Dragon quest builders 2 – season pass – nintendo switch digital (798379)

Produkt Dragon quest builders 2 – season pass – nintendo switch digital (798379) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Dragon quest builders 2 – season pass – nintendo switch digital (798379) upraviť a produkt hľadať znova.

Dragon Quest Builders 2 – Season Pass – Nintendo Switch Digital (798379)

Dragon Quest Builders 2 – Season Pass – Nintendo Switch Digital (798379)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra %Season pass obsahuje: HOTTO STUFF PACK, AQUARIUM PACK, MODERNIST PACK! Toto DLC vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry Dragon Quest Builders 2.Doplnkom Modernist Pack rozšírite svoje možnosti stavieb.Súčasťou balíčkov sú tiež nové moderné účesy a oblečenie. Vybavte si svoj hotel novými vecami a pozdvihnite ho tak na vyššiu luxusnú úroveň.MODERNIST PACKVybavte svojho hrdinu štýlovým účesom. Môžete si vybrať ako z pánskych, tak z dámskych účesov. Zvoľte napríklad plesové šaty pre bojovníčku s mečom a štítom, fantázii sa medze nekladú. Na výber máte tiež tematické doplnky napríklad s motívom Halloweenu. Pre svoje miestnosti si môžete zvoliť z mnohých motívov podláh – svetlé,tmavé,veselé, farebné či monotónne jednofarebné.HOTTO STUFF PACKZískate viac ako 40 receptov pre nové návrhy. Vybavte si svoje okolie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dragon Quest Builders 2 – Season Pass – Nintendo Switch Digital (798379) , Dragon quest treasures – nintendo switch (5021290095441)

Dragon Quest Builders 2 – Aquarium Pack – Nintendo Switch Digital (803704)

Dragon Quest Builders 2 – Aquarium Pack – Nintendo Switch Digital (803704)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Objavte rybársky ostrov, nahoďte udicu a ulovte vyše 40 rýb. Dodatok Aquarium Pack vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry Dragon Quest Builders 2. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Vyberte si poštu zo svojej schránky a rozbehnite sa na rybársky ostrov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nájdete tu veľa úloh a nových postáv. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Rozhoďte siete Rozhoďte rybárske siete,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dragon Quest Builders 2 – Aquarium Pack – Nintendo Switch Digital (803704) , Dragon ball xenoverse 2 season pass – xbox digital (7d4-00151)

Dragon Quest Builders 2 – Modernist Pack – Nintendo Switch Digital (803707)

Dragon Quest Builders 2 – Modernist Pack – Nintendo Switch Digital (803707)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra %Pridajte si do svojej hry moderný vzhľad aj nové účesy. Dodatok Modernist Pack vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry Dragon Quest Builders 2.Doplnkom Modernist Pack rozšírite svoje možnosti stavieb.Získate viac ako 70 nových a moderných kúskov pre svoje architektonické nápady.Vylepšite svoj štýlSúčasťou balíčkov sú tiež nové moderné účesy a oblečenie.Luxusný hotelVybavte si svoj hotel novými vecami a pozdvihnite ho tak na vyššiu luxusnú úroveň.Pekné účesyVybavte svojho hrdinu štýlovým účesom. Môžete si vybrať ako z pánskych, tak z dámskych účesov.Zvoľte napríklad plesové šaty pre bojovníčku s mečom a štítom, fantázii sa medze nekladú.Na výber máte tiež tematické doplnky napríklad s motívom Halloweenu.Štýlové podlahyPre svoje miestnosti si môžete zvoliť z mnohých motívov podláh – svetlé, tmavé, veselé, farebné či... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dragon Quest Builders 2 – Modernist Pack – Nintendo Switch Digital (803707) , Dragon ball z: kakarot – season pass – pc digital (819934)

Dragon Quest Builders 2 – Hotto Stuff Pack – Nintendo Switch Digital (803698)

Dragon Quest Builders 2 – Hotto Stuff Pack – Nintendo Switch Digital (803698)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný a dobrodružný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Rozšírte svoju hru o ďalších 40 receptov a nový ostrov. Toto DLC vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry Dragon Quest Builders 2. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Získate viac ako 40 receptov pre nové návrhy. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Vybavte si svoje okolie podobne ako Hotto Steppe. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Hotte Steppe Táto populárna oddychová oblasť sa nachádza vo vzdialenej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dragon Quest Builders 2 – Hotto Stuff Pack – Nintendo Switch Digital (803698) , Dragon ball xenoverse – season pass (88057)

SWITCH Dragon Quest Builders 2

SWITCH Dragon Quest Builders 2
Detail

V této kombinaci RPG a tvůrčí hry hráči sbírají materiály, aby mohli vyrábět zbraně a vybavení a stavět budovy nebo dokonce celá města. S pomocí od mysteriózního Malrotha a ostatních vesničanů mohou objevovat rozsáhlé ostrovy, hledat úkoly nebo bojovat s monstry a dalšími bossy rozesetými po celém světě. Majitelé prvního dílu DRAGON QUEST BUILDERS na Nintendo Switch si budou moct vyrobit oblek Legendárního Stavitele a Dragonlordův trůn. (efitness.sk)

Podobné produkty ako SWITCH Dragon Quest Builders 2 , Dragon ball z: kakarot – season pass – xbox digital (7d4-00529)

Fire Emblem Warriors Season Pass – Nintendo Switch Digital (682534)

Fire Emblem Warriors Season Pass – Nintendo Switch Digital (682534)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, RPG a stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Kompletný obsah v jednom balíkuSeason Pass k hre Fire Emblem Warriors odomyká všetok vydaný obsah pre hru. Naraz tak dostanete všetky tri DLC rozšírenia – Fates, Shadow Dragon a Awakening. Základnú hru tak vylepšíte o nové predmety a postavy. Súčasťou Season Passu je tiež svadobný kostým Lucina. (alza.sk)

Podobné produkty ako Fire Emblem Warriors Season Pass – Nintendo Switch Digital (682534) , Dragon ball fighterz – season pass 3 – xbox digital (7d4-00557)

Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (682542)

Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (682542)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Rozšírte svoje možnosti s dodatkom Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass. Na hranie je nutné vlastníctvo originálnej hry Xenable Chronicles 2 na platforme Nintendo Switch. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Dodatok zahŕňa nový vzácny meč a sériu predmetov do hry. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! V hlavnej hre získate nové dodatočné úlohy. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nový mód Na boj s mocnými... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xenoblade Chronicles 2 Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (682542) , Pokémon shield/pokémon sword expansion pass – nintendo switch digital (886348)

Pokémon Shield/Pokémon Sword Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (886348)

Pokémon Shield/Pokémon Sword Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (886348)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – DLC, elektronická licencia, kľúč pro Nintendo eShop, žáner: akčný, na uplatneníie je vyžadovaná základná hra 80 %Expansion Pass obsahuje 2 nové DLC The Isle of Armor a The Crown Tundra.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Výhodou rozšírenia hry na Nintendo Pokémon je, že nemusíte začať hrať od začiatku, ale môžete pokračovať tam, kde ste skončili.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!DLC The Isle of Armor bude vydané v júni 2020 a DLC The Crown Tundra na jeseň 2020. Ako darček za predobjednávku získate uniformy s Pikachu a Eevee.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Sword Expansion Pass alebo Shield Expansion Pass?Zakúpením balíčka si zvolíte, ktoré DLC na rozšírenie použijete. Pokiaľ chcete mať obe verzie, musíte si zakúpiť dva kódy na stiahnutie Expansion Passu.Nie je vyplnený... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Shield/Pokémon Sword Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (886348) , Dragon ball fighterz – fighterz pass 2 – pc digital (838336)

Fire Emblem Three Houses – Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (798400)

Fire Emblem Three Houses – Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (798400)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Expansion Pass obsahuje nové oblečenie, podporné predmety, questy a bojové mapy. Na hranie je nutné vlastníctvo základnej hry Fire Emblem Three Houses. Expansion Pass obsahuje:The Officers Academy uniform for Byleth – uniformaAuxiliary Battle Maps – pomocné bojové mapySupport itemsNew Outfits – nové oblečenieAdditional Quests – ďalšie úlohyAn additional side story – nový vedľajší príbeh Ste na túto hru naozaj pripravení? vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookov Herné počítače Herné notebooky (alza.sk)

Podobné produkty ako Fire Emblem Three Houses – Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (798400) , Wreckfest – season pass – pc digital (832969)

Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass – Nintendo Switch Digital (683524)

Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass – Nintendo Switch Digital (683524)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass obsahuje 5 balíčkov. Toto DLC vyžaduje vlastníctvo základnej hry. Obsah 4 balíčkov je už známy, na 5. si zatiaľ musíte počkať. Každý balíček Challenger obsahuje 1 nového bojovníka, 1 nové pódium a ďalšie hudobné skladby. Ako darček dostanete herný kostým Mii Swordfighter: Rex z hry Xenoblade Chronicles 2. CHALLENGER PACK 1:JOKER Joker je rýchly bojovník, ktorý ovláda ako nôž, tak pištoľ. Balíček obsahuje tiež... (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass – Nintendo Switch Digital (683524) , Frostpunk: season pass – pc digital (864580)

Zelda: Breath of the Wild Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (682510)

Zelda: Breath of the Wild Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (682510)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, RPG a adventúra, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Rozšírte možnosti na Nintende Wii U v hre Zelda: Breath of the Wild Expansion Pass a objavte truhly a nové DLC. Na hranie je nutné vlastniť originálnu hru The Legends of Zelda: Breath of the Wild. Expansion Pass Bonus dodá do hry 3 truhly. V jednej truhle nájdete tričko s logom Nintendo a v ďalších užitočné predmety do samotnej hry. Užitočné DLC Breath of the Wild Expansion Pass zahŕňa aj nové brnenie a rôzne módy.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Zelda: Breath of the Wild Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (682510) , Tekken 7 season pass 2 (pc) steam digital (451514)

Dragon Ball Xenoverse 2 Season Pass – Xbox Digital (7D4-00151)

Dragon Ball Xenoverse 2 Season Pass – Xbox Digital (7D4-00151)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Vo svete Dragon Ball Xenoverse 2 je niečo zle. Hrozivé vonkajšie sily manipulujú s minulosťou. Preto musí do časového prúdu vstúpiť nový bojovník a obnoviť históriu do jej pôvodnej podoby. 73 % Herný vydavateľ Bandai Namco si nachystal pokračovanie úspešnej bojovky Dragon Ball Xenoverse. Tento herný žáner je ako stvorený pre Xbox One alebo PlayStation 4. Vypnuté Season PassKúpte si cenovo výhodný Season Pass, ktorý vám garantuje prístup k ďalšiemu hernému obsahu. Nové postavy, epizódy a questyNových majstrov a majstrovské questyZručnosti, kostýmy a ďalšie doplnky (alza.sk)

Podobné produkty ako Dragon Ball Xenoverse 2 Season Pass – Xbox Digital (7D4-00151) , The crew 2 season pass – xbox digital (7d4-00268)

Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass vol. 2 – Nintendo Switch Digital (890815)

Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass vol. 2 – Nintendo Switch Digital (890815)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: arkády, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Herný doplnok Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass vol. 2 Nintendo Switch je DLC, ktoré vyžaduje na hranie vlastníctva základné hry. Tento doplnok v sebe zahŕňa 6 Cahlleger Packs. CHALLENGER PACK 6: MIN MIN MIN MIN je ikonický bojovník, ktorý udrží svojich protivníkov na uzde pomocou Ramram, Megawatt a Dragon ARMS. S ním prichádza aj nová etapa Spring Stadium a 18 nových hudobných skladieb. (alza.sk)

Podobné produkty ako Super Smash Bros. Ultimate Fighters Pass vol. 2 – Nintendo Switch Digital (890815) , The surge 2 season pass – xbox digital (7d4-00526)

Pokémon Quest – Sharing Stone – Nintendo Switch Digital (1139548)

Pokémon Quest – Sharing Stone – Nintendo Switch Digital (1139548)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Pokémon Quest – Sharing Stone Nintendo Switch obsahuje: Sharing StonePM ticket +100 (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Quest – Sharing Stone – Nintendo Switch Digital (1139548) , Watch dogs 2 season pass – xbox digital (7d4-00143)

Pokémon Quest – Scattershot Stone – Nintendo Switch Digital (1139458)

Pokémon Quest – Scattershot Stone – Nintendo Switch Digital (1139458)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Pokémon Quest – Scattershot Stone – Nintendo Switch je herný doplnok. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Na hranie vyžaduje základnú hru Pokémon Quest – intendo Switch. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Scattershot Stone – Nintendo Switch DLC Pokémon Quest – Scattershot Stone – Nintendo Switch obsahuje jeden Scattershot Stone, s ktorým bude váš Pokémon okamžite silnejší. (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Quest – Scattershot Stone – Nintendo Switch Digital (1139458) , Borderlands 3: season pass 2 – xbox digital (7d4-00594)

Pokémon Quest – Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139173)

Pokémon Quest – Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139173)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Pokémon Quest – Expedition Pack Nintendo Switch obsahuje: Hrniec na varenieModel Poké BallSochu Perfect PairPM ticket +100Lv. 1 Nidoran+ so špeciálnym pohybomLv. 1 Nidoran> so špeciálnym pohybom (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Quest – Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139173) , Dragon ball xenoverse 2 – extra pass (pc) steam digital (684540)

Pokémon Quest Broadburst Stone DLC – Nintendo Switch Digital (687866)

Pokémon Quest Broadburst Stone DLC – Nintendo Switch Digital (687866)
Detail

Herný doplnok – % Pokémon Quest Broadburst Stone DLC pre okamžitý Broadhurst Stone. Toto DLC vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry na PC Pokémon Quest. Broadhurst StoneZakúpením tohto DLC získate jeden Broadhurst Stone. Tento kameň je určený na prepojenie s kompatibilným ťahom. Váš pokémon sa takto stane ešte silnejší. Ste na túto PC hru naozaj pripravení? vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookov Herné počítače Herné notebooky (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Quest Broadburst Stone DLC – Nintendo Switch Digital (687866) , Dragon ball fighterz: fighterz pass 2 – xbox digital (7d4-00356)

Pokémon Quest – Tripple Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139455)

Pokémon Quest – Tripple Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139455)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Pokémon Quest – Tripple Expedition Pack Nintendo Switch obsahuje: Pokémon Quest Expedition Pack Nintendo Switch – Hrniec na varenie, Model Poké Ball, Sochu Perfect Pair, PM ticket +100, Lv. 1 Nidoran+ so špeciálnym pohybom, Lv. 1 Nidoran> so špeciálnym pohybomPokémon Quest – Great Expedition Pack Nintendo Switch Hrniec na varenie, Model Great Ball, Eevee Arch, Laparas Pool, PM ticket +100, Lv. 1 Lapras so špeciálnym pohybom, Lv. 1 Nidoran> so špeciálnym pohybomPokémon Quest – Ultra Expedition Pack Nintendo Switch –Hrniec na varenie, Model Ultra Ball, Pikachu Arch, Gengar Ballon, Snorlax Lounger, PM ticket +100, Lv. 1 Snorlax so špeciálnym pohybom (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Quest – Tripple Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139455) , Dragon ball xenoverse 2: extra pass – xbox digital (7d4-00343)

Pokémon Quest – Whack-Whack Stone – Nintendo Switch Digital (1139518)

Pokémon Quest – Whack-Whack Stone – Nintendo Switch Digital (1139518)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Herný doplnok Pokémon Quest – Whack-Whack Stone pre Nintendo Switch prináša do hry sily, ktoré pomôžu útokom vašich Pokémonov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! K dispozícii sú bežné Whack-Whack Stone pre obnovu zdravia alebo zvýšenie sily útoku. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Špeciálny Whack-Whack Stone Špeciálny Whack-Whack Stone pridá vášmu Pokémonovi nový útok a špeciálne efekty.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Quest – Whack-Whack Stone – Nintendo Switch Digital (1139518) , Dragon ball: the breakers – nintendo switch (3391892024180)

Pokémon Quest – Great Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139179)

Pokémon Quest – Great Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139179)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Pokémon Quest – Great Expedition Pack Nintendo Switch obsahuje: Hrniec na varenieModel Great BallEevee ArchLaparas PoolPM ticket +100Lv. 1 Lapras so špeciálnym pohybomLv. 1 Nidoran> so špeciálnym pohybom (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Quest – Great Expedition Pack – Nintendo Switch Digital (1139179) , Borderlands 2 season pass (6032)

Pokémon Quest – Stay Strong Stone – Nintendo Switch Digital (1139545)

Pokémon Quest – Stay Strong Stone – Nintendo Switch Digital (1139545)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Pokémon Quest – Stay Strong Nintendo Switch obsahuje: Stay Strong StonePM ticket +100 (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon Quest – Stay Strong Stone – Nintendo Switch Digital (1139545) , Borderlands 3 season pass – pc digital (824797)

DRAGON BALL Z: KAKAROT – Season Pass – PC DIGITAL (819934)

DRAGON BALL Z: KAKAROT – Season Pass – PC DIGITAL (819934)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 73% Season Pass prináša 2 originálne epizódy a nový príbeh. Toto DLC vyžaduje vlastníctvo základnej hry na počítač Dragon Ball Z: Kakarot. Season Pass obsahuje:Nové 2 originálne epizódy a nový príbehSeason Pass Bonus:Steaming-Hot Grilled Fish cooking item Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 10 64-bitProcesorIntel Core i5-3470 alebo AMD Ryzen 3 1200GrafikaGeForce GTX 960 alebo Radeon R9 280xDirectX11.0RAM8 GB Minimálne HW požiadavkyOperačný systémWindows 7 SP1 64-bitProcesorIntel Core i5-2400 alebo AMD Phenom II X6 1100TGrafikaGeForce GTX 750 Ti alebo Radeon HD 7950DirectX11.0RAM4 GB Ste na túto hru na PC naozaj pripravení? vyberte si z našej ponuky herných počítačov a... (alza.sk)

Podobné produkty ako DRAGON BALL Z: KAKAROT – Season Pass – PC DIGITAL (819934) , Dying light – season pass (pc) digital (414894)

Fire Emblem Warriors: Fire Emblem Shadow Dragon DLC – Nintendo Switch Digital (687868)

Fire Emblem Warriors: Fire Emblem Shadow Dragon DLC – Nintendo Switch Digital (687868)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, RPG a stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Nálož nového obsahuS herným rozšírením Fire Emblem Shadow Dragon dostanete do hry Fire Emblem Warriors nové predmety. Konkrétne ide o tieto predmety:Postavy: Navarre, Minerva a LindeKostýmy: Marthe, Bridegroom; Caeda, Bride; Tiki, Vibrant Dress; a Lyn, SwordmasterBrnenie: Marthe, Caeda, Tiki, Celica, Lyn, Anna, Navarre, Minerva a LindeZbrane: Caeda, Wing Spear; Tiki, Divinestone; Anna, Anna's Bow; Navarre, Wo Dao; Minerva, Hauteclere; a Linde, AuraTri nové historické mapy, kde každá z nich prerozpráva príbehy zo sveta Fire Emblem Warriors (alza.sk)

Podobné produkty ako Fire Emblem Warriors: Fire Emblem Shadow Dragon DLC – Nintendo Switch Digital (687868) , Anno 2205 season pass – pc digital (416880)

Dragon Ball Z: Kakarot – Season Pass – Xbox Digital (7D4-00529)

Dragon Ball Z: Kakarot – Season Pass – Xbox Digital (7D4-00529)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 74 %Season Pass prináša 2 originálne epizódy a nový príbeh. Toto DLC vyžaduje vlastníctvo základnej hry Dragon Ball Z: Kakarot.Season Pass obsahuje:Nové 2 originálne epizódy a nový príbehSeason Pass Bonus:Steaming-Hot Grilled Fish cooking itemSte na túto hru naozaj pripravení?vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookovHerné počítače Herné notebooky (alza.sk)

Podobné produkty ako Dragon Ball Z: Kakarot – Season Pass – Xbox Digital (7D4-00529) , Code vein season pass – pc digital (790654)

Dragon Ball FighterZ – Season Pass 3 – Xbox Digital (7D4-00557)

Dragon Ball FighterZ – Season Pass 3 – Xbox Digital (7D4-00557)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Rozšírte svoju hru o ďalších 5 postáv sa Season pass 3. K hraniu je vyžadované vlastníctvo základnej hry Dragon Ball FighterZ. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Postavy zo Season Pass 3 obsahujú: Vlastné známku ZAvatara do lobbySadu alternatívnych farieb Ste na túto hru naozaj pripravení? vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookov Herní počítače Herní notebooky (alza.sk)

Podobné produkty ako Dragon Ball FighterZ – Season Pass 3 – Xbox Digital (7D4-00557) , Grid autosport season pass (pc) digital (414903)

Splatoon 2 Octo Expansion – Nintendo Switch Digital (683492)

Splatoon 2 Octo Expansion – Nintendo Switch Digital (683492)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 82% Objavte v DLC Octo Expansion skvelý nový režim pre jedného hráča. Toto DLC vyžaduje vlastníctvo základnej hry Splatoon 2. Zahrajte si v novom režime pre jedného hráča. Preberiete sa bez akýchkoľvek spomienok. Agente 8 Zahráte si za postavu, ktorá svojím vzhľadom pripomína Octolinga. Masívny podzemný svetV temných zákutiach podzemného sveta na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Splatoon 2 Octo Expansion – Nintendo Switch Digital (683492) , Tekken 7 season pass (pc) digital (286500)

The Crew 2 Season Pass – Xbox Digital (7D4-00268)

The Crew 2 Season Pass – Xbox Digital (7D4-00268)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a pretekársky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Vypnuté Obsahuje 3 exkluzívne vozidlá a 2 nové outfity. Vypnuté Vďaka season Passu máte automaticky 7 denný skorší prístup ku 22 vozidlám, akonáhle budú vydané. Vypnuté Upgradujte svoju hru a získajte množstvo výhod So season Passom získate okrem exkluzívneho obsahu a skoršieho prístupu k autám tiež stálu 20% zľavu na nákupy v hernom obprevádzkau. Vypnuté... (alza.sk)

Podobné produkty ako The Crew 2 Season Pass – Xbox Digital (7D4-00268) , Watch dogs season pass (pc) digital (414522)

The Surge 2 Season Pass – Xbox Digital (7D4-00526)

The Surge 2 Season Pass – Xbox Digital (7D4-00526)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný,. 82 % The Surge 2 Season Pass ponúka bonusový obsah pre vašu hru. K Season Pass je nutné vlastníctvo originálnej hry The Surge 2. So Season Passom získate štyri nové DLC do akčnej hry na konzolu The Surge 2. Nová zbraň kvantový budzogáň Borax-I pre súboje. Nové a lepšie vybavenie v hre The Surge 2 Vylepšite zážitok z hry s balíčkom 13 zbraní s názvom „Verejný nepriateľ“ a so sadou výzbroje Jericho's Legacy Gear Pack, v ktorej nájdete napríklad BEAST Tankobijec... (alza.sk)

Podobné produkty ako The Surge 2 Season Pass – Xbox Digital (7D4-00526) , Snowrunner – season pass – xbox digital (7d4-00561)

Watch Dogs 2 Season pass – Xbox Digital (7D4-00143)

Watch Dogs 2 Season pass – Xbox Digital (7D4-00143)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Mix DLC, ktoré hru Watch Dogs 2 obohatí novým herným obsahom i doplnky. Balíček obsahuje mix rozličných DLC, ktoré obohatia hlavný titul po príbehovej stránke, alebo do hry dopraví rôzne herné doplnky. T-Bone Content BundleAko už názov napovedá, prvé rozšírenie sa bude týkať hackera Raymonda T-Bone Kenneye. Nový outfit a nový truck však nie sú tým hlavným. DLC prináša obtiažnosť Mayhem pre kooperatívny mód. Hráčom sa v nej postaví nový typ nepriateľov so silnejšími zbraňami. Human ConditionsDruhé DLC je úplne príbehové. Celkom tri príbehy poskytnú niekoľkohodinové zážitok, pri ktorom spolu s Marcusom rozkrývajú škandál v sanfranciskej medicínskom priemysle. Navyše sa dostane aj na kooperatívny mód, ktorý je doplnený o nové misie. A aby toho nebolo málo, predstaví sa aj nový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Watch Dogs 2 Season pass – Xbox Digital (7D4-00143) , The escapists 2 – season pass (pc/mac/lx) digital (376557)

Fitness Boxing 2: Musical Journey – Nintendo Switch Digital (1714042)

Fitness Boxing 2: Musical Journey – Nintendo Switch Digital (1714042)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, žáner: športový a párty, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – Vstaňte z gauča a rozhýbte sa pomocou zábavných cvičení v boxerskom štýle do rytmu známych hitov. Preniknete do tajomstiev boxovania, zatiaľ čo postupne odomykáte 20 inštrumentálnych verzií známych hitov. Uchopte ovládače Joy-Con a vykonávajte údery a drepy v sérii cvičení, pri ktorých zapojíte celé telo. V prípade použitia konzoly Nintendo Switch Lite je potrebná súprava ovládačov Joy-Con (predávajú sa samostatne). Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Fitness Boxing 2: Musical Journey Nintendo Switch je doplnok do hry, ktorý vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!DLC Fitness Boxing 2: Musical Journey Nintendo Switch prináša do hry ďalších 10 skladieb.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nové skladbyVšetkých 10 melódií bolo vytvorených špeciálne pre hru Fitness... (alza.sk)

Podobné produkty ako Fitness Boxing 2: Musical Journey – Nintendo Switch Digital (1714042) , Monster energy supercross 2: season pass – xbox digital (7d4-00346)

The Escapists 2 – Season Pass (PC/MAC/LX) DIGITAL (376557)

The Escapists 2 – Season Pass (PC/MAC/LX) DIGITAL (376557)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Vziať roha z lapáka môže byť celkom zábavné. Taktická stratégia The Escapists je takmer dokonalým simulátorom notorického útekára a je len na hráčovi, aby prekonal prvotný odpor k archaickému vzhľadu hry a prijal niektoré jej sporné pravidlá. (Games.cz) Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nová výzvaAk sa vám už podarilo dohrať pôvodnú hru a všetky väzenia už poznáte naspamäť, tak ste to práve vy, pre koho si vývojári pripravili Season Pass. Do hry pridáva 3 nové väznice, nové extra predmety, možnosti úpravy a úplne nové možnosti úteku. Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/8.1/10 (64 - bit)Procesori5-2500K - 3.3 GHz, AMD FX 6300 - 3.5 GHzGrafikaGeForce GTX 750, AMD R7 370DirectX11.0RAM4 GBHDD2 GB... (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists 2 – Season Pass (PC/MAC/LX) DIGITAL (376557)

Monster Energy Supercross 2: Season Pass – Xbox Digital (7D4-00346)

Monster Energy Supercross 2: Season Pass – Xbox Digital (7D4-00346)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: pretekársky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 65% Season Pass prináša 9 DLC - The Camo Pack, The Beast Pack a Los Angeles Memorial. Všetko začalo na Los Angeles Coliseum. Budete súťažiť s tými najlepšími z minulosti i súčasnosti. zmeňte vzhľad Teraz máte možnosť zmeniť vzhľad vášho motocykla, či oblečenie vášho jazdca. K dispozícii máte 6 unikátnych sád šitých na mieru. Monster Energy CupK... (alza.sk)

Podobné produkty ako Monster Energy Supercross 2: Season Pass – Xbox Digital (7D4-00346)

DRAGON BALL XENOVERSE – Season Pass (88057)

DRAGON BALL XENOVERSE – Season Pass (88057)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Season Pass vám dá prístup ku všetkým Dragon ball Xenoverse DLC prídavkom, ktoré sú alebo ešte len budú predávané samostatne. Kúpte si ho pre viac možností úprav a pre rozšírenie dobrodružstvo za nápravou histórie Dragon Ball.vypnutéSeason Pass vám dá prístup ku všetkým Dragon ball Xenoverse DLC prídavkom, ktoré sú alebo ešte len budú predávané samostatne. Kúpte si ho pre viac možností úprav a pre rozšírenie dobrodružstva za nápravou histórie Dragon Ball.V DLC prídavkoch postupne získate viac hrateľných postáv a ďalšie exkluzívne prvky ako:Epizódy a questyMajstrov a majstrovské questyArényZručnosti, kostýmy a doplnkyNové Z-soul (alza.sk)

Podobné produkty ako DRAGON BALL XENOVERSE – Season Pass (88057)

My Hero Ones Justice 2: Season Pass – Xbox Digital (7D4-00541)

My Hero Ones Justice 2: Season Pass – Xbox Digital (7D4-00541)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live %My Hero Ones Justice 2: Season Pass prináša 5 nových hrateľných postáv. Toto DLC vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry My Hero Ones Justice 2.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Season Pass obsahuje:5 nových hrateľných postáv, ktoré budú vychádzať postupneBonusy poukazu na sezónu: · Špeciálna sada predmetov úprav· Sada Nejire (unikátna farba)Ste na túto hru na konzolu naozaj pripravení?vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookovHerné počítače Herné notebooky (alza.sk)

Podobné produkty ako My Hero Ones Justice 2: Season Pass – Xbox Digital (7D4-00541)

Tekken 7 Season Pass 2 (PC) Steam DIGITAL (451514)

Tekken 7 Season Pass 2 (PC) Steam DIGITAL (451514)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a športový, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % Toto DLC vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry Tekken 7. Season Pass 2 pre TEKKEN 7Už druhý Season Pass pre TEKKEN 7 predstaví novú sériu dodatočného obsahu v kolekcii za výhodnejšiu cenu! Season Pass 2 ponúkne nasledujúce DLC:DLC4: postava Anna WilliamsDLC5: postava Lei WulongDLC6 a nasledujúce: 4 ďalšie hrateľné postavyBonus k Season Pass 2 – Predmety na prispôsobenie postáv:Tekken World Tour Set (kostýmy s logom Tekken World Tour)SUMMER LESSON Set (účesy, kostýmy, doplnky, a ďalšie položky na herné prispôsobenie)Effects Set Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/10 (64-bit OS)ProcesorIntel Core i5-4690 3.5 GHzGrafikaNVIDIA GeForce GTX 1060DirectX11.0RAM8 GBHDD60 GB Minimálne HW požiadavkyOperačný... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tekken 7 Season Pass 2 (PC) Steam DIGITAL (451514)

Borderlands 3: Season Pass 2 – Xbox Digital (7D4-00594)

Borderlands 3: Season Pass 2 – Xbox Digital (7D4-00594)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, RPG a strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Borderlands 3: Season Pass 2 Xbox vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry Borderlands 3. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Prichádza Designer´s Cut s nekonečnou hrateľnou arénou, ktorá je zasadená do tajného vojenského komplexu na Pandore. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Designer' s Cut Vybavte svojho Valut Huntera od začiatku a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Borderlands 3: Season Pass 2 – Xbox Digital (7D4-00594)

Halo Wars 2: Season Pass – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00036)

Halo Wars 2: Season Pass – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00036)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Svet Halo ohrozuje úplne nový nepriateľ. Ľudstvo chráni pred ničivou pohromou už len statočná posádka lode “Spirit of Fire“. 79% Svet Halo ohrozuje úplne nový nepriateľ. Ľudstvo chráni pred ničivou pohromou už len statočná posádka lode “Spirit of Fire“. Real-time stratégia v špičkovom bojovom tempe. Hraj s priateľmi a ďalšími hráčmi prostredníctvom služby Xbox Live v súbojoch pre až 3 + 3 hráčov. Vybuduj si vlastnú armádu Postav... (alza.sk)

Podobné produkty ako Halo Wars 2: Season Pass – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00036)

DRAGON BALL FIGHTERZ – FighterZ Pass 2 – PC DIGITAL (838336)

DRAGON BALL FIGHTERZ – FighterZ Pass 2 – PC DIGITAL (838336)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 85% FighterZ Pass 2 na umocnenie zážitkov z hry. Získate prístup k minimálne 6 ďalším postavám. Získate k nim avatara do lobby systému a tiež sadu alternatívnych farieb. Postavy Z Každá z nových postáv má svoju osobnú známku Z. Exkluzívni komentátoriFighterZ Pass 2 obsahuje sadu komentátorských hlasov, vďaka ktorým si hru ešte viac užijete.... (alza.sk)

Podobné produkty ako DRAGON BALL FIGHTERZ – FighterZ Pass 2 – PC DIGITAL (838336)

Frostpunk: Season Pass – PC DIGITAL (864580)

Frostpunk: Season Pass – PC DIGITAL (864580)
Detail

Herný doplnok –elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a simulátor %Season Pass prináša dodatočný obsah vo forme 3 DLC a ďalší bonusový obsah. Je nutné vlastníctvo základnej hry.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!THE RIFTS s novou mechanikou budovania mostov v Endless móde.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!THE LAST AUTUMN sa odohráva pred samotnou hrou s unikátnou architektúrou.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!PROJECT TVADGYCGJRPROJECT TVADGYCGJR značí kódové označenie posledného rozsiahleho rozšírenia.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Dodatočný obsahSeason Pass prináša aj originálny soundtrack a digitálny artbook vo forme dodatočného obsahu.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!The rift1. DLC vychádza súčasne s vydaním season passu.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!2. DLC The last autumn bude k dispozícii v poslednom štvrťroku 2019.Nie je vyplnený Alternatívny text k... (alza.sk)

Podobné produkty ako Frostpunk: Season Pass – PC DIGITAL (864580)

Wreckfest – Season Pass – PC DIGITAL (832969)

Wreckfest – Season Pass – PC DIGITAL (832969)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, športový, simulátor a pretekársky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Herný doplnok Wreckfest – Season Pass – PC DIGITALHerný doplnok Wreckfest – Season Pass vyžaduje na hranie vlastníctva základnej hry. Jeho zakúpením získate exkluzívne vozidlo Bandit Ripper V8. Herný doplnok Wreckfest – Season Pass – PC DIGITAL prináša: 20 bláznivých ikonických vozidiel20 šialených dekorácií Herný doplnok Wreckfest – Season Pass na PC vychádza postupneVšetky položky Wreckfest Season Passu budú vydávané postupne prostredníctvom ôsmich DLC. Herný doplnok Wreckfest – Season Pass – PC DIGITAL obsahuje: Retro Rammers Car PackGoofy Roofs PackBackwoods Bangers Car PackSteel & Wheels PackModified... (alza.sk)

Podobné produkty ako Wreckfest – Season Pass – PC DIGITAL (832969)

365 Days Switch Online Membership (Individual) – Nintendo Switch Digital (683582)

365 Days Switch Online Membership (Individual) – Nintendo Switch Digital (683582)
Detail

Dobíjacia karta – kľúč pre Nintendo eShop, dĺžka členstva 12 mesiacov, Získate neustále rastúci výber klasických hier pre NES, ktoré možno teraz hrať online.K dispozícii je tiež online aplikácia Nintendo Switch pre inteligentné telefóny a tablety.20 klasických NES hierNa začiatku máte prístup k hrám Super Mario Bros 3, The Legend of Zelda a mnoho ďalších. Nové hry NES budú pridávané pravidelne.Hrajte onlineVďaka Dobíjacej karte 365 Days Online Membership (Individual) môžete hrať online s priateľmi i súpermi z celého sveta v podporovaných Nintendo Switch hrách, ako je napríklad Mario Kart 8 Deluxe alebo Splatoon 2.Nintendo Entertainment SystemZískate prístup k Nintendo Switch prihláseniu kedykoľvek a kdekoľvek. Rozšírite svoju knižnicu klasických NES hier a využite novo pridané online funkcie.Členstvo na jednom účte je k dispozícii po dobu 365 dní.Za pomoci Storage Data Cloud budete ukladať svoje postupy v online hrách.Aplikácia pre smart telefónyZískate možnosť... (alza.sk)

Podobné produkty ako 365 Days Switch Online Membership (Individual) – Nintendo Switch Digital (683582)

Dragon Ball: The Breakers – Nintendo Switch (3391892024180)

Dragon Ball: The Breakers – Nintendo Switch (3391892024180)
Detail

Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: akčný, – Sedem obyčajných občanov, zastihnutých neočakávaným časovým javom, sa ocitne uväznených v Temporal Seam. Sú uväznení s nájazdníkom, hrozivým nepriateľom z inej časovej línie s ohromujúcou silou. Spoznajte legendárnu značkuNaskočte do rozbehnutého vlaku a vyskúšajte si v rámci hrania multiplayerovej akcie DRAGON BALL: THE BREAKERS Nintendo Switch fenomenálnu sériu DRAGON BALL. Vydajte sa do obrovského sveta a zvádzajte bitky neskutočných rozmerov.Vyberte si v DRAGON BALL: THE BREAKERS Nintendo Switch svoju roluAko hru prežijete, je iba na vás. Staňte sa lovcom, ktorý sa vydáva do cudzích svetov a narúša rovnováhu. Nesedí vám taká úloha? Ak nie, je tu ešte úloha preživšieho, ktorého úlohou je dostať sa čo najskôr z nájazdníkovho dosahu.Využite na prežitie všetky možnostiVybavte sa s kamarátmi pestrou škálou herných predmetov. Nasadnite do áut.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dragon Ball: The Breakers – Nintendo Switch (3391892024180)

Pokken Tournament DX Battle Pack – Nintendo Switch Digital (683488)

Pokken Tournament DX Battle Pack – Nintendo Switch Digital (683488)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: arkády, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra %V Battle Pack prichádzajú ďalšie dve vlny do bitiek. Toto DLC vyžaduje vlastníctvo základnej hry Pokken Tournament DX.Získate ďalšie podpory v turnaji.Pripravte sa na príchod Mega Rayquaza a Mimikyu.Prvá vlnaV prvej vlne sa vám predstaví Battle Pokémon Aegislash.Nemilosrdný bojTeraz počas zápasu budete prepínať medzi dvoma formami. Tým sa z vás stane dvojnásobne silný protivník.Druhá vlnaV druhej vlne sa predstaví Pokémon Blastoise.Oslní vás podporná Pokémonova sada Mew a Celebi.Získate tiež nové avatary pre vaše zápasy.Ďalší obsahBattle Pack DLC obsahuje ďalšie nové položky. Nechajte sa prekvapiť.Ste na túto hru naozaj pripravení?vyberte si z našej ponuky herných počítačov a notebookovHerné počítače Herné notebooky (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokken Tournament DX Battle Pack – Nintendo Switch Digital (683488)

Luigis Mansion 3 Multiplayer Pack – Nintendo Switch Digital (890737)

Luigis Mansion 3 Multiplayer Pack – Nintendo Switch Digital (890737)
Detail

Herný doplnok /DLC–Nintendo Switch, elektronická licencia, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: dobrodružný a detský, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra V hre Luigi' s Mansion 3 Multiplayer Pack Nintendo Switch sa Luigi vydá na svoju vysnívanú dovolenku, tá sa však premení na jeho najhoršiu strašidelnú nočnú moru. Luigi prijal pozvanie do luxusného hotela, bola to však iba lesť, aby bol vylákaný do pasce. Poltergust G-00 Teraz musí čeliť nástrahám hotela, meniacej sa podlahe, a ďalším oveľa horším veciam. K dispozícii máte našťastie dostatočné zbrane ako je napríklad Poltergust G-00, ktorým môžete... (alza.sk)

Podobné produkty ako Luigis Mansion 3 Multiplayer Pack – Nintendo Switch Digital (890737)

365 Days Online Membership (Family) – Nintendo Switch Digital (683584)

365 Days Online Membership (Family) – Nintendo Switch Digital (683584)
Detail

Dobíjacia karta – na Nintendo Switch, licencia: na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, dĺžka členstva 12 mesiacov, Dobíjaciu kartu ocení každý konzolový nadšenec. Aktivácia aj použitie kreditu je jednoduché a rýchle. Základné parametre dobíjacej karty 365 Days Online Membership (Family) – Nintendo Switch Digital Členstvo trvá 12 mesiacov Veľmi jednoduchá a rýchla aktivácia karty Dobíjacia karta vyžaduje pripojenie konzoly k internetu (alza.sk)

Podobné produkty ako 365 Days Online Membership (Family) – Nintendo Switch Digital (683584)

90 Days Online Membership (Individual) – Nintendo Switch Digital (683580)

90 Days Online Membership (Individual) – Nintendo Switch Digital (683580)
Detail

Dobíjacia karta – na Nintendo Switch, licencia: na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, dĺžka členstva 3 mesiace, Dobíjacia karta urobí radosť každému konzolovému nadšencovi. Aktivácia aj použitie kreditu je jednoduché a rýchle. Rozhodujúce prednosti dobíjacej karty 90 Days Online Membership (Individual) – Nintendo Switch Digital Členstvo trvá 3 mesiace Jednoduchá a rýchla aktivácia karty Dobíjacia karta vyžaduje pripojenie konzoly k internetu (alza.sk)

Podobné produkty ako 90 Days Online Membership (Individual) – Nintendo Switch Digital (683580)

Watch Dogs Season Pass (PC) DIGITAL (414522)

Watch Dogs Season Pass (PC) DIGITAL (414522)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Uplay, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.77%Hlavný hrdina Aiden Pearce žije v Chicagu, nad ktorým vo dne v noci bdie mestský počítač ctOS (Central Operating System).Sledujte púť Aidena vo svete vyrážajúcom dych.Watch Dogs je revolučná hra na PC vďaka svojmu systému živých obyvateľov.Prevratný spôsob plnenia úlohÁno, môžete sa skúsiť mestom prestrieľať, ale pravdepodobne čoskoro skončíte v slepej uličke. Radšej použite špeciálny telefón, ktorý je zásadným herným prvkom. S jeho pomocou sa stanete pánom situácie.Preskúmajte otvorený svet všetkými spôsobmiDetailne spracované mesto sľubuje široké herné možnosti a veľa porcie zábavy. Unikátne prepojenie s aplikáciou na iPadu dovolí v reálnom čase sledovať, čo sa deje vo vnútri hry. Pri hraní ho naopak môžete využiť ako mapové podklady.Odporúčané HW... (alza.sk)

Podobné produkty ako Watch Dogs Season Pass (PC) DIGITAL (414522)

Tekken 7 Season Pass (PC) DIGITAL (286500)

Tekken 7 Season Pass (PC) DIGITAL (286500)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a športový, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % S herným doplnkom Season Pass získate nové postavy, levely, kostýmy a ďalšie. Na hranie je vyžadované vlastníctvo základnej hry Tekken 7. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Season Pass vám umožní lacnejší prístup k DLC balíčkom. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Do hry získate dve nové hrateľné postavy. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nový režim Pripravte sa tiež na prichádzajúci nový režim do hry.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tekken 7 Season Pass (PC) DIGITAL (286500)

SnowRunner – Season Pass – Xbox Digital (7D4-00561)

SnowRunner – Season Pass – Xbox Digital (7D4-00561)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, české titulky, žáner: simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live % Season Pass prináša nepoznané offroadové zážitky. Na hranie je vyžadované vlastníctvo základnej hry Season Pass. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! SnowRunner – Season Pass prináša: Exkluzívny vzhľad Sabertooth pre voz Heavy Duty Derry Longhorn 4520Nové vozidláNové vzhľadyNové misieNové mapyA ďalší obsah Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Obsah Season Pass bude vychádzať postupne: Fáza 1: Search & RecoverFáza 2: Explore & ExpandFáza 3: Locate & DeliverFáza 4: nové rozšírenieHigh Roll PackLoaded Dice Vinyl WrapScorched Vinyl WrapTrue Colors Vinyl Wrap... (alza.sk)

Podobné produkty ako SnowRunner – Season Pass – Xbox Digital (7D4-00561)

GRID Autosport Season Pass (PC) DIGITAL (414903)

GRID Autosport Season Pass (PC) DIGITAL (414903)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: pretekársky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra 78% Staňte sa profesionálnym pilotom pretekárskeho vozidla, špecializujte sa na vaše obľúbené disciplíny, alebo ich ovládnite všetky. Tímy, súperi, preteky – to je profesionálny motoristický šport. Rozšírenie Season Pass – nové dráhy, vozy a herné módyObsahuje 8 balíčkov:Boost Pack, Premium Garage Pack, Best Of British Pack, Sprint Pack, Road & Track Car Pack, Coupé Style Pack, Touring Legends Pack, Drag Pack. Spolu s kamarátmi z tímu pokorte hlavných súperov a potešte svojich sponzorov v divokých pretekoch, kde sa počíta každý prejazd a každá pozícia. Užite si... (alza.sk)

Podobné produkty ako GRID Autosport Season Pass (PC) DIGITAL (414903)
Dragon Quest Treasures – Nintendo Switch (5021290095441), Dragon Ball Xenoverse 2 Season Pass – Xbox Digital (7D4-00151), DRAGON BALL Z: KAKAROT – Season Pass – PC DIGITAL (819934), DRAGON BALL XENOVERSE – Season Pass (88057), Dragon Ball Z: Kakarot – Season Pass – Xbox Digital (7D4-00529), Dragon Ball FighterZ – Season Pass 3 – Xbox Digital (7D4-00557), Pokémon Shield/Pokémon Sword Expansion Pass – Nintendo Switch Digital (886348), DRAGON BALL FIGHTERZ – FighterZ Pass 2 – PC DIGITAL (838336), Wreckfest – Season Pass – PC DIGITAL (832969), Frostpunk: Season Pass – PC DIGITAL (864580), Tekken 7 Season Pass 2 (PC) Steam DIGITAL (451514), The Crew 2 Season Pass – Xbox Digital (7D4-00268), The Surge 2 Season Pass – Xbox Digital (7D4-00526), Watch Dogs 2 Season pass – Xbox Digital (7D4-00143), Borderlands 3: Season Pass 2 – Xbox Digital (7D4-00594), DRAGON BALL XENOVERSE 2 – Extra Pass (PC) Steam DIGITAL (684540), DRAGON BALL FighterZ: FighterZ Pass 2 – Xbox Digital (7D4-00356), DRAGON BALL XENOVERSE 2: Extra Pass – Xbox Digital (7D4-00343), Dragon Ball: The Breakers – Nintendo Switch (3391892024180), Borderlands 2 Season Pass (6032), Borderlands 3 Season Pass – PC DIGITAL (824797), Dying Light – Season Pass (PC) DIGITAL (414894), Anno 2205 Season Pass – PC DIGITAL (416880), Code Vein Season Pass – PC DIGITAL (790654), GRID Autosport Season Pass (PC) DIGITAL (414903), Tekken 7 Season Pass (PC) DIGITAL (286500), Watch Dogs Season Pass (PC) DIGITAL (414522), SnowRunner – Season Pass – Xbox Digital (7D4-00561), The Escapists 2 – Season Pass (PC/MAC/LX) DIGITAL (376557), Monster Energy Supercross 2: Season Pass – Xbox Digital (7D4-00346)