Elektrický tichý drvič gc-rs 60 cb (3430635)

Produkt Elektrický tichý drvič gc-rs 60 cb (3430635) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Elektrický tichý drvič gc-rs 60 cb (3430635) upraviť a produkt hľadať znova.

Elektrický tichý drvič GC-RS 60 CB (3430635)

Elektrický tichý drvič GC-RS 60 CB (3430635)
Detail

Drvič konárov s príkonom 2300 W, max. priemer vetiev 45 mm, drviaci mechanizmus: nože, objem zberného koša 60 l, spätný chod, samosťahovanie vetiev, box na drvinu a poistka proti preťaženiu, hmotnosť 29.5kg Záhradný drvič Einhell je praktickým nástrojom v záhrade, či na chate. Zbaví vás ľahko a rýchlo záhradného odpadu, ako napríklad konáre stromov, či živého plota. Drvinu potom môžete využiť na kompost, či na mulčovanie záhrady. Model má k dispozícii elektromotor, vďaka ktorému je prevádzka znateľne tichšia. O samotné drvenie sa potom budú starať nože. Drvič konárov Einhell spracuje konáre s priemerom až 45 mm. Drvič konárov je vybavený integrovaným boxom na drvinu s objemom 60 l. Ak sa materiál zasekol vo vnútri drviča, je možné využiť spätný chod, vďaka ktorému ho ľahko odstránite. Veľká výhoda tkvie v možnosti samovťahovania konárov. Na prácu, ktorú vykonáva, potrebuje záhradný drvič Einhell príkon 2300 W. Prevádzku drviča sprevádza hluk s maximálnou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Elektrický tichý drvič GC-RS 60 CB (3430635) , Tichý pláč

Einhell GC-RS 2540 Classic (3430620)

Einhell GC-RS 2540 Classic (3430620)
Detail

Drvič konárov s príkonom 2000 W, max. priemer vetiev 40 mm, objem zberného koša 60 l, spätný chod, ochrana pred preťažením, samosťahovanie vetiev a vak na drvinu, hmotnosť 24.85kg Potrpíte si na dokonale upratanú záhradu? Elektrický záhradný drvič Einhell GC-RS 2540 Classic vám značne uľahčí prácu. S jeho pomocou sa totiž jednoducho a rýchlo zbavíte konárov, kríkov a ďalšieho záhradného odpadu.Potrpíte si na dokonale upratanú záhradu? Elektrický záhradný drvič Einhell GC-RS 2540 Classic vám značne uľahčí prácu. S jeho pomocou sa totiž jednoducho zbavíte konárov, kríkov a ďalšieho záhradného odpadu, ktorý bude vďaka kvalitnému rezaciemu bubnu rýchlo rozdrvený. Spoľahnúť sa navyše môžete na bezpečnú prevádzku aj na ochranu motora proti preťaženiu. A ak sa obávate príliš veľkého hluku, nemusíte sa znepokojovať, pretože toto zariadenie pracuje veľmi ticho.Kľúčové vlastnostiŠpičkový záhradný drvič pre ľahšie a rýchlejšie upratovanie záhradyKvalitný rezací bubon s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell GC-RS 2540 Classic (3430620) , Tichý dvojhlas

PHILIPS GC 4556/60

PHILIPS GC 4556/60
Detail

NAPAROVACIA ŽEHLIČKA . Garancia výkonnej pary . S vylepšeným systémom na odstránenie vodného kameňa Quick Calc Release Vďaka nášmu inovatívnemu dizajnu sa čiastočky vodného kameňa jednoducho rozbijú a automaticky zhromaždia vo (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PHILIPS GC 4556/60 , Tichý zabiják

Einhell - Vertikutátor elektrický GC-SA 1231/1 (3420640)

Einhell - Vertikutátor elektrický GC-SA 1231/1 (3420640)
Detail

Vertikutátor – elektrický pohon, výkon 1200 kW, pre plochu trávnika 300 m2, šírka záberu 31 cm, s guľôčkovými ložiskami, možnosť nastavenia pracovnej hĺbky, objem koša 28 l, sklopná rukoväť, 8 nožov, 42 pružiniek, polohové nastavenie, maximálna pracovná hĺbka 9 mm, 3 polohy, materiál koša plast, zberný kôš súčasťou balenia, priemer predných kolies 18 cm, priemer zadných kolies 10 cm, hmotnosť 9 kg Krásne zelený a hustý trávnik potrebuje obzvlášť dokonalú starostlivosť. Okrem častého sekanie a zalievanie je potrebné ho aspoň dvakrát do roka tiež poriadne prevzdušniť. K tomuto účelu perfektne poslúži vertikutátor Einhell. Nielenže váš trávnik dostane prísun čerstvého vzduchu, ale tiež ho zbaví vrostlého machu a iných nežiadúcich burín a nečistôt. Tento elektrický prevzdušňovač disponuje veľkým zberným košom, takže budete môcť pracovať v dostatočne dlhých intervaloch bez prerušenia. Poradí si sovšetkými nástrahami vašej záhrady.Krásny zelený a hustý trávnik... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell - Vertikutátor elektrický GC-SA 1231/1 (3420640) , Tichý jazyk

Gator GC-ELECTRIC-A Kufor pre elektrickú gitaru

Gator GC-ELECTRIC-A Kufor pre elektrickú gitaru
Detail

Tvarované deluxe puzdro určené pre elektrické gitary . Povrch puzdra bol vyrobený z ABS plastu, ktorý je odolný voči nárazom a zaručuje extra dlhú výdrž. EPS penové čalúnenie vynikajúco chráni nástroj voči nárazom a poškrábaniu. Disponuje rozmerným vnútorným priestorom určeným pre gitarové príslušenstvo, robustnými rúčkami, hliníkovými okrajmi spevňujúcimi celkový tvar puzdra, a pochrómovaným uzamykacím mechanizmom. Rozmery: 103,5 x 38,7 x 13,3 cm. Hmotnosť: 4,26 kg. Farebné prevedenie: Čierna. Krajina pôvodu : Čína Typ : Kufor (muziker.com)

Podobné produkty ako Gator GC-ELECTRIC-A Kufor pre elektrickú gitaru , Pewag rs 60 servo (57rs60)

Gator GC-LPS Les Paul Kufor pre elektrickú gitaru

Gator GC-LPS Les Paul Kufor pre elektrickú gitaru
Detail

Kufor pre elektrickú gitaru. Tvarovaný interiér je vhodný pre gitary Gibson Les Paul a gitary iných značiek s rovnakým tvarom tela. Kufor je vyrobený z kvalitného ABS plastu, ktorý ponúka odolnosť voči nárazom a dlhú životnosť. Vybavený je hliníkovými zámkami. Vnútorná časť obsahuje tvarovanú EPS penu potiahnutú mäkkou tkaninou. Rozmer interiéru: Dĺžka tela: 45,72 cm. Výška tela: 6,99 cm. Šírka spodnej časti: 33,02 cm. Šírka strednej časti: 20,32 cm. Šírka hornej časti: 24,77 cm. Celková dĺžka: 111 cm. Hmotnosť: 3,8 kg. Farba: Black Typ : Les Paul Krajina pôvodu : Čína Typ : Kufor (muziker.com)

Podobné produkty ako Gator GC-LPS Les Paul Kufor pre elektrickú gitaru , Tichý dům (9788025713723)

Boss CB-EG20 Puzdro pre elektrickú gitaru

Boss CB-EG20 Puzdro pre elektrickú gitaru
Detail

Vysoko kvalitná ochrana v ľahkom prevedení Obal na gitaru s odolnými vonkajšími materiálmi, hrubým vnútorným polstrovaním, dvoma odnímateľnými opierkami krku a ďalšími.BOSS CB-EG10 je navrhnutý tak, aby vyhovoval širokej škále elektrických gitár, a je ideálnym riešením pre hráčov, ktorí potrebujú vynikajúcu ochranu nástrojov pri zachovaní čo najnižšej hmotnosti. Odolné vonkajšie materiály a hrubé polstrovanie chránia vašu gitaru, keď ste na cestách, a pohodlná rukoväť a polstrované popruhy uľahčujú cestovanie. K dispozícii sú tiež dve vrecká na zips na príslušenstvo, struny, káble a ďalšie potrebné doplnky.Vysoko kvalitný obal, ktorý sa hodí pre širokú škálu elektrických gitárĽahký a napriek tomu odolný dizajn s vonkajšou časťou z polyesteru a odolnými zipsamiVynikajúca ochrana s hrubým vnútorným polstrovanímUltra mäkký zamatovo podšitý interiér a dve odnímateľné polstrované opierky krku so zaisťovacími remienkami• Pohodlná polstrovaná rukoväť• Dva polstrované popruhy batohu plus pútko na uchopenie pre manévrovanie• Dve vrecká na príslušenstvo, ako sú struny, káble a ďalšie Vnútorná hĺbka (mm) : 60.0 Dĺžka interiéru (mm) : 1030.0 Hmotnosť : 3,1 kg Polstrovanie : 25 mm Farba : Čierna Šírka interiéru (mm) : 360.0 Dĺžka (mm) : 1120.0 Hĺbka (mm) : 160.0 Priehradky : 2 Preferovaná ruka : Pravá ruka Materiál : Polyester Šírka (mm) : 380.0 Variant : CB-EG20 Typ : Prenosné puzdro Popruh : Áno Zips : Áno Rukoväť : Áno Vodeodolnosť : Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako Boss CB-EG20 Puzdro pre elektrickú gitaru , Mivardi drvič návnad (2000020808967)

Boss CB-EG10 Puzdro pre elektrickú gitaru

Boss CB-EG10 Puzdro pre elektrickú gitaru
Detail

Vysoko kvalitná ochrana v ľahkom prevedení Ľahko chránený obal na gitaru s odolnými vonkajšími materiálmi, hrubým vnútorným polstrovaním, dvoma odnímateľnými opierkami krku a ďalšími.BOSS CB-EG10 je navrhnutý tak, aby vyhovoval širokej škále elektrických gitár, a je ideálnym riešením pre hráčov, ktorí potrebujú vynikajúcu ochranu nástrojov pri zachovaní čo najnižšej hmotnosti. Odolné vonkajšie materiály a hrubé polstrovanie chránia vašu gitaru, keď ste na cestách, a pohodlná rukoväť a polstrované popruhy uľahčujú cestovanie. K dispozícii sú tiež dve vrecká na zips na príslušenstvo, struny, káble a ďalšie potrebné doplnky.Vysoko kvalitný obal, ktorá sa hodí pre širokú škálu elektrických gitárĽahký a napriek tomu odolný dizajn s exteriérom z polyesteru odolným proti poveternostným vplyvom a odolnými zipsamiVynikajúca ochrana s hrubým vnútorným polstrovanímUltramäkký zamatovo podšitý interiér a dve odnímateľné polstrované opierky krku so zaisťovacími remienkamiPohodlná polstrovaná rukoväťDva polstrované popruhy batohu plus rukoväť na pútko na manévrovanie do úzkychDve vrecká na príslušenstvo, ako sú struny, káble a ďalšie Farba : Čierna Šírka interiéru (mm) : 350.0 Šírka (mm) : 395.0 Zips : Áno Preferovaná ruka : Pravá ruka Polstrovanie : 25 mm Vnútorná hĺbka (mm) : 60.0 Dĺžka interiéru (mm) : 1015.0 Hmotnosť : 1,8 kg Rukoväť : Áno Hĺbka (mm) : 150.0 Priehradky : 2 Dĺžka (mm) : 1080.0 Variant : CB-EG10 Materiál : Polyester Typ : Prenosné puzdro Popruh : Áno Vodeodolnosť : Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako Boss CB-EG10 Puzdro pre elektrickú gitaru , Ds laboratories spectral rs 60 ml (816378020928)

Boss CB-EG01 Puzdro pre elektrickú gitaru

Boss CB-EG01 Puzdro pre elektrickú gitaru
Detail

Štíhle a štýlové puzdro CB-EG01 vám prináša elegantnú ochranu na cesty pre vašu elektrickú gitaru. Táto kvalitná taška sa vyznačuje odolnými materiálmi a ľahkým, nízkoprofilovým dizajnom, ktorý znižuje objem pri pohybe po meste. Polstrovaná rukoväť a popruhy batohu ponúkajú pohodlie a všestrannosť, zatiaľ čo veľké vrecko poskytuje dostatok priestoru na rôzne nevyhnutné príslušenstvo.CB-EG01 je ideálnou voľbou, keď chcete cestovať čo najľahšie. Vonkajší materiál je odolný a zároveň nepodlieha poveternostným vplyvom a vnútorné polstrovanie poskytuje vynikajúce odpruženie, pričom taška zostáva štíhla a ľahko sa prenáša.Vnútorný dizajn CB-EG01 poskytuje bezpečný úložný priestor pre váš nástroj. Mäkký zamat chráni povrchovú úpravu pred poškriabaním a nastaviteľná opierka krku poskytuje pevnú oporu počas prepravy.Vďaka všestranným možnostiam prenášania sa batoh CB-EG01 bez problémov hodí na akékoľvek cesty. Hlavná rukoväť je pohodlná na uchopenie a dva polstrované popruhy podporujú prenášanie v štýle batohu na dlhšie vzdialenosti. Na zadnej strane sa nachádza aj praktická rukoväť s pútkom a veľkorysé predné vrecko na uloženie strún, káblov, ladičky a ďalších predmetov.Štíhle puzdro, ktoré je vhodné pre širokú škálu elektrických gitárĽahká a zároveň odolná konštrukcia s vonkajším polyesterom odolným voči poveternostným vplyvom a robustnými zipsamiIntegrované polstrovanie, mimoriadne mäkký zamatový interiér a odnímateľná opierka krkuPohodlná polstrovaná rukoväťDva polstrované popruhy na batoh a rukoväť so slučkou na manévrovanie v úzkych miestachVeľké predné vrecko na príslušenstvo Rukoväť : Áno Farba : Čierna Polstrovanie : Áno Typ : Prenosné puzdro Krajina pôvodu : Čína Zips : Áno Popruh : Áno Materiál : Polyester Priehradky : 1 Kompatibilné s : Elektrická gitara (muziker.com)

Podobné produkty ako Boss CB-EG01 Puzdro pre elektrickú gitaru , Gigabyte gc-wbax210 (gc-wbax210 (rev. 1.0))

Einhell Nožnice na živý plot elektrické GC-EH 4550 (3403370)

Einhell Nožnice na živý plot elektrické GC-EH 4550 (3403370)
Detail

Nožnice na živý plot – elektrický, dĺžka lišty 560 mm, rozstup nožov 16 mm Praktický pomocník GC-EH 4550 Classic od spoločnosti Einhell sa stane vaším verným spoločníkom pri úprave živého plota, kríkov či krovín na vašej záhrade. S príkonom 450 W je zariadenie schopné vygenerovať až 3200 strihov za minútu.Praktický pomocník GC-EH 4550 Classic od spoločnosti Einhell sa stane vaším verným spoločníkom pri úprave živého plota, kríkov či krovín na vašej záhrade. S príkonom 450 W je zariadenie schopné vygenerovať až 3 200 strihov za minútu. Čepeľ s dĺžkou 560 mm disponuje laserom rezanými a diamantom brúsenými nožmi vysokej kvality. Ergonomicky tvarovaná rukoväť je vyvedená z mäkkého materiálu, ktorý sa príjemne drží v ruke. Kovový prevodník je zárukou dlhej životnosti a vysokej odolnosti. Pre maximálnu bezpečnosť práce sú nožnice na živý plot Einhell GC-EH 4550 Classic opatrené o praktický štít chrániaci ruku pri vlastnej práci. Súčasťou balenia je aj držiak, ktorý... (alza.sk)

Podobné produkty ako Einhell Nožnice na živý plot elektrické GC-EH 4550 (3403370) , Vitility vit-70610070 drvič tabletiek

Canon RS-60 E3 káblová spúšť, minijack

Detail

(tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Canon RS-60 E3 káblová spúšť, minijack , Seasonic g12 gc-550 gold (g12-gc-550)

Richter Czech RS.60.EDK (0849-40821 )

Richter Czech RS.60.EDK (0849-40821  )
Detail

Sejf do steny, do podlahy, do nábytku a voľne stojací, vonkajší, rozmery 60 cm×45 cm×40 cm, hmotnosť 27kg, zámok elektronický na kód, sivá farba Chceli by ste získať spoľahlivé, ale pritom finančne nenáročné riešenie na uschovanie dokumentov alebo neveľkej sumy peňazí? Tak je sejf skvelou voľbou. Domáci sejf Richter Czech RS.60.EDK môžeme zaradiť medzi najobľúbenejšie produkty tejto kategórie. Diskrétne totiž uschová zmluvy, listy, menšiu sumu peňazí alebo šperky nižšej hodnoty. Sejf do hotela Richter Czech je na základe svojich rozmerov predurčený na uschovanie peňazí, šperkov alebo dokladov. Hoteloví hostia, ktorí zabudnú kód, sejf ľahko otvoria pomocou náhradného kľúča často umiestneného na recepcii. U tohto sejfu nie je problémom ani postavenie voľne do priestoru, takže vám odpadajú starosti so zložitým vŕtaním do stien. Za spomenutie ďalej stojí, že u sejfu, na rozdiel od trezora, nemôžete očakávať certifikát zámku a plášťa. Aj tak sa ale o bezpečie vecí... (alza.sk)

Podobné produkty ako Richter Czech RS.60.EDK (0849-40821 ) , Pirelli mt 60 rs 160/60/17 tl,r 69 h (2504000)

DS LABORATORIES Spectral RS 60 ml (816378020928)

DS LABORATORIES Spectral RS 60 ml (816378020928)
Detail

Sérum na vlasy na všetky typy vlasov, jemné a slabé a rednúce, ideálne pre mužov, účinok: proti vypadávaniu vlasov, podpora rastu vlasov a výživa, zloženie: bez parabénov, bez silikónov a bez sulfátov DS Laboratories predstavuje prípravok pre liečbu rednutia vlasov Spectral RS Anti-thinning Treatment. Vlasy padajú a rednú vplyvom stresu, hormonálnej nerovnováhy, nezdravého životného štýlu alebo nesprávnej výživy. Prípravok Spectral RS, obohatený o AMINEXIL, vylepšuje prekrvenie vlasovej pokožky a zásobuje vlasové korienky potrebným kyslíkom. Vlasy budú posilnené a nebudú sa lámať. Je tiež ideálny pre liečbu difúznej alopécie a perifolikulárnej fibrózy. Prípravok Spectral RS Anti-thinning Treatment je šetrný ako k používateľovi, tak aj k prírode. Neobsahuje silikóny, sulfáty ani parabény a nebol testovaný na zvieratách. Kľúčové vlastnosti prípravku DS LABORATORIES Spectral RS Anti-thinning Loss TreatmentPrípravok DS Laboratories... (alza.sk)

Podobné produkty ako DS LABORATORIES Spectral RS 60 ml (816378020928) , Gator gc-dread

Detské elektrické auto Audi RS TT (8594176635347)

Detské elektrické auto Audi RS TT (8594176635347)
Detail

Elektrické auto pre deti vhodné od 3 rokov, s maximálnou rýchlosťou 5km/h, s celkovým výkonom 50W, doba jazdy na jedno nabitie 120min, nosnosť 30kg, plastové kolesá, v balení sa nachádza diaľkový ovládač, hmotnosť 14.5kg, s rozmerom 62×103×43.5cm (dך×v) Hľadáte skutočne zaujímavú hračku, ktorá zabaví dieťa na dlhú dobu? Detské elektrické auto Eljet je vhodné pre chlapcov aj dievčatá od 3 rokov. Originálny dizajn detského autíčka je prepracovaný do posledného detailu a svojim vzhľadom sa približuje skutočnému automobilu. Detské elektrické auto Audi RS TT sa vie rozbehnúť na maximálnu rýchlosť až 5 km/h, takže sľubuje bezpečnú, ale napriek tomu zábavnú jazdu. Všetko má na starosť elektromotor s výkonom 50 W. Na jediné nabitie zvládne jazdiť 120 min. Celé vozidlo Eljet dosahuje hmotnosť 14,5 kg. Palubná doska elektrického autíčka je vybavená USB vstupom na prehrávanie muziky. Zásadné funkcie elektrického auta Detské elektrické auto Audi RS TTVhodné pre... (alza.sk)

Podobné produkty ako Detské elektrické auto Audi RS TT (8594176635347) , Gator gc-classic

Casa Chic Queensway 60 Nástenné hodiny, kovový rám, tiché, Ø 60 cm

Casa Chic Queensway 60 Nástenné hodiny, kovový rám, tiché, Ø 60 cm
Detail

Nástenné hodiny Qeensway od Casa Chic by blumfeldt s rímskymi číslicami dodajú každému interiéru obzvlášť príjemnú atmosféru Vďaka elegantnému kovovému rámu s ručičkami vo Vintage štýle sú perfektné do každej miestnosti, od obývačky cez kancelárie až k príjemnej kaviarni alebo reštaurácie. Kvalitný Quarz strojček a ľahké kovové ručičky umožňujú presné a tiché meranie času. Vďaka absencii tikania sú hodiny perfektné na používanie v spálni. Štýlové, tiché a presné hodiny: Nástenné hodiny Queensway od Casa Chick by blumfeldt. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Casa Chic Queensway 60 Nástenné hodiny, kovový rám, tiché, Ø 60 cm , Gator gc-bass

Casa Chic Queensway 60 Nástenné hodiny, kovový rám, tiché, Ø 60 cm

Casa Chic Queensway 60 Nástenné hodiny, kovový rám, tiché, Ø 60 cm
Detail

Nástenné hodiny Qeensway od Casa Chic by blumfeldt s rímskymi číslicami dodajú každému interiéru obzvlášť príjemnú atmosféru Vďaka elegantnému kovovému rámu s ručičkami vo Vintage štýle sú perfektné do každej miestnosti, od obývačky cez kancelárie až k príjemnej kaviarni alebo reštaurácie. Kvalitný Quarz strojček a ľahké kovové ručičky umožňujú presné a tiché meranie času. Vďaka absencii tikania sú hodiny perfektné na používanie v spálni. Štýlové, tiché a presné hodiny: Nástenné hodiny Queensway od Casa Chick by blumfeldt. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Casa Chic Queensway 60 Nástenné hodiny, kovový rám, tiché, Ø 60 cm , Gator gc-jumbo

Casa Chic Queensway 60 Nástenné hodiny, kovový rám, tiché, Ø 60 cm

Casa Chic Queensway 60 Nástenné hodiny, kovový rám, tiché, Ø 60 cm
Detail

Nástenné hodiny Qeensway od Casa Chic by blumfeldt s rímskymi číslicami dodajú každému interiéru obzvlášť príjemnú atmosféru Vďaka elegantnému kovovému rámu s ručičkami vo Vintage štýle sú perfektné do každej miestnosti, od obývačky cez kancelárie až k príjemnej kaviarni alebo reštaurácie. Kvalitný Quarz strojček a ľahké kovové ručičky umožňujú presné a tiché meranie času. Vďaka absencii tikania sú hodiny perfektné na používanie v spálni. Štýlové, tiché a presné hodiny: Nástenné hodiny Queensway od Casa Chick by blumfeldt. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Casa Chic Queensway 60 Nástenné hodiny, kovový rám, tiché, Ø 60 cm , Odparovač bros elektrický pre deti proti komárom 60 nocí (5904517044517)

Casa Chic Queensway 60 Nástenné hodiny, kovový rám, tiché, Ø 60 cm

Casa Chic Queensway 60 Nástenné hodiny, kovový rám, tiché, Ø 60 cm
Detail

Nástenné hodiny Qeensway od Casa Chic by blumfeldt s rímskymi číslicami dodajú každému interiéru obzvlášť príjemnú atmosféru Vďaka elegantnému kovovému rámu s ručičkami vo Vintage štýle sú perfektné do každej miestnosti, od obývačky cez kancelárie až k príjemnej kaviarni alebo reštaurácie. Kvalitný Quarz strojček a ľahké kovové ručičky umožňujú presné a tiché meranie času. Vďaka absencii tikania sú hodiny perfektné na používanie v spálni. Štýlové, tiché a presné hodiny: Nástenné hodiny Queensway od Casa Chick by blumfeldt. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Casa Chic Queensway 60 Nástenné hodiny, kovový rám, tiché, Ø 60 cm , Tescoma drvič na zemiaky grandchef (428284.00)

Casa Chic Queensway 60 Nástenné hodiny, kovový rám, tiché, Ø 60 cm

Casa Chic Queensway 60 Nástenné hodiny, kovový rám, tiché, Ø 60 cm
Detail

Nástenné hodiny Qeensway od Casa Chic by blumfeldt s rímskymi číslicami dodajú každému interiéru obzvlášť príjemnú atmosféru Vďaka elegantnému kovovému rámu s ručičkami vo Vintage štýle sú perfektné do každej miestnosti, od obývačky cez kancelárie až k príjemnej kaviarni alebo reštaurácie. Kvalitný Quarz strojček a ľahké kovové ručičky umožňujú presné a tiché meranie času. Vďaka absencii tikania sú hodiny perfektné na používanie v spálni. Štýlové, tiché a presné hodiny: Nástenné hodiny Queensway od Casa Chick by blumfeldt. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Casa Chic Queensway 60 Nástenné hodiny, kovový rám, tiché, Ø 60 cm , Tefal drvič na zemiaky bienvenue 2744712

Okuma navijak custom black cb 60

Okuma navijak custom black cb 60
Detail

Okuma Navijak Custom Black CB 60 (parys.sk)

Podobné produkty ako Okuma navijak custom black cb 60 , Tescoma drvič na zemiaky presto (420374.00)

Saenger aquantic gloss pilk cb-60 g

Saenger aquantic gloss pilk cb-60 g
Detail

Saenger Aquantic Gloss Pilk CB-60 g (parys.sk)

Podobné produkty ako Saenger aquantic gloss pilk cb-60 g , Shumee drvič ovocia 7 l (142794)

Klarstein Grama 60, pedálový kôš, 60L / 2x30L, tichý, PP plast, retro

Klarstein Grama 60, pedálový kôš, 60L / 2x30L, tichý, PP plast, retro
Detail

Jednoduché separovanie odpadu v záujme životného prostredia: Odpadkový kôš Klarstein Grama 40 pohltí všetok odpad a vo svojom dvojdielnom vnútornom priestore ho od seba oddelí. To uľahčuje oddelenie recyklovateľných materiálov od zvyškového odpadu.Odpadkový kôš Klarstein Grama 60 ponúka vo svojom objemnom vnútornom priestore nielen jednu, ale hneď dve nádoby na triedenie odpadu, vďaka čomu je separácia odpadu skutočne jednoduchá. Dve samostatne vyberateľné vedrá z PP plastu odolného proti rozbitiu, každé s objemom 30 litrov, sú ukryté v 60-litrovom separátore odpadu a čakajú na všetok vznikajúci odpad. Klapky jednotlivých vedier sa otvárajú smerom nahor pomocou pedálu. Akonáhle sú odpadky vo vedre, klapky sa opäť ticho zatvoria. Každé vedro je možné vybrať jednotlivo na vyprázdnenie pomocou chrómovanej kovovej rukoväte. A vďaka svojmu elegantnému exteriéru v retro vzhľade 50. rokov vyžaruje zberač odpadu šarm všade, kde je nainštalovaný.Štýlový pre životné prostredie: Odpadkový kôš Klarstein Grama 40 zaujme svojou elegantnou postavou a robí zo separovania odpadu detskú hru. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Grama 60, pedálový kôš, 60L / 2x30L, tichý, PP plast, retro , Smart cb

Klarstein Grama 60, pedálový kôš, 60L / 2x30L, tichý, PP plast, retro

Klarstein Grama 60, pedálový kôš, 60L / 2x30L, tichý, PP plast, retro
Detail

Jednoduché separovanie odpadu v záujme životného prostredia: Odpadkový kôš Klarstein Grama 40 pohltí všetok odpad a vo svojom dvojdielnom vnútornom priestore ho od seba oddelí. To uľahčuje oddelenie recyklovateľných materiálov od zvyškového odpadu.Odpadkový kôš Klarstein Grama 60 ponúka vo svojom objemnom vnútornom priestore nielen jednu, ale hneď dve nádoby na triedenie odpadu, vďaka čomu je separácia odpadu skutočne jednoduchá. Dve samostatne vyberateľné vedrá z PP plastu odolného proti rozbitiu, každé s objemom 30 litrov, sú ukryté v 60-litrovom separátore odpadu a čakajú na všetok vznikajúci odpad. Klapky jednotlivých vedier sa otvárajú smerom nahor pomocou pedálu. Akonáhle sú odpadky vo vedre, klapky sa opäť ticho zatvoria. Každé vedro je možné vybrať jednotlivo na vyprázdnenie pomocou chrómovanej kovovej rukoväte. A vďaka svojmu elegantnému exteriéru v retro vzhľade 50. rokov vyžaruje zberač odpadu šarm všade, kde je nainštalovaný.Štýlový pre životné prostredie: Odpadkový kôš Klarstein Grama 40 zaujme svojou elegantnou postavou a robí zo separovania odpadu detskú hru. (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Klarstein Grama 60, pedálový kôš, 60L / 2x30L, tichý, PP plast, retro , Elektrický skateboard (hrabz25304)

Pirelli MT 60 RS 160/60/17 TL,R 69 H (2504000)

Pirelli MT 60 RS 160/60/17 TL,R 69 H (2504000)
Detail

Moto pneumatika – použitie: enduro, rýchlostný index H (do 210 km/h), index zaťaženia 69 (do 325 kg), bezdušová (TL), zadná, DOT max. 2 roky veku, 95% do jedného roka Chceli by ste si zaobstarať poctivé moto pneu, pre ktoré nie je problém vymeniť hladký asfalt za rozbitú poľnú cestu? Enduro vyhotovenie Pirelli MT 60 RS 160/60/17 TL,R 69 H vás určite prekvapí. Preverená kombinácia zmesi a vzoru dokáže poskytnúť dokonalú odozvu a grip za sucha aj po daždi. Tak už je to zvykom pri všetkých typoch pneu na moto z produkcie Pirelli. Bezdušová pneumatika moto Pirelli patrí na zadné kolesá enduro motocyklov. O slušných jazdných vlastnostiach tohto modelu vás nepochybne presvedčí index rýchlosti H (do 210 km/h) a hmotnostný index 69 (do 325 kg). Rozmery sú pri tomto konkrétnom variante 160 × 60 × 17. Dobrodružstvo už čaká, tak to rozbehnite vďaka motocyklovej pneumatike Pirelli MT 60 RS 160/60/17 TL,R 69 H! Zaujímavé vlastnosti moto pneumatiky Pirelli MT 60 RS 160/60/17... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pirelli MT 60 RS 160/60/17 TL,R 69 H (2504000) , Hawaii, elektrický (6390296)

RS Pharma LAKTAZAN EXTRA 9000 FCC 60 tbl.

RS Pharma LAKTAZAN EXTRA 9000 FCC 60 tbl.
Detail

Výživový doplnok LAKTAZAN s obsahom enzýmu laktáza. Znášanlivosť laktózy je premenlivá a preto by sa mali vyžiadať bližšie informácie o úlohe enzýmu laktáza v strave. Enzým laktáza: zlepšuje trávenie laktózy v prípade osôb, ktoré majú ťažkosti s trávením laktózy. Viac na adcc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako RS Pharma LAKTAZAN EXTRA 9000 FCC 60 tbl. , Einhell gc-sr 12

RS Pharma LAKTAZAN EXTRA 9000 FCC 60 tabliet

RS Pharma LAKTAZAN EXTRA 9000 FCC 60 tabliet
Detail

Charakteristika: Výživový doplnok LAKTAZAN s obsahom enzýmu laktáza. Znášanlivosť laktózy je premenlivá a preto by sa mali vyžiadať bližšie informácie o úlohe enzýmu laktáza v strave. Enzým laktáza zlepšuje trávenie laktózy v prípade osôb, ktoré majú ťažkosti s trávením laktózy. Nepoužívajte: U detí do 4 rokov. Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy. Tehotenstvo a dojčenie: Pred použitím sa poraďte s lekárom alebo lekárnikom. Dávkovanie: 1 tableta vždy na začiatku každej konzumácie mlieka, mliečnych výrobkov, alebo lieku obsahujúceho laktózu. Ak je potrebné, je možné zvýšiť dávku na 2 tablety jednorazovo v závislosti na množstve konzumovaného mliečneho cukru-laktózy a tiež podľa stupňa intolerancie laktózy. Pri pokračovaní v konzumácii mliečneho jedla počas 30-45 min., je potrebné užiť ďalšiu tabletu. Tento produkt je prírodného pôvodu, preto je možné konzumovať ho každodenne, pri každom jedle, ktoré obsahuje laktózu. Dodržujte doporučené dávkovanie! Zloženie: enzým laktáza 9.000 FCC Upozornenie: Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako RS Pharma LAKTAZAN EXTRA 9000 FCC 60 tabliet , Gigabyte wbax200 (gc-wbax200)

RS Pharma LAKTAZAN EXTRA 9000 FCC 60 tabliet

RS Pharma LAKTAZAN EXTRA 9000 FCC 60 tabliet
Detail

Výživový doplnok LAKTAZAN s obsahom enzýmu laktáza. Znášanlivosť laktózy je premenlivá a preto by sa mali vyžiadať bližšie informácie o úlohe enzýmu laktáza v strave. Enzým laktáza: zlepšuje trávenie laktózy v prípade osôb, ktoré majú ťažkosti s trávením laktózy. Viac na adcc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako RS Pharma LAKTAZAN EXTRA 9000 FCC 60 tabliet , Gator gc-dread-12

Drvič tabliet

Drvič tabliet
Detail

Drvič tabliet umožňuje ľahké rozdrvenie tabletky otáčaním viečka . Tabletku jednoducho vložíte do drviča a uzavriete viečkom. Otáčaním po smere hodinových ručičiek sa tabletky rozdrvia na prášok. Ďalšie tabletky môžu byť uložené vo viečku drviča. (babickarstvo.sk)

Podobné produkty ako Drvič tabliet , Cega cka02-gc (hn231647)

GIGABYTE GC-WBAX210 (GC-WBAX210 (rev. 1.0))

GIGABYTE GC-WBAX210 (GC-WBAX210 (rev. 1.0))
Detail

WiFi sieťová karta –, PCI Express, MIMO a Bluetooth, 802,11ac, 802,11n, 802,11g, 802,11b, 802,11a, 802,11ax, 802,11ax (6GHz) a 802,3u Skôr, ako sa dostanete k ťahaniu sieťového LAN kábla cez celý dom či byt, tak by ste radšej mali skúsiť WiFi kartu GIGABYTE, ktorá vám dozaista môže usporiť dosť práce. Táto Wifi karta GIGABYTE GC-WBAX210 sa umiestňuje do PCI Express konektora. Navyše táto WIFI karta disponuje funkciami ako MIMO a Bluetooth. WiFi karte je možné navýšiť priepustnosť, a to vďaka prítomnosti funkcie MIMO tým, že pripojíte ďalšie antény. Najdôležitejšie prednosti WiFi sieťovej karty GIGABYTE GC-WBAX210 Sieťová karta slúži na prepojenie počítača s routrom prostredníctvom WiFi siete Prenosová rýchlosť v 2,4 GHz pásme až 867 MB/s, v 5 Ghz pásme až 2400 MB/s Pripojenie k počítaču prostredníctvom PCI Express Priepustnosť dátového toku možno navýšiť pridaním ďalšej antény WiFi sieťová karta GIGABYTE GC-WBAX210 podporuje štandard 802,11ac, 802,11n,... (alza.sk)

Podobné produkty ako GIGABYTE GC-WBAX210 (GC-WBAX210 (rev. 1.0)) , Cega cka01-gc (hn231648)

Seasonic G12 GC-550 Gold (G12-GC-550)

Seasonic G12 GC-550 Gold (G12-GC-550)
Detail

PC zdroj 550W, ATX, 80 PLUS Gold, účinnosť 87%, 2 ks PCIe (8-pin / 6+2-pin), 3 × SATA, tepelná regulácia otáčok a sieťový vypínač, 120 mm ventilátor,, Nie modulárny, hĺbka 140 mm Bez dostatočného zdroja nebude nikdy správne fungovať žiadny počítač či pracovná stanica. Nie je teda dobré podceniť výber tohto komponentu. Okrem dodania vstupného prúdu do počítača môže ovplyvniť životnosť vašich komponentov a šetriť spotrebovanú energiu. Seasonic G12 GC-550 Gold sa stará o spoľahlivý prenos sieťového napätia do singulárnych vetiev, ktoré zabezpečia napájanie pre zapojené diely. ATX počítačový zdroj s 550 W je ideálny pre počítače zaradené do vyššej strednej triedy. Napájací zdroj PC má namontovaný 120mm ventilátor, ktorý odstraňuje nebezpečné teploty a pomáha jeho životnosti. Prívod elektrického napätia budete môcť momentálne zastaviť s pomocou integrovaného sieťového vypínača. Každý PC zdroj disponuje certifikáciou ukazujúcou, ako využíva vstupný prúd. Vďaka štítku... (alza.sk)

Podobné produkty ako Seasonic G12 GC-550 Gold (G12-GC-550) , Tichý dech (978-80-743-2313-3)

Seasonic G12 GC-650 Gold (G12-GC-650)

Seasonic G12 GC-650 Gold (G12-GC-650)
Detail

PC zdroj 650W, ATX, 80 PLUS Gold, účinnosť 87%, 4 ks PCIe (8-pin / 6+2-pin), 3 × SATA, tepelná regulácia otáčok a sieťový vypínač, 120 mm ventilátor,, Nie modulárny, hĺbka 140 mm Každé zariadenie od malých počítačov po rozsiahlé servery nemôže fungovať bez dobre zvoleného PC zdroja. Preto je výber správneho zdroja základom. Okrem napájania PC môže silno ovplyvniť životnosť komponentov a celkovú spotrebu elektriny. Seasonic G12 GC-650 Gold zaisťuje zaručený prenos elektrického napätia zo siete do individuálnych vetiev, ktoré potom napájú zapojené diely. ATX počítačový zdroj 650 W je ideálnym riešením pre počítače, ktoré spadajú svojím výkonom do vyššej triedy. PC zdroj má pripojený 120mm ventilátor, ktorý zmenšuje nadpriemerné teploty a zlepšuje jeho životnosť. Prívod napätia zo siete sa dá spoľahlivo zastaviť pomocou zabudovaného vypínača. Každý predávaný PC zdroj vlastní certifikáciu prezentujúcu, ako využíva vstupný prúd. So štítkom 80 PLUS Gold dosahuje... (alza.sk)

Podobné produkty ako Seasonic G12 GC-650 Gold (G12-GC-650)

Seasonic G12 GC-750 Gold (G12-GC-750)

Seasonic G12 GC-750 Gold (G12-GC-750)
Detail

PC zdroj 750W, ATX, 80 PLUS Gold, účinnosť 87%, 4 ks PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6 × SATA, tepelná regulácia otáčok, sieťový vypínač a dual EPS, 120 mm ventilátor,, hĺbka 140 mm Každé zariadenie od malých počítačov po rozsiahlé servery nemôže fungovať bez dobre zvoleného zdroja PC. Nie je teda vhodné podceniť výber tohto komponentu. Okrem dodávania energie do PC môže silno ovplyvniť životnosť komponentov a celkovú spotrebu energie. Seasonic G12 GC-750 Gold sa stará o spoľahlivý prenos sieťového napätia do oddelených modulov, ktoré následne napájajú využívané diely. ATX zdroj PC s 750 W je ideálnym riešením pre herné mašiny vyššej triedy. PC zdroj má namontovaný 120mm ventilátor, ktorý zmierňuje nadpriemerné teploty a zvyšuje jeho životnosť. Prívod napätia zo siete sa dá spoľahlivo vypnúť s pomocou integrovaného vypínača. Každý PC zdroj má určitý štítok prezentujúci, ako si efektívne dokáže poradiť so vstupným prúdom. S označením 80 PLUS Gold sa zvýšila účinnosť až... (alza.sk)

Podobné produkty ako Seasonic G12 GC-750 Gold (G12-GC-750)

Seasonic G12 GC-850 Gold (G12-GC-850)

Seasonic G12 GC-850 Gold (G12-GC-850)
Detail

PC zdroj 850W, ATX, 80 PLUS Gold, účinnosť 87%, 4 ks PCIe (8-pin / 6+2-pin), 6 × SATA, tepelná regulácia otáčok, sieťový vypínač a dual EPS, 120 mm ventilátor,, Nie modulárny, hĺbka 140 mm Každý počítač, pracovná stanica či server potrebuje k svojmu behu dobre zvolený PC zdroj. Nemali by ste teda podceniť výber tohto komponentu. Okrem správneho napájania počítača bude môcť predĺžiť životnosť komponentov a šetriť spotrebovanú elektrinu. Seasonic G12 GC-850 Gold sa stará o zaistený prenos elektrického prúdu do singulárnych častí, ktoré následne napájajú využívané diely. ATX zdroj do PC so silou 850 W je vhodný pre nadupané počítače a pracovné stanice umiestnené na vrchole výkonnostných tried. Napájací zdroj PC má pripojený 120mm ventilátor, ktorý minimalizuje nadmerné teploty a prispieva k jeho životnosti. Prívod napätia môžete spoľahlivo zastaviť s pomocou zabudovaného sieťového vypínača. Každý počítačový zdroj disponuje certifikáciou ukazujúcou, ako dokáže... (alza.sk)

Podobné produkty ako Seasonic G12 GC-850 Gold (G12-GC-850)

DS LABORATORIES Spectral RS Sérum proti vypadávaniu vlasov 60 ml

DS LABORATORIES Spectral RS Sérum proti vypadávaniu vlasov 60 ml
Detail

Sérum RS účinne pôsobí proti vypadávaniu vlasov vplyvom stresu, hormonálnej nerovnováhy alebo nedostatku vitamínov a minerálov. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako DS LABORATORIES Spectral RS Sérum proti vypadávaniu vlasov 60 ml

Callaway CB Ladies Golfová palica - wedge Pravá ruka 60° 12° Grafit Lady

Callaway CB Ladies Golfová palica - wedge Pravá ruka 60° 12° Grafit Lady
Detail

Maximálne odpustenie s vylepšeným pocitom a agresívnym spinom. Model Callaway CB Wedge je navrhnutý tak, aby poskytoval odpustenie pri krátkej hre s neuveriteľným spinom a pocitom. Od tvaru priateľského k hráčovi, prémiových technológií a najagresívnejších drážok v golfe je tento profil navrhnutý pre hráčov, ktorí chcú od svojej krátkej hry maximálnu istotu. Dôvera a odpustenie vďaka tvarovaniu a dizajnu priateľského k hráčom Hlboká dutina na zadnej strane, trochu väčšia hlava a hrubšia horná línia vytvárajú istotu, zatiaľ čo skosenie prednej hrany pomáha bojovať proti kopaniu. Prémiový pocit z konštrukcie, ktorá mení hru Uretánové mikroguľôčky pomáhajú urobiť z Callaway CB najcitlivejší wedge s dutinou v zadnej časti. Agresívny spin a vylepšené ovládanie vďaka JAWS drážkam Rozprestierajú po celej tvári v uhle 54° - 60°, s drážkami štandardnej dĺžky v uhle 48° - 52°. Prémiové shafty a gripy Oceľový shaft Elevate 95 a grafitové možnosti od Project X & UST, s dlhším 11,5'' gripom Golf Pride Tour Velvet. Uhol Loftu: 60° Krajina pôvodu: Čína Shaft: Grafit Flex: Lady Pohlavie: Ženy Veková skupina: Dospelý Farba podľa výrobcu: Silver Preferovaná ruka: Pravá ruka Farba: Strieborná Loft: 60° Uhol odrazu (Bounce): 12° Model shaftu: Project X Catalyst 65 (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway CB Ladies Golfová palica - wedge Pravá ruka 60° 12° Grafit Lady

Drvič nerez 25 cm

Drvič nerez 25 cm
Detail

Praktické a nevyhnutné kuchynské náčinie vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Náčinie sa ľahko udržuje a disponuje praktickým očkom pre zavesenie. (4home.sk)

Podobné produkty ako Drvič nerez 25 cm

Dorre drvič ľadu Connor

Dorre drvič ľadu Connor
Detail

Drvič ľadu z kolekcie Dorre. Model vyrobený z umelej hmoty. (answear.sk)

Podobné produkty ako Dorre drvič ľadu Connor

Drvič zemiakov Sabichi Nylon

Drvič zemiakov Sabichi Nylon
Detail

Sabichi, to je britská pomoc do vašej kuchyne. A nielen to, všetky kúsky sú tvorené tak, aby z nich sršala elegancia a dizajnová čistota. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Drvič zemiakov Sabichi Nylon

Drvič čili Alessi Piccantino

Drvič čili Alessi Piccantino
Detail

Drvič čili z kolekcie Alessi. Model vyrobený zo silikónu a nerezovej ocele. (answear.sk)

Podobné produkty ako Drvič čili Alessi Piccantino

Mivardi Drvič návnad (2000020808967)

Mivardi Drvič návnad (2000020808967)
Detail

Drvič návnad tŕne z nehrdzavejúcej ocele Určite budete súhlasiť, že nech robíte čokoľvek, tak s kvalitným vybavením to ide vždy lepšie. To samozrejme platí aj pre rybárčenie. Či už ste rekreačný rybár, ktorý si rád zachytá dvakrát ročne na dovolenke, alebo človek, ktorý chodí s udicou k vode v každej voľnej chvíli. Bez správneho vybavenia to nebude nikdy ono. A preto vám spoločnosť Mivardi, okrem udíc a všetkého rybárskeho náčinia, ponúka aj široké spektrum kvalitného príslušenstva, ktoré určite využijete pri svojich rybárskych zážitkoch.Chytať na chlieb je už dnes prežitok. Skutoční rybári dnes používajú návnadu označovanú ako boilies - tá sa skladá zo zmesi mäsa, mlieka, obilnín a zeleniny konzistentne zlúčenej do tvrdých granúl, alebo tigrie orechy, ktoré sa veľmi zle drvia na menšie kúsky. Drvička Mivardi je základným nástrojom pre všetkých rybárov. Je vybavená silnými tŕňmi z nehrdzavejúcej ocele a bola vyvinutá na rozomletie aj naozaj tvrdých návnad... (alza.sk)

Podobné produkty ako Mivardi Drvič návnad (2000020808967)

Callaway CB Graphite Golfová palica - wedge Ľavá ruka 60° 12° Grafit Wedge Flex

Callaway CB Graphite Golfová palica - wedge Ľavá ruka 60° 12° Grafit Wedge Flex
Detail

Maximálne odpustenie s vylepšeným pocitom a agresívnym spinom. Model Callaway CB Wedge je navrhnutý tak, aby poskytoval odpustenie pri krátkej hre s neuveriteľným spinom a pocitom. Od tvaru priateľského k hráčovi, prémiových technológií a najagresívnejších drážok v golfe je tento profil navrhnutý pre hráčov, ktorí chcú od svojej krátkej hry maximálnu istotu. Dôvera a odpustenie vďaka tvarovaniu a dizajnu priateľského k hráčom Hlboká dutina na zadnej strane, trochu väčšia hlava a hrubšia horná línia vytvárajú istotu, zatiaľ čo skosenie prednej hrany pomáha bojovať proti kopaniu. Prémiový pocit z konštrukcie, ktorá mení hru Uretánové mikroguľôčky pomáhajú urobiť z Callaway CB najcitlivejší wedge s dutinou v zadnej časti. Agresívny spin a vylepšené ovládanie vďaka JAWS drážkam Rozprestierajú po celej tvári v uhle 54° - 60°, s drážkami štandardnej dĺžky v uhle 48° - 52°. Prémiové shafty a gripy Oceľový shaft Elevate 95 a grafitové možnosti od Project X & UST, s dlhším 11,5'' gripom Golf Pride Tour Velvet. Krajina pôvodu: Čína Flex: Wedge Flex Preferovaná ruka: Ľavá ruka Farba: Strieborná Shaft: Grafit Farba podľa výrobcu: Silver Pohlavie: Muži Model shaftu: Project X Catalyst 65 Veková skupina: Dospelý Loft: 60° Uhol Loftu: 60° Uhol odrazu (Bounce): 12° (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway CB Graphite Golfová palica - wedge Ľavá ruka 60° 12° Grafit Wedge Flex

Callaway CB Steel Golfová palica - wedge Pravá ruka 60° 12° Oceľ Wedge Flex

Callaway CB Steel Golfová palica - wedge Pravá ruka 60° 12° Oceľ Wedge Flex
Detail

Maximálne odpustenie s vylepšeným pocitom a agresívnym spinom. Model Callaway CB Wedge je navrhnutý tak, aby poskytoval odpustenie pri krátkej hre s neuveriteľným spinom a pocitom. Od tvaru priateľského k hráčovi, prémiových technológií a najagresívnejších drážok v golfe je tento profil navrhnutý pre hráčov, ktorí chcú od svojej krátkej hry maximálnu istotu. Dôvera a odpustenie vďaka tvarovaniu a dizajnu priateľského k hráčom Hlboká dutina na zadnej strane, trochu väčšia hlava a hrubšia horná línia vytvárajú istotu, zatiaľ čo skosenie prednej hrany pomáha bojovať proti kopaniu. Prémiový pocit z konštrukcie, ktorá mení hru Uretánové mikroguľôčky pomáhajú urobiť z Callaway CB najcitlivejší wedge s dutinou v zadnej časti. Agresívny spin a vylepšené ovládanie vďaka JAWS drážkam Rozprestierajú po celej tvári v uhle 54° - 60°, s drážkami štandardnej dĺžky v uhle 48° - 52°. Prémiové shafty a gripy Oceľový shaft Elevate 95 a grafitové možnosti od Project X & UST, s dlhším 11,5'' gripom Golf Pride Tour Velvet. Uhol Loftu: 60° Loft: 60° Pohlavie: Muži Uhol odrazu (Bounce): 12° Farba podľa výrobcu: Silver Farba: Strieborná Shaft: Oceľ Flex: Wedge Flex Veková skupina: Dospelý Preferovaná ruka: Pravá ruka Model shaftu: True Temper Elevate 95 Krajina pôvodu: Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway CB Steel Golfová palica - wedge Pravá ruka 60° 12° Oceľ Wedge Flex

Callaway CB Graphite Golfová palica - wedge Pravá ruka 60° 12° Grafit Wedge Flex

Callaway CB Graphite Golfová palica - wedge Pravá ruka 60° 12° Grafit Wedge Flex
Detail

Maximálne odpustenie s vylepšeným pocitom a agresívnym spinom. Model Callaway CB Wedge je navrhnutý tak, aby poskytoval odpustenie pri krátkej hre s neuveriteľným spinom a pocitom. Od tvaru priateľského k hráčovi, prémiových technológií a najagresívnejších drážok v golfe je tento profil navrhnutý pre hráčov, ktorí chcú od svojej krátkej hry maximálnu istotu. Dôvera a odpustenie vďaka tvarovaniu a dizajnu priateľského k hráčom Hlboká dutina na zadnej strane, trochu väčšia hlava a hrubšia horná línia vytvárajú istotu, zatiaľ čo skosenie prednej hrany pomáha bojovať proti kopaniu. Prémiový pocit z konštrukcie, ktorá mení hru Uretánové mikroguľôčky pomáhajú urobiť z Callaway CB najcitlivejší wedge s dutinou v zadnej časti. Agresívny spin a vylepšené ovládanie vďaka JAWS drážkam Rozprestierajú po celej tvári v uhle 54° - 60°, s drážkami štandardnej dĺžky v uhle 48° - 52°. Prémiové shafty a gripy Oceľový shaft Elevate 95 a grafitové možnosti od Project X & UST, s dlhším 11,5'' gripom Golf Pride Tour Velvet. Pohlavie: Muži Farba: Strieborná Flex: Wedge Flex Farba podľa výrobcu: Silver Loft: 60° Model shaftu: Project X Catalyst 65 Veková skupina: Dospelý Krajina pôvodu: Čína Uhol Loftu: 60° Preferovaná ruka: Pravá ruka Uhol odrazu (Bounce): 12° Shaft: Grafit (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway CB Graphite Golfová palica - wedge Pravá ruka 60° 12° Grafit Wedge Flex

Callaway CB Steel Golfová palica - wedge Ľavá ruka 60° 12° Oceľ Wedge Flex

Callaway CB Steel Golfová palica - wedge Ľavá ruka 60° 12° Oceľ Wedge Flex
Detail

Maximálne odpustenie s vylepšeným pocitom a agresívnym spinom. Model Callaway CB Wedge je navrhnutý tak, aby poskytoval odpustenie pri krátkej hre s neuveriteľným spinom a pocitom. Od tvaru priateľského k hráčovi, prémiových technológií a najagresívnejších drážok v golfe je tento profil navrhnutý pre hráčov, ktorí chcú od svojej krátkej hry maximálnu istotu. Dôvera a odpustenie vďaka tvarovaniu a dizajnu priateľského k hráčom Hlboká dutina na zadnej strane, trochu väčšia hlava a hrubšia horná línia vytvárajú istotu, zatiaľ čo skosenie prednej hrany pomáha bojovať proti kopaniu. Prémiový pocit z konštrukcie, ktorá mení hru Uretánové mikroguľôčky pomáhajú urobiť z Callaway CB najcitlivejší wedge s dutinou v zadnej časti. Agresívny spin a vylepšené ovládanie vďaka JAWS drážkam Rozprestierajú po celej tvári v uhle 54° - 60°, s drážkami štandardnej dĺžky v uhle 48° - 52°. Prémiové shafty a gripy Oceľový shaft Elevate 95 a grafitové možnosti od Project X & UST, s dlhším 11,5'' gripom Golf Pride Tour Velvet. Veková skupina: Dospelý Farba: Strieborná Pohlavie: Muži Preferovaná ruka: Ľavá ruka Farba podľa výrobcu: Silver Flex: Wedge Flex Krajina pôvodu: Čína Model shaftu: True Temper Elevate 95 Shaft: Oceľ Loft: 60° Uhol Loftu: 60° Uhol odrazu (Bounce): 12° (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway CB Steel Golfová palica - wedge Ľavá ruka 60° 12° Oceľ Wedge Flex

Sportex Curve Spin RS-2 Prút 2,4 m 60 g 2 diely

Sportex Curve Spin RS-2 Prút 2,4 m 60 g 2 diely
Detail

Prívlačové prúty SPORTEX Curve Spin RS-2 sú ľahké, dynamické a s nadčasovým dizajnom. Blank je zhotovený z ultra vysoko modulovaného uhlíka, ktorý je stáčaný špirálovou technológiou, čo je vidieť aj na dizajne prútov. To všetko zaručuje extrémnu silu pri zdolávaní a taktiež aj pri nahadzovaní. Vďaka malej hmotnosti prútov sú dokonale vyvážené a umožňujú pohodlné chytanie bez pocitu únavy počas dlhých hodín strávených pri vode. Plná duplonová rúčka je osadená pevným VSS sedlom navijaka a špičkovými SIC očkami a taktiež inovatívnym D držiakom háčikov od Seaguide. Akcia prútov je stredne pomalá, čo znamená, že pracuje celý blank - parabolická akcia.ParametreDĺžka: 240 cmVrhacia záťaž: 60 gTolerancia: 19 - 72 gPočet dielov: 2 ksPočet očiek: 8 ksTransportná dĺžka: 124 cmHmotnosť: 152 gDôvody ku kúpe SPORTEX prútov10 ročná záruka na blankTop kvalita za dobrú cenuZdolávanie ryby na tieto prúty je skutočným zážitkomPrúty s moderným blankomPrúty sú vhodné na ďaleké a presné hodyKaždý prút má svoje výrobné číslo je jedinečnýDlhá životnosť aj po 20 rokoch sú prúty ako novéNadčasový dizajnAk si kupujete rybársky prút SPORTEX, tak si kupujete zážitok, ktorý vám žiadny iný prút neposkytne.Synonymum TOP kvality, to je SPORTEX!Rybárske prúty s unikátnou technológiou a vynikajúcou kvalitou sú na trhu už viac ako 60 rokov. Značka ktorá ponúka 10 ročnú záruku a naozaj nepozná žiadne limity. Najlepšie dostupné materiály ako Kevlar, Boron alebo Zylon použité vo výrobe, nájdete taktiež aj v leteckom priemysle a vo formule jedna. Žiadny iný prút neponúka takúto kombináciu sily, pružnosti a odolnosti. SPORTEX je prút na celý život a dedičstvo vášho syna aj vnuka...SPORTEX = garantovaná nemecká kvalita so zárukou 10 rokov na blank!https://www.sportex.de/garantiebestimmungen/ Druh prútu: Prívlačové Variant: Prút Počet dielov: 2 diely;2 Akcia: Medium Hmotnosť nástrahy: 19 - 72 g Navrhnuté v: Nemecko Rukoväť: Duplon Grip Špecifikácia materiálu: Japanese High-Performance Carbon Dĺžka: 2,4 m Vrhacia záťaž: 60 g Hmotnosť: 152 g Počet očiek: 8 Dĺžka (m): 2.4 Krajina pôvodu: Nemecko Séria: Curve Spin Transportná dĺžka: 124 cm Transportná dĺžka (cm): 124.0 (muziker.com)

Podobné produkty ako Sportex Curve Spin RS-2 Prút 2,4 m 60 g 2 diely

Pirelli MT 60 RS 180/55/17 TL,R 73 H (2504100)

Pirelli MT 60 RS 180/55/17 TL,R 73 H (2504100)
Detail

Moto pneumatika – použitie: enduro, rýchlostný index H (do 210 km/h), index zaťaženia 73 (do 365 kg), bezdušová (TL), zadná, DOT max. 2 roky veku, 95% do jedného roka Stále vyberáte perfektné moto pneu, pre ktoré nie je problém vymeniť hladký asfalt za rozbitú poľnú cestu? Enduro vyhotovenie Pirelli MT 60 RS 180/55/17 TL,R 73 H by potom rozhodne nemalo ujsť vašej pozornosti. Vyvážené prepojenie dezénu a zmesi dokáže ponúknuť čitateľnú odozvu a adhéziu na suchom aj mokrom povrchu. Tak už je to zvykom pri všetkých pneu na motorku značky Pirelli. Bezdušová guma na motorku Pirelli sa hodí na zadné kolesá adventure motoriek. O bezchybných charakteristikách tohto modelu svedčí okrem iného aj hodnota rýchlostného indexu H (do 210 km/h) a hmotnostný index 73 (do 365 kg). Rozmery uvedeného variantu sú 180 × 55 × 17. Užite si dobrodružstvo naplno vďaka pneu na moto Pirelli MT 60 RS 180/55/17 TL,R 73 H! Kľúčové prednosti motocyklovej pneumatiky Pirelli MT 60 RS 180/55/17... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pirelli MT 60 RS 180/55/17 TL,R 73 H (2504100)

Pirelli MT 60 RS 180/55/17 TL,R 73 W (2636100)

Pirelli MT 60 RS 180/55/17 TL,R 73 W (2636100)
Detail

Moto pneumatika – použitie: enduro, rýchlostný index W (do 270 km/h), index zaťaženia 73 (do 365 kg), bezdušová (TL), zadná, DOT max. 2 roky veku, 95% do jedného roka Chceli by ste si vybrať naozaj kvalitné motocyklové pneumatiky, ktoré si poradia takmer s každým povrchom? Enduro vyhotovenie Pirelli MT 60 RS 180/55/17 TL,R 73 W potom iste splní vaše požiadavky. Sofistikované zlúčenie vzoru a zmesi dokáže zabezpečiť jasnú odozvu a grip na suchu aj mokre. Na to sme už zvyknutí pri motocyklových pneumatikách značky Pirelli. Bezdušová guma na motorku Pirelli sa skvele hodí na zadné ráfiky adventure motocyklov. O slušných jazdných vlastnostiach tohto modelu vás nepochybne presvedčí index rýchlosti W (do 270 km/h) a hmotnostný index 73 (do 365 kg). Pri uvedenom variante počítajte s rozmermi 180 × 55 × 17. Užite si poriadny výkon, nech už pôjdete kamkoľvek vďaka pneu na moto Pirelli MT 60 RS 180/55/17 TL,R 73 W! Základné vlastnosti motocyklovej pneumatiky Pirelli MT... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pirelli MT 60 RS 180/55/17 TL,R 73 W (2636100)

Pirelli MT 60 RS 120/70/17 TL,F 58 W (2636000)

Pirelli MT 60 RS 120/70/17 TL,F 58 W (2636000)
Detail

Moto pneumatika – použitie: enduro, rýchlostný index W (do 270 km/h), index zaťaženia 58 (do 236 kg), bezdušová (TL), predná, DOT max. 2 roky veku, 95% do jedného roka Stále vyberáte kvalitné moto pneu, ktoré odolajú aj tomu najhoršiemu terénu? Enduro vyhotovenie Pirelli MT 60 RS 120/70/17 TL,F 58 W vám v tom prípade má čo ponúknuť. Skvele premyslená kombinácia dezénu a zmesi dokáže zaručiť znamenitú odozvu a grip nielen na suchu. Na to sme už zvyknutí pri všetkých typoch pneu na motorku z továrne Pirelli. Bezdušová guma na motorku Pirelli je vhodná na predné ráfiky cestovných endur. O slušných jazdných charakteristikách tohto modelu svedčí tiež index rýchlosti W (do 270 km/h) a index nosnosti 58 (do 236 kg). Rozmery sú pri tomto konkrétnom variante 120 × 70 × 17. Užite si poriadny výkon, nech už pôjdete kamkoľvek vďaka pneu na moto Pirelli MT 60 RS 120/70/17 TL,F 58 W! Hlavné parametre moto pneumatiky Pirelli MT 60 RS 120/70/17 TL,F 58 W Enduro vyhotovenie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pirelli MT 60 RS 120/70/17 TL,F 58 W (2636000)

Pirelli MT 60 RS 110/80/18 TL,F 58 H (2402500)

Pirelli MT 60 RS 110/80/18 TL,F 58 H (2402500)
Detail

Moto pneumatika – použitie: enduro, rýchlostný index H (do 210 km/h), index zaťaženia 58 (do 236 kg), bezdušová (TL), predná, DOT max. 2 roky veku, 95% do jedného roka Sezóna klope na dvere a vy hľadáte skutočne spoľahlivé motocyklové pneumatiky, ktoré odolajú aj tomu najhoršiemu terénu? Enduro vyhotovenie Pirelli MT 60 RS 110/80/18 TL,F 58 H toto všetko hravo zvládne! Dôkladne otestovaná kombinácia zmesi a vzoru dokáže ponúknuť dostatočnú odozvu a adhéziu za sucha aj za mokra. Tak je to koniec-koncov zvykom pri všetkých typoch pneu na motorku značky Pirelli. Bezdušová pneu moto Pirelli je určená na predné ráfiky adventure motocyklov. O výborných vlastnostiach tohto modelu vás nepochybne presvedčí hodnota rýchlostného indexu H (do 210 km/h) a index nosnosti 58 (do 236 kg). Pri uvedenom variante počítajte s rozmermi 110 × 80 × 18. Užite si dobrodružstvo naplno vďaka motocyklovej pneumatike Pirelli MT 60 RS 110/80/18 TL,F 58 H! Hlavné parametre moto pneu Pirelli... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pirelli MT 60 RS 110/80/18 TL,F 58 H (2402500)

Pirelli MT 60 RS 130/90/16 TL,F 67 H (2925100)

Pirelli MT 60 RS 130/90/16 TL,F 67 H (2925100)
Detail

Moto pneumatika – použitie: enduro, rýchlostný index H (do 210 km/h), index zaťaženia 67 (do 307 kg), bezdušová (TL), predná, DOT max. 2 roky veku, 95% do jedného roka Plánujete tento rok obuť skutočne spoľahlivé motocyklové pneumatiky, pre ktoré nie je problém vymeniť hladký asfalt za rozbitú poľnú cestu? Enduro vyhotovenie Pirelli MT 60 RS 130/90/16 TL,F 67 H ponúka prekvapivo široké možnosti. Dôkladne otestované spojenie zmesi a vzoru ponúkne znamenitú odozvu a priľnavosť na suchom aj mokrom povrchu. Na to sme už zvyknutí pri všetkých typoch moto pneu z továrne Pirelli. Bezdušová moto guma Pirelli sa skvele hodí na predné koleso adventure motoriek. O slušných jazdných vlastnostiach tohto modelu svedčí tiež hodnota rýchlostného indexu H (do 210 km/h) a index nosnosti 67 (do 307 kg). Pri uvedenom variante počítajte s rozmermi 130 × 90 × 16. Dobrodružstvo už čaká, tak to rozbehnite vďaka motopneu Pirelli MT 60 RS 130/90/16 TL,F 67 H! Základné vlastnosti moto... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pirelli MT 60 RS 130/90/16 TL,F 67 H (2925100)
Tichý pláč, Tichý dvojhlas, Tichý zabiják, Tichý jazyk, Pewag RS 60 SERVO (57RS60), Tichý dům (9788025713723), Mivardi Drvič návnad (2000020808967), DS LABORATORIES Spectral RS 60 ml (816378020928), GIGABYTE GC-WBAX210 (GC-WBAX210 (rev. 1.0)), Vitility VIT-70610070 Drvič tabletiek, Seasonic G12 GC-550 Gold (G12-GC-550), Pirelli MT 60 RS 160/60/17 TL,R 69 H (2504000), Gator GC-Dread, Gator GC-Classic, Gator GC-Bass, Gator GC-Jumbo, Odparovač BROS elektrický pre deti proti komárom 60 nocí (5904517044517), TESCOMA Drvič na zemiaky GrandCHEF (428284.00), Tefal Drvič na zemiaky Bienvenue 2744712, Tescoma Drvič na zemiaky PRESTO (420374.00), Shumee Drvič ovocia 7 l (142794), SMART CB, Elektrický skateboard (HRAbz25304), Hawaii, elektrický (6390296), Einhell GC-SR 12, GIGABYTE WBAX200 (GC-WBAX200), Gator GC-Dread-12, CEGA CKA02-GC (HN231647), CEGA CKA01-GC (HN231648), Tichý dech (978-80-743-2313-3)