Dochucovacia súprava porcelán/bambus 4+1 whiteline (152368)

Produkt Dochucovacia súprava porcelán/bambus 4+1 whiteline (152368) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dochucovacia súprava porcelán/bambus 4+1 whiteline (152368) upraviť a produkt hľadať znova.

Dochucovacia súprava porcelán/bambus 4+1 WHITELINE (152368)

Dochucovacia súprava porcelán/bambus 4+1 WHITELINE (152368)
Detail

Menážka – 4 kusy v súprave s dávkovacími zásobníkmi na soľ, na čierne korenie a na korenie, materiál keramika, objem 0,3 l, vhodná do umývačky riadu Kvalitná porcelánová menážka doplnená korkom a bambusovým drevom je určená na soľ, korenie, olej a ocot. Dochucovacia súprava Orion WHITELINE sa ľahko prenáša, môžete ju tak mať poruke pri varení aj stolovaní. Fľaše na olej aj ocot, soľničku a koreničku môžete vkladať do umývačky riadu. Biele porcelánové nádobky doplnené korkovými uzávermi sú umiestnené na podtácke z bambusového dreva a na stole skvele vyzerajú. Menážka Orion WHITELINE nájde uplatnenie ako v domácnosti, tak v gastronomických prevádzkach. Kľúčové vlastnosti dochucovacej porcelánovej súpravy Orion WHITELINEStojan so štyrmi porcelánovými nádobkami na dokonalé stolovanieSúprava Orion WHITELINE obsahuje fľašu na olej, fľašu na ocot, koreničku a soľničkuPorcelánové časti môžete vkladať do umývačky riaduMenážka Orion sa dobre... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dochucovacia súprava porcelán/bambus 4+1 WHITELINE (152368) , Dochucovacia súprava porcelán/bambus 4+1 whiteline (152368)

ORION Dochucovacia súprava Whiteline 4+1

ORION Dochucovacia súprava Whiteline 4+1
Detail

Dochucovaciu súpravu tvoria ju dve biele porcelánové koreničky, ktoré sa výborne hodia na uloženie soli a korenia. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Dochucovacia súprava Whiteline 4+1 , Orion dochucovacia súprava .+ obrúsky porc./bambus whiteline (153692)

ORION Dochucovacia súprava .+ obrúsky porc./bambus WHITELINE (153692)

ORION Dochucovacia súprava .+ obrúsky porc./bambus WHITELINE (153692)
Detail

Menážka – 3 kusy v súprave s dávkovacími zásobníkmi na soľ, na čierne korenie a na obrúsky, materiál porcelán, vhodná do umývačky riadu Praktická menážka sa bude hodiť pri každom stolovaní. Je možné vyžiť ju okrem dekoračného účelu aj prakticky. Vďaka rozmerom a usporiadaniu bude poruke vždy, keď je to potrebné. Súpravu tvorí menážka na soľ, na čierne korenie a na obrúsky. Materiálom je porcelán. Menážku ORION môžete dať do umývačky riadu, a tak je jej údržba veľmi jednoduchá. Zásadné vlastnosti menážky ORION Dochucovacia súprava .+ obrúsky porc./bambus WHITELINE Každý stôl doladí štýlová menážka ORION Určená na soľ, na čierne korenie a na obrúsky Jej materiálom je porcelán Je tvorená 3 kusmi Menážku ľahko umyjete v umývačke riadu (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Dochucovacia súprava .+ obrúsky porc./bambus WHITELINE (153692) , Dochucovacia súprava nerez/uh (152364)

Dochucovacia súprava ORION Whiteline

Dochucovacia súprava ORION Whiteline
Detail

Kvalitní Dochucovacia súprava ORION Whiteline z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Koreničky, menážky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Dochucovacia súprava ORION Whiteline , Orion chlebník plech/bambus 42x24x16,5 cm whiteline (152460)

ORION Dochucovacia súprava + obrúsky Whiteline

ORION Dochucovacia súprava + obrúsky Whiteline
Detail

Elegantná dochucovacia súprava soľničky a koreničky v bambusovom držiaku je doplnená ešte stojanom na obrúsky. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Dochucovacia súprava + obrúsky Whiteline , Orion dóza plech/bambus pr. 11 cm whiteline (127540)

Dochucovacia súprava ORION Whiteline 4ks

Dochucovacia súprava ORION Whiteline 4ks
Detail

Kvalitní Dochucovacia súprava ORION Whiteline 4ks z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Koreničky, menážky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Dochucovacia súprava ORION Whiteline 4ks , Orion dóza plech/bambus pr. 13 cm whiteline (127541)

Orion DOCHUCOVACIA SÚPRAVA + OBRÚSKY WHITELINE 153692

Orion DOCHUCOVACIA SÚPRAVA + OBRÚSKY WHITELINE 153692
Detail

Elegantná dochucovacia súprava soľničky a koreničky v bambusovom držiaku je doplnená ešte stojanom na servítky. Na jedálenskom stole tak budete mať základné koreničky a servítky vždy po ruke. Navyše pôsobí jemne, kombinácia bieleho porcelánu a dreva je nadčasová, hodí sa do klasickej aj rustikálne kuchyne.Soľnička a korenička majú priemer 5 cm a výšku 6,5 cm, stojan na servítky je rozmeru 10,5 x 4 x 7 cm, celý set možno vďaka otvoru v rukoväti ľahko preniesť, podať hosťom, ak si potrebujú pokrmy dochutiť. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion DOCHUCOVACIA SÚPRAVA + OBRÚSKY WHITELINE 153692 , Orion dóza plech/bambus pr. 9,5 cm whiteline (127539)

Orion Dochucovacia súprava ker./chróm 4+1 SWEET HOME

Orion Dochucovacia súprava ker./chróm 4+1 SWEET HOME
Detail

Dochucovacia súprava na podnose - olej, ocot, soľ a korenie budete mať po ruke pri varení i pri stolovaní. Dekor SWEET HOME. Keramika vhodná do umývačky riadu. Rozmery: fľaša na olej a na ocot - objem 0,35 l, pr. 7 cm, v. 21 cm, soľnička a korenička pr. 6 cm, v. 8 cm, podtácka 22 x 18 cm. Materiál: keramika, nerez, plast, silikón, bambusové drevo. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Dochucovacia súprava ker./chróm 4+1 SWEET HOME , Orion dóza plech/bambus pr. 11 cm špagety whiteline (127542)

Sconto Misky s podnosom LAMART porcelán/bambus, 4 ks

Detail

**Sada misiek s podnosom LAMART** je praktickým pomocníkom, ktorý vám spríjemní posedenie s rodinou či priateľmi, ale aj večerný relax pri televízii alebo obľúbenej knihe. **4 identické misky** vyrobené z kvalitného **porcelánu** sú ideálne na komfortné servírovanie najrôznejších pochúťok. Misky sú doplnené o praktickú tácku na ľahkú manipuláciu, ktorá je vyrobená z **bambusového dreva**. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Misky s podnosom LAMART porcelán/bambus, 4 ks , Koopman miska servírovacia sada 4 diel. (1× bambus. tác 30×10 cm+3× miska porcelán 9,5 × 5,5 cm) (795880020)

Westmark 4-dielna dochucovacia súprava Wien

Westmark 4-dielna dochucovacia súprava Wien
Detail

So stolnou súpravou na soľ, korenie, ocot a olej z nehrdzavejúceho radu Wien od Westmarku bude váš stôl vždy krásne a moderne prestretý. Striedmy dizajn z nehrdz. ocele sa hodí na každú príležitosť. Elegantný stojan udrží soľ, korenie, olej aj ocot na svojom mieste a rukoväť uľahčí presun korenia po stole.Sklenené nádoby sa ľahko plnia a umývajú. Malý vylievací otvor vo viečku fľaše na rovnomerné nalievanie octu a oleja. Malé štrbinové otvory v nehrdz. viečku soľničky a koreničky pre dokonalé dávkovanie.Obsah sady: 1x fľaštička na olej - objem 160 ml 1x fľaštička na ocot - objem 160 ml 1x soľnička - objem 40 ml 1x korenička - objem 40 ml (4home.sk)

Podobné produkty ako Westmark 4-dielna dochucovacia súprava Wien , Orion súprava wc uh/bambus woody (540657)

ORION Dóza Cestoviny plech / bambus Whiteline 1 kus

ORION Dóza Cestoviny plech / bambus Whiteline 1 kus
Detail

Plechová biela dóza s objemom 2,65 l, s bambusovým viečkom a silikónovým tesnením, vhodná na uloženie špagiet, makarónov, rezancov a iných surovín. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Dóza Cestoviny plech / bambus Whiteline 1 kus , Kesper kuchynská súprava 5 ks, bambus (81102)

ORION Dóza plech/bambus 13 cm Whiteline 1 kus

ORION Dóza plech/bambus 13 cm Whiteline 1 kus
Detail

Plechová biela dóza s objemom 2,3 l, s bambusovým viečkom a silikónovým tesnením, vhodná na uloženie múky, cestovín, ryže, cukru a iných sypkých surovín. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Dóza plech/bambus 13 cm Whiteline 1 kus , Cattara grilovacie nože súprava 4 + 1 + 1 (8591686131109)

ORION Dóza plech/bambus 11 cm Whiteline 1 kus

ORION Dóza plech/bambus 11 cm Whiteline 1 kus
Detail

Plechová biela dóza s objemom 1,3 l, s bambusovým viečkom a silikónovým tesnením, vhodná na uloženie múky, cestovín, ryže a iných sypkých surovín. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Dóza plech/bambus 11 cm Whiteline 1 kus , Kela lopárik katana bambus 22 × 14 × 1 cm súprava 3 ks (kl-12014)

ORION Dóza plech/bambus 9,5 cm Whiteline 1 kus

ORION Dóza plech/bambus 9,5 cm Whiteline 1 kus
Detail

Plechová biela dóza s objemom 0,8 l, s bambusovým viečkom a silikónovým tesnením, vhodná na uloženie čaju, kávy a iných sypkých surovín. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Dóza plech/bambus 9,5 cm Whiteline 1 kus , Swiffer súprava (1 násada + 4 prachovky) (8006540307960)

Dochucovacia súprava Table

Dochucovacia súprava Table
Detail

Dochucovacia sada na váš stôl. Nájdete v nej nielen soľničku a koreninu, ale aj dve nádoby určené na olej a ocot. Sú vyrobené z odolného plastu v pastelových odtieňoch béžovej, ružovej a mätovo zelenej bez možnosti výberu.A aby ste ich mohli ľahšie prenášať, či už doma alebo hosťom v reštaurácii, nájdete v súprave aj stojan s praktickou rukoväťou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Dochucovacia súprava Table , Banquet - sada dochucovacia akcent, 5 ks (04281355)

Dochucovacia súprava ORION 5ks

Dochucovacia súprava ORION 5ks
Detail

Kvalitní Dochucovacia súprava ORION 5ks z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Koreničky, menážky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Dochucovacia súprava ORION 5ks , Orion stojan porcelán – 2 poschodia (122963)

Sconto Misky s podnosom LAMART porcelán/bambus

Detail

**Sada misiek s podnosom LAMART** je praktickým pomocníkom, ktorý vám spríjemní posedenie s rodinou či priateľmi, ale aj večerný relax pri televízii alebo obľúbenej knihe. **4 identické misky** vyrobené z kvalitnej **keramiky** sú ideálne na komfortné servírovanie najrôznejších pochúťok. Misky sú doplnené o praktickú tácku na ľahkú manipuláciu, ktorá je vyrobená z **bambusového dreva**. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Misky s podnosom LAMART porcelán/bambus , M.a.t. brillante bambus, 18 × 1 cm (8591022473948)

Orion Dochucovacia súprava nerez/UH

Orion Dochucovacia súprava nerez/UH
Detail

Stojan s koreničkami vám umožní mať vaše obľúbené korenie vždy po ruke pri domácom i vonkajšom stolovaní. Môžete ho umiestniť všade tam, kde je práve potrebné. Priezory umožnia mať prehľad o naplnení koreničiek. Možno umývať v umývačke riadu.Rozmery: korenička pr. 4 cm, v. 10,5 cm.Materiál: kvalitná nehrdz. oceľ, plast. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Dochucovacia súprava nerez/UH , Expert gola súprava 1/4“ 34 dielov (e194672)

Dochucovacia súprava nerez/UH (152364)

Dochucovacia súprava nerez/UH (152364)
Detail

Menážka – 2 kusy v súprave s dávkovacími zásobníkmi na soľ a na čierne korenie, materiál oceľ, vhodná do umývačky riadu Kvalitná antikorová menážka je určená na soľ a korenie. Dochucovacia súprava Orion sa ľahko prenáša a vďaka otvorom v tvare písmen S a P ľahko rozlíšite, v ktorej koreničke je soľ a kde korenie. Pretože majú nádobky plastové transparentné priezory, ľahko spoznáte, či sú dostatočne naplnené. Stojan sa ľahko udržuje, možno ho vkladať do umývačky riadu. Menážka nerez/UH Orion nájde uplatnenie ako v domácnosti, tak v gastronomických prevádzkach. Kľúčové vlastnosti dochucovacej nerez/UH súpravy OrionStojan s dvoma koreničkami na každé stolovanieMenážka z nehrdzavejúcej ocele Orion sa dobre prenášaS transparentnými priezormi pre lepší prehľadDochucovaciu súpravu Orion je možné umývať v umývačke riaduS otvormi v tvare písmen P a SMateriál: Nehrdzavejúca oceľ, plastRozmery: 11 × 5,5 × 16 cmRozmery jednotlivých koreničiek: 4 ×... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dochucovacia súprava nerez/UH (152364) , Thun misa zapekacia 22 cm, porcelán (th191431)

Dochucovacia súprava TORO korenie, soľ

Dochucovacia súprava TORO korenie, soľ
Detail

Sada korenia Torro, korenie, soľ Plastové Mlynček na korenie a soľnička (kitos.sk)

Podobné produkty ako Dochucovacia súprava TORO korenie, soľ , Narex gola súprava 1/4 a 1/2, 61 ks (7891310)

Koopman Miska servírovacia sada 4 diel. (1× bambus. tác 30×10 cm+3× miska porcelán 9,5 × 5,5 cm) (795880020)

Koopman Miska servírovacia sada 4 diel. (1× bambus. tác 30×10 cm+3× miska porcelán 9,5 × 5,5 cm) (795880020)
Detail

Servírovacia sada – 1× bambusová tácka 30×10×5cm, 3× porcelánová miska 9.5×5.5cm, materiál: porcelán, farba: biela, servírovacie porcelánové misky na bambusovej tácke, vhodné na drobné občerstvenie, dipy Servírovacie misky nájdu široké uplatnenie v každej kuchyni. Štvordielna súprava servírovacích misiek Koopman zahŕňa tri porcelánové misky s rozmerom 9,5 × 5,5 cm na bambusovej tácke s rozmerom 30 × 10 cm. Biele misky sa skvele hodia na servírovanie predkrmov, omáčok, dipov, sushi alebo rôznych druhov pochutín napríklad k vínu. Zmestí sa do nich drobné občerstvenie pre hostí aj členov domácnosti, vynikajúco v nich tiež budú vyzerať rôzne druhy orieškov.Kľúčové vlastnosti súpravy servírovacích misiek Koopman, 4-dielnaSúprava nájde široké uplatnenie v každej kuchyniTri porcelánové misky s rozmerom 9,5 × 5,5 cmBambusová tácka s rozmerom 30 × 10 cmSada servírovacích misiek Koopman vyrobených z bieleho porcelánuNa servírovanie predkrmov, omáčok, dipov, sushi alebo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Koopman Miska servírovacia sada 4 diel. (1× bambus. tác 30×10 cm+3× miska porcelán 9,5 × 5,5 cm) (795880020) , Pandoo bambus medium soft detská 4 ks (4280001327856)

KELA Servírovací misky PHILIPA 4ks porcelán/bambus KL-12260

KELA Servírovací misky PHILIPA 4ks porcelán/bambus KL-12260
Detail

Táto jedinečná sada sa určite hodí na rodinné oslavy, stretnutia priateľov a slávnostné večierky. Bude užitočná pri servírovaní omáčok, dipov a občerstvenia, ako sú olivy, cherry paradajky, nakrájané syry. Taktiež môžete misky použiť pre estetické servírovanie slaných arašidov, praclíkov mandlí a pod. Jednoduché tvary, klasický a pritom moderný štýl - pre ľudí, čo majú dobrý vkus. (4home.sk)

Podobné produkty ako KELA Servírovací misky PHILIPA 4ks porcelán/bambus KL-12260 , M.a.t. brillante bambus 18 × 18 × 1 cm (8591022473955)

ORION Dochucovacia súprava s podnosom 2 kusy

ORION Dochucovacia súprava s podnosom 2 kusy
Detail

Dochucovacia sada nájde svoje miesto nielen na kuchynskej linke, ale aj jedálenskom stole. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako ORION Dochucovacia súprava s podnosom 2 kusy , Suretti carp súprava 4 v 1 so svetlom (4891223079050)

Orion Dóza plech/bambus 15 cm WHITELINE

Orion Dóza plech/bambus 15 cm WHITELINE
Detail

Dobre uskladnené potraviny, ktoré si uchovajú svoju kvalitu, nezvlhnú a nevysypú sa, sú základom prípravy jedál i nápojov. Preto je tu hladká biela plechová dóza s objemom 1300 ml s bambusovým viečkom so silikónovým tesnením.Do nej je možné uložiť ako sušené ovocie, orechy a cereálie, tak aj ryžu, cestoviny, strúhanku, celé balenie múky alebo strukovín. A v dielni alebo detskej izbe sa dovnútra zmestia šijacie potreby, korálky alebo pastelky. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Dóza plech/bambus 15 cm WHITELINE , Cattara súprava pikniková double 1 stôl + 4× stolička (8591686134889)

Orion Chlebovka plech/bambus 42x24x16,5 cm WHITELINE

Orion Chlebovka plech/bambus 42x24x16,5 cm WHITELINE
Detail

Jednoduché a pritom veľmi štýlové riešenie, ako ukladať čerstvé pečivo, bude biela plechová chlebovka. Stane sa dominantou na rustikálnej aj minimalisticky riešenej kuchynskej linke alebo komode v kuchyni a jedálni. Pečivo v nej neoschne a neokorá, ideálne uložené v bavlnených vreckách. Má výklopné veko s bambusovou rukoväťou. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Chlebovka plech/bambus 42x24x16,5 cm WHITELINE , Retlux rxl 392 porcelán domček led 114,8 cm

Orion Dóza plech/bambus 12,5 cm WHITELINE

Orion Dóza plech/bambus 12,5 cm WHITELINE
Detail

Dobre uskladnené potraviny, ktoré si uchovajú svoju kvalitu, nezvlhnú a nevysypú sa, sú základom prípravy jedál i nápojov. Preto je tu hladká biela plechová dóza s objemom 800 ml s bambusovým viečkom so silikónovým tesnením.Do nej je možné uložiť ako kávu, kakao, sypaný alebo bylinkový čaj, tak aj sušené ovocie, cereálie, tetoviny, závarku do polievky alebo strukoviny. A v dielni alebo detskej izbe sa dovnútra zmestia gombíky, šijacie potreby, korálky alebo sada voskoviek. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Dóza plech/bambus 12,5 cm WHITELINE , Retlux rxl 391 porcelán domček led 11,4 cm

Dochucovacia súprava soľ a korenie TORO levanduľa 2ks

Dochucovacia súprava soľ a korenie TORO levanduľa 2ks
Detail

Sada korenia TORO levanduľa 2ks NEREZ + SKLO 70ML (kitos.sk)

Podobné produkty ako Dochucovacia súprava soľ a korenie TORO levanduľa 2ks , Kesper servírovací podnos bambus, 52 × 33 × 4 cm (77507)

Orion Dóza plech/bambus 27,5 cm Špagety WHITELINE

Orion Dóza plech/bambus 27,5 cm Špagety WHITELINE
Detail

Dobre uskladnené potraviny, ktoré si uchovajú svoju kvalitu, nezvlhnú a nevysypú sa, sú základom prípravy jedál i nápojov. Preto je tu hladká biela plechová dóza s objemom 2650 ml s bambusovým viečkom so silikónovým tesnením. Do nej je možné uložiť ako špagety, ryžové rezance, makaróny, strukoviny a ryžu, a aj bylinky, müsli a cereálie. A v pracovni, dielni alebo detskej izbe sa dovnútra zmestia nožnice, drobné náradie aj výtvarné potreby. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Dóza plech/bambus 27,5 cm Špagety WHITELINE , Texim súprava záhradného nábytku bali / edy 1 stôl + 4 kreslá

Sconto Plechová dóza WHITELINE plech/bambus, 1,3 l

Detail

Dóza WHITELINE bude nielen praktickým doplnkom na efektívnejšiu organizáciu surovín vo vašej kuchyni, ale zároveň vkusným dekoratívnym prvkom interiéru. Dóza je plechová a disponuje praktickým bambusovým viečkom so silikónovým tesnením – vďaka tomu bude obsah dobre chránený pred vonkajšími vplyvmi a vydrží dlhšie čerstvý. Dóza WHITELINE bude vhodná na múku, strukoviny, orechy alebo cereálie. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Plechová dóza WHITELINE plech/bambus, 1,3 l , Zolux súprava umelých rastlín box typ 1 4 ks (3336023521343)

Sconto Plechová dóza WHITELINE plech/bambus, 2,3 l

Detail

Dóza WHITELINE bude nielen praktickým doplnkom na efektívnejšiu organizáciu surovín vo vašej kuchyni, ale zároveň vkusným dekoratívnym prvkom interiéru. Dóza je plechová a disponuje praktickým bambusovým viečkom so silikónovým tesnením – vďaka tomu bude obsah dobre chránený pred vonkajšími vplyvmi a vydrží dlhšie čerstvý. Dóza WHITELINE bude vhodná nielen na ryžu, ale aj strukoviny, rezance a cereálie. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Plechová dóza WHITELINE plech/bambus, 2,3 l , Orion čajník nerez písk. whiteline 2,9 l (7323930090)

Sconto Plechová dóza WHITELINE plech/bambus, 800 ml

Detail

Dóza WHITELINE bude nielen praktickým doplnkom na efektívnejšiu organizáciu surovín vo vašej kuchyni, ale zároveň vkusným dekoratívnym prvkom interiéru. Dóza je plechová a disponuje praktickým bambusovým viečkom so silikónovým tesnením – vďaka tomu bude obsah dobre chránený pred vonkajšími vplyvmi a vydrží dlhšie čerstvý. Dóza WHITELINE bude vhodná na múku, strukoviny, orechy alebo cereálie. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Plechová dóza WHITELINE plech/bambus, 800 ml

Orion Porcelánová máslenka bambus WHITELINE, 16,5 x 12,5 см

Orion Porcelánová máslenka bambus WHITELINE, 16,5 x 12,5 см
Detail

Nepraktické umastené obaly od masla, ktoré sa navyše pri krájaní často prerežú, nahradí jednoducho praktická biela porcelánová máslenka s úchytom a spodnou časťou z bambusu.Máslenka WHITELINE vyrieši uloženie masla v chladničke, ale aj vkusné servírovanie pri raňajkách, desiate. Maslo zostane uzavreté a zachová si kvalitu a chuť aj pri dlhšom skladovaní. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Porcelánová máslenka bambus WHITELINE, 16,5 x 12,5 см

Sconto Dóza na špagety WHITELINE plech/bambus, 2,65 l

Detail

Dóza na špagety WHITELINE bude nielen praktickým doplnkom na efektívnejšiu organizáciu surovín vo vašej kuchyni, ale zároveň vkusným dekoratívnym prvkom interiéru. Dóza je plechová a disponuje praktickým bambusovým viečkom so silikónovým tesnením – vďaka tomu bude obsah dobre chránený pred vonkajšími vplyvmi a vydrží dlhšie čerstvý. Dóza WHITELINE bude vhodná nielen na špagety, ale aj strukoviny, ryžu, rezance, alebo napríklad cereálie. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Dóza na špagety WHITELINE plech/bambus, 2,65 l

ORION Dóza plech/bambus pr. 13 cm WHITELINE (127541)

ORION Dóza plech/bambus pr. 13 cm WHITELINE (127541)
Detail

Dóza materiál: plech, objem 2.3 l, silikónové tesnenie, viečko so silikónovým tesnením, rozmery: 13 cm×13 cm×17.5 cm, 1 ks Hľadáte spôsob, ako prevážať, skladovať či udržať potraviny dlhšie čerstvé? Potom by ste mali zvážiť kúpu dózy na potraviny ORION. Tento typ s objemom 2,3 l vám poslúži na uchovanie hotového jedla alebo ostatných ingrediencií. Vybraným materiálom je plech. Pri manipulácii vám z nej nič neunikne, pretože je vybavená silikónovým tesnením. Zaujímavé parametre dózy na potraviny ORION Dóza plech/bambus pr. 13 cm WHITELINE Dóza na potraviny ORION uchová jedlo dlhšie čerstvé Objem: 2,3 l Materiál: plech Potravinová dóza so silikónovým tesnením Rozmery až 17,5 × 13 × 13 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Dóza plech/bambus pr. 13 cm WHITELINE (127541)

Sconto Kuchynská digitálna váha WHITELINE bambus/plast, do 5 kg

Detail

Správny pomer surovín pri varení a pečení je dôležitým faktorom, ktorý často delí úspech od katastrofy. Digitálna kuchynská váha WHITELINE sa v tomto ohľade stane neoddeliteľnou spoločníčkou pri každej gastronomickej akcii a pri vážení všetkých dobrôt, ktorých gramáž potrebujete vedieť. Vyrobená je **v kombinácii plastu a bambusu**. Je vybavená presným **tenzometrickým snímačom** s maximálnym zaťažením až **5 kg**. Úsporu dvoch ceruzkových AAA batérií zaistí funkcia automatického vypnutia, s možnosťou tare môžete pridávať ďalšie suroviny. Všetky informácie o vážení a stave batérií je možné sledovať na prehľadnom LCD displeji. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Kuchynská digitálna váha WHITELINE bambus/plast, do 5 kg

ORION Dóza plech/bambus pr. 11 cm Špagety WHITELINE (127542)

ORION Dóza plech/bambus pr. 11 cm Špagety WHITELINE (127542)
Detail

Dóza materiál: plech, objem 2.65 l, silikónové tesnenie, viečko so silikónovým tesnením, rozmery: 11 cm×11 cm×27.5 cm, 1 ks Prajete si prevážať alebo uchovať potraviny čo najdlhšie čerstvé? Potom by ste mali zvážiť obstaranie dózy na potraviny ORION. Tento typ s objemom 2,65 l sa postará o uchovanie hotového jedla alebo ďalších ingrediencií. Jej materiálom je plech. Z tejto nepochybne nič nevytečie, pretože má tiež silikónové tesnenie. Podstatné funkcie dózy na potraviny ORION Dóza plech/bambus pr. 11 cm Špagety WHITELINE Dóza na potraviny ORION zaistí dlhú čerstvosť potravín Objem: 2,65 l Materiál: plech Dóza na potraviny tiež obsahuje silikónové tesnenie Rozmery: 27,5 × 11 × 11 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Dóza plech/bambus pr. 11 cm Špagety WHITELINE (127542)

MAKRO - Dochucovacia sada 4-dielna

MAKRO - Dochucovacia sada 4-dielna
Detail

(homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Dochucovacia sada 4-dielna

MAKRO - Dochucovacia sada 4-dielna

MAKRO - Dochucovacia sada 4-dielna
Detail

Sklo+ chróm (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Dochucovacia sada 4-dielna

MAKRO - Sada dochucovacia 4-dielna

MAKRO - Sada dochucovacia 4-dielna
Detail

Solnička, korenička sklo-uh-chróm, výška 11cm, priemer 6cm, nádoba na olej -sklo-uh-chróm, výška 19cm, 7cm, stojan uh-chróm (homepoint.sk)

Podobné produkty ako MAKRO - Sada dochucovacia 4-dielna

Excellent Sushi set porcelán bridlica bambus sada 7ks KO-210000100

Excellent Sushi set porcelán bridlica bambus sada 7ks KO-210000100
Detail

Kvalitní Súprava na sushi ORION pre 2 osoby z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Ostatné kuchynské pomôcky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Excellent Sushi set porcelán bridlica bambus sada 7ks KO-210000100

Súprava koreničiek s podnosom ORION Whiteline

Súprava koreničiek s podnosom ORION Whiteline
Detail

Kvalitní Súprava koreničiek s podnosom ORION Whiteline z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Koreničky, menážky. (esat.sk)

Podobné produkty ako Súprava koreničiek s podnosom ORION Whiteline

CATTARA Grilovacie nože súprava 4 + 1 + 1 (8591686131109)

CATTARA Grilovacie nože súprava 4 + 1 + 1 (8591686131109)
Detail

Grilovacia sada – 6 ks, v balení nôž a nožnice, materiál oceľ, plastová rukoväť, s kufrom Milovníci grilovaného jedla potrebujú nielen spoľahlivý gril, ale aj grilovacie pomôcky. Sada na grilovanie Cattara by nemala chýbať žiadnemu kuchárovi. S poriadnym kusom mäsa si hravo poradí nôž, ktorému nechýba ostrá čepeľ. Súčasťou súpravy sú aj nožnice. Na vyhotovenie grilovacej sady bol použitý kvalitný materiál, akým je oceľ. Rukoväť každého nástroja je plastová, a tak výborne sadne do ruky. Grilovací set je uložený v kvalitnom kufri, ktorý vám uľahčí prenos výbavy. Zásadné prednosti sady na grilovanie CATTARA Grilovacie nože súprava 4 + 1 + 1 Sada na grilovanie Cattara zabezpečí príjemné grilovanie Obsahuje 6 ks kusov náradia Na jej výrobu slúži oceľ Rukoväť je plastová Súpravu dostanete s kufrom pre väčšiu prehľadnosť Obsah balenia: Nôž a nožnice. (alza.sk)

Podobné produkty ako CATTARA Grilovacie nože súprava 4 + 1 + 1 (8591686131109)

Sconto Jedálenská súprava MODENA porcelán, 30 ks

Detail

Praktická kombinovaná jedálenská súprava MODENA sa stane veľmi cenenou súčasťou každej kuchyne. Skladá sa z plytkých, hlbokých a dezertných tanierov, z tanierikov a šálok - všetko po šiestich kusoch, dohromady tak "tridsať kusov". Súprava je vyrobená **z veľmi kvalitného porcelánu** so vzorom. Všetky diely je možné umývať v umývačke riadu. Servírujte štýlovo s jedálenskou súpravou MODENA. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Jedálenská súprava MODENA porcelán, 30 ks

Sconto Kávová súprava BOLOGNA porcelán, 18 ks

Detail

Praktická kávová súprava BOLOGNA sa stane veľmi cenenou súčasťou každej kuchyne. Súprava obsahuje šesť tanierikov, šesť šálok a šesť dezertných tanierov, spolu je to osemnásť kusov. Vyrobená je z veľmi kvalitného porcelánu v čistom bielom vyhotovení s čiernymi okrajmi. Jednotlivé diely je možné umývať v umývačke riadu. Servírujte štýlovo s hranatou kávovou súpravou BOLOGNA. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Kávová súprava BOLOGNA porcelán, 18 ks

Sconto Jedálenská súprava BOLOGNA porcelán, 12 ks

Detail

Praktická jedálenská súprava BOLOGNA sa stane veľmi cenenou súčasťou každej kuchyne. Súprava sa skladá zo šiestich plytkých a šiestich hlbokých tanierov, dohromady je to dvanásť kusov. Vyrobená je z veľmi kvalitného porcelánu v čistom bielom odtieni a s čiernym okrajom. Súpravu je možné umývať v umývačke riadu. Servírujte štýlovo s hranatou jedálenskou súpravou BOLOGNA. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Jedálenská súprava BOLOGNA porcelán, 12 ks

Sconto Kávová súprava BOLOGNA porcelán, 18 ks

Detail

Praktická kávová súprava BOLOGNA sa stane veľmi cenenou súčasťou každej kuchyne. Súprava obsahuje šesť tanierikov, šesť šálok a šesť dezertných tanierov, spolu je to osemnásť kusov. Vyrobená je z veľmi kvalitného porcelánu v čistom bielom vyhotovení s čiernymi okrajmi. Jednotlivé diely je možné umývať v umývačke riadu. Servírujte štýlovo s kávovou súpravou BOLOGNA. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Kávová súprava BOLOGNA porcelán, 18 ks

Sconto Jedálenská súprava MILANO porcelán, 12 ks

Detail

Praktická jedálenská súprava MILANO sa stane veľmi cenenou súčasťou každej kuchyne. Súprava sa skladá zo šiestich plytkých a šiestich hlbokých tanierov, spolu je to dvanásť kusov. Vyrobená je **z veľmi kvalitného porcelánu** v čistom bielom odtieni. Servírujte štýlovo s hranatou jedálenskou súpravou MILANO. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Jedálenská súprava MILANO porcelán, 12 ks

Sconto Jedálenská súprava ELENA porcelán, 20 ks

Detail

Praktická kombinovaná jedálenská súprava ELENA sa stane veľmi cenenou súčasťou každej kuchyne. Skladá sa z plytkých, hlbokých a dezertných tanierov, šálok a tanierikov – všetko po štyroch kusoch, dohromady je to **dvadsať kusov**. Súprava je vyrobená z veľmi kvalitného porcelánu v jednofarebnom vyhotovení. Všetky diely je možné umývať v umývačke riadu a sú vhodné do mikrovlnnej rúry. Servírujte štýlovo s jedálenskou súpravou ELENA. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Jedálenská súprava ELENA porcelán, 20 ks

Sconto Jedálenská súprava MANDY porcelán, 62 ks

Detail

Praktická kombinovaná jedálenská súprava MANDY sa stane vysoko cenenou súčasťou každej kuchyne. Skladá sa z plochých, hlbokých a dezertných tanierov, z tanierikov a šálok na espresso, hrnčekov a tanierikov na kávu, šalátových mís a zo stojančekov na vajíčka – všetko po šiestich kusoch, k tomu si pripočítajte kanvičku na mlieko a cukorničku a získate ** 62 kusov**. Súprava je vyrobená z veľmi kvalitného porcelánu a pokrytá pruhovým dekorom. Všetky diely je možné umývať v umývačke riadu a sú vhodné do mikrovlnnej rúry. Servírujte štýlovo s jedálenskou súpravou MANDY. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Jedálenská súprava MANDY porcelán, 62 ks

Sconto Jedálenská súprava TIVOLI porcelán, 62 ks

Detail

Praktická kombinovaná jedálenská súprava TIVOLI sa stane vysoko cenenou súčasťou každej kuchyne. Skladá sa z plytkých, hlbokých a dezertných tanierov, z tanierikov a šálok na espresso, šálok, hrnčekov a tanierikov na kávu, stojančekov na vajíčka a misiek – všetko po šiestich kusoch, k tomu si pripočítajte kanvičku na mlieko a cukorničku a získate **62 kusov**. Súprava je vyrobená **z veľmi kvalitného porcelánu** v čistom bielom vyhotovení. Všetky diely je možné umývať v umývačke riadu a sú vhodné do mikrovlnnej rúry. Servírujte štýlovo s jedálenskou súpravou TIVOLI. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Jedálenská súprava TIVOLI porcelán, 62 ks
Dochucovacia súprava porcelán/bambus 4+1 WHITELINE (152368), ORION Dochucovacia súprava .+ obrúsky porc./bambus WHITELINE (153692), Dochucovacia súprava nerez/UH (152364), Orion Chlebník plech/bambus 42x24x16,5 cm WHITELINE (152460), ORION Dóza plech/bambus pr. 11 cm WHITELINE (127540), ORION Dóza plech/bambus pr. 13 cm WHITELINE (127541), ORION Dóza plech/bambus pr. 9,5 cm WHITELINE (127539), ORION Dóza plech/bambus pr. 11 cm Špagety WHITELINE (127542), Koopman Miska servírovacia sada 4 diel. (1× bambus. tác 30×10 cm+3× miska porcelán 9,5 × 5,5 cm) (795880020), Orion Súprava WC UH/bambus Woody (540657), Kesper Kuchynská súprava 5 ks, bambus (81102), CATTARA Grilovacie nože súprava 4 + 1 + 1 (8591686131109), Kela Lopárik KATANA bambus 22 × 14 × 1 cm súprava 3 ks (KL-12014), SWIFFER Súprava (1 Násada + 4 Prachovky) (8006540307960), Banquet - Sada dochucovacia AKCENT, 5 ks (04281355), ORION Stojan porcelán – 2 poschodia (122963), M.A.T. BRILLANTE bambus, 18 × 1 cm (8591022473948), EXPERT Gola súprava 1/4“ 34 dielov (E194672), THUN MISA ZAPEKACIA 22 cm, PORCELÁN (TH191431), Narex gola súprava 1/4 a 1/2, 61 ks (7891310), PANDOO Bambus Medium Soft detská 4 ks (4280001327856), M.A.T. BRILLANTE bambus 18 × 18 × 1 cm (8591022473955), Suretti Carp súprava 4 v 1 so svetlom (4891223079050), CATTARA Súprava pikniková DOUBLE 1 stôl + 4× stolička (8591686134889), RETLUX RXL 392 Porcelán domček LED 114,8 cm, RETLUX RXL 391 Porcelán domček LED 11,4 cm, Kesper Servírovací podnos bambus, 52 × 33 × 4 cm (77507), TEXIM Súprava záhradného nábytku BALI / EDY 1 stôl + 4 kreslá, Zolux Súprava umelých rastlín Box typ 1 4 ks (3336023521343), Orion Čajník nerez písk. WHITELINE 2,9 l (7323930090)