Delphin vanicka eazy safe, 101001522

Produkt Delphin vanicka eazy safe, 101001522 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Delphin vanicka eazy safe, 101001522 upraviť a produkt hľadať znova.

DELPHIN VANICKA EAZY SAFE, 101001522

DELPHIN VANICKA EAZY SAFE, 101001522
Detail

VANIČKA . Pri navrhovaní tohto produktu pod bol cieľ jasný. Priniesť na trh vaničku, za bezkonkurenčnú cenu, ktorá bez problémov zvládne aj tie najväčšie ryby. Výsledok? Delphin EazySAFE! . Základ podložky tvorí veľmi pevná (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN VANICKA EAZY SAFE, 101001522 , Delphin vanička eazy safe (8586018492782)

Delphin Vanička Eazy SAFE (8586018492782)

Delphin Vanička Eazy SAFE (8586018492782)
Detail

Rybářská podložka - (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Vanička Eazy SAFE (8586018492782) , Delphin bivak panorama eazy 2man (8586018492621)

Delphin podložka eazy safe

Delphin podložka eazy safe
Detail

Výsledok? Delphin EazySAFE! Základ podložky tvorí veľmi pevná železná konštrukcia s priemerom rúrok až 22 mm. Vďaka tomu má vanička výbornú stabilitu a nehrozí jej prevrátenie, prípadne poškodenie pri manipulácií s úlovkom. Použitá látka s pogumovaným povrchom má niekoľko výhod. Po ukončení lovu ju stačí do sucha vyutierať a nie je tak nutné dlho čakať kým vyschne. Navyše je veľmi ľahko umývateľná a neabsorbuje do seba nepríjemne pachy, ktoré sa môžu následne šíriť pri transporte vo vašom aute. Celá vanička je veľmi pevná a pri extrémnych testoch bez problémov zvládla udržať statické závažie o váhe až 75kg! Na oboch krajoch je všitá sieťková látka, cez ktorú z vnútra poľahky odtečie voda. EAZYSAFE taktiež disponuje látkou na prekrytie, ktorá je opatrená suchými zipsami. Viete tak v nej rybu uzavrieť, pokiaľ si napríklad potrebujete pripraviť fotoaparát, prípadne ísť nabrať vodu na poliatie úlovku. Nohy sú opatrené kĺbovými pätkami, ktoré sa prispôsobia terénu a zamedzia zaboreniu do zeme v prípade mäkšieho podkladu. Pri navrhovaní sme však mysleli aj na transport, čo je ďalšia silná stránka tohto produktu. V strede je konštrukcia dômyselne predelená a tak ju stačí jednoducho preložiť napoly a pomocou rukovätí pohodlne prenášať. V produkte Delphin EAZYSAFE získate za výbornú cenu jednoduchú, no zato dôkladne premyslenú a 100% funkčnú vaničku, v ktorej sa o svoj úlovok nebudete musieť nikdy obávať. Technické parametre: Vonkajšie rozmery: 100x50x30cm Rozmer lôžka: 95x45x20cm Transportné rozmery: 50x50x12cm Hmotnosť: 3,60kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin podložka eazy safe , Delphin transportní popruhy eazy trans (8586018492669)

Delphin Bivak Panorama Eazy

Delphin Bivak Panorama Eazy
Detail

PANORAMA Eazy je cenovo dostupný bivak, ktorý sa však svojou kvalitou môže pokojne rovnať s omnoho drahšími zástupcami daného segmentu. Pri návrhu tohto produktu bolo zámerom priniesť na trh bivak s netradičným, no zato veľmi praktickým riešením.Každé jedno okno tvorí podstatnú časť ceny bivaku. Je nutné zarátať tam materiál a extra prácne šitie. Rozhodli sme sa však plávať proti prúdu a klasický úzky vchod a dve okná, ktoré poznáte z väčšiny bivakov sme nahradili ultra širokým vchodom, ktorý má niekoľko podstatných výhod. Zachováva totiž dokonalý rozhľad na situáciu okolo bivaku, ako keby ste mali na v prednej časti obe okná. Navyše je možné bivak oveľa rýchlejšie prevetrať (súčasťou bivaku je aj zadné okno) a taktiež v prípade nutnosti uzavrieť. Vkladanie a vyberanie lehátok je odteraz o level jednoduchšie! A čo je najdôležitejšie, cenu, ktorú by ste uhradili za, v tomto prípade zbytočné okná, sme presunuli do priestoru bivaku. Ten ponúka grandiózny priestor pre dve osoby.Dvojrebrová konštrukcia bivaku je tvorená hliníkovými rúrkami, ktoré do seba dokonale zapadajú a vytvárajú veľmi pevný základ. Spolu s použitým, vysoko kvalitným materiálom tak PANORAMA Eazy predstavuje spoľahlivý a mimoriadne stabilný bivak, ktorý bez pochyby zvládne aj silný vietor, či veľký úhrn zrážok. K tomu všetkému prispievajú taktiež kompletne podlepené a následne testované švy.Svojím rozmerom bivak bez problémov obsiahne dve lehátka, pričom stále v ňom ostane dostatok miesta pre pohodlný pobyt pri vode. Taktiež je však vďaka transportným rozmerom ideálny pre rybárov uprednostňujúcich výpravy o samote, kedy PANORAMA ponúka maximálne komfortný priestor na lehátko, kreslo, taškovinu a všetko potrebné.Pridanou hodnotou je aj veľký predný šilt, ktorý v danej cenovej kategórii vôbec nie je samozrejmosťou.V balení je bivak dodávaný spolu so základnou podlahou, ktorú je možné po obvode k stenám upnúť pomocou suchých zipsov. Za účelom pohodlného transportu dostanete k aj bivaku praktické prenosné puzdro s pevnými rukoväťami.Technické parametre:Vonk. rozmer: 305x250 cmVýška bivaku: 160 cmDĺžka šiltu: 55 cmTransp. rozmery bivak: 140x25x25 cmHmotnosť bivaku: 8 kg Typ : Bivak Navrhnuté v : Slovensko Hmotnosť : 8 kg Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Zelená Výška : 160 cm Počet osôb : 2 Séria : Eazy Transportné rozmery : 140 x 25 x 25 cm Rozmery : 305 x 250 x 160 cm Vodný stĺpec : 5000 mm (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Bivak Panorama Eazy , Alzapower eazy biele (apw-bteez1w)

Delphin bivak panorama eazy

Delphin bivak panorama eazy
Detail

Pri návrhu tohto produktu bolo zámerom priniesť na trh bivak s netradičným, no zato veľmi praktickým riešením. Každé jedno okno tvorí podstatnú časť ceny bivaku. Je nutné zarátať tam materiál a extra prácne šitie. Rozhodli sme sa však plávať proti prúdu a klasický úzky vchod a dve okná, ktoré poznáte z väčšiny bivakov sme nahradili ultra širokým vchodom, ktorý má niekoľko podstatných výhod. Zachováva totiž dokonalý rozhľad na situáciu okolo bivaku, ako keby ste mali na v prednej časti obe okná. Navyše je možné bivak oveľa rýchlejšie prevetrať (súčasťou bivaku je aj zadné okno) a taktiež v prípade nutnosti uzavrieť. Vkladanie a vyberanie lehátok je odteraz o level jednoduchšie! A čo je najdôležitejšie, cenu, ktorú by ste uhradili za, v tomto prípade zbytočné okná, sme presunuli do priestoru bivaku. Ten ponúka grandiózny priestor pre dve osoby. Dvojrebrová konštrukcia bivaku je tvorená hliníkovými rúrkami, ktoré do seba dokonale zapadajú a vytvárajú veľmi pevný základ. Spolu s použitým, vysoko kvalitným materiálom tak PANORAMA Eazy predstavuje spoľahlivý a mimoriadne stabilný bivak, ktorý bez pochyby zvládne aj silný vietor, či veľký úhrn zrážok. K tomu všetkému prispievajú taktiež kompletne podlepené a následne testované švy. Svojím rozmerom bivak bez problémov obsiahne dve lehátka, pričom stále v ňom ostane dostatok miesta pre pohodlný pobyt pri vode. Taktiež je však vďaka transportným rozmerom ideálny pre rybárov uprednostňujúcich výpravy o samote, kedy PANORAMA ponúka maximálne komfortný priestor na lehátko, kreslo, taškovinu a všetko potrebné. Pridanou hodnotou je aj veľký predný šilt, ktorý v danej cenovej kategórii vôbec nie je samozrejmosťou. V balení je bivak dodávaný spolu so základnou podlahou, ktorú je možné po obvode k stenám upnúť pomocou suchých zipsov. Za účelom pohodlného transportu dostanete k aj bivaku praktické prenosné puzdro s pevnými rukoväťami. Technické parametre: Vonk. rozmer: 305x250 cm Výška bivaku: 160 cm Dĺžka šiltu: 55 cm Transp. rozmery bivak: 140x25x25 cm Hmotnosť bivaku: 8 kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin bivak panorama eazy , Safe 50f (sasfe50)

Delphin Eazy SAFE Vanička

Delphin Eazy SAFE Vanička
Detail

Pri navrhovaní tohto produktu pod bol cieľ jasný. Priniesť na trh vaničku, za bezkonkurenčnú cenu, ktorá bez problémov zvládne aj tie najväčšie ryby. Výsledok? Delphin EazySAFE! Základ podložky tvorí veľmi pevná železná konštrukcia s priemerom rúrok až 22 mm. Vďaka tomu má vanička výbornú stabilitu a nehrozí jej prevrátenie, prípadne poškodenie pri manipulácií s úlovkom. Použitá látka s pogumovaným povrchom má niekoľko výhod. Po ukončení lovu ju stačí do sucha vyutierať a nie je tak nutné dlho čakať kým vyschne. Navyše je veľmi ľahko umývateľná a neabsorbuje do seba nepríjemne pachy, ktoré sa môžu následne šíriť pri transporte vo vašom aute. Celá vanička je veľmi pevná a pri extrémnych testoch bez problémov zvládla udržať statické závažie o váhe až 75 kg! Na oboch krajoch je všitá sieťková látka, cez ktorú z vnútra poľahky odtečie voda. EAZYSAFE taktiež disponuje látkou na prekrytie, ktorá je opatrená suchými zipsami. Viete tak v nej rybu uzavrieť, pokiaľ si napríklad potrebujete pripraviť fotoaparát, prípadne ísť nabrať vodu na poliatie úlovku. Nohy sú opatrené kĺbovými pätkami, ktoré sa prispôsobia terénu a zamedzia zaboreniu do zeme v prípade mäkšieho podkladu. Pri navrhovaní sme však mysleli aj na transport, čo je ďalšia silná stránka tohto produktu. V strede je konštrukcia dômyselne predelená a tak ju stačí jednoducho preložiť napoly a pomocou rukovätí pohodlne prenášať. V produkte Delphin EAZYSAFE získate za výbornú cenu jednoduchú, no zato dôkladne premyslenú a 100 % funkčnú vaničku, v ktorej sa o svoj úlovok nebudete musieť nikdy obávať. Technické parametre: Vonkajšie rozmery: 100 x 50 x 30 cm Rozmer lôžka: 95 x 45 x 20 cm Transportné rozmery: 50 x 50 x 12 cm Hmotnosť: 3,60 kg Farba podľa výrobcu : Zelená Navrhnuté v : Slovensko Transportné rozmery : 50 x 50 x 12 cm Farba : Zelená Šírka : 45 cm Rozmery : 100 x 50 x 30 cm Krajina pôvodu : Čína Výška : 30 cm Séria : Eazy SAFE Dĺžka : 95 cm Hmotnosť : 3,6 kg Variant : Vanička (muziker.com)

Podobné produkty ako Delphin Eazy SAFE Vanička , One safe 1.0 (8592201500516)

Delphin zimná čiapka rwr eazy

Delphin zimná čiapka rwr eazy
Detail

Dizajn jemne olivovej čiapky decentne dopĺňa čierny štítok s logom. Delphin RWR EAZY je tá správna voľba pre chladné jesenné dni ale aj zimné mesiace. Materiálové zloženie: 100% akryl (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin zimná čiapka rwr eazy , One safe 4.0 (8592201500776)

DELPHIN BIVAK PANORAMA EAZY TWOMAN, 101001506

DELPHIN BIVAK PANORAMA EAZY TWOMAN, 101001506
Detail

BIVAK . PANORAMA Eazy je cenovo dostupný bivak, ktorý sa však svojou kvalitou môže pokojne rovnať s omnoho drahšími zástupcami daného segmentu. Pri návrhu tohto produktu bolo zámerom priniesť na trh bivak s netradičným, no zato (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN BIVAK PANORAMA EAZY TWOMAN, 101001506 , One safe 3.0 (8592201500523)

Delphin Transportní popruhy Eazy Trans (8586018492669)

Delphin Transportní popruhy Eazy Trans (8586018492669)
Detail

Popruh Transportní popruh Delphin Eazy Trans vám umožní komfortní přenášení rybářského lehátka, křesla, spacáku i jiného vybavení. Složený je z ramenního popruhu a dvou bočních, které dohromady tvoří kompaktní celek. Ramenní popruh disponuje vyztuženou měkčenou částí a velkými plastovými úchyty, na které se upevní dva boční popruhy. Díky jejich nastavitelné délce s nimi snadno obepnete a uchytíte jakoukoli část rybářské výbavy, případně i více vybavení současně. Transportní popruh Delphin Eazy Trans je tak nepostradatelným doplňkem na vaše rybářské výpravy. Klíčové vlastnosti transportního popruhu Delphin Eazy TransPraktický transportní popruh pro rybářeUmožní komfortní přenášení rybářského lehátka, křesla, spacáku i jiného vybaveníDelphin Eazy Trans je složený z ramenního popruhu a dvou bočníchRamenní popruh disponuje vyztuženou měkčenou částí a velkými plastovými úchytyDíky jejich nastavitelné délce lze s popruhy snadno obepnout a uchytit... (alza.sk)

Podobné produkty ako Delphin Transportní popruhy Eazy Trans (8586018492669) , Set hasiaci sprej safe 500 + držiak safe 50f (s-safe500-50f)

Delphin Bivak Panorama Eazy 2Man (8586018492621)

DELPHIN RWR EAZY UNI ZIMNA CIAPKA, 101002220

DELPHIN RWR EAZY UNI ZIMNA CIAPKA, 101002220
Detail

ZIMNÁ ČIAPKA . Zimná čiapka Delphin RWR EAZY vyhotovená z teplého akrylového materiálu spĺňa všetky predpoklady určené ku komfortnému rybolovu, prechádzkam po meste, ale aj iným voľnočasovým aktivitám počas chladných dní. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN RWR EAZY UNI ZIMNA CIAPKA, 101002220 , Rotho evo safe 65l (1008208080r)

DELPHIN ATAK EAZY UNI ZIMNA CIAPKA, 101002215

DELPHIN ATAK EAZY UNI ZIMNA CIAPKA, 101002215
Detail

ZIMNÁ ČIAPKA . Teplú, zimnú čiapku Delphin Atak! EAZY využijete v chladných obdobiach roka pri vychádzkach za zubatými predátormi. Nie je však určená iba rybárom. Jej decentná sivá farba je využiteľná aj na poľovačke, turistike (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN ATAK EAZY UNI ZIMNA CIAPKA, 101002215 , Rohnson r-7534 safe touch

DELPHIN VANICKA TELESAFE+, 101002779

DELPHIN VANICKA TELESAFE+, 101002779
Detail

VANIČKA . Základom pre Delphin TeleSAFE+ sa stala rybármi veľmi obľúbená vanička EAZYSAFE. Pri tomto modely sme však dvoma podstatnými úpravami vylepšili komfort jej používania. . Tou prvou úpravou sú teleskopicky nastaviteľné (andreashop.sk)

Podobné produkty ako DELPHIN VANICKA TELESAFE+, 101002779 , Rohnson r-7524 safe touch

Delphin podložka vanička telesafe+

Delphin podložka vanička telesafe+
Detail

Tou prvou úpravou sú teleskopicky nastaviteľné nohy, ktoré v tomto prípade umožňujú vaničku rozložiť aj v nerovnom či kamenistom teréne, vďaka čomu bude mať výbornú stabilitu za akýchkoľvek okolností. Druhým bonusom je prekrytie kĺbov v stredovej časti konštrukcie, čo podstatne minimalizuje možnosť poškodenia úlovku, či poranenie rybára. Základ vaničky TeleSAFE+ je tvorený pevnou železnou konštrukciou s priemerom rúrok až 22 mm. Použitá látka s pogumovaným povrchom má taktiež niekoľko výhod. Po ukončení lovu ju stačí do sucha vyutierať a nie je tak nutné dlho čakať kým vyschne. Navyše je veľmi ľahko umývateľná a neabsorbuje do seba nepríjemne pachy, ktoré sa môžu následne šíriť pri transporte vo vašom aute. Celá vanička je veľmi pevná a pri extrémnych testoch bez problémov zvládla udržať statické závažie o váhe až 75kg! Na oboch krajoch je všitá sieťková látka, cez ktorú z vnútra poľahky odtečie voda. TeleSAFE+ disponuje aj látkou na prekrytie, ktorá je opatrená suchými zipsami. Viete tak v nej rybu uzavrieť, pokiaľ si napríklad potrebujete pripraviť fotoaparát, prípadne ísť nabrať vodu na poliatie úlovku. Teleskopické nohy sú opatrené kĺbovými pätkami, ktoré sa prispôsobia terénu a zamedzia zaboreniu do zeme v prípade mäkšieho podkladu. Pri navrhovaní sme však mysleli aj na transport, čo je ďalšia silná stránka tohto produktu. V strede je konštrukcia dômyselne predelená a tak ju stačí jednoducho preložiť napoly a pomocou rukovätí pohodlne prenášať. Technické parametre: Vonkajšie rozmery: 100x50x30cm Rozmer lôžka: 95x45x20cm Transportné rozmery: 50x50x12cm Dĺžka nôh: 26-37cm Hmotnosť: 4,1 kg (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin podložka vanička telesafe+ , Stay safe (pc) digital (434782)

AlzaPower EAZY biele (APW-BTEEZ1W)

AlzaPower EAZY biele (APW-BTEEZ1W)
Detail

Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora AAC a SBC, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, citlivosť 102 dB/mW, impedancia 16 Ohm, menič 6 mm, výdrž batérie až 24 h (4h+20h) Kompaktné bezdrôtové slúchadlá s mohutným zvukomZadanie znelo jasne, vyrobiť kompaktné, ľahké a skvelo hrajúce slúchadlá so slušnou výdržou. Výsledkom sú bezdrôtové slúchadlá AlzaPower EAZY, ktoré na jedno nabitie zvládnu 4 hodiny prehrávania hudby a dodávané puzdro okrem ich ochrany poskytne ďalších 20 hodín. Bezproblémové pripojenie s dosahom 10 metrov a nízkou spotrebou zaisťuje výkonný čipset PixArt (PAU 1603) s Bluetooth 5.0.Neuveriteľneľahké bezdrôtové slúchadláHmotnosť jedného slúchadla je len 4,8 gramov a celá súprava, vrátane puzdra váži 39 gramov. Aj napriek malým rozmerom poskytnú slúchadlá EAZY so 6 mm neodymovými meničmi špičkový zvuk. Nechýba ani... (alza.sk)

Podobné produkty ako AlzaPower EAZY biele (APW-BTEEZ1W) , Hasiaci sprej safe 500 (safe500)

Abus Granit Plus 470/150HB300 + Eazy KF

Abus Granit Plus 470/150HB300 + Eazy KF
Detail

Potrebujete nechať svoj bicykel na miestach, ako sú železničné stanice, kde je vysoké riziko krádeže? Potom je GRANIT™ Plus 470 U-Lock vaším ideálnym spoločníkom: technológia ABUS Power Cell ponúka vynikajúcu ochranu proti pokusom odstrániť zámok úderom alebo potiahnutím. Uzamykací mechanizmus je vyrobený zo špeciálne tvrdenej ocele. Je tiež odolný voči vytrhnutiu. Táto kombinácia si vyslúžila uznanie GRANIT™ Plus 470 v širokej škále testov, so schválenia od OSIMZ (Rusko) a testovacích inštitútov vo Fínsku, Švédsku, Dánsku, Nórsku a Spojenom kráľovstve. 12 mm parabolické oko zámku Dvojité istenie oka v tele zámku Veľká odolnosť voči vytrhnutiu a úderom Oko a telo zámku, ako aj súčasti uzamykacieho mechanizmu, sú vyrobené zo špeciálne tvrdenej ocele Uzamykací systém ABUS Plus pre vysokú ochranu proti nežiadúcej manipulácii Uzamykací mechanizmus je chránený voči špine a korózii Bezpečnostná karta s kódom Dva kľúče (jeden svietiaci) Typ : Kľúč Hmotnosť (g) : 1285.0 Priemer (mm) : 12.0 Úroveň zabezpečenia : 12/15 Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Black Dĺžka (mm) : 300.0 Špecifikácia materiálu : Kalená oceľ Navrhnuté v : Nemecko Krajina pôvodu : Nemecko (muziker.com)

Podobné produkty ako Abus Granit Plus 470/150HB300 + Eazy KF , Hasiaci sprej safe 750 (safe750)

Abus Granit X Plus 540/160HB230+EaZy KF

Abus Granit X Plus 540/160HB230+EaZy KF
Detail

Zámok zo série Granit X Plus 540 na zabezpečenie bicykla na miestach s vysokým rizikom krádeže. Vlastnosti: Patentované 13 mm štvorhranné parabolické oko zámku (16 mm vrátane obalu) - dvojité istenie oka v tele zámku - oko a telo zámku, ako aj súčasti uzamykacieho mechanizmu sú vyrobené zo špeciálne tvrdenej ocele - uzamykací systém ABUS X-Plus pre najvyššiu ochranu proti nežiadúcej manipulácii - ochrana proti úderom a vytrhnutiu - uzamykací mechanizmus je chránený voči špine a korózii - bezpečnostná karta s kódom - dva kľúče (jeden svietiaci). Level zabezpečenia: 15/15. Hrúbka oka: 13 mm, svetlosť oka: 230 x 108 mm, hmotnosť: 1556 g. Dodáva sa spolu s držiakom na bicykel. Typ : Kľúč Priemer (mm) : 13.0 Špecifikácia materiálu : Kalená oceľ Farba podľa výrobcu : Grey Hmotnosť (g) : 1556.0 Farba : Šedá Navrhnuté v : Nemecko Krajina pôvodu : Nemecko Úroveň zabezpečenia : 15/15 Dĺžka (mm) : 230.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Abus Granit X Plus 540/160HB230+EaZy KF , Delphin, swinger delphin skiper žltý (8586018447669)

Abus Granit X Plus 540/160HB300+EaZy KF

Abus Granit X Plus 540/160HB300+EaZy KF
Detail

Zámok zo série Granit X Plus 540 na zabezpečenie bicykla na miestach s vysokým rizikom krádeže. Vlastnosti: Patentované 13 mm štvorhranné parabolické oko zámku (16 mm vrátane obalu) - dvojité istenie oka v tele zámku - oko a telo zámku, ako aj súčasti uzamykacieho mechanizmu sú vyrobené zo špeciálne tvrdenej ocele - uzamykací systém ABUS X-Plus pre najvyššiu ochranu proti nežiadúcej manipulácii - ochrana proti úderom a vytrhnutiu - uzamykací mechanizmus je chránený voči špine a korózii - bezpečnostná karta s kódom - dva kľúče (jeden svietiaci). Level zabezpečenia: 15/15. Hrúbka oka: 13 mm, svetlosť oka: 300 x 108 mm, hmotnosť: 1762 g. Dodáva sa spolu s držiakom na bicykel. Hmotnosť (g) : 1762.0 Navrhnuté v : Nemecko Priemer (mm) : 13.0 Typ : Kľúč Farba : Šedá Úroveň zabezpečenia : 15/15 Dĺžka (mm) : 300.0 Farba podľa výrobcu : Grey Špecifikácia materiálu : Kalená oceľ Krajina pôvodu : Nemecko (muziker.com)

Podobné produkty ako Abus Granit X Plus 540/160HB300+EaZy KF , Delphin, swinger delphin skiper zelený (8586018447652)

Skechers Dynamight 2.0 Eazy Vibez Nízke tenisky Čierna

Skechers  Dynamight 2.0 Eazy Vibez  Nízke tenisky Čierna
Detail

Skechers Dynamight 2.0 Eazy Vibez Čierna. Skechers Dynamight 2.0 Eazy Vibez. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Skechers Dynamight 2.0 Eazy Vibez Nízke tenisky Čierna , Delphin, swinger delphin skiper červený (8586018447645)

Mr. Tee Eazy-E Paintbrush Oversize Tee black - XS

Mr. Tee Eazy-E Paintbrush Oversize Tee black - XS
Detail

Mr. Tee100% Original GuaranteedHigh ComfortImported (gangstagroup.sk)

Podobné produkty ako Mr. Tee Eazy-E Paintbrush Oversize Tee black - XS , Delphin, swinger delphin skiper modrý (8586018447638)

SET Hasiaci sprej SAFE 500 + držiak SAFE 50F (S-SAFE500-50F)

SET Hasiaci sprej SAFE 500 + držiak SAFE 50F (S-SAFE500-50F)
Detail

Hasiaci prístroj penový, trieda požiaru A,B a F, účinnosť 3A a 5F.E, použitie od -20°C do 50°C, rozmery 6.6cm×24cm, držiak Buďte pripravení na neočakávané nepríjemnosti a kúpte si hasiaci sprej kompaktnej veľkosti, ktorý je možné využiť pri začínajúcich požiaroch nielen v aute, dielni, či garáži, ale aj v domácnostiach, kanceláriách, pri grilovaní, alebo kempovaní. Ľahkú manipuláciu so sprejom SAFE 500 zvládne naozaj každý a jeho rýchle použitie a presné zacielenie vás ochráni kdekoľvek a kedykoľvek.Kľúčové vlastnosti hasiaceho prístroja SAFE 500 a držiaka SAFE 50FKompaktný pohotový hasiaci sprej na hasenie začínajúcich požiarovIdeálny do áut, garáží, dielní, domácností, na kempovanie aj grilovanieHasiaci sprej sa ľahko používaSAFE 500 hasí 19 sekúnd do vzdialenosti až 4 metreSúčasťou spreja je držiak SAFE 50F, ktorý v tme slabo svietiHasiace látka: penový koncentrát AFFF – vodný roztok tenzidov, biologicky odbúrateľný a netoxickýPraktické funkcie hasiaceho... (alza.sk)

Podobné produkty ako SET Hasiaci sprej SAFE 500 + držiak SAFE 50F (S-SAFE500-50F) , Safe. by panzerglass honor x9 (safe95121)

SET - Hasiaci sprej SAFE 750 + držiak SAFE 75F (S-SAFE750-75F)

SET - Hasiaci sprej SAFE 750 + držiak SAFE 75F (S-SAFE750-75F)
Detail

Hasiaci prístroj penový, trieda požiaru A,B a F, účinnosť 21B , 3A a 5F.E, použitie od -20°C do 50°C, rozmery 7.4cm×31cm, držiak Buďte pripravení na neočakávané nepríjemnosti a kúpte si hasiaci sprej kompaktnej veľkosti, ktorý je možné využiť pri začínajúcich požiaroch nielen v aute, dielni či garáži, ale aj v domácnostiach, kanceláriách, pri grilovaní alebo kempovaní. Ľahkú manipuláciu so sprejom SAFE 750 zvládne naozaj každý a jeho rýchle použitie a presné zacielenie vás vždy a všade ochráni.Kľúčové vlastnosti hasiaceho prístroja SAFE 750 a držiaka SAFE 75FKompaktný pohotový hasiaci sprej na hasenie začínajúcich požiarovIdeálny do áut, garáží, dielní, domácností, na kempovanie aj grilovanieHasiaci sprej sa ľahko používaSAFE 750 hasí 25 sekúnd na vzdialenosť 3 až 4 metreSúčasťou spreja je držiak SAFE 75F, ktorý v tme slabo svietiHasiaca látka: penový koncentrát AFFF – vodný roztok tenzidov, biologicky odbúrateľný a netoxickýPraktické funkcie hasiaceho... (alza.sk)

Podobné produkty ako SET - Hasiaci sprej SAFE 750 + držiak SAFE 75F (S-SAFE750-75F) , Safe. by panzerglass honor x7 (safe95119)

Panta Safe Guard

Detail

Podrobný popis produktuKombinácia výkonnej vreckovej baterky a náradia3 stupne nastavenia svetlaIdeálne pri každej príležitosti: pri výpadku prúdu, pri stanovaní, alebo v auteNetreba vymieňať batérie, dobíja sa jednoducho pomocou USB káblaJe robustná, takmer nezničiteľnáOdolná proti zlým poveternostným podmienkamORIGINÁL známy z TV!Panta Safe Guard je dokonalá kombinácia vreckovej baterky a praktického náradia! Vždy keď potrebujete mimoriadne silný zdroj svetla, je tu pre vás! Má tri stupne nastavenia svetla, ktoré uvidíte aj z obrovskej vzdialenosti!Panta Safe Guard je neuveriteľne všestranné vreckové svietidlo so zabudovanou sadou rôznych prakticky využiteľných nástrojov. Britva na prerezanie bezpečnostného pásu v aute, skrutkovač, nožnice, otvárač na konzervy, to všetko vám môže pomôcť vyriešiť niektoré každodenné situácie.Panta Safe Guard je vyrobená z nerezovej ocele a je obalená vrstvou protišmykovej gumy. Jej použitie je absolútne jednoduché a bezpečné. Vďaka USB nabíjaniu nemusíte nikdy vymieňať batérie a vreckové svietidlo Panta Safe Life je vždy pripravené na použitie.Svetlo baterky má silu 800 lúmenov, takže ho uvidíte aj z veľkej vzdialenosti. Na odplašenie votrelca môžete svetlo prepnúť do stroboskopického modusu.Obsah balenia:1 x Panta Safe Guard kapesná baterka1 x USB kábel (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Panta Safe Guard , Sinocare glukomer safe aq smart (6934175037681)

DUREX Extra Safe

DUREX Extra Safe
Detail

Prečo si ich zamilujete? Extra lubrikované pre väčší komfort trochu hrubšie pre pokojnejšiu myseľ voňajú lepšie než latex. (drmax.sk)

Podobné produkty ako DUREX Extra Safe , Sinocare glukomer safe aq angel (6934175038787)

DUREX Extra Safe

DUREX Extra Safe
Detail

Durex extra safe sú navrhnuté pre tých, ktorí chcú byť pokojní, že ich kondómy ochránia. (drmax.sk)

Podobné produkty ako DUREX Extra Safe , Safe. by panzerglass realme c30s (safe95128)

SAFE 50F (SASFE50)

SAFE 50F (SASFE50)
Detail

Držiak – k hasiacemu prístroju SAFE 500 Buďte pripravení na neočakávané nepríjemnosti a kúpte si držiak SAFE 50F pre hasiaci prístroj SAFE 500, ktorý možno využiť pri začínajúcich požiaroch nielen v aute, dielni či v garáži, ale aj v domácnostiach, kanceláriách, pri grilovaní alebo kempovaní. Držiak na hasiaci prístroj SAFE 50F je vyrobený z kvalitného plastu a slúži na bezpečné a ľahké uloženie na viditeľnom a dobre prístupnom mieste. V tme pre lepšiu orientáciu slabo svieti. Kľúčové vlastnosti držiaka SAFE 50FPraktický držiak pre protipožiarny prístroj SAFE 500Ideálny do áut, garáží, dielní, domácností, na kempovanie aj grilovanieSlabo svieti v tme pre lepšiu orientáciuDržiak SAFE 50F pre jednoduché a bezpečné uloženie hasiaceho prístrojaVyrobený z kvalitného plastu (alza.sk)

Podobné produkty ako SAFE 50F (SASFE50) , Safe. by panzerglass xiaomi 13 (safe95347)

Delphin transportné popruhy delphin eazy trans

Delphin transportné popruhy delphin eazy trans
Detail

To je prelomový transportný popruh EazyTRANS z dielne firmy Delphin. Potrebuje preniesť lehátko, kreslo, spacák, prípadne všetko naraz? S týmto veľmi pevným popruhom, to viac nebude žiaden problém. EazyTRANS pozostáva z troch častí, ktoré spolu tvoria jeden celok určený na transport rybárskej výbavy. Základom je ramenný popruh s vystuženou mäkčenou časťou a veľmi pevnými plastovými úchytmi. Práve na tieto úchyty sa upevnia dva bočné popruhy s nastaviteľnou dĺžkou, opatrené masívnymi klipmi. Vďaka svojej nastaviteľnej dĺžke s nimi dokonale obopnete a uchytíte akúkoľvek časť rybárskej výbavy, prípadne aj viac produktov naraz, ktoré môžete bez problémov prenášať na zvolené miesto. EazyTRANS je dodávaný v malej praktickej taštičke, vďaka ktorej bude zaberať medzi vecami len minimálne miesto. Pri tomto dômyselnom produkte jednoznačné platí „za málo peňazí veľa muziky“. Technické parametre: Dĺžka ramenného popruhu: 90-140cm Dĺžka bočných popruhov: max. 105cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin transportné popruhy delphin eazy trans , Safe. by panzerglass nokia c21 (safe95183)

Angry Beards Safe kefa

Angry Beards Safe kefa
Detail

Okrúhla kefa na fúzy od Angry Beards so štetinami z diviaka a rukoväťou z bukového dreva. (luxusne-holenie.sk)

Podobné produkty ako Angry Beards Safe kefa , Safe. by panzerglass realme c30 (safe95182)

One Safe 1.0 (8592201500516)

One Safe 1.0 (8592201500516)
Detail

Svetlo na bicykel zadné, napájanie: 2× AAA, svetelný tok 3 lm, dosvit 400 m, maximálna výdrž 200 h One Safe 1.0 je zadné svetlo na bicykel s tromi jasnými LED diódami, ktoré sa aj napriek veľmi malým rozmerom postará o vašu bezpečnosť pri jazde. Svetlo ponúka hneď 3 funkcie a to stále svietenie, blikanie a postupné blikanie, ktoré je viditeľné až z 400 metrov. Pohon svetla je zaistený pomocou dvoch batérií AAA, ktoré sú už súčasťou balenia a zaručia blikanie asi na 200 hodín. Svetlo One Safe 1.0 je veľmi obľúbené hlavne vďaka vodoodolnosti a svojej jednoduchej montáži, ktorú môžete hravo vykonať aj bez náradia. Hlavné prednosti svetla na bicykel One Safe 1.0Svetlo ponúka 3 funkcie: stále svietenie, blikanie a postupné blikanieOne Safe má v sebe integrovanú odrazkuPohon zaistený pomocou dvoch batérií AAAVysoká viditeľnosť svetla (až 400 m)Doba blikania až 200 hJednoduchá montážVodoodolnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako One Safe 1.0 (8592201500516) , Safe. by panzerglass oppo reno8 (safe95163)

SAFE LASER SL- 150

SAFE LASER SL- 150
Detail

Laser dokáže pomôcť vašim chronickým kožným problémom, ošetriť choroby a rany v nosovej a ústnej dutine a pôsobiť na tkanivá v hĺbke až 3 cm. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako SAFE LASER SL- 150 , Safe. by panzerglass oppo a76 (safe95109)

One Safe 4.0 (8592201500776)

One Safe 4.0 (8592201500776)
Detail

Svetlo na bicykel zadné, napájanie: 2× AAA, svetelný tok 4.5 lm, dosvit 700 m, maximálna výdrž 240 h, vodoodolnosť IPX4 One Safe 4.0 je zadné svetlo s jasnými LED diódami, ktoré sa napriek malým rozmerom postarajú o vašu bezpečnosť počas jazdy. Svetlo ponúka hneď 4 funkcie, vrátane konštantného svetla a 3 typy blikania, ktoré sú viditeľné asi zo 700 metrov. Pohon svetla je vybavený dvoma batériami typu AAA, ktoré sú už súčasťou balenia a zaručujú blikanie asi 240 hodín. Svetlo Safe 4.0 je veľmi obľúbené najmä vďaka vodotesnosti a jeho jednoduchej inštalácii, ktorú je možné vykonať bez náradia.Hlavné výhody svetla One Safe 4.0Svetlo ponúka 4 funkcie: stále svetlo, 3 typy blikaniaPohon je zabezpečený dvoma batériami typu AAAViditeľnosť svetla One Safe 4.0 je asi 700 mJednoduchá inštalácia (alza.sk)

Podobné produkty ako One Safe 4.0 (8592201500776)

Transportné popruhy Delphin Eazy TRANS

Transportné popruhy Delphin Eazy TRANS
Detail

Neskutočne praktický, efektívny a zároveň úplne jednoduchý produkt, ktorý nahrádza nespratné a finančne náročné tašky! To je prelomový transportný popruh EazyTRANS z dielne firmy Delphin. Potrebuje preniesť lehátko, kreslo, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako Transportné popruhy Delphin Eazy TRANS

Delphin zimná čiapka atak! eazy

Delphin zimná čiapka atak! eazy
Detail

Nie je však určená iba rybárom. Jej decentná sivá farba je využiteľná aj na poľovačke, turistike či zimných prechádzkach po meste. Vrchná časť je tvorená pleteným akrylom a vnútorná výstelka zasa veľmi jemným, príjemným a hrejivým materiálom čiernej farby. Na čele nájdete decentné Atak! logo, ktorým dáte najavo, aký štýl lovu preferujete. So zimnou čiapkou Delphin Atak! EAZY vás pri vode neprekvapí chlad ani nepríjemný vietor. Materiálové zloženie: 100% akryl (parys.sk)

Podobné produkty ako Delphin zimná čiapka atak! eazy

Jameson Distiller's Safe 0,7l (43%)

Jameson Distiller's Safe 0,7l (43%)
Detail

Jameson Distiller's Safe Pod túto whiskey sa autorsky podpísal Brian Nation, hlavný destilér v paliarni Jameson. Nájdeme v nej výrazný podiel pot still zložky – teda whiskey starostlivo pripravovanej v malých kotloch. Práve tento špeciálne získavaný destilát má hlavné slovo v chuti. VÔŇA A CHUŤ V SKRATKE Jemne maslová sladkosť pochádza z cukornatosti sladového jačmeňa, nachádzame aj tóny broskyne, škorice, mandlí, a dokonca aj sladkého drievka. Hlavný destilér u Jamesona preukázal svoje remeslo v celej svojej kráse. (bevmarket.sk)

Podobné produkty ako Jameson Distiller's Safe 0,7l (43%)

CYBEX Sensor Safe hardwarový kľúč

CYBEX Sensor Safe hardwarový kľúč
Detail

Pokoj pre vás, väčšiu bezpečnosť pre vaše dieťa. Po pripevnení k systému pásov detskej autosedačky je možné bezpečnostnú sadu SensorSafe 4 v 1 prepojiť s vašim smartfónom a ten vás upozorní na kritické situácie, ako napríklad: ak je dieťa ponechané v aute, ak sa teplota v aute príliš zvýši alebo zníži, ak dieťa odopne sponu alebo ak sedí príliš dlho. Varovanie, že je dieťa stále v aute Aby vám spona SensorSafe pomohla v prípade, že vaše dieťa zostane v aute, môže odosielať upozornenia priamo do vášho smartfónu. V prípade potreby môže systém SensorSafe informovať aj rodinné kontakty pre prípad núdze a oznámiť im polohu vozidla. Upozornenie na teplotu Spona SensorSafe monitoruje okolitú teplotu v aute, aby vám pomohla zabrániť prehriatiu alebo prechladnutiu dieťaťa. Keď sa teplota príliš zvýši alebo zníži, aplikácia vás bude informovať prostredníctvom ponúkaného oznámenia na vašom smartfóne. Monitor bezpečnostného pásu Spona SensorSafe pomáha zabrániť vykĺznutiu dieťaťa z pásov. Ak sa vášmu dieťaťu podarí sponu otvoriť, budete okamžite upozornení prostredníctvom ponúkaného oznámenia vo vašom smartfóne. Upozornenie Take a Break Aby vaše dieťa nesedelo v aute príliš dlho, upozornenie Take a Break vás informuje, keď je spona SensorSafe zatvorená po dlhú dobu a odporučí vám prestávku. SensorSafe 4v1 pre sk. 0 je určený na použitie v autosedačkách Cybex Aton M i-Size a Cloud Z i-Size. Súčasťou balenia je aj hardvérový kľúč, ktorý funguje ako komunikačný most medzi sponou a smartfónom. (feedo.sk)

Podobné produkty ako CYBEX Sensor Safe hardwarový kľúč

Durex Extra safe 12 ks

Durex Extra safe 12 ks
Detail

Obsah DUREX Extra Safe 12ks anatomicky tvarovaných kondómov Charakteristika DUREX Extra Safe Prezervatívy Durex Extra Safe sú navrhnuté tak, aby vám počas sexu poskytli maximálnu ochranu. Sú vyrobené z trochu hrubšieho latexu a lubrikované silikónovým lubrikačným gélom. Prezervatívy Extra Safe ponúkajú pocit väčšieho bezpečia bez toho, aby ste sa vzdali potešenia. Uvoľnite sa a choďte do toho naplno. Kondóm je mechanická (bariérová) antikoncepčná metóda na ochranu pred otehotnením, AIDS a inými pohlavne prenosnými chorobami. Určený na jedno použitie. Extra lubrikovaný, hrubší, latexový. Použitie DUREX Extra Safe Prezervatív nasaďte na stoporený penis. Prezervatív nasadzujte pred akýmkoľvek kontaktom medzi penisom a vaginálnou oblasťou. Opatrne odtrhnite jednu stranu balenia tak, aby ste pritom nepoškodili vložený prezervatív. Prezervatív opatrne vyberte. Vzduch uzavretý v prezervatíve môže spôsobiť jeho prasknutie. Stlačte preto koniec prezervatívu medzi palcom a ukazovákom a nasaďte prezervatív na stoporený penis tak, aby navinutie bolo na vonkajšej strane. Prezervatív jemne odviňte po celej dĺžke penisu, pričom stále pridržiavajte jeho konček. Presvedčte sa, či prezervatív zostáva celý čas nasadený. Ak dôjde k jeho stiahnutiu, je treba pre ďalšie pokračovanie styku použiť nový prezervatív. Penis vytiahnite hneď po vyvrcholení. Prezervatív pritom pevne pridŕžajte pri koreni penisu. Prezervatív stiahnite až po úplnom vytiahnutí penisu. Použitý prezervatív zabaľte do papierového obrúska a hygienicky ho odstráňte (nesplachujte ho do toalety). Príbalový leták Durex extra safe (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Durex Extra safe 12 ks

Rohnson R-7534 Safe Touch

Rohnson R-7534 Safe Touch
Detail

Rýchlovarná kanvica – antikorová, objem 1,7 l, čierna farba, príkon 2200 W, dvojitý plášť, otočná základňa, skrytá špirála a úložný priestor na kábel, automatické vypnutie, kontrolka chodu, ochrana proti prehriatiu a chodu na prázdno, upozornenie pri dosiahnutí varu, klasický dizajn Dnes už je rýchlovarná kanvica neoddeliteľnou súčasťou vybavenia každej domácnosti. Varná kanvica Rohnson ponúka objem 1,7 l a jednoduché použitie. Na jej výrobu bol použitý kvalitný materiál, akým je nerez. Zaujme nielen svojím vzhľadom, ale sa aj ľahko udržuje v čistote, neobsahuje látky, ktoré by negatívne ovplyvňovali vaše zdravie, nezachytáva pachy alebo chute, aj keď ju budete používať dlhší čas. Antikorový materiál je elegantný a praktický zároveň a výborne zapadne do akéhokoľvek štýlu. Rýchlovarná kanvica Rohnson má príkon 2200 W. Klasický štýl umocní čierna farba. Rýchlovarná kanvica Rohnson sa môže pochváliť vlastnosťami a funkciami, ktoré z nej robia spoľahlivého... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rohnson R-7534 Safe Touch

Rohnson R-7524 Safe Touch

Rohnson R-7524 Safe Touch
Detail

Rýchlovarná kanvica – antikorová, objem 1,7 l, červená farba, príkon 2200 W, dvojitý plášť, otočná základňa, skrytá špirála a úložný priestor na kábel, automatické vypnutie, kontrolka chodu, ochrana proti prehriatiu a chodu na prázdno, upozornenie pri dosiahnutí varu, klasický dizajn Pre mnohých z nás je rýchlovarná kanvica neodmysliteľným pomocníkom. Varná kanvica Rohnson ponúka objem 1,7 l a jednoduché použitie. Bola vyrobená z kvalitného materiálu, akým je nerez. Nielen jej vzhľad vás nadchne, ale sa aj ľahko udržuje, neobsahuje látky, ktoré by škodili zdraviu, neprenáša žiadne nepríjemné pachy ani chute, aj keď sa bude používať dlhú dobu. Antikorové vyhotovenie je elegantné, praktické a výborne sa hodí do každého priestoru. Rýchlovarná kanvica Rohnson disponuje príkonom 2200 W. Klasický dizajn umocní červená farba. Rýchlovarná kanvica Rohnson sa môže pochváliť vlastnosťami a funkciami, vďaka ktorým získate spoľahlivého a štýlového pomocníka.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rohnson R-7524 Safe Touch

MEDIASHOP PANTA SAFE LIGHT SOLAR

MEDIASHOP PANTA SAFE LIGHT SOLAR
Detail

SOLÁRNE VYSOKOVÝKONNÉ SVETLO S POHYBOVÝM SENZOROM . Prídete večer domov a za tmy počujete zvláštne zvuky? Pomôcť by mohol systém vonkajšieho osvetlenia, ten však stojí veľa peňazí. To, čo teraz potrebujete, je Panta Safe Light (andreashop.sk)

Podobné produkty ako MEDIASHOP PANTA SAFE LIGHT SOLAR

Gunki puzdro safe bag l

Gunki puzdro safe bag l
Detail

Veko na zips. Jedna veľká hlavná komora pre uskladnenie všetkého potrebného. Uši pre lepšie prenášanie. Perfektný do lode, kajaku alebo bellyboatu. Rozmery 36x25x8 cm. (parys.sk)

Podobné produkty ako Gunki puzdro safe bag l

Korda nadväzcový box chod safe

Korda nadväzcový box chod safe
Detail

Je odolný proti nárazu a umožňuje zakrivenie a ukladanie až 28 Hotových náväzcov. (parys.sk)

Podobné produkty ako Korda nadväzcový box chod safe

Fox púzdro camolite gadgets safe

Fox púzdro camolite gadgets safe
Detail

Jednoduchý prístup do vnútornej časti, ktorý môže slúžiť pre jednoduché nabíjanie telefónu, čelovky Sieťované vrecko na vrchnej časti pre uloženie telefónu počas nabíjania Vysoko kvalitné dvojité zipsy Rukoväť z EVA materiálu s nízkym profilom Materiál 100% Treated Polyester 500 Denier štylizovaný v unikátnom Fox Camo vzore Rozmery: 23 cm x 30 cm x 9 cm Vonkajší materiál / podšívka: 100% Polyester, Výplň: 100% Polyethylen (parys.sk)

Podobné produkty ako Fox púzdro camolite gadgets safe

AJAX 1L STRONG & SAFE MULTISURFACE

AJAX 1L STRONG & SAFE MULTISURFACE
Detail

UNIVERZÁLNY ČISTIČ . Používajte biocídy bezpečným spôsobom. Pred použitím si vždy prečítajte etiketu a informácie o výrobku. . Udržujte povrchy čisté a hygienické s univerzálnym čistiacim prostriedkom Ajax Strong & Safe. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako AJAX 1L STRONG & SAFE MULTISURFACE

SAFE 808 hlásič zemného plynu

Detail

SAFE 808 Detektor zemného plynuEAN: 703123016292 Popis produktu SAFE 808 je ekonomický detektor horľavých a výbušných plynov. Ideálne na detekciu úniku plynu zo všetkých domácich plynových spotrebičov a plynových kotlov. Technická špecifikácia Metóda detekcie: Polovodičový senzor Citlivosť senzora: 2500ppm+/ - 1500PPM (0,25% DMV/LEL) Poplach: 2500ppm (0,25% DMV/LEL) Čas inicializácie: 180 s Reakčná doba: Max. 20 s Napájanie zo siete: AC 230 V / 50-60 Hz Záložné napájanie: NiMH batéria 9V (voliteľné – batéria nie je súčasťou) Doba prevádzky na záložnú batériu: 2 h prevádzkový režim / 30 min poplach Spôsob montáže: Na stenu (skrutky sú súčasťou balenia) Krytie: IP 30 Pracovná teplota: 0 °C až +50 °C Pracovná relatívna vlhkosť: 10% -95% Skladovacia teplota: -10 °C až 50 °C Rozmery: 112 x 73 x 42 mm Dĺžka prívodného kábla: cca 1,35 m Schválenie: 50194-1:2009 Známky: CE Záruka: 24 mesiacov Výhody SAFE 808 ponúka ekonomické riešenie na detekciu horľavých plynov. Zariadenie je napájané z elektrickej siete AC 90V-240V a disponuje záložným napájaním nabíjacou batériou 9V NiMH pre prípad výpadku prúdu. Inštalácia Detektor plynu inštalujeme vždy na stenu a to podľa typu detekovaného plynu buď pod strop (cca 15-30 cm) alebo nad podlahu (cca 15-30 cm), vo vzdialenosti aspoň 1,2 m od paliva spaľujúceho zariadenia na minimalizáciu falošných poplachov. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako SAFE 808 hlásič zemného plynu

SAFE 808L hlásič zemného plynu

Detail

SAFE 808L: Inteligentný detektor horľavých a výbušných plynovSAFE 808L je navrhnutý pre včasné varovanie pred výskytom horľavých a výbušných plynov. Používa najnovšiu technológiu senzora katalického spaľovania, ktorý nevyžaduje ďalšie kalibrácie. Výhody a vlastnosti Detekcia úniku plynu zo všetkých domácich plynových spotrebičov a plynových kotlov. Digitálny displej pre zobrazenie nameraných hodnôt. Funkcia pamäte najvyššej nameranej hodnoty posledného poplachu. Hlasové varovanie - ľudským hlasom informuje o zistenom nebezpečenstve. Veľmi spoľahlivá metóda detekcie prostredníctvom katalytického senzora spaľovania. Kam inštalovať Detektor inštalujeme do miestností s potenciálnym únikom plynu, napr. plynové kotolne, kuchyne, miestnosti s plynovými spotrebičmi. Podľa typu detekovaného plynu ho umiestnime buď pod strop alebo nad podlahu. Technická špecifikácia Metóda detekcie: Katalytické spaľovanie Citlivosť senzora: 2500ppm+/ - 1500PPM (0,25% DMV/LEL) Poplach: 2500ppm (0,25% DMV/LEL) Čas inicializácie: 180 s Reakčná doba: Max. 20 s Napájanie zo siete: AC 230 V / 50-60 Hz Záložné napájanie: NiMH batéria 9V (voliteľné – batéria nie je súčasťou) Záruka a schválenie Záruka na detektor je 24 mesiacov. Zariadenie je schválené podľa normy 50194-1:2009 a je označené známkou CE. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako SAFE 808L hlásič zemného plynu

Green Petfood FairCat Safe 300g

Green Petfood FairCat Safe 300g
Detail

Kompletné krmivo pre mačky bez lepku (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Green Petfood FairCat Safe 300g

Green Petfood FairCat Safe 7,5kg

Green Petfood FairCat Safe 7,5kg
Detail

Kompletné krmivo pre mačky bez lepku (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Green Petfood FairCat Safe 7,5kg

Detektor horľavých plynov SAFE 808L

Detektor horľavých plynov SAFE 808L
Detail

Kvalitní Detektor horľavých plynov SAFE 808L z kategorie Dom a záhrada | Zabezpečovacie systémy a alarmy | Detektory úniku plynu. (esat.sk)

Podobné produkty ako Detektor horľavých plynov SAFE 808L

Stay Safe (PC) DIGITAL (434782)

Stay Safe (PC) DIGITAL (434782)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a pretekársky, % Pretekajte proti nepriateľskému svetu, ktorý vás zakaždým vyzýva k najlepšiemu výkonu. Smrteľné prekážky, zákerné zákruty ... je načase ukázať svoje zručnosti v akčných pretekoch. Zažite dokonalé naplnenie zo super rýchlych pretekov. Nekonečná znovu hrateľnosť vďaka množstvu vedľajších úloh a ťažkých úrovní. Zmerajte vaše sily s ostatnými S vašimi štatistikami sa môžete pochváliť na Twiteru a vziať k srdcu si môžete aj občasnú motivačnú radu. Navyše môžete vaše výkony zmerať v časovke s komunitou.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Stay Safe (PC) DIGITAL (434782)

Rottner POWER SAFE 300EL (T05723)

Rottner POWER SAFE 300EL (T05723)
Detail

Trezor do podlahy, vonkajšie rozmery 30×44.5×40 cm, hmotnosť 28kg, zámok: elektronický na kód, farba: strieborná Rottner Power Safe S2 300 EL je nábytkový trezor s certifikáciou bezpečnostnej triedy S2 podľa EN 14450 (ECB-S). Tento dvojplášťový sejf poskytuje dokonalú ochranu pred vlámaním a menším ohňom. Môžete si tak byť istí, že vaše cennosti budú v bezpečí. Celková hrúbka dverí je 70 mm a trezor je dodávaný vo farbe antracit. Iste oceníte aj možnosť ukotvenia do podlahy pomocou dvoch otvorov v spodnej stene – všetok kotviaci materiál je súčasťou balenia, rovnako tak ako vnútorná schránka. Vnútorný priestor trezoru Rottner Power Safe je rozčlenený prostredníctvom jednej police a dovnútra sa zmestia 2 šanóny.Kľúčové vlastnosti trezoru Rottner POWER SAFE 300 IT ELElektronický trezorový zámok EN 1300, trieda A s 9 V batériouDva otvory pre upevnenie v spodnej steneVrátane vnútornej schránkyDvojplášťová konštrukcia trezoru Rottner Power Safe70 mm hrubé... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rottner POWER SAFE 300EL (T05723)
Delphin Vanička Eazy SAFE (8586018492782), Delphin Bivak Panorama Eazy 2Man (8586018492621), Delphin Transportní popruhy Eazy Trans (8586018492669), AlzaPower EAZY biele (APW-BTEEZ1W), SAFE 50F (SASFE50), One Safe 1.0 (8592201500516), One Safe 4.0 (8592201500776), One Safe 3.0 (8592201500523), SET Hasiaci sprej SAFE 500 + držiak SAFE 50F (S-SAFE500-50F), SET - Hasiaci sprej SAFE 750 + držiak SAFE 75F (S-SAFE750-75F), Rotho Evo Safe 65L (1008208080R), Rohnson R-7534 Safe Touch, Rohnson R-7524 Safe Touch, Stay Safe (PC) DIGITAL (434782), Hasiaci sprej SAFE 500 (SAFE500), Hasiaci sprej SAFE 750 (SAFE750), Delphin, Swinger Delphin Skiper Žltý (8586018447669), Delphin, Swinger Delphin Skiper Zelený (8586018447652), Delphin, Swinger Delphin Skiper Červený (8586018447645), Delphin, Swinger Delphin Skiper Modrý (8586018447638), SAFE. by Panzerglass Honor X9 (SAFE95121), SAFE. by Panzerglass Honor X7 (SAFE95119), SINOCARE Glukomer Safe AQ Smart (6934175037681), SINOCARE Glukomer Safe AQ Angel (6934175038787), SAFE. by Panzerglass Realme C30s (SAFE95128), SAFE. by PanzerGlass Xiaomi 13 (SAFE95347), SAFE. by Panzerglass Nokia C21 (SAFE95183), SAFE. by Panzerglass Realme C30 (SAFE95182), SAFE. by Panzerglass Oppo Reno8 (SAFE95163), SAFE. by Panzerglass Oppo A76 (SAFE95109)