Albrecht mikrofon sm 500 k 41754

Produkt Albrecht mikrofon sm 500 k 41754 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Albrecht mikrofon sm 500 k 41754 upraviť a produkt hľadať znova.

LEGO FRIENDS LEOVA IZBICKA /41754/

LEGO FRIENDS LEOVA IZBICKA /41754/
Detail

LEGO FRIENDS . Či už vaše deti od 6 rokov zbožňujú pečenie, tvorivé hry, alebo obe aktivity, v tejto stavebnici Leovej izbičky LEGO® Friends (41754) majú čo objavovať. Leo má vo svojej izbičke pripravené štúdio na natáčanie (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEGO FRIENDS LEOVA IZBICKA /41754/ , Lego® friends 41754 leova izbička (5702017415369)

LEGO® Friends 41754 Leova izba

LEGO® Friends 41754 Leova izba
Detail

Či už zbožňujú pečenie, tvorivé hranie alebo oboje, deti od 6 rokov budú mať so stavebnicou Leova izba (41754) od LEGO® Friends stále čo objavovať. Leo si vytvoril v izbičke štúdio, aby mal kde natáčať obsah na svoj kanál o pečení. Chýbať nesmie veľa prvkov a doplnkov , ktoré inšpirujú k nápaditému hraniu, vrátane kocúra, kuchárskej knihy a kamery. (drmax.sk)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41754 Leova izba , Mikrofon stříbrný - disco - 26 cm (5901238613336)

Shure MV7+ -K USB mikrofón

Shure MV7+ -K USB mikrofón
Detail

Funkcie Shure MV7+:Shure MV7+ je vylepšená verzia dynamického mikrofónu MV7 navrhnutá špeciálne na zachytenie prvotriedneho zvuku vhodného pre podcasting, streamovanie a hudobnú produkciu. Vybavený výstupmi USB-C a XLR ponúka všestranné pripojenie.Prispôsobiteľný LED dotykový panel:Mikrofón má prispôsobiteľný LED dotykový panel schopný zobrazovať milióny farebných kombinácií. Okrem toho funguje ako živý ukazovateľ úrovne zvuku, poskytujúci spätnú väzbu v reálnom čase pre presné monitorovanie.Funkcie DSP s MOTIV Mix™:Využitím výstupu USB-C v spojení s desktopovou aplikáciou MOTIV Mix™ alebo mobilnými aplikáciami MOTIV získa MV7+ prístup k radu digitálnych spracovateľov signálu (DSP). Patria sem Digital Popper Stopper™, odstránenie šumu v reálnom čase, tri typy reverb, ako aj funkcie na úpravu zosilnenia, ekvalizáciu, kompresiu a ďalšie. Táto integrácia zlepšuje schopnosti mikrofónu, ponúkajúc lepšiu kontrolu nad kvalitou zvuku.Odolný dizajn:Vyrobený z odolného hliníka a s nastaviteľným uchytením, MV7+ zabezpečuje dlhú životnosť a prispôsobivosť rôznym nahrávacím nastaveniam.Desktopová aplikácia MOTIV Mix™:MOTIV Mix™ slúži ako komplexná desktopová aplikácia určená na nahrávanie zvuku, miešanie a streamovanie. Zjednodušuje pracovné postupy tým, že zlučuje viaceré kanály streamovania, nahrávania, monitorovania a vstupov zvuku systému do jedného intuitívneho rozhrania. Tým, že sa znižuje závislosť od viacerých aplikácií. Slúchadlový výstup: 3,5mm TRS Jack Balenie obsahuje: USB-C to USB-C cable;Mikrofón;MOTIV Mix App Art Card Hĺbka (cm): 20.7 Krajina pôvodu: Čína Ovládače: Gain;Mute Kompatibilita: Android 12;MacOS 12 <;Windows 10 <;iOS 16 < Filter: Áno Puzdro/kufor v cene: Nie Softvér: Shure Motiv Mix Prevádzka na batérie: Nie Výška (cm): 16.4 Citlivosť: USB: -33 dBFS/Pa at 1 KHz ;XLR: -55 dBV/Pa (1,78 mV) 1kHz Priemer (mm): 90.0 Telo: Hliník Použitie: Podcasting;Hovorený prejav;Vokály;Broadcast;Video Production;Radio Vzorkovacia frekvencia: 48 kHz / 16 bit;44 kHz/48 kHz – 24-bit;44.1 kHz / 16 bit Impedancia: 350 Ohm Typ kapsule: Dynamický USB: Áno Frekvenčný rozsah: 50 Hz - 16 kHz Hmotnosť: 573 g Farba: Čierna Smerová charakteristika: Cardioid Typ: Studio Microphone Výstupy: USB-C;XLR Male Maximálny akustický tlak (SPL): 128 dB Farba podľa výrobcu: Black Ponúkaná konfigurácia: Štandardná ponuka (muziker.com)

Podobné produkty ako Shure MV7+ -K USB mikrofón , Gogen déčko mikrofón, červený (déčko mikrofon)

LEGO® Friends 41754 Leova izbička (5702017415369)

LEGO® Friends 41754 Leova izbička (5702017415369)
Detail

LEGO stavebnica – pre deti, vhodné od 7 rokov, rad LEGO® Friends, rok uvedenia 2023, balenie obsahuje 203 dielikov LEGO® Friends 41740 Aliyina izba Navštív LeaNavštív Lea v jeho parádnej izbičke. Pozval aj kamaráta Ollyho, aby spoločne natočili nový obsah na jeho kanál o pečení.Upeč skvelú tortuPomôž im upiecť skvelú tortu priamo v štúdiu. Potom zabav kocúra Churra rybičkou na hranie, aby ho nelákali prísady na tortu.Čisto dievčenský svetLEGO® Friends predstavuje miesto na detské tajomstvo, nekonečné priateľstvá a skvelú zábavu v mestečku Heartlake.203kociek6+odporúčaný vekNávodsúčasťou baleniaLEGO® Friends 41740 Aliyina izba Až nakrúcanie nového obsahu skončí, môžeš si oddýchnuť na balkóne alebo si zastrieľať vonku na futbalový gól. Po jeho upečení nezabudni ochutnať skvelú tortu!Izba plná doplnkovLeova izba je plná vybavenia na natáčanie aj pečenie. Nechýba v ňom kamera, kuchynská linka aj potrebné príslušenstvo. Keďže sa ale izba nachádza na pláži, nájdeš v... (alza.sk)

Podobné produkty ako LEGO® Friends 41754 Leova izbička (5702017415369) , Feiyutech mikrofon dual bluetooth (ftepoc-02)

Mikrofón Bluetooth FOREVER BMS-500 Black

Mikrofón Bluetooth FOREVER BMS-500 Black
Detail

Kvalitní Mikrofón Bluetooth FOREVER BMS-500 Black z kategorie Audio, video, SAT | Slúchadlá, mikrofóny | Bezdrôtové mikrofóny. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mikrofón Bluetooth FOREVER BMS-500 Black , Mikrofon je naše bomba (978-80-7476-137-9)

Mikrofón Bluetooth FOREVER BMS-500 Pink

Mikrofón Bluetooth FOREVER BMS-500 Pink
Detail

Kvalitní Mikrofón Bluetooth FOREVER BMS-500 Pink z kategorie Audio, video, SAT | Slúchadlá, mikrofóny | Bezdrôtové mikrofóny. (esat.sk)

Podobné produkty ako Mikrofón Bluetooth FOREVER BMS-500 Pink , Teddies piánko 37 kláves napájení na usb + mikrofon (8592190852801)

ALBRECHT DR 883

ALBRECHT DR 883
Detail

INTERNETOVÉ RÁDIO. s podporou DAB + / FM. Bluetooth. WiFi. DLNA. ovládanie pomocou aplikácie, prehrávanie hudby z telefónu. farebný displej. výstupný výkon: 2 x 3,5 W. sieťový adaptér. diaľkové ovládanie. DAB + Frekvencia: (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ALBRECHT DR 883 , Severin sm 3590

Maxlife MXBM-500 Bluetooth Karaoke mikrofón, modrý

Maxlife MXBM-500 Bluetooth Karaoke mikrofón, modrý
Detail

Detský karaoke mikrofón je zábavné a interaktívne zariadenie, ktoré umožňuje deťom spievať ich obľúbené pesničky a vylepšiť svoje hudobné schopnosti. Mikrofón je navrhnutý tak, aby bol jednoduchý na používanie a je vhodný pre deti rôzneho veku. Funguje so všetkými bluetooth zariadeniami, ako sú napríklad smartfóny, tablety a počítače. Mikrofón s reproduktorom Reproduktor v mikrofóne prehráva hudobné pozadie pre karaoke a zároveň výrazne zosilňuje hlas dieťaťa. Mikrofón podporuje rozvoj detskej kreativity a sebavedomia. Deti si môžu vychutnať spievanie, čo prispieva k zábave na rodinnej párty či stretnutí s kamarátmi. Vďaka kompaktnému a prenosnému dizajnu je mikrofón mimoriadne pohodlný. Efekty hlasu a ozveny Karaoke mikrofón ponúka päť rôznych modulácií hlasu a efekt ozveny, čo umožní experimentovať s rôznymi štýlmi a zvukmi. S týmito funkciami sa každý výkon stáva jedinečným a originálnym. Vstavaná 400mAh batéria zaistí neprerušovanú zábavu až 5 hodín. Ovládacie prvky Mikrofón má jednoduché ovládacie prvky, ktoré umožňujú regulovať hlasitosť a prispôsobiť zvuk vašim preferenciám. Silikónový kryt dodáva vizuálny efekt, ale aj chráni mikrofón pred poškodením. Mikrofón je vybavený 3.5mm mini jack portom pre pripojenie slúchadiel a microUSB portom pre nabíjanie zariadenia alebo jeho pripojenie k smartfónu. Parametre: • Značka: Maxlife • Bluetooth 5.0 • Dosah: 10 m • Kapacita batérie: 400 mAh • Pracovná doba: približne 5 hodín • Reproduktor: 3W • Typ výstupného portu: Micro USB • Vstupné napätie: 5 V Vlastnosti: • Jednoduché ovládanie • Vylepšené zvukové efekty • Bluetooth konektivita • Vstavaná nabíjateľná batéria • Atraktívny dizajn • Podporuje kreativitu a hudobné nadanie u detí (mobilego.sk)

Podobné produkty ako Maxlife MXBM-500 Bluetooth Karaoke mikrofón, modrý , Severin sm 3585

Bluetooth mikrofón s reproduktorom Forever BMS-500 čierny

Detail

Bluetooth mikrofón s reproduktorom Forever BMS-500 čierny Hľadáte neobvyklý a praktický mikrofón pre vaše karaoke večierky? BMS-500 je úplne odlišný od iných mikrofónov na trhu vďaka svojmu inteligentnému systému, ktorý rozpozná a odstráni hlas speváka z piesne, takže si nemusíte hľadať špeciálne karaoke verzie. Navyše, tento multifunkčný mikrofón obsahuje zabudovaný reproduktor, režimy modulácie hlasu pre väčšiu zábavu a LED podsvietenie pre dokonalú atmosféru na večierku. Jednoduché ovládanie So štyrmi tlačidlami na rukoväti je použitie tohto karaoke mikrofónu jednoduché. Môžete si prehrávať hudbu cez Bluetooth alebo priamo z TF karty a dokonca pripojiť mikrofón k ľubovoľnému reproduktoru pomocou AUX kábla (kábel je súčasťou sady). Minimalistický dizajn a matná povrchová úprava dodávajú tomuto produktu výnimočný vzhľad, ktorý sa bude hodiť do každého priestoru. Kľúčové vlastnosti * Mikrofón - bezdrôtový * umožňuje prehrávať hudbu a spievať * Bluetooth 5.0 * slot na pamäťovú kartu * LED koncovka * konektor AUX * USB-C * režimy modulácie hlasu * výkon reproduktora 5 W (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Bluetooth mikrofón s reproduktorom Forever BMS-500 čierny , Severin sm 3718

Bluetooth mikrofón s reproduktorom Forever BMS-500 ružový

Detail

Bluetooth mikrofón s reproduktorom Forever BMS-500 ružový Hľadáte neobvyklý a praktický mikrofón pre vaše karaoke večierky? BMS-500 je úplne odlišný od iných mikrofónov na trhu vďaka svojmu inteligentnému systému, ktorý rozpozná a odstráni hlas speváka z piesne, takže si nemusíte hľadať špeciálne karaoke verzie. Navyše, tento multifunkčný mikrofón obsahuje zabudovaný reproduktor, režimy modulácie hlasu pre väčšiu zábavu a LED podsvietenie pre dokonalú atmosféru na večierku. Jednoduché ovládanie So štyrmi tlačidlami na rukoväti je použitie tohto karaoke mikrofónu jednoduché. Môžete si prehrávať hudbu cez Bluetooth alebo priamo z TF karty a dokonca pripojiť mikrofón k ľubovoľnému reproduktoru pomocou AUX kábla (kábel je súčasťou sady). Minimalistický dizajn a matná povrchová úprava dodávajú tomuto produktu výnimočný vzhľad, ktorý sa bude hodiť do každého priestoru. Kľúčové vlastnosti * Mikrofón - bezdrôtový * umožňuje prehrávať hudbu a spievať * Bluetooth 5.0 * slot na pamäťovú kartu * LED koncovka * konektor AUX * USB-C * režimy modulácie hlasu * výkon reproduktora 5 W (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Bluetooth mikrofón s reproduktorom Forever BMS-500 ružový , Severin sm 3795

Lagen Pánska kožená crossbody taška 92-4P-500-SM

Lagen Pánska kožená crossbody taška 92-4P-500-SM
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Lagen Pánska kožená crossbody taška 92-4P-500-SM , Severin sm 3775

Karl Lagerfeld K/SIGNATURE SM SHOULDERBAG Tašky cez rameno Čierna

Karl Lagerfeld  K/SIGNATURE SM SHOULDERBAG  Tašky cez rameno Čierna
Detail

Karl Lagerfeld K/SIGNATURE SM SHOULDERBAG Čierna. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Karl Lagerfeld K/SIGNATURE SM SHOULDERBAG Tašky cez rameno Čierna , Clatronic sm 3081

Karl Lagerfeld K/BIKER SM CROSSBODY Tašky cez rameno Strieborná

Karl Lagerfeld  K/BIKER SM CROSSBODY  Tašky cez rameno Strieborná
Detail

Karl Lagerfeld K/BIKER SM CROSSBODY Strieborná. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Karl Lagerfeld K/BIKER SM CROSSBODY Tašky cez rameno Strieborná , Severin sm 3707

Karl Lagerfeld K/SIGNATURE SM SHOULDERBAG Tašky cez rameno Čierna

Karl Lagerfeld  K/SIGNATURE SM SHOULDERBAG  Tašky cez rameno Čierna
Detail

Karl Lagerfeld K/SIGNATURE SM SHOULDERBAG Čierna. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Karl Lagerfeld K/SIGNATURE SM SHOULDERBAG Tašky cez rameno Čierna , Tristar sm-6000

Karl Lagerfeld K/KUILT SM BACKPACK Ruksaky a batohy Čierna

Karl Lagerfeld  K/KUILT SM BACKPACK  Ruksaky a batohy Čierna
Detail

Karl Lagerfeld K/KUILT SM BACKPACK Čierna. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Karl Lagerfeld K/KUILT SM BACKPACK Ruksaky a batohy Čierna , Siguro sm-d131s perfect toast 3in1 (sgr-sm-d131ss)

Karl Lagerfeld K/KUILT SM CROSSBODY Tašky cez rameno Čierna

Karl Lagerfeld  K/KUILT SM CROSSBODY  Tašky cez rameno Čierna
Detail

Karl Lagerfeld K/KUILT SM CROSSBODY Čierna. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Karl Lagerfeld K/KUILT SM CROSSBODY Tašky cez rameno Čierna , Fsp fortron hyper k pro 500 (ppa5008900)

Karl Lagerfeld K/SIGNATURE 2.0 SP SM CB Kabelky Čierna

Karl Lagerfeld K/KUSHION SM FOLDED TOTE Tašky cez rameno Čierna

Karl Lagerfeld  K/KUSHION SM FOLDED TOTE  Tašky cez rameno Čierna
Detail

Karl Lagerfeld K/KUSHION SM FOLDED TOTE Čierna. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Karl Lagerfeld K/KUSHION SM FOLDED TOTE Tašky cez rameno Čierna , Ipega 9207 wireless mikrofon na ps5 / ps4 / switch / wii u (pg-9207)

Kožená kabelka Karl Lagerfeld ICON K SM FLAP SHB SUEDE čierna farba

Kožená kabelka Karl Lagerfeld ICON K SM FLAP SHB SUEDE čierna farba
Detail

Malá kabelka z kolekcie Karl Lagerfeld. Model so zapínaním vytvorený spojením prírodnej a semišovej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Kožená kabelka Karl Lagerfeld ICON K SM FLAP SHB SUEDE čierna farba , Catler sm 2011 (sm2011)

Kožená kabelka Karl Lagerfeld ICON K SM FLAP SHB SUEDE ružová farba

Kožená kabelka Karl Lagerfeld ICON K SM FLAP SHB SUEDE ružová farba
Detail

Malá kabelka z kolekcie Karl Lagerfeld. Model so zapínaním vytvorený spojením prírodnej a semišovej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Kožená kabelka Karl Lagerfeld ICON K SM FLAP SHB SUEDE ružová farba , Ubiquiti uf-sm-10g

Kožená kabelka Karl Lagerfeld ICON K SM FLAP SHB SUEDE zelená farba

Kožená kabelka Karl Lagerfeld ICON K SM FLAP SHB SUEDE zelená farba
Detail

Malá kabelka z kolekcie Karl Lagerfeld. Model so zapínaním vytvorený spojením prírodnej a semišovej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Kožená kabelka Karl Lagerfeld ICON K SM FLAP SHB SUEDE zelená farba , Mozos ls-sm (hn241129)

Karl Lagerfeld K/KUILT SP SM CROSSBODY NUBUCK Tašky cez rameno Béžová

Karl Lagerfeld  K/KUILT SP SM CROSSBODY NUBUCK  Tašky cez rameno Béžová
Detail

Karl Lagerfeld K/KUILT SP SM CROSSBODY NUBUCK Béžová. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Karl Lagerfeld K/KUILT SP SM CROSSBODY NUBUCK Tašky cez rameno Béžová , Adam hall sm 702

Lezyne E-Bike Fusion SM StVZO E550 Front 500 lm Black Cyklistické svetlo

Lezyne E-Bike Fusion SM StVZO E550 Front 500 lm Black Cyklistické svetlo
Detail

Váš dokonalý spoločník pre lepšiu viditeľnosť a bezpečnosť na ceste. Zažite novú úroveň viditeľnosti a bezpečnosti na ceste s pokročilou technológiou, odolnou konštrukciou a spoľahlivým výkonom pre váš pokoj pri jazde na bicykli. Osvetlite si cestu jasom 550 lúmenov poháňaným 4-LED šošovkou optimalizovanou pre StVZO, poskytuje optimálne osvetlenie a zároveň zabezpečuje súlad s predpismi. CNC opracované hliníkové telo má optimalizovaný dizajn odvádzajúci teplo, ktorý zaisťuje spoľahlivý výkon a odolnosť aj pri dlhodobom používaní. Obsahuje 31,8 mm bočný držiak pre jednoduché a bezpečné pripevnenie k vášmu bicyklu, čo umožňuje pohodlné umiestnenie a nastavenie. Využite výhody pokročilej technológie tepelného manažmentu, ktorá automaticky znižuje svetelný výkon, keď je to potrebné pre bezpečnosť a efektívnosť, čím zaisťuje konzistentný výkon za všetkých podmienok. Buďte si istí, že vaše svetlo je skonštruované tak, aby odolalo prírodným živlom, prísne testované, aby spĺňalo normy vodotesnosti IPX7 pre spoľahlivý výkon za akýchkoľvek poveternostných podmienok. Kompatibilita s e-bikom so vstupom 10,5 – 13,5 V, dodáva maximálny výkon 9 W, aby ste boli počas vašich jázd viditeľný a v bezpečí. Obsahuje 130 cm napájací kábel s konektorom BES3 BOSCH, ktorý zaisťuje jednoduchú a bezproblémovú inštaláciu na váš e-bike. Krajina pôvodu: Čína Vodeodolnosť: IPX7 Hmotnosť (g): 79.0 Farba podľa výrobcu: Black Farba: Čierna StVZO: Áno Hmotnosť: 79 g Svetelný tok: 500 lm;500 lm Použitie pre: E-Bike (muziker.com)

Podobné produkty ako Lezyne E-Bike Fusion SM StVZO E550 Front 500 lm Black Cyklistické svetlo , Adam hall sm 720

2D 21 W / 6 500 K – denné modré svetlo (00659)

2D 21 W / 6 500 K  – denné modré svetlo (00659)
Detail

Žiarivka – pätica GR10Q, príkon 21 W, napätie 230 V, svetelný tok 1080 lm, studená biela, životnosť 8000 h, rozmery 134 × 134 mm (D×priemer), energetická trieda G Hľadáte vhodnú žiarovku do vášho svietidla? Žiarivka Fulgur vám dobre poslúži. Na upevnenie používa päticu GR10Q. Žiarivka Fulgur vás poteší studenou bielou farbou, ktorá môže pôsobiť oslnivo. Tento odtieň je vhodný do svietidiel, kde je svetlo prepúšťané cez matný difúzor. Ten výrazne znižuje oslnenie. V balení sa nachádza jedna úsporná žiarivka Fulgur. Má životnosť 8000 h. Zásadné vlastnosti žiarivky 2D 21 W / 6 500 K – denné modré svetlo Úsporná žiarivka Fulgur s príkonom 21 W Patrí do energetickej triedy G Upevňuje sa pomocou pätice GR10Q Vstupné napätie dosahuje 230 V Svetelný tok dosahuje 1080 lm Žiarivka Fulgur s priemerom 134 mm dosahuje dĺžku 134 mm Pýši sa životnosťou 8000 h V balení sa nachádza jedna úsporná žiarivka Fulgur (alza.sk)

Podobné produkty ako 2D 21 W / 6 500 K – denné modré svetlo (00659) , Adam hall sm 700

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 48 ks / drevená kazeta

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 48 ks / drevená kazeta
Detail

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 48 ks / drevená kazeta Akvarelové farbičky od popredného výrobcu Faber-Castell poskytujú umelcom všetkých vekových kategórií možnosť všestranného prejavu pri kreslení, tieňovaní a maľovaní. Vstupné materiály použité pri výrobe a 250 ročné skúseností výrobcu dávajú pastelkám výnimočnú kvalitu. Farba na papieri permanentne zasychá a to Vám umožní naniesť ďalšiu vrstvu farby bez toho, aby sa tá pôvodná farba rozmazala. Balenie obsahuje:48 ks akvarelových pasteliek v drevenej kazete1 grafitová ceruzka1 x okrúhly štetec1 x guma1 x orezávatko Pozri si video ako použiť tento produkt Zákazníci si kúpili tiež tieto produkty Výtvarný blok ARCHES® Aquarelle Watercolour Cold Pressed / rôzne formáty 28.90 € Skicovací blok POP AQUARELL KOH-I-NOOR A4/A3 7.99 € Štetec plochý Royal & Langnickel 1.49 € (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 48 ks / drevená kazeta , Adam hall sm 701

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 12 ks v plechu

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 12 ks v plechu
Detail

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 12 ks v plechu Značka Faber-Castell vo svete predstavuje jedného z najpoprednejších výrobcov umeleckých kresliarskych a písacích potrieb. Vyznačuje sa vysokou kvalitou a veľkú pozornosť pri výrobe svojich produktov venuje najmä ochrane životného prostredia. Set pasteliek od tejto prestížnej značky je skvelým tipom na darček pre všetkých nadšencov milujúcich kresliarske umenie. Špičkové farebné pastelky s akvarelovým efektom z edície Albrecht Dürer obsahujú vo svojom zložení vysoko kvalitné pigmenty s jedinečnou odolnosťou voči svetlu. Priemer pastelky je 7 mm. Po navlhčení získavajú unikátny akvarelový efekt, ktorý na prvý pohľad vyzerá, ako by bolo dielo maľované samotnými akvarelovými farbami. Vďaka špeciálnej SV technológií proti lámavosti tuhy sú odolné voči nárazu. Set je pekne darčekovo zabalený a určite poteší nejedného veľkého či malého umelca.Balenie obsahuje: 12x akvarelová pastelka Faber-Castell Galéria fotiek Zákazníci si kúpili tiež tieto produkty Skicovací blok POP AQUARELL KOH-I-NOOR A4/A3 5.99 € Výkres školský A4/A3 - 20 ks 0.79 € Akrylová farba Amsterdam Standard Series 20 ml / rôzne odtiene 1.79 € (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 12 ks v plechu , Adam hall sm 707

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930, stredové pripojenie, chróm 600.111.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930, stredové pripojenie, chróm 600.111.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964763 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930, stredové pripojenie, chróm 600.111.1 , Heinner sm-k750bks (5949088543830)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250, stredové pripojenie, chróm 600.114.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250, stredové pripojenie, chróm 600.114.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964749 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250, stredové pripojenie, chróm 600.114.1 , Heinner sm-k750w (5949088543823)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250, stredové pripojenie, chróm 600.112.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250, stredové pripojenie, chróm 600.112.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964756 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250, stredové pripojenie, chróm 600.112.1 , Heinner sm-2h900bks (5949088540662)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250, stredové pripojenie, chróm 600.117.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250, stredové pripojenie, chróm 600.117.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964718 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250, stredové pripojenie, chróm 600.117.1 , Severin sm 3773 (3488690)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570, stredové pripojenie, chróm 600.113.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570, stredové pripojenie, chróm 600.113.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964732 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570, stredové pripojenie, chróm 600.113.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570, stredové pripojenie, chróm 600.118.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570, stredové pripojenie, chróm 600.118.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964701 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570, stredové pripojenie, chróm 600.118.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570, stredové pripojenie, chróm 600.115.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570, stredové pripojenie, chróm 600.115.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964725 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570, stredové pripojenie, chróm 600.115.1

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer - Drevená kazeta 48 ks + doplnky

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer - Drevená kazeta 48 ks + doplnky
Detail

Exkluzívne umelecké pastelky 48 kusov z cédrového dreva dodávané v luxusnej darčekovej kazete. (luxusne-pera.sk)

Podobné produkty ako Akvarelové pastelky Albrecht Dürer - Drevená kazeta 48 ks + doplnky

Faber Castell 117512 Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 12 ks

Faber Castell 117512 Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 12 ks
Detail

Exklusivní umělecké pastelky 12ks z cedrového dřeva dodáváné v kovové krabičce. (luxusne-pera.sk)

Podobné produkty ako Faber Castell 117512 Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 12 ks

BENEFEED Acidomid K králik 500 ml

BENEFEED Acidomid K králik 500 ml
Detail

Prípravok s preventívnymi účinkami proti množeniu baktérií, plesní a kokcídií. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako BENEFEED Acidomid K králik 500 ml

MuseARTa - Ochranné rúško na viacnásobné použitie Albrecht Dürer - Young Hare

MuseARTa - Ochranné rúško na viacnásobné použitie Albrecht Dürer - Young Hare
Detail

Ochranné rúško z kolekcie MuseARTa. Model vytvorený zo vzorovanej látky. (answear.sk)

Podobné produkty ako MuseARTa - Ochranné rúško na viacnásobné použitie Albrecht Dürer - Young Hare

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.111.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.111.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922725 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.111.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.112.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.112.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922732 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.112.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.114.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.114.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922756 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.114.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.113.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.113.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922749 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.113.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.115.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.115.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922763 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.115.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.116.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.116.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922770 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.116.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.117.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.117.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922787 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.117.4

Obraz na plátne Albrecht Altdorfer - Kristus odchádza od svojej Matky

Obraz na plátne Albrecht Altdorfer - Kristus odchádza od svojej Matky
Detail

Reprodukcie na plátne s realisticky zobrazeným motívom vo vysokej kvalite. Moderné obrazy pre moderné bývanie a moderný interiér. Motív v digitálnej kvalite vytlačený na kvalitnom plátne, ktoré je natiahnuté na drevenom ráme. Ekologický výrobok bez zápachu. Dekorácie stien, ktoré Vás jednoducho inšpirujú. (obraznastenu.sk)

Podobné produkty ako Obraz na plátne Albrecht Altdorfer - Kristus odchádza od svojej Matky

BEURER UVC SVETLO K MAREMED MK 500

BEURER UVC SVETLO K MAREMED MK 500
Detail

UVC SVETLO . UVC svetlo k BEURER maremed® MK500: . Vhodné iba pre použitie s maremed® MK 500. . Na sterilizáciu a dezinfekciu vzduchu. . Odporúča sa vymeniť každých 9 mesiacov. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BEURER UVC SVETLO K MAREMED MK 500

BEURER SPECIALNA MORSKA SOL K MK 500

BEURER SPECIALNA MORSKA SOL K MK 500
Detail

MORSKÁ SOĽ . Špeciálna morská soľ 1250g k BEURER maremed® MK500: . Vhodný na podporné použitie pri astme, neurodermatitíde či psoriáze. . Vyrobené z prírodných solí. . Obsahuje viac ako 65 stopových prvkov. . Vrátane odmerky (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BEURER SPECIALNA MORSKA SOL K MK 500

FSP Fortron HYPER K PRO 500 (PPA5008900)

FSP Fortron HYPER K PRO 500 (PPA5008900)
Detail

PC zdroj 500W, ATX, 80 PLUS, účinnosť 85%, 2 ks PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6 × SATA, aktivny PFC, tepelná regulácia otáčok, sieťový vypínač a DC-DC meniče, 120 mm ventilátor,, Nie modulárny, hĺbka 140 mm Kvalitný počítačový zdroj FSP Fortron HYPER K PRO s výkonom 500 WŽiadny počítač, pracovná stanica, alebo herný stroj nemôžu fungovať bez dostatočne dimenzovaného napájacieho zdroja. Veľa ľudí výber zdroja podcení, čo nie je dobre. Okrem správneho napájania počítača dokáže znateľne ovplyvniť životnosť komponentov a tiež celkovú spotrebu elektriny. Moderný zdroj FSP Fortron HYPER K PRO s výkonom 500 W je vhodný na použitie v kancelárskych, multimediálnych aj základných herných PC.Všetka potrebná kabeláž k dispozíciiPočítačový zdroj FSP Fortron HYPER K PRO je vybavený celým radom potrebných konektorov s dostatočnou dĺžkou kabeláže. Napríklad jednoducho zapojíte až 6 SATA zariadení, alebo grafickú kartu s napájaním až 2× 8 pin. Tieto konektory sú k dispozícii vo... (alza.sk)

Podobné produkty ako FSP Fortron HYPER K PRO 500 (PPA5008900)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1¨570 mm, stredové pripojenie, biela 600.118.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1¨570 mm, stredové pripojenie, biela 600.118.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922794 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1¨570 mm, stredové pripojenie, biela 600.118.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.115.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.115.6
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913943072 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.115.6
LEGO® Friends 41754 Leova izbička (5702017415369), Mikrofon Stříbrný - Disco - 26 cm (5901238613336), GoGEN Déčko Mikrofón, červený (DÉČKO MIKROFON), FeiyuTech Mikrofon dual Bluetooth (FTEPOC-02), Mikrofon je naše bomba (978-80-7476-137-9), Teddies Piánko 37 kláves napájení na USB + mikrofon (8592190852801), Severin SM 3590, Severin SM 3585, Severin SM 3718, Severin SM 3795, Severin SM 3775, Clatronic SM 3081, SEVERIN SM 3707, TRISTAR SM-6000, Siguro SM-D131S Perfect Toast 3in1 (SGR-SM-D131SS), FSP Fortron HYPER K PRO 500 (PPA5008900), Tactical USB Nabíjací kábel pre Samsung S3 Classic/Frontier SM-R770, SM-R760, SM-R765 (8596311085994), iPega 9207 Wireless Mikrofon na PS5 / PS4 / Switch / Wii U (PG-9207), Catler SM 2011 (SM2011), Ubiquiti UF-SM-10G, MOZOS LS-SM (HN241129), Adam Hall SM 702, Adam Hall SM 720, Adam Hall SM 700, Adam Hall SM 701, Adam Hall SM 707, Heinner SM-K750BKS (5949088543830), Heinner SM-K750W (5949088543823), Heinner SM-2H900BKS (5949088540662), Severin SM 3773 (3488690)