Berghoff sada nozu ve stojanu trivium 15 ks bf 1307144

Produkt Berghoff sada nozu ve stojanu trivium 15 ks bf 1307144 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Berghoff sada nozu ve stojanu trivium 15 ks bf 1307144 upraviť a produkt hľadať znova.

BergHOFF Sada nožov v stojane ESSENTIALS 7 ks (BF-1307030)

BergHOFF Sada nožov v stojane ESSENTIALS 7 ks (BF-1307030)
Detail

Sada nožov – nôž na pečivo, okrajovací nôž, univerzálny nôž a vykosťovací nôž, materiál rukoväti plast, materiál čepele oceľ Mali by ste záujem zaobstarať si veľkú sadu nožov, pomocou ktorej nakrájate všetko potrebné? V tom prípade bude pre vás výborná súprava nožov BergHOFF, ktorá si nájde svoje miesto v každej kuchyni. V tejto sade budete mať nôž na pečivo, okrajovací nôž, univerzálny nôž a vykosťovací nôž. S nožom na pečivo zvládnete pekárske výrobky krájať bez zbytočných omrviniek, hodí sa ale aj na porciovanie cesta na kúsky. Univerzálny nôž sa hodí na prípravu prakticky akéhokoľvek pokrmu. Vykosťovací nôž je vhodný na vykostenie mäsa. Lúpací nôž na presné okrajovanie potravín. Tieto čepele nebudú mať problém so žiadnymi potravinami, pretože sú vyrobené z tvrdej ocele. Rukoväť noža tvorí plast, a preto je nôž omnoho ľahší. Zásadné vlastnosti súpravy nožov BergHOFF Sada nožov v stojane ESSENTIALS 7 ks Pomocou súpravy nožov BergHOFF nebude krájanie takou... (alza.sk)

Podobné produkty ako BergHOFF Sada nožov v stojane ESSENTIALS 7 ks (BF-1307030) , Berghoff sada nožov v stojane essentials 7 ks (bf-1307030)

Sada nožů Alpina, 3 ks

Sada nožů Alpina, 3 ks
Detail

S 3dílnou sadou nožů Alpina z kvalitní nerezové oceli vám půjde krájení ovoce a zeleniny jako po másle. Každý z nožů má různý tvar a délku ostří pro snadné a pohodlné krájení a loupání různých druhů ovoce a zeleniny. Sada obsahuje nůž na krájení, nůž na loupání a nůž na vyloupnutí jadérek, např. z jablka. Díky ergonomické rukojeti perfektně padnou do ruky a krájí bezpečně a přesně. Přesvědčte se sami! (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Sada nožů Alpina, 3 ks , Berghoff essentials, nerez (bf-1301107)

Sada nožů Alpina, 7 ks

Sada nožů Alpina, 7 ks
Detail

Se 7dílnou sadou nožů Alpina budete v kuchyni připraveni na vše! Nač pořizovat do kuchyně nože po jednom, když můžete mít kompletní sadu? S touto získáte nože pro nejrůznější účely. Jsou vyrobeny z pevné a odolné nerezové oceli a můžete je mýt v myčce nádobí. Sada obsahuje: kuchařský nůž: 34,5 cm porcovací nůž: 34 cm porcovací nůž: 29,5 cm nůž na sýr: 23,5 cm nůž Stanley: 22 cm nůž na okrajování: 20 cm nůž na měkké sýry: 19 cm Pozn.: Uvedena celková délka nožů. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Sada nožů Alpina, 7 ks , Siguro bf-j140y arctic (sgr-bf-j140y)

Sada nožů Alpina, 5 ks

Sada nožů Alpina, 5 ks
Detail

S praktickou 5dílnou sadou nožů Alpina zvládnete nakrájet cokoliv! Pokud ji ještě nemáte v kuchyňské zásuvce, tak neváhejte. Sada kvalitních nožů je neocenitelným pomocníkem pro každou příležitost. Všechny nože jsou vyrobeny z odolné nerezové oceli s plastovými prvky pro větší bezpečnost. Jsou antibakteriální, ale pozor! nejsou vhodné do myčky nádobí. Sada obsahuje nože: na maso: 33,5 cm kuchařský: 33,5 cm na chléb: 33,5 cm na krájení: 24,5 cm na krájení: 20,5 cm Pozn.: Uvedena celková délka nožů. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Sada nožů Alpina, 5 ks , Siguro bf-j140s arctic (sgr-bf-j140s)

Alpina Sada nožů Santoku, 3 ks

Alpina Sada nožů Santoku, 3 ks
Detail

Oživte svou kuchyň speciální sadou nožů Santoku z dílny společnosti Alpina! Tyto vynikající nože spojují tradici s moderním designem, poskytují nejvyšší ostrost a preciznost pro vaše kulinářské dovednosti. Každý Santoku nůž je jedinečným mistrovským kouskem, který zaručuje špičkovou kvalitu pro přípravu různých pokrmů. Nůž Santoku vznikl proto, aby zajistil řezání, krájení a sekání. Jeho využití je tedy širší a specifičtější než u klasického porcovacího nože. Staňte se kuchařským mistrem s touto exkluzivní sadou nožů Santoku. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Alpina Sada nožů Santoku, 3 ks , Zebra mildliner obojstranný – sada 15 ks (78115)

Berlinger Haus Sada nožov ve stojane nerez 8 ks Carbon PRO Line

Berlinger Haus Sada nožov ve stojane nerez 8 ks Carbon PRO Line
Detail

Sada nožov v otočnom stojane z novej kolekcie Carbon PRO Line. Tie najpoužívanejšie kuchynské nože, nožnice a tiež ocieľka v prehľadnom stojane, ktorý je navyše dokonalým dizajnovým doplnkom do kuchyne.Tvrdá nehrdzavejúca oceľ zaistí dlhú životnosť. Konkrétne je celá sada nožov vyrobená z nehrdz. ocele typu 3CR13 Shanghai, tá má vyššiu intenzitu, tvrdosť a odolnosť voči opotrebovaniu alebo zlomeniu. Nože sú kované z jedného kusa ocele a ich čepeľ je navyše vybrúsená laserom pre maximálnu ostrosť.Súčasťou sady je aj ocieľka na brúsenie, ak je teda potrebné, nože máte opäť perfektne ostré behom pár sekúnd. Stojan je celootočný o 360°, takže ho môžete umiestniť akýmkoľvek smerom a nože máte vždy po ruke presne tak, ako vám to najlepšie vyhovuje.Sada obsahuje: nôž Santoku 17,5 cm kuchársky nôž 20 cm nôž na pečivo 20 cm univerzálny 12,5 cm lúpací 9 cm ocieľka nožnice 360° otočný stojan (4home.sk)

Podobné produkty ako Berlinger Haus Sada nožov ve stojane nerez 8 ks Carbon PRO Line , Geosmart – štartovná sada + spinner – 15 ks (5414301250463)

OXE Sada nožů 6 ks ER-0588 (NOZE1)

OXE Sada nožů 6 ks ER-0588 (NOZE1)
Detail

Sada nožov – kuchársky nôž, nožnice, sekáčik, univerzálny nôž a škrabka, materiál rukoväti plast, materiál čepele nehrdzavejúca oceľ, škrabka súčasťou balenia, 6 kusov v súprave Toužíte po sadě nožů, s jejíž pomocí připravíte cokoliv? Potom se právě pro vás hodí sada nožů OXE, která se osvědčí v každé domácností. Součástí sady je kuchařský nůž, nůžky, sekáček, univerzální nůž a škrabka. Kuchařský nůž je ideální k preciznímu krájení všech potravin, bez problémů si tak poradí s masem i sýry. Univerzální nůž na kuchyňské úkony všeho druhu. Sekáček se postará o sekání ovoce i ořechů. Tyto čepele nebudou mít problém s žádnými potravinami, protože jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli. Materiálem rukojeti je plast, tudíž vás nůž nebude v ruce tak tížit. Kuchyňské nůžky mají při vaření své nezastupitelné místo a využití najdou třeba při stříhání pečicího papíru, potravinářské fólie nebo provázku. Pokud vaše oblíbené pokrmy obsahují brambory a zeleninu, budete... (alza.sk)

Podobné produkty ako OXE Sada nožů 6 ks ER-0588 (NOZE1) , Werkzeyt sada očkoplochých kľúčov, 15 ks (wu8910180)

OXE Sada nožů 6 ks ER-0611 (NOZE2)

OXE Sada nožů 6 ks ER-0611 (NOZE2)
Detail

Sada nožov – kuchársky nôž, nôž na pečivo, univerzálny nôž a škrabka, materiál rukoväti plast, materiál čepele nehrdzavejúca oceľ, škrabka súčasťou balenia, 6 kusov v súprave Ocenili byste sadu nožů, s jejíž pomocí budete schopni krájet cokoliv? Pak se vám určitě bude hodit sada nožů OXE, která se ujme v každé domácnosti. Tato sada obsahuje kuchařský nůž, nůž na pečivo, univerzální nůž a škrabka. Kuchařský nůž je uzpůsoben k preciznímu krájení všech potravin, problém mu tak nečiní jemný sýr ani tvrdá zelenina. Díky noži na pečivo se nebude pečivo po krájení drolit, umožňuje ale třeba také rozporcovat měkké těsto na kousky. Univerzální nůž lze využít ke krájení všech typů potravin. S těmito čepelemi zvládnete nakrájet cokoliv, jelikož jsou vyrobené z tvrdé nerezové oceli. Rukojeť je utvořena z plastu, takže nůž není zbytečně těžký. Pokud často loupete brambory či zeleninu, využijete jistě i škrabku. Tento 6dílný set OXE vám usnadní přípravu potravin na... (alza.sk)

Podobné produkty ako OXE Sada nožů 6 ks ER-0611 (NOZE2) , Siguro bf-j140 w arctic (sgr-bf-j140w)

Alpina Sada steakových nožů, 12 ks

Alpina Sada steakových nožů, 12 ks
Detail

Steakové nože od Alpiny si s masem dobře poradí! Krájení masa snad ani nemůže být snazší. Pokud si rádi dopřejete např. minutky z hovězího masa, je pro vás 12 steakových nožů ideálním řešením. Nože s černou plastovou rukojetí mají nerezové ostří upravené tak, abyste se při porcování steaků nezapotili. Můžete je samozřejmě použít i k jiným jídlům jako příborové nože. Celková délka každého nože je cca 23 cm. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Alpina Sada steakových nožů, 12 ks , Badabulle sada vrecúšok 150 ml, 15 ks (3661276174122)

Sada kuchyňských nožů Alpina, 2 ks

Sada kuchyňských nožů Alpina, 2 ks
Detail

Váš kulinářský zážitek bude ještě lepší se sadou nožů od společnosti Alpina! Sada obsahuje 2 nože s hladkou a vroubkovanou čepelí. Nůž na okrajování o délce přibližně 20 cm je vybaven hladkou čepelí, ideální pro loupání ovoce a zeleniny. Univerzální nůž o délce přibližně 24 cm má zoubkovanou čepel, takže je ideální jak na pečivo, tak na krájení rajčat a sýra. Oba nože jsou vyrobeny z nerezové oceli, což nejenže zajišťuje elegantní a moderní vzhled, ale také dlouhou životnost, hygienické vlastnosti a odolnost proti korozi. Kvalitní nerezová ocel také umožňuje jejich mytí v myčku nádobí. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Sada kuchyňských nožů Alpina, 2 ks , Stabilo boss original 15 ks stolová sada (4006381517478)

Vrhání nožů ve sportu a sebeobraně (999-00-031-8857-1)

Vrhání nožů ve sportu a sebeobraně (999-00-031-8857-1)
Detail

Elektronická kniha - autor David Špidlen, 172 stran, česky David Špidlen jako příležitostný autor vytvořil několik publikací zaměřených na témata, jimž se ve svém životě aktivně věnuje nebo věnoval. Sám o tom říká: „Jsem autor z donutkání. V určitý okamžik se ve mně nahromadí takové množství poznatků, že není možné je v sobě udržet a zároveň se účinně zbavit myšlenek na dané téma. Když to rezonuje znova a znova a nutkání se vrací, musím sednout a psát.“ Kniha Vrhání nožů ve sportu a sebeobraně vznikla již v 90. letech 20. století jako příručka pro začínající vrhače po letech autorova intenzivního tréninku. Před novým vydáním prošla zásadní obsahovou úpravou, aby i dnes měla zájemcům o tento sport co nabídnout. (alza.sk)

Podobné produkty ako Vrhání nožů ve sportu a sebeobraně (999-00-031-8857-1) , Eltrinex v12pro bf

Sada kuchyňských nožů Alpina

Sada kuchyňských nožů Alpina
Detail

Tato sada je vše, co potřebujete v kuchyni. Sada obsahuje nůž na zeleninu, sýr a škrábací nůž. Nože jsou vyrobeny z vysoce kvalitní nerezové oceli. Rozměry: 18,5 / 19,5 / 22 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Sada kuchyňských nožů Alpina , Tognana sada misiek 6 ks 14 cm layers gi-ve-ma (ls16814m120)

Weltbild Vonné svíčky ve skle Mandala, sada 3 ks

Weltbild Vonné svíčky ve skle Mandala, sada 3 ks
Detail

Zažijte exotický půvab se sadou vonných svíček ve skle s motivem mandaly, která okamžitě přenese do vašeho domova atmosféru orientu. Sada obsahuje tři svíčky ve sklenicích s krásnými orientálními vzory mandal a třemi líbenými vůněmi. Tyrkysová svíčka s vůní bavlny, červená s bobulovou vůní a růžová s vůní manga vytvářejí lahodné aroma lesních plodů a exotického ovoce. Průhledné sklo s mandalovými vzory propouští světlo plamene a vytváří magickou atmosféru, ideální pro podzimní večery, zimní noci i letní pikniky. Tyto bohatě zdobené svíčky ve skle jsou krásným lákadlem pro oči i v nezapáleném stavu, perfektní pro konferenční stůl, okenní parapet nebo noční stolek. Každá svíčka má dobu hoření přibližně 20 hodin a je uzavřena elegantním zlatým kovovým víčkem s mandalovým vzorem, které zachovává aroma svíčky i po dohoření. Po vyhoření lze krásné sklo opět využít, například jako nádobu na čajovou svíčku nebo pro drobné předměty. Tato sada vonných svíček ve skle Mandala je nejen krásným prožitkem pro vás, ale také skvělým dárkem pro každou příležitost. Vychutnejte si vůně Orientu a krásu mandal v jednom! (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Weltbild Vonné svíčky ve skle Mandala, sada 3 ks , Tognana sada hrnčekov 450 ml 6 ks layers gi-ve-ma (ls11745m120)

Weltbild LED svíčky ve skle, fialové, sada 3 ks

Weltbild LED svíčky ve skle, fialové, sada 3 ks
Detail

Půvabné LED svíčky ve skle v barvě lila naplní váš domov světlými okamžiky. Každá svíčka je umístěna ve sklenici a nabízí tři různé velikosti 10, 12,5 a 15 cm. Plamínek s LED diodou disponuje blikajícím efektem a je napájen bateriemi, takže odpadne starost s kapáním vosku a hledáním sirek či zapalovače. Stačí zmáčknout tlačítko a svíčky se nádherně rozzáří úsporným LED světlem. Díky praktickému časovači se svíčky automaticky zapínají každý den ve stejnou dobu, což ještě zvyšuje pohodlí. Jsou umístěny ve skle v lila barvě, která této sadě svíček dodává elegantní vzhled i bez zapnutého osvětlení. Každá ze svíček potřebuje pro svůj provoz 3 ks baterií typu AAA (nejsou součástí dodávky). (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Weltbild LED svíčky ve skle, fialové, sada 3 ks , Tognana sada hrnčekov 260 ml 6 ks layers gi-ve-ma (ls11426m120)

Weltbild LED svíčky ve skle, duhové, sada 3 ks

Weltbild LED svíčky ve skle, duhové, sada 3 ks
Detail

Duhovými barvami zářící LED svíčky ve 3 velikostech krásně prosvětlí váš domov. Třpytící se skleněné svícny ještě dodávají na působivosti. Plamen s realistickým efektem blikání. Obdržíte sadu 3 ks, každá s vlastním bateriovým provozem (baterie dokoupíte zvlášť, nejsou součástí). Díky praktickému 6hodinovému časovači se LED svíčky vždy samy zapnou a vypnou, jak potřebujete. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Weltbild LED svíčky ve skle, duhové, sada 3 ks , Lamart sada na pečenie 15 ks bake lt3039 (42001282)

Weltbild Vonné svíčky ve skle Marble, sada 3 ks

Weltbild Vonné svíčky ve skle Marble, sada 3 ks
Detail

Poutavý design mramorovaného skla a jemná omamná vůně! Nechte prostoupit váš dům opojnou vůní kdoule, bavlny a orchideje. Všechny 3 svíčky Marble jsou umístěny v mramorovaném skle (růžová, modrá a fialová barva), takže současně slouží jako vkusná dekorace. Zavřete oči a relaxujte. sklenice včetně víčka ve zlaté barvě s gravírováním – se sluncem, květinou a srdcem vosk s 5% obsahem vůně doba hoření každé svíčky cca 20 hodin (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Weltbild Vonné svíčky ve skle Marble, sada 3 ks , Popisovače faber-castell comic illustration, sada 15 ks (4005401671954)

BerlingerHauss Sada nožů Forest Line 5ks (BH-2308)

BerlingerHauss Sada nožů Forest Line 5ks (BH-2308)
Detail

Sada nožov – japonský nôž, kuchársky nôž, nôž na pečivo a univerzálny nôž, materiál rukoväti plast, materiál čepele oceľ, vhodné do umývačky, 5 kusov v súprave Chystáte sa variť a potrebujete perfektne nakrájanú cibuľu alebo paradajky? Radi by ste sa predviedli ako zruční kuchári, ale vaše staré nože spôsobia len to, že pokrm vyzerá ako nevzhľadná masa? Kúpte si súpravu nožov BerlingerHaus Forest Line, ktorá sa vyznačuje zhotovením z nehrdzavejúcej ocele s mramorovaným povrchom, vďaka čomu sú nože nepriľnavé, a tiež neabsorbujú vône krájaných potravín. Tieto nože zmenia zdĺhavé krájanie v pohodlnú činnosť, navyše plnia dostatočne aj funkciu estetickú v čase, keď práve krájať nepotrebujete. Prečo sa rozhodnúť pre súpravu nožov BerlingerHaus Forest Line 5ksnože sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocelepovrch nožov je mramorovaný a teda nepriľnavýľahká mäkčená rukoväť nožov Forest Line zaistí pohodlné uchopeniev súprave sa nachádza 5 ks nožov vrátane... (alza.sk)

Podobné produkty ako BerlingerHauss Sada nožů Forest Line 5ks (BH-2308) , Stabilo boss original pastel 15 ks stolová sada (4006381567411)

Plastové cievky - sada 15 ks

Plastové cievky - sada 15 ks
Detail

Každá krajčírka potrebuje cievky s rozličnými odtieňmi nitiek. Udržte svoj pracovný priestor prehľadný aj vďaka plastovej krabičke, ktorá obsahuje priestor až na 25 cievok. (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Plastové cievky - sada 15 ks , Škoda kryty kolies sidus 15 (sada 4 ks) (5e0071455a)

Weltbild Vonné svíčky ve skle Barvy jara, sada 3 ks

Weltbild Vonné svíčky ve skle Barvy jara, sada 3 ks
Detail

Svíčky ve skle s vonným voskem skrývají líbeznou jemnou vůni vanilky s kokosem, citronové trávy a broskví. Tři barevné a různě strukturované sklenice prostoupí váš domov opojnými vůněmi a zároveň slouží jako vkusná dekorace. Sklenice mají ozdobnou kovovou rukojeť zlaté barvy a vosk obsahuje 5 % vůně. Doba hoření každé svíčky je cca 5 hodin. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Weltbild Vonné svíčky ve skle Barvy jara, sada 3 ks , Thinkrider doska k servisnému stojanu (06974724850408)

Weltbild LED svíčky ve skle Květinová slavnost, sada 3 ks

Weltbild LED svíčky ve skle Květinová slavnost, sada 3 ks
Detail

Jemné květy levandule a další krásy z rozkvetlé louky... tyto svíčky ve skle vnesou do vašeho domova všechnu krásu lučních květin. Díky jemným detailům vypadají téměř jako skutečné lisované květy. Přes den krásné - ale večer tato výzdoba teprve ukáže svou plnou nádheru. V záři blikajícího LED plamene začnou barvy zářit a vdechovat květinám život. Na skleněných svícnech je po celém obvodu dekor s jemnými květinami. Uvnitř pravý vosk s umělým plamínkem s teplou bílou LED a efektem blikání. Včetně 6hodinového časovače. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Weltbild LED svíčky ve skle Květinová slavnost, sada 3 ks , Berlingerhaus sada riadu royal black collection 15 ks (bh-6155)

TEDDIES Čajová sada riadu plech 15 ks

TEDDIES Čajová sada riadu plech 15 ks
Detail

Čajová súprava je nevyhnutné vybavenie každej detskej izby. Každá malá gazdinka ho musí mať vo svojej kuchynke, aby mohla slávnostne pohostiť každú návštevu! Čajová súprava umožňuje hrať sa osamote a pripraviť čaj pre bábiky, medvedíka alebo súrodenca či rodičov. Alebo s priateľmi usporiadať nezabudnuteľný čajový večierok. Súprava obsahuje 15 ks. Rozmery balenia 32 x 20 x 10 cm. Vhodné pre deti od 3 rokov. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako TEDDIES Čajová sada riadu plech 15 ks , Versaco puklice royal rr black 15 sada 4 ks (20031)

Suché pastely Schmincke PORTRAIT - sada 15 ks

Suché pastely Schmincke PORTRAIT - sada 15 ks
Detail

Suché pastely Schmincke PORTRAIT - sada 15 ks Práca s najlepšími mimoriadne jemnými suchými pastelmi Schmincke je skôr skutočným zážitkom z maľovania ako z jednoduchého kreslenia. Pastely obsahujú tie najčistejšie, stredne jemne mleté umelecké pigmenty, ktoré sú použité v najvyššej možnej koncentrácii s minimom spojív. Vďaka extrémne jemnej konzistencii vznikajú brilantné farebné kombinácie a vynikajúce výsledky. Umelecké pastely Schmincke sú vyrábané ručne tradičným a veľmi zložitým procesom. Táto súprava vám ponúka 15 viacúčelových pastelov. Vďaka zladeným farbám tohto setu sa splnia sny všetkých umelcov! Pre maľbu pastelmi sa vždy doporučujeme použiť fixatív. Parametre produktu: 15 pasteliek v praktickej krabičke extra jemné pastelové farby najlepšie, vysoko koncentrované umelecké pigmenty najvyššia svetlostálosť minimálny obsah spojiva zaručená stálosť kvality a mäkkosti pastelov sada obsahuje farby: 014 D, 016 O, 014 O, 021 O, 021 H, 018 H, 022 D, 040 H, 047 B, 057 D, 002 O, 083 H, 093 M, 036 B, 038 B vyrobené v Nemecku Galeria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Suché pastely Schmincke PORTRAIT - sada 15 ks , Versaco puklice stratos silver/red 15 sada 4 ks (20019)

Sada kartónových vianočných nálepiek 15 ks | Soby

Sada kartónových vianočných nálepiek 15 ks | Soby
Detail

Sada kartónových vianočných nálepiek 15 ks | Soby Kartónové nálepky s krásnymi vianočnými motívmi sobov. Ideálne pre deti, na zdobenie scrapbookových projektov, pohľadníc, zdobenie domácich dekorácií, vencov, ikeban a darčekových balení. Úžasne vianočné nálepky vás určite povzbudia k tvorivosti a hravosti! V balení nájdete až 15 nálepiek. Veľkosť blistra: 9.5 x 16 cm. Parametre produktu: Kartónové nálepky s motívmi sobov Vhodné na výrobu vianočných dekorácií Skvelé pre scrapbooking a cardmaking 15 kusov v balení Materiál: kartón Veľkosť blistra: 9.5 x 16 cm Veľkosť celého balenia: 11 x 21 cm Galeria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Sada kartónových vianočných nálepiek 15 ks | Soby , Lampa adaptér stojanu motocykla guľatý m10x1,5 (lam90333)

TEDDIES Čajová sada riadu plech 15 ks

TEDDIES Čajová sada riadu plech 15 ks
Detail

Čajová súprava je nevyhnutné vybavenie každej detskej izby. Každá malá gazdinka ho musí mať vo svojej kuchynke, aby mohla slávnostne pohostiť každú návštevu! Čajová súprava umožňuje hrať sa osamote a pripraviť čaj pre bábiky, medvedíka alebo súrodenca či rodičov. Alebo s priateľmi usporiadať nezabudnuteľný čajový večierok. Súprava obsahuje 15 ks. Rozmery balenia 32 × 20 × 10 cm. Vhodné pre deti od 3 rokov. (feedo.sk)

Podobné produkty ako TEDDIES Čajová sada riadu plech 15 ks , Whirlpool wl b1160 bf (869991572120)

WERKZEYT Sada očkoplochých kľúčov, 15 ks (WU8910180)

WERKZEYT Sada očkoplochých kľúčov, 15 ks (WU8910180)
Detail

Sada očkoplochých kľúčov (alza.sk)

Podobné produkty ako WERKZEYT Sada očkoplochých kľúčov, 15 ks (WU8910180) , Whirlpool wf s4160 bf (869991579520)

Suché pastely Schmincke LANDSCAPE - sada 15 ks

Suché pastely Schmincke LANDSCAPE - sada 15 ks
Detail

Suché pastely Schmincke LANDSCAPE - sada 15 ks Práca s najlepšími mimoriadne jemnými suchými pastelmi Schmincke je skôr skutočným zážitkom z maľovania ako z jednoduchého kreslenia. Pastely obsahujú tie najčistejšie, stredne jemne mleté umelecké pigmenty, ktoré sú použité v najvyššej možnej koncentrácii s minimom spojív. Vďaka extrémne jemnej konzistencii vznikajú brilantné farebné kombinácie a vynikajúce výsledky. Umelecké pastely Schmincke sú vyrábané ručne tradičným a veľmi zložitým procesom. Táto súprava vám ponúka 15 viacúčelových pastelov. Vďaka zladeným farbám tohto setu sa splnia sny všetkých umelcov! Pre maľbu pastelmi sa vždy doporučujeme použiť fixatív.Parametre produktu: 15 pasteliek v praktickej krabičke extra jemné pastelové farby najlepšie, vysoko koncentrované umelecké pigmenty najvyššia svetlostálosť minimálny obsah spojiva zaručená stálosť kvality a mäkkosti pastelov sada obsahuje farby: 001 D, 007 O, 013 H, 033 D, 018 D, 077 B, 085 D, 070 D, 094 B, 098 D, 064 O, 057 O, 055 D, 062 D, 095 D vyrobené v Nemecku Galeria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Suché pastely Schmincke LANDSCAPE - sada 15 ks , Beurer bf 220 (beu-bf220)

ZEBRA Mildliner obojstranný – sada 15 ks (78115)

ZEBRA Mildliner obojstranný – sada 15 ks (78115)
Detail

Zvýrazňovač na domáce aj kancelárske použitie, guľatý hrot, max. šírka stopy 4mm, 15ks v balení, farba: viacfarebná Zvýrazňovače využívajú predovšetkým deti v školách, ale aj dospelí ich v kancelárii využijú. Ak si radi označujete dôležité veci v texte, zvýrazňovač Kancelářské potřeby Zebra bude pre vás ten pravý. Má permanentný atrament, takže dokument je možné bez problémov vložiť aj do kopírky. Guľatý tvar hrotu vám umožní hrotu lepšiu manipuláciu a podtrhávanie. Ak sa pýtate na veľkosť stopy, tak tá pri zvýrazňovači Kancelářské potřeby Zebra má šírku 4 mm. V balení očakávajte 15 ks zvýrazňovačov. Dôležité parametre zvýrazňovača ZEBRA Mildliner obojstranný – sada 15 ks So zvýrazňovačmi si ľahšie zapamätáte dôležité informácie v texte Guľatý hrot na lepšiu manipuláciu Farby v súprave: viacfarebná Zvýrazňovač Kancelářské potřeby Zebra s klasickým atramentom Šírka stopy je 4 mm Balenie obsahuje 15 ks zvýrazňovačov (alza.sk)

Podobné produkty ako ZEBRA Mildliner obojstranný – sada 15 ks (78115) , Prologic element 3000 bf (ryb019901nad)

Tognana Sada hrnčekov 450 ml 6 ks LAYERS GI-VE-MA (LS11745M120)

Tognana Sada hrnčekov 450 ml 6 ks LAYERS GI-VE-MA (LS11745M120)
Detail

Hrnček materiál: keramika, vhodný do umývačky a mikrovlnky, objem 450ml, farba s dekorom, 6ks v sade Hrnček je vyhotovený z elegantnej keramiky a jeho objem vychádza na 450 ml. Bez obáv ho môžete umývať v umývačke riadu a ohrev v mikrovlnnej rúre mu neuškodí. Základné prednosti hrnčeka Tognana Sada hrnčekov 450 ml 6 ks LAYERS GI-VE-MA Materiál: keramika Hrnček Tognana má objem 450 ml Je možné ho použiť v umývačke aj mikrovlnnej rúre (alza.sk)

Podobné produkty ako Tognana Sada hrnčekov 450 ml 6 ks LAYERS GI-VE-MA (LS11745M120) , Prologic avenger 3000 bf (ryb019907nad)

Tognana Sada hrnčekov 260 ml 6 ks LAYERS GI-VE-MA (LS11426M120)

Tognana Sada hrnčekov 260 ml 6 ks LAYERS GI-VE-MA (LS11426M120)
Detail

Hrnček materiál: keramika, vhodný do umývačky a mikrovlnky, objem 260ml, farba s dekorom, 6ks v sade Hrnček je vyrobený z najklasickejšieho možného materiálu, keramiky a ponúka objem 260 ml. Môžete ho bez problémov umývať v umývačke riadu a nevadí mu ohrev v mikrovlnnej rúre. Základné vlastnosti hrnčeka Tognana Sada hrnčekov 260 ml 6 ks LAYERS GI-VE-MA Materiál: keramika Hrnček Tognana má objem 260 ml Možno ho umývať v umývačke riadu aj používať v mikrovlnnej rúre (alza.sk)

Podobné produkty ako Tognana Sada hrnčekov 260 ml 6 ks LAYERS GI-VE-MA (LS11426M120) , Yato sada kľúčov očkoplochých 15 ks 6 – 27 mm crv6140 (5906083900655)

Stojan na kvety Bamboo, sada 3 ks

Stojan na kvety Bamboo, sada 3 ks
Detail

Stojany na rastliny v jedinečnom dizajne. Bambusové prútie je starostlivo ručne pletené. Vďaka miernym nerovnostiam a farebným odchýlkam je každý kvetináč na nohách jedinečný. Stojany na rastliny sa môžu používať s nohami alebo bez nich. Potom máte k dispozícii 3 krásne podstavce na kvetináče, ktoré môžete umiestniť na parapet, príborník alebo aj na podlahu. Kombinujte ich podľa veľkosti rastlín, dostupného priestoru a svojho vkusu. Tip: V prípade živých rastlín odporúčame umiestniť do prúteného košíka pod kvetináč misku. Takto zostane prírodný materiál suchý a farba a tvar sa dokonale zachovajú. Sada 3 kvetináčov: - ručne vyrobené z bambusu - vrátane 3 nôh z masívneho eukalyptového dreva - Rozmery: výška koša 25/ 31,5/ 44,5 cm (pre kvetináče do Ø 13/ 15,5/ 18,5 cm); výška nôh 3 x 10/ 15/ 20 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Stojan na kvety Bamboo, sada 3 ks , Tognana sada 6 ks čajových šálok 200 ml s podšálkami layers gi-ve-ma (ls18502m120)

Sada podtácok Bamboo v stojane, 6 ks

Sada podtácok Bamboo v stojane, 6 ks
Detail

Praktická sada šiestich podtácok so stojanom z prírodného bambusového dreva. Veľkosť jednej podtácky je 9 x 9 cm. Hrúbka podtácky je 7 mm. Celková výška stojana 10 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada podtácok Bamboo v stojane, 6 ks

Sada stojanov na kvetiny Varden, 3 ks

Detail

Čo tak umiestniť kvetiny do štýlového stojana, ktorý sa bude dobre vynímať ako v interiéri, tak na vonkajšej terase alebo lodžii.Veľkosť malého stojana: pr. 21 x v. 17 cm (v. 33 cm vrátane nožičiek)Veľkosť stredného stojana: pr. 25 x v. 21 cm (v. 45 cm vrátane nožičiek)Veľkosť veľkého stojana: pr. 30 x v. 25 cm ( (v. 60 cm vrátane nožičiek)Vo vnútri kvetináčov PP vložka. (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada stojanov na kvetiny Varden, 3 ks

Krbové náradie v stojane, sada 5 ks

Detail

Tento set náradia ku krbu s jedinečným dizajnom bude ozdobou vašej obývačky. Vďaka praktickému príslušenstvu môžete oheň zapáliť a udržiavať a neskôr krbové ohnisko vyčistiť. Súčasťou súpravy je polkruhový držiak, lopata, smeták, kliešte, hák. Rozmery stojana: 23 x 15 x 52 cm (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Krbové náradie v stojane, sada 5 ks

MAKRO - Sada 6 ks koreničiek v stojane

MAKRO - Sada 6 ks koreničiek v stojane
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Sada 6 ks koreničiek v stojane

Suché pastely Schmincke MULTI PURPOSE - sada 15 ks

Suché pastely Schmincke MULTI PURPOSE - sada 15 ks
Detail

Suché pastely Schmincke MULTI PURPOSE - sada 15 ks Práca s najlepšími mimoriadne jemnými suchými pastelmi Schmincke je skôr skutočným zážitkom z maľovania ako z jednoduchého kreslenia. Pastely obsahujú tie najčistejšie, stredne jemne mleté umelecké pigmenty, ktoré sú použité v najvyššej možnej koncentrácii s minimom spojív. Vďaka extrémne jemnej konzistencii vznikajú brilantné farebné kombinácie a vynikajúce výsledky. Umelecké pastely Schmincke sú vyrábané ručne tradičným a veľmi zložitým procesom. Táto súprava vám ponúka 15 viacúčelových pastelov. Vďaka zladeným farbám tohto setu sa splnia sny všetkých umelcov! Pre maľbu pastelmi sa vždy doporučujeme použiť fixatív.Parametre produktu: 15 pasteliek v praktickej krabičkeextra jemné pastelové farbynajlepšie, vysoko koncentrované umelecké pigmentynajvyššia svetlostálosťminimálny obsah spojivazaručená stálosť kvality a mäkkosti pastelovsada obsahuje farby: 002 D, 004 M, 032 H, 036 D, 022 D, 040 D, 045 D, 059 H, 064 H, 063 B, 077 M, 077 D, 001 D, 095 O, 097 Dvyrobené v Nemecku Galeria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Suché pastely Schmincke MULTI PURPOSE - sada 15 ks

Asist FR21-034 sada vyrezávacích nožov, 15 ks

Asist FR21-034 sada vyrezávacích nožov, 15 ks
Detail

Tieto vyrezávacie nože sa budú hodiť každému milovníkovi majstrovania. Sú uložené v šikovnej plastovej krabičke s bezpečnostným uzatváraním na spony. Vyberiete si nôž s požadovaným hrotom a nasadíte ho na držadlo behom okamihu, aby ste ihneď mohli začať s prácou.Sada obsahuje: 1 ks rukoväť 13 ks ostrých čepelí, uhlíková oceľ: 2 ks #1, 3 ks #3, 2 ks #4, 3 ks #11, 3 ks #12 1 ks okrúhla ihla, 52 mm (4home.sk)

Podobné produkty ako Asist FR21-034 sada vyrezávacích nožov, 15 ks

BADABULLE sada vrecúšok 150 ml, 15 ks (3661276174122)

BADABULLE sada vrecúšok 150 ml, 15 ks (3661276174122)
Detail

Plniteľná kapsička – na zdravé občerstvenie; opakovane použiteľné vrecká (až 20×); ľahko sa plnia; mimoriadne pevný systém zapínania na zips; s 3 veselými motívmi zvieratiek; stupnica a miesto na písanie poznámok; priehľadné; vhodné do chladničky a mrazničky; odolné voči nárazom; vyrobené z recyklovateľného materiálu PET; objem: 150ml; veľkosť vrecka: 10cm×20cm; ľahko sa čistia, možno umývať v umývačke riadu; balenie obsahuje 15 vreciek; pre deti od 4 mesiacov Pokiaľ vaše deti uprednostňujú sanie kapsičky pred lyžičkou, tak určite oceníte opätovne použiteľné vrecká od BADABULLE, pri ktorých si budete vždy istí ich obsahom a čerstvosťou. Kapsičky sa ľahko plnia vďaka veľkému otvoru v spodnej časti. Ten následne bezpečne uzavriete pomocou zipsu. Obsah kapsičky potom nevytečie. Naplnené vrecká BADABULLE je možné uskladniť v chladničke aj mrazničke. Iste vás poteší aj miesto na poznámky, na ktoré môžete napísať obsah a dátum naplnenia kapsičky. Vrecká sú vyrobené z... (alza.sk)

Podobné produkty ako BADABULLE sada vrecúšok 150 ml, 15 ks (3661276174122)

STABILO BOSS ORIGINAL 15 ks stolová sada (4006381517478)

STABILO BOSS ORIGINAL 15 ks stolová sada (4006381517478)
Detail

Zvýrazňovač na domáce aj kancelárske použitie, skosený hrot, max. šírka stopy 5mm, 15ks v balení, farba: viacfarebná Zvýrazňovače dobre poslúžia ako deťom v škole, tak aj dospelým v kancelárii či pracovni. Ak potrebujete dostať systém do svojich poznámok, zvýrazňovač STABILO si ihneď zamilujete. Nerozmazáva sa, takže dokument môžete bez obáv vložiť do kopírky. Skosený tvar hrotu umožní kresliť silné a slabé linky. Ak hovoríme o veľkosti stopy, tak tá pri zvýrazňovači STABILO dosahuje hodnotu 5 mm. V balení očakávajte 15 ks zvýrazňovačov. Významné vlastnosti zvýrazňovača STABILO BOSS ORIGINAL 15 ks stolová sada Zvýrazňovače vám pomôžu si zapamätať dôležité informácie Skosený tvar hrotu na ľahké zvýraznenie Farby v súprave: viacfarebná Zvýrazňovač STABILO s atramentom, ktorý nezmažete Očakávajte šírku stopy 5 mm Balenie obsahuje 15 ks zvýrazňovačov (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO BOSS ORIGINAL 15 ks stolová sada (4006381517478)

Sada kovových stojanov na kvety Salford, 3 ks

Sada kovových stojanov na kvety Salford, 3 ks
Detail

Sada kovových stojanov na kvety je ideálna voľba na vytvorenie kvetinového kúta, vďaka ktorému dodáte vášmu interiéru kus prírody v elegantnej a modernej forme. Kvetináče je možné využiť aj samostatne po celom vašom domove, vďaka čomu bude kvetinová dekorácia pôsobiť jednotným dojmom, bez zbytočnej námahy nad zladením viacerých druhov obalov. V čiernom kovovom obale je zelená kvetinová dekorácia vždy skvelou voľbou.Rozmery obalov na kvety: 19 x 60 cm (pr. x v.) 17 x 45 cm (pr. x v.) 17 x 30 cm (pr. x v.) (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada kovových stojanov na kvety Salford, 3 ks

Odourclean Sada 24 ks 100 ml so stojanom

Odourclean Sada 24 ks 100 ml so stojanom
Detail

Odstraňovač zápachu - ekologický výrobok na báze enzýmov (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Odourclean Sada 24 ks 100 ml so stojanom

Babymoov Multi Set jedálenská sada pre deti 15 ks

Babymoov Multi Set jedálenská sada pre deti 15 ks
Detail

Babymoov Multi Set, 15 ks, Fitness vybavenie pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Babymoov Multi Set je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: kvalitný materiál pre bezpečné stolovanie odolný proti pádu tvar, ktorý sa dá ľahko uchopiť vhodný do mikrovlnnej rúry na cestovanie priehľadný materiál pre lepší prehľad o obsahu tesniace viečko zabraňuje vytečeniu Obsah sady: dóza na potraviny s vekom 3x120 ml dóza na potraviny s vekom 3x180 ml dóza na potraviny s vekom 6x250 ml lyžička 3 ks Použitie: Pred prvým použitím umyte. (notino.sk)

Podobné produkty ako Babymoov Multi Set jedálenská sada pre deti 15 ks

Orion Steaková sada - nôž, vidlička, vidlica, doštička, 15 ks

Orion Steaková sada - nôž, vidlička, vidlica, doštička, 15 ks
Detail

Darčekový set steakových nožov, ktoré dopĺňa doštička z akáciového dreva a servírovací príbor, poteší každého gurmána. Nože s rukoväťou z akácie majú nehrdz. zubaté ostrie, takže si hravo poradia so steakmi.Doštička má po obvode drážku, takže šťava z krájanej zeleniny, výpek z mäsa stečie do žliabku a nie cez hranu na stôl.Súprava 15 ks je uložená v pevnej krabici. Využijete predovšetkým v lete pri grilovaní, ale môže byť skvelým darčekom pre ženy aj mužov gurmánov, ako dar k jubileu či svadbe.Sadu tvorí: 6 vidličiek: dĺžka 22 cm 6 steakových nožov: dĺžka 23 cm 1 veľký nôž: dĺžka 32,5 cm 1 vidlica: dĺžka 33 cm 1 doštička na krájanie: 37 x 23 x 1,5 cmPo použití ich umyte bežným spôsobom, teplou vodou so saponátom a osušte, potom všetko je možné uložiť späť do krabice alebo do stojana na nože či zásuvky. Doštičku odporúčame čas od času potrieť jedlým olejom. Materiál: nehrdzavejúca oceľ, materiál rukoväte: akáciové drevo. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Steaková sada - nôž, vidlička, vidlica, doštička, 15 ks

Die moderne Hausfrau Sada dóz na potraviny, 15 ks

Die moderne Hausfrau Sada dóz na potraviny, 15 ks
Detail

V každé domácnosti jistě najde své uplatnění praktická sada dóz v různých velikostech a tvarech pro uchování potravin. Vhodné do mikrovlnné trouby, mrazáku a myčky nádobí. Rozměry: kulaté Ø 14 cm a výška 8 cm hranaté 15 x 9 x 15 cm a 17 x 5 x 17 cm Balení obsahuje 15 kusů. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Die moderne Hausfrau Sada dóz na potraviny, 15 ks

STABILO BOSS ORIGINAL Pastel 15 ks stolová sada (4006381567411)

STABILO BOSS ORIGINAL Pastel 15 ks stolová sada (4006381567411)
Detail

Zvýrazňovač na domáce aj kancelárske použitie, skosený hrot, max. šírka stopy 5mm, 15ks v balení, farba: viacfarebná Zvýrazňovače sú neodmysliteľným pomocníkom každého študenta. Pomáhajú zamerať sa na informácie, ktoré sú naozaj dôležité. Rovnako tak pomôžu aj v práci, nezabudnete na podstatné detaily, či pracovné stretnutia. Zvýrazňovače Stabilo Boss Original prešli dlhoročným vývojom, aby skvele padli do ruky a od svojho uvedenia na trh v roku 1971 sú najpredávanejšími a najobľúbenejšími zvýrazňovačmi v Európe. Použitím kvalitných materiálov dosiahol výrobca aj dlhú životnosť hrotu, preto môže byť zvýrazňovač znovu naplnený atramentom a pripravený na ďalšie používanie. Vďaka Anti-Dry-Out technológii atrament nevyschne ani po 4 hodinách, keď zabudnete zvýrazňovač Stabilo Boss Original Pastel zatvoriť viečkom. V balení na vás čaká 15 pastelových fixiek v praktickom stojančeku.Kľúčové vlastnosti zvýrazňovačov Stabilo Boss Original Pastel, 15 ks15 fixiek Stabilo... (alza.sk)

Podobné produkty ako STABILO BOSS ORIGINAL Pastel 15 ks stolová sada (4006381567411)

Popisovače Faber-Castell Comic Illustration, sada 15 ks (4005401671954)

Popisovače Faber-Castell Comic Illustration, sada 15 ks (4005401671954)
Detail

Popisovač – popisovač, čierna, červená a modrá farba, vodoodolný, 9 fixiek Balenie obsahuje 9 kusov popisovačov Faber-Castell, ktorých náplne sú: čierna, červená a modrá. Atrament je vodoodolný, napísaný text sa vodou nerozmaže. Kľúčové parametre popisovača Popisovače Faber-Castell Comic Illustration, sada 15 ks Čierna, červená a modrá farba náplne (alza.sk)

Podobné produkty ako Popisovače Faber-Castell Comic Illustration, sada 15 ks (4005401671954)

Lamart Sada na pečenie 15 ks Bake LT3039 (42001282)

Lamart Sada na pečenie 15 ks Bake LT3039 (42001282)
Detail

Forma na pečenie na koláč a na muffiny, silikónová, vhodná do umývačky riadu, maximálna teplota 230°C, 15 ks foriem v balení Táto sada na pečenie nesmie chýbať v žiadnej modernej kuchyni. Formy sú vysoko odolné proti teplu, a to až do 230 ° C bez zmien vlastností alebo technických parametrov.Táto sada na pečenie nesmie chýbať v žiadnej modernej kuchyni. Formy sú vysoko odolné proti teplu, a to až do 230 ° C bez zmien vlastností alebo technických parametrov. Mnohostranné využitie foriem ocení každá kuchárka. Možno ich použiť v rúre na pečenie, ale rovnako tak sú vhodné aj do chladničky pre prípadné uskladnenie jedla. Nepriľnavosť foriem zaručuje ľahké a rýchle vybratie výrobku z formy. Možno umývať v umývačke alebo stačí jednoducho umyť pod tečúcou vodou. Kľúčové vlastnostiMnohostranné využitieOdolnosť teplôt - 60 ° C do 230 ° CNepriľnavý materiálVhodné do umývačkySada obsahuje:Plech na pečenie (38 × 26 × 1,9cm)Formu na 6 muffinov (26,5 × 18 ×... (alza.sk)

Podobné produkty ako Lamart Sada na pečenie 15 ks Bake LT3039 (42001282)

Banquet Sada koreničiek v stojane AKCENT Black, 13 ks

Banquet Sada koreničiek v stojane AKCENT Black, 13 ks
Detail

Koreničky majú všestranné využitie a to na základe viečka, ktoré je opatrené 2 rôznymi otvormi: pre jemne namleté korenie a pre celé kusy korenia. Koreničky sú vhodné na jemne mleté, ale aj hrubšie druhy korenia a rovnako tak sú ideálne pre korenie typu klinčekov a celé korenie. Do umývačky možno dať iba sklenenú časť koreničiek.Sada koreničiek AKCENT Black v stojane sa skladá z: 1x otočného stojana 12x sklenená korenička s plastovým viečkom s objemom 90 ml (4home.sk)

Podobné produkty ako Banquet Sada koreničiek v stojane AKCENT Black, 13 ks

Banquet Sada koreničiek v stojane AKCENT Black, 17 ks

Banquet Sada koreničiek v stojane AKCENT Black, 17 ks
Detail

Koreničky majú všestranné využitie a to na vďaka viečku, ktoré je opatrené 2 rôznymi otvormi: pre jemne namleté korenie a pre celé kusy korenia. Koreničky sú vhodné na jemne mleté, ale aj hrubšie druhy korenia a rovnako tak sú ideálne pre korenie typu klinčekov a celé korenie. Do umývačky možno dať iba sklenenú časť koreničiek.Sada koreničiek AKCENT Black 17 ks v stojane sa skladá: 1x stojan 16x sklenená korenička s plastovým viečkom s objemom 90 ml (4home.sk)

Podobné produkty ako Banquet Sada koreničiek v stojane AKCENT Black, 17 ks

Sada kovových stojanov na kvety Green Shop, 2 ks

Sada kovových stojanov na kvety Green Shop, 2 ks
Detail

Jednoduchý a minimalistický stojan sa bude hodiť na balkón, do záhrady alebo na terasu. Umiestnite doň kvetinu a razom budete mať štýlovú dekoráciu, ktorú nikto neprehliadne.Obsah sady: 1x kvetináč - pr. 19,5 x v. 45 cm, rozmer nádoby: 19 x 19 cm 1x kvetináč - pr. 25 x v. 72 cm, rozmer nádoby: 25 x 25 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako Sada kovových stojanov na kvety Green Shop, 2 ks

Sada svetlosivého stojana so 4 doštičkami Joseph Joseph Inde× Inde×, 15 × 20,5 cm

Sada svetlosivého stojana so 4 doštičkami Joseph Joseph Inde× Inde×, 15 × 20,5 cm
Detail

O tom, že v Joseph Joseph sú šikovní, netreba pochybovať. To dokazuje každý z kuchynských pomocníkov, ktorý je navrhnutý tak, že je reprezentatívny a hlavne predovšetkým praktický. V každom z nich tak nájdete maličký detail, ktorý výrazne odlišuje pomocníkov Joseph Joseph od tých bežne dostupných. Joseph Joseph je jendoducho bomba! (bonami.sk)

Podobné produkty ako Sada svetlosivého stojana so 4 doštičkami Joseph Joseph Inde× Inde×, 15 × 20,5 cm
BergHOFF Sada nožov v stojane ESSENTIALS 7 ks (BF-1307030), BergHOFF ESSENTIALS, nerez (BF-1301107), Siguro BF-J140Y Arctic (SGR-BF-J140Y), Siguro BF-J140S Arctic (SGR-BF-J140S), ZEBRA Mildliner obojstranný – sada 15 ks (78115), GeoSmart – Štartovná sada + spinner – 15 ks (5414301250463), WERKZEYT Sada očkoplochých kľúčov, 15 ks (WU8910180), Siguro BF-J140 W Arctic (SGR-BF-J140W), BADABULLE sada vrecúšok 150 ml, 15 ks (3661276174122), STABILO BOSS ORIGINAL 15 ks stolová sada (4006381517478), Eltrinex V12Pro BF, Tognana Sada misiek 6 ks 14 cm LAYERS GI-VE-MA (LS16814M120), Tognana Sada hrnčekov 450 ml 6 ks LAYERS GI-VE-MA (LS11745M120), Tognana Sada hrnčekov 260 ml 6 ks LAYERS GI-VE-MA (LS11426M120), Lamart Sada na pečenie 15 ks Bake LT3039 (42001282), Popisovače Faber-Castell Comic Illustration, sada 15 ks (4005401671954), STABILO BOSS ORIGINAL Pastel 15 ks stolová sada (4006381567411), Škoda kryty kolies SIDUS 15 (sada 4 ks) (5E0071455A), ThinkRider doska k servisnému stojanu (06974724850408), BerlingerHaus Sada riadu Royal Black Collection 15 ks (BH-6155), Versaco puklice Royal RR black 15 sada 4 ks (20031), Versaco puklice Stratos silver/red 15 sada 4 ks (20019), LAMPA Adaptér stojanu motocykla guľatý M10x1,5 (LAM90333), WHIRLPOOL WL B1160 BF (869991572120), WHIRLPOOL WF S4160 BF (869991579520), Beurer BF 220 (BEU-BF220), Prologic Element 3000 BF (RYB019901nad), Prologic Avenger 3000 BF (RYB019907nad), Yato Sada kľúčov očkoplochých 15 ks 6 – 27 mm CrV6140 (5906083900655), Tognana Sada 6 ks čajových šálok 200 ml s podšálkami LAYERS GI-VE-MA (LS18502M120)