Berghoff naberacka na testoviny nerez essentials bf 1301113

Produkt Berghoff naberacka na testoviny nerez essentials bf 1301113 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Berghoff naberacka na testoviny nerez essentials bf 1301113 upraviť a produkt hľadať znova.

BergHOFF Otvárač na fľaše nerez ESSENTIALS

BergHOFF Otvárač na fľaše nerez ESSENTIALS
Detail

Kto si občas rád neotvorí fľašu obľúbeného nápoja? V žiadnej kuchyni skrátka nesmie chýbať praktický otvárač, ktorý je ako spoľahlivým pomocníkom, tak aj pekným darčekom nielen pre každého muža. Je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, vždy sa na neho tak budete môcť spoľahnúť. (4home.sk)

Podobné produkty ako BergHOFF Otvárač na fľaše nerez ESSENTIALS , Berghoff essentials, nerez (bf-1301107)

BergHOFF Sada nožov v stojane ESSENTIALS 7 ks (BF-1307030)

BergHOFF Sada nožov v stojane ESSENTIALS 7 ks (BF-1307030)
Detail

Sada nožov – nôž na pečivo, okrajovací nôž, univerzálny nôž a vykosťovací nôž, materiál rukoväti plast, materiál čepele oceľ Mali by ste záujem zaobstarať si veľkú sadu nožov, pomocou ktorej nakrájate všetko potrebné? V tom prípade bude pre vás výborná súprava nožov BergHOFF, ktorá si nájde svoje miesto v každej kuchyni. V tejto sade budete mať nôž na pečivo, okrajovací nôž, univerzálny nôž a vykosťovací nôž. S nožom na pečivo zvládnete pekárske výrobky krájať bez zbytočných omrviniek, hodí sa ale aj na porciovanie cesta na kúsky. Univerzálny nôž sa hodí na prípravu prakticky akéhokoľvek pokrmu. Vykosťovací nôž je vhodný na vykostenie mäsa. Lúpací nôž na presné okrajovanie potravín. Tieto čepele nebudú mať problém so žiadnymi potravinami, pretože sú vyrobené z tvrdej ocele. Rukoväť noža tvorí plast, a preto je nôž omnoho ľahší. Zásadné vlastnosti súpravy nožov BergHOFF Sada nožov v stojane ESSENTIALS 7 ks Pomocou súpravy nožov BergHOFF nebude krájanie takou... (alza.sk)

Podobné produkty ako BergHOFF Sada nožov v stojane ESSENTIALS 7 ks (BF-1307030) , Berghoff sada nožov v stojane essentials 7 ks (bf-1307030)

MAKRO - Naberačka na polievku nerez 28cm 60ml

Kela Naberačka na polievku RONDO, nerez (KL-19001)

Kela Naberačka na polievku RONDO, nerez (KL-19001)
Detail

Naberačka – nerez, oko na zavesenie, vhodné do umývačky riadu Na jednoduchú prípravu a servírovanie obľúbených pokrmov je tu polievková naberačka z kolekcie Rondo od značky Kela. Naberačka je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele a je vhodná do umývačky riadu. Má praktické uško na zavesenie a ozdobnú hornú časť v tvare lesklého valca, ktorá je charakteristická pre celú kolekciu kuchynského náradia Rondo.Kľúčové vlastnosti polievkovej naberačky Rondo značky KelaPolievková naberačka z kolekcie Rondo značky KelaVyrobená z nehrdzavejúcej oceleVhodná do umývačky riaduPraktické uško na zavesenieOzdobná horná časť v tvare lesklého valcaRozmery:Dĺžka 31 cmŠírka 9 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela Naberačka na polievku RONDO, nerez (KL-19001) , Siguro bf-j140s arctic (sgr-bf-j140s)

Kela Naberačka na špagety RONDO nerez (KL-19061)

Kela Naberačka na špagety RONDO nerez (KL-19061)
Detail

Naberačka – nerez, oko na zavesenie, vhodné do umývačky riadu Naberačka na špagety Rondo nájde vo vašej kuchyni svoje stále miesto. Vyrobená je z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Praktické očko poslúži na zavesenie. Naberačka s dĺžkou 30 cm tak bude vždy poruke. Otvorom uprostred naberačky si potom ľahko odmeriate jednotlivé porcie cestovín. O špinavý riad sa starať nemusíte, naberačka je vhodná na umývanie v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti Kela naberačky na špagety RONDOVyrobená z nehrdzavejúcej oceleVhodné do umývačky riaduOčko na zavesenieDĺžka Kela naberačky na špagety Rondo je 30 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Kela Naberačka na špagety RONDO nerez (KL-19061) , Siguro bf-j140 w arctic (sgr-bf-j140w)

ORION Naberačka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm (140256)

ORION Naberačka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm (140256)
Detail

Naberačka – na zmrzlinu, pomôže pri servírovaní zmrzliny, ryže, zemiakovej kaše a pod., materiál: nehrdzavejúca oceľ, možnosť zavesenia, rozmery: d. 22cm, priemer 5cm Každá správna kuchyňa musí byť vybavená celým radom náčinia, ktoré uľahčuje servírovanie. Medzi takéto nástroje patrí aj naberačka na zmrzlinu z nehrdzavejúcej ocele od spoločnosti ORION. Môžete ju použiť aj na naberanie ryže, alebo zemiakovej kaše. Naberačka na zmrzlinu ORION má širokú rukoväť, ktorá zaručuje pohodlné uchopenie. Umývanie vám uľahčí umývačka riadu. Naberačku na zmrzlinu ORION môžete pohodlne zavesiť, aby ste ju mali vždy poruke. Kľúčové vlastnosti naberačky na zmrzlinu ORION z nehrdzavejúcej ocele priemer 5 cmPraktický kuchynský pomocníkAntikorová naberačka na zmrzlinu od spoločnosti ORIONMôže sa používať aj na naberanie ryže, alebo zemiakovej kašeNaberačka na zmrzlinu ORION má širokú rukoväť na pohodlné uchopenieDá sa pohodlne zavesiťVhodná na umývanie v umývačke riadu (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Naberačka na zmrzlinu nerez pr. 5 cm (140256) , Eltrinex v12pro bf

CZ Solingen Naberačka na omáčku nerez 29,5 cm Exquisite (CS-008482)

CZ Solingen Naberačka na omáčku nerez 29,5 cm Exquisite (CS-008482)
Detail

Naberačka – nerezová oceľ, kombinácia matného a lešteného povrchu, vhodné do umývačky riadu Naberačka Solingen na omáčku by rozhodne vo vašej kuchynskej výbave chýbať nemala. Je vyrobená z kvalitnej nerezovej ocele. S naberačkou na omáčku sa stanete kráľovnou kuchyne a u servírovania skvelej omáčky celkom iste zažiarite, a to nielen vďaka kombinácii matného a lesklého povrchu, ktorým naberačka vyniká. Praktické očko poslúži pre zavesenie, naberačku budete tak mať stále po ruke. Naberačku dlhú 29,5 cm môžete bez obáv zveriť svojej umývačke riadu. S naberačkou na omáčku Solingen Exquisite bude mať ešte len vaše servírovanie ten správny štýl.Kľúčové vlastnosti kuchynské náradie naberačka na omáčku CS Solingen ExquisiteVyrobená z kvalitnej nehrdzavejúcej oceleDĺžka naberačky na omáčku Solingen Exquisite je 29,5 cmKombinácia matného a lesklého povrchuVhodná do umývačky riaduPraktické očko na zavesenie naberačky (alza.sk)

Podobné produkty ako CZ Solingen Naberačka na omáčku nerez 29,5 cm Exquisite (CS-008482) , Rupes bigfoot detailing pásik na príslušenstvo (9.z884/bf)

CS Solingen Naberačka na cestoviny nerez 37 cm Exquisite (CS-008451)

CS Solingen Naberačka na cestoviny nerez 37 cm Exquisite (CS-008451)
Detail

Naberačka – nerezová oceľ, kombinácia matného a lešteného povrchu, vhodné do umývačky riadu CS Solingen Exquisite predstavuje vysoko kvalitnú naberačku na cestoviny, ktorá je nepostrádateľnou pomôckou do každej kuchyne. Je vyrobená z odolnej nerezovej ocele a doplnená o časti z chrómu a niklu. Kombinácia matného a lešteného materiálu zabezpečí jej moderný dizajn. Kvalitné detailné spracovanie umožní veľmi jednoduché použitie aj ľahké čistenie. Samozrejmosťou je možnosť umývania v umývačke riadu. Naberačka CS Solingen Exquisite je veľmi praktickou pomôckou do domácej i profesionálnej kuchyne.Kľúčové vlastnosti kuchynské náradie naberačka na cestoviny CS Solingen Exquisite 37 cmVysoko kvalitná naberačka na cestovinyVyrobená z nehrdzavejúcej ocele, chrómu a nikluCS Solingen Exquisite s kombináciou matného a lešteného materiáluKvalitné detailné spracovanieMožno umývať v umývačke riaduFarebné prevedenie: nerezovéDĺžka:37 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako CS Solingen Naberačka na cestoviny nerez 37 cm Exquisite (CS-008451) , Whirlpool wl b1160 bf (869991572120)

BergHOFF ESSENTIALS, nerez (BF-1301107)

BergHOFF ESSENTIALS, nerez (BF-1301107)
Detail

Lis na cesnak – z veľmi pevnej zliatiny zinku, zosilnená ergonomicky tvarovaná rukoväť, lesklé vyhotovenie, odolné voči korózii, odreninám a potravinovým kyselinám, veľmi jednoduchá údržba, vhodný do umývačky riadu Lis na cesnak BergHOFF z kolekcie ESSENTIALS je vyrobený z nehrdzavejúcej a veľmi kvalitnej pevnej zliatiny zinku v lesklom vzhľade. Tá nepodlieha korózii, oderom ani potravinovým kyselinám a zaručuje tak tomuto kúsku riadu dlhú životnosť. Zosilnená rukoväť je ergonomicky tvarovaná a sadne tak skvele do ruky. Cesnak sa lisuje len tlakom na rukoväti, vďaka čomu si zachová svoju nezameniteľnú chuť a arómu. Údržba lisu BergHOFF je tiež veľmi jednoduchá a po použití ho môžete umyť v umývačke riadu. Kľúčové vlastnosti nerezového lisu na cesnak z BergHOFF ESSENTIALSLis na cesnak BergHOFF z kolekcie ESSENTIALSVyrobený z nehrdzavejúcej a veľmi kvalitnej pevnej zliatiny zinku v lesklom vzhľadeTá nepodlieha korózii, oderom ani potravinovým... (alza.sk)

Podobné produkty ako BergHOFF ESSENTIALS, nerez (BF-1301107) , Whirlpool wf s4160 bf (869991579520)

Orion Naberačka nerez s výlevkou

Orion Naberačka nerez s výlevkou
Detail

Či už varíte hovädzí guláš, sviečkovú, slepačí vývar alebo cesnačku, ich servírovanie môže dať niekedy pekne zabrať. Uľahčite si prácu s touto nehrdzavejúcou naberačkou s objemom 160 ml.Má praktickú dlhšiu rukoväť aj šikovnú výlevku, ktorou je možné presnejšie nalievať omáčku na tanier, ale aj rôsol do uhoriek či domáce šťavy do fliaš. Je možné ju vložiť do zásuvky alebo kamkoľvek zavesiť. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Naberačka nerez s výlevkou , Beurer bf 220 (beu-bf220)

ORION Naberačka nerez 1 kus

ORION Naberačka nerez 1 kus
Detail

Nerezová naberačka s dĺžkou 34 cm a priemerom 9 cm s háčikom na zavesenie. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Naberačka nerez 1 kus , Prologic element 3000 bf (ryb019901nad)

Naberačka nerez pr. 7x29 cm ORION

Naberačka nerez pr. 7x29 cm ORION
Detail

Servírujte vo veľkom štýle s naberačkou značky Orion. Jej elegantný dizajn zapadne ako uliaty na akýkoľvek prestretý stôl. Využijete ju pri sevírování polievok alebo omáčok. S háčikom - možnosť zavesenia. (4home.sk)

Podobné produkty ako Naberačka nerez pr. 7x29 cm ORION , Prologic avenger 3000 bf (ryb019907nad)

Kela Naberačka RONDO, nerez KL-19005

Kela Naberačka RONDO, nerez KL-19005
Detail

Kuchynské náradie RONDO nemeckej značky Kela je charakteristické svojou celokovovou konštrukciou s minimálnym použitím plastov. Penovačka, vyrobená z nerezovej ocele, je určená pre profesionálne i domáce použitie. Je vybavená praktickým očkom pre možnosť zavesenia, ľahko sa udržiava. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kela Naberačka RONDO, nerez KL-19005 , Narex 230/1.9 mm na kov a 46q bf (7899799)

Naberačka nerez pr. 9x34 cm ORION

Naberačka nerez pr. 9x34 cm ORION
Detail

Servírujte vo veľkom štýle s naberačkou značky Orion. Jej elegantný dizajn zapadne ako uliaty na akýkoľvek prestretý stôl. Využijete ju pri sevírování polievok alebo omáčok. S háčikom - možnosť zavesenia. (4home.sk)

Podobné produkty ako Naberačka nerez pr. 9x34 cm ORION , Narex 150/1,6 mm na kov a 46q bf (7899797)

ORION Naberačka knedlíkov nerez 35 cm (120650)

ORION Naberačka knedlíkov nerez 35 cm (120650)
Detail

Naberačka – knedlí, materiál: nerez, možnosť zavesenia, vhodná do umývačky riadu, rozmery: priemer: 11cm, dĺžka: 35cm Praktická kuchynská pomôcka vám uľahčí prácu pri vyberaní knedlí z vriacej vody. S naberačkou knedlí Orion sa ľahko a pohodlne pracuje. Jednoducho s ňou podoberieme okrúhle kysnuté, tvarohové alebo bavorské knedle, ale aj halušky, pirohy a tiež zeleninu. Skvelé na obaľovaný karfiol alebo brokolicu. Držadlo disponuje otvorom na zavesenie. Nerezový podberák knedlí Orion môžete vkladať do umývačky riadu. Kľúčové vlastnosti naberačky knedlí Orion, priemer 11 cmPraktická pomôcka pri vyberaní knedlí z vodyS naberačkou knedlí Orion sa ľahko a pohodlne pracujeJednoducho podoberieme guľaté knedle a vyberieme ich z vodySkvelé tiež na halušky, pirohy, taštičky alebo obaľovaný karfiolS otvorom na zavesenieOrion Naberačku knedlí môžete umývať v umývačke riaduMateriál: Nerezová oceľDĺžka: 35 cmPriemer: 11... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Naberačka knedlíkov nerez 35 cm (120650) , Narex 115/1,6 mm na kov a 46q bf (7899795)

Lamart LT1067 hrniec na těstoviny 6L

Lamart LT1067 hrniec na těstoviny 6L
Detail

Hrniec na cestoviny s cedidlom a naparovacou nadstavbouje vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele 18/0. Je opatrený silným sendvičovým dnom. Vnútorný hrniec slúži ako cedidlo s vlastnými komfortnými držadlami pre oddelenú manipuláciu.Technické parametre a špecifikácie: súčasťou je vnútorná naparovacia nadstavba s integrovanými držadlami pokrievka z odolného skla a otvorom pre paru pre dokonalú kontrolu varenia vhodné na všetky typy platní vrátane indukčných (4home.sk)

Podobné produkty ako Lamart LT1067 hrniec na těstoviny 6L , Hagen kliešte le salon essentials na pazúriky veľké (22517912553)

Alpina Nádoba na těstoviny 1,5 l

Alpina Nádoba na těstoviny 1,5 l
Detail

Praktická nádoba na uchovávání potravin, jako například těstoviny, vločky, luštěniny a podobně. S praktickým nerezovým víčkem. Objem 1,5 l. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Alpina Nádoba na těstoviny 1,5 l , Joola essentials čierna (4002560185285)

Orion Naberačka nerez pr. 9,5 x 32, cm

Orion Naberačka nerez pr. 9,5 x 32, cm
Detail

Servírujte vo veľkom štýle s naberačkou značky Orion. Jej elegantný dizajn zapadne ako uliaty na akýkoľvek prestretý stôl. Využijete ju pri sevírování polievok alebo omáčok. S očkom s možnosťou zavesenia. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Naberačka nerez pr. 9,5 x 32, cm , Joola essentials modrá (4002560185278)

ORION Naberačka knedlíkov termoplast PBT/nerez WOODEN (140297)

ORION Naberačka knedlíkov termoplast PBT/nerez WOODEN (140297)
Detail

Naberačka – knedlí s otvormi, možnosť zavesenia, materiál: termoplast PBT – použitie 200°C, nehrdzavejúca oceľ s nástrekom v dekore dreva, nie je vhodná do umývačky riadu, rozmery: š. 11cm, d. 35cm Naberačka knedlí so zaujímavým dizajnom vám v kuchyni určite príde vhod. Držadlo naberačky ORION Wooden je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a vybavené atraktívnym nástrekom v dekore dreva. Jej naberacia časť je vybavená otvormi a zhotovená z kvalitného termoplastu PBT, ktorý znesie teploty do 200 °C. Vďaka praktickému očku na zavesenie ju môžete mať stále po ruke. Nie je vhodná na umývanie v umývačke riadu, preto naberačku knedlí ORION Wooden umývajte len ručne. Kľúčové vlastnosti naberačky knedlí ORION WoodenPraktický kuchynský pomocník v zaujímavom dizajneDržadlo naberačky knedlí ORION Wooden z nehrdzavejúcej ocele s atraktívnym nástrekom v dekore drevaNaberacia časť s otvormi je zhotovená z kvalitného termoplastu PBTMožnosť použitia do 200... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Naberačka knedlíkov termoplast PBT/nerez WOODEN (140297) , Calypso essentials vitality (9001378200109)

Orion Naberačka nerez pr. 9 × 34 cm (140291)

Orion Naberačka nerez pr. 9 × 34 cm (140291)
Detail

Naberačka – materiál: nerez, s háčikom – možnosť zavesenia, rozmery: pr. 9cm, d. 34cm Každá správna kuchyňa musí byť určite vybavená celým radom náčinia, ktoré vám uľahčí varenie a servírovanie. Medzi také nástroje patrí aj naberačka z nehrdzavejúcej ocele značky ORION. Využiť ju môžete na naberanie polievok alebo omáčok. Naberačka ORION má objem 160 ml a je dlhá 34 cm. Umývanie si uľahčíte pomocou umývačky riadu. Naberačku ORION vďaka háčiku pohodlne zavesíte, aby ste ju mali vždy poruke.Kľúčové vlastnosti naberačky ORION, nehrdzavejúca oceľ, priemer 9 cmPraktický kuchynský pomocníkNaberačka z nehrdzavejúcej ocele značky ORIONVyužiť ju môžete na naberanie polievok alebo omáčokNaberačka ORION má objem 160 ml a rukoväť dlhú 34 cmJe možné ju vďaka háčiku pohodlne zavesiťVhodná na umývanie v umývačke riaduMateriál: nehrdzavejúca oceľDĺžka: 34 cmPriemer: 9 cmHmotnosť: 121 gObjem: 160 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Naberačka nerez pr. 9 × 34 cm (140291) , Narex 230/6 mm na kov vypuklý a 30q bf (7899792)

ORION Naberačka nerez pr. 11,5 × 35 cm (140292)

ORION Naberačka nerez pr. 11,5 × 35 cm (140292)
Detail

Naberačka – materiál: nehrdzavejúca oceľ, s háčikom – možnosť zavesenia, rozmery: pr. 11.5cm, d. 35cm Každá dobrá kuchyňa musí byť určite vybavená celým radom náčinia, ktoré uľahčuje varenie a servírovanie. Jedným z týchto nástrojov je naberačka z nehrdzavejúcej ocele ORION. Môže sa používať na naberanie polievok alebo omáčok. Naberačka ORION má pôsobivý objem 300 ml a rukoväť dlhú 35 cm, vďaka čomu ju môžete používať aj v tých najhlbších hrncoch. Umývačka riadu uľahčuje jej umývanie. Naberačku ORION môžete pohodlne zavesiť, aby ste ju mali vždy po ruke. Kľúčové vlastnosti naberačky z nehrdzavejúcej ocele ORION pr. 11,5 × 35 cmPraktický kuchynský pomocníkNaberačka z nehrdzavejúcej ocele od spoločnosti ORIONMôže sa používať na naberanie polievok alebo omáčokNaberačka ORION má pôsobivý objem 300 ml a dĺžku rukoväte 35 cmDá sa pohodlne zavesiťMožno umývať v umývačke riadu (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Naberačka nerez pr. 11,5 × 35 cm (140292) , Narex 115/6 mm na kov vypuklý a 30q bf (7899788)

ORION Naberačka nerez pr. 9,5 × 32,5 cm (140211)

ORION Naberačka nerez pr. 9,5 × 32,5 cm (140211)
Detail

Naberačka – materiál: nehrdzavejúca oceľ, možnosť zavesenia, rozmery: pr. 9.5cm, d. 32.5cm Každá správna kuchyňa musí byť vybavená celým radom náčinia, ktoré uľahčuje varenie a servírovanie. Jedným z týchto nástrojov je naberačka z nehrdzavejúcej ocele ORION. Môže sa používať na naberanie polievok, alebo omáčok. Naberačka ORION má objem 125 ml a dĺžku rukoväti 32,5 cm. Umývanie vám uľahčí umývačka riadu. Naberačku ORION môžete pohodlne zavesiť, aby ste ju mali vždy poruke. Kľúčové vlastnosti naberačky z nehrdzavejúcej ocele ORION priemer 9,5 × 32,5 cmPraktický kuchynský pomocníkNaberačka z nehrdzavejúcej ocele značky ORIONMôže sa používať na naberanie polievok, alebo omáčokNaberačka ORION má objem 125 ml a dĺžku rukoväti 32,5 cm.Dá sa pohodlne zavesiťVhodná na umývanie v umývačke riadu (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Naberačka nerez pr. 9,5 × 32,5 cm (140211) , Gala mexico bf 5053 s (8590001000694)

ORION Naberačka nerez pr. 7 × 29 cm (140290)

ORION Naberačka nerez pr. 7 × 29 cm (140290)
Detail

Naberačka – materiál: nehrdzavejúca oceľ, s háčikom – možnosť zavesenia, rozmery: pr. 7cm, d. 29cm Každá správna kuchyňa musí byť vybavená celým radom náčinia, ktoré uľahčuje varenie a servírovanie. Jedným z týchto nástrojov je naberačka z nehrdzavejúcej ocele značky ORION. Môže sa používať na naberanie polievok, alebo omáčok. Naberačka ORION má objem 75 ml a dĺžku rukoväti 29 cm. Umývanie vám uľahčí umývačka riadu. Naberačku ORION môžete pohodlne zavesiť, aby ste ju mali vždy poruke. Kľúčové vlastnosti naberačky z nehrdzavejúcej ocele ORION priemer 7 × 29 cmPraktický kuchynský pomocníkNaberačka z nehrdzavejúcej ocele značky ORIONMôže sa používať na naberanie polievok, alebo omáčokNaberačka ORION má objem 75 ml a dĺžku rukoväti 29 cm.Dá sa pohodlne zavesiťVhodná na umývanie v umývačke riadu (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Naberačka nerez pr. 7 × 29 cm (140290) , Whirlpool wl s5360 bf/w (869991572180)

Naberačka na špagety

Naberačka na špagety
Detail

Lyžica na špagety, ktorá je inšpirovaná italskými cestovinami. Pomocou tejto nápadnej lžíce môžete ľahko vybrať dlhý prameň uvarených cestovín z hrnca a potom hotový pokrm servírovať. Ľahko sa čistí. Tepelná odolnosť do 120 °C. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Naberačka na špagety , Whirlpool wl s2760 bf/s (869991572170)

CS Solingen Naberačka nerez 33 cm Exquisite (CS-008444)

CS Solingen Naberačka nerez 33 cm Exquisite (CS-008444)
Detail

Naberačka – nerez, kombinácia matného a lešteného povrchu, vhodné do umývačky riadu https: // www.i-domacipotreby.cz / naberačky-nerez-33-cm-exquisite (alza.sk)

Podobné produkty ako CS Solingen Naberačka nerez 33 cm Exquisite (CS-008444) , Whirlpool wf s9365 bf/ixl (869991579620)

Naberačka na špagety Jungle

Naberačka na špagety Jungle
Detail

Naberačka je inšpirovaná prírodou a prináša do vašej kuchyne nádych exotiky. Použite ho na servírovanie svojho obľúbeného jedla. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Naberačka na špagety Jungle , Okuma longbow xt bf lbxt (sptms1450nad)

Naberačka na polievku Lochneska

Naberačka na polievku Lochneska
Detail

V každej kuchyni sa nájde ešte miesto na podareného pomocníka. Naberačka na polievku Nessie je praktická a veselo vyzerajúca. Privítajte bájnu škótsku príšeru z jazera nielen v príbehoch, ale aj vo svojich hrncoch. Deti sa s ňou hravou formou naučia sami obslúžiť pri stole a vďaka nožičkám a stabilite naberačky sa s ňou bude jednoducho manipulovať. Naberačka na polievku Nessie je milý doplnok do kuchyne, s ktorým bude každé varenie a servírovanie pokrmov o čosi zaujímavejšie.Materiál: 100% tvrdený nylonVhodné do umývačky riaduBezpečné pre styk s potravinamiNepoužívať v mikrovlnnej rúreRozmery: 26,5 x 11 x 9 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Naberačka na polievku Lochneska , Prologic c-series 3000 bf (ryb019911nad)

Qualy naberačka na naberanie

Qualy naberačka na naberanie
Detail

Naberačka na naberanie z kolekcie Qualy. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Qualy naberačka na naberanie , Vykrajovačka nerez kvet na hrnček (127409)

Naberačka na omáčku TORO

Naberačka na omáčku TORO
Detail

Naberačka na omáčku TORO (kitos.sk)

Podobné produkty ako Naberačka na omáčku TORO , Vykrajovačka nerez na perník ovečka (124975)

Naberačka na špagety TORO

Naberačka na špagety TORO
Detail

Spaghetti scoop TORO nie je nakrájaný (kitos.sk)

Podobné produkty ako Naberačka na špagety TORO , Vykrajovačka nerez na perník zajačik (124977)

TORO Naberačka na med

TORO Naberačka na med
Detail

Vyvíjač medu z bukového dreva. Na konci má drážky, do ktorých môžete nabrať med a nechať ho kvapkať do šálky alebo misky bez toho, aby kvapkal okolo. Praktická a štýlová kuchynská pomôcka pre každého milovníka medu! (kitos.sk)

Podobné produkty ako TORO Naberačka na med

MAKRO - Naberačka na polievku

MAKRO - Naberačka na polievku
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Naberačka na polievku

MAKRO - Naberačka na zmrzlinu

MAKRO - Naberačka na zmrzlinu
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Naberačka na zmrzlinu

Haushalt international Nerezový hrnec na těstoviny a chřest

Haushalt international Nerezový hrnec na těstoviny a chřest
Detail

Úzký vysoký hrnec se skleněnou poklicí, nerezovými uchy a drátěnou vložkou je ideální na přípravu těstovin, především špaget. S vnitřním drátěným košem hotové těstoviny snadno a bezpečně vyndáte i bez cedníku. Spodní strana: 2 mm hliník + indukce. Ochrana základny: 0,4 mm. Vhodný na všechny typy sporáků. Lze mýt v myčce. Materiál: vysoce kvalitní nerezová ocel Rozměry: Ø 16 x 21 cm Objem: 4 l (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Haushalt international Nerezový hrnec na těstoviny a chřest

Orion Naberačka nerez s výlevkou pr. 9 × 33 cm (140299)

Orion Naberačka nerez s výlevkou pr. 9 × 33 cm (140299)
Detail

Naberačka – s výlevkou. Materiál: nerez. S háčikom – možnosť zavesenia. Rozmery: pr. 9cm, d. 33cm. Každá správna kuchyňa musí byť určite vybavená celým radom náčinia, ktoré vám uľahčí varenie a servírovanie. Medzi také nástroje patrí aj nerezová naberačka ORION. Využiť ju možno na naberanie polievok alebo omáčok. K ich komfortnému servírovaniu prispieva praktická výlevka. Naberačku ORION môžete pohodlne zavesiť, aby ste ju mali vždy poruke. Kľúčové vlastnosti nerezovej naberačky ORION s výlevkou pr. 9 × 33 cmPraktická naberačkaVyužiť ju možno na naberanie polievok alebo omáčokNa servírovanie prispieva praktická výlevkaNaberačku ORION je možné pohodlne zavesiťVyrobená z kvalitného nerezuFarebné vyhotovenie: strieborné Rozmery: 33 × 9 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Naberačka nerez s výlevkou pr. 9 × 33 cm (140299)

ORION Naberačka nerez s výlevkou pr. 6 × 26 cm (140293)

ORION Naberačka nerez s výlevkou pr. 6 × 26 cm (140293)
Detail

Naberačka – s výlevkou, materiál: nehrdzavejúca oceľ, s háčikom – možnosť zavesenia, rozmery: pr. 6cm, d. 26cm Každá správna kuchyňa musí byť vybavená celým radom náčinia, ktoré uľahčuje varenie a servírovanie. Jedným z týchto nástrojov je naberačka z nehrdzavejúcej ocele značky ORION. Môže sa používať na naberanie polievok, alebo omáčok. Naberačka ORION má objem 45 ml a rukoväť dlhú 26 cm, má aj výlevku na presné servírovanie. Umývačka vám uľahčí umývanie riadu. Naberačku ORION môžete pohodlne zavesiť, aby ste ju mali vždy poruke. Kľúčové vlastnosti antikorovej naberačky ORION s výlevkou priemer 6 × 26 cmPraktický kuchynský pomocníkNaberačka z nehrdzavejúcej ocele s výlevkou značky ORIONMôže sa používať na naberanie polievok, alebo omáčokNaberačka ORION má objem 45 ml a dĺžku rukoväti 26 cm.Dá sa pohodlne zavesiťVhodná na umývanie v umývačke riadu (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Naberačka nerez s výlevkou pr. 6 × 26 cm (140293)

Naberačka na špagety Westmark Gentle

Naberačka na špagety Westmark Gentle
Detail

Aby vás varenie bavilo, je potrebné mať po ruke tie správne nástroje. Riad od Westmark vás prevedie prípravou receptu od lopárikov cez panvicu či hrniec až na tanier. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Naberačka na špagety Westmark Gentle

Naberačka na špagety Westmark Gallant

Naberačka na špagety Westmark Gallant
Detail

Nemecká značka Westmark vie, ako uľahčiť prácu všetkým gazdinkám a kuchárom. Už vyše 50 rokov vyrába pomôcky do kuchyne, ktoré jednoducho uľahčia život. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Naberačka na špagety Westmark Gallant

Tescoma Naberačka na špagety GrandCHEF

Tescoma Naberačka na špagety GrandCHEF
Detail

Kuchynské náradie GrandCHEF je charakteristické svojou celokovovou konštrukciou s minimálnym použitím plastov. Naberačka na špagety, vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, je určená pre profesionálne i domáce použitie. Je vybavená praktickým očkom pre možnosť zavesenia, ľahko sa udržiava. Možno umývať v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Naberačka na špagety GrandCHEF

Antikoro naberačka na cestoviny Westmark

Antikoro naberačka na cestoviny Westmark
Detail

Nehrdzavejúci riad je nesmrteľnou súčasťou akejkoľvek kuchyne. Nesmie chýbať ani v tej vašej. Doprajte si kvalitu za rozumnú cenu od Westmark. Značky s 50 ročnou skúsenosťou na trhu pochádzajúcou z Nemecka. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Antikoro naberačka na cestoviny Westmark

Banquet Naberačka na zmrzlinu Culinaria

Banquet Naberačka na zmrzlinu Culinaria
Detail

Naberačka na zmrzlinu Culinaria je praktický pomocník na servírovanie zmrzlinových kopčekov. Vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, je veľmi odolná a ľahko sa udržiava. (4home.sk)

Podobné produkty ako Banquet Naberačka na zmrzlinu Culinaria

Antikoro naberačka na zmrzlinu Fackelmann

Antikoro naberačka na zmrzlinu Fackelmann
Detail

Antikoro naberačka na zmrzlinu Fackelmann (bonami.sk)

Podobné produkty ako Antikoro naberačka na zmrzlinu Fackelmann

Bambusová naberačka na špagety Bambum

Bambusová naberačka na špagety Bambum
Detail

Bambus je materiál, ktorý si priamo hovorí o to, aby bol využitý v kuchyni. Je totiž antibakteriálny, ľahký a odolný, čo sú vlastnosti, ktoré hrajú do kariet tomu, aby ich Bambum pretvoril do šikovných pomocníkov. Bambus sa oproti klasickému drevu líši hneď v niekoľkých bodoch. Než dorastie do plnej sily, trvá mu tú 5 rokov, zatiaľ čo napríklad u dubu to môže byť až 50 rokov. Využívanie bambusu tak je pre prírodu menšou záťažou ako výrub urastených stromov. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Bambusová naberačka na špagety Bambum

Tescoma Naberačka na špagety PRESTO

Tescoma Naberačka na špagety PRESTO
Detail

Kuchynská naberačka na špagety Presto s dĺžkou 32 cm sa bude skvele hodiť do každej kuchyne. Je vyrobená z nehrdz. ocele a rukoväť z odolného plastu v bielej farbe. Je určená na profesionálne aj domáce použitie. Naberačka je opatrená praktickým očkom pre možnosť zavesenia, ľahko sa udržuje. Je možné ju umývať v umývačke riadu a je na ňu poskytovaná záruka 3 roky. (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Naberačka na špagety PRESTO

Alpina Nerezová naběračka na zmrzlinu

Alpina Nerezová naběračka na zmrzlinu
Detail

Servírujte kopečkovou zmrzlinu jako v cukrárně. Vyprofilovaný tvar se krásně zakrojí do zmrzlé pochoutky a díky speciálnímu mechanismu ji snadno vyklopí. Materiál: nerezová ocel Rozměry: délka 21 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Alpina Nerezová naběračka na zmrzlinu

Antikoro naberačka na omáčku Westmark

Antikoro naberačka na omáčku Westmark
Detail

Nehrdzavejúci riad je nesmrteľnou súčasťou akejkoľvek kuchyne. Nesmie chýbať ani v tej vašej. Doprajte si kvalitu za rozumnú cenu od Westmark. Značky s 50 ročnou skúsenosťou na trhu pochádzajúce z Nemecka. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Antikoro naberačka na omáčku Westmark

LEIFHEIT NABERACKA NA SPAGETY, 03026

LEIFHEIT NABERACKA NA SPAGETY, 03026
Detail

NABERAČKA NA ŠPAGETY. Vysoko kvalitný dizajn z nerezovej ocele v kombinácii s plastom.. Uško na zavesenie.. Veľmi jednoduchá údržba. Dlhá životnosť.. Materiál: plast/ušlachtilá oceľ. Farba: strieborná/čierna. Rozmery: 5 x (andreashop.sk)

Podobné produkty ako LEIFHEIT NABERACKA NA SPAGETY, 03026

Naberačka na hnoj 28cm SP

Naberačka na hnoj 28cm SP
Detail

Lopatka špeciálne vyvinutá pre hrudkujúce stelivo. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Naberačka na hnoj 28cm SP

LAMART LT3980 Naberačka na špagety

LAMART LT3980 Naberačka na špagety
Detail

Naberačka , nylonové náčinie s drevenou rukoväťou (akácia), odoláva teplote do 210°C, materiál: Akácia, nerez, nylon, dĺžka 32 cm Základom na uvarenie výborného pokrmu sú bezpochyby kvalitné kuchynské pomôcky. Táto nylonová naberačka na špagety vám bude nielen skvelou pomocníčkou, ale poteší aj vaše oči. Naberačka LAMART sa pýši sivým vyhotovením, ktoré je skombinované s dekórom dreva.. Náčinie odolá až 210 ° C a je veľmi pevné. Kľúčové vlastnosti nylonovej naberačky LAMART LT3980 na špagety Kvalitné kuchynské náčinie Naberačka LAMART na špagety S dreveným dekoromOdolá teplote až 210 °C Naberačka je v sivom vyhotovení Materiál: Nerez, nylon, drevo – akácie Dĺžka: 32 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LAMART LT3980 Naberačka na špagety

LAMART LT3989 Naberačka na špagety

LAMART LT3989 Naberačka na špagety
Detail

Naberačka , nylonové náčinie s nerezovou rukoväťou, odoláva teplote do 210 ° C, vhodné do umývačky riadu, materiál: nerez, nylon, farba: nerez, čierna, rozmer: výška 32 cm Základom na uvarenie výborného pokrmu sú bezpochyby kvalitné kuchynské pomôcky. Táto nylonová naberačka na špagety vám bude nielen skvelou pomocníčkou, ale poteší aj vaše oči. Naberačka LAMART sa chváli čiernym vyhotovením, ktoré je skombinované s rukoväťou z nehrdzavejúcej ocele. Náčinie odolá teplote až 210 °C a je veľmi pevné. Kľúčové vlastnosti naberačky LAMART LT3989 na špagety Kvalitné kuchynské náčinie Naberačka LAMART na špagety S rukoväťou z nehrdzavejúcej oceleOdolá teplote až 210 °C Naberačka je v čiernom vyhotovení Je ju možné umývať v umývačke riadu Materiál: Nehrdzavejúca oceľ, nylonDĺžka: 32 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako LAMART LT3989 Naberačka na špagety
BergHOFF ESSENTIALS, nerez (BF-1301107), BergHOFF Sada nožov v stojane ESSENTIALS 7 ks (BF-1307030), Siguro BF-J140Y Arctic (SGR-BF-J140Y), Siguro BF-J140S Arctic (SGR-BF-J140S), Siguro BF-J140 W Arctic (SGR-BF-J140W), Eltrinex V12Pro BF, RUPES BigFoot Detailing pásik na príslušenstvo (9.Z884/BF), WHIRLPOOL WL B1160 BF (869991572120), WHIRLPOOL WF S4160 BF (869991579520), Beurer BF 220 (BEU-BF220), Prologic Element 3000 BF (RYB019901nad), Prologic Avenger 3000 BF (RYB019907nad), NAREX 230/1.9 mm na kov A 46Q BF (7899799), NAREX 150/1,6 mm na kov A 46Q BF (7899797), NAREX 115/1,6 mm na kov A 46Q BF (7899795), HAGEN Kliešte Le Salon Essentials na pazúriky veľké (22517912553), Joola Essentials čierna (4002560185285), Joola Essentials modrá (4002560185278), CALYPSO Essentials Vitality (9001378200109), NAREX 230/6 mm na kov vypuklý A 30Q BF (7899792), NAREX 115/6 mm na kov vypuklý A 30Q BF (7899788), Gala Mexico BF 5053 S (8590001000694), WHIRLPOOL WL S5360 BF/W (869991572180), WHIRLPOOL WL S2760 BF/S (869991572170), WHIRLPOOL WF S9365 BF/IXL (869991579620), Okuma Longbow XT BF LBXT (SPTms1450NAD), Prologic C-Series 3000 BF (RYB019911nad), Vykrajovačka nerez KVET na hrnček (127409), Vykrajovačka nerez na perník OVEČKA (124975), Vykrajovačka nerez na perník ZAJAČIK (124977)