Delphin rybarsky meter meta camo 150cm, 101001598

Produkt Delphin rybarsky meter meta camo 150cm, 101001598 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Delphin rybarsky meter meta camo 150cm, 101001598 upraviť a produkt hľadať znova.

DELPHIN RYBARSKY METER META CAMO 150CM, 101001598

DELPHIN RYBARSKY METER META CAMO 150CM, 101001598
Detail

RYBÁRSKY METER . Štýlový meter, ktorý by nemal chýbať vo výbave žiadneho priaznivca značky Delphin. . Meta Camo je jedinečný meter, určený najmä pre kaprárov, ktorý v sebe skrýva niekoľko vychytávok. . Na prvý pohľad zaujme (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN RYBARSKY METER META CAMO 150CM, 101001598 , Delphin rybársky meter meta camo 150 cm (8586018493574)

DELPHIN RYBARSKY METER META ATAK 150CM, 101001599

DELPHIN RYBARSKY METER META ATAK 150CM, 101001599
Detail

ŠTÝLOVÝ METER . Štýlový meter, ktorý by nemal chýbať vo výbave žiadneho priaznivca značky Delphin. Meta Atak! je jedinečný meter, určený najmä pre milovníkov prívlače, ktorý v sebe skrýva niekoľko vychytávok. Na prvý (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN RYBARSKY METER META ATAK 150CM, 101001599 , Delphin rybársky meter meta atak! 150 cm (8586018493581)

Delphin Rybársky meter MeTa Camo 150 cm (8586018493574)

Detail

Meter – Praktický meter Delphin Meta Camo s celkovou dĺžkou 1,5 m je určený pre všetkých priaznivcov rybolovu na meranie svojich úlovkov. Je vyvedený vo výraznej zelenej farbe s čiernymi detailmi a disponuje karabínkou na pripnutie. Veľkou výhodou je tiež obojstranné vyhotovenie, kde je stupnica aj z druhej strany. Meter má tiež funkciu automatického zrolovania alebo praktický držiak. Kľúčové vlastnosti rybárskeho metra Delphin MeTa Camo, 150 cmMeter pre rybárov Delphin MeTa Camo s centimetrovou stupnicou z oboch stránKarabínka na pripevnenie napríklad k oblečeniuFunkcia automatického zrolovaniaVýrazná zelená farba a držiak na jednoduché vysunutieDĺžka: 150 cmPriemer: 5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Rybársky meter MeTa Camo 150 cm (8586018493574)

Delphin rybársky meter 150 cm meta camo

Delphin rybársky meter 150 cm meta camo
Detail

Meta Camo je jedinečný meter, určený najmä pre kaprárov, ktorý v sebe skrýva niekoľko vychytávok. Na prvý pohľad zaujme efektným zeleným dizajnom s čiernymi doplnkami a grafikou v carpath camo štýle. Na vrchu disponuje praktickou karabínkou, ktorá umožňuje jeho upnutie na oblečenie, prípadne na iné miesto, kde ho budete mať vždy poruke. Koniec samotného metra je opatrený praktickým držiakom, ktorým pásmo jednoducho vysuniete. Pokiaľ chcete, aby pásmo “schovalo“ späť, stačí stlačiť čierne tlačidlo na boku, čím poľahky dôjde k jeho zrolovaniu. Celková dĺžka metra až 150 cm vám umožňuje zmerať aj tie najväčšie úlovky. Na rozdiel od bežne predávaných metrov je na metri MeTa aj z druhej strany pásma uvedená stupnica v centrimetroch, čiže nikdy nedôjde k zámene s inými jednotkami. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin rybársky meter 150 cm meta camo , Delphin šiltovka s led camo (8586016328175)

Delphin Rybársky meter MeTa Atak! 150 cm (8586018493581)

Delphin Rybársky meter MeTa Atak! 150 cm (8586018493581)
Detail

Meter – Praktický meter Delphin Meta Atak! s celkovou dĺžkou 1,5 m je určený pre všetkých priaznivcov rybolovu na meranie svojich úlovkov. Je vyvedený vo výraznej oranžovej farbe s čiernymi detailmi a disponuje karabínkou na pripnutie. Veľkou výhodou je tiež obojstranné vyhotovenie, kde je stupnica aj z druhej strany. Meter má tiež funkciu automatického zrolovania alebo praktický držiak. Kľúčové vlastnosti rybárskeho metra Delphin MeTa Atak!, 150 cmMeter pre rybárov Delphin MeTa Atak! s centimetrovou stupnicou z oboch stránKarabínka na pripevnenie napríklad k oblečeniuFunkcia automatického zrolovaniaVýrazná oranžová farba a držiak na jednoduché vysunutieDĺžka: 150 cmPriemer: 5 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Rybársky meter MeTa Atak! 150 cm (8586018493581) , Stagg meta-kc8

Delphin rybársky meter 150 cm meta atak!

Delphin rybársky meter 150 cm meta atak!
Detail

Meta Atak! je jedinečný meter, určený najmä pre milovníkov prívlače, ktorý v sebe skrýva niekoľko vychytávok. Na prvý pohľad zaujme efektným oranžovým dizajnom s čiernymi doplnkami a grafikou v Atak! štýle. Na vrchu disponuje praktickou karabínkou, ktorá umožňuje jeho upnutie na oblečenie, prípadne na iné miesto, kde ho budete mať vždy poruke. Koniec samotného metra je opatrený praktickým držiakom, ktorým pásmo jednoducho vysuniete. Pokiaľ chcete, aby pásmo “schovalo“ späť, stačí stlačiť čierne tlačidlo na boku, čím poľahky dôjde k jeho zrolovaniu. Celková dĺžka metra až 150 cm vám umožňuje zmerať aj tie najväčšie úlovky. Na rozdiel od bežne predávaných metrov je na metri MeTa aj z druhej strany pásma uvedená stupnica v centrimetroch, čiže nikdy nedôjde k zámene s inými jednotkami. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin rybársky meter 150 cm meta atak! , Stagg meta-k8

DELPHIN PUZDRO HAZARD 150CM, 101001520

DELPHIN PUZDRO HAZARD 150CM, 101001520
Detail

PUZDRO . Robustné, dvojkomorové puzdro od spoločnosti Delphin, navrhnuté špeciálne pre priaznivcov sumčiariny. Celé puzdro je silne polstrované s mäkkou, ale zato pevnou vnútornou výplňou o hrúbke 6 mm. Počas transportu tak nemusíte (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN PUZDRO HAZARD 150CM, 101001520 , Endorfy meta čierna (ey8a005)

Delphin rybársky dáždnik s predĺženou bočnicou

Delphin rybársky dáždnik s predĺženou bočnicou
Detail

Určený pro ochranu před sluncem, rosou a deštěm. Na výrobu kopule a boční stěny byl použit materiál Nylon. Švy deštníku jsou přelepeny voděodolnou páskou pro zajištění nepromokavosti. K dispozici je boční, prodloužená stěna která se upevňuje pomocí zipu kolem kopule. Spodní část boční stěny je osazena úchyty pro připevnění k zemi pomocí zajišťovacích kolíků (kolíky jsou součástí dodávky). Zipy jsou plně překryty kusem látky pro zajištění jejich nepromokavosti. Deštník disponuje možností nastavení výšky a sklonu kopule. Technické parametry: Max.výška deštníku (až po vrch kopule): 2m Max.výška deštníku (s upevněnou boční stěnou): 1,8m Průměr přes kopuli: 250cm Materiál: Nylon (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin rybársky dáždnik s predĺženou bočnicou , Stagg meta-k15 rb

Delphin WetHEAD Rybárske puzdro

Delphin WetHEAD Rybárske puzdro
Detail

Nepremokavá taška z EVA materiálu, ktorá je určená najmä na transport a uschovanie štandardných podberákových hláv. Vďaka použitému materiálu a kvalitným zvarom, do nej bez problémov môžete vložiť mokré hlavy, bez toho, aby ste sa museli obávať nechceného vytečenia vody napríklad počas transportu v aute. Napriek tomu, že taška je navrhnutá primárne na podberákové hlavy, je možné v nej prenášať aj iné príslušenstvo ako prechovávacie sieťky, prsačky, saky a podobne. Veľkou výhodou EVA materiálu je taktiež to, že neabsorbuje nepríjemné pachy a po zapnutí tašky im zamedzuje akémukoľvek úniku. Materiál je navyše veľmi ľahko umývateľný a pevný, vďaka čomu si drží svoj tvar za všetkých okolností. Pre pohodlnú manipuláciu je taška WETHEAD opatrená dvoma odnímateľnými plastovými rukoväťami, ktoré je možné zasunúť pozdĺž steny tašky tak, aby nijako nebránili a nezavadzali pri vkladaní, resp. vyberaní príslušenstva. Farba podľa výrobcu : Grey Materiál : Etylénvinylacetát (EVA) Variant : Transportná taška Typ aktivity : Rybárčenie Rozmery : 75 x 60 cm Farba : Šedá Krajina pôvodu : Čína Séria : WetHEAD Počet v balení (ks) : 1 Navrhnuté v : Slovensko (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin WetHEAD Rybárske puzdro , Endorfy meta čierno-červená (ey8a006)

Delphin Atoma FeedCASE Rybárske puzdro

Delphin Atoma FeedCASE Rybárske puzdro
Detail

Jedinečná taška, navrhnutá špeciálne na uschovanie a transport feedrových kŕmítok. Pevné, silne polstrované steny umožňujú do nej zbaliť naozaj veľké množstvo krmítok potrebných pre váš lov. Vnútorný priestor je predelený štyrmi prepážkami. Všetky sú však uchytené pomocou suchého zipsu, čo znamená že sú odnímateľné / posúvateľné. Táto devíza umožňuje dokonalé usporiadanie vnútorného priestoru a vytvorenie priehradok podľa potrieb. Navyše sa na vnútornej strane veka nachádza veľké sieťované vrecko umožňujúce uloženie ďalších rybárskych drobností, prípadne dokladov. Tak, ako to býva pri taške Delphin už štandardom, aj FEEDCASE je opatrená kvalitnými zipsami s plastovými ťaháčikmi, ktoré uľahčujú otváranie a zatváranie. Na pohodlné prenášanie tašky poslúži rukoväť s EVA penou, ktorá je umiestnená vo vrchnej časti. Práve to je dôležitý detail, nakoľko nedochádza k preklápaniu tašky a možnému miešaniu obsahu. Technické parametre: Vnútorné vrecko: 29 x 19 cm Počet prepážok vnútri: 4 ks Krajina pôvodu : Čína Počet v balení (ks) : 1 Farba podľa výrobcu : Čierna Šírka : 20 cm Navrhnuté v : Slovensko Farba podľa výrobcu : Červená Dĺžka : 30 cm Počet komôr : 5.0 Séria : Atoma Typ aktivity : Rybárčenie (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Atoma FeedCASE Rybárske puzdro , Koberec svetlomodrý 80 × 150cm yardere, 169730 (beliani_169730)

Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 42

Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 42
Detail

Vysoké zateplené topánky SNOWTEX sú ideálnou voľbou do zimných zasnežených dní, ale výborne poslúžia aj pri sychravých, jesenných výpravách za rybami, či pri prechádzkach v prírode. Zvýšený gumený lem podrážky siaha až do výšky členkov, to znamená, že vaše nohy ostanú v suchu aj počas chôdze v mlákach, roztopenom snehu, či blate. Gumená časť sa navyše veľmi dobre čistí a vzor na podrážke zabezpečí stabilitu aj na klzkých povrchoch. Zvršok topánky je tvorený materiálom Oxford, ktorý zabezpečí tepelný komfort aj pri extrémne nízkych teplotách. K tomu prispieva aj na dotyk veľmi prijemný, fleecový materiál vo vnútri topánky a umelé mikrovlákno medzi vonkajšou a vnútornou vrstvou. Takéto prevedenie poskytuje pohodlie aj pri love na dierkach, kde sa topánka dostáva do priameho kontaktu s ľadom. Výška topánky je navrhnutá tak, aby zabezpečila odolnosť voči snehu aj pri výdatnej snehovej nádielke. Na vrchu topánky sa nachádza lem s doťahovacou šnúrkou, vďaka čomu je obúvanie omnoho jednoduchšie a hlavne rýchlejšie. Čierno-zelenú kombináciu materiálov ocenia nielen rybári, ale aj poľovníci, turisti a všetci ostatní milovníci prírody. Aj napriek mohutnosti topánok sú veľmi ľahké čo určite príde vhod pri dlhodobejšej chôdzi, alebo pri celodenných vychádzkach k vode. Krajina pôvodu : Čína Veľkosť : 42 Veľkosť EU : 42 Farba : Zelená Veková skupina : Dospelý Farba podľa výrobcu : - Farba : Čierna Navrhnuté v : Slovensko Séria : SnowTEX (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 42 , Krt701002 – skladací meter drevený

Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 46

Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 46
Detail

Vysoké zateplené topánky SNOWTEX sú ideálnou voľbou do zimných zasnežených dní, ale výborne poslúžia aj pri sychravých, jesenných výpravách za rybami, či pri prechádzkach v prírode. Zvýšený gumený lem podrážky siaha až do výšky členkov, to znamená, že vaše nohy ostanú v suchu aj počas chôdze v mlákach, roztopenom snehu, či blate. Gumená časť sa navyše veľmi dobre čistí a vzor na podrážke zabezpečí stabilitu aj na klzkých povrchoch. Zvršok topánky je tvorený materiálom Oxford, ktorý zabezpečí tepelný komfort aj pri extrémne nízkych teplotách. K tomu prispieva aj na dotyk veľmi prijemný, fleecový materiál vo vnútri topánky a umelé mikrovlákno medzi vonkajšou a vnútornou vrstvou. Takéto prevedenie poskytuje pohodlie aj pri love na dierkach, kde sa topánka dostáva do priameho kontaktu s ľadom. Výška topánky je navrhnutá tak, aby zabezpečila odolnosť voči snehu aj pri výdatnej snehovej nádielke. Na vrchu topánky sa nachádza lem s doťahovacou šnúrkou, vďaka čomu je obúvanie omnoho jednoduchšie a hlavne rýchlejšie. Čierno-zelenú kombináciu materiálov ocenia nielen rybári, ale aj poľovníci, turisti a všetci ostatní milovníci prírody. Aj napriek mohutnosti topánok sú veľmi ľahké čo určite príde vhod pri dlhodobejšej chôdzi, alebo pri celodenných vychádzkach k vode. Farba : Zelená Navrhnuté v : Slovensko Veľkosť EU : 46 Séria : SnowTEX Farba : Čierna Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Dospelý Veľkosť : 46 Farba podľa výrobcu : - (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 46 , Krt701003 – skladací meter plastový

Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 41

Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 41
Detail

Vysoké zateplené topánky SNOWTEX sú ideálnou voľbou do zimných zasnežených dní, ale výborne poslúžia aj pri sychravých, jesenných výpravách za rybami, či pri prechádzkach v prírode. Zvýšený gumený lem podrážky siaha až do výšky členkov, to znamená, že vaše nohy ostanú v suchu aj počas chôdze v mlákach, roztopenom snehu, či blate. Gumená časť sa navyše veľmi dobre čistí a vzor na podrážke zabezpečí stabilitu aj na klzkých povrchoch. Zvršok topánky je tvorený materiálom Oxford, ktorý zabezpečí tepelný komfort aj pri extrémne nízkych teplotách. K tomu prispieva aj na dotyk veľmi prijemný, fleecový materiál vo vnútri topánky a umelé mikrovlákno medzi vonkajšou a vnútornou vrstvou. Takéto prevedenie poskytuje pohodlie aj pri love na dierkach, kde sa topánka dostáva do priameho kontaktu s ľadom. Výška topánky je navrhnutá tak, aby zabezpečila odolnosť voči snehu aj pri výdatnej snehovej nádielke. Na vrchu topánky sa nachádza lem s doťahovacou šnúrkou, vďaka čomu je obúvanie omnoho jednoduchšie a hlavne rýchlejšie. Čierno-zelenú kombináciu materiálov ocenia nielen rybári, ale aj poľovníci, turisti a všetci ostatní milovníci prírody. Aj napriek mohutnosti topánok sú veľmi ľahké čo určite príde vhod pri dlhodobejšej chôdzi, alebo pri celodenných vychádzkach k vode. Farba podľa výrobcu : - Veľkosť : 41 Veľkosť EU : 41 Navrhnuté v : Slovensko Krajina pôvodu : Čína Séria : SnowTEX Veková skupina : Dospelý Farba : Čierna Farba : Zelená (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 41 , Msi mag meta 5 5eds-1061eu

Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 43

Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 43
Detail

Vysoké zateplené topánky SNOWTEX sú ideálnou voľbou do zimných zasnežených dní, ale výborne poslúžia aj pri sychravých, jesenných výpravách za rybami, či pri prechádzkach v prírode. Zvýšený gumený lem podrážky siaha až do výšky členkov, to znamená, že vaše nohy ostanú v suchu aj počas chôdze v mlákach, roztopenom snehu, či blate. Gumená časť sa navyše veľmi dobre čistí a vzor na podrážke zabezpečí stabilitu aj na klzkých povrchoch. Zvršok topánky je tvorený materiálom Oxford, ktorý zabezpečí tepelný komfort aj pri extrémne nízkych teplotách. K tomu prispieva aj na dotyk veľmi prijemný, fleecový materiál vo vnútri topánky a umelé mikrovlákno medzi vonkajšou a vnútornou vrstvou. Takéto prevedenie poskytuje pohodlie aj pri love na dierkach, kde sa topánka dostáva do priameho kontaktu s ľadom. Výška topánky je navrhnutá tak, aby zabezpečila odolnosť voči snehu aj pri výdatnej snehovej nádielke. Na vrchu topánky sa nachádza lem s doťahovacou šnúrkou, vďaka čomu je obúvanie omnoho jednoduchšie a hlavne rýchlejšie. Čierno-zelenú kombináciu materiálov ocenia nielen rybári, ale aj poľovníci, turisti a všetci ostatní milovníci prírody. Aj napriek mohutnosti topánok sú veľmi ľahké čo určite príde vhod pri dlhodobejšej chôdzi, alebo pri celodenných vychádzkach k vode. Farba : Čierna Veľkosť EU : 43 Veková skupina : Dospelý Veľkosť : 43 Navrhnuté v : Slovensko Farba : Zelená Séria : SnowTEX Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : - (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 43 , Meta (978-80-275-0242-4)

Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 44

Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 44
Detail

Vysoké zateplené topánky SNOWTEX sú ideálnou voľbou do zimných zasnežených dní, ale výborne poslúžia aj pri sychravých, jesenných výpravách za rybami, či pri prechádzkach v prírode. Zvýšený gumený lem podrážky siaha až do výšky členkov, to znamená, že vaše nohy ostanú v suchu aj počas chôdze v mlákach, roztopenom snehu, či blate. Gumená časť sa navyše veľmi dobre čistí a vzor na podrážke zabezpečí stabilitu aj na klzkých povrchoch. Zvršok topánky je tvorený materiálom Oxford, ktorý zabezpečí tepelný komfort aj pri extrémne nízkych teplotách. K tomu prispieva aj na dotyk veľmi prijemný, fleecový materiál vo vnútri topánky a umelé mikrovlákno medzi vonkajšou a vnútornou vrstvou. Takéto prevedenie poskytuje pohodlie aj pri love na dierkach, kde sa topánka dostáva do priameho kontaktu s ľadom. Výška topánky je navrhnutá tak, aby zabezpečila odolnosť voči snehu aj pri výdatnej snehovej nádielke. Na vrchu topánky sa nachádza lem s doťahovacou šnúrkou, vďaka čomu je obúvanie omnoho jednoduchšie a hlavne rýchlejšie. Čierno-zelenú kombináciu materiálov ocenia nielen rybári, ale aj poľovníci, turisti a všetci ostatní milovníci prírody. Aj napriek mohutnosti topánok sú veľmi ľahké čo určite príde vhod pri dlhodobejšej chôdzi, alebo pri celodenných vychádzkach k vode. Veková skupina : Dospelý Séria : SnowTEX Veľkosť EU : 44 Navrhnuté v : Slovensko Veľkosť : 44 Farba podľa výrobcu : - Krajina pôvodu : Čína Farba : Čierna Farba : Zelená (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 44 , Venom vs4203 meta quest 2 charging station

Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 45

Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 45
Detail

Vysoké zateplené topánky SNOWTEX sú ideálnou voľbou do zimných zasnežených dní, ale výborne poslúžia aj pri sychravých, jesenných výpravách za rybami, či pri prechádzkach v prírode. Zvýšený gumený lem podrážky siaha až do výšky členkov, to znamená, že vaše nohy ostanú v suchu aj počas chôdze v mlákach, roztopenom snehu, či blate. Gumená časť sa navyše veľmi dobre čistí a vzor na podrážke zabezpečí stabilitu aj na klzkých povrchoch. Zvršok topánky je tvorený materiálom Oxford, ktorý zabezpečí tepelný komfort aj pri extrémne nízkych teplotách. K tomu prispieva aj na dotyk veľmi prijemný, fleecový materiál vo vnútri topánky a umelé mikrovlákno medzi vonkajšou a vnútornou vrstvou. Takéto prevedenie poskytuje pohodlie aj pri love na dierkach, kde sa topánka dostáva do priameho kontaktu s ľadom. Výška topánky je navrhnutá tak, aby zabezpečila odolnosť voči snehu aj pri výdatnej snehovej nádielke. Na vrchu topánky sa nachádza lem s doťahovacou šnúrkou, vďaka čomu je obúvanie omnoho jednoduchšie a hlavne rýchlejšie. Čierno-zelenú kombináciu materiálov ocenia nielen rybári, ale aj poľovníci, turisti a všetci ostatní milovníci prírody. Aj napriek mohutnosti topánok sú veľmi ľahké čo určite príde vhod pri dlhodobejšej chôdzi, alebo pri celodenných vychádzkach k vode. Veková skupina : Dospelý Séria : SnowTEX Navrhnuté v : Slovensko Veľkosť EU : 45 Farba podľa výrobcu : - Farba : Zelená Veľkosť : 45 Farba : Čierna Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 45 , Extol premium meter zvinovací (3157)

Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 47

Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 47
Detail

Vysoké zateplené topánky SNOWTEX sú ideálnou voľbou do zimných zasnežených dní, ale výborne poslúžia aj pri sychravých, jesenných výpravách za rybami, či pri prechádzkach v prírode. Zvýšený gumený lem podrážky siaha až do výšky členkov, to znamená, že vaše nohy ostanú v suchu aj počas chôdze v mlákach, roztopenom snehu, či blate. Gumená časť sa navyše veľmi dobre čistí a vzor na podrážke zabezpečí stabilitu aj na klzkých povrchoch. Zvršok topánky je tvorený materiálom Oxford, ktorý zabezpečí tepelný komfort aj pri extrémne nízkych teplotách. K tomu prispieva aj na dotyk veľmi prijemný, fleecový materiál vo vnútri topánky a umelé mikrovlákno medzi vonkajšou a vnútornou vrstvou. Takéto prevedenie poskytuje pohodlie aj pri love na dierkach, kde sa topánka dostáva do priameho kontaktu s ľadom. Výška topánky je navrhnutá tak, aby zabezpečila odolnosť voči snehu aj pri výdatnej snehovej nádielke. Na vrchu topánky sa nachádza lem s doťahovacou šnúrkou, vďaka čomu je obúvanie omnoho jednoduchšie a hlavne rýchlejšie. Čierno-zelenú kombináciu materiálov ocenia nielen rybári, ale aj poľovníci, turisti a všetci ostatní milovníci prírody. Aj napriek mohutnosti topánok sú veľmi ľahké čo určite príde vhod pri dlhodobejšej chôdzi, alebo pri celodenných vychádzkach k vode. Séria : SnowTEX Farba podľa výrobcu : - Farba : Zelená Veľkosť EU : 47 Navrhnuté v : Slovensko Veľkosť : 47 Farba : Čierna Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv SnowTEX - 47 , Extol premium meter zvinovací (3159)

Delphin Evarea Set Rybárske puzdro

Delphin Evarea Set Rybárske puzdro
Detail

Delphin EVAREA Set je praktická sada troch plastových taštičiek obdĺžnikového tvaru, ktoré poslúžia na uskladnenie rôzneho rybárskeho vybavenia alebo rybárskej bižutérie. Taštičky sú čiernej farby a vybavené sú zipsom červenej farby, ktorým uzatvárate veko nádoby. Veko je vyrobené z priehľadného materiálu, vďaka ktorému máte dokonalý prehľad o tom, čo sa nachádza vo vnútri. Na vrchnej časti veka sa nachádza praktický úchop. Spodná časť je vyrobená z tvrdého EVA materiálu a v prípade, ak sa vám niečo vo vnútri rozleje, túto tekutinu spodná časť tašky zadrží. Tašticky sú umývateľné zvnútra i zvonka. Rozmery jednotlivých taštičiek: 27x17x10cm 24x15.5x9cm 21x14.5x8cm Variant : 3 Pack Navrhnuté v : Slovensko Rozmery : 27 x 17 x 10 cm Set : Áno Ponúkaná konfigurácia : 3 Pack Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Čierna Rozmery : 24 x 15,5 x 9 cm Typ aktivity : Rybárčenie Séria : Evarea Rozmery : 21 x 14,5 x 8 cm Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Evarea Set Rybárske puzdro , Moza cm racing meter (rs16)

Delphin stojan na rybárske prúty

Delphin stojan na rybárske prúty
Detail

Taktiež dotvárajú jedinečný vzhľad v spojení s logom značky DELPHIN. Nastaviteľná výška spodnej a vrchnej lišty držiakov Vám umožní prispôsobiť si ich požadovaný odstup. Samotné lôžka pre jednotlivé prúty sú penové a od seba dostatočne vzdialené na to, aby každý jeden prút vo Vašej predajni vynikol. Rozmery stojanu na dĺžku nepresiahnu ani z ďaleka metrovú hranicu, no predsa si v ňom nájde miesto až 24 prútov (2x12). Technické parametre: Transportné rozmery: 75x13x13cm Rozmery stojanu: 83x73x33cm Hmotnosť: 2,8kg Počet miest na prúty: 24 (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin stojan na rybárske prúty , Meta quest pro (256 gb) (899-00412-01)

DELPHIN JOJO S METROM YOYO+ 100CM, 101001595

DELPHIN JOJO S METROM YOYO+ 100CM, 101001595
Detail

JOJO S METROM . Multifunkčné jojo v príťažlivom ATAK! dizajne. YOYO+, nespĺňa len funkciu klasického joja na uchytenie prívlačového príslušenstva, ale disponuje taktiež pásmom s metrom. Práve na konci tohto pásma sa nachádza (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN JOJO S METROM YOYO+ 100CM, 101001595 , Bellatex s.r.o. ella 1003/160 n 100×150cm lištičky (6417)

Delphin jojo s metrom yoyo+100 cm

Delphin jojo s metrom yoyo+100 cm
Detail

Práve na konci tohto pásma sa nachádza karabínka, ktorá spoľahlivo udrží pean, kliešte či nožnice. K oblečeniu je jojo možné upevniť dvoma spôsobmi. Buď za pomoci pevnej karabínky na vrchnej strane alebo pomocou spony, ktorá sa nachádza na strane zadnej. Pokiaľ sa rozhodnete pre druhú možnosť, tak vrchná karabínka umožňuje uchytenie ďalšieho príslušenstva, ktoré potrebujete mať počas lovu poruke. Technické parametre: Dĺžka metra: 100cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin jojo s metrom yoyo+100 cm , Bellatex s.r.o. - koberec fototlač 100×150cm 3040/208 svetadiely (8054)

Delphin Rybárska obuv Gator Green 41

Delphin Rybárska obuv Gator Green 41
Detail

Topánky Delphin GATOR sú určené na extrémne výpravy najmä v chladnejších obdobiach roka. Zvýšený gumený lem podrážky siaha do až výšky členkov, to znamená, že chôdza v mlákach, roztopenom snehu a blate nie je pre GATOR problém. Táto gumená časť sa navyše veľmi dobre čistí. V jej zadnej partii sa nachádza výstupok, vďaka ktorému si topánku bez problémov vyzujete. Zvršok topánky je tvorený kombináciou odolnej nylonovej látky a umelej kože. Tieto materiály dobre odolávajú nepriazni počasia a jednoducho sa v prípade potreby impregnujú. Jazyk topánky je prišitý až do výšky 17 cm, to znamená, že krátkodobo sa môžete pohybovať v takto hlbokých vlhkých oblastiach. Šnurovanie je riešené cez textilné očká, na vrchu šnurovania sa nachádza jedno kovové oko. Vnútro topánky je tvorené príjemným mikrofleecovým materiálom. O tepelné pohodlie sa postará vrstva umelého mikrovlákna medzi vonkajšou a vnútrnou vrstvou. Čierno-zelenú kombináciu materiálov ocenia nielen rybári, ale aj poľovníci, turisti a všetci ostatní milovníci prírody. Aj napriek mohutnosti topánok sú veľmi ľahké čo určite príde vhod pri dlhodobejšej chôdzi. Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Green Veková skupina : Junior Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Čína Navrhnuté v : Slovensko Séria : Gator Veľkosť EU : 41 Veľkosť : 41 Farba : Zelená (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Gator Green 41 , Zopa drevený detský meter wood (8595114452156)

Delphin Rybárska obuv Gator Green 47

Delphin Rybárska obuv Gator Green 47
Detail

Topánky Delphin GATOR sú určené na extrémne výpravy najmä v chladnejších obdobiach roka. Zvýšený gumený lem podrážky siaha do až výšky členkov, to znamená, že chôdza v mlákach, roztopenom snehu a blate nie je pre GATOR problém. Táto gumená časť sa navyše veľmi dobre čistí. V jej zadnej partii sa nachádza výstupok, vďaka ktorému si topánku bez problémov vyzujete. Zvršok topánky je tvorený kombináciou odolnej nylonovej látky a umelej kože. Tieto materiály dobre odolávajú nepriazni počasia a jednoducho sa v prípade potreby impregnujú. Jazyk topánky je prišitý až do výšky 17 cm, to znamená, že krátkodobo sa môžete pohybovať v takto hlbokých vlhkých oblastiach. Šnurovanie je riešené cez textilné očká, na vrchu šnurovania sa nachádza jedno kovové oko. Vnútro topánky je tvorené príjemným mikrofleecovým materiálom. O tepelné pohodlie sa postará vrstva umelého mikrovlákna medzi vonkajšou a vnútrnou vrstvou. Čierno-zelenú kombináciu materiálov ocenia nielen rybári, ale aj poľovníci, turisti a všetci ostatní milovníci prírody. Aj napriek mohutnosti topánok sú veľmi ľahké čo určite príde vhod pri dlhodobejšej chôdzi. Krajina pôvodu : Čína Veľkosť EU : 47 Farba : Čierna Veľkosť : 47 Veková skupina : Dospelý Séria : Gator Farba podľa výrobcu : Green Navrhnuté v : Slovensko Veková skupina : Junior Farba : Zelená (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Gator Green 47 , Kúzelné čítanie kúzelný meter sk (8590228044402)

Delphin Rybárska obuv Gator Green 42

Delphin Rybárska obuv Gator Green 42
Detail

Topánky Delphin GATOR sú určené na extrémne výpravy najmä v chladnejších obdobiach roka. Zvýšený gumený lem podrážky siaha do až výšky členkov, to znamená, že chôdza v mlákach, roztopenom snehu a blate nie je pre GATOR problém. Táto gumená časť sa navyše veľmi dobre čistí. V jej zadnej partii sa nachádza výstupok, vďaka ktorému si topánku bez problémov vyzujete. Zvršok topánky je tvorený kombináciou odolnej nylonovej látky a umelej kože. Tieto materiály dobre odolávajú nepriazni počasia a jednoducho sa v prípade potreby impregnujú. Jazyk topánky je prišitý až do výšky 17 cm, to znamená, že krátkodobo sa môžete pohybovať v takto hlbokých vlhkých oblastiach. Šnurovanie je riešené cez textilné očká, na vrchu šnurovania sa nachádza jedno kovové oko. Vnútro topánky je tvorené príjemným mikrofleecovým materiálom. O tepelné pohodlie sa postará vrstva umelého mikrovlákna medzi vonkajšou a vnútrnou vrstvou. Čierno-zelenú kombináciu materiálov ocenia nielen rybári, ale aj poľovníci, turisti a všetci ostatní milovníci prírody. Aj napriek mohutnosti topánok sú veľmi ľahké čo určite príde vhod pri dlhodobejšej chôdzi. Navrhnuté v : Slovensko Veľkosť EU : 42 Séria : Gator Veľkosť : 42 Farba : Zelená Krajina pôvodu : Čína Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Green Veková skupina : Junior Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Gator Green 42 , Krt702108 – zvinovací meter alu 8 m

Delphin Rybárska obuv Octo Green 40

Delphin Rybárska obuv Octo Green 40
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Veková skupina : Junior Navrhnuté v : Slovensko Veľkosť : 40 Farba podľa výrobcu : Green Farba : Zelená Veľkosť EU : 40 Séria : Octo Veková skupina : Dospelý Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Green 40 , Bellatex s.r.o. ella 1003/155 n 100×150cm červené mašle (6415)

Delphin Rybárska obuv Octo Green 37

Delphin Rybárska obuv Octo Green 37
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Veková skupina : Dospelý Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Navrhnuté v : Slovensko Veková skupina : Junior Veľkosť : 37 Krajina pôvodu : Čína Veľkosť EU : 37 Farba : Zelená Farba podľa výrobcu : Green Séria : Octo (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Green 37 , Savage gear flex fit camo cap camo/grey (5706301737144)

Delphin Rybárska obuv Octo Green 38

Delphin Rybárska obuv Octo Green 38
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Farba podľa výrobcu : Green Navrhnuté v : Slovensko Séria : Octo Veková skupina : Junior Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Veľkosť EU : 38 Veková skupina : Dospelý Farba : Zelená Veľkosť : 38 Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Green 38 , Baby art detský meter growing chart (3220660327775)

Delphin Rybárska obuv Octo Green 39

Delphin Rybárska obuv Octo Green 39
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Farba : Zelená Veková skupina : Dospelý Veľkosť EU : 39 Krajina pôvodu : Čína Veľkosť : 39 Farba podľa výrobcu : Green Séria : Octo Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Veková skupina : Junior Navrhnuté v : Slovensko (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Green 39 , Drevená dekorácia – detský meter žirafa amina (8594155461677)

Delphin Rybárska obuv Tyre X - 47

Delphin Rybárska obuv Tyre X - 47
Detail

Delphin TYRE X sú topánky spĺňajúce požiadavky pohodlnej obuvi, ktorá vám výborne poslúži nech sa vyberiete k vode, na turistiku, či bežné prechádzky prírodou. Sú vhodné na celoročné nosenie, no svoje hlavné využitie nájdu najmä v prechodnom, jarnom, či jesennom období. Špeciálne navrhnutý dezén podrážky minimalizuje možnosť pošmyknutia sa a napomáha tak k prekonávaniu rôznych terénnych nerovností. Vrchná časť topánky je vyrobená z veľmi pevnej a odolnej látky, ktorá zabezpečuje ochranu nohy voči ostrým predmetom či vlhkosti. Po bokoch prešitý jazyk zamedzuje nepríjemnému, krátkodobému prieniku vody do vnútra topánky. Pútko v zadnej časti uľahčuje vyzúvanie, či rýchle obúvanie počas nočných záberov. Vďaka modernému dizajnu s hnedočiernym farbeným prevedením budú topánky TYRE X ideálnym doplnkom vášho rybárskeho, či outdoorového outfitu. Navrhnuté v : Slovensko Veková skupina : Dospelý Farba : Zelená Krajina pôvodu : Čína Séria : TYRE X Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : - Veľkosť EU : 47 Veľkosť : 47 (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Tyre X - 47 , Ferrida zvinovací meter 5 m (frd-tm5m)

Delphin Rybárska obuv Tyre X - 46

Delphin Rybárska obuv Tyre X - 46
Detail

Delphin TYRE X sú topánky spĺňajúce požiadavky pohodlnej obuvi, ktorá vám výborne poslúži nech sa vyberiete k vode, na turistiku, či bežné prechádzky prírodou. Sú vhodné na celoročné nosenie, no svoje hlavné využitie nájdu najmä v prechodnom, jarnom, či jesennom období. Špeciálne navrhnutý dezén podrážky minimalizuje možnosť pošmyknutia sa a napomáha tak k prekonávaniu rôznych terénnych nerovností. Vrchná časť topánky je vyrobená z veľmi pevnej a odolnej látky, ktorá zabezpečuje ochranu nohy voči ostrým predmetom či vlhkosti. Po bokoch prešitý jazyk zamedzuje nepríjemnému, krátkodobému prieniku vody do vnútra topánky. Pútko v zadnej časti uľahčuje vyzúvanie, či rýchle obúvanie počas nočných záberov. Vďaka modernému dizajnu s hnedočiernym farbeným prevedením budú topánky TYRE X ideálnym doplnkom vášho rybárskeho, či outdoorového outfitu. Navrhnuté v : Slovensko Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : - Veková skupina : Dospelý Farba : Čierna Veľkosť : 46 Veľkosť EU : 46 Farba : Zelená Séria : TYRE X (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Tyre X - 46 , Ferrida zvinovací meter 3 m (frd-tm3m)

Delphin Rybárska obuv Tyre X - 41

Delphin Rybárska obuv Tyre X - 41
Detail

Delphin TYRE X sú topánky spĺňajúce požiadavky pohodlnej obuvi, ktorá vám výborne poslúži nech sa vyberiete k vode, na turistiku, či bežné prechádzky prírodou. Sú vhodné na celoročné nosenie, no svoje hlavné využitie nájdu najmä v prechodnom, jarnom, či jesennom období. Špeciálne navrhnutý dezén podrážky minimalizuje možnosť pošmyknutia sa a napomáha tak k prekonávaniu rôznych terénnych nerovností. Vrchná časť topánky je vyrobená z veľmi pevnej a odolnej látky, ktorá zabezpečuje ochranu nohy voči ostrým predmetom či vlhkosti. Po bokoch prešitý jazyk zamedzuje nepríjemnému, krátkodobému prieniku vody do vnútra topánky. Pútko v zadnej časti uľahčuje vyzúvanie, či rýchle obúvanie počas nočných záberov. Vďaka modernému dizajnu s hnedočiernym farbeným prevedením budú topánky TYRE X ideálnym doplnkom vášho rybárskeho, či outdoorového outfitu. Farba : Čierna Veková skupina : Dospelý Navrhnuté v : Slovensko Farba podľa výrobcu : - Farba : Zelená Krajina pôvodu : Čína Séria : TYRE X Veľkosť : 41 Veľkosť EU : 41 (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Tyre X - 41

Delphin Rybárska obuv Tyre X - 42

Delphin Rybárska obuv Tyre X - 42
Detail

Delphin TYRE X sú topánky spĺňajúce požiadavky pohodlnej obuvi, ktorá vám výborne poslúži nech sa vyberiete k vode, na turistiku, či bežné prechádzky prírodou. Sú vhodné na celoročné nosenie, no svoje hlavné využitie nájdu najmä v prechodnom, jarnom, či jesennom období. Špeciálne navrhnutý dezén podrážky minimalizuje možnosť pošmyknutia sa a napomáha tak k prekonávaniu rôznych terénnych nerovností. Vrchná časť topánky je vyrobená z veľmi pevnej a odolnej látky, ktorá zabezpečuje ochranu nohy voči ostrým predmetom či vlhkosti. Po bokoch prešitý jazyk zamedzuje nepríjemnému, krátkodobému prieniku vody do vnútra topánky. Pútko v zadnej časti uľahčuje vyzúvanie, či rýchle obúvanie počas nočných záberov. Vďaka modernému dizajnu s hnedočiernym farbeným prevedením budú topánky TYRE X ideálnym doplnkom vášho rybárskeho, či outdoorového outfitu. Farba : Zelená Veľkosť : 42 Veľkosť EU : 42 Veková skupina : Dospelý Farba : Čierna Navrhnuté v : Slovensko Farba podľa výrobcu : - Séria : TYRE X Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Tyre X - 42

Delphin Rybárska obuv Tyre X - 43

Delphin Rybárska obuv Tyre X - 43
Detail

Delphin TYRE X sú topánky spĺňajúce požiadavky pohodlnej obuvi, ktorá vám výborne poslúži nech sa vyberiete k vode, na turistiku, či bežné prechádzky prírodou. Sú vhodné na celoročné nosenie, no svoje hlavné využitie nájdu najmä v prechodnom, jarnom, či jesennom období. Špeciálne navrhnutý dezén podrážky minimalizuje možnosť pošmyknutia sa a napomáha tak k prekonávaniu rôznych terénnych nerovností. Vrchná časť topánky je vyrobená z veľmi pevnej a odolnej látky, ktorá zabezpečuje ochranu nohy voči ostrým predmetom či vlhkosti. Po bokoch prešitý jazyk zamedzuje nepríjemnému, krátkodobému prieniku vody do vnútra topánky. Pútko v zadnej časti uľahčuje vyzúvanie, či rýchle obúvanie počas nočných záberov. Vďaka modernému dizajnu s hnedočiernym farbeným prevedením budú topánky TYRE X ideálnym doplnkom vášho rybárskeho, či outdoorového outfitu. Farba : Zelená Navrhnuté v : Slovensko Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : - Séria : TYRE X Veľkosť : 43 Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Čína Veľkosť EU : 43 (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Tyre X - 43

Delphin Rybárska obuv Tyre X - 44

Delphin Rybárska obuv Tyre X - 44
Detail

Delphin TYRE X sú topánky spĺňajúce požiadavky pohodlnej obuvi, ktorá vám výborne poslúži nech sa vyberiete k vode, na turistiku, či bežné prechádzky prírodou. Sú vhodné na celoročné nosenie, no svoje hlavné využitie nájdu najmä v prechodnom, jarnom, či jesennom období. Špeciálne navrhnutý dezén podrážky minimalizuje možnosť pošmyknutia sa a napomáha tak k prekonávaniu rôznych terénnych nerovností. Vrchná časť topánky je vyrobená z veľmi pevnej a odolnej látky, ktorá zabezpečuje ochranu nohy voči ostrým predmetom či vlhkosti. Po bokoch prešitý jazyk zamedzuje nepríjemnému, krátkodobému prieniku vody do vnútra topánky. Pútko v zadnej časti uľahčuje vyzúvanie, či rýchle obúvanie počas nočných záberov. Vďaka modernému dizajnu s hnedočiernym farbeným prevedením budú topánky TYRE X ideálnym doplnkom vášho rybárskeho, či outdoorového outfitu. Krajina pôvodu : Čína Farba : Zelená Navrhnuté v : Slovensko Farba podľa výrobcu : - Veková skupina : Dospelý Séria : TYRE X Veľkosť : 44 Farba : Čierna Veľkosť EU : 44 (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Tyre X - 44

Delphin Rybárska obuv Tyre X - 45

Delphin Rybárska obuv Tyre X - 45
Detail

Delphin TYRE X sú topánky spĺňajúce požiadavky pohodlnej obuvi, ktorá vám výborne poslúži nech sa vyberiete k vode, na turistiku, či bežné prechádzky prírodou. Sú vhodné na celoročné nosenie, no svoje hlavné využitie nájdu najmä v prechodnom, jarnom, či jesennom období. Špeciálne navrhnutý dezén podrážky minimalizuje možnosť pošmyknutia sa a napomáha tak k prekonávaniu rôznych terénnych nerovností. Vrchná časť topánky je vyrobená z veľmi pevnej a odolnej látky, ktorá zabezpečuje ochranu nohy voči ostrým predmetom či vlhkosti. Po bokoch prešitý jazyk zamedzuje nepríjemnému, krátkodobému prieniku vody do vnútra topánky. Pútko v zadnej časti uľahčuje vyzúvanie, či rýchle obúvanie počas nočných záberov. Vďaka modernému dizajnu s hnedočiernym farbeným prevedením budú topánky TYRE X ideálnym doplnkom vášho rybárskeho, či outdoorového outfitu. Farba : Čierna Navrhnuté v : Slovensko Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Dospelý Farba podľa výrobcu : - Séria : TYRE X Farba : Zelená Veľkosť : 45 Veľkosť EU : 45 (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Tyre X - 45

Delphin rybárska nálepka chyť a pusť

Delphin rybárska nálepka chyť a pusť
Detail

Nálepka Chyť a pusť pre každého vyznávača športového rybolovu. Plnofarebná potlač. Rozmer 7x7cm, rádiusy v rohoch. Upozornenie: Podklad pred lepením riadne očistite a následne nechajte vyschnúť. Nálepka je určená na hladké povrchy. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin rybárska nálepka chyť a pusť

Delphin rybárska nálepka rybár silueta čierna

Delphin rybárska nálepka rybár silueta čierna
Detail

Nálepka čiernej siluety rybára je vytlačená na transparentnom podklade a následne orezaná blízko hraníc tlače, vďaka čomu odpadá náročné lepenie pomocou prenášacej fólie. Približný rozmer 7x7cm. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin rybárska nálepka rybár silueta čierna

Fox Fishing Rybárska obuv Neoprene Boots Camo 44

Fox Fishing Rybárska obuv Neoprene Boots Camo 44
Detail

Neoprénové topánky, ktoré sú perfektné do mokrého a bahnitého prostredia Odolná gumová podrážka pre lepšiu priľnavosť EVA vložka Gumová vrchná časť Fox Camo vzor 3D sieťovaná podšívka pre pohodlie Zadné ''kicker'' pre ľahké vyzutie Zvršok: syntetika, textil / podšívka: textil / vnútorná podrážka: textil / vonkajšia podrážka: syntetika 6mm Neoprén Veľkosť : 44 Krajina pôvodu : Čína Veľkosť UK : 10 Farba : Camo Farba podľa výrobcu : Camo Veľkosť EU : 44 Veková skupina : Dospelý Veková skupina : Junior Navrhnuté v : Spojené kráľovstvo (muziker.com)

Podobné produkty ako Fox Fishing Rybárska obuv Neoprene Boots Camo 44

Fox Fishing Rybárska obuv Sliders Black/Camo 43

Fox Fishing Rybárska obuv Sliders Black/Camo 43
Detail

Pohodlné šľapky Mäkký syntetický 4 mm horný popruh Odpružená syntetická podošva Krajina pôvodu : Čína Farba : Čierna Veľkosť UK : 9 Veľkosť EU : 43 Navrhnuté v : Spojené kráľovstvo Veľkosť : 43 Farba podľa výrobcu : Black/Camo Farba : Camo Veková skupina : Junior Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Fox Fishing Rybárska obuv Sliders Black/Camo 43

Delphin Rybárska obuv Squad Green/Black 41

Delphin Rybárska obuv Squad Green/Black 41
Detail

Topánky Delphin SQUAD boli navrhnuté tak, aby bola dosiahnutá maximálna možná vodeodolnosť, zároveň priedušnosť a tepelný komfort. SQUAD sú teda veľmi pohodlnou obuvou pri dlhšom státí či sedení pri čakaní na záber, sú však rovnako pohodlné pri prechádzkach okolo revírov či v horách. Na povrchu je použitá veľmi pevná tkanina, ktorá dobre odoláva vode, ale aj ostrým predmetom. Gumená podrážka sa nešmýka, hrubý dezén napomáha pri prekonávaní terénnych prekážok. Topánky sa šnurujú cez 4 očká a 2 háčiky. Jazyk je prešitý až do časti s háčikmi, do tejto výšky sa môžete krátkodobo pohodlne pohybovať v mokrom a vlhkom prostredí. Medzi vonkajšou a vnútornou mikrofleecovou vrstvou sa nachádza izolačná vrstva 3M Thinsulate, ktorá je vyrobená zo syntetických vlákien s veľmi vysokou hustotou. Nepremokavosť, dobrá tepelná izolácia a pohodlie nosenia. To sú 3 hlavné atribúty topánok Delphin SQUAD. Okrem rybárov sú veľmi vhodné aj pre poľovníkov, turistov a všetkých milovníkov prírody. Farba : Čierna Farba : Zelená Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Čína Veľkosť : 41 Veľkosť EU : 41 Navrhnuté v : Slovensko Veková skupina : Junior Séria : Squad Farba podľa výrobcu : Green/Black (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Squad Green/Black 41

Delphin Rybárska obuv Squad Green/Black 46

Delphin Rybárska obuv Squad Green/Black 46
Detail

Topánky Delphin SQUAD boli navrhnuté tak, aby bola dosiahnutá maximálna možná vodeodolnosť, zároveň priedušnosť a tepelný komfort. SQUAD sú teda veľmi pohodlnou obuvou pri dlhšom státí či sedení pri čakaní na záber, sú však rovnako pohodlné pri prechádzkach okolo revírov či v horách. Na povrchu je použitá veľmi pevná tkanina, ktorá dobre odoláva vode, ale aj ostrým predmetom. Gumená podrážka sa nešmýka, hrubý dezén napomáha pri prekonávaní terénnych prekážok. Topánky sa šnurujú cez 4 očká a 2 háčiky. Jazyk je prešitý až do časti s háčikmi, do tejto výšky sa môžete krátkodobo pohodlne pohybovať v mokrom a vlhkom prostredí. Medzi vonkajšou a vnútornou mikrofleecovou vrstvou sa nachádza izolačná vrstva 3M Thinsulate, ktorá je vyrobená zo syntetických vlákien s veľmi vysokou hustotou. Nepremokavosť, dobrá tepelná izolácia a pohodlie nosenia. To sú 3 hlavné atribúty topánok Delphin SQUAD. Okrem rybárov sú veľmi vhodné aj pre poľovníkov, turistov a všetkých milovníkov prírody. Navrhnuté v : Slovensko Séria : Squad Veľkosť : 46 Krajina pôvodu : Čína Veľkosť EU : 46 Veková skupina : Dospelý Farba : Zelená Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Green/Black Veková skupina : Junior (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Squad Green/Black 46

Delphin Rybárska obuv Squad Green/Black 42

Delphin Rybárska obuv Squad Green/Black 42
Detail

Topánky Delphin SQUAD boli navrhnuté tak, aby bola dosiahnutá maximálna možná vodeodolnosť, zároveň priedušnosť a tepelný komfort. SQUAD sú teda veľmi pohodlnou obuvou pri dlhšom státí či sedení pri čakaní na záber, sú však rovnako pohodlné pri prechádzkach okolo revírov či v horách. Na povrchu je použitá veľmi pevná tkanina, ktorá dobre odoláva vode, ale aj ostrým predmetom. Gumená podrážka sa nešmýka, hrubý dezén napomáha pri prekonávaní terénnych prekážok. Topánky sa šnurujú cez 4 očká a 2 háčiky. Jazyk je prešitý až do časti s háčikmi, do tejto výšky sa môžete krátkodobo pohodlne pohybovať v mokrom a vlhkom prostredí. Medzi vonkajšou a vnútornou mikrofleecovou vrstvou sa nachádza izolačná vrstva 3M Thinsulate, ktorá je vyrobená zo syntetických vlákien s veľmi vysokou hustotou. Nepremokavosť, dobrá tepelná izolácia a pohodlie nosenia. To sú 3 hlavné atribúty topánok Delphin SQUAD. Okrem rybárov sú veľmi vhodné aj pre poľovníkov, turistov a všetkých milovníkov prírody. Veková skupina : Junior Séria : Squad Veľkosť : 42 Farba : Zelená Veľkosť EU : 42 Krajina pôvodu : Čína Navrhnuté v : Slovensko Farba : Čierna Veková skupina : Dospelý Farba podľa výrobcu : Green/Black (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Squad Green/Black 42

Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 37

Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 37
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Farba : Bledá zelená Navrhnuté v : Slovensko Veková skupina : Dospelý Séria : Octo Krajina pôvodu : Čína Veľkosť EU : 37 Veľkosť : 37 Farba podľa výrobcu : Lime Green Veková skupina : Junior Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 37

Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 38

Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 38
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Séria : Octo Veľkosť EU : 38 Veľkosť : 38 Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Farba podľa výrobcu : Lime Green Veková skupina : Junior Veková skupina : Dospelý Farba : Bledá zelená Krajina pôvodu : Čína Navrhnuté v : Slovensko (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 38

Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 39

Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 39
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Veková skupina : Dospelý Navrhnuté v : Slovensko Farba : Bledá zelená Veková skupina : Junior Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Lime Green Veľkosť EU : 39 Veľkosť : 39 Séria : Octo (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 39

Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 40

Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 40
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Farba : Bledá zelená Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Junior Navrhnuté v : Slovensko Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Farba podľa výrobcu : Lime Green Veková skupina : Dospelý Veľkosť : 40 Veľkosť EU : 40 Séria : Octo (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 40

Delphin Rybárska obuv Octo Azure Blue 37

Delphin Rybárska obuv Octo Azure Blue 37
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Veková skupina : Dospelý Veľkosť : 37 Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Navrhnuté v : Slovensko Krajina pôvodu : Čína Veľkosť EU : 37 Veková skupina : Junior Farba podľa výrobcu : Azure Blue Séria : Octo Farba : Bledá modrá (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Azure Blue 37

Delphin Rybárska obuv Octo Azure Blue 38

Delphin Rybárska obuv Octo Azure Blue 38
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Veková skupina : Dospelý Farba podľa výrobcu : Azure Blue Krajina pôvodu : Čína Séria : Octo Veková skupina : Junior Veľkosť : 38 Veľkosť EU : 38 Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Farba : Bledá modrá Navrhnuté v : Slovensko (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Azure Blue 38

Delphin Rybárska obuv Octo Azure Blue 41

Delphin Rybárska obuv Octo Azure Blue 41
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Veľkosť EU : 41 Veková skupina : Dospelý Veková skupina : Junior Séria : Octo Farba podľa výrobcu : Azure Blue Krajina pôvodu : Čína Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Farba : Bledá modrá Veľkosť : 41 Navrhnuté v : Slovensko (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Azure Blue 41

Delphin Rybárska obuv Octo Azure Blue 42

Delphin Rybárska obuv Octo Azure Blue 42
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Veková skupina : Dospelý Séria : Octo Krajina pôvodu : Čína Farba : Bledá modrá Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Navrhnuté v : Slovensko Veľkosť EU : 42 Veľkosť : 42 Farba podľa výrobcu : Azure Blue Veková skupina : Junior (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Azure Blue 42
Delphin Rybársky meter MeTa Camo 150 cm (8586018493574), Delphin Rybársky meter MeTa Atak! 150 cm (8586018493581), Delphin Šiltovka s LED Camo (8586016328175), Stagg META-KC8, Stagg META-K8, Endorfy Meta čierna (EY8A005), Stagg META-K15 RB, Endorfy Meta čierno-červená (EY8A006), Koberec svetlomodrý 80 × 150cm YARDERE, 169730 (beliani_169730), KRT701002 – Skladací meter drevený, KRT701003 – Skladací meter plastový, MSI MAG META 5 5EDS-1061EU, Meta (978-80-275-0242-4), VENOM VS4203 Meta Quest 2 Charging Station, EXTOL PREMIUM meter zvinovací (3157), EXTOL PREMIUM meter zvinovací (3159), MOZA CM Racing Meter (RS16), Meta Quest Pro (256 GB) (899-00412-01), BELLATEX s.r.o. ELLA 1003/160 N 100×150cm lištičky (6417), BELLATEX s.r.o. - KOBEREC fototlač 100×150cm 3040/208 svetadiely (8054), ZOPA Drevený detský meter Wood (8595114452156), Kúzelné čítanie Kúzelný meter SK (8590228044402), KRT702108 – Zvinovací meter ALU 8 m, BELLATEX s.r.o. ELLA 1003/155 N 100×150cm červené mašle (6415), Savage Gear Flex Fit Camo Cap Camo/Grey (5706301737144), Baby Art detský meter Growing Chart (3220660327775), Drevená dekorácia – Detský meter Žirafa Amina (8594155461677), FERRIDA zvinovací meter 5 m (FRD-TM5M), FERRIDA zvinovací meter 3 m (FRD-TM3M)