Bialetti new moka indukcia 6 porcií čierna (990006936)

Produkt Bialetti new moka indukcia 6 porcií čierna (990006936) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Bialetti new moka indukcia 6 porcií čierna (990006936) upraviť a produkt hľadať znova.

Bialetti New Moka Indukcia 6 porcií čierna (990006936)

Bialetti New Moka Indukcia 6 porcií čierna (990006936)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia, objem 300 ml, na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, materiál hliník, čierna a nerez farba Spestrite svoj deň šálkou kvalitnej kávy pripravenej v koťogó Bialetti. Tento typ kávovaru vám umožní prípravu výbornej kávy a zároveň bude vo vašej kuchyni vyzerať štýlovo. Taliansky kávovar využíva klasický spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Po chvíli na platni prichystá 6 šálok. Varič na kávu Bialetti je vyrobený z hliníka, ktorý dobre vedie teplo. K prednostiam patrí aj tradičný dizajn. Táto moka kanvica poskytuje objem 300 ml. Kľúčové vlastnosti moka kávovaru Bialetti New Moka Indukcia 6 porcií čierna Koťogó patrí do domácnosti každého milovníka kávy Materiálom je hliník Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 6 šálok kávy Varič na kávu Bialetti s objemom 300 ml Ide o taliansky spôsob prípravy kávy s využitím natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvičky: plyn, elektrina, sklokeramika a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti New Moka Indukcia 6 porcií čierna (990006936) , Weis moka kanvička indukcia 200 ml (16974)

Bialetti Moka Express 6 porcií červený (990004943)

Bialetti Moka Express 6 porcií červený (990004943)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, objem 300 ml, na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, nevhodný do umývačky, materiál hliník, červená farba Vychutnajte si šálku kvalitnej kávy pripravenej v koťogó Bialetti. Tento typ kávovaru poslúži na prípravu výbornej kávy a súčasne zapadne do vašej kuchyne ako dizajnový prvok. Moka kávovar využíva tradičný spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Po chvíli na platni prichystá 6 šálok. Moka kávovar Bialetti je z hliníka, ktorý vyniká dobrými tepelnými vlastnosťami. K prednostiam patrí aj tradičný dizajn. Táto moka kanvica poskytuje objem 300 ml. Kľúčové vlastnosti moka kávovaru Bialetti Moka Express 6 porcií červený Koťogó na prípravu lahodnej kávy Materiálom je hliník Naraz s ním pripravíte 6 šálok kávy Moka kávovar Bialetti s objemom 300 ml Taliansky spôsob prípravy kávy využívajúci tlak pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Nevhodné do umývačky (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Moka Express 6 porcií červený (990004943) , Bialetti elektrický napeňovač mlieka mk01 (990004430)

Bialetti Moka Color 6 porcií čierny (990004953)

Bialetti Moka Color 6 porcií čierny (990004953)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, objem 300 ml, na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, nevhodný do umývačky, materiál hliník, čierna farba Vychutnajte si šálku kvalitnej kávy pripravenej v koťogó Bialetti. Tento typ kávovaru poslúži na prípravu výbornej kávy a zároveň štýlovo doplní váš kuchynský pult. Príprava kávy v koťogó prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Po chvíli na platni prichystá 6 šálok. Moka kávovar Bialetti je z hliníka, ktorý dobre vedie teplo. K prednostiam patrí aj tradičný dizajn. Táto moka kanvica má objem 300 ml. Hlavné vlastnosti moka kávovaru Bialetti Moka Color 6 porcií čierny Koťogó skvele doplní kuchynský kút každého milovníka kávy Materiálom je hliník Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 6 šálok kávy Koťogó Bialetti s objemom 300 ml Káva sa pripravuje talianskym spôsobom s pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Nevhodné do umývačky (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Moka Color 6 porcií čierny (990004953) , Lodos moka kávovar pratika, na 6 šálok kávy (11106)

INDUKCIA ČERV. 4P. MOKA KANVIČKA BIALETTI

Detail

Moka kanvičkaBialetti MOKA INDUCTION NEW ČERVENÁpre 4 šálky Moka kanvička z talianskej dielne Bialetti. Je vhodná na indukciu a ostatné typy varičov. Nová verzia moka kanvičky si zanechala kvalitu a tradičnosť, ktorú doplnila o elegantnosť a minimalizmus. Pripravujte si lahodnú kávu, ktorá chutí ako espresso. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako INDUKCIA ČERV. 4P. MOKA KANVIČKA BIALETTI , Lodos moka kávovar g.a.t. splendida, 6 šálok kávy (108006)

INDUKCIA ČIERNA 4P. MOKA KANVIČKA BIALETTI

INDUKCIA ČIERNA 4P. MOKA KANVIČKA BIALETTI
Detail

Moka kanvičkaBialetti MOKA INDUCTION NEW ČIERNApre 4 šálky Moka kanvička z talianskej dielne Bialetti. Je vhodná na indukciu a ostatné typy varičov. Nová verzia moka kanvičky si zanechala kvalitu a tradičnosť, ktorú doplnila o elegantnosť a minimalizmus. Pripravujte si lahodnú kávu, ktorá chutí ako espresso. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako INDUKCIA ČIERNA 4P. MOKA KANVIČKA BIALETTI , Lodos moka kávovar g.a.t. – pepita, na 6 šálok kávy (10416)

INDUKCIA ČERV. 2P. MOKA KANVIČKA BIALETTI

INDUKCIA ČERV. 2P. MOKA KANVIČKA BIALETTI
Detail

Moka kanvičkaBialetti MOKA INDUCTION NEW ČERVENÁpre 2 šálky Moka kanvička z talianskej dielne Bialetti. Je vhodná na indukciu a ostatné typy varičov. Nová verzia moka kanvičky si zanechala kvalitu a tradičnosť, ktorú doplnila o elegantnosť a minimalizmus. Pripravujte si lahodnú kávu, ktorá chutí ako espresso. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako INDUKCIA ČERV. 2P. MOKA KANVIČKA BIALETTI , Bialetti penič mlieka mk02 250 ml, čierny (990004433)

INDUKCIA ČERV. 6P. MOKA KANVIČKA BIALETTI

INDUKCIA ČERV. 6P. MOKA KANVIČKA BIALETTI
Detail

Moka kanvičkaBialetti MOKA INDUCTION NEW ČERVENÁpre 6 šálok Moka kanvička z talianskej dielne Bialetti. Je vhodná na indukciu a ostatné typy varičov. Nová verzia moka kanvičky si zanechala kvalitu a tradičnosť, ktorú doplnila o elegantnosť a minimalizmus. Pripravujte si lahodnú kávu, ktorá chutí ako espresso. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako INDUKCIA ČERV. 6P. MOKA KANVIČKA BIALETTI , Flexi new classic páska čierna (chpvd0173nad)

Bialetti New Venus 6 porcií medená/copper (990007285)

Bialetti New Venus 6 porcií medená/copper (990007285)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia, objem 295 ml, na jeden ohrev pripraví až 6 šálok, indukčné jadro, materiál nerez, medená farba Vylepšite si deň šálkou kvalitnej kávy prichystanej v koťogó Bialetti. Tento taliansky typ kávovaru vám pripraví lahodnú kávu a zároveň sa stane dizajnovým prvkom vašej kuchyne. Príprava kávy v moka kávovare prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Po chvíli na platni prichystá 6 šálok. Moka kávovar („kotyogo“) Bialetti je vyrobený z nerezu, vďaka čomu bude mať dlhú životnosť. Táto moka kanvica má objem 295 ml. Zásadné vlastnosti moka kávovaru Bialetti New Venus 6 porcií medená/copper Koťogó poslúži každému milovníkovi kávy Materiálom je nerez Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 6 šálok kávy Koťogó Bialetti s objemom 295 ml Káva pripravovaná talianskym spôsobom s využitím tlaku pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia Indukčné jadro (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti New Venus 6 porcií medená/copper (990007285) , Husky boston 6 new zelený (8592287143874)

EXPRESS 3 PORCIE MOKA KANVIČKA BIALETTI

EXPRESS 3 PORCIE MOKA KANVIČKA BIALETTI
Detail

Moka kanvičkaBialetti MOKA EXPRESSpre 3 šálky Moka Express je jeden z najvydarenejších talianskych designov minulého storočia. Tvar v štýle Art Deco dal kávovaru Alfonso Bialetti v roku 1933. Vďaka ideálnemu osembokému tvaru, ktorý umožňuje dokonale šíriť teplo, a materiálu pre kávovary - hliníka - si už po niekoľkých šálkach budete môcť vychutnať tú najlepšiu chuť Vašej kávy. Kávovar časom získava patinu, ktorá je pre správnu chuť kávy nenahraditeľná. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EXPRESS 3 PORCIE MOKA KANVIČKA BIALETTI , Návrat michaela moka (80-903-6199-4)

EXPRESS 4 PORCIE MOKA KANVIČKA BIALETTI

EXPRESS 4 PORCIE MOKA KANVIČKA BIALETTI
Detail

Moka kanvičkaBialetti MOKA EXPRESSpre 4 šálky Moka Express je jeden z najvydarenejších talianskych designov minulého storočia. Tvar v štýle Art Deco dal kávovaru Alfonso Bialetti v roku 1933. Vďaka ideálnemu osembokému tvaru, ktorý umožňuje dokonale šíriť teplo, a materiálu pre kávovary - hliníka - si už po niekoľkých šálkach budete môcť vychutnať tú najlepšiu chuť Vašej kávy. Kávovar časom získava patinu, ktorá je pre správnu chuť kávy nenahraditeľná. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EXPRESS 4 PORCIE MOKA KANVIČKA BIALETTI , Brabantia touch bin new, 30 l – čierna (115301)

EXPRESS 9 PORCIA MOKA KANVIČKA BIALETTI

Detail

Moka kanvičkaBialetti MOKA EXPRESSpre 9 šálok Moka Express je jeden z najvydarenejších talianskych designov minulého storočia. Tvar v štýle Art Deco dal kávovaru Alfonso Bialetti v roku 1933. Vďaka ideálnemu osembokému tvaru, ktorý umožňuje dokonale šíriť teplo, a materiálu pre kávovary - hliníka - si už po niekoľkých šálkach budete môcť vychutnať tú najlepšiu chuť Vašej kávy. Kávovar časom získava patinu, ktorá je pre správnu chuť kávy nenahraditeľná. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EXPRESS 9 PORCIA MOKA KANVIČKA BIALETTI , Leitz new nexxt wow 5008 metalická čierna (50081095)

Bialetti Moka Express 1 porcia (990001161)

Bialetti Moka Express 1 porcia (990001161)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, objem 50 ml, na jeden ohrev pripraví 1 šálku, nevhodný do umývačky, materiál hliník, čierna a strieborná farba Doprajte si šálku kvalitnej kávy prichystanej v koťogó Bialetti. Tento typ kávovaru vám umožní prípravu výbornej kávy a zároveň bude mať funkciu dizajnového kuchynského prvku. Samovar na kávu využíva tradičný spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Po chvíli na platni prichystá jednu šálku. Koťogó Bialetti je vyrobený z hliníka, ktorý má dobré tepelné vlastnosti. K prednostiam patrí aj tradičný dizajn. Táto moka kanvica poskytuje objem 50 ml. Hlavné prednosti moka kávovaru Bialetti Moka Express 1 porcia Koťogó na prípravu lahodnej kávy Materiálom je hliník Pripravíte s ním jednu šálku kávy Kávovar moka Bialetti s objemom 50 ml Ide o taliansky spôsob prípravy kávy s využitím natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Nevhodné do umývačky (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Moka Express 1 porcia (990001161) , Husky boston 6 new dural zelený (8592287143911)

Bialetti Moka Express 9 porcií (990001165)

Bialetti Moka Express 9 porcií (990001165)
Detail

Moka kávovar materiál: hliník, zdroj ohrevu: plyn, elektrina a sklokeramika, kapacita v šálkach: 9, farba čierna a strieborná, objem 450 ml Doprajte si chvíľku pokoja so šálkou kvalitnej kávy pripravenej v koťogó Bialetti. Tento taliansky typ kávovarov pripraví výbornú kávu a súčasne zapadne do vašej kuchyne ako dizajnový prvok. Moka kanvička využíva tradičný spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Po chvíli na platni prichystá 9 šálok. Moka kávovar („kotyogo“) Bialetti je vyrobený z hliníka, vďaka ktorému prebehne varenie kávy veľmi rýchlo. Prednosti zahŕňajú aj tradičný dizajn. Objem tejto moka kanvičky je 450 ml. Hlavné vlastnosti moka kávovaru Bialetti Moka Express 9 porcií Koťogó skvele doplní kuchynský kút každého milovníka kávy Materiálom je hliník Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 9 šálok kávy Taliansky kávovar Bialetti s objemom 450 ml Káva pripravovaná talianskym spôsobom s využitím tlaku pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Moka Express 9 porcií (990001165) , Hagen - fontána dogit new, 6 l (22517914007)

Bialetti Moka Express 18 porcií, hliník (990001167)

Bialetti Moka Express 18 porcií, hliník (990001167)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, objem 900 ml, na jeden ohrev pripraví až 18 šálok, nevhodný do umývačky, materiál hliník, čierna a strieborná farba Vylepšite si deň šálkou kvalitnej kávy uvarenej v koťogó Bialetti. Tento typ kávovaru vám umožní prípravu výbornej kávy a zároveň bude mať funkciu dizajnového kuchynského prvku. Moka kávovar využíva tradičný spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Prichystá vám počas chvíle na platni 18 šálok. Samovar na kávu Bialetti je skonštruovaný z hliníka, ktorý vyniká dobrými tepelnými vlastnosťami. K prednostiam patrí aj tradičný dizajn. Táto moka kanvica poskytuje objem 900 ml. Kľúčové prednosti moka kávovaru Bialetti Moka Express 18 porcií, hliník Koťogó si obľúbi každý milovník kávy Materiálom je hliník Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 18 šálok kávy Taliansky kávovar Bialetti s objemom 900 ml Taliansky spôsob prípravy kávy využívajúci tlak pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Moka Express 18 porcií, hliník (990001167) , Monix moka kanvica vitro noir – 12 šálok (brm862012)

Bialetti NEW MOKA INDUCTION BLACK 4 CUPS (990006934)

Bialetti NEW MOKA INDUCTION BLACK 4 CUPS (990006934)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu indukcia, objem 180 ml, na jeden ohrev pripraví až 4 šálky, materiál hliník, čierna farba Spestrite svoj deň šálkou kvalitnej kávy vyhotovenej v koťogó Bialetti. Tento typ kávovaru poslúži na prípravu výbornej kávy a zároveň dizajnovo doplní prostredie vašej kuchyne. Koťogó kávovar využíva tradičný spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Po pár chvíľach na platni prichystá 4 šálky. Kávovar koťogó Bialetti je vyrobený z hliníka, ktorý sa vyznačuje dobrou tepelnou vodivosťou. K pozitívom patrí aj tradičný dizajn. Táto moka kanvica poskytuje objem 180 ml. Hlavné prednosti moka kávovaru Bialetti NEW MOKA INDUCTION BLACK 4 CUPS Koťogó si obľúbi každý milovník kávy Materiálom je hliník Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 4 šálky kávy Moka kávovar Bialetti s objemom 180 ml Ide o taliansky spôsob prípravy kávy s využitím natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvičky: indukcia (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti NEW MOKA INDUCTION BLACK 4 CUPS (990006934) , Solo new york waldorf tote 15,6, čierna (cla852-4)

Bialetti NEW MOKA INDUCTION BLACK 2 CUPS (990006932)

Bialetti NEW MOKA INDUCTION BLACK 2 CUPS (990006932)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia, objem 100 ml, na jeden ohrev pripraví až 2 šálky, materiál hliník, čierna a nerez farba Užite si šálku kvalitnej kávy pripravenej v koťogó Bialetti. Tento typ kávovaru vám umožní prípravu výbornej kávy a zároveň štýlovo doplní váš kuchynský pult. Príprava kávy v koťogó prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Po chvíli na platni prichystá 2 šálky. Moka kávovar Bialetti je vytvorený z hliníka, ktorý predstavuje dobré tepelné vlastnosti. K pozitívom patrí aj tradičný dizajn. Táto moka kanvica poskytuje objem 100 ml. Zásadné vlastnosti moka kávovaru Bialetti NEW MOKA INDUCTION BLACK 2 CUPS Koťogó skvele doplní kuchynský kút každého milovníka kávy Materiálom je hliník Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 2 šálky kávy Koťogó Bialetti s objemom 100 ml Ide o taliansky spôsob prípravy kávy s využitím natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina, sklokeramika... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti NEW MOKA INDUCTION BLACK 2 CUPS (990006932) , Lodos moka kávovar pratika, na 2 šálky kávy (11102)

Bialetti New Venus 4 porcie (990007254)

Bialetti New Venus 4 porcie (990007254)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia, objem 200 ml, na jeden ohrev pripraví až 4 šálky, ergonomická rukoväť, materiál nerez, strieborná farba Užite si šálku kvalitnej kávy vyhotovenej v koťogó Bialetti. Tento typ kávovaru poslúži na prípravu výbornej kávy a zároveň bude mať funkciu dizajnového kuchynského prvku. Príprava kávy v moka kávovare prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Po pár chvíľach na platni prichystá 4 šálky. Koťogó Bialetti je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, ktorá mu dodá dlhú životnosť. Táto moka kanvica má objem 200 ml. Kľúčové prednosti moka kávovaru Bialetti New Venus 4 porcie Koťogó zaujme každého milovníka kávy Materiálom je nerez Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 4 šálky kávy Koťogó Bialetti s objemom 200 ml Ide o tradičný taliansky spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia Ergonomická rukoväť (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti New Venus 4 porcie (990007254) , Shumee 6 ks, čierna, 3078833

Bialetti New Venus 10 porcií (990007256)

Bialetti New Venus 10 porcií (990007256)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia, objem 460 ml, na jeden ohrev pripraví až 10 šálok, ergonomická rukoväť, materiál nerez, strieborná farba Užite si šálku kvalitnej kávy prichystanej v koťogó Bialetti. Tento taliansky typ kávovaru vám pripraví lahodnú kávu a zároveň štýlovo doplní váš kuchynský pult. Príprava kávy v koťogó prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Prichystá vám počas chvíle na platni 10 šálok. Kávovar moka Bialetti je skonštruovaný z nehrdzavejúcej ocele, ktorá má dlhú životnosť. Táto moka kanvica má objem 460 ml. Hlavné vlastnosti moka kávovaru Bialetti New Venus 10 porcií Koťogó si obľúbi každý milovník kávy Materiálom je nerez Naraz s ním pripravíte 10 šálok kávy Moka kávovar Bialetti s objemom 460 ml Ide o tradičný taliansky spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia Ergonomická rukoväť (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti New Venus 10 porcií (990007256) , Uni cat new age s-hook veľkosť 6/0 6 ks (4039507172534)

Bialetti NEW VENUS COPPER 2 porcie (990007282)

Bialetti NEW VENUS COPPER 2 porcie (990007282)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia, objem 100 ml, na jeden ohrev pripraví až 2 šálky, indukčné jadro, materiál nerez, medená farba Oceňte chuť kvalitnej kávy pripravenej v koťogó Bialetti. Tento typ kávovaru vám umožní prípravu výbornej kávy a zároveň bude mať funkciu dizajnového kuchynského prvku. Príprava kávy v koťogó prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Po pár chvíľach na platni prichystá 2 šálky. Koťogó Bialetti je z nerezu, ktorá má dlhú životnosť. Objem tejto moka kanvičky je 100 ml. Kľúčové prednosti moka kávovaru Bialetti NEW VENUS COPPER 2 porcie Koťogó zapadne do domácnosti každého milovníka kávy Materiálom je nerez Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 2 šálky kávy Kávovar koťogó Bialetti s objemom 100 ml Káva sa pripravuje talianskym spôsobom s pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia Indukčné jadro (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti NEW VENUS COPPER 2 porcie (990007282) , Nupo ochutnávka diéty 13 porcií (725765921390)

Bialetti NEW VENUS COPPER 4 porcie (990007284)

Bialetti NEW VENUS COPPER 4 porcie (990007284)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia, objem 170 ml, na jeden ohrev pripraví až 4 šálky, indukčné jadro, materiál nerez, medená farba Urobte si radosť šálkou kvalitnej kávy prichystanej v koťogó Bialetti. Tento taliansky typ kávovarov pripraví výbornú kávu a zároveň sa stane dizajnovým prvkom vašej kuchyne. Taliansky kávovar využíva klasický spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Po pár chvíľach na platni prichystá 4 šálky. Kávovar koťogó Bialetti je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, vďaka čomu bude mať dlhú životnosť. Objem tejto moka kanvičky je 170 ml. Hlavné vlastnosti moka kávovaru Bialetti NEW VENUS COPPER 4 porcie Koťogó skvele doplní kuchynský kút každého milovníka kávy Materiálom je nerez Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 4 šálky kávy Koťogó Bialetti s objemom 170 ml Taliansky spôsob prípravy kávy využívajúci tlak pary Zdroj ohrevu moka kanvičky: plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia Indukčné jadro (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti NEW VENUS COPPER 4 porcie (990007284) , Ketodiet proteínová kaša (7 porcií) (sptket054nad)

Bialetti Moka Express 6 porcÍ

Bialetti Moka Express 6 porcÍ
Detail

Dopřejte si lahodnou kávu pomoci stylového, hliníkového kávovaru Bialetti Moka Express, které je s madlem pro italské espresso. Kávovar má 300 ml. Z kterých budete mít až 6 šálků kávy. Jeho hmotnost není vůbec velká, váží pouhých 0,70 kg. Jeho design ve stylu Art Deco oParametry:Hloubka s obalem (mm):115 (mm)Výška (mm):(mm)Hloubka (mm):(mm)Šířka (mm):(mm)Výška s obalem (mm):22 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.73 (kg)Šířka s obalem (mm):165 (mm)Váha (kg) s obalem:0.9 (kg)Hmotnost:0.73 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Moka Express 6 porcÍ , Ketodiet proteínová palacinka (7 porcií) (sptket235nad)

Bialetti New Moka Indukcia 2 porcie červená (990006942)

Bialetti New Moka Indukcia 2 porcie červená (990006942)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia, objem 100 ml, na jeden ohrev pripraví až 2 šálky, nevhodný do umývačky, materiál hliník, červená a nerez farba Užite si chuť kvalitnej kávy pripravenej v koťogó Bialetti. Tento typ kávovaru poslúži na prípravu výbornej kávy a zároveň sa stane dizajnovým prvkom vašej kuchyne. Príprava kávy v koťogó prebieha tradičným talianskym spôsobom s využitím tlaku pary. Po pár chvíľach na platni prichystá 2 šálky. Varič na kávu Bialetti je z hliníka, ktorý sa vyznačuje dobrými tepelnými vlastnosťami. Pozitíva zahŕňajú aj klasický dizajn. Táto moka kanvica má objem 100 ml. Hlavné vlastnosti moka kávovaru Bialetti New Moka Indukcia 2 porcie červená Koťogó zapadne do domácnosti každého milovníka kávy Materiálom je hliník Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 2 šálky kávy Kávovar moka Bialetti s objemom 100 ml Ide o taliansky spôsob prípravy kávy s využitím natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice:... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti New Moka Indukcia 2 porcie červená (990006942) , Ketodiet proteínová kapsička (7 porcií) (sptket227nad)

Bialetti New Moka Indukcia 4 porcie červená (990006944)

Bialetti New Moka Indukcia 4 porcie červená (990006944)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia, objem 200 ml, na jeden ohrev pripraví až 4 šálky, nevhodný do umývačky, materiál hliník, červená a nerez farba Užite si šálku kvalitnej kávy vyhotovenej v koťogó Bialetti. Tento taliansky typ kávovarov pripraví výbornú kávu a zároveň dizajnovo doplní prostredie vašej kuchyne. Moka kávovar využíva tradičný spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Po pár chvíľach na platni prichystá 4 šálky. Varič na kávu Bialetti je vytvorený z hliníka, ktorý sa vyznačuje dobrou tepelnou vodivosťou. Navyše si udrží tradičný vzhľad. Táto moka kanvica poskytuje objem 200 ml. Zásadné vlastnosti moka kávovaru Bialetti New Moka Indukcia 4 porcie červená Koťogó zapadne do domácnosti každého milovníka kávy Materiálom je hliník Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 4 šálky kávy Koťogó Bialetti s objemom 200 ml Tradičný taliansky spôsob prípravy kávy s pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice:... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti New Moka Indukcia 4 porcie červená (990006944) , Ketodiet proteínový puding (7 porcií) (sptket231nad)

VENUS - 6 PORCIA KONVIČKA BIALETTI

Detail

Moka kanvičkaBialetti VENUS KLASIKpre 6 šálok Obľúbená kanvička od ešte obľúbenejšieho tvorcu Bialetti. Pozvite si Taliansko k sebe domov a vychutnajte si kávu, ktorá chutí ako espresso. Moka kanvička je vhodná na indukciu, plyn, sklokeramiku, elektriku a ďalšie. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako VENUS - 6 PORCIA KONVIČKA BIALETTI , Ketodiet proteínový nápoj – (35 porcií) (sptket057nad)

BIALETTI MOKA INDUCTION CERVENA 6 SALOK

BIALETTI MOKA INDUCTION CERVENA 6 SALOK
Detail

MOKA KÁVOVAR . Spoločnosť Bialetti pôsobí na trhu už od roku 1919. Vyznačuje sa vysokou mierou inovácií a kvalitou svojich výrobkov. . Indukčný červený kávovar Bialetti Moka Induction Red na 6 šálok má spodnú časť z (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIALETTI MOKA INDUCTION CERVENA 6 SALOK , Nupo diéta čokoláda, 12 porcií (5715667011904)

Kávovar Bialetti Moka Express 6 tz

Detail

Kávovar z kolekcie Bialetti. Model vyrobený z hliníka. (answear.sk)

Podobné produkty ako Kávovar Bialetti Moka Express 6 tz , Nupo diéta čokoláda 12 porcií (5715667776520)

Kávovar Bialetti Moka Express 6 tz

Detail

Kávovar z kolekcie Bialetti. Model vyrobený z hliníka a plastu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Kávovar Bialetti Moka Express 6 tz , Ketodiet proteínová omeleta (7 porcií) (sptket051nad)

BIALETTI MOKA EXPRESS ČERNA 6 ŠÁLKU

BIALETTI MOKA EXPRESS ČERNA 6 ŠÁLKU
Detail

Kávovar či moka konvička od firmy Bialetti má jednoduchý styl, je elegantní. Uvaříte v ní až 6 šálků chutné kávy. Hliníková konvička na kávu je vybavena zajímavým osmistěným tvarem. Je vyrobena z hliníku a díky tomu získává káva velmi zajímavou a příjemnou chuť. Moka káParametry:Šířka s obalem (mm):1 (mm)Výška s obalem (mm):1 (mm)Výška (mm):(mm)Hloubka (mm):(mm)Šířka (mm):(mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.5 (kg)Váha (kg) s obalem:0.5 (kg)Hloubka s obalem (mm):5 (mm)Hmotnost:0.5 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako BIALETTI MOKA EXPRESS ČERNA 6 ŠÁLKU , Ketodiet proteínový nápoj – (7 porcií) (sptket042nad)

VENUS 6 PORCIA BLUE KANVIČKA BIALETTI

Detail

Moka kanvičkaBialetti VENUS BLUpre 6 šálok Obľúbená kanvička Bialetti Venus novo vo farebnom prevedení. Pozvite si Taliansko k sebe domov a vychutnajte si kávu, ktorá chutí ako espresso. Vhodná na indukciu, plyn, sklokeramiku, elektriku a ďalšie. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako VENUS 6 PORCIA BLUE KANVIČKA BIALETTI , Nupo diéta jahoda, 12 porcií (5715667011911)

VENUS 6 PORCIA COPPER KANVIČKA BIALETTI

Detail

Moka kanvičkaBialetti VENUS COPPERpre 6 šálok Obľúbená kanvička Bialetti Venus novo vo farebnom prevedení. Pozvite si Taliansko k sebe domov a vychutnajte si kávu, ktorá chutí ako espresso. Vhodná na indukciu, plyn, sklokeramiku, elektriku a ďalšie. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako VENUS 6 PORCIA COPPER KANVIČKA BIALETTI , Ketodiet proteínová polievka (7 porcií) (sptket048nad)

BIALETTI MOKA EASY S ČASOVAČEM 6 ŠÁLKU

Detail

Elektrický kávovar Moka Timer můžete použít doma i na cestách, stačí jej zapnout do zásuvky. Velice praktická hliníková moka konvička je vhodný dárek. Připravte si chutné espresso, které si okamžitě zamilujete. Elegantní konvičku nemusíte před hosty schovávat, naopak z Parametry:Výška s obalem (mm):1 (mm)Šířka s obalem (mm):1 (mm)Hloubka (mm):(mm)Šířka (mm):(mm)Výška (mm):(mm)Váha (kg) s obalem:0.5 (kg)Váha (kg) - netto bez obalu:0.5 (kg)Hloubka s obalem (mm):5 (mm)Hmotnost:0.5 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako BIALETTI MOKA EASY S ČASOVAČEM 6 ŠÁLKU

BIALETTI SPENOVAC MLIEKA NEHRDZ. OCEL NA INDUKCIU

BIALETTI SPENOVAC MLIEKA NEHRDZ. OCEL NA INDUKCIU
Detail

SPEŇOVAČ MLIEKA . Spoločnosť Bialetti pôsobí na trhu už od roku 1919. . Vyznačuje sa vysokou mierou inovácií a kvalitou svojich výrobkov. . Napeňovač mlieka Bialetti z nehrdzavejúcej leštenej ocele 18/10 na vytvorenie tuhej (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BIALETTI SPENOVAC MLIEKA NEHRDZ. OCEL NA INDUKCIU

Kávovar Bialetti Moka Express 6tz

Detail

Kávovar z kolekcie Bialetti. Model vyrobený z hliníka a plastu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Kávovar Bialetti Moka Express 6tz

TIMER 3 MOKA KANVIČKA BIALETTI

Detail

Elektrická moka kanvičkaBialetti MOKA TIMERpre 3 šálky Elektrická moka kanvička Bialetti Timer je splnením sna o legendárnej hliníkovej Bialetti Moka Express, ktorú môžete používať úplne kdekoľvek. Vďaka svojej malej veľkosti je vhodná do kancelárie, na cesty, ale pokojne aj na doma. Nepotrebujete žiadny zdroj tepla, stačí iba zdroj elektriny. Chytrý budík vám vašu obľúbenú kávu pripraví bez toho, aby ste museli strážiť čas. Veľmi praktické napríklad pri rannom chystaní sa do práce. Objem 150 mlElektronický časovačMateriál potravinársky hliníkLen pre elektrickú sieť (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako TIMER 3 MOKA KANVIČKA BIALETTI

Bialetti Moka Express 3 porce

Bialetti Moka Express 3 porce
Detail

Není za potřebí hledat daleké kavárny v městě. Kupte si náš kávovar z kvalitního hliníku, a udělejte si lahodné expresso přímo doma. Objem kávovaru je 150 ml. což je na 3 šálky kávy. Kávovar je velice lehký a snadno se s ním pracuje.Parametry:Hloubka s obalem (mm):1 (mm)Výška s obalem (mm):17 (mm)Hloubka (mm):(mm)Šířka (mm):(mm)Výška (mm):(mm)Váha (kg) s obalem:0.6 (kg)Šířka s obalem (mm):14 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.464 (kg)Hmotnost:0.464 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Moka Express 3 porce

Bialetti Moka Express 12 porcÍ

Detail

Uvařte si až 12 úžasných šálků, italského esperessa. A to jen v našem kávovaru Moka Express! Který nahradí každou kavárnu ve městě. Káva je připravována jedním z nejstarších způsobu přípravy kávy v domácnostech. Její design ve stylu Art Deco je velmi půvabný a hodí se dParametry:Šířka s obalem (mm):1 (mm)Výška s obalem (mm):1 (mm)Hloubka (mm):(mm)Šířka (mm):(mm)Výška (mm):(mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.5 (kg)Váha (kg) s obalem:0.5 (kg)Hloubka s obalem (mm):5 (mm)Hmotnost:0.5 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Moka Express 12 porcÍ

Bialetti Moka Express 9 porcÍ

Bialetti Moka Express 9 porcÍ
Detail

Nabízíme vám vysoce kvalitní kávovar Moka Express , až na 9 šálku kávy. Káva se vaří velmi jednoduše a ani konvice sama o sobě není vůbec těžká. Díky jednomu z nejstarších způsobů přípravy káv a hliníkovému materiálu, chutná káva ještě lahodněji. Velikost kávovaru je veParametry:Výška s obalem (mm):1 (mm)Šířka s obalem (mm):1 (mm)Výška (mm):(mm)Hloubka (mm):(mm)Šířka (mm):(mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.5 (kg)Váha (kg) s obalem:0.5 (kg)Hloubka s obalem (mm):5 (mm)Hmotnost:0.5 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Moka Express 9 porcÍ

Bialetti Moka Express 4 porce

Bialetti Moka Express 4 porce
Detail

Už žádné vaření kávy do hrníčku. Objednejte si náš šikovný kávovar Bialetti Moka Express až na 4 šálky kávy.Je vyroben z hliníku, díky kterému vaše káva chutná ještě lahodněji. Tato originální značková moka konvice je vhodná na každý sporák. Doporučujeme nemýt v myčce.Parametry:Výška (mm):(mm)Hloubka (mm):(mm)Šířka (mm):(mm)Šířka s obalem (mm):142 (mm)Výška s obalem (mm):195 (mm)Váha (kg) s obalem:0.7 (kg)Hloubka s obalem (mm):112 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.58 (kg)Hmotnost:0.58 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Moka Express 4 porce

VENUS - 2 PORCIE KANVIČKA BIALETTI

Detail

Moka kanvičkaBialetti VENUS KLASIKpre 2 šálky Obľúbená kanvička od ešte obľúbenejšieho tvorcu Bialetti. Pozvite si Taliansko k sebe domov a vychutnajte si kávu, ktorá chutí ako espresso. Moka kanvička je vhodná na indukciu, plyn, sklokeramiku, elektriku a ďalšie. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako VENUS - 2 PORCIE KANVIČKA BIALETTI

Bialetti Venus 2 porcie (990007252)

Bialetti Venus 2 porcie (990007252)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia, objem 100 ml, na jeden ohrev pripraví až 2 šálky, ergonomická rukoväť, materiál nerez, strieborná farba Užite si chuť kvalitnej kávy vyhotovenej v koťogó Bialetti. Tento taliansky typ kávovaru vám pripraví lahodnú kávu a zároveň dizajnovo doplní prostredie vašej kuchyne. Koťogó kávovar využíva tradičný spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Po pár chvíľach na platni prichystá 2 šálky. Koťogó Bialetti je z nerezu, ktorá spája dlhú životnosť. Táto moka kanvica poskytuje objem 100 ml. Zásadné vlastnosti moka kávovaru Bialetti Venus 2 porcie Koťogó si obľúbi každý milovník kávy Materiálom je nerez Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 2 šálky kávy Moka kávovar Bialetti s objemom 100 ml Taliansky spôsob prípravy kávy využívajúci tlak pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina, sklokeramika a indukcia Ergonomická rukoväť (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Venus 2 porcie (990007252)

Bialetti Brikka 4 porcie (990007314)

Bialetti Brikka 4 porcie (990007314)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, objem 200 ml, na jeden ohrev pripraví až 4 šálky, ergonomická rukoväť, materiál hliník, čierna farba Vylepšite si deň šálkou kvalitnej kávy prichystanej v koťogó Bialetti. Tento typ kávovaru vám umožní prípravu výbornej kávy a zároveň štýlovo doplní váš kuchynský pult. Moka kávovar využíva tradičný spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Prichystá vám počas chvíle na platni 4 šálky. Moka kávovar Bialetti je vyrobený z hliníka, ktorý má dobrú tepelnú vodivosť. Pozitíva zahŕňajú aj klasický dizajn. Táto moka kanvica má objem 200 ml. Hlavné vlastnosti moka kávovaru Bialetti Brikka 4 porcie Koťogó zapadne do domácnosti každého milovníka kávy Materiálom je hliník Naraz s ním pripravíte 4 šálky kávy Koťogó Bialetti s objemom 200 ml Káva sa pripravuje talianskym spôsobom s pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Ergonomická rukoväť (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Brikka 4 porcie (990007314)

Bialetti Musa 1 porcia (990001741)

Bialetti Musa 1 porcia (990001741)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, objem 40 ml, na jeden ohrev pripraví 1 šálku, vhodný do umývačky, materiál nerez, nerez farba Doprajte si chvíľku pokoja so šálkou kvalitnej kávy prichystanej v koťogó Bialetti. Tento typ kávovaru vám umožní prípravu výbornej kávy a zároveň bude mať funkciu dizajnového kuchynského prvku. Kávovar koťogó využíva tradičný spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Po pár chvíľach na platni prichystá jednu šálku. Koťogó kávovar Bialetti je z nerezu, ktorá má dlhú životnosť. Medzi jej prednosti patrí aj to, že ju môžete vložiť do umývačky. Táto moka kanvica poskytuje objem 40 ml. Hlavné prednosti moka kávovaru Bialetti Musa 1 porcia Koťogó ideálny na prípravu chutnej kávy Materiálom je nerez Postačí na prípravu jednej šálky kávy Je vhodný na umývanie v umývačke Koťogó Bialetti s objemom 40 ml Ide o tradičný taliansky spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice:... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Musa 1 porcia (990001741)

Bialetti Musa 2 porcie (990001748)

Bialetti Musa 2 porcie (990001748)
Detail

Moka kávovar – na sporák, zdroj ohrevu plyn, elektrina a sklokeramika, objem 100 ml, na jeden ohrev pripraví až 2 šálky, ergonomická rukoväť, materiál nerez, strieborná farba Užite si šálku kvalitnej kávy uvarenej v koťogó Bialetti. Tento typ kávovaru vám umožní prípravu výbornej kávy a zároveň dizajnovo doplní prostredie vašej kuchyne. Moka kávovar využíva tradičný spôsob prípravy kávy pomocou natlakovanej pary. Po pár chvíľach na platni prichystá 2 šálky. Samovar na kávu Bialetti je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, vďaka čomu bude mať dlhú životnosť. Táto moka kanvica má objem 100 ml. Zásadné vlastnosti moka kávovaru Bialetti Musa 2 porcie Koťogó umožňujúci prípravu výbornej kávy Materiálom je nerez Ľahko a rýchlo s ním pripravíte 2 šálky kávy Moka kávovar Bialetti s objemom 100 ml Ide o taliansky spôsob prípravy kávy s využitím natlakovanej pary Zdroj ohrevu moka kanvice: plyn, elektrina a sklokeramika Ergonomická rukoväť (alza.sk)

Podobné produkty ako Bialetti Musa 2 porcie (990001748)

Weis moka kanvička indukcia 200 ml (16974)

Detail

Kanvička – vysoko kvalitný tradičný taliansky kávovar z nerez ocele 18/10 na prípravu prekvapkávanej espresso kávy, vhodný na všetky druhy varných dosiek, vrátane indukčných, na domácu prípravu voňavého talianskeho espressa, štýlový kónický dizajn, rozmery: 10 cm x 17 cm, objem: 200 ml, na 4 šálky, na všetky varné dosky vrátane indukčných Moka kanvička Weis je špeciálne určená na prípravu prekvapkávanej espresso kávy. Vyrobená je z vysokokvalitnej nerezovej ocele a vhodná na použitie na všetkých typoch varných dosiek, a to vrátane indukčných. Disponuje pritom objemom 200 ml, vďaka čomu vystačí na prípravu 4 šálok kávy. Pomocou moka kanvičky Weis si budete môcť doma vyrobiť lahodné espresso. Kľúčové vlastnosti moka kanvičky Weis indukcia 200 mlKanvička určená na prípravu prekvapkávanej espresso kávyVyrobená z vysokokvalitnej nerezovej oceleVhodná na použitie na všetkých typoch varných dosiekMoka kanvička Weis vystačí na prípravu 4... (alza.sk)

Podobné produkty ako Weis moka kanvička indukcia 200 ml (16974)

EXPRESS ČIERNA 3P. MOKA KANVIČKA BIALETTI

Detail

Moka kanvičkaBialetti MOKA EXPRESS ČIERNApre 3 šálky Legenda všetkých legiend vo farebnom prevedení Moka kanvička od pôvodného vynálezcu Bialetti Ikona Taliansko vám pripraví dokonalú kávu podobnú espressu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EXPRESS ČIERNA 3P. MOKA KANVIČKA BIALETTI

EXPRESS ČIERNA 6P. MOKA KANVIČKA BIALETTI

Detail

Moka kanvičkaBialetti MOKA EXPRESS ČIERNApre 6 šálok Legenda všetkých legiend vo farebnom prevedení Moka kanvička od pôvodného vynálezcu Bialetti Ikona Taliansko vám pripraví dokonalú kávu podobnú espressu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EXPRESS ČIERNA 6P. MOKA KANVIČKA BIALETTI

EXPRESS ČERV. 6P. MOKA KANVIČKA BIALETTI

Detail

Moka kanvičkaBialetti MOKA EXPRESS ČERVENÁpre 6 šálok Legenda všetkých legiend vo farebnom prevedení Moka kanvička od pôvodného vynálezcu Bialetti Ikona Taliansko vám pripraví dokonalú kávu podobnú espressu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EXPRESS ČERV. 6P. MOKA KANVIČKA BIALETTI

EXPRESS ČERV. 3P. MOKA KANVIČKA BIALETTI

Detail

Moka kanvičkaBialetti MOKA EXPRESS ČERVENÁpre 3 šálky Legenda všetkých legiend vo farebnom prevedení Moka kanvička od pôvodného vynálezcu Bialetti Ikona Taliansko vám pripraví dokonalú kávu podobnú espressu (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako EXPRESS ČERV. 3P. MOKA KANVIČKA BIALETTI

Bialetti MOKA INDUCTION ČERVENÁ 4 ŠÁLKY

Detail

Díky nové řadě Moka Induction si budete moci vychutnat tu nejlepší chuť kávy, protože vrchní část je vyrobena z hliníku a spodní v provedení nerez, takže je vhodná mimo jiné i speciálne pro indukční varné desky. Elegantní směs vysoce kvalitních a funkčních materiálů: oceli, hliníku a křemíku.Parametry: Hloubka (mm): (mm) Výška (mm): (mm) Váha (kg) s obalem: (kg) Šířka (mm): (mm) Výška s obalem (mm): 18 (mm) Šířka s obalem (mm): 148 (mm) Hloubka s obalem (mm): 113 (mm) Váha (kg) - netto bez obalu: 0.59 (kg) Hmotnost: 0.59 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako Bialetti MOKA INDUCTION ČERVENÁ 4 ŠÁLKY

BIALETTI MOKA EXPRESS ČERVENÁ 3 ŠÁLKY

BIALETTI MOKA EXPRESS ČERVENÁ 3 ŠÁLKY
Detail

díky vlastnostem hliníku si již po po několika šálcích budete moci vychutnat tu nejlepší chuť Vaší kávy, kávovar časem získává patinu, která je pro tradiční a správnou chuť kávy nepostradatelná, tradiční výroba v Itálii, rozměry: 72 mm x 155 mm, objem: 130 ml = 3 šálky, barva: červenáParametry:Hloubka s obalem (mm):1 (mm)Výška s obalem (mm):17 (mm)Hloubka (mm):(mm)Šířka (mm):(mm)Výška (mm):(mm)Váha (kg) s obalem:0.6 (kg)Šířka s obalem (mm):14 (mm)Váha (kg) - netto bez obalu:0.46 (kg)Hmotnost:0.46 Kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako BIALETTI MOKA EXPRESS ČERVENÁ 3 ŠÁLKY
Weis moka kanvička indukcia 200 ml (16974), Bialetti Elektrický napeňovač mlieka MK01 (990004430), Lodos Moka kávovar Pratika, na 6 šálok kávy (11106), Lodos Moka kávovar G.A.T. Splendida, 6 šálok kávy (108006), Lodos Moka kávovar G.A.T. – Pepita, na 6 šálok kávy (10416), Bialetti Penič mlieka MK02 250 ml, čierny (990004433), Flexi New Classic páska čierna (CHPvd0173nad), Husky Boston 6 New zelený (8592287143874), Návrat Michaela Moka (80-903-6199-4), Brabantia Touch Bin New, 30 L – čierna (115301), Leitz New NeXXt WOW 5008 metalická čierna (50081095), Husky Boston 6 New Dural zelený (8592287143911), HAGEN - Fontána Dogit New, 6 l (22517914007), Monix Moka kanvica Vitro Noir – 12 šálok (BRM862012), SOLO NEW YORK Waldorf Tote 15,6, čierna (CLA852-4), Lodos Moka kávovar Pratika, na 2 šálky kávy (11102), SHUMEE 6 ks, čierna, 3078833, Uni Cat New Age S-Hook Veľkosť 6/0 6 ks (4039507172534), NUPO Ochutnávka diéty 13 porcií (725765921390), KetoDiet proteínová kaša (7 porcií) (SPTket054nad), KetoDiet Proteínová palacinka (7 porcií) (SPTket235nad), KetoDiet Proteínová kapsička (7 porcií) (SPTket227nad), KetoDiet Proteínový puding (7 porcií) (SPTket231nad), KetoDiet proteínový nápoj – (35 porcií) (SPTket057nad), Nupo Diéta Čokoláda, 12 porcií (5715667011904), NUPO Diéta Čokoláda 12 porcií (5715667776520), KetoDiet proteínová omeleta (7 porcií) (SPTket051nad), KetoDiet proteínový nápoj – (7 porcií) (SPTket042nad), Nupo Diéta Jahoda, 12 porcií (5715667011911), KetoDiet proteínová polievka (7 porcií) (SPTket048nad)