Delphin drziak dazdnika zapichovaci, 435001010

Produkt Delphin drziak dazdnika zapichovaci, 435001010 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Delphin drziak dazdnika zapichovaci, 435001010 upraviť a produkt hľadať znova.

DELPHIN DRZIAK DAZDNIKA ZAPICHOVACI, 435001010

DELPHIN DRZIAK DAZDNIKA ZAPICHOVACI, 435001010
Detail

DRŽIAK DÁŽDNIKA . Zapichávací držiak dáždnika Delphin je vyrobený z ocele. Vďaka dvom ostrým hrotom a ploche na chodidlo, zatlačíte tento držiak veľmi jednoducho aj do ozaj tvrdého podkladu. Pomocou matice následne dotiahnete (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN DRZIAK DAZDNIKA ZAPICHOVACI, 435001010 , Delphin, swinger delphin skiper žltý (8586018447669)

Delphin držiak dáždnika zapichovací

Delphin držiak dáždnika zapichovací
Detail

Pomocou matice následne dotiahnete vložený dáždnik. Vďaka tejto matici je možné použiť tento držiak aj pre dáždniky, ktorých hlavná tyč má výrazne menší priemer, než je vnútorný priemer držiaku. Celý držiak je povrchovo upravený kvalitnou kladivkovou farbou, ktorá zabezpečuje dlhú životnosť a ochranu pred hrdzou či poškriabaním. Technické parametre: Celková výška 30cm Výška rúry 15cm Výška hrotov 15cm Vnútorný priemer rúry 24mm Plocha na chodidlo 8cm Hmotnosť 0,25kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin držiak dáždnika zapichovací , Delphin, swinger delphin skiper zelený (8586018447652)

Mivardi držiak dáždnika zapichovací

Mivardi držiak dáždnika zapichovací
Detail

Mivardi Držiak dáždnika zapichovací (parys.sk)

Podobné produkty ako Mivardi držiak dáždnika zapichovací , Delphin, swinger delphin skiper červený (8586018447645)

DELPHIN DRZIAK DAZDNIKA ZAVRTAVACI, 435001020

DELPHIN DRZIAK DAZDNIKA ZAVRTAVACI, 435001020
Detail

DRŽIAK . Závrtný držiak dáždnika Delphin je vyrobený z ocele. Vďaka ostrému vrtáku zavŕtate tento držiak veľmi jednoducho aj do ozaj tvrdého podkladu. Zavŕtavanie Vám určite uľahčí aj odnímateľná oceľová tyčka,ktorá (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN DRZIAK DAZDNIKA ZAVRTAVACI, 435001020 , Delphin, swinger delphin skiper modrý (8586018447638)

Delphin Držiak na dáždnik zapichovací (8586016328892)

Delphin Držiak na dáždnik zapichovací (8586016328892)
Detail

Držiak – z ocele, protikorózna úprava, vnútorný priemer rúrky: 24mm Zapichovací držiak na dáždnik Delphin je vyrobený z ocele s kvalitnou povrchovou úpravou, ktorá zaručí dlhú životnosť a ochranu pred hrdzou či poškriabaním. Ostré hroty a plocha na chodidlo vám umožní držiak ľahko zatlačiť aj do naozaj tvrdého podkladu. Vložený dáždnik upevníte pomocou matice, ktorá umožňuje použiť držiak aj na dáždniky výrazne užšie ako jeho vnútorný priemer.Kľúčové vlastnostiOceľ s kvalitnou povrchovou úpravou pre dlhú životnosťĽahké zapichnutie vďaka ostrým hrotom a ploche na chodidloMatica umožňuje použiť držiak aj na dáždniky s menším priemerom hlavnej tyčeVýška:Celkom 30 cmRúrka 15 cmVrták 15 cmVnútorný priemer rúrky:24 mmHmotnosť:0,25 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Držiak na dáždnik zapichovací (8586016328892) , Delphin leadcore (r4670nad)

Sellior zapichovací držiak dáždnika

Sellior zapichovací držiak dáždnika
Detail

Dĺžka: 33 cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Sellior zapichovací držiak dáždnika , Delphin redcode (ryb5318nad)

Suretti zapichovací držiak prútu

Suretti zapichovací držiak prútu
Detail

Suretti Zapichovací Držiak Prútu (parys.sk)

Podobné produkty ako Suretti zapichovací držiak prútu , Delphin ronin (ryb5327nad)

Suretti Zapichovací držiak prútu (4891223078589)

Suretti Zapichovací držiak prútu (4891223078589)
Detail

Držiak – na prút, zapichovací Každý rybár by mal vlastniť kvalitné rybárske vybavenie. Jedným takým doplnkom je práve zapichovací držiak prútu Suretti. Ide o veľmi kvalitný výrobok od renomovanej firmy Suretti. Jeho hlavnou prednosťou je vysoká mechanická odolnosť, praktická skladnosť a vysoká stabilita. Je vhodný ako držiak prútu, podberáku alebo zakrmovacej lopatky.Kľúčové vlastnosti zapichovacieho držiaku na prút SurettiPraktický držiak na prúty, podberákyVysoká stabilita a mechanická odolnosťKovové spracovanie (alza.sk)

Podobné produkty ako Suretti Zapichovací držiak prútu (4891223078589) , Delphin carbonix (ryb5353nad)

Mivardi - Držiak dáždnika zapichovací (2000010801312)

Detail

Držiak Vnútorný priemer 23 mm Umiestnenie slnečníka, ak nemáte pevný držiak, býva vždy problém. Obzvlášť ak ste niekde na pláži alebo na trávnatej ploche. S držiakom Mivardi vám tieto starosti však ihneď odpadnú. Praktická konštrukcia, vďaka ktorej držiak jednoducho zapichnete do zeme, vám spríjemní pobyt na slnku. Veľmi pevný celokovový držiak spoľahlivo udrží slnečník aj vo vetre.Umiestnenie slnečníka, ak nemáte pevný držiak, býva vždy problém, zvlášť, ak ste niekde na pláži alebo na trávnatej ploche. S držiakom Mivardi vám tieto starosti však ihneď odpadnú. Praktická konštrukcia, vďaka ktorej držiak jednoducho zapichnete do zeme, vám spríjemní pobyt na slnku. Veľmi pevný celokovový držiak spoľahlivo udrží slnečník aj pri vetre.Kľúčové vlastnostiPrenosný držiak na slnečníkVnútorný priemer 23 mmRobustná konštrukciaCelokovový (alza.sk)

Podobné produkty ako Mivardi - Držiak dáždnika zapichovací (2000010801312) , Delphin orix (8586018473545)

R-spekt držiak prútu zapichovací limited edition 40 mm

R-spekt držiak prútu zapichovací limited edition 40 mm
Detail

Môžete si tak v pokoji naplniť krmítko alebo sa venovať potrebnej úprave či výmene montáže. Držiak je kompletne vyrobený z kvalitnej a povrchovo upravenej nehrdzavejúcej ocele, ktorá vám poskytne dokonalú ochranu a dlhú životnosť celého výrobku. Držiak sa skladá z dvoch častí - hlavná úložná a odkladacia valcovitá časť, ktorá má priemer 40mm a spodná skrutkovacia noha, ktorú zabodnete do zeme a bezpečne tak zafixujete celý držiak v teréne. V hlavnej úložnej časti držiaka sa nachádza aj malá odtoková dierka, vďaka ktorej môže vytiecť prípadná usadená voda von z držiaka. Akonáhle držiak už v teréne nepotrebujete, vyskrutkujete spodný bodec a naskrutkujete ho dovnútra hlavnej úložnej časti, následne ho potom môžete bezpečne uložiť k ďalšej vašej výbave. Vďaka dostatočne širokému priemeru možno do tohto držiaka umiestniť tiež podberáky so širokou rukoväťou, možno ho však využiť aj na zabezpečenie člna pri brehu či saku s vašimi úlovkami. Farebné prevedenie: nerez dizajn s vypáleným logom R-spekt limited edition Materiálové zloženie: matná brúsená oceľ Rozmery: dĺžka bodca 16cm, dĺžka úložnej časti 17cm, priemer 40mm (parys.sk)

Podobné produkty ako R-spekt držiak prútu zapichovací limited edition 40 mm , Delphin elixir (ryb5357nad)

R-spekt držiak prútu zapichovací limited edition 32 mm

R-spekt držiak prútu zapichovací limited edition 32 mm
Detail

Môžete si tak v pokoji naplniť krmítko alebo sa venovať potrebnej úprave či výmene montáže. Držiak je kompletne vyrobený z kvalitnej a povrchovo upravenej nehrdzavejúcej ocele, ktorá vám poskytne dokonalú ochranu a dlhú životnosť celého výrobku. Držiak sa skladá z dvoch častí - hlavná úložná a odkladacia valcovitá časť, ktorá má priemer 40mm a spodná skrutkovacia noha, ktorú zabodnete do zeme a bezpečne tak zafixujete celý držiak v teréne. V hlavnej úložnej časti držiaka sa nachádza aj malá odtoková dierka, vďaka ktorej môže vytiecť prípadná usadená voda von z držiaka. Akonáhle držiak už v teréne nepotrebujete, vyskrutkujete spodný bodec a naskrutkujete ho dovnútra hlavnej úložnej časti, následne ho potom môžete bezpečne uložiť k ďalšej vašej výbave. Vďaka dostatočne širokému priemeru možno do tohto držiaka umiestniť tiež podberáky so širokou rukoväťou, možno ho však využiť aj na zabezpečenie člna pri brehu či saku s vašimi úlovkami. Farebné prevedenie: nerez dizajn s vypáleným logom R-spekt limited edition Materiálové zloženie: matná brúsená oceľ Rozmery: dĺžka bodca 16cm, dĺžka úložnej časti 17cm, priemer 32mm (parys.sk)

Podobné produkty ako R-spekt držiak prútu zapichovací limited edition 32 mm , Delphin ixtrek (ryb5371nad)

Feeder expert držiak nástrahy zapichovací 7 mm 12 ks

Feeder expert držiak nástrahy zapichovací 7 mm 12 ks
Detail

Hrot držiaka je veľmi ostrý a dáva tak možnosť nastražiť aj tvrdé nástrahy, ktoré môžete aj bez problémov rýchlo meniť. (parys.sk)

Podobné produkty ako Feeder expert držiak nástrahy zapichovací 7 mm 12 ks , Delphin inox (ryb5363nad)

Dam držiak dáždnika zapichovací iconic umbrella support

Dam držiak dáždnika zapichovací iconic umbrella support
Detail

Dam Držiak Dáždnika Zapichovací Iconic Umbrella Support (parys.sk)

Podobné produkty ako Dam držiak dáždnika zapichovací iconic umbrella support , Delphin oxyd (ryb017454nad)

Delphin držiak dáždnika zavrtávací

Delphin držiak dáždnika zavrtávací
Detail

Zavŕtavanie Vám určite uľahčí aj odnímateľná oceľová tyčka,ktorá slúži ako rukoväť. Túto tyčku nikdy nestratíte, nakoľko je pripevnená k telu vrtáku retiazkou. Pomocou matice následne dotiahnete vložený dáždnik. Vďaka tejto matici je možné použiť tento držiak aj pre dáždniky, ktorých hlavná tyč má výrazne menší priemer, než je vnútorný priemer držiaku. Celý držiak je povrchovo upravený kvalitnou kladivkovou farbou, ktorá zabezpečuje dlhú životnosť a ochranu pred hrdzou či poškriabaním. Technické parametre: Celková výška 38cm Výška rúry 30cm Výška vrtáku 8cm Dĺžka rukoväte 18cm Vnútorný priemer rúry 20mm Hmotnosť 0,17kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin držiak dáždnika zavrtávací , Delphin hornet (ryb017458nad)

Garda držiak nástrahy zapichovací s krúžkom 10 mm 15 ks

Garda držiak nástrahy zapichovací s krúžkom 10 mm 15 ks
Detail

Jednoducho napichnete guľôčku na tento držiak, ktorý je umiestnený na háčiku namiesto vlasu a môžete nahadzovať! Dĺžka - 10 mm Balenie - 15 ks (parys.sk)

Podobné produkty ako Garda držiak nástrahy zapichovací s krúžkom 10 mm 15 ks , Delphin ixpera (ryb5368nad)

Garda držiak nástrahy zapichovací s krúžkom 15 mm 15 ks

Garda držiak nástrahy zapichovací s krúžkom 15 mm 15 ks
Detail

Jednoducho napichnete guľôčku na tento držiak, ktorý je umiestnený na háčiku namiesto vlasu a môžete nahadzovať! Dĺžka - 15 mm Balenie - 15 ks (parys.sk)

Podobné produkty ako Garda držiak nástrahy zapichovací s krúžkom 15 mm 15 ks , Delphin zandera (8586018013871)

Delphin Držiak dáždnika zavŕtavací (8586016328908)

Delphin Držiak dáždnika zavŕtavací (8586016328908)
Detail

Držiak – z ocele, protikorózna úprava, vnútorný priemer rúrky: 20mm Zavŕtavací držiak dáždnika Delphin je vyrobený z ocele s kvalitnou povrchovou úpravou, ktorá zaručí dlhú životnosť a ochranu pred hrdzou či poškriabaním. Ostrý vrták a odnímateľná oceľová tyčka, ktorá slúži ako rukoväť, vám umožní držiak ľahko zavŕtať aj do naozaj tvrdého podkladu. Vložený dáždnik upevníte pomocou matice, ktorá umožňuje použiť držiak aj pre dáždniky výrazne užšie ako jeho vnútorný priemer.Kľúčové vlastnostiOceľ s kvalitnou povrchovou úpravou pre dlhú životnosťĽahké zavŕtanie vďaka ostrému vrtáku a odnímateľnej rukovätiMatica umožňuje použiť držiak aj pre dáždniky s malým priemerom hlavnej tyčeVýška:Celkom 38 cmRúrka 30 cmVrták 8 cmVnútorný priemer rúrky:20 mmHmotnosť:0,17 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Držiak dáždnika zavŕtavací (8586016328908) , Delphin chilli (ryb017463nad)

DELPHIN DRZIAK PRUTA BOLDER, 101002105

DELPHIN DRZIAK PRUTA BOLDER, 101002105
Detail

DRŽIAK PRÚTA . Delphin BOLDER je univerzálny zadný držiak prúta, navrhnutý dizajnérmi značky Delphin. Jeho tvar výborne doplní Vašu rybársku zostavu a dokonalú funkčnosť si udrží po veľmi dlhú dobu. Je elastický, vďaka čomu (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN DRZIAK PRUTA BOLDER, 101002105 , Delphin exyl (ryb017451nad)

Delphin držiak zadný na feeder u

Delphin držiak zadný na feeder u
Detail

Vďaka dômyselnému systému tlačidla v spodnej časti, je možné tento držiak polohovať a následne polohu zaistiť. Šírka ramien je 14,5cm. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin držiak zadný na feeder u , Delphin polarizačné okuliare delphin sg twist zelené sklá (8586018471770)

Delphin držiak predný na feeder v

Delphin držiak predný na feeder v
Detail

Vďaka dômyselnému systému tlačidla v spodnej časti, je možné tento držiak polohovať a následne polohu zaistiť. Šírka ramien je 14,5cm. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin držiak predný na feeder v , Delphin polarizačné okuliare delphin sg twist hnedé sklá (8586018471763)

Delphin držiak predný na feeder l

Delphin držiak predný na feeder l
Detail

Šírka ramien je 17cm. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin držiak predný na feeder l , Delphin stolička xk (8586016328496)

Delphin feeder držiak eva vario

Delphin feeder držiak eva vario
Detail

Jeho povrch je tvorený EVA penou čiernej farby, ktorá výborne drží prút na mieste a zamedzuje jeho poškodeniu. Vďaka nepravidelnému, zvlnenému tvaru peny môže vlasec pri zábere drážkou voľne prechádzať. Konce držiaka sú opatrené plastovými výbežkami, ktoré zamedzujú spadnutiu prútu pri prudkých záberoch. Zaujímavosťou je prepracovaný uťahovací systém, vďaka ktorému je možné nastaviť bočné plastové výbežky do ľubovoľného uhla. Môžete si tak držiak prispôsobiť, či už chytáte so špičkami prútov nahor alebo tesne nad vodnou hladinou. Celý systém sa následne zafixuje naskrutkovaním na feederový stojan, vidličku či inú podperu. Technické parametre: •Celková dĺžka: 30cm •Priemer: 28mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin feeder držiak eva vario , Delphin stolička xko (8586018449076)

Delphin 3d držiak spz gofishing!

Delphin 3d držiak spz gofishing!
Detail

Je vyrobený z odolného plastu, na ktorom sa vyníma rybársky motív. Vďaka štandardným rozmerom bez problémov pasuje na každé auto a spoľahlivo udrží poznávaciu značku na svojom mieste. Ukážte ostatným v premávke, že ste sa vybrali na ryby! Technické parametre: Rozmer: 524x134mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin 3d držiak spz gofishing! , Delphin čelovka polar_x (8586016328250)

Suretti zapichovací stojanček

Suretti zapichovací stojanček
Detail

Dĺžka 50-80cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Suretti zapichovací stojanček , Delphin krabička magbox (8586018458221)

zavlažovač kruhový zapichovací, tříramenný

Delphin náhradná guma s držiakom pre prak

Delphin náhradná guma s držiakom pre prak
Detail

Delphin Náhradná Guma s držiakom Pre Prak (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin náhradná guma s držiakom pre prak , Delphin prak steel (8586018452182)

Delphin feeder držiak atoma bend 10x10 cm

Delphin feeder držiak atoma bend 10x10 cm
Detail

Disponuje úchytom s variabilným priemerom 25, 30 a 36 mm vďaka čomu pasuje takmer na všetky kreslá na trhu. Výhoda úchytu spočíva taktiež v tom, že je opatrený klipom, vďaka ktorému nie je nutné zakaždým dávať dole z kresla celý systém. Jednoducho stačí odistiť klip a vytiahnuť držiak, zatiaľ čo úchyt ostáva pripravený na kresle pre ďalší lov. Devízou tohto úchytu je taktiež to, že je rovnaký pri viacerých držiakoch zo série ATOMA. Vďaka tomu je možné držiaky medzi sebou podľa potreby meniť bez nutnosti odmontovania celého úchytu. Samotný držiak je opatrený čiernou a mäkkou EVA penou, ktorá zabraňuje možnosti poškodenia prútu. Vďaka jej nepravidelnému, zvlnenému tvaru prút vždy výborne sedí na svojom mieste. Držiak navyše disponuje univerzálnym závitom, do ktorého je možné naskrutkovať napríklad väčší držiak a môže tak poslúžiť ako konektor, resp. krátke predlžovacie rameno. Technické parametre: Celková dĺžka: 230mm Priemer: 28mm Priemer úchytu: 25,30,36mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin feeder držiak atoma bend 10x10 cm , Delphin batoh classa (8586018472869)

LED solárny kvet - zapichovací, kov -

LED solárny kvet - zapichovací, kov -
Detail

Vytvorte vo vašej domácnosti, záhrade výnimočnú atmosféru s touto solárnou microLED lampou.Kvety, ktoré tvoria guľu, majú 23 microLED diód osvetlených studenou bielou.Pomocou zapichovacieho tŕňa môžete lampu jednoducho a rýchlo umiestniť.Po zotmení sa lampa automaticky zapne a po východe slnka vypne.Počas dňa solárne články premenia slnečné lúče na energiu a uložia do akumulátoru. Bez káblov Telo odolné kvapkám Svetlá sa automaticky zapnú po zotmení Dlhodobé ... (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako LED solárny kvet - zapichovací, kov - , Delphin taška keepo (8586018476317)

Konárik vianočný zapichovací 51cm PINE

Konárik vianočný zapichovací 51cm PINE
Detail

2 farebné prevedenia, zelený, zasnežený cena za 1ks (homepoint.sk)

Podobné produkty ako Konárik vianočný zapichovací 51cm PINE , Delphin hlásič forza (8586018490139)

MAKRO - Konárik vianočný zapichovací 32cm

MAKRO - Konárik vianočný zapichovací 32cm
Detail

2 farebné prevedenia, zelený, zasnežený cena za 1ks (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Konárik vianočný zapichovací 32cm , Delphin hlásič coder (8586018490047)

Suretti zapichovací stojanček na prút

Suretti zapichovací stojanček na prút
Detail

Suretti Zapichovací Stojanček Na Prút (parys.sk)

Podobné produkty ako Suretti zapichovací stojanček na prút

Delphin vidlička s držiakom zadná 50-90 cm

Delphin vidlička s držiakom zadná 50-90 cm
Detail

Vrchná časť rázsošky je pevne osadená držiakom prúta. Požadovanú výšku nastavíte jednoducho pomocou závitu s maticou, ktorá slúži na zafixovanie výšky rázsošky. Technické parametre: Rozsah dĺžky: 50-90cm Vonkajší priemer spodnej tyčky: 0,80cm Vonkajší priemer vrchnej tyčky: 0,48cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin vidlička s držiakom zadná 50-90 cm

zavlažovač pulzní zapichovací, s kovovým bodcem

zavlažovač pulzní zapichovací, s kovovým bodcem
Detail

pokrytí až 24m v průměru (efitness.sk)

Podobné produkty ako zavlažovač pulzní zapichovací, s kovovým bodcem

Suretti Zapichovací stojanček na prút (8591432051408)

Suretti Zapichovací stojanček na prút (8591432051408)
Detail

Držiak – na prút, zapichovací Každý rybár by mal vlastniť kvalitné rybárske vybavenie. Jedným takým doplnkom je práve zapichovací stojanček na prút Suretti. Ide o veľmi kvalitný výrobok od renomovanej firmy Suretti. Jeho hlavnými prednosťami sú vysoká mechanická odolnosť, praktická skladnosť a vysoká stabilita.Kľúčové vlastnosti zapichovacieho stojančeku na prút SurettiPraktický stojan na prútyVysoká stabilita a mechanická odolnosťKovové vyhotovenie (alza.sk)

Podobné produkty ako Suretti Zapichovací stojanček na prút (8591432051408)

Delphin Vidlička s držiakom predná 50 – 90 cm (8586018450560)

Delphin Vidlička s držiakom predná 50 – 90 cm (8586018450560)
Detail

Vidlička na ryby – Predná teleskopická vidlička Delphin s držiakom na prút a výškou 50 – 90 cm je vyrobená z kvalitnej ocele, vďaka čomu je výnimočne pevná. Požadovaná výška sa dá jednoducho nastaviť pomocou závitu s maticou, ktorý slúži na zafixovanie.Hlavné prednosti prednej vidličky DelphinVidlička je vyrobená z kvalitnej ocelePožadovaná výška sa jednoducho nastaví pomocou závitu s maticouPredná vidlička Delphin má výšku 50 – 90 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Vidlička s držiakom predná 50 – 90 cm (8586018450560)

Delphin vidlička s držiakom predná-dĺžka 50-90 cm

Delphin vidlička s držiakom predná-dĺžka 50-90 cm
Detail

Vyrobená je z ocele, vďaka čomu je výnimočne pevná. Vrchná časť rázsošky je pevne osadená držiakom prúta. Požadovanú výšku nastavíte jednoducho pomocou závitu s maticou, ktorá slúži na zafixovanie výšky rázsošky. Technické parametre: Rozsah dĺžky: 50-90cm, 60-100cm Vonkajší priemer spodnej tyčky: 0,80cm Vonkajší priemer vrchnej tyčky: 0,48cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin vidlička s držiakom predná-dĺžka 50-90 cm

Delphin vidlička s držiakom predná-dĺžka 60-100 cm

Delphin vidlička s držiakom predná-dĺžka 60-100 cm
Detail

Vyrobená je z ocele, vďaka čomu je výnimočne pevná. Vrchná časť rázsošky je pevne osadená držiakom prúta. Požadovanú výšku nastavíte jednoducho pomocou závitu s maticou, ktorá slúži na zafixovanie výšky rázsošky. Technické parametre: Rozsah dĺžky: 50-90cm, 60-100cm Vonkajší priemer spodnej tyčky: 0,80cm Vonkajší priemer vrchnej tyčky: 0,48cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin vidlička s držiakom predná-dĺžka 60-100 cm

Cygnet zapichovací stabilizer na vidličku - stabiliser 12mm

Cygnet zapichovací stabilizer na vidličku - stabiliser 12mm
Detail

Cygnet Zapichovací stabilizer na vidličku - Stabiliser 12mm (parys.sk)

Podobné produkty ako Cygnet zapichovací stabilizer na vidličku - stabiliser 12mm

Postřikovač pulzní kovový, kovový zapichovací bodec (trkač)

Postřikovač pulzní kovový, kovový zapichovací bodec (trkač)
Detail

Postřikovač pulzní kovový, kovový zapichovací bodec (trkač), GEKO popis: s kovovým zapichovacím bodcem (torriacars.sk)

Podobné produkty ako Postřikovač pulzní kovový, kovový zapichovací bodec (trkač)

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 1 - 5 g

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 1 - 5 g
Detail

Na rozdiel od klasickej ''gule'' má mierne zužujúci sa tvar smerom dopredu, čo má za následok agresívnejšie rozrážanie vody pred nástrahou a rýchlejšie a akčnejšie prepadávanie nástrahy smerom ku dnu. Séria BOMB! v sebe spája vysokokvalitný olovený odliatok bez golieriku s poistným držiakom nástrahy, ktorý zabráni zvliekaniu nástrahy pri love a na rozdiel od golierika netrhá ani štíhlejšie nástrahy. Korunou dizajnu a funkcie je extrémne ostrý háčik s výnimočnou pevnosťou. Vďaka tomuto spojeniu širokej škály kombinácii hmotností jigových hláv a veľkostí háčikov, je odteraz vaša voľba v jigoch úplne jasná. Delphin BOMB! (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 1 - 5 g

Provence Vonkajší teplomer -40 - +50°C PROVENCE zapichovací

Provence Vonkajší teplomer -40 - +50°C PROVENCE zapichovací
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako Provence Vonkajší teplomer -40 - +50°C PROVENCE zapichovací

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 8/0 - 15 g

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 8/0 - 15 g
Detail

Na rozdiel od klasickej ''gule'' má mierne zužujúci sa tvar smerom dopredu, čo má za následok agresívnejšie rozrážanie vody pred nástrahou a rýchlejšie a akčnejšie prepadávanie nástrahy smerom ku dnu. Séria BOMB! v sebe spája vysokokvalitný olovený odliatok bez golieriku s poistným držiakom nástrahy, ktorý zabráni zvliekaniu nástrahy pri love a na rozdiel od golierika netrhá ani štíhlejšie nástrahy. Korunou dizajnu a funkcie je extrémne ostrý háčik s výnimočnou pevnosťou. Vďaka tomuto spojeniu širokej škály kombinácii hmotností jigových hláv a veľkostí háčikov, je odteraz vaša voľba v jigoch úplne jasná. Delphin BOMB! (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 8/0 - 15 g

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 8/0 - 18 g

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 8/0 - 18 g
Detail

Na rozdiel od klasickej ''gule'' má mierne zužujúci sa tvar smerom dopredu, čo má za následok agresívnejšie rozrážanie vody pred nástrahou a rýchlejšie a akčnejšie prepadávanie nástrahy smerom ku dnu. Séria BOMB! v sebe spája vysokokvalitný olovený odliatok bez golieriku s poistným držiakom nástrahy, ktorý zabráni zvliekaniu nástrahy pri love a na rozdiel od golierika netrhá ani štíhlejšie nástrahy. Korunou dizajnu a funkcie je extrémne ostrý háčik s výnimočnou pevnosťou. Vďaka tomuto spojeniu širokej škály kombinácii hmotností jigových hláv a veľkostí háčikov, je odteraz vaša voľba v jigoch úplne jasná. Delphin BOMB! (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 8/0 - 18 g

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 8/0 - 20 g

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 8/0 - 20 g
Detail

Na rozdiel od klasickej ''gule'' má mierne zužujúci sa tvar smerom dopredu, čo má za následok agresívnejšie rozrážanie vody pred nástrahou a rýchlejšie a akčnejšie prepadávanie nástrahy smerom ku dnu. Séria BOMB! v sebe spája vysokokvalitný olovený odliatok bez golieriku s poistným držiakom nástrahy, ktorý zabráni zvliekaniu nástrahy pri love a na rozdiel od golierika netrhá ani štíhlejšie nástrahy. Korunou dizajnu a funkcie je extrémne ostrý háčik s výnimočnou pevnosťou. Vďaka tomuto spojeniu širokej škály kombinácii hmotností jigových hláv a veľkostí háčikov, je odteraz vaša voľba v jigoch úplne jasná. Delphin BOMB! (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 8/0 - 20 g

Delphin jigová hlava s držiakom bomb! 5ks 8/0 - 25 g

Delphin jigová hlava s držiakom bomb! 5ks 8/0 - 25 g
Detail

Na rozdiel od klasickej ''gule'' má mierne zužujúci sa tvar smerom dopredu, čo má za následok agresívnejšie rozrážanie vody pred nástrahou a rýchlejšie a akčnejšie prepadávanie nástrahy smerom ku dnu. Séria BOMB! v sebe spája vysokokvalitný olovený odliatok bez golieriku s poistným držiakom nástrahy, ktorý zabráni zvliekaniu nástrahy pri love a na rozdiel od golierika netrhá ani štíhlejšie nástrahy. Korunou dizajnu a funkcie je extrémne ostrý háčik s výnimočnou pevnosťou. Vďaka tomuto spojeniu širokej škály kombinácii hmotností jigových hláv a veľkostí háčikov, je odteraz vaša voľba v jigoch úplne jasná. Delphin BOMB! (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin jigová hlava s držiakom bomb! 5ks 8/0 - 25 g

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 1/0 - 5 g

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 1/0 - 5 g
Detail

Na rozdiel od klasickej ''gule'' má mierne zužujúci sa tvar smerom dopredu, čo má za následok agresívnejšie rozrážanie vody pred nástrahou a rýchlejšie a akčnejšie prepadávanie nástrahy smerom ku dnu. Séria BOMB! v sebe spája vysokokvalitný olovený odliatok bez golieriku s poistným držiakom nástrahy, ktorý zabráni zvliekaniu nástrahy pri love a na rozdiel od golierika netrhá ani štíhlejšie nástrahy. Korunou dizajnu a funkcie je extrémne ostrý háčik s výnimočnou pevnosťou. Vďaka tomuto spojeniu širokej škály kombinácii hmotností jigových hláv a veľkostí háčikov, je odteraz vaša voľba v jigoch úplne jasná. Delphin BOMB! (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 1/0 - 5 g

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 1/0 - 7,5 g

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 1/0 - 7,5 g
Detail

Na rozdiel od klasickej ''gule'' má mierne zužujúci sa tvar smerom dopredu, čo má za následok agresívnejšie rozrážanie vody pred nástrahou a rýchlejšie a akčnejšie prepadávanie nástrahy smerom ku dnu. Séria BOMB! v sebe spája vysokokvalitný olovený odliatok bez golieriku s poistným držiakom nástrahy, ktorý zabráni zvliekaniu nástrahy pri love a na rozdiel od golierika netrhá ani štíhlejšie nástrahy. Korunou dizajnu a funkcie je extrémne ostrý háčik s výnimočnou pevnosťou. Vďaka tomuto spojeniu širokej škály kombinácii hmotností jigových hláv a veľkostí háčikov, je odteraz vaša voľba v jigoch úplne jasná. Delphin BOMB! (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 1/0 - 7,5 g

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 3/0 - 20 g

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 3/0 - 20 g
Detail

Na rozdiel od klasickej ''gule'' má mierne zužujúci sa tvar smerom dopredu, čo má za následok agresívnejšie rozrážanie vody pred nástrahou a rýchlejšie a akčnejšie prepadávanie nástrahy smerom ku dnu. Séria BOMB! v sebe spája vysokokvalitný olovený odliatok bez golieriku s poistným držiakom nástrahy, ktorý zabráni zvliekaniu nástrahy pri love a na rozdiel od golierika netrhá ani štíhlejšie nástrahy. Korunou dizajnu a funkcie je extrémne ostrý háčik s výnimočnou pevnosťou. Vďaka tomuto spojeniu širokej škály kombinácii hmotností jigových hláv a veľkostí háčikov, je odteraz vaša voľba v jigoch úplne jasná. Delphin BOMB! (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 3/0 - 20 g

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 3/0 - 25 g

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 3/0 - 25 g
Detail

Na rozdiel od klasickej ''gule'' má mierne zužujúci sa tvar smerom dopredu, čo má za následok agresívnejšie rozrážanie vody pred nástrahou a rýchlejšie a akčnejšie prepadávanie nástrahy smerom ku dnu. Séria BOMB! v sebe spája vysokokvalitný olovený odliatok bez golieriku s poistným držiakom nástrahy, ktorý zabráni zvliekaniu nástrahy pri love a na rozdiel od golierika netrhá ani štíhlejšie nástrahy. Korunou dizajnu a funkcie je extrémne ostrý háčik s výnimočnou pevnosťou. Vďaka tomuto spojeniu širokej škály kombinácii hmotností jigových hláv a veľkostí háčikov, je odteraz vaša voľba v jigoch úplne jasná. Delphin BOMB! (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 3/0 - 25 g

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 4/0 - 5 g

Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 4/0 - 5 g
Detail

Na rozdiel od klasickej ''gule'' má mierne zužujúci sa tvar smerom dopredu, čo má za následok agresívnejšie rozrážanie vody pred nástrahou a rýchlejšie a akčnejšie prepadávanie nástrahy smerom ku dnu. Séria BOMB! v sebe spája vysokokvalitný olovený odliatok bez golieriku s poistným držiakom nástrahy, ktorý zabráni zvliekaniu nástrahy pri love a na rozdiel od golierika netrhá ani štíhlejšie nástrahy. Korunou dizajnu a funkcie je extrémne ostrý háčik s výnimočnou pevnosťou. Vďaka tomuto spojeniu širokej škály kombinácii hmotností jigových hláv a veľkostí háčikov, je odteraz vaša voľba v jigoch úplne jasná. Delphin BOMB! (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin jigová hlavička s držiakom bomb! 5ks 4/0 - 5 g
Delphin, Swinger Delphin Skiper Žltý (8586018447669), Delphin, Swinger Delphin Skiper Zelený (8586018447652), Delphin, Swinger Delphin Skiper Červený (8586018447645), Delphin, Swinger Delphin Skiper Modrý (8586018447638), Delphin Leadcore (R4670nad), Delphin Redcode (RYB5318nad), Delphin Ronin (RYB5327nad), Delphin Carbonix (RYB5353nad), Delphin Orix (8586018473545), Delphin Elixir (RYB5357nad), Delphin Ixtrek (RYB5371nad), Delphin Inox (RYB5363nad), Delphin Oxyd (RYB017454nad), Delphin Hornet (RYB017458nad), Delphin Ixpera (RYB5368nad), Delphin Zandera (8586018013871), Delphin Chilli (RYB017463nad), Delphin Exyl (RYB017451nad), Delphin Polarizačné okuliare Delphin SG Twist Zelené sklá (8586018471770), Delphin Polarizačné okuliare Delphin SG Twist Hnedé sklá (8586018471763), Delphin Stolička XK (8586016328496), Delphin Stolička XKO (8586018449076), Delphin Čelovka Polar_X (8586016328250), Delphin Krabička Magbox (8586018458221), Delphin Nôž Nordis (8586018464918), Delphin Prak Steel (8586018452182), Delphin Batoh Classa (8586018472869), Delphin Taška Keepo (8586018476317), Delphin Hlásič Forza (8586018490139), Delphin Hlásič Coder (8586018490047)