Allibert kreslo santorini cappucino (221294)

Produkt Allibert kreslo santorini cappucino (221294) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Allibert kreslo santorini cappucino (221294) upraviť a produkt hľadať znova.

ALLIBERT Kreslo SANTORINI cappucino (221294)

ALLIBERT Kreslo SANTORINI cappucino (221294)
Detail

Záhradná stolička – materiál konštrukcie plast, materiál sedadla/opierky chrbta plast, nosnosť 100 kg, rozmer 61 × 65 × 99 cm (d × š × v), farba cappuccino Veľmi pohodlné záhradné kreslo Allibert Santorini vo vyhotovení cappuccino s nosnosťou 100 kg od popredného výrobcu Rojaplast vám bude vždy po ruke pri posedení s rodinou či priateľmi na balkóne či terase, ale aj kdekoľvek v interiéri. Táto záhradná plastová stolička s vysokou životnosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom vrátane UV žiarenia je veľmi ľahká, ale zároveň stabilná a zaručuje tak pohodlnú manipuláciu a skladovanie. Toto plastové kreslo navyše ponúka pohodlný relax vďaka svojim dostatočne širokým podrúčkam. Výhodou je potom tiež jednoduchá údržba a čistenie.Kľúčové vlastnosti záhradného kresla Rojaplast Allibert SantoriniZáhradné a kempingové kreslo vo vyhotovení cappuccino pre posedenie s rodinou či priateľmiRojaplast Allibert Santorini záhradná plastová stoličkaVhodné do... (alza.sk)

Podobné produkty ako ALLIBERT Kreslo SANTORINI cappucino (221294) , Allibert kreslo samanna cappucino (216922)

ALLIBERT Kreslo SAMANNA cappucino (216922)

ALLIBERT Kreslo SAMANNA cappucino (216922)
Detail

Záhradné kreslo – materiál plast, materiál sedadla/opierky chrbta plast, nosnosť 100 kg, rozmer 53 × 58 × 83 cm (d × š × v), cappuccino farba Veľmi pohodlné stohovateľné záhradné kreslo Allibert Sämann vo vyhotovení cappuccino s nosnosťou 100 kg od popredného výrobcu Rojaplast vám bude vždy po ruke pri posedení s rodinou či priateľmi na balkóne či terase, ale aj kdekoľvek v interiéri. Táto záhradná plastová stolička v imitácii ratanového dizajnu s vysokou životnosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom je stohovateľná a umožňuje tak jednoduché skladovanie. Výhodou je potom tiež jednoduchá údržba a čistenie.Kľúčové vlastnosti záhradného kresla Rojaplast Allibert SämannZáhradné a kempingové kreslo vi vyhotovení cappuccino pre posedenie s rodinou či priateľmiRojaplast Allibert Sämann záhradná plastová stoličkaVhodné do interiéru aj exteriéruPodarená imitácia ratanuVeľmi ľahké a skladnéJednoduchá údržba a čistenieNosnosť 100 kgĎalšie užitočné informácieVýška... (alza.sk)

Podobné produkty ako ALLIBERT Kreslo SAMANNA cappucino (216922) , Allibert ležadlo jaipur cappucino (235163)

ALLIBERT Stôl CORFU cappucino (241722)

ALLIBERT Stôl CORFU cappucino (241722)
Detail

Záhradný stôl – materiál dosky plast,, tvar obdĺžnikový, cappuccino farba, rozmery 77 × 57 × 42 cm (d × š × v) Praktický stôl na mnohé využitie Allibert Corfu vo vyhotovení cappucino od popredného výrobcu Rojaplast vám bude vždy po ruke pri posedení s rodinou či priateľmi na balkóne či terase, ale aj kdekoľvek v interiéri. Elegantný doplnok je vyrobený z lisovaného plastu v imitácii ratanového dizajnu a preukazuje sa vysokou životnosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom. Tento stôl s dĺžkou 77 cm zapadá do kolekcie nábytku Corfu, ale možno ho použiť samostatne. Hmotnosť tohto stolíka je len 3 kg a bude sa tak ľahko prenášať a nosnosť má 50 kg. Kľúčové vlastnosti záhradného stola Allibert Corfu cappucinoPraktický stôl vo vyhotovení cappucino pre posedenie s rodinou či priateľmiAllibert Corfu z kvalitného tvarovaného plastuVydarená imitácia ratanuOdolný materiál voči UV žiareniuJednoduchá údržba a čistenieHmotnosť 3 kgNosnosť 50 kg... (alza.sk)

Podobné produkty ako ALLIBERT Stôl CORFU cappucino (241722) , Allibert corfu relax cappucino (241727)

ALLIBERT Ležadlo JAIPUR cappucino (235163)

ALLIBERT Ležadlo JAIPUR cappucino (235163)
Detail

Záhradné lehátko – materiál konštrukcie umelý ratan, materiál sedadla/opierky chrbta umelý ratan, rozmery 188 × 58 × 30 cm (D × Š × V), cappuccino farba, nosnosť 110 kg Allibert JAIPUR je praktickým a elegantným ležadlom, ktoré ozdobí vašu záhradu a prinesie vám chvíle relaxácie a odpočinku. Je opatrené nastaviteľným operadlom pre ešte väčší komfort a pohodlie pri opaľovaní. Vyniká vysokou odolnosťou proti poškodeniu, nežiaducim účinkom, vlhkosti i UV žiareniu. Ležadlo je možné veľmi jednoducho zložiť a je rovnako nenáročné na údržbu. Vyrobené je z lisovaného plastu, ktorý ležadlu dodáva veľmi zaujímavý a elegantný dizajn. Vychutnajte si naplno letné okamihy na záhrade či pri bazéne vďaka lehátku Allibert JAIPUR.Kľúčové vlastnosti Allibert Ležadla JAIPUR cappucinoPraktické a elegantné ležadloZaujímavý dizajn v podobe umelého ratanuAllibert JAIPUR je opatrené nastaviteľným operadlomKomfortné a pohodlnéVysoká odolnosť proti... (alza.sk)

Podobné produkty ako ALLIBERT Ležadlo JAIPUR cappucino (235163) , Allibert stôl corfu cappucino (241722)

ALLIBERT Stôl LYON RATTAN cappucino (232296)

ALLIBERT Stôl LYON RATTAN cappucino (232296)
Detail

Záhradný stôl – materiál dosky plast,, tvar obdĺžnikový, cappuccino farba, rozmery 116 × 72 × 66 cm (d × š × v) Inovatívny, multifunkčný a elegantný, to je záhradný stôl značky Allibert Lyon, vo farbe cappucino. Najväčšou prednosťou stola sú jeho sklopné nohy. Vďaka tejto konštrukcii sa dajú ľahko nastaviť dve výšky stola. Môžete tak mať na svojej záhrade obývaciu izbu s konferenčným stolíkom na príjemné posedenie pri káve, alebo jedáleň s jedálenským stolom na rodinný obed, či oslavu s priateľmi. Doska stola má hladký povrch, ktorý sa veľmi ľahko čistí a udržiava len s pomocou vlhkej handričky. Vďaka detailom plochého prútia na bokoch stola ho môžete jednoducho kombinovať s iným nábytkom s rovnakým vzorom. Stôl Allibert Lyon je odolný proti poveternostným vplyvom. Kľúčové vlastnosti záhradného stola Allibert Lyon cappucinoMultifunkčný, jednoduchý, elegantný stôlJednoducho nastaviteľná výška stola Allibert Lyon na 40, alebo 66 cmS detailmi plochého prútia... (alza.sk)

Podobné produkty ako ALLIBERT Stôl LYON RATTAN cappucino (232296) , Allibert stôl lyon rattan cappucino (232296)

ALLIBERT Kreslo IOWA cappuccino (209713)

ALLIBERT Kreslo IOWA cappuccino (209713)
Detail

Záhradné kreslo – materiál umelý ratan, materiál sedadla/opierky chrbta umelý ratan, nosnosť 110 kg, rozmer 42 × 62 × 60 cm (d × š × v), cappuccino a piesková farba Premýšľate o kúpe záhradného nábytku alebo potrebujete vybaviť vašu terasu? Ak vyberáte štýlový a zároveň funkčný nábytok, odporúčame záhradné kreslo IOWA od spoločnosti ALLIBERT. Kreslo IOWA je vyrobené z lisovaného plastu, ktorý svojím vyhotovením imituje prírodný ratan, zároveň je ale odolné voči UV žiareniu a poveternostným vplyvom. Elegantné a pohodlné záhradné kreslo IOWA dopĺňa vankúš, vďaka ktorému sa pri posedení budete cítiť ako v bavlnke. Štýlová farba cappuccino perfektne ladí s akýmkoľvek ďalším vybavením.Kľúčové vlastnosti záhradného kresla ALLIBERT IOWAKreslo určené na vonkajšie terasy či záhradyLisovaný plast skvele imituje ratanOdolné voči UV žiareniu a poveternostným vplyvomDoplnené o pohodlný vankúš na sedenieFarba cappuccino je štýlovo neutrálna (alza.sk)

Podobné produkty ako ALLIBERT Kreslo IOWA cappuccino (209713) , Allibert lavica corfu love seat cappucino (227644)

ALLIBERT Kreslo IOWA grafit (206367)

ALLIBERT Kreslo IOWA grafit (206367)
Detail

Záhradné kreslo – materiál umelý ratan, materiál sedadla/opierky chrbta umelý ratan, nosnosť 110 kg, rozmer 42 × 62 × 60 cm (d × š × v), grafit a sivá farba Premýšľate o kúpe záhradného nábytku alebo potrebujete vybaviť vašu terasu? Ak vyberáte štýlový a zároveň funkčný nábytok, odporúčame záhradné kreslo IOWA od spoločnosti Allibert. Kreslo IOWA je vyrobené z lisovaného plastu, ktorý svojím vyhotovením imituje prírodný ratan, zároveň je ale odolné voči UV žiareniu a poveternostným vplyvom. Elegantné a pohodlné záhradné kreslo IOWA dopĺňa vankúš, vďaka ktorému sa pri sedení cítite ako v bavlnke. Štýlová farba grafit skvele ladí s akýmkoľvek ďalším vybavením.Kľúčové vlastnosti záhradného kresla ALLIBERT IOWAKreslo určené na vonkajšie terasy či záhradyLisovaný plast skvele imituje ratanOdolné voči UV žiareniu a poveternostným vplyvomDoplnené o pohodlný vankúš na sedenieFarba grafit je štýlovo neutrálna (alza.sk)

Podobné produkty ako ALLIBERT Kreslo IOWA grafit (206367) , Allibert kreslo iowa cappuccino (209713)

ALLIBERT Kreslo SAMANNA hnedé (216923)

ALLIBERT Kreslo SAMANNA hnedé (216923)
Detail

Záhradné kreslo – materiál plast, materiál sedadla/opierky chrbta plast, nosnosť 100 kg, rozmer 53 × 58 × 83 cm (d × š × v), hnedá farba Veľmi pohodlné stohovateľné záhradné kreslo Allibert Sämann v hnedom vyhotovení s nosnosťou 100 kg od popredného výrobcu Rojaplast vám bude vždy po ruke pri posedení s rodinou či priateľmi na balkóne či terase, ale aj kdekoľvek v interiéri. Táto záhradná plastová stolička v imitácii ratanového dizajnu s vysokou životnosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom je stohovateľná a umožňuje tak jednoduché skladovanie. Výhodou je potom tiež jednoduchá údržba a čistenie.Kľúčové vlastnosti záhradného kresla Rojaplast Allibert SämannZáhradné a kempingové kreslo v hnedom vyhotovení pre posedenie s rodinou či priateľmiRojaplast Allibert Sämann záhradná plastová stoličkaVhodné do interiéru aj exteriéruPodarená imitácia ratanuVeľmi ľahké a skladnéJednoduchá údržba a čistenieNosnosť 100 kgĎalšie užitočné informácieVýška výrobku: 83 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ALLIBERT Kreslo SAMANNA hnedé (216923) , Allibert kreslo samanna hnedé (216923)

ALLIBERT Kreslo IOWA hnedé (215520)

ALLIBERT Kreslo IOWA hnedé (215520)
Detail

Záhradné kreslo – materiál umelý ratan, materiál sedadla/opierky chrbta umelý ratan, nosnosť 110 kg, rozmer 60 × 62 × 89 cm (d × š × v), hnedá farba Veľmi pohodlné stohovateľné záhradné kreslo Allibert Iowa v hnedom vyhotovení s nosnosťou 110 kg od popredného výrobcu Rojaplast vám bude vždy po ruke pri posedení s rodinou či priateľmi na balkóne či terase, ale aj kdekoľvek v interiéri. Táto záhradná plastová stolička v imitácii ratanového dizajnu s vysokou životnosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom je veľmi ľahko skladovateľná. Určite oceníte dodávané polstrovanie v podobe mäkkej podušky. Výhodou je potom tiež jednoduchá údržba a čistenie.Kľúčové vlastnosti záhradného kresla Rojaplast Allibert IowaZáhradné a kempingové kreslo v hnedom vyhotovení pre posedenie s rodinou či priateľmiRojaplast Allibert Iowa záhradná plastová stoličkaVrátane pohodlného vankúšikaVhodné do interiéru aj exteriéruPodarená imitácia ratanuJednoduchá údržba a čistenieNosnosť... (alza.sk)

Podobné produkty ako ALLIBERT Kreslo IOWA hnedé (215520) , Allibert kreslo iowa grafit (206367)

ALLIBERT Kreslo PROVENCE grafit (234191)

ALLIBERT Kreslo PROVENCE grafit (234191)
Detail

Záhradné kreslo – materiál umelý ratan, materiál sedadla/opierky chrbta umelý ratan, nosnosť 100 kg, rozmer 67 × 76 × 77 cm (d × š × v), grafit a sivá farba Veľmi pohodlné záhradné kreslo Allibert Provence v grafitovom vyhotovení s nosnosťou 100 kg od popredného výrobcu Rojaplast vám bude vždy po ruke pri posedení s rodinou či priateľmi na balkóne či terase, ale aj kdekoľvek v interiéri. Toto záhradné plastové kreslo v imitácii ratanového dizajnu sa preukazuje vysokou životnosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom. Určite oceníte dodávané polstrovanie v podobe mäkkých podušiek v sivej farbe. Výhodou je potom tiež jednoduchá údržba a čistenie. Kreslo navyše môžete kombinovať aj s inými produktmi zo série Provence.Kľúčové vlastnosti záhradného kresla Rojaplast Allibert ProvenceZáhradné kreslo v grafitovom vyhotovení pre posedenie s rodinou či priateľmiRojaplast Allibert Provence záhradné plastové kresloVrátane pohodlných podušiekVhodné do... (alza.sk)

Podobné produkty ako ALLIBERT Kreslo PROVENCE grafit (234191) , Allibert kreslo provence grafit (234191)

ALLIBERT Kreslo SAMANNA antracit (97/45)

ALLIBERT Kreslo SAMANNA antracit (97/45)
Detail

Záhradné kreslo – materiál plast, materiál sedadla/opierky chrbta plast, nosnosť 100 kg, rozmer 53 × 58 × 83 cm (d × š × v), grafit farba Veľmi pohodlné stohovateľné záhradné kreslo Allibert Sämann v antracitovom vyhotovení s nosnosťou 100 kg od popredného výrobcu Rojaplast vám bude vždy po ruke pri posedení s rodinou či priateľmi na balkóne či terase, ale aj kdekoľvek v interiéri. Táto záhradná plastová stolička v imitácii ratanového dizajne s vysokou životnosťou a odolnosťou voči poveternostným vplyvom je stohovateľná a umožňuje tak jednoduché skladovanie. Výhodou je potom tiež jednoduchá údržba a čistenie.Kľúčové vlastnosti záhradného kresla Rojaplast Allibert SämannZáhradné a kempingové kreslo v antracitovom vyhotovení pre posedenie s rodinou či priateľmiRojaplast Allibert Sämann záhradná plastová stoličkaVhodné do interiéru aj exteriéruPodarená imitácia ratanuVeľmi ľahké a skladnéJednoduchá údržba a čistenieNosnosť 100 kgĎalšie užitočné informácieVýška... (alza.sk)

Podobné produkty ako ALLIBERT Kreslo SAMANNA antracit (97/45) , Allibert kreslo corfu grafit (242902)

Allibert Kreslo TRENTON DINING grafit (226453)

Allibert Kreslo TRENTON DINING grafit (226453)
Detail

Záhradné kreslo – materiál umelý ratan, materiál sedadla/opierky chrbta umelý ratan, nosnosť 110 kg, rozmer 68,5 × 62,5 × 85 cm (d × š × v), grafit a sivá farba Toto kreslo je vyrobené z kvalitných materiálov, má pekný dizajn a je pohodlné. Kreslo je vyhotovené z materiálu, ktorý pripomína vzhľad ratanu. Hodí sa ako na vnútorné, tak na vonkajšie použitie, dážď pre kreslo nie je problém. Výhodou je ľahká údržba, je pohodlné a vďaka mäkkému sedadlu a čalúneným opierkam sa budete cítiť ešte komfortnejšie. Nosnosť kresla je 100 kilogramov, hmotnosť kresla 5,5 kg. Piesková poduška má sivú farbu.Kľúčové vlastnostiKreslo z pevného plastového materiáluImitácia ratanuVeľké pohodlieČalúnené sedadlo a opierkyPiesková poduškaFarba: sivá/grafitJednoduchá údržbaHmotnosť:5,5 kgNosnosť:100 kgRozmery:68,5 × 62,5 × 85 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Allibert Kreslo TRENTON DINING grafit (226453) , Allibert polohovacie kreslo vermont grafit (229977)

Allibert Kreslo TRENTON DINING cappuccino (226454)

Allibert Kreslo TRENTON DINING cappuccino (226454)
Detail

Záhradné kreslo – materiál umelý ratan, materiál sedadla/opierky chrbta umelý ratan, nosnosť 110 kg, rozmer 68,5 × 62,5 × 85 cm (d × š × v), cappuccino farba Toto kreslo je vyrobené z kvalitných materiálov, má pekný dizajn a je pohodlné. Kreslo je vyhotovené z materiálu, ktorý vzhľadom pripomína ratan. Hodí sa ako na vnútorné, tak na vonkajšie využitie, dážď pre kreslo nie je problém. Výhodou je ľahká údržba, je pohodlné a vďaka mäkkej poduške a čalúneným opierkam sa budete cítiť ešte komfortnejšie. Nosnosť kresla je celých 100 kilogramov, hmotnosť kresla je 5,5 kg. Piesková poduška má farbu, pripomínajúcu cappuccino.Kľúčové vlastnostiKreslo z pevného plastového materiáluImitácia ratanuVeľké pohodlieČalúnený sedák a opierkyPiesková poduškaFarba: sivá/cappuccinoJednoduchá údržbaHmotnosť:5,5 kgNosnosť:100 kgRozmery:68,5 × 62,5 × 85 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Allibert Kreslo TRENTON DINING cappuccino (226454) , Allibert kreslo trenton dining cappuccino (226454)

Závesné hojdacie kreslo Brasil Cappucino hammock chair

Závesné hojdacie kreslo Brasil Cappucino hammock chair
Detail

Závesné hojdacie kreslo vám zaistí pokojný a pohodový odpočinok doma i na záhrade. Kreslo možno pripevniť k stromu, ku špeciálnemu stojanu alebo háku na strope. V našej ponuke nájdete aj lano alebo hák na zavesenie. Hojdacie kreslo Brasil Cappucino je v jemných farbách s hnedým pruhovaným vzorom. Oživte svoj interiér a vyskúšajte si, koľko pohodlie vám nový doplnok prinesie! Kreslo je vyrobené zo silnej a pevnej látky, takže je vhodné pre deti i dospelých. Vlastnosti produktu: príjemný na dotyk, silný a odolný materiál 4x prešité okraje zabezpečujúce vysokú pevnosť závesná tyč s dĺžkou 1,10 ma hrúbke 44 mm, vyrobená technológiou Drexelung (konce tyče sú ľahšie ako jej stred) stabilné napnutie lán zabraňuje ich skĺznutiu smerom do stredu Technické údaje: plocha na sedenie: cca 160 x 130 cm hmotnosť produktu: cca 2,7 kg maximálne zaťaženie: 150 kg materiál: 85% bavlna, 15% polyester s hmotnosťou 400 g / m2 Vankúše zobrazené na fotke nie sú súčasťou balenia. Vek: 3+ Spĺňa bezpečnostné normy EÚ. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Závesné hojdacie kreslo Brasil Cappucino hammock chair , Allibert polohovacie kreslo vermont cappuccino (223008)

Hnedé záhradné kreslo Allibert Iowa

Hnedé záhradné kreslo Allibert Iowa
Detail

Sadnite si a nasajte letnú pohodu. Záhradné kreslo značky Allibert je skvelým spoločníkom na pokojný večer s knihou alebo grilovanie s priateľmi. Tento kúsok je vyrobený z materiálu, ktorý úspešne odoláva rozmarom počasia, zachováva si svoju farebnosť aj pri vystavení priamym slnečným lúčom a ľahko sa udržuje. Zároveň je aj pastvou pre oči vďaka ratanovému dekoru. Umelý ratan má rad výhod: • odolnosť proti nepriaznivým vplyvom (napríklad daždivému počasiu) • jednoduchá údržba • ľahká manipulácia (umelý ratan je veľmi ľahký) • recyklovateľnosť • farebná stálosť • odolnosť voči vode (bonami.sk)

Podobné produkty ako Hnedé záhradné kreslo Allibert Iowa , Allibert kreslo trenton dining grafit (226453)

Záhradné kreslo PROVENCE Allibert Grafit

Záhradné kreslo PROVENCE  Allibert Grafit
Detail

Záhradné kreslo PROVENCE je vyrobené z odolného polypropylénu (plastu) - imitácia ratanu. Výhodou je ľahká údržba, odolnosť voči výkyvom počasia, poveternostným podmienkam, vode i UV žiareniu. Kreslo má veľmi moderný vzhľad a hodí sa ako von, tak do interiéru. Možnosť kombinácie s celým setom PROVENCE. Farba:hnedá / sivohnedágrafit / sivá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:lisovaný plast - imitácia ratanu Rozmery:šírka: 76 cmhĺbka: 67 cmvýška: 77 cm výška sedu: 33 cm Nosnosť:100 kg Hmotnosť:11 kg Dodávané v demonte. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Záhradné kreslo PROVENCE Allibert Grafit , Allibert kreslo samanna antracit (97/45)

TRENTON DINING kreslo - Allibert Cappuccino

TRENTON DINING kreslo - Allibert Cappuccino
Detail

Moderné kreslo TRENTON DINING ponúka dobre tvarované, zakrivené operadlo, opierky rúk a pohodlnú podušku. Vďaka vysoko kvalitnému materiálu je kreslo odolné voči vlhkosti a UV žiareniu. So svojim elegantným dizajnom je dokonalým doplnkom k MELODY stolom. Farba:antracit / sivácappuccino / piesková Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:lisovaný plast / látka Rozmery:šírka: 68,5 cmhĺbka: 62,5 cmvýška: 85 cm hĺbka sedu: 45 cmvýška sedu: 40 cm výška chrbtovej opierky: 48 cm Nosnosť:110 kg Hmotnosť:5,5 kg (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako TRENTON DINING kreslo - Allibert Cappuccino , Blumfeldt santorini hnedé (4260509684170)

TRENTON DINING kreslo - Allibert Antracit

TRENTON DINING kreslo - Allibert Antracit
Detail

Moderné kreslo TRENTON DINING ponúka dobre tvarované, zakrivené operadlo, opierky rúk a pohodlnú podušku. Vďaka vysoko kvalitnému materiálu je kreslo odolné voči vlhkosti a UV žiareniu. So svojim elegantným dizajnom je dokonalým doplnkom k MELODY stolom. Farba:antracit / sivácappuccino / piesková Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:lisovaný plast / látka Rozmery:šírka: 68,5 cmhĺbka: 62,5 cmvýška: 85 cm hĺbka sedu: 45 cmvýška sedu: 40 cm výška chrbtovej opierky: 48 cm Nosnosť:110 kg Hmotnosť:5,5 kg (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako TRENTON DINING kreslo - Allibert Antracit , Ravensburger 196111 santorini 1000 dielikov (4005556196111)

Allibert Polohovacie kreslo VERMONT cappuccino (223008)

Allibert Polohovacie kreslo VERMONT cappuccino (223008)
Detail

Záhradné kreslo – materiál umelý ratan, materiál sedadla/opierky chrbta umelý ratan, nosnosť 110 kg, rozmer 64 × 68 × 108 cm (d × š × v), cappuccino farba Toto polohovacie kreslo je vyrobené z kvalitných materiálov, má pekný dizajn a je pohodlné. Kreslo je vyhotovené z materiálu, ktorý pripomína vzhľad ratanu. Hodí sa ako na vnútorné, tak na vonkajšie použitie, dážď pre kreslo nie je problém. Výhodou je ľahká údržba, kreslo je pohodlné a vďaka mäkkému sedáku a čalúneným opierkam sa budete cítiť ešte komfortnejšie. Kreslo je polohovacie, teda sa môžete pohodlnejšie oprieť a vychutnať si odpočinok. Nosnosť kresla je 110 kilogramov.Kľúčové vlastnostiPolohovacie kreslo z pevného plastového materiáluImitácia ratanuVeľké pohodlieČalúnený sedák a opierkyFarba: sivá/cappuccinoJednoduchá údržbaHmotnosť:9,5kgNosnosť:110kgRozmery:64×68×108cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Allibert Polohovacie kreslo VERMONT cappuccino (223008) , Anatomický vankúš santorini 72 × 42 × 12 (8586020358267)

Allibert Polohovacie kreslo VERMONT grafit (229977)

Allibert Polohovacie kreslo VERMONT grafit (229977)
Detail

Záhradné kreslo – materiál umelý ratan, materiál sedadla/opierky chrbta umelý ratan, nosnosť 110 kg, rozmer 64 × 68 × 108 cm (d × š × v), grafit a sivá farba Chcete si užiť letnú sezónu a relaxovať v záhrade? Záhradné kreslo Keter vynikajúco poslúži nielen za letných večerov. Materiálom konštrukcie je umelý ratan. Pri sťahovaní a prenášaní tak oceníte nízku hmotnosť. Významné funkcie záhradného kresla Allibert Polohovacie kreslo VERMONT grafit Materiál záhradného kresla Keter: umelý ratan Najvyššia nosnosť: 110 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Allibert Polohovacie kreslo VERMONT grafit (229977) , Hněv na santorini (978-83-276-5335-2)

Záhradné kreslo SAMANNA plast Allibert Cappuccino

Záhradné kreslo SAMANNA plast Allibert Cappuccino
Detail

ZÁHRADNÉ KRESLO SAMANNA Záhradné kreslo SAMANNA je perfektným spojením odolnosti a klasického vzhľadu, ktoré prinesie do vášho exteriéru komfort a štýl. Jeho robustná konštrukcia a profilované operadlá s ratanovou imitáciou ponúkajú pohodlné sedenie, zatiaľ čo stabilné opierky nôh zvyšujú komfort odpočinku. ODOLNÉ MATERIÁLY A DLHÁ ŽIVOTNOSŤ Kreslo je vyrobené z vysoko odolného lisovaného plastu, ktorý imituje vzhľad ratanu. Tento materiál je odolný proti poškodeniu, poveternostným vplyvom a UV žiareniu, čo zaisťuje dlhodobú životnosť a udržateľnosť výrobku. ELEGANTNÝ DIZAJN A VARIABILNÉ FARBY S jeho klasickou eleganciou a dostupnosťou vo viacerých farebných variantoch - cappuccino, hnedá a antracit - môžete vybrať kreslo, ktoré najlepšie zodpovedá vášmu exteriéru a osobnému štýlu. cappuccino hnedá antracit Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. VHODNÉ PRE RÔZNE VONKAJŠIE PRIESTORY Či už máte záhradu, terasu alebo balkón, kreslo SAMANNA je ideálnou voľbou pre každé vonkajšie posedenie. Jeho pohodlie a odolná konštrukcia ho robí vhodným na relaxáciu, stolovanie aj spoločenské stretnutie. ĽAHKÁ ÚDRŽBA A DLHODOBÁ ODOLNOSŤ Vďaka materiálu, ktorý sa ľahko udržuje, stačí kreslo utrieť vlhkou handričkou, aby bolo opäť ako nové. Toto uľahčuje údržbu a zachováva vzhľad kresla po dlhú dobu. TECHNICKÉ PARAMETRE Materiál: lisovaný plast - imitácia ratanu Rozmery: šírka: 58 cm hĺbka: 53 cm výška: 83 cm výška sedu: 45 cm Nosnosť: 100 kg Hmotnosť: 3,3 kg MONTÁŽ Tovar je pripravený na okamžité použitie, pretože je už zmontovaný. Bez zložitého montážneho procesu môžete ihneď využívať všetky výhody tohto produktu, čo uľahčuje jeho začlenenie do vášho domáceho prostredia. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Záhradné kreslo SAMANNA plast Allibert Cappuccino , Allibert provence grafit (244414)

Záhradné kreslo SAMANNA plast Allibert Hnědá

Záhradné kreslo SAMANNA plast Allibert Hnědá
Detail

ZÁHRADNÉ KRESLO SAMANNA Záhradné kreslo SAMANNA je perfektným spojením odolnosti a klasického vzhľadu, ktoré prinesie do vášho exteriéru komfort a štýl. Jeho robustná konštrukcia a profilované operadlá s ratanovou imitáciou ponúkajú pohodlné sedenie, zatiaľ čo stabilné opierky nôh zvyšujú komfort odpočinku. ODOLNÉ MATERIÁLY A DLHÁ ŽIVOTNOSŤ Kreslo je vyrobené z vysoko odolného lisovaného plastu, ktorý imituje vzhľad ratanu. Tento materiál je odolný proti poškodeniu, poveternostným vplyvom a UV žiareniu, čo zaisťuje dlhodobú životnosť a udržateľnosť výrobku. ELEGANTNÝ DIZAJN A VARIABILNÉ FARBY S jeho klasickou eleganciou a dostupnosťou vo viacerých farebných variantoch - cappuccino, hnedá a antracit - môžete vybrať kreslo, ktoré najlepšie zodpovedá vášmu exteriéru a osobnému štýlu. cappuccino hnedá antracit Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. VHODNÉ PRE RÔZNE VONKAJŠIE PRIESTORY Či už máte záhradu, terasu alebo balkón, kreslo SAMANNA je ideálnou voľbou pre každé vonkajšie posedenie. Jeho pohodlie a odolná konštrukcia ho robí vhodným na relaxáciu, stolovanie aj spoločenské stretnutie. ĽAHKÁ ÚDRŽBA A DLHODOBÁ ODOLNOSŤ Vďaka materiálu, ktorý sa ľahko udržuje, stačí kreslo utrieť vlhkou handričkou, aby bolo opäť ako nové. Toto uľahčuje údržbu a zachováva vzhľad kresla po dlhú dobu. TECHNICKÉ PARAMETRE Materiál: lisovaný plast - imitácia ratanu Rozmery: šírka: 58 cm hĺbka: 53 cm výška: 83 cm výška sedu: 45 cm Nosnosť: 100 kg Hmotnosť: 3,3 kg MONTÁŽ Tovar je pripravený na okamžité použitie, pretože je už zmontovaný. Bez zložitého montážneho procesu môžete ihneď využívať všetky výhody tohto produktu, čo uľahčuje jeho začlenenie do vášho domáceho prostredia. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Záhradné kreslo SAMANNA plast Allibert Hnědá , Allibert provence hnedý (244415)

Záhradné kreslo SAMANNA plast Allibert Antracit

Záhradné kreslo SAMANNA plast Allibert Antracit
Detail

ZÁHRADNÉ KRESLO SAMANNA Záhradné kreslo SAMANNA je perfektným spojením odolnosti a klasického vzhľadu, ktoré prinesie do vášho exteriéru komfort a štýl. Jeho robustná konštrukcia a profilované operadlá s ratanovou imitáciou ponúkajú pohodlné sedenie, zatiaľ čo stabilné opierky nôh zvyšujú komfort odpočinku. ODOLNÉ MATERIÁLY A DLHÁ ŽIVOTNOSŤ Kreslo je vyrobené z vysoko odolného lisovaného plastu, ktorý imituje vzhľad ratanu. Tento materiál je odolný proti poškodeniu, poveternostným vplyvom a UV žiareniu, čo zaisťuje dlhodobú životnosť a udržateľnosť výrobku. ELEGANTNÝ DIZAJN A VARIABILNÉ FARBY S jeho klasickou eleganciou a dostupnosťou vo viacerých farebných variantoch - cappuccino, hnedá a antracit - môžete vybrať kreslo, ktoré najlepšie zodpovedá vášmu exteriéru a osobnému štýlu. cappuccino hnedá antracit Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. VHODNÉ PRE RÔZNE VONKAJŠIE PRIESTORY Či už máte záhradu, terasu alebo balkón, kreslo SAMANNA je ideálnou voľbou pre každé vonkajšie posedenie. Jeho pohodlie a odolná konštrukcia ho robí vhodným na relaxáciu, stolovanie aj spoločenské stretnutie. ĽAHKÁ ÚDRŽBA A DLHODOBÁ ODOLNOSŤ Vďaka materiálu, ktorý sa ľahko udržuje, stačí kreslo utrieť vlhkou handričkou, aby bolo opäť ako nové. Toto uľahčuje údržbu a zachováva vzhľad kresla po dlhú dobu. TECHNICKÉ PARAMETRE Materiál: lisovaný plast - imitácia ratanu Rozmery: šírka: 58 cm hĺbka: 53 cm výška: 83 cm výška sedu: 45 cm Nosnosť: 100 kg Hmotnosť: 3,3 kg MONTÁŽ Tovar je pripravený na okamžité použitie, pretože je už zmontovaný. Bez zložitého montážneho procesu môžete ihneď využívať všetky výhody tohto produktu, čo uľahčuje jeho začlenenie do vášho domáceho prostredia. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Záhradné kreslo SAMANNA plast Allibert Antracit , Rotho brisen 7 l – cappucino (1023807422)

Záhradné kreslo polohovacie VERMONT Allibert Grafit

Záhradné kreslo polohovacie VERMONT Allibert Grafit
Detail

POLOHOVACIE ZÁHRADNÉ KRESLO VERMONT Záhradné kreslo VERMONT je dokonalým doplnkom pre každého, kto hľadá pohodlné a zároveň štýlové sedenie pre svoju záhradu, terasu alebo balkón. Vďaka možnosti nastavenia troch rôznych polôh si môžete užívať maximálnu relaxáciu podľa vašich potrieb. MODERNÝ DIZAJN A VYSOKÁ KVALITA MATERIÁLU Kreslo VERMONT vás zaujme svojim moderným vzhľadom, ktorý pripomína prírodný ratan, a vysoko kvalitným materiálom polypropylénu, ktorý zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť voči poveternostným vplyvom. ELEGANTNÉ FAREBNÉ VARIANTY Kreslo je dostupné v dvoch farebných variantoch – cappuccino s pieskovou poduškou a grafit so sivou poduškou – čo vám umožňuje vybrať si variant, ktorý najlepšie ladí s vašim exteriérom. cappuccino / piesková poduška grafit / sivá poduška Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. IDEÁLNE PRE VONKAJŠIE POSEDENIE Či už si chcete oddýchnuť na záhrade, terase alebo balkóne, kreslo VERMONT je skvelou voľbou, ktorá poskytne pohodlie a štýl pre vaše vonkajšie odpočinkové chvíle. TECHNICKÉ PARAMETRE Materiál: lisovaný plast - umelý ratan Rozmery: Šírka: 64 cm Hĺbka: 68 cm Výška: 108 cm Výška sedu: 41 cm Nosnosť: 110 kg Hmotnosť: 9,5 kg ĽAHKÁ MONTÁŽ A OBSLUHA Kreslo je navrhnuté s ohľadom na jednoduchú montáž a obsluhu, čo vám umožní rýchlo a bez námahy nastaviť polohu sedenia podľa vašich potrieb. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Záhradné kreslo polohovacie VERMONT Allibert Grafit , Rotho brisen 16 l – cappucino (1023907422)

Blumfeldt Santorini, hojdacie kreslo, ležadlo, hliník, polyester, šedé

Blumfeldt Santorini, hojdacie kreslo, ležadlo, hliník, polyester, šedé
Detail

Okopávať, kypriť, vytrhávať burinu a sadiť: keď je práca dokončená, prichádza čas uvoľnenia - v hojdacom kresle Blumfeldt Santorini. Oprieť sa, relaxovane sa pohojdávať a nechať pôsobiť spokojnosť z vykonanej práce. Záhrada je vtedy zábavou! Oválny rám hojdacieho kresla Blumfeldt Santorini, vyrobený z 30 mm hrubej hliníkovej rúrky umožní vďaka svojej pohodlnej ploche na ležanie a sedenie jednoducho vypnúť . Na svojej oválnej hojdacej časti sa jemne pohojdáva sem a ta. Pohodlná plocha na ležanie vyrobená z PVC materiálu a polyesteru Vás pozýva k oddychu. Uhol naklonenia je možné veľmi jednoducho nastaviť v troch polohách na zadnej strane, zatiaľ čo gumené poťahy premenia rám na pohodlnú opierku rúk. A je jedno ako silno sa hojdacie kreslo pohojdáva: 4 bezpečnostné zarážky zabránia prevráteniu. O dlhú radosť zo záhradného nábytku sa postará vodeodolné práškové lakovanie na ráme a ľahko stierateľný, syntetický materiál sedacej plochy odolný voči poveternostným vplyvom. Či už po vykonanej práci alebo len jednoducho na užívanie si: z hojdacieho kresla Blumfeldt Santorini sa už viac nebudete chcieť postaviť. Dostupné varianty: sivá, čierna (produkt 10031858), hnedo-čierna (produkt 10031860), béžová (produkt 10031861). (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Santorini, hojdacie kreslo, ležadlo, hliník, polyester, šedé , Rotho brisen 4,5 l – cappucino (1023707422)

Blumfeldt Santorini, hojdacie kreslo, ležadlo, hliník, polyester, šedé

Blumfeldt Santorini, hojdacie kreslo, ležadlo, hliník, polyester, šedé
Detail

Okopávať, kypriť, vytrhávať burinu a sadiť: keď je práca dokončená, prichádza čas uvoľnenia - v hojdacom kresle Blumfeldt Santorini. Oprieť sa, relaxovane sa pohojdávať a nechať pôsobiť spokojnosť z vykonanej práce. Záhrada je vtedy zábavou! Oválny rám hojdacieho kresla Blumfeldt Santorini, vyrobený z 30 mm hrubej hliníkovej rúrky umožní vďaka svojej pohodlnej ploche na ležanie a sedenie jednoducho vypnúť . Na svojej oválnej hojdacej časti sa jemne pohojdáva sem a ta. Pohodlná plocha na ležanie vyrobená z PVC materiálu a polyesteru Vás pozýva k oddychu. Uhol naklonenia je možné veľmi jednoducho nastaviť v troch polohách na zadnej strane, zatiaľ čo gumené poťahy premenia rám na pohodlnú opierku rúk. A je jedno ako silno sa hojdacie kreslo pohojdáva: 4 bezpečnostné zarážky zabránia prevráteniu. O dlhú radosť zo záhradného nábytku sa postará vodeodolné práškové lakovanie na ráme a ľahko stierateľný, syntetický materiál sedacej plochy odolný voči poveternostným vplyvom. Či už po vykonanej práci alebo len jednoducho na užívanie si: z hojdacieho kresla Blumfeldt Santorini sa už viac nebudete chcieť postaviť. Dostupné varianty: sivá, čierna (produkt 10031858), hnedo-čierna (produkt 10031860), béžová (produkt 10031861). (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Santorini, hojdacie kreslo, ležadlo, hliník, polyester, šedé , Rotho komoda country – cappucino / antracit (1165490002)

Záhradné kreslo 2 ks CLAIRE DUO Allibert

Záhradné kreslo 2 ks CLAIRE DUO Allibert
Detail

KRESLÁ CLAIRE Kreslá CLAIRE prinášajú do vášho vonkajšieho priestoru kombináciu štýlu, pohodlia a praktickosti. S moderným dizajnom a kvalitnými poduškami, ktoré sú súčasťou setu, sa stane obľúbeným miestom na relaxáciu na terase, balkóne alebo v záhrade. Vyrobené z materiálov odolných proti UV žiareniu a poveternostným vplyvom zaručujú dlhodobú odolnosť a jednoduchú údržbu. VYSOKÁ ODOLNOSŤ A ĽAHKÁ ÚDRŽBA Kreslá sú vyrobené z materiálov, ktoré sú špeciálne navrhnuté na vonkajšie použitie. Vysoká odolnosť proti UV lúčom a poveternostným vplyvom zaisťuje, že si udrží svoj vzhľad a funkčnosť aj po mnohých sezónach používania. Jednoduchá údržba vám umožní udržať kreslá vždy čisté a pripravené na použitie. KOMFORTNÉ POSEDENIE S MÄKKÝMI PODUŠKAMI Podušky dodávané s kreslami poskytujú ten správny komfort a podporu pre vaše odpočinkové chvíle. Či už si chcete užiť pokojné čítanie knihy alebo tráviť čas s rodinou a priateľmi, pohovka ponúka ideálne miesto na pohodlné sedenie. MOŽNOSŤ ROZŠÍRENIA S ĎALŠÍMI KOMPONENTMI Pre ešte väčšiu flexibilitu a možnosť vytvorenia kompletného vonkajšieho posedenia odporúčame prikúpiť ďalšie komponenty zo série CLAIRE. Vďaka tomu môžete jednoducho vytvoriť zostavu, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám a priestorovým možnostiam. TECHNICKÉ PARAMETRE Farba: grafit / sivá Materiál: lisovaný plast Rozmery: šírka: 65 cm hĺbka: 63 cm výška: 74 cm Nosnosť: 110 kg / 1 kreslo Hmotnosť: 14 kg MONTÁŽ Kreslá sú dodávané v demontovanom stave, čo zjednodušuje transport a umožňuje Vám jednoduchú montáž v pohodlí Vášho domova (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Záhradné kreslo 2 ks CLAIRE DUO Allibert , Allibert corfu duo hnedý (223194)

ALLIBERT /236052/ ZAHRADNE KRESLO HARMONY BIELA/SVETLO SEDA

ALLIBERT /236052/ ZAHRADNE KRESLO HARMONY BIELA/SVETLO SEDA
Detail

ZÁHRADNÉ KRESLO . Záhradná stolička Harmony značky Keter vás nadchne svojim subtílným lookom a štýlovým dizajnom v kombinácii imitácie dreva a bielej umelej živice. Konštrukcia je pritom pevná a vydrží bežné zaťaženie (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ALLIBERT /236052/ ZAHRADNE KRESLO HARMONY BIELA/SVETLO SEDA , Allibert stôl lisa biela (17)

Záhradné kreslo 2 ks CORFU DUO Allibert Hnědá

Záhradné kreslo 2 ks CORFU DUO Allibert Hnědá
Detail

Dve pohodlné kreslá s mäkkými poduškami a skvelým dizajnom, sú ideálne do malých priestorov alebo ako doplnenie akéhokoľvek setu corfu. Kreslá sú vyrobené z lisovaného plastu v imitácii prírodného ratanu. Nábytok sa vyznačuje odolnosťou voči nepriaznivým poveternostným podmienkam a UV žiareniu. Veľkou výhodou je aj jednoduchá údržba a jednoduché zostavenie súpravy. Farba:hnedé / sivohnedáantracit / sivá Výber farby zvoľte vo variantoch produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:lisovaný plast / látka Rozmery:šírka: 74 cmhĺbka: 70 cmvýška: 79 cm hĺbka sedu: 50 cmvýška sedu: 39 cm výška chrbtovej opierky: 48 cm Nosnosť:110 kg Hmotnosť:15 kg Dodávané v demonte. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Záhradné kreslo 2 ks CORFU DUO Allibert Hnědá , Allibert stôl corfu grafit (241945)

Záhradné kreslo 2 ks CORFU DUO Allibert Antracit

Záhradné kreslo 2 ks CORFU DUO Allibert Antracit
Detail

Dve pohodlné kreslá s mäkkými poduškami a skvelým dizajnom, sú ideálne do malých priestorov alebo ako doplnenie akéhokoľvek setu corfu. Kreslá sú vyrobené z lisovaného plastu v imitácii prírodného ratanu. Nábytok sa vyznačuje odolnosťou voči nepriaznivým poveternostným podmienkam a UV žiareniu. Veľkou výhodou je aj jednoduchá údržba a jednoduché zostavenie súpravy. Farba:hnedé / sivohnedáantracit / sivá Výber farby zvoľte vo variantoch produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:lisovaný plast / látka Rozmery:šírka: 74 cmhĺbka: 70 cmvýška: 79 cm hĺbka sedu: 50 cmvýška sedu: 39 cm výška chrbtovej opierky: 48 cm Nosnosť:110 kg Hmotnosť:15 kg Dodávané v demonte. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Záhradné kreslo 2 ks CORFU DUO Allibert Antracit , Allibert ležadlo daytona cappuccino (221623)

Dámska blúzka Liv cappucino

Dámska blúzka Liv cappucino
Detail

(amiatex.sk)

Podobné produkty ako Dámska blúzka Liv cappucino

Dámske body Jeny cappucino

Dámske body Jeny cappucino
Detail

(amiatex.sk)

Podobné produkty ako Dámske body Jeny cappucino

Dámska spodná košieľka Lotta cappucino

Dámska spodná košieľka Lotta cappucino
Detail

(amiatex.sk)

Podobné produkty ako Dámska spodná košieľka Lotta cappucino

RED REISHI cappucino BULK (300x3g)

RED REISHI cappucino BULK (300x3g)
Detail

Red reishi kapučínoVýživové doplnkyLahodné kapučíno vylepšené o blahodarne účinky extraktu z huby červená reishi dokonale opojí vaše zmysly. Je spojením sušeného odtučneného mlieka, kvalitnej instantnej čiernej kávy, práškového cukru, dextrózy v kombinácií s biomedicínskym extraktom huby červená Reishi (Ganoderma lucidum), ktorý je 20-krát koncentrovanejší než prášok zo sušenej huby Reishi. Aj napriek mnohým štúdiám potvrdzujúcim pozitívne účinky klasickej kávy na ľudský organizmus, pravidelné pitie klasickej kávy prináša tieto riziká:prekyslenie organizmu - vyplýva z toho väčšina zdravotných problémov (zlé trávenie, pocity únavy, preťaženie pečene a obličiek, postupné poškodzovanie všetkých orgánov, predpoklad vzniku rakoviny, …) krvný tlak - kofeín prítomný v káve môže vyvolať zvýšenie alebo zníženie krvného tlaku vysoké množstvo kofeínu - má iba krátkodobé povzbudzujúce účinky na centrálnu nervovú sústavu, je to návyková látka vyplavovanie vápnika a odvodňovanie Oproti klasickej káve Red Reishi káva obsahuje hubu REISHI, má znížený obsah kofeínu, pričom aj samotná káva je zdrojom množstva antioxidantov a minerálnych látok. Vďaka tomu užívanie RR kávy nenesie riziká známe pri užívaní klasickej kávy. Red Reishi Kapučíno - jeho prínos pre ĽUDSKÝ ORGANIZMUS: pomáha zabraňovať prekysleniu organizmu, zamedziť páleniu záhy, upraviť trávenie a vylučovanie pomáha dodávať telu dlhodobo energiu pri zníženom obsahu kofeínu obsahuje organické germánium - posilňuje srdce a zvyšuje hladinu kyslíka v krvi je bohatá na antioxidanty, minerály a vitamíny nedehydratuje organizmus, je jemná k žalúdku, pomáha brániť vzniku rakoviny pomáha udržiavať optimálny krvný tlak a hladinu cukru napomáha zmierňovať zápaly, artritídu a reumu podporuje detoxikovať, znižovať únavu a upokojovať nervy antioxidanty v káve pomáhajú tlmiť zápalové procesy v tele a zlepšovať využívanie inzulínu Obsah balenia: 360g (30 vrecúšok s obsahom 12g) Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale. (bohatstvo-prirody.sk)

Podobné produkty ako RED REISHI cappucino BULK (300x3g)

Dámske nadkolienky Microfibre 501 cappucino

Dámske nadkolienky Microfibre 501 cappucino
Detail

(amiatex.sk)

Podobné produkty ako Dámske nadkolienky Microfibre 501 cappucino

Dámske pančucháče 162 plus cappucino

Dámske pančucháče 162 plus cappucino
Detail

(amiatex.sk)

Podobné produkty ako Dámske pančucháče 162 plus cappucino

DOLCE G. Cappucino 16Cap NESCAFÉ

DOLCE G. Cappucino 16Cap NESCAFÉ
Detail

Kávové kapsuly Cappuccino S jemnou mliečnou chuťou a bohatou penou Vynovená receptúra Káva ma pri nižšej hmotnosti intenzitu ako espresso Mliečna kapsula: vylepšenie mliečnej peny, chuťovo aj senzoricky Odstránenie emulgátoru - sójového lecitínu Balenie obsahuje 8 kapsulí kávy Cappuccino a 8 kapsulí mlieka (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako DOLCE G. Cappucino 16Cap NESCAFÉ

MAKRO - Kôš odpad 15l Cappucino

MAKRO - Kôš odpad 15l Cappucino
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Kôš odpad 15l Cappucino

Zápisník Designworks Ink Santorini

Zápisník Designworks Ink Santorini
Detail

Zápisník z kolekcie Designworks Ink. (answear.sk)

Podobné produkty ako Zápisník Designworks Ink Santorini

Nobby Santorini 12,5x9x10,5 cm

Detail

Charakteristika Santorini dekorácia 12,5cm: Dekorácia do akvária nemeckej značky Nobby Santorini s rozmerom 12,5x9x10,5cm Nechajte sa unášať detailne prepracovanými doplnkami do akvárií s nadčasovými motívmi malebného podmorského sveta. Vyrobené z Polyresinu (syntetickej živice) Veľmi detailné prevedenie. Netoxické - neutrálne na biologickú rovnováhu v akváriu. Vhodné pre sladkú alebo slanú vodu. Iba u nás nájdete najširšiu ponuku dekorácii do akvária. UPOZORNENIE: Pred prvým použitím v akváriu opláchnite vlažnou vodou (bez čistiacich prostriedkov!). Mierne farebné zmeny sú možné po dlhšom používaní. Veľkosť: 12,5x9x10,5cm Výrobca: Nobby (Nemecko) (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Santorini 12,5x9x10,5 cm

Krabička House Nordic Santorini

Krabička House Nordic Santorini
Detail

Krabička z kolekcie House Nordic. Model vyrobený zo skla a kovu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Krabička House Nordic Santorini

Blumfeldt Santorini hnedé (4260509684170)

Blumfeldt Santorini hnedé (4260509684170)
Detail

Záhradné kreslo – polohovacie, materiál hliník, materiál sedadla/opierky chrbta textilen, rozmer 63 × 100 cm (š × v), hnedá farba Chcete si užívať letnú pohodu v záhrade či na terase? Záhradné kreslo Blumfeldt využijete na rodinné stretnutia aj odpočinok. Konštrukcii požičiava vzhľad aj vlastnosti hliník. Sedák aj opierka chrbta sú zhotovené aj z kvalitného materiálu, akým je Textilen. Poctivý materiál dodá kreslu patričnú odolnosť. Aby bolo sedenie vždy pohodlné, disponuje polohovacou konštrukciou. Zásadné prednosti záhradného kresla Blumfeldt Santorini hnedé Materiál záhradného kresla Blumfeldt: hliník Sedák aj opierka chrbta sú vyrobené z kvalitného materiálu, akým je Textilen Záhradné kreslo je polohovacie (alza.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Santorini hnedé (4260509684170)

Yellow SANTORINI Sandále Béžová

Yellow  SANTORINI  Sandále Béžová
Detail

Yellow SANTORINI Béžová. Lining Cotton Fabric. Outside Cotton Fabric. Construction Type: Glued. Made in Spain.. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Yellow SANTORINI Sandále Béžová

Rotho Brisen 4,5 L – cappucino (1023707422)

Rotho Brisen 4,5 L – cappucino (1023707422)
Detail

Úložný box – objem 4,5 l, materiál plast, vetracie otvory, rozmery 18 × 13 × 26,2 cm (Š×V×H), hmotnosť 0,171 kg Snažíte sa mať vo svojich veciach vždy poriadok? Skvelým pomocníkom, ktorý sa hodí do každej domácnosti, vám bude úložný box Rotho. Na ukladanie vecí budete mať k dispozícii objem 4,5 l. Materiálom použitým na výrobu úložnej krabice je plast. Tento typ nedisponuje uzatvárateľným vekom. Tento variant má cirkulačné otvory slúžiace na cirkuláciu vzduchu vo vnútri. Úložný box je vhodný na uchovávanie celého radu vecí. Celkové rozmery úložného boxu Rotho sú 13 × 18 × 26,2 cm (v × š × h). Hmotnosť prázdneho boxu je 0,171 kg. Hlavné prednosti úložného boxu Rotho Brisen 4,5 L – cappucino Úložný box vám pomôže s organizáciou vecí Materiálom boxu je plast Úložný box Rotho poskytuje objem 4,5 l Cirkulačné otvory vpúšťajúce dovnútra vzduch Plastový box zaujme svojou odolnosťou aj nízkou hmotnosťou Rozmery dosahujú 13 × 18 × 26,2 cm (v × š × h) Hmotnosť úložného... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rotho Brisen 4,5 L – cappucino (1023707422)

Rotho Brisen 16 L – cappucino (1023907422)

Rotho Brisen 16 L – cappucino (1023907422)
Detail

Úložný box – objem 16 l, materiál plast, vetracie otvory, rozmery 26,2 × 21,1 × 36 cm (Š×V×H), hmotnosť 0,409 kg Chcete mať vždy prehľad o tom, kde máte vaše veci schované? Skvelým pomocníkom, ktorý by nemal chýbať v žiadnej domácnosti, vám bude úložný box Rotho. Na ukladanie vecí môžete počítať s objemom 16 l. Materiálom použitým na výrobu úložnej krabice je plast. Tento typ nemá veko na uzatváranie. O cirkuláciu vzduchu sa postarajú otvory v stenách. Do úložného boxu môžete schovať prakticky čokoľvek. Rozmery úložného boxu Rotho sú 21,1 × 26,2 × 36 cm (v × š × h). Celková hmotnosť prázdneho boxu je 0,409 kg. Kľúčové vlastnosti úložného boxu Rotho Brisen 16 L – cappucino Úložný box vás prekvapí množstvom možností rôzneho využitia Materiálom boxu je plast Úložný box Rotho vám poskytne objem 16 l Cirkulačné otvory slúžiace na cirkuláciu vzduchu vo vnútri Plastový box má nízku hmotnosť Rozmery dosahujú 21,1 × 26,2 × 36 cm (v × š × h) Hmotnosť úložného boxu Rotho... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rotho Brisen 16 L – cappucino (1023907422)

Rotho Brisen 7 L – cappucino (1023807422)

Rotho Brisen 7 L – cappucino (1023807422)
Detail

Úložný box – objem 7 l, materiál plast, vetracie otvory, rozmery 18 × 21,1 × 26,2 cm (Š×V×H), hmotnosť 0,238 kg Máte radi vo svojich veciach poriadok? Praktickým pomocníkom, ktorý príde vhod v každej domácnosti, sa stane úložný box Rotho. Na ukladanie vecí môžete počítať s objemom 7 l. Pri výrobe úložného boxu bol použitý kvalitný materiál, konkrétne plast. Tento typ nedisponuje uzatvárateľným vekom. Cirkulačné otvory v stenách vpúšťa dovnútra dostatok vzduchu. S úložným boxom máte možnosť uskladniť predmety všetkého druhu. Rozmery úložného boxu Rotho sú 21,1 × 18 × 26,2 cm (v × š × h). Celková hmotnosť prázdneho boxu je 0,238 kg. Zásadné prednosti úložného boxu Rotho Brisen 7 L – cappucino Pri úložnom boxe je možné očakávať rôzne využitie Výrobným materiálom boxu je plast Úložný box Rotho má objem 7 l Cirkulačné otvory na neustále prúdenie vzduchu Plastový box predstavuje odolný materiál s nízkou hmotnosťou Rozmery dosahujú 21,1 × 18 × 26,2 cm (v × š × h)... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rotho Brisen 7 L – cappucino (1023807422)

Sconto Jedálenská stolička ANASTASIA cappucino/biela

Sconto Jedálenská stolička ANASTASIA cappucino/biela
Detail

Jedálenská stolička ANASTASIA vás upúta svojím nevšedným dizajnom. Ponúka pohodlné sedenie na čalúnení z PU peny potiahnutej syntetickou kožou vo viacfarebnom vyhotovení s dekoratívnymi bielymi obdĺžnikmi. Jej perová podnož s kruhovým prierezom vás bude doslova rozmaznávať. Je vyrobená z pochrómovaného kovu a zospodu vybavená plastovými klzákmi eliminujúcimi riziko poškodenia podlahovej krytiny. Nosnosť stoličky je až 110 kg. Vďaka ľahko čitateľnému poťahu je stolička vhodná do kuchýň i jedální. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Jedálenská stolička ANASTASIA cappucino/biela

Sconto Jedálenská stolička CAPRICE cappucino/tmavohnedá

Sconto Jedálenská stolička CAPRICE cappucino/tmavohnedá
Detail

Jedálenská stolička CAPRICE vás nadchne svojou celočalúnenou konštrukciou. Stolička ponúka maximálne pohodlie a vďaka vysokej opierke je sedenie ešte lepšie. Môžete si vybrať z niekoľkých farebných variantov tkaniny. Kúpte si stoličku CAPRICE a budete sedieť ako králi. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Jedálenská stolička CAPRICE cappucino/tmavohnedá

Dámske pančucháče Microfibra 40 den cappucino

Dámske pančucháče Microfibra 40 den cappucino
Detail

(amiatex.sk)

Podobné produkty ako Dámske pančucháče Microfibra 40 den cappucino

Nestle Dolce G. Cappucino 16cap Nescafé

Nestle Dolce G. Cappucino 16cap Nescafé
Detail

Kávové kapsuly cappuccino; s jemnou mliečnou chuťou a bohatou penou; vynovená receptúra; káva ma pri nižšej hmotnosti intenzitu ako espresso; mliečna kapsula: vylepšenie mliečnej peny, chuťovo aj senzoricky; odstránenie emulgátoru - sójového lecitínu balenie obsahuje 8 kapsulí kávy cappuccino a 8 kapsulí mlieka (drmax.sk)

Podobné produkty ako Nestle Dolce G. Cappucino 16cap Nescafé
ALLIBERT Kreslo SAMANNA cappucino (216922), ALLIBERT Ležadlo JAIPUR cappucino (235163), ALLIBERT CORFU RELAX cappucino (241727), ALLIBERT Stôl CORFU cappucino (241722), ALLIBERT Stôl LYON RATTAN cappucino (232296), Allibert Lavica CORFU LOVE SEAT cappucino (227644), ALLIBERT Kreslo IOWA cappuccino (209713), ALLIBERT Kreslo SAMANNA hnedé (216923), ALLIBERT Kreslo IOWA grafit (206367), ALLIBERT Kreslo PROVENCE grafit (234191), ALLIBERT Kreslo CORFU grafit (242902), Allibert Polohovacie kreslo VERMONT grafit (229977), Allibert Kreslo TRENTON DINING cappuccino (226454), Allibert Polohovacie kreslo VERMONT cappuccino (223008), Allibert Kreslo TRENTON DINING grafit (226453), ALLIBERT Kreslo SAMANNA antracit (97/45), Blumfeldt Santorini hnedé (4260509684170), Ravensburger 196111 Santorini 1000 dielikov (4005556196111), Anatomický vankúš SANTORINI 72 × 42 × 12 (8586020358267), Hněv na Santorini (978-83-276-5335-2), ALLIBERT PROVENCE grafit (244414), ALLIBERT PROVENCE hnedý (244415), Rotho Brisen 7 L – cappucino (1023807422), Rotho Brisen 16 L – cappucino (1023907422), Rotho Brisen 4,5 L – cappucino (1023707422), Rotho Komoda COUNTRY – cappucino / antracit (1165490002), ALLIBERT CORFU DUO hnedý (223194), ALLIBERT Stôl LISA biela (17), ALLIBERT Stôl CORFU grafit (241945), Allibert Ležadlo DAYTONA cappuccino (221623)