Blumfeldt flame locker, ohnisko, vintage zahradny krb, 58 x 30 cm, ocel, hrdzavy vzhlad, 10034137

Produkt Blumfeldt flame locker, ohnisko, vintage zahradny krb, 58 x 30 cm, ocel, hrdzavy vzhlad, 10034137 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Blumfeldt flame locker, ohnisko, vintage zahradny krb, 58 x 30 cm, ocel, hrdzavy vzhlad, 10034137 upraviť a produkt hľadať znova.

BLUMFELDT FLAME LOCKER, OHNISKO, VINTAGE ZAHRADNY KRB, 58 X 30 CM, OCEL, HRDZAVY VZHLAD, 10034137

BLUMFELDT FLAME LOCKER, OHNISKO, VINTAGE ZAHRADNY KRB, 58 X 30 CM, OCEL, HRDZAVY VZHLAD, 10034137
Detail

OHNISKO VINTAGE . Fascinácia ohňom: plápolajúce plamene alebo vyžarujúce teplo – ohnisko Blumfeldt Flame Locker umožňuje oboje. Či už ako príjemne hrejivý oheň v spoločnosti priateľov, alebo ako plápolajúci doplnok na ďalšiu (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BLUMFELDT FLAME LOCKER, OHNISKO, VINTAGE ZAHRADNY KRB, 58 X 30 CM, OCEL, HRDZAVY VZHLAD, 10034137 , Vintage nástenné hodiny 30 cm kvetina (50625)

Blumfeldt Flame Locker, ohnisko, vintage záhradný krb, 58 x 30 cm, oceľ, hrdzavý vzhľad

Blumfeldt Flame Locker, ohnisko, vintage záhradný krb, 58 x 30 cm, oceľ, hrdzavý vzhľad
Detail

Fascinácia ohňom: plápolajúce plamene alebo vyžarujúce teplo – ohnisko Blumfeldt Flame Locker umožňuje oboje. Či už ako príjemne hrejivý oheň v spoločnosti priateľov, alebo ako plápolajúci doplnok na ďalšiu párty, záhradný krb splní všetko podľa Vašej nálady.Záhradný krb Blumfeldt Flame Locker je stredobodom záhrady. Je kompletne zhotovený z 1,2 mm hrubého oceľového plechu v tvare komody. Bol umelo zhrdzavený, aby mal skutočný rustikálny vintage šarm. Ohnisko s rozmermi 58 x 30 cm ponúka dostatok priestoru na vytvorenie táboráku z polien alebo dreveného uhlia. Dekoratívna konštrukcia s výškou 100 cm dodáva plápolajúcemu ohňu ešte lepší dojem vďaka princípu FireView: predné dvierka poskytujú voľný výhľad na horiace plamene a sú chránené jemnou mriežkou proti náhodne lietajúcim iskrám. Založenie ohňa alebo doplnenie paliva je možné kedykoľvek jednoduchým otvorením dvierok skrinky. Vyhorený materiál padá do odnímateľnej nádoby na popol a po vychladnutí sa dá jednoducho zlikvidovať.Či už pre romantické hodiny vo dvojici, príjemné stretnutia s priateľmi, alebo ako horiaci stredobod záhradnej párty, ohnisko Blumfeldt Flame Locker sa vždy postará o tú správnu atmosféru.Upozorňujeme, že záhradný krb je dodávaný ako montážna sada. Montáž sa dá vykonať v závislosti od technických zručností približne za 20 minút. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Flame Locker, ohnisko, vintage záhradný krb, 58 x 30 cm, oceľ, hrdzavý vzhľad , Dimavery sp-30 vintage

Blumfeldt Loreo, ohnisko, záhradný krb, lampáš, záhradná pec, oceľ, brunírovaná

Blumfeldt Loreo, ohnisko, záhradný krb, lampáš, záhradná pec, oceľ, brunírovaná
Detail

Od dávnych čias sú ľudia fascinovaní ohňom: Svetlo sálajúca a plápolajúca či tajuplne svietiaca žiara - celé hodiny nás môže tešiť pohľad do plameňov. S ohniskom Loreo od spoločnosti Blumfeldt si teraz môžete oheň užívať jednoducho a kedykoľvek. Užívajte si teplý táborák v príjemnej spoločnosti ako záver vydareného letného večera a spravte z ďalšej párty udalosť. S rozmermi ohniska 35 x 40 cm ponúka záhradný krb dostatok priestoru pre veľký táborák z drevených polien. 115 cm vysoká, dekoratívna konštrukcia v tvare starožitného lampáša pre ešte lepší dojem z plápolajúceho ohňa. Okolo uzavretého krbu sú štyri veľké oceľové mriežkové plochy, ktoré umožňujú pohľad do ohňa a zároveň sprístupňujú všetkým jeho teplo. Zatvárateľné dvierka na prednej strane umožňujú doplnenie horiaceho materiálu alebo rozdúchanie ohňa dodávaným kutáčom. Drevo na kúrenie je umiestnené na rošte, čo zaisťuje, že vyhorený materiál sa zbiera v priečinku na popol a umožňuje čisté vypálenie. Takže nestojí nič v ceste spoločenskému stretnutiu pri hrejivom táboráku. Či už s plameňmi, alebo bez nich, záhradná pec Blumfeldt Leoreo je vždy dekoratívnym vrcholom v záhrade, na dvore alebo na terase. Kompletne vyrobená z ocele, na štyroch stabilných nožičkách, v podobe lampáša. Uzatvorená strecha slúži proti úniku iskier zo zamrežovaného ohniska a zároveň odvádza dym. Celý krb je vyhotovený z brunírovanej ocele, ktorá dáva zariadeniu rustikálne čaro liatiny, bez zaťažovania prepravy nádoby jej hmotnosťou. Vezmite, prosím, na vedomie, že ohnisko je dodávané ako montážna sada. Montáž sa dá vykonať v závislosti od technických zručností asi za 20 minút. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Loreo, ohnisko, záhradný krb, lampáš, záhradná pec, oceľ, brunírovaná , Poduška na pohovku z paliet sivá károvaná 58 x 58 x 10 cm (314647)

Blumfeldt Loreo, ohnisko, záhradný krb, lampáš, záhradná pec, oceľ, brunírovaná

Blumfeldt Loreo, ohnisko, záhradný krb, lampáš, záhradná pec, oceľ, brunírovaná
Detail

Od dávnych čias sú ľudia fascinovaní ohňom: Svetlo sálajúca a plápolajúca či tajuplne svietiaca žiara - celé hodiny nás môže tešiť pohľad do plameňov. S ohniskom Loreo od spoločnosti Blumfeldt si teraz môžete oheň užívať jednoducho a kedykoľvek. Užívajte si teplý táborák v príjemnej spoločnosti ako záver vydareného letného večera a spravte z ďalšej párty udalosť. S rozmermi ohniska 35 x 40 cm ponúka záhradný krb dostatok priestoru pre veľký táborák z drevených polien. 115 cm vysoká, dekoratívna konštrukcia v tvare starožitného lampáša pre ešte lepší dojem z plápolajúceho ohňa. Okolo uzavretého krbu sú štyri veľké oceľové mriežkové plochy, ktoré umožňujú pohľad do ohňa a zároveň sprístupňujú všetkým jeho teplo. Zatvárateľné dvierka na prednej strane umožňujú doplnenie horiaceho materiálu alebo rozdúchanie ohňa dodávaným kutáčom. Drevo na kúrenie je umiestnené na rošte, čo zaisťuje, že vyhorený materiál sa zbiera v priečinku na popol a umožňuje čisté vypálenie. Takže nestojí nič v ceste spoločenskému stretnutiu pri hrejivom táboráku. Či už s plameňmi, alebo bez nich, záhradná pec Blumfeldt Leoreo je vždy dekoratívnym vrcholom v záhrade, na dvore alebo na terase. Kompletne vyrobená z ocele, na štyroch stabilných nožičkách, v podobe lampáša. Uzatvorená strecha slúži proti úniku iskier zo zamrežovaného ohniska a zároveň odvádza dym. Celý krb je vyhotovený z brunírovanej ocele, ktorá dáva zariadeniu rustikálne čaro liatiny, bez zaťažovania prepravy nádoby jej hmotnosťou. Vezmite, prosím, na vedomie, že ohnisko je dodávané ako montážna sada. Montáž sa dá vykonať v závislosti od technických zručností asi za 20 minút. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Loreo, ohnisko, záhradný krb, lampáš, záhradná pec, oceľ, brunírovaná , Xbox – gaming locker (5056280422525)

BLUMFELDT HIDALGO, OHNISKO, ZAHRADNY KRB, 55 CM, 2 V 1 GRIL, 42 CM, OCEL, 10034165

BLUMFELDT HIDALGO, OHNISKO, ZAHRADNY KRB, 55 CM, 2 V 1 GRIL, 42 CM, OCEL, 10034165
Detail

OHNISKO ZÁHRADNÝ KRB . Fascinácia ohňom: plápolajúce plamene alebo vyžarujúce teplo – ohnisko Blumfeldt Hidalgo umožňuje oboje. Či už ako príjemne hrejivý oheň v spoločnosti priateľov, alebo ako plápolajúci doplnok na (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BLUMFELDT HIDALGO, OHNISKO, ZAHRADNY KRB, 55 CM, 2 V 1 GRIL, 42 CM, OCEL, 10034165 , Versace eros flame edp 30 ml (8011003845330)

Blumfeldt Trio Circulo, stojan na drevo, 55 × 160 × 30 cm, 3 mm oceľ, regál, hrdzavý vzhľad

Blumfeldt Trio Circulo, stojan na drevo, 55 × 160 × 30 cm, 3 mm oceľ, regál, hrdzavý vzhľad
Detail

Kto nesedí rád pri hrejúcom praskajúcom ohni? So stojanom na drevo blumfeldt Trio Circulo si môžeš pohodlne oddýchnuť: polená na prikladanie sú hneď po ruke. Stojan na drevo ti poskytuje nielen priestorovo úspornú a modernú možnosť skladovania dreva, ale zároveň je moderným doplnkom v miestnosti. Zaujme nádherným puristickým dizajnom. Jeho rustikálny, no moderný vzhľad je dokončený až po uložení polien do políc v tvare kruhu, pretože drevo perfektne ladí s oceľou.Stojan na drevo Trio Circulo sa perfektne hodí do obývačiek, ale aj na skladovanie dreva vo vonkajšom prostredí. Nechaj sa očariť vzhľadom kvalitného stojana a zaži dokonalý komfort pri ohni! (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Trio Circulo, stojan na drevo, 55 × 160 × 30 cm, 3 mm oceľ, regál, hrdzavý vzhľad , Blumfeldt andros (4060656500428)

Blumfeldt Hidalgo, ohnisko, záhradný krb, Ø 55 cm, 2 v 1 gril, Ø 42 cm, oceľ

Blumfeldt Hidalgo, ohnisko, záhradný krb, Ø 55 cm, 2 v 1 gril, Ø 42 cm, oceľ
Detail

Fascinácia ohňom: plápolajúce plamene alebo vyžarujúce teplo – ohnisko Blumfeldt Hidalgo umožňuje oboje. Či už ako príjemne hrejivý oheň v spoločnosti priateľov, alebo ako plápolajúci doplnok na ďalšiu párty, záhradný krb splní všetko podľa Vašej nálady.S kužeľovitou nádobou na oheň s priemerom 55 cm ponúka záhradný krb Blumfeldt Hidalgo dostatok priestoru pre veľký oheň z polien alebo dreveného uhlia. Dekoratívna konštrukcia s výškou 155 cm dodáva blikajúcemu ohňu ešte lepší dojem vďaka princípu FireView: predné otvorené ohnisko poskytuje nerušený výhľad na plamene a teplo tak robí veľmi prístupným. Prikladanie paliva alebo zakladanie ohňa je kedykoľvek možné pomocou dodaného kutáča. Vyhorený materiál padá do odnímateľnej nádoby na popol a dá sa ľahko zlikvidovať pomocou dodanej lopatku na popol. Vďaka praktickému princípu 2 v 1 sa zariadenie Blumfeldt Hildalgo v okamihu zmení na plnohodnotný gril: stačí do ohniska vložiť grilovací rošt s priemerom 42 cm a môžete grilovať.Či už s plápolajúcimi plameňmi, alebo bez nich, záhradný krb Blumfeldt Hidalgo je vždy dekoratívnym stredobodom záhrady, dvora alebo terasy. Zariadenie je kompletne celé vyrobené z ocele a stojí na troch stabilných nohách, na ktorých spočíva kužeľovitý krb. Ohnisko končí malou špicatou strechou, ktorá priamo chráni pred nechcenými lietajúcimi iskrami. Celý krb je zhotovený z ocele, čo mu dodáva rustikálne čaro bez zaťaženia krbu vysokou hmotnosťou.Či už pre romantické hodiny vo dvojici, príjemné stretnutia s priateľmi, alebo ako horiaci stredobod záhradnej párty, ohnisko Blumfeldt Hidalgo sa vždy postará o tú správnu atmosféru.Upozorňujeme, že záhradný krb je dodávaný ako montážna sada. Montáž sa dá vykonať v závislosti od technických zručností približne za 20 minút. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Hidalgo, ohnisko, záhradný krb, Ø 55 cm, 2 v 1 gril, Ø 42 cm, oceľ , Blumfeldt corinth (10039408)

Blumfeldt Savage, ohnisko s grilom, Ø: 60,5 cm, oceľ, vrátane ochrany pred poveternostnými podmienkami, hrdzavá

Blumfeldt Savage, ohnisko s grilom, Ø: 60,5 cm, oceľ, vrátane ochrany pred poveternostnými podmienkami, hrdzavá
Detail

S ohniskom s grilom Blumfeldt Savage si užijete šťavnaté pečené pochúťky v kruhu rodiny a priateľov a zažijete nezameniteľnú atmosféru otvoreného ohňa pod holým nebom.Atraktívne ohnisko s priemerom 60,5 cm je vyrobené celé z ocele a vďaka svojej hrdzavej farbe získava obzvlášť prirodzený vzhľad. Konštrukcia je chránená pred dažďom a mrazom a vďaka materiálu s hrúbkou 3 mm je mimoriadne ľahká. Pri použití palivového dreva sľubuje nádherný pohľad a zodpovedne chráni pred fľakmi po horení a dierami v záhrade. V balení je taktiež obsiahnutá mriežka na uhlie ako aj odolná ochrana voči poveternostným podmienkam, čím je ohnisko 2-v-1 za každých okolností chránené pred vetrom a dažďom.Ohnisko s grilom Blumfeldt Savage: praskajúca záhradná atmosféra a chutné pečené potešenie v jednom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Savage, ohnisko s grilom, Ø: 60,5 cm, oceľ, vrátane ochrany pred poveternostnými podmienkami, hrdzavá , Blumfeldt pilos (4060656500350)

Blumfeldt Savage, ohnisko s grilom, Ø: 60,5 cm, oceľ, vrátane ochrany pred poveternostnými podmienkami, hrdzavá

Blumfeldt Savage, ohnisko s grilom, Ø: 60,5 cm, oceľ, vrátane ochrany pred poveternostnými podmienkami, hrdzavá
Detail

S ohniskom s grilom Blumfeldt Savage si užijete šťavnaté pečené pochúťky v kruhu rodiny a priateľov a zažijete nezameniteľnú atmosféru otvoreného ohňa pod holým nebom.Atraktívne ohnisko s priemerom 60,5 cm je vyrobené celé z ocele a vďaka svojej hrdzavej farbe získava obzvlášť prirodzený vzhľad. Konštrukcia je chránená pred dažďom a mrazom a vďaka materiálu s hrúbkou 3 mm je mimoriadne ľahká. Pri použití palivového dreva sľubuje nádherný pohľad a zodpovedne chráni pred fľakmi po horení a dierami v záhrade. V balení je taktiež obsiahnutá mriežka na uhlie ako aj odolná ochrana voči poveternostným podmienkam, čím je ohnisko 2-v-1 za každých okolností chránené pred vetrom a dažďom.Ohnisko s grilom Blumfeldt Savage: praskajúca záhradná atmosféra a chutné pečené potešenie v jednom. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Savage, ohnisko s grilom, Ø: 60,5 cm, oceľ, vrátane ochrany pred poveternostnými podmienkami, hrdzavá , Blumfeldt retiro (4260457489346)

Blumfeldt Trino, ohnisko, kôš na oheň, krb na terasu, Ø 80 cm, oceľ, čierne

Blumfeldt Trino, ohnisko, kôš na oheň, krb na terasu, Ø 80 cm, oceľ, čierne
Detail

Rustikálna atmosféra a atmosféra romantického táboráka, to zaručuje misa na oheň Trino od spoločnosti blumfeldt. Používajte ohnisko s priemerom 80 cm po celý rok: v lete na opekanie marshmallows, kukuričných šúľkov alebo na pečenie točeného chleba a v zime pre príjemné večery pri varenom víne na terase alebo v záhrade. S košom na oheň sa párty stanú ohnivo horúcimi udalosťami. Misa na oheň Trino je vyrobená z extra hrubého, 1,5 mm oceľového plechu a odolá horúco horiacemu kúreniu drevom, uhlím a dreveným uhlím bez prehorenia. Už nikdy viac zhorený trávnik alebo otravné stavanie ohnísk: Jednoducho nádobu umiestnite, naplňte horiacim materiálom a zábava pri ohni môže začať. Misa na oheň sama o sebe môže byť s dvomi bočnými držadlami z nerezovej ocele ľahko presunutá a po použití postavená priestorovo úsporne na výšku. Vďaka nízkej výške 26 cm je zariadenie Trino použiteľné aj ako priestor na oheň pre gril (nie je súčasťou dodávky). Aj nezapálená misa na oheň blumfeldt ponúka s nakopeným drevom opticky krásny pohľad v záhrade alebo na terase s prísľubom horúceho táboráka. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Trino, ohnisko, kôš na oheň, krb na terasu, Ø 80 cm, oceľ, čierne , Blumfeldt caruso (4060656152016)

Blumfeldt Trino, ohnisko, kôš na oheň, krb na terasu, Ø 80 cm, oceľ, čierne

Blumfeldt Trino, ohnisko, kôš na oheň, krb na terasu, Ø 80 cm, oceľ, čierne
Detail

Rustikálna atmosféra a atmosféra romantického táboráka, to zaručuje misa na oheň Trino od spoločnosti blumfeldt. Používajte ohnisko s priemerom 80 cm po celý rok: v lete na opekanie marshmallows, kukuričných šúľkov alebo na pečenie točeného chleba a v zime pre príjemné večery pri varenom víne na terase alebo v záhrade. S košom na oheň sa párty stanú ohnivo horúcimi udalosťami. Misa na oheň Trino je vyrobená z extra hrubého, 1,5 mm oceľového plechu a odolá horúco horiacemu kúreniu drevom, uhlím a dreveným uhlím bez prehorenia. Už nikdy viac zhorený trávnik alebo otravné stavanie ohnísk: Jednoducho nádobu umiestnite, naplňte horiacim materiálom a zábava pri ohni môže začať. Misa na oheň sama o sebe môže byť s dvomi bočnými držadlami z nerezovej ocele ľahko presunutá a po použití postavená priestorovo úsporne na výšku. Vďaka nízkej výške 26 cm je zariadenie Trino použiteľné aj ako priestor na oheň pre gril (nie je súčasťou dodávky). Aj nezapálená misa na oheň blumfeldt ponúka s nakopeným drevom opticky krásny pohľad v záhrade alebo na terase s prísľubom horúceho táboráka. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Trino, ohnisko, kôš na oheň, krb na terasu, Ø 80 cm, oceľ, čierne , Blumfeldt vitina (4060656500398)

Blumfeldt Volantis Cupric, záhradný krb, oceľ, nehrdzavejúci, čierny

Blumfeldt Volantis Cupric, záhradný krb, oceľ, nehrdzavejúci, čierny
Detail

Keď sa na terase alebo v záhrade ochladí, záhradný krb Blumfeldt Volantis Cupric prináša príjemné teplo do chladných hodín a očarí svojím otvoreným ohňom. Uvoľnená atmosféra táboráku s plápolajúcim ohňom: žiadny problém so záhradným krbom Volantis Cupric. Stabilné terasové kachle sú vyrobené kompletne z ohňuvzdornej ocele. Vyžarujú v priebehu niekoľkých minút príjemné teplo a ponúkajú krásny plameň vďaka funkcii FireView: jednoducho vnútri zapáľte uhlie, drevo alebo drevené uhlie a užívajte si teplo a oheň po celé hodiny. Tri robustné nožičky poskytujú po celú dobu stabilitu a bezpečnosť proti prevráteniu na zvolenom mieste. Vďaka svojmu elegantnému dizajnu s medenými prvkami terasové kachle Volantis Cupric terasu nielen silno vyhrievajú, ale jej tiež poskytujú počas hodín vonku jedinečnú atmosféru a na každom mieste sa stanú moderným stredobodom pozornosti. Bezpečný táborák pre príjemné teplo a plápolajúce plamene: útulnosť v štýlovej konštrukcii so záhradným krbom Volantis Cupric. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Volantis Cupric, záhradný krb, oceľ, nehrdzavejúci, čierny , Blumfeldt evora (4060656156182)

Blumfeldt Knight on Fire, záhradný krb, nehrdzavejúca oceľ, čierny

Blumfeldt Knight on Fire, záhradný krb, nehrdzavejúca oceľ, čierny
Detail

Keď sa na terase alebo v záhrade ochladí, záhradný krb Blumfeldt Knight on Fire je pripravený zabezpečiť Vám teplé hodiny. Jeho podoba s rytierskou helmou pritom nie je náhodná. Stabilný terasový krb Knight on Fire je vyrobený kompletne z nehorľavej ocele. Veľkou rýchlosťou šíri príjemné teplo a ponúka prekrásne plamene vďaka FireView: stačí zapáliť uhlie, drevo alebo drevené uhlie vo vnútri a môžete si vychutnávať teplo a oheň po celé hodiny. Vďaka svojmu peknému, modernému dizajnu záhradný krb Knight on Fire nie len že výkonne ohrieva, ale hodinám stráveným v prírode dodáva aj jedinečnú atmosféru a na každom mieste sa z neho stane decentný pútač pozornosti. Užívajte si jeseň aj zimu útulne v prírode: záhradný krb Knight on Fire od spoločnosti Blumfeldt je obohatenie pre každú záhradu a každú terasu. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Knight on Fire, záhradný krb, nehrdzavejúca oceľ, čierny , Blumfeldt vitina (4060656500404)

Blumfeldt Rialto, záhradný mostík, okrasný, 58 x 58 x 122 cm (ŠxVxH), lano, masívne drevo

Blumfeldt Rialto, záhradný mostík, okrasný, 58 x 58 x 122 cm (ŠxVxH), lano, masívne drevo
Detail

Kto stavia mosty, nie je nikdy sám. So záhradným mostíkom Blumfeldt Rialto vytvoríte nové ozdobné cesty naprieč Vašou záhradkou.Most spája a Blumfeldt Rialto ozdobný mostík prináša cesty spájania do každého záhradného aranžmánu: či už cez malé potôčiky, kvetné záhony alebo ako kreatívny prvok ku skalkám, so záhradným mostíkom dodáte Vašej záhradke dôraz. Kompletne vyhotovený z pravého dreva ihličnanov je Rialto záhradný mostík nie len okrasným prvkom, ale skutočne aj stabilným, plne priechodným prvkom v záhrade. S dĺžkou 122 cm preklenie bezproblémovo záhony alebo malé vodné toky medzi okrasnými jazierkami. Na každej strane upevňujú štyri 50 cm vysoké stĺpy rustikálne zábradlie vo forme 1,5 cm hrubého lana. Tak majú malí chodci bezpečné držanie a veľkí sa tešia z pohľadu stabilného okrasného prvku.Za siedmimi horami, za siedmimi dolinami - mali by ste prejsť cez sedem mostov: je na čase jeden z nich postaviť vo vlastnej záhrade s dreveným okrasným mostíkom Blumfeldt Rialto.Prosím, majte na vedomí, že ide o prírodný produkt z dreva. Praskliny spôsobené schnutím a prácou materiálu sú úplne normálne a podčiarkujú prirodzený charakter. Okrem toho majte na vedomí, že ochrana dreva pred poveternostnými podmienkami by mala byť pravidelne obnovovaná. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Rialto, záhradný mostík, okrasný, 58 x 58 x 122 cm (ŠxVxH), lano, masívne drevo , Blumfeldt donau (4260552214539)

Blumfeldt Rialto, záhradný mostík, okrasný, 58 x 58 x 122 cm (ŠxVxH), lano, masívne drevo

Blumfeldt Rialto, záhradný mostík, okrasný, 58 x 58 x 122 cm (ŠxVxH), lano, masívne drevo
Detail

Kto stavia mosty, nie je nikdy sám. So záhradným mostíkom Blumfeldt Rialto vytvoríte nové ozdobné cesty naprieč Vašou záhradkou.Most spája a Blumfeldt Rialto ozdobný mostík prináša cesty spájania do každého záhradného aranžmánu: či už cez malé potôčiky, kvetné záhony alebo ako kreatívny prvok ku skalkám, so záhradným mostíkom dodáte Vašej záhradke dôraz. Kompletne vyhotovený z pravého dreva ihličnanov je Rialto záhradný mostík nie len okrasným prvkom, ale skutočne aj stabilným, plne priechodným prvkom v záhrade. S dĺžkou 122 cm preklenie bezproblémovo záhony alebo malé vodné toky medzi okrasnými jazierkami. Na každej strane upevňujú štyri 50 cm vysoké stĺpy rustikálne zábradlie vo forme 1,5 cm hrubého lana. Tak majú malí chodci bezpečné držanie a veľkí sa tešia z pohľadu stabilného okrasného prvku.Za siedmimi horami, za siedmimi dolinami - mali by ste prejsť cez sedem mostov: je na čase jeden z nich postaviť vo vlastnej záhrade s dreveným okrasným mostíkom Blumfeldt Rialto.Prosím, majte na vedomí, že ide o prírodný produkt z dreva. Praskliny spôsobené schnutím a prácou materiálu sú úplne normálne a podčiarkujú prirodzený charakter. Okrem toho majte na vedomí, že ochrana dreva pred poveternostnými podmienkami by mala byť pravidelne obnovovaná. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Rialto, záhradný mostík, okrasný, 58 x 58 x 122 cm (ŠxVxH), lano, masívne drevo , Poduška na záhradné ležadlo červená 186 x 58 x 4 cm (314164)

Blumfeldt Flavius, záhradný krb, liatina, 140 cm, strieborný

Blumfeldt Flavius, záhradný krb, liatina, 140 cm, strieborný
Detail

Urobme oheň! Keď sa na terase či v záhrade ochladí, je Blumfeldt Flavius záhradná pec pripravená postarať sa o teplé hodiny strávené v záhrade. S Blumfeldt Flavius záhradnou pecou si poriadne zakúrite: stabilná pec je kompletne zhotovená z liatiny odolnej voči zlomeniu a pevnej ocele a vyžaruje príjemné teplo. Jednoducho zapálite vo vnútri pece uhlie, drevo či drevené uhlie a dlhé hodiny si užívate teplo. Praktická vetracia klapka na spodku dopomáha ohňu rýchlo vzbĺknuť. 360° mriežka bráni lietaniu iskier a umožňuje zároveň fascinujúci pohľad na oheň zo všetkých strán. Vďaka 90 cm vysokému komínu stúpa dym rýchlo nahor a je odvedený, zatiaľ čo teplo z pece je šikovne rozdelené a odvedené do okolia. S vkusným vonkajškom v starožitnom dizajne rímskej pece nie len že Blumfeldt Flavius záhradná pec vykuruje, ale aj dodáva hodinám stráveným vonku jedinečnú atmosféru. Dekoratívne ozdoby a povrch v žiarivom striebristom tóne dizajnovo podčiarkujú prostredie. Vychutnávajte si jeseň a zimu príjemne v teple aj vonku: Blumfeldt Flavius záhradná pec poriadne zakúri ohňom aj svojím vzhľadom. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Flavius, záhradný krb, liatina, 140 cm, strieborný , Ohnisko master haiti 60 cm (msrzohn7nad)

Blumfeldt Flavius, záhradný krb, liatina, 140 cm, strieborný

Blumfeldt Flavius, záhradný krb, liatina, 140 cm, strieborný
Detail

Urobme oheň! Keď sa na terase či v záhrade ochladí, je Blumfeldt Flavius záhradná pec pripravená postarať sa o teplé hodiny strávené v záhrade. S Blumfeldt Flavius záhradnou pecou si poriadne zakúrite: stabilná pec je kompletne zhotovená z liatiny odolnej voči zlomeniu a pevnej ocele a vyžaruje príjemné teplo. Jednoducho zapálite vo vnútri pece uhlie, drevo či drevené uhlie a dlhé hodiny si užívate teplo. Praktická vetracia klapka na spodku dopomáha ohňu rýchlo vzbĺknuť. 360° mriežka bráni lietaniu iskier a umožňuje zároveň fascinujúci pohľad na oheň zo všetkých strán. Vďaka 90 cm vysokému komínu stúpa dym rýchlo nahor a je odvedený, zatiaľ čo teplo z pece je šikovne rozdelené a odvedené do okolia. S vkusným vonkajškom v starožitnom dizajne rímskej pece nie len že Blumfeldt Flavius záhradná pec vykuruje, ale aj dodáva hodinám stráveným vonku jedinečnú atmosféru. Dekoratívne ozdoby a povrch v žiarivom striebristom tóne dizajnovo podčiarkujú prostredie. Vychutnávajte si jeseň a zimu príjemne v teple aj vonku: Blumfeldt Flavius záhradná pec poriadne zakúri ohňom aj svojím vzhľadom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Flavius, záhradný krb, liatina, 140 cm, strieborný , Ohnisko master palma 80 cm (msrzohn10nad)

Blumfeldt Monument, záhradný krb, nehrdzavejúca oceľ, priestor na uskladnenie drevených polien, čierny

Blumfeldt Monument, záhradný krb, nehrdzavejúca oceľ, priestor na uskladnenie drevených polien, čierny
Detail

Keď sa na terase alebo v záhrade ochladí, záhradný krb Blumfeldt Monument prináša do chladných hodín príjemné teplo a očarí Vás svojím otvoreným ohňom. Stabilný terasový krb je vyrobený kompletne z nehorľavej ušľachtilej ocele. Veľkou rýchlosťou šíri príjemné teplo a ponúka prekrásne plamene vďaka FireView: stačí zapáliť uhlie, drevo alebo drevené uhlie vo vnútri a môžete si vychutnávať teplo a oheň po celé hodiny. Vďaka svojmu puristickému zovňajšku s moderným dizajnom záhradný krb Monument nie len že výkonne ohrieva, ale hodinám stráveným v prírode dodáva aj jedinečnú atmosféru a na každom mieste sa z neho stane decentný pútač pozornosti. Úložný priestor na drevené polená pritom nevyzerá iba dobre, ale postará sa aj o to, aby drevo na priloženie bolo vždy po blízku. Užívajte si jeseň aj zimu útulne v prírode: záhradný krb Monument od spoločnosti Blumfeldt je obohatenie pre každú záhradu a každú terasu. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Monument, záhradný krb, nehrdzavejúca oceľ, priestor na uskladnenie drevených polien, čierny , Ohnisko master bali 60 cm (msrzohn4nad)

Blumfeldt Augustus, záhradný krb, liatina, 120 cm, starožitný dizajn, bronzový

Blumfeldt Augustus, záhradný krb, liatina, 120 cm, starožitný dizajn, bronzový
Detail

Urobme oheň! Keď sa na terase či v záhrade ochladí, je Blumfeldt Augustus záhradná pec pripravená postarať sa o teplé hodiny strávené v záhrade. S Blumfeldt Augustus záhradnou pecou si poriadne zakúrite: stabilná pec je kompletne zhotovená z liatiny odolnej voči zlomeniu a vyžaruje príjemné teplo. Jednoducho zapálite vo vnútri pece uhlie, drevo či drevené uhlie a dlhé hodiny si užívate teplo. Praktická vetracia klapka na spodku dopomáha ohňu rýchlo vzbĺknuť. Mriežkované dvere bránia lietaniu iskier a umožňujú zároveň fascinujúci pohľad na oheň. Vďaka 1,2 m vysokému komínu stúpa dym rýchlo nahor a je odvedený, zatiaľ čo teplo z pece je šikovne rozdelené a odvedené do okolia. S vkusným vonkajškom v starožitnom dizajne rímskej pece nie len že Blumfeldt Augustus záhradná pec vykuruje, ale aj dodáva hodinám stráveným vonku jedinečnú atmosféru. Dekoratívne ozdoby a povrch v teplom bronzovom tóne dizajnovo podčiarkujú prostredie. Vďaka dostupnému roštu je možné v peci rovno pripraviť večeru na grile. Vychutnávajte si jeseň a zimu príjemne v teple aj vonku: Blumfeldt Augustus záhradná pec poriadne zakúri ohňom aj svojím vzhľadom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Augustus, záhradný krb, liatina, 120 cm, starožitný dizajn, bronzový , Poduška na záhradné ležadlo vzor listov 186 x 58 x 4 cm (314170)

Blumfeldt Fierce, varná platňa pre ohniská, Ø55 cm, oceľ

Blumfeldt Fierce, varná platňa pre ohniská, Ø55 cm, oceľ
Detail

S varnou platňou blumfeldt Fierce premeníš úplne jednoducho tvoje ohnisko na miesto na grilovanie a pečenie. Robustná, 55 cm široká platňa zo 4 mm hrubej ocele je ideálny doplnok pre ohnisko blumfeldt Flame Goblet. Pretože sa platňa ohrieva rôznou intenzitou, v strede teplejšia a po okrajoch chladnejšia, vznikajú tak rôzne možnosti na varenie. Takto môžeš naraz piecť zeleninu, ryby a mäso. Alebo pozdvihneš tvoj zážitok z vonkajšieho varenia na novú úroveň a volské oči alebo lievance pripravíš podľa tvojich predstáv a želaní. 17 cm výrez v strede slúži o dostatočné množstvo kyslíka pre oheň. Skombinuj príjemnú atmosféru táborového ohňa s príjemným BBQ: s varnou platňou blumfeldt Fierce žiadny problém. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Fierce, varná platňa pre ohniská, Ø55 cm, oceľ , Mpow flame lite (mpo-flame-lite-b)

Blumfeldt Merano, ohnisko, 75 x 75 cm, grilovací rošt, dlaždicový dizajn, oceľ, čiernené

Blumfeldt Merano, ohnisko, 75 x 75 cm, grilovací rošt, dlaždicový dizajn, oceľ, čiernené
Detail

Užite si stredomorskú atmosféru, táborákovú romantiku a chutné grilované jedlo s dekoratívnou nádobou na oheň Blumfeldt Merano. Na pestovanom trávniku alebo na terase s terakotovými dlaždicami bude nádoba na oheň Blumfeldt Merano stredobodom pozornosti. Kov v antickom vzhľade a stredomorská dlaždicová ozdoba robia z nádoby dekoratívny objekt. Keď sa deň chýli ku koncu, vtedy naozaj ukáže, čo dokáže. Triesky a polienka sa v okamihu zmenia na plápolajúci oheň. Pripojiteľná ochrana pred iskrami zabezpečuje potrebnú bezpečnosť pred plameňmi. Kým sa budete tešiť z príjemného tepla horiaceho ohňa a z romantickej atmosféry, môžete sa súčasne postarať o kulinárske potreby hostí. Vkladací rošt premení rýchlo nádobu na oheň na praktický gril, ktorého žiara uvarí chutné klobásy a zeleninové špízy a šíri ich lákavú vôňu. Rozmaznávajte svojich hostí a seba samých nezabudnuteľným zážitkom a tešte sa na ďalšie ráno opäť z toho, ako sa elegantný stredomorský stôl s ohniskom Blumfeldt Merano hodí do Vašich vonkajších priestorov. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Merano, ohnisko, 75 x 75 cm, grilovací rošt, dlaždicový dizajn, oceľ, čiernené , Star trek - yellow - gaming locker (5056280445357)

Blumfeldt Macondo, ohnisko, nádoba na oheň, 35 x 35 cm, uzavretá, oceľ, čierna

Blumfeldt Macondo, ohnisko, nádoba na oheň, 35 x 35 cm, uzavretá, oceľ, čierna
Detail

Fascinácia ohňom: plápolajúce plamene alebo vyžarujúce teplo – ohnisko Blumfeldt Macondo umožňuje oboje. Či už ako príjemne hrejivý oheň v spoločnosti priateľov, alebo ako plápolajúci doplnok na ďalšiu párty, záhradný krb splní všetko podľa Vašich predstáv.S odnímateľnou nádobou na oheň s rozmerom 35 x 35 cm ponúka záhradný krb Blumfeldt Macondo dostatok priestoru pre veľký oheň z polien alebo dreveného uhlia. Dekoratívna konštrukcia s výškou 119 cm v podobe starého lampáša dodáva blikajúcemu ohňu ešte lepší dojem vďaka princípu FireView: uzatvorené ohnisko má okolo seba štyri veľké oceľové mriežkové siete, vďaka ktorým máte voľný pohľad na plamene a zároveň umožňujú prístup k ich teplu všetkým hosťom. Uzatvárateľné dvere na prednej strane umožňujú kedykoľvek doplniť palivo alebo jednoducho zapáliť oheň pomocou priloženého kutáča. Aby bolo vždy po ruke dosť paliva, zariadenie Macondo má v 20 cm vysokej základni skladovací priestor, kde čakajú suché polená bezpečne na použitie. Spálený materiál padá do odnímateľnej nádoby na popol a dá sa teda jednoducho zlikvidovať.Či už s plápolajúcimi plameňmi, alebo bez nich, záhradný krb Blumfeldt Macondo je vždy dekoratívnym stredobodom záhrady, dvora alebo terasy. Zariadenie je kompletne celé vyrobené z ocele a stojí na štyroch stabilných nohách, na ktorých spočíva krb v tvare lampáša. Zakrytá strecha má tiež ochrannú mriežku proti iskrám a slúži ako dymovod. Celý krb je zhotovený z ocele, čo mu dodáva rustikálne čaro bez zaťaženia krbu vysokou hmotnosťou.Či už pre romantické hodiny vo dvojici, príjemné stretnutia s priateľmi, alebo ako horiaci stredobod záhradnej párty, ohnisko Blumfeldt Macondo sa vždy postará o tú správnu atmosféru.Upozorňujeme, že ohnisko je dodávané ako montážna sada. Montáž sa dá vykonať v závislosti od technických zručností približne za 20 minút. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Macondo, ohnisko, nádoba na oheň, 35 x 35 cm, uzavretá, oceľ, čierna , Star trek - blue - gaming locker (5056280445333)

Kovové ohnisko s mozaikou Lucea, 58 x 44 x 58 cm

Detail

Pozvite priateľov, rodinu a nachystajte skvelé posedenie s lahodnými pokrmami pripravenými vďaka tomuto ohnisku Mosaic. Ohnisko poskytne aj dostatok tepla za letných večerov. Drôtený poklop s úchytom, ktorý je súčasťou ohniska, zabráni, aby žeravé uhlíky vylietali z ohniska.Vyrobené z odolného kovu s práškovým nástrekom v matnej čiernej farbe. Dizajn mozaiky po obvode ohniska. Odkladacia polička v spodnej časti. Hmotnosť 13,5 kg. (4home.sk)

Podobné produkty ako Kovové ohnisko s mozaikou Lucea, 58 x 44 x 58 cm , Blumfeldt retiro čierne (4260457489315)

Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 150 x 91 x 50 cm, WPC, drevený vzhľad, biely

Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 150 x 91 x 50 cm, WPC, drevený vzhľad, biely
Detail

Vypestujte si vlastné: Teraz so záhradným záhonom Blumfelfd Nova Grow Vysaďte ovocie, zeleninu, bylinky a kvety v pohodlnej pracovnej výške a premeňte záhrady alebo terasy na živé oázy sviežosti. Stabilný záhradný záhon je vyrobený z WPC kompozitu (Wood Plastic Composite) odolného voči poveternostným vplyvom a vďaka ochrane proti UV žiareniu, korózii a mrazu je ideálny na trvalé použitie v exteriéri. Vďaka svojmu prírodnému drevenému vzhľadu sa konštrukcia ideálne hodí do každej záhrady a terasy a pôsobivo zvýrazní svoje okolie vďaka farebnému prevedeniu v jednoduchej bielej farbe. Pri výške 91 cm má Nova Grow mimoriadne pohodlnú výšku, ktorá pri sadení a zbere šetrí chrbticu, pretože sa nemusíte toľko ohýbať. Vyvýšený záhon sa dá zostaviť za krátky čas a vďaka hliníkovým výstuhám na všetkých 4 rohových častiach sľubuje mimoriadne vysokú robustnosť a stabilitu. Čas na sviežu zeleň a osviežujúce farby: Vysaďte si vlastný záhon s Blumfelfd Nova Grow a vychutnajte si domáce bylinky a kvety, ako aj chutné ovocie a zeleninu. Upozorňujeme, že vyvýšený záhon sa dodáva bez základovej dosky. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 150 x 91 x 50 cm, WPC, drevený vzhľad, biely , Blumfeldt santorini hnedé (4260509684170)

Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 150 x 91 x 100 cm, WPC, drevený vzhľad, biely

Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 150 x 91 x 100 cm, WPC, drevený vzhľad, biely
Detail

Vypestujte si vlastné: Teraz so záhradným záhonom Blumfelfd Nova Grow Vysaďte ovocie, zeleninu, bylinky a kvety v pohodlnej pracovnej výške a premeňte záhrady alebo terasy na živé oázy sviežosti. Stabilný záhradný záhon je vyrobený z WPC kompozitu (Wood Plastic Composite) odolného voči poveternostným vplyvom a vďaka ochrane proti UV žiareniu, korózii a mrazu je ideálny na trvalé použitie v exteriéri. Vďaka svojmu prírodnému drevenému vzhľadu sa konštrukcia ideálne hodí do každej záhrady a terasy a pôsobivo zvýrazní svoje okolie vďaka farebnému prevedeniu v jednoduchej bielej farbe. Pri výške 91 cm má Nova Grow mimoriadne pohodlnú výšku, ktorá pri sadení a zbere šetrí chrbticu, pretože sa nemusíte toľko ohýbať. Vyvýšený záhon sa dá zostaviť za krátky čas a vďaka hliníkovým výstuhám na všetkých 4 rohových častiach sľubuje mimoriadne vysokú robustnosť a stabilitu. Čas na sviežu zeleň a osviežujúce farby: Vysaďte si vlastný záhon s Blumfelfd Nova Grow a vychutnajte si domáce bylinky a kvety, ako aj chutné ovocie a zeleninu. Upozorňujeme, že vyvýšený záhon sa dodáva bez základovej dosky. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 150 x 91 x 100 cm, WPC, drevený vzhľad, biely , Blumfeldt fireball rust (4060656449291)

Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 195 x 91 x 50 cm, WPC, drevený vzhľad, biely

Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 195 x 91 x 50 cm, WPC, drevený vzhľad, biely
Detail

Vypestujte si vlastné: Teraz so záhradným záhonom Blumfelfd Nova Grow Vysaďte ovocie, zeleninu, bylinky a kvety v pohodlnej pracovnej výške a premeňte záhrady alebo terasy na živé oázy sviežosti. Stabilný záhradný záhon je vyrobený z WPC kompozitu (Wood Plastic Composite) odolného voči poveternostným vplyvom a vďaka ochrane proti UV žiareniu, korózii a mrazu je ideálny na trvalé použitie v exteriéri. Vďaka svojmu prírodnému drevenému vzhľadu sa konštrukcia ideálne hodí do každej záhrady a terasy a pôsobivo zvýrazní svoje okolie vďaka farebnému prevedeniu v jednoduchej bielej farbe. Pri výške 91 cm má Nova Grow mimoriadne pohodlnú výšku, ktorá pri sadení a zbere šetrí chrbticu, pretože sa nemusíte toľko ohýbať. Vyvýšený záhon sa dá zostaviť za krátky čas a vďaka hliníkovým výstuhám na všetkých 4 rohových častiach sľubuje mimoriadne vysokú robustnosť a stabilitu. Čas na sviežu zeleň a osviežujúce farby: Vysaďte si vlastný záhon s Blumfelfd Nova Grow a vychutnajte si domáce bylinky a kvety, ako aj chutné ovocie a zeleninu. Upozorňujeme, že vyvýšený záhon sa dodáva bez základovej dosky. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 195 x 91 x 50 cm, WPC, drevený vzhľad, biely , Blumfeldt fireball rust (4060656449307)

Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 195 x 91 x 100 cm, WPC, drevený vzhľad, biely

Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 195 x 91 x 100 cm, WPC, drevený vzhľad, biely
Detail

Vypestujte si vlastné: Teraz so záhradným záhonom Blumfelfd Nova Grow Vysaďte ovocie, zeleninu, bylinky a kvety v pohodlnej pracovnej výške a premeňte záhrady alebo terasy na živé oázy sviežosti. Stabilný záhradný záhon je vyrobený z WPC kompozitu (Wood Plastic Composite) odolného voči poveternostným vplyvom a vďaka ochrane proti UV žiareniu, korózii a mrazu je ideálny na trvalé použitie v exteriéri. Vďaka svojmu prírodnému drevenému vzhľadu sa konštrukcia ideálne hodí do každej záhrady a terasy a pôsobivo zvýrazní svoje okolie vďaka farebnému prevedeniu v jednoduchej bielej farbe. Pri výške 91 cm má Nova Grow mimoriadne pohodlnú výšku, ktorá pri sadení a zbere šetrí chrbticu, pretože sa nemusíte toľko ohýbať. Vyvýšený záhon sa dá zostaviť za krátky čas a vďaka hliníkovým výstuhám na všetkých 4 rohových častiach sľubuje mimoriadne vysokú robustnosť a stabilitu. Čas na sviežu zeleň a osviežujúce farby: Vysaďte si vlastný záhon s Blumfelfd Nova Grow a vychutnajte si domáce bylinky a kvety, ako aj chutné ovocie a zeleninu. Upozorňujeme, že vyvýšený záhon sa dodáva bez základovej dosky. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 195 x 91 x 100 cm, WPC, drevený vzhľad, biely , Blumfeldt savage 2.0 (4060656451874)

Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 150 x 91 x 100 cm, WPC, drevený vzhľad, biely

Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 150 x 91 x 100 cm, WPC, drevený vzhľad, biely
Detail

Vypestujte si vlastné: Teraz so záhradným záhonom Blumfelfd Nova Grow Vysaďte ovocie, zeleninu, bylinky a kvety v pohodlnej pracovnej výške a premeňte záhrady alebo terasy na živé oázy sviežosti. Stabilný záhradný záhon je vyrobený z WPC kompozitu (Wood Plastic Composite) odolného voči poveternostným vplyvom a vďaka ochrane proti UV žiareniu, korózii a mrazu je ideálny na trvalé použitie v exteriéri. Vďaka svojmu prírodnému drevenému vzhľadu sa konštrukcia ideálne hodí do každej záhrady a terasy a pôsobivo zvýrazní svoje okolie vďaka farebnému prevedeniu v jednoduchej bielej farbe. Pri výške 91 cm má Nova Grow mimoriadne pohodlnú výšku, ktorá pri sadení a zbere šetrí chrbticu, pretože sa nemusíte toľko ohýbať. Vyvýšený záhon sa dá zostaviť za krátky čas a vďaka hliníkovým výstuhám na všetkých 4 rohových častiach sľubuje mimoriadne vysokú robustnosť a stabilitu. Čas na sviežu zeleň a osviežujúce farby: Vysaďte si vlastný záhon s Blumfelfd Nova Grow a vychutnajte si domáce bylinky a kvety, ako aj chutné ovocie a zeleninu. Upozorňujeme, že vyvýšený záhon sa dodáva bez základovej dosky. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 150 x 91 x 100 cm, WPC, drevený vzhľad, biely , Lund záhradné ohnisko oceľové 52 cm (5906083059384)

Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 195 x 91 x 50 cm, WPC, drevený vzhľad, biely

Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 195 x 91 x 50 cm, WPC, drevený vzhľad, biely
Detail

Vypestujte si vlastné: Teraz so záhradným záhonom Blumfelfd Nova Grow Vysaďte ovocie, zeleninu, bylinky a kvety v pohodlnej pracovnej výške a premeňte záhrady alebo terasy na živé oázy sviežosti. Stabilný záhradný záhon je vyrobený z WPC kompozitu (Wood Plastic Composite) odolného voči poveternostným vplyvom a vďaka ochrane proti UV žiareniu, korózii a mrazu je ideálny na trvalé použitie v exteriéri. Vďaka svojmu prírodnému drevenému vzhľadu sa konštrukcia ideálne hodí do každej záhrady a terasy a pôsobivo zvýrazní svoje okolie vďaka farebnému prevedeniu v jednoduchej bielej farbe. Pri výške 91 cm má Nova Grow mimoriadne pohodlnú výšku, ktorá pri sadení a zbere šetrí chrbticu, pretože sa nemusíte toľko ohýbať. Vyvýšený záhon sa dá zostaviť za krátky čas a vďaka hliníkovým výstuhám na všetkých 4 rohových častiach sľubuje mimoriadne vysokú robustnosť a stabilitu. Čas na sviežu zeleň a osviežujúce farby: Vysaďte si vlastný záhon s Blumfelfd Nova Grow a vychutnajte si domáce bylinky a kvety, ako aj chutné ovocie a zeleninu. Upozorňujeme, že vyvýšený záhon sa dodáva bez základovej dosky. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 195 x 91 x 50 cm, WPC, drevený vzhľad, biely , Savánek & hebounek 30 cm x 30 cm – přířezy (200 ks) (shp3030)

Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 150 x 91 x 50 cm, WPC, drevený vzhľad, biely

Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 150 x 91 x 50 cm, WPC, drevený vzhľad, biely
Detail

Vypestujte si vlastné: Teraz so záhradným záhonom Blumfelfd Nova Grow Vysaďte ovocie, zeleninu, bylinky a kvety v pohodlnej pracovnej výške a premeňte záhrady alebo terasy na živé oázy sviežosti. Stabilný záhradný záhon je vyrobený z WPC kompozitu (Wood Plastic Composite) odolného voči poveternostným vplyvom a vďaka ochrane proti UV žiareniu, korózii a mrazu je ideálny na trvalé použitie v exteriéri. Vďaka svojmu prírodnému drevenému vzhľadu sa konštrukcia ideálne hodí do každej záhrady a terasy a pôsobivo zvýrazní svoje okolie vďaka farebnému prevedeniu v jednoduchej bielej farbe. Pri výške 91 cm má Nova Grow mimoriadne pohodlnú výšku, ktorá pri sadení a zbere šetrí chrbticu, pretože sa nemusíte toľko ohýbať. Vyvýšený záhon sa dá zostaviť za krátky čas a vďaka hliníkovým výstuhám na všetkých 4 rohových častiach sľubuje mimoriadne vysokú robustnosť a stabilitu. Čas na sviežu zeleň a osviežujúce farby: Vysaďte si vlastný záhon s Blumfelfd Nova Grow a vychutnajte si domáce bylinky a kvety, ako aj chutné ovocie a zeleninu. Upozorňujeme, že vyvýšený záhon sa dodáva bez základovej dosky. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 150 x 91 x 50 cm, WPC, drevený vzhľad, biely , Nočné stolíky, 2 ks, biele, 30 x 30 x 40 cm, drevotrieska (800514)

Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 195 x 91 x 100 cm, WPC, drevený vzhľad, biely

Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 195 x 91 x 100 cm, WPC, drevený vzhľad, biely
Detail

Vypestujte si vlastné: Teraz so záhradným záhonom Blumfelfd Nova Grow Vysaďte ovocie, zeleninu, bylinky a kvety v pohodlnej pracovnej výške a premeňte záhrady alebo terasy na živé oázy sviežosti. Stabilný záhradný záhon je vyrobený z WPC kompozitu (Wood Plastic Composite) odolného voči poveternostným vplyvom a vďaka ochrane proti UV žiareniu, korózii a mrazu je ideálny na trvalé použitie v exteriéri. Vďaka svojmu prírodnému drevenému vzhľadu sa konštrukcia ideálne hodí do každej záhrady a terasy a pôsobivo zvýrazní svoje okolie vďaka farebnému prevedeniu v jednoduchej bielej farbe. Pri výške 91 cm má Nova Grow mimoriadne pohodlnú výšku, ktorá pri sadení a zbere šetrí chrbticu, pretože sa nemusíte toľko ohýbať. Vyvýšený záhon sa dá zostaviť za krátky čas a vďaka hliníkovým výstuhám na všetkých 4 rohových častiach sľubuje mimoriadne vysokú robustnosť a stabilitu. Čas na sviežu zeleň a osviežujúce farby: Vysaďte si vlastný záhon s Blumfelfd Nova Grow a vychutnajte si domáce bylinky a kvety, ako aj chutné ovocie a zeleninu. Upozorňujeme, že vyvýšený záhon sa dodáva bez základovej dosky. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nova Grow, záhradný záhon, 195 x 91 x 100 cm, WPC, drevený vzhľad, biely

Blumfeldt Westeros, záhradný krb, záhradné kachle, na drevo, Ø 45 cm, oceľový plech, čierny

Blumfeldt Westeros, záhradný krb, záhradné kachle, na drevo, Ø 45 cm, oceľový plech, čierny
Detail

Oddnes bude teplo - prinajmenšom v záhrade alebo na terase, pretože záhradné kachle Blumfeldt Westeros prinášajú hrejivé teplo do chladných hodín.Uvoľnená atmosféra pri táboráku a pukotajúcim ohňom: záhradná pec Blumfeldt Westeros dokonale splní túto idylu. Vo vnútornej komôrke s priemerom 45 cm veselo tancujú plamene, ktoré vás rýchlo zohrejú aj v chladných hodinách na balkóne či v záhrade. Oceľový plech s minimálnou hrúbkou 5 mm poskytuje piecke vysokú stabilitu a rovnomerné vyžarovanie tepla do všetkých strán. Čierna, teplovzdorná povrchová vrstva zároveň prepožičiava piecke rustikálny výzor, ktorý ešte viac podčiarkuje zastrešený komín. Vyvýšená ohnisková komôrka je navyše šetrná k tráve a podlahe. Navyše vzniknutý priestor poslúži na pripravenie ďalšej várky dreva.Bezpečný táborák na príjemné zohriatie a pukotajúce plamene. Dokonalá útulnosť vďaka záhradnej peci Blumfeldt Westeros. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Westeros, záhradný krb, záhradné kachle, na drevo, Ø 45 cm, oceľový plech, čierny

Blumfeldt Westeros, záhradný krb, záhradné kachle, na drevo, Ø 45 cm, oceľový plech, čierny

Blumfeldt Westeros, záhradný krb, záhradné kachle, na drevo, Ø 45 cm, oceľový plech, čierny
Detail

Oddnes bude teplo - prinajmenšom v záhrade alebo na terase, pretože záhradné kachle Blumfeldt Westeros prinášajú hrejivé teplo do chladných hodín.Uvoľnená atmosféra pri táboráku a pukotajúcim ohňom: záhradná pec Blumfeldt Westeros dokonale splní túto idylu. Vo vnútornej komôrke s priemerom 45 cm veselo tancujú plamene, ktoré vás rýchlo zohrejú aj v chladných hodinách na balkóne či v záhrade. Oceľový plech s minimálnou hrúbkou 5 mm poskytuje piecke vysokú stabilitu a rovnomerné vyžarovanie tepla do všetkých strán. Čierna, teplovzdorná povrchová vrstva zároveň prepožičiava piecke rustikálny výzor, ktorý ešte viac podčiarkuje zastrešený komín. Vyvýšená ohnisková komôrka je navyše šetrná k tráve a podlahe. Navyše vzniknutý priestor poslúži na pripravenie ďalšej várky dreva.Bezpečný táborák na príjemné zohriatie a pukotajúce plamene. Dokonalá útulnosť vďaka záhradnej peci Blumfeldt Westeros. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Westeros, záhradný krb, záhradné kachle, na drevo, Ø 45 cm, oceľový plech, čierny

Blumfeldt Waterbirds, záhradná fontána, LED, 60 x 47 x 30 cm, cement, hliník, sivá

Blumfeldt Waterbirds, záhradná fontána, LED, 60 x 47 x 30 cm, cement, hliník, sivá
Detail

Záhradná fontána blumfeldt Waterbirds zapôsobí dekoratívnymi prvkami vtáčikov, štýlovým LED osvetlením a tichým zvukom toku vody v záhrade alebo obytnej zóne.Záhradná fontána Waterbirds je svojimi rozmermi 60 x 47 x 30 cm (Š x V x H) príjemne kompaktná a vďaka svojej jemnej hre vody a medene sfarbeným figúrkam vtáčikov naplní obývacie izby a záhrady príjemnou a pokojnou atmosférou. Vďaka decentnému LED osvetleniu má fontána mimoriadny lesk a aj vo večerných a nočných hodinách je estetickým stredobodom okolia. V byte má okrasná fontána okrem relaxačného efektu aj ďalší pozitívny vplyv na zdravie: automaticky zvlhčuje vzduch, zlepšuje vnútorné prostredie a umožňuje dýchať svieži vzduch. Čerpadlo fontány udržuje uzavretý vodný obeh v chode neprerušovane s úsporným výkonom 7 W a pracuje príjemne ticho aj pri nepretržitej prevádzke. Vďaka vyhotoveniu z cementu je záhradná fontána optimálne chránená pred vetrom a počasím. Môže sa preto umiestniť a obdivovať vonku po celý rok. Vďaka zemitému zafarbeniu a pokojnému pôsobeniu sa záhradná fontána Waterbirds dokonale začlení do akéhokoľvek záhradného aj obytného prostredia. 5 metrov dlhý napájací kábel uľahčuje výber miesta a pomáha s flexibilným umiestnením.Záhradná fontána blumfeldt Waterbirds presvedčí štýlovými dekoratívnymi prvkami, fascinujúcou svetelnou atmosférou a jemnou hrou vody. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Waterbirds, záhradná fontána, LED, 60 x 47 x 30 cm, cement, hliník, sivá

Blumfeldt Versailles, ohnisko, nádoba na oheň, Ø 60 cm, oceľ, čierne

Blumfeldt Versailles, ohnisko, nádoba na oheň, Ø 60 cm, oceľ, čierne
Detail

Elegantná nádoba na oheň Blumfeldt Versailles je skutočným stredobodom domácej záhrady. Je nielen krásna a dekoratívna, ale tiež veľmi užitočná, obzvlášť počas chladnejších dní. Spoločne s priateľmi alebo rodinou môžete pohodlne sedieť pod hviezdami a zohrievať sa pri praskajúcom ohni. Vonku tak môžete prežiť dlhé a romantické noci s Vašimi najdrahšími, viesť zaujímavé rozhovory alebo len pohodlne relaxovať. Baroková nádoba na oheň pritom bude šíriť príjemné teplo až do hlbokej noci. Obzvlášť krásny je dekoratívny vzor heraldickej ľalie, ktorý je vyfrézovaný na bokoch nádoby na oheň a umožňuje romantický pohľad na plápolajúce plamene vo vnútri nádoby. Manipulácia s nádobou na oheň Versailles od spoločnosti Blumfeldt je veľmi jednoduchá: Rozložte na rošt polená a zapáľte. Oheň začne horieť a praskať a ponúka romantickú atmosféru. Kutáč pomáha pri rozdúchaní ohňa. Teraz už musíte len v pravidelných intervaloch prikladať drevo, aby oheň nevyhasol. Jemne vypracovaná ochrana proti iskrám zabraňuje nekontrolovateľnému lietaniu iskier, a tak zabezpečuje pri ohni potrebné bezpečie. Nádoba na oheň pevne stojí na svojich troch robustných nohách a dá sa pomocou bočných držadiel jednoducho prenášať. Prekrásna nádoba na oheň Versailles od spoločnosti Blumfeldt sa postará o romantické večery vo dvojici a je skvelým, hrejivým partnerom aj pre dlhú noc pri najbližšej letnej párty s priateľmi a rodinou. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Versailles, ohnisko, nádoba na oheň, Ø 60 cm, oceľ, čierne

Blumfeldt Boston, ohnisko, nádoba na oheň, Ø 70 cm, oceľ, čiernené

Blumfeldt Boston, ohnisko, nádoba na oheň, Ø 70 cm, oceľ, čiernené
Detail

Chladné letné noci alebo začiatok jesene Vás už viac neodradia od prežitia neskorých hodín dňa vonku. S niekoľkými horiacimi polenami v nádobe na oheň Blumfeldt Bostone sa terasa premení na obľúbené, príjemne teplé miesto pobytu pre rodinu a priateľov, ktorí spoločne trávia voľný čas zhromaždení okolo ohňa. Večeru vo dvojici pridáva nádoba na oheň extra dávku romantiky. Keď teploty klesnú a fúka ľahký, chladný vietor, rozdúchajte v nádobe na oheň Blumfeldt Bostone s priemerom 70 cm pomocou kutáča a drevených polien pôsobivý oheň, okolo ktorého sa radi zídu Vaši blízki. Užite si prirodzene fascinujúci pohľad do plameňov vďaka vzoru kociek na stenách nádoby a ohrievajte sa pri ohni až do neskorej noci. Pre správnu táborákovú romantiku sa nádoba na oheň perfektne hodí na opekanie chleba na palici alebo marshmallows, a keď oheň dohorí, na chutné zemiaky, pečené v alobale. Kutáč pomáha pri zakladaní ohňa, zatiaľ čo jemne vypracovaná ochrana proti iskrám zabraňuje nekontrolovateľnému lietaniu iskier, a tak zabezpečuje pri ohni potrebné bezpečie. Prežite večer príjemne a štýlovo pri nádobe na oheň Blumfeldt Boston. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Boston, ohnisko, nádoba na oheň, Ø 70 cm, oceľ, čiernené

Blumfeldt Versailles, ohnisko, nádoba na oheň, Ø 60 cm, oceľ, čierne

Blumfeldt Versailles, ohnisko, nádoba na oheň, Ø 60 cm, oceľ, čierne
Detail

Elegantná nádoba na oheň Blumfeldt Versailles je skutočným stredobodom domácej záhrady. Je nielen krásna a dekoratívna, ale tiež veľmi užitočná, obzvlášť počas chladnejších dní. Spoločne s priateľmi alebo rodinou môžete pohodlne sedieť pod hviezdami a zohrievať sa pri praskajúcom ohni. Vonku tak môžete prežiť dlhé a romantické noci s Vašimi najdrahšími, viesť zaujímavé rozhovory alebo len pohodlne relaxovať. Baroková nádoba na oheň pritom bude šíriť príjemné teplo až do hlbokej noci. Obzvlášť krásny je dekoratívny vzor heraldickej ľalie, ktorý je vyfrézovaný na bokoch nádoby na oheň a umožňuje romantický pohľad na plápolajúce plamene vo vnútri nádoby. Manipulácia s nádobou na oheň Versailles od spoločnosti Blumfeldt je veľmi jednoduchá: Rozložte na rošt polená a zapáľte. Oheň začne horieť a praskať a ponúka romantickú atmosféru. Kutáč pomáha pri rozdúchaní ohňa. Teraz už musíte len v pravidelných intervaloch prikladať drevo, aby oheň nevyhasol. Jemne vypracovaná ochrana proti iskrám zabraňuje nekontrolovateľnému lietaniu iskier, a tak zabezpečuje pri ohni potrebné bezpečie. Nádoba na oheň pevne stojí na svojich troch robustných nohách a dá sa pomocou bočných držadiel jednoducho prenášať. Prekrásna nádoba na oheň Versailles od spoločnosti Blumfeldt sa postará o romantické večery vo dvojici a je skvelým, hrejivým partnerom aj pre dlhú noc pri najbližšej letnej párty s priateľmi a rodinou. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Versailles, ohnisko, nádoba na oheň, Ø 60 cm, oceľ, čierne

Blumfeldt Boston, ohnisko, nádoba na oheň, Ø 70 cm, oceľ, čiernené

Blumfeldt Boston, ohnisko, nádoba na oheň, Ø 70 cm, oceľ, čiernené
Detail

Chladné letné noci alebo začiatok jesene Vás už viac neodradia od prežitia neskorých hodín dňa vonku. S niekoľkými horiacimi polenami v nádobe na oheň Blumfeldt Bostone sa terasa premení na obľúbené, príjemne teplé miesto pobytu pre rodinu a priateľov, ktorí spoločne trávia voľný čas zhromaždení okolo ohňa. Večeru vo dvojici pridáva nádoba na oheň extra dávku romantiky. Keď teploty klesnú a fúka ľahký, chladný vietor, rozdúchajte v nádobe na oheň Blumfeldt Bostone s priemerom 70 cm pomocou kutáča a drevených polien pôsobivý oheň, okolo ktorého sa radi zídu Vaši blízki. Užite si prirodzene fascinujúci pohľad do plameňov vďaka vzoru kociek na stenách nádoby a ohrievajte sa pri ohni až do neskorej noci. Pre správnu táborákovú romantiku sa nádoba na oheň perfektne hodí na opekanie chleba na palici alebo marshmallows, a keď oheň dohorí, na chutné zemiaky, pečené v alobale. Kutáč pomáha pri zakladaní ohňa, zatiaľ čo jemne vypracovaná ochrana proti iskrám zabraňuje nekontrolovateľnému lietaniu iskier, a tak zabezpečuje pri ohni potrebné bezpečie. Prežite večer príjemne a štýlovo pri nádobe na oheň Blumfeldt Boston. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Boston, ohnisko, nádoba na oheň, Ø 70 cm, oceľ, čiernené

Blumfeldt Verdon, záhradný krb, oceľový, nehrdzavejúci, ohňovzdorný, čierny

Blumfeldt Verdon, záhradný krb, oceľový, nehrdzavejúci, ohňovzdorný, čierny
Detail

Príjemné teplo v chladných hodinách: záhradný krb Blumfeldt Verdon očarí otvoreným ohňom a štýlovým vzhľadom.Záhradný krb Verdon je vyrobený kompletne z ohňovzdornej ocele. Vytvára mimoriadne príjemnú atmosféru vďaka koncepcii FireView s otvoreným ohniskom. Na založenie príjemného ohníka v exteriéri je možné použiť uhlie, drevo alebo drevené uhlie. Robustná základňa zaručuje v každej chvíli stabilitu a a bezpečnosť proti prevráteniu na zvolenom mieste. Vďaka svojmu zakrivenému dizajnu terasový krb Verdon nielen silno hreje, ale stáva sa aj moderným pútavým prvkom na akomkoľvek mieste. Pre pohodlné čistenie je súčasťou balenia aj nádoba na popol s príslušným roštom na drevené uhlie.Praskajúca atmosféra v exteriéri: záhradný krb Blumfeldt Verdon presvedčí ako bezpečné ohnisko, spoľahlivý tvorca tepla a pôsobivý doplnok. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Verdon, záhradný krb, oceľový, nehrdzavejúci, ohňovzdorný, čierny

Cattara Kryt ohniska, 93 x 58 cm

Detail

Kryt z odolného 100% polyesteru je navrhnutý tak, aby chránil prenosné ohnisko proti nepriaznivým poveternostným vplyvom, keď práve nie je používané. Vnútorná strana je opatrená mäkkou vrstvou, ktorá je šetrná k zakrytému ohnisku.Kryt je navrhnutý na univerzálne použitie a je možné ho využiť na ohnisko do priemeru 93 cm a výšky 58 cm. Je opatrený v spodnej časti šnúrou so sťahovadlom pre dostatočné zaistenie. Ohnisko tak zostane zakryté aj pri nepriaznivom počasí. (4home.sk)

Podobné produkty ako Cattara Kryt ohniska, 93 x 58 cm

Blumfeldt Firebowl Savage Lid, kryt na ohnisko, 40 cm, oceľ, drevené držadlo

Blumfeldt Firebowl Savage Lid, kryt na ohnisko, 40 cm, oceľ, drevené držadlo
Detail

Kvalitný kryt blumfeldt Firebowl Savage Lid zdokonaľuje tvoje ohnisko, pretože ho perfektne zakrýva. Keď ohnisko nepoužívaš, zatvor ho, aby vyzeralo ešte štýlovejšie. Vrchnák ohniska zaujme elegantným dizajnom a vytvára moderný kontrast povrchom v jednoduchej čiernej farbe a rukoväťou z krásneho dreva. Drevená rúčka ti navyše umožňuje veľmi pohodlnú manipuláciu, pretože drevo sa zohrieva veľmi pomaly.Tento kryt ti ponúkne ďalšiu výhodu, keď chceš uhasiť oheň v nádobe. Teraz je to možné úplne bez vody. Jednoducho na ohnisko polož vrchnák a pomaly uhas oheň. Vďaka presnému tvaru kryt tesne uzavrie ohnisko. Dovnútra sa preto nedostane kyslík, vnútri nie je žiadny pohyb vzduchu a oheň úplne sám zhasne. Vďaka oceľovému materiálu je vrchnák veľmi odolný a robustný.Kryt blumfeldt Firebowl Savage Lid je dokonalým doplnkom k tvojmu ohnisku Savage. Chráni ho a postará sa o samovoľné uhasenie ohňa. Skompletizuj svoje ohnisko presne sediacim krytom na ohnisko! (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Firebowl Savage Lid, kryt na ohnisko, 40 cm, oceľ, drevené držadlo

Blumfeldt Firebowl Savage Lid, kryt na ohnisko, 40 cm, oceľ, drevené držadlo

Blumfeldt Firebowl Savage Lid, kryt na ohnisko, 40 cm, oceľ, drevené držadlo
Detail

Kvalitný kryt blumfeldt Firebowl Savage Lid zdokonaľuje tvoje ohnisko, pretože ho perfektne zakrýva. Keď ohnisko nepoužívaš, zatvor ho, aby vyzeralo ešte štýlovejšie. Vrchnák ohniska zaujme elegantným dizajnom a vytvára moderný kontrast povrchom v jednoduchej čiernej farbe a rukoväťou z krásneho dreva. Drevená rúčka ti navyše umožňuje veľmi pohodlnú manipuláciu, pretože drevo sa zohrieva veľmi pomaly.Tento kryt ti ponúkne ďalšiu výhodu, keď chceš uhasiť oheň v nádobe. Teraz je to možné úplne bez vody. Jednoducho na ohnisko polož vrchnák a pomaly uhas oheň. Vďaka presnému tvaru kryt tesne uzavrie ohnisko. Dovnútra sa preto nedostane kyslík, vnútri nie je žiadny pohyb vzduchu a oheň úplne sám zhasne. Vďaka oceľovému materiálu je vrchnák veľmi odolný a robustný.Kryt blumfeldt Firebowl Savage Lid je dokonalým doplnkom k tvojmu ohnisku Savage. Chráni ho a postará sa o samovoľné uhasenie ohňa. Skompletizuj svoje ohnisko presne sediacim krytom na ohnisko! (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Firebowl Savage Lid, kryt na ohnisko, 40 cm, oceľ, drevené držadlo

Blumfeldt Titus, záhradný krb, liatina, 360° FireView, nehrdzavejúci, stabilný

Blumfeldt Titus, záhradný krb, liatina, 360° FireView, nehrdzavejúci, stabilný
Detail

Keď sa na terase alebo v záhrade ochladí, záhradný krb Blumfeldt Titus prináša do chladných hodín príjemné teplo a očarí Vás svojím otvoreným ohňom. Uvoľnená atmosféra táboráku so žiarou plápolajúceho ohňa doma: so záhradným krbom Titus to nie je žiaden problém. Stabilný terasový krb je vyrobený kompletne z liatiny a zapôsobí svojím antickým dizajnom. Veľkou rýchlosťou šíri príjemné teplo a ponúka prekrásne plamene vďaka 360° FireView: stačí zapáliť drevené polená vo vnútri a môžete si vychutnávať teplo a oheň po celé hodiny, 360° mriežka zabráni šíreniu iskier a súčasne umožňuje fascinujúci pohľad do ohňa zo všetkých strán. Vďaka svojmu štýlovému dizajnu záhradný krb Titus nie len že výkonne ohrieva, ale hodinám stráveným v prírode dodáva aj jedinečnú atmosféru a na každom mieste sa z neho stane rustikálny pútač pozornosti. Samozrejme, bolo myslené na všetko: pokiaľ krb nie je v prevádzke, k dispozícii máte kryt na ochranu pred dažďom. Bezpečný táborák pre príjemné teplo a plápolajúce plamene: čistá útulnosť so štýlovým záhradným krbom Titus od spoločnosti Blumfeldt. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Titus, záhradný krb, liatina, 360° FireView, nehrdzavejúci, stabilný

Blumfeldt Essos, záhradný krb, záhradné kachle, na drevo, Ø 45 cm, mriežkovitá stena, oceľový plech, čierny

Blumfeldt Essos, záhradný krb, záhradné kachle, na drevo, Ø 45 cm, mriežkovitá stena, oceľový plech, čierny
Detail

Oddnes bude teplo - prinajmenšom v záhrade alebo na terase, pretože záhradné kachle Blumfeldt Essos prinášajú hrejivé teplo do chladných hodín.Uvoľnená atmosféra pri táboráku a pukotajúcim ohňom: záhradná pec Blumfeldt Essos dokonale splní túto idylu. Vo vnútornej komôrke s priemerom 45 cm veselo tancujú plamene, ktoré vás rýchlo zohrejú aj v chladných hodinách na balkóne či v záhrade. Komôrka je po svojom obvode tvorená z mriežkovitej steny, aby z každého uhla bolo možné sledovať pukotajúci oheň. Oceľový plech s minimálnou hrúbkou 5 mm poskytuje piecke vysokú stabilitu a rovnomerné vyžarovanie tepla do všetkých strán. Čierna, teplovzdorná povrchová vrstva zároveň prepožičiava piecke rustikálny výzor, ktorý ešte viac podčiarkuje zastrešený komín. Vyvýšená ohnisková komôrka je navyše šetrná k tráve a podlahe.Bezpečný táborák na príjemné zohriatie a pukotajúce plamene. Útulnosť vďaka záhradnej peci Blumfeldt Essos. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Essos, záhradný krb, záhradné kachle, na drevo, Ø 45 cm, mriežkovitá stena, oceľový plech, čierny

Blumfeldt Essos, záhradný krb, záhradné kachle, na drevo, Ø 45 cm, mriežkovitá stena, oceľový plech, čierny

Blumfeldt Essos, záhradný krb, záhradné kachle, na drevo, Ø 45 cm, mriežkovitá stena, oceľový plech, čierny
Detail

Oddnes bude teplo - prinajmenšom v záhrade alebo na terase, pretože záhradné kachle Blumfeldt Essos prinášajú hrejivé teplo do chladných hodín.Uvoľnená atmosféra pri táboráku a pukotajúcim ohňom: záhradná pec Blumfeldt Essos dokonale splní túto idylu. Vo vnútornej komôrke s priemerom 45 cm veselo tancujú plamene, ktoré vás rýchlo zohrejú aj v chladných hodinách na balkóne či v záhrade. Komôrka je po svojom obvode tvorená z mriežkovitej steny, aby z každého uhla bolo možné sledovať pukotajúci oheň. Oceľový plech s minimálnou hrúbkou 5 mm poskytuje piecke vysokú stabilitu a rovnomerné vyžarovanie tepla do všetkých strán. Čierna, teplovzdorná povrchová vrstva zároveň prepožičiava piecke rustikálny výzor, ktorý ešte viac podčiarkuje zastrešený komín. Vyvýšená ohnisková komôrka je navyše šetrná k tráve a podlahe.Bezpečný táborák na príjemné zohriatie a pukotajúce plamene. Útulnosť vďaka záhradnej peci Blumfeldt Essos. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Essos, záhradný krb, záhradné kachle, na drevo, Ø 45 cm, mriežkovitá stena, oceľový plech, čierny

Landmann Rošt na varenie 58 x 30 cm, chrómovaný

Detail

Rošt z pochrómovanej ocele. Priemer drôtu: 5 mm Dĺžka: 30 cm Šírka: 58 cm Výška: 0,5 cm Hmotnosť: 1,8 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Landmann Rošt na varenie 58 x 30 cm, chrómovaný

Blumfeldt Volantis, záhradný krb, záhradná pec, na drevo, 360° ohnisková komôrka, Ø 45 cm, oceľový plech, čierny

Blumfeldt Volantis, záhradný krb, záhradná pec, na drevo, 360° ohnisková komôrka, Ø 45 cm, oceľový plech, čierny
Detail

Oddnes bude teplo - prinajmenšom v záhrade alebo na terase, pretože záhradné kachle Blumfeldt Volantis prinášajú hrejivé teplo do chladných hodín.Uvoľnená atmosféra pri táboráku a pukotajúcim ohňom: záhradná pec Blumfeldt Volantis dokonale splní túto idylu. Vo vnútornej komôrke s priemerom 45 cm veselo tancujú plamene, ktoré vás rýchlo zohrejú aj v chladných hodinách na balkóne či v záhrade. Komôrka obsahuje po svojom obvode otvory, aby z každého uhla bolo možné sledovať pukotajúci oheň. Oceľový plech s minimálnou hrúbkou 5 mm poskytuje piecke vysokú stabilitu a rovnomerné vyžarovanie tepla do všetkých strán. Čierna, teplovzdorná povrchová vrstva zároveň prepožičiava piecke rustikálny výzor, ktorý ešte viac podčiarkuje zastrešený komín. Vyvýšená ohnisková komôrka je navyše šetrná k tráve a podlahe.Bezpečný táborák na príjemné zohriatie a pukotajúce plamene. Útulnosť vďaka záhradnej peci Blumfeldt Volantis. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Volantis, záhradný krb, záhradná pec, na drevo, 360° ohnisková komôrka, Ø 45 cm, oceľový plech, čierny

Blumfeldt Modena, záhradné lehátko, 64 x 85 x 170 cm, hliník/oceľ, čierne

Blumfeldt Modena, záhradné lehátko, 64 x 85 x 170 cm, hliník/oceľ, čierne
Detail

Slnko s nadšením žiari na nohy, brucho a aj na chrbát. Pôžitkársky si oddýchnuť na ležadle Blumfeldt Modena - v záhrade, na terase alebo na balkóne. S Blumfeldt Modena záhradný ležadlom si slnko užívate pohodlne. Vďaka polyesterovej mriežkovanej tkanine oddychujete na 1,7 m dlhej ploche na ležanie ako v oblakoch. Aby sme vyhoveli všetkým nárokom, je možné nastaviť si operadlá v siedmich pozíciách od sedacej po ležiacu - úplne podľa vlastnej chuti. Mriežkovaná tkanina je odolná voči poveternostným vplyvom a rýchlo vyschne. Tak je ležadlo kedykoľvek pripravené na použitie pri opaľovaní. Pri všetkom luxuse nevyjde ani dlhodobá úžitková hodnota nakrátko: konštrukcia je zhotovená z kombinácie oceľových a hliníkových rúrok, ktoré sú nanajvýš stabilné. Práškové lakovanie kovových častí sa postará o dodatočnú odolnosť voči poveternostným vplyvom a ľahko sa čistí. Vyjdite na slnko a získajte bronz. S Blumfeldt Modena ležadlom uvoľnene počas leta. Dostupné farby: čierna, sivá (produkt 10031442). (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Modena, záhradné lehátko, 64 x 85 x 170 cm, hliník/oceľ, čierne

Blumfeldt Modena, záhradné lehátko, 64 x 85 x 170 cm, hliník/oceľ, čierne

Blumfeldt Modena, záhradné lehátko, 64 x 85 x 170 cm, hliník/oceľ, čierne
Detail

Slnko s nadšením žiari na nohy, brucho a aj na chrbát. Pôžitkársky si oddýchnuť na ležadle Blumfeldt Modena - v záhrade, na terase alebo na balkóne. S Blumfeldt Modena záhradný ležadlom si slnko užívate pohodlne. Vďaka polyesterovej mriežkovanej tkanine oddychujete na 1,7 m dlhej ploche na ležanie ako v oblakoch. Aby sme vyhoveli všetkým nárokom, je možné nastaviť si operadlá v siedmich pozíciách od sedacej po ležiacu - úplne podľa vlastnej chuti. Mriežkovaná tkanina je odolná voči poveternostným vplyvom a rýchlo vyschne. Tak je ležadlo kedykoľvek pripravené na použitie pri opaľovaní. Pri všetkom luxuse nevyjde ani dlhodobá úžitková hodnota nakrátko: konštrukcia je zhotovená z kombinácie oceľových a hliníkových rúrok, ktoré sú nanajvýš stabilné. Práškové lakovanie kovových častí sa postará o dodatočnú odolnosť voči poveternostným vplyvom a ľahko sa čistí. Vyjdite na slnko a získajte bronz. S Blumfeldt Modena ležadlom uvoľnene počas leta. Dostupné farby: čierna, sivá (produkt 10031442). (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Modena, záhradné lehátko, 64 x 85 x 170 cm, hliník/oceľ, čierne

BLUMFELDT MERANO, OHNISKO, 75X75 CM, GRILOVACI ROST, DLAZDICOVY DIZAJN, OCEL, CIERNENE, 10030246

BLUMFELDT MERANO, OHNISKO, 75X75 CM, GRILOVACI ROST, DLAZDICOVY DIZAJN, OCEL, CIERNENE, 10030246
Detail

NÁDOBA NA OHEŇ. Dekoratívna nádoba na oheň pre romantickú atmosférou pri táboráku vo večernej záhrade.. Veľká nádoba na oheň z ocele v stredomorskom štýle s kachličkovým dizajnom, s 75 x 75 cm ohniskom a štyrmi pevnými (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BLUMFELDT MERANO, OHNISKO, 75X75 CM, GRILOVACI ROST, DLAZDICOVY DIZAJN, OCEL, CIERNENE, 10030246
Vintage nástenné hodiny 30 cm kvetina (50625), Dimavery SP-30 Vintage, Poduška na pohovku z paliet sivá károvaná 58 x 58 x 10 cm (314647), Xbox – Gaming Locker (5056280422525), VERSACE Eros Flame EdP 30 ml (8011003845330), Blumfeldt Andros (4060656500428), Blumfeldt Corinth (10039408), Blumfeldt Pilos (4060656500350), Blumfeldt Retiro (4260457489346), Blumfeldt Caruso (4060656152016), Blumfeldt Vitina (4060656500398), Blumfeldt Evora (4060656156182), Blumfeldt Vitina (4060656500404), Blumfeldt Donau (4260552214539), Poduška na záhradné ležadlo červená 186 x 58 x 4 cm (314164), Ohnisko MASTER Haiti 60 cm (MSRzohn7nad), Ohnisko MASTER Palma 80 cm (MSRzohn10nad), Ohnisko MASTER Bali 60 cm (MSRzohn4nad), Poduška na záhradné ležadlo vzor listov 186 x 58 x 4 cm (314170), MPOW Flame Lite (MPO-FLAME-LITE-B), Star Trek - Yellow - Gaming Locker (5056280445357), Star Trek - Blue - Gaming Locker (5056280445333), Blumfeldt Retiro čierne (4260457489315), Blumfeldt Santorini hnedé (4260509684170), Blumfeldt Fireball Rust (4060656449291), Blumfeldt Fireball Rust (4060656449307), Blumfeldt Savage 2.0 (4060656451874), Lund Záhradné ohnisko oceľové 52 cm (5906083059384), Savánek & Hebounek 30 cm x 30 cm – přířezy (200 ks) (SHP3030), Nočné stolíky, 2 ks, biele, 30 x 30 x 40 cm, drevotrieska (800514)