Berghoff salatovy pribor 2 ks nylon leo bf 3950101

Produkt Berghoff salatovy pribor 2 ks nylon leo bf 3950101 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Berghoff salatovy pribor 2 ks nylon leo bf 3950101 upraviť a produkt hľadať znova.

Sconto Šalátový príbor OLIVE 2 ks, olivové drevo

Detail

Šalátový príbor OLIVE je ideálnym nástrojom na servírovanie či miešanie šalátov. Súprava obsahuje dve šalátové lyžice vyrobené z dreva s naolejovaným povrchom. Šalátový príbor oceníte pri malej rodinnej večeri, alebo pri slávnostne prestretom stole. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Šalátový príbor OLIVE 2 ks, olivové drevo , Berghoff essentials, nerez (bf-1301107)

BergHOFF Cestovný príbor Leo 4 dielny

BergHOFF Cestovný príbor Leo 4 dielny
Detail

S touto kompaktnou trojdielnou cestovnou príborovou sadou ste vždy pripravení na jedlo na cestách! Poskytuje vám trvalú alternatívu pre jednorazové príbory a možno ju ľahko skladovať aj prepravovať v silikónovom puzdre. Keď je čas na obed alebo desiatu, jednoducho vytiahnite nôž, vidličku alebo lyžicu z nehrdzavejúcej ocele a užite si chutnú prestávku. Rozmery príborov v obale: 19 x 5 x 2,5 cm.Obsah sady: 1x polievková lyžica 18 cm 1x príborový nôž 18 cm 1x vidlička 18 cm 1x pružný silikónový obal (4home.sk)

Podobné produkty ako BergHOFF Cestovný príbor Leo 4 dielny , Berghoff sada nožov v stojane essentials 7 ks (bf-1307030)

2-dielny šalátový príbor Fresh

2-dielny šalátový príbor Fresh
Detail

Milujete šaláty na všetky spôsoby? Alebo organizujete susedské či rodinné grilovanie, pri ktorom sa nezriedka hodia šikovné servírovacie nástroje? So setom šalátového príboru už nebudete vo veľkej mise šalátu hľadať zapadnutú lyžicu a navyše získate štýlový doplnok, ktorý rozveselí každý prestretý stôl!Príbor je vyrobený z odolného plastu v pastelových odtieňoch béžovej, ružovej a mätovo zelenej, bez možnosti výberu, ktorý zaručuje najvyššiu možnú kvalitu, dlhú životnosť a stálofarebnosť. (4home.sk)

Podobné produkty ako 2-dielny šalátový príbor Fresh , Barová stolička leo (sada 2 ks), antracitová (a1003478)

Bambusový šalátový príbor Bambum Cavaletta

Bambusový šalátový príbor Bambum Cavaletta
Detail

Skvelé vlastnosti, krásna farba aj štruktúra bambusu ho priamo odkazujú k tomu, aby bol využitý aj do interiérov. Bambum sa toho chopil a vytvoril tak celú kuchynskú kolekciu. Bambus je odolný, ľahký, antibakteriálny a predovšetkým svojím spôsobom ekologický. Než dorastie do plnej sily, trvá mu to totiž okolo 5 rokov, zatiaľ čo napríklad u dubu to môže byť až 50 rokov. Využívanie bambusu tak je pre prírodu menšou záťažou ako výrub urastených stromov. A tak nie je divu, že sa značka Bambum rozhodla dať tomuto materiálu podobu kuchynských pomocníkov a urobiť tak každú domácnosť po celom svete viac ekologickou. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Bambusový šalátový príbor Bambum Cavaletta , Barová stolička leo (set 2 ks), tmavosivá (a1003474)

Bambusový šalátový príbor Fackelmann Tropical

Bambusový šalátový príbor Fackelmann Tropical
Detail

Využite pomoc kuchynského náčinia od osvedčenej nemeckej značky Fackelmann. Medzi ich spoločné znaky patrí jednoduchý, ale vysokofunkčný vzhľad, ktorý je v kombinácii s masívnym drevom takmer neodolateľný. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Bambusový šalátový príbor Fackelmann Tropical , Siguro bf-j140y arctic (sgr-bf-j140y)

2-dielna súprava šalátového antikoro príboru Nirosta Arlberg

2-dielna súprava šalátového antikoro príboru Nirosta Arlberg
Detail

Príbory z produktového radu Arlberg od značky Nirosta vynikajú svojou kvalitou a elegantným dizajnom, vďaka ktorému nielen dobre vyzerajú, ale aj príjemne sedia do ruky. (bonami.sk)

Podobné produkty ako 2-dielna súprava šalátového antikoro príboru Nirosta Arlberg , Siguro bf-j140s arctic (sgr-bf-j140s)

Set 2 bambusových šalátových príborov a misy Unimasa

Set 2 bambusových šalátových príborov a misy Unimasa
Detail

Čo si predstavíme pod menom Unimasa? Rozhodne precízny dizajn, jemné línie i zmysel pre ten najmenší detail. A presne tak to máme v Bonami radi. Siahnite preto po ich doplnkoch a premeňte svoj domov na pohodové miesto, ktoré nechá vyniknúť váš vycibrený vkus. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Set 2 bambusových šalátových príborov a misy Unimasa , Siguro bf-j140 w arctic (sgr-bf-j140w)

BergHOFF Sada nožov v stojane ESSENTIALS 7 ks (BF-1307030)

BergHOFF Sada nožov v stojane ESSENTIALS 7 ks (BF-1307030)
Detail

Sada nožov – nôž na pečivo, okrajovací nôž, univerzálny nôž a vykosťovací nôž, materiál rukoväti plast, materiál čepele oceľ Mali by ste záujem zaobstarať si veľkú sadu nožov, pomocou ktorej nakrájate všetko potrebné? V tom prípade bude pre vás výborná súprava nožov BergHOFF, ktorá si nájde svoje miesto v každej kuchyni. V tejto sade budete mať nôž na pečivo, okrajovací nôž, univerzálny nôž a vykosťovací nôž. S nožom na pečivo zvládnete pekárske výrobky krájať bez zbytočných omrviniek, hodí sa ale aj na porciovanie cesta na kúsky. Univerzálny nôž sa hodí na prípravu prakticky akéhokoľvek pokrmu. Vykosťovací nôž je vhodný na vykostenie mäsa. Lúpací nôž na presné okrajovanie potravín. Tieto čepele nebudú mať problém so žiadnymi potravinami, pretože sú vyrobené z tvrdej ocele. Rukoväť noža tvorí plast, a preto je nôž omnoho ľahší. Zásadné vlastnosti súpravy nožov BergHOFF Sada nožov v stojane ESSENTIALS 7 ks Pomocou súpravy nožov BergHOFF nebude krájanie takou... (alza.sk)

Podobné produkty ako BergHOFF Sada nožov v stojane ESSENTIALS 7 ks (BF-1307030) , Victor nylon 2 000 žltý

Munchkin Detský príbor 2 ks (5019090112215)

Munchkin Detský príbor 2 ks (5019090112215)
Detail

Detský príbor – pre chlapcov aj dievčatá, materiál plast, pre deti od jedného roka, viacfarebný Hľadáte vhodný príbor pre vaše dieťa? Pri jeho výbere je nutné brať ohľad na niekoľko faktorov. Detský príbor Munchkin je to pravé orechové pre detské stolovanie. Na prvý pohľad zaujme každé dieťa vďaka originálnemu dizajnu. Detský príbor Munchkin sa bude páčiť každému malému stravníkovi. Materiálom použitým na jeho výrobu je plast. Detský príbor Munchkin získa obľubu u detí už od 1 roka. Na príbore prevažuje viacfarebné vyhotovenie. Kľúčové vlastnosti detského príboru Munchkin Detský príbor 2 ks Detský príbor Munchkin nájde využitie predovšetkým u malých stravníkov Materiálom je plast Detský príbor Munchkin je vhodný už od 1 roka Viacfarebné vyhotovenie (alza.sk)

Podobné produkty ako Munchkin Detský príbor 2 ks (5019090112215) , Eltrinex v12pro bf

Cestovný hrnček Leo 330 ml BERGHOFF

Detail

Cestovný hrnček Leo 330 ml (porcelánový) Nestíhate si vypiť svoju rannú kávičku alebo čaj? Vezmite si porcelánový cestovný hrnček. Hrnček vám poslúži na cestách v aute, autobuse či bežných prechádzkach. Zároveň môžete ušetriť prírodu a miesto take away kávy z obľúbenej kaviarne, dajte barmanovi do rúk váš hrnček. Hrnček má veľkosť na držiak v aute a silikónové viečko so špeciálnym otvorom na rýchle a jednoduché pitie. Hrnček môžete dať aj do mikrovlnky, pre opätovné zohriatie nápoja. Materiál: porcelán, silikón, polyproplén Vonkajšie rozmery: 9,00 x 9,00 x 13,00 cm Dĺžka: 9 cm Výška: 13 cm Objem: 0,33 l Priemer: 9 cm Údržba: vhodný do umývačky riadu (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Cestovný hrnček Leo 330 ml BERGHOFF , Gimi leo (8001244011175)

Cestovný hrnček Leo 250 ml BERGHOFF

Detail

Cestovný hrnček Leo 250 ml (porcelánový) Nestíhate si vypiť svoju rannú kávičku alebo čaj? Vezmite si porcelánový cestovný hrnček. Hrnček vám poslúži na cestách v aute, autobuse či bežných prechádzkach. Zároveň môžete ušetriť prírodu a miesto take away kávy z obľúbenej kaviarne, dajte barmanovi do rúk váš hrnček. Hrnček má veľkosť na držiak v aute a silikónové viečko so špeciálnym otvorom na rýchle a jednoduché pitie. Hrnček môžete dať aj do mikrovlnky, pre opätovné zohriatie nápoja. Materiál: porcelán, silikón, polyproplén Vonkajšie rozmery: 9 x 9 x 10 cm Dĺžka: 9 cm Výška: 10 cm Objem: 0,25 l Priemer: 9 cm Údržba: vhodný do umývačky riadu (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Cestovný hrnček Leo 250 ml BERGHOFF , Tommi náhubok nylon č. 2 (8595166724416)

Termohrnček Leo 330 ml (modrý) BERGHOFF

Detail

Termohrnček Leo 330 ml (modrý) Nestíhate si vypiť svoju rannú kávičku alebo čaj? Vezmite si termohrnček, ktorý vám poslúži na cestách, výletoch či bežných prechádzkach. Zároveň môžete ušetriť prírodu a miesto take away kávy z obľúbenej kaviarne, dajte barmanovi do rúk váš hrnček. Hrnček má dvojitý plášť pre uchovanie teplého či studeného nápoja a silikónové viečko so špeciálnym stláčacím gombíkom pre rýchle a jednoduché pitie. Materiál: 18/10 nerezová oceľ, silikón, polypropylén Vonkajšie rozmery: 8,00 x 8,00 x 18,50 cm Dĺžka: 8 cm Výška: 18,50 cm Objem: 0,33 l Priemer: 8 cm Údržba: vhodný do umývačky riadu (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Termohrnček Leo 330 ml (modrý) BERGHOFF , Joie dreamer leo (5056080612300)

Termohrnček Leo 330 ml (ružový) BERGHOFF

Detail

Termohrnček Leo 330 ml (ružový) Nestíhate si vypiť svoju rannú kávičku alebo čaj? Vezmite si termohrnček, ktorý vám poslúži na cestách, výletoch či bežných prechádzkach. Zároveň môžete ušetriť prírodu a miesto take away kávy z obľúbenej kaviarne, dajte barmanovi do rúk váš hrnček. Hrnček má dvojitý plášť pre uchovanie teplého či studeného nápoja a silikónové viečko so špeciálnym stláčacím gombíkom pre rýchle a jednoduché pitie. Materiál: 18/10 nerezová oceľ, silikón, polypropylén Vonkajšie rozmery: 8,00 x 8,00 x 18,50 cm Dĺžka: 8 cm Výška: 18,50 cm Objem: 0,33 l Priemer: 8 cm Údržba: vhodný do umývačky riadu (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Termohrnček Leo 330 ml (ružový) BERGHOFF , Alba leo biela (8596280142490)

Cestovný hrnček Leo 250 ml BERGHOFF

Cestovný hrnček Leo 250 ml BERGHOFF
Detail

Cestovný hrnček Leo 250 ml (porcelánový) Nestíhate si vypiť svoju rannú kávičku alebo čaj? Vezmite si porcelánový cestovný hrnček. Hrnček vám poslúži na cestách v aute, autobuse či bežných prechádzkach. Zároveň môžete ušetriť prírodu a miesto take away kávy z obľúbenej kaviarne, dajte barmanovi do rúk váš hrnček. Hrnček má veľkosť na držiak v aute a silikónové viečko so špeciálnym otvorom na rýchle a jednoduché pitie. Hrnček môžete dať aj do mikrovlnky, pre opätovné zohriatie nápoja. Materiál: porcelán, silikón, polyproplén Vonkajšie rozmery: 9 x 9 x 10 cm Dĺžka: 9 cm Výška: 10 cm Objem: 0,25 l Priemer: 9 cm Údržba: vhodný do umývačky riadu (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Cestovný hrnček Leo 250 ml BERGHOFF , Alba leo červená (8596280142483)

Termohrnček Leo 330 ml (ružový) BERGHOFF

Termohrnček Leo 330 ml (ružový) BERGHOFF
Detail

Termohrnček Leo 330 ml (ružový) Nestíhate si vypiť svoju rannú kávičku alebo čaj? Vezmite si termohrnček, ktorý vám poslúži na cestách, výletoch či bežných prechádzkach. Zároveň môžete ušetriť prírodu a miesto take away kávy z obľúbenej kaviarne, dajte barmanovi do rúk váš hrnček. Hrnček má dvojitý plášť pre uchovanie teplého či studeného nápoja a silikónové viečko so špeciálnym stláčacím gombíkom pre rýchle a jednoduché pitie. Materiál: 18/10 nerezová oceľ, silikón, polypropylén Vonkajšie rozmery: 8,00 x 8,00 x 18,50 cm Dĺžka: 8 cm Výška: 18,50 cm Objem: 0,33 l Priemer: 8 cm Údržba: vhodný do umývačky riadu (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Termohrnček Leo 330 ml (ružový) BERGHOFF , Alba leo čierna (8596280142476)

Cestovný hrnček Leo 330 ml BERGHOFF

Cestovný hrnček Leo 330 ml BERGHOFF
Detail

Cestovný hrnček Leo 330 ml (porcelánový) Nestíhate si vypiť svoju rannú kávičku alebo čaj? Vezmite si porcelánový cestovný hrnček. Hrnček vám poslúži na cestách v aute, autobuse či bežných prechádzkach. Zároveň môžete ušetriť prírodu a miesto take away kávy z obľúbenej kaviarne, dajte barmanovi do rúk váš hrnček. Hrnček má veľkosť na držiak v aute a silikónové viečko so špeciálnym otvorom na rýchle a jednoduché pitie. Hrnček môžete dať aj do mikrovlnky, pre opätovné zohriatie nápoja. Materiál: porcelán, silikón, polyproplén Vonkajšie rozmery: 9,00 x 9,00 x 13,00 cm Dĺžka: 9 cm Výška: 13 cm Objem: 0,33 l Priemer: 9 cm Údržba: vhodný do umývačky riadu (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Cestovný hrnček Leo 330 ml BERGHOFF , Qcp pre 24 ks - nylon - čierne (29028)

Termohrnček Leo 330 ml (modrý) BERGHOFF

Termohrnček Leo 330 ml (modrý) BERGHOFF
Detail

Termohrnček Leo 330 ml (modrý) Nestíhate si vypiť svoju rannú kávičku alebo čaj? Vezmite si termohrnček, ktorý vám poslúži na cestách, výletoch či bežných prechádzkach. Zároveň môžete ušetriť prírodu a miesto take away kávy z obľúbenej kaviarne, dajte barmanovi do rúk váš hrnček. Hrnček má dvojitý plášť pre uchovanie teplého či studeného nápoja a silikónové viečko so špeciálnym stláčacím gombíkom pre rýchle a jednoduché pitie. Materiál: 18/10 nerezová oceľ, silikón, polypropylén Vonkajšie rozmery: 8,00 x 8,00 x 18,50 cm Dĺžka: 8 cm Výška: 18,50 cm Objem: 0,33 l Priemer: 8 cm Údržba: vhodný do umývačky riadu (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Termohrnček Leo 330 ml (modrý) BERGHOFF , Whirlpool wl b1160 bf (869991572120)

BergHOFF Brúsik na nože keramický LEO sivá

BergHOFF Brúsik na nože keramický LEO sivá
Detail

Keramický brúsik na nože od belgickej značky BergHOFF je vyrobený z tvrdeného plastu s keramickými brúsnymi kameňmi. Zaistí kvalitné a rýchle nabrúsenie všetkých druhov kuchynských nožov. Vhodné aj pre nože s nepriľnavým a antibakteriálnym povrchom. Veľmi jednoduché a pohodlné použitie. Dva otvory, prvý pre hrubé brúsenie a druhý pre následné doleštenie a odstránenie prípadných nerovností. Protišmyková úprava základne pre pevný a bezpečný úchop. (4home.sk)

Podobné produkty ako BergHOFF Brúsik na nože keramický LEO sivá , Whirlpool wf s4160 bf (869991579520)

BergHOFF Tvorítko na ravioli LEO, 13 cm

BergHOFF Tvorítko na ravioli LEO, 13 cm
Detail

Tiež patríte medzi milovníkov obľúbených plnených talianskych cestovín ravioli? Ak áno, pripravte si tieto jedinečné cestoviny u vás doma. Vďaka tejto forme na ravioli sa stanete profesionálom vo svojej kuchyni. Tvorítko na ravioli z kolekcie LEO je dielom uznávaného designera Pietra Roexe, ktorý je držiteľom prestížneho ocenenia designu za rok 2016 REDDOT AWARD. Možno ho umývať aj v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako BergHOFF Tvorítko na ravioli LEO, 13 cm , Beurer bf 220 (beu-bf220)

BergHOFF Strúhadlo na citrusy, syr a orechy LEO

BergHOFF Strúhadlo na citrusy, syr a orechy LEO
Detail

Potrebujete nastrúhať trochu citrusovej kôry, aby ste dodali pokrmu svieži nádych, alebo chcete nastrúhať tvrdé syry, korenie, zázvor alebo cesnak? Potom je toto jemné lopatkové strúhadlo tým kuchynským nástrojom, ktorý potrebujete! S ultra ostrou čepeľou, ktorá zaisťuje optimálny výkon, protišmykovou základňou, ktorá poskytuje strúhadlu extra priľnavosť na pracovnej doske, integrovanými zárezmi pre misu a ergonomickou mäkkou rukoväťou, má toto jemné strúhadlo všetko, čo potrebuje na zabezpečenie optimálneho užívateľského komfortu. Ak lopatkové strúhadlo nepoužívate, odporúčame použiť nasadzovací ochranný kryt, aby boli chránené vaše ruky aj čepeľ strúhadla. (4home.sk)

Podobné produkty ako BergHOFF Strúhadlo na citrusy, syr a orechy LEO , Prologic element 3000 bf (ryb019901nad)

Drevená šalátová sada Toro 2 ks jadrový buk

Drevená šalátová sada Toro 2 ks jadrový buk
Detail

Drevená šalátová súprava TORO 2ks bukové jadro. Vysokokvalitná a hladko opracovaná sadáza je vhodná pre bežné potraviny a stáva sa z nej nevšedný zážitok. (kitos.sk)

Podobné produkty ako Drevená šalátová sada Toro 2 ks jadrový buk , Prologic avenger 3000 bf (ryb019907nad)

BergHOFF Krájač na pizzu so strúhadlom na syr LEO

BergHOFF Krájač na pizzu so strúhadlom na syr LEO
Detail

Tento šikovný nástroj z kolekcie LEO poskytuje hneď dve funkcie v jednom. Slúži ako krájač na pizzu a zároveň ako strúhadlo na syr. Príprava pizze nebola nikdy jednoduchšia. Vďaka tvaru krájača a ostrej čepeli ľahko nakrájate tenké aj silnejšie plátky pizze. Vyrobené z kvalitnej nehrdz. ocele. Odporúčame umývať v ruke. (4home.sk)

Podobné produkty ako BergHOFF Krájač na pizzu so strúhadlom na syr LEO , Cover it na 96 ks - nylon - čierne (29009)

Súprava bielej šalátovej misy a príboru Joseph Joseph Uno

Súprava bielej šalátovej misy a príboru Joseph Joseph Uno
Detail

Nechajte sa nalákať na vyladené kuchynské náčinie od značky Joseph Joseph. Táto misa je vhodná ako na servírovanie šalátov, cestovín i ryže. Antikoro príbory, ktoré sú súčasťou balenia potom budete mať neustále poruke, ukladajú sa totiž priamo na hranu šalátovej misy. S jednoduchou údržbou si navyše hravo poradí aj umývačka riadu. Nie je vhodná pre použitie v mikrovlnnej rúre. Parametre: rozmery misy - 14 x 30 x 30 cm, materiál - plast a nerezová oceľ 18/8, oba použité materiály sú zdravotne nezávadné bez obsahu BPA. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava bielej šalátovej misy a príboru Joseph Joseph Uno , Caretero leo 2016, red (5902021520497)

MUNCHKIN Príbor detský 2 ks - ružový

MUNCHKIN Príbor detský 2 ks - ružový
Detail

Tento prvý detský príbor sa dobre drží v detských ručičkách a pomáha, aby prvé pokusy jesť príborom, boli čo najskôr úspešné. Rozšírená biela časť pomáha dostať maximum potravy do úst a zároveň slúži ako ochrana proti uduseniu. Atraktívne farebné spracovanie pripúta detskú pozornosť a jedlo tak bude ešte viac vaše dieťa baviť. Vlastnosti: Neobsahuje BPA Vhodné od 12 mesiacov Možno umývať v umývačke v hornom koši Pred prvým použitím dôkladne umyte v teplej vode a nechajte uschnúť. (feedo.sk)

Podobné produkty ako MUNCHKIN Príbor detský 2 ks - ružový , Caretero leo navy 2016 (5902021520466)

MUNCHKIN Príbor detský 2 ks - fialový

MUNCHKIN Príbor detský 2 ks - fialový
Detail

Tento prvý detský príbor sa dobre drží v detských ručičkách a pomáha, aby prvé pokusy jesť príborom, boli čo najskôr úspešné. Rozšírená biela časť pomáha dostať maximum potravy do úst a zároveň slúži ako ochrana proti uduseniu. Atraktívne farebné spracovanie pripúta detskú pozornosť a jedlo tak bude ešte viac vaše dieťa baviť. Vlastnosti: Neobsahuje BPA Vhodné od 12 mesiacov Možno umývať v umývačke v hornom koši Pred prvým použitím dôkladne umyte v teplej vode a nechajte uschnúť. (feedo.sk)

Podobné produkty ako MUNCHKIN Príbor detský 2 ks - fialový , Caretero leo pink 2016 (5902021528691)

Barová stolička Leo (SET 2 ks), tmavosivá (A1003474)

Barová stolička Leo (SET 2 ks), tmavosivá (A1003474)
Detail

Barová stolička – sivá, kovová, výška sedadla 80 cm, vystužená, výškovo nastaviteľná, materiál sedáka textil, matná povrchová úprava, 2 stoličky v balení, rozmery 80 × 40 × 40 cm (V׊×H), hmotnosť 5 kg, nosnosť 110 kg Barové stoličky určite nesmú chýbať v žiadnej modernej kuchyni. Barová stolička Leo (SET 2 ks), tmavosivá je barová stolička, ktorá modernizuje vašu kuchyňu. Jej zaujímavý dizajn si nájde svoje miesto aj v komerčnom priestore. Pri výbere sa určite zamerajte na celkové rozmery. Čo sa výšky týka, tá je 80 cm a ak sa zaujímate o šírku, tá má 40 cm. Ak máte v obľube pohodlné a príjemné sedenie, určite vás budú zaujímať rozmery sedadla. To býva až 40 cm hlboké. Pokiaľ ide o výšku sedadla, tá je 80 cm. Vzhľad barovej stoličky do kuchyne Intesi umocní sivá farba. Ku konečnému dizajnu v tomto prípade prispieva matná úprava. Stolička sa zhotovuje z materiálu, ktorým je kov. Ak hovoríme o sedadle, to tvorí textil. Pri používaní nezabúdajte na jej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Barová stolička Leo (SET 2 ks), tmavosivá (A1003474) , Caretero leo black 2016 (5902021520428)

Barová stolička Leo (SADA 2 ks), antracitová (A1003478)

Barová stolička Leo (SADA 2 ks), antracitová (A1003478)
Detail

Barová stolička – antracitová, kovová, výška sedadla 80 cm, vystužená, výškovo nastaviteľná, materiál sedáka textil, matná povrchová úprava, 2 stoličky v balení, rozmery 80 × 40 × 40 cm (V׊×H), hmotnosť 5 kg, nosnosť 110 kg Moderná kuchyňa s barom by mala byť vybavená barovými stoličkami. Barová stolička Leo (SADA 2 ks), antracitová je barová stolička, ktorá dodá vašej kuchyni úplne nový rozmer. Jej dizajn je vhodný aj do komerčného priestoru. Je veľmi dôležité poznať celkové rozmery, skôr ako si vyberiete. Ak sa pýtate na výšku, tá je 80 cm a šírka potom má 40 cm. Aby sa vám na stoličke pohodlne sedelo, určite vás potešia aj rozmery sedadla. To býva až 40 cm hlboké. Sedadlo je potom umiestnené vo výške 80 cm. Dizajn barovej stoličky Intesi dotvára antracitová farba. O konečný vzhľad tohto modelu sa postará matná povrchová úprava Stolička je vyrábaná z materiálu, ktorým je kov. Ak vás zaujíma sedadlo, materiálom, z ktorého sa vyrába, je textil. Pri... (alza.sk)

Podobné produkty ako Barová stolička Leo (SADA 2 ks), antracitová (A1003478) , Gala mexico bf 5053 s (8590001000694)

Súprava bielej kameninovej šalátovej misy a bambusového príboru Villa Altachiara Yin&Yang

Súprava bielej kameninovej šalátovej misy a bambusového príboru Villa Altachiara Yin&Yang
Detail

Súprava bielej kameninovej šalátovej misy a bambusového príboru Villa Altachiara Yin&Yang (bonami.sk)

Podobné produkty ako Súprava bielej kameninovej šalátovej misy a bambusového príboru Villa Altachiara Yin&Yang , Whirlpool wl s5360 bf/w (869991572180)

B.BOX Príbor pre malé deti žltý 2 ks

B.BOX Príbor pre malé deti žltý 2 ks
Detail

Patentovaný príbor navrhnutý tak, aby skvele padol do ručičky a pusinky vášho batoľaťa. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako B.BOX Príbor pre malé deti žltý 2 ks , Whirlpool wl s2760 bf/s (869991572170)

Tryco Cutlery príbor pre deti Sand 2 ks

Tryco Cutlery príbor pre deti Sand 2 ks
Detail

Tryco Cutlery, 2 ks, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Tryco Cutlery je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: tvar, ktorý sa dá ľahko uchopiť kvalitný materiál odolný proti pádu Obsah sady: lyžička 1 ks vidlička 1 ks Zloženie: silikón (notino.sk)

Podobné produkty ako Tryco Cutlery príbor pre deti Sand 2 ks , Whirlpool wf s9365 bf/ixl (869991579620)

B.BOX Príbor pre malé deti modrý 2 ks

B.BOX Príbor pre malé deti modrý 2 ks
Detail

Ja sám! - bude odteraz vaša obľúbená veta. Špeciálna vidlička a lyžica v hygienickej plastovej krabičke na uskladnenie. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako B.BOX Príbor pre malé deti modrý 2 ks

FACKELMANN Príbor na šalát ARLBERG, 2 ks (47521)

FACKELMANN Príbor na šalát ARLBERG, 2 ks (47521)
Detail

Súprava príborov – z nehrdzavejúcej ocele, 1× vidlička, 1 × lyžica na zeleninu, strieborná farba Dvojdielna súprava je určená na servírovanie šalátov. Fackelmann ARLBERG z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele má jednoduchý tvar a ľahko sa čistí, možno ju vkladať do umývačky riadu. Vidlička a lyžica ARLBERG vďaka svojmu dizajnu a kvalitnému spracovaniu v šaláte dobre vyzerajú. Kľúčové vlastnosti súpravy na šalát Fackelmann ARLBERG, 2 ksDvojdielna súprava je určená na naberanie a servírovanie šalátovLyžica a vidlička špeciálneho tvaru Fackelmann ARLBERG sú z kvalitnej nehrdzavejúcej oceleV jednoduchom dizajneSúpravu ARLBERG je možné umývať v umývačke riaduMateriál: Nehrdzavejúca oceľRozmery: 24 × 5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako FACKELMANN Príbor na šalát ARLBERG, 2 ks (47521)

invisibobble Sprunchie Slim Leo is the New Black gumičky do vlasov 2 ks 2 ks

invisibobble Sprunchie Slim Leo is the New Black gumičky do vlasov 2 ks 2 ks
Detail

invisibobble Sprunchie Slim Leo is the New Black, 2 ks, Gumičky do vlasov pre ženy, Na dokonalé dotvorenie a zaistenie účesu vám poslúži vlasový doplnok invisibobble Sprunchie Slim Leo is the New Black. Spoľahlivo skrotí neposedné pramienky a doladí akýkoľvek účes – spoločenský či ležérny. Postará sa o to, aby vám vlasy nepadali do očí, keď sa vám to zrovna najmenej hodí – umožní vám vytvarovať účes z dlhých aj kratších vlasov pri práci alebo trebárs športe. Užite si možnosti, ktoré ponúka, a majte ho vždy poruke. V kabelke, batôžku alebo trebárs vrecku nohavíc. Nikdy totiž neviete, kedy príde vhod! Vlastnosti: drží na svojom mieste slúži na pohodlné vytvarovanie účesu vytvára jednoduchý a trendy účes zaručuje šetrnosť k vlasom Použitie: Vytvorte účes požadovaného tvaru. (notino.sk)

Podobné produkty ako invisibobble Sprunchie Slim Leo is the New Black gumičky do vlasov 2 ks 2 ks

B.BOX Príbor pre malé deti Gelato pistáciový 2 ks

B.BOX Príbor pre malé deti Gelato pistáciový 2 ks
Detail

Patentovaný príbor navrhnutý tak, aby skvele padol do ručičky a pusinky vášho batoľaťa. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako B.BOX Príbor pre malé deti Gelato pistáciový 2 ks

Mushie Fork and Spoon Set príbor Mustard 2 ks

Mushie Fork and Spoon Set príbor Mustard 2 ks
Detail

Mushie Fork and Spoon Set, 2 ks, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Mushie Fork and Spoon Set je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: kvalitný materiál pre bezpečné stolovanie ideálny prvý riad pre bábätko vhodný do mikrovlnnej rúry Zloženie: plast (notino.sk)

Podobné produkty ako Mushie Fork and Spoon Set príbor Mustard 2 ks

Mushie Fork and Spoon Set príbor Blush 2 ks

Mushie Fork and Spoon Set príbor Blush 2 ks
Detail

Mushie Fork and Spoon Set, 2 ks, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Mushie Fork and Spoon Set je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: kvalitný materiál pre bezpečné stolovanie ideálny prvý riad pre bábätko vhodný do mikrovlnnej rúry Zloženie: plast (notino.sk)

Podobné produkty ako Mushie Fork and Spoon Set príbor Blush 2 ks

Tryco Cutlery príbor pre deti Dusty Rose 2 ks

Tryco Cutlery príbor pre deti Dusty Rose 2 ks
Detail

Tryco Cutlery, 2 ks, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Tryco Cutlery je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: tvar, ktorý sa dá ľahko uchopiť kvalitný materiál odolný proti pádu Obsah sady: lyžička 1 ks vidlička 1 ks Zloženie: silikón (notino.sk)

Podobné produkty ako Tryco Cutlery príbor pre deti Dusty Rose 2 ks

Tryco Cutlery príbor pre deti Honey Gold 2 ks

Tryco Cutlery príbor pre deti Honey Gold 2 ks
Detail

Tryco Cutlery, 2 ks, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Tryco Cutlery je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: tvar, ktorý sa dá ľahko uchopiť kvalitný materiál odolný proti pádu Obsah sady: lyžička 1 ks vidlička 1 ks Zloženie: silikón (notino.sk)

Podobné produkty ako Tryco Cutlery príbor pre deti Honey Gold 2 ks

Tryco Cutlery príbor pre deti Dusty Blue 2 ks

Tryco Cutlery príbor pre deti Dusty Blue 2 ks
Detail

Tryco Cutlery, 2 ks, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Tryco Cutlery je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: tvar, ktorý sa dá ľahko uchopiť kvalitný materiál odolný proti pádu Obsah sady: lyžička 1 ks vidlička 1 ks Zloženie: silikón (notino.sk)

Podobné produkty ako Tryco Cutlery príbor pre deti Dusty Blue 2 ks

B. box Príbor pre malé deti modrý 2 ks

B. box Príbor pre malé deti modrý 2 ks
Detail

B. box Príbor pre malé deti modrý 2 ks Patentovaný príbor navrhnutý tak, aby dokonale padol do rúčok a ústočiek vášho batoľaťa. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako B. box Príbor pre malé deti modrý 2 ks

B.BOX Príbor pre malé deti Gelato černicový 2 ks

B.BOX Príbor pre malé deti Gelato černicový 2 ks
Detail

Patentovaný príbor navrhnutý tak, aby skvele padol do ručičky a pusinky vášho batoľaťa. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako B.BOX Príbor pre malé deti Gelato černicový 2 ks

B.BOX Príbor pre malé deti Gelato žuvačkový 2 ks

B.BOX Príbor pre malé deti Gelato žuvačkový 2 ks
Detail

Patentovaný príbor navrhnutý tak, aby skvele padol do ručičky a pusinky vášho batoľaťa. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako B.BOX Príbor pre malé deti Gelato žuvačkový 2 ks

B.BOX Príbor pre malé deti ružový s puzdrom 2 ks

B.BOX Príbor pre malé deti ružový s puzdrom 2 ks
Detail

Patentovaný príbor navrhnutý tak, aby skvele padol do ručičky a pusinky vášho batoľaťa. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako B.BOX Príbor pre malé deti ružový s puzdrom 2 ks

Mushie Fork and Spoon Set príbor Pale Daffodil 2 ks

Mushie Fork and Spoon Set príbor Pale Daffodil 2 ks
Detail

Mushie Fork and Spoon Set, 2 ks, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Mushie Fork and Spoon Set je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: kvalitný materiál pre bezpečné stolovanie ideálny prvý riad pre bábätko vhodný do mikrovlnnej rúry Zloženie: plast (notino.sk)

Podobné produkty ako Mushie Fork and Spoon Set príbor Pale Daffodil 2 ks

Mushie Fork and Spoon Set príbor Soft Lilac 2 ks

Mushie Fork and Spoon Set príbor Soft Lilac 2 ks
Detail

Mushie Fork and Spoon Set, 2 ks, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Mushie Fork and Spoon Set je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: kvalitný materiál pre bezpečné stolovanie ideálny prvý riad pre bábätko vhodný do mikrovlnnej rúry Zloženie: plast (notino.sk)

Podobné produkty ako Mushie Fork and Spoon Set príbor Soft Lilac 2 ks

Mushie Fork and Spoon Set príbor Powder Blue 2 ks

Mushie Fork and Spoon Set príbor Powder Blue 2 ks
Detail

Mushie Fork and Spoon Set, 2 ks, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Mushie Fork and Spoon Set je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: kvalitný materiál pre bezpečné stolovanie ideálny prvý riad pre bábätko vhodný do mikrovlnnej rúry Zloženie: plast (notino.sk)

Podobné produkty ako Mushie Fork and Spoon Set príbor Powder Blue 2 ks

B.Box Gelato Cutlery príbor pre deti Blackberry 9m+ 2 ks

B.Box Gelato Cutlery príbor pre deti Blackberry 9m+ 2 ks
Detail

B.Box Gelato Cutlery, 2 ks, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad B.Box Gelato Cutlery je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: pre bezpečné stolovanie tvar, ktorý sa dá ľahko uchopiť ideálny riad na učenie samostatného jedenia kvalitný materiál Zloženie: plast Materiál: bez BPA (notino.sk)

Podobné produkty ako B.Box Gelato Cutlery príbor pre deti Blackberry 9m+ 2 ks

Sigikid Honi Boni Bear príbor pre deti bear 2 ks

Sigikid Honi Boni Bear príbor pre deti bear 2 ks
Detail

Sigikid Honi Boni Bear, 2 ks, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Sigikid Honi Boni Bear je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: kvalitný materiál tvar, ktorý sa dá ľahko uchopiť detský motív (notino.sk)

Podobné produkty ako Sigikid Honi Boni Bear príbor pre deti bear 2 ks

Tryco Cutlery Swan príbor pre deti Dusty Rose 2 ks

Tryco Cutlery Swan príbor pre deti Dusty Rose 2 ks
Detail

Tryco Cutlery Swan, 2 ks, Detský riad pre deti, Z krásneho riadu chutí každé jedlo ešte lepšie. Detský riad Tryco Cutlery Swan je vyrobený z kvalitného a odolného materiálu, ľahko sa umýva a jeho hravý dizajn bude deti baviť, takže stolovanie bude ešte príjemnejšie. Vlastnosti: tvar, ktorý sa dá ľahko uchopiť kvalitný materiál odolný proti pádu Obsah sady: lyžička 1 ks vidlička 1 ks Zloženie: silikón (notino.sk)

Podobné produkty ako Tryco Cutlery Swan príbor pre deti Dusty Rose 2 ks

B.BOX Príbor pre malé deti Gelato banana split 2 ks

B.BOX Príbor pre malé deti Gelato banana split 2 ks
Detail

Patentovaný príbor navrhnutý tak, aby skvele padol do ručičky a pusinky vášho batoľaťa. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako B.BOX Príbor pre malé deti Gelato banana split 2 ks
BergHOFF ESSENTIALS, nerez (BF-1301107), BergHOFF Sada nožov v stojane ESSENTIALS 7 ks (BF-1307030), Barová stolička Leo (SADA 2 ks), antracitová (A1003478), Barová stolička Leo (SET 2 ks), tmavosivá (A1003474), Siguro BF-J140Y Arctic (SGR-BF-J140Y), Siguro BF-J140S Arctic (SGR-BF-J140S), Siguro BF-J140 W Arctic (SGR-BF-J140W), Victor Nylon 2 000 žltý, Eltrinex V12Pro BF, GIMI Leo (8001244011175), Tommi Náhubok nylon č. 2 (8595166724416), JOIE Dreamer leo (5056080612300), Alba LEO biela (8596280142490), Alba LEO červená (8596280142483), Alba LEO čierna (8596280142476), QCP pre 24 ks - NYLON - čierne (29028), WHIRLPOOL WL B1160 BF (869991572120), WHIRLPOOL WF S4160 BF (869991579520), Beurer BF 220 (BEU-BF220), Prologic Element 3000 BF (RYB019901nad), Prologic Avenger 3000 BF (RYB019907nad), COVER IT na 96 ks - NYLON - čierne (29009), CARETERO Leo 2016, Red (5902021520497), CARETERO Leo navy 2016 (5902021520466), CARETERO Leo pink 2016 (5902021528691), CARETERO Leo black 2016 (5902021520428), Gala Mexico BF 5053 S (8590001000694), WHIRLPOOL WL S5360 BF/W (869991572180), WHIRLPOOL WL S2760 BF/S (869991572170), WHIRLPOOL WF S9365 BF/IXL (869991579620)