Delphin termohrncek isolacup green 600ml, 101004011

Produkt Delphin termohrncek isolacup green 600ml, 101004011 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Delphin termohrncek isolacup green 600ml, 101004011 upraviť a produkt hľadať znova.

DELPHIN TERMOHRNCEK ISOLACUP GREEN 600ML, 101004011

DELPHIN TERMOHRNCEK ISOLACUP GREEN 600ML, 101004011
Detail

TERMOHRNČEK . Termohrnček, ktorý sa stane vašim verným spoločníkom počas práce i vo voľnom čase. Teplé nápoje udrží teplými, tie chladné počas leta zas dostatočne osviežujúce. Vďaka objemu 600ml a praktickému teplovzdornému (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN TERMOHRNCEK ISOLACUP GREEN 600ML, 101004011

Delphin termohrnček isolacup green

Delphin termohrnček isolacup green
Detail

Vďaka objemu 600ml a praktickému teplovzdornému plastovému uzáveru s tesnením, umožňuje nielen vychutnanie, ale aj prenášanie vášho obľúbeného nápoja nech už sa vyberiete kamkoľvek. Navyše sa nemusíte báť rozliatia ani počas jazdy v aute. Uzáver tiež zabraňuje úniku tepla a vaša káva či čaj si tak udržia požadovanú teplotu oveľa dlhšiu dobu. Z pohára je možné piť tromi cestami: pootvorením malého otvoru na okraji, slamkou do priemeru 10mm cez stredový otvor, či klasicky ako z pohára po odstránení uzáveru. Dvojplášťová kovová konštrukcia zaručuje ideálnu tepelnú izoláciu ale aj skvelú mechanickú odolnosť produktu. Vďaka príjemný povrch sa IsolaCUP navyše výborne drží v ruke. Originalitu termohrnček podčiarkuje matná zelená farba, ktorú excelentne ladí s produktmi z radu C2G. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin termohrnček isolacup green , Wd-40 flexible 600ml (wd-58448)

Delphin termohrnček isolacup

Delphin termohrnček isolacup
Detail

Teplé nápoje udrží teplými, tie chladné počas leta zas dostatočne osviežujúce. Vďaka objemu 600ml a praktickému teplovzdornému plastovému uzáveru s tesnením, umožňuje nielen vychutnanie, ale aj prenášanie vášho obľúbeného nápoja nech už sa vyberiete kdekoľvek. Navyše sa nemusíte báť rozliatia ani počas jazdy v aute. Uzáver taktiež zabraňuje úniku tepla a vaša káva či čaj si tak udržia požadovanú teplotu omnoho dlhšiu dobu. Z pohára je možné piť troma cestami: pootvorením malého otvoru na okraji, slamkou do priemeru 10mm cez stredový otvor, či klasicky ako z pohára po odstránení uzáveru. Dvojplášťová kovová konštrukcia zaručuje ideálnu tepelnú izoláciu ale aj skvelú mechanickú odolnosť produktu. Vďaka prijemnému povrchu sa IsolaCUP navyše výborne drží v ruke. Originalitu termohrnčeka podčiarkuje matná hnedá farba, ktorou excelentne ladí s produktami z rady CARPATH. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin termohrnček isolacup , Delphin, swinger delphin skiper žltý (8586018447669)

DELPHIN TERMOHRNCEK ISOLACUP 0,6L, 101002096

DELPHIN TERMOHRNCEK ISOLACUP 0,6L, 101002096
Detail

TERMOHRNČEK . Termohrnček, ktorý sa stane vašim verným spoločníkom počas práce i vo voľnom čase. Teplé nápoje udrží teplými, tie chladné počas leta zas dostatočne osviežujúce. Vďaka objemu 600ml a praktickému teplovzdornému (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN TERMOHRNCEK ISOLACUP 0,6L, 101002096 , Delphin, swinger delphin skiper zelený (8586018447652)

Fľaša na smoothie G21 600ml green

Fľaša na smoothie G21 600ml green
Detail

Kvalitní Fľaša na smoothie G21 600ml green z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Zásobníky a fľaše na vodu a smoothie | Fľaše na smoothie. (esat.sk)

Podobné produkty ako Fľaša na smoothie G21 600ml green , Delphin, swinger delphin skiper červený (8586018447645)

Termohrnček ORION 0,33l Green

Termohrnček ORION 0,33l Green
Detail

Kvalitní Termohrnček ORION 0,33l Green z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Termosky, termohrnčeky | Termohrnčeky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Termohrnček ORION 0,33l Green , Delphin, swinger delphin skiper modrý (8586018447638)

MEPAL Termohrnček nerezový Ellipse 375ml Nordic Green

MEPAL Termohrnček nerezový Ellipse 375ml Nordic Green
Detail

Štýlový nerezový termo hrnček udrží váš nápoj v zime teplejší a v lete chladnejší. Praktický hrnček na cesty, do práce, na piknik. Viečko dokonale tesní. Nie je vhodný na sýtené nápoje. Termo hrnček je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele s dvojitou stenou. Vonkajšia strana hrnčeka zostáva chladná a suchá na pohodlné a bezpečné pitie, aj keď je obsah horúci. Vlastnosti: termo hrnček na studené a horúce nápoje udrží nápoj teplý až 4 hodiny a studený až 8 hodín vysokokvalitná nerezová oceľ s dvojitou stenou 100 % nepriepustný opakovane použiteľný šetrí prírodu Náš tip: Hrnček ocenia všetci milovníci kávy. Aróma kávy v hrnčeku sa po uzavretí uvoľní a môžete si ju naplno vychutnať pri každom dúšku. Odporúčané použitie: Hrnček odporúčame umývať ručne s jemným umývacím prostriedkom. Plastové časti hrnčeka je možné umývať aj v umývačke riadu. Nie je vhodný na použitie v mikrovlnnej rúre ani v mrazničke. Zloženie: Polypropylén (PP), nerezová oceľ, bez BPA. Rozmery Výška: 178 mm Priemer: 84 mm Hmotnosť: 300 g Vyrobené v Holandsku. Holandská spoločnosť Mepal vyrába štýlový a funkčný riad, kuchynské úložné výrobky, fľaše, termosky a dózy na potraviny vrátane špeciálneho radu pre deti. Výrobky Mepal sú praktické a majú široké využitie v domácnosti, na piknik, v záhrade, na cestách a v práci. Spoločnosť Mepal má dlhoročnú tradíciu vo vývoji a výrobe výrobkov. Krátko po svojom založení v polovici 50. rokov 20. storočia začala spoločnosť Mepal navrhovať svoje vlastné výrobky a pokračuje v tom dodnes. V priebehu rokov si spoločnosť Mepal vyvinula vlastný osobitý štýl, t. j. všetko musí byť funkčné, praktické a krásne. Výrobky Mepal navrhujú dizajnéri tak, aby uľahčovali každodenný život. Neustále vyvíjajú nové výrobky a menia dizajn a farby tak, aby zodpovedali aktuálnym trendom. Výrobky Mepal sú vysokokvalitné, nadčasové vo farebnej palete pre každodennú radosť. Výrobky Mepal sú vyrobené zo zdravotne nezávadného plastu bez obsahu BPA, ktorý zabraňuje uvoľňovaniu chuťovo nepríjemných látok do potravín. Je odolný voči agresívnym látkam a chráni pred zápachom, plesňou. Väčšina výrobkov Mepal sa vyrába v Holandsku, konkrétne v Locheme v Gelderlande. Všetky materiály spĺňajú vysoké normy, sú zdravotne nezávadné a výroba a partneri majú certifikát ISO. Hoci sú výrobky Mepal mimoriadne odolné, ponúka širokú škálu náhradných dielov, ktoré predlžujú životnosť výrobku a šetria životné prostredie pred zbytočným odpadom. Často podporujú chránené dielne a spolupracujú s nimi, pretože aj takýmto spôsobom chcú prispieť k lepšiemu svetu. (feedo.sk)

Podobné produkty ako MEPAL Termohrnček nerezový Ellipse 375ml Nordic Green , Hifuture flybuds green (flybuds - green )

MEPAL Termohrnček nerezový Ellipse 375ml Nordic Green

Detail

Štýlový nerezový termo hrnček udrží váš nápoj v zime teplejší a v lete chladnejší. Praktický hrnček na cesty, do práce, na piknik. Viečko dokonale tesní. Nie je vhodný na sýtené nápoje. Termo hrnček je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele s dvojitou stenou. Vonkajšia strana hrnčeka zostáva chladná a suchá na pohodlné a bezpečné pitie, aj keď je obsah horúci. Vlastnosti: - termo hrnček na studené a horúce nápoje - udrží nápoj teplý až 4 hodiny a studený až 8 hodín - vysokokvalitná nerezová oceľ s dvojitou stenou - 100 % nepriepustný - opakovane použiteľný šetrí prírodu Náš tip: Hrnček ocenia všetci milovníci kávy. Aróma kávy v hrnčeku sa po uzavretí uvoľní a môžete si ju naplno vychutnať pri každom dúšku. Odporúčané použitie: Hrnček odporúčame umývať ručne s jemným umývacím prostriedkom. Plastové časti hrnčeka je možné umývať aj v umývačke riadu. Nie je vhodný na použitie v mikrovlnnej rúre ani v mrazničke. Zloženie: Polypropylén (PP), nerezová oceľ, bez BPA. Rozmery Výška: 178 mm Priemer: 84 mm Hmotnosť: 300 g Vyrobené v Holandsku. Holandská spoločnosť Mepal vyrába štýlový a funkčný riad, kuchynské úložné výrobky, fľaše, termosky a dózy na potraviny vrátane špeciálneho radu pre deti. Výrobky Mepal sú praktické a majú široké využitie v domácnosti, na piknik, v záhrade, na cestách a v práci. Spoločnosť Mepal má dlhoročnú tradíciu vo vývoji a výrobe výrobkov. Krátko po svojom založení v polovici 50. rokov 20. storočia začala spoločnosť Mepal navrhovať svoje vlastné výrobky a pokračuje v tom dodnes. V priebehu rokov si spoločnosť Mepal vyvinula vlastný osobitý štýl, t. j. všetko musí byť funkčné, praktické a krásne. Výrobky Mepal navrhujú dizajnéri tak, aby uľahčovali každodenný život. Neustále vyvíjajú nové výrobky a menia dizajn a farby tak, aby zodpovedali aktuálnym trendom. Výrobky Mepal sú vysokokvalitné, nadčasové vo farebnej palete pre každodennú radosť. Výrobky Mepal sú vyrobené zo zdravotne nezávadného plastu bez obsahu BPA, ktorý zabraňuje uvoľňovaniu chuťovo nepríjemných látok do potravín. Je odolný voči agresívnym látkam a chráni pred zápachom, plesňou. Väčšina výrobkov Mepal sa vyrába v Holandsku, konkrétne v Locheme v Gelderlande. Všetky materiály spĺňajú vysoké normy, sú zdravotne nezávadné a výroba a partneri majú certifikát ISO. Hoci sú výrobky Mepal mimoriadne odolné, ponúka širokú škálu náhradných dielov, ktoré predlžujú životnosť výrobku a šetria životné prostredie pred zbytočným odpadom. Často podporujú chránené dielne a spolupracujú s nimi, pretože aj takýmto spôsobom chcú prispieť k lepšiemu svetu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako MEPAL Termohrnček nerezový Ellipse 375ml Nordic Green , Nip green line miska 2 ks green/light green (4000821415683)

MEPAL Termohrnček nerezový Ellipse 375ml Nordic Green

MEPAL Termohrnček nerezový Ellipse 375ml Nordic Green
Detail

Štýlový nerezový termo hrnček udrží váš nápoj v zime teplejší a v lete chladnejší. Praktický hrnček na cesty, do práce, na piknik. Viečko dokonale tesní. Nie je vhodný na sýtené nápoje. Termo hrnček je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele s dvojitou stenou. Vonkajšia strana hrnčeka zostáva chladná a suchá na pohodlné a bezpečné pitie, aj keď je obsah horúci. Vlastnosti: - termo hrnček na studené a horúce nápoje - udrží nápoj teplý až 4 hodiny a studený až 8 hodín - vysokokvalitná nerezová oceľ s dvojitou stenou - 100 % nepriepustný - opakovane použiteľný šetrí prírodu Náš tip: Hrnček ocenia všetci milovníci kávy. Aróma kávy v hrnčeku sa po uzavretí uvoľní a môžete si ju naplno vychutnať pri každom dúšku. Odporúčané použitie: Hrnček odporúčame umývať ručne s jemným umývacím prostriedkom. Plastové časti hrnčeka je možné umývať aj v umývačke riadu. Nie je vhodný na použitie v mikrovlnnej rúre ani v mrazničke. Zloženie: Polypropylén (PP), nerezová oceľ, bez BPA. Rozmery Výška: 178 mm Priemer: 84 mm Hmotnosť: 300 g Vyrobené v Holandsku. Holandská spoločnosť Mepal vyrába štýlový a funkčný riad, kuchynské úložné výrobky, fľaše, termosky a dózy na potraviny vrátane špeciálneho radu pre deti. Výrobky Mepal sú praktické a majú široké využitie v domácnosti, na piknik, v záhrade, na cestách a v práci. Spoločnosť Mepal má dlhoročnú tradíciu vo vývoji a výrobe výrobkov. Krátko po svojom založení v polovici 50. rokov 20. storočia začala spoločnosť Mepal navrhovať svoje vlastné výrobky a pokračuje v tom dodnes. V priebehu rokov si spoločnosť Mepal vyvinula vlastný osobitý štýl, t. j. všetko musí byť funkčné, praktické a krásne. Výrobky Mepal navrhujú dizajnéri tak, aby uľahčovali každodenný život. Neustále vyvíjajú nové výrobky a menia dizajn a farby tak, aby zodpovedali aktuálnym trendom. Výrobky Mepal sú vysokokvalitné, nadčasové vo farebnej palete pre každodennú radosť. Výrobky Mepal sú vyrobené zo zdravotne nezávadného plastu bez obsahu BPA, ktorý zabraňuje uvoľňovaniu chuťovo nepríjemných látok do potravín. Je odolný voči agresívnym látkam a chráni pred zápachom, plesňou. Väčšina výrobkov Mepal sa vyrába v Holandsku, konkrétne v Locheme v Gelderlande. Všetky materiály spĺňajú vysoké normy, sú zdravotne nezávadné a výroba a partneri majú certifikát ISO. Hoci sú výrobky Mepal mimoriadne odolné, ponúka širokú škálu náhradných dielov, ktoré predlžujú životnosť výrobku a šetria životné prostredie pred zbytočným odpadom. Často podporujú chránené dielne a spolupracujú s nimi, pretože aj takýmto spôsobom chcú prispieť k lepšiemu svetu. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako MEPAL Termohrnček nerezový Ellipse 375ml Nordic Green , Nip green line kalíšok green/light green 2 ks (4000821415621)

Mepal Ellipse termohrnček farba Nordic Green 375 ml

Mepal Ellipse termohrnček farba Nordic Green 375 ml
Detail

Mepal Ellipse, 375 ml, Riad a krabičky na potraviny unisex, Majte občerstvenie pre seba aj svoje dieťa stále poruke. Produkt Mepal Ellipse sa skvele hodí nielen na cesty. Vyniká praktickosťou a rýchlo sa stane nevyhnutným pomocníkom každého rodiča. Vlastnosti: na teplé aj studené pokrmy tesniace viečko zabraňuje vytečeniu na cesty produkt vhodný do umývačky riadu Zloženie: nehrdzavejúca oceľ (notino.sk)

Podobné produkty ako Mepal Ellipse termohrnček farba Nordic Green 375 ml , Nip green line tanierik 2 ks green/light green (4000821416390)

Waterdrop Tumbler Edition termohrnček farba Green Oasis 400 ml

Waterdrop Tumbler Edition termohrnček farba Green Oasis 400 ml
Detail

Waterdrop Tumbler Edition, 400 ml, Riad a krabičky na potraviny unisex, Vlastnosti: na studené aj teplé nápoje jednoduchý elegantný dizajn dokonale tesniaci vrchnáčik bráni vyliatiu obsahu ľahká údržba a čistenie hodí sa na cesty Zloženie: nehrdzavejúca oceľ Použitie: Pred prvým použitím umyte. (notino.sk)

Podobné produkty ako Waterdrop Tumbler Edition termohrnček farba Green Oasis 400 ml , Yedoo tootoo emoji green (13306-green)

Tommee Tippee Superstar Sport 12m+ termohrnček pre deti Green 266 ml

Tommee Tippee Superstar Sport 12m+ termohrnček pre deti Green 266 ml
Detail

Tommee Tippee Superstar Sport 12m+, 266 ml, Detské fľašky a hrnčeky pre deti, Chcete, aby si vaše dieťa vybudovalo správne návyky na dodržovanie pitného režimu? Uľahčí vám to detský hrnček Tommee Tippee Superstar Sport 12m+, ktorého veľkosť je ideálna do detskej ruky. Hravý dizajn navyše bude dieťa baviť Vlastnosti: na cesty nevylieva sa skrutkovací vrchnáčik ľahko sa čistí ľahko sa kompletizuje dá sa umývať v umývačke riadu (notino.sk)

Podobné produkty ako Tommee Tippee Superstar Sport 12m+ termohrnček pre deti Green 266 ml , Delphin leadcore (r4670nad)

Delphin kávovar cotogo green

Delphin kávovar cotogo green
Detail

CoToGo je praktický moka kávovar, pomocou ktorého bude príprava silnej a lahodnej kávy otázkou krátkej chvíle či už ste doma, na rybách alebo turistike. Potrebujete na to len vodu, mletú kávu a zdroj tepla (ideálne plynový horák). CoToGo sa skladá z troch, nad sebou umiestnených častí. Spodná nádobka slúži na naplnenie vodou. V prostrednej časti sa nachádza sitko, do ktorého sa vloží namletá káva a do vrchnej nádobky sa po zovretí vody dostáva hotová káva, pripravená na konzumáciu. Vďaka celokovovej konštrukcii je kávovar veľmi odolný, napriek tomu ľahký a dokonale skladný. Telo kávovaru výborne vedie teplo, čo zaisťuje rýchly a rovnomerný ohrev vody. Manipuláciu uľahčuje komfortná plastová rukoväť, odolávajúca vysokým teplotám, pomocou ktorej nebude servírovanie kávy žiadnym problémom. Pokiaľ si teda v prírode radi vychutnávate dobrú kávu, tak práve CoToGo je produkt, ktorý by sa rozhodne mal stať súčasťou vašej výbavy. Originalitu kávovaru podčiarkuje zelená farba, ktorá dokonale ladí s výrobkami z radu C2G. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin kávovar cotogo green , Delphin redcode (ryb5318nad)

Delphin termoska isolaflask green

Delphin termoska isolaflask green
Detail

Dvojplášťová kovová konštrukcia dokonale chráni teplotu tekutiny vo vnútri, zároveň znesie aj hrubšie zaobchádzanie a vyniká tak svojou výnimočnou odolnosťou. Samotný viečko slúži zároveň ako pohár, nezabudnete ho teda nikdy doma! Pod uzáverom sa nachádza zátka s takzvaným kľučkou mechanizmom, ktorý umožňuje rýchle nalievanie, ale zároveň dokonale zabráni rozliatiu v dobe nepoužívania. Delphin IsolaFLASK s objemom 750ml v zelenom dizajne Vám dokonale zapadne do kolekcie C2G a už nikdy nezostanete na suchu aj v tých najchladnejších dňoch. (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin termoska isolaflask green , Delphin ronin (ryb5327nad)

Delphin Chestwaders River Green 41

Delphin Chestwaders River Green 41
Detail

Rada RIVER od značky Delphin sa vyznačuje výbornými vlastnosťami, prijateľnou cenou a vysoko kvalitným vyhotovením. Na spájanie jednotlivých dielov z textílie nylon 190D bola použitá najmodernejšia derivácia technológie SONIC SEAM, čo by sa voľne dalo preložiť ako sonické švy. Aj keď šev v tomto prípade nie je úplne exaktným pojmom, nakoľko pri použití tejto technológie neuvidíte na povrchu klasické šitie pomocou nití. Táto technológa totiž spájané vrstvy látky dokonale prepojí a voľným okom vidíte len tenučkú čiaru spoja, ktorá je ale aj po dlhodobom používaní vysoko odolná akémukoľvek poškodeniu, či prepúšťaniu vody. Vďaka tomu sú tieto 100% vodeodolné švy veľmi populárne a používané hlavne u profi modelov.Nylon 190D plynule vodotesne prechádza do gumených čižiem s odolnou podrážkou stabilnou aj v náročnejších podmienkach. Samozrejmosťou je výčnelok v oblasti päty pre ľahšie vyzúvanie, či zavesenie čižiem po použití. Tieto prsačky sa upínajú pomocou pohodlných popruhov cez ramená s odolnými spojkami. Určite oceníte aj zipsovateľné vrecko z vnútornej strany, ktoré je svojimi rozmermi (15x18cm) vhodné napríklad k odloženiu telefónu, či kľúčov. Rada RIVER je povrchovo vysoko odolná voči oderu! Približná hmotnosť len 2,5kg. Súčasťou balenia je ZDARMA praktická sada určená k zalepeniu prípadného mechanického poškodenia. Obsahuje lepidlo a 2ks kruhov z textílie nylon 190D priemeru 5cm. Farba : Zelená Hmotnosť netto (kg) : 2.5 Veľkosť : 41 Farba podľa výrobcu : Green Krajina pôvodu : Čína Nepremokavé : Áno Veková skupina : Dospelý Séria : River Navrhnuté v : Slovensko Špecifikácia materiálu : 190D Nylon (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Chestwaders River Green 41 , Delphin carbonix (ryb5353nad)

Delphin Chestwaders River Green 42

Delphin Chestwaders River Green 42
Detail

Rada RIVER od značky Delphin sa vyznačuje výbornými vlastnosťami, prijateľnou cenou a vysoko kvalitným vyhotovením. Na spájanie jednotlivých dielov z textílie nylon 190D bola použitá najmodernejšia derivácia technológie SONIC SEAM, čo by sa voľne dalo preložiť ako sonické švy. Aj keď šev v tomto prípade nie je úplne exaktným pojmom, nakoľko pri použití tejto technológie neuvidíte na povrchu klasické šitie pomocou nití. Táto technológa totiž spájané vrstvy látky dokonale prepojí a voľným okom vidíte len tenučkú čiaru spoja, ktorá je ale aj po dlhodobom používaní vysoko odolná akémukoľvek poškodeniu, či prepúšťaniu vody. Vďaka tomu sú tieto 100% vodeodolné švy veľmi populárne a používané hlavne u profi modelov.Nylon 190D plynule vodotesne prechádza do gumených čižiem s odolnou podrážkou stabilnou aj v náročnejších podmienkach. Samozrejmosťou je výčnelok v oblasti päty pre ľahšie vyzúvanie, či zavesenie čižiem po použití. Tieto prsačky sa upínajú pomocou pohodlných popruhov cez ramená s odolnými spojkami. Určite oceníte aj zipsovateľné vrecko z vnútornej strany, ktoré je svojimi rozmermi (15x18cm) vhodné napríklad k odloženiu telefónu, či kľúčov. Rada RIVER je povrchovo vysoko odolná voči oderu! Približná hmotnosť len 2,5kg. Súčasťou balenia je ZDARMA praktická sada určená k zalepeniu prípadného mechanického poškodenia. Obsahuje lepidlo a 2ks kruhov z textílie nylon 190D priemeru 5cm. Farba : Zelená Veľkosť : 42 Séria : River Hmotnosť netto (kg) : 2.5 Veková skupina : Dospelý Nepremokavé : Áno Farba podľa výrobcu : Green Krajina pôvodu : Čína Navrhnuté v : Slovensko Špecifikácia materiálu : 190D Nylon (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Chestwaders River Green 42 , Delphin orix (8586018473545)

Delphin Chestwaders River Green 43

Delphin Chestwaders River Green 43
Detail

Rada RIVER od značky Delphin sa vyznačuje výbornými vlastnosťami, prijateľnou cenou a vysoko kvalitným vyhotovením. Na spájanie jednotlivých dielov z textílie nylon 190D bola použitá najmodernejšia derivácia technológie SONIC SEAM, čo by sa voľne dalo preložiť ako sonické švy. Aj keď šev v tomto prípade nie je úplne exaktným pojmom, nakoľko pri použití tejto technológie neuvidíte na povrchu klasické šitie pomocou nití. Táto technológa totiž spájané vrstvy látky dokonale prepojí a voľným okom vidíte len tenučkú čiaru spoja, ktorá je ale aj po dlhodobom používaní vysoko odolná akémukoľvek poškodeniu, či prepúšťaniu vody. Vďaka tomu sú tieto 100% vodeodolné švy veľmi populárne a používané hlavne u profi modelov.Nylon 190D plynule vodotesne prechádza do gumených čižiem s odolnou podrážkou stabilnou aj v náročnejších podmienkach. Samozrejmosťou je výčnelok v oblasti päty pre ľahšie vyzúvanie, či zavesenie čižiem po použití. Tieto prsačky sa upínajú pomocou pohodlných popruhov cez ramená s odolnými spojkami. Určite oceníte aj zipsovateľné vrecko z vnútornej strany, ktoré je svojimi rozmermi (15x18cm) vhodné napríklad k odloženiu telefónu, či kľúčov. Rada RIVER je povrchovo vysoko odolná voči oderu! Približná hmotnosť len 2,5kg. Súčasťou balenia je ZDARMA praktická sada určená k zalepeniu prípadného mechanického poškodenia. Obsahuje lepidlo a 2ks kruhov z textílie nylon 190D priemeru 5cm. Séria : River Farba podľa výrobcu : Green Krajina pôvodu : Čína Nepremokavé : Áno Veková skupina : Dospelý Hmotnosť netto (kg) : 2.5 Navrhnuté v : Slovensko Farba : Zelená Špecifikácia materiálu : 190D Nylon Veľkosť : 43 (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Chestwaders River Green 43 , Delphin elixir (ryb5357nad)

Delphin Chestwaders River Green 44

Delphin Chestwaders River Green 44
Detail

Rada RIVER od značky Delphin sa vyznačuje výbornými vlastnosťami, prijateľnou cenou a vysoko kvalitným vyhotovením. Na spájanie jednotlivých dielov z textílie nylon 190D bola použitá najmodernejšia derivácia technológie SONIC SEAM, čo by sa voľne dalo preložiť ako sonické švy. Aj keď šev v tomto prípade nie je úplne exaktným pojmom, nakoľko pri použití tejto technológie neuvidíte na povrchu klasické šitie pomocou nití. Táto technológa totiž spájané vrstvy látky dokonale prepojí a voľným okom vidíte len tenučkú čiaru spoja, ktorá je ale aj po dlhodobom používaní vysoko odolná akémukoľvek poškodeniu, či prepúšťaniu vody. Vďaka tomu sú tieto 100% vodeodolné švy veľmi populárne a používané hlavne u profi modelov.Nylon 190D plynule vodotesne prechádza do gumených čižiem s odolnou podrážkou stabilnou aj v náročnejších podmienkach. Samozrejmosťou je výčnelok v oblasti päty pre ľahšie vyzúvanie, či zavesenie čižiem po použití. Tieto prsačky sa upínajú pomocou pohodlných popruhov cez ramená s odolnými spojkami. Určite oceníte aj zipsovateľné vrecko z vnútornej strany, ktoré je svojimi rozmermi (15x18cm) vhodné napríklad k odloženiu telefónu, či kľúčov. Rada RIVER je povrchovo vysoko odolná voči oderu! Približná hmotnosť len 2,5kg. Súčasťou balenia je ZDARMA praktická sada určená k zalepeniu prípadného mechanického poškodenia. Obsahuje lepidlo a 2ks kruhov z textílie nylon 190D priemeru 5cm. Špecifikácia materiálu : 190D Nylon Hmotnosť netto (kg) : 2.5 Nepremokavé : Áno Krajina pôvodu : Čína Veľkosť : 44 Farba podľa výrobcu : Green Séria : River Veková skupina : Dospelý Navrhnuté v : Slovensko Farba : Zelená (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Chestwaders River Green 44 , Delphin ixtrek (ryb5371nad)

Delphin Chestwaders River Green 45

Delphin Chestwaders River Green 45
Detail

Rada RIVER od značky Delphin sa vyznačuje výbornými vlastnosťami, prijateľnou cenou a vysoko kvalitným vyhotovením. Na spájanie jednotlivých dielov z textílie nylon 190D bola použitá najmodernejšia derivácia technológie SONIC SEAM, čo by sa voľne dalo preložiť ako sonické švy. Aj keď šev v tomto prípade nie je úplne exaktným pojmom, nakoľko pri použití tejto technológie neuvidíte na povrchu klasické šitie pomocou nití. Táto technológa totiž spájané vrstvy látky dokonale prepojí a voľným okom vidíte len tenučkú čiaru spoja, ktorá je ale aj po dlhodobom používaní vysoko odolná akémukoľvek poškodeniu, či prepúšťaniu vody. Vďaka tomu sú tieto 100% vodeodolné švy veľmi populárne a používané hlavne u profi modelov.Nylon 190D plynule vodotesne prechádza do gumených čižiem s odolnou podrážkou stabilnou aj v náročnejších podmienkach. Samozrejmosťou je výčnelok v oblasti päty pre ľahšie vyzúvanie, či zavesenie čižiem po použití. Tieto prsačky sa upínajú pomocou pohodlných popruhov cez ramená s odolnými spojkami. Určite oceníte aj zipsovateľné vrecko z vnútornej strany, ktoré je svojimi rozmermi (15x18cm) vhodné napríklad k odloženiu telefónu, či kľúčov. Rada RIVER je povrchovo vysoko odolná voči oderu! Približná hmotnosť len 2,5kg. Súčasťou balenia je ZDARMA praktická sada určená k zalepeniu prípadného mechanického poškodenia. Obsahuje lepidlo a 2ks kruhov z textílie nylon 190D priemeru 5cm. Séria : River Farba : Zelená Špecifikácia materiálu : 190D Nylon Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Dospelý Farba podľa výrobcu : Green Navrhnuté v : Slovensko Hmotnosť netto (kg) : 2.5 Veľkosť : 45 Nepremokavé : Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Chestwaders River Green 45 , Delphin inox (ryb5363nad)

Delphin Waders River Green 45

Delphin Waders River Green 45
Detail

Rada RIVER od značky Delphin sa vyznačuje výbornými vlastnosťami, prijateľnou cenou a vysoko kvalitným vyhotovením. Na spájanie jednotlivých dielov z textílie nylon 190D bola použitá najmodernejšia derivácia technológie SONIC SEAM, čo by sa voľne dalo preložiť ako sonické švy. Aj keď šev v tomto prípade nie je úplne exaktným pojmom, nakoľko pri použití tejto technológie neuvidíte na povrchu klasické šitie pomocou nití. Táto technológa totiž spájané vrstvy látky dokonale prepojí a voľným okom vidíte len tenučkú čiaru spoja, ktorá je ale aj po dlhodobom používaní vysoko odolná akémukoľvek poškodeniu, či prepúšťaniu vody. Vďaka tomu sú tieto 100% vodeodolné švy veľmi populárne a používané hlavne u profi modelov.Nylon 190D plynule vodotesne prechádza do gumených čižiem s odolnou podrážkou stabilnou aj v náročnejších podmienkach. Samozrejmosťou je výčnelok v oblasti päty pre ľahšie vyzúvanie, či zavesenie čižiem po použití. Vďaka popruhom sú tieto brodiace čižmy veľmi ľahko upevniteľné a nízka hmotnosť celku z nich robí príjemného spoločníka počas celoročných vychádzok! Rada RIVER je povrchovo vysoko odolná voči oderu! Približná hmotnosť len 2,2kg. Súčasťou balenia je ZDARMA praktická sada určená k zalepeniu prípadného mechanického poškodenia. Obsahuje lepidlo a 2ks kruhov z textílie nylon 190D priemeru 5cm. Séria : River Veková skupina : Dospelý Farba podľa výrobcu : Green Nepremokavé : Áno Hmotnosť netto (kg) : 2.2 Krajina pôvodu : Čína Veľkosť : 45 Špecifikácia materiálu : 190D Nylon Navrhnuté v : Slovensko Farba : Zelená (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Waders River Green 45 , Delphin oxyd (ryb017454nad)

Delphin Waders River Green 47

Delphin Waders River Green 47
Detail

Rada RIVER od značky Delphin sa vyznačuje výbornými vlastnosťami, prijateľnou cenou a vysoko kvalitným vyhotovením. Na spájanie jednotlivých dielov z textílie nylon 190D bola použitá najmodernejšia derivácia technológie SONIC SEAM, čo by sa voľne dalo preložiť ako sonické švy. Aj keď šev v tomto prípade nie je úplne exaktným pojmom, nakoľko pri použití tejto technológie neuvidíte na povrchu klasické šitie pomocou nití. Táto technológa totiž spájané vrstvy látky dokonale prepojí a voľným okom vidíte len tenučkú čiaru spoja, ktorá je ale aj po dlhodobom používaní vysoko odolná akémukoľvek poškodeniu, či prepúšťaniu vody. Vďaka tomu sú tieto 100% vodeodolné švy veľmi populárne a používané hlavne u profi modelov.Nylon 190D plynule vodotesne prechádza do gumených čižiem s odolnou podrážkou stabilnou aj v náročnejších podmienkach. Samozrejmosťou je výčnelok v oblasti päty pre ľahšie vyzúvanie, či zavesenie čižiem po použití. Vďaka popruhom sú tieto brodiace čižmy veľmi ľahko upevniteľné a nízka hmotnosť celku z nich robí príjemného spoločníka počas celoročných vychádzok! Rada RIVER je povrchovo vysoko odolná voči oderu! Približná hmotnosť len 2,2kg. Súčasťou balenia je ZDARMA praktická sada určená k zalepeniu prípadného mechanického poškodenia. Obsahuje lepidlo a 2ks kruhov z textílie nylon 190D priemeru 5cm. Krajina pôvodu : Čína Nepremokavé : Áno Veková skupina : Dospelý Farba : Zelená Séria : River Navrhnuté v : Slovensko Špecifikácia materiálu : 190D Nylon Veľkosť : 47 Hmotnosť netto (kg) : 2.2 Farba podľa výrobcu : Green (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Waders River Green 47 , Delphin hornet (ryb017458nad)

Delphin Chestwaders River Green 46

Delphin Chestwaders River Green 46
Detail

Rada RIVER od značky Delphin sa vyznačuje výbornými vlastnosťami, prijateľnou cenou a vysoko kvalitným vyhotovením. Na spájanie jednotlivých dielov z textílie nylon 190D bola použitá najmodernejšia derivácia technológie SONIC SEAM, čo by sa voľne dalo preložiť ako sonické švy. Aj keď šev v tomto prípade nie je úplne exaktným pojmom, nakoľko pri použití tejto technológie neuvidíte na povrchu klasické šitie pomocou nití. Táto technológa totiž spájané vrstvy látky dokonale prepojí a voľným okom vidíte len tenučkú čiaru spoja, ktorá je ale aj po dlhodobom používaní vysoko odolná akémukoľvek poškodeniu, či prepúšťaniu vody. Vďaka tomu sú tieto 100% vodeodolné švy veľmi populárne a používané hlavne u profi modelov.Nylon 190D plynule vodotesne prechádza do gumených čižiem s odolnou podrážkou stabilnou aj v náročnejších podmienkach. Samozrejmosťou je výčnelok v oblasti päty pre ľahšie vyzúvanie, či zavesenie čižiem po použití. Tieto prsačky sa upínajú pomocou pohodlných popruhov cez ramená s odolnými spojkami. Určite oceníte aj zipsovateľné vrecko z vnútornej strany, ktoré je svojimi rozmermi (15x18cm) vhodné napríklad k odloženiu telefónu, či kľúčov. Rada RIVER je povrchovo vysoko odolná voči oderu! Približná hmotnosť len 2,5kg. Súčasťou balenia je ZDARMA praktická sada určená k zalepeniu prípadného mechanického poškodenia. Obsahuje lepidlo a 2ks kruhov z textílie nylon 190D priemeru 5cm. Špecifikácia materiálu : 190D Nylon Krajina pôvodu : Čína Veľkosť : 46 Séria : River Navrhnuté v : Slovensko Veková skupina : Dospelý Farba : Zelená Hmotnosť netto (kg) : 2.5 Nepremokavé : Áno Farba podľa výrobcu : Green (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Chestwaders River Green 46 , Delphin ixpera (ryb5368nad)

Delphin Chestwaders River Green 47

Delphin Chestwaders River Green 47
Detail

Rada RIVER od značky Delphin sa vyznačuje výbornými vlastnosťami, prijateľnou cenou a vysoko kvalitným vyhotovením. Na spájanie jednotlivých dielov z textílie nylon 190D bola použitá najmodernejšia derivácia technológie SONIC SEAM, čo by sa voľne dalo preložiť ako sonické švy. Aj keď šev v tomto prípade nie je úplne exaktným pojmom, nakoľko pri použití tejto technológie neuvidíte na povrchu klasické šitie pomocou nití. Táto technológa totiž spájané vrstvy látky dokonale prepojí a voľným okom vidíte len tenučkú čiaru spoja, ktorá je ale aj po dlhodobom používaní vysoko odolná akémukoľvek poškodeniu, či prepúšťaniu vody. Vďaka tomu sú tieto 100% vodeodolné švy veľmi populárne a používané hlavne u profi modelov.Nylon 190D plynule vodotesne prechádza do gumených čižiem s odolnou podrážkou stabilnou aj v náročnejších podmienkach. Samozrejmosťou je výčnelok v oblasti päty pre ľahšie vyzúvanie, či zavesenie čižiem po použití. Tieto prsačky sa upínajú pomocou pohodlných popruhov cez ramená s odolnými spojkami. Určite oceníte aj zipsovateľné vrecko z vnútornej strany, ktoré je svojimi rozmermi (15x18cm) vhodné napríklad k odloženiu telefónu, či kľúčov. Rada RIVER je povrchovo vysoko odolná voči oderu! Približná hmotnosť len 2,5kg. Súčasťou balenia je ZDARMA praktická sada určená k zalepeniu prípadného mechanického poškodenia. Obsahuje lepidlo a 2ks kruhov z textílie nylon 190D priemeru 5cm. Séria : River Farba podľa výrobcu : Green Navrhnuté v : Slovensko Hmotnosť netto (kg) : 2.5 Krajina pôvodu : Čína Špecifikácia materiálu : 190D Nylon Nepremokavé : Áno Veková skupina : Dospelý Veľkosť : 47 Farba : Zelená (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Chestwaders River Green 47 , Delphin zandera (8586018013871)

Delphin Waders River Green 41

Delphin Waders River Green 41
Detail

Rada RIVER od značky Delphin sa vyznačuje výbornými vlastnosťami, prijateľnou cenou a vysoko kvalitným vyhotovením. Na spájanie jednotlivých dielov z textílie nylon 190D bola použitá najmodernejšia derivácia technológie SONIC SEAM, čo by sa voľne dalo preložiť ako sonické švy. Aj keď šev v tomto prípade nie je úplne exaktným pojmom, nakoľko pri použití tejto technológie neuvidíte na povrchu klasické šitie pomocou nití. Táto technológa totiž spájané vrstvy látky dokonale prepojí a voľným okom vidíte len tenučkú čiaru spoja, ktorá je ale aj po dlhodobom používaní vysoko odolná akémukoľvek poškodeniu, či prepúšťaniu vody. Vďaka tomu sú tieto 100% vodeodolné švy veľmi populárne a používané hlavne u profi modelov.Nylon 190D plynule vodotesne prechádza do gumených čižiem s odolnou podrážkou stabilnou aj v náročnejších podmienkach. Samozrejmosťou je výčnelok v oblasti päty pre ľahšie vyzúvanie, či zavesenie čižiem po použití. Vďaka popruhom sú tieto brodiace čižmy veľmi ľahko upevniteľné a nízka hmotnosť celku z nich robí príjemného spoločníka počas celoročných vychádzok! Rada RIVER je povrchovo vysoko odolná voči oderu! Približná hmotnosť len 2,2kg. Súčasťou balenia je ZDARMA praktická sada určená k zalepeniu prípadného mechanického poškodenia. Obsahuje lepidlo a 2ks kruhov z textílie nylon 190D priemeru 5cm. Nepremokavé : Áno Veková skupina : Dospelý Séria : River Farba podľa výrobcu : Green Krajina pôvodu : Čína Hmotnosť netto (kg) : 2.2 Špecifikácia materiálu : 190D Nylon Navrhnuté v : Slovensko Veľkosť : 41 Farba : Zelená (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Waders River Green 41 , Delphin chilli (ryb017463nad)

LAMART LT7060 600ML

LAMART LT7060 600ML
Detail

French press – objem 600ml, materiál sklo a plast, vhodný do umývačky riadu Chcete si v pohodlí domova pripraviť kvalitný čaj alebo kávu ako z kaviarne? V tom prípade sa vám bude hodiť french press Lamart. S jeho využitím si pripravíte váš obľúbený nápoj a to s objemom až 600 ml. Môže sa bez problémov umývať v umývačke. Nemusíte sa teda zdržovať ručným umývaním. Materiál určený na výrobu tohto french pressu Lamart je sklo a plast. French press je zariadenie na prípravu kávy či iných nápojov pomocou posuvného sitka. Populárny sa stal vďaka možnosti rýchlej a jednoduchej prípravy kvalitnej kávy v pohodlí domova. Kľúčové parametre french pressu LAMART LT7060 600ML French press si obľúbi každý milovník kávy Jeho objem je 600 ml French press Lamart sa môže umývať v umývačke Konštrukciou french pressu je sklo a plast Robený na prípravu filtrovanej kávy a celého radu rôznych čajov Veľkou výhodou je nízka obstarávacia cena a rýchlosť prípravy Počas prípravy nedôjde k... (alza.sk)

Podobné produkty ako LAMART LT7060 600ML , Delphin exyl (ryb017451nad)

WMD 80 600ml

WMD 80 600ml
Detail

Kvalitní Kartuša VMD 80 600ml z kategorie Dom a záhrada | Šport a outdoor | Kemping a outdoor | Outdoorové variče a príslušenstvo | Plynové kartuše. (esat.sk)

Podobné produkty ako WMD 80 600ml , Trimm divan kiwi green/green 195 (8595225479042)

MAKRO - Mliekovka 600ml

Delphin Rybárska obuv Gator Green 47

Delphin Rybárska obuv Gator Green 47
Detail

Topánky Delphin GATOR sú určené na extrémne výpravy najmä v chladnejších obdobiach roka. Zvýšený gumený lem podrážky siaha do až výšky členkov, to znamená, že chôdza v mlákach, roztopenom snehu a blate nie je pre GATOR problém. Táto gumená časť sa navyše veľmi dobre čistí. V jej zadnej partii sa nachádza výstupok, vďaka ktorému si topánku bez problémov vyzujete. Zvršok topánky je tvorený kombináciou odolnej nylonovej látky a umelej kože. Tieto materiály dobre odolávajú nepriazni počasia a jednoducho sa v prípade potreby impregnujú. Jazyk topánky je prišitý až do výšky 17 cm, to znamená, že krátkodobo sa môžete pohybovať v takto hlbokých vlhkých oblastiach. Šnurovanie je riešené cez textilné očká, na vrchu šnurovania sa nachádza jedno kovové oko. Vnútro topánky je tvorené príjemným mikrofleecovým materiálom. O tepelné pohodlie sa postará vrstva umelého mikrovlákna medzi vonkajšou a vnútrnou vrstvou. Čierno-zelenú kombináciu materiálov ocenia nielen rybári, ale aj poľovníci, turisti a všetci ostatní milovníci prírody. Aj napriek mohutnosti topánok sú veľmi ľahké čo určite príde vhod pri dlhodobejšej chôdzi. Krajina pôvodu : Čína Veľkosť EU : 47 Farba : Čierna Veľkosť : 47 Veková skupina : Dospelý Séria : Gator Farba podľa výrobcu : Green Navrhnuté v : Slovensko Veková skupina : Junior Farba : Zelená (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Gator Green 47 , Happy green altánok party dark green (50zj12010dg)

Delphin Rybárska obuv Gator Green 42

Delphin Rybárska obuv Gator Green 42
Detail

Topánky Delphin GATOR sú určené na extrémne výpravy najmä v chladnejších obdobiach roka. Zvýšený gumený lem podrážky siaha do až výšky členkov, to znamená, že chôdza v mlákach, roztopenom snehu a blate nie je pre GATOR problém. Táto gumená časť sa navyše veľmi dobre čistí. V jej zadnej partii sa nachádza výstupok, vďaka ktorému si topánku bez problémov vyzujete. Zvršok topánky je tvorený kombináciou odolnej nylonovej látky a umelej kože. Tieto materiály dobre odolávajú nepriazni počasia a jednoducho sa v prípade potreby impregnujú. Jazyk topánky je prišitý až do výšky 17 cm, to znamená, že krátkodobo sa môžete pohybovať v takto hlbokých vlhkých oblastiach. Šnurovanie je riešené cez textilné očká, na vrchu šnurovania sa nachádza jedno kovové oko. Vnútro topánky je tvorené príjemným mikrofleecovým materiálom. O tepelné pohodlie sa postará vrstva umelého mikrovlákna medzi vonkajšou a vnútrnou vrstvou. Čierno-zelenú kombináciu materiálov ocenia nielen rybári, ale aj poľovníci, turisti a všetci ostatní milovníci prírody. Aj napriek mohutnosti topánok sú veľmi ľahké čo určite príde vhod pri dlhodobejšej chôdzi. Navrhnuté v : Slovensko Veľkosť EU : 42 Séria : Gator Veľkosť : 42 Farba : Zelená Krajina pôvodu : Čína Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Green Veková skupina : Junior Veková skupina : Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Gator Green 42 , Osprey daylite escapade green/baikal green (843820160475)

Delphin Rybárska obuv Octo Green 40

Delphin Rybárska obuv Octo Green 40
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Veková skupina : Junior Navrhnuté v : Slovensko Veľkosť : 40 Farba podľa výrobcu : Green Farba : Zelená Veľkosť EU : 40 Séria : Octo Veková skupina : Dospelý Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Green 40 , Delphin polarizačné okuliare delphin sg twist zelené sklá (8586018471770)

Delphin Rybárska obuv Octo Green 37

Delphin Rybárska obuv Octo Green 37
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Veková skupina : Dospelý Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Navrhnuté v : Slovensko Veková skupina : Junior Veľkosť : 37 Krajina pôvodu : Čína Veľkosť EU : 37 Farba : Zelená Farba podľa výrobcu : Green Séria : Octo (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Green 37

Delphin Rybárska obuv Octo Green 38

Delphin Rybárska obuv Octo Green 38
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Farba podľa výrobcu : Green Navrhnuté v : Slovensko Séria : Octo Veková skupina : Junior Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Veľkosť EU : 38 Veková skupina : Dospelý Farba : Zelená Veľkosť : 38 Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Green 38

Delphin Rybárska obuv Octo Green 39

Delphin Rybárska obuv Octo Green 39
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Farba : Zelená Veková skupina : Dospelý Veľkosť EU : 39 Krajina pôvodu : Čína Veľkosť : 39 Farba podľa výrobcu : Green Séria : Octo Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Veková skupina : Junior Navrhnuté v : Slovensko (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Green 39

Delphin Rybárska obuv Gator Green 46

Delphin Rybárska obuv Gator Green 46
Detail

Topánky Delphin GATOR sú určené na extrémne výpravy najmä v chladnejších obdobiach roka. Zvýšený gumený lem podrážky siaha do až výšky členkov, to znamená, že chôdza v mlákach, roztopenom snehu a blate nie je pre GATOR problém. Táto gumená časť sa navyše veľmi dobre čistí. V jej zadnej partii sa nachádza výstupok, vďaka ktorému si topánku bez problémov vyzujete. Zvršok topánky je tvorený kombináciou odolnej nylonovej látky a umelej kože. Tieto materiály dobre odolávajú nepriazni počasia a jednoducho sa v prípade potreby impregnujú. Jazyk topánky je prišitý až do výšky 17 cm, to znamená, že krátkodobo sa môžete pohybovať v takto hlbokých vlhkých oblastiach. Šnurovanie je riešené cez textilné očká, na vrchu šnurovania sa nachádza jedno kovové oko. Vnútro topánky je tvorené príjemným mikrofleecovým materiálom. O tepelné pohodlie sa postará vrstva umelého mikrovlákna medzi vonkajšou a vnútrnou vrstvou. Čierno-zelenú kombináciu materiálov ocenia nielen rybári, ale aj poľovníci, turisti a všetci ostatní milovníci prírody. Aj napriek mohutnosti topánok sú veľmi ľahké čo určite príde vhod pri dlhodobejšej chôdzi. Sezóna: Zima;Jeseň;Leto;Jar Typ Produktu: Turistická obuv Séria: Gator Navrhnuté v: Slovensko Farba: Zelená;Čierna Veľkosť EU: 46 Veková skupina: Dospelý;Junior Farba podľa výrobcu: Green Krajina pôvodu: Čína Veľkosť: 46 (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Gator Green 46

Delphin Rybárska obuv Gator Green 41

Delphin Rybárska obuv Gator Green 41
Detail

Topánky Delphin GATOR sú určené na extrémne výpravy najmä v chladnejších obdobiach roka. Zvýšený gumený lem podrážky siaha do až výšky členkov, to znamená, že chôdza v mlákach, roztopenom snehu a blate nie je pre GATOR problém. Táto gumená časť sa navyše veľmi dobre čistí. V jej zadnej partii sa nachádza výstupok, vďaka ktorému si topánku bez problémov vyzujete. Zvršok topánky je tvorený kombináciou odolnej nylonovej látky a umelej kože. Tieto materiály dobre odolávajú nepriazni počasia a jednoducho sa v prípade potreby impregnujú. Jazyk topánky je prišitý až do výšky 17 cm, to znamená, že krátkodobo sa môžete pohybovať v takto hlbokých vlhkých oblastiach. Šnurovanie je riešené cez textilné očká, na vrchu šnurovania sa nachádza jedno kovové oko. Vnútro topánky je tvorené príjemným mikrofleecovým materiálom. O tepelné pohodlie sa postará vrstva umelého mikrovlákna medzi vonkajšou a vnútrnou vrstvou. Čierno-zelenú kombináciu materiálov ocenia nielen rybári, ale aj poľovníci, turisti a všetci ostatní milovníci prírody. Aj napriek mohutnosti topánok sú veľmi ľahké čo určite príde vhod pri dlhodobejšej chôdzi. Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Green Veková skupina : Junior Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Čína Navrhnuté v : Slovensko Séria : Gator Veľkosť EU : 41 Veľkosť : 41 Farba : Zelená (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Gator Green 41

Delphin Rybárska obuv Bronto Green 46

Delphin Rybárska obuv Bronto Green 46
Detail

V momente, keď začali vznikať prvé skice modelu BRONTO sme si boli istí 3 základnými princípmi, na ktorých sme chceli tieto čižmy postaviť. Prvým bola maximálna funkčnosť. Druhým netradičný dizajn prihliadajúci na všetky užívateľské potreby a tretím vysoká miera používateľského komfortu. Hranice medzi týmito troma princípmi sú niekedy ozaj minimálne a vo väčšine prípadov majú dokonca tieto princípy vzájomné presahy. Isté je len jedno. Napriek tomu, že trh je plný rôznych modelov EVA čižiem, na základe našich dlhoročných skúseností sme vyvinuli model ktorý má síce rovnaký základný materiál, no už po prvom použití ho budete vnímať ako niečo diametrálne odlišné od ostatných bežne dostupných čižiem.Väčšina modelov používa konvenčný materiál, vrátane hrúbky jeho steny. My sme nešli cestou minimalizácie nákladov a oproti zaužívaným trendom poskytujeme až cca o 10% hrubšie steny v nami vybraných oblastiach. Dôvodov je hneď niekoľko. Naše topánky majú vyššiu tuhosť podošvy a tak neprenášajú na vaše chodidlo nerovnosti terénu v obvyklej miere. Hrubšie znamená lepšie aj čo do izolačných vlastností topánky. To oceníte najmä v zime. Vystužili sme taktiež oblasť chrániacu holenné kosti a špičku topánky, čo spôsobí, že predieranie terénom, kde sa nachádza množstvo konárov nebude viac plné bolestivých zakopnutí.Samotná topánka má mierne užšie tvarovanie, čo spôsobí nižšie tepelné úniky počas zimy, ale aj príjemnejšiu chôdzu, kedy noha v čižme zbytočne ''neuteká''. Netreba sa však báť zhoršeného vyzúvania, či obúvania. Mysleli sme aj na ľudí, ktorým sa k čižmám horšie zohýna. Nad pätou sa nachádza výstupok, tzv. ''ostroha'', kde je možné jednoduché zapretie a následné ľahké vyzutie čižmy.Vnútorná filcová vložka dokonale sadne dovnútra a zvyšuje tak tepelný, ako aj používateľský komfort. Samotný reliéf podošvy je veľmi členitý s výraznými výstupkami, ktoré zaručia perfektnú priľnavosť za akýchkoľvek podmienok. Navyše majú jednotlivé výstupky veľmi hustú štruktúru, čo prispieva k stabilite aj na zľadovatelých plochách. Vnímavému oku neunikne, že samotná podošva je vyskladaná z prvkov nášho loga :)A prečo vlastne BRONTO? Inšpiráciou nám boli prehistorické zvieratá vyznačujúce sa svojou trvácnosťou, odolnosťou a výbornými schopnosťami prispôsobiť sa. Práve preto sme model čižiem nazvali BRONTO, pretože nezáleží na tom, či je von -40 °C, či idete do lesa, alebo rybárčiť. Delphin BRONTO je tu pre to, aby 100% ochránil komfort vašich nôh! Veľkosť EU: 46 Krajina pôvodu: Čína Veková skupina: Dospelý;Junior Séria: Bronto Sezóna: Jeseň;Jar;Leto;Zima Veľkosť: 46 Farba podľa výrobcu: Green Typ Produktu: Gumáky Navrhnuté v: Slovensko Farba: Zelená (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Bronto Green 46

Delphin Rybárska obuv Bronto Green 41

Delphin Rybárska obuv Bronto Green 41
Detail

V momente, keď začali vznikať prvé skice modelu BRONTO sme si boli istí 3 základnými princípmi, na ktorých sme chceli tieto čižmy postaviť. Prvým bola maximálna funkčnosť. Druhým netradičný dizajn prihliadajúci na všetky užívateľské potreby a tretím vysoká miera používateľského komfortu. Hranice medzi týmito troma princípmi sú niekedy ozaj minimálne a vo väčšine prípadov majú dokonca tieto princípy vzájomné presahy. Isté je len jedno. Napriek tomu, že trh je plný rôznych modelov EVA čižiem, na základe našich dlhoročných skúseností sme vyvinuli model ktorý má síce rovnaký základný materiál, no už po prvom použití ho budete vnímať ako niečo diametrálne odlišné od ostatných bežne dostupných čižiem. Väčšina modelov používa konvenčný materiál, vrátane hrúbky jeho steny. My sme nešli cestou minimalizácie nákladov a oproti zaužívaným trendom poskytujeme až cca o 10% hrubšie steny v nami vybraných oblastiach. Dôvodov je hneď niekoľko. Naše topánky majú vyššiu tuhosť podošvy a tak neprenášajú na vaše chodidlo nerovnosti terénu v obvyklej miere. Hrubšie znamená lepšie aj čo do izolačných vlastností topánky. To oceníte najmä v zime. Vystužili sme taktiež oblasť chrániacu holenné kosti a špičku topánky, čo spôsobí, že predieranie terénom, kde sa nachádza množstvo konárov nebude viac plné bolestivých zakopnutí. Samotná topánka má mierne užšie tvarovanie, čo spôsobí nižšie tepelné úniky počas zimy, ale aj príjemnejšiu chôdzu, kedy noha v čižme zbytočne ''neuteká''. Netreba sa však báť zhoršeného vyzúvania, či obúvania. Mysleli sme aj na ľudí, ktorým sa k čižmám horšie zohýna. Nad pätou sa nachádza výstupok, tzv. ''ostroha'', kde je možné jednoduché zapretie a následné ľahké vyzutie čižmy. Vnútorná filcová vložka dokonale sadne dovnútra a zvyšuje tak tepelný, ako aj používateľský komfort. Samotný reliéf podošvy je veľmi členitý s výraznými výstupkami, ktoré zaručia perfektnú priľnavosť za akýchkoľvek podmienok. Navyše majú jednotlivé výstupky veľmi hustú štruktúru, čo prispieva k stabilite aj na zľadovatelých plochách. Vnímavému oku neunikne, že samotná podošva je vyskladaná z prvkov nášho loga :) A prečo vlastne BRONTO? Inšpiráciou nám boli prehistorické zvieratá vyznačujúce sa svojou trvácnosťou, odolnosťou a výbornými schopnosťami prispôsobiť sa. Práve preto sme model čižiem nazvali BRONTO, pretože nezáleží na tom, či je von -40 °C, či idete do lesa, alebo rybárčiť. Delphin BRONTO je tu pre to, aby 100% ochránil komfort vašich nôh! Séria: Bronto Veľkosť EU: 41 Krajina pôvodu: Čína Sezóna: Jeseň;Zima;Jar;Leto Veková skupina: Dospelý;Junior Farba podľa výrobcu: Green Veľkosť: 41 Farba: Zelená Typ Produktu: Gumáky Navrhnuté v: Slovensko (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Bronto Green 41

Delphin Rybárska obuv Bronto Green 43

Delphin Rybárska obuv Bronto Green 43
Detail

V momente, keď začali vznikať prvé skice modelu BRONTO sme si boli istí 3 základnými princípmi, na ktorých sme chceli tieto čižmy postaviť. Prvým bola maximálna funkčnosť. Druhým netradičný dizajn prihliadajúci na všetky užívateľské potreby a tretím vysoká miera používateľského komfortu. Hranice medzi týmito troma princípmi sú niekedy ozaj minimálne a vo väčšine prípadov majú dokonca tieto princípy vzájomné presahy. Isté je len jedno. Napriek tomu, že trh je plný rôznych modelov EVA čižiem, na základe našich dlhoročných skúseností sme vyvinuli model ktorý má síce rovnaký základný materiál, no už po prvom použití ho budete vnímať ako niečo diametrálne odlišné od ostatných bežne dostupných čižiem. Väčšina modelov používa konvenčný materiál, vrátane hrúbky jeho steny. My sme nešli cestou minimalizácie nákladov a oproti zaužívaným trendom poskytujeme až cca o 10% hrubšie steny v nami vybraných oblastiach. Dôvodov je hneď niekoľko. Naše topánky majú vyššiu tuhosť podošvy a tak neprenášajú na vaše chodidlo nerovnosti terénu v obvyklej miere. Hrubšie znamená lepšie aj čo do izolačných vlastností topánky. To oceníte najmä v zime. Vystužili sme taktiež oblasť chrániacu holenné kosti a špičku topánky, čo spôsobí, že predieranie terénom, kde sa nachádza množstvo konárov nebude viac plné bolestivých zakopnutí. Samotná topánka má mierne užšie tvarovanie, čo spôsobí nižšie tepelné úniky počas zimy, ale aj príjemnejšiu chôdzu, kedy noha v čižme zbytočne ''neuteká''. Netreba sa však báť zhoršeného vyzúvania, či obúvania. Mysleli sme aj na ľudí, ktorým sa k čižmám horšie zohýna. Nad pätou sa nachádza výstupok, tzv. ''ostroha'', kde je možné jednoduché zapretie a následné ľahké vyzutie čižmy. Vnútorná filcová vložka dokonale sadne dovnútra a zvyšuje tak tepelný, ako aj používateľský komfort. Samotný reliéf podošvy je veľmi členitý s výraznými výstupkami, ktoré zaručia perfektnú priľnavosť za akýchkoľvek podmienok. Navyše majú jednotlivé výstupky veľmi hustú štruktúru, čo prispieva k stabilite aj na zľadovatelých plochách. Vnímavému oku neunikne, že samotná podošva je vyskladaná z prvkov nášho loga :) A prečo vlastne BRONTO? Inšpiráciou nám boli prehistorické zvieratá vyznačujúce sa svojou trvácnosťou, odolnosťou a výbornými schopnosťami prispôsobiť sa. Práve preto sme model čižiem nazvali BRONTO, pretože nezáleží na tom, či je von -40 °C, či idete do lesa, alebo rybárčiť. Delphin BRONTO je tu pre to, aby 100% ochránil komfort vašich nôh! Veková skupina: Junior;Dospelý Typ Produktu: Gumáky Sezóna: Zima;Leto;Jar;Jeseň Farba: Zelená Navrhnuté v: Slovensko Veľkosť: 43 Veľkosť EU: 43 Séria: Bronto Farba podľa výrobcu: Green Krajina pôvodu: Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Bronto Green 43

Delphin Rybárska obuv Bronto Green 44

Delphin Rybárska obuv Bronto Green 44
Detail

V momente, keď začali vznikať prvé skice modelu BRONTO sme si boli istí 3 základnými princípmi, na ktorých sme chceli tieto čižmy postaviť. Prvým bola maximálna funkčnosť. Druhým netradičný dizajn prihliadajúci na všetky užívateľské potreby a tretím vysoká miera používateľského komfortu. Hranice medzi týmito troma princípmi sú niekedy ozaj minimálne a vo väčšine prípadov majú dokonca tieto princípy vzájomné presahy. Isté je len jedno. Napriek tomu, že trh je plný rôznych modelov EVA čižiem, na základe našich dlhoročných skúseností sme vyvinuli model ktorý má síce rovnaký základný materiál, no už po prvom použití ho budete vnímať ako niečo diametrálne odlišné od ostatných bežne dostupných čižiem. Väčšina modelov používa konvenčný materiál, vrátane hrúbky jeho steny. My sme nešli cestou minimalizácie nákladov a oproti zaužívaným trendom poskytujeme až cca o 10% hrubšie steny v nami vybraných oblastiach. Dôvodov je hneď niekoľko. Naše topánky majú vyššiu tuhosť podošvy a tak neprenášajú na vaše chodidlo nerovnosti terénu v obvyklej miere. Hrubšie znamená lepšie aj čo do izolačných vlastností topánky. To oceníte najmä v zime. Vystužili sme taktiež oblasť chrániacu holenné kosti a špičku topánky, čo spôsobí, že predieranie terénom, kde sa nachádza množstvo konárov nebude viac plné bolestivých zakopnutí. Samotná topánka má mierne užšie tvarovanie, čo spôsobí nižšie tepelné úniky počas zimy, ale aj príjemnejšiu chôdzu, kedy noha v čižme zbytočne ''neuteká''. Netreba sa však báť zhoršeného vyzúvania, či obúvania. Mysleli sme aj na ľudí, ktorým sa k čižmám horšie zohýna. Nad pätou sa nachádza výstupok, tzv. ''ostroha'', kde je možné jednoduché zapretie a následné ľahké vyzutie čižmy. Vnútorná filcová vložka dokonale sadne dovnútra a zvyšuje tak tepelný, ako aj používateľský komfort. Samotný reliéf podošvy je veľmi členitý s výraznými výstupkami, ktoré zaručia perfektnú priľnavosť za akýchkoľvek podmienok. Navyše majú jednotlivé výstupky veľmi hustú štruktúru, čo prispieva k stabilite aj na zľadovatelých plochách. Vnímavému oku neunikne, že samotná podošva je vyskladaná z prvkov nášho loga :) A prečo vlastne BRONTO? Inšpiráciou nám boli prehistorické zvieratá vyznačujúce sa svojou trvácnosťou, odolnosťou a výbornými schopnosťami prispôsobiť sa. Práve preto sme model čižiem nazvali BRONTO, pretože nezáleží na tom, či je von -40 °C, či idete do lesa, alebo rybárčiť. Delphin BRONTO je tu pre to, aby 100% ochránil komfort vašich nôh! Sezóna: Jeseň;Zima;Leto;Jar Veková skupina: Dospelý;Junior Veľkosť EU: 44 Krajina pôvodu: Čína Farba podľa výrobcu: Green Séria: Bronto Veľkosť: 44 Farba: Zelená Navrhnuté v: Slovensko Typ Produktu: Gumáky (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Bronto Green 44

Delphin Rybárska obuv Bronto Green 45

Delphin Rybárska obuv Bronto Green 45
Detail

V momente, keď začali vznikať prvé skice modelu BRONTO sme si boli istí 3 základnými princípmi, na ktorých sme chceli tieto čižmy postaviť. Prvým bola maximálna funkčnosť. Druhým netradičný dizajn prihliadajúci na všetky užívateľské potreby a tretím vysoká miera používateľského komfortu. Hranice medzi týmito troma princípmi sú niekedy ozaj minimálne a vo väčšine prípadov majú dokonca tieto princípy vzájomné presahy. Isté je len jedno. Napriek tomu, že trh je plný rôznych modelov EVA čižiem, na základe našich dlhoročných skúseností sme vyvinuli model ktorý má síce rovnaký základný materiál, no už po prvom použití ho budete vnímať ako niečo diametrálne odlišné od ostatných bežne dostupných čižiem. Väčšina modelov používa konvenčný materiál, vrátane hrúbky jeho steny. My sme nešli cestou minimalizácie nákladov a oproti zaužívaným trendom poskytujeme až cca o 10% hrubšie steny v nami vybraných oblastiach. Dôvodov je hneď niekoľko. Naše topánky majú vyššiu tuhosť podošvy a tak neprenášajú na vaše chodidlo nerovnosti terénu v obvyklej miere. Hrubšie znamená lepšie aj čo do izolačných vlastností topánky. To oceníte najmä v zime. Vystužili sme taktiež oblasť chrániacu holenné kosti a špičku topánky, čo spôsobí, že predieranie terénom, kde sa nachádza množstvo konárov nebude viac plné bolestivých zakopnutí. Samotná topánka má mierne užšie tvarovanie, čo spôsobí nižšie tepelné úniky počas zimy, ale aj príjemnejšiu chôdzu, kedy noha v čižme zbytočne ''neuteká''. Netreba sa však báť zhoršeného vyzúvania, či obúvania. Mysleli sme aj na ľudí, ktorým sa k čižmám horšie zohýna. Nad pätou sa nachádza výstupok, tzv. ''ostroha'', kde je možné jednoduché zapretie a následné ľahké vyzutie čižmy. Vnútorná filcová vložka dokonale sadne dovnútra a zvyšuje tak tepelný, ako aj používateľský komfort. Samotný reliéf podošvy je veľmi členitý s výraznými výstupkami, ktoré zaručia perfektnú priľnavosť za akýchkoľvek podmienok. Navyše majú jednotlivé výstupky veľmi hustú štruktúru, čo prispieva k stabilite aj na zľadovatelých plochách. Vnímavému oku neunikne, že samotná podošva je vyskladaná z prvkov nášho loga :) A prečo vlastne BRONTO? Inšpiráciou nám boli prehistorické zvieratá vyznačujúce sa svojou trvácnosťou, odolnosťou a výbornými schopnosťami prispôsobiť sa. Práve preto sme model čižiem nazvali BRONTO, pretože nezáleží na tom, či je von -40 °C, či idete do lesa, alebo rybárčiť. Delphin BRONTO je tu pre to, aby 100% ochránil komfort vašich nôh! Sezóna: Zima;Jar;Leto;Jeseň Farba: Zelená Veková skupina: Junior;Dospelý Typ Produktu: Gumáky Navrhnuté v: Slovensko Séria: Bronto Veľkosť EU: 45 Krajina pôvodu: Čína Veľkosť: 45 Farba podľa výrobcu: Green (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Bronto Green 45

Delphin Rybárska obuv Bronto Green 42

Delphin Rybárska obuv Bronto Green 42
Detail

V momente, keď začali vznikať prvé skice modelu BRONTO sme si boli istí 3 základnými princípmi, na ktorých sme chceli tieto čižmy postaviť. Prvým bola maximálna funkčnosť. Druhým netradičný dizajn prihliadajúci na všetky užívateľské potreby a tretím vysoká miera používateľského komfortu. Hranice medzi týmito troma princípmi sú niekedy ozaj minimálne a vo väčšine prípadov majú dokonca tieto princípy vzájomné presahy. Isté je len jedno. Napriek tomu, že trh je plný rôznych modelov EVA čižiem, na základe našich dlhoročných skúseností sme vyvinuli model ktorý má síce rovnaký základný materiál, no už po prvom použití ho budete vnímať ako niečo diametrálne odlišné od ostatných bežne dostupných čižiem. Väčšina modelov používa konvenčný materiál, vrátane hrúbky jeho steny. My sme nešli cestou minimalizácie nákladov a oproti zaužívaným trendom poskytujeme až cca o 10% hrubšie steny v nami vybraných oblastiach. Dôvodov je hneď niekoľko. Naše topánky majú vyššiu tuhosť podošvy a tak neprenášajú na vaše chodidlo nerovnosti terénu v obvyklej miere. Hrubšie znamená lepšie aj čo do izolačných vlastností topánky. To oceníte najmä v zime. Vystužili sme taktiež oblasť chrániacu holenné kosti a špičku topánky, čo spôsobí, že predieranie terénom, kde sa nachádza množstvo konárov nebude viac plné bolestivých zakopnutí. Samotná topánka má mierne užšie tvarovanie, čo spôsobí nižšie tepelné úniky počas zimy, ale aj príjemnejšiu chôdzu, kedy noha v čižme zbytočne ''neuteká''. Netreba sa však báť zhoršeného vyzúvania, či obúvania. Mysleli sme aj na ľudí, ktorým sa k čižmám horšie zohýna. Nad pätou sa nachádza výstupok, tzv. ''ostroha'', kde je možné jednoduché zapretie a následné ľahké vyzutie čižmy. Vnútorná filcová vložka dokonale sadne dovnútra a zvyšuje tak tepelný, ako aj používateľský komfort. Samotný reliéf podošvy je veľmi členitý s výraznými výstupkami, ktoré zaručia perfektnú priľnavosť za akýchkoľvek podmienok. Navyše majú jednotlivé výstupky veľmi hustú štruktúru, čo prispieva k stabilite aj na zľadovatelých plochách. Vnímavému oku neunikne, že samotná podošva je vyskladaná z prvkov nášho loga :) A prečo vlastne BRONTO? Inšpiráciou nám boli prehistorické zvieratá vyznačujúce sa svojou trvácnosťou, odolnosťou a výbornými schopnosťami prispôsobiť sa. Práve preto sme model čižiem nazvali BRONTO, pretože nezáleží na tom, či je von -40 °C, či idete do lesa, alebo rybárčiť. Delphin BRONTO je tu pre to, aby 100% ochránil komfort vašich nôh! Farba: Zelená Sezóna: Leto;Jar;Zima;Jeseň Navrhnuté v: Slovensko Veková skupina: Junior;Dospelý Typ Produktu: Gumáky Veľkosť EU: 42 Farba podľa výrobcu: Green Séria: Bronto Krajina pôvodu: Čína Veľkosť: 42 (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Bronto Green 42

Camelbak Fľaša Eddy 600ml

Camelbak Fľaša Eddy 600ml
Detail

Fľaša z kolekcie Camelbak. (answear.sk)

Podobné produkty ako Camelbak Fľaša Eddy 600ml

Camelbak Fľaša Eddy 600ml

Camelbak Fľaša Eddy 600ml
Detail

Fľaša z kolekcie Camelbak. (answear.sk)

Podobné produkty ako Camelbak Fľaša Eddy 600ml

Kartuša ROTHENBERGER MultiGas 600ml

Kartuša ROTHENBERGER MultiGas 600ml
Detail

Kvalitní Kartuša ROTHENBERGER MultiGas 600ml z kategorie Dom a záhrada | Šport a outdoor | Kemping a outdoor | Outdoorové variče a príslušenstvo | Plynové kartuše. (esat.sk)

Podobné produkty ako Kartuša ROTHENBERGER MultiGas 600ml

BERLINGER HAUS - Kávovar 600ml

BERLINGER HAUS - Kávovar 600ml
Detail

Borosilikátové sklo 1,8 mm odolné do 180 °C / nerez / silikón / plast (homepoint.sk)

Podobné produkty ako BERLINGER HAUS - Kávovar 600ml

MAKRO - Miska 600ml nerez

MAKRO - Miska 600ml nerez
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Miska 600ml nerez

Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 37

Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 37
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Farba : Bledá zelená Navrhnuté v : Slovensko Veková skupina : Dospelý Séria : Octo Krajina pôvodu : Čína Veľkosť EU : 37 Veľkosť : 37 Farba podľa výrobcu : Lime Green Veková skupina : Junior Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 37

Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 38

Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 38
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Séria : Octo Veľkosť EU : 38 Veľkosť : 38 Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Farba podľa výrobcu : Lime Green Veková skupina : Junior Veková skupina : Dospelý Farba : Bledá zelená Krajina pôvodu : Čína Navrhnuté v : Slovensko (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 38

Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 39

Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 39
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Veková skupina : Dospelý Navrhnuté v : Slovensko Farba : Bledá zelená Veková skupina : Junior Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Lime Green Veľkosť EU : 39 Veľkosť : 39 Séria : Octo (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 39

Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 40

Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 40
Detail

Od počiatku vývoja tohto produktu bolo našim zámerom priniesť dizajnovo jedinečné vsuvky, ktoré budú spĺňať požiadavky rybárov na maximálnu funkčnosť a komfort počas nosenia nielen na rybách, ale aj v bežnom živote. A výsledok? Delphin OCTO - ultra ľahké šľapky z EVA peny, inšpirované prírodou, kompletne navrhnuté a vyrábané v Európskej únii! Vzhľadom na to, že počas rybolovu je nutné často chodiť po nerovnom teréne, sme sa pri vývoji zamerali na podošvu, ktorá je podstatne pevnejšia a masívnejšia v porovnaní s lacnejšími konkurenčnými modelmi. Práve to zaručuje, že chodenie v týchto vsuvkách bude maximálne komfortné a dokonale odfiltruje nerovnosti terénu. Pri podošve ešte chvíľu ostaneme. Práve tam sa začína príbeh názvu OCTO. Štylizovali sme ju totiž do tvaru prísaviek chápadiel chobotnice, čo zaručuje výborný grip za každých podmienok. Práve chobotnica, anglicky OCTOpus, či latinsky OCTOpoda bola inšpiráciou pre kompletný dizajn a názov v skrátenej forme- OCTO. Ďalším sofistikovaným prvkom sú veľké postranné otvory, ktorých prioritnou úlohou je starať sa o odvetrávanie a celkovú vzdušnosť v tejto obuvi. Zámerne nie sú navrhnuté vo výške podrážky, ako to býva štandardom, ale o niečo vyššie. Práve tento detail zohráva významnú úlohu počas pobytu na brehu, či plytkej vode. Tým, že otvory sú o niečo vyššie nad vnútornou stielkou je takmer eliminované nechcené naberanie piesku či kamienkov medzi podrážku a chodilo. Vaše chodidlá sú teda chránené v maximálnej možnej miere. Okrem týchto otvorov slúži na odvetrávanie hustá perforácia umiestnená vo vrchnej časti. Tá je zámerne vytvarovaná na jednej strane do symbolu D z loga Delphin, na druhej vsuvke zase kraľuje symbol O, ako počiatočné písmeno názvu OCTO. Celkový dojem ešte zhodnocuje jemná štruktúra na povrchu šľapiek, ktorá evokuje kožu chobotnice. Vďaka použitému EVA materiálu sú mimoriadne ľahké, húževnaté a dokonca plávajúce. Samozrejmosťou je u tohto modelu popruh na fixáciu päty (ľudovo nazývané aj uzávierka), ktorý oceníte najmä v nerovnom, či svahovitejšom teréne. Delphin OCTO sú jednoducho štýlovou letnou obuvou, jedinečného dizajnu, s veľmi širokým využitím. Či už potrebujete prezuvky do interiéru, ísť na ryby, okúpať sa, či do mesta. OCTO sú tu aby vás previedli všetkými nástrahami dňa komfortne a s ľahkosťou. Jediným mínusom je, že nie sú vhodné pre vysokohorskú turistiku, to však vďaka ostatnej všestrannosti určite oželiete :) Nakoľko sú šľapky vyrobené z EVA materiálu, popri množstve výhod treba dbať aj na starostlivosť o tento materiál. Nenechávajte ho preto vystavený dlhodobo priamemu prudkému slnečnému žiareniu na rozpálených kameňoch či betóne. Práve tam môže teplota atakovať až 50 stupňov Celzia, čo môže spôsobiť jemné tvarové deformácie. Samozrejme, pokiaľ sú šľapky na nohách, k takémuto javu nedochádza a životnosť sa počíta na roky. Farba : Bledá zelená Krajina pôvodu : Čína Veková skupina : Junior Navrhnuté v : Slovensko Špecifikácia materiálu : Etylénvinylacetát (EVA) Farba podľa výrobcu : Lime Green Veková skupina : Dospelý Veľkosť : 40 Veľkosť EU : 40 Séria : Octo (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Rybárska obuv Octo Lime Green 40
WD-40 Flexible 600ml (WD-58448), Delphin, Swinger Delphin Skiper Žltý (8586018447669), Delphin, Swinger Delphin Skiper Zelený (8586018447652), Delphin, Swinger Delphin Skiper Červený (8586018447645), Delphin, Swinger Delphin Skiper Modrý (8586018447638), HiFuture FlyBuds Green (FlyBuds - Green ), NIP Green Line miska 2 ks Green/Light green (4000821415683), NIP Green Line kalíšok Green/Light green 2 ks (4000821415621), NIP Green Line tanierik 2 ks Green/Light green (4000821416390), Yedoo TooToo Emoji green (13306-green), Delphin Leadcore (R4670nad), Delphin Redcode (RYB5318nad), Delphin Ronin (RYB5327nad), Delphin Carbonix (RYB5353nad), Delphin Orix (8586018473545), Delphin Elixir (RYB5357nad), Delphin Ixtrek (RYB5371nad), Delphin Inox (RYB5363nad), Delphin Oxyd (RYB017454nad), Delphin Hornet (RYB017458nad), Delphin Ixpera (RYB5368nad), Delphin Zandera (8586018013871), Delphin Chilli (RYB017463nad), Delphin Exyl (RYB017451nad), Trimm Divan kiwi green/green 195 (8595225479042), HiFuture ColorBuds Light Green (ColorBuds-Light Green), Happy Green Altánok Party Dark Green (50ZJ12010DG), Osprey Daylite Escapade Green/Baikal Green (843820160475), Delphin Polarizačné okuliare Delphin SG Twist Zelené sklá (8586018471770)