Avenli - solárna plachta pre bazény, 3,05 m (17709)

Produkt Avenli - solárna plachta pre bazény, 3,05 m (17709) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Avenli - solárna plachta pre bazény, 3,05 m (17709) upraviť a produkt hľadať znova.

Avenli - Solárna plachta pre bazény, 3,05 m (17709)

Avenli - Solárna plachta pre bazény, 3,05 m (17709)
Detail

Solárna plachta – kruh, priemer 3.05m Máte v záhrade bazén a radi by ste ho udržali v čistote a lepšom tepelnom komforte? Využite kryciu solárnu plachtu Avenli. Solárna plachta je praktickým riešením pre každý bazén. Počas dňa zvládne ohriať vodu pod plachtou. Počas noci zabraňuje tepelným stratám, vyparovaniu vody a taktiež chemických prostriedkov. Solárna plachta Avenli taktiež zabraňuje znečisteniu bazéna. Vyrába sa vo viacerých veľkostiach, takže sa iste bude hodiť na každý bazén.Kľúčové vlastnosti bazénovej solárnej plachty Avenli s priemerom 3,05 mSolárna plachta Avenli udrží váš bazén v čistote a lepšom tepelnom komfortePočas dňa ohreje vodu pod plachtouV nočných hodinách zabraňuje tepelným únikom, odparovaniu vody aj chemických prípravkovSolárna plachta Avenli chráni bazén pred väčšími nečistotamiVyrába sa vo viacerých veľkostiachKompatibilná s bazénmi s priemerom: 3,6 m (alza.sk)

Podobné produkty ako Avenli - Solárna plachta pre bazény, 3,05 m (17709) , Avenli - solárna plachta pre bazény, 3,05 m (17709)

Avenli - Solárna plachta pre bazény, 2,5 m (17708)

Avenli - Solárna plachta pre bazény, 2,5 m (17708)
Detail

Solárna plachta – kruh, priemer 245cm Máte v záhrade bazén a radi by ste ho udržali v čistote a lepšom tepelnom komforte? Využite kryciu solárnu plachtu Avenli. Solárna plachta je praktickým riešením pre každý bazén. Počas dňa zvládne ohriať vodu pod plachtou. Počas noci zabraňuje tepelným stratám, vyparovaniu vody a chemických prostriedkov. Solárna plachta Avenli taktiež zabraňuje znečisteniu bazéna. Vyrába sa vo viacerých veľkostiach, takže sa iste bude hodiť na každý bazén.Kľúčové vlastnosti bazénovej solárnej plachty Avenli s priemerom 2,5 mSolárna plachta Avenli udrží váš bazén v čistote a lepšom tepelnom komfortePočas dňa ohreje vodu pod hladinouV nočných hodinách zabraňuje tepelným únikom, odparovaniu vody aj chemických prípravkovSolárna plachta Avenli chráni bazén pred väčšími nečistotamiVyrába sa vo viacerých veľkostiachKompatibilná s bazénmi s priemerom: 2,5 m (alza.sk)

Podobné produkty ako Avenli - Solárna plachta pre bazény, 2,5 m (17708) , Avenli - solárna plachta pre bazény, 2,95 m (290886)

Avenli - Solárna plachta pre bazény, 3,4 m (290887)

Avenli - Solárna plachta pre bazény, 3,4 m (290887)
Detail

Solárna plachta – kruh, priemer 3.54m Máte v záhrade bazén a radi by ste ho udržali v čistote a lepšom tepelnom komforte? Využite kryciu solárnu plachtu Avenli. Solárna plachta je praktickým riešením pre každý bazén. Počas dňa zvládne ohriať vodu pod plachtou. Počas noci zabraňuje tepelným stratám, vyparovaniu vody a taktiež chemických prostriedkov. Solárna plachta Avenli taktiež zabraňuje znečisteniu bazéna. Vyrába sa vo viacerých veľkostiach, takže sa iste bude hodiť na každý bazén.Kľúčové vlastnosti bazénovej solárnej plachty Avenli s priemerom 3,54 mSolárna plachta Avenli udrží váš bazén v čistote a lepšom tepelnom komfortePočas dňa ohreje vodu pod plachtouV nočných hodinách zabraňuje tepelným únikom, odparovaniu vody aj chemických prípravkovSolárna plachta Avenli chráni bazén pred väčšími nečistotamiVyrába sa vo viacerých veľkostiachKompatibilná s bazénmi s priemerom: 3,54 m (alza.sk)

Podobné produkty ako Avenli - Solárna plachta pre bazény, 3,4 m (290887) , Avenli - solárna plachta pre bazény, 2,5 m (17708)

Avenli - Solárna plachta pre bazény, 2,95 m (290886)

Avenli - Solárna plachta pre bazény, 2,95 m (290886)
Detail

Solárna plachta – kruh, priemer 275cm Máte v záhrade bazén a radi by ste ho udržali v čistote a lepšom tepelnom komforte? Využite kryciu solárnu plachtu Avenli. Solárna plachta je praktickým riešením pre každý bazén. Počas dňa zvládne ohriať vodu pod plachtou. Počas noci zabraňuje tepelným stratám, vyparovaniu vody a chemických prostriedkov. Solárna plachta Avenli taktiež zabraňuje znečisteniu bazéna. Vyrába sa vo viacerých veľkostiach, takže sa iste bude hodiť na každý bazén.Kľúčové vlastnosti bazénovej solárnej plachty Avenli s priemerom 2,95 mSolárna plachta Avenli udrží váš bazén v čistote a lepšom tepelnom komfortePočas dňa ohreje vodu pod plachtouV nočných hodinách zabraňuje tepelným únikom, odparovaniu vody aj chemických prípravkovSolárna plachta Avenli chráni bazén pred väčšími nečistotamiVyrába sa vo viacerých veľkostiachKompatibilná s bazénmi s priemerom: 3,05 m (alza.sk)

Podobné produkty ako Avenli - Solárna plachta pre bazény, 2,95 m (290886) , Avenli - solárna plachta pre bazény, 3,4 m (290887)

Marimex Tahiti Solárna plachta pre bazén 2,0 x 4,0 m.

Detail

Marimex Tahiti Solárna plachta pre bazén 2,0 x 4,0 m. z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Príslušenstvo k bazénom | Solárne plachty kúpite na Kokiskashop.sk za 28.09 €. Slnečné lúče prestupujú solárnou plachtou a ohrievajú vodu bezprostredne pod hladinou. Bublinky pôsobia pri slnečnom žiarení ako šošovky a tým zvyšujú teplotu vody. V noci plachta zamedzuje odparovaniu vody, chemických prostriedkov a ochladzovaniu vody. Solárna plachta tiež čiastočne chráni proti padaniu nečistôt do bazéna. Je vyrobená z modrej bublinkovej polyetylénovej tepelne izolačnej plachty. Táto solárna plachta je určená pre bazén Tahiti 2,0 x 4,0 m. Rozmerová odchýlka: povolená rozmerová odchýlka je ± 5%. Rozmery 1 ks zabaleného tovaru: výška v cm: 39 šírka v cm: 36 dĺžka v cm: 26,5 hmotnosť brutto v kg: 1,5 vo viacnásobnom balení ks: 2 (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Marimex Tahiti Solárna plachta pre bazén 2,0 x 4,0 m. , Avenli - bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,05 m (290882)

MARIMEX - Solárna plachta, 3 m (10400073)

MARIMEX - Solárna plachta, 3 m (10400073)
Detail

Solárna plachta – kruh, priemer 3m Hledáte príslušenstvo, ktoré vám výrazne pomôže s kvalitou a teplotou vody v záhradnom bazéne? Potom stavte na praktickú solárnu plachtu Marimex.Solárna plachta Marimex je praktickým riešením pre každú záhradu s bazénom. Jej povrch tvoria bublinky, ktoré počas dňa dokážu ľahko ohriať vodu pod hladinou. V noci zabraňujú tepelným stratám a zároveň bránia odparovaniu vody aj chemických prostriedkov. Pokiaľ v bazéne neznesiete väčšie nečistoty, aj v tomto ohľade vám môže pomôcť. Nenechajte teda nič na náhodu, zvlášť, keď solárne plachty Marimex zoženiete v rôznych veľkostiach a dvoch farebných vyhotoveniach.Kľúčové vlastnostiSolárna plachta z kvalitného polyetylénuJednoduché ohriatie vody pod hladinou počas dňaV noci zabraňuje tepelným stratámBráni aj odparovaniu vody a chemických prostriedkovČiastočná ochrana pred zanesením nečistotamiK dispozícii rôzne veľkosti a dve farebné vyhotovenia (alza.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX - Solárna plachta, 3 m (10400073) , Avenli - tester na bazény (290493)

MARIMEX - Solárna plachta, 3 m (10400297)

MARIMEX - Solárna plachta, 3 m (10400297)
Detail

Solárna plachta – kruh, priemer 3m Hledáte príslušenstvo, ktoré vám výrazne pomôže s kvalitou a teplotou vody v záhradnom bazéne? Potom stavte na praktickú solárnu plachtu Marimex.Solárna plachta Marimex je praktickým riešením pre každú záhradu s bazénom. Jej povrch tvoria bublinky, ktoré počas dňa dokážu ľahko ohriať vodu pod hladinou. V noci zabraňujú tepelným stratám a zároveň bránia odparovaniu vody aj chemických prostriedkov. Pokiaľ v bazéne neznesiete väčšie nečistoty, aj v tomto ohľade vám môže pomôcť. Nenechajte teda nič na náhodu, zvlášť, keď zoženiete solárne plachty Marimex rôznych veľkostí a dvoch farebných vyhotovení.Kľúčové vlastnostiSolárna plachta z kvalitného polyetylénuJednoduché ohriatie vody pod hladinou počas dňaV noci zabraňuje tepelným stratámBráni aj odparovaniu vody a chemických prostriedkovČiastočná ochrana pred zanesením nečistotamiK dispozícii rôzne veľkosti a dve farebné vyhotoveniaHrúbka plachty 140 mikrónov (alza.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX - Solárna plachta, 3 m (10400297) , Marimex zastrešenie pool house pre nadzemné bazény do priemeru 3,05 m (10970565)

MARIMEX solárná plachta 4,5 m

MARIMEX solárná plachta 4,5 m
Detail

MARIMEX solárná plachta 4,5 m z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Príslušenstvo k bazénom | Solárne plachty kúpite na Kokiskashop.sk za 53.99 €. Slnečné lúče prestupujú solárnou plachtou a ohrievajú vodu bezprostredne pod hladinou. Bublinky pôsobia pri slnečnom žiarení ako šošovky a tým zvyšujú teplotu vody. V noci plachta zamedzuje odparovaniu vody, chemických prostriedkov a ochladzovaniu vody. Solárna plachta tiež čiastočne chráni proti padaniu nečistôt do bazéna. Je vyrobená z modrej bublinkovej polyetylénovej tepelne izolačnej plachty. Táto solárna plachta je vhodná pre všetky bazény s priemerom hladiny 4,57 m. Rozmerová odchýlka: povolená rozmerová odchýlka je ± 5%. Rozmery 1 ks zabaleného tovaru: výška v cm: 60 šírka v cm: 45 dĺžka v cm: 18 hmotnosť brutto v kg: 2,95 (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX solárná plachta 4,5 m , Avenli nafukovací bazén s príslušenstvom 3,05 m (filtrácia) (12015eu)

Solárna plachta modrá pre bazény s Ø hladiny 5,48 m

Detail

Solárna plachta modrá pre bazény s Ø hladiny 5,48 m z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Príslušenstvo k bazénom | Krycie plachty kúpite na Kokiskashop.sk za 70.99 €. Slnečné lúče prestupujú solárnou plachtou a ohrievajú vodu bezprostredne pod hladinou. Bublinky pôsobia pri slnečnom žiarení ako šošovky a tým zvyšujú teplotu vody. V noci plachta zamedzuje odparovaniu vody, chemických prostriedkov a ochladzovaniu vody. Solárna plachta tiež čiastočne chráni proti padaniu nečistôt do bazéna. Je vyrobená z modrej bublinkovej polyetylénovej tepelne izolačnej plachty. Solárna plachta je vhodná pre všetky bazény s priemerom hladiny 5,48 m. Technické údaje: rozmer: 5,48 m hmotnosť: 3,1 kg hrúbka: 140 mikrónov farba: modrá Obsah balenia: 1 x solárna plachta (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Solárna plachta modrá pre bazény s Ø hladiny 5,48 m , Marimex - solárna plachta, 3 m (10400297)

BESTWAY 58241 solárna plachta 3,05 m,

BESTWAY 58241 solárna plachta 3,05 m,
Detail

Solární plachta pro rodinný bazén je vyrobena z bublinkové polyetylénové tepelně izolační plachty. Rozměr plachty: průměr 289 cm Vhodná na bazén FAST SET, STEEL PRO 305 cm Solární plachta - použití: ohřívání bazénové vody zamezení odparu vody a chemických prostředků zamezení úniku tepla z bazénu při chladných dnech a v noci částečně zachycuje nečistoty jako je listí, nečistoty z ovzduší apod. (efitness.sk)

Podobné produkty ako BESTWAY 58241 solárna plachta 3,05 m, , Marimex solárna plachta 3,66 m (10400016)

MARIMEX - Solárna plachta 1,95 m (10400326)

MARIMEX - Solárna plachta 1,95 m (10400326)
Detail

Solárna plachta – kruh, priemer 1.95m Hledáte príslušenstvo, ktoré vám výrazne pomôže s kvalitou a teplotou vody v záhradnom bazéne? Potom stavte na praktickú solárnu plachtu Marimex.Solárna plachta Marimex je praktickým riešením pre každú záhradu s bazénom. Jej povrch tvoria bublinky, ktoré počas dňa dokážu jednoducho ohriať vodu pod hladinou. V noci zabraňujú tepelným stratám a zároveň bránia odparovaniu vody aj chemických prostriedkov. Pokiaľ v bazéne neznesiete väčšie nečistoty, aj v tomto ohľade vám môže pomôcť. Nenechajte teda nič na náhodu, zvlášť, keď solárne plachty Marimex zoženiete v rôznych veľkostiach a dvoch farebných vyhotoveniach.Kľúčové vlastnostiSolárna plachta z kvalitného polyetylénuJednoduché ohriatie vody pod hladinou počas dňaV noci zabraňuje tepelným stratámBráni aj odparovaniu vody a chemických prostriedkovČiastočná ochrana pred zanesením nečistotamiK dispozícii v rôznych veľkostiach a dvoch farebných vyhotoveniach (alza.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX - Solárna plachta 1,95 m (10400326) , Marimex - solárna plachta, 2,50 m (10400296)

MARIMEX - Solárna plachta, 2,50 m (10400296)

MARIMEX - Solárna plachta, 2,50 m (10400296)
Detail

Solárna plachta – kruh, priemer 2.5m Hledáte príslušenstvo, ktoré vám výrazne pomôže s kvalitou a teplotou vody v záhradnom bazéne? Potom stavte na praktickú solárnu plachtu Marimex.Solárna plachta Marimex je praktickým riešením pre každú záhradu s bazénom. Jej povrch tvoria bublinky, ktoré počas dňa dokážu jednoducho ohriať vodu pod hladinou. V noci zabraňujú tepelným stratám a zároveň bránia odparovaniu vody aj chemických prostriedkov. Pokiaľ v bazéne neznesiete väčšie nečistoty, aj v tomto ohľade vám môže pomôcť. Nenechajte teda nič na náhodu, zvlášť, keď solárne plachty Marimex zoženiete v rôznych veľkostiach a dvoch farebných vyhotoveniach.Kľúčové vlastnostiSolárna plachta z kvalitného polyetylénuJednoduché ohriatie vody pod hladinou počas dňaV noci zabraňuje tepelným stratámBráni aj odparovaniu vody a chemických prostriedkovČiastočná ochrana pred zanesením nečistotamiK dispozícii v rôznych veľkostiach a dvoch farebných vyhotoveniach (alza.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX - Solárna plachta, 2,50 m (10400296) , Marimex - solárna plachta 1,95 m (10400326)

MARIMEX - Solárna plachta, 3,66 m (10400001)

MARIMEX - Solárna plachta, 3,66 m (10400001)
Detail

Solárna plachta – kruh, priemer 3.54m Hľadáte príslušenstvo, ktoré vám výrazne pomôže s kvalitou a teplotou vody v záhradnom bazéne? Potom stavte na praktickú solárnu plachtu Marimex. Solárna plachta Marimex je praktickým riešením pre každú záhradu s bazénom. Jej povrch tvorí bublinky, ktoré počas dňa dokážu jednoducho ohriať vodu pod hladinou. V noci potom zabraňujú tepelným stratám a zároveň bráni odparovaniu vody i chemických prostriedkov. Ak navyše v bazéne neznesiete väčšie nečistoty, tiež v tomto ohľade vám môže pomôcť. Nenechajte teda nič na náhodu, zvlášť, keď solárne plachty Marimex zoženiete v rôznych veľkostiach a dvoch farebných prevedeniach. Kľúčové vlastnostiSolárna plachta z kvalitného polyetylénuJednoduché ohriatie vody pod hladinou počas dňaV noci zabraňuje tepelným stratámBráni aj odparovaniu vody a chemických prostriedkovČiastočná ochrana proti nečistotámK dispozícii v rôznych veľkostiach a dvoch farebných... (alza.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX - Solárna plachta, 3,66 m (10400001) , Marimex - solárna plachta 4,57 m (10400002)

MARIMEX - Solárna plachta´, 4,57 m (10400028)

MARIMEX - Solárna plachta´, 4,57 m (10400028)
Detail

Solárna plachta – kruh, priemer 4.5m Hledáte príslušenstvo, ktoré vám výrazne pomôže s kvalitou a teplotou vody v záhradnom bazéne? Potom stavte na praktickú solárnu plachtu Marimex.Solárna plachta Marimex je praktickým riešením pre každú záhradu s bazénom. Jej povrch tvoria bublinky, ktoré počas dňa dokážu ľahko ohriať vodu pod hladinou. V noci zabraňujú tepelným stratám a zároveň bránia odparovaniu vody aj chemických prostriedkov. Pokiaľ v bazéne neznesiete väčšie nečistoty, aj v tomto ohľade vám môže pomôcť. Nenechajte teda nič na náhodu, zvlášť, keď solárne plachty Marimex zoženiete v rôznych veľkostiach a dvoch farebných vyhotoveniach.Kľúčové vlastnostiSolárna plachta z kvalitného polyetylénuJednoduché ohriatie vody pod hladinou počas dňaV noci zabraňuje tepelným stratámBráni aj odparovaniu vody a chemických prostriedkovČiastočná ochrana pred zanesením nečistotamiK dispozícii v rôznych veľkostiach a dvoch farebných vyhotoveniachČierna... (alza.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX - Solárna plachta´, 4,57 m (10400028) , Marimex - solárna plachta´, 4,57 m (10400028)

MARIMEX - Solárna plachta 4,57 m (10400002)

MARIMEX - Solárna plachta 4,57 m (10400002)
Detail

Solárna plachta – kruh, priemer 4.5m Hledáte príslušenstvo, ktoré vám výrazne pomôže s kvalitou a teplotou vody v záhradnom bazéne? Potom stavte na praktickú solárnu plachtu Marimex.Solárna plachta Marimex je praktickým riešením pre každú záhradu s bazénom. Jej povrch tvoria bublinky, ktoré počas dňa dokážu jednoducho ohriať vodu pod hladinou. V noci zabraňujú tepelným stratám a zároveň bránia odparovaniu vody aj chemických prostriedkov. Pokiaľ v bazéne neznesiete väčšie nečistoty, aj v tomto ohľade vám môže pomôcť. Nenechajte teda nič na náhodu, zvlášť, keď solárne plachty Marimex zoženiete v rôznych veľkostiach a dvoch farebných vyhotoveniach.Kľúčové vlastnostiSolárna plachta z kvalitného polyetylénuJednoduché ohriatie vody pod hladinou počas dňaV noci zabraňuje tepelným stratámBráni aj odparovaniu vody a chemických prostriedkovČiastočná ochrana pred zanesením nečistotamiK dispozícii v rôznych veľkostiach a dvoch farebných vyhotoveniach (alza.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX - Solárna plachta 4,57 m (10400002) , Marimex - solárna plachta, 3,66 m (10400001)

INTEX SOLARNA PLACHTA 732X366 /128017/

Detail

SOLÁRNA PLACHTA . Intex 28017 Solárna plachta na bazén 7,32 x 3,66 m . Bazénová plachta je vyrobená z polyetylénu, vďaka čomu je pevná a trvácna. Plachta ohrieva vodu v bazéne, takže si budete môcť dlhšie užívať zábavu pri (andreashop.sk)

Podobné produkty ako INTEX SOLARNA PLACHTA 732X366 /128017/ , Marimex - solárna plachta, 3 m (10400073)

Marimex Solárna plachta modrá - priemer 2,50 m

Detail

Marimex Solárna plachta modrá - priemer 2,50 m z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Príslušenstvo k bazénom | Solárne plachty kúpite na Kokiskashop.sk za 22.39 €. Slnečné lúče prestupujú solárnou plachtou a ohrievajú vodu bezprostredne pod hladinou. Bublinky pôsobia pri slnečnom žiarení ako šošovky a tým zvyšujú teplotu vody. V noci plachta zamedzuje odparovaniu vody, chemických prostriedkov a ochladzovaniu vody. Solárna plachta tiež čiastočne chráni proti padaniu nečistôt do bazéna. Je vyrobená z modrej bublinkovej polyetylénovej tepelne izolačnej plachty. Táto solárna plachta je vhodná pre všetky bazény s priemerom hladiny 2,5 m. Rozmerová odchýlka: povolená rozmerová odchýlka je ± 5%. Rozmery 1 ks zabaleného tovaru: sila plachty: 130 mikrónov výška v cm: 37 šírka v cm: 37 dĺžka v cm: 10 hmotnosť brutto v kg: 0,95 v skupinovom balení ks: 4 (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Marimex Solárna plachta modrá - priemer 2,50 m , Marimex - solárna plachta 1,5 × 2,2 m (10400011)

MARIMEX - Solárna plachta 1,5 × 2,2 m (10400011)

MARIMEX - Solárna plachta 1,5 × 2,2 m (10400011)
Detail

Solárna plachta – obdĺžnik, rozmery 1.5 × 2.2m (Š×D) Hľadáte príslušenstvo, ktoré vám výrazne pomôže s kvalitou a teplotou vody v záhradnom bazéne? Potom stavte na praktickú solárnu plachtu Marimex.Solárna plachta Marimex je praktickým riešením pre každú záhradu s bazénom. Jej povrch tvoria bublinky, ktoré počas dňa dokážu jednoducho ohriať vodu pod hladinou. V noci potom zabraňujú tepelným stratám a zároveň bránia odparovaniu vody aj chemických prostriedkov. Ak navyše v bazéne neznesiete väčšie nečistoty, aj v tomto ohľade vám môže pomôcť. Nenechajte teda nič na náhodu, zvlášť, keď solárne plachty Marimex zoženiete v rôznych veľkostiach a dvoch farebných vyhotoveniach.Kľúčové vlastnostiSolárna plachta z kvalitného polyetylénuJednoduché ohriatie vody pod hladinou počas dňaV noci zabraňuje tepelným stratámBráni aj odparovaniu vody a chemických prostriedkovČiastočná ochrana proti nečistotámK dispozícii v rôznych veľkostiach a dvoch farebných vyhotoveniach (alza.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX - Solárna plachta 1,5 × 2,2 m (10400011) , Avenli - bazénová krycia plachta s príchytkami, 2,97 m (16125)

BESTWAY 58242 Solárna plachta na bazén 3,66 m

BESTWAY 58242 Solárna plachta na bazén 3,66 m
Detail

Solární plachta na bazén s průměrem 366 cm Solární plachta pro rodinný bazén je vyrobena z bublinkové polyetylénové tepelně izolační plachty. Rozměr plachty: průměr 356 cmVhodná na bazén FAST SET 396 cm, STEEL PRO 366 cm Solární plachta - použití: ohřívání bazénové vody zamezení odparu vody a chemických prostředků zamezení úniku tepla z bazénu při chladných dnech a v noci částečně zachycuje nečistoty jako je listí, nečistoty z ovzduší apod. Na solární plachty poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. Výrobce: BESTWAY s.r.l. Milano, Itálie (efitness.sk)

Podobné produkty ako BESTWAY 58242 Solárna plachta na bazén 3,66 m , Avenli - bazénová krycia plachta s príchytkami, 2,6 m (16124)

Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 2,6 m (16124)

Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami,  2,6 m (16124)
Detail

Krycia plachta na bazén – na kruhové bazény, vhodná na priemer bazéna 2600 mm Zaobstarali ste si do záhrady bazén a zháňate naň kryciu plachtu? Odporúčame vám bazénovú kryciu plachtu Avenli s úchytkami. Plachta sa môže pochváliť svojou malou hmotnosťou, takže sa s ňou bude dobre manipulovať. Zabráni padaniu hrubých nečistôt do bazéna, znižuje odparovanie vody a taktiež únik tepla. Bazénová krycia plachta Avenli je praktickým riešením pre každý bazén. Ľahko ju nasadíte natiahnutím až na okraj a upevníte pomocou úchytiek. Plachta Avenli sa vyrába vo viacerých veľkostiach, takže si určite každý vyberie. Oceníte klasickú modrú farbu.Kľúčové vlastnosti bazénovej krycej plachty s úchytkami Avenli s priemerom 2,6 mBazénová krycia plachta Avenli sa honosí malou hmotnosťouDobre sa s ňou manipulujeKrycia plachta Avenli je určená pre okrúhle bazényZabraňuje padaniu hrubých nečistôt, znižuje odparovanie vody aj únik teplaJednoduchú inštaláciu pomocou úchytiek zvládne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 2,6 m (16124) , Avenli - bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,66 m (290883)

Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 2,97 m (16125)

Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 2,97 m (16125)
Detail

Krycia plachta na bazén – na kruhové bazény, vhodná na priemer bazéna 2970 mm Zaobstarali ste si do záhrady bazén a zháňate naň kryciu plachtu? Odporúčame vám bazénovú kryciu plachtu Avenli s úchytkami. Plachta sa môže pochváliť svojou malou hmotnosťou, takže sa s ňou bude dobre manipulovať. Zabráni padaniu hrubých nečistôt do bazéna, znižuje odparovanie vody a taktiež únik tepla. Bazénová krycia plachta Avenli je praktickým riešením pre každý bazén. Ľahko ju nasadíte natiahnutím až na okraj a upevníte pomocou úchytiek. Plachta Avenli sa vyrába vo viacerých veľkostiach, takže si určite každý vyberie. Oceníte klasickú modrú farbu.Kľúčové vlastnosti bazénovej krycej plachty s úchytkami Avenli s priemerom 2,97 mBazénová krycia plachta Avenli sa honosí malou hmotnosťouDobre sa s ňou manipulujeKrycia plachta Avenli je určená pre okrúhle bazényZabraňuje padaniu hrubých nečistôt, znižuje odparovanie vody aj únik teplaJednoduchú inštaláciu úchytkami zvládne každýRôzne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 2,97 m (16125) , Avenli bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,6 m (16125-1)

Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,66 m (290883)

Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,66 m (290883)
Detail

Krycia plachta na bazén – na kruhové bazény, vhodná na priemer bazéna 3660 mm, modrá farba Zaobstarali ste si do záhrady bazén a zháňate preň kryciu plachtu? Odporúčame vám bazénovú kryciu plachtu Avenli. Plachta sa môže pochváliť svojou malou hmotnosťou, preto sa s ňou bude dobre manipulovať. Zabraňuje padaniu hrubých nečistôt do bazéna, znižuje odparovanie vody a taktiež únik tepla. Bazénová krycia plachta Avenli je praktickým riešením pre každý bazén. Ľahko ju nasadíte a upevníte natiahnutím až po okraj. Plachta Avenli sa vyrába vo viacerých veľkostiach, tak si každý vyberie. Oceníte klasickú modrú farbu. Kompatibilná s bazénmi s kovovou konštrukciou s priemerom 3,66 m. Kľúčové vlastnosti bazénovej krycej plachty Avenli s priemerom 3,66 mBazénová krycia plachta Avenli sa honosí malou hmotnosťouDobre sa s ňou manipulujeKrycia plachta Avenli je určená pre okrúhle bazényZabraňuje padaniu hrubých nečistôt, znižuje odparovanie vody... (alza.sk)

Podobné produkty ako Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,66 m (290883) , Avenli - bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,3 m (16124-1)

Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,05 m (290882)

Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,05 m (290882)
Detail

Krycia plachta na bazén – na kruhové bazény, vhodná na priemer bazéna 3050 mm, modrá farba Zaobstarali ste si do záhradu bazén a zháňate preň kryciu plachtu? Odporúčame vám bazénovú kryciu plachtu Avenli. Plachta sa môže pochváliť svojou malou hmotnosťou, preto sa s ňou bude dobre manipulovať. Zabraňuje padaniu hrubých nečistôt do bazéna, znižuje odparovanie vody a taktiež únik tepla. Bazénová krycia plachta Avenli je praktickým riešením pre každý bazén. Ľahko ju nasadíte a upevníte natiahnutím až po okraj. Plachta Avenli sa vyrába vo viacerých veľkostiach, tak si každý vyberie. Oceníte klasickú modrú farbu. Kompatibilná s bazénmi s kovovou konštrukciou s priemerom 3,05 m. Kľúčové vlastnosti bazénovej krycej plachty Avenli s priemerom 3,05 mBazénová krycia plachta Avenli sa honosí malou hmotnosťouDobre sa s ňou manipulujeKrycia plachta Avenli je určená pre okrúhle bazényZabraňuje padaniu hrubých nečistôt, znižuje odparovanie vody... (alza.sk)

Podobné produkty ako Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,05 m (290882) , Avenli - bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,8 m (16124-2)

MARIMEX Solárna plachta ovál, modrá, 3,66 x 5,48 m

Detail

MARIMEX Solárna plachta ovál, modrá, 3,66 x 5,48 m z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Príslušenstvo k bazénom | Solárne plachty kúpite na Kokiskashop.sk za 58.49 €. Solárna plachta ohrieva vodu, udržiava jej teplotu a čiastočne chráni pred padaním nečistôt do bazéna. Solárna plachta je vyrobená z bublinkovej polyetylénovej tepelne izolačnej plachty. Bublinky pôsobia pri slnečnom žiarení ako šošovky, a tým zvyšujú teplotu vody. Slúži k zvýšeniu teploty vody v bazéne. Cez noc zamedzuje teplotným stratám, a tým udržiava vodu pri stálej teplote. Ďalej zabraňuje odparovaniu chemických prostriedkov. Povolená rozmerová odchýlka je ± 5%. Vhodné pre bazén Tampa ovál 3,05 x 5,49 m bazén Tampa ovál 3,66 x 6,01 m bazén Miami ovál 3,66 x 5,48 m Technické údaje: hmotnosť: 2,4 kg farba: modrá priemer plachty: 3,66 x 5,48 m hrúbka plachty: 130 mikrónov Obsah balenia: 1 x solárna plachta (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX Solárna plachta ovál, modrá, 3,66 x 5,48 m , Bazén 3,05 m × 1,83 m × 46 cm (6942138968279)

Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,8 m (16124-2)

Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,8 m (16124-2)
Detail

Krycia plachta na bazén – na kruhové bazény, vhodná na priemer bazéna 3800 mm Zaobstarali ste si do záhrady bazén a zháňate naň kryciu plachtu? Odporúčame vám bazénovú kryciu plachtu Avenli s úchytkami. Plachta sa môže pochváliť svojou malou hmotnosťou, takže sa s ňou bude dobre manipulovať. Zabráni padaniu hrubých nečistôt do bazéna, znižuje odparovanie vody a taktiež únik tepla. Bazénová krycia plachta Avenli je praktickým riešením pre každý bazén. Ľahko ju nasadíte natiahnutím až po okraj a upevníte pomocou úchytiek. Plachta Avenli sa vyrába vo viacerých veľkostiach, takže si určite každý vyberie. Oceníte klasickú modrú farbu.Kľúčové vlastnosti bazénovej krycej plachty s úchytkami Avenli s priemerom 3,8 mBazénová krycia plachta Avenli sa honosí malou hmotnosťouDobre sa s ňou manipulujeKrycia plachta Avenli je určená pre okrúhle bazényZabraňuje padaniu hrubých nečistôt, znižuje odparovanie vody aj únik teplaJednoduchú inštaláciu pomocou úchytiek zvládne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,8 m (16124-2) , Marimex - adaptér pre bazény tampa (10852019)

Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,3 m (16124-1)

Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,3 m (16124-1)
Detail

Krycia plachta na bazén – na kruhové bazény, vhodná na priemer bazéna 3300 mm Zaobstarali ste si do záhrady bazén a zháňate naň kryciu plachtu? Odporúčame vám bazénovú kryciu plachtu Avenli s úchytkami. Plachta sa môže pochváliť svojou malou hmotnosťou, takže sa s ňou bude dobre manipulovať. Zabráni padaniu hrubých nečistôt do bazéna, znižuje odparovanie vody a taktiež únik tepla. Bazénová krycia plachta Avenli je praktickým riešením pre každý bazén. Ľahko ju nasadíte natiahnutím až po okraj a upevníte pomocou úchytiek. Plachta Avenli sa vyrába vo viacerých veľkostiach, takže si určite vyberie každý. Oceníte klasickú modrú farbu.Kľúčové vlastnosti bazénovej krycej plachty s úchytkami Avenli s priemerom 3,3 mBazénová krycia plachta Avenli vyniká malou hmotnosťouDobre sa s ňou manipulujeKrycia plachta Avenli je určená pre okrúhle bazényZabraňuje padaniu hrubých nečistôt, znižuje odparovanie vody aj únik teplaJednoduchú inštaláciu pomocou úchytiek zvládne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,3 m (16124-1) , Marimex – podložka pod bazén, 3,05 m (10510013)

Avenli Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,6 m (16125-1)

Avenli Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,6 m (16125-1)
Detail

Krycia plachta na bazén – na kruhové bazény, vhodná na priemer bazéna 3600 mm Zaobstarali ste si do záhrady bazén a zháňate naň kryciu plachtu? Odporúčame vám bazénovú kryciu plachtu Avenli s úchytkami. Plachta sa môže pochváliť svojou malou hmotnosťou, takže sa s ňou bude dobre manipulovať. Zabráni padaniu hrubých nečistôt do bazéna, znižuje odparovanie vody a taktiež únik tepla. Bazénová krycia plachta Avenli je praktickým riešením pre každý bazén. Ľahko ju nasadíte natiahnutím až po okraj a upevníte pomocou úchytiek. Plachta Avenli sa vyrába vo viacerých veľkostiach, takže si určite každý vyberie. Oceníte klasickú modrú farbu.Kľúčové vlastnosti bazénovej krycej plachty s úchytkami Avenli s priemerom 3,6 mBazénová krycia plachta Avenli sa honosí malou hmotnosťouDobre sa s ňou manipulujeKrycia plachta Avenli je určená pre okrúhle bazényZabraňuje padaniu hrubých nečistôt, znižuje odparovanie vody aj únik teplaJednoduchú inštaláciu pomocou úchytiek zvládne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Avenli Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,6 m (16125-1) , Marimex florida 3,05 × 0,91 m, kameň (10340245)

BESTWAY 58252 solárna plachta 4,1 m na bazén s konštrukciou 4,27 m

BESTWAY 58252 solárna plachta 4,1 m na bazén s konštrukciou 4,27 m
Detail

Solární plachta na bazén 427 cm nebo 457 cm Solární plachta pro rodinný bazén je vyrobena z bublinkové polyetylénové tepelně izolační plachty. Rozměr plachty: průměr 417 cmVhodná pro FAST SET 457 cm, STEEL PRO a POWER STEEL 427 cm Solární plachta - použití: ohřívání bazénové vody zamezení odparu vody a chemických prostředků zamezení úniku tepla z bazénu při chladných dnech a v noci částečně zachycuje nečistoty jako je listí, nečistoty z ovzduší apod. Na solární plachty poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. Výrobce: BESTWAY s.r.l. Milano, Itálie (efitness.sk)

Podobné produkty ako BESTWAY 58252 solárna plachta 4,1 m na bazén s konštrukciou 4,27 m , Intex 28116 sada 3,05 × 0,61 m (6941057420530)

MARIMEX 10400011 Solárna plachta na bazén Florida Junior 1,5 x 2,2 m

Detail

MARIMEX 10400011 Solárna plachta na bazén Florida Junior 1,5 x 2,2 m z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Príslušenstvo k bazénom | Solárne plachty kúpite na Kokiskashop.sk za 12.59 €. Slnečné lúče prestupujú solárnou plachtou a ohrievajú vodu bezprostredne pod hladinou. Bublinky pôsobia pri slnečnom žiarení ako šošovky a tým zvyšujú teplotu vody. V noci plachta zamedzuje odparovaniu vody, chemických prostriedkov a ochladzovaniu vody. Solárna plachta tiež čiastočne chráni proti padaniu nečistôt do bazéna. Je vyrobená z modrej bublinkovej polyetylénovej tepelne izolačnej plachty. Táto solárna plachta je určená pre bazén Florida Junior 1,5 x 2,2 m. Rozmerová odchýlka: povolená rozmerová odchýlka je ± 5%. Rozmery 1 ks zabaleného tovaru: sila plachty: 130 mikrónov výška v cm: 36 šírka v cm: 41 dĺžka v cm: 11 hmotnosť brutto v kg: 0,6 (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX 10400011 Solárna plachta na bazén Florida Junior 1,5 x 2,2 m , Intex 28118 sada 3,05 ×0,61 m (28118npint)

Náhradná plachta pre prístrešok 3 x 3 m Dekorhome

Náhradná plachta pre prístrešok 3 x 3 m Dekorhome
Detail

Náhradná plachta pre prístrešok SHELTERLOGIC 3 x 3 m v zelenej farbe. Farba:zelená Materiál:polyetylén Rozmery:šírka: 3 mhĺbka: 3 m Hmotnosť:25 kg Životnosť plachty ShelterLogic:Plachta je vyrobená z trojvrstvového tkaného polyetylénu s hmotnosťou 213 g / m². Plachta je odolná proti pretrhnutiu, vyznačuje sa vysokou pevnosťou, je teplotne stabilný. Samozrejmosťou je obojstranný 2UV filter, ktorý chráni plachtu proti škodlivému vplyvu slnečného žiarenia, materiál obsahuje UV blokátory zamedzujúce blednutiu plachty. Životnosť plachty Shelterlogic býva v strednej Európe obvykle cca 4 - 5 rokov, môže však byť aj výrazne dlhšiu, ale aj výrazne kratšie. Vždy najviac záleží od vonkajších vplyvov v mieste inštalácie, ako sú intenzita slnečného žiarenia (vo veľmi slnečných oblastiach je životnosť plachty trochu kratšia ako v oblastiach s malým alebo priemerným množstvom slnečného svitu), miestne poveternostné podmienky (predovšetkým rýchlosť vetra), úroveň znečistenia ovzdušia ( exhaláty z áut, spaľovní, vplyv poľnohospodárskych a priemyselných objektov, množstvo prachu vo vzduchu, všeobecná úroveň kyslosti dažďov v danej oblasti, a pod.). Všetky tieto negatívne vonkajšie vplyvy môžu životnosť polyetylénové plachty zásadným spôsobom skrátiť. Údaje o životnosti platí samozrejme iba za predpokladu, že plachta je na prístrešok (garáž) pripevnená v súlade s montážnym návodom. (inpostele.sk)

Podobné produkty ako Náhradná plachta pre prístrešok 3 x 3 m Dekorhome , Avenli nafukovací bazén s príslušenstvom 4,5m (filtrácia, schodíky, plachta, podložka) (17802eu)

Náhradná plachta pre prístrešok 3 x 3 m Dekorhome

Náhradná plachta pre prístrešok 3 x 3 m Dekorhome
Detail

Náhradná plachta pre prístrešok SHELTERLOGIC 3 x 3 m v zelenej farbe. Farba:zelená Materiál:polyetylén Rozmery:šírka: 3 mhĺbka: 3 m Hmotnosť:25 kg Životnosť plachty ShelterLogic:Plachta je vyrobená z trojvrstvového tkaného polyetylénu s hmotnosťou 213 g / m². Plachta je odolná proti pretrhnutiu, vyznačuje sa vysokou pevnosťou, je teplotne stabilný. Samozrejmosťou je obojstranný 2UV filter, ktorý chráni plachtu proti škodlivému vplyvu slnečného žiarenia, materiál obsahuje UV blokátory zamedzujúce blednutiu plachty. Životnosť plachty Shelterlogic býva v strednej Európe obvykle cca 4 - 5 rokov, môže však byť aj výrazne dlhšiu, ale aj výrazne kratšie. Vždy najviac záleží od vonkajších vplyvov v mieste inštalácie, ako sú intenzita slnečného žiarenia (vo veľmi slnečných oblastiach je životnosť plachty trochu kratšia ako v oblastiach s malým alebo priemerným množstvom slnečného svitu), miestne poveternostné podmienky (predovšetkým rýchlosť vetra), úroveň znečistenia ovzdušia ( exhaláty z áut, spaľovní, vplyv poľnohospodárskych a priemyselných objektov, množstvo prachu vo vzduchu, všeobecná úroveň kyslosti dažďov v danej oblasti, a pod.). Všetky tieto negatívne vonkajšie vplyvy môžu životnosť polyetylénové plachty zásadným spôsobom skrátiť. Údaje o životnosti platí samozrejme iba za predpokladu, že plachta je na prístrešok (garáž) pripevnená v súlade s montážnym návodom. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Náhradná plachta pre prístrešok 3 x 3 m Dekorhome

Bestway Solárna plachta na bazén - kruh 244cm

Bestway Solárna plachta na bazén - kruh 244cm
Detail

Bestway Solárna plachta na bazén - kruh 244cm z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Príslušenstvo k bazénom | Solárne plachty kúpite na Kokiskashop.sk za 11.29 €. Technické údaje: priemer plachty 210 cm vhodné pre všetky typy kruhových bazénov odolný materiál slúži na ohrev vody a zabraňuje vnikaniu nečistôt do bazéna Obsah balenia: 1 x plachta (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Bestway Solárna plachta na bazén - kruh 244cm

MARIMEX 10400028 solárna plachta na bazén Florida/Orlando 4,57m

Detail

MARIMEX 10400028 solárna plachta na bazén Florida/Orlando 4,57m z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Príslušenstvo k bazénom | Solárne plachty kúpite na Kokiskashop.sk za 59.99 €. Slnečné lúče prestupujú solárnou plachtou a ohrievajú vodu bezprostredne pod hladinou. Bublinky pôsobia pri slnečnom žiarení ako šošovky a tým zvyšujú teplotu vody. V noci plachta zamedzuje odparovaniu vody, chemických prostriedkov a ochladzovaniu vody. Solárna plachta tiež čiastočne chráni proti padaniu nečistôt do bazéna. Je vyrobená z modrej bublinkovej polyetylénovej tepelne izolačnej plachty. Táto solárna plachta je vhodná pre všetky bazény s priemerom hladiny 4,57 m. Rozmerová odchýlka: povolená rozmerová odchýlka je ± 5%. Rozmery 1 ks zabaleného tovaru: výška v cm: 60 šírka v cm: 45 dĺžka v cm: 18 hmotnosť brutto v kg: 2,95 (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako MARIMEX 10400028 solárna plachta na bazén Florida/Orlando 4,57m

Náhradná plachta pre garáž 3 x 4,6 m zelená Dekorhome

Náhradná plachta pre garáž 3 x 4,6 m zelená Dekorhome
Detail

Náhradná plachta pre garáž SHELTERLOGIC 3,0 x 4,6 m v zelenej farbe. Výrobca - ShelterLogic Corp., USA Farba:zelená Materiál:polyetylén Rozmery:šírka: 3 mhĺbka: 4,6 m Hmotnosť:16 kg Životnosť plachty ShelterLogic:Plachta je vyrobená z trojvrstvového tkaného polyetylénu s hmotnosťou 213 g / m². Plachta je odolná proti pretrhnutiu, vyznačuje sa vysokou pevnosťou, je teplotne stabilný. Samozrejmosťou je obojstranný 2UV filter, ktorý chráni plachtu proti škodlivému vplyvu slnečného žiarenia, materiál obsahuje UV blokátory zamedzujúce blednutiu plachty. Životnosť plachty Shelterlogic býva v strednej Európe obvykle cca 4 - 5 rokov, môže však byť aj výrazne dlhšiu, ale aj výrazne kratšie. Vždy najviac záleží od vonkajších vplyvov v mieste inštalácie, ako sú intenzita slnečného žiarenia (vo veľmi slnečných oblastiach je životnosť plachty trochu kratšia ako v oblastiach s malým alebo priemerným množstvom slnečného svitu), miestne poveternostné podmienky (predovšetkým rýchlosť vetra), úroveň znečistenia ovzdušia ( exhaláty z áut, spaľovní, vplyv poľnohospodárskych a priemyselných objektov, množstvo prachu vo vzduchu, všeobecná úroveň kyslosti dažďov v danej oblasti, a pod.). Všetky tieto negatívne vonkajšie vplyvy môžu životnosť polyetylénové plachty zásadným spôsobom skrátiť. Údaje o životnosti platí samozrejme iba za predpokladu, že plachta je na prístrešok (garáž) pripevnená v súlade s montážnym návodom. (inpostele.sk)

Podobné produkty ako Náhradná plachta pre garáž 3 x 4,6 m zelená Dekorhome

Náhradná plachta pre garáž 3 x 4,6 m zelená Dekorhome

Náhradná plachta pre garáž 3 x 4,6 m zelená Dekorhome
Detail

Náhradná plachta pre garáž SHELTERLOGIC 3,0 x 4,6 m v zelenej farbe. Výrobca - ShelterLogic Corp., USA Farba:zelená Materiál:polyetylén Rozmery:šírka: 3 mhĺbka: 4,6 m Hmotnosť:16 kg Životnosť plachty ShelterLogic:Plachta je vyrobená z trojvrstvového tkaného polyetylénu s hmotnosťou 213 g / m². Plachta je odolná proti pretrhnutiu, vyznačuje sa vysokou pevnosťou, je teplotne stabilný. Samozrejmosťou je obojstranný 2UV filter, ktorý chráni plachtu proti škodlivému vplyvu slnečného žiarenia, materiál obsahuje UV blokátory zamedzujúce blednutiu plachty. Životnosť plachty Shelterlogic býva v strednej Európe obvykle cca 4 - 5 rokov, môže však byť aj výrazne dlhšiu, ale aj výrazne kratšie. Vždy najviac záleží od vonkajších vplyvov v mieste inštalácie, ako sú intenzita slnečného žiarenia (vo veľmi slnečných oblastiach je životnosť plachty trochu kratšia ako v oblastiach s malým alebo priemerným množstvom slnečného svitu), miestne poveternostné podmienky (predovšetkým rýchlosť vetra), úroveň znečistenia ovzdušia ( exhaláty z áut, spaľovní, vplyv poľnohospodárskych a priemyselných objektov, množstvo prachu vo vzduchu, všeobecná úroveň kyslosti dažďov v danej oblasti, a pod.). Všetky tieto negatívne vonkajšie vplyvy môžu životnosť polyetylénové plachty zásadným spôsobom skrátiť. Údaje o životnosti platí samozrejme iba za predpokladu, že plachta je na prístrešok (garáž) pripevnená v súlade s montážnym návodom. (dekorhome.sk)

Podobné produkty ako Náhradná plachta pre garáž 3 x 4,6 m zelená Dekorhome

Ultraflex M58 Steering Cable - 10'/ 3‚05 M

Ultraflex M58 Steering Cable - 10'/ 3‚05 M
Detail

K domčekom riadenia T67. Káble riadenia majú min. rádius ohýbania 200mm. Koncovky káblov sú z nerezovej ocele. Dĺžka : 10ft / 3‚05 m Krajina pôvodu : Taliansko (muziker.com)

Podobné produkty ako Ultraflex M58 Steering Cable - 10'/ 3‚05 M

Ultraflex M66 Steering Cable - 10'/ 3‚05 m

Ultraflex M66 Steering Cable - 10'/ 3‚05 m
Detail

K domčekom riadenia T67. Káble riadenia majú min. rádius ohýbania 200mm. Koncovky káblov sú z nerezovej ocele. Krajina pôvodu : Taliansko Dĺžka : 10ft / 3‚05 m (muziker.com)

Podobné produkty ako Ultraflex M66 Steering Cable - 10'/ 3‚05 m

Ultraflex C2 Engine Control Cable - 10'/ 3‚05 m

Ultraflex C2 Engine Control Cable - 10'/ 3‚05 m
Detail

Kábel riadenia pre závesné a zabudované motory, ako aj Z-náhony, s vnútorným lankom z nerezovej ocele. Bovden je z UV odolného plastu, rezistentným voči slanej vode, benzínu, motorovej nafte a oleju. Všetky káble majú rádius ohýbania 200 mm. Dĺžka - 3,05 m. Dĺžka : 10ft / 3‚05 m Krajina pôvodu : Taliansko (muziker.com)

Podobné produkty ako Ultraflex C2 Engine Control Cable - 10'/ 3‚05 m

Ultraflex C16 Engine Control Cable - 10'/ 3‚05 m

Ultraflex C16 Engine Control Cable - 10'/ 3‚05 m
Detail

Kábel riadenia pre závesné a zabudované motory, ako aj Z-náhony, s vnútorným lankom z nerezovej ocele. Bovden je z UV odolného plastu, rezistentným voči slanej vode, benzínu, motorovej nafte a oleju. Všetky káble majú rádius ohýbania 200 mm. Dĺžka - 3,05 m. Dĺžka : 10ft / 3‚05 m Krajina pôvodu : Taliansko (muziker.com)

Podobné produkty ako Ultraflex C16 Engine Control Cable - 10'/ 3‚05 m

Avenli Nafukovací bazén s príslušenstvom 4,5m (filtrácia, schodíky, plachta, podložka) (17802EU)

Avenli Nafukovací bazén s príslušenstvom 4,5m (filtrácia, schodíky, plachta, podložka) (17802EU)
Detail

Bazén – s konštrukciou, kruhový tvar priemer 4,5 m, v balení filtračné čerpadlo, schodíky, krycia plachta a podložka súčasťou balenia Radi si užívate sparných letných dní? Využite ponuku na kúpu bazéna Avenli a doprajte si letné kúpanie vo svojom vlastnom bazéne. Bazén Avenli sa môže pochváliť pevnou nadzemnou konštrukciou a jednoduchým sprevádzkovaním. Pripravte si miesto na bazén, rozviňte bazénovú podložku a postavte bazén. Zostavenie samotnej konštrukcie je veľmi jednoduché. Na ňu potom navlečiete bazénovú fóliu. Po skončení sezóny je nutné bazén vypustiť, vysušiť a upratať na suché nemrznúce miesto. Bazén Avenli získate vrátane príslušenstva ako filtračné čerpadlo, schodíky, plachta na zakrytie bazéna a podložka pod bazén.Kľúčové vlastnosti bazéna Avenli s priemerom 4,5 mBazén Avenli vám ponúkne bezpečný priestor na schladenie v sparnom leteVonkajšia stena bazéna je vyrobená v tradičnej modrej farbeBazén Avenli vás poteší svojou jednoduchou údržbou aj... (alza.sk)

Podobné produkty ako Avenli Nafukovací bazén s príslušenstvom 4,5m (filtrácia, schodíky, plachta, podložka) (17802EU)

INTEX 148054 SOLARNY PRISTRESOK PRE BAZENY S OBDLZNIKOVYM A OVALNYM RAMOM

INTEX 148054 SOLARNY PRISTRESOK PRE BAZENY S OBDLZNIKOVYM A OVALNYM RAMOM
Detail

SOLÁRNY PRÍSTREŠOK PRE BAZÉNY . Solárny prístrešok pre bazény s obdĺžnikovým a oválnym rámom (Intex 28054). Strieška pre bazény s obdĺžnikovým a oválnym rámom, jednoduchá montáž a jednoduché použitie. Chráni pred slnkom a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako INTEX 148054 SOLARNY PRISTRESOK PRE BAZENY S OBDLZNIKOVYM A OVALNYM RAMOM

Kesper Detský meter alpaka (17709)

Kesper Detský meter alpaka (17709)
Detail

Detský meter na stenu – výška merania od 70 do 150 cm, motív zvieratiek, sivá farba (alza.sk)

Podobné produkty ako Kesper Detský meter alpaka (17709)

Výbeh s plachtou pre zvieratá, strieborná, 3x4 m, INKOKY TYP 3

Výbeh s plachtou pre zvieratá, strieborná, 3x4 m, INKOKY TYP 3
Detail

Výbeh s plachtou INKOKY TYP 3 Materiál výbehu: pozinkovaná oceľ/šesťhranné pletivo potiahnuté PVC Farba výbehu: strieborná/zelená Materiál strechy: vodotesný PE kryt Farba strechy: biela Nosnosť strechy: 50 kg Celkové rozmery (ŠxHxV): 3x4x2 m Vonkajšie rozmery dvier (ŠxV): 60x170 cm Vnútorné rozmery dvier (ŠxV): 51x150 cm Rozmery plachty (ŠxV): 3,4x1,9 m Rozmery pletiva (ŠxV): 2,5x3,5 cm Hrúbka pletiva: 1 mm Plocha výbehu v m2: 12 m2 Priemer konštrukcie: 2,5 cm Hrúbka konštrukcie: 0,65 mm Vhodný pre hydinu a drobné cicavce Odolná voči snehu, mrazu, dažďu a vetru Odolnosť strechy voči UV: 15% Materiál je antikorózne ošetrený Univerzálna montáž dverí Systém uzamykania dverí: západka Dodávaná bez podlahy Ukotvenie do zeme: pomocou deviatich zemných kotiev Dodávané s voľne loženým pletivom, ktorého výšku si môžete zvoliť pri montáži Vyžaduje rovný povrch Dodávané v demonte (temponabytok.sk)

Podobné produkty ako Výbeh s plachtou pre zvieratá, strieborná, 3x4 m, INKOKY TYP 3

Krycia plachta pre bazén Tampa 3,66 m

Krycia plachta pre bazén Tampa 3,66 m
Detail

Krycia plachta pre bazén Tampa 3,66 m z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Príslušenstvo k bazénom | Krycie plachty kúpite na Kokiskashop.sk za 20.99 €. Krycia plachta Tampa bráni padaniu nečistôt do bazéna. Zároveň má v sebe diery pre pohodlný prienik dažďovej vody do bazéna, čo bráni poškodeniu bazéna vplyvom tiaže napršanej vody. Plachta sa preťahuje cez hranu bazéna. Technické údaje: vhodné len pre bazény Tampa a Intex Easy Set Obsah balenia: 1 x krycia plachta (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Krycia plachta pre bazén Tampa 3,66 m

Krycia plachta pre bazén Florida - 3,66 m

Krycia plachta pre bazén Florida - 3,66 m
Detail

Krycia plachta pre bazén Florida - 3,66 m z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Príslušenstvo k bazénom | Krycie plachty kúpite na Kokiskashop.sk za 26.99 €. Krycia plachta Florida (Hawai) bráni padaniu nečistôt do bazéna. Zároveň má v sebe diery pre pohodlný prienik dažďovej vody do bazéna, čo bráni poškodeniu bazéna vplyvom tiaže napršanej vody. Plachta sa preťahuje cez hranu bazéna. Vhodné pre bazény: Marimex Florida (predtým Hawai) Intex metal frame Obsah balenia: krycia plachta sťahovacie lano (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Krycia plachta pre bazén Florida - 3,66 m

Krycia plachta pre bazén Tampa 3,05 m

Krycia plachta pre bazén Tampa 3,05 m
Detail

Krycia plachta pre bazén Tampa 3,05 m z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Príslušenstvo k bazénom | Krycie plachty kúpite na Kokiskashop.sk za 19.09 €. Krycia plachta Tampa bráni padaniu nečistôt do bazéna. Zároveň má v sebe diery pre pohodlný prienik dažďovej vody do bazéna, čo bráni poškodeniu bazéna vplyvom tiaže napršanej vody. Plachta sa preťahuje cez hranu bazéna. Plachta môže byť použitá aj na bazény Tampa 2,44 m. Technické údaje: vhodné len pre bazény Tampa a Intex Obsah balenia: 1 x krycia plachta (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Krycia plachta pre bazén Tampa 3,05 m

Krycia plachta pre bazén Tampa 2,44 m

Detail

Krycia plachta pre bazén Tampa 2,44 m z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Príslušenstvo k bazénom | Krycie plachty kúpite na Kokiskashop.sk za 14.29 €. Krycia plachta Tampa bráni padaniu nečistôt do bazéna. Zároveň má v sebe diery pre pohodlný prienik dažďovej vody do bazéna, čo bráni poškodeniu bazéna vplyvom tiaže napršanej vody. Plachta sa preťahuje cez hranu bazéna. Technické údaje: vhodné len pre bazény Tampa a Intex Obsah balenia: 1 x krycia plachta (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Krycia plachta pre bazén Tampa 2,44 m

Krycia plachta pre bazén Tampa 3,96 m

Detail

Krycia plachta pre bazén Tampa 3,96 m z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Príslušenstvo k bazénom | Krycie plachty kúpite na Kokiskashop.sk za 23.09 €. Krycia plachta pre bazény Tampa a Intex Easy Set s priemerom 3,96 m. Plachta bráni padaniu listov a iných nečistôt do bazéna. Technické údaje: vhodné len pre bazény Tampa a Intex Easy Set Obsah balenia: 1 x krycia plachta (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Krycia plachta pre bazén Tampa 3,96 m

Krycia plachta pre bazén Tampa 4,57 m

Krycia plachta pre bazén Tampa 4,57 m
Detail

Krycia plachta pre bazén Tampa 4,57 m z kategórie Záhrada | Bazény a vírivky | Príslušenstvo k bazénom | Krycie plachty kúpite na Kokiskashop.sk za 28.19 €. Krycia plachta Tampa bráni padaniu nečistôt do bazéna. Zároveň má v sebe diery pre pohodlný prienik dažďovej vody do bazéna, čo bráni poškodeniu bazéna vplyvom tiaže napršanej vody. Plachta sa preťahuje cez hranu bazéna. Technické údaje: vhodné len pre bazény Tampa Obsah balenia: 1 x krycia plachta (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Krycia plachta pre bazén Tampa 4,57 m

Plachta pre stan Rock Empire flysheet Cerro 3

Plachta pre stan Rock Empire flysheet Cerro 3
Detail

Plachta pre stan Rock Empire flysheet Cerro 3 Plachta ku stanu Cerro II od firmy Rock Empire. Vonkajší stan: P / T 185T Silicone PU 4000 mm Stany » Príslušenstvo » Plachta pre stan Rock Empire flysheet Cerro 3 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Plachta pre stan Rock Empire flysheet Cerro 3
Avenli - Solárna plachta pre bazény, 3,05 m (17709), Avenli - Solárna plachta pre bazény, 2,95 m (290886), Avenli - Solárna plachta pre bazény, 2,5 m (17708), Avenli - Solárna plachta pre bazény, 3,4 m (290887), Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,05 m (290882), Avenli - Tester na bazény (290493), MARIMEX Zastrešenie POOL HOUSE pre nadzemné bazény do priemeru 3,05 m (10970565), Avenli Nafukovací bazén s príslušenstvom 3,05 m (filtrácia) (12015EU), MARIMEX - Solárna plachta, 3 m (10400297), MARIMEX Solárna plachta 3,66 m (10400016), MARIMEX - Solárna plachta, 2,50 m (10400296), MARIMEX - Solárna plachta 1,95 m (10400326), MARIMEX - Solárna plachta 4,57 m (10400002), MARIMEX - Solárna plachta´, 4,57 m (10400028), MARIMEX - Solárna plachta, 3,66 m (10400001), MARIMEX - Solárna plachta, 3 m (10400073), MARIMEX - Solárna plachta 1,5 × 2,2 m (10400011), Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 2,97 m (16125), Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 2,6 m (16124), Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,66 m (290883), Avenli Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,6 m (16125-1), Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,3 m (16124-1), Avenli - Bazénová krycia plachta s príchytkami, 3,8 m (16124-2), Bazén 3,05 m × 1,83 m × 46 cm (6942138968279), MARIMEX - Adaptér pre bazény Tampa (10852019), MARIMEX – Podložka pod bazén, 3,05 m (10510013), MARIMEX Florida 3,05 × 0,91 m, KAMEŇ (10340245), Intex 28116 sada 3,05 × 0,61 m (6941057420530), Intex 28118 sada 3,05 ×0,61 m (28118NPINT), Avenli Nafukovací bazén s príslušenstvom 4,5m (filtrácia, schodíky, plachta, podložka) (17802EU)