Dorr dalekohlad so zoomom 8 x 20 xx50 mm porro olivovo zelena cierna 536080

Produkt Dorr dalekohlad so zoomom 8 x 20 xx50 mm porro olivovo zelena cierna 536080 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dorr dalekohlad so zoomom 8 x 20 xx50 mm porro olivovo zelena cierna 536080 upraviť a produkt hľadať znova.

Canon Binocular 8 x 20 IS ďalekohľad

Detail

Canon Binocular 8 x 20 IS: Kompaktný a ľahký ďalekohľad s obrazovým stabilizátoromPriblížte si svet kdekoľvek a kedykoľvek. Je ideálny na pozorovanie divokej zveri, sledovanie športu a cestovanie. Špičková ostrosť a skvelý kontrastVďaka vynikajúcej optike Canon ponúka tento ďalekohľad dokonale stabilný obraz. Je ľahký a ľahko ovládateľný, takže ho môžete používať celý deň. Prenosný, stabilný a kompaktnýTento ďalekohľad váži iba 420 gramov, čo je najľahší z radu ďalekohľadov Canon s 8× zväčšením. Je dostatočne malý a praktický na každodenné použitie. Čistota, ktorú v snímke uvidíteVysoko kvalitná optika Porro Prism od Canonu poskytuje 8× zväčšenie, výnimočnú ostrosť a minimálne skreslenie. Povrchová úprava Super Spectra a bezolovnaté sklo zaručujú čistý a jasný obraz. Mimoriadne stabilný obrazTechnológia stabilizátora obrazu od Canonu znižuje otrasy a zlepšuje čistotu obrazu. Zníženie namáhania očí pri dlhom pozorovaní je zaručené. Pohodlie nadovšetkoVeľký dotykový zaostrovací krúžok, nastaviteľné okuláre a dioptrická korekcia prispôsobia ďalekohľad každým očiam. Výkon na dosah rukyVďaka napájaniu jedinou batériou typu CR123A, ktorá stabilizátoru obrazu poskytuje výdrž až 12 hodín, je ďalekohľad pripravený vždy, kedykoľvek ho budete potrebovať. Špecifikácia: Nízka hmotnosť, iba 420 gramov 8× zväčšenie Stabilizátor obrazu s posunom optického člena Povrchová úprava Super Spectra Najmenšia zaostrovacia vzdialenosť 2 m Dioptrická korekcia ± 5,9 dioptrie Batéria typu CR123A s výdržou 12 hodín Obsah balenia: Ďalekohľad 8X20 IS Látková taška Návod na použitie (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Canon Binocular 8 x 20 IS ďalekohľad

Behr čelovka so zoomom funktion 2

Behr čelovka so zoomom funktion 2
Detail

Behr Čelovka so zoomom Funktion 2 (parys.sk)

Podobné produkty ako Behr čelovka so zoomom funktion 2

Ďalekohľad Scout 8 x 22 Carson

Ďalekohľad Scout 8 x 22 Carson
Detail

Rozbil sa vašim prarodičom obľúbený ďalekohľad alebo už ten, čo majú potrebuje vymeniť? Urobte im radosť novým moderným ďalekohľadom, vďaka ktorému budú mať prírodu a všetko, čo potrebujú, doslova na dosah. Ďalekohľad vie približovať až osemnásobne a zabezpečiť tak dokonalý zážitok. Veľmi dobre sa s ním manipuluje a je veľký tak akurát do ruky. Skrátka ideálny spoločník na všetky výlety a dobrodružstvo nielen do prírody. Vhodný na pozorovanie prírody, ale aj na kultúrne a spoločenské podujatia. (babickarstvo.sk)

Podobné produkty ako Ďalekohľad Scout 8 x 22 Carson , Plávajúce police, 2 ks sklo 60 x 20 cm 8 mm (3051537)

Fortis dalekohľad xsr binoculars 8 x 42

Fortis dalekohľad xsr binoculars 8 x 42
Detail

Je ideálny pre rybárov, ktorí aktívne hľadajú kapry, či už sú na extrémne vzdialenosti, alebo je vidieť len bubliny pri kŕmení na 50 metroch. Pri ich navrhovaní bol kladený dôraz na jas obrazu, odolnosť a váhu tak, aby tvorili špičku vo svojej kategórii. Každý jeden kus je testovaný v nádrži s vodou, aby bola istota, že je naozaj vodotesný. Naviac je každý kus modelu XSR naplnený dusíkom, aby sa predišlo zahmlievaniu skiel. U našich okuliarov umožňujeme rybárom vidieť hlbšie a s novými ďalekohľady XSR zaistíme, že uvidíte ďalej! Čo teda znamená označenie 8 x 42? XSR bol vyvinutý špeciálne pre rybárov od jasnosti šošoviek až po jeho váhu tak, aby ste mohli bezpečne kontrolovať aj tie najdlhšie hody. Prvé číslo 8 označuje koľkokrát sa objekt priblíži pri pohľade cez ďalekohľad oproti tomu, keď sa pozriete voľným okom. A druhé číslo 42 udáva priemer šošovky v milimetroch. Základné pravidlo: Čím nižšie priblíženie, tým širší je obraz a ľahšie udržať ďalekohľad v ruke. Aj keď sú k dispozícii zväčšenia 10, 12 alebo aj vyššie, 8 je ideálny pre skvelú viditeľnosť a dá sa udržať v ruke narozdiel od tých vyšších, pre ktoré je potreba statív. Sú tou najlepšou zbraňou pre hľadanie kaprov! Vďaka neroztrasenému obrazu sú ideálne aj pre prácu na člne alebo na strome. A vďaka 42 mm šošovkám prepustí dosť svetla i pri východe a západe slnka, takže môžete ryby sledovať v čase, keď sú najviac aktívne. (parys.sk)

Podobné produkty ako Fortis dalekohľad xsr binoculars 8 x 42 , Celestron upclose g2 porro binocular 10x50 (71256)

Teleskopický ďalekohľad so statívom 54 cm

Teleskopický ďalekohľad so statívom 54 cm
Detail

Teleskopický ďalekohľad so statívom je určený pre všetkých malých milovníkov astronómie, ale tiež aj pre tie deti, ktoré sa chcú pozrieť len občas na hviezdičky. Optickým ďalekohľadom môžu pozorovať mesiac a postavenie hviezd a planét našej slnečnej sústavy. Pozorovanie nočnej oblohy poskytne veľa radosti, a určite pomôže rozvinúť záujem o astronómiu. Konštrukcia ďalekohľadu pripomína konštrukciu Newtonovho ďalekohľadu, čo umožňuje pohodlné pozorovanie oblohy, a to aj pre ľudí s vysokým rastom (už nebudete musieť kľačať, aby bolo možné sledovať cez okuláru). Nevyžaduje žiadnu znalosť optiky a astronómie. S touto sadou môžete zaistiť vašemu dieťaťu nezabudnuteľné hodiny plné nových objavov. Šikmé zrkadlo tiež výrazne zlepšuje kontrast obrazu a znižuje optické chyby šošoviek.Hračka je vhodná pre deti od 8 rokov.Sada obsahuje: Ďalekohľad Statív Vstavaný kompas 3 x okulárUnikátne funkcie nášho ďalekohľadu sú: Kompas Jednoduché použitie Nevyžadujú náročnú údržbu a servis Ideálny pre pozorovanie Mesiaca, planéty, hviezdy Dobre sa hodí pre pozemné pozorovanie Vysoko kontrastný obraz Dobré podanie farieb Optická trubica chráni optické súčasti pred kontamináciou Vysoko kvalitný, ľahký plastový kryt zaisťuje jednoduchú inštaláciuTechnické údaje ďalekohľadu:Optický systém: Refraktor (ďalekohľad): 50 mmOhnisková vzdialenosť: 170 mmVýška: 410 mmMaximálna dĺžka ďalekohľadu: 540 mmInštalácia: azimutálnaďalšie vybavenie Okulár x 20 Okulár x 30 Okulár x 40 (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Teleskopický ďalekohľad so statívom 54 cm , Úložná skriňa olivovo zelená 336153

OLPRAN 28 CRUEZ SUS GENTLE CIERNA/ZELENA

OLPRAN 28 CRUEZ SUS GENTLE CIERNA/ZELENA
Detail

TREKOVÝ PÁNSKY BICYKEL . Veľkosť rámu – trekingové bicykle Olpran . Pevné oceľové riadítka s PVC gripmi . Robustný rám s krytom kotúča proti nečistotám . Kvalitná vidlica s odpružením do terénu . Doplnené odrazkami (andreashop.sk)

Podobné produkty ako OLPRAN 28 CRUEZ SUS GENTLE CIERNA/ZELENA , Úložná skriňa olivovo zelená 336135

OLPRAN 29 DISCOVER SUS FULL DISC CIERNA/ZELENA

OLPRAN 29 DISCOVER SUS FULL DISC CIERNA/ZELENA
Detail

HORSKÝ PÁNSKY BICYKEL . Olpran Discover Sus Disc je horský bicykel, ktorý sa môže pochváliť robustným oceľovým rámom, ktorý ponúka vysokú pevnosť a odolnosť pri jazde v náročnom teréne. Vďaka oceľovému rámu má bicykel (andreashop.sk)

Podobné produkty ako OLPRAN 29 DISCOVER SUS FULL DISC CIERNA/ZELENA , Úložná skriňa olivovo zelená 336162

OLPRAN 27.5 DRAKE SUS FULL DISC GENTLE CIERNA/ZELENA

OLPRAN 27.5 DRAKE SUS FULL DISC GENTLE CIERNA/ZELENA
Detail

HORSKÝ BICYKEL . OLPRAN DRAKE 27,5“ full disc . Horský bicykel s rámom vyrobeným z odolnej HI-TEN ocele. . Bicykel je vybavený značkovými komponentmi SHIMANO, ktoré sú zárukou kvality a bezproblémovej funkčnosti celého bicykla. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako OLPRAN 27.5 DRAKE SUS FULL DISC GENTLE CIERNA/ZELENA , Úložná skriňa olivovo zelená 336261

OLPRAN 28 ECLIPSE SUS FULL DISC G - CIERNA/ZELENA

OLPRAN 28 ECLIPSE SUS FULL DISC G - CIERNA/ZELENA
Detail

TREKOVÝ PÁNSKY BICYKEL . Olpran Eclipse je horský bicykel, ktorý ponúka skvelý pomer cena/výkon a je jedným z najpopulárnejších modelov značky Olpran. Bicykel je vybavený robustným oceľovým rámom, čo zaisťuje vysokú pevnosť a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako OLPRAN 28 ECLIPSE SUS FULL DISC G - CIERNA/ZELENA , Úložná skriňa olivovo zelená 336180

OLPRAN 24 SPIRIT SUS FULL DISC GENTLE CIERNA/ZELENA

OLPRAN 24 SPIRIT SUS FULL DISC GENTLE CIERNA/ZELENA
Detail

DETSKÝ BICYKEL . Olpran Spirit sus je bicykel s odpruženou vidlicou, ktorý ponúka pohodlnú a hladkú jazdu na nerovnom teréne. S vynikajúcimi brzdami a značkovými komponentmi, Spirit sus ponúka vynikajúci pomer cena/výkon. S moderným (andreashop.sk)

Podobné produkty ako OLPRAN 24 SPIRIT SUS FULL DISC GENTLE CIERNA/ZELENA , Tommi stopovačka popruh 8 m × 20 mm (8595166720715)

OLPRAN 26 BOMBER SUS FULL DISC GENTLE (FOREVER) CIERNA/ZELENA

OLPRAN 26 BOMBER SUS FULL DISC GENTLE (FOREVER) CIERNA/ZELENA
Detail

HORSKÝ BICYKEL . OLPRAN Laser Full Disc 26“ . Celoodpružený bicykel má okrem prednej, odpruženú aj zadnú vidlicu, čo umožňuje jazdu takmer v akejkoľvek teréne. Rám je vyrobený z odolnej HI-TEN ocele. . Bicykel je vybavený (andreashop.sk)

Podobné produkty ako OLPRAN 26 BOMBER SUS FULL DISC GENTLE (FOREVER) CIERNA/ZELENA , Plávajúca sklenená polica 80 × 20 cm 8 mm

Plávajúce police 2 ks sklo 90 x 20 cm 8 mm 3051524

Plávajúce police 2 ks sklo 90 x 20 cm 8 mm 3051524
Detail

Polica – materiál sklo, číra farba, rozmery 8 × 20 × 90 cm (V׊×D) Kľúčové vlastnosti poličky na stenu Plávajúce police 2 ks sklo 90 x 20 cm 8 mm 3051524 Polička na stenu SHUMEE môže byť nielen úložným priestorom, ale aj ozdobnou súčasťou interiéru Materiálom poličky na stenu je sklo Rozmery nástennej police sú 8 × 20 × 90 cm Farba police na stenu je číra (alza.sk)

Podobné produkty ako Plávajúce police 2 ks sklo 90 x 20 cm 8 mm 3051524 , Donau 12 x 45/42 mm, 8 x 25 lístkov (7579001pl-99)

Plávajúce police 2 ks sklo 90 x 20 cm 8 mm 3051532

Plávajúce police 2 ks sklo 90 x 20 cm 8 mm 3051532
Detail

Polica – materiál sklo, čierna farba, rozmery 8 × 20 × 90 cm (V׊×D) Kľúčové vlastnosti police na stenu Plávajúce police 2 ks sklo 90 x 20 cm 8 mm 3051532 Polička na stenu SHUMEE vám pomôže zaplniť miesta na stene vo vašom interiéri Materiálom police na stenu je sklo Rozmery poličky na stenu sú 8 × 20 × 90 cm Farba police na stenu: čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Plávajúce police 2 ks sklo 90 x 20 cm 8 mm 3051532 , Peach pw079-07 a4 8 mm – pre 20 dokumentov

Plávajúce police, 2 ks sklo 60 x 20 cm 8 mm (3051537)

Plávajúce police, 2 ks sklo 60 x 20 cm 8 mm (3051537)
Detail

Polica – materiál sklo, číra farba, matná povrchová úprava, rozmery 8 × 200 × 600 mm (V׊×D) Kľúčové vlastnosti police na stenu Plávajúce police, 2 ks sklo 60 x 20 cm 8 mm Polička na stenu SHUMEE predstavuje krásny dekoratívny prvok a zároveň účelový nábytok Materiálom poličky na stenu je sklo Praktické vyhotovenie s matnou povrchovou úpravou Rozmery police na stenu sú 8 × 200 × 600 mm Farba police na stenu je číra (alza.sk)

Podobné produkty ako Plávajúce police, 2 ks sklo 60 x 20 cm 8 mm (3051537) , Celestron upclose g2 zoom porro binocular 10-30x50 (71260)

U 2081 CHEMOPUR E - Vrchná polyuretánová farba 8 l ral 6003 - olivovo zelená

U 2081 CHEMOPUR E - Vrchná polyuretánová farba 8 l ral 6003 - olivovo zelená
Detail

Vrchná, polyuretánová dvojzložková farba určená na nátery kovu - strechy, brány, ploty, nádrže alebo konštrukcie. Polyuretánový systém zložený z vrchného a základného náteru má veľmi dobrú odolnosť voči rôznym chemikáliám a ropným produktom.Je vhodné ju použiť všade tam, kde sa vyžaduje odolnosť náter a vyššia kvalita povrchovej úpravy.Spolu so základným náterom Chemopur G (obe v bielom odtieni) je schválená pre priamy styk s pitnou vodou a suchými potravinami.Okrem aplikácie na kov je vhodná aj pre použitie na drevo alebo minerálne povrchy.Farba je dvojzložková a je potrebné vložiť do košíka aj tužidlo U 7081. Spotreba: - 10-13 m2/L v jednej vrstve Tužidlo: - U 7081 (potrebné dokúpiť zvlášť)Tužiaci pomer: 4 diely farby: 1 diel tužidlaPríklady tužiaceho pomeru: - 0,8 L farby + 0,2 L tužidla- 4 L farby + 1 L tužidla- 8 L farby + 2 L tužidla Riedidlo: - U 6051 (potrebné dokúpiť zvlášť) - aplikácia štetcom: 0-15% riedidla- aplikácia vzduchovým striekaním: 10-20% riedidla Príprava podkladu Podklad musí byť pred aplikáciou čistý, suchý, bez hrdze, mastnoty a iných nečistôt, ktoré môže odpudzovať náter. Teplota pri aplikácií musí byť v rozmedzí +15°C až 30°C. Oceľ je odporúčané upraviť otryskovaním Sa 2 1/2. V prípade aplikácie na betón, musí byť betónový podklad vyzretý minimálne 4-6 mesiacov.Zároveň nesmie byť upravovaný gletovaním alebo antikorovým hladidlom.Betón nesmie obsahovať žiadne aditíva urýchľujúce zretie alebo vytvrdzovanie. Aplikácia Pred aplikáciou farbu dôkladne premiešajte. Náter je možné aplikovať štetcom alebo NT striekaním. Nezabudni farbu zmiešať s tužidlom podľa uvedeného tužiaceho pomeru!Zároveň hmotu rieďte na základe zvoleného spôsobu aplikácie. Náter na kov:Povrch musí byť pred aplikáciou pripravený - odstráňte okoviny, koróziu, splodiny, prach, mastnotu a iných nečistoty. Na pripravený podklad ako prvé naneste základný náter Chemopur G v 1 až 2 vrstvách.Tmelenie je vhodné podľa potreby v závislosti od povrchu a poškodenia. Brúsenie brúsnym papierom podľa potreby. Ďalší náter môžte aplikovať po 6-12 hodinách od aplikácie základného náteru. Vrchný náter Chemopur E odporúčame natrieť v dvoch vrstvách. Náter na pozinkovaný podklad: Pozinkovaný plech očistite zmesou čvapkovej vody a saponátu a podľa potreby obrúsiť brúsnym materiálom zo syntetiky. Nepoužívajte drôtené kefy. Ako prvý náter aplikujte reaktívny základ Chemodur P v jednej vrstve. Po dôkladnom uschnutí môžte aplikovať základný náter Chemopur G v jednej vrstve. Finálny náter aplikujte po uschnutí predchádzajúcej vrstvy v jednej vrstve Chemopur E. Čistenie náradiaPracovné náradie po skončení prác očistite pomocou U 6051, C 6000 alebo prípravkom P 8500. Identifikácia nebezpečnostiKlasifikácia látky alebo zmesiKlasifikácia podľa nariadenia (ES) č. 1272/2008Horľavá kvapalina, kategória nebezpečnosti 2Dráždivosť pre kožu, kategória nebezpečnosti 2Podráždenie očí, kategória nebezpečnosti 2Toxicita pre špecifický cieľový orgán – jednorazová expozícia, kategória nebezpečnosti 3Toxicita pre špecifický cieľový orgán – opakovaná expozícia, kategória nebezpečnosti 2Prvky označovaniaOznačovanie podľa nariadenia (ES) č. 1272/2008Výstražné piktogramy:Výstražné slovo: Nebezpečenstvo Výstražné upozorneniaH 225 Veľmi horľavá kvapalina a pary.H 315 Dráždi kožu.H 319 Spôsobuje vážne podráždenie očí.H 335 Môže spôsobiť podráždenie dýchacích ciest.H 373 Môže spôsobiť poškodenie orgánov pri dlhšej alebo opakovanej expozícii.Bezpečnostné upozorneniaP 102 Uchovávajte mimo dosahu detí.P 210 Uchovávajte mimo dosahu tepla, horúcich prvkov, iskier, otvoreného ohňa a iných zdrojov zapálenia. Nefajčite.P 243 Urobte preventívne opatrenia proti výbojom statickej elektriny.P 280 Noste ochranné rukavice/ochranný odev/ochranné okuliare/ochranu tváre.P 304 + P 340 PRI VDÝCHNUTÍ: Presuňte osobu na čerstvý vzduch a umožnite jej pohodlne dýchať.P 501 Zneškodnite obsah/nádobu ako nebezpečný odpad, v súlade s miestnymi predpismi.Obsahuje: butyl acetát, reakčná zmes etylbenzénu a xylénuIná nebezpečnosťNie je známa. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako U 2081 CHEMOPUR E - Vrchná polyuretánová farba 8 l ral 6003 - olivovo zelená , Tokoz reťaz x safety iii 8 mm, dĺžka 2 m

Profod Osuška Soft olivovo zelená, 70 x 140 cm

Profod Osuška Soft olivovo zelená, 70 x 140 cm
Detail

Hebká, nadýchaná a vysoko funkčná froté osuška s decentným vtkaným vzorom štvorčekov sa postará o vaše maximálne pohodlie v kúpeľni. Osuška skvele absorbuje vlhkosť, rýchlo schne a vyznačuje sa vysokou gramážou, ktorá je zárukou vášho komfortu.Príjemná bavlna bude rozmaznávať vašu pokožku. Dlhé, jemné vlákna česanej bavlny dodávajú osuške jemnosť a odolnosť. Osuška dosiahne maximálnu absorpčnú schopnosť po prvom vypraní. Osuška je opatrená praktickým pútkom na zavesenie.Gramy na meter štvorcový (g/m2) značia hustotu povrchu látky. Čím je povrch hustejší, tým je osuška savejšia. Osuška s nižšou hustotou povrchu zase rýchlejšie schne. Avivážne prostriedky znižujú absorpčnú schopnosť. (4home.sk)

Podobné produkty ako Profod Osuška Soft olivovo zelená, 70 x 140 cm , Fixed mesh strap so šírkou 20 mm strieborný (fixmest-20mm-sl)

Profod Uterák Soft olivovo zelená, 50 x 100 cm

Profod Uterák Soft olivovo zelená, 50 x 100 cm
Detail

Hebký, nadýchaný a vysoko funkčný froté uterák s decentným vtkaným vzorom štvorčekov sa postará o vaše maximálne pohodlie v kúpeľni. Uterák skvele absorbuje vlhkosť, rýchlo schne a vyznačuje sa vysokou gramážou, ktorá je zárukou vášho komfortu. Príjemná bavlna bude rozmaznávať vašu pokožku. Dlhé, jemné vlákna česanej bavlny dodávajú uteráku jemnosť a odolnosť. Uterák dosiahne maximálnu absorpčnú schopnosť po prvom vypraní. Uterák je opatrený praktickým pútkom na zavesenie.Gramy na meter štvorcový (g/m2) značia hustotu povrchu látky. Čím je povrch hustejší, tým je uterák savejší. Uterák s nižšou hustotou povrchu zase rýchlejšie schne. Avivážne prostriedky znižujú absorpčnú schopnosť. (4home.sk)

Podobné produkty ako Profod Uterák Soft olivovo zelená, 50 x 100 cm , Fixed mesh strap so šírkou 20 mm zlatý (fixmest-20mm-gd)

Puška so zvukom a ďalekohľadom

Puška so zvukom a ďalekohľadom
Detail

Puška s ďalekohľadom je hračka pre chlapcov, ktorí sa radi hrajú na poľovníkov alebo stopárov. Puška umožni bezpečnú a fascinujúcu hru každému malému strelcovi. Je vyrobená z tvrdeného plastu. Stlačením spúšte sa ozve zvuk výstrelu. Puška je navyše vybavená ďalekohľadom /imitácia/, ktorý napomáha k lepšiemu zamiereniu na cieľ a popruhom na nosenie. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Dĺžka pušky: 66 cm (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Puška so zvukom a ďalekohľadom , Fixed mesh strap so šírkou 20 mm čierny (fixmest-20mm-bk)

Oceľová obrúčka striebornej farby so vzorom X, 8 mm - Veľkosť: 59 mm

Detail

Prsteň z chirurgickej ocele s lesklým vzorom X na matnom podklade, strieborná farba. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Oceľová obrúčka striebornej farby so vzorom X, 8 mm - Veľkosť: 59 mm , Fixed leather strap so šírkou 20 mm hnedý (fixlst-20mm-brw)

Oceľová obrúčka striebornej farby so vzorom X, 8 mm - Veľkosť: 62 mm

Detail

Prsteň z chirurgickej ocele s lesklým vzorom X na matnom podklade, strieborná farba. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Oceľová obrúčka striebornej farby so vzorom X, 8 mm - Veľkosť: 62 mm , Fixed leather strap so šírkou 20 mm čierny (fixlst-20mm-bk)

Oceľová obrúčka striebornej farby so vzorom X, 8 mm - Veľkosť: 64 mm

Detail

Prsteň z chirurgickej ocele s lesklým vzorom X na matnom podklade, strieborná farba. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Oceľová obrúčka striebornej farby so vzorom X, 8 mm - Veľkosť: 64 mm , Fixed leather strap so šírkou 20 mm modrý (fixlst-20mm-bl)

Oceľová obrúčka striebornej farby so vzorom X, 8 mm - Veľkosť: 65 mm

Detail

Prsteň z chirurgickej ocele s lesklým vzorom X na matnom podklade, strieborná farba. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Oceľová obrúčka striebornej farby so vzorom X, 8 mm - Veľkosť: 65 mm , Fixed mesh strap so šírkou 20 mm ružovo zlatý (fixmest-20mm-rg)

Oceľová obrúčka striebornej farby so vzorom X, 8 mm - Veľkosť: 67 mm

Detail

Prsteň z chirurgickej ocele s lesklým vzorom X na matnom podklade, strieborná farba. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Oceľová obrúčka striebornej farby so vzorom X, 8 mm - Veľkosť: 67 mm , Fixed nylon strap universal so šírkou 20 mm červený (fixnst-20mm-rd)

Oceľová obrúčka striebornej farby so vzorom X, 8 mm - Veľkosť: 70 mm

Detail

Prsteň z chirurgickej ocele s lesklým vzorom X na matnom podklade, strieborná farba. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Oceľová obrúčka striebornej farby so vzorom X, 8 mm - Veľkosť: 70 mm , Fixed nylon strap universal so šírkou 20 mm čierny (fixnst-20mm-bk)

Oceľová obrúčka striebornej farby so vzorom X, 8 mm - Veľkosť: 54 mm

Detail

Prsteň z chirurgickej ocele s lesklým vzorom X na matnom podklade, strieborná farba. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Oceľová obrúčka striebornej farby so vzorom X, 8 mm - Veľkosť: 54 mm , Plávajúce police 2 ks sklo 40 × 20 cm 8 mm 3051527

HAMA 20602 TRUBICA PRE VEDENIE KABLOV, 2,5 M, 20 MM, CIERNA

HAMA 20602 TRUBICA PRE VEDENIE KABLOV, 2,5 M, 20 MM, CIERNA
Detail

TRUBICA PRE VEDENIE KÁBLOV . špirálová trubica na organizáciu káblov . chránené patentom . vyrobené z polyetylénu . ideálne pre použitie tam, kde je káble vidno, napr. káble projektoru . flexibilný tvar vhodný pre použitie v (andreashop.sk)

Podobné produkty ako HAMA 20602 TRUBICA PRE VEDENIE KABLOV, 2,5 M, 20 MM, CIERNA , Shumee olivovo zelený 105 × 35 × 50 cm (336225)

Expander do ucha - špirála, fľakatý povrch - Hrúbka: 8 mm, Farba piercing: Zelená - Čierna

Detail

Piercing do ucha, expander v tvare špirály v rôznofarebných kombináciách. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Expander do ucha - špirála, fľakatý povrch - Hrúbka: 8 mm, Farba piercing: Zelená - Čierna , Fixed nylon strap universal so šírkou 20 mm reflexne čierny (fixnst-20mm-rebk)

Levenhuk ďalekohľad Karma PRO 8 × 42 (611901509945)

Levenhuk ďalekohľad Karma PRO 8 × 42 (611901509945)
Detail

Ďalekohľad binokulárny, 8× zväčšenie, skutočné zorné pole 7.4°, zdanlivé zorné pole 59.2°, priemer objektívu 42 mm, dioptrická korekcia a vodoodolný, hmotnosť 0.52kg Vodotesný ďalekohľad Levenhuk Karma Pro 8 × 42 vám umožní sledovať veci, ktoré voľným okom neuvidíte. Široké zorné pole ponúka skvelé panoramatické pozorovania. Iste oceníte ochranu protišmykovým pogumovaním s veľmi dobrým úchopom. Levenhuk Karma Pro 8 × 42 disponuje veľmi kvalitnou optikou, ktorá je vyrobená zo skla BaK-4. Optika sa nezahmlieva ani vo vysokej vlhkosti. A to vďaka plášťu, ktorý je naplnený dusíkom. Antireflexné vrstvy FMC zaistia jasný a ostrý obraz aj za zlého počasia. Ďalekohľad je vybavený dioptrickou korekciou, ktorú ocenia najmä tí, ktorí nosia okuliare. Ergonomický dizajn zabezpečuje pohodlné používanie ďalekohľadu. Už stačí len vyraziť v ústrety dobrodružstvu. Kľúčové vlastnosti ďalekohľadu Levenhuk Karma Pro 8 × 42Vodotesný... (alza.sk)

Podobné produkty ako Levenhuk ďalekohľad Karma PRO 8 × 42 (611901509945) , Fixed nylon strap universal so šírkou 20 mm ružovo zlatý (fixnst-20mm-rogd)

Akrylové farby Solo Goya Effect / set 8 x 20 ml

Akrylové farby Solo Goya Effect / set 8 x 20 ml
Detail

Akrylové farby Solo Goya Effect / set 8 x 20 ml Akrylové farby Solo Goya Effect KREUL v efektovej sade sú vysoko pigmentované akrylové farby v akademickej kvalite s metalickými a žiarivými glitrovými efektami. Sú ideálne pre rôzne druhy povrchov. Pre maľbu na papier, plátno a drevo sú priam ako stvorené. Vyrobené sú na báze vody, s vodou sa aj ľahko miešajú. Majú vysokú farebnú intenzitu a brilantnú žiarivosť. Vďaka krémovej hladkej konzistencii sa ľahko nanášajú na povrch. Predstavujú skvelú voľbu pre všetkých, ktorí chcú s akrylomaľbou ešte len začať. Ich excelentnú kvalitu určite ocenia aj profesionálni maliari. AKO SA POUŽÍVAJÚ? Akrylové farby sú jedným z najviac používaných maliarskych médií a to najmä preto, že sú vodou riediteľné, ľahko sa s nimi pracuje a po maľovaní veľmi rýchlo usýchajú. Ako podklad viete použiť prakticky hocijaký povrch, plátno, drevo, papier, kameň, hmotu, či textil. Farby sa najlepšie aplikujú pomocou štetcov s prírodnými alebo poprípade syntetickými štetinami a taktiež dobre sa nanášajú aj so špachtľami. Farbu si môžete vzájomne medzi sebou miešať a vytvárať nové odtiene, na miešanie farieb Vám skvelo poslúži maliarska paleta a špachtľa. Na vytváranie rôznych štruktúr môžete použiť štruktúrovacie pasty alebo gély v kombinácií s akrylom, na nanesenie na plátno použite špachtľu. Po maľovaní už len klasicky očistite štetce a špachtle od farby, postačí Vám mydlo a čistá teplá voda. NÁŠ TIP Vzhľadom na to, že akrylové farby dosť rýchlo usýchajú, je vhodné mať pri práci po ruke postrekovú fľašu s čistou vodou alebo navlhčenú hubku. Vodu môžete striekať priamo na plátno alebo papier a udržíte tak farbu stále funkčnú. Vhodné je použiť aj akrylové médium na spomalenie schnutia. PARAMETRE PRODUKTU akrylové farby Solo Goya sada 8 x 20 ml vhodné pre študentov, amatérov a profesionálov podklady: plátno, papier, drevo, kartón, kameň, kov, koža a rôzne ďalšie povrchy na báze vody vysoká farebná intenzita žiarivé odtiene krémová a hladká konzistencia stredná viskozita krémové farby riediteľné s vodou rýchloschnúce a rovnomerne matujúce po vysušení vodeodolné balenie obsahuje: 8 x 20 ml akrylová farba Galéria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Akrylové farby Solo Goya Effect / set 8 x 20 ml , Tekken 8 – xbox series x

Akrylové farby Kreul Solo Goya / set 8 x 20 ml

Akrylové farby Kreul Solo Goya / set 8 x 20 ml
Detail

Akrylové farby Kreul Solo Goya / set 8 x 20 ml Akrylové farby Solo Goya od poprednej nemeckej značky Kreul predstavujú univerzálnu umeleckú farbu s najvyššou kvalitou, pretože ponúkajú široké spektrum žiarivých a intenzívnych akrylových farieb. Sú mimoriadne vyhľadávané a zároveň sa radia medzi najobľúbenejšie akrylové farby. Vo výtvarnom umení majú svoje nezastupiteľné miesto, pretože obsahujú vysoký podiel pigmentov, ktoré tvoria najjemnejšie disperzie, čím je zachovávaná precíznosť, jemnosť a dokonalé krytie. Sú vhodné pre rôzne druhy povrchov, vrátane maliarskeho plátna, dreva, papiera, textílie, skla a pod. Taktiež sú ideálne pre začiatočníkov, amatérskych umelcov a pre profesionálnych maliarov. Set obsahuje 8 akrylových farieb v objeme 20 ml. Parametre produktuna vodnej bázemäkká a hladká krémová konzistencia rýchloschnúce dokonalé krytieriediteľné vodoupo vyschnutí sú vodeodolné balenie obsahuje 8 x 20  ml akrylová farba Solo Goya v tube  Galéria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Akrylové farby Kreul Solo Goya / set 8 x 20 ml , Plávajúce police, 2 ks sklo 80 x 10 cm 8 mm (3051499)

Polymérová hmota Rosa Talent - sada Rainbow 8 x 20 g

Polymérová hmota Rosa Talent - sada Rainbow 8 x 20 g
Detail

Polymérová hmota Rosa Talent - sada Rainbow 8 x 20 g Farebná polymérová hmota Jam Clay od Rosa Talent je modelovacia hmota určená na vypaľovanie v rúre. S hmotou sa ľahko pracuje, nakoľko je dostatočne plastická, počas modelovania dobre drží tvar a nelepí sa na ruky. Farby v sade sa dajú medzi sebou jednoducho miešať a vytvárať tak nové odtiene. Hmota na modelovanie je skvelý materiál na vytváranie jedinečných šperkov a bižutérie, dekoratívnych predmetov, zdobenie predmetov a i. AKO SA POUŽÍVA? Hmotu v rukách pomaly premieste, aby zmäkla (pokiaľ zmäkne viac ako potrebujete, dajte ju na chvíľu do chladničky). Hmota sa dá tvarovať pomocou rollerov, valčekov, nožov alebo rôznych formičiek. Vytvorený výrobok pečte v rúre na 130 stupňov Celzia maximálne 30 minút. Nepoužívajte mikrovlnnú rúru. Hmota úplne stvrdne až po ochladení na izbovú teplotu. Parametre produktu: polymérová hmota na modelovanie Rosa Talent dostatočne mäkká a elastická vzájomným miešaním možno zosvetliť, stmaviť alebo vytvoriť úplne nové odtiene po upečení sú výrobky tvrdé vhodná na výrobu šperkov, bižutérie, príveskov, brošní, figúrok, kvetov, váz, sošiek,... vhodná pre deti od 8 rokov sada Rainbow 8 x 20 g Galeria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Polymérová hmota Rosa Talent - sada Rainbow 8 x 20 g

Polymérová hmota Rosa Talent - sada Flower 8 x 20 g

Polymérová hmota Rosa Talent - sada Flower 8 x 20 g
Detail

Polymérová hmota Rosa Talent - sada Flower 8 x 20 g Farebná polymérová hmota Jam Clay od Rosa Talent je modelovacia hmota určená na vypaľovanie v rúre. S hmotou sa ľahko pracuje, nakoľko je dostatočne plastická, počas modelovania dobre drží tvar a nelepí sa na ruky. Farby v sade sa dajú medzi sebou jednoducho miešať a vytvárať tak nové odtiene. Hmota na modelovanie je skvelý materiál na vytváranie jedinečných šperkov a bižutérie, dekoratívnych predmetov, zdobenie predmetov a i. AKO SA POUŽÍVA? Hmotu v rukách pomaly premieste, aby zmäkla (pokiaľ zmäkne viac ako potrebujete, dajte ju na chvíľu do chladničky). Hmota sa dá tvarovať pomocou rollerov, valčekov, nožov alebo rôznych formičiek. Vytvorený výrobok pečte v rúre na 130 stupňov Celzia maximálne 30 minút. Nepoužívajte mikrovlnnú rúru. Hmota úplne stvrdne až po ochladení na izbovú teplotu. Parametre produktu: polymérová hmota na modelovanie Rosa Talent dostatočne mäkká a elastická vzájomným miešaním možno zosvetliť, stmaviť alebo vytvoriť úplne nové odtiene po upečení sú výrobky tvrdé vhodná na výrobu šperkov, bižutérie, príveskov, brošní, figúrok, kvetov, váz, sošiek,... vhodná pre deti od 8 rokov sada Flower 8 x 20 g Galeria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Polymérová hmota Rosa Talent - sada Flower 8 x 20 g

Polymérová hmota Rosa Talent - sada Sweets 8 x 20 g

Polymérová hmota Rosa Talent - sada Sweets 8 x 20 g
Detail

Polymérová hmota Rosa Talent - sada Sweets 8 x 20 g Farebná polymérová hmota Jam Clay od Rosa Talent je modelovacia hmota určená na vypaľovanie v rúre. S hmotou sa ľahko pracuje, nakoľko je dostatočne plastická, počas modelovania dobre drží tvar a nelepí sa na ruky. Farby v sade sa dajú medzi sebou jednoducho miešať a vytvárať tak nové odtiene. Hmota na modelovanie je skvelý materiál na vytváranie jedinečných šperkov a bižutérie, dekoratívnych predmetov, zdobenie predmetov a i. AKO SA POUŽÍVA? Hmotu v rukách pomaly premieste, aby zmäkla (pokiaľ zmäkne viac ako potrebujete, dajte ju na chvíľu do chladničky). Hmota sa dá tvarovať pomocou rollerov, valčekov, nožov alebo rôznych formičiek. Vytvorený výrobok pečte v rúre na 130 stupňov Celzia maximálne 30 minút. Nepoužívajte mikrovlnnú rúru. Hmota úplne stvrdne až po ochladení na izbovú teplotu. Parametre produktu: polymérová hmota na modelovanie Rosa Talent dostatočne mäkká a elastická vzájomným miešaním možno zosvetliť, stmaviť alebo vytvoriť úplne nové odtiene po upečení sú výrobky tvrdé vhodná na výrobu šperkov, bižutérie, príveskov, brošní, figúrok, kvetov, váz, sošiek,... vhodná pre deti od 8 rokov sada Sweets 8 x 20 g Galeria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Polymérová hmota Rosa Talent - sada Sweets 8 x 20 g

Polymérová hmota Rosa Talent - sada Unicorn 8 x 20 g

Polymérová hmota Rosa Talent - sada Unicorn 8 x 20 g
Detail

Polymérová hmota Rosa Talent - sada Unicorn 8 x 20 g Farebná polymérová hmota Jam Clay od Rosa Talent je modelovacia hmota určená na vypaľovanie v rúre. S hmotou sa ľahko pracuje, nakoľko je dostatočne plastická, počas modelovania dobre drží tvar a nelepí sa na ruky. Farby v sade sa dajú medzi sebou jednoducho miešať a vytvárať tak nové odtiene. Hmota na modelovanie je skvelý materiál na vytváranie jedinečných šperkov a bižutérie, dekoratívnych predmetov, zdobenie predmetov a i. AKO SA POUŽÍVA? Hmotu v rukách pomaly premieste, aby zmäkla (pokiaľ zmäkne viac ako potrebujete, dajte ju na chvíľu do chladničky). Hmota sa dá tvarovať pomocou rollerov, valčekov, nožov alebo rôznych formičiek. Vytvorený výrobok pečte v rúre na 130 stupňov Celzia maximálne 30 minút. Nepoužívajte mikrovlnnú rúru. Hmota úplne stvrdne až po ochladení na izbovú teplotu. Parametre produktu: polymérová hmota na modelovanie Rosa Talent dostatočne mäkká a elastická vzájomným miešaním možno zosvetliť, stmaviť alebo vytvoriť úplne nové odtiene po upečení sú výrobky tvrdé vhodná na výrobu šperkov, bižutérie, príveskov, brošní, figúrok, kvetov, váz, sošiek,... vhodná pre deti od 8 rokov sada Unicorn 8 x 20 g Galeria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Polymérová hmota Rosa Talent - sada Unicorn 8 x 20 g

Celestron UpClose G2 Porro Binocular 10x50 (71256)

Celestron UpClose G2 Porro Binocular 10x50 (71256)
Detail

Ďalekohľad binokulárny, 10× zväčšenie, skutočné zorné pole 6.8°, zdanlivé zorné pole 68°, priemer objektívu 50 mm, možnosť prichytenia na statív a vodoodolný, hmotnosť 0.765kg CELESTRON UP Close G2 Porro patrí do novej rady binokulárnych ďalekohľadov, ktoré sú určené pre každého milovníka pozorovania. Medzi jeho hlavné prednosti patrí okrem priaznivej ceny predovšetkým všestrannosť - tento ďalekohľad je vhodný pre rôznorodé športové akcie, rekreáciu, koncerty, sledovanie prírody, zvierat, vtákov a ďalšie aktivity. Chváli sa prevedením typu "Porro" s pevnou hodnotou zväčšenie 10x. Objektív má priemer 50 milimetrov.Okrem toho je dôležité spomenúť tiež vodeodolnú povrchovú úpravu, takže Vás pri pozorovaní nerozhodí ani prípadná nepriazeň počasia. Pohodlné používanie zaisťuje hliníkové telo s pogumovaným povrchom a ergonomickou časťou pre palce. Nechýba ani protišmykové zarážky na hrebeni pre prsty. Pre ďalekohľady tohto typu je dôležitá aj vysoká... (alza.sk)

Podobné produkty ako Celestron UpClose G2 Porro Binocular 10x50 (71256)

Akrylové farby Kreul Solo Goya / mixed set 8 x 20 ml

Akrylové farby Kreul Solo Goya / mixed set 8 x 20 ml
Detail

Akrylové farby Kreul Solo Goya / mixed set 8 x 20 ml Akrylové farby Solo Goya od poprednej nemeckej značky Kreul predstavujú univerzálnu umeleckú farbu s najvyššou kvalitou, pretože ponúkajú široké spektrum žiarivých a intenzívnych akrylových farieb. Sú mimoriadne vyhľadávané a zároveň sa radia medzi najobľúbenejšie akrylové farby. Vo výtvarnom umení majú svoje nezastupiteľné miesto, pretože obsahujú vysoký podiel pigmentov, ktoré tvoria najjemnejšie disperzie, čím je zachovávaná precíznosť, jemnosť a dokonalé krytie. Sú vhodné pre rôzne druhy povrchov, vrátane maliarskeho plátna, dreva, papiera, kartónu, kože, kovu, plastu a pod. Taktiež sú ideálne pre začiatočníkov, amatérskych umelcov aj pre profesionálnych maliarov. Set obsahuje 8 akrylových farieb v studených aj teplých odtieňoch, s ktorými si hravo namiešate množstvo ďalších farieb. Parametre produktu: akrylové farby Kreul na vodnej báze krémová konzistencia rýchloschnúce dokonalé krytie, neblednúce pigmenty riediteľné vodou po vyschnutí sú vodeodolné balenie obsahuje 8 x 20 ml farebných túb (genuine svetlo žltá, genuine oranžová, ružová, fialová, žltkasto zelená, tyrkysová, primárna modrá, neutrálna šedá) Galeria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Akrylové farby Kreul Solo Goya / mixed set 8 x 20 ml

Sada akrylových farieb v tubách Schmincke AKADEMIE 8 x 20 ml

Sada akrylových farieb v tubách Schmincke AKADEMIE 8 x 20 ml
Detail

Sada akrylových farieb v tubách Schmincke AKADEMIE 8 x 20 ml Sada akrylových farieb v tubách Schmincke AKADEMIE je určená pre ambicióznych začiatočníkov, aj pre náročných umelcov. Intentzívne, vysoko svetlostále farby vyniknú vo vašej zbierke akrylových farieb. Obsahujú vysoký podiel pigmentov a po zaschnutí si zachovávajú svoju živú farbu. Akrylové farby sú riediteľné vodou, alebo ich môžeme miešať a kombinovať so všetkými ostatnými akrylovými farbami a všetkými akrylovými médiami Schmincke. Farby sú vyrobené bez použitia pigmentov kadmia, vďaka čomu príjemne voňajú. Nanášame na všetky čisté povrchy bez mastnoty, ako je plátno, papier, maliarské dosky, drevo a iné.Parametre produktu:akrylové farby Schmincke AKADEMIEsvetlostálevysoký podiel pigmentovbez zápachubez použitia kadmiariediteľne vodou alebo médiaminanášame na odmstnené povrchyvyrobené v Nemecku8 x 20 ml tuby Galeria fotiek (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Sada akrylových farieb v tubách Schmincke AKADEMIE 8 x 20 ml

Labret tenký s guličkovým zakončením so zirkónom, 1,2 mm - Rozmer: 1,2 mm x 8 mm x 3 mm, Farba zirkónu: Fuksiová - F

Detail

Piercing z ocele do brady v striebornej farbe, ligotavý okrúhly zirkón vsadený v hladkej guličke. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Labret tenký s guličkovým zakončením so zirkónom, 1,2 mm - Rozmer: 1,2 mm x 8 mm x 3 mm, Farba zirkónu: Fuksiová - F

Labret tenký s guličkovým zakončením so zirkónom, 1,2 mm - Rozmer: 1,2 mm x 8 mm x 3 mm, Farba zirkónu: Červená - R

Detail

Piercing z ocele do brady v striebornej farbe, ligotavý okrúhly zirkón vsadený v hladkej guličke. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Labret tenký s guličkovým zakončením so zirkónom, 1,2 mm - Rozmer: 1,2 mm x 8 mm x 3 mm, Farba zirkónu: Červená - R

Labret tenký s guličkovým zakončením so zirkónom, 1,2 mm - Rozmer: 1,2 mm x 8 mm x 3 mm, Farba zirkónu: Modrá - B

Detail

Piercing z ocele do brady v striebornej farbe, ligotavý okrúhly zirkón vsadený v hladkej guličke. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Labret tenký s guličkovým zakončením so zirkónom, 1,2 mm - Rozmer: 1,2 mm x 8 mm x 3 mm, Farba zirkónu: Modrá - B

Labret tenký s guličkovým zakončením so zirkónom, 1,2 mm - Rozmer: 1,2 mm x 8 mm x 3 mm, Farba zirkónu: Tanzanit - TZ

Detail

Piercing z ocele do brady v striebornej farbe, ligotavý okrúhly zirkón vsadený v hladkej guličke. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Labret tenký s guličkovým zakončením so zirkónom, 1,2 mm - Rozmer: 1,2 mm x 8 mm x 3 mm, Farba zirkónu: Tanzanit - TZ

Labret tenký s guličkovým zakončením so zirkónom, 1,2 mm - Rozmer: 1,2 mm x 8 mm x 3 mm, Farba zirkónu: Dúhová - AB

Detail

Piercing z ocele do brady v striebornej farbe, ligotavý okrúhly zirkón vsadený v hladkej guličke. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Labret tenký s guličkovým zakončením so zirkónom, 1,2 mm - Rozmer: 1,2 mm x 8 mm x 3 mm, Farba zirkónu: Dúhová - AB

Labret tenký s guličkovým zakončením so zirkónom, 1,2 mm - Rozmer: 1,2 mm x 8 mm x 3 mm, Farba zirkónu: Ružová - P

Detail

Piercing z ocele do brady v striebornej farbe, ligotavý okrúhly zirkón vsadený v hladkej guličke. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Labret tenký s guličkovým zakončením so zirkónom, 1,2 mm - Rozmer: 1,2 mm x 8 mm x 3 mm, Farba zirkónu: Ružová - P

Labret tenký s guličkovým zakončením so zirkónom, 1,2 mm - Rozmer: 1,2 mm x 8 mm x 3 mm, Farba zirkónu: Fialová - A

Detail

Piercing z ocele do brady v striebornej farbe, ligotavý okrúhly zirkón vsadený v hladkej guličke. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Labret tenký s guličkovým zakončením so zirkónom, 1,2 mm - Rozmer: 1,2 mm x 8 mm x 3 mm, Farba zirkónu: Fialová - A

Dam vlasec damyl spezi line carp olivovo zelená - 500 m 0,25 mm 5,6 kg

Dam vlasec damyl spezi line carp olivovo zelená - 500 m 0,25 mm 5,6 kg
Detail

Sú k dispozícii v mnohých rôznych variantoch, aby vždy konkrétny model vyhovoval daným rybárskym podmienkam. Pre maximálnu prehľadnosť a názornosť uvádzame na obale obrázok cielenej ryby alebo rybolovnej techniky. • Olivovo zelená farba pre ideálne maskovanie vo vodných rastlinách • Extrémne vysoká odolnosť proti oderu a pevnosť v uzle • Stredná prieťažnosť pre ideálnu vyváženosť medzi kontrolou a absorpciou výpadov (parys.sk)

Podobné produkty ako Dam vlasec damyl spezi line carp olivovo zelená - 500 m 0,25 mm 5,6 kg

Piercing z ocele 316L striebornej farby, krúžok so syntetickým opálom - Hrúbka x priemer x veľkosť guličky: 1,2 x 8 x 3 mm, Farba: Fialová

Detail

Oceľový piercing v striebornom odtieni- captiva krúžok, imitácia dúhového opálu v okrúhlej objímke, lesklý a hladký povrch. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Piercing z ocele 316L striebornej farby, krúžok so syntetickým opálom - Hrúbka x priemer x veľkosť guličky: 1,2 x 8 x 3 mm, Farba: Fialová

Piercing z ocele 316L striebornej farby, krúžok so syntetickým opálom - Hrúbka x priemer x veľkosť guličky: 1,2 x 8 x 3 mm, Farba: Zelená

Detail

Oceľový piercing v striebornom odtieni- captiva krúžok, imitácia dúhového opálu v okrúhlej objímke, lesklý a hladký povrch. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Piercing z ocele 316L striebornej farby, krúžok so syntetickým opálom - Hrúbka x priemer x veľkosť guličky: 1,2 x 8 x 3 mm, Farba: Zelená

Piercing z ocele 316L striebornej farby, krúžok so syntetickým opálom - Hrúbka x priemer x veľkosť guličky: 1,2 x 8 x 3 mm, Farba: Modrá

Detail

Oceľový piercing v striebornom odtieni- captiva krúžok, imitácia dúhového opálu v okrúhlej objímke, lesklý a hladký povrch. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Piercing z ocele 316L striebornej farby, krúžok so syntetickým opálom - Hrúbka x priemer x veľkosť guličky: 1,2 x 8 x 3 mm, Farba: Modrá

Piercing z ocele 316L striebornej farby, krúžok so syntetickým opálom - Hrúbka x priemer x veľkosť guličky: 1,2 x 8 x 3 mm, Farba: Biela

Detail

Oceľový piercing v striebornom odtieni- captiva krúžok, imitácia dúhového opálu v okrúhlej objímke, lesklý a hladký povrch. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Piercing z ocele 316L striebornej farby, krúžok so syntetickým opálom - Hrúbka x priemer x veľkosť guličky: 1,2 x 8 x 3 mm, Farba: Biela

Piercing z ocele 316L striebornej farby, krúžok so syntetickým opálom - Hrúbka x priemer x veľkosť guličky: 1,2 x 8 x 3 mm, Farba: Ružová

Detail

Oceľový piercing v striebornom odtieni- captiva krúžok, imitácia dúhového opálu v okrúhlej objímke, lesklý a hladký povrch. (sperky-eshop.sk)

Podobné produkty ako Piercing z ocele 316L striebornej farby, krúžok so syntetickým opálom - Hrúbka x priemer x veľkosť guličky: 1,2 x 8 x 3 mm, Farba: Ružová
Plávajúce police, 2 ks sklo 60 x 20 cm 8 mm (3051537), Celestron UpClose G2 Porro Binocular 10x50 (71256), Úložná skriňa olivovo zelená 336153, Úložná skriňa olivovo zelená 336135, Úložná skriňa olivovo zelená 336162, Úložná skriňa olivovo zelená 336261, Úložná skriňa olivovo zelená 336180, Tommi Stopovačka popruh 8 m × 20 mm (8595166720715), Plávajúca sklenená polica 80 × 20 cm 8 mm, DONAU 12 x 45/42 mm, 8 x 25 lístkov (7579001PL-99), PEACH PW079-07 A4 8 mm – pre 20 dokumentov, Celestron UpClose G2 Zoom Porro Binocular 10-30x50 (71260), TOKOZ reťaz X SAFETY III 8 mm, dĺžka 2 m, FIXED Mesh Strap so šírkou 20 mm strieborný (FIXMEST-20MM-SL), FIXED Mesh Strap so šírkou 20 mm zlatý (FIXMEST-20MM-GD), FIXED Mesh Strap so šírkou 20 mm čierny (FIXMEST-20MM-BK), FIXED Leather Strap so šírkou 20 mm hnedý (FIXLST-20MM-BRW), FIXED Leather Strap so šírkou 20 mm čierny (FIXLST-20MM-BK), FIXED Leather Strap so šírkou 20 mm modrý (FIXLST-20MM-BL), FIXED Mesh Strap so šírkou 20 mm ružovo zlatý (FIXMEST-20MM-RG), FIXED Nylon Strap Universal so šírkou 20 mm červený (FIXNST-20MM-RD), FIXED Nylon Strap Universal so šírkou 20 mm čierny (FIXNST-20MM-BK), Plávajúce police 2 ks sklo 40 × 20 cm 8 mm 3051527, SHUMEE olivovo zelený 105 × 35 × 50 cm (336225), FIXED Nylon Strap Universal so šírkou 20 mm reflexne čierny (FIXNST-20MM-REBK), FIXED Nylon Strap Universal so šírkou 20 mm ružovo zlatý (FIXNST-20MM-ROGD), Tekken 8 – Xbox Series X, Plávajúce police, 2 ks sklo 80 x 10 cm 8 mm (3051499)