Capital sports downwind cruiser 10.8 nafukovaci paddelboard kompletna suprava, 10036467

Produkt Capital sports downwind cruiser 10.8 nafukovaci paddelboard kompletna suprava, 10036467 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Capital sports downwind cruiser 10.8 nafukovaci paddelboard kompletna suprava, 10036467 upraviť a produkt hľadať znova.

CAPITAL SPORTS DOWNWIND CRUISER 10.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD KOMPLETNA SUPRAVA, 10036467

CAPITAL SPORTS DOWNWIND CRUISER 10.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD KOMPLETNA SUPRAVA, 10036467
Detail

PADDELBOARD . Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Downwind 10.8 čaká so svojimi rozmermi 305 × 77 × 10 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Pretože s nafukovacím paddelboardom máš v okamihu stand up paddle board, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAPITAL SPORTS DOWNWIND CRUISER 10.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD KOMPLETNA SUPRAVA, 10036467 , Capital sports pacemaker f120 (4060656157592)

Capital Sports Downwind Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, kompletná súprava

Capital Sports Downwind Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, kompletná súprava
Detail

Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Downwind 9.8 čaká so svojimi rozmermi 305 × 77 × 10 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Pretože s nafukovacím paddelboardom máš v okamihu stand up paddle board, pomocou ktorého môžeš relaxačným spôsobom preskúmať jazerá a rieky.S vysokotlakovou pumpou máš PVC vysokotlakové komory SUP dosky nafúkané v priebehu pár minút. Mimoriadne robustná vonkajšia vrstva s technológiou DoubleLayer pritom zaručuje veľmi vysokú tuhosť dosky: namiesto obvykle jednej vonkajšej vrstvy sú tu hneď dve vrstvy PVC. Vnútorná časť dosky je vyrobená technológiou DropStitch: vertikálne PVC vlákna udržujú tvar dosky a zabezpečujú extrémne vysokú stabilitu aj pri vysokom tlaku. Downwind Cruiser 9.8 sa uloží v 55 l prepravnom ruksaku rovnako rýchlo, ako je nafúknutý. Zmestí sa do každého kufra a vďaka nízkej celkovej hmotnosti súpravy zhruba 12,3 kg ho ľahko prenesieš aj na dlhších trasách.Všetko po ruke. SUP doska, teleskopické pádlo, bezpečnostné pútko na chodidlá, súprava na opravu a vysokotlaková pumpa – vo veľkom transportnom ruksaku sa nájde miesto na všetko. Všetky súčasti súpravy pritom spĺňajú tri kritériá: malý objem, nízka hmotnosť a vysoká stabilita.Stand up paddle board Downwind Cruiser 9.8 je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých. Jeho tvar cruiser nezaručuje len väčšiu efektívnosť a obratnosť, ale aj vyššiu rýchlosť. Preto je veľmi vhodný predovšetkým na dlhšie výlety a cesty. Aj začiatočníci budú mať radosť zo stand up paddle boardu Capital Sports Downwind Cruiser 9.8, pretože napriek temperamentnejšiemu tvaru je stále mimoriadne stabilný, robustný a odolný proti prevráteniu. Povrchový materiál EVA-pad sa postará o príjemný pocit pri státí bez pošmyknutia. A keď sa predsa len viac-menej nedobrovoľne ponoríš do studenej vody, bezpečnostné pútko zabezpečí, že doska zostane vždy v tvojej blízkosti.Deň strávený na vode vyvolá smäd a hlad – najmä na dlhších cestách. Preto je možné pohodlne upevniť do elastických bungee povrazov niečo pod zub na cesty. A prečo si nenaplánovať výlet s priateľmi a rodinou? Je úplne jedno, o akú vekovú či fitnes kategóriu ide – tento trendový šport sa orientuje na každého a je súčasne voľnočasovou zábavou aj tréningom celého tela, ktorý je šetrný voči kĺbom. Teleskopické pádlo sa dá prispôsobiť každej telesnej výške. Optimálnou výškou pádla sa dosiahne uvoľnenie a odľahčenie chrbtového svalstva.Najrelaxačnejší druh pohybu: so súpravou so stand up paddleboardom Downwind Cruiser 9.8 od spoločnosti Capital Sports pádluješ v ústrety odpočinku a spoznáš mestá, rieky a jazerá z nového uhla. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Downwind Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, kompletná súprava , Capital sports pacemaker f60 (4060656110801)

Capital Sports Downwind Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, kompletná súprava

Capital Sports Downwind Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, kompletná súprava
Detail

Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Downwind 10.8 čaká so svojimi rozmermi 305 × 77 × 10 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Pretože s nafukovacím paddelboardom máš v okamihu stand up paddle board, pomocou ktorého môžeš relaxačným spôsobom preskúmať jazerá a rieky.S vysokotlakovou pumpou máš PVC vysokotlakové komory SUP dosky nafúkané v priebehu pár minút. Mimoriadne robustná vonkajšia vrstva s technológiou DoubleLayer pritom zaručuje veľmi vysokú tuhosť dosky: namiesto obvykle jednej vonkajšej vrstvy sú tu hneď dve vrstvy PVC. Vnútorná časť dosky je vyrobená technológiou DropStitch: vertikálne PVC vlákna udržujú tvar dosky a zabezpečujú extrémne vysokú stabilitu aj pri vysokom tlaku. Downwind Cruiser 10.8 sa uloží v 55 l prepravnom ruksaku rovnako rýchlo, ako je nafúknutý. Zmestí sa do každého kufra a vďaka nízkej celkovej hmotnosti súpravy zhruba 14,5 kg ho ľahko prenesieš aj na dlhších trasách.Všetko po ruke. SUP doska, teleskopické pádlo, bezpečnostné pútko na chodidlá, súprava na opravu a vysokotlaková pumpa – vo veľkom transportnom ruksaku sa nájde miesto na všetko. Všetky súčasti súpravy pritom spĺňajú tri kritériá: malý objem, nízka hmotnosť a vysoká stabilita.Stand up paddle board Downwind Cruiser 10.8 je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých. Jeho tvar cruiser nezaručuje len väčšiu efektívnosť a obratnosť, ale aj vyššiu rýchlosť. Preto je veľmi vhodný predovšetkým na dlhšie výlety a cesty. Aj začiatočníci budú mať radosť zo stand up paddle boardu Capital Sports Downwind Cruiser 10.8, pretože napriek temperamentnejšiemu tvaru je stále mimoriadne stabilný, robustný a odolný proti prevráteniu. Povrchový materiál EVA-pad sa postará o príjemný pocit pri státí bez pošmyknutia. A keď sa predsa len viac-menej nedobrovoľne ponoríš do studenej vody, bezpečnostné pútko zabezpečí, že doska zostane vždy v tvojej blízkosti.Deň strávený na vode vyvolá smäd a hlad – najmä na dlhších cestách. Preto je možné pohodlne upevniť do elastických bungee povrazov niečo pod zub na cesty. A prečo si nenaplánovať výlet s priateľmi a rodinou? Je úplne jedno, o akú vekovú či fitnes kategóriu ide – tento trendový šport sa orientuje na každého a je súčasne voľnočasovou zábavou aj tréningom celého tela, ktorý je šetrný voči kĺbom. Teleskopické pádlo sa dá prispôsobiť každej telesnej výške. Optimálnou výškou pádla sa dosiahne uvoľnenie a odľahčenie chrbtového svalstva.Najrelaxačnejší druh pohybu: so súpravou so stand up paddleboardom Downwind Cruiser 10.8 od spoločnosti Capital Sports pádluješ v ústrety odpočinku a spoznáš mestá, rieky a jazerá z nového uhla. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Downwind Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, kompletná súprava , Capital sports pacemaker f120 (4060656157585)

Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 305 × 77 × 10

Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 305 × 77 × 10
Detail

Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8 čaká so svojimi rozmermi 305 × 77 × 10 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Nafúkať a pádlovať – najpohodlnejší spôsob objavovania krajiny.Všetko po ruke. SUP doska, teleskopické pádlo, bezpečnostné pútko na chodidlá, súprava na opravu a dvojzdvihová vzduchová pumpa – vo veľkom transportnom ruksaku sa nájde miesto na všetko. Všetky súčasti súpravy pritom spĺňajú tri kritériá: malý objem, nízka hmotnosť a vysoká stabilita.S vysokotlakovou pumpou máš PVC vysokotlakové komory SUP dosky nafúkané v priebehu pár minút. Ich zhotovenie pomocou technológie DropStitch garantuje extrémne vysokú stabilitu dosky. Rovnako rýchlo sa Lanikai Cruiser 9.8 opäť odloží do zlepšeného transportného ruksaku s objemom 55 litrov. Zmestí sa do každého kufra a vďaka pohodliu pri nosení a nízkej celkovej hmotnosti súpravy zhruba 12,3 kg ho ľahko prenesieš aj na dlhších trasách.Stand up paddle board Lanikai Cruiser 9.8 je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých. Jeho tvar cruiser nezaručuje len väčšiu efektívnosť a obratnosť, ale aj vyššiu rýchlosť. Preto je veľmi vhodný predovšetkým na dlhšie výlety a cesty. Aj začiatočníci budú mať radosť zo stand up paddle boardu Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, pretože napriek temperamentnejšiemu tvaru je stále mimoriadne stabilný, robustný a odolný proti prevráteniu. Povrchový materiál EVA-pad sa postará o príjemný pocit pri státí bez pošmyknutia. A keď sa predsa len viac-menej nedobrovoľne ponoríš do studenej vody, bezpečnostné pútko zabezpečí, že doska zostane vždy v tvojej blízkosti.Deň strávený na vode vyvolá smäd a hlad – najmä na dlhších cestách. Preto je možné pohodlne upevniť do elastických bungee povrazov niečo pod zub na cesty. A prečo si nenaplánovať výlet s priateľmi a rodinou? Je úplne jedno, o akú vekovú či fitnes kategóriu ide – tento trendový šport sa orientuje na každého a je súčasne voľnočasovou zábavou aj tréningom celého tela, ktorý je šetrný voči kĺbom. Teleskopické pádlo sa dá prispôsobiť každej telesnej výške. Optimálnou výškou pádla sa dosiahne uvoľnenie a odľahčenie chrbtového svalstva.Najrelaxačnejší druh pohybu: so súpravou so stand up paddleboardom Lanikai Cruiser 9.8 od spoločnosti Capital Sports pádluješ v ústrety odpočinku a spoznáš mestá, rieky a jazerá z nového uhla. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 305 × 77 × 10 , Capital sports stormstrike 2k strieborný (4260457486871)

Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 305 × 77 × 10

Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 305 × 77 × 10
Detail

Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8 čaká so svojimi rozmermi 305 × 77 × 10 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Nafúkať a pádlovať – najpohodlnejší spôsob objavovania krajiny.Všetko po ruke. SUP doska, teleskopické pádlo, bezpečnostné pútko na chodidlá, súprava na opravu a dvojzdvihová vzduchová pumpa – vo veľkom transportnom ruksaku sa nájde miesto na všetko. Všetky súčasti súpravy pritom spĺňajú tri kritériá: malý objem, nízka hmotnosť a vysoká stabilita.S vysokotlakovou pumpou máš PVC vysokotlakové komory SUP dosky nafúkané v priebehu pár minút. Ich zhotovenie pomocou technológie DropStitch garantuje extrémne vysokú stabilitu dosky. Rovnako rýchlo sa Lanikai Cruiser 9.8 opäť odloží do zlepšeného transportného ruksaku s objemom 55 litrov. Zmestí sa do každého kufra a vďaka pohodliu pri nosení a nízkej celkovej hmotnosti súpravy zhruba 12,3 kg ho ľahko prenesieš aj na dlhších trasách.Stand up paddle board Lanikai Cruiser 9.8 je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých. Jeho tvar cruiser nezaručuje len väčšiu efektívnosť a obratnosť, ale aj vyššiu rýchlosť. Preto je veľmi vhodný predovšetkým na dlhšie výlety a cesty. Aj začiatočníci budú mať radosť zo stand up paddle boardu Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, pretože napriek temperamentnejšiemu tvaru je stále mimoriadne stabilný, robustný a odolný proti prevráteniu. Povrchový materiál EVA-pad sa postará o príjemný pocit pri státí bez pošmyknutia. A keď sa predsa len viac-menej nedobrovoľne ponoríš do studenej vody, bezpečnostné pútko zabezpečí, že doska zostane vždy v tvojej blízkosti.Deň strávený na vode vyvolá smäd a hlad – najmä na dlhších cestách. Preto je možné pohodlne upevniť do elastických bungee povrazov niečo pod zub na cesty. A prečo si nenaplánovať výlet s priateľmi a rodinou? Je úplne jedno, o akú vekovú či fitnes kategóriu ide – tento trendový šport sa orientuje na každého a je súčasne voľnočasovou zábavou aj tréningom celého tela, ktorý je šetrný voči kĺbom. Teleskopické pádlo sa dá prispôsobiť každej telesnej výške. Optimálnou výškou pádla sa dosiahne uvoľnenie a odľahčenie chrbtového svalstva.Najrelaxačnejší druh pohybu: so súpravou so stand up paddleboardom Lanikai Cruiser 9.8 od spoločnosti Capital Sports pádluješ v ústrety odpočinku a spoznáš mestá, rieky a jazerá z nového uhla. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 305 × 77 × 10 , Capital sports infinity pro 2.0 (4060656106392)

Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 305 × 77 × 10

Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 305 × 77 × 10
Detail

Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8 čaká so svojimi rozmermi 305 × 77 × 10 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Nafúkať a pádlovať – najpohodlnejší spôsob objavovania krajiny.Všetko po ruke. SUP doska, teleskopické pádlo, bezpečnostné pútko na chodidlá, súprava na opravu a dvojzdvihová vzduchová pumpa – vo veľkom transportnom ruksaku sa nájde miesto na všetko. Všetky súčasti súpravy pritom spĺňajú tri kritériá: malý objem, nízka hmotnosť a vysoká stabilita.S vysokotlakovou pumpou máš PVC vysokotlakové komory SUP dosky nafúkané v priebehu pár minút. Ich zhotovenie pomocou technológie DropStitch garantuje extrémne vysokú stabilitu dosky. Rovnako rýchlo sa Lanikai Cruiser 9.8 opäť odloží do zlepšeného transportného ruksaku s objemom 55 litrov. Zmestí sa do každého kufra a vďaka pohodliu pri nosení a nízkej celkovej hmotnosti súpravy zhruba 12,3 kg ho ľahko prenesieš aj na dlhších trasách.Stand up paddle board Lanikai Cruiser 9.8 je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých. Jeho tvar cruiser nezaručuje len väčšiu efektívnosť a obratnosť, ale aj vyššiu rýchlosť. Preto je veľmi vhodný predovšetkým na dlhšie výlety a cesty. Aj začiatočníci budú mať radosť zo stand up paddle boardu Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, pretože napriek temperamentnejšiemu tvaru je stále mimoriadne stabilný, robustný a odolný proti prevráteniu. Povrchový materiál EVA-pad sa postará o príjemný pocit pri státí bez pošmyknutia. A keď sa predsa len viac-menej nedobrovoľne ponoríš do studenej vody, bezpečnostné pútko zabezpečí, že doska zostane vždy v tvojej blízkosti.Deň strávený na vode vyvolá smäd a hlad – najmä na dlhších cestách. Preto je možné pohodlne upevniť do elastických bungee povrazov niečo pod zub na cesty. A prečo si nenaplánovať výlet s priateľmi a rodinou? Je úplne jedno, o akú vekovú či fitnes kategóriu ide – tento trendový šport sa orientuje na každého a je súčasne voľnočasovou zábavou aj tréningom celého tela, ktorý je šetrný voči kĺbom. Teleskopické pádlo sa dá prispôsobiť každej telesnej výške. Optimálnou výškou pádla sa dosiahne uvoľnenie a odľahčenie chrbtového svalstva.Najrelaxačnejší druh pohybu: so súpravou so stand up paddleboardom Lanikai Cruiser 9.8 od spoločnosti Capital Sports pádluješ v ústrety odpočinku a spoznáš mestá, rieky a jazerá z nového uhla. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 305 × 77 × 10 , Capital sports monstervest 15 kg (4060656104497)

Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 305 × 77 × 10

Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 305 × 77 × 10
Detail

Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8 čaká so svojimi rozmermi 305 × 77 × 10 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Nafúkať a pádlovať – najpohodlnejší spôsob objavovania krajiny.Všetko po ruke. SUP doska, teleskopické pádlo, bezpečnostné pútko na chodidlá, súprava na opravu a dvojzdvihová vzduchová pumpa – vo veľkom transportnom ruksaku sa nájde miesto na všetko. Všetky súčasti súpravy pritom spĺňajú tri kritériá: malý objem, nízka hmotnosť a vysoká stabilita.S vysokotlakovou pumpou máš PVC vysokotlakové komory SUP dosky nafúkané v priebehu pár minút. Ich zhotovenie pomocou technológie DropStitch garantuje extrémne vysokú stabilitu dosky. Rovnako rýchlo sa Lanikai Cruiser 9.8 opäť odloží do zlepšeného transportného ruksaku s objemom 55 litrov. Zmestí sa do každého kufra a vďaka pohodliu pri nosení a nízkej celkovej hmotnosti súpravy zhruba 12,3 kg ho ľahko prenesieš aj na dlhších trasách.Stand up paddle board Lanikai Cruiser 9.8 je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých. Jeho tvar cruiser nezaručuje len väčšiu efektívnosť a obratnosť, ale aj vyššiu rýchlosť. Preto je veľmi vhodný predovšetkým na dlhšie výlety a cesty. Aj začiatočníci budú mať radosť zo stand up paddle boardu Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, pretože napriek temperamentnejšiemu tvaru je stále mimoriadne stabilný, robustný a odolný proti prevráteniu. Povrchový materiál EVA-pad sa postará o príjemný pocit pri státí bez pošmyknutia. A keď sa predsa len viac-menej nedobrovoľne ponoríš do studenej vody, bezpečnostné pútko zabezpečí, že doska zostane vždy v tvojej blízkosti.Deň strávený na vode vyvolá smäd a hlad – najmä na dlhších cestách. Preto je možné pohodlne upevniť do elastických bungee povrazov niečo pod zub na cesty. A prečo si nenaplánovať výlet s priateľmi a rodinou? Je úplne jedno, o akú vekovú či fitnes kategóriu ide – tento trendový šport sa orientuje na každého a je súčasne voľnočasovou zábavou aj tréningom celého tela, ktorý je šetrný voči kĺbom. Teleskopické pádlo sa dá prispôsobiť každej telesnej výške. Optimálnou výškou pádla sa dosiahne uvoľnenie a odľahčenie chrbtového svalstva.Najrelaxačnejší druh pohybu: so súpravou so stand up paddleboardom Lanikai Cruiser 9.8 od spoločnosti Capital Sports pádluješ v ústrety odpočinku a spoznáš mestá, rieky a jazerá z nového uhla. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 305 × 77 × 10 , Bosch keo 10.8 li (0.600.861.900)

CAPITAL SPORTS LANIKAI CRUISER 9.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD SUPRAVA SO SUP DOSKOU 305X77X10, 10036144

CAPITAL SPORTS LANIKAI CRUISER 9.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD SUPRAVA SO SUP DOSKOU 305X77X10, 10036144
Detail

PADDELBOARD . Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8 čaká so svojimi rozmermi 305 × 77 × 10 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Nafúkať a pádlovať – najpohodlnejší spôsob objavovania krajiny. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAPITAL SPORTS LANIKAI CRUISER 9.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD SUPRAVA SO SUP DOSKOU 305X77X10, 10036144 , Magicube sports (871772001386)

CAPITAL SPORTS LANIKAI CRUISER 10.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD SUPRAVA SO SUP DOSKOU 330X77X15, 10036145

CAPITAL SPORTS LANIKAI CRUISER 10.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD SUPRAVA SO SUP DOSKOU 330X77X15, 10036145
Detail

PADDELBOARD . Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8 čaká so svojimi rozmermi 330 × 77 × 15 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Nafúkať a pádlovať – najpohodlnejší spôsob objavovania krajiny. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAPITAL SPORTS LANIKAI CRUISER 10.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD SUPRAVA SO SUP DOSKOU 330X77X15, 10036145 , Vichy capital soleil spf50+ 50 ml (3337875695176)

CAPITAL SPORTS LANIKAI CRUISER 9.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD SUPRAVA SO SUP DOSKOU 305X77X10, 10036464

CAPITAL SPORTS LANIKAI CRUISER 9.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD SUPRAVA SO SUP DOSKOU 305X77X10, 10036464
Detail

PADDELBOARD . Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8 čaká so svojimi rozmermi 305 × 77 × 10 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Nafúkať a pádlovať – najpohodlnejší spôsob objavovania krajiny. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAPITAL SPORTS LANIKAI CRUISER 9.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD SUPRAVA SO SUP DOSKOU 305X77X10, 10036464 , Petz sports (psí cvičák)

CAPITAL SPORTS LANIKAI CRUISER 9.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD SUPRAVA SO SUP DOSKOU 305X77X10, 10036465

CAPITAL SPORTS LANIKAI CRUISER 9.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD SUPRAVA SO SUP DOSKOU 305X77X10, 10036465
Detail

PADDELBOARD . Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Lanikai Cruiser 9.8 čaká so svojimi rozmermi 305 × 77 × 10 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Nafúkať a pádlovať – najpohodlnejší spôsob objavovania krajiny. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAPITAL SPORTS LANIKAI CRUISER 9.8 NAFUKOVACI PADDELBOARD SUPRAVA SO SUP DOSKOU 305X77X10, 10036465 , Gopro sports kit (aktac-001)

Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 330 × 77 × 15

Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 330 × 77 × 15
Detail

Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8 čaká so svojimi rozmermi 330 × 77 × 15 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Nafúkať a pádlovať – najpohodlnejší spôsob objavovania krajiny.Všetko po ruke. SUP doska, teleskopické pádlo, bezpečnostné pútko na chodidlá, súprava na opravu a dvojzdvihová vzduchová pumpa – vo veľkom transportnom ruksaku sa nájde miesto na všetko. Všetky súčasti súpravy pritom spĺňajú tri kritériá: malý objem, nízka hmotnosť a vysoká stabilita.S vysokotlakovou pumpou máš PVC vysokotlakové komory SUP dosky nafúkané v priebehu pár minút. Ich zhotovenie pomocou technológie DropStitch garantuje extrémne vysokú stabilitu dosky. Rovnako rýchlo sa Lanikai Cruiser 10.8 opäť odloží do zlepšeného transportného ruksaku s objemom 55 litrov. Zmestí sa do každého kufra a vďaka pohodliu pri nosení a nízkej celkovej hmotnosti súpravy zhruba 12,8 kg ho ľahko prenesieš aj na dlhších trasách.Stand up paddle board Lanikai Cruiser 10.8 je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých. Jeho tvar cruiser nezaručuje len väčšiu efektívnosť a obratnosť, ale aj vyššiu rýchlosť. Preto je veľmi vhodný predovšetkým na dlhšie výlety a cesty. Aj začiatočníci budú mať radosť zo stand up paddle boardu Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8, pretože napriek temperamentnejšiemu tvaru je stále mimoriadne stabilný, robustný a odolný proti prevráteniu. Povrchový materiál EVA-pad sa postará o príjemný pocit pri státí bez pošmyknutia. A keď sa predsa len viac-menej nedobrovoľne ponoríš do studenej vody, bezpečnostné pútko zabezpečí, že doska zostane vždy v tvojej blízkosti.Deň strávený na vode vyvolá smäd a hlad – najmä na dlhších cestách. Preto je možné pohodlne upevniť do elastických bungee povrazov niečo pod zub na cesty. A prečo si nenaplánovať výlet s priateľmi a rodinou? Je úplne jedno, o akú vekovú či fitnes kategóriu ide – tento trendový šport sa orientuje na každého a je súčasne voľnočasovou zábavou aj tréningom celého tela, ktorý je šetrný voči kĺbom. Teleskopické pádlo sa dá prispôsobiť každej telesnej výške. Optimálnou výškou pádla sa dosiahne uvoľnenie a odľahčenie chrbtového svalstva.Najrelaxačnejší druh pohybu: so súpravou so stand up paddleboardom Lanikai Cruiser 10.8 od spoločnosti Capital Sports pádluješ v ústrety odpočinku a spoznáš mestá, rieky a jazerá z nového uhla. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 330 × 77 × 15 , Micro cruiser aqua (7630053524234)

Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 330 × 77 × 15

Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 330 × 77 × 15
Detail

Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8 čaká so svojimi rozmermi 330 × 77 × 15 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Nafúkať a pádlovať – najpohodlnejší spôsob objavovania krajiny.Všetko po ruke. SUP doska, teleskopické pádlo, bezpečnostné pútko na chodidlá, súprava na opravu a dvojzdvihová vzduchová pumpa – vo veľkom transportnom ruksaku sa nájde miesto na všetko. Všetky súčasti súpravy pritom spĺňajú tri kritériá: malý objem, nízka hmotnosť a vysoká stabilita.S vysokotlakovou pumpou máš PVC vysokotlakové komory SUP dosky nafúkané v priebehu pár minút. Ich zhotovenie pomocou technológie DropStitch garantuje extrémne vysokú stabilitu dosky. Rovnako rýchlo sa Lanikai Cruiser 10.8 opäť odloží do zlepšeného transportného ruksaku s objemom 55 litrov. Zmestí sa do každého kufra a vďaka pohodliu pri nosení a nízkej celkovej hmotnosti súpravy zhruba 12,8 kg ho ľahko prenesieš aj na dlhších trasách.Stand up paddle board Lanikai Cruiser 10.8 je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých. Jeho tvar cruiser nezaručuje len väčšiu efektívnosť a obratnosť, ale aj vyššiu rýchlosť. Preto je veľmi vhodný predovšetkým na dlhšie výlety a cesty. Aj začiatočníci budú mať radosť zo stand up paddle boardu Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8, pretože napriek temperamentnejšiemu tvaru je stále mimoriadne stabilný, robustný a odolný proti prevráteniu. Povrchový materiál EVA-pad sa postará o príjemný pocit pri státí bez pošmyknutia. A keď sa predsa len viac-menej nedobrovoľne ponoríš do studenej vody, bezpečnostné pútko zabezpečí, že doska zostane vždy v tvojej blízkosti.Deň strávený na vode vyvolá smäd a hlad – najmä na dlhších cestách. Preto je možné pohodlne upevniť do elastických bungee povrazov niečo pod zub na cesty. A prečo si nenaplánovať výlet s priateľmi a rodinou? Je úplne jedno, o akú vekovú či fitnes kategóriu ide – tento trendový šport sa orientuje na každého a je súčasne voľnočasovou zábavou aj tréningom celého tela, ktorý je šetrný voči kĺbom. Teleskopické pádlo sa dá prispôsobiť každej telesnej výške. Optimálnou výškou pádla sa dosiahne uvoľnenie a odľahčenie chrbtového svalstva.Najrelaxačnejší druh pohybu: so súpravou so stand up paddleboardom Lanikai Cruiser 10.8 od spoločnosti Capital Sports pádluješ v ústrety odpočinku a spoznáš mestá, rieky a jazerá z nového uhla. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 330 × 77 × 15 , Micro cruiser blue (7640170574593)

Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 330 × 77 × 15

Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 330 × 77 × 15
Detail

Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8 čaká so svojimi rozmermi 330 × 77 × 15 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Nafúkať a pádlovať – najpohodlnejší spôsob objavovania krajiny.Všetko po ruke. SUP doska, teleskopické pádlo, bezpečnostné pútko na chodidlá, súprava na opravu a dvojzdvihová vzduchová pumpa – vo veľkom transportnom ruksaku sa nájde miesto na všetko. Všetky súčasti súpravy pritom spĺňajú tri kritériá: malý objem, nízka hmotnosť a vysoká stabilita.S vysokotlakovou pumpou máš PVC vysokotlakové komory SUP dosky nafúkané v priebehu pár minút. Ich zhotovenie pomocou technológie DropStitch garantuje extrémne vysokú stabilitu dosky. Rovnako rýchlo sa Lanikai Cruiser 10.8 opäť odloží do zlepšeného transportného ruksaku s objemom 55 litrov. Zmestí sa do každého kufra a vďaka pohodliu pri nosení a nízkej celkovej hmotnosti súpravy zhruba 12,8 kg ho ľahko prenesieš aj na dlhších trasách.Stand up paddle board Lanikai Cruiser 10.8 je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých. Jeho tvar cruiser nezaručuje len väčšiu efektívnosť a obratnosť, ale aj vyššiu rýchlosť. Preto je veľmi vhodný predovšetkým na dlhšie výlety a cesty. Aj začiatočníci budú mať radosť zo stand up paddle boardu Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8, pretože napriek temperamentnejšiemu tvaru je stále mimoriadne stabilný, robustný a odolný proti prevráteniu. Povrchový materiál EVA-pad sa postará o príjemný pocit pri státí bez pošmyknutia. A keď sa predsa len viac-menej nedobrovoľne ponoríš do studenej vody, bezpečnostné pútko zabezpečí, že doska zostane vždy v tvojej blízkosti.Deň strávený na vode vyvolá smäd a hlad – najmä na dlhších cestách. Preto je možné pohodlne upevniť do elastických bungee povrazov niečo pod zub na cesty. A prečo si nenaplánovať výlet s priateľmi a rodinou? Je úplne jedno, o akú vekovú či fitnes kategóriu ide – tento trendový šport sa orientuje na každého a je súčasne voľnočasovou zábavou aj tréningom celého tela, ktorý je šetrný voči kĺbom. Teleskopické pádlo sa dá prispôsobiť každej telesnej výške. Optimálnou výškou pádla sa dosiahne uvoľnenie a odľahčenie chrbtového svalstva.Najrelaxačnejší druh pohybu: so súpravou so stand up paddleboardom Lanikai Cruiser 10.8 od spoločnosti Capital Sports pádluješ v ústrety odpočinku a spoznáš mestá, rieky a jazerá z nového uhla. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 330 × 77 × 15 , Micro cruiser pink (7640170574616)

Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 330 × 77 × 15

Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 330 × 77 × 15
Detail

Slnko svieti, voda volá a SUP doska Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8 čaká so svojimi rozmermi 330 × 77 × 15 cm na to, aby dobyla rieky a jazerá. Nafúkať a pádlovať – najpohodlnejší spôsob objavovania krajiny.Všetko po ruke. SUP doska, teleskopické pádlo, bezpečnostné pútko na chodidlá, súprava na opravu a dvojzdvihová vzduchová pumpa – vo veľkom transportnom ruksaku sa nájde miesto na všetko. Všetky súčasti súpravy pritom spĺňajú tri kritériá: malý objem, nízka hmotnosť a vysoká stabilita.S vysokotlakovou pumpou máš PVC vysokotlakové komory SUP dosky nafúkané v priebehu pár minút. Ich zhotovenie pomocou technológie DropStitch garantuje extrémne vysokú stabilitu dosky. Rovnako rýchlo sa Lanikai Cruiser 10.8 opäť odloží do zlepšeného transportného ruksaku s objemom 55 litrov. Zmestí sa do každého kufra a vďaka pohodliu pri nosení a nízkej celkovej hmotnosti súpravy zhruba 12,8 kg ho ľahko prenesieš aj na dlhších trasách.Stand up paddle board Lanikai Cruiser 10.8 je vhodný pre začiatočníkov aj pokročilých. Jeho tvar cruiser nezaručuje len väčšiu efektívnosť a obratnosť, ale aj vyššiu rýchlosť. Preto je veľmi vhodný predovšetkým na dlhšie výlety a cesty. Aj začiatočníci budú mať radosť zo stand up paddle boardu Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8, pretože napriek temperamentnejšiemu tvaru je stále mimoriadne stabilný, robustný a odolný proti prevráteniu. Povrchový materiál EVA-pad sa postará o príjemný pocit pri státí bez pošmyknutia. A keď sa predsa len viac-menej nedobrovoľne ponoríš do studenej vody, bezpečnostné pútko zabezpečí, že doska zostane vždy v tvojej blízkosti.Deň strávený na vode vyvolá smäd a hlad – najmä na dlhších cestách. Preto je možné pohodlne upevniť do elastických bungee povrazov niečo pod zub na cesty. A prečo si nenaplánovať výlet s priateľmi a rodinou? Je úplne jedno, o akú vekovú či fitnes kategóriu ide – tento trendový šport sa orientuje na každého a je súčasne voľnočasovou zábavou aj tréningom celého tela, ktorý je šetrný voči kĺbom. Teleskopické pádlo sa dá prispôsobiť každej telesnej výške. Optimálnou výškou pádla sa dosiahne uvoľnenie a odľahčenie chrbtového svalstva.Najrelaxačnejší druh pohybu: so súpravou so stand up paddleboardom Lanikai Cruiser 10.8 od spoločnosti Capital Sports pádluješ v ústrety odpočinku a spoznáš mestá, rieky a jazerá z nového uhla. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Lanikai Cruiser 10.8, nafukovací paddelboard, súprava so SUP doskou, 330 × 77 × 15 , Alpina sports luzy purple matt (4003692314451)

Capital Sports Kipu Allrounder 365, nafukovací Paddelboard, SUP board Set, cruiser

Capital Sports Kipu Allrounder 365, nafukovací Paddelboard, SUP board Set, cruiser
Detail

Užite si letné pádlovanie na vode: či už ide o rodinnú zábavu alebo produktívny tréning celého tela - Kipu Allrounder 365 od Capital Sports ponúka kompletné vysokokvalitné vybavenie na rozsiahle výlety v stoji po jazerách, riekach či svetových moriach.Nafukovací SUP board je vďaka svojmu cruiser tvaru ideálny pre začiatočníkov aj pokročilých vodákov. Popruh na nohy s putkom a päť držadiel na doske poskytujú vysokú úroveň bezpečnosti. Vaša doska vám tak neujde, ani keď sa ocitnete v rýchlejších vodách. Exkluzívny paddleboard je rýchly, obratný a veľmi ľahko sa s ním manipuluje: môžete ho ľahko prepraviť k vode v príslušnom batohu, za pár minút ho nafúknuť pomocou priloženej vzduchovej pumpy a športová zábava sa môže začať. Ľahké sklolaminátové pádlo s nastaviteľnou veľkosťou ľahko zmeníte na kajakárske dvojpádlo: skvelý spôsob, ako získať istotu na palube. Ako teleskopické SUP pádlo ho môžete presne prispôsobiť vašej veľkosti. Vďaka popruhom si so sebou na cestu môžete vziať aj ľahkú batožinu, napríklad zásoby. Vďaka super stabilnej technológii DropStitch si môžete SUP board užívať dlhý čas. Osobitnou zaujímavosťou je držiak na prednej strane dosky. Dajú sa doňho bezpečne pripevniť držiaky na smartfón alebo kameru, napríklad na nahrávanie vašich výprav, počúvanie hudby alebo dokonca sledovanie online fitnes kurzu.Vychutnajte si svet z vodnej hladiny: so Stand Up Paddleboard súpravou Kipu Allrounder 365 od Capital Sports trénujete celé telo a spoznávate mestá, rieky a jazerá z novej perspektívy. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Kipu Allrounder 365, nafukovací Paddelboard, SUP board Set, cruiser , Alpina sports girl turquoise gloss (4003692301277)

Capital Sports Kipu Allrounder 365, nafukovací Paddelboard, SUP board Set, cruiser

Capital Sports Kipu Allrounder 365, nafukovací Paddelboard, SUP board Set, cruiser
Detail

Užite si letné pádlovanie na vode: či už ide o rodinnú zábavu alebo produktívny tréning celého tela - Kipu Allrounder 365 od Capital Sports ponúka kompletné vysokokvalitné vybavenie na rozsiahle výlety v stoji po jazerách, riekach či svetových moriach.Nafukovací SUP board je vďaka svojmu cruiser tvaru ideálny pre začiatočníkov aj pokročilých vodákov. Popruh na nohy s putkom a päť držadiel na doske poskytujú vysokú úroveň bezpečnosti. Vaša doska vám tak neujde, ani keď sa ocitnete v rýchlejších vodách. Exkluzívny paddleboard je rýchly, obratný a veľmi ľahko sa s ním manipuluje: môžete ho ľahko prepraviť k vode v príslušnom batohu, za pár minút ho nafúknuť pomocou priloženej vzduchovej pumpy a športová zábava sa môže začať. Ľahké sklolaminátové pádlo s nastaviteľnou veľkosťou ľahko zmeníte na kajakárske dvojpádlo: skvelý spôsob, ako získať istotu na palube. Ako teleskopické SUP pádlo ho môžete presne prispôsobiť vašej veľkosti. Vďaka popruhom si so sebou na cestu môžete vziať aj ľahkú batožinu, napríklad zásoby. Vďaka super stabilnej technológii DropStitch si môžete SUP board užívať dlhý čas. Osobitnou zaujímavosťou je držiak na prednej strane dosky. Dajú sa doňho bezpečne pripevniť držiaky na smartfón alebo kameru, napríklad na nahrávanie vašich výprav, počúvanie hudby alebo dokonca sledovanie online fitnes kurzu.Vychutnajte si svet z vodnej hladiny: so Stand Up Paddleboard súpravou Kipu Allrounder 365 od Capital Sports trénujete celé telo a spoznávate mestá, rieky a jazerá z novej perspektívy. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Kipu Allrounder 365, nafukovací Paddelboard, SUP board Set, cruiser , Joola ballset sports 12 ks (4002560421772)

Capital Sports Kipu Allrounder 365, nafukovací Paddelboard, SUP board Set, cruiser

Capital Sports Kipu Allrounder 365, nafukovací Paddelboard, SUP board Set, cruiser
Detail

Užite si letné pádlovanie na vode: či už ide o rodinnú zábavu alebo produktívny tréning celého tela - Kipu Allrounder 365 od Capital Sports ponúka kompletné vysokokvalitné vybavenie na rozsiahle výlety v stoji po jazerách, riekach či svetových moriach.Nafukovací SUP board je vďaka svojmu cruiser tvaru ideálny pre začiatočníkov aj pokročilých vodákov. Popruh na nohy s putkom a päť držadiel na doske poskytujú vysokú úroveň bezpečnosti. Vaša doska vám tak neujde, ani keď sa ocitnete v rýchlejších vodách. Exkluzívny paddleboard je rýchly, obratný a veľmi ľahko sa s ním manipuluje: môžete ho ľahko prepraviť k vode v príslušnom batohu, za pár minút ho nafúknuť pomocou priloženej vzduchovej pumpy a športová zábava sa môže začať. Ľahké sklolaminátové pádlo s nastaviteľnou veľkosťou ľahko zmeníte na kajakárske dvojpádlo: skvelý spôsob, ako získať istotu na palube. Ako teleskopické SUP pádlo ho môžete presne prispôsobiť vašej veľkosti. Vďaka popruhom si so sebou na cestu môžete vziať aj ľahkú batožinu, napríklad zásoby. Vďaka super stabilnej technológii DropStitch si môžete SUP board užívať dlhý čas. Osobitnou zaujímavosťou je držiak na prednej strane dosky. Dajú sa doňho bezpečne pripevniť držiaky na smartfón alebo kameru, napríklad na nahrávanie vašich výprav, počúvanie hudby alebo dokonca sledovanie online fitnes kurzu.Vychutnajte si svet z vodnej hladiny: so Stand Up Paddleboard súpravou Kipu Allrounder 365 od Capital Sports trénujete celé telo a spoznávate mestá, rieky a jazerá z novej perspektívy. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Kipu Allrounder 365, nafukovací Paddelboard, SUP board Set, cruiser , Roleff kodra sports, pánské (černé) (motonad01788)

Capital Sports Kipu Allrounder 365, nafukovací Paddelboard, SUP board Set, cruiser

Capital Sports Kipu Allrounder 365, nafukovací Paddelboard, SUP board Set, cruiser
Detail

Užite si letné pádlovanie na vode: či už ide o rodinnú zábavu alebo produktívny tréning celého tela - Kipu Allrounder 365 od Capital Sports ponúka kompletné vysokokvalitné vybavenie na rozsiahle výlety v stoji po jazerách, riekach či svetových moriach.Nafukovací SUP board je vďaka svojmu cruiser tvaru ideálny pre začiatočníkov aj pokročilých vodákov. Popruh na nohy s putkom a päť držadiel na doske poskytujú vysokú úroveň bezpečnosti. Vaša doska vám tak neujde, ani keď sa ocitnete v rýchlejších vodách. Exkluzívny paddleboard je rýchly, obratný a veľmi ľahko sa s ním manipuluje: môžete ho ľahko prepraviť k vode v príslušnom batohu, za pár minút ho nafúknuť pomocou priloženej vzduchovej pumpy a športová zábava sa môže začať. Ľahké sklolaminátové pádlo s nastaviteľnou veľkosťou ľahko zmeníte na kajakárske dvojpádlo: skvelý spôsob, ako získať istotu na palube. Ako teleskopické SUP pádlo ho môžete presne prispôsobiť vašej veľkosti. Vďaka popruhom si so sebou na cestu môžete vziať aj ľahkú batožinu, napríklad zásoby. Vďaka super stabilnej technológii DropStitch si môžete SUP board užívať dlhý čas. Osobitnou zaujímavosťou je držiak na prednej strane dosky. Dajú sa doňho bezpečne pripevniť držiaky na smartfón alebo kameru, napríklad na nahrávanie vašich výprav, počúvanie hudby alebo dokonca sledovanie online fitnes kurzu.Vychutnajte si svet z vodnej hladiny: so Stand Up Paddleboard súpravou Kipu Allrounder 365 od Capital Sports trénujete celé telo a spoznávate mestá, rieky a jazerá z novej perspektívy. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Kipu Allrounder 365, nafukovací Paddelboard, SUP board Set, cruiser , Nintendo switch sports – nintendo switch (045496429584)

CAPITAL SPORTS KIPU ALLROUNDER 365 NAFUKOVACI PADDELBOARD SUP BOARD SET CRUISER, 10040316

CAPITAL SPORTS KIPU ALLROUNDER 365 NAFUKOVACI PADDELBOARD SUP BOARD SET CRUISER, 10040316
Detail

PADDLEBOARD . Užite si letné pádlovanie na vode: či už ide o rodinnú zábavu alebo produktívny tréning celého tela - Kipu Allrounder 365 od Capital Sports ponúka vysokokvalitné kompletné vybavenie na rozsiahle výlety v stoji po (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAPITAL SPORTS KIPU ALLROUNDER 365 NAFUKOVACI PADDELBOARD SUP BOARD SET CRUISER, 10040316 , Nintendo switch sports – súprava príslušenstva (5056280449539)

Capital Sports Kipu Allrounder Tandem, nafukovací paddleboard, SUP Board súprava, cruiser

Capital Sports Kipu Allrounder Tandem, nafukovací paddleboard, SUP Board súprava, cruiser
Detail

Užite si letné pádlovanie na vode: či už ide o rodinnú zábavu alebo produktívny tréning celého tela - Kipu Allrounder Tandem od Capital Sports ponúka komplwetné vysokokvalitné vybavenie na rozsiahle výlety v stoji po jazerách, riekach či svetových moriach. A je taký veľký, že sa na veľkú plavbu môžete vydať aj vo dvojici. Nafukovací SUP board je vďaka svojmu cruiser tvaru ideálny pre začiatočníkov aj pokročilých vodákov. Popruh na nohy s putkom a päť držadiel na doske poskytujú vysokú úroveň bezpečnosti. Takto vám váš board neunikne, aj keď sa ocitnete vo veľmi rýchlych vodách. Exkluzívny paddleboard je stabilný a veľmi ľahko sa s ním manipuluje: môžete ho ľahko prepraviť k vode v príslušnom batohu, za pár minút ho nafúknuť pomocou priloženej vzduchovej pumpy a športová zábava sa môže začať. Ľahké sklolaminátové pádlo s nastaviteľnou veľkosťou ľahko zmeníte na kajakárske dvojpádlo: skvelý spôsob, ako získať istotu na palube. Ako teleskopické SUP pádlo ho môžete presne prispôsobiť vašej veľkosti. Vďaka popruhom na nosenie si so sebou na plavbu môžete vziať aj ľahkú batožinu, napríklad zásoby. Vďaka superstabilnej technológii DropStitch môžete SUP board nafúknuť na optimálny vnútorný tlak 15 PSI. Osobitnou zaujímavosťou je akčný nástavec na prednej časti dosky. Dajú sa naňho bezpečne pripevniť držiaky na smartfón alebo kameru, napríklad na nahrávanie vašich výprav, počúvanie hudby alebo dokonca sledovanie online fitnes kurzu. Vychutnajte si svet z vodnej hladiny: so Stand Up Paddleboard súpravou Kipu Allrounder Tandem od Capital Sports trénujete celé telo a spoznávate mestá, rieky a jazerá z novej perspektívy. Pri používaní tohto výrobku dodržiavajte miestne bezpečnostné predpisy pre vodné cesty a vodné plochy. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Kipu Allrounder Tandem, nafukovací paddleboard, SUP Board súprava, cruiser , Campgo sports 700 ml blue (8595691073102)

Capital Sports Kipu Allrounder 330, nafukovací paddleboard, SUP Board súprava, Cruiser

Capital Sports Kipu Allrounder 330, nafukovací paddleboard, SUP Board súprava, Cruiser
Detail

Užite si letné pádlovanie na vode: či už ide o rodinnú zábavu alebo produktívny tréning celého tela - Kipu Allrounder 330 od Capital Sports ponúka kompletné vysokokvalitné vybavenie na rozsiahle výlety v stoji po jazerách, riekach či svetových moriach. Nafukovací SUP board je vďaka svojmu cruiser tvaru ideálny pre začiatočníkov aj pokročilých vodákov. Popruh na nohy s putkom a päť držadiel na doske poskytujú vysokú úroveň bezpečnosti. Vaša doska vám tak neujde, ani keď sa ocitnete v rýchlejších vodách. Exkluzívny paddleboard je rýchly, obratný a veľmi ľahko sa s ním manipuluje: môžete ho ľahko prepraviť k vode v príslušnom batohu, za pár minút ho nafúknuť pomocou priloženej vzduchovej pumpy a športová zábava sa môže začať. Ľahké sklolaminátové pádlo s nastaviteľnou veľkosťou ľahko zmeníte na kajakárske dvojpádlo: skvelý spôsob, ako získať istotu na palube. Ako teleskopické SUP pádlo ho môžete presne prispôsobiť vašej veľkosti. Vďaka popruhom na nosenie si so sebou na cestu môžete vziať aj ľahkú batožinu, napríklad zásoby. Vďaka superstabilnej technológii DropStitch môžete SUP board nafúknuť na optimálny vnútorný tlak 15 PSI. Vďaka tomu je mimoriadne stabilný a ľahko sa vyvažuje. Osobitnou zaujímavosťou je akčný nástavec na prednej časti dosky. Dajú sa naňho bezpečne pripevniť držiaky na smartfón alebo kameru, napríklad na nahrávanie vašich výprav, počúvanie hudby alebo dokonca sledovanie online fitnes kurzu. Vychutnajte si svet z vodnej hladiny: so Stand Up Paddleboard súpravou Kipu Allrounder 330 od Capital Sports trénujete celé telo a spoznávate mestá, rieky a jazerá z novej perspektívy. Pri používaní tohto výrobku dodržiavajte miestne bezpečnostné predpisy pre vodné cesty a vodné plochy. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Kipu Allrounder 330, nafukovací paddleboard, SUP Board súprava, Cruiser , Campgo sports 700 ml pink (8595691073096)

Capital Sports Kipu Allrounder Tandem, nafukovací paddleboard, SUP Board súprava, cruiser

Capital Sports Kipu Allrounder Tandem, nafukovací paddleboard, SUP Board súprava, cruiser
Detail

Užite si letné pádlovanie na vode: či už ide o rodinnú zábavu alebo produktívny tréning celého tela - Kipu Allrounder Tandem od Capital Sports ponúka komplwetné vysokokvalitné vybavenie na rozsiahle výlety v stoji po jazerách, riekach či svetových moriach. A je taký veľký, že sa na veľkú plavbu môžete vydať aj vo dvojici. Nafukovací SUP board je vďaka svojmu cruiser tvaru ideálny pre začiatočníkov aj pokročilých vodákov. Popruh na nohy s putkom a päť držadiel na doske poskytujú vysokú úroveň bezpečnosti. Takto vám váš board neunikne, aj keď sa ocitnete vo veľmi rýchlych vodách. Exkluzívny paddleboard je stabilný a veľmi ľahko sa s ním manipuluje: môžete ho ľahko prepraviť k vode v príslušnom batohu, za pár minút ho nafúknuť pomocou priloženej vzduchovej pumpy a športová zábava sa môže začať. Ľahké sklolaminátové pádlo s nastaviteľnou veľkosťou ľahko zmeníte na kajakárske dvojpádlo: skvelý spôsob, ako získať istotu na palube. Ako teleskopické SUP pádlo ho môžete presne prispôsobiť vašej veľkosti. Vďaka popruhom na nosenie si so sebou na plavbu môžete vziať aj ľahkú batožinu, napríklad zásoby. Vďaka superstabilnej technológii DropStitch môžete SUP board nafúknuť na optimálny vnútorný tlak 15 PSI. Osobitnou zaujímavosťou je akčný nástavec na prednej časti dosky. Dajú sa naňho bezpečne pripevniť držiaky na smartfón alebo kameru, napríklad na nahrávanie vašich výprav, počúvanie hudby alebo dokonca sledovanie online fitnes kurzu. Vychutnajte si svet z vodnej hladiny: so Stand Up Paddleboard súpravou Kipu Allrounder Tandem od Capital Sports trénujete celé telo a spoznávate mestá, rieky a jazerá z novej perspektívy. Pri používaní tohto výrobku dodržiavajte miestne bezpečnostné predpisy pre vodné cesty a vodné plochy. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Kipu Allrounder Tandem, nafukovací paddleboard, SUP Board súprava, cruiser , Instant sports all-stars – ps5 (3700664530178)

Capital Sports Mokulau Yoga Board, nafukovací paddleboard, SUP Board Set, Cruiser

Capital Sports Mokulau Yoga Board, nafukovací paddleboard, SUP Board Set, Cruiser
Detail

Užite si letné pádlovanie na vode: či už ide o rodinnú zábavu alebo produktívny tréning celého tela - Mokulau Yoga Board od Capital Sportsje paddleboard na státie, ktorý ponúka kompletné vysokokvalitné vybavenie pre rozsiahle výlety v stoji po jazerách, riekach či svetových moriach. Je mimoriadne široký pre väčšiu stabilitu na vode, takže môžete na vode cvičiť jogu alebo vziať svojho štvornohého kamaráta na plavbu.Nafukovací SUP board je vďaka svojmu cruiser tvaru ideálny pre začiatočníkov aj pokročilých vodákov, dokonca i na cvičenie jógy. Popruh na nohy s pútkom a päť držadiel na doske poskytujú vysokú úroveň bezpečnosti. Vaša doska vám tak neujde, ani keď sa ocitnete v rýchlejších vodách. Exkluzívny paddleboard je stabilný a veľmi ľahko sa s ním manipuluje: môžete ho ľahko prepraviť k vode v príslušnom batohu, za pár minút ho nafúknuť pomocou priloženej vzduchovej pumpy a športová zábava sa môže začať. Ľahké sklolaminátové pádlo s nastaviteľnou veľkosťou ľahko zmeníte na kajakárske dvojpádlo: skvelý spôsob, ako získať istotu na palube. Ako teleskopické SUP pádlo ho môžete presne prispôsobiť vašej veľkosti. Vďaka popruhom na nosenie si so sebou na cestu môžete vziať aj ľahkú batožinu, napríklad zásoby. Technológia DropStitch umožňuje nafúknuť SUP board až na tlak 15 PSI, čo mu dodáva veľkú stabilitu a uľahčuje udržiavanie rovnováhy. Osobitnou zaujímavosťou je akčný nástavec v prednej časti dosky. Tu je možné bezpečne pripevniť držiaky na smartfóny alebo akčné kamery, napríklad aby ste mohli navždy nahrávať svoje výpravy, počúvať hudbu alebo dokonca sledovať online fitness kurz.Vychutnajte si svet z vodnej hladiny: so Stand Up Paddleboard súpravou Mokulau Yoga Board od Capital Sports trénujete celé telo a spoznávate mestá, rieky a jazerá z novej perspektívy.Pri používaní tohto výrobku dodržiavajte miestne bezpečnostné predpisy pre vodné toky a iné vodné plochy. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Mokulau Yoga Board, nafukovací paddleboard, SUP Board Set, Cruiser , Ea sports pga tour – ps5 (5030941123808)

Capital Sports Mokulau Yoga Board, nafukovací paddleboard, SUP Board Set, Cruiser

Capital Sports Mokulau Yoga Board, nafukovací paddleboard, SUP Board Set, Cruiser
Detail

Užite si letné pádlovanie na vode: či už ide o rodinnú zábavu alebo produktívny tréning celého tela - Mokulau Yoga Board od Capital Sportsje paddleboard na státie, ktorý ponúka kompletné vysokokvalitné vybavenie pre rozsiahle výlety v stoji po jazerách, riekach či svetových moriach. Je mimoriadne široký pre väčšiu stabilitu na vode, takže môžete na vode cvičiť jogu alebo vziať svojho štvornohého kamaráta na plavbu.Nafukovací SUP board je vďaka svojmu cruiser tvaru ideálny pre začiatočníkov aj pokročilých vodákov, dokonca i na cvičenie jógy. Popruh na nohy s pútkom a päť držadiel na doske poskytujú vysokú úroveň bezpečnosti. Vaša doska vám tak neujde, ani keď sa ocitnete v rýchlejších vodách. Exkluzívny paddleboard je stabilný a veľmi ľahko sa s ním manipuluje: môžete ho ľahko prepraviť k vode v príslušnom batohu, za pár minút ho nafúknuť pomocou priloženej vzduchovej pumpy a športová zábava sa môže začať. Ľahké sklolaminátové pádlo s nastaviteľnou veľkosťou ľahko zmeníte na kajakárske dvojpádlo: skvelý spôsob, ako získať istotu na palube. Ako teleskopické SUP pádlo ho môžete presne prispôsobiť vašej veľkosti. Vďaka popruhom na nosenie si so sebou na cestu môžete vziať aj ľahkú batožinu, napríklad zásoby. Technológia DropStitch umožňuje nafúknuť SUP board až na tlak 15 PSI, čo mu dodáva veľkú stabilitu a uľahčuje udržiavanie rovnováhy. Osobitnou zaujímavosťou je akčný nástavec v prednej časti dosky. Tu je možné bezpečne pripevniť držiaky na smartfóny alebo akčné kamery, napríklad aby ste mohli navždy nahrávať svoje výpravy, počúvať hudbu alebo dokonca sledovať online fitness kurz.Vychutnajte si svet z vodnej hladiny: so Stand Up Paddleboard súpravou Mokulau Yoga Board od Capital Sports trénujete celé telo a spoznávate mestá, rieky a jazerá z novej perspektívy.Pri používaní tohto výrobku dodržiavajte miestne bezpečnostné predpisy pre vodné toky a iné vodné plochy. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Mokulau Yoga Board, nafukovací paddleboard, SUP Board Set, Cruiser , Hp sports sleeve 15 (14v33aa#abb)

Capital Sports Mamao Touring Board, nafukovací paddleboard, SUP Board Set, touring

Capital Sports Mamao Touring Board, nafukovací paddleboard, SUP Board Set, touring
Detail

Užite si letné pádlovanie na vode: či už ide o rodinnú zábavu alebo produktívny tréning celého tela - Mokulau Touring Board od Capital Sports ponúka kompletné vysokokvalitné vybavenie na rozsiahle výlety v stoji po jazerách, riekach či svetových moriach. Dlhý, úzky cruiser tvar dosky zaručuje menší odpor vody a vyššiu rýchlosť - ideálny pre začiatočníkov aj pokročilých vodákov na dlhé pádlovanie a výlety.Popruh na nohy s putkom a štyri držadlá na doske poskytujú vysokú úroveň bezpečnosti. Vaša doska vám tak neujde, ani keď sa ocitnete v rýchlejších vodách. Paddleboard je rýchly a veľmi ľahko sa s ním manipuluje: môžete ho ľahko prepraviť k vode v príslušnom batohu. Tam ho nafúknete za menej ako desať minút pomocou priloženej dvojtaktnej vzduchovej pumpy a športová zábava sa môže začať. Ľahké sklolaminátové pádlo s nastaviteľnou veľkosťou ľahko zmeníte na kajakárske dvojpádlo: skvelý spôsob, ako získať istotu na palube. Ako teleskopické SUP pádlo ho môžete presne prispôsobiť vašej veľkosti. Vďaka popruhom si so sebou na cestu môžete vziať aj ľahkú batožinu, napríklad zásoby. Vďaka superstabilnej technológii DropStitch môžete SUP board nafúknuť na optimálny vnútorný tlak 15 PSI. Preto je mimoriadne stabilný a ľahko sa vyvažuje. Osobitnou zaujímavosťou je akčný nástavec na prednej časti dosky. Dajú sa naňho bezpečne pripevniť držiaky na smartfón alebo kameru, napríklad na nahrávanie vašich výprav, počúvanie hudby alebo dokonca sledovanie online fitnes kurzu.Vychutnajte si svet z vodnej hladiny: so Stand Up Paddleboard súpravou Mamao Touring Board od Capital Sports trénujete celé telo a spoznávate mestá, rieky a jazerá z novej perspektívy.Pri používaní tohto výrobku dodržiavajte miestne bezpečnostné predpisy pre vodné cesty a vodné plochy. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Mamao Touring Board, nafukovací paddleboard, SUP Board Set, touring , Hp sports sleeve 14 (14v32aa#abb)

Capital Sports Mamao Touring Board, nafukovací paddleboard, SUP Board Set, touring

Capital Sports Mamao Touring Board, nafukovací paddleboard, SUP Board Set, touring
Detail

Užite si letné pádlovanie na vode: či už ide o rodinnú zábavu alebo produktívny tréning celého tela - Mokulau Touring Board od Capital Sports ponúka kompletné vysokokvalitné vybavenie na rozsiahle výlety v stoji po jazerách, riekach či svetových moriach. Dlhý, úzky cruiser tvar dosky zaručuje menší odpor vody a vyššiu rýchlosť - ideálny pre začiatočníkov aj pokročilých vodákov na dlhé pádlovanie a výlety.Popruh na nohy s putkom a štyri držadlá na doske poskytujú vysokú úroveň bezpečnosti. Vaša doska vám tak neujde, ani keď sa ocitnete v rýchlejších vodách. Paddleboard je rýchly a veľmi ľahko sa s ním manipuluje: môžete ho ľahko prepraviť k vode v príslušnom batohu. Tam ho nafúknete za menej ako desať minút pomocou priloženej dvojtaktnej vzduchovej pumpy a športová zábava sa môže začať. Ľahké sklolaminátové pádlo s nastaviteľnou veľkosťou ľahko zmeníte na kajakárske dvojpádlo: skvelý spôsob, ako získať istotu na palube. Ako teleskopické SUP pádlo ho môžete presne prispôsobiť vašej veľkosti. Vďaka popruhom si so sebou na cestu môžete vziať aj ľahkú batožinu, napríklad zásoby. Vďaka superstabilnej technológii DropStitch môžete SUP board nafúknuť na optimálny vnútorný tlak 15 PSI. Preto je mimoriadne stabilný a ľahko sa vyvažuje. Osobitnou zaujímavosťou je akčný nástavec na prednej časti dosky. Dajú sa naňho bezpečne pripevniť držiaky na smartfón alebo kameru, napríklad na nahrávanie vašich výprav, počúvanie hudby alebo dokonca sledovanie online fitnes kurzu.Vychutnajte si svet z vodnej hladiny: so Stand Up Paddleboard súpravou Mamao Touring Board od Capital Sports trénujete celé telo a spoznávate mestá, rieky a jazerá z novej perspektívy.Pri používaní tohto výrobku dodržiavajte miestne bezpečnostné predpisy pre vodné cesty a vodné plochy. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Mamao Touring Board, nafukovací paddleboard, SUP Board Set, touring , Viridian sports multi 60 kapsúl (5060003591658)

Capital Sports Gyurka Essential, športová páska, súprava 6 kusov, 10 m × 3,8 cm, bavlna, nepružná, vodotesná

Capital Sports Gyurka Essential, športová páska, súprava 6 kusov, 10 m × 3,8 cm, bavlna, nepružná, vodotesná
Detail

Každý človek a každý športovec je jedinečný a má svoje problémové oblasti. Rameno, koleno, Achillova šľacha alebo členkový kĺb, samolepiaca športová páska Gyurka Essential od spoločnosti Capital Sports Superletic má všestranné využite a super jednoduchú manipuláciu.Naša kvalitná športová páska je vyrobená z priedušnej bavlnenej tkaniny a lepidla mimoriadne šetrného k pokožke. Naše pásky sú jemné k tvojej koži a napriek tomu majú obzvlášť silnú lepiacu silu. Neustála výmena pásky je vďaka tomu nadbytočná. Páska Gyurka Essential je navyše vodotesná, takže plávanie a sprchovanie nie sú žiadny problém!3,8 cm široká a 10 m dlhá páska prichádza v súprave 6 kusov. Aby sme sa vyhli zbytočnému plastovému odpadu, športová páska je navinutá na recyklovateľné papierové rúrky. Vďaka praktickým zúbkovaným okrajom je odtrhnutie veľmi ľahké a pohodlné. Páska je samozrejme bez latexu, a preto je vhodná aj pre citlivú pokožku.Všestranne použiteľná, príjemná k pokožke a ľahko použiteľná: športová páska Gyurka Essential od spoločnosti Capital Sports Superletic. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Gyurka Essential, športová páska, súprava 6 kusov, 10 m × 3,8 cm, bavlna, nepružná, vodotesná , Vichy capital soleil fluidný sprej spf 50+ 200 ml (3337875810869)

Capital Sports Hexbell 10, 10kg, dvojica krátkoručných činiek (dumbbell)

Capital Sports Hexbell 10, 10kg, dvojica krátkoručných činiek (dumbbell)
Detail

Hexbell krátkoručné činky značky Capital Sports predstavujú dokonalé činky na bodybuilding, Cross-Training či funkčný tréning.V robustnom obale z tvrdej gumy sa nachádzajú železné, dokonale vyvážené závažia. V tejto sade nájdete dve 5kg činky, ktoré sa hodia na domáce použitie, vo voľnej prírode i na použitie v profesionálnych štúdiách. Hrubý gumený obal je odolný voči nárazom a pri páde nepoškodí zem. Šesťuhlé hlavice sa hodia predovšetkým na vykonávania tzv. PushUp-Walks, keďže pri danom cvičení zaisťujú bezpečnú stabilitu.11cm dlhé, prochrómované úchopové tyče sú napevno spojené s hlavicami (závažia preto nie sú vymeniteľné). Drážkovaný povrch a jemne valcovitý tvar rúčky garantujú istý úchop aj spotenými rukami. Robustná materiálová kombinácia umelej hmoty a pochrómovanej ocele zabezpečujú odolnosť činiek voči počasiu, čím ich možno používať aj na cvičenie v prírode.Na uloženie činiek je určený stojan na činky (č. produktu 10028348) od Capital Sports.Dostupné hmotnosti: 2,5kg (č. produktu: 10028375), 5kg (10028376), 7,5kg (10028377), 10kg (10028378), 12,5kg (10028379), 15kg (10028380), 17,5kg (10028381), 20kg (10028382), 22,5kg (10028383), 25kg (10028384), 27,5kg (10028385), 30kg (1002838) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Hexbell 10, 10kg, dvojica krátkoručných činiek (dumbbell) , Sixtol toyota land cruiser (vp4710cizw)

Capital Sports Compket 8, 8kg, lososová, činka kettlebell, guľové závažie

Capital Sports Compket 8, 8kg, lososová, činka kettlebell, guľové závažie
Detail

Nezáleží na tom, či kettlebell použijete na zdvíhanie, posilňovanie, kývanie alebo jednoducho ako prídavné závažie - Compket Competition značky Capital Sports predstavuje mnohostranný tréningový nástroj k zvýšeniu celkovej telesnej výkonnosti. Narozdiel od normálnych činiek sa pri cvičení s guľovými činkami nezaťažujú len jednotlivé svaly, ale vďaka tvaru činky celé skupiny svalstva. Komplexné cviky vyžadujú súhru a silnú koordináciu úchopového a pohybového svalstva.Capital Sports si dal pri vývoji Compket záležať ako zvyčajne na vysokej kvalite. Hmotnosť závažia zodpovedá súťažným normám, závažie je vyrobené z ocele s vnútornou výplňou. Všetky kettlebelly z radu Compket sú rozmerovo identické, líšia sa od seba len hmotnosťou výplne. Rúčka daných činiek je o niečo dlhšia než zvyčajne, čo je mimoriadne efektívne pri rýchlych opakovaniach výbušných cvikov. Jednotlivé hmotnosti sú od seba farebne odlíšené.Dostupné hmotnosti: 8kg/lososová (č. produktu: 10028361), 12kg/modrá (10028362), 16kg/žltá (10028363), 20kg/tmavomodrá (10028364), 24kg/zelená (10028340), 28kg/oranžová (10028365), 32kg/červená (10028366) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Compket 8, 8kg, lososová, činka kettlebell, guľové závažie , Oxford traky cruiser (m167-67)

Capital Sports Helios, magnetický veslovací trenažér, LED displej, 8 úrovní, hliník

Capital Sports Helios, magnetický veslovací trenažér, LED displej, 8 úrovní, hliník
Detail

Tréning celého tela Veslovací trenažér Helios od CAPITAL SPORTS umožňuje vysoko efektívny a pre kĺby šetrný tréning celého tela pre športovcov do výšky 2 m a s hmotnosťou do 150 kg. Veslovacia lavica Helios od CAPITAL SPORTS vám sľubuje jedinečný zážitok z domáceho cvičenia. Srdcom vyváženého a ku kĺbom šetrného tréningu je kvalitný zotrvačník, ktorý pomocou nášho oceneného systému magnetického odporu (MagResist) vzdoruje vášmu veslovaniu vďaka 8 stupňom magnetického odporu. Takto získate pocit, že pádlujete cez pokojné more alebo proti silnému prúdu. Vďaka tichým hliníkovým vodiacim lištám, na ktorých je komfortné sedadlo, je tréning úplne tichý a neruší susedov alebo spolubývajúcich a môžete cvičiť každý deň, vo dne i v noci. Na sledovanie vášho tréningu má veslovací trenažér Helios od CAPITAL SPORTS k dispozícii mini počítač s LED displejom, na ktorom nielenže môžete sledovať pádlovanie, prejdenú vzdialenosť alebo spálené kalórie, ale aj použitú silu. Vďaka Bluetooth je cez aplikáciu kompatibilný s každým 5,3 kHz pulzným pásom podporujúcim bluetooth. O zábavu pri tréningu sa stará držiak na tablet, takže si môžete užívať vaše obľúbené seriály alebo hudbu alebo sa môžete cez Kinomap pripojiť na ďalšie fitness aplikácie. Opierky nôh so suchým zipsom zaisťujú bezpečné držanie. Po tréningu môžete veslovací trenažér úplne jednoducho zložiť a pomocou posuvných koliesok jednoducho premiestniť - takto sa veslovací trenažér Helios vmestí do každého bytu. Nie je to trenažŕ ako každý iný: veslovací trenažér Helios od CAPITAL SPORTS spája tichý, prirodzený a ku kĺbom šetrný tréning s kvalitným spracovaním a štýlovým dizajnom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Helios, magnetický veslovací trenažér, LED displej, 8 úrovní, hliník

Capital Sports Uros Powerbands, 5 dielna súprava, fitness guma, loop, 100% latex

Capital Sports Uros Powerbands, 5 dielna súprava, fitness guma, loop, 100% latex
Detail

Fitness a workouts úplne podľa tvojej individuálnej úrovne sily a výdrže: s 5 dielnou súpravou Capital Sports Superletic Uros Powerbands sa dostaneš do formy, či už si začiatočník alebo profík.5 dielna súprava Uros pozostáva z piatich rôznych fitness gúm s rôznymi silami - light, medium, heavy, X-heavy a XX-heavy - aby si mal úplnú voľnosť výberu a flexibilitu pre tvoje workouts a tréningy. Od warm-up až po intenzívny silový tréning, tu nájdeš vhodný pás na tvorbu svalstva. Vďaka rôznym ťažným silám jednotlivých pásov je súprava ideálna pre nováčikov, ktorí sa chcú zoznámiť s tréningom z gumovými pásmi. Aj profíci si prídu na svoje: uprav si svoj bodyweight tréning efektívnejšie a náročnejšie. Cviky na nohy, squats alebo kliky budú s power pásmi Uros ešte ťažšie. Okrem toho môžeš s pásom Uros XX-Heavy simulovať zdvíhanie ťažkých závaží. 5 dielna súprava Powerbands od Uros ti pomôže dosiahnuť tvoje ciele. Okrem toho môžeš tvoj tréning zostaviť efektívnejšie a náročnejšie. V prípade potreby môžeš Powerbands aj skombinovať.Naše Powerbands sú vyrobené zo 100% latexu, aby ani po dlhom a intenzívnom tréningu nestratili svoju silu a elasticitu.5 dielna súprava Powerbands od Uros ti domov príde v štýlom batohu, takže si najlepšie vybavený na vonkajšie tréningy alebo návštevy fitness centier. Okrem toho je ku každej súprave dodávaný aj workout guide, ktorý má pre teba 10 efektívnych cvikov pre celé telo.Všestranná, flexibilná a trvácna: 5 dielna súprava Capital Sports Superletic Uros Powerbands je tvoj nový najobľúbenejší doplnok pri cvičení.Upozornenie: Powerbands sú vyrobené zo 100% latexu a nesmú byť používané pri alergii na latex. Latex okrem toho špecificky zapácha, zápach po istej dobe sám zmizne. Pretože pásy sa pri používaní veľmi naťahujú a sú v kontakte s potom, môže ich povrch po čase popraskať alebo sa potrhať. Aby sa ich životnosť predĺžila, mali by ste pásy príležitostne utrieť jemným čistiacim prostriedkom a následne ho napudrovať s mastencom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Uros Powerbands, 5 dielna súprava, fitness guma, loop, 100% latex

Capital Sports Uros Powerbands, 3 dielna súprava, fitness guma, loop, 100% latex

Capital Sports Uros Powerbands, 3 dielna súprava, fitness guma, loop, 100% latex
Detail

Fitness a workouts úplne podľa tvojej individuálnej úrovne sily a výdrže: s 3 dielnou súpravou Capital Sports Superletic Uros Powerbands sa dostaneš do formy, či už si začiatočník alebo profík.3 dielna súprava Uros pozostáva z troch rôznych fitness gúm s rôznymi silami - light, medium a heavy - aby si mal úplnú voľnosť výberu a flexibilitu pre tvoje workouts a tréningy. Od warm-up až po intenzívny tréning, na tvorbu svalov tu nájdeš vhodný pás. Vďaka rôznym silám jednotlivých pásov je súprava ideálna pre nováčikov, ktorí sa chcú zoznámiť s tréningom z gumovými pásmi. 3 dielna súprava Powerbands od Uros ti pomôže dosiahnuť tvoje ciele. Okrem warm-up môžeš naše fitness pásy použiť aj na rôzne naťahovacie a strečingové cviky. Okrem toho môžeš tvoj tréning zostaviť efektívnejšie a náročnejšie. V prípade potreby môžeš Powerbands aj skombinovať.Naše Powerbands sú vyrobené zo 100% latexu, aby ani po dlhom a intenzívnom tréningu nestratili svoju silu a elasticitu.3 dielna súprava Powerbands od Uros ti domov príde v štýlom batohu, takže si najlepšie vybavený na vonkajšie tréningy alebo návštevy fitness centier. Okrem toho je ku každej súprave dodávaný aj workout guide, ktorý má pre teba 10 efektívnych cvikov pre celé telo.Všestranná, flexibilná a trvácna: 3 dielna súprava Capital Sports Superletic Uros Powerbands je tvoj nový najobľúbenejší doplnok pri cvičení.Upozornenie: Powerbands sú vyrobené zo 100% latexu a nesmú byť používané pri alergii na latex. Latex má okrem toho špecifickú vôňu, ktorá po istej dobe sama zmizne. Pretože pásy sa pri používaní veľmi naťahujú a sú v kontakte s potom, môže ich povrch po čase popraskať alebo sa potrhať. Aby sa ich životnosť predĺžila, mali by ste pásy príležitostne utrieť jemným čistiacim prostriedkom a následne ho napudrovať s mastencom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Uros Powerbands, 3 dielna súprava, fitness guma, loop, 100% latex

Capital Sports Bludgeon Clubbell, čierna/modrá, clubbell kužeľ, oceľ, 10 kg

Capital Sports Bludgeon Clubbell, čierna/modrá, clubbell kužeľ, oceľ, 10 kg
Detail

Clubbell kužeľ CAPITAL SPORTS Bludgeon prináša do tvojho workoutu švih. So silnými švihmi alebo kyvadlovými cvičeniami budeš so zariadením Bludgeon trénovať silu a koordináciu v ramenách, pažiach a rukách s vysokým stupňom záťaže: Na rozdiel od normálnych činiek je hmotnosť clubbell kužeľa umiestnená nerovnomerne na jednej strane, čo vytvára úplne nový stupeň obťažnosti.Clubbell kužeľ Bludgeon od spoločnosti CAPITAL SPORTS je kompletne vyrobený z liatej ocele a vybavený dvojfarebným, čiernym a modrým, práškovým lakovaním. Aby si mohol kužeľ dobre uchopiť pri všetkých cvičeniach, 3,7 cm hrubá rúčka je mierne zdrsnená, takže drží v ruke bezpečne a pevne. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Bludgeon Clubbell, čierna/modrá, clubbell kužeľ, oceľ, 10 kg

Capital Sports Evo Nano Mini crossový trenažér Bluetooth Aplikácia MagResist 8 úrovní

Capital Sports Evo Nano Mini crossový trenažér Bluetooth Aplikácia MagResist 8 úrovní
Detail

Zmeňte definíciu svojho tréningu! S mini crossovým trenažérom CAPITAL SPORTS Evo Nano , získate HiLevel fitness technológiu priamo doma alebo v kancelárii. Vďaka tomu je mini trenažér vhodný pre každú tréningovú požiadavku: či už ste motivovaný nováčik, alebo športový nadšenec, ktorý potrebuje akciu aj po zhasnutí svetiel v posilňovni. Kompaktný steppingový crossový trenažér je ideálny pre tých, ktorí majú na cvičenie málo času. Pretože sa dá používať v sede, môžete ho ľahko používať v kancelárii pod stolom alebo doma pri pohodlnom sledovaní televízie. Vitajte v 21. storočí: Multimédiá a konektivita sú to, čo dnes fitness tréning potrebuje. Na tento účel sa mini trenažér CAPITAL SPORTS Evo Nano pripojí cez Bluetooth k aplikácii Kinomap. Mesačné predplatné ponúka prístup k viac ako 100 000 km peších trás a je priamo prepojené s eliptickým trenažérom. Údaje o vašom výkone, ako je rýchlosť, srdcová frekvencia alebo prejdená vzdialenosť, sa prenášajú do aplikácie a priamo sa vyhodnocujú. Môžete napríklad objavovať diaľkové turistické trasy alebo cudzie mestá bez toho, aby ste museli opustiť svoj domov. Ak vám to nestačí, môžete sa jednoducho zúčastniť mnohých podujatí pre viacerých hráčov: otestujte svoju kondíciu v priamom porovnaní s tisíckami ďalších bežcov - pocit ako na Berlínskom maratóne. Alebo sa môžete podeliť o svoje vlastné potulky s komunitou. Jednoducho natočte trasu videokamerou ActionCam, nahrajte do aplikácie Kinomap a nadšenci fitnessu na celom svete budú môcť prejsť vaše pešie túry.Okrem multimediálnych tréningových možností zaujme mini trenažér CAPITAL SPORTS Evo Nano aj svojou kvalitnou technológiou: Systém MagResist sa dá v 8 úrovniach prispôsobiť takmer každej tréningovej požiadavke. Plochá bežecká elipsa zaručuje príjemný bežecký tréning, ktorý možno využiť pri sedení za stolom či v stoji v obývačke. Spolu s maximálnou hmotnosťou používateľa 120 kg sa radí do najvyššej ligy domácich trenažérov.Pripojenie k aplikácii Bluetooth pomáha predchádzať nude na domácom trenažéri. Cez Bluetooth a aplikáciu iConsole+ možno tréningové údaje jednoducho preniesť do smartfónu alebo tabletu. Ak práve nemáte po ruke inteligentné zariadenie, môžete na domácom trenažéri Evo Nano sledovať svoje tréningové hodnoty aj celkom konvenčne cez vstavaný tréningový počítač a jednoducho odčítať prejdenú vzdialenosť, čas tréningu či spálené kalórie. V neposlednom rade je mimoriadne tichý systém SilentBelt zárukou, že váš tréning nebude nikoho rušiť.Crossový tréning pre 21. storočie: Domáci trenažér Evo Nano od CAPITAL SPORTS premení domáci tréning na multimediálne prepojenú udalosť.Upozornenie: Prístup do aplikácie Kinomap je možný len prostredníctvom online registrácie a je spoplatnený. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Evo Nano Mini crossový trenažér Bluetooth Aplikácia MagResist 8 úrovní

Capital Sports Resistor 08, elastický športový pás, stupeň záťaže 8 (27-68kg)

Capital Sports Resistor 08, elastický športový pás, stupeň záťaže 8 (27-68kg)
Detail

Capital Sports Resistor 08 je prenosný a univerzálne použiteľný tréningový pás pre vysoký počet cvičení s vlastnou váhou a športových využití.Funkciou silových pásov je na jednej strane pomoc a uľahčenie pri cvičeniach, ako napr. pri výšvihoch, dipoch alebo ležných podporoch, na druhej strane ich možno používať aj pri zaťažujúcich cvičeniach, napr. pri naťahovaní.Capital Sports Resistor 08 vám pomáha pri každom kroku a nášľape, je veľmi ľahký a možno ho pohodlne zložiť a prenášať. Pás možno flexibilne upevniť, uskladniť či nenápadne skryť.Elastické pásy línie Capital Sports Resistor sú vyrábané vo viacerých farbách a stupňoch záťaže, a tým sa od seba odlišujú intenzitou rozťahu a záťaže. Pri voľbe pásu je dôležité brať do úvahy vlastnú váhu a fyzický stav. Stupeň záťaže 8 znamená, že s týmto lanom možno vykonávať cvičenia, pri ktorých je vlastná váha redukovaná do 68kg. Obrovskú výhodu cvičení s pásom predstavuje pohybový rádius pásu - pomenovaný aj ako Range Of Motion (ROM) - ktorý umožňuje precvičovať kompletne viacero svalov a aj ich individuálny tréning. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Resistor 08, elastický športový pás, stupeň záťaže 8 (27-68kg)

Capital Sports Wallball 8, 8kg, fialová, Wall Ball (medicinbal) z umelej kože

Capital Sports Wallball 8, 8kg, fialová, Wall Ball (medicinbal) z umelej kože
Detail

Objavte všestrannosť tradičného tréningového nástroja Wall Ball od spoločnosti Capital Sports. Už po stáročia sa lopty s výplňou (medicinbaly) využívajú pri vylepšovaní kondície a zdravia. Ponúkajú širokú škálu cvičení, čím sú veľmi obľúbené predovšetkých v oblastiach funkčného tréningu či Cross-Trainingu.Wall Ball značky Capital Sports sa vyznačuje odolným vyhotovením z umelej kože a precíznym nitovaním. Lopta znesie mimoriadne vysokú zaťažiteľnosť a uchováva si svoj tvar.S hmotnosťou 8kg predstavuje Wallba 8 stredne ťažkého zástupcu v danej línii: hodí sa predovšetkým na cvičenia zamerané na výdrž a rozcvičenie. Kompaktné rozmery umožňujú využívanie lopty na domáce cvičenie i v profesionálnych štúdiách. Na jednoduché určenie rôznych hmotností sú lopty Wall Ball od seba farebne odlíšené.Dostupné hmotnosti/farby: 4kg žltá (číslo produktu: 10028391), 6kg oranžová (10028392), 8kg fialová (10028393), 8kg čierna (10028394), 10kg tmavomodrá (10028395), 12kg zelená (10028396), 14kg hnedá (10028397) (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Wallball 8, 8kg, fialová, Wall Ball (medicinbal) z umelej kože

Capital Sports Evo Nano Mini crossový trenažér Bluetooth Aplikácia MagResist 8 úrovní

Capital Sports Evo Nano Mini crossový trenažér Bluetooth Aplikácia MagResist 8 úrovní
Detail

Zmeňte definíciu svojho tréningu! S mini crossovým trenažérom CAPITAL SPORTS Evo Nano , získate HiLevel fitness technológiu priamo doma alebo v kancelárii. Vďaka tomu je mini trenažér vhodný pre každú tréningovú požiadavku: či už ste motivovaný nováčik, alebo športový nadšenec, ktorý potrebuje akciu aj po zhasnutí svetiel v posilňovni. Kompaktný steppingový crossový trenažér je ideálny pre tých, ktorí majú na cvičenie málo času. Pretože sa dá používať v sede, môžete ho ľahko používať v kancelárii pod stolom alebo doma pri pohodlnom sledovaní televízie. Vitajte v 21. storočí: Multimédiá a konektivita sú to, čo dnes fitness tréning potrebuje. Na tento účel sa mini trenažér CAPITAL SPORTS Evo Nano pripojí cez Bluetooth k aplikácii Kinomap. Mesačné predplatné ponúka prístup k viac ako 100 000 km peších trás a je priamo prepojené s eliptickým trenažérom. Údaje o vašom výkone, ako je rýchlosť, srdcová frekvencia alebo prejdená vzdialenosť, sa prenášajú do aplikácie a priamo sa vyhodnocujú. Môžete napríklad objavovať diaľkové turistické trasy alebo cudzie mestá bez toho, aby ste museli opustiť svoj domov. Ak vám to nestačí, môžete sa jednoducho zúčastniť mnohých podujatí pre viacerých hráčov: otestujte svoju kondíciu v priamom porovnaní s tisíckami ďalších bežcov - pocit ako na Berlínskom maratóne. Alebo sa môžete podeliť o svoje vlastné potulky s komunitou. Jednoducho natočte trasu videokamerou ActionCam, nahrajte do aplikácie Kinomap a nadšenci fitnessu na celom svete budú môcť prejsť vaše pešie túry.Okrem multimediálnych tréningových možností zaujme mini trenažér CAPITAL SPORTS Evo Nano aj svojou kvalitnou technológiou: Systém MagResist sa dá v 8 úrovniach prispôsobiť takmer každej tréningovej požiadavke. Plochá bežecká elipsa zaručuje príjemný bežecký tréning, ktorý možno využiť pri sedení za stolom či v stoji v obývačke. Spolu s maximálnou hmotnosťou používateľa 120 kg sa radí do najvyššej ligy domácich trenažérov.Pripojenie k aplikácii Bluetooth pomáha predchádzať nude na domácom trenažéri. Cez Bluetooth a aplikáciu iConsole+ možno tréningové údaje jednoducho preniesť do smartfónu alebo tabletu. Ak práve nemáte po ruke inteligentné zariadenie, môžete na domácom trenažéri Evo Nano sledovať svoje tréningové hodnoty aj celkom konvenčne cez vstavaný tréningový počítač a jednoducho odčítať prejdenú vzdialenosť, čas tréningu či spálené kalórie. V neposlednom rade je mimoriadne tichý systém SilentBelt zárukou, že váš tréning nebude nikoho rušiť.Crossový tréning pre 21. storočie: Domáci trenažér Evo Nano od CAPITAL SPORTS premení domáci tréning na multimediálne prepojenú udalosť.Upozornenie: Prístup do aplikácie Kinomap je možný len prostredníctvom online registrácie a je spoplatnený. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Evo Nano Mini crossový trenažér Bluetooth Aplikácia MagResist 8 úrovní

Capital Sports Uros Mini, expandery, súprava 5 kusov, fitnes gumy, slučka, 100 % latex

Capital Sports Uros Mini, expandery, súprava 5 kusov, fitnes gumy, slučka, 100 % latex
Detail

Fitnes a tréningy celkom podľa tvojej individuálnej úrovne sily a vytrvalosti: so súpravou 5 kusov expanderov Capital Sports Superletic Uros Mini sa dostaneš do formy bez ohľadu na to, či si začiatočník alebo profesionál.Súprava 5 kusov expanderov Uros Mini obsahuje päť rôznych gymnastických gúm s rôznymi hrúbkami – Light, Medium, Heavy, X-Heavy a XX-Heavy – takže máš výber a flexibilitu pre svoje tréningy a tréningové jednotky. Či už si začiatočník, alebo profesionál, súprava fitnes gúm umožňuje rozmanité tréningy s mnohými cvikmi. S gumami Uros Mini zintenzívniš a optimalizuješ svoj tréning, napríklad cviky kickback, push up walk alebo crunch. Okrem toho môžeš posilňovacie gumy navzájom kombinovať, takže môžeš dosiahnuť až 25 úrovní odporu. Na svoje si prídu aj začiatočníci alebo navrátilci: súprava posilňovacích gúm je ideálnym a šetrným fitnes doplnkom na začiatky silového tréningu alebo na jemné budovanie svalov.Naše expandery sú vyrobené zo 100 % latexu, takže ani pri dlhom a intenzívnom tréningu nestrácajú svoju pevnosť v ťahu a elasticitu.Súprava 5 kusov expanderov Uros Mini prichádza v štýlovej prenosnej taške, takže budeš ideálne pripravený aj na vonkajšie tréningy alebo návštevy posilňovne.Všestranná, flexibilná a odolná: súprava 5 kusov expanderov Capital Sports Superletic Uros Mini bude tvojím novým obľúbeným tréningovým doplnkom.Upozornenie: Posilňovacie gumy sú vyrobené zo 100 % latexu a nesmú sa používať pri alergii na latex. Latex má okrem toho svoj vlastný pach, ktorý po určitom čase sám od seba zmizne. Keďže pásy sa počas tréningu silno naťahujú a prichádzajú do styku s potom, povrch môže časom krehnúť a praskať. Na predĺženie životnosti by sa pásy mali príležitostne po vyčistení jemným mydlom napudrovať mastencovým práškom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Uros Mini, expandery, súprava 5 kusov, fitnes gumy, slučka, 100 % latex

Capital Sports Dumbbell Rack Set, 20 činiek, 10 x pár jednoručných činiek

Detail

Rack na činky Capital Sports Deportar je Vaším partnerom pre uskladnenie Vašich jednoručných činiek. Stojan na činky je kompletne vyrobený z ocele a je veľmi stabilný, pripravený na uskladnenie veľkého množstva aj ťažkých závaží. Čierne práškové lakovanie chráni kovové časti pred koróziou alebo poškriabaním, ak by bola činka umiestnená trochu neopatrne.Na dvoch odkladacích poschodiach možno pevne namontovať až do dvadsať držiakov na činky, ktoré sú súčasťou balenia zariadenia Deportar. Polkruhové držiaky z tvrdého plastu odolného voči nárazom pevne udržia okrúhle Pro Style činky. Samozrejme sú obe poschodia vhodné aj pre uskladnenie činiek Hex Dumbbells od spoločnosti Capital Sports. Pre takéto použitie odporúčame odstránenie plastových držiakov, aby boli činky na policiach racku umiestnené bezpečne.Či už pre posilňovanie, crossfit alebo funkčný tréning, Hexbell jednoručné činky od Capital Sports Vám vždy poskytnú tú správnu hmotnosť.V robustnom plášti z tvrdej gumy sa nachádzajú vyvážené železné jadrá, ktoré zabezpečujú hmotnosť činkám Hexbell Dumbbell. S týmto párom obdržíte dve 5kg činky, ktoré sú vhodné pre použitie v domácej posilňovni, vonku alebo v profesionálnom štúdiu. Hrubý plastový plášť je odolný voči nárazu a chráni podlahu pred poškodením, takže možno nechať činky bezpečne padnúť. Vďaka svojim šesťuholníkovým hlaviciam sú veľmi vhodné na vykonávanie PushUp-Walk chôdze, počas ktorej umožňujú bezpečnú a stabilnú pozíciou.11 cm dlhé pochrómované rukoväte sú pevne pripevnené k hlavici činky (hmotnosť sa nedá meniť). Vrúbkovanie a mierne kónický tvar zaručujú dobré uchopenie aj pri vlhkých rukách. Robustná materiálová kombinácia plastu a pochrómovanej ocele robí činky Hexbell odolné voči vetru a poveternostným vplyvom, takže je možné používať ich bez problémov aj vonku. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Dumbbell Rack Set, 20 činiek, 10 x pár jednoručných činiek

CAPITAL SPORTS RESISTOR 08, ELASTICKY SPORTOVY PAS, STUPEN ZATAZE 8 (27-68KG), 10027853

CAPITAL SPORTS RESISTOR 08, ELASTICKY SPORTOVY PAS, STUPEN ZATAZE 8 (27-68KG), 10027853
Detail

GYMNASTICKÝ PÁS . Capital Sports Resistor 08 je prenosný a univerzálne použiteľný tréningový pás pre vysoký počet cvičení s vlastnou váhou a športových využití. . Funkciou silových pásov je na jednej strane pomoc a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako CAPITAL SPORTS RESISTOR 08, ELASTICKY SPORTOVY PAS, STUPEN ZATAZE 8 (27-68KG), 10027853

Capital Sports Dacso, súprava masážnych loptičiek Elite, 1 × dvojitá loptička, 2 × lakrosová loptička, samomasáž

Capital Sports Dacso, súprava masážnych loptičiek Elite, 1 × dvojitá loptička, 2 × lakrosová loptička, samomasáž
Detail

Praktická a všestranná súprava masážnych loptičiek Dacso Elite od spoločnosti Capital Sports Superletic: pre príjemnú a efektívnu samomasáž aj na ťažko prístupných častiach tela.Súprava masážnych loptičiek Dacso Elite pozostáva z dvojitej loptičky a dvoch lakrosových masážnych loptičiek z tvrdej gumy s priemerom po 6 cm. Masážne lopty od spoločnosti Capital Sports Superletic sú ideálne na samomasáž a sú navrhnuté tak, aby dosiahli aj hlbšie ležiace spúšťacie body a zlepené fascie. Zmierňuje sa tým napätie aj stvrdnutie svalov a utišuje sa bolesť. Okrem toho podporujú prekrvenie a sú ideálnym doplnením tvojej tréningovej rutiny.Dvojitá loptička je perfektná na bezbolestnú masáž svalstva pozdĺž chrbtice, ktorá vďaka vyhĺbeniu nemá žiaden priamy kontakt s masážnym zariadením. Jednotlivé lakrosové loptičky ti ponúkajú širokú ponuku využitia od masáže reflexných zón, samomasáže až po tréning fascií. Môžu byť užitočné a príjemné takmer pre všetky oblasti tela. Dynamické trio Dacso Elite prichádza s praktickou sieťovou taškou, takže si loptičky môžeš vziať so sebou kamkoľvek pôjdeš. Na fyzioterapii, v kancelárii alebo vo fitnes štúdiu, tvoje masážne loptičky budú vždy po ruke.Začni sa cítiť lepšie: s našou súpravou masážnych loptičiek Dacso Elite od spoločnosti Capital Sports Superletic podporíš svoju pohyblivosť, zlepšíš prekrvenie a uvoľníš dlhotrvajúce svalové napätie. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Dacso, súprava masážnych loptičiek Elite, 1 × dvojitá loptička, 2 × lakrosová loptička, samomasáž

Capital Sports Hexbell Set, 10 párov jednoručných činiek, 5 až 30 kg, čierne

Capital Sports Hexbell Set, 10 párov jednoručných činiek, 5 až 30 kg, čierne
Detail

Či už pre posilňovanie, crossfit alebo funkčný tréning, Hexbell jednoručné činky od Capital Sports Vám vždy poskytnú tú správnu hmotnosť. V robustnom plášti z tvrdej gumy sa nachádzajú vyvážené železné jadrá, ktoré zabezpečujú hmotnosť činkám Hexbell Dumbbell. S týmto párom obdržíte dve 5kg činky, ktoré sú vhodné pre použitie v domácej posilňovni, vonku alebo v profesionálnom štúdiu. Hrubý plastový plášť je odolný voči nárazu a chráni podlahu pred poškodením, takže možno nechať činky bezpečne padnúť. Vďaka svojim šesťuholníkovým hlaviciam sú veľmi vhodné na vykonávanie PushUp-Walk chôdze, počas ktorej umožňujú bezpečnú a stabilnú pozíciou. 11 cm dlhé pochrómované rukoväte sú pevne pripevnené k hlavici činky (hmotnosť sa nedá meniť). Vrúbkovanie a mierne kónický tvar zaručujú dobré uchopenie aj pri vlhkých rukách. Robustná materiálová kombinácia plastu a pochrómovanej ocele robí činky Hexbell odolné voči vetru a poveternostným vplyvom, takže je možné používať ich bez problémov aj vonku. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Hexbell Set, 10 párov jednoručných činiek, 5 až 30 kg, čierne

Capital Sports Elongate 2020, kotúče, 2 x 10 kg, tvrdá guma, 50,4 mm

Capital Sports Elongate 2020, kotúče, 2 x 10 kg, tvrdá guma, 50,4 mm
Detail

S dlhou životnosťou, odolné a vysoko zaťažiteľné: také sú kotúče Capital Sports Elongate. Kotúče sú vyrobené z kvalitnej tvrdenej gumy so stredovým otvorom 50,4 mm a dodajú každému krosovému tréningu alebo olympijskej tyči požadovanú váhu. Na ochranu tyče je stredový otvor vyrobený z mimoriadne leštenej ocele, aby kotúče ľahko skĺzli po tyči a nepoškodili ju ani pri zhadzovaní.Kotúčové závažia Capital Sports sú mimoriadne robustné. Tvrdá guma tlmiaca nárazy je vhodná obzvlášť na cviky weight drops, pretože sa pri náraze nepoškodí ani podlaha, ani závažia. Nepatrný spätný náraz zabezpečí neodskočenie kotúčov ani pri silnom odhodení. Kotúče sú dodávané v pároch pre ideálne nakladanie na činky.Kotúčovými závažiami od spoločnosti Capital Sports rýchlo zariadiš domácu posilňovňu alebo box všetkými požadovanými hmotnosťami.Upozorňujeme, že kotúčové závažia sú mierne naolejované na ochranu gumy počas prepravy a skladovania. Olejový ochranný film je možné pred prvým použitím jednoducho odstrániť handričkou. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Elongate 2020, kotúče, 2 x 10 kg, tvrdá guma, 50,4 mm

Capital Sports Stream M1, magnetický veslovací trenažér, 105 cm, LC displej, 8 úrovní, hliník

Capital Sports Stream M1, magnetický veslovací trenažér, 105 cm, LC displej, 8 úrovní, hliník
Detail

Tréning celého tela Veslovací trenažér Stream M1 od CAPITAL SPORTS umožňuje vysoko efektívny a na kĺby šetrný tréning celého tela pre športovcov do výšky 200 cm a hmotnosťou 150 kg. Takto budete od teraz trénovať vašu kondíciu a svaly!Veslovacia lavica Stream M1 od CAPITAL SPORTS vám sľubuje jedinečný zážitok z domáceho cvičenia. Srdcom vyváženého a kĺby šetriaceho tréningu je kvalitný, precízny hliníkový zotrvačník, ktorý pomocou nášho oceneného systému magnetického odporu MagResist odporuje vášmu veslovaniu vďaka 8 stupňom magnetického odporu. Vďaka hladkému chodu 105 cm dlhej hliníkovej posuvnej lišty je tréning takmer bezhlučný a bezproblémový a možný takmer v ktorúkoľvek dennú alebo nočnú hodinu. Na sledovanie vášho tréningu má veslovací trenažér Stream M1 od CAPITAL SPORTS k dispozícii mini počítač s LCD displejom, na ktorom nielenže môžete sledovať pádlovanie, prejdenú vzdialenosť alebo spálené kalórie. Na príjem údajov z impulzného pásma je k dispozícii integrovaný prijímač. Displej má aj držiak na tablet, takže si počas veslovania môžete vychutnať obľúbené relácie alebo hudbu. Opierky nôh so suchými zipsami zaisťujú bezpečné držanie. Po tréningu sa dá veslovací trenažér jednoducho a priestorovo úsporne uskladniť: Pomocou integrovaných podlahových koliesok ho premiestnite podľa potreby a posuvnú lištu nastavte vertikálne.Nie je to stroj ako každý iný: veslovací trenažér Stream M1 od CAPITAL SPORTS spája tichý, prirodzený a kĺby šetriaci tréning s kvalitným spracovaním a štýlovým dizajnom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Stream M1, magnetický veslovací trenažér, 105 cm, LC displej, 8 úrovní, hliník

Capital Sports Crius Bluetooth Mini, 8-stupňový odpor pre kancelársky alebo doma, tréningový počítač

Capital Sports Crius Bluetooth Mini, 8-stupňový odpor pre kancelársky alebo doma, tréningový počítač
Detail

Cvičenie počas voľnej chvílky: s minibicyklom Crius od Capital Sports môžete ľahko športovať pri stole, v kancelárii alebo pred televízorom. Vďaka svojmu mimoriadne kompaktnému formátu sa minibicykel dokonale zmestí pod akýkoľvek stôl bez toho, aby zaberal veľa miesta. Ďalšia výhoda: tréningový počítač môžete odpojiť od zariadenia a vďaka dlhému káblovému pripojeniu ho môžete mať stále pod dohľadom. Mini bike s ôsmimi voliteľnými odpormi je vhodný pre každú tréningovú požiadavku: pre motivovaných nováčikov, ako aj pre športových nadšencov, ktorí potrebujú akciu aj vtedy, keď v telocvični zhasnú svetlá. Vďaka pripojeniu Bluetooth vám Mini Bike ponúka multimediálne tréningové zážitky, napr. pripojením k aplikácii Kinomap. Mesačné predplatné ponúka prístup k viac ako 100 000 km peších trás a je priamo prepojené s eliptickým trenažérom. Údaje o vašom výkone, ako je rýchlosť, srdcová frekvencia alebo prejdená vzdialenosť, sa prenášajú do aplikácie a priamo sa vyhodnocujú. Môžete napríklad objavovať diaľkové turistické trasy alebo cudzie mestá bez toho, aby ste museli opustiť svoj byt. Vďaka nízkej hmotnosti, praktickým rukovätiam a podlahovým kolieskam si môžete vziať minibicykel so sebou kamkoľvek. Mobilný tréning 21. storočia: kompaktný bicykel na cvičenie od Capital Sports umožňuje multimediálny tréning počas voľných chvíľ. Upozornenie: prístup do aplikácie Kinomap je možný len prostredníctvom online registrácie a je spoplatnený. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Crius Bluetooth Mini, 8-stupňový odpor pre kancelársky alebo doma, tréningový počítač

Capital Sports Stream M1, magnetický veslovací trenažér, 105 cm, LC displej, 8 úrovní, hliník

Capital Sports Stream M1, magnetický veslovací trenažér, 105 cm, LC displej, 8 úrovní, hliník
Detail

Tréning celého tela Veslovací trenažér Stream M1 od CAPITAL SPORTS umožňuje vysoko efektívny a na kĺby šetrný tréning celého tela pre športovcov do výšky 200 cm a hmotnosťou 150 kg. Takto budete od teraz trénovať vašu kondíciu a svaly!Veslovacia lavica Stream M1 od CAPITAL SPORTS vám sľubuje jedinečný zážitok z domáceho cvičenia. Srdcom vyváženého a kĺby šetriaceho tréningu je kvalitný, precízny hliníkový zotrvačník, ktorý pomocou nášho oceneného systému magnetického odporu MagResist odporuje vášmu veslovaniu vďaka 8 stupňom magnetického odporu. Vďaka hladkému chodu 105 cm dlhej hliníkovej posuvnej lišty je tréning takmer bezhlučný a bezproblémový a možný takmer v ktorúkoľvek dennú alebo nočnú hodinu. Na sledovanie vášho tréningu má veslovací trenažér Stream M1 od CAPITAL SPORTS k dispozícii mini počítač s LCD displejom, na ktorom nielenže môžete sledovať pádlovanie, prejdenú vzdialenosť alebo spálené kalórie. Na príjem údajov z impulzného pásma je k dispozícii integrovaný prijímač. Displej má aj držiak na tablet, takže si počas veslovania môžete vychutnať obľúbené relácie alebo hudbu. Opierky nôh so suchými zipsami zaisťujú bezpečné držanie. Po tréningu sa dá veslovací trenažér jednoducho a priestorovo úsporne uskladniť: Pomocou integrovaných podlahových koliesok ho premiestnite podľa potreby a posuvnú lištu nastavte vertikálne.Nie je to stroj ako každý iný: veslovací trenažér Stream M1 od CAPITAL SPORTS spája tichý, prirodzený a kĺby šetriaci tréning s kvalitným spracovaním a štýlovým dizajnom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Stream M1, magnetický veslovací trenažér, 105 cm, LC displej, 8 úrovní, hliník

Capital Sports Stream M1, magnetický veslovací trenažér, 105 cm, LC displej, 8 úrovní, hliník

Capital Sports Stream M1, magnetický veslovací trenažér, 105 cm, LC displej, 8 úrovní, hliník
Detail

Tréning celého tela Veslovací trenažér Stream M1 od CAPITAL SPORTS umožňuje vysoko efektívny a na kĺby šetrný tréning celého tela pre športovcov do výšky 200 cm a hmotnosťou 150 kg. Takto budete od teraz trénovať vašu kondíciu a svaly!Veslovacia lavica Stream M1 od CAPITAL SPORTS vám sľubuje jedinečný zážitok z domáceho cvičenia. Srdcom vyváženého a kĺby šetriaceho tréningu je kvalitný, precízny hliníkový zotrvačník, ktorý pomocou nášho oceneného systému magnetického odporu MagResist odporuje vášmu veslovaniu vďaka 8 stupňom magnetického odporu. Vďaka hladkému chodu 105 cm dlhej hliníkovej posuvnej lišty je tréning takmer bezhlučný a bezproblémový a možný takmer v ktorúkoľvek dennú alebo nočnú hodinu. Na sledovanie vášho tréningu má veslovací trenažér Stream M1 od CAPITAL SPORTS k dispozícii mini počítač s LCD displejom, na ktorom nielenže môžete sledovať pádlovanie, prejdenú vzdialenosť alebo spálené kalórie. Na príjem údajov z impulzného pásma je k dispozícii integrovaný prijímač. Displej má aj držiak na tablet, takže si počas veslovania môžete vychutnať obľúbené relácie alebo hudbu. Opierky nôh so suchými zipsami zaisťujú bezpečné držanie. Po tréningu sa dá veslovací trenažér jednoducho a priestorovo úsporne uskladniť: Pomocou integrovaných podlahových koliesok ho premiestnite podľa potreby a posuvnú lištu nastavte vertikálne.Nie je to stroj ako každý iný: veslovací trenažér Stream M1 od CAPITAL SPORTS spája tichý, prirodzený a kĺby šetriaci tréning s kvalitným spracovaním a štýlovým dizajnom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports Stream M1, magnetický veslovací trenažér, 105 cm, LC displej, 8 úrovní, hliník

Capital Sports X-Vest, záťažová vesta, 8 kg, neoprén/nylon, 2 hrudné popruhy, čierna

Capital Sports X-Vest, záťažová vesta, 8 kg, neoprén/nylon, 2 hrudné popruhy, čierna
Detail

Zvýšením vlastnej váhy sa záťažová vesta CAPITAL SPORTS X-Vest stane univerzálnym a všestranným obohatením každého tréningu.Okrem klasického vytrvalostného a silového tréningu je vesta X-Vest vhodná predovšetkým na posilňovanie a funkčný tréning. Vďaka svojmu tvaru písmena X sa ideálne prispôsobí rôznym telesným tvarom a ponúka neobmedzenú voľnosť pohybu vďaka dvom flexibilným hrudným popruhom. Výplň z malých oceľových guličiek zaručuje vyvážené rozdelenie celkovej hmotnosti a robí vestu napriek svojej váhe jemnou a priliehavou. Pre optimálne pohodlie pri nosení sa odporúča vestu príležitostne zatriasť, aby sa oceľové guličky nanovo uložili. Materiál z neoprénu a nylonu je priedušný a rýchlo schnúci, a tak sa postará o veľmi dobrú znášanlivosť so spotenou pokožkou pri tréningoch. Reflexné prvky na chrbte a na hrudných popruhoch a pásoch zvyšujú viditeľnosť počas behu a tréningu vo vonkajšom prostredí.Záťažou do formy: záťažová vesta CAPITAL SPORTS X-Vest je ideálnym spoločníkom pre každodenné cvičenie vďaka svojmu ideálnemu tvaru a pohodlným použitým materiálom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports X-Vest, záťažová vesta, 8 kg, neoprén/nylon, 2 hrudné popruhy, čierna

Capital Sports X-Vest, záťažová vesta, 10 kg, neoprén/nylon, 2 hrudné popruhy, čierna

Capital Sports X-Vest, záťažová vesta, 10 kg, neoprén/nylon, 2 hrudné popruhy, čierna
Detail

Zvýšením vlastnej váhy sa záťažová vesta CAPITAL SPORTS X-Vest stane univerzálnym a všestranným obohatením každého tréningu.Okrem klasického vytrvalostného a silového tréningu je vesta X-Vest vhodná predovšetkým na posilňovanie a funkčný tréning. Vďaka svojmu tvaru písmena X sa ideálne prispôsobí rôznym telesným tvarom a ponúka neobmedzenú voľnosť pohybu vďaka dvom flexibilným hrudným popruhom. Výplň z malých oceľových guličiek zaručuje vyvážené rozdelenie celkovej hmotnosti a robí vestu napriek svojej váhe jemnou a priliehavou. Pre optimálne pohodlie pri nosení sa odporúča vestu príležitostne zatriasť, aby sa oceľové guličky nanovo uložili. Materiál z neoprénu a nylonu je priedušný a rýchlo schnúci, a tak sa postará o veľmi dobrú znášanlivosť so spotenou pokožkou pri tréningoch. Reflexné prvky na chrbte a na hrudných popruhoch a pásoch zvyšujú viditeľnosť počas behu a tréningu vo vonkajšom prostredí.Záťažou do formy: záťažová vesta CAPITAL SPORTS X-Vest je ideálnym spoločníkom pre každodenné cvičenie vďaka svojmu ideálnemu tvaru a pohodlným použitým materiálom. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Capital Sports X-Vest, záťažová vesta, 10 kg, neoprén/nylon, 2 hrudné popruhy, čierna
Capital Sports Pacemaker F120 (4060656157592), Capital Sports Pacemaker F60 (4060656110801), Capital Sports Pacemaker F120 (4060656157585), Capital Sports Stormstrike 2k strieborný (4260457486871), Capital Sports Infinity Pro 2.0 (4060656106392), Capital Sports Monstervest 15 kg (4060656104497), BOSCH KEO 10.8 LI (0.600.861.900), Magicube Sports (871772001386), VICHY Capital Soleil SPF50+ 50 ml (3337875695176), Petz Sports (Psí cvičák), GOPRO Sports Kit (AKTAC-001), Micro Cruiser Aqua (7630053524234), Micro Cruiser Blue (7640170574593), Micro Cruiser Pink (7640170574616), ALPINA SPORTS Luzy Purple Matt (4003692314451), ALPINA SPORTS Girl Turquoise Gloss (4003692301277), Joola Ballset Sports 12 ks (4002560421772), ROLEFF Kodra Sports, pánské (černé) (motonad01788), Nintendo Switch Sports – Nintendo Switch (045496429584), Nintendo Switch Sports – Súprava príslušenstva (5056280449539), Campgo Sports 700 ml blue (8595691073102), Campgo Sports 700 ml pink (8595691073096), Instant Sports All-Stars – PS5 (3700664530178), EA Sports PGA Tour – PS5 (5030941123808), HP Sports Sleeve 15 (14V33AA#ABB), HP Sports Sleeve 14 (14V32AA#ABB), Viridian Sports Multi 60 kapsúl (5060003591658), VICHY Capital Soleil Fluidný Sprej SPF 50+ 200 ml (3337875810869), SIXTOL Toyota Land Cruiser (VP4710CIZW), OXFORD traky Cruiser (M167-67)