Cappa blues červený (02770)

Produkt Cappa blues červený (02770) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Cappa blues červený (02770) upraviť a produkt hľadať znova.

Cappa Blues červený (02770)

Cappa Blues červený (02770)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Originálne autopoťahy Blues, od českého certifikovaného výrobcu Cappa, vyrobené z kvalitného a veľmi odolného polyesterového materiálu, patria do skupiny s označením univerzálne. V snahe ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom, svoje významné uplatnenie tak nájdu u väčšiny typov osobných automobilov. Vynikajúce spracovanie poťahov Cappa s červenou farbou pôsobí veľmi elegantným dojmom. Kompletná súprava autopoťahov Blues obsahuje diely na všetky sedadlá a 5 opierok hlavy. Aby povliekanie bolo ľahšie, je zadná celoplošná časť delená zipsom.Kľúčové vlastnosti poťahu Cappa s označením BluesPoťahom Blues možné sedadlo obliecť v niekoľkých jednoduchých krokochAutopoťah Cappa má atest pre poťahy sedadiel vozidiel s bočnými airbagmiNenáročná údržbaUniverzálny autopoťah Blues má svoj... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Blues červený (02770) , Cappa dg červený (02656)

Cappa Blues modrý (02771)

Cappa Blues modrý (02771)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Originálne autopoťahy Blues, od českého certifikovaného výrobcu Cappa, vyrobené z kvalitného a veľmi odolného polyesterového materiálu, patria do skupiny s označením univerzálne. V snahe ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom, svoje významné uplatnenie tak nájdu u väčšiny typov osobných automobilov. Vynikajúce spracovanie poťahov Cappa s modrou farbou pôsobí veľmi elegantným dojmom. Kompletná súprava autopoťahov Blues obsahuje diely na všetky sedadlá a 5 opierok hlavy. Aby povliekanie bolo ľahšie, je zadná celoplošná časť delená zipsom.Kľúčové vlastnosti poťahu Cappa s označením BluesPoťahom Blues je možné sedadlo obliecť v niekoľkých jednoduchých krokochAutopoťah Cappa má atest pre poťahy sedadiel vozidiel s bočnými airbagmiNenáročná údržbaUniverzálny autopoťah Blues má svoj... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Blues modrý (02771) , Cappa kanister 10 l plastový červený (03340)

Cappa Blues sivý (01652)

Cappa Blues sivý (01652)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Originálne autopoťahy Blues od českého certifikovaného výrobcu Cappa, vyrobené z kvalitného a veľmi odolného polyesterového materiálu patria do skupiny s označením univerzálne. V snahe ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom tak nájdu svoje významné uplatnenie u väčšiny typov osobných automobilov. Vynikajúce spracovanie poťahov Cappa so sivou farbou pôsobí veľmi elegantným dojmom. Kompletná súprava autopoťahov Blues obsahuje diely na všetky sedadlá a 5 opierok hlavy. Aby povliekanie bolo ľahšie, je zadná celoplošná časť delená zipsom.Kľúčové vlastnosti poťahu Cappa s označením BluesPoťahom Blues možno sedadlo povliecť v niekoľkých jednoduchých krokochAutopoťah Cappa má atest pre poťahy sedadiel vozidiel s bočnými airbagmiNenáročná údržba (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Blues sivý (01652) , Cappa poťah na volant cu-1508006 čierno-červený (03496)

Cappa DG červený (02656)

Cappa DG červený (02656)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom je veľmi jednoduché. K tomuto účelu sú vyrobené autopoťahy českého certifikovaného výrobcu značky Cappa. Vynikajúce spracovanie poťahu dopĺňa unikátny dizajn. Super univerzálne poťahy DG sú vhodné pre väčšinu štandardne vyrábaných automobilov, vrátane vozidiel vybavených bočnými airbagmi. V mieste airbagu je na poťahu špeciálny zdvojený šev, ktorý sa pri vystrelení airbagov roztrhne. Kľúčové vlastnosti univerzálnych autopoťahov Cappa DGKryt autosedačiek v červeno-čiernej farbeNevyhnutný doplnok interiéru vozidlaVyrobené z odolnej látkySedadlo ľahko oblečiete v niekoľkých jednoduchých krokochOdolné proti potu a blednutiu fariebDopĺňa dizajn vozidlaJednoduchá údržba a čistenieMateriál polyester (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa DG červený (02656) , Vox amplug2 blues (vxap2bl)

Cappa Savino červená (05820)

Cappa Savino červená (05820)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, určený pre jedno sedadlo, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Savino červená (05820) , Temné blues v new orleans

Cappa Velur čierna/červená (87639)

Cappa Velur čierna/červená (87639)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy CAPPA 2 s.r.o. vám pomôžu zabrániť zašpineniu sedadla a výrazne uľahčia čistenie akýchkoľvek nečistôt. Sú ušité z polyesteru, ktorý je na dotyk príjemný a nenáročný na údržbu. Patria do skupiny univerzálnych autopoťahov, nemusíte strácať čas zisťovaním rozmerov sedačiek. Premyslený strih poťahov CAPPA 2 s.r.o. je vymyslený tak, aby zakryl aj opierku hlavy. V balení budete mať celú sadu poťahov pre 5 sedadiel. Zadný poťah sa dá rozdeliť. Samozrejmá je pri poťahoch CAPPA 2 s.r.o. homologizácia pre airbagy. Zásadné vlastnosti produktu Cappa Velur čierna/červená Autopoťahy pomôžu k tomu, aby vaše pôvodné poťahy zostali ako nové Možno s nimi tiež ladiť interiér vozidla Na výrobu ich bol zvolený kvalitný materiál, konkrétne polyester Univerzálne autopoťahy CAPPA 2 s.r.o. sa perfektne prispôsobia... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Velur čierna/červená (87639) , Cascha fun blues blue (hn224551)

CAPPA Autopoťahy MADRID čierna/červená (5575)

CAPPA Autopoťahy MADRID čierna/červená (5575)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa zabránia opotrebovaniu sedadla a pomôžu vám udržať interiér čistý. Sú ušité z polyesteru, ktorý je na dotyk príjemný a nenáročný na údržbu. Strih poťahov Cappa je vymyslený tak, aby zakryl okrem sedačiek aj opierku hlavy. V balení nájdete sadu poťahov pre 5 sedadiel. Zadný poťah možno rozdeliť. Úplnou samozrejmosťou je pre poťahy Cappa homologizácia pre airbagy. Zásadné vlastnosti produktu CAPPA Autopoťahy MADRID čierna/červená Autopoťahy zaistia, aby vaše pôvodné poťahy zostali ako nové Nemusia mať len ochrannú funkciu, ale s nimi možno doladiť aj interiér vozidla Na ich výrobu slúži polyester Zahŕňajú aj opierku hlavy Sada je určená celkom pre 5 sedadiel Zadný poťah je rozdeliteľný Autopoťahy Cappa majú homologáciu pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy MADRID čierna/červená (5575) , Cascha fun blues transparent (hn224553)

CAPPA Autopoťahy OCTAVIA čierna/červená (02657)

CAPPA Autopoťahy OCTAVIA čierna/červená (02657)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa zabránia opotrebovaniu sedadiel a veľmi ľahko sa vďaka nim zbavíte prípadných nečistôt. Ušité sú z polyesteru, ktorý je na dotyk príjemný a nenáročný na údržbu. Majú univerzálnu veľkosť, nemusíte tak riešiť rozmery sedadiel. Premyslený strih poťahov CAPPA Autopoťahy OCTAVIA čierna/červená je vyrobený tak, aby zakryl aj opierku hlavy. V balení nájdetesadu poťahov na 5 sedadiel. Poťah určený dozadu je možné rozdeliť. Úplne samozrejmá je pri poťahoch Cappa homologácia pre airbagy.Základné prednosti autopoťahov CAPPA Autopoťahy OCTAVIA čierna/červenáMateriál poťahov: polyesterCAPPA Autopoťahy OCTAVIA čierna/červená disponujú univerzálnou veľkosťouObsahujú aj opierku hlavySada je určená na celkom 5 sedadielZadný poťah je možné rozdeliťAutopoťahy Cappa sú homologované pre... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy OCTAVIA čierna/červená (02657) , Hohner blues band sada (hn089198)

CAPPA Autopoťahy ENERGY čierna/červená (04840)

CAPPA Autopoťahy ENERGY čierna/červená (04840)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa zabránia opotrebovaniu sedadiel a výrazne uľahčia údržbu interiéru. Sú ušité z polyesteru, ktorý skĺbi pekný vzhľad a nenáročnú údržbu. Majú univerzálnu veľkosť, nemusíte tak riešiť rozmery sedadiel. Strih poťahov CAPPA Autopoťahy ENERGY čierna/červená je vymyslený tak, aby zakryl okrem sedačiek taktiež opierku hlavy. V balení nájdete súpravu poťahov na 5 sedadiel. Zadný poťah je možné rozdeliť. Absolútnou samozrejmosťou je pre poťahy Cappa homologizácia pre airbagy. Rozhodujúce vlastnosti autopoťahov CAPPA Autopoťahy ENERGY čierna/červená Materiál poťahov: polyester CAPPA Autopoťahy ENERGY čierna/červená sú vyrobené v univerzálnej veľkosti Je zahrnutá aj časť na opierku hlavy Súprava poťahov je určená celkovo na 5 sedadiel Zadný poťah je rozdeliteľný Autopoťahy Cappa majú homologizáciu... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy ENERGY čierna/červená (04840) , Cascha fun blues orange (hn224552)

CAPPA Autopoťahy FABIA čierna/červená (05019)

CAPPA Autopoťahy FABIA čierna/červená (05019)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa vám pomôžu udržať vnútrajšok vozidla ako nový a markantne uľahčia čistenie akýchkoľvek nečistôt. Sú ušité z polyesteru, ktorý je na dotyk príjemný a nenáročný na údržbu. Veľkou výhodou je univerzálna veľkosť, nemusíte sa tak zaoberať zisťovaním rozmerov sedadiel. Účelný strih poťahov CAPPA Autopoťahy FABIA čierna/červená je upravený tak, aby zakryl aj opierku hlavy. Balenie obsahuje celú súpravu poťahov na 5 sedadiel. Zadný poťah možno rozdeliť. Absolútnou samozrejmosťou je pre poťahy Cappa homologizácia pre airbagy. Podstatné vlastnosti autopoťahov CAPPA Autopoťahy FABIA čierna/červená Materiál poťahov: polyester CAPPA Autopoťahy FABIA čierna/červená sú ušité v univerzálnej veľkosti Je zahrnutá aj časť na opierku hlavy Súprava poťahov poslúži na 5 sedadiel Zadný poťah je možné rozdeliť... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy FABIA čierna/červená (05019) , Cascha fun blues red (hn224549)

CAPPA Autopoťahy SYDNEY čierna/červená (05137)

CAPPA Autopoťahy SYDNEY čierna/červená (05137)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa vám pomôžu zachovať vnútro vozidla ako nové a výrazne uľahčia čistenie akýchkoľvek nečistôt. Ušité sú z polyesteru, ktorý má ľahkú údržbu a je veľmi príjemný na dotyk. Majú univerzálnu veľkosť, nemusíte tak riešiť rozmery sedadiel. Premyslený strih poťahov CAPPA Autopoťahy SYDNEY čierna/červená je vymyslený tak, aby zakryl aj opierku hlavy. Balenie obsahujesadu poťahov na 5 sedadiel. Zadný poťah je možné rozdeliť. Úplne samozrejmá je pri poťahoch Cappa homologácia pre airbagy.Zaujímavé funkcie autopoťahov CAPPA Autopoťahy SYDNEY čierna/červenáMateriál poťahov: polyesterCAPPA Autopoťahy SYDNEY čierna/červená disponujú univerzálnou veľkosťouJe zahrnutý aj diel na opierku hlavySada poslúži na celkom 5 sedadielZadný poťah je možné rozdeliťAutopoťahy Cappa majú homologáciu pre... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy SYDNEY čierna/červená (05137) , Cascha fun blues green (hn224550)

CAPPA Autopoťahy TOP čierna/červená (04834)

CAPPA Autopoťahy TOP čierna/červená (04834)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa zabránia znečisteniu sedadla a výrazne uľahčia čistenie nečistôt. Ušité sú z polyesteru, ktorý sa jednoducho udržuje a pritom je príjemný na dotyk. Patria do skupiny univerzálnych autopoťahov, nie je teda potrebné zisťovať rozmery sedadiel. Premyslený strih poťahov Cappa je upravený tak, aby zakryl aj opierku hlavy. Balenie obsahuje celú sadu poťahov pre 5 sedadiel. Zadný poťah možno rozdeliť. Úplnou samozrejmosťou je pre poťahy Cappa homologizácia pre airbagy. Kľúčové prednosti produktu CAPPA Autopoťahy TOP čierna/červená Autopoťahy pomôžu k tomu, aby vaše pôvodné poťahy zostali ako nové Nielenže majú ochrannú funkciu, dokonca s nimi môžete dizajnovo ladiť interiér vozidla Na ich výrobu slúži polyester Univerzálne autopoťahy Cappa padnú na každé sedadlo Je zahrnutá aj časť pre opierku... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy TOP čierna/červená (04834) , Cascha blues series set (hn222308)

Cappa Podložka Sport Cushion červená (54397)

Cappa Podložka Sport Cushion červená (54397)
Detail

Autopoťah – materiál polyester, rozmery 45 ×103 cm (Š×V), univerzálna veľkosť, vrátane opierky hlavy, homologovaný pre airbagy Autopoťah CAPPA 2 s.r.o. vám pomôže udržať sedadlo čisté a veľmi ľahko sa vďaka nemu zbavíte nežiaducich nečistôt. Je ušitý z polyesteru, ktorý sa jednoducho udržuje a pritom je príjemný na dotyk. Patrí do skupiny univerzálnych autopoťahov, nemusíte teda riešiť rozmery sedačky. Jeho rozmery sú 103 × 45 × 3 cm (V × Š × H). Strih poťahu CAPPA 2 s.r.o. je vymyslený tak, aby zakryl všetko potrebné vrátane opierky na hlavu. V balení nájdete poťah na jedno sedadlo. Úplne samozrejmá je pri poťahu CAPPA 2 s.r.o. homologizácia pre airbagy. Zásadné vlastnosti autopoťahu Cappa Podložka Sport Cushion červená Autopoťah zaistí, aby váš pôvodný poťah zostal ako nový Možno s ním tiež ladiť interiér vozidla Na jeho výrobu slúži polyester Autopoťah CAPPA 2 s.r.o. má rozmery 103 × 45 × 3 cm (V × Š × H) Univerzálny autopoťah CAPPA 2 s.r.o. bude sedieť na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Podložka Sport Cushion červená (54397) , Hohner blues band c-major (hn148538)

Cappa Autopoťahy Turbo čierna/červená (00203)

Cappa Autopoťahy Turbo čierna/červená (00203)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy CAPPA 2 s.r.o. vám pomôžu zabrániť zašpineniu sedadla a veľmi ľahko sa vďaka nim zbavíte nežiaducich nečistôt. Sú ušité z polyesteru, ktorý je príjemný na dotyk a ľahko sa udržuje. Ide o univerzálne poťahy do auta, nemusíte strácať čas zisťovaním rozmerov sedačiek. Strih poťahov CAPPA 2 s.r.o. je vymyslený tak, aby zakryl všetko potrebné vrátane opierky na hlavu. Balenie obsahuje celú sadu poťahov pre 5 sedadiel. Poťah do auta určený dozadu možno rozdeliť. Úplne samozrejmá je pre ochranné poťahy do auta CAPPA 2 s.r.o. homologizácia pre airbagy. Hlavné prednosti autopoťahov Cappa Autopoťahy Turbo čierna/červená Autopoťahy zaistia pre vaše pôvodné poťahy väčšiu ochranu Nemusia mať len ochrannú funkciu, ale s nimi možno doladiť aj interiér vozidla Na ich výrobu slúži polyester Univerzálne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Autopoťahy Turbo čierna/červená (00203) , Hohner blues harp d-major (hn148482)

Cappa Autopoťahy Racing čierna/červená (02776)

Cappa Autopoťahy Racing čierna/červená (02776)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy CAPPA 2 s.r.o. zabránia opotrebovaniu sedadla a veľmi ľahko sa vďaka nim zbavíte nežiaducich nečistôt. Ušité sú z polyesteru, ktorý skĺbi pekný vzhľad a nenáročnú údržbu. Ide o univerzálne poťahy do auta, nemusíte sa teda zaoberať zisťovaním rozmerov sedadiel. Účelný strih poťahov CAPPA 2 s.r.o. je vymyslený tak, aby zakryl aj opierku hlavy. Balenie obsahuje celú sadu poťahov pre 5 sedadiel. Poťah do auta určený dozadu sa dá rozdeliť. Úplnou samozrejmosťou je pre ochranné poťahy do auta CAPPA 2 s.r.o. homologizácia pre airbagy. Hlavné vlastnosti autopoťahov Cappa Autopoťahy Racing čierna/červená Autopoťahy pomôžu k tomu, aby vaše pôvodné poťahy zostali ako nové Nielenže majú ochrannú funkciu, dokonca s nimi môžete dizajnovo ladiť interiér vozidla Na ich zhotovenie bol použitý kvalitný... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Autopoťahy Racing čierna/červená (02776) , Hohner blues harp g-major (hn148487)

CAPPA Autopoťahy NIKI čierna/červená (5739)

CAPPA Autopoťahy NIKI čierna/červená (5739)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa zabránia opotrebovaniu sedadla a výrazne uľahčia čistenie prípadných nečistôt. Sú ušité z polyesteru, ktorý je príjemný na dotyk a nenáročný na údržbu. Účelný strih poťahov Cappa je vymyslený tak, aby zakryl aj opierku hlavy. V balení nájdete sadu poťahov pre 5 sedadiel. Zadný poťah možno rozdeliť. Samozrejmá je pri poťahoch Cappa homologizácia pre airbagy. Hlavné vlastnosti produktu CAPPA Autopoťahy NIKI čierna/červená Autopoťahy pomôžu k tomu, aby vaše pôvodné poťahy zostali ako nové Nemusia mať len ochrannú funkciu, ale s nimi možno doladiť aj interiér vozidla Na ich zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je polyester Zahŕňajú aj opierku hlavy Sada poťahov poslúži pre 5 sedadiel Zadný poťah je deliteľný Autopoťahy Cappa sú homologizované pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy NIKI čierna/červená (5739) , Cascha blues series a-major (hn216603)

CAPPA - Autokoberce univerzálne textilné NAPOLI červené (00227 )

CAPPA - Autokoberce univerzálne textilné NAPOLI červené (00227 )
Detail

Autokoberce – gumové, 3D profil, súprava obsahuje 4 ks Chcete udržať podlahu svojho auta čistú? Zaobstarajte si do svojho vozidla kvalitné autokoberce Cappa. Užitočné budú najmä v zime a nevľúdnom počasí, kedy je všade veľa nečistôt. Zabraňujú tiež pôsobeniu zimnej soli, ktorá sa zachytáva v podrážke obuvi. Tieto gumové koberce do auta nevyžadujú zložitú údržbu a ľahko sa dajú vyčistiť. Ich 3D vyhotovenie zachytí vďaka presahu blato, kamienky, vodu aj iné nečistoty. V balení nájdete 4 ks kobercov do auta. Farba koberčekov do auta je čierna a červená. Hlavné vlastnosti autokoberca CAPPA - Autokoberce univerzálne textilné NAPOLI červené Gumové autokoberce Cappa sú takmer bezúdržbové Dokonale chránia podlahu vášho vozidla pred nečistotami Ponúkané koberčeky do auta majú 3D vyhotovenie na ľahké zachytávanie nečistôt Balenie obsahuje 4 ks kobercov do auta Čierna a Červená farba (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA - Autokoberce univerzálne textilné NAPOLI červené (00227 ) , Hohner blues harp f-major (hn148485)

CAPPA Autopoťahy TYPE R čierna/červená (02663)

CAPPA Autopoťahy TYPE R čierna/červená (02663)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa zabránia opotrebovaniu sedadla a výrazne uľahčia čistenie nečistôt. Ušité sú z polyesteru, ktorý sa ľahko udržuje. Strih poťahov Cappa je upravený tak, aby zakryl aj opierku hlavy. Balenie obsahuje sadu poťahov pre 5 sedadiel. Zadný poťah možno rozdeliť. Úplnou samozrejmosťou je pre poťahy Cappa homologizácia pre airbagy. Zásadné vlastnosti produktu CAPPA Autopoťahy TYPE R čierna/červená Autopoťahy pomôžu k tomu, aby vaše pôvodné poťahy zostali ako nové Možno s nimi tiež ladiť interiér vozidla Na ich výrobu poslúžil kvalitný materiál, akým je polyester Zahŕňajú aj opierku hlavy Sada poťahov poslúži pre 5 sedadiel Zadný poťah možno rozdeliť Autopoťahy Cappa majú homologáciu pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy TYPE R čierna/červená (02663) , Cascha blues series d-major (hn216599)

CAPPA Autopoťahy TOP červené 2 ks (05143)

CAPPA Autopoťahy TOP červené 2 ks (05143)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, rozmery 45 ×105 cm (Š×V), univerzálna veľkosť, súprava pre 2 sedadlá, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa zabránia odreniu sedadla a pomôžu vám udržať interiér v perfektnej kondícii. Sú ušité z polyesteru, ktorý sa jednoducho udržuje a pritom je príjemný na dotyk. Ide o univerzálne autopoťahy, nie je teda potrebné riešiť rozmery sedadiel. Ich rozmery sú 45 × 105 cm (Š × V). V balení budete mať celú sadu poťahov pre 2 sedadlá. Poťah určený dozadu možno rozdeliť. Úplne samozrejmá je pri poťahoch Cappa homologizácia pre airbagy. Hlavné vlastnosti produktu CAPPA Autopoťahy TOP červené 2 ks Autopoťahy predĺžia životnosť pôvodného poťahu vašich sedačiek Nemusia mať len ochrannú funkciu, ale s nimi možno doladiť aj interiér vozidla Na ich zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je polyester Autopoťahy Cappa majú rozmery 45 × 105 cm (Š × V) Univerzálne autopoťahy Cappa skvele sadnú vašim sedadlám Súprava poťahov je určená... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy TOP červené 2 ks (05143) , Cascha blues series c-major (hn216598)

CAPPA Autotričko Colorado červené 2 ks (01699)

CAPPA Autotričko Colorado červené 2 ks (01699)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, rozmery 45 ×105 cm (Š×V), univerzálna veľkosť, súprava pre 2 sedadlá, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa vám pomôžu zachovať sedadlo čisté a výrazne uľahčia údržbu interiéru. Sú ušité z polyesteru, ktorý sa ľahko udržuje. Patria do skupiny univerzálnych autopoťahov, nemusíte teda riešiť rozmery sedačiek. Ich rozmery sú 45 × 105 cm (Š × V). V balení budete mať celú sadu poťahov pre 2 sedadlá. Poťah určený na zadné sedadlá možno rozdeliť. Úplnou samozrejmosťou je pre poťahy Cappa homologizácia pre airbagy. Kľúčové vlastnosti produktu CAPPA Autotričko Colorado červené 2 ks Autopoťahy zaistia, aby vaše pôvodné poťahy zostali ako nové Nemusia mať len ochrannú funkciu, ale s nimi možno doladiť aj interiér vozidla Na ich zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je polyester Autopoťahy Cappa majú rozmery 45 × 105 cm (Š × V) Univerzálne autopoťahy Cappa padnú na každé sedadlo Sada je určená celkom pre 2 sedadlá Zadný poťah... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autotričko Colorado červené 2 ks (01699) , Hohner blues harp a-major (hn148489)

CAPPA Autopoťahy SUPER-SPEED čierna/červená (10878)

CAPPA Autopoťahy SUPER-SPEED čierna/červená (10878)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa zabránia opotrebovaniu sedadiel a výrazne uľahčia čistenie interiéru. Sú ušité z polyesteru, ktorý je príjemný na dotyk a ľahko sa udržuje. Majú univerzálnu veľkosť, nemusíte tak trebárs riešiť rozmery sedadiel. Strih poťahov CAPPA Autopoťahy SUPER-SPEED čierna/červená je vymyslený tak, aby zakryl všetko potrebné, vrátane opierky pre hlavu. Balenie obsahujesadu poťahov pre 5 sedadiel. Zadný poťah je možné rozdeliť. Samozrejmá je pri poťahoch Cappa homologácia pre airbagy.Podstatné prednosti autopoťahov CAPPA Autopoťahy SUPER-SPEED čierna/červenáMateriál poťahov: polyesterCAPPA Autopoťahy SUPER-SPEED čierna/červená sú vyrobené v univerzálnej veľkostiJe zahrnutá aj časť na opierku hlavySada poťahov je určená celkom pre 5 sedadielZadný poťah je možné rozdeliťAutopoťahy Cappa sú... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy SUPER-SPEED čierna/červená (10878) , Cascha chromatic 10-40 blues (hn222777)

CAPPA Autopoťahy ENERGY Octavia čierna/červená (14004)

CAPPA Autopoťahy ENERGY Octavia čierna/červená (14004)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa zabránia znečisteniu sedadla a pomôžu vám udržať interiér čistý. Ušité sú z polyesteru, ktorý skĺbi pekný vzhľad a nenáročnú údržbu. Patria do skupiny univerzálnych autopoťahov, nemusíte strácať čas zisťovaním rozmerov sedačiek. Premyslený strih poťahov Cappa je upravený tak, aby zakryl aj opierku hlavy. V balení budete mať celú sadu poťahov pre 5 sedadiel. Poťah určený dozadu sa dá rozdeliť. Úplne samozrejmá je pri poťahoch Cappa homologizácia pre airbagy. Kľúčové prednosti produktu CAPPA Autopoťahy ENERGY Octavia čierna/červená Autopoťahy zaistia, aby vaše pôvodné poťahy zostali ako nové Nielenže majú ochrannú funkciu, dokonca s nimi môžete dizajnovo ladiť interiér vozidla Na ich zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je polyester Univerzálne autopoťahy Cappa sa perfektne... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy ENERGY Octavia čierna/červená (14004) , Cascha blues series g-major (hn216602)

CAPPA Autopoťahy ENERGY Fabia čierna/červená (14008)

CAPPA Autopoťahy ENERGY Fabia čierna/červená (14008)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa vám pomôžu zabrániť zašpineniu sedadla a pomôžu vám udržať interiér v perfektnej kondícii. Ušité sú z polyesteru, ktorý sa jednoducho udržuje a pritom je príjemný na dotyk. Patria do skupiny univerzálnych autopoťahov, nie je teda potrebné riešiť rozmery sedadiel. Strih poťahov Cappa je vymyslený tak, aby zakryl okrem sedačiek aj opierku hlavy. V balení nájdete sadu poťahov pre 5 sedadiel. Poťah určený na zadné sedadlá možno rozdeliť. Úplne samozrejmá je pri poťahoch Cappa homologizácia pre airbagy. Kľúčové prednosti produktu CAPPA Autopoťahy ENERGY Fabia čierna/červená Autopoťahy zaistia, aby vaše pôvodné poťahy zostali ako nové Okrem ochrannej funkcie vám môžu pomôcť s ladením interiéru vozidla Na ich výrobu slúži polyester Univerzálne autopoťahy Cappa skvele sadnú vašim sedadlám Je... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy ENERGY Fabia čierna/červená (14008) , Hohner blues harp c-major (hn148480)

CAPPA Autopoťahy DG Fabia čierna/červená (05301)

CAPPA Autopoťahy DG Fabia čierna/červená (05301)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, deliteľný poťah pre zadné sedadlo, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa zabránia opotrebovaniu sedadla a pomôžu vám udržať interiér čistý. Ušité sú z polyesteru, ktorý skĺbi pekný vzhľad a nenáročnú údržbu. Ide o univerzálne autopoťahy, nemusíte tak riešiť rozmery sedadiel. Strih poťahov Cappa je vymyslený tak, aby zakryl okrem sedačiek aj opierku hlavy. V balení nájdete sadu poťahov pre 5 sedadiel. Zadný poťah sa dá rozdeliť. Úplne samozrejmá je pri poťahoch Cappa homologizácia pre airbagy. Hlavné vlastnosti produktu CAPPA Autopoťahy DG Fabia čierna/červená Autopoťahy zaistia pre vaše pôvodné poťahy väčšiu ochranu Možno s nimi tiež ladiť interiér vozidla Na ich výrobu slúži polyester Univerzálne autopoťahy Cappa sa perfektne prispôsobia vašim sedadlám Je zahrnutá aj súčasť pre opierku hlavy Sada poslúži celkom pre 5 sedadiel Zadný poťah možno rozdeliť... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťahy DG Fabia čierna/červená (05301) , Hohner blues band g-major (hn148539)

Cappa Kanister 10 l plastový červený (03340)

Cappa Kanister 10 l plastový červený (03340)
Detail

Kanister – na prepravu a skladovanie pohonných hmôt, certifikovaný, objem 10 litrov, materiál HDPE, červená farba, s priehľadnou mierkou, s hubicou, certifikácia UN, 3H1/Y1,2/180 (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Kanister 10 l plastový červený (03340) , Hohner blues harp e-major (hn148484)

Kabelka Guess DAGAN hnedá farba, HWPB92 02770

Kabelka Guess DAGAN hnedá farba, HWPB92 02770
Detail

Malá kabelka z kolekcie Guess. Model so zapínaním vytvorený z ekologickej kože. (answear.sk)

Podobné produkty ako Kabelka Guess DAGAN hnedá farba, HWPB92 02770 , Hohner blues bender c-major (hn227751)

CAPPA Autopoťah JAKARTA sivá/červená 1 ks (05140)

CAPPA Autopoťah JAKARTA sivá/červená 1 ks (05140)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, rozmery 51 ×71 cm (Š×V), univerzálna veľkosť, určený pre jedno sedadlo, homologované pre airbagy Autopoťahy Cappa vám pomôžu udržať vnútro vozidla ako nové a výrazne uľahčia čistenie nečistôt. Sú ušité z polyesteru, ktorý je príjemný na dotyk a nenáročný na údržbu. Patria do skupiny univerzálnych autopoťahov, nie je teda potrebné zisťovať rozmery sedadiel. Ich rozmery sú 71 × 51 × 4 cm (V × Š × H). V balení nájdete poťah na jedno sedadlo. Zadný poťah sa dá rozdeliť. Úplnou samozrejmosťou je pre poťahy Cappa homologizácia pre airbagy. Hlavné vlastnosti produktu CAPPA Autopoťah JAKARTA sivá/červená 1 ks Autopoťahy predĺžia životnosť pôvodného poťahu vašich sedačiek Nemusia mať len ochrannú funkciu, ale s nimi možno doladiť aj interiér vozidla Na ich zhotovenie bol použitý kvalitný materiál, akým je polyester Autopoťahy Cappa majú rozmery 71 × 51 × 4 cm (V × Š × H) Univerzálne autopoťahy Cappa skvele sadnú vašim sedadlám Ide o... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Autopoťah JAKARTA sivá/červená 1 ks (05140) , Hohner blues band a-major (hn148540)

CAPPA Poťah na volant CU-1508006 čierno-červený (03496)

CAPPA Poťah na volant CU-1508006 čierno-červený (03496)
Detail

Poťah na volant – kožený, pre volanty s priemerom 37 - 39 cm, bráni šmýkaniu rúk, chráni volant pred opotrebovaním, čierna a červená farba Doprajte si väčšie pohodlie pri riadení automobilu a kúpte si nový poťah na volant Cappa. Je skonštruovaný tak, aby vám pri šoférovaní poskytol nielen maximálny komfort, ale zároveň chránil volant pred opotrebovaním. Ideálne padne na volanty s priemerom 37 - 39 cm. Kožený poťah na volant pôsobí veľmi elegantne, a navyše je aj na dotyk príjemný. Farba poťahu je čierna a červená. Kľúčové vlastnosti produktu CAPPA Poťah na volant CU-1508006 čierno-červený Kožený poťah na volant Cappa zabráni šmýkaniu rúk Chráni volant pred opotrebovaním Prispieva ku komfortu riadenia Poťah na volant Cappa perfektne sadne na volanty s priemerom 37 - 39 cm Farba: čierna a červená (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA Poťah na volant CU-1508006 čierno-červený (03496) , Hannah voyager 28 dress blues (8591203368698)

Cappa Maxma Mona detská autosedačka 9 – 36 kg červená (5212)

Cappa Maxma Mona detská autosedačka 9 – 36 kg červená (5212)
Detail

Autosedačka pre deti s hmotnosťou 9-36 kg, naklápanie sedačky do ľahu, nastaviteľná poloha opierok a anatomicky tvarované sedadlo, inštalácia v smere jazdy, upevnenie pomocou bezpečnostného pásu, BESIP skupina I, skupina II a skupina III (podľa európskych noriem ECE), zabezpečenie dieťaťa zaisťuje 5-bodový pás, hmotnosť 3.7kg, farba čierna a červená Autosedačka je nutnou výbavou v kategórii bezpečnosti pre každého, kto v aute prepravuje dieťa neprevyšujúce výšku 150 cm a hmotnosť 36 kg. Táto od značky Cappa je určená deťom, ktorých hmotnosť predstavuje 9-36 kg. Ukotvenie sedačky v aute je veľmi jednoduché a realizuje sa pomocou klasického trojbodového bezpečnostného pásu automobilu. Na následné pripútanie dieťaťa je určený päťbodový pás autosedačky. Detská autosedačka Cappa Maxma Mona detská autosedačka 9 – 36 kg červená je orientovaná v smere jazdy, čo sa z bezpečnostných dôvodov odporúča až pre deti staršie ako pätnásť mesiacov. Veľmi praktickou funkciou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Maxma Mona detská autosedačka 9 – 36 kg červená (5212)

Cappa Maxma Mandy Isofox detská autosedačka 15 – 36 kg červená (5180)

Cappa Maxma Mandy Isofox detská autosedačka 15 – 36 kg červená (5180)
Detail

Autosedačka pre deti s hmotnosťou 15-36 kg, naklápanie sedačky do ľahu, nastaviteľná poloha opierok a anatomicky tvarované sedadlo, inštalácia v smere jazdy, upevnenie pomocou ISOFIX, BESIP skupina II a skupina III (podľa európskych noriem ECE), zabezpečenie dieťaťa zaisťuje 3-bodový pás, hmotnosť 4kg, farba biela a červená Autosedačka je nevyhnutným bezpečnostným prvkom pre každého, kto v aute vozí dieťa nedosahujúce hmotnosť 36 kg a výšku 150 cm. Táto od značky Cappa je určená pre deti vážiace 15-36 kg. Inštalácia v automobile prebieha prostredníctvom systému ISOFIX, ktorého základňa je súčasťou produktu. Na následnú fixáciu dieťaťa je určený trojbodový pás autosedačky. Autosedačka Cappa Maxma Mandy Isofox detská autosedačka 15 – 36 kg červená je prispôsobená na sedenie v smere jazdy, čo sa z bezpečnostných dôvodov odporúča až pre deti staršie ako pätnásť mesiacov. Veľmi praktickou funkciou predovšetkým na dlhších cestách je polohovateľnosť sedačky do ľahu.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Maxma Mandy Isofox detská autosedačka 15 – 36 kg červená (5180) , Cappa autoleštička (8592160034411)

Guess Dagan HWPB92 02770-MLO - 30 dní na vrátenie tovaru, Garancia originality

Guess Dagan HWPB92 02770-MLO - 30 dní na vrátenie tovaru, Garancia originality
Detail

HWPB92 02770-MLO (timestore.sk)

Podobné produkty ako Guess Dagan HWPB92 02770-MLO - 30 dní na vrátenie tovaru, Garancia originality

Guess Dagan HWSB92 02770-CLO - 30 dní na vrátenie tovaru, Garancia originality

Guess Dagan HWSB92 02770-CLO - 30 dní na vrátenie tovaru, Garancia originality
Detail

HWSB92 02770-CLO (timestore.sk)

Podobné produkty ako Guess Dagan HWSB92 02770-CLO - 30 dní na vrátenie tovaru, Garancia originality

Cappa Autoleštička (8592160034411)

Cappa Autoleštička (8592160034411)
Detail

Leštička na auto – rotačná, max. otáčky 4200 ot./min, priemer kotúča 180mm, regulácia otáčok, Autoleštička PROFI je určená na leštenie za sucha, a to lakov na autokarosériách, podláh, lakovaných povrchov a pod. Pri použití brúsneho papiera (tzv. šmirgľu) možno leštičku využiť na odstránenie povrchových úprav (lakov, farieb atď.), hrdze, zažraných nečistôt a pod.Kľúčové vlastnosti autoleštičky Cappa RacingJednoduché uvedenie do prevádzky pomocou veľkého tlačidla so zaistením aretáciíPlynulá regulácia výkonu otočným regulátoromVďaka rozmernému držadlu sa leštička pri práci pohodlne drží a dobre sa vedie po povrchuTechnické parametreVýkon: 1 200 WNapätie: 230 VFrekvencia: 50 HzOtáčky: 600 – 3 000 ot/minPriemer leštiaceho kotúča: 180 mmHmotnosť: 4 kgUchytenie: M14Dĺžka el. kábla: 3 mObsah balenia1 ks leštička Profi1 ks leštiaci kotúč so suchým zipsom2 ks leštiacich podložiek (brúsny papier nie je súčasťou balenia)1 ks držadlo + skrutkyManuál (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Autoleštička (8592160034411)

Cappa Racing Melbourne

Cappa Racing Melbourne
Detail

Moto nohavice pánske, sezóna Celoročná, vonkajší materiál Polyester 600D, materiál podšívky Reissa membrána, vyberateľná termovložka, ventilačný systém a nepremokavá úprava, integrované chrániče bedier a kolien Pokiaľ chodíte na svojom vozidle do blízkych aj vzdialených miest, bezpečne potvrdíte, že bezpečnosť je prioritou. Pánske nohavice na motorku Cappa Racing Melbourne vynikajúco spojili komfort a bezpečie a už od začiatku nadchnú dizajnom každého, komu sa páči štýl Road a urban. Tieto špičkovo spracované nohavice na motorku garantujú totiž spoľahlivú ochranu pri prípadnej nehode, o čo sa postará vrchný materiál Polyester 600D. Cappa Racing Melbourne sú nohavice na motorku, ktoré zaistia komfortnú jazdu To by asi nebolo úplne ono bez nevyhnutných protektorov na rizikových partiách, ktoré zmierňujú potenciálne následky. A preto motorkárske nohavice Cappa Racing Melbourne obsahujú vo výbave chrániče kolien a bedier. Moto nohavice Cappa Racing Melbourne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Racing Melbourne

CAPPA RACING Melbourne

CAPPA RACING Melbourne
Detail

Motorkárska bunda – polyesterová, dámska, celoročná, road a urban štýl, materiál podšívky reissa membrána, chrániče pre ramená, lakte a chrbát, materiál chráničov polyuretán, vyberateľná termovložka, ventilačný systém a nepremokavá úprava, možnosť prispôsobenia šírky pásu, rukávov Bunda na motorku Cappa Racing je nevyhnutnou súčasťou motoristického oblečenia a ocení ju ako vodič, tak spolujazdec. Dokonale prepája praktickosť aj pohodlie a už na prvý pohľad upúta svojím dizajnom, ktorý nadchne priaznivcov road a urban štýlu. Dámska moto bunda chráni pred zranením, ale aj nevľúdnym počasím. Výrobok je vybavený chráničmi, ktoré bezpečne kryjú ramená, lakte a chrbát. Materiálom chráničov je polyuretán. Bundu na motorku Cappa Racing možno využívať celý rok. Zásadné prednosti motorkárskej bundy Cappa Racing Melbourne Motorkárska bunda Cappa Racing je dôležitým prvkom motoristického outfitu Štýl: road a urban Dámska bunda na motorku chráni pred zranením aj... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA RACING Melbourne

Cappa Elegance sivá (8592160017292)

Cappa Elegance sivá (8592160017292)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, homologované pre airbagy Originálne autopoťahy Blues, od českého certifikovaného výrobcu Cappa, vyrobené z kvalitného a veľmi odolného polyesterového materiálu, patria do skupiny s označením univerzálne. V snahe ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom, svoje významné uplatnenie tak nájdu u väčšiny typov osobných automobilov. Vynikajúce spracovanie poťahov Cappa so sivou farbou pôsobí veľmi elegantným dojmom. Kompletná súprava autopoťahov Blues obsahuje diely na všetky sedadlá a 5 opierok hlavy. Aby povliekanie bolo ľahšie, je zadná celoplošná časť delená zipsom.Kľúčové vlastnosti poťahu Cappa s označením BluesPoťahom Blues možné sedadlo obliecť v niekoľkých jednoduchých krokochAutopoťah Cappa má atest pre poťahy sedadiel vozidiel s bočnými airbagmiNenáročná údržbaUniverzálny autopoťah Blues má svoj atestČeský certifikovaný výrobca Cappa ku svojmu originálnemu výrobku s označením Blues dodáva ako... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Elegance sivá (8592160017292)

Cappa Elegance modré (8592160017278)

Cappa Elegance modré (8592160017278)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, homologované pre airbagy Ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom je veľmi jednoduché. K tomuto účelu sú vyrobené autopoťahy českého certifikovaného výrobcu značky Cappa. Ušité sú zo záťažové polyesterovej tkaniny s moderným vzhľadom kože. Vynikajúce spracovanie poťahu dopĺňa unikátny dizajn.Super univerzálne poťahy DG sú vhodné pre väčšinu štandardne vyrábaných automobilov, vrátane vozidiel vybavených bočnými airbagmi. V mieste airbagu je na poťahu špeciálny zdvojený šev, ktorý sa pri vystreleniu airbagov roztrhne. Kľúčové vlastnosti univerzálnych autopoťahov Cappa EleganceKryt autosedačiek v modro-čiernej farbeNevyhnutný doplnok interiéru vozidlaVyrobené z odolnej látkySedadlo ľahko oblečiete v niekoľkých jednoduchých krokochOdolné proti potu a blednutiu fariebDopĺňa dizajn vozidlaJednoduchá údržba a čisteniemateriál polyesterAutopoťahy sú zložené zo 17 dielov (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Elegance modré (8592160017278)

Cappa Elegance béžová (8592160017285)

Cappa Elegance béžová (8592160017285)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, homologované pre airbagy Ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom je veľmi jednoduché. Na tento účel sú vyrobené autopoťahy českého certifikovaného výrobcu značky Cappa. Ušité sú zo záťažovej polyesterovej tkaniny s moderným vzhľadom kože. Vynikajúce spracovanie poťahu dopĺňa unikátny dizajn. Super univerzálne poťahy DG sú vhodné pre väčšinu štandardne vyrábaných automobilov, vrátane vozidiel vybavených bočnými airbagmi. V mieste airbagu je na poťahu špeciálny zdvojený šev, ktorý sa pri vystrelení airbagov roztrhne. Kľúčové vlastnosti univerzálnych autopoťahov Cappa EleganceKryt autosedačiek v béžovo-čiernej farbeNevyhnutný doplnok interiéru vozidlaVyrobené z odolnej látkySedadlo ľahko povlečiete v niekoľkých jednoduchých krokochOdolné proti potu a blednutiu fariebDopĺňa dizajn vozidlaJednoduchá údržba a čistenieMateriál polyesterAutopoťahy sú zložené zo 17 dielov (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Elegance béžová (8592160017285)

Cappa DG sivý (02655)

Cappa DG sivý (02655)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom je veľmi jednoduché. Na tento účel sú vyrobené autopoťahy českého certifikovaného výrobcu značky Cappa. Vynikajúce spracovanie poťahu dopĺňa unikátny dizajn. Super univerzálne poťahy DG sú vhodné pre väčšinu štandardne vyrábaných automobilov, vrátane vozidiel vybavených bočnými airbagmi. V mieste airbagu je na poťahu špeciálny zdvojený šev, ktorý sa pri vystrelení airbagov roztrhne. Kľúčové vlastnosti univerzálnych autopoťahov Cappa DGKryt autosedačiek v sivo-čiernej farbeNevyhnutný doplnok interiéru vozidlaVyrobené z odolnej látkySedadlo ľahko povlečiete v niekoľkých jednoduchých krokochOdolné proti potu a blednutiu fariebDopĺňa dizajn vozidlaJednoduchá údržba a čistenieMateriál polyester (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa DG sivý (02655)

Cappa DG modré (02438)

Cappa DG modré (02438)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, súprava pre 5 sedadiel, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy Ochrániť čalúnenie autosedačiek pred znečistením a oderom je veľmi jednoduché. K tomuto účelu sú vyrobené autopoťahy českého certifikovaného výrobcu značky Cappa. Vynikajúce spracovanie poťahu dopĺňa unikátny dizajn.Super univerzálne poťahy DG sú vhodné pre väčšinu štandardne vyrábaných automobilov, vrátane vozidiel vybavených bočnými airbagmi. V mieste airbagu je na poťahu špeciálny zdvojený šev, ktorý sa pri vystreleniu airbagov roztrhne. Kľúčové vlastnosti univerzálnych autopoťahov Cappa DGKryt autosedačiek v modro-čiernej farbeNevyhnutný doplnok interiéru vozidlaVyrobené z odolnej látkySedadlo ľahko oblečiete v niekoľkých jednoduchých krokochOdolné proti potu a blednutiu fariebDopĺňa dizajn vozidlaJednoduchá údržba a čisteniemateriál polyester (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa DG modré (02438)

Cappa Racing Rukavice CAP

Cappa Racing Rukavice CAP
Detail

Rukavice na motorku – pánske, celoročná, kožené, textilné, zapínanie na suchý zips, vodoodolné, odolné voči vetru, ovládanie dotykového displeja, priedušné, protišmykové dlane a extra vystuženie malíčka, dlhé Moto rukavice Cappa Racing sú podstatnou súčasťou výbavy pre každého motorkára. Prídu vhod počas celého roka, pretože vaše prsty ochránia ako pred chladom, tak aj pred vetrom a keby došlo k pádu, zabránia odreninám. Cappa Racing Rukavice CAP sú ušité z textílie, ich údržba nie je nijako zvláštne zložitá a sedia na rukách veľmi pohodlne. Cappa Racing Rukavice CAP sú zhotovené z hovädzej kože, takže sú nadmieru odolné proti rôznemu opotrebovaniu, ako napr. zodratiu. Výhodou je tiež ich štýlový dizajn. Podstatné funkcie rukavíc na motorku Cappa Racing Rukavice CAP Poslúžia ako ochrana voči vetru, chladu aj zraneniu Pánske vyhotovenie Zhotovené v šport štýle Hovädzia koža poskytuje odolnosť a elegantný vzhľad Textilný materiál rukavíc na motorku pre pohodlie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Racing Rukavice CAP

CAPPA RACING Melbourne (Motonad00796)

CAPPA RACING Melbourne (Motonad00796)
Detail

Moto nohavice dámske, sezóna Letná, vonkajší materiál Polyester 600D, vyberateľná termovložka, integrované chrániče kolien Pokiaľ jazdíte na svojej motorke do mesta aj mimo neho, iste viete, že vhodné oblečenie je veľmi dôležité. Dámske moto nohavice Cappa Racing Melbourne vzorne spájajú pohodlie a ochranu a od začiatku potešia svojím dizajnom, ktorý sadne najlepšie vyznávačom štýlu Road. Tieto skvele spracované moto nohavice dodajú tak podstatnú ochranu pri pádoch, o čo sa hlavne stará vonkajší materiál Polyester 600D. CAPPA RACING Melbourne sú nohavice na motorku, ktoré zaručia bezpečnú jazdu Čo by to ale bolo za moto nohavice bez integrovaných chráničov na významných oblastiach, ktoré pohltia silu nárazu pri páde. To je dôvod, prečo nohavice na motorku CAPPA RACING Melbourne majú vo výbave ochranu na kĺboch kolien. Nohavice na motorku CAPPA RACING Melbourne využijete predovšetkým v lete. A pri jazdách počas chladných dní príde vhod odnímateľná zateplená... (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA RACING Melbourne (Motonad00796)

Cappa Savino strieborná (05822)

Cappa Savino strieborná (05822)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, určený pre jedno sedadlo, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Savino strieborná (05822)

Cappa Savino modrá (05818)

Cappa Savino modrá (05818)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, určený pre jedno sedadlo, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Savino modrá (05818)

Cappa Savino bordó (05821)

Cappa Savino bordó (05821)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, určený pre jedno sedadlo, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Savino bordó (05821)

Cappa Savino antracitová (05823)

Cappa Savino antracitová (05823)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, určený pre jedno sedadlo, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Savino antracitová (05823)

Cappa Savino sivá (05819)

Cappa Savino sivá (05819)
Detail

Autopoťahy – materiál polyester, univerzálna veľkosť, určený pre jedno sedadlo, vrátane opierky hlavy, homologované pre airbagy (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Savino sivá (05819)

Cappa Racing Chrbticový chránič (1400)

Cappa Racing Chrbticový chránič (1400)
Detail

Chránič chrbtice na motorku – prevlekové, určenie: unisex, materiál: plast, farba: zelená, veľkosť: univerzálna Páteřový chránič Cappa Racing vám perfektně ochrání páteř při jízdě na motorce, lyžování i dalších sportech. Tvořený je 7 polypropylenovými protektory, které chrání záda, a doplněný je o síťovanou podšívku. Nechybí ani měkká pěnová výstelka a stahovací gumy na bocích. Chránič je opatřený také nastavitelnými ramenními popruhy. Homologován je dle EN1621.2/2014. Páteřový chránič Cappa Racing účinně absorbuje nárazy. Klíčové vlastnosti páteřového chrániče Cappa RacingPáteřový chránič vhodný při jízdě na motorce, lyžování i dalších sportechTvořený je 7 polypropylenovými protektory a doplněný je o síťovanou podšívkuNechybí ani měkká pěnová výstelka a stahovací gumy na bocíchOpatřený nastavitelnými ramenními popruhyPáteřový chránič Cappa Racing účinně absorbuje nárazyHomologován dle EN1621.2/2014Barevné provedení: zeleno-černé (alza.sk)

Podobné produkty ako Cappa Racing Chrbticový chránič (1400)

CAPPA RACING WK3-15 (3903)

CAPPA RACING WK3-15 (3903)
Detail

Puklice na kolesá 15" Ak nechcete nechať plechové kolesá na svojom aute zbytočne trpieť, nesmiete určite zabudnúť na puklice na kolesá CAPPA RACING WK3-15. Puklice na kolesá Cappa Racing je možné pripevniť takmer na všetky kolesá s rozmerom 15", pritom aj montáž je veľmi ľahká, puklice jednoducho nacvaknete za malú chvíľku. Zaujímavé vlastnosti puklíc na autá CAPPA RACING WK3-15 Pomáhajú chrániť kolesá pred poškriabaním, nečistotami a koróziou Určené pre štandardné disky v priemere 15" Zaujímavý štýl a kvalitné spracovanie Bezproblémová inštalácia bez kľúčov a skrutkovača (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA RACING WK3-15 (3903)

CAPPA RACING WK3-16 (3938)

CAPPA RACING WK3-16 (3938)
Detail

Puklice na kolesá 16" Ak neradi nechávate kolesá svojho auta napospas nežiaducim živlom, určite by vás mali zaujať puklice na kolesá CAPPA RACING WK3-16. Puklice na kolesá Cappa Racing sú vhodné na väčšinu štandardných diskov s priemerom 16" a ich nasadenie je tak jednoduché, že ho aj bez náradia zvládnete v priebehu okamihu. Zaujímavé parametre puklíc na disky CAPPA RACING WK3-16 Pomáhajú chrániť kolesá pred nečistotami, koróziou aj mechanickým poškodením napr. pri nájazde na obrubník Určené pre autá s diskami v rozmere 16" Dynamický a nadčasový vzhľad a poctivé spracovanie Nekomplikovaná inštalácia bez nástrojov (alza.sk)

Podobné produkty ako CAPPA RACING WK3-16 (3938)
Cappa DG červený (02656), Cappa Kanister 10 l plastový červený (03340), CAPPA Poťah na volant CU-1508006 čierno-červený (03496), VOX AmPlug2 Blues (VXAP2BL), Temné blues v New Orleans, CASCHA Fun Blues Blue (HN224551), CASCHA Fun Blues Transparent (HN224553), HOHNER Blues Band Sada (HN089198), CASCHA Fun Blues Orange (HN224552), CASCHA Fun Blues Red (HN224549), CASCHA Fun Blues Green (HN224550), CASCHA Blues Series Set (HN222308), HOHNER Blues Band C-major (HN148538), HOHNER Blues Harp D-major (HN148482), HOHNER Blues Harp G-major (HN148487), CASCHA Blues Series A-major (HN216603), HOHNER Blues Harp F-major (HN148485), CASCHA Blues Series D-major (HN216599), CASCHA Blues Series C-major (HN216598), HOHNER Blues Harp A-major (HN148489), CASCHA Chromatic 10-40 Blues (HN222777), CASCHA Blues Series G-major (HN216602), HOHNER Blues Harp C-major (HN148480), HOHNER Blues Band G-major (HN148539), HOHNER Blues Harp E-major (HN148484), HOHNER Blues Bender C-major (HN227751), HOHNER Blues Band A-major (HN148540), Hannah Voyager 28 dress blues (8591203368698), Cappa Autoleštička (8592160034411)