Bepanthen baby masť (3,5 g) (3832756)

Produkt Bepanthen baby masť (3,5 g) (3832756) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bepanthen baby masť (3,5 g) (3832756) upraviť a produkt hľadať znova.

Bepanthen Baby masť (3,5 g) (3832756)

Detail

Masť - hmotnosť 3.5g Každodenná jemná starostlivosť aj o tú najcitlivejšiu pokožku. Pomáha chrániť zadoček pred vznikom zaparenín. Vhodný na ošetrenie bradaviek po dojčení. ZloženieS mandľovým olejom a panthenolom na prirodzenú regeneráciu pokožky. UpozornenieBez parfumácie a umelých konzervačných látok. Bepanthen® Baby je zdravotnícky prostriedok. (alza.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Baby masť (3,5 g) (3832756) , Bepanthen baby masť (3,5 g) (3832756)

BEPANTHEN Baby masť 100 g

BEPANTHEN Baby masť 100 g
Detail

Doprajte vášmu dieťatku tú najlepšiu starostlivosť pre zadoček bez zaparenín! (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako BEPANTHEN Baby masť 100 g , Bepanthen baby masť (100 g) (3337269)

BEPANTHEN Baby masť 3,5 g

BEPANTHEN Baby masť 3,5 g
Detail

Masť pre celú rodinu. Stará sa o zadoček bábätka, ošetrí bradavky mamičky a je vhodný pri starostlivosti o suchú pokožku. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako BEPANTHEN Baby masť 3,5 g , Bepanthen baby - masť (30 g) (3799351)

BEPANTHEN Baby masť 30 g

BEPANTHEN Baby masť 30 g
Detail

Jemná každodenná starostlivosť a ochrana pred začervenaním zadočku. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako BEPANTHEN Baby masť 30 g , Bepanthen sensiderm krém 20 g (3023562)

Bepanthen Baby mast 30 g

Bepanthen Baby mast 30 g
Detail

Bepanthen Baby Obsah: 30g Charakteristika: Masť Bepanthen pomáha chrániť pokožku detského zadočka pred začervenaním. Vytvára na pokožke priedušnú transparentnú vrstvu. Obsahuje pantenol (provitamín B5). Podporuje prirodzenú regeneračnú schopnosť pokožky. Vhodná pre najmenšie deti: klinicky testované. Použitie: Na čistý a suchý zadoček a jeho okolie naneste tenkú vrstvu ochrannej masti pri každom prebaľovaní. Na celý zadoček dieťatka stačí naniesť množstvo masti vo veľkosti hrášku. Masť sa dobre vstrebáva a nezanecháva na pokožke biely film. Masť je vhodná aj pre dospelých na starostlivosť o suchú pokožku náchylnú na podráždenie. Masť sa stará o bradavky namáhané dojčením. Používajte po každom dojčení. Pred dojčením odstráňte prípadné zvyšky masti. Viac na adcc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Bepanthen Baby mast 30 g , Medela purelan ™ lanolínová masť 7 g (7612367072922)

Bepanthen Baby mast 100 g

Bepanthen Baby mast 100 g
Detail

Bepanthen ochrana pokožky Obsah Bepanthen masť pre deti: 100g Charakteristika Bepanthen masť pre deti: Masť pomáha chrániť pokožku detského zadočka pred začervenaním. Vytvára na pokožke priedušnú transparentnú vrstvu. Obsahuje pantenol (provitamín B5). Podporuje prirodzenú regeneračnú schopnosť pokožky. Vhodná pre najmenšie deti: klinicky testované. Použitie: Na čistý a suchý zadoček a jeho okolie naneste tenkú vrstvu ochrannej masti pri každom prebaľovaní. Na celý zadoček dieťatka stačí naniesť množstvo masti vo veľkosti hrášku. Masť sa dobre vstrebáva a nezanecháva na pokožke biely film. Masť je vhodná aj pre dospelých na starostlivosť o suchú pokožku náchylnú na podráždenie. Masť sa stará o bradavky namáhané dojčením. Používajte po každom dojčení. Pred dojčením odstráňte prípadné zvyšky masti. Príbalový leták Bepanthen ochrana pokožky (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Bepanthen Baby mast 100 g , Kostihojová masť (270)

Bepanthen Baby masť 30 g

Bepanthen Baby masť 30 g
Detail

Charakteristika: Bepanthen sa používa na prevenciu vzniku zaparenín (plienkovej dermatitídy) a na ošetrenie prsných bradaviek počas kojenia (preventívna starostlivosť alebo liečba ragád, trhliniek). Bepanthen masť v ochrane pred príčinami vzniku zaparenín účinkuje dvoma spôsobmi: 1)Napomáha prirodzenej regenerácii pokožky: Bepanthen masť obsahuje provitamín B5, ktorý zľahka napomáha prirodzenej regenerácii citlivej pokožky a zachováva ju jemnú, hladkú a hydratovanú. Navyše Bepanthen zadržiava v pokožke jej prirodzenú vlhkosť, a zabezpečuje tak optimálne podmienky na regeneráciu jemnej pokožky vášho bábätka. 2)Chráni: Je klinicky overené, že Bepanthen účinkuje vytvorením dlhotrvajúcej priehľadnej vrstvy, a chráni tak aj tú najcitlivejšiu pokožku pred podráždením a trením. Obsah olejov i vody udržiava pokožku zdravú a hydratovanú, čo je veľmi dôležité na zachovanie jej prirodzenej obranyschopnosti. Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky produktu. Na sliznice a otvorené rany. Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok sa môže používať počas tehotenstva a v období dojčenia na ošetrenie prsných bradaviek. Vďaka šetrnému zloženiu si pred kojením mamička nemusí umývať ošetrenú bradavku. Použitie: Prevencia zaparenín: Po každej výmene plienky naneste na čistý a suchý zadoček vášho bábätka tenkú vrstvu Bepanthenu. Bepanthen poskytuje zvýšený komfort pre dieťa i matku, pretože nie je lepkavý a ľahko sa zmýva. Ošetrenie bradaviek:Po každom kojení si bradavku a prsný dvorec umyte čistou vodou a ošetrite Bepanthenom. Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Baby masť 30 g , Ľevandulová masť (276)

Bepanthen Baby masť 1x100 g

Bepanthen Baby masť 1x100 g
Detail

Masť pomáha chrániť pokožku detského zadočka pred začervenaním. Vytvára na pokožke priedušnú transparentnú vrstvu. Obsahuje pantenol (provitamín B5). Podporuje prirodzenú regeneračnú schopnosť pokožky. Vhodná pre najmenšie deti: klinicky testované. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Baby masť 1x100 g , Rakytníková masť (273)

Bepanthen Baby masť 1x30 g

Bepanthen Baby masť 1x30 g
Detail

Masť pomáha chrániť pokožku detského zadočka pred začervenaním. Vytvára na pokožke priedušnú transparentnú vrstvu. Obsahuje pantenol (provitamín B5). Podporuje prirodzenú regeneračnú schopnosť pokožky. Vhodná pre najmenšie deti: klinicky testované. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Baby masť 1x30 g , Harmančeková masť (275)

Bepanthen Baby masť, 100 g

Bepanthen Baby masť, 100 g
Detail

Bepanthen Baby masť, 100 g Masť pomáha chrániť pokožku detského zadočka pred začervenaním. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Baby masť, 100 g , Panthenol + masť 11 % (692)

Bepanthen Baby masť (100 g) (3337269)

Bepanthen Baby masť (100 g) (3337269)
Detail

Masť - objem 100 ml - hmotnosť 100g Každodenná jemná starostlivosť aj o tú najcitlivejšiu pokožku. Pomáha chrániť zadoček pred vznikom zaparenín. Vhodný na ošetrenie bradaviek po dojčení. ZloženieS mandľovým olejom a panthenolom na prirodzenú regeneráciu pokožky. UpozornenieBez parfumácie a umelých konzervačných látok. Bepanthen® Baby je zdravotnícky prostriedok. (alza.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Baby masť (100 g) (3337269) , Ziaja mamma mia lanolínová masť na bradavky 15 g (5901887030164)

Bepanthen Baby - Masť (30 g) (3799351)

Bepanthen Baby - Masť (30 g) (3799351)
Detail

Masť - objem 30 ml - hmotnosť 30g Každodenná jemná starostlivosť aj o tú najcitlivejšiu pokožku. Pomáha chrániť zadoček pred vznikom zaparenín. Vhodný na ošetrenie bradaviek po dojčení. ZloženieAqua (water), Lanolin, Paraffinum liquidum, Petrolatum,, Panthenol, Prunus amygdalus dulcis oil, Cera alba, Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Ozokerite, Glyceryl oleate, Lanolin alcoholS mandľovým olejom a pantenolom na prirodzenú regeneráciu pokožky. UpozornenieBez parfumovania a umelých konzervačných látok. Bepanthen® Baby je zdravotnícky prostriedok. (alza.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Baby - Masť (30 g) (3799351) , Konopná regeneračná masť 70% (60023)

Bepanthen Baby masť, 1 x 30 g

Bepanthen Baby masť, 1 x 30 g
Detail

Bepanthen Baby masť, 1 x 30 g Masť pomáha chrániť pokožku detského zadočka pred začervenaním. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Baby masť, 1 x 30 g , Green-idea propolisová masť (871)

Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 30 g

Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 30 g
Detail

Bepanthen Baby Care, 30 g, Na zapareniny pre deti, Prípravok Bepanthen Baby Care zabraňuje vzniku zaparenia a vytvára ochrannú vrstvu na detskej pokožke. Vlastnosti: chráni pred tvorbou zaparenín regeneruje už vzniknuté zapareniny vytvára na pokožke jemný, celkom nedráždivý ochranný film zvláčňuje a zjemňuje pokožku navracia pokožke komfortný pocit intenzívne hydratuje Použitie: Nanášajte podľa potreby v tenkej vrstve na umytú a osušenú pokožku, najlepšie pri výmene plienok. (notino.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Baby Care masť na prebaľovanie proti zapareninám 0 – 36 mesiacov 30 g , Panthenol + masť pre dojčence 11 % (701)

BEPANTHEN Masť Baby 30g

BEPANTHEN Masť Baby 30g
Detail

Bepanthen Baby Masť (kozmetický výrobok) je určený na každodennú starostlivosť o pokožku zadočku, pomáha ho chrániť pred vznikom zaparenín. Vďaka dexpantenolu a ochranným lipidom (napr. mandľovému olejmi) prispieva k posilneniu kožnej bariéry, hydratuje a regeneruje pokožku. Charakteristika: - ľahko sa rozotiera - pokožku regeneruje a hydratuje (nevysušuje) - obsahuje dexpanthenol, ktorý prispieva k obnove prirodzenej kožnej bariéry - vhodný na každodenné používanie - klinicky overený účinok Pre dojčiace mamičky: Bepanthen Baby Masť sa stará o dojčením namáhané bradavky. Na starostlivosti o suchú pokožku, vhodný pre celú rodinu: Bepanthen Baby Masť podporuje regeneráciu suchej a namáhanej pokožky. Udržuje ju pružnú a hydratovanú. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako BEPANTHEN Masť Baby 30g , Regina revitalizačná masť na pery (8595002331037)

BEPANTHEN Tattoo masť 30 g

BEPANTHEN Tattoo masť 30 g
Detail

Intenzívna starostlivosť o tetovanú pokožku s obsahom panthenolu pre rýchlu prirodzenú regeneráciu. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako BEPANTHEN Tattoo masť 30 g , Topvet nechtíková masť 100 ml (8595643602480)

Bepanthen Care masť 30 g

Bepanthen Care masť 30 g
Detail

Obsah Mastu Mastu rektálna masť s aplikátorom 30 g Charakteristika Mastu Mastu sú prípravky určené na použtie pri hemoroidoch. Zmierňuje ťažkosti ako sú podráždenie, svrbenie, pálenie a mokvanie a podporuje hojenie rán. Máme formu masti a čapíkov. Liečba hemoroidov 1. a 2. štádia Fisúra ani (potrhanie epitelových buniek konečníka) Ekzém v okolí konečníka Zápalové procesy v oblasti konečníka Odstraňuje svrbenie a krvácanie Má protizápalový efekt, podporuje hojenie a vysušuje mokvajúcu pokožku Spôsob použitia Mastu 1 čapík sa 2x denne zavádza do konečníka. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Bepanthen Care masť 30 g , Sunlife nechtíková masť 100 ml (4022679116109)

Bepanthen Tattoo masť 30 g

Bepanthen Tattoo masť 30 g
Detail

Bepanthen Tattoo masť 30 g Intenzívna starostlivosť o tetovanú pokožku s obsahom pantenolu pre rýchlu prirodzenú regeneráciu. Zloženie s pantenolom vytvára na tetovanej pokožke ochrannú transparentnú vrstvu, ktorá prirodzene hydratuje, regeneruje a pomáha udržiavať ochrannú kožnú bariéru. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Tattoo masť 30 g , Truelife sonicbrush baby g (tlsbbg)

Bepanthen Baby

Bepanthen Baby
Detail

Masť pomáha chrániť pokožku detského zadočka pred začervenaním. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Baby , Dermacol magic cbd č.02 3,5 g (85974593)

Bepanthen Baby

Bepanthen Baby
Detail

Masť pomáha chrániť pokožku detského zadočka pred začervenaním. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Baby , Dermacol magic cbd č.03 3,5 g (85974609)

BEPANTHEN Tattoo masť 30 g, poškodený obal

BEPANTHEN Tattoo masť 30 g, poškodený obal
Detail

Intenzívna starostlivosť o tetovanú pokožku s obsahom panthenolu pre rýchlu prirodzenú regeneráciu. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako BEPANTHEN Tattoo masť 30 g, poškodený obal , Dermacol magic cbd č.01 3,5 g (85974586)

Bepanthen Tattoo masť na tetovanú pokožku 30 g

Bepanthen Tattoo masť na tetovanú pokožku 30 g
Detail

Intenzívna starostlivosť o tetovanú pokožku s obsahom pantenolu pre rýchlu prirodzenú regeneráciu. Zloženie s pantenolom vytvára na tetovanej pokožke ochrannú transparentnú vrstvu, ktorá prirodzene hydratuje, regeneruje a pomáha udržiavať ochrannú kožnú bariéru. Viac na adc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Bepanthen Tattoo masť na tetovanú pokožku 30 g , Pandora timeless 292379c01 (ag925/1000, 3,5 g) (5700303013756)

Bepanthen Tattoo masť na tetovanú pokožku 30 g

Bepanthen Tattoo masť na tetovanú pokožku 30 g
Detail

Charakteristika:Intenzívna starostlivosť o tetovanú pokožku s obsahom pantenolu pre rýchlu prirodzenú regeneráciu. Zloženie s pantenolom vytvára na tetovanej pokožke ochrannú transparentnú vrstvu, ktorá prirodzene hydratuje, regeneruje a pomáha udržiavať ochrannú kožnú bariéru.Masť je vhodná aj pre dospelých na starostlivosť o suchú pokožku náchylnú na podráždenie. Masť sa stará aj o bradavky namáhané dojčením. Používa sa po každom dojčení. Pred dojčením sa majú odstrániť prípadné zvyšky masti. Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice. Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Pre správne použitie sa masť nanáša 4x denne v tenkej vrstve na tetovanú pokožku. Masť vytvorí ochrannú transparentnú vrstvu, nezanecháva silný biely film a nemusí sa zmývať. Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Tattoo masť na tetovanú pokožku 30 g , Beaphar masť na labky 40 ml (8711231617784)

Bepanthen Tattoo masť na tetovanú pokožku 1x30 g

Bepanthen Tattoo masť na tetovanú pokožku 1x30 g
Detail

Intenzívna starostlivosť o tetovanú pokožku s obsahom pantenolu pre rýchlu prirodzenú regeneráciu. Zloženie s pantenolom vytvára na tetovanej pokožke ochrannú transparentnú vrstvu, ktorá prirodzene hydratuje, regeneruje a pomáha udržiavať ochrannú kožnú bariéru. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Tattoo masť na tetovanú pokožku 1x30 g , Nestlé baby sušienky 180 g (8000300278149)

Bepanthen Baby Care krém na zapareniny na detskú pokožku 12 36 months 100 g

Bepanthen Baby Care krém na zapareniny na detskú pokožku 12 36 months 100 g
Detail

Charakteristika: Bepanthen sa používa na prevenciu vzniku zaparenín (plienkovej dermatitídy) a na ošetrenie prsných bradaviek počas kojenia (preventívna starostlivosť alebo liečba ragád, trhliniek). Bepanthen masť v ochrane pred príčinami vzniku zaparenín účinkuje dvoma spôsobmi: 1)Napomáha prirodzenej regenerácii pokožky: Bepanthen masť obsahuje provitamín B5, ktorý zľahka napomáha prirodzenej regenerácii citlivej pokožky a zachováva ju jemnú, hladkú a hydratovanú. Navyše Bepanthen zadržiava v pokožke jej prirodzenú vlhkosť, a zabezpečuje tak optimálne podmienky na regeneráciu jemnej pokožky vášho bábätka. 2)Chráni: Je klinicky overené, že Bepanthen účinkuje vytvorením dlhotrvajúcej priehľadnej vrstvy, a chráni tak aj tú najcitlivejšiu pokožku pred podráždením a trením. Obsah olejov i vody udržiava pokožku zdravú a hydratovanú, čo je veľmi dôležité na zachovanie jej prirodzenej obranyschopnosti. Nepoužívajte: V prípade alergie na zložky produktu. Na sliznice a otvorené rany. Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok sa môže používať počas tehotenstva a v období dojčenia na šetrenie prsných bradaviek. Vďaka šetrnému zloženiu si pred kojením mamička nemusí umývať ošetrenú bradavku. Použitie: Prevencia zaparenín: Po každej výmene plienky naneste na čistý a suchý zadoček vášho bábätka tenkú vrstvu Bepanthenu. Bepanthen poskytuje zvýšený komfort pre dieťa i matku, pretože nie je lepkavý a ľahko sa zmýva. Ošetrenie bradaviek:Po každom kojení si bradavku a prsný dvorec umyte čistou vodou a ošetrite Bepanthenom. Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Baby Care krém na zapareniny na detskú pokožku 12 36 months 100 g , Casio baby-g bga-240-7a2er

OPHTHALMO-SEPTONEX očná mast 5 g

OPHTHALMO-SEPTONEX očná mast 5 g
Detail

Očná masť vhodná na liečbu nehnisavých zápalov, pri zápaloch viečok a spojoviek, pri poškodení rohovky a po úrazoch. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako OPHTHALMO-SEPTONEX očná mast 5 g , Casio baby-g bga-220-4a

VitA POS očná masť sterilná 5 g

VitA POS očná masť sterilná 5 g
Detail

Očná sterilná masť s obsahom vitamínu A je určená pre zlepšenie slzného filmu. Vhodná je pri ťažkostiach spojených s pocitom pálenia, svrbenia očí s pocitom sucha, alebo prítomností cudzích teliesok (napr. pri vetre, chlade, silnejšom slnečnom žiarení ...). Viac na adc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako VitA POS očná masť sterilná 5 g , Casio baby-g ba-125-1a

VitA POS očná masť sterilná 5 g

VitA POS očná masť sterilná 5 g
Detail

Charakteristika: VitA-POS® je obzvlášť jemná a vláčna očná masť, ktorá sa dobre rozotiera po očnom povrchu. Vitamín A je prirodzenou zložkou slzného filmu, ktorá podporuje znášanlivosť masti a stará sa o to, aby sa masť dobre zmiešala so slzami. Tým sa zmierni pocit pálenia, vysušenia alebo unavenosti očí. Očné viečka sa bez problémov kĺžu po rohovke a spojovke.-CARE® poskytuje oku nielen dostatočné zvlhčovanie, ale zároveň sa stará o dobrú regeneráciu rohovky a spojovky. Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. Pred šoférovaním alebo činnosťou vyžadujúcou neobmedzené videnie (masť obmedzuje videnie).V rozpore s návodom na použitie. Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom. Použitie: VitA-POS sa používa tak, aby sa zabránilo kontaktu hrotu tuby s okom alebo pokožkou tváre. Odstráňte ochranný uzáver, zakloňte hlavu zľahka dozadu, odtiahnite spodné viečko mierne od oka a naneste pomocou ľahkého stlačenia tuby malé množstvo masti do spojovkového vaku. Pomaly zatvorte očné viečko. Tubu po použití znovu starostlivo uzavrite. Frekvencia používania závisí od vašich individuálnych ťažkostí. Pri výraznom pocite vysušenia očí sa VitA-POS® zvyčajne používa trikrát denne. Obzvlášť sa odporúča podávanie večer pred spaním. Neexistuje žiadne obmedzenie, čo sa týka dĺžky používania. Po prvom otvorení spotrebujte do 3 mesiacov. Zloženie: retinolpalmitát - vitamín A (250 I.E/g), hustý parafín, tekutý parafín, biela vazelína, vosk z ovčej vlny Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako VitA POS očná masť sterilná 5 g , Casio baby-g bga-240-4a

Vita Pos očná masť sterilná 5 g

Vita Pos očná masť sterilná 5 g
Detail

Vita Pos očná masť sterilná 5 g VitA-POS® zlepšuje slzný film a ochraňuje očný povrch. VitA-POS® je obzvlášť jemná a vláčna očná masť obsahujúca vitamín A, ktorá sa dobre rozotiera po očnom povrchu. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Vita Pos očná masť sterilná 5 g , Casio baby-g ba-110pp-8a

Dekoračné pierka 5 g / Baby Blue

Dekoračné pierka 5 g / Baby Blue
Detail

Dekoračné pierka na dekorovanie pri rôznych spoločenských podujatiach, svadbách, hostinách, posedeniach, ozdobovanie kytíc, kúskov oblečenia a podobne. (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Dekoračné pierka 5 g / Baby Blue , Casio baby-g ba-110pp-7a

Ophtalmo-Septonex očná masť 1 x 5 g

Ophtalmo-Septonex očná masť 1 x 5 g
Detail

Ophtalmo-Septonex očná masť 1 x 5 g Očná masť Ophthalmo-Septonex, ktorej liečivo patrí do skupiny kvartérnych amóniových solí, má dezinfekčné vlastnosti a je preto vhodná na liečbu nehnisavých zápalov predného úseku oka. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Ophtalmo-Septonex očná masť 1 x 5 g

Ziaja Baby masť proti zapareninám 50 ml

Ziaja Baby masť proti zapareninám 50 ml
Detail

Ziaja Baby, 50 ml, Na zapareniny pre deti, Prípravok Ziaja Baby zabraňuje vzniku zaparenia a vytvára ochrannú vrstvu na detskej pokožke. Vlastnosti: chráni pred tvorbou zaparenín vytvára na pokožke jemný, celkom nedráždivý ochranný film regeneruje už vzniknuté zapareniny Použitie: Nanášajte podľa potreby v tenkej vrstve na umytú a osušenú pokožku, najlepšie pri výmene plienok. (notino.sk)

Podobné produkty ako Ziaja Baby masť proti zapareninám 50 ml

Pampers Active Baby 3 5-9KG 90KS

Pampers Active Baby 3 5-9KG 90KS
Detail

Detské plienky 6-10kg. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Pampers Active Baby 3 5-9KG 90KS

Hikari Vibra Bites Baby 5 g (042055222006)

Hikari Vibra Bites Baby 5 g (042055222006)
Detail

Krmivo pre akváriové ryby – kompletné krmivo, typom krmiva sú pelety a tyčinky, určené pre akváriové ryby, na zvýraznenie farebnosti Pred kúpou krmiva pre rybičky sa zamerajte na optimálny obsah dôležitých živín a ľahkú stráviteľnosť. Vaše akváriové rybičky si istotne zaslúžia spestrenie potravy týmto krmivom vo forme peliet a tyčiniek. Krmivo pre rybičky HIKARI použijete pre akváriové ryby. Je obohatené o vitamín E, vitamín A, vitamín D3, vitamín C a vitamín B12. Dopriavajte rybičkám krmivo značky HIKARI a môžete sa tešiť z ich krásneho sfarbenia. Balenie obsahuje 1 kus akváriového krmiva. Hlavné prednosti krmiva pre akváriové ryby Hikari Vibra Bites Baby 5 g Krmivo pre rybičky HIKARI radíme medzi kompletné krmivo Ide o pelety a tyčinky Krmivo pre rybičky HIKARI využijete pre akváriové ryby Prípravok sa podieľa na zvýraznení farebnosti rybičiek Krmivo má vo svojom zložení vitamín E, vitamín A, vitamín D3, vitamín C a vitamín B12 V balení nájdete 1 kus krmiva... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hikari Vibra Bites Baby 5 g (042055222006)

BEPANTHEN Sensiderm krém 50 g

BEPANTHEN Sensiderm krém 50 g
Detail

Bepanthen Sensiderm krém uľavuje od prejavov ekzému ako sú svrbenie a začervenanie pokožky. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako BEPANTHEN Sensiderm krém 50 g

Bepanthen Sensiderm krém 50 g

Bepanthen Sensiderm krém 50 g
Detail

Obsah Bepanthen Sensiderm krém: 50g Charakteristika Bepanthen Sensiderm krém: Uľavuje od svrbenia do 30 minút. Prirodzene obnovuje ochrannú kožnú bariéru. Hydratuje a regeneruje. Možno používať dlhodobo (o dlhodobom užívaní u dojčiat sa poraďte so svojim lekárom). Je vhodný aj pre najmenšie deti, pre tehotné a dojčiace ženy. Bepanthen® Sensiderm krém sa používa na zmiernenie svrbenia a začervenania spôsobeného podráždením pokožky v nasledujúcich prípadoch: suchá koža, atopická dermatitída, ekzém, alergické reakcie. Bepanthen Sensiderm krém „opravuje“ poškodenú ochrannú kožnú bariéru. Obsahuje lipidy LLT, lipidy s lamelárnou štruktúrou podobnou štruktúre pokožke vlastných ceramidov (tzv. lipidová lamelárna technológia). Do prirodzenej lamelárnej štruktúry pokožky sa tak dodávajú chýbajúce lipidy. Vďaka štruktúre, ktorá je pokožke vlastná, zapadnú lipidy presne do poškodených častí kožnej bariéry, a tak túto „ochrannú stenu“ opäť zrekonštruujú. Príbalový leták Bepanthen Sensiderm krém (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Bepanthen Sensiderm krém 50 g

Bepanthen Sensiderm krém 1x50 g

Bepanthen Sensiderm krém 1x50 g
Detail

Krém s obsahom ceramidov: Biely krém, ktorý neobsahuje parfumy ani konzervačné látky. Zmierňuje prvé príznaky ekzému u detí aj dospelých. Prirodzene obnovuje ochrannú kožnú bariéru. Aj po liečbe lokálnymi kortikoidmi. Prináša úľavu od svrbenia a pomáha pokožke pri uzdravovaní. Možno používať aj počas tehotenstva a dojčenia. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Sensiderm krém 1x50 g

Bepanthen Sensiderm krém, 20 g

Bepanthen Sensiderm krém, 20 g
Detail

Bepanthen Sensiderm krém, 20 g Krém sa používa na zmiernenie svrbenia a začervenania spôsobeného podráždením pokožky. Zdravotnícka pomôcka. Možno používať dlhodobo. Obsahuje lipidy LLT, lipidy s lamelárnou štruktúrou podobnou štruktúre pokožke vlastných ceramidov. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Sensiderm krém, 20 g

Bepanthen Sensiderm krém 50 g

Bepanthen Sensiderm krém 50 g
Detail

Bepanthen Sensiderm krém 50 g Krém sa používa na zmiernenie svrbenia a začervenania spôsobeného podráždením pokožky. Prirodzene obnovuje ochrannú kožnú bariéru. Je vhodný aj pre najmenšie deti, pre tehotné a dojčiace ženy. Zdravotnícka pomôcka. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Bepanthen Sensiderm krém 50 g

Prasiatko Peppa rodina 3 – 5 baby puzzle set (8590878325135)

Detail

Puzzle – 12 dielikov v balení, téma zvieratá, vhodné od 2 rokov Dlhé zimné večery možno skrátiť skladaním puzzle. Aj napriek rôznym modifikáciám sa princíp nemení, a tak môže táto aktivita baviť celé generácie. Kvalitné puzzle pre deti DINO je určené od 2 rokov. Obsahuje celkom 12 dielikov, ktorých skladanie zvládnu aj menej trpezliví jedinci. Zaraďujeme ho medzi vkladacie puzzle, ktoré si pre jeho nenáročnosť užijú hlavne tí najmenší. Materiálom použitým na výrobu tohto puzzle pre deti je papier. Puzzle Prasiatko Peppa si obľúbi každý milovník malých dielikov. Hlavné vlastnosti puzzle pre deti Prasiatko Peppa rodina 3 – 5 baby puzzle set Puzzle pre deti sa skvele hodí na rozvíjanie jemnej motoriky, predstavivosti a koncentrácie Skladanie puzzle prispieva k relaxácii Zaujímavé puzzle DINO sa perfektne hodí pre deti od 2 rokov Téma: zvieratá Puzzle Prasiatko Peppa poteší každé dieťa Obsahuje celkom 12 dielikov Zaraďuje sa medzi vkladacie puzzle, ktoré bude baviť... (alza.sk)

Podobné produkty ako Prasiatko Peppa rodina 3 – 5 baby puzzle set (8590878325135)

Hikari Tropical Betta Bio-Gold Baby 5 g (042055191050)

Hikari Tropical Betta Bio-Gold Baby 5 g (042055191050)
Detail

Krmivo pre akváriové ryby – doplnkové krmivo, typom krmiva sú tabletky, určené pre akváriové ryby a betty, na zvýraznenie farebnosti Ak plánujete výber krmiva pre rybičky, treba myslieť na ľahkú stráviteľnosť a optimálny obsah živín. Ak nie ste schopní kŕmiť rybičky každý deň, oceníte toto krmivo vo forme tabletiek. Krmivo sa pomaly rozkladá vo vode, a tak budú mať rybičky stále dosť potravy. Krmivo pre akvárijné ryby HIKARI sa používa pre akváriové ryby a betty. Obsahuje vitamín A, vitamín D3, vitamín C, vitamín B12 a vitamín K. Doprajte rybičkám krmivo značky HIKARI a vašou odmenou bude ich nádherné sfarbenie. Balenie obsahuje 1 kus akváriového krmiva. Hlavné vlastnosti krmiva pre akvárijné ryby Hikari Tropical Betta Bio-Gold Baby 5 g Ide o tabletky Krmivo pre rybičky HIKARI je vhodné pre akváriové ryby a betty Prípravok prispieva k zvýrazneniu farebnosti rybičiek V krmive nechýba ani vitamín A, vitamín D3, vitamín C, vitamín B12 a vitamín K V balení... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hikari Tropical Betta Bio-Gold Baby 5 g (042055191050)

Dr. Müller VITAMÍN E 5% Masť 1x30 g

Dr. Müller VITAMÍN E 5% Masť 1x30 g
Detail

Masť s vysokým obsahom vitamínu E (5 %) a panthenolu (2 %), je určená predovšetkým na regeneráciu a premastenie suchej či popraskanej kože a ochraňuje ju pred starnutím. Vďaka obsahu aktívnych látok je vhodná aj na starostlivosť o veľmi citlivú pleť. (lekarentriveze.sk)

Podobné produkty ako Dr. Müller VITAMÍN E 5% Masť 1x30 g

Clarins Joli Blush 01 Cheeky Baby púdrová lícenka 5 g

Clarins Joli Blush 01 Cheeky Baby púdrová lícenka 5 g
Detail

Dekoratívna kozmetika v našej ponuke nesie mená tých najslávnejších kozmetických značiek. (brasty.sk)

Podobné produkty ako Clarins Joli Blush 01 Cheeky Baby púdrová lícenka 5 g

Clarins Joli Blush dlhotrvajúca lícenka odtieň 01 Cheeky Baby 5 g

Clarins Joli Blush dlhotrvajúca lícenka odtieň 01 Cheeky Baby 5 g
Detail

Clarins Joli Blush, 5 g, Lícenky pre ženy, Lícenka Clarins Joli Blush dodá vašej pleti zdravý, svieži a prirodzený vzhľad. Vlastnosti: má dlhotrvajúcu výdrž zvýrazňuje rysy tváre rozjasňuje vytvára prirodzený rumenec Použitie: Nanášajte na líca pomocou širokého štetca a rozotrite dostratena. (notino.sk)

Podobné produkty ako Clarins Joli Blush dlhotrvajúca lícenka odtieň 01 Cheeky Baby 5 g

Leros Baby na kašel a priedušky 20 x 1 ,5 g

Leros Baby na kašel a priedušky 20 x 1 ,5 g
Detail

Charakteristika: LEROS Detský čaj Kašeľ, priedušky je vhodný na doplnenie pitného režimu u detí vo veku od ukončeného 6.mesiaca.LEROS Detský čaj Kašeľ, priedušky obsahuje šípku, vňať materinej dúšky, aníz, lipový kvet, kvet bazy čiernej. divozelový kvet. Nepoužívajte: U detí do 6 mesiacov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy. Príprava a dávkovanie: Deti od 6 mesiacov do 3 rokov: 1-2 šálky denne, po lyžičkách alebo z detskej fľaše. Deti od 3 rokov: 3-4 šálky denne. Dospelí: 4-6 šálok denne. Neprekračujte uvedené dávkovanie. Tehotenstvo a dojčenie: Ak ste alergická na ktorúkoľvek zložku poraďte sa so svojím lekárom alebo lekárnikom. Zloženie: Šípka, vňať materinej dúšky, aníz, lipový kvet, kvet bazy čiernej, divozelový kvet. Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Leros Baby na kašel a priedušky 20 x 1 ,5 g

Dr. Müller Pharma VITAMÍN E 5% Masť 30 g

Dr. Müller Pharma VITAMÍN E 5% Masť 30 g
Detail

Dr. Müller Pharma VITAMÍN E 5% Masť 30 g Masť s vysokým obsahom vitamínu E (5 %) a panthenolu (2 %), je určená predovšetkým na regeneráciu a premastenie suchej či popraskanej kože a ochraňuje ju pred starnutím. Vďaka obsahu aktívnych látok je vhodná aj na starostlivosť o veľmi citlivú pleť. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Dr. Müller Pharma VITAMÍN E 5% Masť 30 g

Oparstop masť na ošetrenie perí náchylných na častý výskyt oparu 5 g

Oparstop masť na ošetrenie perí náchylných na častý výskyt oparu 5 g
Detail

-pôsobí proti jednoduchému oparu /herpes simplex/ -urýchľuje vyhojenie prasknutého pľuzgierika -ošetruje zapálené kútiky, popraskané pery, poúrazové poranenia pier Použitie: Nanáša sa 2-4 x denne na postihnuté miesta. Prípravok nesmú používať deti da 3 rokov. Len k vonkajšiemu použitiu. Skladovanie: Uchovávajte v suchu pri teplote do25 st.C Expirácia : 24 mesiacov Obsah: 5g (vitanella.sk)

Podobné produkty ako Oparstop masť na ošetrenie perí náchylných na častý výskyt oparu 5 g

Oparstop masť na ošetrenie perí náchylných na častý výskyt oparu 5 g

Oparstop masť na ošetrenie perí náchylných na častý výskyt oparu 5 g
Detail

Obsah Oparstop - masť 5g Charakteristika Oparstop - masť Masť obsahujúca jed severoamerického hada Ploskohlavca vodného (Agkistrodon piscivorus) určená na ošetrenie perí náchylných na častý výskyt oparu. Použitie Oparstop - masť Prípravok sa nanáša 2-4x denne v rovnomernej vrstve na postihnuté miesto. Príbalový leták Oparstop - masť (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Oparstop masť na ošetrenie perí náchylných na častý výskyt oparu 5 g

Oparstop masť na ošetrenie perí náchylných na častý výskyt oparu 5 g

Oparstop masť na ošetrenie perí náchylných na častý výskyt oparu 5 g
Detail

Charakteristika: Masť obsahujúca jed severoamerického hada Ploskohlavca vodného (Agkistrodon piscivorus) určená na ošetrenie pier náchylných na častý výskyt oparu. Nepoužívajte: U detí do 3 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Do otvorených rán a na sliznice. Tehotenstvo a dojčenie: Prípravok by sa mal dať vzhľadom na spôsob použitia a aplikačnú formu používať počas tehotenstva a dojčenia. Pred použitím je vhodné poradiť sa s lekárom alebo lekárnikom. Spôsob použitia: Prípravok sa nanáša 2-4x denne v rovnomernej vrstve na postihnuté miesto. Zloženie: hadí jed Ploskohlavca vodného Upozornenie: Len na vonkajšie použitie! Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Oparstop masť na ošetrenie perí náchylných na častý výskyt oparu 5 g

Oparstop - masť na ošetrenie perí náchylných na častý výskyt oparu 5 g

Oparstop - masť na ošetrenie perí náchylných na častý výskyt oparu 5 g
Detail

Oparstop - masť na ošetrenie perí náchylných na častý výskyt oparu 5 g Oparstop - masť Masť obsahujúca jed severoamerického hada Ploskohlavca vodného (Agkistrodon piscivorus) určená na ošetrenie perí náchylných na častý výskyt oparu. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Oparstop - masť na ošetrenie perí náchylných na častý výskyt oparu 5 g
Bepanthen Baby masť (3,5 g) (3832756), Bepanthen Baby masť (100 g) (3337269), Bepanthen Baby - Masť (30 g) (3799351), Bepanthen Sensiderm krém 20 g (3023562), Medela Purelan ™ lanolínová masť 7 g (7612367072922), Kostihojová masť (270), Ľevandulová masť (276), Rakytníková masť (273), Harmančeková masť (275), PANTHENOL + MASŤ 11 % (692), ZIAJA Mamma Mia Lanolínová masť na bradavky 15 g (5901887030164), Konopná regeneračná masť 70% (60023), GREEN-IDEA Propolisová masť (871), PANTHENOL + MASŤ PRE DOJČENCE 11 % (701), REGINA Revitalizačná masť na pery (8595002331037), Topvet nechtíková masť 100 ml (8595643602480), SUNLIFE Nechtíková masť 100 ml (4022679116109), TrueLife SonicBrush Baby G (TLSBBG), DERMACOL Magic CBD č.02 3,5 g (85974593), DERMACOL Magic CBD č.03 3,5 g (85974609), DERMACOL Magic CBD č.01 3,5 g (85974586), PANDORA Timeless 292379C01 (Ag925/1000, 3,5 g) (5700303013756), BEAPHAR Masť na labky 40 ml (8711231617784), NESTLÉ Baby sušienky 180 g (8000300278149), CASIO Baby-G BGA-240-7A2ER, CASIO Baby-G BGA-220-4A, CASIO Baby-G BA-125-1A, CASIO Baby-G BGA-240-4A, CASIO Baby-G BA-110PP-8A, CASIO Baby-G BA-110PP-7A