Bezecke palice leki hrc max freesize s madlom zvlast 6434001

Produkt Bezecke palice leki hrc max freesize s madlom zvlast 6434001 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bezecke palice leki hrc max freesize s madlom zvlast 6434001 upraviť a produkt hľadať znova.

Leki HRC Race Shark black-neon yellow (SPTlek1194nad)

Leki HRC Race Shark black-neon yellow (SPTlek1194nad)
Detail

Lyžiarske rukavice na bežky pre mužov a ženy unisex, so záterom, MF Touch ovládanie dotykových displejov, trigger system, nepremokavé, odolné voči vetru a twin strap Leki HRC Race Shark black-neon yellow sú potrebnou výbavou pre všetkých, ktorí si užívajú bežkovanie. Tieto lyžiarske rukavice sú vytvorené na aktívny pohyb. Sú zhotovené v klasickom, prstovom štýle. Ten patrí medzi obľúbené vďaka jednoduchšej manipulácii s predmetmi a jednoduchšiemu úchopu palíc. Vyhotovenie Leki HRC Race Shark black-neon yellow je so záterom. Hlavné vlastnosti lyžiarskych rukavíc Leki HRC Race Shark black-neon yellow Rukavice sú určené na bežecké lyžovanie Sú určené na aktívny pohyb Ide o klasický prstový štýl Snowboard rukavice Leki HRC Race Shark black-neon yellow sú prispôsobené pre mužov a ženy Farebná verzia: čierna Ďalšie vlastnosti: MF Touch ovládanie dotykových displejov, trigger system, nepremokavé, odolné voči vetru a twin strap Na výrobu dlane bol zvolený materiál... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki HRC Race Shark black-neon yellow (SPTlek1194nad) , Leki hrc race shark black-neon yellow (sptlek1194nad)

Leki HRC Race Shark Black/Neonyellow 7,5 Lyžiarske rukavice

Leki HRC Race Shark Black/Neonyellow 7,5 Lyžiarske rukavice
Detail

HRC Race Shark sú univerzálne pretekárske rukavice na športové použitie. Novovyvinutý dvojitý pásik na integrovanej slučke zaisťuje ešte individuálnejšie prispôsobenie strihu a tým ideálne prenášanie sily a jej rozdelenie priamo zo stredu ruky na palicu. Materiál Softspan na chrbte ruky zaručuje vysoký komfort nosenia, zatiaľ čo vysoko kvalitný semiš AX na dlani zaisťuje maximálnu priľnavosť. Vďaka tomuto celku sú rukavice ultraľahké a zároveň vysoko priedušné. HRC Race Shark sú dokonale zladené s novou rukoväťou LEKI Nordic Shark na bežkovanie. Systém Shark vytvára priame spojenie medzi rukou a palicou, takže palica pôsobí, ako by bola súčasťou vášho tela. HRC Race Shark sa ideálne hodia pre ambicióznych športovcov, ktorí trénujú a pretekajú. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark system Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Strih: Nordic Race Fit Rukavice špeciálneho pretekárskeho strihu pre špičkové výkony. Detaily Twin Strap, mf touch, Dynamic Grip, Flex Cuff Vodoodolnosť: Hydrofóbne vlákna Hydrofóbne vlastnosti vlákien použitých materiálov. Úroveň tepla: Basic Úroveň hrejivosti vychádza zo škrupinových, izolačných a podšívkových materiálov a taktiež z hydrofóbnych vlastností rukavice. Má na ňu vplyv aj strih a konštrukcia. Materiál Hlavný materiál: Softspan (80 % Nylon, 20 % Elastan) Dlaň: AX Suede (80 % Polyester, 20 % Polyuretán) Podšívka: Microfleece (100 % Polyester) Vodoodolnosť: * Hydrofóbne vlákna Úroveň tepla: ** Basic Farba: Zelená;Čierna Hrejivosť: Základný Krajina pôvodu: Čína Materiál: Polyester;Polyuretán;Elastan;Nylon Typ aktivity: Beh na lyžiach Pohlavie: Unisex Typ rukavíc: 5-prstové Veková skupina: Dospelý Technológia: Shark System Sezóna: Zima Farba podľa výrobcu: Black/Neonyellow Kompatibilné s dotykovou obrazovkou: Áno Typ Produktu: Rukavice Veľkosť: 7,5 (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki HRC Race Shark Black/Neonyellow 7,5 Lyžiarske rukavice , Leki max junior black-lime-white (sptlek1115nad)

Leki HRC Race Shark Black/Neonyellow 8,5 Lyžiarske rukavice

Leki HRC Race Shark Black/Neonyellow 8,5 Lyžiarske rukavice
Detail

HRC Race Shark sú univerzálne pretekárske rukavice na športové použitie. Novovyvinutý dvojitý pásik na integrovanej slučke zaisťuje ešte individuálnejšie prispôsobenie strihu a tým ideálne prenášanie sily a jej rozdelenie priamo zo stredu ruky na palicu. Materiál Softspan na chrbte ruky zaručuje vysoký komfort nosenia, zatiaľ čo vysoko kvalitný semiš AX na dlani zaisťuje maximálnu priľnavosť. Vďaka tomuto celku sú rukavice ultraľahké a zároveň vysoko priedušné. HRC Race Shark sú dokonale zladené s novou rukoväťou LEKI Nordic Shark na bežkovanie. Systém Shark vytvára priame spojenie medzi rukou a palicou, takže palica pôsobí, ako by bola súčasťou vášho tela. HRC Race Shark sa ideálne hodia pre ambicióznych športovcov, ktorí trénujú a pretekajú. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark system Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Strih: Nordic Race Fit Rukavice špeciálneho pretekárskeho strihu pre špičkové výkony. Detaily Twin Strap, mf touch, Dynamic Grip, Flex Cuff Vodoodolnosť: Hydrofóbne vlákna Hydrofóbne vlastnosti vlákien použitých materiálov. Úroveň tepla: Basic Úroveň hrejivosti vychádza zo škrupinových, izolačných a podšívkových materiálov a taktiež z hydrofóbnych vlastností rukavice. Má na ňu vplyv aj strih a konštrukcia. Materiál Hlavný materiál: Softspan (80 % Nylon, 20 % Elastan) Dlaň: AX Suede (80 % Polyester, 20 % Polyuretán) Podšívka: Microfleece (100 % Polyester) Vodoodolnosť: * Hydrofóbne vlákna Úroveň tepla: ** Basic Krajina pôvodu: Čína Materiál: Polyuretán;Nylon;Polyester;Elastan Pohlavie: Unisex Technológia: Shark System Sezóna: Zima Typ rukavíc: 5-prstové Farba: Zelená;Čierna Typ aktivity: Beh na lyžiach Veková skupina: Dospelý Hrejivosť: Základný Typ Produktu: Rukavice Farba podľa výrobcu: Black/Neonyellow Kompatibilné s dotykovou obrazovkou: Áno Veľkosť: 8,5 (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki HRC Race Shark Black/Neonyellow 8,5 Lyžiarske rukavice , Brother - teleskopické palice s krokomerom, modré (8595054708962)

Kodiak bežecké palice (SPTrada140nad)

Kodiak bežecké palice (SPTrada140nad)
Detail

Palice z odolného materiálu, pre začínajúcich i skúsených bežkárov (alza.sk)

Podobné produkty ako Kodiak bežecké palice (SPTrada140nad) , Polednice plešatá palice

Race bežecké palice (SPTrada153nad)

Race bežecké palice (SPTrada153nad)
Detail

Palice pre začínajúcich aj pravidelných bežkárov, z odolnej hliníkovej zliatiny 6061, rukoväť z kombinácie korku a PP Bežecké palice Merco Race sú vhodné pre začínajúcich aj skúsených bežkárov. Vyrobené sú z veľmi kvalitnej hliníkovej zliatiny 6061, ich špička je z odolnej ocele. Vybavené sú ergonomickou rukoväťou z korku a polypropylénu doplnenou o nastaviteľné pútko z neoprénu a nylonu, ktorá zaistí pohodlné držanie. Nechýba ani plastový tanierik. Palice sú k dispozícii v rôznych dĺžkach. Bežecképalice Merco Race poskytujú skvelú stabilitu pri bežeckom lyžovaní.Kľúčové vlastnosti bežeckých palíc Merco RaceBežecké palice vhodné pre začínajúcich aj skúsených bežkárovVyrobené z kvalitnej hliníkovej zliatiny 6061, ich špička je z odolnej oceleErgonomická rukoväť s nastaviteľným pútkom zaistí pohodlné držanieNechýba ani plastový tanierikPalice Merco Race poskytujú skvelú stabilitu pri bežeckom lyžovaníFarebné vyhotovenie: zlato-bielo-čierneDĺžka: 125, 130, 135,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Race bežecké palice (SPTrada153nad) , Leki griffin s mitt (sptvodo252nad)

Classic bežecké palice (SPTrada131nad)

Classic bežecké palice (SPTrada131nad)
Detail

Palice hliníkové, s ergonomickou rukoväťou a moderným dizajnom, vhodné pre začínajúcich aj pokročilých bežkárov Bežecké palice Merco Classic sú vhodné pre začínajúcich aj skúsených bežkárov. Vyrobené sú z veľmi kvalitného hliníka, ich špička je z odolnej ocele. Vybavené sú ergonomickou rukoväťou doplnenou o neoprénový pásik, ktorá zaistí pohodlné držanie. Nechýba ani plastový tanierik. Palice sú k dispozícii v rôznych dĺžkach. Bežecké palice Merco Classic umožnia skvelý záber na snehu.Kľúčové vlastnosti bežeckých palíc Merco ClassicBežecké palice vhodné pre začínajúcich aj skúsených bežkárovVyrobené z veľmi kvalitného hliníka, ich špička je z odolnej oceleErgonomická rukoväť s neoprénovým pásikom zaistí pohodlné držanieNechýba ani plastový tanierikPalice Merco Classic umožní skvelý záber na snehuFarebné vyhotovenie: čierno-bieleDĺžka: 125, 130, 135, 140, 145, 150, 155, 160 a 165 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Classic bežecké palice (SPTrada131nad) , Classic bežecké palice (sptrada131nad)

Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice

Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice
Detail

S palicami Stella S majú dámy všetko pod kontrolou. Rukoväte a jemné pútka palíc sú tvarované pre anatómiu drobnejších dámskych rúk. Termomateriál pomáha udržovať prsty v teple aj pri nižších teplotách. So systémom Trigger S bleskurýchlo uvoľníte pútko od palice. To prispieva k bezpečnosti a je to tiež pohodlné. Vďaka vysoko pevnému hliníku je Artena S jednou z najľahších alpinistických palíc. Je to palica, na ktorú sa môžete spoľahnúť. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Trigger System Systém Trigger ponúka väčšiu mieru kontroly vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém a bezpečnostná poistka môže užívateľa ochrániť pred poranením. Všetky pútka a rukavice Trigger sú kompatibilné so všetkými palicami Trigger. Rukoväť: Trigger S SL Trigger S SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger Vario Strap Perfektne strihané a individuálne nastaviteľné pútko. Umožňuje rýchle nacvaknutie a vycvaknutie z palice a zaisťuje maximálny komfort na snehu. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 5.5 Tanierik: Racing / Trekking Kompaktný univerzálny tanierik na použitie v letnej i zimnej sezóne. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Ice Tip (v rúrke) Oceľový hrot integrovaný do rúrky pre bodovo presné nasadenie palice a optimálnu stabilitu v takmer každom teréne. Predovšetkým na ľadovom povrchu. Technológia: Trigger Nastaviteľná veľkosť: Nie Hmotnosť: 215 g Typ aktivity: Lyžovanie Modelový rok: 23/24 Farba: Biela Priemer: 16 mm Sezóna: Zima Krajina pôvodu: Čína Hmotnosť (g): 215.0 Materiál: Hliník Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: White/Silver/Whitegold Dĺžka: 110 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Stella S White/Silver/Whitegold 110 cm Lyžiarske palice , Kodiak bežecké palice (sptrada140nad)

Doska vaňová s madlom

Doska vaňová s madlom
Detail

Charakteristika Doska vaňová s madlom: Určená na uľahčenie hygieny pacienta vo vani, nastaviteľná šírka, s otvormi na odtok vody. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Doska vaňová s madlom , Race bežecké palice (sptrada153nad)

Doska vaňová s madlom

Doska vaňová s madlom
Detail

Charakteristika Doska vaňová s madlom: Určená na uľahčenie hygieny pacienta vo vani, nastaviteľná šírka, s otvormi na odtok vody. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Doska vaňová s madlom , Leki cerro s lady black (sptlek1106nad)

Doska vaňová s madlom

Doska vaňová s madlom
Detail

Určená na uľahčenie hygieny pacienta vo vani. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Doska vaňová s madlom , Leki fiona s lady mitt (sptvodo224nad)

Fizan RFP Trail / Nordic Walking 110 - 135 cm Bežecké palice na traily

Fizan RFP Trail / Nordic Walking 110 - 135 cm Bežecké palice na traily
Detail

Praktické palice s užitočnými funkciami. Ideálne pre trailových bežcov či vyznávačov rýchlej nordic walking chôdze.Okrem charakteristík ľahkosti a kvality, ktoré nás odlišujú, má naša nová RFP pridanú hodnotu: rýchlosť. Táto palica sa v skutočnosti vďaka systému OTP rýchlo otvára a zatvára. V zatvorenom stave meria iba 39 cm na výšku, čo z nej umožňuje byť skutočne všestrannou a kompaktnou hokejkou. Palica je vyrobená z hliníkovej zliatiny 7075 s čiernou eloxovanou povrchovou úpravou, ktorá zaručuje vyššiu odolnosť proti poveternostným vplyvom a extrémnemu namáhaniu. Ponúkame ho vo verzii pre nordic walking / trail running, s našou rukoväťou Fizan s korkovými vložkami a remienkom na ruku FR3 s rýchlym pripevnením a uvoľnením. Okrem početného príslušenstva, ako vidíte, balenie obsahuje aj druhý trekkingový popruh na ruku a pohodlnú tašku na uloženie palíc po použití.SYSTÉM UZAMKNUTIA JEDNÝM DOTYKOMOne Touch Locking System je inovatívny systém uzamykania skladacích tyčí, ktorý umožňuje veľmi rýchle otvorenie / zatvorenie (Rapid Fizan Pole). Po odstránení gumičky sa tyč sama otvorí a uzamkne.MATERIÁLCelá tyč je vyrobená z hliníkovej zliatiny 7075 s čiernou matnou eloxovanou povrchovou úpravou, ktorá zaisťuje dlhšiu životnosť, chráni tyč pred atmosférickými vplyvmi a pred extrémnym používaním.RUKOVÄŤ RFPSú ponúkané s 3 rôznymi rukoväťami pre čo najlepšie použitie pri turistike, trekingu, trail runningu a nordic walkingu.PÁKOVÝ ZÁMKOVÝ SYSTÉMNastavenie palice sa vykonáva pomocou pohodlného hliníkového pákového zámkového systému, ktorý umožňuje jednoducho zvoliť požadovanú dĺžku.BALENIEK paliciam je dodávané praktické vrecko na ich uloženie po použití. Vnútri je tiež taška s príslušenstvom a návod Fizan pre správnu údržbu a používanie.ŠpecifikáciaMateriál: Alu 7075Rozmery: 110 –135 cm, zložené 39 cmPriemer: 16/14/14/14 mmRukoväť: Nw grip + FR3 Air / FR trek pútko Materiál: Hliník Priemer: 14 mm;16 mm Nastaviteľná veľkosť: Áno Technológia: One Touch Locking System Hmotnosť: 270 g Dĺžka v zloženom stave: 39 cm Počet dielov: 4 Dĺžka: 110 - 135 cm Krajina pôvodu: Taliansko Typ aktivity: Nordic Walking;Trailový beh Typ produktu: Bežecké palice na traily Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Variant: Trail / NW Farba: Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako Fizan RFP Trail / Nordic Walking 110 - 135 cm Bežecké palice na traily , Leki worldcup race downhill s (sptlek0483nad)

Leki Venom SL 3D Neonpink/Black/Neonyellow 135 cm Lyžiarske palice

Leki Venom SL 3D Neonpink/Black/Neonyellow 135 cm Lyžiarske palice
Detail

Špičková pretekárska palica Venom SL 3D, ideálna na použitie pri slalomoch, z vysoko pevného hliníka HTS 6.5 a aramid-karbónu, je vybavená novým systémom rukoväte Trigger 3D Slalom. Nový systém Trigger 3D umožňuje lepšiu kontrolu vďaka priamemu spojeniu medzi rukavicou a palicou, pohodlnejšiu obsluhu rýchlym nacvaknutím a vycvaknutím a tiež väčšie bezpečnostné rezervy vďaka inteligentnému trojrozmernému uvoľňovaniu. Vďaka tomu sa môžete 100 % sústrediť na tempo. Ochranný hliníkový plášť v hornej časti zaisťuje dodatočné zosilnenie palice a minimalizuje riziko jej zlomenia pri kontakte s bránkovými tyčami. HIGHLIGHTY Rukoväť: Trigger 3D SL Trigger 3D SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger Frame Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Trigger. Materiál rúrky: Hliník a karbón Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 a Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 Aramid Tanierik: Racing / Trekking Kompaktný univerzálny tanierik na použitie v letnej i zimnej sezóne. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 135 cm Farba podľa výrobcu: Neonpink/Black/Neonyellow Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Nastaviteľná veľkosť: Nie Sezóna: Zima Priemer: 16 mm;14 mm Technológia: Trigger Veková skupina: Dospelý Krajina pôvodu: Čína Hmotnosť (g): 295.0 Hmotnosť: 295 g Modelový rok: 23/24 Typ aktivity: Lyžovanie Pohlavie: Unisex Farba: Ružová (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Venom SL 3D Neonpink/Black/Neonyellow 135 cm Lyžiarske palice , Brother - skladacie palice lth133 (8595042741315)

Leki Guide Lite 2 Silvergrey/Petrol/Black 110 - 145 cm Turistické palice

Leki Guide Lite 2 Silvergrey/Petrol/Black 110 - 145 cm Turistické palice
Detail

Tenké palice Guide Lite 2 z vysoko pevného hliníka sú univerzálne palice na lyžiarske túry do každého terénu. Palice Guide Lite 2, vybavené novou rukoväťou Aergon Air, ponúkajú milovníkom lyžiarskych túr ešte viac pohodlia a kontroly. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu, ktorá je kombinovaná s veľkými podpornými plochami, a ponúka tak na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha navyše poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Vďaka systému Speed Lock 2+ je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 110 do 150 cm, a to aj v rukaviciach. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. HIGHLIGHTY Rukoväť: Aergon Air Aergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly. Pútko: Lock Security Strap Nylon Neoprene Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Aretačný systém: Speed Lock 2 Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Big Mountain Binding Tanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Typ produktu: Turistické palice Materiál: Hliník Technológia: Speed Lock 2 Plus Veková skupina: Dospelý Nastaviteľná veľkosť: Áno Priemer: 14 mm;16 mm Počet dielov: 2 Farba: Šedá;Čierna Hmotnosť: 263 g Krajina pôvodu: Česko Typ aktivity: Ski Touring Pohlavie: Unisex Dĺžka v zloženom stave: 96 cm Farba podľa výrobcu: Silvergrey/Petrol/Black Dĺžka: 110 - 145 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Guide Lite 2 Silvergrey/Petrol/Black 110 - 145 cm Turistické palice , Leki griffin s lady, white-black (sptlek0364nad)

Leki Helicon Lite Dark Anthracite/Neonorange/Black 110 - 145 cm Turistické palice

Leki Helicon Lite Dark Anthracite/Neonorange/Black 110 - 145 cm Turistické palice
Detail

S Helicon Lite ste pri túre na lyžiach alebo na snežniciach vždy na strane bezpečia. Rúrka z vysoko pevného hliníka vás odprevadí všade. Ľahký a spoľahlivý systém nastavenia Speed Lock + umožňuje rýchle a nekomplikované nastavenie dĺžky palice. Rukoväť Evocon Soft pohodlne padne do ruky a podporí vás pri výstupe aj zjazde. Pútko je možné ľahko upraviť na požadovanú dĺžku. Vďaka malej veľkosti balenia je možné palicu ľahko zložiť do batohu. Tanieriky na viazanie sú veľmi praktické. Vďaka tomu môžete postojačky pohodlne manipulovať s viazaním a zdvihákmi päty pri lyžiach na túry. HIGHLIGHTY Rukoväť: Evocon Všestranná multišportová rukoväť. Vďaka zaoblenej opornej ploche a bezpečnostnému nastaviteľnému pútku je vhodná na mnoho druhov športov. Pútko: Lock Security Strap Nylon Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je odolné, veľmi priedušné a poskytuje maximálne pohodlie pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Aretačný systém: Speed Lock Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Big Mountain Binding Tanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Počet dielov: 2 Hmotnosť: 262 g Priemer: 16 mm;14 mm Nastaviteľná veľkosť: Áno Typ produktu: Turistické palice Pohlavie: Unisex Technológia: Speed Lock Plus Typ aktivity: Ski Touring Veková skupina: Dospelý Krajina pôvodu: Česko Farba: Čierna Materiál: Hliník Dĺžka: 110 - 145 cm Farba podľa výrobcu: Dark Anthracite/Neonorange/Black Dĺžka v zloženom stave: 96 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Helicon Lite Dark Anthracite/Neonorange/Black 110 - 145 cm Turistické palice , Leki stella s lady, white-black (sptlek0645nad)

Leki Guide 3 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice

Leki Guide 3 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice
Detail

Stabilné a zároveň ľahké - trojdielna turistická palica Guide 3 vám ponúkne oporu na každej lyžiarskej túre. Je vybavená novou rukoväťou Aergon Air, ktorá ponúka milovníkom túr ešte viac pohodlia a ovládania. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu. Veľké podporné plochy ponúkajú na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je kompletne pogumovaný. Veľká ergonomická oporná plocha poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Vďaka systému Speed Lock 2 je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 110 do 150 cm, a to aj v rukaviciach. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom.HIGHLIGHTYRukoväť: Aergon AirAergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly.Pútko: Lock Security Strap Nylon NeopreneNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: HliníkHliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Aretačný systém: Speed Lock 2 PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Tanierik Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 150 cm Dĺžka v zloženom stave: 72 cm Farba podľa výrobcu: Black/Neonyellow/Dark Anthracite Hmotnosť: 302 g Priemer: 16 mm;18 mm;14 mm Krajina pôvodu: Česko Technológia: Speed Lock 2 Plus Veková skupina: Dospelý Nastaviteľná veľkosť: Áno Typ produktu: Turistické palice Pohlavie: Unisex Typ aktivity: Ski Touring Počet dielov: 3 Farba: Čierna Materiál: Hliník (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Guide 3 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice , Nils nw802 nordic walking palice (5907695582468)

Leki Guide 2 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice

Leki Guide 2 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice
Detail

Stabilné 2-dielne palice Guide 2 vyrobené z vysoko pevného hliníka sú univerzálne palice na lyžiarske túry do každého terénu. Sú vybavené novou rukoväťou Aergon Air, a tak milovníkom lyžiarskych túr ponúkajú ešte viac pohodlia a kontroly. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu, ktorá je kombinovaná s veľkými podpornými plochami, a ponúka tak na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je plne pogumovaný pre optimálnu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha navyše poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Vďaka systému Speed Lock 2 je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 110 do 150 cm, a to aj v rukaviciach. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom.HIGHLIGHTYRukoväť: Aergon AirAergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly.Pútko: Lock Security Strap Nylon NeopreneNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: HliníkHliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Aretačný systém: Speed Lock 2 PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Tanierik Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 150 cm Farba podľa výrobcu: Black/Neonyellow/Dark Anthracite Dĺžka v zloženom stave: 100 cm Farba: Čierna Hmotnosť: 281 g Materiál: Hliník Veková skupina: Dospelý Počet dielov: 2 Krajina pôvodu: Česko Nastaviteľná veľkosť: Áno Priemer: 16 mm;18 mm Pohlavie: Unisex Typ produktu: Turistické palice Typ aktivity: Ski Touring Technológia: Speed Lock 2 Plus (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Guide 2 Black/Neonyellow/Dark Anthracite 110 - 150 cm Turistické palice , Nils nw603 nordic walking palice (5907695502831)

Leki WCR SL 3D Bright Red/Black/Neonyellow 120 cm Lyžiarske palice

Leki WCR SL 3D Bright Red/Black/Neonyellow 120 cm Lyžiarske palice
Detail

Pred nezničiteľnými 18 milimetrovými rúrkami z vysoko pevného hliníka sa skloní každá slalomová palica. Nosná plocha Airfoil kvapkovitého tvaru zaisťuje optimálnu aerodynamiku, navyše, s novou rukoväťou Trigger 3D Slalom zakaždým nájdete dokonalú pozíciu. Nový systém Trigger 3D umožňuje lepšiu kontrolu vďaka priamemu spojeniu medzi rukavicou a palicou, pohodlnejšiu obsluhu rýchlym nacvaknutím a vycvaknutím, a tiež väčšie bezpečnostné rezervy vďaka inteligentnému trojrozmernému uvoľňovaniu, ktoré štvornásobne rozširuje spektrum uvoľňovania. HIGHLIGHTY Rukoväť: Trigger 3D SL Trigger 3D SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger Frame Strap Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Trigger. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Tanierik: Racing | Trekking Kompaktný univerzálny tanierik na použitie v letnej i zimnej sezóne. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Oceľ (integrované do rúrky) Oceľový hrot integrovaný do rúrky pre bodovo presné nasadenie palice a optimálnu stabilitu v takmer každom teréne. Technológia: Trigger Veková skupina: Dospelý Hmotnosť (g): 306.0 Sezóna: Zima Priemer: 18 mm Krajina pôvodu: Čína Typ aktivity: Lyžovanie Pohlavie: Unisex Modelový rok: 23/24 Farba: Červená Hmotnosť: 306 g Nastaviteľná veľkosť: Nie Materiál: Hliník Farba podľa výrobcu: Bright Red/Black/Neonyellow Dĺžka: 120 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki WCR SL 3D Bright Red/Black/Neonyellow 120 cm Lyžiarske palice , Nils nw106 nordic walking palice (5907695581638)

Herbatica Masážny valček s madlom Varianta: trojradový

Herbatica Masážny valček s madlom Varianta: trojradový
Detail

Masáž drevenými valčekmi s výstupkami uvoľňuje svalstvo, celkovo Vás vzpruží, zmierni pocit únavy a zlepší aj Váš psychický stav, keďže masáž pôsobí anti-stresovo a uvoľňuje celkové napätie organizmu. Účinky masážnej pomôcky: prekrvuje pokožku uvoľňuje napäté svalstvo odbúrava stres a napätie môže pomôcť pri celulitíde Vyrobené ručne. Varianty: 3 rady koliesok/ 4 rady koliesok Materiál: bukové drevo Krajina pôvodu: Ukrajina (herbatica.sk)

Podobné produkty ako Herbatica Masážny valček s madlom Varianta: trojradový , Nils nw-tk19 trekingové palice (5907695590333)

Prepravka s madlom CART T 39,6x37x100,8cm skladacia

Prepravka s madlom CART T 39,6x37x100,8cm skladacia
Detail

Kvalitní Prepravka s madlom CART T 39,6x37x100,8cm skladacia z kategorie Dielňa | Ručné náradie | Kufre a tašky na náradie, organizéry | Dielenské skrinky a vozíky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Prepravka s madlom CART T 39,6x37x100,8cm skladacia , Leki griffin s lady, white-black, 8 (4028173814381)

Leki Max Junior black-lime-white (SPTlek1115nad)

Leki Max Junior black-lime-white (SPTlek1115nad)
Detail

Lyžiarske rukavice , teplé, Soft-tex membrána, možnosť zopnutia rukavíc, nepremokavé a zapínanie na suchý zips Leki Max Junior black-lime-white sú nevyhnutnou výbavou pre všetkých so záľubou v lyžovaní alebo snowboardingu. Tieto lyžiarske rukavice sa z hľadiska tepelného komfortu radia medzi teplé, takže budete mať ruky v teple. Tepelný komfort zaručuje materiál Fiberloft a ukrývajú v sebe membránu Soft-tex, ktorá slúži na to, aby vaše ruky zostali v teple a suchu. Majú obľúbený prstový dizajn. Ten je medzi lyžiarmi obľúbený vďaka jednoduchšej manipulácii s predmetmi a jednoduchšiemu úchopu palíc. Vyhotovenie Leki Max Junior black-lime-white je s membránou. Zaujímavé prednosti lyžiarskych rukavíc Leki Max Junior black-lime-white Lyžiarske rukavice sú významnou súčasťou výbavy lyžiarov a snowboardistov Na ruky vám nebude zima Soft - Tex membrána má zásluhu na tom, že ruly budú stále v suchu a teple Sú vyhotovené v klasickom prstovom štýle Rukavice na snowboard... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Max Junior black-lime-white (SPTlek1115nad) , Leki spitfire lite s denimblue-aegeanblue-mustardyellow (sptlek1073nad)

Leki Bernina Lite 2 Denimblue/Midnight Blue/Mint 100 - 135 cm Turistické palice

Leki Bernina Lite 2 Denimblue/Midnight Blue/Mint 100 - 135 cm Turistické palice
Detail

Bernina Lite 2 je kompaktná dámska verzia a je vyrobená výhradne z vysoko pevného hliníka. Palice Bernina Lite 2, vybavené novou rukoväťou Aergon Air, ponúkajú ešte viac pohodlia a kontroly. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu, ktorá je kombinovaná s veľkými podpornými plochami, a ponúka tak na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha navyše poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Okrem chrbta rukoväte je rukoväť vyrobená z termopeny vo vzhľade korku. Vďaka systému Speed Lock 2+ je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 100 do 135 cm, a to aj v rukaviciach. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. HIGHLIGHTY Rukoväť: Aergon Air Aergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly. Pútko: Lock Security Strap Nylon Neoprene Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Aretačný systém: Speed Lock 2 Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Big Mountain Binding Tanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Typ aktivity: Ski Touring Nastaviteľná veľkosť: Áno Materiál: Hliník Priemer: 14 mm;16 mm Krajina pôvodu: Česko Typ produktu: Turistické palice Hmotnosť: 251 g Technológia: Speed Lock 2 Plus Farba: Modrá Pohlavie: Unisex Počet dielov: 2 Veková skupina: Dospelý Dĺžka v zloženom stave: 91 cm Farba podľa výrobcu: Denimblue/Midnight Blue/Mint Dĺžka: 100 - 135 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Bernina Lite 2 Denimblue/Midnight Blue/Mint 100 - 135 cm Turistické palice , Spokar home zmeták bez palice, sivá (8593534510869)

Leki Bernina FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Mint 100 - 120 cm Turistické palice

Leki Bernina FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Mint 100 - 120 cm Turistické palice
Detail

Skladacie, kompaktné a hmotnostne optimalizované – ideálne turistické palice do technického terénu, kde ľudia palice v náročných pasážach občas aj radi odložia. Kompaktnú dámsku verziu je možné použiť ako v zime na lyžiarske túry, tak v lete na náročné pešie túry. Za týmto účelom má špeciálnu karbónovú nadstavbu a v spodnej časti je vystužená robustným hliníkom. Je vybavená novým systémom Aergon Air Compact a ponúka tak ešte väčšie pohodlie a kontrolu. Vďaka systému Speed Lock 2 plus je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 100 do 120 cm, a to aj v rukaviciach. Zbalená veľkosť má iba 38 cm, takže možno palicu v strmších pasážach ľahko uložiť do batohu. Palica na lyžiarske túry je vybavená veľkým tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. HIGHLIGHTY Rukoväť: Aergon Air Aergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly. Pútko: Lock Security Strap Nylon Neoprene Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou fleecovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník a karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 a Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 Skladací systém: ELD Systém ELD umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc stlačením tlačidla. Špeciálna konštrukcia v okolí uvoľňovacieho tlačidla zaisťuje väčšiu mieru stability. Aretačný systém: Speed Lock 2 Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Big Mountain Binding Tanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Typ produktu: Turistické palice Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Priemer: 16 mm;18 mm;14 mm Krajina pôvodu: Česko Farba: Modrá Hmotnosť: 262 g Typ aktivity: Ski Touring Počet dielov: 5 Technológia: Speed Lock 2 Plus Nastaviteľná veľkosť: Áno Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: Midnight Blue/Darkblue/Mint Dĺžka: 100 - 120 cm Dĺžka v zloženom stave: 40 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Bernina FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Mint 100 - 120 cm Turistické palice , Spokar home zmeták bez palice, červená (8593534510852)

Leki Carbon 14 3D Black/Dark Anthracite/Bright Red 110 cm Lyžiarske palice

Leki Carbon 14 3D Black/Dark Anthracite/Bright Red 110 cm Lyžiarske palice
Detail

Ľahká palica Carbon 14 3D sa skladá zo 100 % karbónu a je vybavená novým gripom Trigger 3D Slalom. Nový systém gripu Trigger 3D umožňuje lepšiu kontrolu vďaka priamemu spojeniu medzi rukavicou a palicou, pohodlnejšiu obsluhu rýchlym nacvaknutím a vycvaknutím, ale aj väčšie bezpečnostné rezervy kvôli inteligentnému trojrozmernému uvoľňovaniu, ktoré rozširuje uvoľňovacie rozpätie o štvornásobok. HIGHLIGHTY Rukoväť: Trigger 3D SL Trigger 3D SL je vybavená systémom Trigger. Vďaka priehlbinám na prsty palica optimálne padne do ruky. Jej špeciálny tvar z nej robí ideálnu slalomársku rukoväť. Pútko: Trigger 3D Frame Strap Mesh Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Trigger. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 Tanierik: Cobra Kompaktný vysokohorský tanierik pre skvelé dni strávené na svahu. Chráni pred zapadnutím do snehu a dá sa ľahko vymeniť rukou. Hroty: Flex Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 cm Farba podľa výrobcu: Black/Dark Anthracite/Bright Red Krajina pôvodu: Čína Technológia: Trigger Typ aktivity: Lyžovanie Materiál: Uhlíkové vlákno Hmotnosť: 234 g Nastaviteľná veľkosť: Nie Veková skupina: Dospelý Sezóna: Zima Farba: Čierna;Šedá Hmotnosť (g): 234.0 Priemer: 14 mm Pohlavie: Unisex Modelový rok: 23/24 (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Carbon 14 3D Black/Dark Anthracite/Bright Red 110 cm Lyžiarske palice , Spokar home zmeták bez palice, biela (8593534510876)

Detská trampolína s madlom - Paw Patrol - Marshall Puppy

Detská trampolína s madlom - Paw Patrol - Marshall Puppy
Detail

Detská trampolína s psíkom Marshallom na doma i záhradu. Poteší každého fanúšika Tlapkové patroly, ktorý má rád skákanie a pohupovanie. Trampolína s madlom je vhodná pre deti predškolského veku. So skákaním pod dohľadom rodičov môžu však deti začať už v 1. roku života. Zábava, rozvoj rovnováhy a koordinácie pohybových schopností. To všetko ponúka stabilnú trampolína opatrená bezpečnostnými prvkami: pogumované nôžky, ktoré zabezpečia stabilitu na pevnej podlahe) madlo potiahnuté mäkkým materiálom, aby sa deti počas vyvádzanie na trampolíne mohli pohodlne držať vlastnosti: rozvíja stabilitu, koordináciu pohybu a fyzickú zdatnosť jednoduché zostavenie a bezpečné užívanie vhodné na doma i na von ochranný polstrovaný kryt pružín pre maximálne bezpečné skákanie pevné držadlo s mäkkým povrchom a nôžky s protišmykovou gumou Rozmery: výška: 60 cm šírka: 58 cm šírka: 58 cm nosnosť: 50 kg (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská trampolína s madlom - Paw Patrol - Marshall Puppy , Merco, ried trekingové palice 1 pár (21011)

Leki Haute Route 3 Dark Anthracite/Dark Red/Black 110 - 150 cm Turistické palice

Leki Haute Route 3 Dark Anthracite/Dark Red/Black 110 - 150 cm Turistické palice
Detail

Haute Route 3 je trojdielny variant radu Haute Route. Palica zhotovená z vysoko pevného hliníka je vybavená pohodlnou rukoväťou Aergon. Kombinuje veľkú, ergonomickú opornú plochu na hlave rukoväte a vonkajší tvar bez hrán. V kombinácii s protišmykovým nástavcom máte plnú kontrolu v každej polohe úchopu. Pútko s funkciou nastavenia je možné prispôsobiť veľkosti ruky a pomáha šetriť sily pri výstupe. Prostredníctvom systému uzamykania Speed Lock plus je možné dĺžku bez problému a rýchlo nastaviť.HIGHLIGHTYRukoväť: AergonUltraľahká trekingová rukoväť bez hrán s osvedčenými komfortnými ergonomickými úchopovými zónami a integrovaným nastaviteľným bezpečnostným pútkom.Pútko: Lock Security Strap NylonNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je odolné, veľmi priedušné a poskytuje maximálne pohodlie pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: HliníkHliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Aretačný systém: Speed Lock PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Tanierik Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 150 cm Farba podľa výrobcu: Dark Anthracite/Dark Red/Black Dĺžka v zloženom stave: 69 cm Hmotnosť: 305 g Materiál: Hliník Typ produktu: Turistické palice Priemer: 14 mm;18 mm;16 mm Krajina pôvodu: Česko Nastaviteľná veľkosť: Áno Typ aktivity: Ski Touring Počet dielov: 3 Technológia: Speed Lock Plus Pohlavie: Unisex Farba: Čierna Veková skupina: Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Haute Route 3 Dark Anthracite/Dark Red/Black 110 - 150 cm Turistické palice , Merco belvedere trekingové palice 1 pár (20118)

Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice

Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice
Detail

Sherpa FX Carbon je skladacia palica, ktorú možno používať v lete aj v zime. Na tento účel disponuje obzvlášť robustnou štruktúrou karbónovej vrstvy. Je vybavená novou rukoväťou Aergon Air, ktorá ponúka ešte viac pohodlia a ovládania. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu. Veľké podporné plochy ponúkajú na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte, ktorý je inak vyrobený z termopeny, je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Palica na lyžiarske túry je vybavená tanierikom na viazanie, ktorý vám ponúka oporu pri manipulácii so zdvihákmi päty a stúpacím pásom. Vydajte sa na ďalšie dobrodružstvo na lyžiarskych túrach!HIGHLIGHTYRukoväť: Aergon AirAergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly.Pútko: Lock Security Strap Nylon NeopreneNastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení.Predĺženie rukovätePredĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách.Materiál rúrky: Hliník a karbónKarbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 a Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5Skladací systém: ELDSystém ELD umožňuje rýchle rozloženie a zloženie skladacích palíc stlačením tlačidla. Špeciálna konštrukcia v okolí uvoľňovacieho tlačidla zaisťuje väčšiu mieru stability.Aretačný systém: Speed Lock 2 PlusSystém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia.Tanierik: Big Mountain BindingTanierik vyvinutý špeciálne na touring s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Je možné ho ľahko vymeniť rukou.Hroty: Flex TipRobustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 110 - 130 cm Dĺžka v zloženom stave: 41 cm Farba podľa výrobcu: Midnight Blue/Darkblue/Bright Red Nastaviteľná veľkosť: Áno Priemer: 18 mm;16 mm;14 mm Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Pohlavie: Unisex Veková skupina: Dospelý Farba: Čierna;Modrá Typ produktu: Turistické palice Hmotnosť: 272 g Počet dielov: 5 Technológia: Speed Lock 2 Plus Typ aktivity: Ski Touring Krajina pôvodu: Česko (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Sherpa FX Carbon Midnight Blue/Darkblue/Bright Red 110 - 130 cm Turistické palice , Merco piculin trekingové palice 1 pár (14122)

Leki Guide Lite 2 Carbon Dark Anthracite/Neonyellow/Black 105 - 150 cm Turistické palice

Leki Guide Lite 2 Carbon Dark Anthracite/Neonyellow/Black 105 - 150 cm Turistické palice
Detail

Guide Lite 2 Carbon je ideálnou kombináciou ľahkej konštrukcie a pohodlia. Horná časť je vyrobená z vysoko pevného hliníka a spodná časť z vystuženého aramid-karbónu. Palice Guide Lite 2 Carbon, vybavené novou rukoväťou Aergon Air, ponúkajú milovníkom lyžiarskych túr ešte viac pohodlia a kontroly. Špeciálna dutinová technológia umožňuje ľahkú konštrukciu, ktorá je kombinovaná s veľkými podpornými plochami, a ponúka tak na horách maximálnu oporu. Chrbát rukoväte je kompletne pogumovaný, aby ponúkal tú najlepšiu priľnavosť. Veľká ergonomická oporná plocha navyše poskytuje podporu pri strmých zákrutách pri výstupe. Vďaka systému Speed Lock 2+ je možné dĺžku ľahko upraviť v rozmedzí od 105 do 150 cm, a to aj v rukaviciach. Tanierik na viazanie Contour spoľahlivo drží na všetkých povrchoch – vypáčenie hrotu palice tak patrí minulosti. HIGHLIGHTY Rukoväť: Aergon Air Aergon Air v sebe spája ľahkosť a stabilitu. Jej ergonomický tvar je zárukou maximálneho pohodlia, kompletne pogumovaná úchopová hlava zase absolútnej kontroly. Pútko: Lock Security Strap Nylon Neoprene Nastaviteľné pútko s bezpečnostnou poistkou. Je zosilnené neoprénom a pohodlnou flísovou vložkou a ponúka maximálny komfort pri nosení. Predĺženie rukoväte Predĺženie rukoväte pre jednoduché uchopenie v prudko svahovitom teréne alebo na traverzách. Materiál rúrky: Hliník a karbón Hliník HTS (Heat Treated Shaft) 6.5 a Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 1000 Aramid Aretačný systém: Speed Lock 2 Plus Systém nastavenia pracuje s vonkajšou svorkou, ktorá umožňuje jednoduchú zmenu nastavenia a ponúka maximálnu silu upnutia. Tanierik: Tanierik Contour Binding Touringový tanierik s krátkou hranou na úpravu stúpacích pomôcok a dlhou hranou na zoškrabnutie zľadovatených pásov. Poskytuje bezpečnú trakciu a stabilitu predovšetkým v prudko svahovitom teréne. Hroty Contour Tip Pohlavie: Unisex Materiál: Uhlíkové vlákno;Hliník Technológia: Speed Lock 2 Plus Nastaviteľná veľkosť: Áno Krajina pôvodu: Česko Hmotnosť: 271 g Veková skupina: Dospelý Farba: Čierna Priemer: 16 mm;14 mm Počet dielov: 2 Typ produktu: Turistické palice Typ aktivity: Ski Touring Dĺžka v zloženom stave: 104 cm Farba podľa výrobcu: Dark Anthracite/Neonyellow/Black Dĺžka: 105 - 150 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Guide Lite 2 Carbon Dark Anthracite/Neonyellow/Black 105 - 150 cm Turistické palice , Merco, scout trekingové palice 1 pár (36899)

Detská trampolína s madlom - Prasiatko Peppa Pig Toddler Trampoline

Detská trampolína s madlom - Prasiatko Peppa  Pig Toddler Trampoline
Detail

Detská trampolína s motívom prasiatka Peppy je vhodná pre zábavu doma i na záhrade. Trampolína podporuje aktívnu hru, nabáda dieťa k pohybu a zvyšuje jeho rovnováhu aj koordinačné zručnosti. Skvelá zábava je zaručená po celý deň! vlastnosti: ochranný polstrovaný kryt pružín pevné držadlo s mäkkým povrchom protišmykové pogumované nôžky jednoduché zostavenie a bezpečné užívanie vhodné na doma i na von rozvíja stabilitu, koordináciu pohybu a fyzickú zdatnosť Vek: od 12 mesiacov Rozmery: 58 x 58 x 65 cm nosnosť 50 kg (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Detská trampolína s madlom - Prasiatko Peppa Pig Toddler Trampoline , Merco, nordic walking palice 1 pár (14124)

Thermos Style Vodotesný termohrnček s madlom - červená 470 ml

Thermos Style Vodotesný termohrnček s madlom - červená 470 ml
Detail

Style Vodotesný termohrnček s držadlom je vákuovo izolovaný termohrnček s otočným uzáverom. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Thermos Style Vodotesný termohrnček s madlom - červená 470 ml , Brother - teleskopické palice lth130p-ze, zelené (8595042729443)

TIERRA VERDE Kefa na zeleninu a riad s madlom

TIERRA VERDE Kefa na zeleninu a riad s madlom
Detail

Kefa na riad a zeleninu. (drmax.sk)

Podobné produkty ako TIERRA VERDE Kefa na zeleninu a riad s madlom , Leki hot shot s, black-red-silver-anthracite (sptlek0237nad)

TIERRA VERDE Kefa na poháre a šálky s madlom

TIERRA VERDE Kefa na poháre a šálky s madlom
Detail

Kefa na poháre. (drmax.sk)

Podobné produkty ako TIERRA VERDE Kefa na poháre a šálky s madlom

Spolu každý zvlášť (978-80-765-0648-0)

Spolu každý zvlášť (978-80-765-0648-0)
Detail

Elektronická kniha - autor Zdeňka Štolbová, 176 stran, česky Kaleidoskop krátkých příběhů – vzpomínek autorky, ilustrujících proměny života na půdorysu doby. Sekvence bolestných ztrát a malých vítězství od „zlatých let šedesátých“ až po současnost. Autorka se vrací do dětství v naději zlatých let šedesátých a dospívání pod tlakem normalizačního lisu. Porodní bolesti sametové revoluce rezonují s těmi jejími. Znovu zažívá akceleraci a entuziasmus porevoluční doby, pro ni zatížený rozpadem rodiny, péčí o matku, ztrátou toho nejbližšího, a neustálým tryskem za hyperkinetickým synem. Představení se nachyluje k poslednímu dějství. Chybí role i pointa. I tak se stále těší na to, co přijde. (alza.sk)

Podobné produkty ako Spolu každý zvlášť (978-80-765-0648-0)

Thermos Style Vodotesný termohrnček s madlom - tmavo modrá 470 ml

Thermos Style Vodotesný termohrnček s madlom - tmavo modrá 470 ml
Detail

Style Vodotesný termohrnček s držadlom je vákuovo izolovaný termohrnček s otočným uzáverom. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Thermos Style Vodotesný termohrnček s madlom - tmavo modrá 470 ml

Thermos Style Vodotesný termohrnček s madlom - matne čierna 470 ml

Thermos Style Vodotesný termohrnček s madlom - matne čierna 470 ml
Detail

Style Vodotesný termohrnček s držadlom je vákuovo izolovaný termohrnček s otočným uzáverom. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Thermos Style Vodotesný termohrnček s madlom - matne čierna 470 ml

Thermos Style Termoska na nápoje s madlom - nerez 1,2 l

Thermos Style Termoska na nápoje s madlom - nerez 1,2 l
Detail

Style Termoska na nápoje s držadlom je nerezová vákuovo izolovaná termoska so štýlovým dizajnom. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Thermos Style Termoska na nápoje s madlom - nerez 1,2 l

SAPHO - DIAMOND polica na uteráky s madlom 600mm, bronz 1318-14

SAPHO - DIAMOND polica na uteráky s madlom 600mm, bronz 1318-14
Detail

Krásna séria vracajúca sa do starých čias. Výborne kombinovateľná s ďalšími produktmi v rovnakom poňatí. Skvele ladí predovšetkým s batériami Antea, Vienna a Sassari, s keramikou Classic a nábytkom Retro. S povrchovou úpravou v prevedení chróm a bronz dokážete vykúzliť z kúpeľne vysnívané miesto… Ean: 8590913810992 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako SAPHO - DIAMOND polica na uteráky s madlom 600mm, bronz 1318-14

Thermos Style Termoska na nápoje s madlom - tmavo modrá 1,2 l

Thermos Style Termoska na nápoje s madlom - tmavo modrá 1,2 l
Detail

Style Termoska na nápoje s držadlom je nerezová vákuovo izolovaná termoska so štýlovým dizajnom. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Thermos Style Termoska na nápoje s madlom - tmavo modrá 1,2 l

Thermos Work Odolná termoska na nápoje s madlom - čierna 1,2 l

Thermos Work Odolná termoska na nápoje s madlom - čierna 1,2 l
Detail

Work Odolná termoska na nápoje s držadlom je vákuovo izolovaná fľaša vyrobená z kvalitnej temperovanej nerezovej ocele. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Thermos Work Odolná termoska na nápoje s madlom - čierna 1,2 l

SCHWARZKOPF PALETTE Intensive Color Cream 10-2 (A10) Zvlášť popolavo plavý (3838824159133)

SCHWARZKOPF PALETTE Intensive Color Cream 10-2 (A10) Zvlášť popolavo plavý (3838824159133)
Detail

Farba na vlasy permanentná krémová, vlastnosti a zloženie: prírodné zložky či oleje, metóda farbenia: komplexné zafarbenie Ak uvažujete nad oživením jednotvárnej farby vašich vlasov, je farba na vlasy SCHWARZKOPF PALETTE Intensive Color Cream výbornou voľbou. Najväčšou výhodou tejto profesionálnej farby je, že preniká hlboko do vlasov a ukotví v nich farbu na ochranu proti vyblednutiu. Zosvetlí vaše vlasy až o 4 až 6 odtieňov. Farba je tiež vhodná na dofarbenie korienkov alebo oživenie farby. O vlasy sa navyše stará vďaka trojitému systému hĺbkové starostlivosti s keratínom, panthenolom a nutri-olejom, ktorý zanechá vlasy žiarivé a zdravo vyzerajúce. Kľúčové vlastnosti farby na vlasy SCHWARZKOPF PALETTE Intensive Color Cream 10-2 (A10) Zvlášť popolavo plavýSCHWARZKOPF PALETTE je permanentná farba na vlasyIntensive Color Cream zosvetlí vlasy až o 4 až 6 odtieňovZaistí komplexné odfarbenie vlasovZafarbí aj úplne šedivé vlasyFarbu SCHWARZKOPF... (alza.sk)

Podobné produkty ako SCHWARZKOPF PALETTE Intensive Color Cream 10-2 (A10) Zvlášť popolavo plavý (3838824159133)

Troli Šperkovnica so zrkadielkom a madlom

Troli Šperkovnica so zrkadielkom a madlom
Detail

(vivantis.sk)

Podobné produkty ako Troli Šperkovnica so zrkadielkom a madlom

TaylorMade SIM2 Max Golfová palica - Driver Pravá ruka 9° Stiff

TaylorMade SIM2 Max Golfová palica - Driver Pravá ruka 9° Stiff
Detail

ZREKONŠTRUOVANÝ TAK, ABY STE SA MOHLI PORIADNE NAPRIAHNUŤ Najprv bol driver pretvarovaný a potom zrekonštruovaný. Dizajn je kompletne prestavaný od základu, aby vám driver poskytoval odpustenie aj dlhú vzdialenosť. VIAC SILY, VIAC ČASTO Konštrukcia Forged Ring je kľúčom k odomknutiu konzistentne veľkej vzdialenosti a optimálneho odpustenia. Je vyrobená z ľahkého a vysoko pevného hliníka, ktorý je precízne vyfrézovaný. Spája kritické komponenty hlavy drivera do jedinečnej sily. Formuje driver postavený na odpustení a výkone, ktorý je navrhnutý tak, aby vám dodal sebadôveru pri každom odpalisku. VYŠŠÍ LAUNCH, VYŠŠIE MOI Tento driver kombinuje výkon a rýchlosť. Rekonštruovaný driver poskytuje vysoké MOI s 24 g volfrámovým závažím, ktoré je umiestnené na generátore zotrvačnosti. Závažie TPS Front je strategicky umiestnené na podrážke drivera, aby podporilo optimálne vlastnosti pri odpale a roztočení a poskytlo maximálny výkon a odpustenie. TVAROVANÝ PRE AERO Vychádzajúc z prelomového výkonu Shape In Motion, driver je vybavený úplne novým generátorom zotrvačnosti tvoreným 9-vrstvovou karbónovou podrážkou. Ľahký panel je strategicky naklonený, aby zlepšil aerodynamiku v najkritickejšej fáze švihu pre vyššiu rýchlosť. TVÁR RÝCHLOSTI A ODPUSTENIA Frézovaná zadná časť cupu spolupracuje s novým špičkovým vstrekovacím portom Speed Injection Port, ktorý tlačí rýchlosť loptičky na hranicu maximálneho povoleného limitu. Ikonické Speed Pocket chráni výkon pri nízkych odpaloch, zatiaľ čo Twist Face naďalej pomáha golfistom nájsť ďalšie voľné cesty. Konštrukcia Forged Ring Konštrukcia je kovaná z ľahkého a vysoko pevného hliníka vyfrézovaného do náročného tvaru. Spája masívnu zadnú váhu, plnú karbónovú podrážku, korunku a frézovanú zadnú časť cupu. Výsledkom je sebavedomý driver určený na zvýšenie stability a odpustenia. Generátor zotrvačnosti SIM (SIM Inertia Generator) Asymetrický generátor zotrvačnosti je navrhnutý tak, aby poskytoval vyššiu rýchlosť prostredníctvom pokročilej geometrie a aerodynamickej analýzy. Plná, ľahká karbónová podrážka umožňuje prerozdelenie hmoty pre hlbšie CG a lepšie odpustenie. Speed Injected Twist Face Speed Injected Twist Face zvyšuje rýchlosť loptičky kalibráciou každej hlavy na prah zákonného rýchlostného limitu s korekčným zakrivením tváre, ktoré tiež chráni pred zásahom päty a špičky. Thru-Slot Speed Pocket Najflexibilnejší dizajn Speed Pocket™ je navrhnutý tak, aby maximalizoval rýchlosť loptičky a poskytoval ďalšie odpustenie pri nízkych odpaloch. Split Mass Weighting Vďaka závažiu TPS na podrážke a ocelovému závažiu vzadu, tento dizajnový prvok podporuje lepšie odpustenie a vlastnosti točenia. Pohlavie : Muži Nastaviteľnosť : Áno Model shaftu : Kurokage Silver 60 Variant : Štandardná ponuka Preferovaná ruka : Pravá ruka Veková skupina : Dospelý Flex : Stiff Loft : 9° Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade SIM2 Max Golfová palica - Driver Pravá ruka 9° Stiff

TaylorMade SIM2 Max Golfová palica - Driver Ľavá ruka 10,5° Regular

TaylorMade SIM2 Max Golfová palica - Driver Ľavá ruka 10,5° Regular
Detail

DOSTUPNÝ PRE KAŽDÉHO Vhodný pre hráčov, ktorí hľadajú konzistenciu a viac tolerancie. Poskytuje vynikajpúce odpustenie aj vzdialenosť. VIAC SILY Konštrukcia vyrobená z ľahkého a vysoko pevného hliníka, ktorý je precízne vyfrézovaný. Spojuje kritické komponenty hlavy v jedinečnú silu. Prepracovaný generátor zotrvačnosti kladie viac dôrazu na dolnú časť palice kvôli lepšiemu odpusteniu. VYŠŠÍ MOI Vysoké MOI s hmotnosťou 24 g poskytuje vyššiu rýchlosť hlavy a vzdialenosť lopty a zlepšuje odpustenie. AERODYNAMIKA Revolučný asymetrický tvar hlavy znižuje odpor vzduchu a zlepšuje aerodynamiku. TVÁR RÝCHLOSTI A ODPUSTENIA Zlepšuje rýchlosť lopty a zvyšuje presnosť chybných úderov. Twist Face® používa korekčné uhly pri nesprávnych úderoch. Variant : Štandardná ponuka Loft : 10,5° Krajina pôvodu : Čína Nastaviteľnosť : Áno Pohlavie : Muži Veková skupina : Dospelý Flex : Regular Model shaftu : Ventus Blue 5 Preferovaná ruka : Ľavá ruka (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade SIM2 Max Golfová palica - Driver Ľavá ruka 10,5° Regular

TaylorMade SIM2 Max Golfová palica - Driver Pravá ruka 12° Lady

TaylorMade SIM2 Max Golfová palica - Driver Pravá ruka 12° Lady
Detail

DOSTUPNÝ PRE KAŽDÉHO Vhodný pre hráčov, ktorí hľadajú konzistenciu a viac tolerancie. Poskytuje vynikajpúce odpustenie aj vzdialenosť. VIAC SILY Konštrukcia vyrobená z ľahkého a vysoko pevného hliníka, ktorý je precízne vyfrézovaný. Spojuje kritické komponenty hlavy v jedinečnú silu. Prepracovaný generátor zotrvačnosti kladie viac dôrazu na dolnú časť palice kvôli lepšiemu odpusteniu. VYŠŠÍ MOI Vysoké MOI s hmotnosťou 24 g poskytuje vyššiu rýchlosť hlavy a vzdialenosť lopty a zlepšuje odpustenie. AERODYNAMIKA Revolučný asymetrický tvar hlavy znižuje odpor vzduchu a zlepšuje aerodynamiku. TVÁR RÝCHLOSTI A ODPUSTENIA Zlepšuje rýchlosť lopty a zvyšuje presnosť chybných úderov. Twist Face® používa korekčné uhly pri nesprávnych úderoch. Model shaftu : Aldila Ladies NV 45 Pohlavie : Ženy Preferovaná ruka : Pravá ruka Loft : 12° Variant : Štandardná ponuka Flex : Lady Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Dospelý Nastaviteľnosť : Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade SIM2 Max Golfová palica - Driver Pravá ruka 12° Lady

Callaway Epic Max Golfová palica - Driver Ľavá ruka 10,5° Regular

Callaway Epic Max Golfová palica - Driver Ľavá ruka 10,5° Regular
Detail

Keď uzrie svetlo sveta vzorec pre rýchlosť a vloží sa do najodpúšťajúcejšej epickej série, vznikne Epic MAX. V skutočnosti je pozoruhodným technickým počinom pre golfistov, ktorí chcú udrieť loptičku dlhšie a rovnejšie ako kedykoľvek predtým. Je postavený na jednoduchej rovnici, A.I. + Jailbreak + Speed Frame = väčšia vzdialenosť. Celá táto rýchlosť je spracovaná do modelu vysokého štartu a vysokého MOI, ktorý sa tiež vyznačuje významnou prispôsobiteľnosťou na vyladenie letu lopty. VLASTNOSTI A VÝHODY Extraordinary Ball Speed od Jailbreak A.I. Speed Frame Použitím umelej inteligencie návrh zlepšuje stabilitu v horizontálnom a torznom smere. Výsledkom je výnimočná rýchlosť loptičky po celej tvári. Fast Ball Speed od A.I. Designed Flash Face SS21 Každá tvár a každá geometria hlavy sú jedinečne optimalizované. Mimoriadne pevný titán podporuje optimálnu rýchlosť a odpustenie. To všetko má za následok väčší dôraz na rýchlosť loptičky. Výnimočne vysoké odpustenie Epic MAX vytvára výnimočne vysoké odpustenie, počnúc ľahšou a silnejšou triaxiálnou korunkou, ktorá šetrí viac ako 18 gramov hmotnosti. Inžinieri prerozdelili túto zníženú váhu na podporu vysokého štartu a väčšieho odpustenia. Epic MAX poskytuje výnimočnú kombináciu hlbokého CG a vyššieho MOI. Viac kontroly nad obvodovou hmotnosťou Vďaka 17 g posuvnému zadnému závažiu majú hráči golfu k dispozícii nekonečnú nastaviteľnosť na podporu letu lopty. Veková skupina : Dospelý Flex : Regular Preferovaná ruka : Ľavá ruka Variant : Štandardná ponuka Objem : 460 ccm Pohlavie : Muži Model shaftu : HZRDUS Smoke iM10 50 Loft : 10,5° Krajina pôvodu : Čína Nastaviteľnosť : Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Epic Max Golfová palica - Driver Ľavá ruka 10,5° Regular

Callaway Epic Max Golfová palica - Driver Ľavá ruka 12° Lady

Callaway Epic Max Golfová palica - Driver Ľavá ruka 12° Lady
Detail

Keď uzrie svetlo sveta vzorec pre rýchlosť a vloží sa do najodpúšťajúcejšej epickej série, vznikne Epic MAX. V skutočnosti je pozoruhodným technickým počinom pre golfistov, ktorí chcú udrieť loptičku dlhšie a rovnejšie ako kedykoľvek predtým. Je postavený na jednoduchej rovnici, A.I. + Jailbreak + Speed Frame = väčšia vzdialenosť. Celá táto rýchlosť je spracovaná do modelu vysokého štartu a vysokého MOI, ktorý sa tiež vyznačuje významnou prispôsobiteľnosťou na vyladenie letu lopty. VLASTNOSTI A VÝHODY Extraordinary Ball Speed od Jailbreak A.I. Speed Frame Použitím umelej inteligencie návrh zlepšuje stabilitu v horizontálnom a torznom smere. Výsledkom je výnimočná rýchlosť loptičky po celej tvári. Fast Ball Speed od A.I. Designed Flash Face SS21 Každá tvár a každá geometria hlavy sú jedinečne optimalizované. Mimoriadne pevný titán podporuje optimálnu rýchlosť a odpustenie. To všetko má za následok väčší dôraz na rýchlosť loptičky. Výnimočne vysoké odpustenie Epic MAX vytvára výnimočne vysoké odpustenie, počnúc ľahšou a silnejšou triaxiálnou korunkou, ktorá šetrí viac ako 18 gramov hmotnosti. Inžinieri prerozdelili túto zníženú váhu na podporu vysokého štartu a väčšieho odpustenia. Epic MAX poskytuje výnimočnú kombináciu hlbokého CG a vyššieho MOI. Viac kontroly nad obvodovou hmotnosťou Vďaka 17 g posuvnému zadnému závažiu majú hráči golfu k dispozícii nekonečnú nastaviteľnosť na podporu letu lopty. Flex : Lady Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Čína Loft : 12° Model shaftu : CYPHER 40 Pohlavie : Ženy Nastaviteľnosť : Áno Preferovaná ruka : Ľavá ruka Variant : Štandardná ponuka Objem : 460 ccm (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Epic Max Golfová palica - Driver Ľavá ruka 12° Lady

Callaway Epic Max Golfová palica - Driver Pravá ruka 10,5° Stiff

Callaway Epic Max Golfová palica - Driver Pravá ruka 10,5° Stiff
Detail

Keď uzrie svetlo sveta vzorec pre rýchlosť a vloží sa do najodpúšťajúcejšej epickej série, vznikne Epic MAX. V skutočnosti je pozoruhodným technickým počinom pre golfistov, ktorí chcú udrieť loptičku dlhšie a rovnejšie ako kedykoľvek predtým. Je postavený na jednoduchej rovnici, A.I. + Jailbreak + Speed Frame = väčšia vzdialenosť. Celá táto rýchlosť je spracovaná do modelu vysokého štartu a vysokého MOI, ktorý sa tiež vyznačuje významnou prispôsobiteľnosťou na vyladenie letu lopty. VLASTNOSTI A VÝHODY Extraordinary Ball Speed od Jailbreak A.I. Speed Frame Použitím umelej inteligencie návrh zlepšuje stabilitu v horizontálnom a torznom smere. Výsledkom je výnimočná rýchlosť loptičky po celej tvári. Fast Ball Speed od A.I. Designed Flash Face SS21 Každá tvár a každá geometria hlavy sú jedinečne optimalizované. Mimoriadne pevný titán podporuje optimálnu rýchlosť a odpustenie. To všetko má za následok väčší dôraz na rýchlosť loptičky. Výnimočne vysoké odpustenie Epic MAX vytvára výnimočne vysoké odpustenie, počnúc ľahšou a silnejšou triaxiálnou korunkou, ktorá šetrí viac ako 18 gramov hmotnosti. Inžinieri prerozdelili túto zníženú váhu na podporu vysokého štartu a väčšieho odpustenia. Epic MAX poskytuje výnimočnú kombináciu hlbokého CG a vyššieho MOI. Viac kontroly nad obvodovou hmotnosťou Vďaka 17 g posuvnému zadnému závažiu majú hráči golfu k dispozícii nekonečnú nastaviteľnosť na podporu letu lopty. Veková skupina : Dospelý Nastaviteľnosť : Áno Loft : 10,5° Pohlavie : Muži Krajina pôvodu : Čína Model shaftu : HZRDUS Smoke iM10 50 Preferovaná ruka : Pravá ruka Objem : 460 ccm Variant : Štandardná ponuka Flex : Stiff (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Epic Max Golfová palica - Driver Pravá ruka 10,5° Stiff

TaylorMade SIM2 Max Golfová palica - Driver Pravá ruka 12° Lite

TaylorMade SIM2 Max Golfová palica - Driver Pravá ruka 12° Lite
Detail

ZREKONŠTRUOVANÝ TAK, ABY STE SA MOHLI PORIADNE NAPRIAHNUŤ Najprv bol driver pretvarovaný a potom zrekonštruovaný. Dizajn je kompletne prestavaný od základu, aby vám driver poskytoval odpustenie aj dlhú vzdialenosť. VIAC SILY, VIAC ČASTO Konštrukcia Forged Ring je kľúčom k odomknutiu konzistentne veľkej vzdialenosti a optimálneho odpustenia. Je vyrobená z ľahkého a vysoko pevného hliníka, ktorý je precízne vyfrézovaný. Spája kritické komponenty hlavy drivera do jedinečnej sily. Formuje driver postavený na odpustení a výkone, ktorý je navrhnutý tak, aby vám dodal sebadôveru pri každom odpalisku. VYŠŠÍ LAUNCH, VYŠŠIE MOI Tento driver kombinuje výkon a rýchlosť. Rekonštruovaný driver poskytuje vysoké MOI s 24 g volfrámovým závažím, ktoré je umiestnené na generátore zotrvačnosti. Závažie TPS Front je strategicky umiestnené na podrážke drivera, aby podporilo optimálne vlastnosti pri odpale a roztočení a poskytlo maximálny výkon a odpustenie. TVAROVANÝ PRE AERO Vychádzajúc z prelomového výkonu Shape In Motion, driver je vybavený úplne novým generátorom zotrvačnosti tvoreným 9-vrstvovou karbónovou podrážkou. Ľahký panel je strategicky naklonený, aby zlepšil aerodynamiku v najkritickejšej fáze švihu pre vyššiu rýchlosť. TVÁR RÝCHLOSTI A ODPUSTENIA Frézovaná zadná časť cupu spolupracuje s novým špičkovým vstrekovacím portom Speed Injection Port, ktorý tlačí rýchlosť loptičky na hranicu maximálneho povoleného limitu. Ikonické Speed Pocket chráni výkon pri nízkych odpaloch, zatiaľ čo Twist Face naďalej pomáha golfistom nájsť ďalšie voľné cesty. Konštrukcia Forged Ring Konštrukcia je kovaná z ľahkého a vysoko pevného hliníka vyfrézovaného do náročného tvaru. Spája masívnu zadnú váhu, plnú karbónovú podrážku, korunku a frézovanú zadnú časť cupu. Výsledkom je sebavedomý driver určený na zvýšenie stability a odpustenia. Generátor zotrvačnosti SIM (SIM Inertia Generator) Asymetrický generátor zotrvačnosti je navrhnutý tak, aby poskytoval vyššiu rýchlosť prostredníctvom pokročilej geometrie a aerodynamickej analýzy. Plná, ľahká karbónová podrážka umožňuje prerozdelenie hmoty pre hlbšie CG a lepšie odpustenie. Speed Injected Twist Face Speed Injected Twist Face zvyšuje rýchlosť loptičky kalibráciou každej hlavy na prah zákonného rýchlostného limitu s korekčným zakrivením tváre, ktoré tiež chráni pred zásahom päty a špičky. Thru-Slot Speed Pocket Najflexibilnejší dizajn Speed Pocket™ je navrhnutý tak, aby maximalizoval rýchlosť loptičky a poskytoval ďalšie odpustenie pri nízkych odpaloch. Split Mass Weighting Vďaka závažiu TPS na podrážke a ocelovému závažiu vzadu, tento dizajnový prvok podporuje lepšie odpustenie a vlastnosti točenia. Model shaftu : Ventus Blue 5 Nastaviteľnosť : Áno Loft : 12° Pohlavie : Ženy Veková skupina : Dospelý Flex : Lite Variant : Štandardná ponuka Pohlavie : Muži Krajina pôvodu : Čína Preferovaná ruka : Pravá ruka (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade SIM2 Max Golfová palica - Driver Pravá ruka 12° Lite

TaylorMade SIM2 Max Pravá ruka 18° Lady Golfová palica - drevo

TaylorMade SIM2 Max Pravá ruka 18° Lady Golfová palica - drevo
Detail

ZNÍŽENÉ CG Vylepšené rozloženie hmotnosti poskytuje presné CG, čo zaručuje lepšie odpustenie. OČAKÁVAJTE VYŠŠÍ ODPAĽ Konštrukcia z viacerých materiálov a efektívne rozloženie hmotnosti na podrážke palice poskytujú veľmi nízke CG pre výbušnú vzdialenosť, vysoký vzlet a nízku rotáciu. VŠESTRANNOSŤ NA TEE & OFF TURF Prepracované rozloženie hmotnosti poskytuje lepšie odpustenie pri zachovaní optimálnych vlastností. Zníženie trenia pri náraze pre lepšiu interakciu s trávnikom. CESTA K DIAĽKE A PRESNOSTI Tvár C300 Steel poskytuje silný úder a v kombinácii s Twist Face predstavuje zakrivenie tváre pre lepšiu vzdialenosť a presnosť. PRE NAJLEPŠÍCH Vysoká úroveň odpustenia a vylepšené rozloženie hmotnosti poskytuje presnú projekciu CG pre vylepšené MOI a vlastnosti pri štarte. TECHNOLÓGIE V Steel with Ultra-Low CG Aktualizovaný dizajn V Steel™ prerozdeľuje váhu, čím zvyšuje odpustenie pri zachovaní nízkych vlastností CG. C300 Steel s Twist Face Kovaná vysokopevnostná oceľ C300 v kombinácii s technológiou Twist Face® umožňuje silnú rýchlu tvár navrhnutú pre výbušné rýchlosti lopty. Multi-Material Construction Konštrukcia z viacerých materiálov a efektívne rozloženie hmotnosti poskytujú veľmi nízke ťažisko pre výbušnú vzdialenosť, vysoký vzlet a miernu rotáciu. Thru-Slot Speed Pocket Technológia maximalizuje flexibilitu tváre pre vyššiu rýchlosť lopty a odpustenie. Pre vysoko prenikajúci let lopty. Model shaftu: Aldila Ladies NV 45 Veková skupina: Dospelý Krajina pôvodu: Čína Preferovaná ruka: Pravá ruka Nastaviteľnosť: Nie Pohlavie: Ženy Uhol Loftu: 18° Flex: Lady (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade SIM2 Max Pravá ruka 18° Lady Golfová palica - drevo

TaylorMade SIM2 Max Golfová palica - Driver Pravá ruka 10,5° Regular

TaylorMade SIM2 Max Golfová palica - Driver Pravá ruka 10,5° Regular
Detail

DOSTUPNÝ PRE KAŽDÉHO Vhodný pre hráčov, ktorí hľadajú konzistenciu a viac tolerancie. Poskytuje vynikajpúce odpustenie aj vzdialenosť. VIAC SILY Konštrukcia vyrobená z ľahkého a vysoko pevného hliníka, ktorý je precízne vyfrézovaný. Spojuje kritické komponenty hlavy v jedinečnú silu. Prepracovaný generátor zotrvačnosti kladie viac dôrazu na dolnú časť palice kvôli lepšiemu odpusteniu. VYŠŠÍ MOI Vysoké MOI s hmotnosťou 24 g poskytuje vyššiu rýchlosť hlavy a vzdialenosť lopty a zlepšuje odpustenie. AERODYNAMIKA Revolučný asymetrický tvar hlavy znižuje odpor vzduchu a zlepšuje aerodynamiku. TVÁR RÝCHLOSTI A ODPUSTENIA Zlepšuje rýchlosť lopty a zvyšuje presnosť chybných úderov. Twist Face® používa korekčné uhly pri nesprávnych úderoch. Pohlavie : Muži Veková skupina : Dospelý Loft : 10,5° Nastaviteľnosť : Áno Flex : Regular Krajina pôvodu : Čína Model shaftu : Ventus Blue 5 Preferovaná ruka : Pravá ruka Variant : Štandardná ponuka (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade SIM2 Max Golfová palica - Driver Pravá ruka 10,5° Regular

TaylorMade Qi10 Max Pravá ruka 16° Regular Golfová palica - drevo

TaylorMade Qi10 Max Pravá ruka 16° Regular Golfová palica - drevo
Detail

Predstavujeme fairway Qi10 Max. Zažite TaylorMade rýchlosť s odpustením Qi10...z odpaliska a ferveje. ODVÁŽNY DIZAJN, VÝKON BEZ NÁMHY Na rozdiel od tradičného modelu Qi10 Max Fairway sa môže pochváliť konštrukciou s ultravysokým MOI, ktorá kombinuje nízku projekciu ťažiska s hlavou s objemom 200 cm3, ktorá vzbudzuje dôveru. Vnútorné podložky sú umiestnené tak, aby boli maximálne odpúšťajúce, s váhou presunutou do dolnej časti, vďaka čomu je toto fervejové drevo najjednoduchšie na zasiahnutie v celej rade. INFINITY CARBON CROWN Infinity Crown poskytuje čistý, neprerušovaný pohľad pri založení a zároveň optimalizuje výkon. Inžinieri sa spoliehali na tento nový dizajn, aby pretvorili palicu, presunuli väčšiu váhu nižšie v hlave palice, aby si zachovali vysokú zotrvačnosť so zväčšeným profilom úderovej plochy, aby vzbudzovali dôveru a generovali rýchlosť lopty. OVERENÉ TECHNOLÓGIE TAYLORMADE Qi10 Max Fairway obsahuje osvedčené technológie TaylorMade, ako je drážka Thru-Slot Speed Pocket a laserom leptaná horná línia. Tieto funkcie zvyšujú rýchlosť pri úderoch nízko na úderovej ploche a podporujú konzistentne presné zarovnanie. Krajina pôvodu: Vietnam Flex: Regular Nastaviteľnosť: Nie Preferovaná ruka: Pravá ruka Pohlavie: Muži Uhol Loftu: 3°;16° Veková skupina: Dospelý Model shaftu: Fujikura Speeder NX TCS 50 (muziker.com)

Podobné produkty ako TaylorMade Qi10 Max Pravá ruka 16° Regular Golfová palica - drevo
Leki HRC Race Shark black-neon yellow (SPTlek1194nad), Leki Max Junior black-lime-white (SPTlek1115nad), Brother - Teleskopické palice s krokomerom, modré (8595054708962), Polednice Plešatá palice, Leki Griffin S Mitt (SPTvodo252nad), Classic bežecké palice (SPTrada131nad), Kodiak bežecké palice (SPTrada140nad), Race bežecké palice (SPTrada153nad), Leki Cerro S Lady black (SPTlek1106nad), Leki Fiona S Lady Mitt (SPTvodo224nad), Leki Worldcup Race Downhill S (SPTlek0483nad), Brother - Skladacie palice LTH133 (8595042741315), Leki Griffin S Lady, white-black (SPTlek0364nad), Leki Stella S Lady, white-black (SPTlek0645nad), NILS NW802 nordic walking palice (5907695582468), NILS NW603 nordic walking palice (5907695502831), NILS NW106 nordic walking palice (5907695581638), NILS NW-TK19 trekingové palice (5907695590333), Leki Griffin S Lady, white-black, 8 (4028173814381), Leki Spitfire Lite S denimblue-aegeanblue-mustardyellow (SPTlek1073nad), SPOKAR Home zmeták bez palice, sivá (8593534510869), SPOKAR Home zmeták bez palice, červená (8593534510852), SPOKAR Home zmeták bez palice, biela (8593534510876), Merco, Ried trekingové palice 1 pár (21011), Merco Belvedere trekingové palice 1 pár (20118), Merco Piculin trekingové palice 1 pár (14122), Merco, Scout trekingové palice 1 pár (36899), Merco, Nordic Walking palice 1 pár (14124), Brother - Teleskopické palice LTH130P-ZE, zelené (8595042729443), Leki Hot Shot S, black-red-silver-anthracite (SPTlek0237nad)