Albrecht sluchadlo oh 2b 71449

Produkt Albrecht sluchadlo oh 2b 71449 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Albrecht sluchadlo oh 2b 71449 upraviť a produkt hľadať znova.

ALBRECHT DR 883

ALBRECHT DR 883
Detail

INTERNETOVÉ RÁDIO. s podporou DAB + / FM. Bluetooth. WiFi. DLNA. ovládanie pomocou aplikácie, prehrávanie hudby z telefónu. farebný displej. výstupný výkon: 2 x 3,5 W. sieťový adaptér. diaľkové ovládanie. DAB + Frekvencia: (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ALBRECHT DR 883 , Dxracer formula oh / fh08 / nie (oh/fh08/ne)

Ahead MF-2B Metal Fusion 2B Bubenícke paličky

Ahead MF-2B Metal Fusion 2B Bubenícke paličky
Detail

Rovnaký formát ako palička na bicie typu 2B, ale poskytuje oveľa viac sily a dosahu pre silne hrajúceho bubeníka. VLASTNOSTI • Úplne NOVÝ Hyper-Form Engineered proces kovania pre dlhšiu životnosť• O 50 % menej otrasov ako drevené paličky• Vydržia 6 až 10-krát dlhšie ako drevené paličky• O 5% väčší odraz ako drevené paličky• Vysoko presné zliatinové jadro zaručuje konzistentné odchýlky hmotnosti a vyváženia menšie ako 1 %• Vymeniteľné kryty, hroty a krúžky• Vysoko kvalitný, nerozbitný nylonový hrot poskytuje jasnejší a viac artikulovaný zvuk• Super tvrdé polyuretánové vymeniteľné kryty chránia vaše paličky a vaše vybavenie• Ergonomicky vyladené rukoväte• Zabudovaný systém kontroly vibrácií (VRS)• Obmedzená 60-dňová záruka.• Vyrobené v USA Farba : Čierna Materiál : Hliník Tvar : Acorn Typ : 2B Hlavička : Nylon Hmotnosť (g) : 66.0 Krajina pôvodu : USA Priemer (mm) : 15.1 Dĺžka (cm) : 42.2 (muziker.com)

Podobné produkty ako Ahead MF-2B Metal Fusion 2B Bubenícke paličky , Dxracer wide oh / wy0 / n (oh/wy0/n)

NEBULO 2B, trojhranná – balenie 3 ks (GC-3-2B-TR)

NEBULO 2B, trojhranná – balenie 3 ks (GC-3-2B-TR)
Detail

Ceruzka trojhranná, pre pravákov aj ľavákov, farba čierna, materiál drevo, tvrdosť tuhy 2B, počet kusov - 3 ks Ceruzka NEBULO sa stane základným vybavením každého domova aj kancelárie, využijú ju deti v škole aj dospelí v práci. Vďaka trojhrannému tvaru máte zaistené správne a príjemné držanie ceruzky. Ceruzka poteší svojím uspôsobením pravákov aj ľavákov. V tomto balení nájdete 3 ceruzky s tvrdosťou 2B. Na výrobu NEBULO 2B, trojhranná – balenie 3 ks zvolili materiál, ktorým je drevo. Na vzhľad ceruzky má vplyv čierna farba. Najdôležitejšie vlastnosti ceruzky NEBULO 2B, trojhranná – balenie 3 ks Ceruzka je opatrená trojhranným tvarom na správny úchop Dodáva sa pre pravákov aj ľavákov Tento model ceruzky sa vyznačuje tvrdosťou 2B Na jej výrobu poslúžil drevo Balenie obsahuje 3 kusy Farba ceruzky NEBULO je čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako NEBULO 2B, trojhranná – balenie 3 ks (GC-3-2B-TR) , Krtko – oh oh! – detské tričko 128 cm (4045846389656)

STAEDTLER Mars micro 0,5 mm 2B – 12 túh v balení (250 05-2B)

STAEDTLER Mars micro 0,5  mm 2B – 12 túh v balení (250 05-2B)
Detail

Grafitová tuha – do mikroceruzky „Mars micro“, 2B, 0.5mm, 12 túh v balení Grafitová tuha Staedtler je vhodná do všetkých druhov mikroceruziek. Je z 90 % vyrobená z prírodných surovín, je vysoko odolná proti lámaniu a dokonale kĺže. Tuha Staedtler Mars obsahuje ISO farebné značenie.Kľúčové vlastnosti tuhy Staedtler Mars micro 2B 0,5 mmTuha Staedtler Mars je vhodná do všetkých druhov mikroceruziekJe z 90 % vyrobená z prírodných surovínTuha je odolná proti lámaniuStaedtler Mars dokonale kĺžeTuha Staedtler obsahuje ISO farebné označenie (alza.sk)

Podobné produkty ako STAEDTLER Mars micro 0,5 mm 2B – 12 túh v balení (250 05-2B) , Krtko – oh oh! – detské tričko 164 cm (4045846389694)

STAEDTLER Mars Micro 0,7 mm 2B – 12 túh v balení (250 07-2B)

STAEDTLER Mars Micro 0,7 mm 2B – 12 túh v balení (250 07-2B)
Detail

Grafitová tuha – do mikroceruzky „Mars Micro“, 2B, 0.7mm, 12 túh v balení Grafitová tuha STAEDTLER Mars Micro je vhodná nielen do mikroceruzky Mars Micro, ale aj do ďalších typov mikroceruziek. Ponúka tvrdosť 2B a šírku stopy 0,7 mm. Tuha je vysoko odolná proti lámaniu a po papieri dokonale kĺže, písanie a rysovanie s ňou je tak veľmi jednoduché. Vyrobená je z viac ako 90 % z prírodných surovín. Balenie obsahuje 12 túh STAEDTLER Mars Micro, ktoré predstavujú nenahraditeľný doplnok k mikroceruzke.Kľúčové vlastnosti tuhy STAEDTLER Mars Micro 0,7 mm 2B, 12 túh v baleníNáhradná tuha vhodná do mikroceruzky Mars Micro aj do ďalších typov mikroceruziekPonúka tvrdosť 2B a šírku stopy 0,7 mmVysoko odolná proti lámaniuVyrobená z viac ako 90 % z prírodných surovínBalenie obsahuje 12 túh STAEDTLER Mars MicroŠírka stopy: 0,7 mm (alza.sk)

Podobné produkty ako STAEDTLER Mars Micro 0,7 mm 2B – 12 túh v balení (250 07-2B) , Krtko – oh oh! – detské tričko 176 cm (4045846389700)

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 48 ks / drevená kazeta

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 48 ks / drevená kazeta
Detail

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 48 ks / drevená kazeta Akvarelové farbičky od popredného výrobcu Faber-Castell poskytujú umelcom všetkých vekových kategórií možnosť všestranného prejavu pri kreslení, tieňovaní a maľovaní. Vstupné materiály použité pri výrobe a 250 ročné skúseností výrobcu dávajú pastelkám výnimočnú kvalitu. Farba na papieri permanentne zasychá a to Vám umožní naniesť ďalšiu vrstvu farby bez toho, aby sa tá pôvodná farba rozmazala. Balenie obsahuje:48 ks akvarelových pasteliek v drevenej kazete1 grafitová ceruzka1 x okrúhly štetec1 x guma1 x orezávatko Pozri si video ako použiť tento produkt Zákazníci si kúpili tiež tieto produkty Výtvarný blok ARCHES® Aquarelle Watercolour Cold Pressed / rôzne formáty 28.90 € Skicovací blok POP AQUARELL KOH-I-NOOR A4/A3 7.99 € Štetec plochý Royal & Langnickel 1.49 € (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 48 ks / drevená kazeta , Krtko – oh oh! – detské tričko 152 cm (4045846389663)

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 12 ks v plechu

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 12 ks v plechu
Detail

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 12 ks v plechu Značka Faber-Castell vo svete predstavuje jedného z najpoprednejších výrobcov umeleckých kresliarskych a písacích potrieb. Vyznačuje sa vysokou kvalitou a veľkú pozornosť pri výrobe svojich produktov venuje najmä ochrane životného prostredia. Set pasteliek od tejto prestížnej značky je skvelým tipom na darček pre všetkých nadšencov milujúcich kresliarske umenie. Špičkové farebné pastelky s akvarelovým efektom z edície Albrecht Dürer obsahujú vo svojom zložení vysoko kvalitné pigmenty s jedinečnou odolnosťou voči svetlu. Priemer pastelky je 7 mm. Po navlhčení získavajú unikátny akvarelový efekt, ktorý na prvý pohľad vyzerá, ako by bolo dielo maľované samotnými akvarelovými farbami. Vďaka špeciálnej SV technológií proti lámavosti tuhy sú odolné voči nárazu. Set je pekne darčekovo zabalený a určite poteší nejedného veľkého či malého umelca.Balenie obsahuje: 12x akvarelová pastelka Faber-Castell Galéria fotiek Zákazníci si kúpili tiež tieto produkty Skicovací blok POP AQUARELL KOH-I-NOOR A4/A3 5.99 € Výkres školský A4/A3 - 20 ks 0.79 € Akrylová farba Amsterdam Standard Series 20 ml / rôzne odtiene 1.79 € (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 12 ks v plechu , Krtko – oh oh! – detské tričko 150 cm (4045846389564)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930, stredové pripojenie, chróm 600.111.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930, stredové pripojenie, chróm 600.111.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964763 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930, stredové pripojenie, chróm 600.111.1 , Krtko – oh oh! – detské tričko 116 cm (4045846389717)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250, stredové pripojenie, chróm 600.114.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250, stredové pripojenie, chróm 600.114.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964749 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250, stredové pripojenie, chróm 600.114.1 , Krtko – oh oh! – detské tričko 116 cm (4045846389618)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250, stredové pripojenie, chróm 600.112.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250, stredové pripojenie, chróm 600.112.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964756 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250, stredové pripojenie, chróm 600.112.1 , Nebulo 2b, trojhranná – balenie 3 ks (gc-3-2b-tr)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250, stredové pripojenie, chróm 600.117.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250, stredové pripojenie, chróm 600.117.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964718 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250, stredové pripojenie, chróm 600.117.1 , Gravity led pl 2b

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570, stredové pripojenie, chróm 600.113.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570, stredové pripojenie, chróm 600.113.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964732 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570, stredové pripojenie, chróm 600.113.1 , Gravity led plt 2b

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570, stredové pripojenie, chróm 600.118.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570, stredové pripojenie, chróm 600.118.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964701 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570, stredové pripojenie, chróm 600.118.1 , Orava oh-11 a

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570, stredové pripojenie, chróm 600.115.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570, stredové pripojenie, chróm 600.115.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964725 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570, stredové pripojenie, chróm 600.115.1 , Salomon oh yeah (sptsl087nad)

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer - Drevená kazeta 48 ks + doplnky

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer - Drevená kazeta 48 ks + doplnky
Detail

Exkluzívne umelecké pastelky 48 kusov z cédrového dreva dodávané v luxusnej darčekovej kazete. (luxusne-pera.sk)

Podobné produkty ako Akvarelové pastelky Albrecht Dürer - Drevená kazeta 48 ks + doplnky , Stagg us-tiki oh

Faber Castell 117512 Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 12 ks

Faber Castell 117512 Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 12 ks
Detail

Exklusivní umělecké pastelky 12ks z cedrového dřeva dodáváné v kovové krabičce. (luxusne-pera.sk)

Podobné produkty ako Faber Castell 117512 Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 12 ks , Dimavery dds-2b, javor (26070040)

CANDY CBT625/2B/1

CANDY CBT625/2B/1
Detail

DIGESTOR . Hlavné vlastnosti . Ročná spotreba energie (kW/rok) 27,1 . Energetická trieda B . Trieda účinnosti prúdenia tekutín D . Trieda účinnosti osvetlenia A . Trieda účinnosti tukovej filtrácie E . Prietok vzduchu min/max (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CANDY CBT625/2B/1 , Vic-firth nova 2b (hn130546)

Panasonic LR44EL/2B batéria

Panasonic LR44EL/2B batéria
Detail

Alkalické micro-batérie Panasonic Cell Power boli navrhnuté tak, aby poskytovali spoľahlivú a dlhotrvajúcu energiu. Ich napätie je 1,5 V.Typ batérie: alkalická (4home.sk)

Podobné produkty ako Panasonic LR44EL/2B batéria , Staedtler mars micro 0,7 mm 2b – 12 túh v balení (250 07-2b)

Seymour Duncan AHB-2B

Seymour Duncan AHB-2B
Detail

Aktívny gitarový snímač typu Humbucker s Alnico V magnetom zo série Blackout. Vhodný na umiestnenie ku kobylke. Snímač je určený najmä pre tvrdšie hudobné žánre ako sú rock, punk a metal. Snímač disponuje dvoma úrovňami výstupného signálu, čím je vhodný pre Push/Pull zapojenie a je napájaný 9V batériou. Dodáva sa spolu s montážnym príslušenstvom, potenciometrami, jack konektorom a klipom pre batériu. Rezonančná frekvencia 1,2 kHz. Čierne farebné prevedenie. Krajina pôvodu : USA Farba : Čierna Pozícia : Kobylka/tremolo Typ : Humbucker (muziker.com)

Podobné produkty ako Seymour Duncan AHB-2B , Staedtler mars micro 0,5 mm 2b – 12 túh v balení (250 05-2b)

Hario Dripper (HRCF0-2B)

Hario Dripper (HRCF0-2B)
Detail

Prekvapkávací kávovar – klasický, objem 0,3 l, umývateľný filter, priehľadná farba Set Hario Cafeor obsahuje úplne všetko potrebné, pre rýchlu a jednoduchú prípravu čerstvej filtrovanej kávy s vyváženou chuťou a optimálnym arómou.Ak ste milovníkom kvalitnej kávy, potom je pre vás vhodným variantom Hario Cafeor od japonskej značky Hario. Táto súprava obsahuje úplne všetko potrebné, pre rýchlu a jednoduchú prípravu čerstvej filtrovanej kávy s vyváženou chuťou a optimálnou arómou.Kľúčové vlastnostiElegantný dizajnJednoduchá a ľahká obsluhaDripper je kompatibilný s karafouKarafa z odolného borosilikátového sklaDripper z kvalitnej oceleKovový filterVšetko v jednej sadeSúčasťou súpravy je dripper, ktorý je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele skombinovaný s kvalitným plastom a pojme až 15 g čerstvo mletej kávy. Ďalej súprava obsahuje karafu, vyrobenú z odolného borosilikátového skla s objemom 300 ml. Dripper je úplne kompatibilný s karafou, teda nevypadáva a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hario Dripper (HRCF0-2B) , Savage gear lurebox 2b smoke (5706301767707)

Gravity LED PL 2B

Gravity LED PL 2B
Detail

Lampička na noty – samostatne stojaca, rameno husí krk, dotykové ovládanie, možnosť naklápania, s vypínačom, stmievateľná, integrované LED svetlo, príkon 19 W, napájanie zo siete, s USB konektorom na batérie, čierna farba, dĺžka ramena 160 mm Lampička na noty Gravity Stands obohatí výbavu každého hráča na hudobný nástroj. Dobre osvetlí noty, podľa ktorých práve hráte bez toho, aby ich narúšala tieňmi, čo niekedy robia iné zdroje svetla. Tento model sa hodí na umiestnenie na klavír a nepotrebuje žiadne upevnenie, pretože ide o samostatne stojaciu lampičku. Rameno lampičky na noty má tvar husieho krku, vďaka ktorému vyniká mimoriadnou ohybnosťou a vy si ju ľahko naklopíte podľa potreby. Na navodenie príjemnej večernej atmosféry zaiste využijete funkciu stmievania. Lampičku si obľúbite aj vďaka jej pohodlnému ovládaniu jednoduchým dotykom. K obľúbeným prvkom patrí samostatný vypínač. Lampička na noty Gravity Stands svieti vďaka integrovaným LED žiarovkám s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gravity LED PL 2B , Rayline funtom 2b rf2 kocka (4260286068132)

Gravity LED PLT 2B

Gravity LED PLT 2B
Detail

Lampička na noty – samostatne stojaca, rameno husí krk, dotykové ovládanie, možnosť naklápania, s vypínačom, stmievateľná, integrované LED svetlo, príkon 19 W, napájanie zo siete, s USB konektorom na batérie, čierna farba, dĺžka ramena 160 mm Lampička na noty Gravity Stands príde vhod všetkým muzikantom hrajúcim na hudobný nástroj. Spoľahlivo osvieti noty, z ktorých hráte, nevrhá však na ne tiene, ako to často robia iné svietidlá. Tento model sa hodí na umiestnenie na stôl a nemusíte sa zaťažovať s upevnením, pretože ide o stojaciu lampičku. Rameno lampičky na noty tvorí husí krk, čo ju robí veľmi ohybnou a prispôsobiteľnou vašim potrebám. Na navodenie spokojnej večernej nálady možno využiť možnosť nastavenia intenzity svetla. Lampička sa stane vaším obľúbeným pomocníkom aj vďaka ovládaniu jednoduchým dotykom. Ako obľúbený prvok vyniká aj samostatný vypínač. Lampička na noty Gravity Stands využíva ako zdroj osvetlenia integrované LED žiarovky s príkonom 19 W.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gravity LED PLT 2B , Vic-firth 2b american classic (hn082282)

MuseARTa - Ochranné rúško na viacnásobné použitie Albrecht Dürer - Young Hare

MuseARTa - Ochranné rúško na viacnásobné použitie Albrecht Dürer - Young Hare
Detail

Ochranné rúško z kolekcie MuseARTa. Model vytvorený zo vzorovanej látky. (answear.sk)

Podobné produkty ako MuseARTa - Ochranné rúško na viacnásobné použitie Albrecht Dürer - Young Hare , Mares superchannel oh, žlté (sptmare031nad)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.111.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.111.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922725 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.111.4 , Mares superchannel oh, modré (sptmare028nad)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.112.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.112.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922732 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.112.4 , Mares superchannel oh, čierne (sptmare034nad)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.114.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.114.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922756 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.114.4 , Dxracer formula oh/fd01/nr

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.113.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.113.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922749 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.113.4 , Dxracer oh/fmp08/nr (769503738727)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.115.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.115.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922763 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.115.4 , Dxracer formula oh/fd01/n

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.116.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.116.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922770 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.116.4 , Dxracer formula oh/fd01/gn

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.117.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.117.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922787 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.117.4 , Dxracer oh/fml08/nr (735745932018)

Obraz na plátne Albrecht Altdorfer - Kristus odchádza od svojej Matky

Obraz na plátne Albrecht Altdorfer - Kristus odchádza od svojej Matky
Detail

Reprodukcie na plátne s realisticky zobrazeným motívom vo vysokej kvalite. Moderné obrazy pre moderné bývanie a moderný interiér. Motív v digitálnej kvalite vytlačený na kvalitnom plátne, ktoré je natiahnuté na drevenom ráme. Ekologický výrobok bez zápachu. Dekorácie stien, ktoré Vás jednoducho inšpirujú. (obraznastenu.sk)

Podobné produkty ako Obraz na plátne Albrecht Altdorfer - Kristus odchádza od svojej Matky

Krtko – Oh Oh! – detské tričko 164 cm (4045846389694)

Krtko – Oh Oh! – detské tričko 164 cm (4045846389694)
Detail

Tričko – s krátkymi rukávmi, s guľatým výstrihom, veľkosť 164, poznáte z Krtko, materiál bavlna Hlavní vlastnosti trička Difuzed Tričko Difuzed je připraveno na běžné nošení i sportovní aktivity Potisk potěší hlavně ty, jimž se líbí Krteček Pro jeho výrobu byl zvolen příjemný materiál, jakým je bavlna Pohodlné bavlněné tričko dokáže účinně odvádět vlhkost Tričko s krátkými rukávy S klasickým kulatým výstřihem Velikost: 164 (alza.sk)

Podobné produkty ako Krtko – Oh Oh! – detské tričko 164 cm (4045846389694)

Krtko – Oh Oh! – detské tričko 152 cm (4045846389663)

Krtko – Oh Oh! – detské tričko 152 cm (4045846389663)
Detail

Tričko – s krátkymi rukávmi, s guľatým výstrihom, veľkosť 152, poznáte z Krtko, materiál bavlna Hlavní vlastnosti trička Difuzed Tričko Difuzed je navržené tak, aby bylo vhodné jak pro běžné nošení, tak pro sport Nadchne zejména ty, jimž se líbí Krteček K jeho zhotovení byl zvolen příjemný materiál, konkrétně bavlna Tričko z bavlny je skvělou volbou pro pohodlné nošení, navíc účinně odvádí vlhkost Krátké rukávy pro teplé letní dny Klasika v podobě kulatého výstřihu Velikost: 152 (alza.sk)

Podobné produkty ako Krtko – Oh Oh! – detské tričko 152 cm (4045846389663)

Krtko – Oh Oh! – detské tričko 150 cm (4045846389564)

Krtko – Oh Oh! – detské tričko 150 cm (4045846389564)
Detail

Tričko – s dlhými rukávmi, s guľatým výstrihom, veľkosť 152, poznáte z Krtko, materiál bavlna Klíčové přednosti trička Difuzed Tričko Difuzed je praktické pro běžné nošení i pro sportování Je skvělým dárkem pro ty, kterým se líbí Krteček Materiálem je bavlna Tričko z bavlny je komfortní a účinně odvádí vlhkost Dlouhé rukávy vhodné do chladnějších dnů S kulatým výstřihem Velikost: 152 (alza.sk)

Podobné produkty ako Krtko – Oh Oh! – detské tričko 150 cm (4045846389564)

Krtko – Oh Oh! – detské tričko 176 cm (4045846389700)

Krtko – Oh Oh! – detské tričko 176 cm (4045846389700)
Detail

Tričko – s krátkymi rukávmi, s guľatým výstrihom, veľkosť 176, poznáte z Krtko, materiál bavlna Klíčové přednosti trička Difuzed Tričko Difuzed je skvělou volbou pro každodenní nošení i sportovní aktivity Potisk nadchne zejména ty, jimž se líbí Krteček K jeho zhotovení posloužil příjemný materiál, konkrétně bavlna Tričko z bavlny je pohodlné a dokáže efektivně absorbovat vlhkost S krátkými rukávy S klasickým kulatým výstřihem Velikost: 176 (alza.sk)

Podobné produkty ako Krtko – Oh Oh! – detské tričko 176 cm (4045846389700)

Krtko – Oh Oh! – detské tričko 128 cm (4045846389656)

Krtko – Oh Oh! – detské tričko 128 cm (4045846389656)
Detail

Tričko – s krátkymi rukávmi, s guľatým výstrihom, veľkosť 128, poznáte z Krtko, materiál bavlna Zásadní přednosti trička Difuzed Tričko Difuzed je skvělou volbou jak pro běžné nošení, tak i pro sportovní aktivity Nadchne zejména ty, jimž se líbí Krteček K jeho zhotovení byl zvolen příjemný materiál, konkrétně bavlna Tričko z bavlny je pohodlné a schopné skvěle absorbovat vlhkost Krátké rukávy pro teplé letní dny Disponuje kulatým výstřihem Velikost: 128 (alza.sk)

Podobné produkty ako Krtko – Oh Oh! – detské tričko 128 cm (4045846389656)

Krtko – Oh Oh! – detské tričko 116 cm (4045846389717)

Krtko – Oh Oh! – detské tričko 116 cm (4045846389717)
Detail

Tričko – s krátkymi rukávmi, s guľatým výstrihom, veľkosť 116, materiál bavlna Zásadní přednosti trička Difuzed Tričko Difuzed je univerzální a hodí se pro běžné nošení i sportovní aktivity Pro jeho výrobu byl zvolen příjemný materiál, jakým je bavlna Tričko z bavlny je velmi pohodlné a dokáže účinně odvádět vlhkost Disponuje krátkými rukávy Běžný kulatý výstřih Velikost: 116 (alza.sk)

Podobné produkty ako Krtko – Oh Oh! – detské tričko 116 cm (4045846389717)

DXRACER Wide OH / WY0 / N (OH/WY0/N)

DXRACER Wide OH / WY0 / N (OH/WY0/N)
Detail

Herná stolička – materiály poťahu: syntetická koža, hojdacia mechanika, s aretáciou,, bedrová a hlavová opierka, výškovo nastaviteľné, s rotáciou vrchnej časti a s posunom dopredu/dozadu podrúčky, otočná a kovová konštrukcia, výplň sedadla studená pena (HR pena), kovový kríž, pogumované kolieska, čierna farba, nosnosť 150 kg Herná stolička DXRacer Wide OH/WY0/NStolička zo série DXRacer Wide ponúkajú vskutku kráľovské pohodlie. W v názve radu u DXRaceru znamená originálny vzhľad, zameranie na počítačových hráčov, manažérov a vlastne všetky "kancelárske tvory". Svoju ergonómiou spĺňajú požiadavky náročných užívateľov, ktorí trávia pri pracovnom stole dlhé hodiny a nepripustia ani minútu v nepohodlí. Oproti radám Racing a Formula sú priestrannejšie, mohutnejšie a sú vybavené prepracovanejším mechanizmom.PU kožaMateriál poťahu150 kgOdporúčaná maximálna nosnosť135 stupňovNastavenie sklonu operadlaDXRacer Wide ponúkne skvelé polohovanie s možnosťou hojdaniaVšetky... (alza.sk)

Podobné produkty ako DXRACER Wide OH / WY0 / N (OH/WY0/N)

DXRACER Formula OH / FH08 / NIE (OH/FH08/NE)

DXRACER Formula OH / FH08 / NIE (OH/FH08/NE)
Detail

Herná stolička – materiály poťahu: syntetická koža, hojdacia mechanika, s aretáciou,, bedrová a hlavová opierka, výškovo nastaviteľné, s rotáciou vrchnej časti a s posunom dopredu/dozadu podrúčky, otočná a kovová konštrukcia, výplň sedadla studená pena (HR pena), hliníkový kríž, pogumované kolieska, čierna a zelená farba, nosnosť 130 kg Herná stolička DXRacer Formula OH/FH08/NEStolička DXRacer Formula OH/FH08/NE patrí medzi najlepšie riešenie pre všetkých, ktorí trávia dlhé hodiny pri počítači a hľadajú kvalitné ergonomické sedenie. DXRacer Formula vás ohromí svojím luxusným spracovaním, moderným dizajnom a hlavne jedinečnou ergonómiou sedenia a poskytovaným komfortom.PU kožaMateriál poťahu130 kgOdporúčaná maximálna nosnosť150 stupňovNastavenie sklonu operadlaDXRacer Formula ponúkne skvelé polohovanie s možnosťou hojdaniaVšetky komponenty hernej stoličky DXRacer Formula OH/FH08/NE sú špeciálne tvarované, aby sa čo najlepšie prispôsobili vášmu telu. Trubkový... (alza.sk)

Podobné produkty ako DXRACER Formula OH / FH08 / NIE (OH/FH08/NE)

Krtko – Oh Oh! – detské tričko 116 cm (4045846389618)

Krtko – Oh Oh! – detské tričko 116 cm (4045846389618)
Detail

Tričko – s dlhými rukávmi, s guľatým výstrihom, veľkosť 116, poznáte z Krtko, materiál bavlna Hlavní vlastnosti trička Difuzed Tričko Difuzed je praktické pro běžné nošení i pro sportování Udělá radost hlavně těm, kterým se líbí Krteček K jeho výrobě posloužil kvalitní materiál, jakým je bavlna Bavlněné tričko je pohodlné a dobře odvádí vlhkost Dlouhé rukávy do chladnějšího počasí Běžný kulatý výstřih Velikost: 116 (alza.sk)

Podobné produkty ako Krtko – Oh Oh! – detské tričko 116 cm (4045846389618)

Sconto Pohovka INKA 2B oranžová

Detail

Pohovka INKA 2B osloví každého, kto si potrpí na pohodlie a moderný dizajn. Oblé tvary a vankúše rôznych veľkostí vám poskytnú mäkkú oporu tela pri sedení. Poťah z hladkej tkaniny vytvára príjemný kontrast. Navyše môžete využiť variabilnú opierku hlavy, ktorú môžete v prípade potreby kedykoľvek odstrániť. Vyššie kovové nôžky uľahčujú udržovanie poriadku pod pohovkou. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Pohovka INKA 2B oranžová

Sconto Pohovka INKA 2B zelená

Detail

Pohovka INKA 2B osloví každého, kto si potrpí na pohodlie a moderný dizajn. Oblé tvary a vankúše rôznych veľkostí vám poskytnú mäkkú oporu tela pri sedení. Poťah z hladkej tkaniny vytvára príjemný kontrast. Navyše môžete využiť variabilnú opierku hlavy, ktorú môžete v prípade potreby kedykoľvek odstrániť. Vyššie kovové nôžky uľahčujú udržovanie poriadku pod pohovkou. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Pohovka INKA 2B zelená

Sconto Pohovka INKA 2B tmavozelená

Detail

Pohovka INKA 2B osloví každého, kto si potrpí na pohodlie a moderný dizajn. Oblé tvary a vankúše rôznych veľkostí vám poskytnú mäkkú oporu tela pri sedení. Poťah z hladkej tkaniny vytvára príjemný kontrast. Navyše môžete využiť variabilnú opierku hlavy, ktorú môžete v prípade potreby kedykoľvek odstrániť. Vyššie kovové nôžky uľahčujú udržovanie poriadku pod pohovkou. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Pohovka INKA 2B tmavozelená

Sconto Pohovka INKA 2B sivá

Detail

Pohovka INKA 2B osloví každého, kto si potrpí na pohodlie a moderný dizajn. Oblé tvary a vankúše rôznych veľkostí vám poskytnú mäkkú oporu tela pri sedení. Poťah z hladkej tkaniny vytvára príjemný kontrast. Navyše môžete využiť variabilnú opierku hlavy, ktorú môžete v prípade potreby kedykoľvek odstrániť. Vyššie kovové nôžky uľahčujú udržovanie poriadku pod pohovkou. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Pohovka INKA 2B sivá

VIC-FIRTH NOVA 2B (HN130546)

VIC-FIRTH NOVA 2B (HN130546)
Detail

Paličky na bicie – 2B, materiál hikor, materiál špičky drevo, dĺžka 413 mm, hrúbka 16 mm, v balení 2 paličky Pre hru na bicie sú dôležité kvalitné paličky. Paličky na bicie VIC-FIRTH si celkom určite nenechajte ujsť. Sú to štandardné paličky, ktoré rozoznejú celú vašu biciu súpravu. Ich veľkosť zodpovedá 2B. Hudobníkmi sú označované ako ťažké paličky, ktoré sú vhodné pre razantný štýl, ako je napr. heavy metal. Na ich výrobu slúži severoamerické hickorové drevo. Nielen zvukomalebné označenie hickorových paličiek pridáva na ich obľúbenosti u hudobníkov. Majú totiž vo vienku vysokú tvrdosť, dlhú životnosť so špičkovou absorpciou vibrácií. Špičky z dreva pomôžu vašim úderom k jemným, prirodzene znejúcim zvukom. Rozmery paličiek majú 413 × 16 mm. Balenie dáva k dispozícii jeden pár paličiek na bicie VIC-FIRTH. Kľúčové prednosti paličiek na bicie VIC-FIRTH NOVA 2B Paličky na bicie VIC-FIRTH dobre rozoznejú vaše nástroje Nákupom získate klasické paličky na bicie Na... (alza.sk)

Podobné produkty ako VIC-FIRTH NOVA 2B (HN130546)

Dimavery DDS-2B, javor (26070040)

Dimavery DDS-2B, javor (26070040)
Detail

Paličky na bicie – 2B, materiál javor, materiál špičky drevo, Bez dobre zvolených paličiek sa žiadne bicie nezaobídu. Paličky na bicie Dimavery vás určite nadchnú. Patria medzi klasické paličky, ktoré sa prispôsobia vašim rukám. Ich veľkosť zodpovedá 2B. Bubeníci ich označujú ako ťažké paličky, ktoré majú svoje miesto prevažne v punkovom alebo heavy metalovom štýle. Výrobca na ich výrobu použil javorové drevo, ktoré je patrične tvrdé a príjemne ľahké. Špičky z dreva dodajú s každým úderom prirodzený, jemný zvuk. Kľúčové vlastnosti paličiek na bicie Dimavery DDS-2B, javor Paličky na bicie Dimavery sú základom pre dobrý zvuk bicích nástrojov Nákupom dostanete klasické paličky na bicie Do vienka dostali tvrdé a ľahké javorové drevo Špička paličiek na bubny Dimavery je drevená Veľkosť paličiek zodpovedá 2B (alza.sk)

Podobné produkty ako Dimavery DDS-2B, javor (26070040)

Vox StompLab 2B Basgitarový multiefekt

Vox StompLab 2B Basgitarový multiefekt
Detail

Basgitarový modeling efekt s pedálom, 100 presetov, 20 user memory, 61 efektov, ladička, intuitívny a funkčný dizajn, jednoduché listovanie medzi presetmi, napájanie adaptérom alebo batériami. Počet presetov: 100 + 20 Adaptér súčasťou balenia: Nie Ovládače: Nožný spínač;Category;Expression Pedal;Úroveň;Gain;Control Button Výstupy: Stereo Headphone Jack 6,3mm Krajina pôvodu: Japonsko Typ: Multieffect Počet efektov: 61 Prevádzka na batérie: Áno Vstavaná ladička: Áno Podpora MIDI: Nie Napájanie: Adaptér alebo Batéria USB: Nie Typ batérie: AA Vstupy: Mono (muziker.com)

Podobné produkty ako Vox StompLab 2B Basgitarový multiefekt

Hario Skerton Pro (MMCS-2B)

Hario Skerton Pro (MMCS-2B)
Detail

Mlynček na kávu – ručný, osadený mlecími kameňmi, keramický mlecí mechanizmus, s kónickými kameňmi, 1 hrúbka mletia, veľkosť zásobníka 100 g, s protisklzovými nožičkami, materiál tela plast, rozmery 18 × 9,5 × 9,5 cm (V׊×H), čierna farba Káva by mala byť vždy z čerstvo namletých zŕn. Ručný mlynček na kávu Hario je pre milovníkov kávy nenahraditeľným nástrojom. Z plastu vyrobený povrch je úplne jednoduchý na údržbu. Aby mala namletá káva správne vlastnosti, môžete si vyberať spomedzi 1 variantov hrubosti mletia. Melie pomocou plochých kameňov, ktoré kvalitne namelú všetky kávové zrná na rovnako maličké čiastočky. Kónické mlecie kamene kvalitne namelú jednotlivé zrnká na čiastočky tej správnej hrubosti. K dispozícii je zásobník s objemom 100 g. Čo vás na tomto prístroji bude určite zaujímať, to je možnosť namlieť v každom cykle 10 porcií kávy. Bezpečnú a pohodlnú prevádzku zariadi. Mlynček na kávu Hario Skerton Pro (MMCS-2B) sa skvele hodí nielen k obľúbenému... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hario Skerton Pro (MMCS-2B)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1¨570 mm, stredové pripojenie, biela 600.118.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1¨570 mm, stredové pripojenie, biela 600.118.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922794 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1¨570 mm, stredové pripojenie, biela 600.118.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.115.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.115.6
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913943072 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.115.6
DXRACER Formula OH / FH08 / NIE (OH/FH08/NE), DXRACER Wide OH / WY0 / N (OH/WY0/N), Krtko – Oh Oh! – detské tričko 128 cm (4045846389656), Krtko – Oh Oh! – detské tričko 164 cm (4045846389694), Krtko – Oh Oh! – detské tričko 176 cm (4045846389700), Krtko – Oh Oh! – detské tričko 152 cm (4045846389663), Krtko – Oh Oh! – detské tričko 150 cm (4045846389564), Krtko – Oh Oh! – detské tričko 116 cm (4045846389717), Krtko – Oh Oh! – detské tričko 116 cm (4045846389618), NEBULO 2B, trojhranná – balenie 3 ks (GC-3-2B-TR), Gravity LED PL 2B, Gravity LED PLT 2B, Orava OH-11 A, Salomon Oh Yeah (SPTsl087nad), Stagg US-TIKI OH, Dimavery DDS-2B, javor (26070040), VIC-FIRTH NOVA 2B (HN130546), STAEDTLER Mars Micro 0,7 mm 2B – 12 túh v balení (250 07-2B), STAEDTLER Mars micro 0,5 mm 2B – 12 túh v balení (250 05-2B), Savage Gear Lurebox 2B Smoke (5706301767707), Rayline Funtom 2B RF2 Kocka (4260286068132), VIC-FIRTH 2B American Classic (HN082282), Mares SUPERCHANNEL OH, žlté (SPTmare031nad), Mares SUPERCHANNEL OH, modré (SPTmare028nad), Mares SUPERCHANNEL OH, čierne (SPTmare034nad), DXRACER Formula OH/FD01/NR, DXRacer OH/FMP08/NR (769503738727), DXRACER Formula OH/FD01/N, DXRACER Formula OH/FD01/GN, DXRacer OH/FML08/NR (735745932018)