Delphin termohrncek isolacup 0,6l, 101002096

Produkt Delphin termohrncek isolacup 0,6l, 101002096 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Delphin termohrncek isolacup 0,6l, 101002096 upraviť a produkt hľadať znova.

DELPHIN TERMOHRNCEK ISOLACUP 0,6L, 101002096

DELPHIN TERMOHRNCEK ISOLACUP 0,6L, 101002096
Detail

TERMOHRNČEK . Termohrnček, ktorý sa stane vašim verným spoločníkom počas práce i vo voľnom čase. Teplé nápoje udrží teplými, tie chladné počas leta zas dostatočne osviežujúce. Vďaka objemu 600ml a praktickému teplovzdornému (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN TERMOHRNCEK ISOLACUP 0,6L, 101002096 , Smeg 50s retro style 0,6l krémový (mff11creu)

Delphin termohrnček isolacup

Delphin termohrnček isolacup
Detail

Teplé nápoje udrží teplými, tie chladné počas leta zas dostatočne osviežujúce. Vďaka objemu 600ml a praktickému teplovzdornému plastovému uzáveru s tesnením, umožňuje nielen vychutnanie, ale aj prenášanie vášho obľúbeného nápoja nech už sa vyberiete kdekoľvek. Navyše sa nemusíte báť rozliatia ani počas jazdy v aute. Uzáver taktiež zabraňuje úniku tepla a vaša káva či čaj si tak udržia požadovanú teplotu omnoho dlhšiu dobu. Z pohára je možné piť troma cestami: pootvorením malého otvoru na okraji, slamkou do priemeru 10mm cez stredový otvor, či klasicky ako z pohára po odstránení uzáveru. Dvojplášťová kovová konštrukcia zaručuje ideálnu tepelnú izoláciu ale aj skvelú mechanickú odolnosť produktu. Vďaka prijemnému povrchu sa IsolaCUP navyše výborne drží v ruke. Originalitu termohrnčeka podčiarkuje matná hnedá farba, ktorou excelentne ladí s produktami z rady CARPATH. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin termohrnček isolacup , Smeg 50s retro style 0,6l čierny (mff11bleu)

CAMELBAK Fusion 6l Reservoir

CAMELBAK Fusion 6l Reservoir
Detail

Vodeodolný vodný rezervoár, vhodný pre viac osôb, s vylepšeným dizajnom, prodĺženou životnosťou, ľahkou konštrukciou, ktorý vďaka univerzálnemu pútku zavesíte do každého batohu na vodné vaky. dostatočný objem vhodný pre viac osôb vhodné predovšetkým na kempovanie a turistikuvodeodolné zatváranie Tru Zip s dlhou životnosťou o 30 % ľahšia konštrukcia oproti modelu Crux výstuž pre ľahšie čistenie a plnenie integrované držadlo pre ľahšie čistenie a plnenie s pomocou technológie Hydroguard™ zabraňuje množeniu baktérií v hadičke a rezervoári materiál je 100% BPA, BPS a BPF-free ľahko naplníte jednou rukou jednoduchšie pitie vďaka ventilku Big Bite™, ktorý prepustí o 20 % viac tekutiny uzáver On/Off zabraňuje pretekaniu obsahuje Quick Link systém pre ľahké odopnutie a odobratie rezervoára z batohu. (bagalio.sk)

Podobné produkty ako CAMELBAK Fusion 6l Reservoir , Smeg 50s retro style 0,6l biely (mff11wheu)

Podávač iGET HOME 6L

Detail

Automatické krmítko pre 6 l suchého krmiva. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Podávač iGET HOME 6L , Smeg 50s retro style 0,6l pastelovo zelený (mff11pkeu)

BANQUET ADAGIO 6l A03105

BANQUET ADAGIO 6l A03105
Detail

Tlakový hrniec s objemom 6 l, uzáver: bajonetový, počet ventilov: 1, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Nerezový tlakový hrniec BANQUET ADAGIO A03105 s objemom 6 l s oranžovým gombíkom a bajonetovým uzáverom je skvelým pomocníkom pre prípravu poctivých gulášov, silných vývarov a ďalších dusených pokrmov. Je vhodný pre všetky typy varných dosiek vrátane indukčnej varnej dosky. Vyniká svojím silným sendvičovým dnom, odolným materiálom a hrúbkou steny 5 mm. Pokrievka hrnca je vybavená pracovným ventilom pre upúšťanie tlaku. Pre väčšiu bezpečnosť nechýba ani poistka proti otvoreniu a silikónové tesnenie. Hrniec disponuje tiež dvoma pracovnými tlakmi 0,6 alebo 0,9 bar.Hlavné prednostiOranžový knobBajonetový uzáverVhodný pre všetky typy varných dosiek, vrátane indukcieSilné sendvičové dnoPracovný ventilPoistka proti otvoreniuSilikónové tesnenie2 pracovné tlakyRýchle a ekologické varenieÚspora času a... (alza.sk)

Podobné produkty ako BANQUET ADAGIO 6l A03105 , Sodastream mob 0,6 l čierna (společenská lahev 0,6l black)

Hydrapak Seeker 6L (834456002963)

Detail

Kanister – skladací, objem 6l (alza.sk)

Podobné produkty ako Hydrapak Seeker 6L (834456002963) , Kanvica na čaj ruža, sklo, keram. viečko a sitko 0,6l (350720)

Termohrnček TEESA TSA0008

Termohrnček TEESA TSA0008
Detail

Kvalitní Termohrnček TEESA TSA0008 z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Termosky, termohrnčeky | Termohrnčeky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Termohrnček TEESA TSA0008 , Delphin, swinger delphin skiper žltý (8586018447669)

Termohrnček ORION 0,45l

Termohrnček ORION 0,45l
Detail

Kvalitní Termohrnček ORION 0,45l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Termosky, termohrnčeky | Termohrnčeky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Termohrnček ORION 0,45l , Delphin, swinger delphin skiper zelený (8586018447652)

Nerezový termohrnček Volkswagen

Nerezový termohrnček Volkswagen
Detail

Ste fanúšikom značky Volkswagen? Alebo máte vo svojom okolí niekoho, kto miluje tieto autá, dokonca také vlastní? Darujte sebe alebo vášmu blízkemu nerezový termohrnček Volkswagen.Tento hrnček je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele. Je vhodný na teplé i studené nápoje, pričom ich teplotu dokáže udržať až po dobu 6 (teplé nápoje) až 8 hodín (studené nápoje).Štýlový Nerezový termohrnček Volkswagen je certifikovaný a hodí sa na každodenné použitie, ale aj pri grilovačkách, kempingoch, piknikoch a podobne. Výhodou hrnčeka je veko s ventilom, ktorý je umiestnený v strede, ktorý plní funkciu vypúšťania horúcej pary. Okrem toho obsahuje bezpečnostný odklopný kryt, ktorý sa nachádza nad otvorom určeným na pitie.Licencovaný produktVyrobený z nerezovej ocele a plastuBezpečný pre použitie s potravinamiNeobsahuje BPA ani ftalátyHrnček na viacero použitíVhodný pre studené aj teplé nápojeNevhodný do umývačky riaduNepoužívať v mikrovlnnej rúrePribližný objem: 500 mlRozmery: 17 x 9 x 8,5 cmPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Nerezový termohrnček Volkswagen , Delphin, swinger delphin skiper červený (8586018447645)

Duracell NB-6L akumulátor do kamery Náhrada za orig. akumulátor NB-6L 3.7 V 700 mAh

Duracell NB-6L akumulátor do kamery Náhrada za orig. akumulátor NB-6L 3.7 V 700 mAh
Detail

Tento kvalitný značkový akumulátor presvedčivej vysokej kvality je perfektným zdrojom energie pre Vašu kameru alebo digitálny fotoaparát. Dá sa použiť aj ako náhradný akumulátor, keďže je cenovo výhodný a Vy tak získate absolútnu istotu, že Vám neunikne žiadna fotografia kvôli prázdnemu akumulátoru. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Duracell NB-6L akumulátor do kamery Náhrada za orig. akumulátor NB-6L 3.7 V 700 mAh , Delphin, swinger delphin skiper modrý (8586018447638)

Tyčinky plávajúce krmivo červené 6l

Detail

Obsah Tyčinky plávajúce krmivo červené: Tyčinky plávajúce krmivo červené 6l Charakteristika Tyčinky plávajúce krmivo červené: Krmivo v prémiovej kvalite pre jazierkové ryby od Nobby tyčinky červené v balení 6000ml. Tieto červené jazierkové tyčinky sú plávajúce kompletné krmivo v prémiovej kvalite s farbivom. Je vhodné pre všetky sladkovodné ryby, najmä koi kapre, a je vyrobene z kvalitných bielkovín, kukurice a mnohých vitamínov. pre všetky sladkovodné ryby, najmä koi na báze kvalitných bielkovín, kukurice a mnohých vitamínov krmivo sa vznáša na vode s farbivom zabalené v plastovom vrecku (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Tyčinky plávajúce krmivo červené 6l , Delphin leadcore (r4670nad)

P4410770 CLIPSO+PRECISION 6L TEFAL

P4410770 CLIPSO+PRECISION 6L TEFAL
Detail

CHYTRÝ ČASOVAČ: Nerezový tlakový hrniec so samostatne aktivovaným odčítaním času pre ľahkú prípravu lahodných ačerstvých pokrmov.LIMITOVANÁ FAREBNÁ EDÍCIA: nová prémiová čiernohnedá verzia a vysoko odolná nerezová oceľ, úplne nadčasová elegancia.PRACKTICKÝ: 2 programy varenia pre tlakový hrniec s dokonalými výsledkami pri príprave všetkých druhov jedál pri správnej teplote.ĽAHKÉ UKLADANIE: sklopné bočné držadlá pre ľahké uloženie a maximálne pohodlie.ZÁRUKA: 10-ročná záruka na nerezovú nádobu.JEDNODUCHÉ POUŽITIE: otváranie a zatváranie len jednou rukou.OBJEM 6 L: vhodný na rodinné varenie pre 4 až 6 osôb.MOŽNO MYŤ V UMÝVAČKE (s výnimkou tesnenia, ovládacieho modulu a časovača): pre jednoduché čistenie.NÁHRADNÉ DIELY: dostupné a opraviteľné minimálne 10 rokov po nákupe. S nerezovým tlakovým hrncom TEFAL CLIPSO®+ PRECISION so sklopnými držadlami môžete variť veľké porcie pre 4 až 6 osôb. Mášikovný časovač a dva programy varenia. Je kompatibilný so všetkými druhmi platničiek, vrátane indukcie. P4410770 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako P4410770 CLIPSO+PRECISION 6L TEFAL , Delphin redcode (ryb5318nad)

heidrun Plastové umývadlo HEIDRUN 6l

heidrun Plastové umývadlo HEIDRUN 6l
Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako heidrun Plastové umývadlo HEIDRUN 6l , Delphin ronin (ryb5327nad)

Tlakový hrniec BERLINGER turbo 6l

Detail

(kitos.sk)

Podobné produkty ako Tlakový hrniec BERLINGER turbo 6l , Delphin carbonix (ryb5353nad)

Topeak Mid Loader 6L Green

Topeak Mid Loader 6L Green
Detail

Praktický spoločník na dlhšie výlety na bicykli. Dopĺňa sortiment expedičných tašiek LOADER zo série BIKEPACKING. Oproti ostatným taškám na hornú rámovú rúrku je TOP LOADER taška usadená do nevyužitého priestoru rámu s okamžitým prístupom k často potrebným veciam počas jazdy. Umožňuje prepravovať ťažšie potrebné veci (napr. náradie) a mať ich poruke aj počas jazdy Dva vodoodolné zipsy poskytujú lepší prístup z obidvoch strán Vylepšené suchozipsové popruhy: spodné / bočné popruhy sú pohyblivé pre lepšie nastavenie pozície voči rámu Materiál: polyetylén / nylón (vodoodpudivé a oteruvzdorné vlastnosti) Objem : 1 - 10 L Materiál : Nylon Výška (mm) : 60.0 Typ aktivity : Cyklistika Objem : 6 L Krajina pôvodu : Taiwan Materiál : Polyetylén Navrhnuté v : Nemecko Farba : Zelená Dĺžka (mm) : 545.0 Farba podľa výrobcu : Green Šírka (mm) : 135.0 Hmotnosť : 337 g Pohlavie : Unisex Hmotnosť (g) : 337.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Topeak Mid Loader 6L Green , Delphin orix (8586018473545)

Givi ST611B Tank Bag 6L

Detail

GIVI termoformovaný tankvakSystém uchytenia:TANKLOCK ( montuje sa v spojení s podkovou na nádrž BF_ _ )Materiály:Tepelne tvarovaný EVA povrch: 900DDD polyester a PUVlastnosti:Puzdro na smartfón max. s uhlopriečkou 6,9 palca.Príprava na systém GIVI Power Hub S110.Ergonomická rukoväť.Nastaviteľný ramenný popruh.Nepremokavý návlek.Reflexné prvky pre lepšiu viditeľnosť. Dĺžka (mm) : 290.0 Šírka : 201 - 300 mm Objem : 1 - 10 L Dĺžka : 290 mm Nosnosť : 2 kg Dĺžka : 201 - 300 mm Šírka : 240 mm Výška : 170 mm Objem : 6 L Rozšíriteľné : Nie Počet v balení (ks) : 1 Výška : 101 - 200 mm Krajina pôvodu : Taliansko (muziker.com)

Podobné produkty ako Givi ST611B Tank Bag 6L , Delphin elixir (ryb5357nad)

Batoh PRETTY UP Bently 6l

Detail

Kvalitní Batoh PRETTY UP Bently 6l z kategorie Dom a záhrada | Šport a outdoor | Kemping a outdoor | Turistické batohy. (esat.sk)

Podobné produkty ako Batoh PRETTY UP Bently 6l , Delphin ixtrek (ryb5371nad)

Podstielka Biokat's Micro Fresh 6L

Detail

Bezprašná hrudkujúca podstielka pre mačky z prírodného ílu, extra jemné granule s vôňou leta (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Podstielka Biokat's Micro Fresh 6L , Delphin inox (ryb5363nad)

Acidomid H holuby BigBox 6l

Acidomid H holuby BigBox 6l
Detail

Prípravok s preventívnymi účinkami proti množeniu baktérií, plesní a kokcídií. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Acidomid H holuby BigBox 6l , Delphin oxyd (ryb017454nad)

Hrniec tlakový BANQUET Adagio 6l

Hrniec tlakový BANQUET Adagio 6l
Detail

Kvalitní Hrniec tlakový BANQUET Adagio 6l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Tlakové hrnce. (esat.sk)

Podobné produkty ako Hrniec tlakový BANQUET Adagio 6l , Delphin hornet (ryb017458nad)

BELIS - Hrniec + pokrievka 24cm 6L

BELIS - Hrniec + pokrievka 24cm 6L
Detail

Na indukciu a všetky druhy sporákov, vhodné do umývačky riadu (homepoint.sk)

Podobné produkty ako BELIS - Hrniec + pokrievka 24cm 6L , Delphin ixpera (ryb5368nad)

LAMART 6l LT1172 ALUE červený

Detail

Hrniec priemer 28cm, vonkajší povrch: lakovaný, vnútorný povrch: nepriľnavý, rukoväť: silikónová, objem 6l, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, elektrickú, sklokeramickú, farba: červená, do maximálnej teploty 180 °C Kuchynský hrniec Lamart LT1172 Alue predstavuje klasický hliníkový hrniec s pokrievkou, ktorý by nemal chýbať v žiadnej kuchyni. Kastról je opatrený kvalitným nepriľnavým povrchom bez obsahu škodlivých látok, ktorý je nevyhnutný pre moderný spôsob varenia. Použitý materiál je zárukou rýchleho prenášania tepla, a teda rýchleho a rovnomerného varenia. Hliníkový kastról s priemerom 28 cm patrí do radu Alue a jeho vonkajší povrch je sýtočervenej elegantnej farby. Vybavený je pokrievkou so silikónovým lemom a zliatinovými rukoväťami so silikónovou ochranou, ktoré vám spríjemnia manipuláciu s hrncom počas varenia. Hrniec Lamart LT1172 Alue je vhodný na varenie na všetkých typoch varných dosiek vrátane indukcie a jeho údržbu... (alza.sk)

Podobné produkty ako LAMART 6l LT1172 ALUE červený , Delphin zandera (8586018013871)

Delphin háčiky hkd catfish ring-veľkosť 8/0 (2ks)

Delphin háčiky hkd catfish ring-veľkosť 8/0 (2ks)
Detail

Vyrobené sú len z materiálov vysokej kvality. Majú výbornú ostrosť a extrémnu stabilitu tvaru. Delphin HKD CATFISH je sériou hákov na tie najväčšie sumca! Je určený na lov s rybou, peletami, ale výborne sa hodí napríklad na lov s chumáčom dážďoviek (dážďoviek), či pijavíc. Tieto háčiky sú vysoko pevné a nerozevírají sa ani pri ultra vysokom zaťažení! Technické parametre: - s očkom - s protihrotom - osovo rovný - prierez: guľatý (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin háčiky hkd catfish ring-veľkosť 8/0 (2ks) , Delphin chilli (ryb017463nad)

Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 3 g 2/0

Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 3 g 2/0
Detail

Unikátny systém nastraženia nástrahy Vám uľahčí skrutka pripevnená k očku háčika, do ktorej len jednoducho navŕtate umelú nástrahu ktorú následne prepichnete háčikom. Špeciálny tvar háčika Vám umožní schovať hrot tak, aby ste nezachytili žiadnu prekážku alebo nečistotu vo vode, ale zároveň v kombinácii s mäkkou nástrahou umožní zaseknúť rybu bez akýchkoľvek problémov. Umiestnenie závažia na háčiku je dôkladne vymerané kvôli ideálnemu chodu vašej nástrahy. Pre zvolenie ideálnej zbrane v našej ponuke nájdete paletu kombinácií závaží a veľkosti háčikov. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 3 g 2/0 , Delphin exyl (ryb017451nad)

Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 3 g 3/0

Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 3 g 3/0
Detail

Unikátní systém nastražení nástrahy Vám usnadní šroub připevněný k očku háčku, do kterého jen jednoduše navrtáte umělou nástrahu kterou následně propíchnete háčkem. Speciální tvar háčku Vám umožní schovat hrot tak, abyste nezachytili žádnou překážku nebo nečistotu ve vodě, ale zároveň v kombinaci s měkkou nástrahou umožní zaseknout rybu bez jakýchkoli problémů. Umístění závaží na háčku je důkladně vyměřeno kvůli ideálnímu chodu vaší nástrahy. Pro zvolení ideální zbraně v naší nabídce naleznete paletu kombinací závaží a velikosti háčků. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 3 g 3/0 , Delphin polarizačné okuliare delphin sg twist zelené sklá (8586018471770)

Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 5 g 3/0

Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 5 g 3/0
Detail

Unikátní systém nastražení nástrahy Vám usnadní šroub připevněný k očku háčku, do kterého jen jednoduše navrtáte umělou nástrahu kterou následně propíchnete háčkem. Speciální tvar háčku Vám umožní schovat hrot tak, abyste nezachytili žádnou překážku nebo nečistotu ve vodě, ale zároveň v kombinaci s měkkou nástrahou umožní zaseknout rybu bez jakýchkoli problémů. Umístění závaží na háčku je důkladně vyměřeno kvůli ideálnímu chodu vaší nástrahy. Pro zvolení ideální zbraně v naší nabídce naleznete paletu kombinací závaží a velikosti háčků. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 5 g 3/0 , Delphin polarizačné okuliare delphin sg twist hnedé sklá (8586018471763)

Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 7 g 4/0

Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 7 g 4/0
Detail

Unikátní systém nastražení nástrahy Vám usnadní šroub připevněný k očku háčku, do kterého jen jednoduše navrtáte umělou nástrahu kterou následně propíchnete háčkem. Speciální tvar háčku Vám umožní schovat hrot tak, abyste nezachytili žádnou překážku nebo nečistotu ve vodě, ale zároveň v kombinaci s měkkou nástrahou umožní zaseknout rybu bez jakýchkoli problémů. Umístění závaží na háčku je důkladně vyměřeno kvůli ideálnímu chodu vaší nástrahy. Pro zvolení ideální zbraně v naší nabídce naleznete paletu kombinací závaží a velikosti háčků. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 7 g 4/0 , Delphin stolička xk (8586016328496)

Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 7 g 5/0

Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 7 g 5/0
Detail

Unikátní systém nastražení nástrahy Vám usnadní šroub připevněný k očku háčku, do kterého jen jednoduše navrtáte umělou nástrahu kterou následně propíchnete háčkem. Speciální tvar háčku Vám umožní schovat hrot tak, abyste nezachytili žádnou překážku nebo nečistotu ve vodě, ale zároveň v kombinaci s měkkou nástrahou umožní zaseknout rybu bez jakýchkoli problémů. Umístění závaží na háčku je důkladně vyměřeno kvůli ideálnímu chodu vaší nástrahy. Pro zvolení ideální zbraně v naší nabídce naleznete paletu kombinací závaží a velikosti háčků. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 7 g 5/0 , Delphin stolička xko (8586018449076)

Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 10 g 5/0

Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 10 g 5/0
Detail

Unikátní systém nastražení nástrahy Vám usnadní šroub připevněný k očku háčku, do kterého jen jednoduše navrtáte umělou nástrahu kterou následně propíchnete háčkem. Speciální tvar háčku Vám umožní schovat hrot tak, abyste nezachytili žádnou překážku nebo nečistotu ve vodě, ale zároveň v kombinaci s měkkou nástrahou umožní zaseknout rybu bez jakýchkoli problémů. Umístění závaží na háčku je důkladně vyměřeno kvůli ideálnímu chodu vaší nástrahy. Pro zvolení ideální zbraně v naší nabídce naleznete paletu kombinací závaží a velikosti háčků. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin háčik bomb heavyshank 5ks - 10 g 5/0 , Delphin čelovka polar_x (8586016328250)

Delphin háčik bomb! zanderpoint 10 ks - veľkosť 1/0

Delphin háčik bomb! zanderpoint 10 ks - veľkosť 1/0
Detail

Modrá farba háčika, spoločne so špecifickým tvarom, zaujmú oko každého prívrženca lovu dravcov, avšak pod vodnou hladinou sú omnoho nenápadnejšie ako klasické farebné varianty. Práve to môže byť kľúčovým faktorom pre oklamanie tak opatrnej ryby akou je zubáč. Veľký oblúčik spoločne s kratším ramienkom uľahčia nastraženie návnady. Kované telo háčika bez problémov prenikne aj do tej najtvrdšej tlamy. Ich ostrie si zachováva dlhodobú životnosť a vďaka vylepšenej technológii výroby s použitím kvalitnej uhlíkovej ocele je tu garantovaná aj ostrosť a pevnosť. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin háčik bomb! zanderpoint 10 ks - veľkosť 1/0 , Delphin krabička magbox (8586018458221)

Delphin háčik bomb! zanderpoint 10 ks - veľkosť 2/0

Delphin háčik bomb! zanderpoint 10 ks - veľkosť 2/0
Detail

Modrá farba háčika, spoločne so špecifickým tvarom, zaujmú oko každého prívrženca lovu dravcov, avšak pod vodnou hladinou sú omnoho nenápadnejšie ako klasické farebné varianty. Práve to môže byť kľúčovým faktorom pre oklamanie tak opatrnej ryby akou je zubáč. Veľký oblúčik spoločne s kratším ramienkom uľahčia nastraženie návnady. Kované telo háčika bez problémov prenikne aj do tej najtvrdšej tlamy. Ich ostrie si zachováva dlhodobú životnosť a vďaka vylepšenej technológii výroby s použitím kvalitnej uhlíkovej ocele je tu garantovaná aj ostrosť a pevnosť. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin háčik bomb! zanderpoint 10 ks - veľkosť 2/0

Delphin háčik bomb! offspin 5 ks - veľkosť 5/0

Delphin háčik bomb! offspin 5 ks - veľkosť 5/0
Detail

Mimoriadne ostrý hrot poľahky prenikne do tvrdej tlamy, pričom tvar háčika ho umožňuje bez problémov schovať v nástrahe. Pri správnom nastražení ho tak budete môcť využiť aj pri vedení nástrah vo veľmi zarastených vodách. Háčiky sú vyrobené z extra pevného drôtu, vďaka čomu odolajú aj ťažkým podmienkam pod vodnou hladinou. Tvar háčika je predurčený pre použitie primárne s nástrahami typu červ, jerk, či rôznymi nástrahami Drop Shot charakteru. Vďaka vylepšenej technológii výroby s použitím kvalitnej uhlíkovej ocele je garantovaná ostrosť, pevnosť a vysoká životnosť. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin háčik bomb! offspin 5 ks - veľkosť 5/0

Delphin jednoháčik bomb cheburashka 5 ks-veľkosť - 2/0

Delphin jednoháčik bomb cheburashka 5 ks-veľkosť - 2/0
Detail

Háčiky sú veľmi vysokej kvality, s mimoriadne ostrým hrotom. Drôt háčika je veľmi pevný a tieto háčiky sa rýchlo stanú neodmysliteľnou súčasťou vášho prívlačového vybavenia. V ponuke celé spektrum veľkostí pre použitie v rozličných podmienkach. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin jednoháčik bomb cheburashka 5 ks-veľkosť - 2/0

Delphin jednoháčik bomb cheburashka 5 ks-veľkosť - 1/0

Delphin jednoháčik bomb cheburashka 5 ks-veľkosť - 1/0
Detail

Háčiky sú veľmi vysokej kvality, s mimoriadne ostrým hrotom. Drôt háčika je veľmi pevný a tieto háčiky sa rýchlo stanú neodmysliteľnou súčasťou vášho prívlačového vybavenia. V ponuke celé spektrum veľkostí pre použitie v rozličných podmienkach. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin jednoháčik bomb cheburashka 5 ks-veľkosť - 1/0

Delphin jednoháčik bomb cheburashka 5 ks-veľkosť - 3/0

Delphin jednoháčik bomb cheburashka 5 ks-veľkosť - 3/0
Detail

Háčiky sú veľmi vysokej kvality, s mimoriadne ostrým hrotom. Drôt háčika je veľmi pevný a tieto háčiky sa rýchlo stanú neodmysliteľnou súčasťou vášho prívlačového vybavenia. V ponuke celé spektrum veľkostí pre použitie v rozličných podmienkach. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin jednoháčik bomb cheburashka 5 ks-veľkosť - 3/0

Delphin jednoháčik bomb cheburashka 5 ks-veľkosť - 5/0

Delphin jednoháčik bomb cheburashka 5 ks-veľkosť - 5/0
Detail

Háčiky sú veľmi vysokej kvality, s mimoriadne ostrým hrotom. Drôt háčika je veľmi pevný a tieto háčiky sa rýchlo stanú neodmysliteľnou súčasťou vášho prívlačového vybavenia. V ponuke celé spektrum veľkostí pre použitie v rozličných podmienkach. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin jednoháčik bomb cheburashka 5 ks-veľkosť - 5/0

Delphin háčik bomb d-shot 10ks - veľkosť 1/0

Delphin háčik bomb d-shot 10ks - veľkosť 1/0
Detail

Háčiky majú charakteristický tvar a sú veľmi pevné. V prípade kapitálního úlovku máte istotu, že bude pevne držať v papuli, kým ho nezdoláte (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin háčik bomb d-shot 10ks - veľkosť 1/0

Termohrnček ORION ŽIRAFA 0.4L

Termohrnček ORION ŽIRAFA 0.4L
Detail

Farebná termoska s dekorom žirafy v tvare plechovky je veľmi zaujímavá a nápaditá svojím tvarom. Udrží až 12 hodín teplú a 8 hodín studenú vodu. Čím viac je naplnená, tým lepšie plní svoju funkciu. Maximum plnenia je však 90 %. Pred plnením nalejte do termoplechovky horúcu vodu pre teplé nápoje a studenú vodu pre studené nápoje. Nádoba tak prijme teplo alebo sa naopak ochladí. Po cca 5tich minútach túto vodu vylejte a naplňte termoplechovku nápojom. Výklopný plastový náustok vo viečku termosky. Viečko na závit so silikónovým tesnením. (4home.sk)

Podobné produkty ako Termohrnček ORION ŽIRAFA 0.4L

Termohrnček s LED displejom

Termohrnček s LED displejom
Detail

Elegantný hrnček s LED displejom, ktorý zobrazuje teplotu nápoja vo vnútri! Vďaka displeju môžete regulovať teplotu nápoja. Príliš horúci čaj vás už neprekvapí! Informácie o teplote nájdete na veku. Displej je dotykový. Nainštalovaný teplomer je veľmi citlivý a rýchlo reaguje. Pre studené nápoje je označenie stupňov Celzia zelené a pri teplotách nad 60 stupňov sa označenie zmení na červené. Hrnček sa dodáva s pohodlným kovovým oddeľovačom, vďaka ktorému ... (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Termohrnček s LED displejom

Termohrnček NILS Camp NCB44

Detail

Termohrnček NILS Camp NCB44 Termohrnček NILS Camp NCB44 sa vyznačuje jednoduchou konštrukciou a originálnym dizajnom! Termohrnček je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele s dvojitou stenou, ktorá zaručuje uchovanie horúcich nápojov po dobu 12 hodín a studených po dobu 24 hodín, takže bez ohľadu na to, či si pripravíte rannú kávu na pitie cestou do práce, alebo si do hrnčeka nalejete obľúbenú limonádu a vezmete si ho so sebou na niekoľkohodinovú prechádzku do prírody, termohrnček udrží váš nápoj v správnej teplote. NCB44 má veľmi pohodlný systém otvárania. Stačí stlačiť uzáver zo spodnej strany a je hotovo. Silikónové tvarovanie vo veku zabraňuje vyliatiu, keď je pohár zatvorený. Ďalšou veľkou výhodou je, že dno hrnčeka má protišmykovú gumu, ktorá zvyšuje bezpečnosť pred rozliatím horúcej kávy alebo čaju, keď je hrnček otvorený!Parametre Materiál: oceľ, guma, plast, silikón Rozmery: výška: 20 cm priemer uzáveru: 8,5 cm priemer dna: 7 cm Objem: 500 ml Doba udržania nápoja v teple: 12 hodín Čas skladovania nápojov v chlade: 24 hodín Hmotnosť: 303 g Outdoor vybavenie » termohrnčeky » Termohrnček NILS Camp NCB44 (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Termohrnček NILS Camp NCB44

Nerezový termohrnček ESBIT MG375S

Nerezový termohrnček ESBIT MG375S
Detail

Nerezový termohrnček ESBIT MG375S Káva má čierny prášok kabát povrchovú úpravu, ktorá vyzerá nielen pekné a moderné, ale to je non-sklzu. Hrnček ponúka bezpečné uchopenie aj s rukavicami na. Je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele, má dvojitej steny udržiavať konštantnú teplotu nápoja vo fľaši (udržiava nápoje teplé alebo studené naopak). Ergonomické slot na pitie otvára ľahko stlačením tlačidla v strede SPP. nehrdzavejúca oceľ Dvojstenná čierna práškovou farbou dokončiť Ergonomické Pítko/náustok Jednoduché otvorenie drink v stredu na CAP tlačidlo non-sklzu spodnej padne väčšina štandardných držiakov v autách Pohár materiál: nerez Rozmery (h x pr): cca 21,5 cm x 8 cm Kapacita: cca 375 ml Hmotnosť: cca 265 g Variče » Hrnčeky a taniere » Nerezový termohrnček ESBIT MG375S (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Nerezový termohrnček ESBIT MG375S

Termohrnček ORION Zip 0,7l

Termohrnček ORION Zip 0,7l
Detail

Kvalitní Termohrnček ORION Zip 0,7l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Termosky, termohrnčeky | Termohrnčeky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Termohrnček ORION Zip 0,7l

Termohrnček ORION Motýľ 0,7l

Termohrnček ORION Motýľ 0,7l
Detail

Kvalitní Termohrnček ORION Motýľ 0,7l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Termosky, termohrnčeky | Termohrnčeky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Termohrnček ORION Motýľ 0,7l

Termohrnček ORION Teenager 0,7l

Termohrnček ORION Teenager 0,7l
Detail

Kvalitní Termohrnček ORION Teenager 0,7l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Termosky, termohrnčeky | Termohrnčeky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Termohrnček ORION Teenager 0,7l

Termohrnček ORION F1 0,5l

Termohrnček ORION F1 0,5l
Detail

Kvalitní Termohrnček ORION F1 0,5l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Termosky, termohrnčeky | Termohrnčeky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Termohrnček ORION F1 0,5l

Termohrnček ORION Žirafa 0,4l

Termohrnček ORION Žirafa 0,4l
Detail

Kvalitní Termohrnček ORION Žirafa 0,4l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Termosky, termohrnčeky | Termohrnčeky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Termohrnček ORION Žirafa 0,4l

Termohrnček ORION Dinosaury 0,5l

Detail

Kvalitní Termohrnček ORION Dinosaury 0,5l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Termosky, termohrnčeky | Termohrnčeky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Termohrnček ORION Dinosaury 0,5l

Termohrnček BANQUET Akcent 0,42ml

Detail

Kvalitní Termohrnček BANQUET Akcent 0,42ml z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Termosky, termohrnčeky | Termohrnčeky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Termohrnček BANQUET Akcent 0,42ml

Termohrnček ORION Svet 0,5l

Termohrnček ORION Svet 0,5l
Detail

Kvalitní Termohrnček ORION Svet 0,5l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Termosky, termohrnčeky | Termohrnčeky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Termohrnček ORION Svet 0,5l

Termohrnček ORION 0,33l Green

Detail

Kvalitní Termohrnček ORION 0,33l Green z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Termosky, termohrnčeky | Termohrnčeky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Termohrnček ORION 0,33l Green
SMEG 50s Retro Style 0,6l krémový (MFF11CREU), SMEG 50s Retro Style 0,6l čierny (MFF11BLEU), SMEG 50s Retro Style 0,6l biely (MFF11WHEU), SMEG 50s Retro Style 0,6l pastelovo zelený (MFF11PKEU), SodaStream MOB 0,6 l čierna (Společenská lahev 0,6l Black), KANVICA NA ČAJ RUŽA, SKLO, KERAM. VIEČKO A SITKO 0,6L (350720), Delphin, Swinger Delphin Skiper Žltý (8586018447669), Delphin, Swinger Delphin Skiper Zelený (8586018447652), Delphin, Swinger Delphin Skiper Červený (8586018447645), Delphin, Swinger Delphin Skiper Modrý (8586018447638), Delphin Leadcore (R4670nad), Delphin Redcode (RYB5318nad), Delphin Ronin (RYB5327nad), Delphin Carbonix (RYB5353nad), Delphin Orix (8586018473545), Delphin Elixir (RYB5357nad), Delphin Ixtrek (RYB5371nad), Delphin Inox (RYB5363nad), Delphin Oxyd (RYB017454nad), Delphin Hornet (RYB017458nad), Delphin Ixpera (RYB5368nad), Delphin Zandera (8586018013871), Delphin Chilli (RYB017463nad), Delphin Exyl (RYB017451nad), Delphin Polarizačné okuliare Delphin SG Twist Zelené sklá (8586018471770), Delphin Polarizačné okuliare Delphin SG Twist Hnedé sklá (8586018471763), Delphin Stolička XK (8586016328496), Delphin Stolička XKO (8586018449076), Delphin Čelovka Polar_X (8586016328250), Delphin Krabička Magbox (8586018458221)