Delphin alarm tip alarm s dvoma adaptermi, 900021015

Produkt Delphin alarm tip alarm s dvoma adaptermi, 900021015 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Delphin alarm tip alarm s dvoma adaptermi, 900021015 upraviť a produkt hľadať znova.

DELPHIN ALARM TIP ALARM S DVOMA ADAPTERMI, 900021015

DELPHIN ALARM TIP ALARM S DVOMA ADAPTERMI, 900021015
Detail

SVETELNÝ SIGNALIZÁTOR . Svetelný signalizátor Delphin TIP ALARM je nenáročným pomocníkom počas rybačky. Vďaka priloženým dvom typom držiaka je možné umiestniť tento signalizátor na väčšinu rybárskych prútov. Po nasunutí na (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN ALARM TIP ALARM S DVOMA ADAPTERMI, 900021015 , Delphin signalizátor záberu tip alarm (8586018447836)

Delphin alarm tip alarm s dvoma adaptérmi

Delphin alarm tip alarm s dvoma adaptérmi
Detail

Vďaka priloženým dvom typom držiaka je možné umiestniť tento signalizátor na väčšinu rybárskych prútov. Po nasunutí na blank sa automaticky rozsvieti zelené svetlo signalizátora, ktoré zároveň slúži ako pozičná dióda. Vďaka otrasovému čidlu vo vnútri signalizátora sa aj pri najmenšom zábere ryby automaticky rozbliká červené signálne svetlo. Vďaka dômyselnému a energeticky nenáročnému systému spotrebuje TIP ALARM minimum energie a batéria v ňom vydrží veľmi dlho. Napájanie: 1x batéria typu CR1225 (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin alarm tip alarm s dvoma adaptérmi , Somfy home alarm (1870392)

Delphin Signalizátor záberu Tip Alarm (8586018447836)

Delphin Signalizátor záberu Tip Alarm (8586018447836)
Detail

Hlásič – na prút, vďaka otrasovému snímaču sa aj pri najmenšom zábere automaticky rozbliká červené signálne svetlo, minimálna spotreba energie, napájanie: 1× batéria typu CR1225 Ani malý záber vám neunikne so signalizátorom Delphin Tip Alarm. Elektronický hlásič záberu sa montuje priamo na rybársky prút. Po nasadení svieti zelené kontrolné svetlo. Vďaka senzoru otrasov potom reaguje aj na nepatrný záber. Po detekcii vás ihneď upozorní blikajúci červený indikátor. Súčasťou elektronického signalizátora sú tiež 2 popruhy, aby ho šlo použiť na väčšine rybárskych prútov.Kľúčové vlastnosti elektronického hlásiča Delphin Tip AlarmČervený svetelný signalizátor záberuCitlivý senzor otrasov2 typy držiakov pre pripevnenie na rôzne prútyPo nasunutí svieti zelená pozičná LEDNapájanie batériou typu CR1225 (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Signalizátor záberu Tip Alarm (8586018447836)

Delphin obal na signalizátor alarm neoprene

Delphin obal na signalizátor alarm neoprene
Detail

Je vyrobený z neoprénu, vďaka čomu sú jednotlivé steny dostatočne silné a mäkké na to, aby spoľahlivo ochránili elektronické signalizátory pred obitím či iným znehodnotením. V prednej časti sa nachádza praktické vrecko na uloženie napríklad závesných signalizátorov, prípadne náhradných bateriek. Šnúrka so sťahovacím systémom umožňuje stiahnuť spodnú časť tesne k vidličke, vďaka čomu obal nemôže zo signalizátora skĺznuť ani pri prevrátení hlavou dole. Vďaka svojim rozmerom je Delphin ALARM univerzálny pre všetky štandardné signalizátory na trhu, pričom väčšina sa do neho zmestí vrátane nasadených snag gearov. U tých zostávajúcich je možné snag geary uložiť do predného vrecka. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin obal na signalizátor alarm neoprene

DELPHIN OBAL NA SIGNALIZATOR ALARM NEOPRENE UNI, 101002380

DELPHIN OBAL NA SIGNALIZATOR ALARM NEOPRENE UNI, 101002380
Detail

OBAL NA SIGNALIZÁTOR . Delphin ALARM je produkt slúžiaci na ochranu vašich signalizátorov počas transportu voči mechanickému poškodeniu a dažďu. Je vyrobený z neoprénu, vďaka čomu sú jednotlivé steny dostatočne hrubé a mäkké (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN OBAL NA SIGNALIZATOR ALARM NEOPRENE UNI, 101002380 , Gsm bezdrôtový alarm bentech o2

Mobilní alarm s dálkovým ovladačem YL-105

Detail

Mobilní alarm s dálkovým ovladačem Bezdrátový mobilní alarm je jednoduchý zabezpečovací systém k ochraně majetku, jeho instalace je velmi snadná. Mobilní alarm je vhodný všute tam, kde není elektrický proud nebo tam, kde potřebujete rychle zabezpečit hlídaný prostor. Mobilní alarm lze použít v dílně, garáži, na zahradě,... Součástí balení jsou dva dálkové ovladače. Mobilní alarm s dálkovým ovladačem - parametry: - horizontální/vertikální úhel pokrytí 110° - hlasitost 105 dB - dosah snímače pohybu až 6 m ve volném prostoru- napájení na baterie 4x AA 1,5V (nejsou součástí balení), ovladač baterie 3x AG13 (LR44) (součástí balení) - možnost připojení adaptéru DC 6V / 200 mA (není součástí balení)- aktivace a deaktivace pomocí klíčenkového IR dálkového ovladače - dosah IR dálkového ovladače až 10 m- LED diody indikace provozu- možnost použití jednoho dálkového ovladače na více alarmů - jednoduché ovládání tlačítkem on/off Zvýhodněná sada 2 ks za 498 Kč (249 Kč/ks),samostatně 1 ks 299 Kč.Na mobilní alarm s dálkovým ovladačem poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Mobilní alarm s dálkovým ovladačem YL-105 , Gsm bezdrôtový alarm bentech g06

sada bezdrôtového alarmu Somfy Home Alarm 2401497

sada bezdrôtového alarmu Somfy Home Alarm  2401497
Detail

Váš domov, bezpečnosť: Somfy Home Alarm je navrhnutý tak, aby zaistil skutočne spoľahlivé zabezpečenie, ktoré sa prispôsobí vášmu starému dňu. Každá zložka má svoju vlastnú úlohu. IntelliTAG: IntelliTAG ™ je snímač vibrácií a otvárania, ktorý vytvára bezpečnostný obvod okolo vášho domu tým, že chráni všetky otvory. Pozná všetky pokusy o prienik. V ideálnom prípade nainštalujte IntelliTAG ™ na všetky otvory, či už je možné otvoriť dvere alebo okno. Napríklad, ak bývate v prízemnom byte, je vhodné chrániť všetky dvere a okná, ktoré sú dostatočne veľké na to, aby sa dostali dovnútra a ktoré nie sú zakázané. Detektor pohybu: Snímač pohybu je jednoduchý a ľahko sa pripája. Môžete ho položiť na kus nábytku alebo ho pripevniť na stenu pomocou nástennej konzoly a obojstranných lepiacich prúžkov. Detekuje a analyzuje pohyby vo vašej domácnosti a je kompatibilný s domácimi miláčikmi do 25 kg. KeyFob: Diaľkové ovládanie Somfy automaticky vypne váš systém, keď sa vrátite domov. Ľahko sa používa, zabraňuje falošným poplachom a informuje vás, kto je doma, pretože každé diaľkové ovládanie je priradené jednej osobe. Vďaka funkcii pre deti budete informovaní hneď, ako sa vaše deti vrátia domov. Vnútorná siréna: Bezdrôtová vnútorná siréna 112 dB, ktorá sa spustí ihneď po zistení pokusu o prienik. Môže byť pripevnený na stenu, ako aj na pevné podpery a prispôsobí sa každému štýlu nábytku. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako sada bezdrôtového alarmu Somfy Home Alarm 2401497 , Meross smart smoke alarm (0271000012)

Zarážka do dverí s alarmom

Zarážka do dverí s alarmom
Detail

Dverná zarážka s funkciou alarmu vás ochráni pred nežiaducim vniknutím do bytu a domu. Jednoducho zasuňte špičku klinu pod dvere - hotovo! Pri pokuse o otvorenie dverí sa kovová destička pritlačí a okamžite spustí veľmi hlasný alarm (110 dB). Citlivosť funkcie alarmu je možné nastaviť v 3 stupňoch. Napájanie na batérie (1x9V blok) - batérie nie sú súčasťou balenia. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Zarážka do dverí s alarmom , Sonik sks alarm orange (5055279514616)

Bezdrátový domovní GSM alarm s Wi-Fi PG-103

Detail

Bezdrátový domovní GSM alarm s Wi-Fi Bezdrátový domovní GSM alarm je ideální do domácností, rodinných domů, na chaty, do garáže či dalších objektů. Alarm je duální síťový systém, který využívá Wi-Fi i mobilní síť (GSM/3G), senzory jsou bezdrátově připojeny k panelu. V případě aktivace alarmu, například při spuštění senzoru, bude automaticky zasláno oznámení všem registrovaným uživatelům a bude provedeno alarmové volání. Systém lze ovládat a monitorovat na místě pomocí dálkového ovládání nebo vzdáleně odkudkoli pomocí bezplatné mobilní aplikace. Bezdrátový domovní GSM alarm s Wi-Fi - výhody: - žádné natahování kabelů, snadné rozmístění čidel a aktivace centrály- možnost připojení sirény pro akustickou signalizaci narušení zabezpečení- vícekánálové upozornění na poplach – hlasový telefonní hovor, SMS, APP Bezdrátový domovní GSM alarm s Wi-Fi - parametry: podsvícený dotykový barevný LCD displej (2,4") typ sítě GSM 850/900/1800/1900 MHz napájení hlavní jednotky - adaptér (Micro USB 110 / 220V AC až 5V, 1000 mA) záložní lithiová baterie 3,7V/1000 mAh výstup siréna max 500 mA, 100 dB Wi-Fi standard IEEE 802.11 b/g/n lze připojit až 90 bezdrátových senzorů a 10 DO vysílací vzdálenost čidel do 80 m provozní teplota 0 55°C Obsah balení: základní sada sada PLUS sada MAXI hlavní ovládací jednotka ✓ ✓ ✓ RFID čip ✓ (2ks) ✓ (3ks) ✓ (3ks) dálkové ovládání ✓ (2ks) ✓ (3ks) ✓ (3ks) siréna ✓ ✓ ✓ bezdrátové okenní/dveřní čidlo ✓ ✓ ✓ (2ks) PIR čidlo pohybu ✓ ✓ (2ks) ✓ (2ks) adaptér ✓ ✓ ✓ čidlo rozbití skla -- -- ✓ čidlo úniku vody -- -- ✓ detektor CO (oxid uhelnatý) -- -- ✓ PIR čidlo pohybu nedetekující zvířata -- ✓ ✓ tlačítko první pomoci -- -- ✓ CENA 2 299 Kč 2 398 Kč 2 798 Kč Ušetříte 847 Kč 2 292 Kč Vysvětlivky:✓ = 1 ks v balení✓ (2ks) = 2 ks v balení-- neobsahujeAplikaci k Domovnímu GSM alarmu možno stáhnout zde. Na bezdrátový domovní GSM alarm poskytujeme záruku v délce 24 měsíců.Volitelné příslušenství: Bezdrátové dálkové ovládáníBezdrátové čidlo okno/dveřeBezdrátové čidlo rozbití sklaBezdrátové čidlo úniku vodyBezdrátový detektor kouře a požáruBezdrátový detektor COPIR čidlo pohybuPIR čidlo pohybu nedetekující zvířataRFID čipTlačítko první pomoci (efitness.sk)

Podobné produkty ako Bezdrátový domovní GSM alarm s Wi-Fi PG-103 , Sonik skx alarm single (5055279519239)

X4-LIFE mini-alarm s diaľk.ovládačom 120 dB 701387

X4-LIFE mini-alarm     s diaľk.ovládačom 120 dB 701387
Detail

Tento detektor pohybu je napájaný z batérie, a preto ho možno nainštalovať na ľubovoľnom mieste rýchlosťou blesku. Prídržná svorka umožňuje flexibilné nastavenie a detektor môže byť v prípade potreby ľahko odstránený. Stlačením tlačidla na diaľkovom ovládači sa alarm zapne po 45 sekundách. Ak snímač PIR teraz detekuje pohyb, po oneskorení zaznie zvukový alarm 120 dB po dobu 30 sekúnd. Zvuk sa potom vypne na 15 sekúnd a znova skontroluje okolie. Ak je detekovaný pohyb znova, alarm zaznie znova. Tento cyklus sa opakuje, až kým nie je deaktivované zariadenie na diaľkovom ovládaní. Prípadne môžete prepnúť na funkciu gong priamo na diaľkovom ovládači. Ak je teraz detekovaný pohyb, gong zaznie okamžite a bezodkladne. Treťou funkciou je panika. Ak stlačíte obe tlačidlá na diaľkovom ovládači na 2 sekundy, alarm sa aktivuje okamžite. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako X4-LIFE mini-alarm s diaľk.ovládačom 120 dB 701387 , Dam screamer bite-alarm (5706301565365)

Smartwares mini-alarm s diaľk.ovládačom 100 dB SC50-6

Smartwares mini-alarm     s diaľk.ovládačom 100 dB SC50-6
Detail

Vďaka nezávislej súprave mini rádiobudíka môžete ľahko zabezpečiť svoj domov. Sada obsahuje centrálnu riadiacu jednotku, 2 magnetické kontakty, 2 detektory pohybu a 2 diaľkové ovládače. Vystrašte zlodejov pomocou hlasného alarmu 100 dB. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Smartwares mini-alarm s diaľk.ovládačom 100 dB SC50-6 , Worx alarm na landroid wa0865

Kapesný alarm

Kapesný alarm
Detail

Kapesný alarm je ideálny na cesty. Ľahko sa nosí na kroužku na kľúče a vďaka háčiku s karabínou sa dá ľahko pripevniť aj na batoh, kabelku a pod. Hlasitosť: 100 dB. Prekoná každého útočníka. Súčasťou dodávky sú 2 knoflíkové články. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Kapesný alarm , Netatmo smart smoke alarm (nsa-ec)

Braun PRT2000 teplomer lekársky s alarmom horúčky

Braun PRT2000 teplomer lekársky s alarmom horúčky
Detail

Nová prémiová digitálna palica s prvým svetovým rozmerom: AgePrecision, prednastavenie veku meranej osoby a „semafor“ výsledku. Najlepšia možná interpretačná pomôcka pri meraní Digitálny teplomer Braun s technológiou Age Precision ™ Interpretuje telesnú teplotu podľa v stanovenom veku a je ideálny pre celú rodinu. Age Precision ™ pomáha správne interpretovať teplotu pre všetky vekové skupiny, pretože horúčka nezačína rovnakou telesnou teplotou v každom veku Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Braun PRT2000 teplomer lekársky s alarmom horúčky , Sync alarm kit ia-311 (aa001283)

Trisa 1883.7000 infračervený teplomer s alarmom horúčky

Trisa 1883.7000 infračervený teplomer s alarmom horúčky
Detail

Infračervený teplomer pre bezkontaktné meranie teploty. Opatrenia na pokožke a na povrchoch. Najjednoduchšia prevádzka stlačením tlačidla a okamžitým zobrazením teploty. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Trisa 1883.7000 infračervený teplomer s alarmom horúčky , Meross smart smoke alarm kit (0271000010)

ring 4K11SZ-0EU0 Alarm 5 Piece Kit (2nd Gen) - HB sada bezdrôtového alarmu

ring 4K11SZ-0EU0 Alarm 5 Piece Kit (2nd Gen) - HB sada bezdrôtového alarmu
Detail

Nová optika, rovnako vysoká úroveň ochrany 5-dielna súprava kruhového alarmu (2. Generation) je skvelý spôsob, ako začať s ochranou svojho domova. Táto sada obsahuje základňovú stanicu, klávesnicu, dverný / okenný kontakt, detektor pohybu a zosilňovač signálu. Zoberte to do svojich rúk Zahŕňa všetko, čo musíte urobiť, aby ste mohli svoj Ring Ring System nastaviť za pár minút. Jednoducho pripojte základňu Ring Alarm Base k zdroju napájania, aktivujte svoj systém pomocou aplikácie Ring a umiestnite dverný / okenný kontakt a detektor pohybu na miesto, kde ich potrebujete. Kompletná kontrola nad aplikáciou Ring Dostávajte upozornenia v reálnom čase, akonáhle niekto vstúpi do miestnosti, otvorí okno alebo aktivuje sirénu. Zmeňte režimy budenia jediným klepnutím. Ste v pohybe, ale zabudli ste si nastaviť budík? Neboj sa. Pomocou aplikácie Ring môžete aktivovať alebo deaktivovať aplikáciu Ring Alarm pomocou bezplatnej aplikácie Ring, nech ste kdekoľvek. Ovládajte svoju bezpečnosť pomocou rôznych režimov Prepnutím vyzváňacieho alarmu do domáceho režimu deaktivujete senzory vo vnútri a aktivujete senzory vonku pre vašu bezpečnosť. Aktivujte všetky senzory v domácnosti v režime preč, aby ste vždy vedeli, kedy sa niečo deje, aj keď ste na cestách. Vyberte vo svojom systéme nastavenie „Neaktívne“, čím deaktivujete všetky snímače, aby ste sa mohli voľne pohybovať po domácnosti. Pripojte sa a prispôsobte Ľahko spárujte vyzváňací alarm s zvončekovými zvončekmi a bezpečnostnými kamerami. Vybrané zariadenia podporujúce Alexa môžu byť navyše integrované, takže môžete aktivovať a deaktivovať vyzváňací alarm hlasovým príkazom alebo skontrolovať stav. Všetky komponenty Ring Alarm sa dodávajú so zariadeniami a príslušenstvom 1. a 2. stupňa. Kompatibilné s generáciou. Spoznajte svoj nový tím zabezpečenia. Vyťažte zo svojich zariadení Ring ešte viac Ring Protect je komplexná služba, ktorá umožňuje nahrávanie videa a nahrávanie fotografií pre domové zvončeky a kamery - len za 3,00 EUR mesačne. A to je iba začiatok. Dostanete tiež a Bezplatná 30-denná skúšobná verzia aplikácie Ring Protect. Zazvoniť na alarm / alarm Kontakt na dvere / okná s alarmom je teraz ešte kompaktnejší a má odnímateľný tenký magnet, takže ho možno ľahko namontovať na akýkoľvek rám dverí alebo okna aj pri obmedzenom priestore. S kontaktom zvonenia / alarmu dvere / okno si môžete zvoliť, či chcete byť upozornení zvukovým signálom alebo na svojom mobilnom zariadení, keď sú dvere alebo okno otvorené. Detektor pohybu zvonenia alarmu Pripojte nový, diskrétnejší detektor pohybu s prstencovým alarmom do miestnosti vo vašej domácnosti a prijímajte upozornenia v reálnom čase na svoje mobilné zariadenie, keď bude detekovaný pohyb. Je to aj váš domáci miláčik! Uistite sa, že sa môžu voľne pohybovať, keď nie ste doma. Vďaka inteligentnému nastaveniu detekcie pohybu sú vaši miláčikovia ignorovaní, ale sú detekovaní votrelci. Vyzváňajte klávesnicu alarmu a základňovú stanicu Klávesnica Ring Alarm sa svojím kompaktnejším dizajnom bez problémov hodí do vašej domácnosti, takže môžete kedykoľvek zaistiť bezpečie v domácnosti. Vyberte domáci, preč alebo neaktívny bezpečnostný režim, aby ste mohli rýchlo a ľahko aktivovať alebo deaktivovať systém zvonenia. Pomocou nových panikových tlačidiel spustite sirénu na svojej základňovej stanici v prípade nehody a informujte svoje tiesňové kontakty (Ring Protect Vyžaduje sa navyše predplatné). Zosilňovač vyzváňacieho signálu alarmu Na zosilnenie signálu zo základnej stanice pre všetky ostatné komponenty alarmu použite zosilňovač kruhového výstražného signálu. Prístroj Ring Alarm Signal Booster je možné ľahko pripojiť k štandardnej zásuvke a eliminovať zóny bez signálu, takže vaše zariadenia Ring Alarm zostanú vždy pripojené a budete úplne chránení. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako ring 4K11SZ-0EU0 Alarm 5 Piece Kit (2nd Gen) - HB sada bezdrôtového alarmu , Zfish bite alarm bivvy light (8506156034293)

Zámok kotúčovej brzdy s alarmom W-TEC Sakkage

Zámok kotúčovej brzdy s alarmom W-TEC Sakkage
Detail

Zámek kotoučové brzdy s alarmem W-TEC Sakkage je robustní zámek, kterým rychle imobilizujete a tím i bezpečně ochráníte svůj motocykl, kolo či koloběžku, před případnou krádeží. Zárukou toho je i zamykací čep na kotoučovou brzdu, který má průměr 5,5 mm. Výhodou je přítomnost integrovaného alarmu se silným zvukovým signálem. V případě pohnutí zamknutého motocyklu nebo kola se tak rozezní pěkně nahlas varovný klakson, který odežene každého zloděje! Potěší i přítomnost praktického obalu, který usnadní přenášení nebo uskladnění zámku.Technický popis: alarm s akustickým signálem zámek kotoučové brzdy pohybové čidlo lakovaný povrch precizní zpracování bezpečná manipulace rozměry: 9 x 6 x 4 cm průměr zamykacího čepu: 5,5 mm maximální síla kotouče: 7 mm vzdálenost čepu od kraje kotouče: maximálně 58 mm materiál těla: ocel vysoké kvality materiál čepu: kalená ocel hlasitost alarmu: 110 dB napájení: 6 x LR44 (součástí balení) hmotnost: 0,5 kg 2 klíče imbusový klíč součástí balení (efitness.sk)

Podobné produkty ako Zámok kotúčovej brzdy s alarmom W-TEC Sakkage , Sonik gizmo alarm single green (5055279519833)

Medisana TM 750 teplomer lekársky s alarmom horúčky

Medisana TM 750 teplomer lekársky s alarmom horúčky
Detail

Presné meranie telesnej teploty na čele a v uchu v priebehu niekoľkých sekúnd. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Medisana TM 750 teplomer lekársky s alarmom horúčky , Sonik gizmo alarm single purple (5055279519826)

Zásobník na lieky PB01 s časovačom a alarmom

Zásobník na lieky PB01 s časovačom a alarmom
Detail

Kvalitní Zásobník na lieky PB01 s časovačom a alarmom z kategorie Biela technika | Zdravie a starostlivosť o telo | Ostatné prístroje osobnej hygieny. (esat.sk)

Podobné produkty ako Zásobník na lieky PB01 s časovačom a alarmom , Angling pursuits bite alarm jha (5060382747837)

kh-security vreckový alarm ružová s LED 100137

kh-security vreckový alarm   ružová  s LED   100137
Detail

Alarm s bezpečnostným kľúčom kh je ochranný alarm, ktorý je možné pripevniť pomocou kovového krúžku na kľúče alebo opasku, tašky apod. Ak vytiahnete kovový kolík pripevnený k krúžku na kľúče zo zariadenia, zaznie veľmi hlasný nepretržitý alarm. Opäť sa zastaví, až keď je kovový kolík zasunutý do zámku alarmu. Pokiaľ sa spustí alarm, bliká aj integrovaná vysoko výkonná LED. Vždy noste kľúčový alarm na kľúčenke a vždy budete mať pri sebe pomocníka, ktorý vám ponúkne ochranu v prípade lúpeže, obťažovania a útoku. Útočníkov odradí a okoloidúcich upozorní. S popruhom na krk sa dá kh-bezpečnostný kľúčový alarm nosiť aj okolo krku, a je preto vhodný najmä pre deti a seniorov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako kh-security vreckový alarm ružová s LED 100137 , Abus 440a/150hb160 ush alarm (82605)

kh-security vreckový alarm strieborná s LED 100190

kh-security vreckový alarm   strieborná  s LED   100190
Detail

Vonkajší alarm kh-security je ochranný alarm, ktorý je možné pripevniť na batohy, tašky, opasky atď. Pomocou karabíny alebo na prívesok na kľúče pomocou krúžku na kľúče. Ak stlačíte kovový čap pripevnený k krúžku na kľúče, zaznie veľmi hlasný nepretržitý alarm. Na rozdiel od našich iných výstražných zariadení však v prístroji zostáva kovový kolík. Nie je možné ho vytiahnuť celú cestu. To má na jednej strane výhodu v tom, že sa kovový kolík nedá stratiť a po aktivácii zostane výstražné zariadenie aj na pripevnenom predmete. Takto to nemôže byť ukradnuté a zničené útočníkom! Iba keď je kovový kolík zatlačený späť hore, alarm sa zastaví. Pokiaľ je spustený alarm, blikajú aj 4 integrované LED diódy. Vonkajší alarm majte vždy pri sebe; takže vždy máte pri sebe pomocníka, ktorý vám ponúka ochranu v prípade lúpeže, obťažovania a útoku. Útočníkov odradí a okoloidúcich upozorní. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako kh-security vreckový alarm strieborná s LED 100190 , Ngt bite alarm vx-2 (5060211912115)

kh-security vreckový alarm červená s LED 100189

kh-security vreckový alarm   červená  s LED   100189
Detail

Vonkajší alarm kh-security je ochranný alarm, ktorý je možné pripevniť na batohy, tašky, opasky atď. Pomocou karabíny alebo na prívesok na kľúče pomocou krúžku na kľúče. Ak stlačíte kovový čap pripevnený k krúžku na kľúče, zaznie veľmi hlasný nepretržitý alarm. Na rozdiel od našich iných výstražných zariadení však v prístroji zostáva kovový kolík. Nie je možné ho vytiahnuť celú cestu. To má na jednej strane výhodu v tom, že sa kovový kolík nedá stratiť a po aktivácii zostane výstražné zariadenie aj na pripevnenom predmete. Takto to nemôže byť ukradnuté a zničené útočníkom! Iba keď je kovový kolík zatlačený späť hore, alarm sa zastaví. Pokiaľ je spustený alarm, blikajú aj 4 integrované LED diódy. Vonkajší alarm majte vždy pri sebe; takže vždy máte pri sebe pomocníka, ktorý vám ponúka ochranu v prípade lúpeže, obťažovania a útoku. Útočníkov odradí a okoloidúcich upozorní. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako kh-security vreckový alarm červená s LED 100189 , Ngt bite alarm vx-1 (5060211912108)

Osobný alarm vel. UNI

Osobný alarm vel. UNI
Detail

Osobný alarm čiernej farby. (outletexpert.sk)

Podobné produkty ako Osobný alarm vel. UNI , Jbl digiscan alarm digitálny teplomer (4014162612212)

Brennenstuhl BrematicPRO vodné alarm

Brennenstuhl BrematicPRO vodné alarm
Detail

Bezdrôtový vodný alarm BrematicPRO od spoločnosti Brennenstuhl v bielej farbe zaujme svojou kvalitou a bezpečnosťou vo všetkých oblastiach. Je súčasťou Brennenstuhl Home Automation System BrematicPRO, ktorý môžete pohodlne ovládať pomocou aplikácie alebo softvéru pre PC. Chytrým spôsobom zabráňte poškodeniu vodou: Detektor vody BrematicPRO okamžite spustí alarm pri kontakte s vodou a v spojení s bránou a bezplatnou aplikáciou vám pošle správu na mobilný telefón, aby ste mohli rýchlo zareagovať. - Dosah vo voľnom poli: max. 100 m - typ batérie: 2x 3V CR2450 (súčasť dodávky) - životnosť batérie: cca 2 roky - výstup alarmu: Generátor piezo signálu (65 dB) - rádiová frekvencia: 868,3 MHz Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Brennenstuhl BrematicPRO vodné alarm , Abus trigger alarm 345 red (m005-362)

Alarm domový SOLIGHT 1D11

Alarm domový SOLIGHT 1D11
Detail

Kvalitní Alarm domový SOLIGHT 1D11 z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Alarmy do domu a domové senzory | Poplachové senzory. (esat.sk)

Podobné produkty ako Alarm domový SOLIGHT 1D11 , Abus trigger alarm 350 yellow (m005-361)

VEDA.LAB test Gluten Alarm

VEDA.LAB test Gluten Alarm
Detail

Samodiagnostický rýchlotest na detekciu IgA protilátok proti tkanivovej transglutamináze, súvisiacich s celiakiou, z jednej kvapky krvi. (lekarendoma.sk)

Podobné produkty ako VEDA.LAB test Gluten Alarm , Abus trigger alarm 345 yellow (m005-363)

Magnet 3Pagen Alarm dverí

Magnet 3Pagen Alarm dverí
Detail

Alarm dverí Vás zbudí hlasitým poplachom, akonáhle sa Vaše domové alebo izbové dvere len mierne pohnú. To Vám dodá pocit bezpečia a budete môcť pokojnejšie spať. Sila zvuku 100 dB. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Alarm dverí , Abus trigger alarm 350 red (m005-360)

5000062 sada bezdrôtového alarmu

5000062  sada bezdrôtového alarmu
Detail

Inteligentný výstražný systém pre váš bezpečný domov: bezdrôtový výstražný systém IP, sledovanie fotografií a videa a inteligentné ovládanie domácnosti v jednom. Štartovacia sada sa skladá z bezdrôtového výstražného centra IP s integrovanou sirénou, bezdrôtovej riadiacej jednotky pre váš vstupný priestor, elegantného senzora dverí / okien a inovatívneho detektora pohybu „odolný voči zvieratám“ s integrovaným monitorovaním fotografií. Vynikajúce bezpečnostné prvky: sabotážna ochrana v príslušných senzoroch, vysoko spoľahlivé alarmy, aktívne varovanie tlačením, ak napr. B. počas stráženia poplachového systému zostalo otvorené okno a posúva kód na ochranu pred manipuláciou prostredníctvom „útokov opakovania“ Bezdrôtový výstražný systém Blaupunkt Q-Pro6300 Hybrid IP kombinuje ochranu proti vlámaniu a nebezpečenstvu s funkciami a prevádzkou inteligentnej domácnosti iba s jednou aplikáciou pre smartphone. Poplašný systém tak ponúka všetko, čo potrebujete na spoľahlivé zabezpečenie domova. Sabotážna ochrana poplachového centra a všetkých príslušných senzorov narušenia a sirén tiež chráni pred manipuláciou zvonka. Detektor pohybu štartovacej súpravy Q-Pro6300 je navyše „odolný voči zvieratám“. Veľmi spoľahlivo zistí, či ide o vášho domáceho maznáčika alebo osobu. Bezdrôtový výstražný systém ponúka tiež tú výhodu, že kedykoľvek varuje používateľa v prípade poplachu prostredníctvom správy push alebo volania na „Premium Service“. Aplikácia vás informuje o udalostiach týkajúcich sa bezpečnosti, napríklad ak vyjdete z domu a okná sú otvorené. Vďaka integrovanej batérii na núdzové napájanie a možnosti rozšírenia Q-Pro o GSM modul (DG2-Pro) môže byť výstražný systém varovaný aj v prípade výpadku napájania alebo výpadku internetu. Ďalej Q-Pro spoľahlivo detekuje a varuje pred rušičmi. Technológia postupného kódu vás tiež spoľahlivo ochráni pred manipuláciou prostredníctvom „útokov opakovania“. Vďaka technológii šifrovania SSL je pripojenie zo servera Blaupunkt k výstražnému systému prostredníctvom vášho internetového smerovača vždy bezpečné a chránené. Q-Pro je možné individuálne rozšíriť až o 50 príslušenstva Blaupunkt. Systém sa ľahko ovláda pomocou smartfónu pomocou aplikácie Secure4Home (iOS a Android) alebo prostredníctvom internetového webového portálu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 5000062 sada bezdrôtového alarmu , Netatmo smart carbon monoxide alarm (nco-ec)

5000063 sada bezdrôtového alarmu

5000063  sada bezdrôtového alarmu
Detail

Inteligentný výstražný systém pre váš bezpečný domov: bezdrôtový výstražný systém IP, sledovanie fotografií a videa a inteligentné ovládanie domácnosti v jednom. Štartovacia sada sa skladá z bezdrôtového výstražného centra IP s integrovanou sirénou, bezdrôtovej riadiacej jednotky pre váš vstupný priestor, elegantného senzora dverí / okien a inovatívneho detektora pohybu „odolný voči zvieratám“ s integrovaným monitorovaním fotografií. Vynikajúce bezpečnostné prvky: sabotážna ochrana v príslušných senzoroch, vysoko spoľahlivé alarmy, aktívne varovanie tlačením, ak napr. B. počas stráženia poplachového systému zostalo otvorené okno a posúva kód na ochranu pred manipuláciou prostredníctvom „útokov opakovania“ Bezdrôtový výstražný systém Blaupunkt Q-Pro6300 Hybrid IP kombinuje ochranu proti vlámaniu a nebezpečenstvu s funkciami a prevádzkou inteligentnej domácnosti iba s jednou aplikáciou pre smartphone. Poplašný systém tak ponúka všetko, čo potrebujete na spoľahlivé zabezpečenie domova. Sabotážna ochrana poplachového centra a všetkých príslušných senzorov narušenia a sirén tiež chráni pred manipuláciou zvonka. Detektor pohybu štartovacej súpravy Q-Pro6300 je navyše „odolný voči zvieratám“. Veľmi spoľahlivo zistí, či ide o vášho domáceho maznáčika alebo osobu. Bezdrôtový výstražný systém ponúka tiež tú výhodu, že kedykoľvek varuje používateľa v prípade poplachu prostredníctvom správy push alebo volania na „Premium Service“. Aplikácia vás informuje o udalostiach týkajúcich sa bezpečnosti, napríklad ak vyjdete z domu a okná sú otvorené. Vďaka integrovanej batérii na núdzové napájanie a možnosti rozšírenia Q-Pro o GSM modul (DG2-Pro) môže byť výstražný systém varovaný aj v prípade výpadku napájania alebo výpadku internetu. Ďalej Q-Pro spoľahlivo detekuje a varuje pred rušičmi. Technológia postupného kódu vás tiež spoľahlivo ochráni pred manipuláciou prostredníctvom „útokov opakovania“. Vďaka technológii šifrovania SSL je pripojenie zo servera Blaupunkt k výstražnému systému prostredníctvom vášho internetového smerovača vždy bezpečné a chránené. Q-Pro je možné individuálne rozšíriť až o 50 príslušenstva Blaupunkt. Systém sa ľahko ovláda pomocou smartfónu pomocou aplikácie Secure4Home (iOS a Android) alebo prostredníctvom internetového webového portálu. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako 5000063 sada bezdrôtového alarmu , Sonik vaderx bite alarm single orange (5055279522512)

Suretti bite alarm guard

Suretti bite alarm guard
Detail

Suretti Bite Alarm Guard (parys.sk)

Podobné produkty ako Suretti bite alarm guard , Ngt camo bite alarm vc-2 (5060211912078)

Somfy Home Alarm (1870392)

Somfy Home Alarm (1870392)
Detail

Zabezpečovací systém – balenie obsahuje 1× 110dB vnútornú sirénu, 3× senzor IntelliTAG, 2× kľúčenku Key FOB, 1× vnútorný pohybový senzor, 1× link Chráňte sa pred vlámaním. Somfy Home Alarm je inteligentný a spoľahlivý zabezpečovací systém, ktorý vás upozorní ešte pred vlámaním. Patentovaný senzor IntelliTAG analyzuje vibrácie a upozorní vás ihneď, keď zachytí niečo podozrivé. Siréna potom vyplaší nežiaduce osoby. Systém sa ľahko ovláda cez smartfón, kam tiež cez WiFi pripojenie k routeru posiela upozornenia (notifikácia). Pri príchode však stačí len kľúčenka, vďaka ktorej vás systém spozná a deaktivuje alarm. Somfy Home Alarm vás tiež môže informovať napríklad o príchode detí zo školy alebo môžete dovoliť dohľad cez inštalované kamery príbuzným či susedom. Obsahuje všetky potrebné časti, ale systém možno značne rozširovať a pokryť tak aj veľké areály.Kľúčové vlastnosti Somfy Home AlarmÚčinné, ale ľahko inštalovateľné zabezpečenieBezdrôtová komunikácia medzi... (alza.sk)

Podobné produkty ako Somfy Home Alarm (1870392) , Evolveo salvarix – bezdrôtový wifi a gsm alarm s čítačkou rfid (alm303)

Bezdrátový alarm BENTECH 10C

Detail

Alarm domovní, detekce Pohybu, aplikace v češtině Bezpečnostní alarm Bentech vám perfektně ochrání veškerý váš majetek doma nebo v garáži. Primárně je navržen jako alarm do domu, ale s jeho umístěním si hlavu lámat nemusíte, hodí se kamkoliv. Podporuje aplikaci, která je v češtině. Pro vypnutí alarmu můžete využít přiložené dálkové ovládání. Zabezpečení oken i dveří bude snadné díky speciálním senzorům. Zásadní funkce alarmu Bezdrátový alarm BENTECH 10C Ochraňte svůj majetek chytrým alarmem Druh detekce alarmu Bezdrátový alarm BENTECH 10C: pohybu Uvnitř balení se kromě samotného bezpečnostního alarmu nachází také dálkové ovládání, senzor na dveře a okna, siréna , napájecí kabel, kabeláž a držáky na zeď Aplikace je v češtině (alza.sk)

Podobné produkty ako Bezdrátový alarm BENTECH 10C

Bezdrôtový alarm BENTECH 30C

Detail

Alarm domový, pripojenie: GSM, detekcia pohybu, Alarm Bentech vám skvele ochráni váš majetok doma alebo v garáži. Predovšetkým je navrhnutý ako alarm do domu, ale je len na vás, kam ho umiestnite. Jeho nastavenie a ovládanie prebieha cez GSM. Aplikácia komunikuje v češtine. K tomuto alarmu Bentech dostanete aj centrálnu jednotku. Na jeho vypnutie môžete využiť priložené diaľkové ovládanie. Pomocou špeciálnych senzorov si môžete zabezpečiť dvere aj okná. Dôležité parametre alarmu Bezdrôtový alarm BENTECH 30C Doprajte svojmu majetku ochranu pomocou alarmu Pripojenie funguje cez GSM Typ detekcie Tohto modelu Bezdrôtový alarm BENTECH 30C: pohybu Vnútri balenia sa okrem samotného alarmu na dom nachádza tiež centrálna jednotka, diaľkové ovládanie, senzor na dvere a okná, siréna, zásuvkový adaptér, kabeláž a držiaky na stenu Aplikácia v češtine (alza.sk)

Podobné produkty ako Bezdrôtový alarm BENTECH 30C

Flacarp alarm jednostranný al1

Flacarp alarm jednostranný al1
Detail

Slúži pre stráženie rybárskeho miesta, bivaku, člna, zaparkovaného automobilu ... Pri detekcii pohybu vysiela signál na bezdrôtový odposluch na vzdialenosť až 1 km (voľný priestor), v bežných podmienkach až niekoľko stoviek metrov. Princíp spočíva v termálnej detekcii, kedy je sledovaný pohyb živého objektu (vyžarujúceho prirodzené teplo) na pozadí bežného prostredia. Vďaka digitálnej analýze signálu je zaistená dobrá odolnosť proti falošným poplachom. Snímač je vybavený nastavením citlivosti s možnosťou prispôsobiť detekciu miestnym a poveternostným podmienkam. Vyrábané v dvoch verziách: jednostranné (detekčné čidlo umiestnené len zo zadnej strany spoločne s LED) alebo obojstranné (detekčné čidlo je umiestnené z oboch strán). Samotné pohybové čidlo vie po detekcii pohybu nielen upozorniť rybárov na jeho príposluchu, ale možno s ním spárovať aj bivakové svetlo FLACARP FL5. Snímač obsahuje tiež integrované výkonné pozičné LED svetlo, ktoré možno zapnúť ručne aj na diaľku priposluchom (maják pri zavážaní krmiva), alebo môže byť rozsvietené pri detekcii pohybu, popr. pri zábere - možnosti sú široké. Svetlo je samostatným funkčným celkom a možno ho použiť pre osvietenie rybárskeho miesta aj v prípade, že alarm je vypnutý (preto sú na zariadení dva vypínače). Pohybové čidlo je kompatibilné s výrobkami FLACARP (so signalizátormi, príposluchom, svetlom ....) Napájanie zabezpečujú dve bežné mikroceruzky (2xAAA), rovnaké batérie, aké sú u ostatných výrobkov FLACARP. Aké čidlo vybrať? Jednostranné alebo obojstranné? V prípade, že chcete strážiť okolie rybárskeho miesta a nespúšťať alarm vaším pohybom, je vhodnejšie jednostranné čidlo FLACARP AL1. Je vybavené pohybovým senzorom len zo zadnej strany, takže ho namierite pred seba, do priestoru, ktorý chcete strážiť (od vody, od cesty ...) a nebude zbytočne spúšťaný alarm každým vašim pohybom. Jednoducho, nasmerovaním čidlá určujete priestor, ktorý chcete v danú chvíľu strážiť. Na druhú stranu, ak chcete zabezpečiť priestor, kde sa v danú chvíľu nemá pohybovať nikto, je vhodnejšie obojstranné čidlo FLACARP AL2, ktoré stráži spredu i zozadu. Snímač je vyvinutý a vyrábaný tu v Českej republike. (parys.sk)

Podobné produkty ako Flacarp alarm jednostranný al1

Flacarp alarm obojstranný al2

Flacarp alarm obojstranný al2
Detail

Snímač obsahuje tiež integrované výkonné pozičné LED svetlo, ktoré možno zapnúť ručne aj na diaľku priposluchom (maják pri zavážanie krmiva), alebo môže byť rozsvietené pri detekcii pohybu, popr. pri zábere - možnosti sú široké. Svetlo je samostatným funkčným celkom a možno ho použiť pre osvietenie rybárskeho miesta aj v prípade, že alarm je vypnutý (preto sú na zariadení dva vypínače). Pohybové čidlo je kompatibilné s výrobkami FLACARP (so signalizátormi, príposluchom, svetlom....) Napájanie zabezpečujú dve bežné mikroceruzky (2xAAA), rovnaké batérie, aké sú u ostatných výrobkov FLACARP. Aké čidlo vybrať? Jednostranné alebo obojstranné? V prípade, že chcete strážiť okolie rybárskeho miesta a nespúšťať alarm vaším pohybom, je vhodnejšie jednostranné čidlo FLACARP AL1. Je vybavené pohybovým senzorom len zo zadnej strany, takže ho namierite pred seba, do priestoru, ktorý chcete strážiť (od vody, od cesty ...) a nebude zbytočne spúšťaný alarm každým vašim pohybom. Jednoducho, nasmerovaním čidlá určujete priestor, ktorý chcete v danú chvíľu strážiť. Na druhú stranu, ak chcete zabezpečiť priestor, kde sa v danú chvíľu nemá pohybovať nikto, je vhodnejšie obojstranné čidlo FLACARP AL2, ktoré stráži spredu i zozadu. Snímač je vyvinutý a vyrábaný tu v Českej republike. (parys.sk)

Podobné produkty ako Flacarp alarm obojstranný al2

Sonik puzdro alarm cover

Detail

Sonik Puzdro Alarm Cover (parys.sk)

Podobné produkty ako Sonik puzdro alarm cover

LEDLENSER svietidlo s osobným alarmom K6R SAFETY GRAY - Box

Detail

LEDLENSER K6R SAFETY Svietidlo obsahuje osobný alarm. PARAMETRE Svetelný tok 400/200/20 lmDosah svetla 80/50/15 mDoba svietenia 1,5/8 hCertifikát ododlnosti IP2XDobíjanie ÁnoSvetelné funkcie Boost, Power, Low Power, StrobeKapacita batérie 400 mAhBatéria Li-ionHmostnosť 32 gVlastnosti:Transportný zámokIndikátor nabíjaniaIndikátor batérieOsobný alarm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako LEDLENSER svietidlo s osobným alarmom K6R SAFETY GRAY - Box

PENTATECH dverový alarm DG6 s kľúčom 95 dB 33609

PENTATECH dverový alarm DG6    s kľúčom 95 dB 33609
Detail

Dverový alarm s kľúčovým spínačom je doma lacný ochranný kryt a zaisťuje bezpečnosť a odstrašenie prostredníctvom hlasného zvukového signálu. Po otvorení zabezpečených dverí sa spustí výstražný tón (95 dB) a dá sa vypnúť iba pomocou kľúča. Dodané kľúče umožňujú systém deaktivovať a deaktivovať. Môžete nastaviť okamžitý alarm (keď ste doma) alebo oneskorený alarm (vstupné oneskorenie približne 15 sekúnd). Upevňuje sa pomocou dodaných skrutiek alebo lepiacich prúžkov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako PENTATECH dverový alarm DG6 s kľúčom 95 dB 33609

M-Style BASIC zámok s alarmom (52-MS-L101)

M-Style BASIC zámok s alarmom (52-MS-L101)
Detail

Zámok na motorku – s alarmom, u-zámok (podkova), priemer čapu 6 mm, odomykanie kľúčom, odolný voči korózii, na brzdový kotúč, 2 kľúče súčasťou balenia, vhodný aj na elektrobicykel, bicykel, s pohybovým snímačom Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!M-Style BASIC – motocyklový zámok s alarmomUniverzálny bezpečnostný oceľový zámok M-Style BASIC je praktický pomocník pre dokonalé zabezpečenie vášho motocykla či skútra. Zámok ľahko nainštalujete na kotúčovú brzdu. Zariadenie je vybavené integrovaným alarmom, ktorý reaguje na signál z pohybového snímača v prípade, že dôjde k neoprávnenej manipulácii s motorkou.Kľúčové vlastnosti zámku na motorku M-Style BASICPevná oceľová konštrukciaBronzová farbaUniverzálny na všetky typy motoriek s kotúčovou brzdouIntegrovaný otrasový snímač a alarm s hlasitosťou 110 dBPriemer čapu: tŕň 6 mmPríslušenstvo k zámku M-Style BASIC: zámok vrátane batérií, 2 ks bezpečnostného kľúča, puzdro, bezpečnostné lankoNie je vyplnený... (alza.sk)

Podobné produkty ako M-Style BASIC zámok s alarmom (52-MS-L101)

M-Style, zámok s alarmom ON/OFF (MS-L117)

M-Style, zámok s alarmom ON/OFF (MS-L117)
Detail

Zámok na motorku – s alarmom, u-zámok (podkova), priemer čapu 6 mm, odomykanie kľúčom, odolný voči korózii, v textilnom poťahu, na brzdový kotúč, 3 kľúče súčasťou balenia, vhodný aj na elektrobicykel, bicykel, s pohybovým snímačom M-Style s alarmom ON/OFF – motocyklový zámok s alarmomUniverzálny bezpečnostný oceľový zámok M-Style s alarmom ON/OFF je praktický pomocník pre dokonalé zabezpečenie vášho motocykla či skútra. Zámok ľahko nainštalujete na kotúčovú brzdu. Zariadenie je vybavené integrovaným alarmom, ktorý reaguje na signál z pohybového snímača v prípade, že dôjde k neoprávnenej manipulácii s motorkou.Kľúčové vlastnosti zámku na motorku M-Style s alarmom ON/OFF Pevná oceľová konštrukciaAlarm zámku M-Style s alarmom ON/OFF môžete vypnúť či zapnúťUniverzálny na všetky typy motoriek s kotúčovou brzdouIntegrovaný otrasový snímač a alarm s hlasitosťou 110 dB (možnosť vypnutia)Priemer čapu: tŕň 6 mmPríslušenstvo: zámok vrátane batérií, 3... (alza.sk)

Podobné produkty ako M-Style, zámok s alarmom ON/OFF (MS-L117)

Detektor CO s alarmom Kidde 7CO - odolný proti vlhkosti

Detektor CO s alarmom Kidde 7CO - odolný proti vlhkosti
Detail

Detektor plynu – deteguje CO, batériové napájanie, reakčný čas 0.02min, hlasitosť 85dB(A), indikácia batérie, samostatne funkčná jednotka Desí vás predstava otravy smrteľne jedovatým oxidom uhoľnatým? Chráňte život váš a vašich blízkych detektorom plynu KIDDE 7CO. Moderné vyhotovenie detektora s konformnou vrstvou nanowax umožňuje inštaláciu zariadenia do vlhkých prostredí a je tak vhodné napríklad do kúpeľní s karmou, plynovým kotlom, alebo kotolní. Detektor je možné umiestniť na stenu, alebo voľne položiť blízko zariadenia, kde každú sekundu vykonáva meranie koncentrácie oxidu uhoľnatého. Kľúčové vlastnosti detektoru plynu KIDDE 7CODetektor s alarmom KIDDE 7COChráni pred prítomnosťou jedovatého oxidu uhoľnatéhoHlasná zvuková signalizácia so silou 85 dBVhodný aj do vlhkého prostrediaUmožňuje umiestnenie zariadenia na stenu aj na rovné povrchyKaždú sekundu vykonáva meranie koncentrácie oxidu uhoľnatéhoĽahké overenie funkčnosti pomocou tlačidiel Test a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Detektor CO s alarmom Kidde 7CO - odolný proti vlhkosti

JRC RADAR C4 ALARM GREEN

JRC RADAR C4 ALARM GREEN
Detail

SAMOSTATNÝ SIGNALIZÁTOR . JRC Radar C4 má funkciu hlásiča záberu s nastaviteľnou hlasitosťou, tónom, a citlivosťou, za cenu dostupnú pre každého rybára. . Pomocou najmodernejšieho elektronického systému a vodeodolnej technológii, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako JRC RADAR C4 ALARM GREEN

JRC RADAR C4 ALARM RED

JRC RADAR C4 ALARM RED
Detail

SAMOSTATNÝ SIGNALIZÁTOR . JRC Radar C4 má funkciu hlásiča záberu s nastaviteľnou hlasitosťou, tónom, a citlivosťou, za cenu dostupnú pre každého rybára. . Pomocou najmodernejšieho elektronického systému a vodeodolnej technológii, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako JRC RADAR C4 ALARM RED

VITAMIN STATION Rychlotest Gluten Alarm

VITAMIN STATION Rychlotest Gluten Alarm
Detail

Špecifický imunologický rýchlotest na detekciu protilátok iga proti ttg, pre jeho použitie postačuje kvapka krvi z bruška prsta. (drmax.sk)

Podobné produkty ako VITAMIN STATION Rychlotest Gluten Alarm

Abus 440A/170HB230 USH Alarm

Abus 440A/170HB230 USH Alarm
Detail

Zámok na zabezpečenie bicykla disponuje kvalitným uzamykacím systémom ABUS s ochranou proti nežiadúcej manipulácii. Oko a telo zámku, ako aj súčasti uzamykacieho mechanizmu sú vyrobené zo špeciálne tvrdenej ocele. Zámok sa vyznačuje ergonomickým tvarom tela a poskytuje dvojité istenie oka v tele zámku. 3D alarm rozpozná každý pohyb. Súčasťou je aj jedna CR2 batéria a dva kľúče. Svetlosť oka: 230 x 108 mm Hrúbka oka: 12 mm Hmotnosť: 1500 g Alarm: 100 dB v trvaní 15 sekúnd Hmotnosť (g) : 1500.0 Farba : Čierna Úroveň zabezpečenia : 8/10 Špecifikácia materiálu : Kalená oceľ Farba podľa výrobcu : Black Farba : Červená Typ : Kľúč Navrhnuté v : Nemecko Krajina pôvodu : Nemecko Priemer (mm) : 12.0 Dĺžka (mm) : 230.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Abus 440A/170HB230 USH Alarm

Prologic C-Series Alarm Modrá

Prologic C-Series Alarm Modrá
Detail

Univerzálne dobre vybavené hlásiče, vďaka ktorým nikdy nepremeškáte záber. Vďaka šiestim rôznym úrovniam hlasitosti, citlivosti a tónu si ich môžete prispôsobiť presne podľa vašich potrieb. Keď hlásič detekuje záber, rozsvietia sa obe farebné LED diódy a následne jedna z nich bude blikať ešte 20 sekúnd po zábere. Hlásiče disponujú aj nočným svetlom, ktoré sa aktivuje špeciálnym tlačidlom. Obsahujú bezdrôtový vysielač, takže nimi môžete nahradiť rozbitý hlásič v sade alebo ich môžete použiť na rozšírenie sady. Nastavenie hlasitosti, citlivosti a tónu Nočné svetlo Atraktívny dizajn Hlásiče pracujú na 9 V batérii (nie je súčasťou balenia) Certifikát CE 2,5 mm zásuvka pre svietiace indikátory Odolné voči poveternostným vplyvom Navrhnuté v : Spojené kráľovstvo Séria : C-Series Farba podľa výrobcu : Modrá Počet v balení (ks) : 1 Farba : Modrá Variant : Vysielač Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Prologic C-Series Alarm Modrá

Prologic C-Series Alarm Zelená

Prologic C-Series Alarm Zelená
Detail

Univerzálne dobre vybavené hlásiče, vďaka ktorým nikdy nepremeškáte záber. Vďaka šiestim rôznym úrovniam hlasitosti, citlivosti a tónu si ich môžete prispôsobiť presne podľa vašich potrieb. Keď hlásič detekuje záber, rozsvietia sa obe farebné LED diódy a následne jedna z nich bude blikať ešte 20 sekúnd po zábere. Hlásiče disponujú aj nočným svetlom, ktoré sa aktivuje špeciálnym tlačidlom. Obsahujú bezdrôtový vysielač, takže nimi môžete nahradiť rozbitý hlásič v sade alebo ich môžete použiť na rozšírenie sady. Nastavenie hlasitosti, citlivosti a tónu Nočné svetlo Atraktívny dizajn Hlásiče pracujú na 9 V batérii (nie je súčasťou balenia) Certifikát CE 2,5 mm zásuvka pre svietiace indikátory Odolné voči poveternostným vplyvom Počet v balení (ks) : 1 Variant : Vysielač Séria : C-Series Navrhnuté v : Spojené kráľovstvo Krajina pôvodu : Čína Farba : Zelená Farba podľa výrobcu : Zelená (muziker.com)

Podobné produkty ako Prologic C-Series Alarm Zelená

Prologic C-Series Alarm Červená

Prologic C-Series Alarm Červená
Detail

Univerzálne dobre vybavené hlásiče, vďaka ktorým nikdy nepremeškáte záber. Vďaka šiestim rôznym úrovniam hlasitosti, citlivosti a tónu si ich môžete prispôsobiť presne podľa vašich potrieb. Keď hlásič detekuje záber, rozsvietia sa obe farebné LED diódy a následne jedna z nich bude blikať ešte 20 sekúnd po zábere. Hlásiče disponujú aj nočným svetlom, ktoré sa aktivuje špeciálnym tlačidlom. Obsahujú bezdrôtový vysielač, takže nimi môžete nahradiť rozbitý hlásič v sade alebo ich môžete použiť na rozšírenie sady. Nastavenie hlasitosti, citlivosti a tónu Nočné svetlo Atraktívny dizajn Hlásiče pracujú na 9 V batérii (nie je súčasťou balenia) Certifikát CE 2,5 mm zásuvka pre svietiace indikátory Odolné voči poveternostným vplyvom Séria : C-Series Krajina pôvodu : Čína Variant : Vysielač Farba : Červená Farba podľa výrobcu : Červená Počet v balení (ks) : 1 Navrhnuté v : Spojené kráľovstvo (muziker.com)

Podobné produkty ako Prologic C-Series Alarm Červená

Prologic C-Series Alarm Žltá

Prologic C-Series Alarm Žltá
Detail

Univerzálne dobre vybavené hlásiče, vďaka ktorým nikdy nepremeškáte záber. Vďaka šiestim rôznym úrovniam hlasitosti, citlivosti a tónu si ich môžete prispôsobiť presne podľa vašich potrieb. Keď hlásič detekuje záber, rozsvietia sa obe farebné LED diódy a následne jedna z nich bude blikať ešte 20 sekúnd po zábere. Hlásiče disponujú aj nočným svetlom, ktoré sa aktivuje špeciálnym tlačidlom. Obsahujú bezdrôtový vysielač, takže nimi môžete nahradiť rozbitý hlásič v sade alebo ich môžete použiť na rozšírenie sady. Nastavenie hlasitosti, citlivosti a tónu Nočné svetlo Atraktívny dizajn Hlásiče pracujú na 9 V batérii (nie je súčasťou balenia) Certifikát CE 2,5 mm zásuvka pre svietiace indikátory Odolné voči poveternostným vplyvom Séria : C-Series Farba podľa výrobcu : Žltá Navrhnuté v : Spojené kráľovstvo Variant : Vysielač Krajina pôvodu : Čína Počet v balení (ks) : 1 Farba : Žltá (muziker.com)

Podobné produkty ako Prologic C-Series Alarm Žltá

kh-security cestovný alarm 100206

kh-security cestovný alarm       100206
Detail

Značka cestovného alarmu je ideálnym spoločníkom na každú cestu. Vďaka elastickému pásu vyrobenému zo silikónu je možné výstražné zariadenie pripevniť k puzdru ako menovku. Alarm reaguje na pohyb, ak sa ho pokúsite odstrániť alebo si vezmete so sebou celý kufor. Vďaka integrovanému pohybovému senzoru, ktorý spúšťa alarm, možno značku Travel Alarm Tag použiť aj ako alarm dverí v hoteloch, penziónoch, prázdninových domoch alebo dovolenkových domoch / mobilných domoch. Ak sa pohne kľučkou dverí a niekto sa pokúsi dvere otvoriť, spustí sa tiež mimoriadne hlasný alarm. Mimoriadne ploché výstražné zariadenie je tiež možné vybrať zo silikónového krytu a potom ho jednotlivo uložiť. Vo vnútri obalu je integrovaná menovka, ktorú môžete označiť sami. Alarm je možné ľahko aktivovať a deaktivovať pomocou bočného prepínača. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako kh-security cestovný alarm 100206

Globiz Alarm na bicykel 51070

Globiz Alarm na bicykel 51070
Detail

Kvalitní Alarm na bicykel WHEEL ZONE 51070 z kategorie Dom a záhrada | Šport a outdoor | Cyklistika | Cyklodoplnky | Ostatné cyklodoplnky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Globiz Alarm na bicykel 51070
Delphin Signalizátor záberu Tip Alarm (8586018447836), Somfy Home Alarm (1870392), GSM Bezdrôtový alarm BENTECH O2, GSM bezdrôtový alarm BENTECH G06, Meross Smart Smoke Alarm (0271000012), Sonik SKS Alarm Orange (5055279514616), Sonik SKX Alarm Single (5055279519239), DAM Screamer Bite-Alarm (5706301565365), Worx Alarm na Landroid WA0865, Netatmo Smart Smoke Alarm (NSA-EC), Sync alarm kit IA-311 (AA001283), Meross Smart Smoke Alarm Kit (0271000010), Zfish Bite Alarm Bivvy Light (8506156034293), Sonik Gizmo Alarm Single Green (5055279519833), Sonik Gizmo Alarm Single Purple (5055279519826), Angling Pursuits Bite Alarm JHA (5060382747837), ABUS 440A/150HB160 USH Alarm (82605), NGT Bite Alarm VX-2 (5060211912115), NGT Bite Alarm VX-1 (5060211912108), JBL DigiScan Alarm digitálny teplomer (4014162612212), ABUS Trigger Alarm 345 red (M005-362), ABUS Trigger Alarm 350 yellow (M005-361), ABUS Trigger Alarm 345 yellow (M005-363), ABUS Trigger Alarm 350 red (M005-360), Netatmo Smart Carbon Monoxide Alarm (NCO-EC), Sonik VaderX Bite Alarm Single Orange (5055279522512), NGT Camo Bite Alarm VC-2 (5060211912078), EVOLVEO Salvarix – bezdrôtový WiFi a GSM alarm s čítačkou RFID (ALM303)