Bazen bestway steel pro max 4 27 x 1 22 m 56190

Produkt Bazen bestway steel pro max 4 27 x 1 22 m 56190 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bazen bestway steel pro max 4 27 x 1 22 m 56190 upraviť a produkt hľadať znova.

BESTWAY Steel Pro MAX 3,66 m × 1 m (56418)

BESTWAY Steel Pro MAX 3,66 m × 1 m (56418)
Detail

Bazén – s konštrukciou, kruhový tvar priemer 3,66 m, v balení kartušová filtrácia, hĺbka 0,9 m, výkon filtrácie 2,006 m3/h, schodíky súčasťou balenia Leto bez kúpania si azda nikto nevie predstaviť. Teraz môžete mať svoj bazén aj vy. BESTWAY Steel Pro MAX Pool Set 3,66 m × 1,00 m je bazén s kovovou konštrukciou, ktorý je vhodný na všetky vodné hry. Vybavenie dodávané k bazénu obsahuje kartušovú filtráciu, vďaka ktorej zostane voda krištáľovo čistá. K bazénu sú dodávané schodíky, takže sa vám dovnútra aj von pôjde ľahko. S pribalenou hadicou bude napustenie alebo vypustenie bazéna tiež jednoduché. BESTWAY Steel Pro MAX Pool Set 3,66m × 1,00 m má celkovú hĺbku 0,9 m. Priemer tohoto bazéna je 3,66 m. (alza.sk)

Podobné produkty ako BESTWAY Steel Pro MAX 3,66 m × 1 m (56418) , Bestway steel pro max 3,66 m × 1 m (56418)

BESTWAY BAZEN STEEL PRO MAX, FILTER, PUMPA, REBRIK, PLACHTA, 5,49 X 1,22 M /56462/

BESTWAY BAZEN STEEL PRO MAX, FILTER, PUMPA, REBRIK, PLACHTA, 5,49 X 1,22 M /56462/
Detail

BAZÉN . Čo je lepším osviežením v horúcich letných dňoch, ako bazén priamo vo vašom dvore? Nadzemný bazén Bestway® Steel Pro MAX ™ ponúka extrémne odolný variant za skvelú cenu. Tiež má dostatok miesta pre vašu rodinu a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BESTWAY BAZEN STEEL PRO MAX, FILTER, PUMPA, REBRIK, PLACHTA, 5,49 X 1,22 M /56462/ , Cold steel 4 max scout (aus10a) (705442019428)

Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX, 366 x 100 cm

Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX, 366 x 100 cm
Detail

Tento bazén je ideálny na letnú zábavu s priateľmi a rodinou. Konštrukcia kruhového tvaru umožňuje jednoduchú inštaláciu, zvýšenú stabilitu a menej plytvania priestorom, pretože bazén nevyžaduje bočnú podporu. Trojvrstvový pás poskytuje ďalšiu podporu steny.Bazén vybavený patentovaným systémom FrameLink System™ - T-konektory vytvorené na zákazku poskytujú konzistentné pripojenie rámov, zabraňujú korózii kovov na kove. Vstavaný vypúšťací ventil pre reguláciu prietoku sa spája so záhradnou hadicou (s priloženým adaptérom) pre ľahké vypúšťanie vody. Robustné bočné steny bazéna sú vyrobené z Tritech™, trojvrstvového vystuženého materiálu s jadrom z polyesterovej siete a dvoch vrstiev z PVC s vysokou priechodnosťou pre vynikajúcu pevnosť a odolnosť.Tento prvotriedny nadzemný bazén vydrží extrémne podmienky vrátane vystavenia ultrafialovým lúčom a chlóru. Navyše je veľmi jednoduchý na zostavenie a zloženie na mimosezónne skladovanie (cca 20 minút). Vnútorné steny a dno bazéna zdobí mozaika.Technické parametre: rozmer balenia: 44 x 115 x 35 cm hmotnosť balenia: 37,72 cm vodná kapacita: 9 150 lBalenie obsahuje: 1 bazén, 1 filtračné čerpadlo s kompatibilnou kazetou 58094, 1 bezpečnostný rebrík, 1 záplatu na opravu pod hladinou vody (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX, 366 x 100 cm , Bestway matrac 188 × 99 × 22 cm (6941607343883)

Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX, 427 x 84 cm

Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX, 427 x 84 cm
Detail

Nie je nič lepšie než mať vlastný bazén vo svojej záhrade. Okrúhly tvar znamená ľahkú montáž, lepšiu stabilitu a menej zabraného miesta. Zostaví sa za 20 minút. Realistická tlač so vzorom Prismatic Stone dáva vnútornej strane plášťa bazéna krásny vzhľad, efekt textúry a sýto modrú farbu.Oceľový rám odolný voči korózii je spojený s FrameLink System™, ktorý poskytuje pozoruhodnú pevnosť a bezpečné spojenie rámu. Steny bazéna sú skonštruované z materiálu DuraPlus™, ktorý dosahuje vynikajúcu pevnosť a trvanlivosť vďaka jadru z polyesterovej sieťoviny, okolo ktorého sú dve vrstvy vysoko odolného PVC.Vstavaný regulovateľný vypúšťací ventil je možné pripojiť k záhradnej hadici (pomocou adaptéra, ktorý je súčasťou balenia) a bazén ľahko vypustiť. Súčasťou dodávky je filtračné čerpadlo s prietokom vody 2,006 l. Odporúčaný objem vody je 10 220 l (90 %).Balenie obsahuje: bazén, filtračné čerpadlo (58383), kompatibilnú filtračnú vložku typu II (58094), vodeodolnú záplatu (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX, 427 x 84 cm , Harrows steel club 22 g (05-t02-22)

Bestway Okrúhly nadzemný bazén Steel Pro MAX s kartušovou filtráciou

Bestway Okrúhly nadzemný bazén Steel Pro MAX s kartušovou filtráciou
Detail

Nie je nič lepšie než mať svoj vlastný bazén v záhrade. Okrúhly tvar znamená jednoduchú montáž, lepšiu stabilitu a menej zabraného miesta. Koróziivzdorný oceľový rám je vybavený systémom FrameLink System pre pevné a bezpečné spojenie rámu. Steny bazéna sú skonštruované z materiálu DuraPlus, ktorý dosahuje vynikajúcu pevnosť a trvanlivosť vďaka jadru z polyesterovej sieťoviny, okolo ktorého sú dve vrstvy vysoko odolného PVC.Realistická tlač so vzorom Prismatic Stone dáva vnútornej strane plášťa bazéna krásny vzhľad, efekt textúry a sýto modrú farbu. Vstavaný regulovateľný vypúšťací ventil je možné pripojiť k záhradnej hadici (pomocou adaptéra, ktorý je súčasťou balenia) a bazén ľahko vypustiť.Súčasťou balenia je kartušová filtrácia s prietokom vody 1249 l.Odporúčaný objem vody je 6 473 l (90 %). (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Okrúhly nadzemný bazén Steel Pro MAX s kartušovou filtráciou , Harrows steel matrix 22 g (05-t03-22)

Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX, pr. 305 cm, v. 76 cm

Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX, pr. 305 cm, v. 76 cm
Detail

Nie je nič lepšie než mať bazén vo vlastnej záhrade! Nadzemný bazén Bestway® Steel Pre MAX™ ponúka nadštandardnú kvalitu za skvelú cenu. Okrúhly tvar bazénu umožňuje jednoduchú inštaláciu, zvýšenú stabilitu a menšie plytvanie priestorom vďaka skutočnosti, že bazén nevyžaduje bočnú podporu. 3-vrstvový pás poskytuje ďalšiu podporu steny. Bazén je vybavený patentovaným systémom FrameLink System™ .T-konektory vytvorené na zákazku poskytujú konzistentné pripojenie rámov, zabraňujú korózii kovu a majú doplnkové nástroje, ako sú držiaky na nápoje, zábavné priehradky atď. Robustné bočné steny bazéna sú vyrobené z materiálu Tritech™, 3-vrstvového vystuženého materiálu s jadrom z polyesterovej siete a dvoch vrstiev z PVC s vysokým rozchodom pre vynikajúcu pevnosť a odolnosť.Vstavaný vypúšťací ventil pre reguláciu prietoku sa pripája k záhradnej hadici (s priloženým adaptérom) pre jednoduché vypúšťanie vody. Bazén ľahko zostavíte aj rozložíte behom 20 minút. Vnútorné steny a dno bazéna sú zdobené mozaikovou potlačou.Bazén je vybavený príslušenstvom pre kompatibilitu s filtračnými čerpadlami Flowclear ™.Sada obsahuje: 1x bazén 1x vodeodolnú opravnú náplasť Technické parametre a špecifikácia: rozmer bazéna: 305 x 76 cm rozmer balenia: 30,5 x 88,5 x 26,5 cm hmotnosť balenia: 18,3 kg odporúčaný objem vody: 4678 l (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX, pr. 305 cm, v. 76 cm , Force 27 × 1 1/4, av 35 mm (8592627000331)

Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX, pr. 425 cm, v. 122 cm

Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX, pr.  425 cm, v. 122 cm
Detail

Užite si leto v nadzemnom okrúhlom bazéne Steel Pro MAX. Bazén zostavíte ľahko za 20 minút. Okrúhly tvar znamená jednoduchú montáž, lepšiu stabilitu a menej zabraného miesta.Steny bazéna sú vyrobené z materiálu DuraPlus™, materiálu vystuženého jadrom z polyesterovej sieťoviny a dvoch vrstiev vysoko kvalitného PVC pre vynikajúcu pevnosť a trvanlivosť. Koróziivzdorný oceľový rám je vybavený systémom FrameLink System™ pre pevné a bezpečné spojenie rámu.Realistická sýtomodrá potlač so vzorom Prismatic Stone dáva vnútornej stene bazéna krásny vzhľad.Vstavaný regulovateľný vypúšťací ventil je možné pripojiť k záhradnej hadici (pomocou adaptéra, ktorý je súčasťou balenia) a bazén ľahko vypustiť. Súčasťou bazénu je filtračné čerpadlo s prietokom vody 3028 l. Konštrukcia bezpečnostných schodíkov Flip and Lock zabraňuje nekontrolovanému prístupu k bazénu. Odporúčaný objem vody: 15 232 l (90 %). (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX, pr. 425 cm, v. 122 cm , Harrows steel silver arrow 22 g (05-t04-22)

Bestway Okrúhly nadzemný bazén Steel Pro MAX s kartušovou filtráciou, schodíkmi a plachtou

Bestway Okrúhly nadzemný bazén Steel Pro MAX s kartušovou filtráciou, schodíkmi a plachtou
Detail

Nadzemný bazén Steel Pro MAX od Bestway je ideálny na letnú zábavu s priateľmi a rodinou. Konštrukcia kruhového tvaru umožňuje jednoduchú inštaláciu, zvýšenú stabilitu a menej plytvania priestorom, pretože bazén nevyžaduje bočnú podporu. 3-vrstvový pás poskytuje ďalšiu podporu steny. Extra silné bočné steny tohto bazéna sú vyrobené z materiálu Tritech, 3-vrstvového vystuženého materiálu s jadrom z polyesterovej siete uzavretého medzi dvoma vrstvami PVC materiálu s vysokou rozchodnosťou. Koróziivzdorný oceľový rám je vybavený Seal and amp, Lock System pre robustné a bezpečné pripojenie rámu a kompatibilitu pre príslušenstvo, ako sú držiaky nápojov.Vložka Tritech je vyrobená z odolného materiálu, ktorý je vystužený pre pevnosť a odolnosť voči prepichnutiu. Vstavaný vypúšťací ventil pre reguláciu prietoku uľahčuje vypúšťanie pripojením ventilu k záhradnej hadici (vrátane priloženého adaptéra) na vypúšťanie vody. Tento bazén je veľmi jednoduchý na zostavenie a zloženie na mimosezónne skladovanie (cca 20 minút).Táto sada je tiež dodávaná s filtračným čerpadlom, rebríkom a krytom bazéna. Nie sú potrebné žiadne nástroje a hadica sa pripája k vstavanému regulačnému ventilu prietoku pre rýchle a jednoduché vypustenie vody z bazéna. Vnútorné steny a dno bazéna zdobia mozaika. Odporúčaná vodná kapacita je 16 015 l.Balenie obsahuje: 1 bazén, 1 filtračné čerpadlo s kompatibilnou kazetou 58094, 1 bezpečnostný rebrík, 1 kryt bazéna, 1 záplatu na opravu pod hladinou vody. (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Okrúhly nadzemný bazén Steel Pro MAX s kartušovou filtráciou, schodíkmi a plachtou , X-crawlee pro 1 : 10 (4005299440670)

Bestway Nadzemnýí bazén Steel Pro MAX, sivá, pr. 396 cm, v. 122 cm

Bestway Nadzemnýí bazén Steel Pro MAX, sivá, pr. 396 cm, v. 122 cm
Detail

Nie je nič lepšie ako mať svoj vlastný bazén v záhrade! Okrúhly tvar znamená jednoduchú montáž, lepšiu stabilitu a menej zabraného miesta. Koróziivzdorný oceľový rám je vybavený systémom FrameLink System™ pre pevné a bezpečné spojenie rámu.Steny bazéna Steel Pro MAX sú skonštruované z materiálu DuraPlus™, ktorý dosahuje vynikajúcu pevnosť a trvanlivosť vďaka jadru z polyesterovej sieťoviny, okolo ktorého sú dve vrstvy vysoko odolného PVC.Realistická tlač so vzorom Prismatic Stone dáva vnútornej strane plášťa bazéna krásny vzhľad, efekt textúry a sýto modrú farbu.Vstavaný regulovateľný vypúšťací ventil je možné pripojiť k záhradnej hadici (pomocou adaptéra, ktorý je súčasťou balenia) a bazén ľahko vypustiť. Súčasťou balenia je kartušová filtrácia s prietokom vody 3 028 l.Odporúčaný objem vody: 12 690 l (90 %). Rozmery bazéna: 396 x 122 cm. Rozmery balenia: 54 x 130 x 37 cm. Hmotnosť balenia: 55,52 kg.Balenie obsahuje: bazén, kartušová filtrácia (58386), bezpečnostné schodíky (58331), plachta (58248), kompatibilná filtračná vložka typu II (58094). (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nadzemnýí bazén Steel Pro MAX, sivá, pr. 396 cm, v. 122 cm , Mivv urban stainless steel pre yamaha x-max 300 (2017 >) (c.ya.0011.b)

Bestway Nadzemný bazén Steel Pro, 401 x 211 x 81 cm

Bestway Nadzemný bazén Steel Pro, 401 x 211 x 81 cm
Detail

Nadzemný bazén obdĺžnikový Steel Pro je ideálny pre letnú zábavu s priateľmi a rodinou. Obdĺžnikový tvar poskytuje viac priestoru na plávanie a hranie. Jednoduchá inštalácia.Steny bazéna sú skonštruované z materiálu DuraPlus™, ktorý dosahuje vynikajúcu pevnosť a trvanlivosť vďaka jadru z polyesterovej sieťoviny, okolo ktorého sú dve vrstvy vysoko odolného PVC.Koróziivzdorný oceľový rám je robustný a odolný. Zostavenie uľahčuje Systém FrameLink™. Vstavaný regulačný ventil uľahčuje vypustenie po pripojení ventilu na záhradnú hadicu (s dodaným adaptérom). Jednoduchá demontáž na uloženie mimo sezóny.Odporúčaný objem vody: 5 700 l (90 %). (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nadzemný bazén Steel Pro, 401 x 211 x 81 cm , Kine-max pro-resistance band kit – súprava posilňovacích gúm, level 1 – 4 (8592822000716)

Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX s filtráciou, schodíkmi a plachtou, pr. 366 cm, v. 122 cm

Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX s filtráciou, schodíkmi a plachtou, pr. 366 cm, v. 122 cm
Detail

Užite si skvelú letnú zábavu so svojimi priateľmi a rodinou. Tento nadzemný bazén má pevnú konštrukciu kruhového tvaru, ktorá umožňuje jednoduchú inštaláciu, zvýšenú stabilitu a menej plytvania priestorom, pretože bazén nevyžaduje bočnú podporu. 3-vrstvový bočný pás poskytuje ďalšiu podporu steny.Robustné bočné steny bazéna sú vyrobené z materiálu Tritech ™, 3-vrstvového vystuženého materiálu s jadrom z polyesterovej siete a dvoch vrstiev z PVC s vysokým rozchodom. To zaistí bazénu vynikajúcu pevnosť a odolnosť.Bazén je vybavený patentovaným systémom FrameLink System ™. T-konektory vytvorené na zákazku poskytujú konzistentné pripojenie rámov, zabraňujú korózii kovov a vydržia extrémne podmienky vrátane vystavenia ultrafialovým lúčom a chlóru. Vstavaný vypúšťací ventil pre reguláciu prietoku sa pripája k záhradnej hadici (s priloženým adaptérom) pre jednoduché vypúšťanie vody.Navyše je tento bazén veľmi jednoduchý na zostavenie, všetko zvládnete do 20 minút. Rovnaké rýchle je aj rozobratie pre mimosezónne skladovanie. Vnútorné steny a dno bazéna zdobí mozaika.Obsah sady: 1x bazén 1x filtračné čerpadlo 1x filtračná vložka typu II (58094) 1x bezpečnostné schodíky 1x kryt bazéna 1x záplata na opravu pod hladinou vodyTechnické parametre a špecifikácie: rozmer bazéna: 366 x 122 cm rozmer balenia: 54,5 x 130 x 31,5 cm hmotnosť balenia: 47,8 kg odporúčaný objem vody: 10250 l (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX s filtráciou, schodíkmi a plachtou, pr. 366 cm, v. 122 cm , Ortovox trad 22 dry black steel (4251877709404)

Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX s filtráciou, schodíkmi a plachtou, pr. 457 cm, v. 107 cm

Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX s filtráciou, schodíkmi a plachtou, pr. 457 cm, v. 107 cm
Detail

Nie je nič lepšie, ako mať svoj bazén vo vlastnej záhrade! Nadzemný bazén Steel Pre MAX ™ ponúka nadštandardnú kvalitu za skvelú cenu. Okrúhly tvar bazénu umožňuje jednoduchú inštaláciu, zvýšenú stabilitu a menej plytvania priestorom vďaka skutočnosti, že bazén nevyžaduje bočnú podporu. 3-vrstvový pás poskytuje ďalšiu podporu steny.Extra silné bočné steny tohto bazéna sú vyrobené z materiálu Tritech ™, 3-vrstvového vystuženého materiálu s jadrom z polyesterovej siete uzavretého medzi dvoma vrstvami PVC materiálu s vysokou rozchodnosťou. Tým sa vytvorí celková hrúbka 0,40-0,80 mm (meradlo 16-32) v závislosti na veľkosti bazéna a ponúka vynikajúcu pevnosť a trvanlivosť.Vstavaný vypúšťací ventil pre reguláciu prietoku uľahčuje vypúšťanie pripojením ventilu k záhradnej hadici (vrátane priloženého adaptéra) na vypúšťanie vody. Odolný voči korózii oceľový rám je vybavený špeciálnym Seal&, Lock System ™ pre robustné a bezpečné pripojenie rámu. Táto sada je dodávaná s filtračným čerpadlom, schodíkmi a krytom bazéna.Navyše je tento bazén veľmi jednoduchý na zostavenie a rozobratie pre mimosezónne skladovanie. Nie sú potrebné žiadne nástroje a hadica sa pripája k vstavanému regulačnému ventilu prietoku pre rýchle a jednoduché vypustenie vody z bazéna. Vnútornú stenu a dno zdobí mozaika.Obsah sady: 1x bazén 1x filtračné čerpadlo 1x filtračná vložka typu II (58094) 1x bezpečnostné schodíky 1x kryt bazéna 1x záplata na opravu pod hladinou vodyTechnické parametre a špecifikácie: rozmer bazéna: 457 x 107 cm rozmer balenia: 58 x 116 x 39,5 cm hmotnosť balenia: 56,3 kg odporúčaný objem vody: 14970 l (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nadzemný bazén Steel Pro MAX s filtráciou, schodíkmi a plachtou, pr. 457 cm, v. 107 cm , 27 msi pro mp271

BESTWAY 56411 BAZEN S KONSTRUKCIOU STEEL PRO 300X201X66CM + FILTRACIA /004765/

BESTWAY 56411 BAZEN S KONSTRUKCIOU STEEL PRO 300X201X66CM + FILTRACIA /004765/
Detail

BAZÉN . Vlastnosti . Kovový rám má antikorózne ošetrenie, takže na neho teplotné výkyvy aj zmeny vlhkosti nebudú mať v tomto ohľade vplyv . Bočné časti zo zosilneného materiálu Tritech, ktorý je zložený (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BESTWAY 56411 BAZEN S KONSTRUKCIOU STEEL PRO 300X201X66CM + FILTRACIA /004765/ , 27 msi pro mp271p

BESTWAY STEEL PRO 366 X 76 CM 56706

BESTWAY STEEL PRO 366 X 76 CM 56706
Detail

BAZÉN . 366 x 76 cm . Objem vody (90%) 6 473 L . Jednoduché zostavenie . Vstavaný ventil regulácia vypúšťania uľahčuje vypúšťanie pripojením ventilu záhradnej hadice . Mimoriadne pevné bočné steny tohto bazéna sú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BESTWAY STEEL PRO 366 X 76 CM 56706 , Bestway air bed klasik 185 × 76 × 22 cm jr. twin 67000

Bestway Oválny nadzemný bazén Power Steel, kartušová filtrácia, schodíky 4,88 x 3,05 x 1,07 m

Bestway Oválny nadzemný bazén Power Steel, kartušová filtrácia, schodíky 4,88 x 3,05 x 1,07 m
Detail

Užite si leto snov s nadzemným, obdĺžnikovým bazénom Bestway Power Steel priamo vo vašej záhrade. Bazén zostavíte ľahko a rýchlo. Obdĺžnikový tvar poskytuje viac priestoru na plávanie a hranie. Unikátny oválny dizajn a tvar robí tento bazén kompaktnejším, takže vyžaduje menej priestoru na zostavenie a menej vody na jeho naplnenie.3-vrstvový pás poskytuje ďalšiu podporu steny. Extra silné bočné steny tohto bazéna sú vyrobené z materiálu Tritech, 3-vrstvového vystuženého materiálu s jadrom z polyesterovej siete uzavretého medzi dvoma vrstvami PVC materiálu s vysokou rozchodnosťou.Táto sada je dodávaná s filtračným čerpadlom, bezpečnostnými schodíkmi, krytom bazéna a chemickým dávkovačom ChemConnect. Dávkovač ChemConnect udržuje čistú a zdravú vodu v bazéne tým, že poskytuje stabilnú hladinu chlóru, ktorý je rovnomerne rozptýlený v celom bazéne. Antimikrobiálny filter predlžuje životnosť bazéna tým, že zabraňuje rastu rias, plesní a iných baktérií vo vode.Vstavaný vypúšťací ventil pre reguláciu prietoku uľahčuje vypúšťanie pripojením ventilu k záhradnej hadici (vrátane priloženého adaptéra) na vypúšťanie vody.Vonkajšia stena bazéna je potlačená realistickým kamenným vzorom.Vnútornú stenu a dno zdobí mozaika.Odporúčaná kapacita vody je 10 949 l.Balenie obsahuje: 1 bazén, 1 filtračné čerpadlo (220-240 V) s kompatibilnou kazetou 58503, 1 bezpečnostné schodíky, 1 kryt bazéna, 1 dávkovač ChemConnect, 1 záplatu na opravu pod hladinou vody. (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Oválny nadzemný bazén Power Steel, kartušová filtrácia, schodíky 4,88 x 3,05 x 1,07 m , Peak design everyday case iphone 14 pro max – sage (m-mc-bc-sg-1)

Bestway Obdĺžnikový nadzemný bazén Power Steel s kartušovou filtráciou

Bestway Obdĺžnikový nadzemný bazén Power Steel s kartušovou filtráciou
Detail

Užite si leto svojich snov s nadzemným obdĺžnikovým bazénom Bestway Power Steel priamo vo vašej záhrade. Obdĺžnikový tvar poskytuje viac priestoru na plávanie a hranie. Extra silné bočné steny tohto bazéna sú vyrobené z materiálu Tritech, 3-vrstvového vystuženého materiálu s jadrom z polyesterovej siete uzavretého medzi dvoma vrstvami PVC materiálu s vysokou rozchodnosťou. Odolný a nehrdzavejúci oceľový rám je vybavený Seal and amp, Lock System pre robustné a bezpečné pripojenie rámu. Vstavaný vypúšťací ventil pre reguláciu prietoku uľahčuje vypúšťanie pripojením ventilu k záhradnej hadici (vrátane priloženého adaptéra) na vypúšťanie vody.Táto sada je dodávaná s filtračným čerpadlom a chemickým dávkovačom ChemConnect. Dávkovač ChemConnect udržuje čistú a zdravú vodu v bazéne tým, že poskytuje stabilnú hladinu chlóru, ktorý je rovnomerne rozptýlený v celom bazéne. Antimikrobiálny filter predlžuje životnosť bazéna tým, že zabraňuje rastu rias, plesní a iných baktérií vo vode.Vonkajšia strana steny bazéna je potlačená realistickým kamenným vzorom. Vnútornú stenu a dno zdobí mozaika. Vodná kapacita je 3 662 l. Balenie obsahuje: 1 bazén, 1 filtračné čerpadlo (220 - 240 V) s kompatibilnou kazetou 58510, 1 dávkovač ChemConnect, 1 záplatu na opravu pod hladinou vody. (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Obdĺžnikový nadzemný bazén Power Steel s kartušovou filtráciou , Peak design everyday case iphone 14 pro max – charcoal (m-mc-bc-ch-1)

Bestway Nadzemný bazén Power Steel Oval s kartušovou filtráciou, sivá

Bestway Nadzemný bazén Power Steel Oval s kartušovou filtráciou, sivá
Detail

Nadzemný bazén oválny Power Steel od spoločnosti Bestway je tou najlepšou voľbou pre rodiny s deťmi. Vďaka vynikajúcej konštrukcii z oceľového rámu, navrhnutého pre maximálnu pevnosť a trvanlivosť, spĺňa všetko, čo potrebujete. Unikátny oválny dizajn a tvar robia tento bazén kompaktnejším, takže vyžaduje menej priestoru na zostavenie a menej vody na jeho naplnenie. 3-vrstvový pás poskytuje ďalšiu podporu steny.Extra silné bočné steny tohto bazéna sú vyrobené z materiálu Tritech, 3-vrstvového vystuženého materiálu s jadrom z polyesterovej siete uzavretého medzi dvoma vrstvami PVC materiálu s vysokou rozchodnosťou. Bazén je vybavený Seal and amp, Lock System pre ľahké a bezpečné pripojenie rámu. Kovové rámy sú odolné voči korózii. Vstavaný vypúšťací ventil pre reguláciu prietoku uľahčuje vypúšťanie pripojením ventilu k záhradnej hadici (vrátane priloženého adaptéra) na vypúšťanie vody.Dávkovač ChemConnect udržuje čistú a zdravú vodu v bazéne tým, že poskytuje stabilnú hladinu chlóru, ktorý je rovnomerne rozptýlený v celom bazéne. Antimikrobiálna filtračná kazeta predlžuje životnosť a kvalitné filtrovanie. Zabraňuje rastu rias, plesní a ďalších mikrobiálnych baktérií vo vašom bazéne. Vnútornú stenu a dno zdobí mozaika. Odporúčaný objem vody je 3 668 l (90 %).Balenie obsahuje: 1 bazén, 1 filtračné čerpadlo 58381 (220-240 V) s kompatibilnou kazetou 58093 typ I, 1 dávkovač ChemConnect. (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nadzemný bazén Power Steel Oval s kartušovou filtráciou, sivá , M-pets orbit 27 × 27 × 9 cm (6953182722472)

Bestway Nadzemný bazén Fast Set 3,66 x 0,76 m 57274

Bestway Nadzemný bazén Fast Set 3,66 x 0,76 m 57274
Detail

Tento skvelý rodinný bazén zostavíte v priebehu niekoľkých minút. Stačí rovná plocha a nafúknuť vrchný kruh. Telo bazéna sa zdvihne, akonáhle bazén naplníte vodou. Sada obsahuje filtračné čerpadlo a filtračnú vložku, ktorá udržuje vodu čerstvú a čistú. Dodáva sa tiež s vypúšťacím ventilom na reguláciu prietoku, ktorý umožňuje rýchle vypustenie na konci sezóny.Extra silné bočné steny tohto bazéna sú vyrobené z materiálu Tritech™, trojvrstvového vystuženého materiálu s jadrom z polyesterovej siete uzavretého medzi dvoma vrstvami PVC materiálu s vysokou rozchodnosťou. To vytvára celkovú hrúbku 0,40-0,80 mm (rozmer 16-32), v závislosti od veľkosti bazéna a ponúka vynikajúcu pevnosť a trvanlivosť, takže bazén využijete aj v ďalších rokoch.Technické parametre: rozmer balenia: 31 x 59 x 30 cm hmotnosť balenia: 13,95 kg vodná kapacita: 5 377 l sada obsahuje: 1 bazén, 1 filtračné čerpadlo (220-240 V) s kompatibilnou kazetou 58093, 1 záplatu na opravu pod hladinou vody (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nadzemný bazén Fast Set 3,66 x 0,76 m 57274 , Duvo+ canvas korytnačka 27 × 22 × 7 cm (5414365359805)

BESTWAY BAZEN, NAFUKOVACI, FILTER, PUMPA, 3,66 X 0,76 M /57274/

BESTWAY BAZEN, NAFUKOVACI, FILTER, PUMPA, 3,66 X 0,76 M /57274/
Detail

BAZÉN . Nafukovací bazén Bestway s rozmermi 3,66 m x 0,76 m je rodinným bazénom stvoreným pre horúce letné dni, kedy si celá rodina rada užije osvieženie vo vode. Zmontovanie bazénu je veľmi jednoduché. Stačí uložiť bazén na (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BESTWAY BAZEN, NAFUKOVACI, FILTER, PUMPA, 3,66 X 0,76 M /57274/ , Harrows steel pro brass medium t01-m s kovovým hrotom (05-t01-m)

Bestway Obdĺžnikový nadzemný bazén Power Steel s pieskovou filtráciou a schodíkmi

Bestway Obdĺžnikový nadzemný bazén Power Steel s pieskovou filtráciou a schodíkmi
Detail

Užite si leto s nadzemným obdĺžnikovým bazénom Bestway Power Steel priamo vo vašej záhrade. Bazén zostavíte ľahko a rýchlo. Obdĺžnikový tvar poskytuje viac priestoru na plávanie a hranie. Extra silné bočné steny tohto bazéna sú vyrobené z materiálu Tritech, 3-vrstvového vystuženého materiálu s jadrom z polyesterového pletiva uzavretého medzi dvoma vrstvami PVC materiálu s vysokým rozchodom. Vstavaný vypúšťací ventil pre reguláciu prietoku uľahčuje vypúšťanie pripojením ventilu k záhradnej hadici (vrátane priloženého adaptéra) na vypúšťanie vody. Odolný a nehrdzavejúci oceľový rám je vybavený Seal and amp, Lock System pre robustné a bezpečné pripojenie potrubia.Táto sada sa dodáva s pieskovým filtračným čerpadlom, bezpečnostnými schodíkmi a chemickým dávkovačom ChemConnect. Dávkovač ChemConnect udržuje čistú a zdravú vodu v bazéne tým, že poskytuje stabilnú hladinu chlóru, ktorý je rovnomerne rozptýlený v celom bazéne.Vonkajšia strana bazéna je potlačená realistickým kamenným vzorom. Kapacita vody je 8 124 l.Balenie obsahuje: 1 bazén, 1 pieskové filtračné čerpadlo (220-240 V), 1 bezpečnostné schodíky, 1 ChemConnect™ Dispenser, 1 záplatu na opravu pod hladinou vody. (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Obdĺžnikový nadzemný bazén Power Steel s pieskovou filtráciou a schodíkmi , Fox mini micron x 4 + 1 (5056212140756)

Nafukovací bazén 183 x 33 Bestway 51005

Nafukovací bazén 183 x 33 Bestway 51005
Detail

Nafukovací farebný bazén Hlbočina vyrobený v živých farbách pritiahne pozornosť každého dieťaťa. Je určený pre malé ale i staršie deti. Bazén sa skladá z troch nafukovacích krúžkov, z ktorých každý ma ventil proti samovoľnému vyfuknutiu. Je vyrobený z odolného vinylu s hrúbkou 0,19mm. Detský bazén je ideálny pre umiestnenie v záhrade alebo na pláži.Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Špecifikácia: Rozmer bazéna: 183 cm x 33 cm priemer x výška Kapacita: 4801 litrov Materiál: odolný vinil o hrúbke 0,19 mm Opravná sadaRozmer balenia:Dĺžka: 37 cmVýška: 29 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Nafukovací bazén 183 x 33 Bestway 51005 , Skrinka na topánky so 4 policami 50 x 27 x 80 cm masívne dubové drevo, 331746

Bestway 57445 Bazén samostavěcí 366 x 76

Bestway 57445 Bazén samostavěcí 366 x 76
Detail

Tento skvelý rodinný bazén v atraktívnom dizajne sivého ratanu zostavíte v priebehu niekoľkých minút. Stačí rovná plocha, nafúknuť vrchný kruh. Telo bazéna sa zdvihne, akonáhle bazén naplníte vodou. Sada obsahuje filtračné čerpadlo a filtračnú vložku, ktorá udržuje vodu čerstvú a čistú. Dodáva sa tiež s vypúšťacím ventilom na reguláciu prietoku, ktorý umožňuje rýchle vypustenie na konci sezóny.Extra silné bočné steny tohto bazéna sú vyrobené z materiálu Tritech™, 3-vrstvového vystuženého materiálu s jadrom z polyesterovej siete uzavretého medzi dvoma vrstvami PVC materiálu s vysokou rozchodnosťou. To vytvára celkovú hrúbku 0,40-0,80 mm (rozmer 16-32) v závislosti od veľkosti bazéna a ponúka vynikajúcu pevnosť a trvanlivosť, takže bazén využijete aj v ďalších rokoch. Vodná kapacita je 5377 l (80 %).Balenie obsahuje: 1 bazén, 1 filtračné čerpadlo (220-240 V) s kompatibilnou kazetou 58093, 1 záplatu na opravu pod hladinou vody (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway 57445 Bazén samostavěcí 366 x 76 , Adaptér k lakťovej opierke 56190 chevrolet aveo (lam56190)

Detský bazén Bestway 55028

Detský bazén Bestway 55028
Detail

Detský bazén Bestway 55028 je krásny, detský, samonosný bazén s morským motívom, ktorý spestrí horúce letné dni na záhrade, kde sa môže Vaše dieťa vyšantiť. Steny bazéna sú vyrobené z kvalitného a pevného PVC materiálu. Špecifikácia:Rozmery: 122 x 25 cmObjem bazéna: 219 litrovKvalitný pevný materiálKrásna grafikaZáplata je súčasťou baleniaVáha: 0,9 kgPri kúpaní deti je dôležité, aby boli pod dozorom dospelej osoby. (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Detský bazén Bestway 55028 , Bambo nature 1 2 – 4 kg, 22 ks (5703538244353)

Detský bazén Bestway 55030

Detský bazén Bestway 55030
Detail

Detský bazén Bestway 55030 je krásny, detský, samonosný bazén s morským motívom, ktorý spestrí horúce letné dni na záhrade, kde sa môže Vaše dieťa vyšantiť. Steny bazéna sú vyrobené z kvalitného a pevného PVC materiálu. Špecifikácia:Rozmery: 183 x 38 cmObjem bazéna: 946 litrovKvalitný pevný materiálKrásna grafikaZáplata je súčasťou baleniaBalenie: 45 x 14,5 x 14,5 cmVáha: 2,08 kgPri kúpaní deti je dôležité, aby boli pod dozorom dospelej osoby. (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Detský bazén Bestway 55030 , Niceboy vega x pro (vega-x-pro)

Nafukovací bazén Bestway 51024

Nafukovací bazén Bestway 51024
Detail

Farebný, nafukovací bazén Bestway 51024 s priemerom 102 cm poskytne Vášmu dieťaťu veľa zábavy. Bazén je to, čo potrebuje v horúcich, slnečných dňoch. Bazén sa skladá z 3 nafukovacích krúžkov, ktoré zaisťujú stabilitu celej konštrukcie a má tiež blokádu proti úniku vzduchu. Vďaka svojej veľkosti je vhodný nie len do záhrady ale i na balkón.Technické údajeBazén Ø 102 cm x 25 cmObjem vody 101 lVyrobený z odolného materiálu PVC s hrúbkou 0,19 mm3 komory nafúknuté samostatneDno bazénu nie je nafúkanéĽahká demontáž na uskladnenieObsahuje opravnú sadu (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Nafukovací bazén Bestway 51024 , Ascaso steel uno pid, black & wood (uno.22)

Detský bazén Bestway 55029

Detský bazén Bestway 55029
Detail

Detský bazén Bestway 55029 je krásny, detský, samonosný bazén s morským motívom, ktorý spestrí horúce letné dni na záhrade, kde sa môže Vaše dieťa vyšantiť. Steny bazéna sú vyrobené z kvalitného a pevného PVC materiálu. Špecifikácia:Rozmery: 152 x 25 cmObjem bazéna: 435 litrovKvalitný pevný materiálKrásna grafikaZáplata je súčasťou baleniaVáha: 1,3 kgPri kúpaní deti je dôležité, aby boli pod dozorom dospelej osoby. (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Detský bazén Bestway 55029 , Mivv speed edge black stainless steel pre yamaha x-max 300 (2017 >) (y.062.lrb)

Bestway Vírivý bazén Lay-Z Spa Maledivy HydroJet Pro

Bestway Vírivý bazén Lay-Z Spa Maledivy HydroJet Pro
Detail

Vírivý bazén Lay-Z-Spa Maledivy HydroJet Pro je skvelou voľbou pre relaxáciu. Poskytuje ukľudňujúci masážny zážitok až pre 7 osôb. Súčasťou vírivky sú tiež 7-farebné LED svetlá ColorJet, ktoré dodávajú vášmu vírivému prostrediu eleganciu, príjemnú atmosféru a osobitosť.Masážny systém HydroJet Pro ponúka dva spôsoby, ako relaxovať vo vírivke. 8 trysiek HydroJet obklopuje bočné steny, aby uvoľňovali cielené prúdy vody, zatiaľ čo 180 otvorov AirJet uvoľňuje bubliny zo spodnej časti vírivky a vytvára teplé prostredie bublinkovej vírivky. Tento upokojujúci masážny systém vám pomôže relaxovať a oddýchnuť si.Nafukovacie steny a vnútorné nosníky tohto kúpeľa sú vyrobené z odolného materiálu DuraPlus odolného voči prepichnutiu, čo zabraňuje poškodeniu. Tento typ vnútornej konštrukcie zabraňuje roztiahnutiu, čo umožňuje vírivke zachovať si rovnaký tvar bez ohľadu na to, koľkokrát je nafúknutá a vyfúknutá.Obsiahnutá funkcia automatického ohrevu Freeze Shield zabraňuje zamrznutiu vnútorných komponentov pri nižších teplotách a zaisťuje tak, že si môžete svoju vírivku užívať rok čo rok. Digitálny panel na ovládanie vírivky a čerpadla s integrovaným filtračným systémom zahŕňa držiaky nápojov a je prístupný z vírivky. Energeticky úsporný je vďaka časovaču, ktorý riadi systém vyhrievania. Vyhrievanie vírivky je možné naprogramovať až 40 dní vopred pre budúce použitie.Dávkovač chemikálií ChemConnect zaisťuje stabilnú koncentráciu chlóru vo vírivke. Bazén ponúka zosilnený kryt s bezpečnostnými uzamykacími sponami. Nafukovacie kreslo a sedátko vám zaistia maximálne pohodlie pri užívaní vírivky.Maximálny objem vody je 1050 litrov.Vlastný prietok vody: 1325 l/hodina.Maximálny tepelný výkon je 40°.Balenie obsahuje: 1 vírivku, 1 kryt bazéna, 1 čerpadlo vírivky, 1 dávkovač chemikálií ChemConnect, vložku filtra (VI), 2 vodné LED diódy, súpravu na opravy, systém HydroJet Pro. (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Vírivý bazén Lay-Z Spa Maledivy HydroJet Pro , T-class 1991, veľ. m, tsa, pp, doublelock (červená), 55 x 39 x 22 cm (8594206310664)

Bestway Nafukovací bazén Minnie, 122 x 25 cm

Bestway Nafukovací bazén Minnie, 122 x 25 cm
Detail

Tento nádherný bazénik s potlačou Minnie je ideálny na osvieženie malých detí. Skladá sa z 3 rovnakých kruhov, ktoré sú vhodné aj ako opora detí.Technické parametre: súčasťou balenia: náplasť pre prípadnú opravu max. kapacita vody: 140 l rozmer bazéna: 122 x 25 cm vek: 2+ vždy pod dohľadom dospelej osoby (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nafukovací bazén Minnie, 122 x 25 cm , Peak design everyday case na iphone 13 pro max charcoal (m-mc-as-ch-1)

Bestway Nafukovací bazén Mickey, 122 x 25 cm

Bestway Nafukovací bazén Mickey, 122 x 25 cm
Detail

Krásny detský nafukovací bazénik s obľúbenými postavičkami od Walta Disney poskytne deťom veľa zábavy a osvieženia počas horúcich letných dní. Bazénik má 3 vzduchové komory a bezpečnostné ventily. Je vyrobený z kvalitného a odolného vinylu. Technické parametre a špecifikácia: max. kapacita vody: 140 l súčasťou balenia je 1 opravná sada používajte iba pod dohľadom dospelej osoby odporúčaný vek: 2+ (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nafukovací bazén Mickey, 122 x 25 cm , Peak design everyday case na iphone 12 pro max charcoal (m-mc-ag-ch-1)

Nafukovací bazén 152 x 30 cm Bestway 51004

Nafukovací bazén 152 x 30 cm Bestway 51004
Detail

Nafukovací bazén 152 x 30 cm Bestway 51004, ktorý očarí svojou grafikou a farebnosťou, poteší každé dieťa. Tento nafukovací bazén sa stane počas letných dní skvelým doplnkom do záhrady, v ktorom zažijú veľa zábavy. Bazén pozostáva z troch oddelených vzduchových komôr v tvare krúhu, chránených proti úniku vzduchu smerom von. Je vyrobený z mäkkého, odolného materiálu. Malá veľkosť a hmotnosť umožňuje, že ho môžete vziať kamkoľvek na pláž, do záhrady alebo na dovolenku.Bazén je vhodný pre deti od 3 rokov.Špecifikácia bazéna: Materiál vinyl o hrúbke: 0,19 mm Navrhovaná kapacita bazéna: 282 litrov Rozmer bazéna: priemer: 152 cm výška: 30 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Nafukovací bazén 152 x 30 cm Bestway 51004 , Peak design everyday case na iphone 11 pro max charcoal (m-mc-ac-ch-1)

Nafukovací detský bazén Bestway 51026

Nafukovací detský bazén Bestway 51026
Detail

Nafukovací dětský bazén Bestway 51025 je senzačným doplnkom každej záhrady. Nafukovací bazén, v ktorom sa môže Vaše dieťa vyšantiť je presne to, čo potrebuje v horúcich, slnečných dňoch. Bazén je vyrobený z kvalitného PVC materiálu a je vhodný pre deti od 2 rokov.Špecifikácia:Priemer bazéna: 122 cmVýška bazéna: 25 cmObjem: 140 litrovKvalitný materiál PVC 0,19mm3 nezávislé nafukovacie komoryJednoduchá montáž a demontážBezpečnostné ventilyZáplata je súčasťou baleniaBalenie: 29 x 32 x 5 cmCertifikát CENevhodné do 2 rokovPoužívajte len pod dozorom dospelej osoby. (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Nafukovací detský bazén Bestway 51026

Nafukovací detský bazén Bestway 93403

Nafukovací detský bazén Bestway 93403
Detail

Nafukovací detský bazén Bestway 93403 s grafikou pretekárskych vozidiel Hot Wheels je najnovšou ponukou pre každého malého fanúšika týchto automobilov. Bazén je vyrobený z troch nafukovacích krúhov s poistnými ventilmi. Bazén je vyrobený zo silného vinylu. Bazén je vhodný pre deti od 2 rokov.Technické špecifikácie:bazén Ø 122 cm x 25 cm140 litrov vodyvyrobené z odolného vinylugrafika s autamiopravná lepiaca sadaUpozornenie: Tento výrobok je určený len na domáce použitie a pod dohľadom dospelej osoby.Rozmer balenia:dĺžka: 25 cmšírka: 5,5 cmvýška: 25 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Nafukovací detský bazén Bestway 93403

Nafukovací detský bazén Bestway 51061

Nafukovací detský bazén Bestway 51061
Detail

Nafukovací detský bazén Bestway 51061 s rozmermi 61cm x 15 cm je určený pre deti od 2 rokov. Bazén je vyrobený z odolného vinylového materiálu, má dve vzduchové komory a bezpečnostný ventil na ochranu proti úniku vzduchu. Skladá sa z 2 nafukovacích kruhov, každý z nich sa nafukuje samostatne. Na dne bazéna sú vytlačené veselé zvieratká, ktoré spríjemnia každý kúpeľ. Technické dáta:Priemer: 61 cmVýška: 15 cmObjem 21 litrov s odporúčanou náplňou 75%.Odolný vinylový materiálPoistné ventilyModrá farbaOpravná záplataRozmer balenia: 27 cm x 16,5 cm x 2 cmVšetky deti sa veľmi rady hrajú v bazéne a ponúkaný výrobok sa bude skvele hodiť v byte na balkóne ale aj vonku na terase alebo záhrade. Používať len pod dozorom dospelej osoby. (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Nafukovací detský bazén Bestway 51061

Bestway Nafukovací bazén Summer Days, 2,41m x 2,41m x 1,40m

Bestway Nafukovací bazén Summer Days, 2,41m x 2,41m x 1,40m
Detail

Nafukovací bazén sa skvele hodí na letný oddych a relaxáciu v záhrade. V bazéne je pohodlná lavica na ktorú sa usadíte a vaše deti medzitým môžu šantiť v plytkej vode. Veľké tienidlo UV Careful™ poskytne bezpečný tieň pre zábavu na slnku. Bazén má extra široké bočné steny pre maximálne pohodlie. Strieška nie je odnímateľná.Maximálna kapacita vody je 850 l. (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nafukovací bazén Summer Days, 2,41m x 2,41m x 1,40m

Bestway Nafukovací bazén rodinný, 213 x 206 x 69 cm

Bestway Nafukovací bazén rodinný, 213 x 206 x 69 cm
Detail

Skvelý nafukovací rodinný bazén ponúka maximálne pohodlie vďaka 2 držiakom na studené nápoje, 2 nafukovacím vankúšikom na sedenie a 2 opierkam hlavy. Bazén je vyrobený z odolného a testovaného PVC. Má pevnú konštrukciu vďaka obzvlášť širokých bočným stenám. Voda sa ľahko a rýchlo vypúšťa dvoma blokujúcimi sa ventilmi. Technické parametre a špecifikácie: odporúčaný objem vody: 575 l súčasťou balenia 1 opravná záplata rozmery bazéna: 213 x 206 x 69 cm rozmery balenia: 39 x 39 x 12,5 cm vhodné pre deti od 6 rokov, ale vždy len pod dohľadom dospelej osoby (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nafukovací bazén rodinný, 213 x 206 x 69 cm

Bestway Podložka pod bazén 396 cm x 396 cm

Bestway Podložka pod bazén 396 cm x 396 cm
Detail

Podložka pod bazén poskytuje vyššiu ochranu pre dno bazéna. Chráni bazénové dno pred mechanickým poškodením pevnými a ostrými predmetmi. Je kompatibilná s nadzemnými bazény do priemeru 3,66 m. Materiál: PE. Rozmer podložky: 396 x 396 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Podložka pod bazén 396 cm x 396 cm

Bestway Nafukovací bazén rodinný Paradise, 231 x 231 x 51 cm

Bestway Nafukovací bazén rodinný Paradise, 231 x 231 x 51 cm
Detail

Štýlový rodinný nafukovací bazén Paradise nielen skvele vyzerá, ale ponúka tiež zábavu pre celú rodinu. Pohodlne sa usaďte a oddýchnite si na vstavanom nafukovacom sedátku, zatiaľ čo sa deti hrajú. Bazén má nádhernú potlač palmových listov na vonkajších stenách bazéna a 1 držiak na chladný nápoj. Technické parametre a špecifikácie: rýchle a jednoduché zostavenie odporúčaný objem vody: 282 l súčasťou balenia 1 vysoko odolná záplata rozmery bazéna: 231 x 231 x 51 cm rozmery balenia: 39 x 39 x 15 cm vhodné pre deti od 6 rokov, ale vždy len pod dohľadom dospelej osoby (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nafukovací bazén rodinný Paradise, 231 x 231 x 51 cm

Bestway Zelený štvorhranný rodinný bazén, 200 x 146 x 48 cm

Bestway Zelený štvorhranný rodinný bazén, 200 x 146 x 48 cm
Detail

Modrý štvorhranný rodinný bazén vám zaistí veľa osvieženia a zábavy. Je vyrobený z pevného a vopred otestovaného vinylu. Má dva rovnaké prstence, veľmi silné postranné steny, 2 trojfázové prepojovacie ventily. Voda sa z bazéna vypúšťa ľahko použiteľným ventilom. Technické parametre a špecifikácie: odporúčaný objem vody: 450 l súčasťou balenia 1 vysoko odolná záplata rozmery bazéna: 201 x 150 x 51 cm vhodné pre deti od 6 rokov, ale vždy len pod dohľadom dospelej osoby (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Zelený štvorhranný rodinný bazén, 200 x 146 x 48 cm

Bestway Nafukovací bazén 3D morský svet, 262 x 175 x 51 cm

Bestway Nafukovací bazén 3D morský svet, 262 x 175 x 51 cm
Detail

Nafukovací bazénik 3D nadchne každého milovníka vodných radovánok! Bazén má extrémne široké bočné steny a dva blokovacie rýchlouzávery. Balenie obsahuje 2 páry 3D okuliarov a hŕstku krištáľového pokladu. Toto leto bude 3D dobrodružstvo úplne novou zábavou! Ponorte sa hlboko do podmorského sveta a pripojte sa k lovu kryštálov. Technické parametre: objem: 778 l balenie obsahuje opravnú sadu vyrobené z kvalitného a odolného vinylu s hrúbkou 0,27 mm rozmer: 262 x 175 x 51 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nafukovací bazén 3D morský svet, 262 x 175 x 51 cm

Bestway Nafukovací bazén s basketbalovými košmi, 254 x 168 x 102 cm

Bestway Nafukovací bazén s basketbalovými košmi, 254 x 168 x 102 cm
Detail

Nafukovací bazén Family Basketball s dvoma basketbalovými košmi umožňuje viacúčelové použitie - kúpanie aj hru s loptou. Bazén je vhodný do záhrady rodinných domov, je robustný s extra širokými bočnými stenami. Obsahuje 2 nafukovacie lopty. Súčasťou balenia je aj záplata pre drobné opravy. Kapacita vody: 636 litrov. (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nafukovací bazén s basketbalovými košmi, 254 x 168 x 102 cm

Bestway 67003 203 x 152 x 22 cm

Bestway 67003 203 x 152 x 22 cm
Detail

Semišový nafukovací matrac vám perfektne poslúži na dovolenke alebo vyrieši váš problém s príležitostným spaním pre návštevy. Vyrobený z pevného a vopred otestovaného vinylu. Mäkučký semišový povrch si vás získa na prvý dotyk. Robustná Coil Beam konštrukcia. Nafukovací matrac je vybavený závitovým ventilom pre rýchle nafúknutie aj vyfúknutie. Vhodné pre vnútorné a vonkajšie použitie. Odolná záplata pre prípadné opravy je súčasťou balenia. Maximálna zaťažiteľnosť 295 kg.Upozornenie: nepoužívajte ostré predmety nedávajte matrac na vodu prosím nenechávajte deti bez dozoru dospelej osoby (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway 67003 203 x 152 x 22 cm

Bestway Bazén 946l (6942138913774)

Bestway Bazén 946l (6942138913774)
Detail

Bazén okrúhly, s rozmermi 38×183×183 cm, kapacita 946l, vhodné od 2 rokov . (alza.sk)

Podobné produkty ako Bestway Bazén 946l (6942138913774)

Bestway Bazén Ostrov (6942138952179)

Bestway Bazén Ostrov (6942138952179)
Detail

Detský bazén – nafukovací, okrúhly tvar, objem 59l, rozmery 237×201×104cm (D׊×V), so šmykľavkou a s dekoratívnymi doplnkami, motív pláž K letu neodmysliteľne patrí kúpanie. Doprajte svojim deťom najlepšie kúpanie s detským bazénikom BESTWAY. Ocenia ho deti už od 2 rokov. Nafukovací bazén pre deti jednoducho sprevádzkujete a podľa potreby ľahko premiestnite. Jeho objem 59 l so sebou prináša dostatok priestoru na detské hry. Na detský bazénik BESTWAY bol zvolený okrúhly tvar, ktorý je vhodný na akékoľvek miesto. Určite oceníte nadštandardnú výbavu bazénika. Dodáva sa so šmykľavkou a s dekoratívnymi doplnkami. Výrobným materiálom bazéna pre deti BESTWAY je PVC, takže s deťmi vydrží dlhý čas. Jeho rozmery sú 104 × 201 × 237 cm (V × Š × H). Zásadné prednosti detského bazénika Bestway Bazén Ostrov Spríjemnite deťom pobyt na záhrade obstaraním detského bazénika BESTWAY Využijú ho deti od 2 rokov Detský nafukovací bazén sa vyznačuje jednoduchou manipuláciou Objem... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bestway Bazén Ostrov (6942138952179)

Bestway Pumpa nožná, 28 x 22 cm

Bestway Pumpa nožná, 28 x 22 cm
Detail

Táto univerzálna nožná pumpa je vhodná pre všetky druhy nafukovacích bazénov, ležadiel i kresiel. Pumpa je ľahká, skladná a má plastový háčik na zavesenie. (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Pumpa nožná, 28 x 22 cm

Bestway Nafukovací bazén Fast Set, 305 x 66 cm, kartušová filtrácia

Bestway Nafukovací bazén Fast Set, 305 x 66 cm, kartušová filtrácia
Detail

Bestway nadzemný kruhový bazén Fast Set je skvelý rodinný bazén, ktorý zostavíte v priebehu niekoľkých minút. Stačí rovná plocha a nafúknuť vrchný kruh. Telo bazéna sa zdvihne, akonáhle bazén naplníte vodou.Sada obsahuje filtračné čerpadlo a filtračnú vložku, ktorá udržuje vodu čerstvú a čistú. Dodáva sa tiež s vypúšťacím ventilom na reguláciu prietoku, ktorý umožňuje rýchle vypustenie na konci sezóny.Extra silné bočné steny tohto bazéna sú vyrobené z materiálu Tritech™, 3-vrstvového vystuženého materiálu s jadrom z polyesterovej siete uzavretého medzi dvoma vrstvami PVC materiálu s vysokou rozchodnosťou. To vytvára celkovú hrúbku 0,40 - 0,80 mm (rozmer 16-32) v závislosti od veľkosti bazéna a ponúka vynikajúcu pevnosť a trvanlivosť, takže bazén využijete aj v ďalších rokoch.Obsah balenia: 1 bazén, 1 filtračné čerpadlo (220-240 V) s kompatibilnou kazetou 58093, 1 záplata na opravu pod hladinou vody. (4home.sk)

Podobné produkty ako Bestway Nafukovací bazén Fast Set, 305 x 66 cm, kartušová filtrácia

Nobby Domček Woodland Jessi 42,5 x 27 x 22 cm

Nobby Domček Woodland Jessi 42,5 x 27 x 22 cm
Detail

Charakteristika Domček Woodland Jessi 42,5x27x22cm: Drevený domček z prírodného jedľového dreva pre škrečky, myši a ostatné hlodavce Nobby Woodland Jessi s rozmermi 42,5x27x22cm. Ak má váš hlodavec rád doplnky klietok bez plastu, potom je tento drevený domček zo série Woodland ako stvorený pre vášho hlodavca. Skvele doplní interiér klietky, je dobrý na šplhanie a schovávanie sa. Pri spracovaní prírodných materiálov sa rozmery môžu mierne líšiť. poskytuje tiché útočisko pre hlodavce; ideálne miesto pre hniezdo a na spánok vyrobené z prírodného jedľového dreva domček je vhodný doplnok na obrusovanie zubov Ak by mal byť tento domček dlhšiu dobu používaný vo vonkajšom výbehu, malo by byť drevo ošetrené nezávadným ochranným náterom. Materiál: prírodné jedľové drevo Rozmer: 42,5x27x22cm Výrobca: Nobby (Nemecko) Upozornenie: Kontrolujte pravidelne domček a v prípade poškodenia ho ihneď vymeňte, aby nemohlo dôjsť k zraneniu zvieraťa. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nobby Domček Woodland Jessi 42,5 x 27 x 22 cm

Teplomer do bazéna Bestway 58072

Teplomer do bazéna Bestway 58072
Detail

Plavajúci teplomer do bazéna Bestway umožňuje určiť teplotu vody v záhradnom bazéne. Nameraná teplota je zobrazená v stupňoch Celzia alebo Fahrenheita. Teplomer voľne pláva, ale vďaka šnurky, ktorá je súčasťou, je ľahké ho udržať na jednom mieste. (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Teplomer do bazéna Bestway 58072

Detský bazén Dino Bestway 55022

Detský bazén Dino Bestway 55022
Detail

Detský bazén Dino Bestway 55022 je klasický záhradný bazén vyrobený zo silného vinylového materiálu, ktorý sa po naplnení vodou rozširuje. Steny bazéna majú grafiku s dinosaurami, vďaka čomu ich pravdepodobne ocení každý fanúšik týchto tvorov. bazén je ideálny pre malé deti, ktoré sa v ňom pobavia v horúcich letných dňoch.Technické údaje:Rozmer: 183 cm x 38 cmObjem bazéna: 946 lPevný materiál z PVCFarebná grafika s dinosauramiOpravná opravaPri kúpaní deti je dôležité, aby boli pod dozorom dospelej osoby. (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Detský bazén Dino Bestway 55022

Nafukovací bazén 305x183 Bestway 54009

Nafukovací bazén 305x183 Bestway 54009
Detail

Nafukovací bazén 54009 Bestway ponúka osvieženie počas teplých slnečných dní pre celú rodinu. Veľkosť a pevnosť bazéna zabezpečuje, že rodičia sa môžu smelo pridať k svojim deťom a zažiť spolu veľa zábavy. Čo môže byť zábavnejšie, ako v letné dni poriadne povystrájať vo svojom vlastnom bazéne. Bazén má dve oddelené vzduchové komory, chránené proti úniku vzduchu bezpečnostným ventilom. Kúpanie v bazéne v modro-bielej farbe a s mäkkými nafukovacími stenami poskytuje bezpečné kúpanie. Súčasťou bazéna je aj opravná sada.Odporúčaný vek od 6 rokov.Technické dáta: Rozmery bazéna: 305 cm x 183 cm x 56 cm dĺžka/ šírka/ výška Objem vody: 1161 l , pri naplnení na 75 % Pevný PVC materiál s hrúbkou: 0,32mm Hmotnosť cca 7 kg (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Nafukovací bazén 305x183 Bestway 54009

Nafukovací bazén 262x175 Bestway 54006

Nafukovací bazén 262x175 Bestway 54006
Detail

Nafukovací bazén Bestway 54006 ponúka osvieženie počas teplých slnečných dní pre celú rodinu. Veľkosť a pevnosť bazéna zabezpečuje, že rodičia sa môžu smelo pridať k svojim deťom a zažiť spolu veľa zábavy. Čo môže byť zábavnejšie, ako v letné dni poriadne povystrájať vo svojom vlastnom bazéne. Bazén má dve oddelené vzduchové komory, chránené proti úniku vzduchu bezpečnostným ventilom. Kúpanie v bazéne v modro-bielej farbe a s mäkkými nafukovacími stenami poskytuje bezpečné kúpanie. Súčasťou bazéna je aj opravná sada.Odporúčaný vek od 6 rokov.Technické dáta: Rozmery bazéna: 262 cm x 175 cm x 51 cm dĺžka/ šírka/ výška Objem vody: 778 l Pevný PVC materiál s hrúbkou: 0,27mm Hmotnosť cca 4,9 kg (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Nafukovací bazén 262x175 Bestway 54006
BESTWAY Steel Pro MAX 3,66 m × 1 m (56418), Cold Steel 4 Max Scout (AUS10A) (705442019428), Bestway Matrac 188 × 99 × 22 cm (6941607343883), HARROWS STEEL CLUB 22 g (05-T02-22), HARROWS STEEL MATRIX 22 g (05-T03-22), Force 27 × 1 1/4, AV 35 mm (8592627000331), HARROWS STEEL Silver Arrow 22 g (05-T04-22), X-CRAWLEE PRO 1 : 10 (4005299440670), Mivv Urban Stainless Steel pre Yamaha X-Max 300 (2017 >) (C.YA.0011.B), Kine-MAX Pro-Resistance Band Kit – Súprava posilňovacích gúm, level 1 – 4 (8592822000716), Ortovox Trad 22 Dry black steel (4251877709404), 27 MSI PRO MP271, 27 MSI PRO MP271P, Bestway Air Bed Klasik 185 × 76 × 22 cm Jr. Twin 67000, Peak Design Everyday Case iPhone 14 Pro Max – Sage (M-MC-BC-SG-1), Peak Design Everyday Case iPhone 14 Pro Max – Charcoal (M-MC-BC-CH-1), M-Pets Orbit 27 × 27 × 9 cm (6953182722472), DUVO+ Canvas Korytnačka 27 × 22 × 7 cm (5414365359805), Harrows Steel Pro Brass medium T01-M s kovovým hrotom (05-T01-M), FOX Mini Micron X 4 + 1 (5056212140756), Skrinka na topánky so 4 policami 50 x 27 x 80 cm masívne dubové drevo, 331746, Adaptér k lakťovej opierke 56190 CHEVROLET AVEO (LAM56190), BAMBO NATURE 1 2 – 4 kg, 22 ks (5703538244353), Niceboy VEGA X PRO (vega-x-pro), Ascaso Steel UNO PID, Black & Wood (UNO.22), Mivv Speed Edge Black stainless steel pre Yamaha X-Max 300 (2017 >) (Y.062.LRB), T-class 1991, veľ. M, TSA, PP, DoubleLock (červená), 55 x 39 x 22 cm (8594206310664), Peak Design Everyday Case na iPhone 13 Pro Max Charcoal (M-MC-AS-CH-1), Peak Design Everyday Case na iPhone 12 Pro Max Charcoal (M-MC-AG-CH-1), Peak Design Everyday Case na iPhone 11 Pro Max Charcoal (M-MC-AC-CH-1)