Blackhole: complete edition (pc/mac/linux) digital (222711)

Produkt Blackhole: complete edition (pc/mac/linux) digital (222711) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Blackhole: complete edition (pc/mac/linux) digital (222711) upraviť a produkt hľadať znova.

BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711)

BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: arkády a logický, - Steam Blackhole je kritikou vrelo prijaté hardcore plošinovka, ktorá obsahuje viac ako patnáctihodinový komediálny príbeh zo sci-fi prostredie a hromadu zapeklitých gravitačných hádaniek.vypnutéComplete edícia obsahujeHru vrátane všetkých DLCDigitálny artbook a vývojársky denníkSoundtrackOriginálne Full HD tapetyOspravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.82 %Český Blackhole bez problémov obstojí v globálnej konkurencii plošinoviek. Koncept je však bližšie hrám, v ktorých skôr záleží na presnosti a nervoch, než na riešení prepracovaných logických či iných hádaniek. Blackhole je nevhodná pre cholerikov, ale zároveň ide o povinnosť pre fanúšikov hardcorovej obťažnosti - Games.cz.vypnutéNetradične poňatá 2D plošinovka.vypnutéViac ako 130 levelov vrátane 10 neskutočne obťažnych lokácií.vypnutéSkákačka v modernom háveHra sa inšpiruje... (alza.sk)

Podobné produkty ako BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711) , Blackhole: complete edition (pc/mac/linux) digital (222711)

BLACKHOLE (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222710)

BLACKHOLE (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222710)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: arkády a logický, - Steam Blackhole je kritikou vrelo prijaté hardcore plošinovka, ktorá obsahuje viac ako patnáctihodinový komediálny príbeh zo sci-fi prostredie a hromadu zapeklitých gravitačných hádaniek.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.82 %Český Blackhole bez problémov obstojí v globálnej konkurencii plošinoviek. Koncept je však bližšie hrám, v ktorých skôr záleží na presnosti a nervoch, než na riešení prepracovaných logických či iných hádaniek. Blackhole je nevhodná pre cholerikov, ale zároveň ide o povinnosť pre fanúšikov hardcorovej obťažnosti - Games.cz.vypnutéNetradične poňatá 2D plošinovka.vypnutéViac ako 130 levelov vrátane 10 neskutočne obťažnych lokácií.vypnutéSkákačka v modernom dizajneHra sa inšpiruje najväčšími hernými klenotmi 8-bitovej a 16-bitovej éry.vypnutéHra od českého štúdia FiolasoftBlackhole opisuje príhody posádky... (alza.sk)

Podobné produkty ako BLACKHOLE (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222710) , Blackhole (pc/mac/linux) digital (222710)

Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701)

Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a arkády, YRMINSUL je strategická tower defense vo vesmíre, kde preberáte sily všetkého zlého ... Nastal čas natrieť to silám dobra! (alza.sk)

Podobné produkty ako Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701) , Attractio (pc/mac/linux) digital (205940)

Attractio (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (205940)

Attractio (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (205940)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, - Steam Ovládate trojicu súťažiacich, ďaleko, Miu a Keira, ktorí sa snažia uspieť v súťažnej reality šou. Na prekonanie ťažkých levelov je potreba ako obratnosť, tak i chytrosť.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.58%Attractio je logická hra, v ktorej riešite náročné hádanky pomocou zmeny gravitácie.vypnutéPriestorové hádanky.vypnutéVďaka zmene gravitácie sa možno dostať na predtým nedosiahnuteľné miesta.vypnutéHra je súčasťou TV showMuži a ženy riskujú svoje životy v živom televíznom vysielaní a dúfajú, že sa dočkajú lepšieho života.vypnutéSkúste zdolať tie najnáročnejšie úrovneOvládate trojicu súťažiacich, Daleka, Miu a Keira, ktorí sa snažia uspieť v súťažnej reality šou. Na prekonanie ťažkých levelov je potrebná nielen obratnosť, ale aj inteligencia.Odporúčané hardvérové požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/10ProcesorIntel Dual Core -... (alza.sk)

Podobné produkty ako Attractio (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (205940) , Yrminsul (pc/mac/linux) digital (208701)

XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322)

XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a stratégia, Od porážky vojsk planéty Zem utieklo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Teraz Zemi ovládajú mimozemské sily, ktoré budujú žiariace mestá, zdanlivo slúžiace čoby útočisko ľudstva po ďalšej generácie, zatiaľ čo potajomky spriadajú plány na úplné ovládnutie planéty a všetkého života na nej.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.88%Nový XCOM kráča v mnohých smeroch v stopách minulého dielu. Celku sa dá vytknúť minimum. – zing.czStretnite sa s mnohými typmi nepriateľov – každý má svoje silné a slabé stránky.V kľude môžete pozastaviť hru a v ťahovom režime popremýšľať, ako povediete ďalšie útoky a kam zamierite svoje smrtonosné strely. V tejto hre sa taktike medze nekladú.Pohrajte sa s posádkouX COM 2 opäť prináša rozsiahle možnosti, akými si môžete prispôsobiť svoj tím, ktorý potom pošlite na ťažké misie.... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322) , Eternal step (pc/mac/linux) digital (207989)

Idol Hands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207981)

Idol Hands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207981)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a simulátor, Idol Hands je strategická hra, kde v úlohe boha preberáte kontrolu nad svojím ľudom, ktorý inšpirujete, vediete k správnej životospráve a bránite ho proti vplyvu iných bohov. (alza.sk)

Podobné produkty ako Idol Hands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207981) , Idol hands (pc/mac/linux) digital (207981)

Eternal Step (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207989)

Eternal Step (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207989)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, V hre Eternal Step sa prebojovávate cez nekonečne vysokú a neustále sa meniacu vežu. Bossovia vás rozdrvia. Nepriatelia sú v presile. Pasce vás oklamú. Zbieranie kariet lootu a zručností vám pomôže vyrovnať sily, ale nikdy neviete, čo vás čaká za ďalšími dverami ... (alza.sk)

Podobné produkty ako Eternal Step (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207989) , Xcom 2 digital deluxe (pc/mac/linux) digital (190322)

Defend the Highlands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (196615)

Defend the Highlands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (196615)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, %Postavte obranu, najmite Škótov a starajte sa o zásobovanie počas britskej invázie do Škótska.Pokúste sa prinútiť skupinu Škótov k obrane Škótska, Walesu a Anglicka.Škóti budú pod velením chlpatého a nacionalistického majiteľa krčmy Alfreda.Tradičné škótske zbraneNa obranu použite všetko, čo vám príde pod ruku, napríklad aj golfové palice.NepriateliaProti vám bude stáť zmiešaná horda nepriateľov.Pripravte sa na Welshanov, ktorí prichádzajú do bitky na ovciach, alebo napríklad Írskych pestovateľov zemiakov.ObranaPostavte silnú obranu.Použite stoly, kolesá, vozidlá.Dobrá obrana je polovica úspechu.Hrajte na gajdy pre posilnenie mužstva, ale svojich hudobníkov tiež dobre chráňte.Prejdite 20 úrovní príbehového režimu alebo si zahrajte vlastné zápasy v skirmish móde.Postupom vylepšujte svoje postavenieZaberte a udržte si farmy, aby ste si... (alza.sk)

Podobné produkty ako Defend the Highlands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (196615) , The escapists – alcatraz (pc/mac/linux) digital (188659)

Switch Galaxy Ultra (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207992)

Switch Galaxy Ultra (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207992)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: simulátor, Switch Galaxy Ultra je neskutočne návyková rýchla arkádová výzva. Prepleťte sa cez prekážky a nepriateľov na svojej ceste naprieč galaxiou a zbierajte tantal pre Darkur Technology. Hra je plná obsahu a zaujímavých prvkov, galaxiou budete svišťať šialenou rýchlosťou. (alza.sk)

Podobné produkty ako Switch Galaxy Ultra (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207992) , Back to bed (pc/mac/linux) digital (209714)

The Escapists – Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659)

The Escapists – Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Pokúste sa uniknúť z jedného z najslávnejších väzenia sveta – z Alcatrazu. Mnohí sa o to pokúšali a mnohí zlyhali. Teraz máte šancu skúsiť utiecť z jedného z najprísnejšie stráženého väzenia Ameriky vy a zaradiť sa tak na zoznam „slávnych“. (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists – Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659) , Switch galaxy ultra (pc/mac/linux) digital (207992)

Back to Bed (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (209714)

Back to Bed (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (209714)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: pretekársky, V hre Back to Bed musíte doviesť námesačníka Boba späť do postele prostredníctvom jeho podvedomého ochrancu Suboba, ktorého úlohou je spáča chrániť a viesť. (alza.sk)

Podobné produkty ako Back to Bed (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (209714) , Defend the highlands (pc/mac/linux) digital (196615)

XCOM 2 Anarchys Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166)

XCOM 2 Anarchys Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Anarchy's Children je DLC v znamení vzbury a prináša nové, dramatickejšie možnosti úprav vojakov (bude vydané na jar 2016). (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Anarchys Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166) , Redout – complete edition (pc) digital (376149)

The Escapists – Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660)

The Escapists – Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Štvorčlenný tím bol uväznený vo vojenskom väzení za zločiny, ktoré nespáchal, a tak sa musí z väzenia, z ktorého niet úniku, pokúsiť utiecť. Možno pomôžu zvesti o tom, že sa v areáli nachádza jeden z najsilnejších tankov, aký bol kedy vyrobený. (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists – Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660) , Nioh: complete edition – pc digital (417687)

XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323)

XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Od porážky vojsk planéty Zem utieklo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Teraz Zemi ovládajú mimozemské sily, ktoré budujú žiariace mestá, zdanlivo slúžiace čoby útočisko ľudstva po ďalšej generácie, zatiaľ čo potajomky spriadajú plány na úplné ovládnutie planéty a všetkého života na nej.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.90%Nový XCOM kráča v mnohých smeroch v stopách minulého dielu. Celku sa dá vytknúť minimum. – zing.czvypnutéStretnite sa s mnohými typmi nepriateľov – každý má svoje silné a slabé stránky.vypnutéV kľude môžete pozastaviť hru a v ťahovom režime popremýšľať, ako povediete ďalšie útoky a kam zamierite svoje smrtonosné strely. V tejto hre sa taktike medze nekladú.vypnutéPohrajte sa s posádkouX COM 2 opäť prináša rozsiahle možnosti, akými si môžete... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323) , The escapists – escape team (pc/mac/linux) digital (188660)

XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699)

XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – Steam Od porážky vojsk planéty Zem utieklo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Teraz Zemi ovládajú mimozemské sily, ktoré budujú žiariace mestá, zdanlivo slúžiace čoby útočisko ľudstva po ďalšej generácie, zatiaľ čo potajomky spriadajú plány na úplné ovládnutie planéty a všetkého života na nej.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.90 %Nový XCOM kráča v mnohých smeroch v stopách minulého dielu. Celku sa dá vytknúť minimum - Zing.cz.vypnutéDLC s ďalšou porciou obsahuRozšírenie ponúkne špeciálne misie, pri ktorých sa musíte pokúsiť zlikvidovať troch unikátnych vládcov mimozemšťanov. Ak sa vám to však podarí, môžete z ich ostatkov vyrobiť mocné bojové obleky.Odporúčané hardvérové požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/8.1/10 64-bitovýProcesorIntel Core 2 Quad - 3... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699) , Xcom 2 reinforcement pack (pc/mac/linux) digital (190323)

XCOM 2 Shens Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752)

XCOM 2 Shens Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – Steam Od porážky vojsk planéty Zem utieklo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Teraz Zemi ovládajú mimozemské sily, ktoré budujú žiariace mestá, zdanlivo slúžiace čoby útočisko ľudstva po ďalšej generácie, zatiaľ čo potajomky spriadajú plány na úplné ovládnutie planéty a všetkého života na nej.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.90 %Nový XCOM kráča v mnohých smeroch v stopách minulého dielu. Celku sa dá vytknúť minimum - Zing.cz.vypnutéDLC a nová jednotka SparksStretnete sa s jedinečnou bojovou triedou v podobe bojových robotov. Najprv ich však musíte oslobodiť z prísne stráženej základne Adento. Prvýkrát vám navyše pomôže aj Lily Shenová.Odporúčané hardvérové požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/8.1/10 64-bitovýProcesorIntel Core 2 Quad - 3 GHzGrafikaNVIDIA GTX... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Shens Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752) , Xcom 2 alien hunters (pc/mac/linux) digital (219699)

Agatha Christie: The ABC Murders (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (194291)

Agatha Christie: The ABC Murders (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (194291)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, - Steam Rozkošný anglický vidiek, slávny abecedný vrah a ešte slávnejšia detektív. Z tejto kombinácie vzišlo veľmi atmosférickej dobrodružstvo Hercula Poirota, ktoré však kazia prílišná herné linearita.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.66 %Rozkošný anglický vidiek, slávny abecedný vrah a ešte slávnejší detektív. Z tejto kombinácie vzišlo veľmi atmosférické dobrodružstvo Hercula Poirota, ktoré však kazí prílišná herná linearita - Games.cz.vypnutéInvestigatívna adventúra.vypnutéZápletka známeho románu od Agathy Christie.vypnutéV úlohe slávneho detektívaHercula Poirot je slávny detektív, ktorý sa tentoraz stretne so zradným protivníkom, ktorý si hovorí jednoducho „ABC“.vypnutéSkúste logicky uzavrieť vyšetrovanieBudete musieť preskúmať miesta činu v mnohých nádherných mestách naprieč Veľkou Britániou. Keď budete vyšetrovať... (alza.sk)

Podobné produkty ako Agatha Christie: The ABC Murders (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (194291) , Xcom 2 anarchys children (pc/mac/linux) digital (211166)

The Escapists – Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545)

The Escapists – Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra „Duct Tapes Are Forever“ je názov nového dodatku, ktorý prenesie väzňa z The Escapists do utajeného sveta špiónov, zloduchov a smokingov. (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists – Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545) , Little nightmares – complete edition (pc) digital (360735)

The Escapists – Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481)

The Escapists – Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Máte príležitosť zahrať si úplne prvú mapu pre The Escapists s názvom Fhurst Peak Correction Facility. Väzenie bolo kedysi bonusom pre hráča v rámci predbežného prístupu, ale vďaka veľkému dopytu je teraz k dispozícii aj ako prídavný obsah. (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists – Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481) , Anno 2070 – complete edition – pc digital (1469398)

Redout – Complete Edition (PC) DIGITAL (376149)

Redout – Complete Edition (PC) DIGITAL (376149)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: simulátor a pretekársky, – opčná podpora VR – Oculus Rift, HTC Vive, alebo OSVR, s novým, žiarivým výhľadom z kokpitu 81 %Redout vzdáva hold starým pretekárskym klasikám a snaží sa pokračovať v ich šľapajách.Zažite rýchlosť svetla na vlastnej koži a otestujte svoje schopnosti.Hra je dizajnovaná tak, aby bola nekompromisná, extrémne rýchla a veľmi obtiažna.Inšpirácia legendamiVývojári chceli vzdať hold legendám pretekárskeho žánru ako sú F-Zero, Wipeout, Rollcage, alebo POD. Preto je v hre nespočet prvkov inšpirovaných práve týmito skvelými hrami.Neskutočný Unreal 4 EngineDizajnová stránka hry je jednoducho rozoznateľná od ostatných titulov pretekárskeho žánru. Vďaka využitiu grafického enginu Unreal 4 ide navyše o pekný grafický kúsok.Parádny multiplayerPorovnajte svoje schopnosti s ostatnými hráčmi z celého sveta. Online preteky až o 12 hráčoch prinášajú doposiaľ nevídaný zážitok.Hra podporuje VR.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Redout – Complete Edition (PC) DIGITAL (376149) , Watch dogs complete edition (pc) digital (909406)

Nioh: Complete Edition – PC DIGITAL (417687)

Nioh: Complete Edition – PC DIGITAL (417687)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, Pripravení na smrť?Najnovší herný titul od vývojárov z Team NINJA je tu. Nioh: Complete Edition PC je drsná akčná PC hra odohrávajúca sa v ére samurajov. V koži osamelého bojovníka tu putujete zemou a bojujete so všetkým, čo sa vám odváži postaviť do cesty.Nepodceňujte v PC hre Nioh: Complete Edition svojich súperovNa svojich cestách herným svetom musíte počítať so všemožnými hrozbami. Okrem obyčajných bojovníkov s vami skrížia meč aj éterické bytosti a démoni, ktorých silu nie je nikdy radno podceňovať. Nikdy totiž neviete, akým spôsobom na vás zaútočia. S kamarátmi to ide lepšiePresekávať so zástupmi monštier možno sólo. Nikto vám však v Nioh: Complete Edition PC nebráni v tom si prizvať na boj s hrozbami svojich priateľov. Tí môžu predstavovať vašich pomocníkov alebo naopak sokov v PvP režime.Nioh: Complete Edition PC... (alza.sk)

Podobné produkty ako Nioh: Complete Edition – PC DIGITAL (417687) , Anno 2070 complete edition – pc digital (871354)

Watch Dogs Complete Edition (PC) DIGITAL (909406)

Watch Dogs Complete Edition (PC) DIGITAL (909406)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Uplay, žáner: akčný a dobrodružný, Watch Dogs – Vži sa do úlohy moderného špeha v novej hre od Ubisoft! (alza.sk)

Podobné produkty ako Watch Dogs Complete Edition (PC) DIGITAL (909406) , Xcom 2 shens last gift (pc/mac/linux) digital (224752)

Anno 2070 Complete Edition – PC DIGITAL (871354)

Anno 2070 Complete Edition – PC DIGITAL (871354)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Uplay, žáner: stratégia, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Anno 2070 Complete Edition PC vám umožní budovať spoločnosť, kolonizovať ostrovy a vytvárať rozľahlé mestá. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! K dispozícií máte budovy, vozidlá aj zdroje. Píše sa rok 2070. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Svet sa zmenil Náš svet je iný. Stúpajúce hladiny morí a oceánov pochovali pobrežné mestá a spôsobili zmeny klímy, tak veľké plochy Zeme sú neobývateľné.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Anno 2070 Complete Edition – PC DIGITAL (871354) , Agatha christie: the abc murders (pc/mac/linux) digital (194291)

Little Nightmares – Complete Edition (PC) DIGITAL (360735)

Little Nightmares – Complete Edition (PC) DIGITAL (360735)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a arkády, PC Little Nightmares: Objavte všetky tajomná zákutia divného domčeka pre bábiky, ktorý sa pre vás stane väzením, z ktorého musíte uniknúť, ale aj ihrisko, na ktorom sa môžete vyblázniť. Popustite uzdu svojej predstavivosti a nájdite cestu von.78%Úžasná arkáda s hororovými prvkami, ktorá vás prekvapí svojím skvelým spracovaním, hrateľnosťou a originálnym grafickým vykreslením.Uniknite z tajomného sveta hrôzyNechajte sa vtiahnuť do temného sveta Little Nightmares a zažite nezvyklé dobrodružstvo, v ktorom si vyskúšate hrôzy z detstva. Pomôžte Šestke utiecť z Pažeráka – veľkej a záhadnej lodi plnej strašných existencií.Podniknite cestu skrz skvele prepracované lokácieVydajte sa na cestu do zaujímavého domčeka pre bábiky, ktorý vás uväzní a vy z neho musíte uniknúť. Navštívte tiež detské ihrisko, na ktorom sa môžete vyblázniť. Prebuďte v sebe detské ja a popustite tak svoju fantáziu.Zakúpte si... (alza.sk)

Podobné produkty ako Little Nightmares – Complete Edition (PC) DIGITAL (360735) , The escapists – duct tapes are forever (pc/mac/linux) digital (181545)

Anno 2070 – Complete Edition – PC DIGITAL (1469398)

Anno 2070 – Complete Edition – PC DIGITAL (1469398)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Uplay, žáner: stratégia, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Strategická hra Anno 2070 – Complete Edition PC vás tentoraz zavedie do relatívne blízkej budúcnosti, v ktorej sa budete musieť vysporiadať so zmenami klímy a zvyšujúcimi sa hladinami morí.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Osvojte si nové technológie a vyriešte množstvo ekologických problémov.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Svet zajtrajškaAnno 2070 – Complete Edition PC vám umožní stať sa architektmi budúcnosti a vytvoriť svet zajtrajška. Nová verzia herného enginu všetko navyše prezentuje v nádhernom vizuálnom spracovaní.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Vaše voľby – váš svetAnno 2070 – Complete Edition PC sa bude vyvíjať v závislosti od vášho štýlu a volieb. Vaše rozhodnutie bude mať vplyv na životné prostredie, architektonický vzhľad jeho sveta a potreby jeho ľudu. Pozorujte vplyv svojich rozhodnutí... (alza.sk)

Podobné produkty ako Anno 2070 – Complete Edition – PC DIGITAL (1469398) , The escapists – fhurst peak correctional facility (pc/mac/linux) digital (89481)

Ancestors Legacy Complete Edition (PC) Steam DIGITAL (764380)

Ancestors Legacy Complete Edition (PC)  Steam DIGITAL (764380)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, 77% Real-time stratégia zameraná na boj menších skupín a so silným dôrazom na taktické prvky. S inšpiráciou v stredovekej európskej histórii privádza na scénu štyri národy a ich vzájomné konflikty Postavte sa do čela svojej armády a vtrhnite počas širokej škály ťažení do stredovekej Európy. Vyberte si jeden zo štyroch dostupných národov a pustite sa do dobývania, napádanie a drancovanie nepriateľských táborov, dedín i miest. Brutálne súboje Studio Destructive Creations je povestné svojím realistickým spracovaním násilia a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ancestors Legacy Complete Edition (PC) Steam DIGITAL (764380) , Song of horror: complete edition – pc digital (1176448)

Song of Horror: Complete Edition – PC DIGITAL (1176448)

Song of Horror: Complete Edition – PC DIGITAL (1176448)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: dobrodružný, – známy spisovateľ Sebastian P. Husher sa stratil s celou svojou rodinou. Jeho znepokojený redaktor poslal asistenta do jeho domu, aby situáciu preveril – ale ten sa už nevrátil. Tieto zmiznutia spustia sériu udalostí, ktoré čoskoro odhalia niečo strašné. Hra obsahuje špeciálne balenie, sprievodcu s mapou a príručku k postavám. Ako už názov vypovedá hra Song of Horror je survival hra s hororovými prvkami z pohľadu pevnej kamery tretej osoby.Pokiaľ máte radi strach, tu si užijete tajomné bytosti, pred ktorými musíte byť stále v strehu.Prekliate miestaBudete musieť zobrať svoju odvahu, skrývať sa, dýchať potichu, preskúmavať prekliate miesta, kde nenájdete živú bytosť. Duchmi sa to tu však len tak hemží.Song of Horror ponúka zaujímavý príbehPo zmiznutí spisovateľa s celou jeho rodinou sa rozpútajú znepokojujúce udalosti. Jeho dom je desivý a skrýva sa v ňom tajomná bytosť známa pod názvom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Song of Horror: Complete Edition – PC DIGITAL (1176448) , Horizon: zero dawn (complete edition) – pc digital (1642441)

Horizon: Zero Dawn (Complete Edition) – PC DIGITAL (1642441)

Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, V koži lovkyne AloyV úlohe mladej lovkyne vyhnanej z vlastného kmeňa sa vydáte po stopách minulosti aj v ústrety svojmu osudu. a postavíte sa hrozbe ohrozujúcej budúcnosť. Užite si celú Aloyinu legendárnu výpravu a odhaľte tajomstvo sveta Horizon: Zero Dawn Complete Edition PC ovládaného smrtonosnými strojmi. Obrí machovia v akciiV boji proti strojom aj ostatným kmeňom využívajte zničujúce taktické útoky a vrhnite sa na prieskum sveta prekypujúceho divokou zverou a nebezpečenstvom. Horizon: Zero Dawn PC je cenami ovenčenou akčnou hrou na hrdinov – a Complete Edition na PC obsahuje obrie rozšírenie The Frozen Wilds, ktoré prináša nové územia, zručnosti, zbrane a stroje. Horizon: Zero Dawn – Complete Edition... (alza.sk)

Podobné produkty ako Horizon: Zero Dawn (Complete Edition) – PC DIGITAL (1642441) , Horizon: zero dawn – complete edition – pc digital (1559377)

Horizon: Zero Dawn – Complete Edition – PC DIGITAL (1559377)

Horizon: Zero Dawn – Complete Edition – PC DIGITAL (1559377)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, – obsahuje plnú hru vrátane Frozen Wilds DLC – v otvorenom svete plnom vegetácie sa krajinou prechádzajú obrie mechanické stvorenia, ktoré zobrali ľudstvu štatút alfa predátora. Ľudia sa postupne vrátili ku kmeňovému spôsobu života. Prežívajú v krajine plnej impozantných lesov, veľkolepých pohorí a pôsobivých ruín zabudnutej civilizácie. V koži lovkyne AloyV úlohe mladej lovkyne vyhnanej z vlastného kmeňa sa vydáte po stopách minulosti aj v ústrety svojmu osudu... a postavíte sa hrozbe ohrozujúcej budúcnosť. Užite si celú Aloyinu legendárnu výpravu a odhaľte tajomstvá sveta ovládaného smrtonosnými strojmi.Obrí machovia v akciiV boji proti strojom aj ostatným kmeňom využívajte zničujúce taktické útoky a vrhnite sa na prieskum sveta prekypujúceho divokou zverou a nebezpečenstvom. Horizon Zero Dawn je cenami ocenenou akčnou hrou na hrdinu – a Complete Edition pre PC obsahuje obrie rozšírenie The... (alza.sk)

Podobné produkty ako Horizon: Zero Dawn – Complete Edition – PC DIGITAL (1559377) , Ancestors legacy complete edition (pc) steam digital (764380)

Syberia 3 Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (267060)

Syberia 3 Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (267060)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra, Už je to celkom jedenásť rokov od chvíle, kedy uzrel svetlo sveta druhý diel série hier Syberia. aj po tak dlhej dobe môže vyjsť zaujímavé pokračovanie opäť s hlavnou hrdinom Kate Walker v hlavnej úlohe.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.51%Legendárna adventúra sa vracia už vo svojom treťom pokračovaní, ktoré je však prispôsobené aj nováčikom série.Syberia 3 ti ukáže typickú adventúru, ale celkom moderného strihu.Celá Syberia 3 je navyše úplne prvýkrát kompletne v 3D.Kultová postava v núdziHlavná hrdinka Kate Walker sa ocitá v ťažkej situácii. Ľud Youkolov ju zachráni pred istou smrťou. Uväznení v dedine Valsembor musia spoločne hľadať cestu z ostrova a zároveň sa vysporiadať s nepriateľmi a neočakávanými prekážkami, ktoré sa im stavajú do cesty.Zaujímavo poňatý svet plný hádaniekKate a Youkolovia teda majú spoločného nepriateľa,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Syberia 3 Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (267060) , Interplanetary: enhanced edition (pc/mac/lx) digital (372222)

Construction Simulator Gold Edition (PC/MAC) DIGITAL (186121)

Construction Simulator Gold Edition (PC/MAC) DIGITAL (186121)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a simulátor, Ako dodatok k plnej verzii hry Construction Simulator 2015 obsahuje táto Gold Edícia všetky rozšírenia a DLCs vydané pre tento titul. Hráči si tak môžu užiť rozšíreného vozového parku o licencované vozidlá značky Liebherr. Nové misie koncipované pre tieto nové stroje ponúkajú všetkým virtuálnym staviteľom mnoho nových výziev! (alza.sk)

Podobné produkty ako Construction Simulator Gold Edition (PC/MAC) DIGITAL (186121)

Interplanetary: Enhanced Edition (PC/MAC/LX) DIGITAL (372222)

Interplanetary: Enhanced Edition (PC/MAC/LX) DIGITAL (372222)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, % Interplanetary je hra s niekoľkými skvelými nápadmi, ktorá vytvára centrálny problém, ktorý bude pre hráčov veľmi ťažké elegantne vyriešiť. Niekedy je tým najväčším nepriateľom samotný planetárny systém. Dávajte si pozor na nepredvídateľné gravitačné sily. Interplanetary: Enhanced Edition je upravená verzia pôvodnej hry. Vylepšená verzia Medzi nové funkcie Enhanced Edície sa radí režim rýchleho mierenia, nové budovy, kompletné vyváženie hrateľnosti, eliptické obežné dráhy a online počítačoví protivníci.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Interplanetary: Enhanced Edition (PC/MAC/LX) DIGITAL (372222)

Airport Madness: World Edition (PC/MAC) DIGITAL (264156)

Airport Madness: World Edition (PC/MAC) DIGITAL (264156)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: simulátor, V hre Airport Madness: World Edition ste poslednou líniou obrany sveta pred hroziacou katastrofou zo vzduchu, majte oči na stopkách.vypnutéČaká na vás veľká zodpovednosťSte úplne novým riadiacim letovej prevádzky, ktorý chce predviesť svoje zručnosti svetu. Viete, že máte prirodzený talent, ale ste si istí? Môžete odolať tlaku? Ste poslednou líniou obrany sveta pred hroziacou katastrofou vo vzduchu.vypnutéToto nie je gaučing! Zvládnete to?Vždy sa nájde niečo, čo treba urobiť. Vydávajte povolenie na štart, pristátie a rolovanie v strategickom úsilí udržovať najvyššiu úroveň bezpečnosti a výkonu v situáciách, kedy by inak panoval totálny chaos.vypnutéHra obsahuje skutočné hlasy pilotov, ktorí sa vám budú hlásiť a žiadať vás o povolenie na štart a pristátie.vypnutéČeľte všetkým dvanástim šialeným výzvam.vypnutéBuďte ostražití, piloti na vás spoliehajúMusíte dať pozor na všetko a mať oči na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Airport Madness: World Edition (PC/MAC) DIGITAL (264156)

Sword Art Online: Fatal Bullet – Complete Edition (PC) Steam DIGITAL (717700)

Sword Art Online: Fatal Bullet – Complete Edition (PC) Steam DIGITAL (717700)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, 63 %Sword Art Online je poctivé japonské RPG ponúkajúce strelné zbrane, sečné zbrane, veľa nepriateľov, anime feeling, originálnych bossov, svojráznou štylistiku a vôbec všetko, čo má správne japonské RPG ponúkať.Vytvorte si v hre na PC Sword Art Online charakter podľa vašich predstáv.Hrať sám je nuda. Zavolajte si na pomoc priateľov a koste nepriateľov po desiatkach spoločne.RPG plné číselŠtudujte v PC hre Sword Art starostlivo svet a jeho nebezpečenstvá. V raných fázach hry na niektorých nepriateľov jednoducho nebudete stačiť.V Sword Art stretnete starých známychVydajte sa v počítačovej hre Sword Art na dobrodružstvo, v ktorom stretnete veľa starých známych z predchádzajúcich dielov série.Strážcovia úrovníKaždé správne RPG má svojich bossov. Stretnite sa s nimi v epických bitkách, kde budú čísla s odtrhnutým poškodením lietať všade okolo!Nie je vyplnený Alternatívny text k... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sword Art Online: Fatal Bullet – Complete Edition (PC) Steam DIGITAL (717700)

Incredible Dracula: Chasing Love Collectors Edition (PC/MAC) DIGITAL (371274)

Incredible Dracula: Chasing Love Collectors Edition (PC/MAC) DIGITAL (371274)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Vašou úlohou bude viesť slávneho upíra a jeho priaznivcov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Zbierajte zdroje, znova stavajte dediny a bojujte proti légiám oponentov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Konajte rýchlo Ak chcete dokončiť všetky úlohy, budete musieť nielen spravovať svoje zdroje dobre, ale aj konať rýchlo. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!... (alza.sk)

Podobné produkty ako Incredible Dracula: Chasing Love Collectors Edition (PC/MAC) DIGITAL (371274)

Witchs Pranks: Frogs Fortune – Collectors Edition (PC/MAC) DIGITAL (388380)

Witchs Pranks: Frogs Fortune – Collectors Edition (PC/MAC) DIGITAL (388380)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra, %Riešte hŕbu logických úloh a pomôžte očarovaným princom späť do ich prirodzenej podoby.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Napravte všetko, čo vykonala zlá čarodejnicaTá sa jedného dňa rozhodla, že sa vydá. Každého princa, ktorý ju odmietol, však premenila na žabu až nakoniec žiadny neostal. Je len na vás, či sa vám čarodejnicu podarí prekabátiť, jej kliatby zrušiť a princa navrátiť ich princeznám. Počas hry na vás čakajú desiatky logických úloh rôznych obtiažností. Vďaka tomu vás alebo vaše deti hra zabaví na dlhé hodiny.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/8.1ProcesorIntel Core i5 - 2550K - 3,4 GHzGrafikaNVIDIA GTX 460/AMD Radeon HD 6870DirectX11.0RAM8 GBHDD15 GBMinimálne HW požiadavkyOperačný systémWindows 7ProcesorIntel Quad Core2 Q6600 - 2,4 GHzGrafikaNVIDIA GTX 650/AMD Radeon HD 5770DirectX11.0RAM4 GBHDD15 GBSte na túto hru na PC naozaj pripravení?vyberte si z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Witchs Pranks: Frogs Fortune – Collectors Edition (PC/MAC) DIGITAL (388380)

Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462)

Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: športový, Zábavné jazdenie na motorkách ak tomu veľa trikov? To je Moto Race 4 v parádnej grafike as návykovou hrateľnosťou. Užiješ si driftovanie aj ostré súboje na cieľovej rovinke. Miesto na stupňoch víťazov je však len pre vyvolených. Budeš to možno práve ty. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 49 % Moto Racer 4 je bláznivá motocyklová arkáda s prvkami freestylu a riskantných prvkov. Navyše s luxusnou grafikou pod taktovkou Unreal Engine 4.Deluxe edícia obsahuje navyše Season Pass s prístupom k trom veľkým DLC rozšíreniam. vypnuté Prekážkovú dráhu môžeš zdolať aj s motocyklom. vypnuté Ukáž... (alza.sk)

Podobné produkty ako Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462)

Borderlands: The Pre-Sequel – Lady Hammerlock the Baroness (MAC/LINUX) DIGITAL (87488)

Borderlands: The Pre-Sequel – Lady Hammerlock the Baroness (MAC/LINUX) DIGITAL (87488)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Príbeh je citlivo zasadený medzi prvý a druhý diel a odohráva sa na jednom z mesiacov planéty Pandory, ktorý disponuje trochu zníženú gravitáciou. Handsome Jack potrebuje pomôcť späť k základni Hyperion, a preto sa o slovo hlási hneď štvorica nadaných pomocníkov. Gladiátorky Athena, šerifka Nisha a nadupaný vojak Wilhelm sú vydarene pojaté charaktery, na ktoré následne narazíte počas hrania druhého dielu. Ale čo tá posledná postava? Vysoká nie je, silná už vôbec nie, ale zato sršia dôvtipom a zásobou nejapných žartíkov. Nie je to nikdy iný ako maskot celej série - malý robůtek Claptrap. vypnuté Toto unikátne DLC sa odohráva okolo Lady Aurelio the Baroness, čo je sestra Sira Hammerlocka. V celej sérii Borderlands ste sa nestretli s nikým tak chladným, ako je ona. K tomu jej tiež napomáha jej skill – Cold-As-Ice. Toto balenie obsahuje len DLC. Na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Borderlands: The Pre-Sequel – Lady Hammerlock the Baroness (MAC/LINUX) DIGITAL (87488)

Space Legends: At the Edge of the Universe Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (214893)

Space Legends: At the Edge of the Universe Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (214893)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Vo vzrušujúce galaktickom dráma bude výzvou každý váš pohyb po neznámych planétach. Utečte zo samotného okraja vesmíru v tomto fascinujúce sci-fi dobrodružstvo plného moderných možností.Pripoj sa k Elizabeth Campton a jej dobrému priateľovi Stevovi na rutinnej ceste, ktorá sa premení vo veľké intergalaktické dobrodružstvo. Ide o zábavnú 2D klikaciu adventúru s celým radom zaujímavých prvkov. Nepreskúmané územia totiž skrývajú nejedno prekvapenie.Kľúčové vlastnostiOhromujúce scény so skrytými objektmi a miesta na preskúmanieNáročné hádanky a mini hry na vyriešenie (alza.sk)

Podobné produkty ako Space Legends: At the Edge of the Universe Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (214893)

Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694)

Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a arkády, %Anark.io je dvojpáková strieľačka, ktorá sa odohráva v 80. rokoch. Bojujete proti invázii Insectoďdov pomocou najrôznejších zbraní a silných power-upov. 12 rôznych zbraní a 10 šialených postáv.Skoro 50 power-upov a zlepšení na odomknutie.Odomykajte nové zlepšeniaPoužite každú zbraň a power-up, ktorý nájdete, zhromaždite čo najviac zlata a nezabudnite uložiť svoj vklad, zíde sa do ďalšej hry. Vďaka vašim financiám budete môcť odomknúť nové zbrane, upgrady a power-upy a stať sa ešte silnejším.Bojujte proti inváziiDvojpáková strieľačka Anark.io sa odohráva v 80. rokoch. Bojujte proti invázii Insectoďdov a ubráňte bar, v ktorom ste našli úkryt. Ale buďte opatrní, sú tu aj iní lovci a chcú vašu peňaženku.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/10ProcesorIntel Core2 Duo – 2,3 GHz/AMD Phenom II X4 3,4 GHzGrafikaNVIDIA GTX 460/AMD Radeon HD 6870DirectX9.0cRAM2 GBHDD292... (alza.sk)

Podobné produkty ako Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694)

Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980)

Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Vytvárajte úžasné podivné vozidielka pomocou všetkého, čo nájdete! Naučte sa používať balóniky, rakety a ďalšie veci, a zachráňte čo najviac keebles. Poponáhľajte sa, veľryba na konci sveta na vás nebude čakať do nekonečna! (alza.sk)

Podobné produkty ako Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980)

Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090)

Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: logický, % Cubikolor pred vás predstaví viac ako stovku hádaniek a ponúkne inovatívny herný dizajn 3D logických hier. Ideálny pre všetkých, ktorí si pri hrách precvičujú mozog. Hra na PC ponúkne päťdesiat levelov v dvoch herných módoch, veľa úloh a viac ako štyri stovky medailí na získanie. Objavte veľa druhov kociek s nečakanými účinkami v klasickom alebo hardcore móde. Inovatívna 3D puzzle hra Pohybujte sa po farebnom svete pomocou svojej kocky a riešte hádanky pomocou množstva herných mechanizmov. Hra na počítač tiež ponúka... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090)

Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626)

Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, stratégia a simulátor, 60% Vektorová grafika, noirové rozprávanie príbehu a survival prvky. To sú základné stavebné kamene tohto mrazivého titulu. Snažte sa prežiť v nehostinnej krajine. Ľadová krajina vám nič nedá zadarmo. Budete musieť brať do úvahy napríklad teplotu alebo energie. Hlad, zima a depresie Starajte sa o svojich zverencov a nenechajte ich na nehostinnej planéte zomrieť od hladu či zimou. PreživšíV hre Symmetry sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626)

Void (PC/MAC) DIGITAL (272184)

Void (PC/MAC) DIGITAL (272184)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Dark Void v sebe spája jedinečnú kombináciu vzdušných súbojov a boja z pohľadu tretej osoby, čo prináša úplne nový a vzrušujúci zážitok do sveta klasických strieľačiek.Dark Void je sci-fi akčná adventúra, v ktorej sa miešajú adrenalínom nasýtený vzdušný a pozemný boj. Dej sa odohráva v paralelnom svete zvanom „Void“, v ktorom sa ujmete úlohy pilota Willa, ktorý sa za podivuhodných okolností ocitol v tomto tajomnom svete.Kľúčové vlastnostiSci-fi akčná adventúra kombinujúca vzdušné a pozemné súbojeSilní závereční protivníciHodnotenie na metacritic.com: 77 % (alza.sk)

Podobné produkty ako Void (PC/MAC) DIGITAL (272184)

Ghostrunner: Complete Edition – Xbox Digital (G3Q-01918)

Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, Výlet do hlbín neónového veľkomestaVydajte sa v koži smrtiaceho cyber-bojovníka do útrob poslednej ľudskej metropoly. Dostaňte sa v Ghostrunner s pomocou smrtiacej katany až do ich vrchných poschodí a spoznajte v tejto akcii z prvej osoby viac o svojej minulosti.Presekajte sa v Ghostrunner hordamiČeľte v Ghostrunner: Complete Edition Xbox smrtiacim nepriateľom vyzbrojeným pestrou škálou futuristických zbraní. Vyhýbajte sa ich guľkám. Odrážajte ich a pomaly avšak iste svojich protivníkov meňte na krvavé zvyšky naďalej vám nestojacich v ceste.Učte sa v Ghostrunner zo svojich chýbGhostrunner: Complete Edition Xbox je hrou s neskutočným tempom. Behajte po stenách. Prekonávajte prekážky. Umierajte po jedinom zásahu a opäť sa vrhaj ústrety nebezpečenstvu. Učte sa zo svojich chýb a dostaňte sa až do úplného finále.Ghostrunner: Complete Edition... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ghostrunner: Complete Edition – Xbox Digital (G3Q-01918)

Sid Meiers Civilization V: The Complete Edition (MAC) (63745)

Sid Meiers Civilization V: The Complete Edition (MAC) (63745)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Civilization V The Complete Edition obsahuje okrem základnej hry datadisky Gods and Kings aj Brave New World a ďalej všetok dostupný dodatočný obsah – rôzne mapy a ďalšie národy. Piaty diel jednej z najúspešnejších a najuznávanejších stratégií, tentoraz s nádhernou 3D grafikou, so sebou prináša novinku, ktorou je zmena hracích políčok zo štvorcov na šesťuholníky, alebo aj hexagóny. Tie sú známe zo stolných hier, alebo hardcore vojenských stratégií. Ďalšou novinkou sú úplne animovaní vládcovia civilizácií, ktorí sa hráčom prihovárajú cez diplomatické vyjednávania, napríklad Egyptský faraón hovoriaci egyptsky, Ruský cár rusky.Vojna medzi ríšami je teraz veľkolepejšia a samotný boj je ešte viac intenzívny a vzrušujúci než kedykoľvek predtým. Vývojári si dali záležať, aby princípy hry zostali a pritom sa Civilizácia priblížila aj nováčikom na poli... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sid Meiers Civilization V: The Complete Edition (MAC) (63745)

Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532)

Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra, Po prehľadaní východnej a západnej Európy kvôli dedičovi môže Kate Walker konečne dokončiť jej náročnú a dlhú cestu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532)

NeuroVoider (PC/MAC/LX) DIGITAL (262986)

NeuroVoider (PC/MAC/LX) DIGITAL (262986)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, NeuroVoider patrí medzi prakticky zabudnuté žánre automatovek. Kombinuje v sebe 2D strieľačku a RPG prvkami, ktoré vám postupne odomknú silnejšie zbrane. Jedine tak zdoláte aj veľmi silné bossmi na konci úrovniach.NeuroVoider sa radí do rodiny veľmi návykových hier. Stavia totiž na model 2D strieľačky, ktorá sa odohráva v cyberfuturistickom vesmíre. V ňom sa prevtelíte do postavičky, ktorej účelom je prestrieľať sa cez bludisko robotických nepriateľov.Kľúčové vlastnosti 2D strieľačka s RPG prvkamiPostupné vylepšovanie zbraňového arzenálu8 736 jedinečných protivníkovObrí bossovia čakajúci na zdolanieKooperatívny offline multiplayer až pre štyroch hráčov (alza.sk)

Podobné produkty ako NeuroVoider (PC/MAC/LX) DIGITAL (262986)

300 Dwarves (PC/MAC) DIGITAL (214617)

300 Dwarves (PC/MAC) DIGITAL (214617)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: dobrodružný, Hra 300 Dwarves z žánru tower defense ponúkne priestor pre použitie vášho strategického myslenia. Zachráň kráľovstvo a vyčisti ho od všetkých netvorov! vypnuté Goblini, orkovia a trollovia sa zhromaždili v horách a pripravujú sa na ďalšiu inváziu. vypnuté Povestné zbrane trpaslíkov musí zasiahnuť. vypnuté Tower defense ako sa patrí Vel svojim bojovníkom, aby si ochránil svoje veže, strategicky ich umiestňuj k blížiacim sa hordám nepriateľov. Pozoruj silné stránky oných netvorov a nájdi ich slabiny, aby si ich dokázal poraziť.... (alza.sk)

Podobné produkty ako 300 Dwarves (PC/MAC) DIGITAL (214617)

Turmoil (PC/MAC/LX) DIGITAL (344148)

Turmoil (PC/MAC/LX) DIGITAL (344148)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a simulátor, 73%Zažite ropnú horúčku ako Amerika v roku 1890! Turmoil ponúka hráčom jej vizuálne očarujúce vyhotovenie.Nechajte sa nakaziť ropnou horúčkou a vrhnite sa do ťažby po hlave.Prejdite postupne celú kampaní a ukážte, že na to máte.Parádna vizuálna stránka je len začiatokVizuálna stránka hry je naozaj očarujúca. Čo sa skrýva pod ňou, je však ešte lepšie. Vďaka prepracovanosti celého systému hry a jej zábavnosti pri hre strávite dlhé hodiny.Na čo sa tešiť?Hra na počítač ponúka hráčom skvelú kampaň, k dispozícii vám navyše sú desiatky rôznych vylepšení, vďaka ktorým bude vaša ťažba efektívnejšia. Počas hry sa môžete stretávať s ostatnými obyvateľmi mesta v klasickom americkom salóniku a uzatvárať s nimi dohody. Užívať si budete môcť aj prepracovaný systém aukcií, kde môžete preplatitvašukonkurenciu. Mód jedného hráča môžete navyše hrať do nekonečna – úrovne sú tu tvorené automaticky.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Turmoil (PC/MAC/LX) DIGITAL (344148)
BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711), BLACKHOLE (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222710), Attractio (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (205940), Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701), Eternal Step (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207989), Idol Hands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207981), XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322), The Escapists – Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659), Back to Bed (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (209714), Switch Galaxy Ultra (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207992), Defend the Highlands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (196615), Redout – Complete Edition (PC) DIGITAL (376149), Nioh: Complete Edition – PC DIGITAL (417687), The Escapists – Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660), XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323), XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699), XCOM 2 Anarchys Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166), Little Nightmares – Complete Edition (PC) DIGITAL (360735), Anno 2070 – Complete Edition – PC DIGITAL (1469398), Watch Dogs Complete Edition (PC) DIGITAL (909406), Anno 2070 Complete Edition – PC DIGITAL (871354), XCOM 2 Shens Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752), Agatha Christie: The ABC Murders (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (194291), The Escapists – Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545), The Escapists – Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481), Song of Horror: Complete Edition – PC DIGITAL (1176448), Horizon: Zero Dawn (Complete Edition) – PC DIGITAL (1642441), Horizon: Zero Dawn – Complete Edition – PC DIGITAL (1559377), Ancestors Legacy Complete Edition (PC) Steam DIGITAL (764380), Interplanetary: Enhanced Edition (PC/MAC/LX) DIGITAL (372222)