Einhell starter kit 2× 18 v 4,0a h & twincharger (4512112)

Produkt Einhell starter kit 2× 18 v 4,0a h & twincharger (4512112) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Einhell starter kit 2× 18 v 4,0a h & twincharger (4512112) upraviť a produkt hľadať znova.

Einhell Starter Kit 2× 18 V 4,0A h & Twincharger (4512112)

Einhell Starter Kit 2× 18 V 4,0A h & Twincharger (4512112)
Detail

Nabíjačka a náhradná batéria – univerzálna použiteľnosť na všetky dobíjacie zariadenia Power X-Change Súprava Einhell Starter Kit 2× 18 V 4 Ah & Twincharger umožní prevádzku akumulátorového náradia radu Power X-Change. Obsahuje dve 18 V batérie s kapacitou 4 000 mAh a vysokorýchlostnú nabíjačku. Batérie disponujú najnovšou generáciou Li-Ion článkov a odolávajú pamäťovému efektu a samovybíjaniu. Systém aktívneho riadenia riadený procesom ABS je vybavený mikroprocesorom pre trvalé sledovanie parametrov batérie. Zaistí tak maximálnu bezpečnosť, prevádzkovú dobu, životnosť aj optimálny výkon. LED displej informuje o aktuálnej úrovni nabitia batérií. Ich kryt je odolný protiprachu, korózii aj mechanickým vplyvom. Pogumovanie zaisťuje veľmi dobrý úchop, zatiaľ čo žľabová rukoväť ľahké vybratie z náradia.Kľúčové vlastnosti súpravy Einhell Starter Kit 2× 18 V 4 Ah & TwinchargerSúprava určená pre aku náradie radu Power X-ChangeObsahuje dve 18 V batérie s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell Starter Kit 2× 18 V 4,0A h & Twincharger (4512112) , Wiz led lightstrip 2 m starter kit (929002524801)

Sada Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V, 2,5 Ah

Sada Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V, 2,5 Ah
Detail

Starter-Kit Einhell 18 V 2,5 Ah PXC obsahuje jednu 2,5 Ah dobíjecí baterii a systémovou nabíječku z inovativní lithium-iontové série. Moderní technologie Power X-Change nabízí větší výkon a vytrvalost ve zcela jedinečném bateriovém systému: Každé zařízení z dílny i zahrady z rodiny PXC lze provozovat s jakoukoliv baterií z této řady PXC. Nabíječku lze také použít univerzálně. Pro profesionály PXC může tento Starter-kit poskytnout doplněk ke stávajícímu vybavení, takže máte vždy k dispozici plně nabitou baterii "v rezervě". Také se vyhnete nepříjemnostem s různými typy baterií, nabíječek ke každému stroji. Baterie jsou vybaveny maximálním bezpečnostním systémem. Během nabíjení jsou všechny klíčové parametry průběžně monitorovány nejmodernějšími komponenty. Úroveň nabití lze kdykoli rychle a snadno zkontrolovat na 3stupňovém LED systému. Díky vysoce kvalitním lithium-iontovým článkům jsou dobíjecí baterie odolné vůči samovybíjení, které je s bateriemi obvykle spojeno. Pogumované pouzdro poskytuje nejen vynikající ochranu proti nárazu a dobré uchopení, ale také optimalizované zapuštěné rukojeti pro snadnou manipulaci. Nabíjecí cykly se během nabíjení přizpůsobují konkrétní situaci, takže baterie jsou nabíjeny šetrněji a mají delší životnost. Je také možné nabíjet baterie bez ohledu na úroveň nabití - aniž by došlo k poškození baterií. Aktuální informace o aktuálním stavu nabití poskytuje aktuální systém nabíjení v 6 fázích. Nabíječka má integrovaná oka, takže je možné ji připevnit na zeď. Specifikace Síťová napětí (nabíječka): 200-250 V / 50-60 Hz Výstupní napětí (nabíječka): 21 V Doba nabíjení: 40 min Napětí baterie: 18 V Kapacita baterie: 2,5 Ah Max. příkon: 450 W Hmotnost: 0,87 kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako Sada Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V, 2,5 Ah , Devolo magic 2 lan triple starter kit (8514)

Einhell Power X-Change PXC Starter Kit 18V 4Ah 4512042 akumulátor do náradia a nabíjačka 18 V 4 Ah Li-Ion akumulátor

Einhell Power X-Change PXC Starter Kit 18V 4Ah 4512042 akumulátor do náradia a nabíjačka  18 V 4 Ah Li-Ion akumulátor
Detail

Štartovacia súprava Einhell 18 V 4,0 Ah PXC je najvýkonnejšia sada inovatívnej série lítium-iónových systémov. Pre začiatočníkov a používateľov PXC, ktorí chcú rozšíriť svoje systémové vybavenie, ponúka štartovacia sada výkonnú batériu 4,0 Ah a nabíjačku zo série PXC. Multifunkčný a vzájomne kombinovateľný batériový systém Power X-Change sa hodí k akumulátorovému náradiu z celej rodiny produktov v záhrade a dielni. Výhody pre zákazníka sú zrejmé: jedna batéria a jedna nabíjačka pre všetky zariadenia nielenže šetria značné náklady spojené s nákupom, taktiež už neexistuje zbytočný chaos a chaos s rôznymi batériami a nabíjačkami pre každé jednotlivé zariadenie. Batériový systém je možné univerzálne použiť pre všetky zariadenia série Power X-Change. Proaktívna batéria a inteligentné riadenie nabíjania od spoločnosti Einhell zaručuje maximálnu bezpečnosť počas prevádzky, ako aj počas doby nabíjania. Všetky parametre batérie sú monitorované najmodernejšími dostupnými komponentmi. Cyklus je tiež nepretržite monitorovaný počas procesu nabíjania, aby sa zaistil optimálny režim. Výdrž batérie výrazne predlžujú nabíjacie cykly prispôsobené situácii. Vysokokvalitné lítium-iónové články vydržia typické samovybíjanie batérií a dajú sa nabíjať v každej fáze bez poškodenia. Trojstupňový LED indikátor stavu nabitia na batérii zobrazuje aktuálne energetické rezervy. Šesťstupňový nabíjací systém zobrazuje aktuálny stav nabitia v reálnom čase počas nabíjacieho cyklu. Pogumovaný kryt batérie ponúka vysokú úroveň ochrany proti nárazom a pevné držanie. Integrované zapustené úchyty zaisťujú ľahké a ergonomické vybratie batérie. Nabíjačka je už pripravená na montáž na stenu s integrovanými závesnými slučkami. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Einhell Power X-Change PXC Starter Kit 18V 4Ah 4512042 akumulátor do náradia a nabíjačka 18 V 4 Ah Li-Ion akumulátor , Devolo magic 2 wifi 6 starter kit (8820)

Einhell Einhell Power X-Change PXC-Starter-Kit 5,2Ah & 4A Fastcharger 4512114 akumulátor do náradia a nabíjačka 18 V 5.

Einhell Einhell Power X-Change PXC-Starter-Kit 5,2Ah & 4A Fastcharger 4512114 akumulátor do náradia a nabíjačka  18 V 5.
Detail

Štartovacia súprava Einhell 18V 5,2 Ah Power X-Change PLUS je ideálnym základom pre spustenie alebo rozšírenie domáceho radu Power X-Change. Štartovacia sada s 18V 5,2 Ah batériou Power X-Change Plus a rýchlonabíjačkou je súčasťou multifunkčného systému batérií Power X-Change, ktorý je možné navzájom neobmedzene kombinovať. Univerzálne použiteľné batérie Power X-Change dodávajú silu a výdrž všetkému akumulátorovému náradiu celej rodiny produktov v oblasti záhrady a dielne. Nabíjačky zo série je možné použiť aj univerzálne pre všetky batérie PXC. Výhody pre zákazníka sú zrejmé: S jednou batériou a jednou nabíjačkou pre všetky zariadenia nielenže ušetríte nemalé náklady pri kúpe, univerzálna aplikácia chráni životné prostredie a zároveň ponúka flexibilitu v dome a záhrade. Taktiež nevzniká neporiadok a chaos s rôznymi batériami a nabíjačkami pre každé jednotlivé zariadenie. Navyše technológia PLUS znamená extra výkon pre vysoko výkonnú prácu. Vysokokvalitná batéria navyše odoláva pamäťovému efektu a samovybíjaniu, ktoré je typické pre batérie, pre konštantný vysoký výkon. 18 V 5,2 Ah PXC PLUS je špičková batéria z rodiny Power X-Change a je vhodná aj na použitie TWIN-PACK v 36V aplikáciách. Procesne riadený, aktívny systém riadenia batérie ABS neustále monitoruje parametre batérie pomocou použitého mikroprocesora. To zaisťuje maximálnu bezpečnosť, optimálny výkon zariadenia, maximálnu dobu prevádzky a maximálnu životnosť. Aktuálny stav nabitia je možné kontrolovať pomocou 3-stupňového LED displeja. Kryt svojou konštrukciou odoláva prachu, korózii a mechanickým vplyvom. Pogumovaný povrch poskytuje batérii vysokú ochranu proti nárazu a dobrú priľnavosť. Pomocou zapustenej rukoväte sa dá ľahko vybrať zo všetkých zariadení. Časy nabíjania sú ešte kratšie vďaka 4-ampérovej technológii rýchleho nabíjania a batéria je neustále monitorovaná inteligentným systémom riadenia nabíjania, aby sa zaistilo optimálne nabíjanie a maximálna bezpečnosť. Pomocou závesných pútok možno nabíjačku jednoducho pripevniť na stenu a zaberie málo miesta. Obnovovací režim umožňuje reaktiváciu hlboko vybitých batérií. Všetky aktuálne informácie poskytuje 6-násobný stavový LED displej. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Einhell Einhell Power X-Change PXC-Starter-Kit 5,2Ah & 4A Fastcharger 4512114 akumulátor do náradia a nabíjačka 18 V 5. , Devolo magic 2 wifi next starter kit (8621)

Einhell Starter-Kit DUO Power-X-Change (2× 3,0 Ah) (4512083)

Einhell Starter-Kit DUO Power-X-Change (2× 3,0 Ah) (4512083)
Detail

Nabíjateľná batéria na aku náradie – náhradný akumulátor, sieťová nabíjačka 220 – 240 V | 50 – 60 Hz, napájacia nabíjačka: 18 V, doba nabíjania: 1 h, akumulátor: 18 V | 3000 mAh | Li-Ion Praktická sada Einhell Starter-Kit DUO Power-X-Change ponúka náhradné akumulátory (2× 3 Ah) a sieťovú nabíjačku batérií za prijateľnú cenu. Vysoko kvalitné Li-ion články sú zárukou spoľahlivosti a dlhej životnosti. Inteligentný systém riadenia nabíjania optimálne prispôsobí nabíjací prúd a zvýši tým životnosť akumulátorov. Samotná sieťová nabíjačka je odolná proti nárazu a vďaka pogumovanému puzdru skvele priľne k odkladacej ploche. Kľúčové vlastnosti nabíjacej sady Einhell Starter-Kit DUO Power-X-ChangePraktická sada so sieťovou nabíjačkou a dvomi akumulátormiMožnosť paralelného nabíjania s inteligentným riadením nabíjaniaUniverzálna použiteľnosť pre všetky dobíjacie batérie Power X-ChangeNulové samovybíjanie vďaka vysoko kvalitným lítium-iónovým... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell Starter-Kit DUO Power-X-Change (2× 3,0 Ah) (4512083) , Devolo magic 2 lan 1-1-2 starter kit (8264)

Einhell PXC-Starter-Kit 2x 3Ah & 30min PXC Kit 4512098 akumulátor do náradia a nabíjačka 18 V 3.0 Ah Li-Ion akumulátor

Einhell PXC-Starter-Kit 2x 3Ah & 30min PXC Kit 4512098 akumulátor do náradia a nabíjačka  18 V 3.0 Ah Li-Ion akumulátor
Detail

Štartovacia súprava Einhell 18V 2x 3,0 Ah PXC je ideálnym základom pre spustenie alebo rozšírenie domáceho sortimentu Power X-Change. Štartovacia sada s dvoma 18V 3,0 Ah batériami Power X-Change a rýchlonabíjačkou je súčasťou multifunkčného a neobmedzene kombinovateľného batériového systému Power X-Change od spoločnosti Einhell. Univerzálne použiteľné batérie Power X-Change poskytujú napájanie a vytrvalosť všetkému akumulátorovému náradiu z celej rodiny produktov v záhrade a dielni. Nabíjačky v sérii možno tiež univerzálne použiť pre všetky batérie PXC. Výhody pre zákazníka sú zrejmé: Vďaka jednej batérii a jednej nabíjačke pre všetky prístroje ušetríte nielen značné náklady na nákup, univerzálna aplikácia je šetrná k životnému prostrediu a zároveň ponúka flexibilitu v dome aj na záhrade. Neexistuje tiež neporiadok alebo chaos so širokou škálou batérií a nabíjačiek pre každé jednotlivé zariadenie. Dve batérie, ktoré sú súčasťou dodávky, zaisťujú použitie 36 voltových zariadení, vyšší výkon a dlhšiu neprerušovanú pracovnú dobu. Vysokokvalitné batérie odolávajú pamäťovému efektu a obvyklému samovybíjaniu pre konštantný vysoký výkon. 18V 3,0 Ah Power X-Change je ideálna základná batéria rodiny Power X-Change a je vhodný aj na použitie TWIN-PACK v 36V aplikáciách. Procesne riadený aktívny systém správy batérií ABS nepretržite monitoruje parametre batérie pomocou použitého mikroprocesora. To zaisťuje najvyššiu úroveň zabezpečenia, optimálny výkon zariadenia, maximálnu dobu chodu a maximálnu životnosť. Aktuálny stav nabitia je možné skontrolovať pomocou 3-stupňového LED displeja. Skriňa svojou konštrukciou odoláva prachu, korózii a mechanickým vplyvom. Batériu je možné ľahko vybrať zo všetkých zariadení pomocou zapusteného držiaka. Rýchlonabíjačka má kompaktný dizajn, a preto zaberá málo miesta; nabíjačku je možné ľahko namontovať na stenu vďaka integrovaným závesným očkám. Vďaka technológii rýchleho nabíjania sú doby nabíjania krátke; batéria je neustále sledovaná inteligentným riadením nabíjania, aby bolo zaistené optimálne nabíjanie a maximálna bezpečnosť. Režim obnovenia umožňuje znovu aktivovať hlboko vybité batérie. Všetky aktuálne informácie poskytuje 6-násobný stavový LED displej. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Einhell PXC-Starter-Kit 2x 3Ah & 30min PXC Kit 4512098 akumulátor do náradia a nabíjačka 18 V 3.0 Ah Li-Ion akumulátor , Devolo magic 1 wifi 2-1-2 starter kit (8363)

Einhell Starter kit 5,2 Ah & 4A Fastcharger (4512114)

Einhell Starter kit 5,2 Ah & 4A Fastcharger (4512114)
Detail

Nabíjateľná batéria na aku náradie Pokud vlastníte 18V nářadí značky Einhell, zajisté vám k němu přijde vhod akumulátor Einhell 18V 5,2 Ah. Patří do rodiny Power X-Change, což znamená, že jej můžete využívat pro další 18V nástroje značky Einhell i 18V nástroje jiných výrobců. Pro náročné práce je připravena technologie PLUS, která přináší extra výkon. Akumulátor nepodléhá paměťovému efektu ani samovybíjení. Akumulátor Einhell 18V 5,2 Ah můžete využít také pro TWIN-PACK pro 36V aplikace. O stavu nabití vás bude informovat digitální displej. Oceníte odolnost akumulátoru vůči prachu, korozi i mechanickému poškození. Balení obsahuje baterii 5,2 Ah a rychonabíječku 4 A. Klíčové vlastnosti akumulátoru Einhell Starter kit 5,2 Ah & 4A FastchargerAkumulátor Einhell 18V 5,2 Ah patří do rodiny Power X-ChangePři náročných aplikacích vám pomůže technologie PLUSEinhell 18V 5,2 Ah nepodléhá samovybíjení ani paměťovému... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell Starter kit 5,2 Ah & 4A Fastcharger (4512114) , Tp-link kasa ke100 kit, starter kit

Kärcher Starter Kit Battery Power 18 V/5,0 Ah (2.445-063.0)

Kärcher Starter Kit Battery Power 18 V/5,0 Ah (2.445-063.0)
Detail

Nabíjačka a náhradná batéria – pre 18V, akumulátor Li-Ion, 18V, 5.0Ah, Kärcher Battery Power Kärcher Starter Kit je sada obsahujúca nabíjačku a náhradný akumulátor na najrôznejšie využitie. Nabíjačka slúži na nabíjanie všetkých akumulátorov firmy Kärcher s napätím 18 V. Okrem mnohostranného využitia sa tiež pýši držiakom na stenu a faktom, že 18 V batériu dokáže nabiť z 0 na 80 % za 44 minút. Na tele nabíjačky sa tiež nachádzajú indikátory nabitia batérie. Akumulátor potom disponuje LCD displejom, ktorý presne zobrazí zostávajúcu dobu chodu, stav nabitia a ďalšie dôležité údaje. Kvalitné lítium-iónové články mu zabraňujú v samovybíjaniu a udržujú konštantný prúd energie. Akumulátor efektívne zvláda ukladanie tepla a manažment batérie pre čo najdlhšiu výdrž. Výhodou je aj inteligentná kontrola článkov, ktorá ho chráni, a ochrana proti striekajúcej vode IPX5. Kľúčové vlastnosti Kärcher Starter Kit Battery Power 18 V/5,0 AhKärcher Starter Kit... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kärcher Starter Kit Battery Power 18 V/5,0 Ah (2.445-063.0) , Einhell vyžínač aku ge-ct 18 li kit (1× 2,0 ah) (3411197)

Kärcher Starter Kit Battery Power 18 V/2,5 Ah (2.445-062.0)

Kärcher Starter Kit Battery Power 18 V/2,5 Ah (2.445-062.0)
Detail

Nabíjačka a náhradná batéria – Li-Ion, 18V, 2.5Ah, Kärcher Battery Power Kärcher Starter Kit je sada obsahujúca nabíjačku a náhradný akumulátor na najrôznejšie využitie. Nabíjačka slúži na nabíjanie všetkých akumulátorov firmy Kärcher s napätím 18 V. Okrem mnohostranného využitia sa tiež pýši držiakom na stenu a faktom, že 18 V batériu dokáže nabiť z 0 na 80 % za 44 minút. Na tele nabíjačky sa tiež nachádzajú indikátory nabitia batérie. Akumulátor potom disponuje LCD displejom, ktorý presne zobrazí zostávajúcu dobu chodu, stav nabitia a ďalšie dôležité údaje. Kvalitné lítium-iónové články mu zabraňujú v samovybíjaniu a udržujú konštantný prúd energie. Akumulátor efektívne zvláda ukladanie tepla a manažment batérie pre čo najdlhšiu výdrž. Výhodou je aj inteligentná kontrola článkov, ktorá ho chráni, a ochrana proti striekajúcej vode IPX5. Kľúčové vlastnosti Kärcher Starter Kit Battery Power 18 V/2,5 AhKärcher Starter Kit obsahuje nabíjačku a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kärcher Starter Kit Battery Power 18 V/2,5 Ah (2.445-062.0) , Wiz 12 v ground spot starter kit eú c (929003258301)

Einhell Skrutkovač Aku TE-CD 18/2 Li Kit (2× 1,5 Ah) (4513830)

Einhell Skrutkovač Aku TE-CD 18/2 Li Kit (2× 1,5 Ah) (4513830)
Detail

Aku vŕtačka – dvojrýchlostná, vhodná na sadrokartón, na sklo, na drevo a do železa, uhlíkový motor, max. otáčky 1250 ot./min, max. krútiaci moment 44 nm, max. rozsah skľučovadla 10 mm, regulácia krútiaceho momentu, regulácia otáčok, ľavý/pravý chod a LED osvetlenie, 2× akumulátor s kapacitou 1,5 Ah v balení, hmotnosť 1,39 kg Kvalitne spracovaný akumulátorový vŕtací skrutkovač Einhell TE-CD 18/2 Li Kit Expert Plus ocení akýkoľvek domáci majster aj profesionál.Patríte medzi ľudí, ktorí si prácu okolo domu či v garáži radi urobia sami? Pre nadšených domácich majstrov, ktorí sa práce neboja, máme pripravený produkt v podobe akumulátorového vŕtacieho skrutkovača od spoločnosti Einhell, ktorý sa pre vás zaručene stane naozaj užitočným a nenahraditeľným pomocníkom. Produkt sa radí do rodiny Power X-Change, ktorá sa vyznačuje možnosťou obstarania si mnohých nástrojov bez nutnosti vlastniť nabíjačku a akumulátory pre každý jeden nástroj zvlášť. Kľúčové... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell Skrutkovač Aku TE-CD 18/2 Li Kit (2× 1,5 Ah) (4513830) , Devolo magic 1 lan 1-1-2 starter kit (8299)

Einhell Batéria 2× 18 V 5,2 Ah PXC-Twinpack (4511526)

Einhell Batéria 2× 18 V 5,2 Ah PXC-Twinpack (4511526)
Detail

Nabíjateľná batéria na aku náradie – napätie 2× 18V, kapacita 2× 5.2Ah, pre náradie Einhell Power X-Change, funguje aj pre TWIN-PACK pri 36V aplikáciách, 3-stupňový LED displej indikuje úroveň nabitia, v balení 2 ks Pokiaľ vlastníte 18 V náradie značky Einhell, určite vám k nemu príde vhod akumulátor Einhell 18 V 5,2 Ah. Patrí do rodiny Power X-Change, čo znamená, že ho môžete využívať pre ďalšie 18 V nástroje značky Einhell aj 18 V nástroje iných výrobcov. Akumulátor nepodlieha pamäťovému efektu ani samovybíjaniu. Akumulátor Einhell 18 V 5,2 Ah môžete využiť aj pre TWIN-PACK pre 36 V aplikácie. O stave nabitia vás bude informovať 3-stupňový LED displej. Oceníte odolnosť akumulátora voči prachu, korózii aj mechanickému poškodeniu. Balenie obsahuje dve batérie 5,2 Ah. Kľúčové vlastnosti akumulátora Einhell Batéria 2× 18 V 5,2 Ah PXC-TwinpackBatéria Einhell 18 V 5,2 Ah patrí do rodiny Power X-ChangeNepodlieha samovybíjaniu ani pamäťovému... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell Batéria 2× 18 V 5,2 Ah PXC-Twinpack (4511526) , Isi rapid infusion starter kit (161801)

Park Tool Sada náradia STARTER KIT v base SK-4 (763477006950)

Park Tool Sada náradia STARTER KIT v base SK-4 (763477006950)
Detail

Náradie na bicykel – nástupca sady SK-3, po novom poskladaná sada základného náradia pre hobby mechanikov Súprava náradia Park Tool STARTER KIT SK–4 je vhodným doplnkom do výbavy každého cyklistu. Obsahuje 15 ks náradia, medzi ktorými nechýba skrutkovač, kliešte, centrovací kľúč, bič a pedálový kľúč aj ďalšie náradie. V balení nájdete tiež modrú knihu. Všetko príslušenstvo je uložené v kufri, ktorý umožní jednoduché prenášanie. Súprava Park Tool STARTER KIT SK–4 zaistí základnú údržbu bicyklov.Kľúčové vlastnosti súpravy náradia v base Park Tool STARTER KIT SK–4Súprava 15 ks náradiaObsahuje skrutkovač, kliešte, centrovací kľúč, bič a pedálový kľúč a ďalšie náradie Všetko príslušenstvo je uložené v kufriPark Tool STARTER KIT SK–4 je ideálna do výbavy každého cyklistuZaistí základnú údržbu bicyklov (alza.sk)

Podobné produkty ako Park Tool Sada náradia STARTER KIT v base SK-4 (763477006950) , Winnwell starter kit yth, detské (spthok2959nad)

Einhell Batéria 2× 18 V 2,5 Ah PXC-Twinpack CB (4511524)

Einhell Batéria 2× 18 V 2,5 Ah PXC-Twinpack CB (4511524)
Detail

Nabíjateľná batéria na aku náradie – napätie 2× 18V, kapacita 2× 2.5Ah, pre náradie Einhell Power X-Change, funguje aj pre TWIN-PACK pri 36V aplikáciách, 3-stupňový LED displej indikuje úroveň nabitia, v balení 2 ks Pokiaľ vlastníte 18 V náradie značky Einhell, určite vám k nemu príde vhod akumulátor Einhell 18V 2,5 Ah. Patrí do rodiny Power X-Change, čo znamená, že ho môžete využívať pre ďalšie 18 V nástroje značky Einhell aj 18 V nástroje iných výrobcov. Akumulátor nepodlieha pamäťovému efektu ani samovybíjaniu. Akumulátor Einhell 18 V 2,5 Ah môžete využiť aj pre TWIN-PACK pre 36V aplikácie. O stave nabitia vás bude informovať 3-stupňový LED displej. Oceníte odolnosť akumulátora voči prachu, korózii aj mechanickému poškodeniu. Balenie obsahuje dve batérie 2,5 Ah. Kľúčové vlastnosti akumulátora Einhell Batéria 2× 18 V 2,5 Ah PXC-Twinpack CBBatéria Einhell 18 V 2,5 Ah patrí do rodiny Power X-ChangeNepodlieha samovybíjaniu ani pamäťovému... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell Batéria 2× 18 V 2,5 Ah PXC-Twinpack CB (4511524) , Sony zv-1 + starter kit (bundle)

Einhell Aku skrutkovač TE-CD 18/40 Li +69 Kit (2× 2,0 Ah) (4513934)

Einhell Aku skrutkovač TE-CD 18/40 Li +69 Kit (2× 2,0 Ah) (4513934)
Detail

Akumulátorový skrutkovač 18V, 2Ah, max. krútiaci moment 40nm, súčasťou balenia 2 batérie Akumulátorový skrutkovač Einhell TE-CD 18/40 Li zaručí vysoko účinné vŕtanie a skrutkovanie. Ponúka výkonnú dvojstupňovú prevodovku a maximálny krútiaci moment 40 Nm. Vybavený je elektronickou reguláciou otáčok, ktorá zabezpečí optimálnu prácu s ohľadom na materiál a použitie. K pohodlnému skrutkovaniu prispieva kompaktný dizajn s ergonomicky tvarovanou rukoväťou. Skrutkovač je opatrený LED osvetlením, ktoré umožní prácu aj v tmavých miestach. Patrí do rodiny Power X-Change, môžete ho tak používať s batériami tohto radu. Balenie obsahuje dve PXC 2 Ah batérie aj nabíjačku. Skrutkovač je uložený v praktickom kufri spoločne so 69-dielnou súpravou príslušenstva. Akumulátorový skrutkovač Einhell TE-CD 18/40 Li je ideálny pomocník do každej dielne a garáže.Kľúčové vlastnosti aku skrutkovača Einhell TE-CD 18/40 Li + 69 Kit (2× 2 Ah)Akumulátorový skrutkovač na účinné vŕtanie a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell Aku skrutkovač TE-CD 18/40 Li +69 Kit (2× 2,0 Ah) (4513934) , Chytrá termostatická hlavica basic (starter kit)

KARCHER STARTER KIT BATTERY POWER 18/25 2.445-062.0

KARCHER STARTER KIT BATTERY POWER 18/25 2.445-062.0
Detail

Rýchlonabíjačka zahrnutá v súprave nabíja batériu 18 V / 2,5 Ah Kärcher na 80 percent iba za 44 minút. Súprava je vhodná na použitie vo všetkých zariadeniach na batériovej platforme Kärcher 18 V. . Inovačná technológia reálneho (andreashop.sk)

Podobné produkty ako KARCHER STARTER KIT BATTERY POWER 18/25 2.445-062.0 , Alza foto video starter kit (ftdfoo0000053)

Einhell Nabíjačka Power X-Change Power-X-Twincharger 3 A 4512069

Einhell Nabíjačka Power X-Change Power-X-Twincharger 3 A 4512069
Detail

Nabíjačka Einhell PXC Power-X-Twincharger 3 A ponúka plné nabitie v dvojitom balení: môžu sa nabíjať súčasne dve batérie výkonnej série lítium-iónových systémov Power X-Change od spoločnosti Einhell. Batéria v sérii Power X-Change znamená: jednu batériu - pre všetky zariadenia. Batérie Power X-Change možno použiť vo všetkých remeselných a záhradných nástrojoch výkonnej série systémov Einhell. Rýchlejšiu pripravenosť na použitie náradia a záhradného vybavenia z rodiny systémov Power X-Change zaručuje paralelné nabíjanie dvoch x 18 voltov. Nabíjacie cykly prispôsobené situácii zaisťujú ešte dlhšiu životnosť batérií. Inteligentná správa nabíjania ponúka najvyššiu úroveň zabezpečenia. Batérie sú neustále sledované kvôli optimálnemu nabíjaniu. Používateľ dostane najnovšie informácie o stave batérie vďaka 6-stupňovému systému nabíjania. Power-X-Twincharger 3 A je možné pripevniť na stenu užívateľsky príjemným spôsobom pomocou integrovaných závesných očiek. Nabíjačku je možné univerzálne použiť pre všetky batérie Power X-Change. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Einhell Nabíjačka Power X-Change Power-X-Twincharger 3 A 4512069 , Foto starter kit – 32 gb (ftdfcastar054)

Devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit EU Powerline Starter Kit 2.4 GBit/s

Devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit EU Powerline Starter Kit 2.4 GBit/s
Detail

Vychutnajte si rýchly internet v každej miestnosti - začnite surfovať teraz pomocou technológie Powerline! Pre rýchle pripojenie na internet v celom dome nie je divu - len kúsok mágie. Pomocou trojhviezdnej súpravy Magic 2 LAN môžete vytvoriť vysoko efektívnu sieť dLAN pomocou technológie Powerline doma a vychutnať si nepretržitý vysokorýchlostný internet v akejkoľvek miestnosti. Pretože dLAN znamená: Internet zo soketu. Internet sa tu prenáša prostredníctvom existujúceho elektrického vedenia cez silné steny - takže každá zásuvka sa stáva potenciálnou sieťovou zásuvkou. Moderný štandard G.hn série devolo Magic okrem toho zaisťuje nielen vysokú rýchlosť prenosu dát, ale aj mimoriadne stabilné pripojenie. Plug & Play: rýchly a nekomplikovaný do najlepšej domácej siete Chcete lepší internet jediným stlačením tlačidla? Je to také jednoduché: Pripojte zásuvkový adaptér č. 1 k routeru pomocou dodaného ethernetového kábla. Potom pripojte trojitý adaptér devolo Magic 2 LAN do akejkoľvek inej voľnej zásuvky. Po niekoľkých sekundách sa dva adaptéry Magic spojili. Od tejto chvíle môžete získať rýchle pripojenie na internet až do 2400 Mbit / s priamo z vašej zásuvky. Vaša nová sieť Powerline sa dá rozšíriť o ľubovoľný počet adaptérov Magic. S adaptérmi Magic WiFi môžete jednoducho upgradovať svoju sieť napríklad pomocou sieťového pripojenia WiFi. 3 Gigabitové LAN porty: Ako zapojiť do siete celé multimediálne centrum Trojica Magic 2 LAN predstavuje výkonné vylepšenie internetu pre váš multimediálny kútik. K zásuvkovému adaptéru môžete pripojiť tri zariadenia kompatibilné s internetom, a tak sa pripojiť k internetu - vďaka 3 gigabitovým portom LAN s najvyššou rýchlosťou 2400 Mbit / s. S ním môžete priniesť všetku elektroniku svojej obývačky online, napríklad inteligentnú televíziu a hernú konzolu. Nakloňte sa a vychutnajte si svoje obľúbené filmy a hry hladko a bez prerušenia - Magic triple drží krok s vašimi očakávaniami pre modernú zábavu! Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit EU Powerline Starter Kit 2.4 GBit/s , Venom vs4793 nintendo switch starter kit

Einhell TE-CS 18/150 Li+2,0Ah St.-Kit Aku ručná kotúčová píla 150 mm + akumulátor, vr. nabíjačky 18 V

Einhell TE-CS 18/150 Li+2,0Ah St.-Kit Aku ručná kotúčová píla  150 mm + akumulátor, vr. nabíjačky  18 V
Detail

Akumulátorová okružná píla Einhell TE-CS 18/150 Li je malá, ľahká a ľahko sa používa, a preto je ideálna pre všetky práce okolo domu, záhrady a hobby. Ako člen rodiny Power X-Change už neexistujú žiadne obmedzenia pre slobodu pohybu: výkonná batéria pre všetky zariadenia Power X-Change. Akumulátorová kotúčová píla je nekomplikovaná a rýchla, bez náradia a dá sa individuálne nastaviť z hľadiska hĺbky rezu a uhla sklonu. Aretácia vretena uľahčuje výmenu pílových kotúčov s otvorom 10 mm alebo 16 mm. Kvalitné LED diódy pre osvetlenie a adaptér na odsávanie prachu pre čistotu v oblasti rezu zaisťujú optimálny výhľad na pracovisku. Akumulátorová kotúčová píla TE-CS 18/150 Li - Solo je kompatibilná so samostatne dostupnou vodiacou lištou Einhell. S akumulátorovým náradím Power X-Change od Einhell je rozsah činnosti pre domácich majstrov takmer neobmedzený: nebezpečenstvo zakopnutia v dôsledku zamotaných káblov, obmedzenia spôsobené príliš krátkymi káblami alebo zdĺhavé hľadanie predlžovacieho kábla. minulosťou vďaka novej lítium-iónovej technológii. Einhell 18V 2,0Ah PXC Starter Kit je ideálnym základom pre spustenie alebo rozšírenie domáceho radu Power X-Change. Štartovacia sada s 18V 2,0 Ah batériou Power X-Change a rýchlonabíjačkou je súčasťou multifunkčného a neobmedzene kombinovateľného batériového systému Power X-Change od Einhell. Univerzálne použiteľné batérie Power X-Change dodávajú všetkým akumulátorovým náradím celej rodiny produktov v záhrade a dielni výkon a výdrž. Nabíjačky zo série je možné použiť aj univerzálne pre všetky batérie PXC. Výhody pre zákazníka sú zrejmé: S jednou batériou a jednou nabíjačkou pre všetky zariadenia nielenže ušetríte nemalé náklady na nákup, univerzálne použitie je šetrné k životnému prostrediu a zároveň ponúka flexibilitu v dome a záhrade. Tiež tu nie je neporiadok a chaos so širokou škálou batérií a nabíjačiek pre každé jednotlivé zariadenie. Vysokokvalitná batéria odolá pamäťovému efektu a bežnému samovybíjaniu batérie pre konštantný vysoký výkon. 18V 2,0 Ah Power X-Change je ideálna základná batéria z rodiny Power X-Change a je vhodná aj pre TWIN-PACK použitie v 36V aplikáciách. Procesne riadený aktívny systém riadenia batérie ABS nepretržite monitoruje parametre batérie pomocou použitého mikroprocesora. To zaisťuje najvyššiu úroveň zabezpečenia, optimálny výkon zariadenia, maximálnu dobu prevádzky a maximálnu životnosť. Aktuálny stav nabitia je možné kontrolovať pomocou 3-stupňového LED displeja. Pogumovaný povrch poskytuje batérii vysokú úroveň ochrany proti nárazu a dobrú priľnavosť. Kryt svojou konštrukciou odoláva prachu, korózii a mechanickým vplyvom. Pomocou zapusteného gripu možno batériu jednoducho vybrať zo všetkých zariadení. Rýchlonabíjačka má kompaktný dizajn, a preto zaberá málo miesta, nabíjačku možno jednoducho pripevniť na stenu vďaka integrovaným závesným slučkám. Vďaka technológii rýchleho nabíjania sú časy nabíjania krátke a batériu neustále monitoruje inteligentný manažment nabíjania pre optimálne nabíjanie a maximálnu bezpečnosť. Obnovovací režim umožňuje reaktiváciu hlboko vybitých batérií. Všetky aktuálne informácie poskytuje 6-násobný stavový LED displej. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Einhell TE-CS 18/150 Li+2,0Ah St.-Kit Aku ručná kotúčová píla 150 mm + akumulátor, vr. nabíjačky 18 V , Park tool sada náradia starter kit v base sk-4 (763477006950)

Einhell Batéria Power X-Change 18 V (2× 4,0 Ah) Twinpack aku (4511489)

Einhell Batéria Power X-Change 18 V (2× 4,0 Ah) Twinpack aku (4511489)
Detail

Nabíjateľná batéria na aku náradie – napätie 2× 18V, kapacita 2× 4Ah, pre náradie Einhell Power X-Change, funguje aj pre TWIN-PACK pri 36V aplikáciách, 3-stupňový LED displej indikuje úroveň nabitia, v balení 2 ks Pokiaľ vlastníte 18 V náradie značky Einhell, určite vám k nemu príde vhod akumulátor Einhell 18 V 4,0 Ah. Patrí do rodiny Power X-Change, čo znamená, že ho môžete využívať pre ďalšie 18 V nástroje značky Einhell aj 18 V nástroje iných výrobcov. Akumulátor nepodlieha pamäťovému efektu ani samovybíjaniu. Akumulátor Einhell 18 V 4,0 Ah môžete využiť aj pre TWIN-PACK pre 36 V aplikácie. O stave nabitia vás bude informovať 3-stupňový LED displej. Oceníte odolnosť akumulátora voči prachu, korózii aj mechanickému poškodeniu. Balenie obsahuje dve batérie 4,0 Ah. Kľúčové vlastnosti akumulátora Einhell Batéria 2× 18V 4,0 Ah – TwinpackBatéria Einhell 18 V 4,0 Ah patrí do rodiny Power X-ChangeNepodlieha samovybíjaniu ani pamäťovému... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell Batéria Power X-Change 18 V (2× 4,0 Ah) Twinpack aku (4511489) , Einhell aku te-ag 18/115 li kit (1× 3,0 ah) expert plus (4431119)

Einhell Power X-Change TE-TK 18/2 Li Kit (CD+AG) 4257240 sada náradia

Einhell Power X-Change TE-TK 18/2 Li Kit (CD+AG) 4257240  sada náradia
Detail

Súprava stroja (náradia) TE-TK 18/2 Li Kit (CD+AG) ponúka základné nástroje – vždy po ruke. Výkonná súprava stroja Power X-Change sa skladá z akumulátorovej vŕtačky a akumulátorovej uhlovej brúsky. Umožňuje bezdrôtovú slobodu a je nevyhnutný pre mnoho domácich majstrov v domácnosti, dielni alebo garáži. Dá sa s ním urobiť veľa základnej práce. Aku vŕtačka TE-CD 18/40 Li je vybavená výkonným motorom a kvalitnou 2-rýchlostnou kovovou prevodovkou. Jednoobjímkové rýchloupínacie skľučovadlo má funkciu rýchleho zastavenia. Momentová preklzovacia spojka umožňuje citlivú prácu najmä pri nízkych otáčkach a v mäkkých materiáloch. Akumulátorová uhlová brúska TC-AG 18/115 Li má robustný hliníkový kryt prevodovky. Je vybavený pozvoľným štartom a ochranou proti opätovnému spusteniu pre zvýšenú bezpečnosť užívateľa. Upravený prúd vzduchu ponúka lepšie chladenie a tým zaisťuje dlhú životnosť. Súprava náradia je bezpečne a starostlivo uložená v praktickej prepravnej a skladovacej taške Einhell Bag. Súčasťou výbavy je nielen 4,0 Ah PXC akumulátor a rýchlonabíjačka, ale aj brúsny kotúč, rezný kotúč, kryt rezu, bity a držiak bitov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Einhell Power X-Change TE-TK 18/2 Li Kit (CD+AG) 4257240 sada náradia , Einhell aku krovinorez agillo 18/200 (3411310)

Einhell GE-LC 18 Li Kit Expert Plus (4501760)

Einhell GE-LC 18 Li Kit Expert Plus (4501760)
Detail

Motorová píla – akumulátorová, 25 cm dlhá lišta, hmotnosť 3 kg Pri rôznych úpravách záhrad či klasickom rezaní dreva iste oceníte perfektného pomocníka, ktorý vám túto neľahkú prácu uľahčí. Spoločnosť Einhell prináša praktickú akumulátorovú pílu GE-LC 18 Li Kit Expert Plus so systémom Power X-Change, umožňujúci veľmi jednoduchú manipuláciu, precízny výkon a praktickosť pri používaní, takže si ju veľmi rýchlo obľúbite. V tele z kvalitného materiálu sa ukrýva výkonný akumulátor Li-Ion, ktorý poháňa reťaz na lište s dĺžkou 250 mm. Hlavnou prednosťou je malá hmotnosť a ergonomický tvar, vďaka ktorému je optimálne vyvážená pre čo najpraktickejšie používanie aj v zle prístupných miestach. Práve pri úkonoch s motorovou pílou je veľmi dôležitá bezpečnosť, a preto je vybavená kovovým protišmykovým nárazníkom.Kľúčové vlastnosti motorovej píly Einhell GE-LC Li Kit Expert PlusPraktická píla firmy Einhell nielen pre prácu v záhradeAkumulátorová motorová píla v červenom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell GE-LC 18 Li Kit Expert Plus (4501760) , Joby gorillapod starter kit (black) (jb01571-bww)

Einhell Sada náradia TC-TK 18 Li Kit (4257238)

Einhell Sada náradia TC-TK 18 Li Kit (4257238)
Detail

Sada aku náradia 18V – 1× akumulátor 1.5Ah, nabíjačka, 2 druhy náradia (skrutkovač,uhlová brúska) Sada náradia TE-TK 18 Li Einhell Expert Plus je ideálny pre kutilov a nadšencov všetkého druhu. S výkonnou točnené aku-vŕtačkou, vibračné brúskou a chvostovou pílou poslúži k všetkým možným prácam okolo domu, dielne a garáže. U všetkých typov náradí sa dbá na bezpečnosť, vysoko komfortné ovládanie a praktickosti. V balení tiež nájdete 2x 1,5 Ah 18 V akumulátory a nabíjačku. Sada náradia Einhell TC-TK 18 Li Kit Classic je ideálnou voľbou pre domácich majstrov a nadšencov všetkého druhu. Táto sada obsahuje praktické náradie v podobe akumulátorového skrutkovača TC-CD 18/35 Li a akumulátorovej uhlovej brúsky TC-AG 18/115 Li. Pri všetkých typoch náradia sa dbá na bezpečnosť, vysoko komfortné ovládanie a praktickosť. V balení tiež nájdete náhradné batérie s rodiny Power X-Change s kapacitou 1,5 Ah a 3 Ah vrátane rýchlonabíjačky. Kľúčové vlastnosti sady náradia Einhell... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell Sada náradia TC-TK 18 Li Kit (4257238) , Kiss falscara eyelash – starter kit 01 (731509798388)

Flic 2 Starter Kit – 4× smart Bluetooth tlačidlo, Hub LR, sieťový adaptér, nálepky (FL-KW-10P-40S)

Flic 2 Starter Kit – 4× smart Bluetooth tlačidlo, Hub LR, sieťový adaptér, nálepky (FL-KW-10P-40S)
Detail

Detektor – v sade: 4× Flic tlačidlo, 1× Hub LR, 1× sieťový adaptér, 1× MicroUSB kábel, 9× nálepka, odolnosť proti striekajúcej vode, LED svetlo, Bluetooth 5, podpora: MIDI kontrolérov, HID periférnych zariadení, Apple HomeKit a Siri, Amazon Alexa, cez IFTTT Google Home Snívate o zjednotenom ovládaní vašej smart domácnosti či kancelárie? Zaobstarajte si set Flic 2 Starter Kit, spárujte v aplikácii a ľahko ovládajte všetky vaše smart Bluetooth zariadenia jedným tlačidlom. Súprava Flic 2 Starter Kit obsahuje 4× Flic 2 inteligentné tlačidlo, 1× Flic Hub LR, 1× sieťový adaptér, 1× MicroUSB kábel a 9× nálepku s ikonami funkcií. Dizajnové tlačidlo Flic 2 je o trošku väčšie ako minca a ľahko ho teda umiestnite na auto, stenu a nábytok. Jednoduchým stlačením spustí príkazy Amazon Alexa, Apple HomeKit a Siri, cez IFTTT riadi Google Home. Flic 2 podporuje viac ako tisíc rôznych zariadení a služieb a môže mať priradené až 3 voľby. Ovládajte Flic 2 smart tlačidlo stlačením,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Flic 2 Starter Kit – 4× smart Bluetooth tlačidlo, Hub LR, sieťový adaptér, nálepky (FL-KW-10P-40S) , Meross smart thermostat valve starter kit (260000006)

Devolo Magic 2 LAN 1-1-2 Starter Kit (8264)

Devolo Magic 2 LAN 1-1-2 Starter Kit (8264)
Detail

Powerline prenosová rýchlosť 2400 Mb/s, 1 x GLAN, dosah 500 m, bez svetelných kontroliek, priechodné zásuvky, 2 ks v balení Powerline Devolo Magic 2 LAN je rýchly, fantasticky flexibilný a bezchybne funkčný internet zo zásuvky. Streamovanie najnovšieho filmu v 8K, surfovanie vysokou rýchlosťou, hranie online hier s priateľmi – to všetko môžete robiť pomocou jednoduchého a elegantného adaptéra. Powerline Devolo Magic 2 LAN prinášainternet tam, kde ho skrátka potrebujete mať. Prepojte ho so svojou Smart TV, s hernou konzolou alebo s počítačom v jednotnej domácej sieti a užite si internet bez nutnosti budovania káblových rozvodov. Sada Starter Kit obsahuje dva Powerline Devolo MAGIC 2 LAN adaptéry a dva ethernetové 2 m káble.Kľúčové vlastnosti adaptérov Powerline Devolo Magic 2 LAN Starter KitSada Starter Kit – 2× Devolo MAGIC 2 LAN adaptér a 2× ethernetový 2 m kábelInternet zo zásuvky Powerline Devolo Magic 2 LANPrepojí všetky inteligentné zariadenia do jednotnej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Devolo Magic 2 LAN 1-1-2 Starter Kit (8264) , Venom vs4920 nintendo switch lite starter kit

Devolo Magic 2 WiFi 6 Starter Kit (8820)

Devolo Magic 2 WiFi 6 Starter Kit (8820)
Detail

Powerline prenosová rýchlosť 1800 Mb/s, rýchlosť WiFi 1800 MB/s, 2 x GLAN, dosah 500 m, bez svetelných kontroliek, priechodné zásuvky, 2 ks v balení Powerline predstavuje ľahké riešenie, ako si aj bez WiFi signálu vytvoriť doma rýchlu a spoľahlivú internetovú sieť. Na chod postačí klasický rozvod elektriny, adaptéry ľahko a rýchlo pripojíte do zásuviek a získate tak LAN prípojku bez nutnosti ťahania dlhých káblov. Devolo Magic 2 WiFi 6 Starter Kit zaručí dobrý dosah až 500 m. Rýchlosť prenosu je závislá od stavu siete, ale za normálnych podmienok dosahuje v tomto modeli 1800 Mb/s. Balenie zahŕňa 2 ks adaptérov. Primárna jednotka Powerline DEVOLO disponuje dvoma LAN konektormi, sekundárna jednotka má tieto konektory 2. Koncovka sedí do zásuviek typu E. Veľkou prednosťou je aj to, že adaptéry majú priechodnú zásuvku. Nebudete tak ochudobnení o možnosť zapojenia ďalšieho zariadenia. Pri výbere nesmiete zabúdať na to, že primárna aj sekundárna jednotka má WiFi.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Devolo Magic 2 WiFi 6 Starter Kit (8820) , Starblitz led svetlo kvl60 starter kit (1250059)

devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit (8514)

devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit (8514)
Detail

Powerline prenosová rýchlosť 2400 Mb/s, 3 x GLAN, dosah 500 m, svetelné kontrolky, priechodné zásuvky, 2 ks v balení Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Powerline adaptér devolo Magic 2 LAN Starter KitPotrebujete vyriešiť distribúciu internetového pripojenia vo väčšom byte alebo dome? Zaujímavým riešením sú tzv. powerline adaptéry, ktoré sú schopné posielať dáta po existujúcich elektrických kábloch. Presne túto funkciu má Powerline adaptér devolo Magic 2 LAN Starter Kit, ktorý okrem káblového prenosu dát ponúkne hneď tri porty na káblové pripojenie počítača, hernej konzoly alebo smart TV. V tomto balení nájdete dve jednotky, ktoré vám pomôžu naštartovať nasadenie nového powerline riešenia.500 mMaximálny dosah2Počet jednotiek v baleníAž 2 400 MbpsPrenosová rýchlosťHranieOn-line hranie vyžaduje stabilné pripojenie k internetu, čo vám zaistia práve adaptéry značky devolo.StreamovanieVysoké prenosové rýchlosti sú vhodné aj na streamovanie videa vo... (alza.sk)

Podobné produkty ako devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit (8514) , Einhell klincovačka aku te-cn 18 li-solo, einhell expert (4257790) + zdarma nabíjačka a náhradná batéria einhell

devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit (8621)

devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit (8621)
Detail

Powerline prenosová rýchlosť 2400 Mb/s, rýchlosť WiFi 867 Mb/s, 2 x GLAN, dosah 500 m, svetelné kontrolky, priechodné zásuvky, 2 ks v balení Powerline adaptér devolo Magic 2 WiFi next Starter KitPotrebujete vyriešiť distribúciu internetového pripojenia vo väčšom byte alebo dome? Zaujímavým riešením sú tzv. powerline adaptéry, ktoré sú schopné posielať dáta po existujúcich elektrických kábloch. Presne túto funkciu má Powerline adaptér devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit, ktorý okrem káblového prenosu dát vytvorí vo svojom okolí aj bezdrôtovú sieť. V tomto balení nájdete dve jednotky, ktoré vám pomôžu naštartovať nové powerline riešenie.500 mMaximálny dosah2Počet jednotiek v baleníAž 2 400 MbpsPrenosová rýchlosťHranieOn-line hranie vyžaduje stabilné pripojenie k internetu, čo vám zaistia práve adaptéry značky devolo.StreamovanieVysoké prenosové rýchlosti sú vhodné aj na streamovanie videa vo vysokej kvalite.LAN prípojkyAdaptér devolo Magic 2 WiFi next je... (alza.sk)

Podobné produkty ako devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit (8621) , Einhell ge-ls 18 li – solo (3408300) + zdarma nabíjačka a náhradná batéria einhell

WiZ LED Lightstrip 2 m Starter Kit (929002524801)

WiZ LED Lightstrip 2 m Starter Kit (929002524801)
Detail

LED pásik – inteligentný, nastaviteľná farba svetla (RGB), 200cm, s diaľkovým ovládačom, vstupné napätie 230 V, samolepiaci, stmievateľný, 100 LEDiek, napájanie do siete, nastaviteľná teplota svetla (2700–6500K), kompatibilný s Google Assistant a Amazon Alexa, podporované OS: Android a iOS, mobilná aplikácia v češtine, jeden kus v balení Smart LED pásik 2 mWIZ LED STARTER KITUžívajte si ešte viac pohodlia v každodennom živote so stmievateľným smart LED pásikom WiZ. Jednoducho ho nalepíte, kam potrebujete a keď sa rozhodnete pre pokračovanie vášho svetelného radu – postačí dokúpiť rozširujúci pásik. Takto je možné zostaviť rad dlhý aj 10 metrov. Pomocou aplikácie môžete osvetlenie pásika prispôsobiť sebe na mieru. Okrem farebnej teploty svetla a intenzity si môžete vybrať zo širokej škály farieb. Nastavujte si automatické zapínanie a zhasínanie svetiel vozvolenú dobu pomocou svojho smartfónu. Ovládajte svoje svetlá hlasom a majte ich pod kontrolou, aj keď nie... (alza.sk)

Podobné produkty ako WiZ LED Lightstrip 2 m Starter Kit (929002524801) , Einhell aku kompresor pressito 18/21 (4020467) + zdarma nabíjačka a náhradná batéria einhell

Einhell TC-CD 18-2 Li 4513820 aku vŕtací skrutkovač 18 V 1300 mAh Li-Ion akumulátor + púzdro, + 2. akumulátor

Einhell TC-CD 18-2 Li 4513820 aku vŕtací skrutkovač  18 V 1300 mAh Li-Ion akumulátor + púzdro, + 2. akumulátor
Detail

S akumulátorovým vŕtacím skrutkovačom TC-CD 18-2 Li získajú ambiciózni kutilovia vysoko kvalitné a výkonné zariadenie, ktoré ponúka dobrý výkon a vysokú mieru ľahkosti použitia pri mnohých vŕtacích a skrutkovacích prácach v dome, záhrade a dielni. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Einhell TC-CD 18-2 Li 4513820 aku vŕtací skrutkovač 18 V 1300 mAh Li-Ion akumulátor + púzdro, + 2. akumulátor , Einhell svítilna aku te-cl 18/2000 liac - solo, einhell expert (4514114) + zdarma nabíjačka a náhradná batéria einhell

Einhell Batéria 18 V 3,0 Ah Power X-Change Plus Einhell Accessory (4511501)

Einhell Batéria 18 V 3,0 Ah Power X-Change Plus Einhell Accessory (4511501)
Detail

Nabíjateľná batéria na aku náradie – napätie 18V, kapacita 3Ah, pre náradie Einhell Power X-Change, funguje aj pre TWIN-PACK pri 36V aplikáciách, 3-stupňový LED displej indikuje úroveň nabitia, v balení 1 ks Pokiaľ vlastníte 18 V náradie značky Einhell, určite vám k nemu príde vhod akumulátor Einhell 18V 3,0 Ah. Patrí do rodiny Power X-Change, čo znamená, že ho môžete využívať pre ďalšie 18 V nástroje značky Einhell aj 18 V nástroje iných výrobcov. Na náročné práce je pripravená technológia PLUS, ktorá prináša extra výkon. Akumulátor nepodlieha pamäťovému efektu ani samovybíjaniu. Akumulátor Einhell 18 V 3,0 Ah môžete využiť aj pre TWIN-PACK pre 36 V aplikácie. O stave nabitia vás bude informovať 3-stupňový LED displej. Oceníte odolnosť akumulátora voči prachu, korózii aj mechanickému poškodeniu. Balenie obsahuje batériu 3,0 Ah. Kľúčové vlastnosti akumulátora Einhell Batéria 18 V 3,0 AhBatéria Einhell 18 V 3,0 Ah patrí do rodiny Power... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell Batéria 18 V 3,0 Ah Power X-Change Plus Einhell Accessory (4511501) , Einhell ge-cg 18/100 li-solo (3410313)

Bosch Starter Súprava 2× GBA 18 V + GAL 1880 CV Professional (1.600.A00.B8J)

Bosch Starter Súprava 2× GBA 18 V + GAL 1880 CV Professional (1.600.A00.B8J)
Detail

Nabíjačka a náhradná batéria – 18V, Li-Ion, 5Ah, doba nabíjania 35/45min, systém BOSCH POWER, súčasťou balenia 2× aku a rýchlonabíjačka Ak máte v pláne zaobstarať si špičkové náradie Bosch, iste by vám mohla byť vhodná táto kvalitná štartovacia súprava rýchlonabíjačky a dvoch náhradných batérií Bosch GBA 18V a GAL 1880 CV. Vďaka tejto zostave budete vždy pripravení na splnenie požadovaných úkonov. Dodávaný 18 V akumulátor s kapacitou 5 Ah je samozrejme vybavený indikáciou stavu nabitia a na plnú kapacitu sa nabije cca za 45 minút. Kľúčové vlastnosti nabíjačky a náhradnej batérie BoschŠtartovacia súprava rýchlonabíjačky a dvoch akumulátorovFlexibilný systém Bosch Power – akumulátory vhodné pre všetko náradie príslušnej napäťovej triedyNabíjačka s navíjaním kábla pre jednoduché ukladanieCoolPack – Optimálna ochrana článkov proti nadmernému teplu vďaka špeciálnemu tepelne vodivému krytuAkumulátor s indikáciou stavu nabitia (alza.sk)

Podobné produkty ako Bosch Starter Súprava 2× GBA 18 V + GAL 1880 CV Professional (1.600.A00.B8J)

Einhell TC-CD 18-2 Li 4513846 aku vŕtací skrutkovač 18 V 1.5 Ah Li-Ion akumulátor + akumulátor

Einhell TC-CD 18-2 Li 4513846 aku vŕtací skrutkovač  18 V 1.5 Ah Li-Ion akumulátor + akumulátor
Detail

Akumulátorový vŕtací skrutkovač Einhell TC-CD 18-2 Li je všestranný nástroj na silné skrutkovanie a rýchle vŕtanie. Vybavený dvojstupňovou prevodovkou je ideálnym pomocníkom v dome, dielni aj garáži. Či už sa má akumulátorový vŕtací skrutkovač Einhell TC-CD 18-2 Li používať na vŕtanie do materiálov, ako je drevo, kameň alebo kov, alebo či sa tento nástroj používa na povoľovanie a upevňovanie skrutiek: vďaka štíhlemu dizajnu s ergonomickými mäkkými povrchmi na uchopenie sa vŕtací skrutkovač perfektne hodí pohodlne sa drží a ľahko sa používa. Akumulátorový vŕtací skrutkovač Einhell TC-CD 18-2 Li je vybavený automatickým zaistením vretena pre ľahkú výmenu nástroja a bezkľučovým skľučovadlom s jednou objímkou a tenkým milimetrom. Dokonca aj nepríjemné zlo zo zle osvetlených oblastí na mieste je s akumulátorovou vŕtačkou minulosťou: jasné LED svetlo ideálne osvetľuje pracovný priestor. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Einhell TC-CD 18-2 Li 4513846 aku vŕtací skrutkovač 18 V 1.5 Ah Li-Ion akumulátor + akumulátor

Panasonic PLC Starter Kit KITAFP0RC14RS štartovacia súprava 24 V/DC

Panasonic PLC Starter Kit KITAFP0RC14RS štartovacia súprava 24 V/DC
Detail

Štartovacia sada sa skladá z priemyselného kompaktného radiča FP0R a osvedčeného softvéru FPWINPRO. Balíček ponúka rýchly a ľahký vstup do sveta programovania PLC. Priamo je možné implementovať automatizáciu, laboratórium (napr. Testovacie a experimentálne stojany) a domáce aplikácie (napríklad garážové brány, rolety, vlaky atď.). Pre začiatočníkov a začiatočníkov aj pre žiakov, stážistov, študentov a profesionálov. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Panasonic PLC Starter Kit KITAFP0RC14RS štartovacia súprava 24 V/DC

WiZ 12 V Ground Spot Starter Kit EÚ C (929003258301)

WiZ 12 V Ground Spot Starter Kit EÚ C (929003258301)
Detail

Záhradné osvetlenie – záhradný stĺpik, LED, stmievateľné, príkon 10W, svetelný tok 540lm, nastaviteľná teplota svetla (2700–5000K), výška 20.2cm, šírka 7.4cm, materiál: kov, IP65, napájanie do siete (alza.sk)

Podobné produkty ako WiZ 12 V Ground Spot Starter Kit EÚ C (929003258301)

WiZ ELPAS 12 V Bollard Starter Kit EÚ C (929003264701)

WiZ ELPAS 12 V Bollard Starter Kit EÚ C (929003264701)
Detail

Záhradné osvetlenie – záhradný stĺpik, LED, stmievateľné, príkon 4.8W, svetelný tok 320lm, výška 51.8cm, šírka 10.9cm, materiál: kov, IP65, napájanie do siete Hodilo by sa vám mať nasvietenú vašu príjazdovú cestu, garáž alebo záhradu? Ak áno, bolo by dobré zvážiť kúpu záhradného svietidla Philips. Vďaka osvetleniu v podobe stĺpika osvetlíte priestor, ktorý ste si vybrali, jednoducho a elegantne. Napájanie sa deje cez elektrickú sieť. Toto svetlo umožňuje prepínanie medzi teplým a studeným odtieňom. Materiálom, ktorý bol použitý na výrobu tohto záhradného osvetlenia, je kov. S kúpou svetla zaobstaráte zároveň aj svetelný zdroj, nie je potrebné ho kupovať zvlášť. Konštrukcia disponuje certifikátom pre stupeň krytia IP65. Aby ste si mohli spočítať, aká nákladná bude jeho prevádzka, zamerajte sa na príkon. Ten je 4,8 W. Určite tiež oceníte, že ide o stmievateľné svietidlo, vďaka tomu si môžete nastaviť intenzitu svetla podľa nálady. Zásadné vlastnosti záhradného... (alza.sk)

Podobné produkty ako WiZ ELPAS 12 V Bollard Starter Kit EÚ C (929003264701)

Immax NEO Smart Thermostat 4 + 1 Starter Kit, Zigbee, TUYA (07732C)

Immax NEO Smart Thermostat 4 + 1 Starter Kit, Zigbee, TUYA (07732C)
Detail

Termostatická hlavica inteligentná programovateľná, na kontrolu vykurovania v dome, ukazovateľ: digitálny, pripojenie cez ZigBee, kompatibilná s Google Assistant, Amazon Alexa a Google Home, kompatibilná si ventilmi typu RA, RAV, RAVL a M30, ovládanie cez aplikáciu na Android a iOS v slovenčine a v angličtine Potrebujete získať lepšiu kontrolu nad vykurovaním? Potom by vám nemala chýbať termostatická hlavica IMMAX, ktorá vám umožní lepšie spravovať kúrenie vo vašom dome. Tento model je vhodný na umiestnenie na radiátory, ktoré sú vybavené termostatickým ventilom RA, RAV, RAVL a M30. Je možné jej pripojenie k inteligentnej domácnosti pomocou prenosu cez ZigBee. Zvláda pripojenie k inteligentnému asistentovi Google Assistant, Amazon Alexa a Google Home. Na bezproblémové využitie dostupných funkcií musíte vlastniť zariadenie, ktoré beží na OS Android a iOS. Takisto je vybavená možnosťou plánovania, vďaka čomu umožní nastaviť čas kúrenia. Aby sa v miestnosti... (alza.sk)

Podobné produkty ako Immax NEO Smart Thermostat 4 + 1 Starter Kit, Zigbee, TUYA (07732C)

Devolo Magic 1 LAN 1-1-2 Starter Kit (8299)

Devolo Magic 1 LAN 1-1-2 Starter Kit (8299)
Detail

Powerline prenosová rýchlosť 1200 Mb/s, 1 x GLAN, dosah 400 m, svetelné kontrolky, priechodné zásuvky, 2 ks v balení Powerline Devolo Magic 1 LAN je rýchly, fantasticky flexibilný a bezchybne funkčný internet zo zásuvky. Streamovanie najnovšieho filmu v 8K, surfovanie vysokou rýchlosťou, hranie online hier s priateľmi – to všetko môžete robiť pomocou jednoduchého a elegantného adaptéra. Powerline Devolo Magic 1 LAN prinášainternet tam, kde ho skrátka potrebujete mať. Prepojte ho so svojou Smart TV, s hernou konzolou alebo s počítačom v jednotnej domácej sieti a užite si internet bez nutnosti budovania káblových rozvodov. Sada Starter Kit obsahuje dva Powerline Devolo Magic 1 LAN adaptéry a dva ethernetové 2 m káble.Kľúčové vlastnosti adaptérov Powerline Devolo Magic 1 LAN Starter KitSada Starter Kit – 2× Devolo MAGIC 1 LAN adaptér a 2× ethernetový 2 m kábelInternet zo zásuvky Powerline Devolo Magic 1 LANPrepojí všetky inteligentné zariadenia do jednotnej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Devolo Magic 1 LAN 1-1-2 Starter Kit (8299)

Bosch Starter Kit 36 V (1x4.0 Ah+AL3620-20) (F.016.800.621)

Bosch Starter Kit 36 V (1x4.0 Ah+AL3620-20) (F.016.800.621)
Detail

Nabíjačka a náhradná batéria Ak ste majiteľom 36V náradia značky Bosch určite využijete nabíjačku a náhradnú batériu Bosch Starter Kit 36 V. Nabíjačka s batériou je vhodná pre všetky náradie Bosch 36 V. Je vybavená technológiou CoolPack, ktorá zaisťuje až o 100% dlhšiu životnosť ako klasické batérie. Zaiste oceníte LED indikačnú diódu, ktorá vám vždy dá vedieť stav nabitia batérie. Bosch Starter Kit 36 V netrpí samovybíjaním ani pamäťovým efektom. Patrí do rady výrobkov POWER FOR ALL a poskytne všetkým náradiam maximálny výkon. Kľúčové vlastnosti nabíjačky a batérie Bosch Starter Kit 36 V Bosch Starter Kit 36 V obsahuje nabíjačku a náhradnú batériu 36 VJe kompatibilný so všetkými nástrojmi Bosch s výkonom 36 VTechnológia CoolPack predlžuje jej životnosť až o 100%LED dióda vám vždy dá informácie o stave batérieBosch Starter Kit 36 V patrí do rady POWER FOR ALLPoskytne každému náradiu maximálny výkon (alza.sk)

Podobné produkty ako Bosch Starter Kit 36 V (1x4.0 Ah+AL3620-20) (F.016.800.621)

Kärcher Starter Kit Battery Power 36 V/2,5 Ah (2.445-064.0)

Kärcher Starter Kit Battery Power 36 V/2,5 Ah (2.445-064.0)
Detail

Nabíjačka a náhradná batéria – pre 36V, akumulátor Li-Ion, 18V, 2.5Ah, Kärcher Battery Power Kärcher Starter Kit je sada obsahujúca nabíjačku a náhradný akumulátor pre najrôznejšie využitie. Nabíjačka slúži na nabíjanie všetkých akumulátorov firmy Kärcher s napätím 36 V. Okrem mnohostranného využitia sa tiež pýši držiakom na stenu a faktom, že 36 V batériu dokáže nabiť z 0 na 80 % za 1,5 hodiny. Na tele nabíjačky sa tiež nachádzajú indikátory nabitia batérie. Akumulátor potom disponuje LCD displejom, ktorý presne zobrazí zostávajúcu dobu chodu, stav nabitia a ďalšie dôležité údaje. Kvalitné lítium-iónové články mu zabraňujú v samovybíjaniu a udržujú konštantný prúd energie. Akumulátor efektívne zvláda ukladanie tepla a manažment batérie pre čo najdlhšiu výdrž. Výhodou je aj inteligentná kontrola článkov, ktorá ho chráni, a ochrana proti striekajúcej vode IPX5. Kľúčové vlastnosti Kärcher Starter Kit Battery Power 36 V/2,5 AhKärcher Starter Kit... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kärcher Starter Kit Battery Power 36 V/2,5 Ah (2.445-064.0)

Einhell Power X-Change GE-CH 1855/1 Li Kit na akumulátor nožnice na živý plot akumulátor 18 V Li-Ion akumulátor 620 mm

Einhell Power X-Change GE-CH 1855/1 Li Kit na akumulátor nožnice na živý plot akumulátor  18 V Li-Ion akumulátor 620 mm
Detail

Akumulátorový plotostrih na živé ploty GE-CH 1855/1 Li Kit je výkonné zariadenie, ktoré odvádza dobrú prácu pri údržbe živých plotov, kríkov a kríkov na veľkých pozemkoch nezávisle od elektrickej siete. Vďaka novému batériovému systému Power X-Change od spoločnosti Einhell má plotostrih 18 V batériu s 2,0 Ah na predĺženú prácu. Kovová prevodovka zaisťuje dlhú životnosť. Laserom rezané a diamantom brúsené nože zaisťujú čistý rez. Sada GE-CH 1855/1 Li má indikátor stavu batérie s tromi LED diódami, na ktorých je možné okamžite zistiť aktuálny stav nabitia. Batérie môžu byť tiež použité pre všetky zariadenia z rodiny Power X-Change. Súčasťou dodávky je ďalšia rýchlonabíjačka. Integrovaný dvojručný bezpečnostný spínač zastaví nože po uvoľnení spínača za menej ako 1 sekundu. Nože sú chránené hliníkovým krytom nožov. Predná rukoväť je nastaviteľná, zadná otočná, takže plotostrih je veľmi šikovný a dá sa optimálne prispôsobiť akejkoľvek pracovnej situácii. Súpravu GE-CH 1855/1 Li možno bezpečne a pohodlne prepraviť alebo uložiť v robustnom kufri. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Einhell Power X-Change GE-CH 1855/1 Li Kit na akumulátor nožnice na živý plot akumulátor 18 V Li-Ion akumulátor 620 mm

Einhell Vyžínač Aku GE-CT 18 Li Kit (1× 2,0 Ah) (3411197)

Einhell Vyžínač Aku GE-CT 18 Li Kit (1× 2,0 Ah) (3411197)
Detail

Strunová kosačka – s akumulátorovým pohonom, 1 akumulátor súčasťou balenia, kapacita akumulátora 2 Ah, záber 240 mm, s nožom, hmotnosť 2,15 kg Einhell Vyžínač Aku GE-CT 18 Li Kit (1× 2,0 Ah) je vyžínač akumulátorový, ktorý je vhodný na úpravu trávy na zle dostupných miestach a tiež v okolí plotov alebo obrubníkov. Žacím systémom je v tomto prípade nôž. Má celkovú hmotnosť 2,15 kg. Vyžínač Einhell zvláda záber 240 mm. Dá sa ľahko ovládať vďaka šikovným držadlám. Riadené predlžovanie struny je tu riešené ako automatické. Efektívnou vlastnosťou, ktorú si budete pochvaľovať, je prítomná ergonomická rukoväť na nenáročné ovládanie strunovej kosačky. Základné prednosti vyžínača Einhell Vyžínač Aku GE-CT 18 Li Kit (1× 2,0 Ah) Strunová kosačka disponuje druhom pohonu: akumulátorový Chváli nízkou hmotnosťou, takže neobmedzuje v pohybe a nevydáva hluk Žacím systémom je nôž Strunová kosačka má hmotnosť 2,15 kg Záber Einhell Vyžínač Aku GE-CT 18 Li Kit (1× 2,0 Ah) je 240 mm... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell Vyžínač Aku GE-CT 18 Li Kit (1× 2,0 Ah) (3411197)

Einhell Power X-Change PICOBELLA 3424200 plochý čistič 18 V

Einhell Power X-Change PICOBELLA 3424200 plochý čistič 18 V
Detail

Štetec na povrch batérie je multifunkčný pomocník na čistenie a osvieženie kamenných povrchov, dreva, umelého trávnika ale aj rohov a hrán. PICOBELLA oslobodzuje napríklad hladké, drsné a citlivé povrchy od verdigris a machu. Ako člen batériového systému Power X-Change, ktorý je možné navzájom kombinovať, je možné kombinovať ktorúkoľvek systémovú batériu s PICOBELLA. Ako bezdrôtové zariadenie sa dá PICOBELLA flexibilne používať okolo domu a záhrady - bez závislosti na zdrojoch energie. Integrované pripojenie záhradnej hadice umožňuje ľahké mokré čistenie v jednom kroku pre dôkladné a úplné čistenie. Kefy je možné meniť bez použitia náradia jediným stlačením tlačidla. Špeciálna bočná kefa je vhodná na prácu blízko okraja. Všestranný ochranný kryt proti striekaniu usmerňuje nečistoty v kontrolovaných dráhach. Mimoriadne široké rotačné kefové valce zaisťujú rýchle výsledky. Flexibilný smer kefy dopredu / dozadu umožňuje dosiahnuť maximálnych výsledkov s plynulým vedením kefky. Plynulá regulácia rýchlosti zaisťuje plus vo flexibilite. Výškovo nastaviteľná hliníková trubica sa dá individuálne nastaviť pre prácu, ktorá je príjemná pre chrbát. PICOBELLA má tiež ergonomickú rukoväť s mäkkým uchopením a prídavnú rukoväť s praktickým integrovaným vedením záhradnej hadice. Súčasťou balenia je MEDIUM kefa na čistenie kameňa. Dodávka sa uskutočňuje bez batérie a nabíjačky, tieto sú k dispozícii samostatne Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Einhell Power X-Change PICOBELLA 3424200 plochý čistič 18 V

Einhell Power X-Change 18 V 2,5 Ah aku (4511516)

Einhell Power X-Change 18 V 2,5 Ah aku (4511516)
Detail

Nabíjateľná batéria na aku náradie Pokud vlastníte 18V nářadí značky Einhell, zajisté vám k němu přijde vhod akumulátor Einhell 18V 2,5 Ah. Patří do rodiny Power X-Change, což znamená, že jej můžete využívat pro další 18V nástroje značky Einhell i 18V nástroje jiných výrobců. Akumulátor Einhell nepodléhá paměťovému efektu ani samovybíjení. Akumulátor Einhell 18V 2,5 Ah můžete využít také pro TWIN-PACK pro 36V aplikace. O stavu nabití vás bude informovat digitální displej. Oceníte odolnost akumulátoru vůči prachu, korozi i mechanickému poškození. Klíčové vlastnosti akumulátoru Einhell 18V 2,5 Ah Akumulátor Einhell 18V 2,5 Ah patří do rodiny Power X-ChangeNepodléhá samovybíjení ani paměťovému efektuFunguje také pro TWIN-PACK při 36V aplikacíchDigitální displej zobrazuje stav nabitíEinhell 18V 2,5 Ah odolává prachu, korozi i mechanickému poškození (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell Power X-Change 18 V 2,5 Ah aku (4511516)

Einhell Power X-Change 18 V 5,2 Ah aku (4511437)

Einhell Power X-Change 18 V 5,2 Ah aku (4511437)
Detail

Nabíjateľná batéria na aku náradie Pokud vlastníte 18V nářadí značky Einhell, zajisté vám k němu přijde vhod akumulátor Einhell 18V 5,2 Ah. Patří do rodiny Power X-Change, což znamená, že jej můžete využívat pro další 18V nástroje značky Einhell i 18V nástroje jiných výrobců. Pro náročné práce je připravena technologie PLUS, která přináší extra výkon. Akumulátor nepodléhá paměťovému efektu ani samovybíjení. Akumulátor Einhell 18V 5,2 Ah můžete využít také pro TWIN-PACK pro 36V aplikace. O stavu nabití vás bude informovat digitální displej. Oceníte odolnost akumulátoru vůči prachu, korozi i mechanickému poškození. Klíčové vlastnosti akumulátoru Einhell 18V 5,2 AhAkumulátor Einhell 18V 5,2 Ah patří do rodiny Power X-ChangePři náročných aplikacích vám pomůže technologie PLUSEinhell 18V 5,2 Ah nepodléhá samovybíjení ani paměťovému efektuFunguje také pro TWIN-PACK při 36V aplikacíchDigitální displej zobrazuje stav... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell Power X-Change 18 V 5,2 Ah aku (4511437)

TP-Link Kasa KE100 KIT, starter kit

TP-Link Kasa KE100 KIT, starter kit
Detail

Sada pro vytápění Kasa Smart radiátorová termohlavice + komunikační brána KH100, komunikace 868 MHz, 2*AA baterie, nastavení 5-30?, M30*1.5mm, LED displej, Kasa smart app, hlasové ovládání Alexa & Google Home, RA/RAV/RAVL redukce v balení Startovací sada termostatické hlavice TP-Link Kasa KE100 a hubu KH100Umožňuje přesnou regulaci teploty radiátorů ve vaší domácnosti z telefonuKompatibilní s Amazon Alexa a Google AssistantMožnost nastavení rozvrhů vytápění na základě každodenních činnostíOchrana proti mrazu Dětská pojistka zabraňuje náhodnému ovládání vašeho radiátoruSnadná instalace, kterou zvládnete samiSoučástí balení je Kasa Smart Hub (KH100)Hub umožňuje připojení a spravování až 32 radiátorů Ovládejte radiátory odkudkoliv na světěStartovací sada inteligentní termostatické hlavice Kasa a hubu KH100KE100 KIT Přesná regulace teplotyVracíte se domů... (alza.sk)

Podobné produkty ako TP-Link Kasa KE100 KIT, starter kit

Einhell TE-CL 18 Li H - Solo Expert Plus (bez batérie) (4514130) + ZDARMA Nabíjačka a náhradná batéria Einhell

Einhell TE-CL 18 Li H - Solo Expert Plus (bez batérie) (4514130) + ZDARMA Nabíjačka a náhradná batéria Einhell
Detail

Svietidlo so svetelným výkonom 280lm, dióda LED: 1×, rozmery 75×80×245mm, hmotnosť 624g Aku svietidlo TE-CL 18 Li H-Solo ponúka veľa svetla pri práci v temnote alebo pri zlom osvetlení. Je vybavené vysoko kvalitnou LED od spoločnosti CREE Ltd. pre extra veľkú svietivosť 280 lumenov. Vďaka nízkej spotrebe energie poskytuje svietidlo dlhodobé osvetlenie. Optimálne osvetlenie je zaručené vďaka flexibilnej otočnej hlave. Robustný kryt s rukoväťou a úpravou SoftGrip, pre jednoduché prenášanie. Svietidlo je možné ľahko a rýchlo kdekoľvek zavesiť vďaka praktickému kovovému háčika. TE-CL 18 Li H-Solo je súčasťou produktového radu Power X-Change a môže tak byť napájaná ktoroukoľvek batériou z rady Power X-Change. Svietidlo je dodávané BEZ batérie a nabíjačky, ktoré sú k dostaniu samostatne, ako doplnok k ostatným produktom z rady Power X-Change.Kľúčové vlastnosti aku svietidla TE-CL 18 Li HVysoko kvalitné LED od spoločnosti CREE Ltd.Jednoduché zavesenie vďaka... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell TE-CL 18 Li H - Solo Expert Plus (bez batérie) (4514130) + ZDARMA Nabíjačka a náhradná batéria Einhell

Einhell Baterie Power X-Change 18 V 2,0 Ah Aku (4511395)

Einhell Baterie Power X-Change 18 V 2,0 Ah Aku (4511395)
Detail

Nabíjateľná batéria na aku náradie – Li-Ion, 18V, 2Ah, systém Power X-Change Batéria systému Power-X-Change dodá energiu najrôznejším nástrojom značky Einhell. Nie je preto potrebné hľadať vhodný akumulátor do jednotlivej techniky a po vybití zase vhodnú nabíjačku. Jedna batéria poslúži celému spektru prístrojov so systémom Power-X-Change – od elektrických skrutkovačov a vŕtačiek až po záhradné kosačky alebo nožnice na živý plot.Kľúčové vlastnosti akumulátora Einhell Power X-Change 2 AhŠpičkové lítiové články Einhell s dlhou životnosťou a takmer bez samovoľného vybíjaniaMikroprocesorom strážená teplota a napätieOchrana pred úplným vybitím akumulátoraPogumovanie pre zvýšenú odolnosť proti nárazom3 LED indikátormi kapacity (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell Baterie Power X-Change 18 V 2,0 Ah Aku (4511395)

Einhell Batéria Power X-Change 18 V 4,0 Ah Plus (4511553)

Einhell Batéria Power X-Change 18 V 4,0 Ah Plus (4511553)
Detail

Nabíjateľná batéria na aku náradie – 18V, 4,0 Ah Batéria Einhell Power X-Change umožní prevádzku akumulátorového náradia radu Power X-Change. Môžete ju tak využiť pre všetko vaše náradie tohto radu. Disponuje najnovšou generáciou Li-Ion článkov a technológiou PLUS, ktorá navyše zaručí mimoriadny výkon pre náročné práce. Batéria odoláva pamäťovému efektu a samovybíjaniu. Systém aktívneho riadenia riadený procesom ABS je vybavený mikroprocesorom na trvalé sledovanie parametrov batérie. Zaručí tak maximálnu bezpečnosť, prevádzkovú dobu, životnosť aj optimálny výkon. Trojstupňový LED displej informuje o aktuálnej úrovni nabitia batérie. Jej kryt je odolný proti prachu, korózii aj mechanickým vplyvom. Pogumovanie zabezpečuje veľmi dobré uchopenie, zatiaľ čo žľabová rukoväť ľahké vybratie z náradia. Batéria Einhell Power X-Change je vhodná aj na použitie v balení TWIN-PACK pre 36 V prevádzku.Kľúčové vlastnosti batérie Einhell Power X-Change 18 V 4 Ah PlusBatéria... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell Batéria Power X-Change 18 V 4,0 Ah Plus (4511553)

Einhell PXC-Twinpack 4 Ah Power X-Change 4511489 náhradný akumulátor pre elektrické náradie 18 V 4.0 Ah Li-Ion akumulát

Einhell PXC-Twinpack 4 Ah Power X-Change 4511489 náhradný akumulátor pre elektrické náradie  18 V 4.0 Ah Li-Ion akumulát
Detail

Dvojitá batéria PXC 4,0 Ah sa skladá z dvoch univerzálne použiteľných 18 voltových batérií zo série Power X-Change a ponúka dvojnásobný výkon pre množstvo možných aplikácií! Univerzálne použiteľné batérie série Power X-Change možno kombinovať so všetkými zariadeniami PXC, či už v oblasti náradia alebo záhrady. Lítium-iónové články ponúkajú viac energie s imunitou voči chorobám bežným pre batérie a vydržia samovybíjanie bežné pre batérie. Výdrž batérie sa výrazne predlžuje nabíjacími cyklami prispôsobenými situácii. Proaktívny manažment batérie od spoločnosti Einhell zaručuje maximálnu bezpečnosť a všetky parametre batérie sú neustále sledované najmodernejšími komponentmi. Stav nabitia je možné prečítať na prvý pohľad: trojstupňový systém LED ponúka možnosť nepretržitej kontroly úrovne nabitia. Vysokú úroveň ochrany proti nárazom a dobrú priľnavosť navyše zaručuje pogumované puzdro. Nabíjateľné batérie sa dajú ľahko vložiť a vybrať vďaka prispôsobeným zapusteným úchopom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Einhell PXC-Twinpack 4 Ah Power X-Change 4511489 náhradný akumulátor pre elektrické náradie 18 V 4.0 Ah Li-Ion akumulát

Einhell Power X-Change RASARRO (2x4 Ah) na akumulátor kosačka akumulátor, mulčovacia funkcia 2 x 18 V Šírka kosenia 38

Einhell Power X-Change RASARRO (2x4 Ah) na akumulátor kosačka  akumulátor, mulčovacia funkcia  2 x 18 V Šírka kosenia 38
Detail

Akumulátorová kosačka na trávu Einhell Rasarro je dokonalým pomocníkom pri starostlivosti o trávnik - vybavená technológiou „Brushless Energy“ a odporúčanou až do 450 m². Energiu dodávajú dve batérie systému 4,0 Ah, úroveň nabitia zobrazujú tri LED diódy. Batérie je možné použiť vo všetkých zariadeniach PXC. 6-stupňové nastavenie výšky kosenia (25-75 mm), šírka kosenia 38 cm a hrebeň na kosenie na kosenie blízko okraja pomáhajú pri dizajne. Vysokozdvižný vozík má veľké kolesá vhodné pre trávnik. Ergonomická oblasť uchopenia a teleskopické sklopné riadidlá vyrobené z robustného hliníka vám zaistia pohodlnú prácu. Rukoväť je integrovaná. Trávnik (45 l) má indikátor úrovne. Súčasťou dodávky sú 2 nabíjateľné batérie, rýchlonabíjačka (dvojitá nabíjačka PXC) a mulčovací klin. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Einhell Power X-Change RASARRO (2x4 Ah) na akumulátor kosačka akumulátor, mulčovacia funkcia 2 x 18 V Šírka kosenia 38
WiZ LED Lightstrip 2 m Starter Kit (929002524801), devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit (8514), Devolo Magic 2 WiFi 6 Starter Kit (8820), devolo Magic 2 WiFi next Starter Kit (8621), Devolo Magic 2 LAN 1-1-2 Starter Kit (8264), Devolo Magic 1 WiFi 2-1-2 Starter Kit (8363), TP-Link Kasa KE100 KIT, starter kit, Einhell Vyžínač Aku GE-CT 18 Li Kit (1× 2,0 Ah) (3411197), WiZ 12 V Ground Spot Starter Kit EÚ C (929003258301), Devolo Magic 1 LAN 1-1-2 Starter Kit (8299), iSi Rapid Infusion Starter Kit (161801), Winnwell Starter Kit YTH, Detské (SPThok2959nad), Sony ZV-1 + Starter kit (BUNDLE), Chytrá termostatická hlavica Basic (Starter Kit), Alza Foto Video Starter Kit (FTDFOO0000053), Foto Starter Kit – 32 GB (FTDFCASTAR054), VENOM VS4793 Nintendo Switch Starter Kit, Park Tool Sada náradia STARTER KIT v base SK-4 (763477006950), Einhell Aku TE-AG 18/115 Li Kit (1× 3,0 Ah) Expert Plus (4431119), Einhell Aku krovinorez AGILLO 18/200 (3411310), Joby GorillaPod Starter Kit (Black) (JB01571-BWW), KISS Falscara Eyelash – Starter Kit 01 (731509798388), Meross Smart Thermostat Valve Starter Kit (260000006), VENOM VS4920 Nintendo Switch Lite Starter Kit, Starblitz LED svetlo KVL60 Starter kit (1250059), Einhell Klincovačka aku TE-CN 18 Li-Solo, Einhell Expert (4257790) + ZDARMA Nabíjačka a náhradná batéria Einhell, Einhell GE-LS 18 Li – Solo (3408300) + ZDARMA Nabíjačka a náhradná batéria Einhell, Einhell Aku kompresor PRESSITO 18/21 (4020467) + ZDARMA Nabíjačka a náhradná batéria Einhell, Einhell Svítilna aku TE-CL 18/2000 LiAC - Solo, Einhell Expert (4514114) + ZDARMA Nabíjačka a náhradná batéria Einhell, Einhell GE-CG 18/100 Li-Solo (3410313)