bugaboo Donkey 2 Twin Bugaboo Donkey 3 Bugaboo Donkey 3 Mono Bugaboo Donkey 3 Duo Bugaboo Donkey 3 Twin Bugaboo Donkey 5 Bugaboo Donkey 5 Mono Bugaboo Donkey 5 Duo Bugaboo Donkey 5 Twin Bugaboo Fox Bugaboo Fox 3 Bugaboo Fox 7 (feedo.sk)

Podobné produkty ako BUGABOO Vložka sedadla dual comfort Misty grey , Intex paddleboard 320 cm (6941057422817)

Nákupná taška na kolieskach so sedadlom - Comfort

Detail

Premýšľate nad praktickým darčekom pre vašich rodičov či starých rodičov? Alebo by ste im len radi uľahčili pravidelné nákupy, keď práve nemáte možnosť im pomôcť? Potom im kúpte túto praktickú čiernu tašku na kolieskach. Taška je dostatočne priestranná, ale hlavne disponuje praktickým sedadlom. Predsa len starší ľudia si potrebujú často oddýchnuť a mnohokrát nie je možnosť posadiť sa. Takto budú mať „stoličku“ neustále pri sebe, a keď bude treba, môžu si chvíľu oddýchnuť a pokračovať v nákupe. Veľké kolieska umožňujú ľahkú manipuláciu a hravo si poradia aj s nerovným terénom. (babickarstvo.sk)

Podobné produkty ako Nákupná taška na kolieskach so sedadlom - Comfort , Agama black poistné lanko (11933)

MAKITA E-13530 sada skrutkovačov T10-T30, 5 ks

MAKITA E-13530 sada skrutkovačov T10-T30, 5 ks
Detail

Sada skrutkovačov – s ergonomickou protišmykovou rukoväťou, T10×100mm, T15×100mm, T20×100mm, T25×100mm, T30×100mm (alza.sk)

Podobné produkty ako MAKITA E-13530 sada skrutkovačov T10-T30, 5 ks , Agama storm 90 l (11910)

Compass Vyhrievaný poťah sedadla s termostatom Comfort, 12 V

Compass Vyhrievaný poťah sedadla s termostatom Comfort, 12 V
Detail

Univerzálny vyhrievaný poťah má zosilnenú konštrukciu a napájanie konektorom do zásuvky automobilového zapaľovača. Je vhodný pre všetky typy automobilov, pripevní sa na sedadlo pomocou popruhov. Možno použiť aj na sedadlách so zabudovaným bočným airbagom v operadle. Poťah je vybavený zabudovaným termostatom zaisťujúcim bezchybnú prevádzku poťahu, ovládací panel je na prívodnom kábli. Dĺžka kábla je 150 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Compass Vyhrievaný poťah sedadla s termostatom Comfort, 12 V , Agama all-in-one (5796)

Poťah sedadla COMPASS 04120 Comfort Carface vyhrievaný s termostatom

Poťah sedadla COMPASS 04120 Comfort Carface vyhrievaný s termostatom
Detail

Kvalitní Poťah sedadla COMPASS 04120 Comfort Carface vyhrievaný s termostatom z kategorie Dom a záhrada | Auto, moto | Zimná výbava do auta | Vyhrievané autopoťahy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Poťah sedadla COMPASS 04120 Comfort Carface vyhrievaný s termostatom , Makita e-13530 sada skrutkovačov t10-t30, 5 ks

Agama CARBON (13529)

Agama CARBON (13529)
Detail

Pádlo – skladacie konštrukcia, dĺžka 260 cm, materiál carbon (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama CARBON (13529) , Agama červená veľká 86 l (5797)

Agama DUAL COMBO (13528)

Agama DUAL COMBO (13528)
Detail

Pádlo - (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama DUAL COMBO (13528) , Pádlo na paddleboard master fiber (mas-b834)

Agama CLASSIC BLACK (11937)

Agama CLASSIC BLACK (11937)
Detail

Pádlo – teleskopická konštrukcia, dĺžka 210 mm, materiál hliník (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama CLASSIC BLACK (11937) , Master paddleboard aqua mokarran, 11.5 (mas-b818)

Agama ALL-IN-ONE (5796)

Agama ALL-IN-ONE (5796)
Detail

Športová taška – Chcete jednoducho prenášať svoje veci na tréning? Tak pre vás bude ideálna športová taška AGAMA. Jej dizajn ocenia športovci aj športovkyne. Čierna farba tašky vyzdvihuje jej dizajn. Dôležité vlastnosti športovej tašky Agama ALL-IN-ONE Športová taška AGAMA umožňuje prenášanie vášho športového vybavenia Je pre vás skvelou voľbou bez ohľadu na pohlavie Využitie: cestovné, športové, univerzálne a vodácke Vzhľad tašky dopĺňa čierna farba (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama ALL-IN-ONE (5796) , Master paddleboard aqua megalodon, 12.5 (mas-b819)

Agama STORM 90 l (11910)

Agama STORM 90 l (11910)
Detail

Športová taška – hmotnosť tašky 1,3 kg, Ocenili by ste spôsob, ako na tréningy pohodlne prenášať všetko svoje vybavenie? V tom prípade by vám mohla vyhovovať športová taška AGAMA. Je vhodná pre všetkých nadšených športovcov i športovkyne. Pri vyberaní perfektnej tašky sa nesmie zabúdať na jej rozmery, ktoré pri tejto taške zodpovedajú 39 × 39 × 71 cm. Čierna a červená farba tašky vám ľahko môže ladiť s vaším športovým oblečením. Športová taška AGAMA vás zaujme nízkou hmotnosťou, teda 1,3 kg. Kľúčové prednosti športovej tašky Agama STORM 90 l Športová taška AGAMA vám dá možnosť prenášať vaše športové vybavenie Jej hmotnosť je 1,3 kg Svojím dizajnom poteší športovcov aj športovkyne Rozmery športovej tašky AGAMA sú 39 × 39 × 71 cm Využitie: cestovné, športové, univerzálne a vodácke Vzhľad tašky dopĺňa čierna a červená farba (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama STORM 90 l (11910) , Master paddleboard aqua anabas, 10 (mas-b815)

Agama BLACK Poistné lanko (11933)

Agama BLACK Poistné lanko (11933)
Detail

Popruh – so suchým zipsom okolo členka, odolné, doska neupláva, v prípade mora či tečúcej vody, leash na nohu, špirálovitý tvar, zaisťuje pružnosť a odolnosť, dĺžka je cca 2 – 3 m Poistné lanko Agama predstavuje nepostrádateľný doplnok pre všetkých paddleboardistov. Jednoducho ho upevníte za D-krúžok k paddleboardu a druhý koniec pripevníte pomocou suchého zipsu ku členku. V prípade pádu vám tak doska neupláva. Lanko je vyrobené z kvalitných materiálov, je skvele pružné a vysoko odolné. Využijete ho predovšetkým pri plavbe na mori či tečúcej vode. Poistné lanko Agama zamedzí uplávaniupaddleboardu v prípade pádu.Kľúčové vlastnosti poistného lanka Agama BLACKPoistné lanko určené pre paddleboardistovUpevňuje sa za D-krúžok k paddleboardu a suchým zipsom ku členkuVyrobené z kvalitných materiálovPoistné lanko Agama zamedzí uplávaniu paddleboardu v prípade páduJe skvele pružné a vysoko odolnéFarebné vyhotovenie: čierneDĺžka: 2 – 3 m (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama BLACK Poistné lanko (11933) , Master paddleboard aqua elfin, 10 (mas-b810)

Agama Neoprén Aqua Lady Aqua S

Agama Neoprén Aqua Lady Aqua S
Detail

Na vaše vodné aktivity a činnosti prinášame elegantné dámske lycrové tričko s krátkym rukávom, ktoré disponuje UPF 50 faktorom, ktorý chráni pred spálením od slnka. Pohodlné rýchloschnúce tričko využijete pri mori, pri plávaní aj šnorchlovaní. Dobre sedí na tele a je pohodlné. Je ideálnou voľbou pre vodné aktivity ako je paddleboarding, plážové hry, šnorchlovanie, kitesurfing, windsurfing aj plávanie. Disponuje antibakteriálnym ošetrením, ktoré zabraňuje zápachu, veľmi rýchlo schne a je ľahké aj skladné. Môže slúžiť aj ako spodná vrstva pod bežný neoprénový oblek, či ako ochrana pred slnkom alebo prechladnutím pri šnorchlovaní. Farba podľa výrobcu : Aqua Veľkosť : S Veková skupina : Junior Materiál : Elastomér Špecifikácia materiálu : Elastomér Veková skupina : Dospelý Typ aktivity : Multisport Farba : Modrá Materiál : Micro Polyester Počet v balení (ks) : 1 Krajina pôvodu : Poľsko Séria : Aqua Lady SS Lycra Špecifikácia materiálu : Micro Polyester Pohlavie : Ženy (muziker.com)

Podobné produkty ako Agama Neoprén Aqua Lady Aqua S , Intex sedadlo (6941057402208)

Agama Neoprén Aqua Lady Aqua M

Agama Neoprén Aqua Lady Aqua M
Detail

Na vaše vodné aktivity a činnosti prinášame elegantné dámske lycrové tričko s krátkym rukávom, ktoré disponuje UPF 50 faktorom, ktorý chráni pred spálením od slnka. Pohodlné rýchloschnúce tričko využijete pri mori, pri plávaní aj šnorchlovaní. Dobre sedí na tele a je pohodlné. Je ideálnou voľbou pre vodné aktivity ako je paddleboarding, plážové hry, šnorchlovanie, kitesurfing, windsurfing aj plávanie. Disponuje antibakteriálnym ošetrením, ktoré zabraňuje zápachu, veľmi rýchlo schne a je ľahké aj skladné. Môže slúžiť aj ako spodná vrstva pod bežný neoprénový oblek, či ako ochrana pred slnkom alebo prechladnutím pri šnorchlovaní. Materiál : Micro Polyester Farba : Modrá Farba podľa výrobcu : Aqua Materiál : Elastomér Séria : Aqua Lady SS Lycra Veková skupina : Dospelý Pohlavie : Ženy Počet v balení (ks) : 1 Veľkosť : M Špecifikácia materiálu : Micro Polyester Krajina pôvodu : Poľsko Veková skupina : Junior Typ aktivity : Multisport Špecifikácia materiálu : Elastomér (muziker.com)

Podobné produkty ako Agama Neoprén Aqua Lady Aqua M , Aqua marina na paddleboard premium 90 l, malinová (12599)

Agama Pink Lady Tričko Pink S

Agama Pink Lady Tričko Pink S
Detail

Oblečenie z lycry a s UPF50 je na vodu ako stvorené. Lycrové tričko s dlhým rukávom oceníte na pláži aj v mori. Tričko totiž chráni vaše ramená, chrbát a ruky pred UV žiarením. Preto je k vode úplne ideálna voľba. Navyše skvelo sedí na tele a je príjemné na dotyk.Tričko z lycry rýchlo schne, čím je vhodné pre všetky vodné športy ako je paddleboarding, plážové hry, šnorchlovanie aj plávanie.UPF50 faktor eliminuje priepustnosť slnečných lúčov. Tričko má antibakteriálne ošetrenie, ktoré zabraňuje zápachu a je ľahké.Môže slúžiť aj ako spodná vrstva pod bežný neoprénový oblek. Počet v balení (ks): 1 Pohlavie: Ženy Špecifikácia materiálu: Micro Polyester;Elastomér Typ aktivity: Multisport Materiál: Micro Polyester;Elastomér Veková skupina: Dospelý;Junior Farba podľa výrobcu: Pink;Ružová Krajina pôvodu: Poľsko Veľkosť: S Séria: Pink Lady Lycra Typ Produktu: Tričko Sezóna: Leto Farba: Ružová (muziker.com)

Podobné produkty ako Agama Pink Lady Tričko Pink S , Aqua marina na paddleboard premium 90 l, modrá (12598)

Agama červená veľká 86 l (5797)

Agama červená veľká 86 l (5797)
Detail

Športová taška – Potrebujete vyriešiť, ako jednoducho prenášať vybavenie na svoju obľúbenú športovú aktivitu? Potom by vám mohla vyhovovať športová taška AGAMA. Jej dizajn bude vyhovovať športovkyniam aj športovcom. Dôležitým faktorom na výber tej správnej tašky sú jej rozmery, ktoré v tomto prípade sú 35 × 35 × 70 cm. Červená farba tašky a jej štýlový dizajn vám na ceste do fitka dodá štýl. Zásadné parametre športovej tašky Agama červená veľká 86 l Športová taška AGAMA vám dá možnosť prenášať vaše športové vybavenie Jej dizajn sa bude páčiť športovcom aj športovkyniam Rozmery športovej tašky AGAMA dosahujú 35 × 35 × 70 cm Využitie: cestovné, športové, univerzálne a vodácke Vzhľad tašky zlepšuje červená farba (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama červená veľká 86 l (5797) , Firstbooster sedadlo banana (8719747253489)

Agama Swim Pro 28 l Yellow

Agama Swim Pro 28 l Yellow
Detail

Baví vás plávanie na otvorenej vode? Nezabúdajte sa v takej chvíli dobre označiť na hladineAgama prináša farebné plavecké bójky s objemom 28 l. Plavecká bójka Agama je nielen dobre viditeľný bod na hladine, ale aj praktický suchý vak aj plávajúce odpočívadlo. Do suchého vaku môžete vložiť drobnosti, ktoré si chcete zobrať so sebou.Agama SWIM PRO je farebný reflexný nafukovací dry bag určený na plávanie, tréning triatlonu aj iné vodné aktivity.Bójku na plávanie upotrebíte aj na nafukovacom člne aj paddleboarde.Plavecká bójka na vodu má dvojité vzduchové komory, vďaka čomu umožňuje maximálne nadnášanie.Po oboch stranách má upevnené plastové madlá pre jednoduchšie uchopenie bóje vo vode aj prenos.Popruh umožňuje pohodlné nosenie na spôsob tašky cez rameno.Tento suchý vak - plavecká bójka Agama SWIM PRO je vyrobená z reflexného materiálu, ktorý umožňuje veľmi dobrú viditeľnosť na otvorených vodných plochách.V prípade potreby je plavecká bójka a suchý vak v jednom dobre viditeľný bod na určenie polohy topiaceho. Bójka je vyrobená z vysoko odolného nylonového materiálu.Nejedná sa o záchranný prostriedok.Špecifikácia:kombinované ventily typu „boston“ proti úniku vzduchu po nafúknutí (jeden ventil s viečkom zvlášť na plnenie a zvlášť na vyfúknutie)vhodná pre zimných plavcov, vhodná do nízkych teplôtobjem: 28 lNÁVOD NA POUŽITIENajprv sa uistite, že je bóje vypustená. Otvorte vak a vložte doň svoje veci.Pre uzavretie prehnite pruh uzáveru a rolujte po vyznačenú oblasť (celkom 3x).Spojte plastové pracky k sebe.Uvoľnite viečko na plnenie, nafúknite ústami a viečko pevne otočte späť. Opakujte na druhej strane.Upravte si popruh tak, aby vám sedel na páse.Na vypustenie bóje uvoľnite viečko na vypúšťanie. Farba podľa výrobcu : Yellow Krajina pôvodu : Čína Objem : 28 L (muziker.com)

Podobné produkty ako Agama Swim Pro 28 l Yellow , Firstbooster sedadlo watermelon (8719747253441)

Agama Neoprén Blue Man Modrá 2XL

Agama Neoprén Blue Man Modrá 2XL
Detail

Oblečenie z lycry a s UPF50 je na vodu ako stvorené. Lycrové tričko s dlhým rukávom oceníte na pláži aj v mori. Tričko totiž chráni vaše ramená, chrbát a ruky pred UV žiarením. Preto je k vode úplne ideálna voľba. Navyše skvelo sedí na tele a je príjemné na dotyk.Tričko z lycry rýchlo schne, čím je vhodné pre všetky vodné športy ako je paddleboarding, plážové hry, šnorchlovanie aj plávanie.UPF50 faktor eliminuje priepustnosť slnečných lúčov. Tričko má antibakteriálne ošetrenie, ktoré zabraňuje zápachu a je ľahké.Môže slúžiť aj ako spodná vrstva pod bežný neoprénový oblek. Farba : Modrá Špecifikácia materiálu : Micro Polyester Materiál : Elastomér Špecifikácia materiálu : Elastomér Veľkosť : 2XL Veková skupina : Junior Farba podľa výrobcu : Modrá Séria : Blue Man Lycra Pohlavie : Muži Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Poľsko Počet v balení (ks) : 1 Typ aktivity : Multisport Materiál : Micro Polyester (muziker.com)

Podobné produkty ako Agama Neoprén Blue Man Modrá 2XL , Firstbooster sedadlo mint (8719747253434)

Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 45 (8595681406989)

Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 45 (8595681406989)
Detail

Neoprénové topánky Poohlížíte se po možnosti, jak ochránit své nohy při delším pobytu ve vodě i jak je částečně zahřát? V tom případě si určitě zamilujete neoprenové boty Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 45. Tento model patří mezi mokré typy, u kterých se dovnitř dostává voda, a proto jsou určeny k nošení spíše v teplých vodách. Tyto neoprenové boty vám budou skvěle vyhovovat, pokud k vašim zálibám počítáte potápění a kajak. Svým designem i celkovým provedením se hodí jak pro dámy, tak pro pány. Tento konkrétní model má tvrdou podrážku. Hovoříme-li o tloušťce neoprenových bot AGAMA, ta má celých 5 mm. Nejdůležitější parametry neoprenových bot Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 45 Jsou ideální pro delší pobyt ve vodě, jak pro ochranu, tak pro pocit tepelného komfortu Neoprenové boty AGAMA mokrého typu Budou pro vás ideální, pokud vás baví potápění a kajak Byly zhotoveny pro muže i ženy Počítejte u nich s tvrdou podrážkou Jejich tloušťka je 5 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 45 (8595681406989) , Firstbooster sedadlo licorice (8719747253458)

Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 42 (8595681406965)

Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 42 (8595681406965)
Detail

Neoprénové topánky Rádi byste ochránili své nohy při pobytu ve vodě a dopřáli jim i tepelný komfort? Pokud ano, jsou pro vás jak dělané neoprenové boty Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 42. Tento model je doma mezi mokrými typy, kterými protéká voda, a proto mají své místo především v teplých vodách. Tyto neoprenové boty vám budou skvěle vyhovovat, pokud se k vašim zálibám řadí potápění a kajak. Díky svému střihu i provedení budou vhodné pro muže i ženy. Tento model byl zhotovený s tvrdou podrážkou. Co se týká samotné tloušťky neoprenových bot AGAMA, ta je 5 mm. Zásadní přednosti neoprenových bot Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 42 Mějte chráněné své nohy a dopřejte jim tepelný komfort i při delším pobytu ve vodě Neoprenové boty AGAMA mokrého typu Budou právě pro vás, jestliže vás baví potápění a kajak Určeny jsou jak pro ženy, tak pro muže Jejich podrážka je tvrdá Při výrobě byla zvolena tloušťka 5 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 42 (8595681406965) , Firstbooster sedadlo orange (8719747253472)

Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 39 (8595681406941)

Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 39 (8595681406941)
Detail

Neoprénové topánky – unisex, vhodné na potápanie a kajak, tvrdá podrážka, zips na členkoch a bez manžiet, čierna farba Rádi byste svým nohám dopřáli při delším pobytu ve vodě tepelný komfort a zároveň je ochránili před nechtěným odřením? V tom případě vás jistě okouzlí neoprenové boty Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 39. Tento model se objevuje v řadě mokrých typů, kterými protéká voda, a proto mají své místo především v teplých vodách. Tento model neoprenových bot bude právě pro vás, pokud jste si zamilovali potápění a kajak. Svým střihem a celkovým vzhledem se hodí pro ženy i muže. Tento model zhotovil výrobce s tvrdou podrážkou. Budeme-li zkoumat tloušťku neoprenových bot AGAMA, ta se vyšplhala na 5 mm. Zásadní funkce neoprenových bot Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 39 Dopřejte i vašim nohám potřebný tepelný komfort a ochranu při pobytu ve vodě Neoprenové boty AGAMA mokrého typu Budou se vám skvěle hodit, jestliže vás baví potápění a kajak Určeny jsou jak pro dámy,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 39 (8595681406941) , Firstbooster sedadlo blueberry (8719747253465)

Agama HOT SHAPERS 2 mm, veľ. L (5762)

Agama HOT SHAPERS 2 mm, veľ. L (5762)
Detail

Neoprén – inovatívny materiál, 2mm SuperStrech neoprén, príjemné na telo, dobre sedí na tele, hladký neoprén bez tkaniny zvyšuje účinnosť, vyrobené v ČR, hrejivá podpora bedier, urýchľuje proces spaľovania tukov v tele, na cvičenie, na beh, na jazdu na bicykli, rovnomerne prehrieva jednotlivé časti tela Neopren Agama HOT SHAPERS 2 mm. Klíčové vlastnosti Neoprenu Agama HOT SHAPERS 2 mm, vel. LInovativní materiálNeoprenové kraťasy z 2mm SuperStrech neoprenuNeoprenové kraťasy díky své pružnosti neomezují pohyb a jsou příjemné na těloKraťasy z neoprenu doporučujeme na cvičení, na podporu pro rychlejší zeštíhlení postavyVelmi dobře sedí na těleVnitřní část je tvořena hladkým neoprenem bez tkaniny, který zvyšuje účinnostVyrobeno v ČRSlouží také jako hřejivá podpora bederPoužívání urychluje proces spalování tuků v těle a to hlavně při zvýšené aktivitě jako je cvičení, běh, chůze nebo jízda na kole, kdy rovnoměrně prohřívá partie (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama HOT SHAPERS 2 mm, veľ. L (5762) , Trigano sedadlo žlté (3222870427009)

Agama STREAM 5 mm, veľ. 49/50 (845)

Agama STREAM 5 mm, veľ. 49/50 (845)
Detail

Neoprénové topánky – unisex, veľkosť 50 a 49, vhodné na potápanie, plávanie, kajak, vodáctvo a rybárčenie, zapínanie na zips a zips na členkoch, čierna farba Pokukujete po možnosti, ako ochrániť svoje nohy pri dlhšom pobyte vo vode a ako ich čiastočne zahriať? Potom oceníte neoprénové topánky Agama STREAM 5 mm, veľ. 49/50. Tieto neoprénové topánky budú presne pre vás, ak medzi vaše záujmy patrí potápanie, plávanie, kajak, vodáctvo a rybárčenie. Svojím vyhotovením aj dizajnom sa hodia pre mužov aj ženy. K najdôležitejším parametrom, na ktorý pri správnom výbere musíme brať ohľad, patrí veľkosť topánok, ktorá je pri tomto konkrétnom type 50 a 49. Aby ste ich hravo obuli, použijete zapínanie na zips. Ak hovoríme o hrúbke neoprénových topánok AGAMA, tá je 5 mm. Kľúčové parametre neoprénových topánok Agama STREAM 5 mm, veľ. 49/50 Doprajte aj nohám potrebný tepelný komfort a ochranu pri pobyte vo vode Sú presne pre vás, ak vás baví potápanie, plávanie, kajak,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama STREAM 5 mm, veľ. 49/50 (845) , Bluetouch btx250 sedadlo (8594161630418)

Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 40/41 (8595681406958)

Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 40/41 (8595681406958)
Detail

Neoprénové topánky Chcete svým nohám při pobytu ve vodě dopřát tepelný komfort a zároveň je ochránit před zraněním? V tom případě si nenechte ujít neoprenové boty Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 40/41. Tento model objevíte mezi mokrými typy, což znamená, že jimi protéká voda, a proto se hodí především do teplých vod. Tyto neoprenové boty jsou pro vás jako dělané, pokud mezi vaše zájmy patří potápění a kajak. Svým provedením i designem se hodí pro obě pohlaví. Tento model byl zhotovený s tvrdou podrážkou. Co do tloušťky neoprenových bot AGAMA, ta má 5 mm. Podstatné funkce neoprenových bot Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 40/41 Perfektní ochrana pro vaše nohy a maximální pocit komfortu při pobytu ve vodě Neoprenové boty AGAMA mokrého typu Budete s nimi spokojeni, jestliže vás baví potápění a kajak Byly zhotoveny jak pro dámy, tak pro pány Naleznete u nich tvrdou podrážku Jejich tloušťka je 5 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 40/41 (8595681406958) , Intex sedadlo 28502 (6941057404981)

Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 37/38 (8595681406934)

Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 37/38 (8595681406934)
Detail

Neoprénové topánky Chcete vašim nohám dopřát tepelný komfort i potřebnou ochranu před případnými odřeninami a jinými poraněními? V tom případě vás jistě okouzlí neoprenové boty Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 37/38. Tento model patří do řady mokrých typů, u kterých se dovnitř dostává voda, a proto se hodí především do teplých vod. Tyto neoprenové boty budou jedny z vašich oblíbených, pokud mezi vaše zájmy patří potápění a kajak. Svým střihem a celkovým vzhledem se hodí pro muže i ženy. Tento model je obdařený tvrdou podrážkou. Chcete-li znát tloušťku neoprenových bot AGAMA, ta je 5 mm. Zajímavé funkce neoprenových bot Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 37/38 Zajistěte vašim nohám tepelný komfort i ochranu při pobytu ve vodě Neoprenové boty AGAMA mokrého typu Budou právě pro vás, jestliže vás baví potápění a kajak Byly zhotoveny pro dámy i pány K dispozici je tvrdá podrážka Jsou o tloušťce 5 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 37/38 (8595681406934) , Maltex bing sedadlo (5903067013264)

Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 43/44 (8595681406972)

Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 43/44 (8595681406972)
Detail

Neoprénové topánky Rádi byste si pořídili ochranu nohou proti odřeninám při pobytu ve vodě a zároveň jim dopřáli tepelný komfort? Pak se vám budou líbit neoprenové boty Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 43/44. Tento model je doma mezi mokrými typy, tudíž do nich bude pronikat voda, a proto je unosíte především v teplých vodách. Tyto neoprenové boty si oblíbíte, pokud jste si zamilovali potápění a kajak. Svým provedením i designem se hodí jak pro dámy, tak pro pány. Podrážka tohoto modelu je tvrdá. Pokud vás zajímá tloušťka neoprenových bot AGAMA, ta dosahuje 5 mm. Významné parametry neoprenových bot Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 43/44 Ochraňte své nohy a dopřejte jim pocit tepla a pohodlí i při delším pobytu ve vodě Neoprenové boty AGAMA mokrého typu Zaujmou vás, jestliže vás baví potápění a kajak Určeny jsou pro pány i dámy Výrobce je vybavil tvrdou podrážkou Mají tloušťku 5 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama STREAM NEW, 5mm, vel. 43/44 (8595681406972) , Nákolienky pre vzpieračov agama 5 mm, veľ. m čierne (8595681403087)

Agama STREAM NEW 5 mm, veľ. 46/47 (12564)

Agama STREAM NEW 5 mm, veľ. 46/47 (12564)
Detail

Neoprénové topánky – unisex, veľkosť 47 a 46, vhodné na potápanie, plávanie, kajak, vodáctvo a rybárčenie, čierna farba (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama STREAM NEW 5 mm, veľ. 46/47 (12564) , Fillikid stupienok + sedadlo basic (9120110468710)

Agama EVA od 1 roku, modrá/žltý pruh (8595681410702)

Agama EVA od 1 roku, modrá/žltý pruh (8595681410702)
Detail

Rukávniky - do vody (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama EVA od 1 roku, modrá/žltý pruh (8595681410702) , Sedadlo do vody – štvorec (6942138915778)

Agama EVA od 1 roka, žltá/modrý pásik (8595681411242)

Agama EVA od 1 roka, žltá/modrý pásik (8595681411242)
Detail

Rukávniky - do vody (alza.sk)

Podobné produkty ako Agama EVA od 1 roka, žltá/modrý pásik (8595681411242)

Jobe Paddleboard Infinity Island Small Without Pump 250 cm Paddleboard

Jobe Paddleboard Infinity Island Small Without Pump 250 cm Paddleboard
Detail

Vytvorte jedinečné ihrisko pre vašu rodinu.VlastnostiTepelne spájaná technológia: vyššia kvalita vrstiev a bezpečnosťVentil Halkey Roberts10 rukovätí na prenášanie4 balastné bagy s jednoduchým odvodňovacím systémom5 mm hrubá, protišmyková, pohodlná a odolná EVA paluba8 veľkých samostatných D-krúžkov a 4 popruhy na suchý zips na vzájomné spojenie plošínTechnické detailyTlak: do 20 PSI (odporúčané: 6 PSI)Nosnosť: 200 kg | 440 libierHmotnosť: 26 kg | 57 IbsRozmery po nafúknutí: 8'3 x 14'11 x 6'' | Rozmer 250 x 150 x 15 cmRozmery v zloženom stave: 65'' x 16'' x 9'' | Rozmery 164 x 40 x 22 cmObjem: 600 l Veková skupina : Dospelý Pohlavie : Unisex Hrúbka : 6’’ (15 cm) Set : Áno Krajina pôvodu : Čína Šírka : 150 cm Hrúbka : 6" (15 cm) Užitočné zaťaženie : 200 kg Objem : 600 L Pádlo : Nie Hmotnosť : 26 kg Farba : Šedá Dĺžka : 250 cm Farba podľa výrobcu : Grey Tlak : 20 PSI (muziker.com)

Podobné produkty ako Jobe Paddleboard Infinity Island Small Without Pump 250 cm Paddleboard

Nákolienky pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. M čierne (8595681403087)

Nákolienky pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. M čierne (8595681403087)
Detail

Chrániče na kolená – (alza.sk)

Podobné produkty ako Nákolienky pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. M čierne (8595681403087)

Nákolienky pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. S čierna (8595681403070)

Nákolienky pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. S čierna (8595681403070)
Detail

Chrániče na kolená – (alza.sk)

Podobné produkty ako Nákolienky pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. S čierna (8595681403070)

Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. XL sivá (8595681403100)

Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. XL sivá (8595681403100)
Detail

Chrániče na kolená – (alza.sk)

Podobné produkty ako Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. XL sivá (8595681403100)

Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. L čierna (8595681403094)

Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. L čierna (8595681403094)
Detail

Chrániče na kolená – (alza.sk)

Podobné produkty ako Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. L čierna (8595681403094)

Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. XL čierna (8595681403247)

Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. XL čierna (8595681403247)
Detail

Chrániče na kolená – (alza.sk)

Podobné produkty ako Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. XL čierna (8595681403247)

Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. 2XL čierna (8595681403254)

Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. 2XL čierna (8595681403254)
Detail

Chrániče na kolená – (alza.sk)

Podobné produkty ako Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. 2XL čierna (8595681403254)

Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. 2XL sivá (8595681403117)

Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. 2XL sivá (8595681403117)
Detail

Chrániče na kolená – (alza.sk)

Podobné produkty ako Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. 2XL sivá (8595681403117)

Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. 3XL čierna (8595681403124)

Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. 3XL čierna (8595681403124)
Detail

Chrániče na kolená – (alza.sk)

Podobné produkty ako Chrániče na kolená pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. 3XL čierna (8595681403124)

STX Ohana Freeride 10'6'' (320 cm) Paddleboard

STX Ohana Freeride 10'6'' (320 cm) Paddleboard
Detail

Ohana iSUP je perfektný stand up paddleboard pre každého. Užite si deň na krásnom jazere, tmavomodrom mori alebo si zapádlujte na neďalekej malej rieke, tento freeride SUP dokáže všetko. Je vhodný pre celú rodinu. Všetky dosky Ohana SUP sú vybavené uchytením na kajakové sedadlo a majú hybridné pádlo, ktoré možno použiť ako SUP alebo kajakové pádlo. Vlastnosti Vhodná pre celú rodinu Stabilná a manévrovateľná pre začínajúcich vodákov Stredný obrys, veľký objem nosa a chvosta Odnímateľná zasúvacia plutva, 2 bočné D-krúžky na pripevnenie sedadla kajaku (predávajú sa samostatne) Vrátane vodítka Obsah balenia Pádlo Pumpa Vodítko Súprava na opravu Batoh Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Dospelý Farba : Biela Farba podľa výrobcu : Blue/Yellow Pohlavie : Unisex Set : Áno Pádlo : Áno Modelový rok : 2022 Dĺžka : 10'6'' (320 cm) (muziker.com)

Podobné produkty ako STX Ohana Freeride 10'6'' (320 cm) Paddleboard

STX Ohana Freeride 10'6'' (320 cm) Paddleboard

STX Ohana Freeride 10'6'' (320 cm) Paddleboard
Detail

Ohana iSUP je perfektný stand up paddleboard pre každého. Užite si deň na krásnom jazere, tmavomodrom mori alebo si zapádlujte na neďalekej malej rieke, tento freeride SUP dokáže všetko. Je vhodný pre celú rodinu. Všetky dosky Ohana SUP sú vybavené uchytením na kajakové sedadlo a majú hybridné pádlo, ktoré možno použiť ako SUP alebo kajakové pádlo. Vlastnosti Vhodná pre celú rodinu Stabilná a manévrovateľná pre začínajúcich vodákov Stredný obrys, veľký objem nosa a chvosta Odnímateľná zasúvacia plutva, 2 bočné D-krúžky na pripevnenie sedadla kajaku (predávajú sa samostatne) Vrátane vodítka Obsah balenia Pádlo Pumpa Vodítko Súprava na opravu Batoh Pohlavie : Unisex Modelový rok : 2022 Farba : Biela Pádlo : Áno Krajina pôvodu : Čína Dĺžka : 10'6'' (320 cm) Farba podľa výrobcu : Pink/Mint Veková skupina : Dospelý Set : Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako STX Ohana Freeride 10'6'' (320 cm) Paddleboard

Allroundmarin paddleboard fishing 335

Allroundmarin paddleboard fishing 335
Detail

Tento nafukovací paddleboard má najlepší vztlak a stabilitu vďaka svojim prídavným vzduchovým komorám všade naokolo. Doplnky je možné na prove uložiť a zaistiť pod sieť z gumových povrazov. Na paddleboard je možné dokúpiť sedačku a dvojité pádlo, vďaka čomu sa môžete dostať na vode k kŕdľu rýb veľmi potichu. Na paddleboar je možné namontovať celý rad príslušenstva, ako je napríklad držiak na prúty alebo držiak akčnej kamery. Po úspešnom rybolove stačí paddleboard vyfúknuť a zložiť, čím si zaistíte v aute dostatok miesta aj pre vaše rybárske vybavenie. Obsah balenia: •paddleboard •prepravný batoh •skladacie teleskopické pádlo •pumpa •3 odnímateľné plutvy •opravná sada •lanko s upevnením na nohu Parametre: •dĺžka: 335,3 cm •šírka: 111,8 cm • výška: 10,2 cm •hmotnosť: 20 kg •počet komôr: 1+2 •nosnosť: 150 kg •maximálny tlak: 20 psi/1,38 bar (parys.sk)

Podobné produkty ako Allroundmarin paddleboard fishing 335

Paddleboard REBEL RBA-4500 Grey

Paddleboard REBEL RBA-4500 Grey
Detail

Kvalitní Paddleboard REBEL RBA-4500 Grey z kategorie Dom a záhrada | Šport a outdoor | Vodné športy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Paddleboard REBEL RBA-4500 Grey

Paddleboard REBEL RBA-4501 Grey

Paddleboard REBEL RBA-4501 Grey
Detail

Kvalitní Paddleboard REBEL RBA-4501 Grey z kategorie Dom a záhrada | Šport a outdoor | Vodné športy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Paddleboard REBEL RBA-4501 Grey

Intex Paddleboard 240 cm (6941057422800)

Intex Paddleboard 240 cm (6941057422800)
Detail

Paddleboard s dĺžkou 240cm, nosnosť 90kg, zameranie: stabilita, obsah balenia: pumpa, pádlo, vak, upevňovací popruh, leash a plutva Paddleboard Intex je vhodný pre začínajúcich i pokročilých paddleboardistov, ktorým umožnia prechádzky po stojatých a mierne tečúcich vodných plochách. Vyrobený je z veľmi kvalitných materiálov a unesie 90 kg. Jeho komfortné prenášanie zaistí integrovaná mäkká rukoväť. Balenie obsahuje aj pumpu, nastaviteľné pádlo, väčšiu plutvu a 2- menšie plutvy. Paddleboard Intex zaručí skvelúzábavu na vode.Kľúčové vlastnosti paddleboardu Intex 240 cmPaddleboard vhodný pre začínajúcich aj pokročilých paddleboardistovVyrobený je z veľmi kvalitných materiálovJeho komfortné prenášanie zaistí integrovaná mäkká rukoväťPaddleboard Intex unesie 90 kgBalenie obsahuje aj pumpu, nastaviteľné pádlo, väčšiu plutvu a 2-menšie plutvyFarebné vyhotovenie: bielo-modréRozmery: 244 × 76 × 13 cmNosnosť: 90 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Intex Paddleboard 240 cm (6941057422800)

F2 Sunset 11,8' (360 cm) Paddleboard

F2 Sunset 11,8' (360 cm) Paddleboard
Detail

Paddleboard F2 Sunset 11'8" je vďaka svojmu tvaru veľmi stabilný a to ako na pokojnej tak i tečúcej vode. S rozmermi 360 x 82 x 15 cm je vhodný pre jednu osobu do 150 kg. Vnútorná hubovitá štruktúra po nafúknutí na 15 PSI (max 18 PSI) je veľmi tuhá a skvele drží svoj tvar. Paddleboard má dve pevne namontované plutvičky a jednu odnímateľnú. Príslušenstvo: Transportný batoh Plavák 3-dielne skladacie hliníkové pádlo s nastaviteľnou dĺžkou Odnímateľná plutvička Vysokotlaková pumpa Hrúbka : 6’’ (15 cm) Šírka : 32,3'' (82 cm) Hrúbka : 6" (15 cm) Farba podľa výrobcu : Turquoise Veková skupina : Dospelý Set : Áno Farba : Žltá Farba : Oranžová Krajina pôvodu : Čína Typ : Allround Variant : Štandardná ponuka Farba : Modrá Dĺžka : 11,8' (360 cm) Pohlavie : Unisex Pádlo : Áno Farba : Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako F2 Sunset 11,8' (360 cm) Paddleboard

F2 Impact 11,2' (341 cm) Paddleboard

F2 Impact 11,2' (341 cm) Paddleboard
Detail

Paddleboard F2 Impact 11.2' je vďaka svojmu tvaru veľmi stabilný a to ako na pokojnej tak i tečúcej vode. S rozmermi 341 x 82 x 15 cm je vhodný pre jednu osobu do 120 kg.Vnútorná hubovitá štruktúra po nafúknutí na 15 PSI (max 18 PSI) je veľmi tuhá a skvele drží svoj tvar.Paddleboard má dve pevne namontované plutvičky a jednu odnímateľnú. Príslušenstvo:Transportný batohPlavák3-dielne skladacie hliníkové pádlo s nastaviteľnou dĺžkouOdnímateľná plutvičkaVysokotlaková pumpa Krajina pôvodu : Čína Farba : Modrá Variant : Štandardná ponuka Hmotnosť : 12,1 kg Pohlavie : Unisex Hrúbka : 6’’ (15 cm) Tlak : 15 PSI Typ : Allround Farba podľa výrobcu : Pink Šírka : 82 cm Set : Áno Dĺžka : 11,2' (341 cm) Farba : Šedá Pádlo : Hliník Veková skupina : Dospelý Užitočné zaťaženie : 120 kg Hrúbka : 6" (15 cm) Objem : 270 L Farba : Ružová (muziker.com)

Podobné produkty ako F2 Impact 11,2' (341 cm) Paddleboard

STX Storm 9'8'' (295 cm) Paddleboard

STX Storm 9'8'' (295 cm) Paddleboard
Detail

Skvelá zostava, ktorá kombinuje pádlovanie s windsurfingom. Vhodný na všestrannú plavbu a malé vlnyStabilný a manévrovateľnýStredný obrys, veľký objem nosa a chvostaDvojvrstvová technológiaD-krúžky na pripevnenie sedadla pre kanoe (nie je súčasťou štandardného balenia)Odnímateľná zasúvacia plutva, 2 trysky Balenie obsahuje:PumpaŠtandardná opravná sadaPrepravná taška Hrúbka : 5" (13 cm) Set : Áno Pádlo : Áno Krajina pôvodu : Čína Pohlavie : Unisex Šírka : 32'' (81 cm) Farba : Čierna Farba : Červená Farba : Šedá Hrúbka : 5’’ (13 cm) Farba podľa výrobcu : Red Dĺžka : 9'8'' (295 cm) Veková skupina : Dospelý Typ : Allround (muziker.com)

Podobné produkty ako STX Storm 9'8'' (295 cm) Paddleboard

SKIFFO Lui 10'8'' (325 cm) Paddleboard

SKIFFO Lui 10'8'' (325 cm) Paddleboard
Detail

The SUN LUI 10’8’’ je ideálny pánsky paddleboard s výbornou stabilitou.Táto doska, predávaná ako súčasť balíka "Skiff all-in-one", má všetko, čo potrebujete pre výlety a vlny! Kľúčové body:Prémiová podložka EVAPalubná podložka EVA s hrúbkou 4 mm je pohodlná a vďaka "krokodílej" štruktúre výnimočne protišmyková. 15 cm dlhá vrstva Drop StitchEšte väčšia tuhosť a odolnosť. 4 neoprénové rukoväteUltra vybavená doska pre väčšie pohodlie a radosť z pádlovania. Nastaviteľné gumy pre uloženie nákladuUžitočné pre uloženie vašich osobných vecí v prednej časti SUP. 4 D-krúžky k zacvaknutiu sedla kajakuPremeňte svoj SUP na kajak. Prémiová rukoväťMega pohodlná centrálna rukoväť s neoprénovou vonkajšou vrstvou, ktorá uľahčuje prenášanie k vode. Stredová plutvičkaOdnímateľná stredová plutvička (22 cm) - klinový systém. Inovatívny ventil SkiffVeľmi jednoduché použitie - systém push / push - ventil je umiestnený v zadnej časti dosky, čo uľahčuje jeho zabalenie. Kick PadZosilnená zadná podložka pre väčšiu "pákový" efekt pri rýchlej otočke a tým docielite lepšiu ovládateľnosť. Technológia:Double Layer Drop StitchDruhá vrstva vystuženého PVC pokrýva základnú konštrukciu Drop Stitch. Pri nafúknutie pod vysokým tlakom (15 PSI) zaručujú tieto dosky SUP vynikajúce tuhosť a udržujú svoj pôvodný tvar za všetkých podmienok.Spoločnosť Skiff sa zameriava najmä na hustotu vlákien Drop Stitch. Vysoko kvalitné materiály - 1000D PVC sa tiež používa pre lepší výkon a trvanlivosť. Dodávané príslušenstvo:Batoh Skiff + kolieskaTaška špeciálne navrhnutá pre dobrodruhov s ultra pohodlnými držadlami a 4 kolieskami na základni. Táto kompaktná taška - 95x38x25cm - má upínacie pásky, ktoré udržia vyfúknutý SUP na svojom mieste a zabalí ho čo najtesnejšie. K dispozícii sú aj bočné vrecká pre uloženie pádla a predné vrecko pre zasunutie plutvy alebo osobných vecí. 3-dielne pádloToto hliníkové pádlo je možné rozložiť na 3 kusy. Je teleskopické a jeho dĺžku je možné nastaviť medzi 165 a 215 cm. Uhol lopatky pri vstupe do vody sa vypočíta tak, aby sa maximalizovala účinnosť každého zdvihu. Vysokotlaková pumpaSUP pumpa s ergonomickou rukoväťou pre jednoduché pumpovanie. Pumpa je vybavená meradlom, takže môžete pri pumpovaní sledovať tlak v PSI alebo baroch. Poistný remienokPoužitie remienka sa veľmi odporúča; tak zostanete pripojení k vašej doske SUP, nech sa stane čokoľvek. V tomto balení je stočený remienok s ultra pohodlným neoprénovým členkom. 1 stredová odnímateľná plutvička SLIDE IN1 plavák Hmotnosť : 10,9 kg Farba : Modrá Krajina pôvodu : Čína Dĺžka : 10'8'' (325 cm) Hrúbka : 6’’ (15 cm) Hrúbka : 6" (15 cm) Užitočné zaťaženie : 150 kg Veková skupina : Dospelý Pádlo : Hliník Tlak : 15 PSI Set : Áno Pohlavie : Unisex Šírka : 33'' (84 cm) Typ : Allround Variant : Štandardná ponuka Farba : Biela Objem : 310 L (muziker.com)

Podobné produkty ako SKIFFO Lui 10'8'' (325 cm) Paddleboard
Agama CLASSIC BLACK (11937), Agama na ABC (565), Intex Paddleboard 240 cm (6941057422800), Intex Paddleboard 320 cm (6941057422817), Agama BLACK Poistné lanko (11933), Agama STORM 90 l (11910), Agama ALL-IN-ONE (5796), MAKITA E-13530 sada skrutkovačov T10-T30, 5 ks, Agama červená veľká 86 l (5797), Pádlo na paddleboard MASTER Fiber (MAS-B834), Master paddleboard Aqua Mokarran, 11.5 (MAS-B818), Master paddleboard Aqua Megalodon, 12.5 (MAS-B819), Master paddleboard Aqua Anabas, 10 (MAS-B815), Master paddleboard Aqua Elfin, 10 (MAS-B810), Intex Sedadlo (6941057402208), Aqua Marina na paddleboard PREMIUM 90 L, malinová (12599), Aqua Marina na paddleboard PREMIUM 90 l, modrá (12598), FirstBOOSTER Sedadlo Banana (8719747253489), FirstBOOSTER Sedadlo Watermelon (8719747253441), FirstBOOSTER Sedadlo Mint (8719747253434), FirstBOOSTER Sedadlo Licorice (8719747253458), FirstBOOSTER Sedadlo Orange (8719747253472), FirstBOOSTER Sedadlo Blueberry (8719747253465), Trigano Sedadlo žlté (3222870427009), Bluetouch BTX250 sedadlo (8594161630418), Intex Sedadlo 28502 (6941057404981), MALTEX Bing sedadlo (5903067013264), Nákolienky pre vzpieračov Agama 5 mm, veľ. M čierne (8595681403087), Fillikid Stupienok + sedadlo Basic (9120110468710), Sedadlo do vody – štvorec (6942138915778)