Blumfeldt sri lanka swing, hojdacia siet, ocelovy ram, nosnost max. 160 kg, pruhovana, 10033371

Produkt Blumfeldt sri lanka swing, hojdacia siet, ocelovy ram, nosnost max. 160 kg, pruhovana, 10033371 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Blumfeldt sri lanka swing, hojdacia siet, ocelovy ram, nosnost max. 160 kg, pruhovana, 10033371 upraviť a produkt hľadať znova.

BLUMFELDT SRI LANKA SWING, HOJDACIA SIET, OCELOVY RAM, NOSNOST MAX. 160 KG, PRUHOVANA, 10033371

BLUMFELDT SRI LANKA SWING, HOJDACIA SIET, OCELOVY RAM, NOSNOST MAX. 160 KG, PRUHOVANA, 10033371
Detail

HOJDACIA SIEŤ . Užívajte si s Blumfeldt Sri Lanka Swing hojdacou sieťou jedinečné momenty beztiažovej relaxácie. . Voľne stojaca Blumfeldt Sri Lanka Swing hojdacia sieť pozostáva z odolného oceľového rámu lakovaného (andreashop.sk)

Podobné produkty ako BLUMFELDT SRI LANKA SWING, HOJDACIA SIET, OCELOVY RAM, NOSNOST MAX. 160 KG, PRUHOVANA, 10033371 , Blumfeldt andros (4060656500428)

Blumfeldt Sri Lanka Swing, hojdacia sieť, oceľový rám, nosnosť max. 160 kg, pruhovaná

Blumfeldt Sri Lanka Swing, hojdacia sieť, oceľový rám, nosnosť max. 160 kg, pruhovaná
Detail

Užívajte si s Blumfeldt Sri Lanka Swing hojdacou sieťou jedinečné momenty beztiažovej relaxácie. Voľne stojaca Blumfeldt Sri Lanka Swing hojdacia sieť pozostáva z odolného oceľového rámu lakovaného práškovou metódou, ktorý vďaka svojej nosnej konštrukcii ponúka obzvlášť bezpečné státie. Uprostred oceľových vzpier s kruhovými koncami, ktoré tvoria na oboch stranách koncové body stabilného rámu, je napnutá tkaninová sieť, ktorá sa skladá zo 65% bavlny a 35% polyesteru. Vďaka svojej veľkej ploche 200 x 150 cm ponúka Blumfeldt Sri Lanka Swing hojdacia sieť dostatok miesta pre radosť z relaxačného ležania do maximálnej nosnosti 160 kg. Hojdacia sieť sa perfektne prispôsobí prirodzenému tvaru tela vďaka konštrukcii Stylish Comfort a ponúka tak maximálny komfort na ležanie. Je vyrobená z odolného a ľahko umývateľného materiálu, a môže byť používaná počas celého leta. Pomocou praktickej prenosnej tašky sa Blumfeldt Sri Lanka Swing hojdacia sieť stane mobilným a flexibilným ostrovom oddychu. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Sri Lanka Swing, hojdacia sieť, oceľový rám, nosnosť max. 160 kg, pruhovaná , Blumfeldt corinth (10039408)

Blumfeldt Sri Lanka Swing, hojdacia sieť, oceľový rám, nosnosť max. 160 kg, pruhovaná

Blumfeldt Sri Lanka Swing, hojdacia sieť, oceľový rám, nosnosť max. 160 kg, pruhovaná
Detail

Užívajte si s Blumfeldt Sri Lanka Swing hojdacou sieťou jedinečné momenty beztiažovej relaxácie. Voľne stojaca Blumfeldt Sri Lanka Swing hojdacia sieť pozostáva z odolného oceľového rámu lakovaného práškovou metódou, ktorý vďaka svojej nosnej konštrukcii ponúka obzvlášť bezpečné státie. Uprostred oceľových vzpier s kruhovými koncami, ktoré tvoria na oboch stranách koncové body stabilného rámu, je napnutá tkaninová sieť, ktorá sa skladá zo 65% bavlny a 35% polyesteru. Vďaka svojej veľkej ploche 200 x 150 cm ponúka Blumfeldt Sri Lanka Swing hojdacia sieť dostatok miesta pre radosť z relaxačného ležania do maximálnej nosnosti 160 kg. Hojdacia sieť sa perfektne prispôsobí prirodzenému tvaru tela vďaka konštrukcii Stylish Comfort a ponúka tak maximálny komfort na ležanie. Je vyrobená z odolného a ľahko umývateľného materiálu, a môže byť používaná počas celého leta. Pomocou praktickej prenosnej tašky sa Blumfeldt Sri Lanka Swing hojdacia sieť stane mobilným a flexibilným ostrovom oddychu. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Sri Lanka Swing, hojdacia sieť, oceľový rám, nosnosť max. 160 kg, pruhovaná , Blumfeldt pilos (4060656500350)

Blumfeldt Garden Grove, záhradné ležadlo, swing bed, oceľový rám, slnečná strecha, polyester

Blumfeldt Garden Grove, záhradné ležadlo, swing bed, oceľový rám, slnečná strecha, polyester
Detail

Užívajte si hojdanie sa s očarujúcou ľahkosťou so záhradnou hojdačkou blumfeldt Garden Grove.Pevný oceľový rám lakovaný práškovou metódou dodáva hojdaciemu ležadlu blumfeldt Garden Grove stabilitu za každých okolností. Extra mäkké ležadlo so 6 cm hrubou výplňou, snímateľným a umývateľným poťahom nie je len obzvlášť odolné, ale ponúka s plochou 148 x 200 cm (ŠxH) miesto pre dve osoby. Dva pevné lanové popruhy umožňujú relaxačné hojdacie pohyby a dodávajú Garden Grove príjemný pocit pohyblivej bez tiaže. Veľkoplošná slnečná strecha poskytuje vždy aj pri silnom slnečnom žiarení spoľahlivo dostatok tieňa. Skrutky z ušľachtilej ocele zaručujú dlhú životnosť konštrukcie, ktorá napriek svojej vysokej stabilite presviedča nízkou hmotnosťou len 30 kg.Blumfeldt Garden Grove Swing Bed sa stará o skvelý komfort pri ležaní vo vzdušnej výške (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Garden Grove, záhradné ležadlo, swing bed, oceľový rám, slnečná strecha, polyester , Blumfeldt retiro (4260457489346)

Blumfeldt Bel Air Mono Swing, hollywoodska hojdačka, oceľový rám, Mono Relax, čierna

Blumfeldt Bel Air Mono Swing, hollywoodska hojdačka, oceľový rám, Mono Relax, čierna
Detail

Oddýchnite si od každodenného života a zažite príjemné hodiny upokojujúceho odpočinku s hollywoodskou hojdačkou Blumfeldt Bel Air Mono Swing. Robustný kovový rám poskytuje hollywoodskej hojdačke Blumfeldt Bel Air Mono Swing v každej chvíli stabilné postavenie. Sedadlo vyrobené z priedušného a ľahko čistiteľného materiálu je nielen mimoriadne odolné, ale tiež ponúka dostatok priestoru pre 2 osoby s plochou 120 x 50 cm (Š x H). Mono Relax konštrukcia hojdačky Bel Air Mono Swing umožňuje uvoľnený hojdací pohyb a stáva sa tak ostrovom odpočinku uprostred rutiny všedných dní. Veľká strieška proti slnku poskytuje spoľahlivý tieň aj pri silnom slnečnom žiarení. Skrutky z ušľachtilej ocele okrem toho zaručujú dlhú životnosť konštrukcie, ktorá napriek svojej vysokej stabilite presvedčí svojou nízkou hmotnosťou 35 kg. Užívajte si s hollywoodskou hojdačkou Blumfeldt Bel Air Mono Swing nádherné momenty oddychu. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Bel Air Mono Swing, hollywoodska hojdačka, oceľový rám, Mono Relax, čierna , Blumfeldt caruso (4060656152016)

Blumfeldt Garden Grove, záhradné ležadlo, swing bed, oceľový rám, slnečná strecha, polyester

Blumfeldt Garden Grove, záhradné ležadlo, swing bed, oceľový rám, slnečná strecha, polyester
Detail

Užívajte si hojdanie sa s očarujúcou ľahkosťou so záhradnou hojdačkou blumfeldt Garden Grove.Pevný oceľový rám lakovaný práškovou metódou dodáva hojdaciemu ležadlu blumfeldt Garden Grove stabilitu za každých okolností. Extra mäkké ležadlo so 6 cm hrubou výplňou, snímateľným a umývateľným poťahom nie je len obzvlášť odolné, ale ponúka s plochou 148 x 200 cm (ŠxH) miesto pre dve osoby. Dva pevné lanové popruhy umožňujú relaxačné hojdacie pohyby a dodávajú Garden Grove príjemný pocit pohyblivej bez tiaže. Veľkoplošná slnečná strecha poskytuje vždy aj pri silnom slnečnom žiarení spoľahlivo dostatok tieňa. Skrutky z ušľachtilej ocele zaručujú dlhú životnosť konštrukcie, ktorá napriek svojej vysokej stabilite presviedča nízkou hmotnosťou len 30 kg.Blumfeldt Garden Grove Swing Bed sa stará o skvelý komfort pri ležaní vo vzdušnej výške (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Garden Grove, záhradné ležadlo, swing bed, oceľový rám, slnečná strecha, polyester , Blumfeldt vitina (4060656500398)

Blumfeldt Palermo, dvojité hojdacie ležadlo, voľne stojace, oceľový rám, vankúš, strecha, sivé

Blumfeldt Palermo, dvojité hojdacie ležadlo, voľne stojace, oceľový rám, vankúš, strecha, sivé
Detail

Oddych ako na dovolenke. Premeň svoj vonkajší priestor na miesto uvoľnenia a oddychu. Prines si domov pocit dovolenky a uži si blahodarný pokoj svojej záhrady alebo terasy na dvojitom hojdacom ležadle blumfeldt Palermo.Voľne stojaci, robustný oceľový rám poskytuje dvojitému hojdaciemu ležadlu blumfeldt Palermo stabilné postavenie a po stresujúcom dni ti bezpečne poskytne zaslúžený odpočinok. Len sa opri, uvoľni sa a nechaj sa unášať jemnými kývavými pohybmi. Plocha ležadla z priedušného a ľahko udržiavateľného materiálu je nielen mimoriadne odolná, ale s plochou 130 x 207 cm (Š x H) tiež ponúka dostatok priestoru pre dvojicu. Dva výškovo nastaviteľné vankúše ti poskytujú individuálne pohodlie. Elegantný dizajn a klasické zafarbenie ti prinášajú 5-hviezdičkový pocit u seba doma. Veľká strieška s rozmerom 200 x 144 cm (Š x H), vyrobená z 180 g/m² polyesteru, ti spoľahlivo poskytne tieň a ochráni aj pred krátkou dažďovou prehánkou. Skrutky z ušľachtilej ocele garantujú dlhú životnosť konštrukcie. Maximálna hmotnosť 45 kg a 4 nohy poskytujú dodatočnú bezpečnosť a stabilitu.Jednoducho si predĺž svoju dovolenku a uži si hodiny odpočinku u seba doma s dvojitým hojdacím ležadlom blumfeldt Umbria. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Palermo, dvojité hojdacie ležadlo, voľne stojace, oceľový rám, vankúš, strecha, sivé , Blumfeldt evora (4060656156182)

IMAO SRI-LANKA

Detail

OSVIEŽOVAČ DO AUTA . Kvalitná francúzska vôňa! Sviežosť v jednom nádychu. Hravá a veselá vôňa - vyčarí úsmev na tvári. Vôňa exotických citrusov, citrónu a mandarinky, s jemným doykom pižma. Osviežovač vzduchu zhotovený z (andreashop.sk)

Podobné produkty ako IMAO SRI-LANKA , Blumfeldt vitina (4060656500404)

Hojdacia sieť s oceľovým stojanom inSPORTline Novelstalk

Detail

Houpací síť s ocelovým stojanem inSPORTline Novelstalk je kvalitní sestava kovové konstrukce s houpací síti, která je ideální pro použití v zahradách, na terasách, balkónech či v relaxačních místnostech. Konstrukce je vyrobená z odolného ocelového rámu lakovaného práškovou metodou, takže zaručuje dlouhou životnost a stabilitu. Houpací síť s maximální nosnosti 120 kg a o rozměrech 200 x 110 cm bude vyhovovat všem typům postav. Příjemný hebký materiál houpací sítě vám zaručí, že se v ní budete cítit velice pohodlně, doslova jako v bavlnce! Síť je dodávána v praktickém přenosném vaku.Technický popis: kvalitní a pevná síť odolná ocelová konstrukce hebká a hustá tkanina jednoduchá montáž praktický přenosný vak materiál tkaniny: 70% bavlna, 30% polyester nosnost: 120 kg rozměry sítě: d200 x š110 cm (délka s lany 290 cm) rozměry konstrukce: 260 x 107 x 100 cm určeno pro jednu osobu certifikace: EN 581 (efitness.sk)

Podobné produkty ako Hojdacia sieť s oceľovým stojanom inSPORTline Novelstalk , Blumfeldt donau (4260552214539)

Srí Lanka (999-00-017-7873-6)

Srí Lanka (999-00-017-7873-6)
Detail

Elektronická kniha - autor Petr Kučera, 86 stran Nová publikace ze série „praktických průvodců“ (Cesta kolem Kuby za 14 dní, Tokio, Thajsko, Malta a Gozo). Tentokrát se může čtenář seznámit s kouzelnou Srí Lankou. (alza.sk)

Podobné produkty ako Srí Lanka (999-00-017-7873-6) , Blumfeldt retiro čierne (4260457489315)

Hojdacia bavlnená sieť 160x80 cm, pre jednu osobu, nosnosť 100 kg

Hojdacia bavlnená sieť 160x80 cm, pre jednu osobu, nosnosť 100 kg
Detail

Závesná hojdacia sieť na záhradu, ako stvorená na dokonalý odpočinok v prírode. Stačí zavesiť dva konce hojdacej siete na stromy alebo záhradné stĺpiky a už si môžete užívať pohodlie a odpočinok. Hojdacia sieť je z veľmi odolného materiálu - husto tkaná bavlna a silne pletené laná, rovnako disponuje aj robustnou rukoväťou. Materiál: bavlna 320g/m2 Celková dĺžka -160 cm Šírka povrchu materiálu - 80 cm Maximálne zaťaženie - 100 kg Materiál - bavlna Farba: modrozelená a červenooranžová Varovanie: Nevystavujte hojdaciu sieť poveternostným podmienkam ako je dážď, sneh, krupobitie; mohlo by dôjsť k deformácii výrobku. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Hojdacia bavlnená sieť 160x80 cm, pre jednu osobu, nosnosť 100 kg , Blumfeldt santorini hnedé (4260509684170)

Srí Lanka - Poznejte (978-80-750-8269-5)

Srí Lanka - Poznejte (978-80-750-8269-5)
Detail

Elektronická kniha , 128 stran, česky Objevte to nejlepší z ostrova plného posvátných míst a nádherné přírody: obdivujte chrámy, svatyně a koloniální architekturu, prozkoumejte národní parky nebo čajovníkové plantáže, odpočiňte si u vody, zahrajte si kriket nebo vyzkoušejte ajurvédskou léčbu. Díky našim praktickým radám poznáte místní kuchyni a dozvíte se, kam vyrazit za nákupy i zábavou. Při svých cestách určitě oceníte podrobnou rozkládací mapu s vyznačenými trasami. (alza.sk)

Podobné produkty ako Srí Lanka - Poznejte (978-80-750-8269-5) , Blumfeldt fireball rust (4060656449291)

Blumfeldt Mauritius, hojdacie ležadlo, so strieškou, ComfortMesh, 180 kg max., vodovzdorné, krémové

Blumfeldt Mauritius, hojdacie ležadlo, so strieškou, ComfortMesh, 180 kg max., vodovzdorné, krémové
Detail

Čistá relaxácia! Či už na balkóne, na terase alebo v záhrade - užite si pocit ako na dovolenke a oddýchnite si s hojdacím ležadlom Blumfeldt Maurtitius. V horúcich letných dňoch poskytuje ľahko nastaviteľná slnečná strieška z polyesteru spoľahlivú ochranu pred UV žiarením a slnkom. Okrem toho podporuje ergonomicky tvarované ležadlo prirodzený tvar chrbtice a ponúka relaxačný priestor z príjemného materiálu ComfortMesh, ktorý je nielen priedušný, odolný voči poveternostným vplyvom, ale vďaka svojej štruktúre sa tiež mimoriadne ľahko udržiava a čistí. Pevný rám z fínskeho borovicového dreva je spoľahlivo chránený pred vonkajšími vplyvmi svojou vodovzdornou lazúrou a poskytuje maximálnu nosnosť 180 kg. Jemne sa kývajúce miesto odpočinku sa vďaka svojmu zvlnenému dizajnu perfektne začlení do každého záhradného prostredia a zaujme svojou jednoduchou eleganciou. Hojdacie ležadlo Mauritius od spoločnosti Blumfeld: ideálna komfortná zóna pre všetkých, ktorí chcú obohatiť svoj každodenný život dovolenkovými momentmi. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Mauritius, hojdacie ležadlo, so strieškou, ComfortMesh, 180 kg max., vodovzdorné, krémové , Blumfeldt fireball rust (4060656449307)

Blumfeldt Mauritius, hojdacie ležadlo, so strieškou, ComfortMesh, 180 kg max., vodovzdorné, krémové

Blumfeldt Mauritius, hojdacie ležadlo, so strieškou, ComfortMesh, 180 kg max., vodovzdorné, krémové
Detail

Čistá relaxácia! Či už na balkóne, na terase alebo v záhrade - užite si pocit ako na dovolenke a oddýchnite si s hojdacím ležadlom Blumfeldt Maurtitius. V horúcich letných dňoch poskytuje ľahko nastaviteľná slnečná strieška z polyesteru spoľahlivú ochranu pred UV žiarením a slnkom. Okrem toho podporuje ergonomicky tvarované ležadlo prirodzený tvar chrbtice a ponúka relaxačný priestor z príjemného materiálu ComfortMesh, ktorý je nielen priedušný, odolný voči poveternostným vplyvom, ale vďaka svojej štruktúre sa tiež mimoriadne ľahko udržiava a čistí. Pevný rám z fínskeho borovicového dreva je spoľahlivo chránený pred vonkajšími vplyvmi svojou vodovzdornou lazúrou a poskytuje maximálnu nosnosť 180 kg. Jemne sa kývajúce miesto odpočinku sa vďaka svojmu zvlnenému dizajnu perfektne začlení do každého záhradného prostredia a zaujme svojou jednoduchou eleganciou. Hojdacie ležadlo Mauritius od spoločnosti Blumfeld: ideálna komfortná zóna pre všetkých, ktorí chcú obohatiť svoj každodenný život dovolenkovými momentmi. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Mauritius, hojdacie ležadlo, so strieškou, ComfortMesh, 180 kg max., vodovzdorné, krémové , Blumfeldt savage 2.0 (4060656451874)

Blumfeldt The Big Easy, hojdacie ležadlo, nepremokavé, 350 kg max., UV ochrana, čierne

Blumfeldt The Big Easy, hojdacie ležadlo, nepremokavé, 350 kg max., UV ochrana, čierne
Detail

Čistá relaxácia! Premeňte svoj domov s hojdacím ležadlom Blumfeldt The Big Easy na ostrov oddychu. Oáza spokojnosti má pevný, nehrdzavejúci hliníkový rám, ktorý je chránený pred vonkajšími vplyvmi práškovým lakovaním. Základná kostra je potiahnutá nepremokavou strechou a miestom na ležanie (D x Š: 200 cm x 130 cm) pre 2 osoby a má nosnosť až 350 kg. Hojdacie miesto oddychu perfektne zapadne vďaka svojmu zvlnenému dizajnu do akéhokoľvek prostredia záhrady a ponúka v horúcich letných dňoch spoľahlivú ochranu proti UV žiareniu a tiež ochranu pred slnkom vďaka svojej zakrivenej streche proti tieňu, ktorú možno v prípade potreby odobrať. Stojanové zariadenie chránené penou je vhodné pre všetky podlahové krytiny, čo umožňuje vnútorné aj vonkajšie použitie zariadenia. Okrem toho podporuje ergonomicky tvarované ležadlo prirodzený tvar chrbtice a ponúka 2 osobám relaxačný priestor z príjemného materiálu ComfortMesh, ktoré sa mimoriadne ľahko udržiava a čistí vďaka svojej štruktúre. Hojdacie ležadlo Blumfeldt The Big Easy je ideálnou komfortnou zónou pre tých, ktorí chcú obohatiť svoj každodenný život o nádherné prázdninové okamihy. Dostupné verzie: čierna, strieborná (produkt: 10032241) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt The Big Easy, hojdacie ležadlo, nepremokavé, 350 kg max., UV ochrana, čierne , Hojdacia doska (8590331219841)

Blumfeldt The Big Easy, hojdacie ležadlo, nepremokavé, 350 kg max., UV ochrana, strieborné

Blumfeldt The Big Easy, hojdacie ležadlo, nepremokavé, 350 kg max., UV ochrana, strieborné
Detail

Čistá relaxácia! Premeňte svoj domov s hojdacím ležadlom Blumfeldt The Big Easy na ostrov oddychu. Oáza spokojnosti má pevný, nehrdzavejúci hliníkový rám, ktorý je chránený pred vonkajšími vplyvmi práškovým lakovaním. Základná kostra je potiahnutá nepremokavou strechou a miestom na ležanie (D x Š: 200 cm x 130 cm) pre 2 osoby a má nosnosť až 350 kg. Hojdacie miesto oddychu perfektne zapadne vďaka svojmu zvlnenému dizajnu do akéhokoľvek prostredia záhrady a ponúka v horúcich letných dňoch spoľahlivú ochranu proti UV žiareniu a tiež ochranu pred slnkom vďaka svojej zakrivenej streche proti tieňu, ktorú možno v prípade potreby odobrať. Stojanové zariadenie chránené penou je vhodné pre všetky podlahové krytiny, čo umožňuje vnútorné aj vonkajšie použitie zariadenia. Okrem toho podporuje ergonomicky tvarované ležadlo prirodzený tvar chrbtice a ponúka 2 osobám relaxačný priestor z príjemného materiálu ComfortMesh, ktoré sa mimoriadne ľahko udržiava a čistí vďaka svojej štruktúre. Hojdacie ležadlo Blumfeldt The Big Easy je ideálnou komfortnou zónou pre tých, ktorí chcú obohatiť svoj každodenný život o nádherné prázdninové okamihy. Dostupné verzie: strieborná, čierna (produkt: 10032240) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt The Big Easy, hojdacie ležadlo, nepremokavé, 350 kg max., UV ochrana, strieborné , Blumfeldt desert rust square (4060656451409)

Blumfeldt The Big Easy, hojdacie ležadlo, nepremokavé, 350 kg max., UV ochrana, čierne

Blumfeldt The Big Easy, hojdacie ležadlo, nepremokavé, 350 kg max., UV ochrana, čierne
Detail

Čistá relaxácia! Premeňte svoj domov s hojdacím ležadlom Blumfeldt The Big Easy na ostrov oddychu. Oáza spokojnosti má pevný, nehrdzavejúci hliníkový rám, ktorý je chránený pred vonkajšími vplyvmi práškovým lakovaním. Základná kostra je potiahnutá nepremokavou strechou a miestom na ležanie (D x Š: 200 cm x 130 cm) pre 2 osoby a má nosnosť až 350 kg. Hojdacie miesto oddychu perfektne zapadne vďaka svojmu zvlnenému dizajnu do akéhokoľvek prostredia záhrady a ponúka v horúcich letných dňoch spoľahlivú ochranu proti UV žiareniu a tiež ochranu pred slnkom vďaka svojej zakrivenej streche proti tieňu, ktorú možno v prípade potreby odobrať. Stojanové zariadenie chránené penou je vhodné pre všetky podlahové krytiny, čo umožňuje vnútorné aj vonkajšie použitie zariadenia. Okrem toho podporuje ergonomicky tvarované ležadlo prirodzený tvar chrbtice a ponúka 2 osobám relaxačný priestor z príjemného materiálu ComfortMesh, ktoré sa mimoriadne ľahko udržiava a čistí vďaka svojej štruktúre. Hojdacie ležadlo Blumfeldt The Big Easy je ideálnou komfortnou zónou pre tých, ktorí chcú obohatiť svoj každodenný život o nádherné prázdninové okamihy. Dostupné verzie: čierna, strieborná (produkt: 10032241) (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt The Big Easy, hojdacie ležadlo, nepremokavé, 350 kg max., UV ochrana, čierne , Hojdacia doska plastová (5905914008607)

Blumfeldt The Big Easy, hojdacie ležadlo, nepremokavé, 350 kg max., UV ochrana, strieborné

Blumfeldt The Big Easy, hojdacie ležadlo, nepremokavé, 350 kg max., UV ochrana, strieborné
Detail

Čistá relaxácia! Premeňte svoj domov s hojdacím ležadlom Blumfeldt The Big Easy na ostrov oddychu. Oáza spokojnosti má pevný, nehrdzavejúci hliníkový rám, ktorý je chránený pred vonkajšími vplyvmi práškovým lakovaním. Základná kostra je potiahnutá nepremokavou strechou a miestom na ležanie (D x Š: 200 cm x 130 cm) pre 2 osoby a má nosnosť až 350 kg. Hojdacie miesto oddychu perfektne zapadne vďaka svojmu zvlnenému dizajnu do akéhokoľvek prostredia záhrady a ponúka v horúcich letných dňoch spoľahlivú ochranu proti UV žiareniu a tiež ochranu pred slnkom vďaka svojej zakrivenej streche proti tieňu, ktorú možno v prípade potreby odobrať. Stojanové zariadenie chránené penou je vhodné pre všetky podlahové krytiny, čo umožňuje vnútorné aj vonkajšie použitie zariadenia. Okrem toho podporuje ergonomicky tvarované ležadlo prirodzený tvar chrbtice a ponúka 2 osobám relaxačný priestor z príjemného materiálu ComfortMesh, ktoré sa mimoriadne ľahko udržiava a čistí vďaka svojej štruktúre. Hojdacie ležadlo Blumfeldt The Big Easy je ideálnou komfortnou zónou pre tých, ktorí chcú obohatiť svoj každodenný život o nádherné prázdninové okamihy. Dostupné verzie: strieborná, čierna (produkt: 10032240) (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt The Big Easy, hojdacie ležadlo, nepremokavé, 350 kg max., UV ochrana, strieborné , Drevená hojdacia doštička (8592190110031)

Blumfeldt California Dreaming, záhradné ležadlo, čalúnenie, oceľový rám, čierne

Blumfeldt California Dreaming, záhradné ležadlo, čalúnenie, oceľový rám, čierne
Detail

Ležadlo na opaľovanie Blumfeldt California Dreaming robí jarné a letné sny skutočnosťou a všetkých milovníkov slnka presvedčí čalúnenou plochou ležadla a mäkkým odnímateľným vankúšom. Pri spracovaní venovala značka Blumfeldt pozornosť nielen vysokej kvalite, ale aj maximálnemu pohodliu: systém PureRelaxation System zaujme ergonomickým dizajnom a 4 cm vysokým čalúnením. Rám je vyrobený z pevných oceľových rúrok, ktoré poskytujú ležadlu stabilné postavenie. Odnímateľný a výškovo nastaviteľný vankúšik s elastickou gumičkou tiež zabezpečuje mimoriadne pohodlné používanie. Okrem elegantného a luxusného vzhľadu umožňuje ležadlo na opaľovanie s výškovo nastaviteľným operadlom vždy tú správnu polohu a pohodlné sedenie. Sklopené ležadlo California Dreaming od spoločnosti Blumfeldt zaberá málo miesta a dá sa rozložiť v niekoľkých jednoduchých krokoch. Vďaka nepremokavému a priedušnému materiálu dokáže odolávať vetru a počasiu, čo ho robí ideálnym na vonkajšie použitie. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt California Dreaming, záhradné ležadlo, čalúnenie, oceľový rám, čierne , Sades battle ram (sa-d10)

Blumfeldt California Dreaming, záhradné ležadlo, čalúnenie, oceľový rám, sivé

Blumfeldt California Dreaming, záhradné ležadlo, čalúnenie, oceľový rám, sivé
Detail

Ležadlo na opaľovanie Blumfeldt California Dreaming robí jarné a letné sny skutočnosťou a všetkých milovníkov slnka presvedčí čalúnenou plochou ležadla a mäkkým odnímateľným vankúšom. Pri spracovaní venovala značka Blumfeldt pozornosť nielen vysokej kvalite, ale aj maximálnemu pohodliu: systém PureRelaxation System zaujme ergonomickým dizajnom a 4 cm vysokým čalúnením. Rám je vyrobený z pevných oceľových rúrok, ktoré poskytujú ležadlu stabilné postavenie. Odnímateľný a výškovo nastaviteľný vankúšik s elastickou gumičkou tiež zabezpečuje mimoriadne pohodlné používanie. Okrem elegantného a luxusného vzhľadu umožňuje ležadlo na opaľovanie s výškovo nastaviteľným operadlom vždy tú správnu polohu a pohodlné sedenie. Sklopené ležadlo California Dreaming od spoločnosti Blumfeldt zaberá málo miesta a dá sa rozložiť v niekoľkých jednoduchých krokoch. Vďaka nepremokavému a priedušnému materiálu dokáže odolávať vetru a počasiu, čo ho robí ideálnym na vonkajšie použitie. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt California Dreaming, záhradné ležadlo, čalúnenie, oceľový rám, sivé , Srí lanka (999-00-017-7873-6)

Blumfeldt California Dreaming, záhradné ležadlo, čalúnenie, oceľový rám, sivé

Blumfeldt California Dreaming, záhradné ležadlo, čalúnenie, oceľový rám, sivé
Detail

Ležadlo na opaľovanie Blumfeldt California Dreaming robí jarné a letné sny skutočnosťou a všetkých milovníkov slnka presvedčí čalúnenou plochou ležadla a mäkkým odnímateľným vankúšom. Pri spracovaní venovala značka Blumfeldt pozornosť nielen vysokej kvalite, ale aj maximálnemu pohodliu: systém PureRelaxation System zaujme ergonomickým dizajnom a 4 cm vysokým čalúnením. Rám je vyrobený z pevných oceľových rúrok, ktoré poskytujú ležadlu stabilné postavenie. Odnímateľný a výškovo nastaviteľný vankúšik s elastickou gumičkou tiež zabezpečuje mimoriadne pohodlné používanie. Okrem elegantného a luxusného vzhľadu umožňuje ležadlo na opaľovanie s výškovo nastaviteľným operadlom vždy tú správnu polohu a pohodlné sedenie. Sklopené ležadlo California Dreaming od spoločnosti Blumfeldt zaberá málo miesta a dá sa rozložiť v niekoľkých jednoduchých krokoch. Vďaka nepremokavému a priedušnému materiálu dokáže odolávať vetru a počasiu, čo ho robí ideálnym na vonkajšie použitie. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt California Dreaming, záhradné ležadlo, čalúnenie, oceľový rám, sivé , Bikeservice spojka brzdového lanka m6 (m016-168)

Blumfeldt California Dreaming, záhradné ležadlo, čalúnenie, oceľový rám, čierne

Blumfeldt California Dreaming, záhradné ležadlo, čalúnenie, oceľový rám, čierne
Detail

Ležadlo na opaľovanie Blumfeldt California Dreaming robí jarné a letné sny skutočnosťou a všetkých milovníkov slnka presvedčí čalúnenou plochou ležadla a mäkkým odnímateľným vankúšom. Pri spracovaní venovala značka Blumfeldt pozornosť nielen vysokej kvalite, ale aj maximálnemu pohodliu: systém PureRelaxation System zaujme ergonomickým dizajnom a 4 cm vysokým čalúnením. Rám je vyrobený z pevných oceľových rúrok, ktoré poskytujú ležadlu stabilné postavenie. Odnímateľný a výškovo nastaviteľný vankúšik s elastickou gumičkou tiež zabezpečuje mimoriadne pohodlné používanie. Okrem elegantného a luxusného vzhľadu umožňuje ležadlo na opaľovanie s výškovo nastaviteľným operadlom vždy tú správnu polohu a pohodlné sedenie. Sklopené ležadlo California Dreaming od spoločnosti Blumfeldt zaberá málo miesta a dá sa rozložiť v niekoľkých jednoduchých krokoch. Vďaka nepremokavému a priedušnému materiálu dokáže odolávať vetru a počasiu, čo ho robí ideálnym na vonkajšie použitie. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt California Dreaming, záhradné ležadlo, čalúnenie, oceľový rám, čierne , Bikeservice spojka brzdového lanka m5 (m016-167)

Delphin oceľové lanko bomb! s krimp. svorkami 7 vlákien 10 m-nosnosť 9 kg

Delphin oceľové lanko bomb! s krimp. svorkami 7 vlákien 10 m-nosnosť 9 kg
Detail

Vyznačuje sa veľmi jemným povrchom a vysokou nosnosťou a odolnosťou voči mechanickému poškodeniu. Lanko je jemné, skvelo sa s ním pracuje a umožňuje dokonalú prezentáciu vašej nástrahy vo vode. Toto lanko neprehryznú ani tie najväčšie vodné predátory! Lanko BOMB! je balené v nedelenom návine až 10m! Špeciálny typ balenia na uzavretom kotúči umožňuje vytiahnuť len takú dĺžku lanka, akú práve potrebujete. Zvyšné lanko sa nerozmotáva a ostáva navinuté až do najbližšieho použitia! Navyše je súčasťou balenia aj 10 krimpovacích svoriek príslušného rozmeru. To umožňuje jednoduché vytváranie oceľových nadväzcov rôznych typov a dĺžok presne podľa vašich potrieb. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin oceľové lanko bomb! s krimp. svorkami 7 vlákien 10 m-nosnosť 9 kg , Detská hojdacia kruhová rohož (4019359827257)

Delphin oceľové lanko bomb! s krimp. svorkami 7 vlákien 10 m-nosnosť 14 kg

Delphin oceľové lanko bomb! s krimp. svorkami 7 vlákien 10 m-nosnosť 14 kg
Detail

Vyznačuje sa veľmi jemným povrchom a vysokou nosnosťou a odolnosťou voči mechanickému poškodeniu. Lanko je jemné, skvelo sa s ním pracuje a umožňuje dokonalú prezentáciu vašej nástrahy vo vode. Toto lanko neprehryznú ani tie najväčšie vodné predátory! Lanko BOMB! je balené v nedelenom návine až 10m! Špeciálny typ balenia na uzavretom kotúči umožňuje vytiahnuť len takú dĺžku lanka, akú práve potrebujete. Zvyšné lanko sa nerozmotáva a ostáva navinuté až do najbližšieho použitia! Navyše je súčasťou balenia aj 10 krimpovacích svoriek príslušného rozmeru. To umožňuje jednoduché vytváranie oceľových nadväzcov rôznych typov a dĺžok presne podľa vašich potrieb. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin oceľové lanko bomb! s krimp. svorkami 7 vlákien 10 m-nosnosť 14 kg , Hojdacia drevená doska xl (en1100_sed)

Delphin oceľové lanko bomb! s krimp. svorkami 7 vlákien 10 m-nosnosť 18 kg

Delphin oceľové lanko bomb! s krimp. svorkami 7 vlákien 10 m-nosnosť 18 kg
Detail

Vyznačuje sa veľmi jemným povrchom a vysokou nosnosťou a odolnosťou voči mechanickému poškodeniu. Lanko je jemné, skvelo sa s ním pracuje a umožňuje dokonalú prezentáciu vašej nástrahy vo vode. Toto lanko neprehryznú ani tie najväčšie vodné predátory! Lanko BOMB! je balené v nedelenom návine až 10m! Špeciálny typ balenia na uzavretom kotúči umožňuje vytiahnuť len takú dĺžku lanka, akú práve potrebujete. Zvyšné lanko sa nerozmotáva a ostáva navinuté až do najbližšieho použitia! Navyše je súčasťou balenia aj 10 krimpovacích svoriek príslušného rozmeru. To umožňuje jednoduché vytváranie oceľových nadväzcov rôznych typov a dĺžok presne podľa vašich potrieb. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin oceľové lanko bomb! s krimp. svorkami 7 vlákien 10 m-nosnosť 18 kg , Hojdacia drevená doska dúhová (en1070)

Blumfeldt Westwood, hojdacie ležadlo, ergonomické, hliníkový rám, zelené

Blumfeldt Westwood, hojdacie ležadlo, ergonomické, hliníkový rám, zelené
Detail

Sadnite si, zhlboka sa nadýchnite a užívajte si. Blumfeld Weswood Rocking Chair urobí zo záhrady, balkónu či terasy relaxačnú oázu. Elegantný dizajn hojdacieho ležadla dokonale zapadne do akéhokoľvek vonkajšieho prostredia a zaujme svojou jednoduchou eleganciou. Hojdacie ležadlo ponúka relaxačnú plochu z priedušného materiálu Comfort Mesh, čo je ideálne počas teplých slnečných dní. Vďaka textilnej štruktúre s jednoduchou údržbou je ľahko umývateľné. Ergonomický tvar v Ergo Comfort dizajne a relaxačný kývavý pohyb prispievajú k regenerácii. Dizajn dopĺňa odnímateľný vankúš, ktorý prináša extra komfort a dopĺňa dizajn Ergo Relax. Stabilný hliníkový rám z vodeodpudivým práškovým lakovaním nie je len robustný, ale aj obzvlášť ľahký a poskytujte hojdaciemu ležadlu veľkú stabilitu. Gumové chrániče sú šetrné k podlahe a poskytujú jemný hojdací pohyb, zatiaľ čo sa gumové poťahy na vrchnej časti rámu starajú o to, aby ste si ruky mohli pohodlne položiť. Čistá relaxácia: S hojdacím ležadlom značky Blumenfeldt si vychutnáte nádherné chvíle pokoja. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Westwood, hojdacie ležadlo, ergonomické, hliníkový rám, zelené , Jamara nafukovacia hojdacia ovečka (4042774457792)

Blumfeldt Garden Grove, swingbed, záhradné ležadlo, oceľový rám, polyester, antracit

Blumfeldt Garden Grove, swingbed, záhradné ležadlo, oceľový rám, polyester, antracit
Detail

Užívajte si hojdanie sa s očarujúcou ľahkosťou so záhradnou hojdačkou Blumfeldt Garden Grove.Pevný oceľový rám lakovaný práškovou metódou dodáva hojdaciemu ležadlu Blumfeldt Garden Grove stabilitu za každých okolností. Extra jemné ležadlo so 6 cm hrubou výplňou, snímateľným a umývateľným poťahom nie je len obzvlášť odolné, ale ponúka s plochou 148 x 200 cm (ŠxH) miesto pre dve osoby. Dva pevné lanové popruhy umožňujú relaxačné hojdacie pohyby a dodávajú Garden Grove príjemný pocit pohyblivej beztiaže. Veľkoplošná slnečná strecha poskytuje vždy aj pri silnom slnečnom žiarení spoľahlivo dostatok tieňa. Skrutky z ušľachtilej ocele zaručujú dlhú životnosť konštrukcie, ktorá napriek svojej vysokej stabilite presviedča nízkou hmotnosťou len 30 kg.Blumfeldt Garden Grove Swing Bed sa stará o skvelý komfort pri ležaní vo vzdušnej výške. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Garden Grove, swingbed, záhradné ležadlo, oceľový rám, polyester, antracit , Hojdacia sivá stolička harmony, 57984

Blumfeldt Garden Grove, swingbed, záhradné ležadlo, oceľový rám, polyester, antracit

Blumfeldt Garden Grove, swingbed, záhradné ležadlo, oceľový rám, polyester, antracit
Detail

Užívajte si hojdanie sa s očarujúcou ľahkosťou so záhradnou hojdačkou Blumfeldt Garden Grove.Pevný oceľový rám lakovaný práškovou metódou dodáva hojdaciemu ležadlu Blumfeldt Garden Grove stabilitu za každých okolností. Extra jemné ležadlo so 6 cm hrubou výplňou, snímateľným a umývateľným poťahom nie je len obzvlášť odolné, ale ponúka s plochou 148 x 200 cm (ŠxH) miesto pre dve osoby. Dva pevné lanové popruhy umožňujú relaxačné hojdacie pohyby a dodávajú Garden Grove príjemný pocit pohyblivej beztiaže. Veľkoplošná slnečná strecha poskytuje vždy aj pri silnom slnečnom žiarení spoľahlivo dostatok tieňa. Skrutky z ušľachtilej ocele zaručujú dlhú životnosť konštrukcie, ktorá napriek svojej vysokej stabilite presviedča nízkou hmotnosťou len 30 kg.Blumfeldt Garden Grove Swing Bed sa stará o skvelý komfort pri ležaní vo vzdušnej výške. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Garden Grove, swingbed, záhradné ležadlo, oceľový rám, polyester, antracit , Hojdacia smaragdová stolička harmony, 62739

Springos Kempingová hojdacia sieť s moskytiérou 200 kg - 260x140 cm - zelená

Detail

parametre: Značka: Springos® Materiál hojdacej siete: polyester Materiál moskytiéry: nylon Farba: zelená / tmavo zelená Maximálna hmotnosť užívateľa: 200 kg Moskytiéra zapínaná na zips Hojdacia sieť zložená do šikovného obalu POP UP systém - hojdacia sieť sa veľmi ľahko skladá a rozkladá Veľkosť: Celková dĺžka: 260 cm Rozmery látky: 200 x 140 cm karabínky: 7 x 3 cm Celková dĺžka šnúrok pri karabínkach: 90 cm Montážne ... (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Springos Kempingová hojdacia sieť s moskytiérou 200 kg - 260x140 cm - zelená , Hojdacia ružová stolička harmony, 101996

Springos Kempingová hojdacia sieť s moskytiérou - 200 kg - 260x140 cm - šedá

Detail

parametre: Značka: Springos® Materiál hojdacej siete: polyester Materiál moskytiéry: nylon Šedá farba Maximálna hmotnosť užívateľa: 200 kg Moskytiéra zapínaná na zips Hojdacia sieť zložená do šikovného obalu POP UP systém - hojdacia sieť sa veľmi ľahko skladá a rozkladá Veľkosť: Celková dĺžka: 260 cm Rozmery látky: 200 x 140 cm karabínky: 7 x 3 cm Celková dĺžka šnúrok pri karabínkach: 90 cm Montážne šnúrky: 200 x 2 ... (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Springos Kempingová hojdacia sieť s moskytiérou - 200 kg - 260x140 cm - šedá , Hojdacia biela stolička harmony, 57983

Blumfeldt Kos, lehátko, s opierkou na nohy, oceľový rám, 6 polôh

Blumfeldt Kos, lehátko, s opierkou na nohy, oceľový rám, 6 polôh
Detail

Leto je čas slnka: s ležadlomKos od blumfeldt sa môžete maximálne pohodlne oprieť a vychutnávať si slnečné lúče v záhrade, na terase alebo na balkóne.blumfeldt Kos záhradné kreslo je vaša osobná čerpacia stanica vitamínu D. Opierku chrbta môžete nastaviť až do 6 polôh - od sedenia až po ležanie - podľa aktuálnych potrieb. Lehátko Kos sa vďaka výklopnej opierke nôh v okamihu premení na útulné záhradné lehátko. Jednoducho si dajte nohy hore a relaxujte. Vďaka robustnému oceľovému rámu s približne 5 cm hrubým mäkkým čalúnením budete odpočívať ako na oblakoch. Poťah čalúnenia a obloženie v ratanovom vzhľade sú odolné voči poveternostným vplyvom a dajú sa ľahko čistiť vlhkou handričkou. Vďaka funkcii skladania môžete ležadlo zložiť do praktickej veľkosti na uskladnenie alebo prepravu v niekoľkých krokoch. Na relaxačné hodiny na slnku v sede alebo v ľahu: Urobte si pohodlie s čalúneným ležadlom Kos od blumfeldt! (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Kos, lehátko, s opierkou na nohy, oceľový rám, 6 polôh

Blumfeldt Kos, lehátko, s opierkou na nohy, oceľový rám, 6 polôh

Blumfeldt Kos, lehátko, s opierkou na nohy, oceľový rám, 6 polôh
Detail

Leto je čas slnka: s ležadlomKos od blumfeldt sa môžete maximálne pohodlne oprieť a vychutnávať si slnečné lúče v záhrade, na terase alebo na balkóne.blumfeldt Kos záhradné kreslo je vaša osobná čerpacia stanica vitamínu D. Opierku chrbta môžete nastaviť až do 6 polôh - od sedenia až po ležanie - podľa aktuálnych potrieb. Lehátko Kos sa vďaka výklopnej opierke nôh v okamihu premení na útulné záhradné lehátko. Jednoducho si dajte nohy hore a relaxujte. Vďaka robustnému oceľovému rámu s približne 5 cm hrubým mäkkým čalúnením budete odpočívať ako na oblakoch. Poťah čalúnenia a obloženie v ratanovom vzhľade sú odolné voči poveternostným vplyvom a dajú sa ľahko čistiť vlhkou handričkou. Vďaka funkcii skladania môžete ležadlo zložiť do praktickej veľkosti na uskladnenie alebo prepravu v niekoľkých krokoch. Na relaxačné hodiny na slnku v sede alebo v ľahu: Urobte si pohodlie s čalúneným ležadlom Kos od blumfeldt! (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Kos, lehátko, s opierkou na nohy, oceľový rám, 6 polôh

Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska

Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska
Detail

Altánok Nantes od blumfeldt premení terasu alebo miesto na sedenie v záhrade na relaxačné letné sídlo.S pergolou Nantes od blumfeldt spravíte zo svojej terasy alebo záhradného posedenia príjemne tienenú oddychovú zónu. V kompletnej súprave nájdte všetko potrebné aby ste s minimálnym úsilím vytvorili tienenú plochu s rozlohou 3 x 3 m. Rám z práškovo lakovaných oceľových rúrok je robustný, veľmi ľahký a odolný voči poveternostným vplyvom. Perfektné pre dlhodobé potešenie z oddychu vo vonkajšom prostredí – úplne bez škvŕn od hrdze na podlahe terasy. A vďaka integrovaným podlahovým kolieskam je aj plne mobilná - takže svoje miesto v tieni budete mať vždy presne tam, kde sa vám to páči. Praktická strieška z pevného polyesteru s gramážou 200 g/m³ je odolná voči vode a UV žiareniu. Strecha je mierne sklonená, aby umožnila ľahký odtok dažďovej vody. Pre jednoduchšie čistenie alebo pri silnom vetre môžete textilný poťah v niekoľkých krokoch odstrániť a znovu pripevniť. Pre ešte väčšiu stabilitu možno rám ukotviť do zeme pomocou priložených kolíkov. Užívajte si slnko a relaxujte v tieni: s mobilnou terasovou strechou Nantes od blumfeldt môžete nerušene tráviť čas vo voľnej prírode. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska

Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska

Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska
Detail

Altánok Nantes od blumfeldt premení terasu alebo miesto na sedenie v záhrade na relaxačné letné sídlo.S pergolou Nantes od blumfeldt spravíte zo svojej terasy alebo záhradného posedenia príjemne tienenú oddychovú zónu. V kompletnej súprave nájdte všetko potrebné aby ste s minimálnym úsilím vytvorili tienenú plochu s rozlohou 3 x 3 m. Rám z práškovo lakovaných oceľových rúrok je robustný, veľmi ľahký a odolný voči poveternostným vplyvom. Perfektné pre dlhodobé potešenie z oddychu vo vonkajšom prostredí – úplne bez škvŕn od hrdze na podlahe terasy. A vďaka integrovaným podlahovým kolieskam je aj plne mobilná - takže svoje miesto v tieni budete mať vždy presne tam, kde sa vám to páči. Praktická strieška z pevného polyesteru s gramážou 200 g/m³ je odolná voči vode a UV žiareniu. Strecha je mierne sklonená, aby umožnila ľahký odtok dažďovej vody. Pre jednoduchšie čistenie alebo pri silnom vetre môžete textilný poťah v niekoľkých krokoch odstrániť a znovu pripevniť. Pre ešte väčšiu stabilitu možno rám ukotviť do zeme pomocou priložených kolíkov. Užívajte si slnko a relaxujte v tieni: s mobilnou terasovou strechou Nantes od blumfeldt môžete nerušene tráviť čas vo voľnej prírode. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska

Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska

Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska
Detail

Altánok Nantes od blumfeldt premení terasu alebo miesto na sedenie v záhrade na relaxačné letné sídlo.S pergolou Nantes od blumfeldt spravíte zo svojej terasy alebo záhradného posedenia príjemne tienenú oddychovú zónu. V kompletnej súprave nájdte všetko potrebné aby ste s minimálnym úsilím vytvorili tienenú plochu s rozlohou 3 x 3 m. Rám z práškovo lakovaných oceľových rúrok je robustný, veľmi ľahký a odolný voči poveternostným vplyvom. Perfektné pre dlhodobé potešenie z oddychu vo vonkajšom prostredí – úplne bez škvŕn od hrdze na podlahe terasy. A vďaka integrovaným podlahovým kolieskam je aj plne mobilná - takže svoje miesto v tieni budete mať vždy presne tam, kde sa vám to páči. Praktická strieška z pevného polyesteru s gramážou 200 g/m³ je odolná voči vode a UV žiareniu. Strecha je mierne sklonená, aby umožnila ľahký odtok dažďovej vody. Pre jednoduchšie čistenie alebo pri silnom vetre môžete textilný poťah v niekoľkých krokoch odstrániť a znovu pripevniť. Pre ešte väčšiu stabilitu možno rám ukotviť do zeme pomocou priložených kolíkov. Užívajte si slnko a relaxujte v tieni: s mobilnou terasovou strechou Nantes od blumfeldt môžete nerušene tráviť čas vo voľnej prírode. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska

Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska

Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska
Detail

Altánok Nantes od blumfeldt premení terasu alebo miesto na sedenie v záhrade na relaxačné letné sídlo.S pergolou Nantes od blumfeldt spravíte zo svojej terasy alebo záhradného posedenia príjemne tienenú oddychovú zónu. V kompletnej súprave nájdte všetko potrebné aby ste s minimálnym úsilím vytvorili tienenú plochu s rozlohou 3 x 3 m. Rám z práškovo lakovaných oceľových rúrok je robustný, veľmi ľahký a odolný voči poveternostným vplyvom. Perfektné pre dlhodobé potešenie z oddychu vo vonkajšom prostredí – úplne bez škvŕn od hrdze na podlahe terasy. A vďaka integrovaným podlahovým kolieskam je aj plne mobilná - takže svoje miesto v tieni budete mať vždy presne tam, kde sa vám to páči. Praktická strieška z pevného polyesteru s gramážou 200 g/m³ je odolná voči vode a UV žiareniu. Strecha je mierne sklonená, aby umožnila ľahký odtok dažďovej vody. Pre jednoduchšie čistenie alebo pri silnom vetre môžete textilný poťah v niekoľkých krokoch odstrániť a znovu pripevniť. Pre ešte väčšiu stabilitu možno rám ukotviť do zeme pomocou priložených kolíkov. Užívajte si slnko a relaxujte v tieni: s mobilnou terasovou strechou Nantes od blumfeldt môžete nerušene tráviť čas vo voľnej prírode. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska

Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska

Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska
Detail

Altánok Nantes od blumfeldt premení terasu alebo miesto na sedenie v záhrade na relaxačné letné sídlo.S pergolou Nantes od blumfeldt spravíte zo svojej terasy alebo záhradného posedenia príjemne tienenú oddychovú zónu. V kompletnej súprave nájdte všetko potrebné aby ste s minimálnym úsilím vytvorili tienenú plochu s rozlohou 3 x 3 m. Rám z práškovo lakovaných oceľových rúrok je robustný, veľmi ľahký a odolný voči poveternostným vplyvom. Perfektné pre dlhodobé potešenie z oddychu vo vonkajšom prostredí – úplne bez škvŕn od hrdze na podlahe terasy. A vďaka integrovaným podlahovým kolieskam je aj plne mobilná - takže svoje miesto v tieni budete mať vždy presne tam, kde sa vám to páči. Praktická strieška z pevného polyesteru s gramážou 200 g/m³ je odolná voči vode a UV žiareniu. Strecha je mierne sklonená, aby umožnila ľahký odtok dažďovej vody. Pre jednoduchšie čistenie alebo pri silnom vetre môžete textilný poťah v niekoľkých krokoch odstrániť a znovu pripevniť. Pre ešte väčšiu stabilitu možno rám ukotviť do zeme pomocou priložených kolíkov. Užívajte si slnko a relaxujte v tieni: s mobilnou terasovou strechou Nantes od blumfeldt môžete nerušene tráviť čas vo voľnej prírode. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska

Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska

Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska
Detail

Altánok Nantes od blumfeldt premení terasu alebo miesto na sedenie v záhrade na relaxačné letné sídlo.S pergolou Nantes od blumfeldt spravíte zo svojej terasy alebo záhradného posedenia príjemne tienenú oddychovú zónu. V kompletnej súprave nájdte všetko potrebné aby ste s minimálnym úsilím vytvorili tienenú plochu s rozlohou 3 x 3 m. Rám z práškovo lakovaných oceľových rúrok je robustný, veľmi ľahký a odolný voči poveternostným vplyvom. Perfektné pre dlhodobé potešenie z oddychu vo vonkajšom prostredí – úplne bez škvŕn od hrdze na podlahe terasy. A vďaka integrovaným podlahovým kolieskam je aj plne mobilná - takže svoje miesto v tieni budete mať vždy presne tam, kde sa vám to páči. Praktická strieška z pevného polyesteru s gramážou 200 g/m³ je odolná voči vode a UV žiareniu. Strecha je mierne sklonená, aby umožnila ľahký odtok dažďovej vody. Pre jednoduchšie čistenie alebo pri silnom vetre môžete textilný poťah v niekoľkých krokoch odstrániť a znovu pripevniť. Pre ešte väčšiu stabilitu možno rám ukotviť do zeme pomocou priložených kolíkov. Užívajte si slnko a relaxujte v tieni: s mobilnou terasovou strechou Nantes od blumfeldt môžete nerušene tráviť čas vo voľnej prírode. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Nantes, altánok, slnečná strieška, 3x3m, polyester, oceľový rám, UV50+, podlahové kolieska

Hojdacia sieť

Hojdacia sieť
Detail

Hojdacia sieť z kolekcie home & lifestyle. Model vyrobený z textilného materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Hojdacia sieť

Hojdacia sieť

Detail

Hojdacia sieť z kolekcie home & lifestyle. Model vyrobený z textilného materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Hojdacia sieť

Hojdacia sieť

Hojdacia sieť
Detail

Hojdacia sieť z kolekcie home & lifestyle. Model vyrobený z textilného materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Hojdacia sieť

Hojdacia sieť

Hojdacia sieť
Detail

Hojdacia sieť z kolekcie home & lifestyle. Model vyrobený z textilného materiálu a dreva. (answear.sk)

Podobné produkty ako Hojdacia sieť

hojdacia sieť

hojdacia sieť
Detail

Hojdacie závesné kreslo Royokamp 100x100cm hnedej. (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako hojdacia sieť

Hojdacia sieť

Hojdacia sieť
Detail

Hojdacia sieť z kolekcie home & lifestyle. Model vyrobený z textilného materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Hojdacia sieť

Hojdacia sieť

Hojdacia sieť
Detail

Hojdacia sieť z kolekcie home & lifestyle. Model vyrobený z textilného materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Hojdacia sieť

Blumfeldt Westwood Rocking Chair, hojdacie ležadlo, ergonomické, hliníkový rám, tmavomodré

Blumfeldt Westwood Rocking Chair, hojdacie ležadlo, ergonomické, hliníkový rám, tmavomodré
Detail

Oprite sa, zhlboka sa nadýchnite a užívajte si. Vďaka svojej ergonomicky tvarovanej ploche na ležanie ponúka hojdacie ležadlo Blumfeldt Westwood Rocking Chair najvyššiu úroveň komfortu na terase a v záhrade. Robustný hliníkový rám hojdacieho ležadla Blumfeldt Westwood Rocking Chair dodáva ležadlu obzvlášť vysokú stabilitu. Jemne a kontrolovane sa hojdá tam a späť na svojich gumových chráničoch. Pohodlná plocha ležadla z materiálu comfortMesh pozýva vďaka konštrukcii Ergo Comfort k dôkladnej relaxácii, pričom gumené kryty rámu sa menia na príjemnú opierku rúk. Vďaka funkcii Ergo Relax zvyšuje odnímateľný a nastaviteľný vankúš aj pohodlie pri ležaní. Vodovzdorné práškové lakovanie rámu a tiež priedušný materiál, ktorý je odolný voči poveternostným vplyvom a ľahko sa utiera, sa postarajú o dlhotrvajúci pôžitok zo záhradného nábytku. Dokonalá relaxácia: oprite sa a vychutnajte si nádherné chvíle pokoja s hojdacím ležadlom Blumfeldt Westwood Rocking Chair. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Westwood Rocking Chair, hojdacie ležadlo, ergonomické, hliníkový rám, tmavomodré

Blumfeldt Westwood Rocking Chair, hojdacie ležadlo, ergonomické, hliníkový rám, tmavomodré

Blumfeldt Westwood Rocking Chair, hojdacie ležadlo, ergonomické, hliníkový rám, tmavomodré
Detail

Oprite sa, zhlboka sa nadýchnite a užívajte si. Vďaka svojej ergonomicky tvarovanej ploche na ležanie ponúka hojdacie ležadlo Blumfeldt Westwood Rocking Chair najvyššiu úroveň komfortu na terase a v záhrade. Robustný hliníkový rám hojdacieho ležadla Blumfeldt Westwood Rocking Chair dodáva ležadlu obzvlášť vysokú stabilitu. Jemne a kontrolovane sa hojdá tam a späť na svojich gumových chráničoch. Pohodlná plocha ležadla z materiálu comfortMesh pozýva vďaka konštrukcii Ergo Comfort k dôkladnej relaxácii, pričom gumené kryty rámu sa menia na príjemnú opierku rúk. Vďaka funkcii Ergo Relax zvyšuje odnímateľný a nastaviteľný vankúš aj pohodlie pri ležaní. Vodovzdorné práškové lakovanie rámu a tiež priedušný materiál, ktorý je odolný voči poveternostným vplyvom a ľahko sa utiera, sa postarajú o dlhotrvajúci pôžitok zo záhradného nábytku. Dokonalá relaxácia: oprite sa a vychutnajte si nádherné chvíle pokoja s hojdacím ležadlom Blumfeldt Westwood Rocking Chair. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Westwood Rocking Chair, hojdacie ležadlo, ergonomické, hliníkový rám, tmavomodré

Hojdacia bavlnená sieť 270x80cm, pre jednu osobu, nosnosť 130kg, Červeno-oranžová

Detail

Závesná hojdacia sieť pre záhradu, ako stvorená na dokonalý odpočinok v prírode. Stačí zavesiť dva konce hojdacej siete na stromy alebo záhradné stĺpiky a už si môžete užiť pohodlie a odpočinok. Hojdacia sieť je z veľmi odolného materiálu - husto tkaná bavlna a silne pletené laná, disponuje rovnako aj robustnou rukoväťou. Materiál: bavlna 320g/m2 Celková dĺžka - 270 cm Šírka povrchu materiálu - 80 cm Šírka drevených tyčí - 40 cm Montážna dĺžka - cca 35 cm na každej strane Maximálne zaťaženie - 130 kg Materiál - bavlna Farba: modrozelená a červenooranžová Varovanie:Nevystavujte hojdaciu sieť poveternostným podmienkam, ako je dážď, sneh, krupobitie, mohlo by dôjsť k deformácii výrobku. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Hojdacia bavlnená sieť 270x80cm, pre jednu osobu, nosnosť 130kg, Červeno-oranžová

Hojdacia bavlnená sieť 270x80cm, pre jednu osobu, nosnosť 130kg, Modro-zelená

Detail

Závesná hojdacia sieť pre záhradu, ako stvorená na dokonalý odpočinok v prírode. Stačí zavesiť dva konce hojdacej siete na stromy alebo záhradné stĺpiky a už si môžete užiť pohodlie a odpočinok. Hojdacia sieť je z veľmi odolného materiálu - husto tkaná bavlna a silne pletené laná, disponuje rovnako aj robustnou rukoväťou. Materiál: bavlna 320g/m2 Celková dĺžka - 270 cm Šírka povrchu materiálu - 80 cm Šírka drevených tyčí - 40 cm Montážna dĺžka - cca 35 cm na každej strane Maximálne zaťaženie - 130 kg Materiál - bavlna Farba: modrozelená a červenooranžová Varovanie:Nevystavujte hojdaciu sieť poveternostným podmienkam, ako je dážď, sneh, krupobitie, mohlo by dôjsť k deformácii výrobku. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Hojdacia bavlnená sieť 270x80cm, pre jednu osobu, nosnosť 130kg, Modro-zelená

Blumfeldt Eremitage Double XL, slnečné ležadlo, 2 osoby, oceľový rám, slnečná strecha, závesy

Blumfeldt Eremitage Double XL, slnečné ležadlo, 2 osoby, oceľový rám, slnečná strecha, závesy
Detail

Na čas vo dvojici: slnečné ležadlo blumfeldt Eremitage Double XL sa postará o najvyšší komfort na dvoch extra širokých ložných plochách a so štyrmi bočnými závesmi vytvorí príjemnú intímnu atmosféru vo dvojici.Stabilný, práškom lakovaný oceľový rám tvorí základňu záhradného ležadla Emeritage Double XL, ktoré si bez problémov poradí až do 200 kg záťaže. Na veľkej ložnej ploche si môžete vytvoriť pohodlie a v tieni zaoblenej slnečnej strechy uvoľnene čítať knihu alebo počúvať vaše obľúbené pesničky. O viac intimity sa starajú 4 bočné závesy, ktoré vás nechránia len pred zvedavými pohľadmi susedov, ale vás aj chránia pred slnečnými lúčmi. Opierky chrbta sa dajú úplne individuálne nastaviť v 5 rôznych pozíciách. Takto vždy nájdete optimálny uhol operadla na čítanie, prácu alebo relax. Alternatívne si môžete ľahnúť do 11 cm hrubého matraca a zdriemnuť si alebo dať si krátky powernap.Čistý relax! Opustite so slnečným ležadlom blumfeldt Eremitage Double XL každodenné rutiny a užívajte si nebeské hodiny relaxačného odlúčenia. (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Blumfeldt Eremitage Double XL, slnečné ležadlo, 2 osoby, oceľový rám, slnečná strecha, závesy
Blumfeldt Andros (4060656500428), Blumfeldt Corinth (10039408), Blumfeldt Pilos (4060656500350), Blumfeldt Retiro (4260457489346), Blumfeldt Caruso (4060656152016), Blumfeldt Vitina (4060656500398), Blumfeldt Evora (4060656156182), Blumfeldt Vitina (4060656500404), Blumfeldt Donau (4260552214539), Blumfeldt Retiro čierne (4260457489315), Blumfeldt Santorini hnedé (4260509684170), Blumfeldt Fireball Rust (4060656449291), Blumfeldt Fireball Rust (4060656449307), Blumfeldt Savage 2.0 (4060656451874), Hojdacia doska (8590331219841), Blumfeldt Desert Rust Square (4060656451409), Hojdacia doska plastová (5905914008607), Drevená hojdacia doštička (8592190110031), Sades Battle Ram (SA-D10), Srí Lanka (999-00-017-7873-6), BIKESERVICE spojka brzdového lanka M6 (M016-168), BIKESERVICE spojka brzdového lanka M5 (M016-167), Detská hojdacia kruhová rohož (4019359827257), Hojdacia drevená doska XL (EN1100_SED), Hojdacia drevená doska dúhová (EN1070), Jamara Nafukovacia hojdacia ovečka (4042774457792), Hojdacia sivá stolička HARMONY, 57984, Hojdacia smaragdová stolička HARMONY, 62739, Hojdacia ružová stolička HARMONY, 101996, Hojdacia biela stolička HARMONY, 57983