Drevena stavebnica auta hummer sol expert 39500

Produkt Drevena stavebnica auta hummer sol expert 39500 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Drevena stavebnica auta hummer sol expert 39500 upraviť a produkt hľadať znova.

Medvedíková drevená stavebnica

Medvedíková drevená stavebnica
Detail

Zábavná drevená stavebnica s medvedíkmi, ktorá ukrýva veľa medvedíkov určite poteší každé dieťa. Farebné diely stavebnice sú rozložené na tri časti: hlava, stredná časť a nohy, vďaka čomu si deti môžu sami zostaviť niekoľko druhov milých medvedíkov. Fantázii sa medze nekladú, takže deti môžu vymýšlať medvedíkov dlhé hodiny. Celá stavebnica je uložená v drevenej krabici, ktorá má výsuvný vrch so 4 medvedíkmi. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Balenie obsahuje: 1x krabička s vyrezanými vzormi medvedíkov72 ks dielovTechnická špecifikácia:Rozmery: 33 cm x 14,5 cm x 4 cmMateriál: drevoVýsuvná krabička4 vzory medvedíkovFarebné diely rozdelené na 3 časti (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Medvedíková drevená stavebnica , Imaginarium roadster, stavebnica auta s rádiovým ovládaním (8428918082024)

Drevená stavebnica (3048700021397)

Drevená stavebnica (3048700021397)
Detail

Stavebnica – drevená, 87 dielikov v balení, téma tvary, vhodná od 4 rokov Krásna herná súprava drevenej stavebnice umožní deťom rozvíjať svoju fantáziu. V balení nájdete 87 dielov na zostavovanie najrôznejších tvarov.Krásna herná súprava drevenej stavebnice značky Vilac umožní deťom rozvíjať svoju fantáziu. V balení nájdete 87 dielov na zostavovanie najrôznejších tvarov. Môžete sa inšpirovať kartičkami, ktoré sú súčasťou balenia a zobrazujú postup a konečnú podobu jednotlivých zložených vozidielok alebo si vytvoríte stavbu podľa vlastných predstáv. Hračku možno ľubovoľne kombinovať s ďalším náradím totožnej značky Vilac V2142 aj s veľkým pracovným ponkom V2131. Kľúčové vlastnostiDrevená herná súpravaStavebnica87 dielov určených na zostavovanieVrátane kartičiek s inšpiráciouVeľa možností hryMožné kombinovať s V2142 a V2131Vhodné pre deti od 3 rokovRozmery balenia 41,5 × 29 × 4 cmDrevená tradíciaHračky z dreva majú u nás tradíciu už niekoľko desiatok... (alza.sk)

Podobné produkty ako Drevená stavebnica (3048700021397)

HAPE STAVEBNICA DREVENA 50KS /E0409A/

HAPE STAVEBNICA DREVENA 50KS /E0409A/
Detail

DREVENÁ VKLADAČKA . Robustné drevené kocky inšpirujú Vaše dieťa k dlhým hodinám hrania. Postavte veže v rôznych výškach a šírkach, skúste všetky kocky poskladať na seba alebo vedľa seba. Fantázii sa medze nekladú. . Rozmer: (andreashop.sk)

Podobné produkty ako HAPE STAVEBNICA DREVENA 50KS /E0409A/ , Xiaomi smart band 7 pro čierny (39500)

BINO Drevená stavebnica veľký zámok

BINO Drevená stavebnica veľký zámok
Detail

Bino Drevená stavebnica veľký zámok S touto farebnou stavebnicou sa detskej fantázii naozaj medze nekladú! Stavebnica obsahuje 268 dielikov z dreva a plastových spojov. S touto kreatívnou súpravou si môžete postaviť čokoľvek - domy, hrady, zámky a mnoho ďalšieho, ak vám to fantázia dovolí. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako BINO Drevená stavebnica veľký zámok , Tomtom go expert 6 (1yb6.002.20) + zdarma kamera do auta nextbase

MG City Blocks drevená stavebnica

MG City Blocks drevená stavebnica
Detail

Drevené kocky sú splneným snom každého dieťaťa, ktoré rado aranžuje rôzne typy stavieb. Možnosti zábavy a hrania rolí sú tu prakticky nekonečné, takže ide o hračku, ktorá efektívne zvláda nudu. Kocky majú prepracovaný dizajn, rôzne veľkosti a rad farebných kontrastov, ktoré povzbudzujú deti k tomu, aby rozšírili svoje logické myslenie. Zatiaľ čo je zábava pre deti prioritou, jemná motorika, predstavivosť a kreativita sa pri stavbe prirodzene rozvíja. Možnosť usporiadania budov: banka, škola, kníhkupectvo, polícia, nemocnica, hasiči, supermarket, múzeum, kaviareň Podpora rozvoju a kreativity Sada kociek predstavuje nielen skvelú zábavu, ale zároveň pomáha k rozvoju dieťaťa. Pri hre s takouto hračkou si dieťa rozvíja manuálne zručnosti, učí sa presnosti a trpezlivosti, precvičuje rozpoznávanie tvarov, farieb a pod. Kocky sú farebné, vďaka čomu silne pôsobia na detskú fantáziu. Drevené hračky Drevené hračky sa tešia čoraz väčšej obľube, nakoľko majú svoje nezameniteľné čaro a príťažlivosť, ktorá láka nielen deti, ale aj dospelých. Hračky sú vyrobené a spracované z kvalitného dreva, čím sú zároveň odolné a dizajnovo zaujímavé. Hladké povrchy a farby dreva prispievajú k bezpečnému a zároveň esteticky príťažlivému dizajnu. Varovanie: Nevhodné pre deti do 3 rokov. Používajte len pod dohľadom dospelej osoby. Vlastnosti: • Podporuje učenie sa názvov farieb • Podporuje koncentráciu a sústredenie • Rozvíja u detí manuálne zručnosti Parametre: • Odporúčaný vek: 3+ • Materiál: drevo • Rozmery: šírka / hĺbka: 54 / 42cm • Hmotnosť: 2,2 kg • Hmotnosť balenia: 2,40 kg Obsah balenia: • Kocky 115ks • Puzzle podložka 20 ks • 7 vozidiel (hasiči, polícia, sanitka, taxi, vrtuľník, autobus, auto) • 6 stromov • 2 znaky • 2 lampáše (mobilego.sk)

Podobné produkty ako MG City Blocks drevená stavebnica , Hummer h1 pieskový zelený (4260463522426)

Woody Drevená stavebnica Rainbow Môj dom

Woody Drevená stavebnica Rainbow Môj dom
Detail

Táto krásne farebná stavebnica pomôže rozvíjať predstavivosť a motoriku vašich detí. Veselo farebné drevené kocky s rôznymi motívmi a tvarmi sa skladajú na seba tak, aby ako celok vytvorili krásny farebný domček. Rozmery balenia: 23,5 x 27 x 6 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Woody Drevená stavebnica Rainbow Môj dom , Hummer h1 piesková kamufláž (4260463523843)

Mertens Drevená stavebnica Mesto, 150 dielikov

Detail

S touto farebnou stavebnicou sa skutočne detskej fantázii medze nekladú. Prepracovaný dizajn, rôzne veľkosti a rad farebných kontrastov povzbudzujú deti, aby rozšírili svoje logické myslenie. Kým je zábava pre deti prioritou, jemná motorika, predstavivosť a kreativita sa pri stavbe prirodzene rozvíja. Aby ste mohli začať stavať hneď, obsahuje každá sada kvalitnú brožúru s niekoľkými návrhmi a nápadmi na kreatívne stavby. (4home.sk)

Podobné produkty ako Mertens Drevená stavebnica Mesto, 150 dielikov , Carson hummer h2 hasiči (4005299973208)

Mertens Drevená stavebnica Zámok, 128 dielikov

Detail

S touto farebnou stavebnicou sa skutočne detskej fantázii medze nekladú. Stavebnica obsahuje 128 dielikov z dreva a plastových spojov. Môžete stavať čokoľvek - domy, hrady, paláce a mnoho ďalšieho, všetko, čo vaša predstavivosť dovolí. Prepracovaný dizajn, rôzne veľkosti a rad farebných kontrastov povzbudzujú deti, aby rozšírili svoje logické myslenie. Kým je zábava pre deti prioritou, jemná motorika, predstavivosť a kreativita sa pri stavbe prirodzene rozvíja. Aby ste mohli začať stavať hneď, obsahuje každá sada kvalitnú brožúru s niekoľkými návrhmi a nápadmi na kreatívne stavby. (4home.sk)

Podobné produkty ako Mertens Drevená stavebnica Zámok, 128 dielikov , Escada flor del sol edt

Mertens Drevená stavebnica Veľký zámok, 268 dielikov

Detail

S touto farebnou stavebnicou sa skutočne detskej fantázii medze nekladú. Stavebnica obsahuje 268 dielikov z dreva a plastových spojov. Môžete stavať čokoľvek - domy, hrady, paláce a mnoho ďalšieho, všetko, čo vaša predstavivosť dovolí. Prepracovaný dizajn, rôzne veľkosti a rad farebných kontrastov povzbudzujú deti, aby rozšírili svoje logické myslenie. Kým je zábava pre deti prioritou, jemná motorika, predstavivosť a kreativita sa pri stavbe prirodzene rozvíja. Aby ste mohli začať stavať hneď, obsahuje každá sada kvalitnú brožúru s niekoľkými návrhmi a nápadmi na kreatívne stavby. (4home.sk)

Podobné produkty ako Mertens Drevená stavebnica Veľký zámok, 268 dielikov , Stavebnica plachetnica (8713291770874)

Drevená stavebnica Legler Blocks In A Bag

Drevená stavebnica Legler Blocks In A Bag
Detail

S hračkami od značky Legler nebude žiadna chvíľa dlhá! Zabavte svoje deti parťákmi na hranie, ktorí ich budú naozaj baviť. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Drevená stavebnica Legler Blocks In A Bag , Stavebnica skrutkovacia (8590331933747)

Drevená stavebnica Creative 120 ks wooden kit pcs

Drevená stavebnica Creative 120 ks wooden kit pcs
Detail

Farebné drevené kocky sú skvelou voľbou pre deti, ktoré rady tvoria. Robot, veža alebo vrtuľník? Táto sada, ktorá pozostáva zo 120 kusov, vám umožní postaviť čokoľvek podľa vašej fantázie. Do jednotlivých kociek sú vyvŕtané otvory na vzájomné spájanie pomocou skrutiek a matíc. K dispozícii vám samozrejme bude drevený kľúč a skrutkovač - oboje je súčasťou. vlastnosti: vhodné pre deti od 3 rokov balenie obsahuje 120 kusov bezpečné prevedenie bez ostrých hrán rozvíja kreativitu a jemnú motoriku zdravotne nezávadné farby kocky rôznych tvarov a farieb možnosť zostavenia rôznych kombinácií ocenenia: CE, EN71, SGS materiál: drevo Rozmery: 22,5 x 22,5 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Drevená stavebnica Creative 120 ks wooden kit pcs , Drevená stavebnica (3048700021397)

Drevená stavebnica - Zábavné mesto 120 ks Wooden city

Drevená stavebnica - Zábavné mesto 120 ks Wooden city
Detail

Farebné drevené kocky sú skvelou voľbou pre deti, ktoré preferujú skutočné mestečko. Je libo zoo, hasičská stanica alebo škola? Žiadny problém. Sada vám umožní voľne kombinovať a vytvárať originálne konštrukcie, vďaka ktorým vaše deti rozvíja svoju kreativitu, predstavivosť a manuálne zručnosti. Bloky tiež prispejú k rozvoju znalosti farieb, tvarov a slovnej zásoby. vlastnosti: vhodné pre deti od 36 mesiacov balenie obsahuje 120 prvkov bezpečné prevedenie bez ostrých hrán zdravotne nezávadné farby kocky rôznych tvarov a farieb možnosť zostavenia rôznych kombinácií ocenenia: CE, EN 71 materiál: drevo Rozmery balenia: 29,5 x 25 x 4 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Drevená stavebnica - Zábavné mesto 120 ks Wooden city , Konštrukčná stavebnica (772151511)

Drevená stavebnica - Happy town 161 ks Wooden city

Drevená stavebnica - Happy town 161 ks Wooden city
Detail

S touto drevenou stavebnicou sa vaše dieťa prenesie do sveta neobmedzených možností stavania a kombinovania stále nových stavieb. Príjemné farby a veľké množstvo blokov vaše deti prilákajú na dlhé hodiny zábavy. Sada obsahuje podložku vo forme puzzle. Potlač podložky sa z oboch strán líšia. vlastnosti: Vhodné pre deti od 3 rokov Sada obsahuje 161 prvkov Obojstranná podložka - dva rôzne plániky mesta Plátená taška na celý set je súčasťou balenia Drevené kocky s potlačou postáv, budov, automobilov a stromov Možnosť zostaviť mnoho rôznych budov Sada rozvíja predstavivosť a manuálne zručnosti Certifikáty: EN71, CE, SGS materiál: bloky - drevo podložka - lepenka Rozmery podložky: 58,5 x 38,5 cm (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Drevená stavebnica - Happy town 161 ks Wooden city , Kik rc hummer h2 rtr zelený (5903039706712)

Imaginarium Roadster, stavebnica auta s rádiovým ovládaním (8428918082024)

Imaginarium Roadster, stavebnica auta s rádiovým ovládaním (8428918082024)
Detail

Stavebnica – elektronická, 419 dielikov v balení, téma dopravné prostriedky, materiál plast, vhodná od 6 rokov, na využitie všetkých funkcií sú potrebné 2 ks AA batérie Chceli by ste s deťmi tráviť čas pri stavebnici? Stavebnica Imaginarium rozvíja nielen kreativitu, ale aj zručnosť alebo jemnú motoriku. S touto aktivitou deti zabavíte, a ešte sa pritom niečomu priučia. V stavebnici sa nachádza 419 dielikov. Na výrobu bol zvolený materiál, konkrétne plast. Na prevádzkovanie všetkých funkcií potrebujete 2 batérie typu AA, ktoré nie sú súčasťou balenia. Zásadné prednosti stavebnice Imaginarium Roadster, stavebnica auta s rádiovým ovládaním Stavebnica patrí medzi tradičné hračky už od nepamäti Podporí rozvoj detskej motoriky a predstavivosti Na zloženie stavebnice je potrebné skompletizovať 419 dielikov Materiálom je plast Stavebnica Imaginarium je prispôsobená deťom od 6 rokov Téma: dopravné prostriedky Na fungovanie všetkých funkcií je potrebné zakúpiť 2 AA... (alza.sk)

Podobné produkty ako Imaginarium Roadster, stavebnica auta s rádiovým ovládaním (8428918082024) , Eljet detské elektrické auto hummer h1 (8594176635880)

Stavebnica športové auto (062243328921)

Stavebnica športové auto (062243328921)
Detail

Stavebnica – elektronická, 22 dielikov v balení, téma dopravné prostriedky, materiál plast, vhodná od 3 rokov, na využitie všetkých funkcií sú potrebné 2 ks AA batérie Rady vaše deti trávia čas so stavebnicami? Stavebnica B-Toys pomôže deťom rozvíjať ako logické myslenie, tak kreativitu alebo jemnú motoriku. Deti sa budú vďaka nej dobre baviť, a ešte navyše ani nespoznajú, že sa učia niečo nové. V balení sa nachádza celkom 22 dielikov. Na jej výrobu slúži plast. Aby všetky funkcie a efekty správne fungovali, potrebujete 2 batérie typu AA, ktoré nie sú súčasťou balenia. Kľúčové prednosti stavebnice Stavebnica športové auto Stavebnica patrí medzi tradičné hračky už od nepamäti Podporí rozvoj detskej motoriky a predstavivosti Na zloženie stavebnice je potrebné skompletizovať 22 dielikov Materiálom je plast Stavebnica B-Toys je navrhnutá pre deti od 3 rokov Téma: dopravné prostriedky Na prevádzkovanie všetkých funkcií vyžaduje zakúpiť 2 AA batérie (alza.sk)

Podobné produkty ako Stavebnica športové auto (062243328921) , Aptus orisolve vet sol 100 ml (6432100056337)

RC auto Hummer H2 - licencia 1:24 červená (ikonka_KX9422_2)

RC auto Hummer H2 - licencia 1:24 červená (ikonka_KX9422_2)
Detail

RC auto – detské a monster truck –, funkcie: svetelné efekty, LED svetlá a gumové pneumatiky, mierka: 1:24, červená farba, typ motora: elektrický jednosmerný, vhodné od 6 rokov Moderná, ľahko ovládateľná hračka, ktorá zabaví na celé hodiny, práve to je RC auto Hummer H2 - licencia 1:24 červená. Autíčko na ovládanie je starostlivo vyrobené v mierke 1:24. Je stavané na domáce podmienky. Správnu akciu sľubuje rýchlosť až 15 km/h. Riadenie je možné na celkom slušnú vzdialenosť 25 m, čo je maximálny dosah ovládača za vhodných podmienok. Veľmi dobré letové vlastnosti umožňuje vrtuľa s kvalitne spracovaným rotorom. Už stačí len vziať ovládač tohto RC autíčka na ovládanie a dať mu život. Nadšenie z tohto kúska pomôžu zariadiť aj svetelné efekty. RC auto IKONKA obsahuje v balení diaľkový ovládač a model. Kľúčové vlastnosti autíčka na ovládanie RC auto Hummer H2 - licencia 1:24 červená RC auto IKONKA len tak neomrzí S intuitívnym ovládaním Ovládacie auto dosahuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako RC auto Hummer H2 - licencia 1:24 červená (ikonka_KX9422_2) , Stavebnica športové auto (062243328921)

Sol-Expert SWM vodný mlyn

Sol-Expert SWM vodný mlyn
Detail

Kvalitní Solárna stavebnica Vodný mlyn z kategorie Dom a záhrada | Hračky | Stavebnice pre deti | Solárne stavebnice. (esat.sk)

Podobné produkty ako Sol-Expert SWM vodný mlyn , Imaginarium stavebnica mravenisko (8428918080822)

STALEKS EXPERT DREVENA SPACHTLA 100KS - DSW-30

STALEKS EXPERT DREVENA SPACHTLA 100KS - DSW-30
Detail

DREVENÁ ŠPACHTĽA . Staleks Expert Drevená špachtľa-DSW-30 je vyrobená z prírodného brezového dreva. Má optimálny tvar a veľkosť, vysokú elasticitu a dodlnosť proti polámaniu. Používa sa na nanášanie teplého a horúceho (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STALEKS EXPERT DREVENA SPACHTLA 100KS - DSW-30 , Kik rc hummer h2 rtr žlto-oranžový (5903039706736)

Skrutkovacia stavebnica – stavebné autá (8592386120288)

Skrutkovacia stavebnica – stavebné autá (8592386120288)
Detail

Stavebnica – materiál kov a plast, vhodná od 6 rokov Kľúčové vlastnosti stavebnice Skrutkovacia stavebnica – stavebné autá Stavebnica predstavuje veľa možností na tvorenie Podporuje fantáziu a jemnú motoriku Materiálom je kov a plast Kovová stavebnica Lamps je vyrobená z kvalitných častí s presným spracovaním Stavebnica Lamps je prispôsobená deťom od 6 rokov (alza.sk)

Podobné produkty ako Skrutkovacia stavebnica – stavebné autá (8592386120288) , Regatta lady santa sol g7u modrá/oranžová (sptrgt880nad)

BUDDY TOYS Auto na diaľk. ovládanie Hummer H2 BRC 24.080

BUDDY TOYS Auto na diaľk. ovládanie Hummer H2 BRC 24.080
Detail

Auto je kvalitne prepracovaný model auta s presným ovládaním, s ktorým si užijete veľa zábavy. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako BUDDY TOYS Auto na diaľk. ovládanie Hummer H2 BRC 24.080 , Znatok elektronická stavebnica 390 (6925108708068)

Znatok Elektronická stavebnica „Smart Auto (6925108708112)

Znatok Elektronická stavebnica „Smart Auto (6925108708112)
Detail

Stavebnica –, materiál plast, vhodná od 8 rokov, na diaľkové ovládanie, hlasové ovládanie Elektronická stavebnica Datram Praha poslúži nielen ako nástroj na rozvoj logického myslenia, ale aj zručnosti. Okrem toho sú takéto formy vzdelávania pre deti veľmi zábavné. Stavebnica je ideálna pre deti od 8 rokov. Materiálom na jej výrobu je plast. V balení sa nachádza stavebnica, návod a diaľkové ovládanie. Hlavné vlastnosti stavebnice Znatok Elektronická stavebnica „Smart Auto" Stavebnica poskytuje dieťaťu možnosť zmysluplného trávenia voľného času Poslúži na rozvíjanie kreativity a motoriky Deti si môžu vďaka nej elektrotechniku vyskúšať aj v praxi Materiálom je plast (alza.sk)

Podobné produkty ako Znatok Elektronická stavebnica „Smart Auto (6925108708112) , Magnetická stavebnica 200 ks (8592190124618)

Stavebnica auto Off Road 4 × 4 (62243328877)

Stavebnica auto Off Road 4 × 4 (62243328877)
Detail

Stavebnica – elektronická, 25 dielikov v balení, téma stavebná technika, materiál plast, vhodná od 3 rokov, na využitie všetkých funkcií sú potrebné 2 ks AA batérie Je vaše dieťa milovníkom stavebníc rôzneho formátu? Stavebnica B-Toys rozvíja nielen kreativitu, ale aj zručnosť alebo jemnú motoriku. Deti sa budú vďaka nej dobre baviť, a ešte navyše ani nespoznajú, že sa učia niečo nové. Tešiť sa môžete celkom na 25 dielikov. Na jej výrobu slúži plast. Na prevádzkovanie všetkých funkcií potrebujete 2 batérie typu AA, ktoré je potrebné dokúpiť. Zásadné prednosti stavebnice Stavebnica auto Off Road 4 × 4 Stavebnica prináša deťom veľa zábavy Podporí rozvoj detskej motoriky a predstavivosti Na kompletné zloženie je potrebné poskladať 25 dielikov Materiálom je plast Stavebnica B-Toys je odporúčaná pre deti od 3 rokov Téma: stavebná technika Na správnu funkciu je nutné kúpiť 2 AA batérie (alza.sk)

Podobné produkty ako Stavebnica auto Off Road 4 × 4 (62243328877) , Magnetická stavebnica 99 ks (8592190132699)

Konštrukčná stavebnica s nástrojmi - nákladné auto Tool truck

Konštrukčná stavebnica s nástrojmi - nákladné auto Tool truck
Detail

Drevená konštrukčná stavebnica s nástrojmi bude perfektným darčekom pre každého malého kutila. Nákladné auto je hračka 2 v 1. Skvele sa hodí na hranie a klasickému prevážanie najrôznejších nákladov. Náves sa pripevňuje pomocou kolíka, takže s ním možno ľahko zatáčať a manévrovať. Okrem toho sú z oboch strán návesu otvory, ktoré premenia auto vo skrutkovacie stavebnici. V sade je celkom 24 drevených nástrojov a skrutkovacích prvkov. Nájdete tu kladivo, kľúč, skrutkovač a drevené diely na skrutkovanie ako sú skrutky, klince, matice a ďalšie. Celok je vyrobený z vysoko kvalitného dreva. Vek: 3+ Rozmery: 53 x 13 x 9,5 cm Spĺňa bezpečnostné normy EÚ. (babynabytek.sk)

Podobné produkty ako Konštrukčná stavebnica s nástrojmi - nákladné auto Tool truck , Drevená stavebnica, 100 kociek (6934510503345)

Stanley Jr. OK004-SY Stavebnice, závodné auto, drevo

Detail

Drevená stavebnica od firmy Stanley Jr. v podobe závodného auta poskytne vášmu dieťaťu tvorivú interakciu as ňou nekonečné hodiny hry a zábavy. Prostredníctvom dotyku sa deti dostávajú do kontaktu s drevom ako prírodným materiálom, čo posilňuje ich vzťah k životnému prostrediu. Táto odolná a trvanlivá hračka z vopred narezaných drevených dielov, plastových dielov, skrutiek, klincov a priložených netoxických farieb a obtlačkov preukázateľne pomáha rozvíjať jemnú motoriku, predstavivosť aj trpezlivosť dieťaťa. Keď sa sústredí na zloženie a zhotovenie hračky, tak si navyše rozvíja svoju pozornosť a schopnosť koncentrácie. Drevené hračky Stanley ponúkajú inšpiráciu, zábavu a poučenie a umožňujú rodinám stráviť čas spoločnou hrou. Táto ekologická hračka je vhodná pre deti od 5 rokov. Kľúčové vlastnosti: Drevená stavebnica v podobe závodného auta Obsahuje predrezané drevené diely, plastové diely, kolesá, skrutky, klince, obtlačky a farby, brúsny papier, štetec a montážny návod Detské náradie (skrutkovač a kladivo) sa predáva oddelene Lepidlo nie je súčasťou balenia Odporúčaný vek: od 5 rokov Materiál: drevo, plast, kov, guma Rozmery balenia: 32 × 38 cm Rozmery autíčka: 20 × 9 × 9 cm Hmotnosť: 380 g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Stanley Jr. OK004-SY Stavebnice, závodné auto, drevo , Stavebnica curious creations kit (074451118737)

Stanley Jr. OK013-SY Stavebnice, závodné auto, drevo

Detail

Drevená stavebnica OK013-SY od firmy Stanley Jr. v podobe závodného auta poskytne vášmu dieťaťu tvorivú interakciu as ňou nekonečné hodiny hry a zábavy. Prostredníctvom dotyku sa deti dostávajú do kontaktu s drevom ako prírodným materiálom, čo posilňuje ich vzťah k životnému prostrediu. Táto odolná a trvanlivá hračka z vopred narezaných drevených dielov, plastových dielov, skrutiek, klincov a priložených netoxických farieb a obtlačkov preukázateľne pomáha rozvíjať jemnú motoriku, predstavivosť aj trpezlivosť dieťaťa. Keď sa sústredí na zloženie a zhotovenie hračky, tak si navyše rozvíja svoju pozornosť a schopnosť koncentrácie. Drevené hračky Stanley ponúkajú inšpiráciu, zábavu a poučenie a umožňujú rodinám stráviť čas spoločnou hrou. Táto ekologická hračka je vhodná pre deti od 5 rokov. Kľúčové vlastnosti: Obsahuje predrezané drevené diely, plastové diely, kolesá, skrutky, klince, brúsny papier, farby, štetec, obtlačky a montážny návod Detské náradie (skrutkovač a kladivo) sa predáva oddelene Lepidlo nie je súčasťou balenia Odporúčaný vek: od 5 rokov Materiál: drevo, plast, kov, guma Rozmery závodného auta: 35 × 25 × 25 cm Hmotnosť: 0,98 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Stanley Jr. OK013-SY Stavebnice, závodné auto, drevo , Imaginarium horská dráha stavebnica (8428918970635)

Stanley Jr. K088BUD-SY Stavebnice, terénne auto, drevo

Detail

Drevená stavebnica od firmy Stanley Jr. v podobe terénneho auta poskytne vášmu dieťaťu tvorivú interakciu as ňou nekonečné hodiny hry a zábavy. Prostredníctvom dotyku sa deti dostávajú do kontaktu s drevom ako prírodným materiálom, čo posilňuje ich vzťah k životnému prostrediu. Táto odolná a trvanlivá hračka z vopred narezaných drevených dielov, plastových dielov, skrutiek, klincov a priložených netoxických farieb preukázateľne pomáha rozvíjať jemnú motoriku, predstavivosť aj trpezlivosť dieťaťa. Keď sa sústredí na zloženie a zhotovenie hračky, tak si navyše rozvíja svoju pozornosť a schopnosť koncentrácie. Drevené hračky Stanley ponúkajú inšpiráciu, zábavu a poučenie a umožňujú rodinám stráviť čas spoločnou hrou. Táto ekologická hračka je vhodná pre deti od 5 rokov. Kľúčové vlastnosti: Drevená stavebnica v podobe terénneho auta Obsahuje predrezané drevené diely, plastové diely, kolesá, skrutky, klince, farby, brúsny papier, štetec a montážny návod Detské náradie (skrutkovač a kladivo) sa predáva oddelene Lepidlo nie je súčasťou balenia Odporúčaný vek: od 5 rokov Materiál: drevo, plast, kov, guma Rozmery terénneho auta: 11 × 19,3 × 9,1 cm Hmotnosť: 1 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Stanley Jr. K088BUD-SY Stavebnice, terénne auto, drevo , Drevená stavebnica 60 kociek (6971608440106)

Stanley Jr. OK036-SY Stavebnice, auto buggy, drevo

Detail

Drevená stavebnica OK036-SY od firmy Stanley Jr. v podobe buginy poskytne vášmu dieťaťu tvorivú interakciu as ňou nekonečné hodiny hry a zábavy. Prostredníctvom dotyku sa deti dostávajú do kontaktu s drevom ako prírodným materiálom, čo posilňuje ich vzťah k životnému prostrediu. Táto odolná a trvanlivá hračka z vopred narezaných drevených dielov, plastových dielov, skrutiek, klincov a obtlačkov preukázateľne pomáha rozvíjať jemnú motoriku, predstavivosť aj trpezlivosť dieťaťa. Keď sa sústredí na zloženie a zhotovenie hračky, tak si navyše rozvíja svoju pozornosť a schopnosť koncentrácie. Drevené hračky Stanley ponúkajú inšpiráciu, zábavu a poučenie a umožňujú rodinám stráviť čas spoločnou hrou. Táto ekologická hračka je vhodná pre deti od 5 rokov. Kľúčové vlastnosti: Obsahuje predrezané drevené diely, plastové diely, kolesá, skrutky, klince, brúsny papier, obtlačky a montážny návod Detské náradie (skrutkovač a kladivo) sa predáva oddelene Lepidlo nie je súčasťou balenia Odporúčaný vek: od 5 rokov Materiál: drevo, plast, kov, guma Rozmery buginy: 12 × 6,3 × 6 cm Hmotnosť: 0,97 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Stanley Jr. OK036-SY Stavebnice, auto buggy, drevo , Skrutkovacia stavebnica – stavebné autá (8592386120288)

Stanley Jr. OK006-SY Stavebnice, nákladné auto, drevo

Detail

Drevená stavebnica od firmy Stanley Jr. v podobe nákladného auta poskytne vášmu dieťaťu tvorivú interakciu as ňou nekonečné hodiny hry a zábavy. Prostredníctvom dotyku sa deti dostávajú do kontaktu s drevom ako prírodným materiálom, čo posilňuje ich vzťah k životnému prostrediu. Táto odolná a trvanlivá hračka z vopred narezaných drevených dielov, plastových dielov, skrutiek, klincov a priložených netoxických farieb a obtlačkov preukázateľne pomáha rozvíjať jemnú motoriku, predstavivosť aj trpezlivosť dieťaťa. Keď sa sústredí na zloženie a zhotovenie hračky, tak si navyše rozvíja svoju pozornosť a schopnosť koncentrácie. Drevené hračky Stanley ponúkajú inšpiráciu, zábavu a poučenie a umožňujú rodinám stráviť čas spoločnou hrou. Táto ekologická hračka je vhodná pre deti od 5 rokov. Kľúčové vlastnosti: Drevená stavebnica v podobe nákladného auta Obsahuje predrezané drevené diely, plastové diely, kolesá, skrutky, klince, obtlačky a farby, brúsny papier, štetec a montážny návod Detské náradie (skrutkovač a kladivo) sa predáva oddelene Lepidlo nie je súčasťou balenia Odporúčaný vek: od 5 rokov Materiál: drevo, plast, kov, guma Rozmery nákladného auta: 18,5 × 11,5 × 10,5 cm Rozmery balenia: 32 × 38 cm Hmotnosť: 1 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Stanley Jr. OK006-SY Stavebnice, nákladné auto, drevo , Woody stavebnica, farebné kocky (8591864909063)

Stanley Jr. OK012-SY Stavebnice, závodné auto, drevo

Detail

Drevená stavebnica od firmy Stanley Jr. v podobe závodného auta poskytne vášmu dieťaťu tvorivú interakciu as ňou nekonečné hodiny hry a zábavy. Prostredníctvom dotyku sa deti dostávajú do kontaktu s drevom ako prírodným materiálom, čo posilňuje ich vzťah k životnému prostrediu. Táto odolná a trvanlivá hračka z vopred narezaných drevených dielov, plastových dielov, skrutiek, klincov a priložených netoxických farieb a obtlačkov preukázateľne pomáha rozvíjať jemnú motoriku, predstavivosť aj trpezlivosť dieťaťa. Keď sa sústredí na zloženie a zhotovenie hračky, tak si navyše rozvíja svoju pozornosť a schopnosť koncentrácie. Drevené hračky Stanley ponúkajú inšpiráciu, zábavu a poučenie a umožňujú rodinám stráviť čas spoločnou hrou. Táto ekologická hračka je vhodná pre deti od 5 rokov. Kľúčové vlastnosti: Drevená stavebnica v podobe závodného auta Obsahuje predrezané drevené diely, plastové diely, kolesá, skrutky, klince, brúsny papier, farby, štetec, obtlačky a montážny návod Detské náradie (skrutkovač a kladivo) sa predáva oddelene Lepidlo nie je súčasťou balenia Odporúčaný vek: od 5 rokov Materiál: drevo, plast, kov, guma Rozmery závodného auta: 11 × 3,4 × 4,6 cm Hmotnosť: 900 g (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Stanley Jr. OK012-SY Stavebnice, závodné auto, drevo , Rc auto hummer h2 - licencia 1:24 červená (ikonka_kx9422_2)

Stanley Jr. OK096-SY Stavebnice, policajné auto, drevo

Detail

Drevená stavebnica od firmy Stanley Jr. v podobe policajného auta poskytne vášmu dieťaťu tvorivú interakciu as ňou nekonečné hodiny hry a zábavy. Prostredníctvom dotyku sa deti dostávajú do kontaktu s drevom ako prírodným materiálom, čo posilňuje ich vzťah k životnému prostrediu. Táto odolná a trvanlivá hračka z vopred narezaných drevených dielov, plastových dielov, skrutiek, klincov a priložených netoxických farieb preukázateľne pomáha rozvíjať jemnú motoriku, predstavivosť aj trpezlivosť dieťaťa. Keď sa sústredí na zloženie a zhotovenie hračky, tak si navyše rozvíja svoju pozornosť a schopnosť koncentrácie. Drevené hračky Stanley ponúkajú inšpiráciu, zábavu a poučenie a umožňujú rodinám stráviť čas spoločnou hrou. Táto ekologická hračka je vhodná pre deti od 5 rokov. Kľúčové vlastnosti: Drevená stavebnica v podobe policajného auta Obsahuje predrezané drevené diely, plastové diely, kolesá, skrutky, klince, farby, brúsny papier, štetec a montážny návod Detské náradie (skrutkovač a kladivo) sa predáva oddelene Lepidlo nie je súčasťou balenia Odporúčaný vek: od 5 rokov Materiál: drevo, plast, kov, guma Rozmery policajného auta: 13 × 6,4 × 8,4 cm Hmotnosť: 2,65 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Stanley Jr. OK096-SY Stavebnice, policajné auto, drevo , Therm-a-rest z seat sol blue/silver (040818107867)

Stanley Jr. OK002-SY Stavebnice, závodné auto, drevo

Stanley Jr. OK002-SY Stavebnice, závodné auto, drevo
Detail

Drevená stavebnica v podobe závodného auta poskytne vášmu dieťaťu tvorivú interakciu as ňou nekonečné hodiny hry a zábavy. Prostredníctvom dotyku sa deti dostávajú do kontaktu s drevom ako prírodným materiálom, čo posilňuje ich vzťah k životnému prostrediu. Táto odolná a trvanlivá hračka z vopred narezaných drevených dielov, plastových dielov, skrutiek, klincov a priložených netoxických farieb a obtlačkov preukázateľne pomáha rozvíjať jemnú motoriku, predstavivosť aj trpezlivosť dieťaťa. Keď sa sústredí na zloženie a zhotovenie hračky, tak si navyše rozvíja svoju pozornosť a schopnosť koncentrácie. Drevené hračky Stanley ponúkajú inšpiráciu, zábavu a poučenie a umožňujú rodinám stráviť čas spoločnou hrou. Táto ekologická hračka je vhodná pre deti od 5 rokov. Kľúčové vlastnosti: Drevená stavebnica v podobe závodného auta. Obsahuje predrezané drevené diely, plastové diely, kolesá, skrutky, klince, brúsny papier, farby, štetec, obtlačky a montážny návod Detské náradie (skrutkovač a kladivo) sa predáva oddelene Lepidlo nie je súčasťou balenia Odporúčaný vek: od 5 rokov Materiál: drevo, plast, kov, guma Rozmery závodného auta: 35 × 25 × 25 cm Hmotnosť: 2,12 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Stanley Jr. OK002-SY Stavebnice, závodné auto, drevo

Stanley Jr. OK020-SY Stavebnice, auto s katapultom, drevo

Detail

Drevená stavebnica OK020-SY od firmy Stanley Jr. v podobe auta s katapultom poskytne vášmu dieťaťu tvorivú interakciu as ňou nekonečné hodiny hry a zábavy. Prostredníctvom dotyku sa deti dostávajú do kontaktu s drevom ako prírodným materiálom, čo posilňuje ich vzťah k životnému prostrediu. Táto odolná a trvanlivá hračka z vopred narezaných drevených dielov, plastových dielov, skrutiek, klincov a obtlačkov preukázateľne pomáha rozvíjať jemnú motoriku, predstavivosť aj trpezlivosť dieťaťa. Keď sa sústredí na zloženie a zhotovenie hračky, tak si navyše rozvíja svoju pozornosť a schopnosť koncentrácie. Drevené hračky Stanley ponúkajú inšpiráciu, zábavu a poučenie a umožňujú rodinám stráviť čas spoločnou hrou. Táto ekologická hračka je vhodná pre deti od 5 rokov. Kľúčové vlastnosti: Obsahuje predrezané drevené diely, plastové diely, kolesá, skrutky, klince, brúsny papier, obtlačky a montážny návod Detské náradie (skrutkovač a kladivo) sa predáva oddelene Lepidlo nie je súčasťou balenia Odporúčaný vek: od 5 rokov Materiál: drevo, plast, kov, guma Rozmery auta s katapultom: 4,8 × 10 × 11,4 cm Hmotnosť: 0,97 kg (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Stanley Jr. OK020-SY Stavebnice, auto s katapultom, drevo

S-Idee Policajné auto stavebnica na diaľkové ovládanie (5907773218111)

S-Idee Policajné auto stavebnica na diaľkové ovládanie (5907773218111)
Detail

RC auto – –, s náhonom na 2 kolesá, mierka: 1:14, biela, modrá a žltá farba, typ motora: elektrický jednosmerný, vhodné od 6 rokov Vynikajúco ovládateľná hračka, s ktorou nuda naozaj nehrozí, presne to je S-Idee Policajné auto stavebnica na diaľkové ovládanie. Autíčko na ovládanie je starostlivo vyrobené v mierke 1:14. Je stavané na bezpečnejšie podmienky domu alebo bytu. Je ideálne do vonkajšieho prostredia. Vždy, keď sa pustí do akcie, má najvyššiu rýchlosť až 10 km/h. Pokyny môže dostávať na peknú vzdialenosť 25 m, práve tak ďaleko dočiahne signál z ovládača. Na jazdných vlastnostiach sa prejaví náhon na dvojicu kolies. Stačí sa už len chopiť ovládača tohto RC auta a vyhnať motorček do najvyšších otáčok. Na jedno nabitie vie jazdiť až 30 min. Autíčko na diaľkové ovládanie S-Idee obsahuje v balení batéria, diaľkový ovládač, model, nabíjací adaptér, návod a RC kábel Micro-USB. Hlavné prednosti autíčka na ovládanie S-Idee Policajné auto stavebnica na diaľkové... (alza.sk)

Podobné produkty ako S-Idee Policajné auto stavebnica na diaľkové ovládanie (5907773218111)

Stanley Jr. K088BUD-SY Stavebnica, terénne auto, drevo (7290016261837)

Stanley Jr. K088BUD-SY Stavebnica, terénne auto, drevo (7290016261837)
Detail

Stavebnica – drevená, 6 dielikov v balení, téma dopravné prostriedky, vhodná od 5 rokov Kľúčové prednosti stavebnice Stanley Jr. K088BUD-SY Stavebnica, terénne auto, drevo Stavebnica poskytuje dieťaťu dobrý pocit z dokončeného diela Podporuje fantáziu a jemnú motoriku Stavebnica obsahuje celkom 6 dielikov Materiálom je drevo Drevená stavebnica Stanley zaručuje zdravotnú nezávadnosť a vysokú odolnosť Jej jednotlivé časti sú odolné, a len tak sa nepoškodia Stavebnica Stanley je určená deťom od 5 rokov Motív: dopravné prostriedky (alza.sk)

Podobné produkty ako Stanley Jr. K088BUD-SY Stavebnica, terénne auto, drevo (7290016261837)

HUMMER Hummer toaletná voda pre mužov 125 ml

HUMMER Hummer toaletná voda pre mužov 125 ml
Detail

Toaletná voda Hummer od značky HUMMER bola vytvorená výlučne pre mužov. Toto balenie obsahuje 125 ml vami vybraté vône. (brasty.sk)

Podobné produkty ako HUMMER Hummer toaletná voda pre mužov 125 ml

Hummer Hummer toaletná voda pre mužov 125 ml

Hummer Hummer toaletná voda pre mužov 125 ml
Detail

Hummer Hummer, 125 ml, Toaletná voda pre mužov, Dovoľte, aby o vás toaletná voda Hummer Hummer prezradila, že do miestnosti práve vstúpil muž, ktorý dostane všetko, po čom túži. Vôňa plná mužnej zmyselnosti, zvodnosti a vášne nenechá chladným nikoho vo vašom okolí. orientálna vôňa korenistá vôňa ocení ju každý moderný džentlmen vôňa vhodná na každodenné nosenie (notino.sk)

Podobné produkty ako Hummer Hummer toaletná voda pre mužov 125 ml

HUMMER Hummer 2 toaletná voda pre mužov 125 ml

HUMMER Hummer 2 toaletná voda pre mužov 125 ml
Detail

Toaletná voda Hummer 2 od značky HUMMER bola vytvorená výlučne pre mužov. Toto balenie obsahuje 125 ml vami vybraté vône. (brasty.sk)

Podobné produkty ako HUMMER Hummer 2 toaletná voda pre mužov 125 ml

Buff 39500 Šále/Štóle/Šatky Zelená

Buff  39500  Šále/Štóle/Šatky Zelená
Detail

Buff 39500 Zelená. . (spartoo.sk)

Podobné produkty ako Buff 39500 Šále/Štóle/Šatky Zelená

HUMMER Hummer 2 toaletná voda pre mužov 10 ml - odstrek

HUMMER Hummer 2 toaletná voda pre mužov 10 ml - odstrek
Detail

Toaletná voda Hummer 2 od značky HUMMER bola vytvorená výlučne pre mužov. Toto balenie obsahuje 10 ml vami vybraté vône. (brasty.sk)

Podobné produkty ako HUMMER Hummer 2 toaletná voda pre mužov 10 ml - odstrek

Xiaomi Smart Band 7 Pro čierny (39500)

Xiaomi Smart Band 7 Pro čierny (39500)
Detail

Fitness náramok – pre mužov aj ženy, s ovládaním v češtine, AMOLED displej, dotykový displej, GPS, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, hľadanie mobilu, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť, vlastné ciferníky a always On Display, vhodný na beh, cyklistiku, jógu, vodoodolnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 288 h, materiál puzdra plast V zdravom tele zdravý duch, hovorí jedno príslovie. S unisex fitness náramkom získate kompletný prehľad o svojom výkone. Len si nastavte cieľ a potom zamerajte svoju snahu na jeho splnenie a prekonanie. Hranatý ciferník fitness náramku vás neochudobní o žiadne podstatné informácie. Displej s uhlopriečkou 1,64" je dostatočne veľký a veľmi prehľadne ukazuje všetky dôležité údaje. Aby ste ho ovládali, stačí využiť jednoduchý dotyk, takže nosenie náramku na zápästí bude ešte komfortnejšie. Keď sa vám remienok pokazí alebo ho len chcete prispôsobiť aktuálnemu outfitu, ľahko a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Xiaomi Smart Band 7 Pro čierny (39500)

Hummer H24

Hummer H24
Detail

Štartovací zdroj – štartovací prúd 1200 A, druhy výstupov: USB-A a 12V zásuvka, počet výstupov: 2 Powerbanka, ktoránaštartuje aj nákladné autoVyrážate často mimo „civilizáciu“ so svojím vozidlom a chcete mať záložný zdroj energie? Powerbanka Hummer H24 nielenže zvládne nabiť váš mobilný telefón, ale v prípade výpadku autobatérie dokáže naštartovať nielen osobný automobil, alebo dodávku, ale aj 36-tonový nákladný automobil.KAPACITA24 000 mAhMAXIMÁLNY PRÚD1 200 AHMOTNOSŤ1 590 gramovHummer H24 vás nesklameŠtartovacia jednotka naštartuje dieselové motory s objemom do šesť litrov a benzínové do sedem litrov – a to až 10× na jedno nabitie. Veľmi praktické je LED svietidlo s tromi režimami svietenia, vrátane SOS.Maximálne bezpečnáS kapacitou 24 000 mAh a vďaka prítomnosti USB výstupu budete môcť dobiť aj svoj mobilný telefón, tablet a ďalšie zariadenia. Samozrejmosťou je ochrana proti prehriatiu, prepätiu, skratu a prepólovaniu, či káble z ohňovzdorného materiálu,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hummer H24

CANON T01 C - originálny toner, azúrový, 39500 strán

CANON T01 C - originálny toner, azúrový, 39500 strán
Detail

Toner Canon T01 (8067B001). Farba: Azúrová. Kapacita: 39500 strán. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CANON T01 C - originálny toner, azúrový, 39500 strán

CANON T01 M - originálny toner, purpurový, 39500 strán

CANON T01 M - originálny toner, purpurový, 39500 strán
Detail

Toner Canon T01 (8068B001). Farba: Purpurová. Kapacita: 39500 strán. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CANON T01 M - originálny toner, purpurový, 39500 strán

CANON T01 Y - originálny toner, žltý, 39500 strán

CANON T01 Y - originálny toner, žltý, 39500 strán
Detail

Toner Canon T01 (8069B001). Farba: Žltá. Kapacita: 39500 strán. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako CANON T01 Y - originálny toner, žltý, 39500 strán

TomTom GO EXPERT 6 (1YB6.002.20) + ZDARMA Kamera do auta Nextbase

TomTom GO EXPERT 6 (1YB6.002.20) + ZDARMA Kamera do auta Nextbase
Detail

GPS navigácia – displej 6" s rozlíšením 1280 × 800px, dotykový displej, výdrž batérie 2h, vnútorná pamäť 32GB, ovládanie hlasom, doživotná aktualizácia máp, jazyk rozhrania čeština, angličtina, slovenčina Hľadáte pre svoje cesty poriadnu navigáciu, ktorá vás v kritickom okamihu neopustí? GPS navigácia TomTom GO EXPERT 6" by vás v tom prípade mohla zaujať. Vždy vám totiž ukáže celkom rýchlu a efektívnu trasu do požadovaného cieľa. Stačí len zadať pár základných údajov a môžete vyraziť. Táto kvalitná GPS navigácia pre kamióny a nákladiaky sa môže vychvaľovať plnofarebným displejom s veľkosťou uhlopriečky 6" a kvalitným pomerom pixelov 1280 × 800 px. Ten môžete ovládať svojím hlasom, takže to využijete pri riadení. Tvorca TomTom opatril navigáciu batériou, ktorej výdrž dosahuje až 2 h. Prístroj má vnútornú kapacitu 32 GB. Ak je reč o rozmeroch, tak GPS navigácia má 122 mm × 187 mm × 20 mm pri hmotnosti 360 g. Kľúčové parametre GPS navigácie TomTom GO EXPERT 6"... (alza.sk)

Podobné produkty ako TomTom GO EXPERT 6 (1YB6.002.20) + ZDARMA Kamera do auta Nextbase

Carson Hummer H2 Hasiči (4005299973208)

Carson Hummer H2 Hasiči (4005299973208)
Detail

RC auto - vhodné pro děti od 8 let, typ motoru - elektrický stejnosměrný, s náhonem na 2 kola Moderní a skvěle ovladatelná hračka, která pokaždé zabaví, přesně to je Carson Hummer H2 Hasiči. Je stavěné na provoz v přírodě. Řízení může probíhat na slušnou vzdálenost 30 m, tak daleko ovládání dosáhne za ideálních podmínek. Jízdní vlastnosti definuje náhon na dvě kola. Stačí vzít ovladač a dát modelu život. Auto na dálkové ovládání Tamiya-Carson má v balení baterie, dálkový ovladač, model a nabíjecí adaptér. Hlavní přednosti RC auta Carson Hummer H2 Hasiči RC auto Tamiya-Carson jen tak neomrzí S jednoduchým ovládáním Skrývá náhon na 2 kola Doporučeno od 8 let Dosah ovladače až 30 m (alza.sk)

Podobné produkty ako Carson Hummer H2 Hasiči (4005299973208)

Hummer H1 pieskový zelený (4260463522426)

Hummer H1 pieskový zelený (4260463522426)
Detail

RC auto – crawler –, funkcie: proporcionálne ovládanie a odpružený podvozok, s náhonom na 4 kolesá, mierka: 1:10, zelená farba, typ motora: elektrický jednosmerný, olejové tlmiče, vhodné od 12 rokov Pútavá moderná hračka, ktorá spoľahlivo zaháňa nudu, presne to je Hummer H1 pieskový zelený. Auto na ovládanie je zhotovené presne v mierke 1:10. Je vhodné do prírody, do vonkajších podmienok. Hromadu akcie dovolí rýchlosť až 30 km/h. Poslúchať vás bude na luxusnú vzdialenosť 100 m, práve tak vyzerá za ideálnych podmienok maximálny dosah ovládača. Charakter jazdných vlastností udáva náhon na všetky štyri kolesá a tiež využitie olejových tlmičov. Užitočné proporcionálne ovládanie dáva plnú kontrolu nad pohybom modelu. Už stačí len schmatnúť ovládač tohto RC autíčka a prebrať ho k životu. Na jedno nabitie zvládne jazdiť až 30 min. RC auto S-Idee obsahuje v balení batéria, diaľkový ovládač, model a nabíjací adaptér. Hlavné prednosti autíčka na ovládanie Hummer H1... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hummer H1 pieskový zelený (4260463522426)

Buddy Toys BRC 24.080 Hummer H2

Buddy Toys BRC 24.080 Hummer H2
Detail

Mať autíčko na diaľkové ovládanie je sen každého chlapca a nejedného dievčaťa. A keď sa navyše jedná o model vozidla, o ktorom väčšina oteckov len so vzdychaním sníva, vyrobený vo veľkorysom meradle 1:24, je o nadšenie a zábavu postarané.Model je opatrený prednými zadnými LED svetlami a má veľmi dobré jazdné vlastnosti. Balenie obsahuje návod v českom jazyku, verný model auta bez antény a tlačidlový ovládač.Technické parametre a špecifikácie: veľkosť: 21 x 10 x 9 cm rýchlosť: 7 – 10 km/hodina tlačidlový ovládač frekvencia: 27 MHz dosah: 10 m vhodné pre deti od 6 rokov batéria: 3x AA ovládač: 2x AA batérie nie sú súčasťou balenia (4home.sk)

Podobné produkty ako Buddy Toys BRC 24.080 Hummer H2

Buddy Toys BRC 12.221 Hummer H2

Buddy Toys BRC 12.221 Hummer H2
Detail

Mať autíčko na diaľkové ovládanie je sen každého chlapca a nejedného dievčaťa. A keď sa navyše jedná o model vozidla, o ktorom väčšina oteckov len so vzdychaním sníva, vyrobený vo veľkorysom meradle 1:24, je o nadšenie a zábavu postarané. Model je opatrený prednými zadnými LED svetlami a má veľmi dobré jazdné vlastnosti. Balenie obsahuje návod v českom jazyku, verný model auta bez antény a tlačidlový ovládač. Technické parametre a špecifikácie: autíčko na diaľkové ovládanie v mierke 1:12 batérie a adaptér súčasťou balenia LED predné a zadné svetlá veľkosť: 39 x 16 x 15 cm rýchlosť: 10 – 12 km/hodina tlačidlový ovládač, frekvencia 40 MHz dosah: 10 m vhodné pre deti od 6 rokov (4home.sk)

Podobné produkty ako Buddy Toys BRC 12.221 Hummer H2

BRC 12.221 Hummer H2 BUDDY TOYS

BRC 12.221 Hummer H2 BUDDY TOYS
Detail

Hummer H2Autíčko na diaľkové ovládanie v mierke 1:12Ready to Go, batéria a adaptér súčasťou baleniaLED predné a zadné svetláVeľkosť 39 x 16 x 15 cmRýchlosť 10 - 12 km/hTlačítkový ovládač, frekvencia 40 MHz, dosah 10mVhodné pre deti od 6 rokov (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako BRC 12.221 Hummer H2 BUDDY TOYS
Imaginarium Roadster, stavebnica auta s rádiovým ovládaním (8428918082024), Xiaomi Smart Band 7 Pro čierny (39500), TomTom GO EXPERT 6 (1YB6.002.20) + ZDARMA Kamera do auta Nextbase, Hummer H1 pieskový zelený (4260463522426), Hummer H1 piesková kamufláž (4260463523843), Carson Hummer H2 Hasiči (4005299973208), ESCADA Flor del Sol EdT, Stavebnica plachetnica (8713291770874), Stavebnica skrutkovacia (8590331933747), Drevená stavebnica (3048700021397), Konštrukčná stavebnica (772151511), Kik RC Hummer H2 RTR Zelený (5903039706712), Eljet detské elektrické auto Hummer H1 (8594176635880), Aptus Orisolve Vet sol 100 ml (6432100056337), Stavebnica športové auto (062243328921), Imaginarium Stavebnica mravenisko (8428918080822), Kik RC Hummer H2 RTR Žlto-oranžový (5903039706736), Regatta Lady Santa Sol G7U modrá/oranžová (SPTrgt880nad), Znatok Elektronická stavebnica 390 (6925108708068), Magnetická stavebnica 200 ks (8592190124618), Magnetická stavebnica 99 ks (8592190132699), Drevená stavebnica, 100 kociek (6934510503345), Stavebnica Curious Creations Kit (074451118737), Imaginarium Horská dráha stavebnica (8428918970635), Drevená stavebnica 60 kociek (6971608440106), Skrutkovacia stavebnica – stavebné autá (8592386120288), Woody Stavebnica, farebné kocky (8591864909063), RC auto Hummer H2 - licencia 1:24 červená (ikonka_KX9422_2), Therm-A-Rest Z Seat SOL Blue/Silver (040818107867)