Final fantasy x/x-2 hd remaster – pc digital (906652)

Produkt Final fantasy x/x-2 hd remaster – pc digital (906652) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Final fantasy x/x-2 hd remaster – pc digital (906652) upraviť a produkt hľadať znova.

FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster – PC DIGITAL (906652)

FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster – PC DIGITAL (906652)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, Príbeh FINAL FANTASY X HD Remaster PC vás zavedie do bájneho sveta Spiry.Tu technológie ani veda nemajú miesto.FINAL FANTASY X HD Remaster PCĽudia sú posadnutí podvodnou hrou Blitzball, ktorá vznikla spojením vodného póla a vojnového umenia.Tidus – hviezda tímu BlitzballTidus je ústrednou postavou, okolo ktorej sa točí hlavný Blitzballový zápas so strhujúcim príbehom. Sledujte neustále ostatné postavy a ich osudy a nechajte sa vtiahnuť do príbehu FINAL FANTASY X HD Remaster PC.FINAL FANTASY X-2 HD Remaster PCPríbeh vás zavedie opäť do bájneho sveta Spiry.Obyvatelia sa už zoznámili s pokrokom a modernou technológiou.Zažijete obdobie dva roky po zničení hriechu – Defeat of Sin.Yuna – pôvabná hlavná hrdinkaYuna je tentokrát ukázaná ako drsnejšia postava v štýle á la Lara Croft, s ktorou si vychutnáte nový systém úplne ťahového boja bez časového obmedzenia vo FINAL FANTASY X-2 HD Remaster PC.... (alza.sk)

Podobné produkty ako FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster – PC DIGITAL (906652) , Final fantasy x/x-2 hd remaster (predobjednávka) – xbox digital (g3q-00692)

FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster (predobjednávka) – Xbox Digital (G3Q-00692)

FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster (predobjednávka) – Xbox Digital (G3Q-00692)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, % Remasterovaná edícia dvoch obľúbených hier má vylepšenú nielen grafiku, ale aj zvukový štýl. Vráťte sa do klasickej japonskej RPG hry FINAL FANTASY. Príbeh FFX vás zavedie do bájneho sveta Spiry. Tu technológia ani veda nemajú miesto. Final Fantasy X Ľudia sú posadnutí podvodnou hrou Blitzball, ktoré vznikla spojením vodného póla a vojnového umenia. Tidus –... (alza.sk)

Podobné produkty ako FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster (predobjednávka) – Xbox Digital (G3Q-00692) , Final fantasy xiii (pc) digital (421101)

Resident Evil biohazard HD REMASTER (PC) DIGITAL (404121)

Resident Evil biohazard HD REMASTER (PC) DIGITAL (404121)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, 91% Je rok 1998, špeciálne jednotky sú vyslané do mesta Raccoon City, kde sú napadnutí párom psov. Známy príbeh teraz v novom kabátiku. Úplná povinnosť pre všetkých milovníkov série. Nový pohľad na hru v HD rozlíšení. Vylepšenia vo všetkých svorkách Táto revidovaná podoba hry z roku 2002 podstúpila vylepšenia snáď na všetkých frontoch. Ide nielen o vylepšený zvuk, podporu zobrazenia na širokej obrazovke, voliteľný modernizovaný systém ovládania, ale aj o množstvo ďalších prvkov a herných mechanizmov.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Resident Evil biohazard HD REMASTER (PC) DIGITAL (404121) , Final fantasy vii – pc digital (858088)

Resident Evil 0 HD Remaster (PC) DIGITAL (404286)

Resident Evil 0 HD Remaster (PC) DIGITAL (404286)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, 68% Čo sa skutočne stalo pred povestným incidentom, ktorý zažal sériu Resident Evil? To prezradí titul Resident Evil 0 HD Remaster. Úplná povinnosť pre všetkých milovníkov série. Nový pohľad na hru v HD rozlíšení. Vylepšenia vo všetkých svorkách Táto revidovaná podoba hry z roku 2002 podstúpila vylepšenia snáď na všetkých frontoch. Ide nielen o vylepšený zvuk, podporu zobrazenia na širokej obrazovke, voliteľný modernizovaný systém ovládania, ale aj o množstvo ďalších prvkov a herných mechanizmov.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Resident Evil 0 HD Remaster (PC) DIGITAL (404286) , Resident evil biohazard hd remaster (pc) digital (404121)

FINAL FANTASY XIII (PC) DIGITAL (421101)

FINAL FANTASY XIII (PC) DIGITAL (421101)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, RPG a stratégia, 65% Final Fantasy XIII je fantazijné RPG, v ktorej skupina statočných ľudí bojuje proti osudu v utopickom meste Cocoon a vonkajšom svete Pulse. Ako prehlbujúca sa kríza hrozí, že ponorí plávajúci svet Cocoonu do chaosu, zo skupiny nič netušiacich cudzincov sa stanú nepriatelia štátu. V takejto situácii nemajú inú možnosť, než bojovať o holý život. Spojte sa s nimi v ich zúfalom úsilí premôcť sily osudu. S privolanými spojencami budete silnejší Po ceste sa stretnete s rôznymi spojencami, ktorí budú bojovať s... (alza.sk)

Podobné produkty ako FINAL FANTASY XIII (PC) DIGITAL (421101) , Resident evil 0 hd remaster (pc) digital (404286)

Final Fantasy VII – PC DIGITAL (858088)

Final Fantasy VII – PC DIGITAL (858088)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: RPG, %V hre Final Fantasy VII je tajná skupina AVALANCHE, ktorá vedie boj s organizáciou ničiacou zdroje planéty.Cloud je bývalým členom bojovej sily Shinry a tiež sa zapája do bojov o záchranu planéty.Dej Final Fantasy VII sa odohráva v meste Midgar.Shinra Inc.Tento známy konglomerát absorbuje Mako energiu, a tým ničí zdroje planéty.Cloud a AVALANCHEAVALANCHE je tajná organizácia, ktorá bola vytvorená na boj proti mega-konglomerátu Shinry. Cloud sa pokúsi spolu s touto organizáciou o záchranu planéty.RPGHra Final Fantasy VII sa radí medzi RPG hry a prináša oproti svojim predchodcom nové online prvky.Dosiahnite na všetkých 36 achivementov. Tie potom zdieľajte online a zistite, kto patrí medzi skalných fanúšikov Final Fantasy VII.Vďaka online funkcii Cloud Saves si teraz môžete Final Fantasy VII zahrať odkiaľkoľvek.Character boosterPri ťažkých situáciách, s ktorými si neviete rady, môžete pomocou jedného... (alza.sk)

Podobné produkty ako Final Fantasy VII – PC DIGITAL (858088) , Final fantasy xv windows edition – (pc) digital (425310)

Final Fantasy III – PC DIGITAL (895783)

Final Fantasy III – PC DIGITAL (895783)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: RPG, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Final Fantasy III PC prichádza vo svojej remasterovanej verzii, kde ožíva úplne novou grafikou aj zvukom. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Vychutnajte si 2D pohľad, nadčasový príbeh aj retro grafiku. Svoje kúzlo má aj jednoduchosť hrania. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Dobrodruhovia kryštálov Sila svetla je zatienená silou temnoty. Svet môže zachrániť iba jeden zo štyroch vybraných dobrodruhov kryštálov.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Final Fantasy III – PC DIGITAL (895783) , Final fantasy xv episode ardyn – pc digital (906658)

Final Fantasy XV Windows Edition – (PC) DIGITAL (425310)

Final Fantasy XV Windows Edition – (PC) DIGITAL (425310)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, 83% Pätnásty diel série, ktorej sláva dosahuje nebeských výšin, dostáva akčnejšie poňatie hrateľnosti. Hráči sa rozhodne majú na čo tešiť. Putujte rozľahlým svetom s neopakovateľnou atmosférou. Docela veľký príklon k akčným súbojom. Používaj nové zručnosti Aby si zdolal svojich nepriateľov, budeš musieť využiť silu aj inteligenciu. Vládni ničivou mágiou a využívaj silné kooperačné útoky v taktickom bojovom systéme v reálnom čase a znič každého, kto sa ti postaví do cesty.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Final Fantasy XV Windows Edition – (PC) DIGITAL (425310) , X-com: enforcer (pc) digital (75664)

FINAL FANTASY XV EPISODE ARDYN – PC DIGITAL (906658)

FINAL FANTASY XV EPISODE ARDYN – PC DIGITAL (906658)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! FINAL FANTASY XV EPISODE ARDYN PC vyžaduje na hranie vlastníctva základnej hry. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Prevezmite kontrolu nad Noctisovým najväčším nepriateľom. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Ardyn Lucis Caelum Čaká vás temný príbeh opovrhovaného záchrancu, v ktorom budete postupne odhaľovať tajomstvo obklopujúce jeho minulosť. Nie je vyplnený... (alza.sk)

Podobné produkty ako FINAL FANTASY XV EPISODE ARDYN – PC DIGITAL (906658) , Mortal kombat x – pc digital (1225231)

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn 60 days time card – PC DIGITAL (441736)

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn 60 days time card – PC DIGITAL (441736)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra % A Realm Reborn 60 days time card je určená na úhradu poplatkov spojených s hraním hry Final Fantasy XIV A Realm Reborn. Na hranie je vyžadované vlastníctvo základnej hry Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! 60 days time card získate formou kódu, ktorý bude zaslaný na vašu emailovú adresu. Táto predplatená karta pridá na váš účet 60 dní. Dobrodružná cesta Teraz sa môžete vydať na dobrodružnú cestu v rámci sveta Eorzea bez platobnej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Final Fantasy XIV: A Realm Reborn 60 days time card – PC DIGITAL (441736) , Final fantasy xiv: a realm reborn 60 days time card – pc digital (441736)

Final Fantasy XV: Season Pass – Xbox Digital (7D4-00178)

Final Fantasy XV: Season Pass – Xbox Digital (7D4-00178)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra - Pätnásty diel série, ktorej sláva dosahuje nebeských výšin, dostáva akčnejšie poňatie hrateľnosti. Season Pass obsahuje nové epizódy aj špeciálne balíčky. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 84 % Pätnásty diel série, ktorej sláva dosahuje nebeských výšin, dostáva akčnejšie poňatie hrateľnosti. Máte sa na čo tešiť. Vypnuté Season Pass, ktorý vám jednoducho nesmie chýbať! Čo vlastne prináša? Je toho naozaj veľa. Hlavným lákadlom sú tri nové unikátne epizódy – Gladiolus, Ignis a Prompto. Ďalším rozšírením, ktoré získate, je multiplayerová expanzia Comrades. V neposlednom rade obsahuje tiež dva balíčky – Holiday a Booster, ktoré sa vôbec nedostanú do samostatného predaja, a tak je Season Pass jedinou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Final Fantasy XV: Season Pass – Xbox Digital (7D4-00178) , Final fantasy vii + final fantasy viii remastered – nintendo switch (5021290087828)

World of Final Fantasy Maxima – Xbox Digital (G3Q-00608)

World of Final Fantasy Maxima – Xbox Digital (G3Q-00608)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: RPG, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, 81 % World of Final Fantasy je kvalitná, poctivá a veľmi príťažlivá hra, ktorá na jednej strane servíruje hráčom to najlepšie, čo môže FF séria ponúknuť, tj. dobrý príbeh, zábavné postavy a svižné súboje. Tešiť sa môžete na veľa starých známych hrdinov, ako je napríklad Squall, Tidus, Lightning, Vivi, Yuna či Cloud. Vďaka nespočetným možnostiam úprav přeměňujte svoje príšery podľa obrazu svojho, získavajte s ich pomocou úrovne alebo je len jednoducho využite ako rýchly dopravný prostriedok.... (alza.sk)

Podobné produkty ako World of Final Fantasy Maxima – Xbox Digital (G3Q-00608) , X-com: complete pack (pc) digital (76070)

Final Fantasy XV: Royal Edition – Xbox Digital (G3Q-00467)

Final Fantasy XV: Royal Edition – Xbox Digital (G3Q-00467)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a RPG, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, 83% Pätnásty diel série, ktorej sláva dosahuje nebeských výšin, dostáva akčnejšie poňatie hrateľnosti. Hráči sa rozhodne majú na čo tešiť. Putujte rozľahlým svetom s neopakovateľnou atmosférou. Docela veľký príklon k akčným súbojom. Používaj nové zručnosti Aby ste zdolali svojich nepriateľov, budete musieť využiť silu aj inteligenciu. Vládnite ničivú mágiou a využívajte silné kooperačný útoky v taktickom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Final Fantasy XV: Royal Edition – Xbox Digital (G3Q-00467) , World of final fantasy maxima – xbox digital (g3q-00608)

Final Fantasy XV: Windows Edition – Xbox Digital (FWN-00004)

Final Fantasy XV: Windows Edition – Xbox Digital (FWN-00004)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a RPG, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, 83% Pätnásty diel série teraz v najvyššej kvalite. Vďaka bohatému bonusovému obsahu a podpore grafických možností ultra vysokého rozlíšenia sa hráči rozhodne majú na čo tešiť. Putujte rozľahlým svetom s neopakovateľnou atmosférou. Docela veľký príklon k akčným súbojom. Používaj nové zručnosti Aby si zdolal svojich nepriateľov, budeš musieť využiť silu aj inteligenciu. Vládni ničivú mágiou a využívaj... (alza.sk)

Podobné produkty ako Final Fantasy XV: Windows Edition – Xbox Digital (FWN-00004) , Final fantasy xv: royal edition – xbox digital (g3q-00467)

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2 HD (PC) DIGITAL (375237)

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2 HD (PC) DIGITAL (375237)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a adventúra, % Ide bezpochyby o jednu z najlepších licencovaných hier v histórii. Je to impozantne verné predstavenie a budete ohromení krásnou grafikou a úžasnými bitkami. Ochutnajte nový bojový systém hráča. Vyberte si spoločníkov, s ktorými sa chcete bok po boku vrhnúť do boja. Špeciálne tímové techniky Špeciálne tímové techniky vám pomôžu ovládnuť svojich protivníkov oveľa lepšie. HD rozlíšenieHru Ultimate Ninja STORM 2 si... (alza.sk)

Podobné produkty ako NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2 HD (PC) DIGITAL (375237) , Final fantasy xv: windows edition – xbox digital (fwn-00004)

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin – Xbox Digital (G3Q-01313)

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin – Xbox Digital (G3Q-01313)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: RPG, Čeľte ChaosuAbsolvujte v Stranger of Paradise Final Fantasy Origin Xbox Digital ďalší z príbehov zacielených na svet obľúbenej série Final Fantasy. Trhajte nepriateľov na kusy a následne si vychutnávajte prepracované videosekvencie ukazujúce čriepky deja.Trhajte v Stranger of Paradise Final Fantasy Origin Xbox Digital nepriateľov na kusyVyberte si z pestrej škály zbraní tú, ktorá vášmu hernému štýlu najviac vyhovuje. K dispozícii máte obojručné meče, dýky, kopije a oveľa viac nástrojov, ktoré formujú podobu vašej bojovej taktiky.Privolajte pomocZdolávajte v Stranger of Paradise Final Fantasy Origin Xbox Digital bossa sami, alebo si zavolajte na pomoc živých kamarátov. Prejdite príbehom s jedným, alebo rovno s tromi spoločníkmi. Tých si môžete vziať aj do vedľajších misií, ktorých tu vôbec nie je málo. (alza.sk)

Podobné produkty ako Stranger of Paradise Final Fantasy Origin – Xbox Digital (G3Q-01313) , Final fantasy xv: season pass – xbox digital (7d4-00178)

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin: Deluxe Edition – Xbox Digital (G3Q-01341)

Stranger of Paradise Final Fantasy Origin: Deluxe Edition – Xbox Digital (G3Q-01341)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: RPG, Čeľte ChaosuAbsolvujte v Stranger of Paradise Final Fantasy Origin: Deluxe Edition Xbox Digital ďalší z príbehov zacielených na svet obľúbenej série Final Fantasy. Trhajte nepriateľov na kusy a následne si vychutnávajte prepracované videosekvencie ukazujúce čriepky deja.Trhajte v SStranger of Paradise Final Fantasy Origin: Deluxe Edition Xbox Digital nepriateľov na kusyVyberte si z pestrej škály zbraní tú, ktorá vášmu hernému štýlu najviac vyhovuje. K dispozícii máte obojručné meče, dýky, kopije a oveľa viac nástrojov, ktoré formujú podobu vašej bojovej taktiky.Privolajte pomocZdolávajte v Stranger of Paradise Final Fantasy Origin: Deluxe Edition Xbox Digital bossa sami, alebo si zavolajte na pomoc živých kamarátov. Prejdite príbehom s jedným, alebo rovno s tromi spoločníkmi. Tých si môžete vziať aj do vedľajších misií, ktorých tu vôbec... (alza.sk)

Podobné produkty ako Stranger of Paradise Final Fantasy Origin: Deluxe Edition – Xbox Digital (G3Q-01341) , Okami hd (pc) digital (404298)

Okami HD (PC) DIGITAL (404298)

Okami HD (PC) DIGITAL (404298)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, 92% Okami nie je ako žiadna iná hra, hoci v tej obrej studnici zábavy a nápadov môžete nájsť ingrediencie známe z iných trhákov. Výsledný mix je ale natoľko jedinečný, že by ste sa o tento zážitok naozaj nemali ochudobniť. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! V Okami HD dostanete možnosť hrať v modernom širokouhlom formáte alebo si budete môcť hru na PC prepnúť do pôvodného pomeru strán 4 : 3. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! K dispozícii vám v priebehu hry budú magické schopnosti a celý arzenál predmetov, útokov a predovšetkým kresliacich techník, ktoré vám pomôžu obnoviť svet Nipponu.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Okami HD (PC) DIGITAL (404298) , Steep x games (gold edition) – pc digital (1628302)

Stronghold Crusader HD (PC) DIGITAL (78502)

Stronghold Crusader HD (PC) DIGITAL (78502)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, Vypravte sa do vzdialených arabských krajín preslávených statočnými bojovníkmi a desivými zbraňami v Stronghold Crusader HD. Crusader, veľmi obľúbené pokračovanie výborne predávaného Stronghold vás vrhne do historických bitiek krížových výprav proti diabolským AI protivníkom s novými jednotkami v 4 historických kampaniach a vyše 100 unikátnych skirmish misiách. (alza.sk)

Podobné produkty ako Stronghold Crusader HD (PC) DIGITAL (78502) , Tank assault x (pc/mac/lx) digital (391872)

Assassins Creed: Liberation HD (PC) DIGITAL (414291)

Assassins Creed: Liberation HD (PC) DIGITAL (414291)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Uplay, žáner: akčný, 66% Hra na počítač rozpráva príbeh o Aveline – vrahyni zmiešaného, francúzskeho a afrického pôvodu. Zavlečená do sveta privilégií a kontrastov. Z Aveline sa stane odhodlaná žena s vášnivým odporom k otroctvu. Odhodlaná vrahyňaPíše sa rok 1765. Keď na severe dochádza k vyostreniu situácie vedúcej až k americkej revolúcii, chystajú sa španielske sily na ovládnutie Louisiany na juhu. To ale netuší nič o Aveline, smrtiacej asasínke, ktorá využije každú zbraň vo svojom arzenáli, aby získala pre svoju krajinu a ľud slobodu. Či už Aveline likviduje nepriateľov potichu sériami zabití v spomalenom režime, alebo ich láka do smrtiacich pascí, zasieva strach do sŕdc všetkých, kto jej stoja v ceste. V mene revolúcieAko asasínka sa Aveline čoskoro vydá na nezabudnuteľnú cestu, ktorá ju... (alza.sk)

Podobné produkty ako Assassins Creed: Liberation HD (PC) DIGITAL (414291) , Stranger of paradise final fantasy origin – xbox digital (g3q-01313)

Final Fantasy VII + Final Fantasy VIII Remastered – Nintendo Switch (5021290087828)

Final Fantasy VII + Final Fantasy VIII Remastered – Nintendo Switch (5021290087828)
Detail

Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, Prvá kapitola sa odohráva v meste Midgar. Sector 1 Reactor a Shinra Headquarters sa veľa rozrástli, tak si užite ako nový prieskum, tak i súboje. Známe postavy V hre sa stretnete so známymi postavami ako napríklad Cloud Strife, Barret Wallace, Jessie alebo Biggs. Zbrusu nová hraMôžete sa tešiť na úžasnú hudbu aj dokonalé animácie. Všetko je zmenené. Tvorcovia k hre pristupujú ako k novému projektu a nie len iba k prerábke. (alza.sk)

Podobné produkty ako Final Fantasy VII + Final Fantasy VIII Remastered – Nintendo Switch (5021290087828) , Stronghold crusader hd (pc) digital (78502)

Mortal Kombat X – PC DIGITAL (1225231)

Mortal Kombat X – PC DIGITAL (1225231)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Mortal Kombat X PC v novomKultová klasika Mortal Kombat X PC sa vracia na PC a rovno v doposiaľ najlepšej verzii. Vďaka štvorročnej pauze je tento diel veľmi očakávaný medzi skúsenými veteránmi, ale známe meno pritiahne aj množstvo úplne nových hráčov. Nesklame vás ani veľmi dobré technické spracovanie s veľkou mierou detailov aj neskutočne podrobné fatálne údery. Bohatý príbehRozhodne sa môžete tešiť na bohato poňatý príbeh Mortal Kombat X PC, v ktorom hrajú hlavnú rolu tvrdé údery a bojové kombi. Iste sa bude nutné naučiť jednotlivé triky, ale krôčik po krôčiku sa budete rýchlo zlepšovať. V hre Mortal Kombat X PC sa nachádza mnoho veľmi známych bojovníkov, ich vzhľad je úplne famózne originálny. Mortal Kombat X PC je onlineNiektorí možno úplne vynechajú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Mortal Kombat X – PC DIGITAL (1225231) , Final fantasy viii remastered – ps4 (5021290087880)

X-COM: Enforcer (PC) DIGITAL (75664)

X-COM: Enforcer (PC) DIGITAL (75664)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Enforcer, vyzbrojený najmodernejšími výkonnými zbraňami, je posielaný na tie najnebezpečnejšie misie, aby bojoval v adrenalínových bitkách zúriacich v uliciach miest, na strechách domov alebo v stokách. Vy ste Enforcer. (alza.sk)

Podobné produkty ako X-COM: Enforcer (PC) DIGITAL (75664) , Final fantasy vii remake – ps4 (5021290084445)

Devil May Cry HD Collection (PC) DIGITAL (418914)

Devil May Cry HD Collection (PC) DIGITAL (418914)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, 95% Kolekcia akčných kombajnov Devil May Cry zaručí snáď nikdy nekončiacu krvavú zábavu. Kolekcia obsahuje hry na počítač Devil May Cry, Devil May Cry 2, Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Kolekcia hier Devil May Cry zaručuje kvalitnú zábavu na nespočet hodín. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Počas vašich potuliek obsiahnutými tituly zažijete veľa krvavých akčných súbojov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Príbeh Danteho – lovca démonov... (alza.sk)

Podobné produkty ako Devil May Cry HD Collection (PC) DIGITAL (418914) , Naruto shippuden: ultimate ninja storm 2 hd (pc) digital (375237)

NARUTO: Ultimate Ninja STORM HD (PC) DIGITAL (375231)

NARUTO: Ultimate Ninja STORM HD (PC) DIGITAL (375231)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra a pretekársky, 83% Séria Naruto: Ultimate Ninja Storm dlhodobo potvrdzuje, že neexistuje lepšia hra tohto žánra a štvrtý diel na tom nehodlá nič meniť. Konečne si vychutnáte všetky zábavné prvky v tej najdetailnejšej grafike. S dobrými reťazovými údermi zneškodníte hneď niekoľko protivníkov naraz. Všetci hrdinovia pokope Keď pôjde navyše do tuhého, bude možné prepínať sa medzi jednotlivými charaktermi. Fanúšikov určite poteší, že je ohlásená prítomnosť najväčšej kolekcie hrdinov vrátane známych bitkárov Kaguya, Madara a Obita. (alza.sk)

Podobné produkty ako NARUTO: Ultimate Ninja STORM HD (PC) DIGITAL (375231) , Stranger of paradise final fantasy origin: deluxe edition – xbox digital (g3q-01341)

X-COM: Complete Pack (PC) DIGITAL (76070)

X-COM: Complete Pack (PC) DIGITAL (76070)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, Balíček X-COM Complete Pack obsahuje všetky klasické diely legendárnej série X-COM – UFO Defense, Terror from the Deep, Apocalypse, Interceptor a Enforcer. (alza.sk)

Podobné produkty ako X-COM: Complete Pack (PC) DIGITAL (76070) , Final fantasy xvi – ps5 (5021290096875) + zdarma herný doplnok final fantasy xvi – braveheart and cait sith charm

Steep X Games (Gold Edition) – PC DIGITAL (1628302)

Steep X Games (Gold Edition) – PC DIGITAL (1628302)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Uplay, žáner: akčný a športový, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Steep X Games Gold Edition PC obnášajú hory celého svetaČaká vás otvorený svet Álp, Americkej divočiny aj Aljašky, kde sneh nikdy nekončí. Hory pripravili množstvo výziev, takže nasaďte viazanie a dobývajte najúžasnejšie hory sveta na lyžiach, snowboarde, paraglide či wingsuite. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Zažite nezabudnuteľné okamihy so svojimi priateľmiSteep X Games Gold Edition PC môžete schádzať sami aj s ďalšími spoluhráčmi. Užite si spoločný adrenalín, vytvárajte nové cesty. Zachyťte najbláznivejšie kúsky a zdieľajte ich na sociálnych sieťach. Na hranie je vyžadované trvalé pripojenie k internetu. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Zažite slobodu v AlpáchOtvorený... (alza.sk)

Podobné produkty ako Steep X Games (Gold Edition) – PC DIGITAL (1628302) , Final fantasy vii: remake intergrade – ps5 (5021290090804)

Resident Evil 4 Ultimate HD Edition (2005) - PC DIGITAL (403005)

Resident Evil 4 Ultimate HD Edition (2005) - PC DIGITAL (403005)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, 79%Nonstop akcia v prostredí, ktoré je plné strachu a desu. Navyše nechýba ani napínavý príbeh, vydarená hudba aj grafika.Úplná povinnosť pre všetkých milovníkov série.Hra ponúkne širokú škálu zbraní.Napínavý príbehV tomto diele Resident Evil sa stávate špeciálnym agentom, ktorý má za úlohu nájsť unesenú prezidentovu dcéru. Vydávate sa po tŕnistej ceste do vidieckej dediny v Európe a snažíte sa splniť svoje poslanie.Nabiť a pal!V hre sa stretnete s množstvom typov zbraní. Tie si však musíte postupne nakupovať, rovnako aj náboje. Vedľajšou úlohou je preto zbierať peniaze.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows Vista/XP, Windows 7, Windows 8ProcesorIntel Core 2 Quad 2.7GrafikaNVIDIA GeForce GTX 560RAM4 GBHDD15 GBMinimálne HW požiadavkyOperačný systémWindows Vista / XP, Windows 7, Windows 8ProcesorIntel Core 2 Duo 2.4 GhzGrafikaNVIDIA GeForce 8800 GTSRAM2 GBHDD15 GBSte na túto hru naozaj... (alza.sk)

Podobné produkty ako Resident Evil 4 Ultimate HD Edition (2005) - PC DIGITAL (403005) , Final fantasy xvi: deluxe edition – ps5 (5021290096943)

Heroes of Might & Magic III – HD Edtion (PC) DIGITAL (419661)

Heroes of Might & Magic III – HD Edtion (PC)  DIGITAL (419661)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a stratégia, 85 % Spojenie roleplaylingu, stratégie a jedinečnej atmosféry vás spoľahlivo vtiahne aj napriek tomu, že ide o hru starú viac ako 15 rokov. Na čo sa môžete tešiť v hre Heroes of Might & Magic III – HD EdtionZnámy svet Heroes of Might and Magic na vás zapôsobí pestrobarevnějšou grafikou plnou prepracovanejších detailovSvoj čas budete tráviť stavbou miest, budovaním armád, obchodovaním so surovinami a súbojmi, ktoré v porovnaní s inými ťahovkami nemajú konkurenciuCelkom sedem prepracovaných scenárií doplňuje zábavný skirmish mód, v ktorom budete v urputných bitkách zápasiť s počítačom alebo s kamarátmi Už samotná úvodná zvučka v hlavnom menu vás prenesie v spomienkach do doby, kedy ste hraním Heroes of Might and Magic 3 trávili... (alza.sk)

Podobné produkty ako Heroes of Might & Magic III – HD Edtion (PC) DIGITAL (419661) , Devil may cry hd collection (pc) digital (418914)

Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD (PC) DIGITAL (445336)

Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD (PC) DIGITAL (445336)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a arkády, 70% Priamy port bez extra príkras, ale v novom HD vyhotovení klasickej a epickej 3DS kultovej akcie dobrodružnej hry. Pôvodná 2D handheldovka dostala nový 3D kabátik. Gabriel, teraz známy ako Drakula, vyhlásil vojnu Bratstvu, čo viedlo k kataklyzmické prozreteľnosti medzi Otcom a Synom. Herná variabilita Preskúmajte Drakulov hrad a objavte tajné tajomstvá, hrajte s rôznymi postavami, zvládnite 30 rôznych bojových pohybov, magické a sekundárne zbrane.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Castlevania: Lords of Shadow Mirror of Fate HD (PC) DIGITAL (445336) , Naruto: ultimate ninja storm hd (pc) digital (375231)

Final Fantasy VII Remake – PS4 (5021290084445)

Final Fantasy VII Remake – PS4 (5021290084445)
Detail

Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – dlho žiadaný remake najpopulárnejšieho dielu série Final Fantasy je konečne tu. %Jeden z najobľúbenejších herných svetov sa vracia s novými úžasnými detailmi a prepracovanosťou. Remake hry na konzolu PS4 – Final Fantasy VII je prispôsobený dnešnej dobe a moderným technológiám. Prvá kapitola hry sa odohráva v meste Midgar.Sector 1 Reactor a Shinra Headquarters sa značne rozrástli, vďaka čomu si užijete ako nový prieskum, tak aj nové súboje.Známe tváreV hre Final Fantasy VII Remake sa stretnete so známymi postavami, akými sú napríklad Cloud Strife, Barret Wallace, Jessie alebo Biggs.Od základu nová hraV remaku Final Fantasy VII sa môžete tešiť na úžasnú hudbu aj dokonalé animácie. Všetko je zmenené. Tvorcovia k hre pristupujú ako k novému projektu a nie len ako k „prerábke“.Active Time BattleHra Final Fantasy VII Remake disponuje ATB Gauge, kedy môžete zastaviť hru,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Final Fantasy VII Remake – PS4 (5021290084445)

Final Fantasy VIII Remastered – PS4 (5021290087880)

Final Fantasy VIII Remastered – PS4 (5021290087880)
Detail

Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, Final Fantasy VIII Remastered vás zavedie do čias vojny. Galbadijská republika mobilizuje svoje armády proti ostatným národom. Kúzelníčka Edea Za všetko môže kúzelníčka Edea, ktorá má republiku pod svojím vplyvom a uplatňuje tu tyranskú vládu. Kto pozná jej konečný cieľ, vie, že nie je čas čakať a treba proti nej zasiahnuť. Žoldnierske sily povstanúProti nadvláde Galbadijskej republiky sa postaví Squall s ďalšími... (alza.sk)

Podobné produkty ako Final Fantasy VIII Remastered – PS4 (5021290087880)

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst HD (PC) DIGITAL (375243)

NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst HD (PC) DIGITAL (375243)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný, Celosvetovo populárna herná séria Naruto Shippuden ponúka hráčom nové zážitky v známom a bohatom Naruto prostredí. Tentoraz prežijete veľkú vojnu ninjov a ich neodolateľné súboje so silnými bossmi. Než sa k nim však dostanete, tak musíte zo sveta vymazať aj celé zástupy ich poskokov.Kľúčové vlastnosti ARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst HDKapitola navyše: Itachi, konečne bez Kabutovej kontroly, plánuje prelomiť zakázanú techniku Reanimation. Bude schopný to vďaka spojenectvu so Sasuke zvládnuť?Nová hrateľná postava: Kabuto dosiahol ultimátneho stavu Sage a môžete zaň hrať vo versus móde. Použite jeho moc a rýchlejších protihráčov či už online alebo offline.Režisérska verzia: Odhaľte kompletne prepracované Storm 3 filmčeky a zažite epický konflikt pohlcujúci celý svet ninjov.100 nových misií: Vstúpte do úplne novej série misií, veľa z nich má vlastné... (alza.sk)

Podobné produkty ako NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst HD (PC) DIGITAL (375243)

Final Fantasy XVI: Deluxe Edition – PS5 (5021290096943)

Final Fantasy XVI: Deluxe Edition – PS5 (5021290096943)
Detail

Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, Rozhodnite o osude vesmíruZamierte v rámci príbehu Final Fantasy XVI: Deluxe Edition PS5 v ústrety svetu Valisthea rozdelenému na dva kontinenty. Staňte sa Clive Rosfieldom prvorodeným synom jedného z vládnuceho rodov, ktoré definujú všetkých okolo seba.Vychutnajte si krásy Final Fantasy XVI: Deluxe Edition PS5Vydajte sa za dobrodružstvom so skupinou výrazných postáv. Putujte graficky nádherne spracovaný lokáciami. Objavujte ich tajomstvo a súperte s nimi so smrtiacimi monštrami, ktoré vám pôjdu bez väčších problémov zdolať.Budujte pevné putáPostavte sa vo Final Fantasy XVI: Deluxe Edition PS5 nebezpečným protivníkom na čele skupiny dobrých priateľov. Na svojich cestách sa stretnete s množstvom zaujímavých postáv, ktoré sa k vám rady pridajú a následne sa spoločne pustíte do nervy drastických bitiek.Final Fantasy XVI: Deluxe Edition PS5 obsahuje:Hra Final Fantasy XVIŠpeciálne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Final Fantasy XVI: Deluxe Edition – PS5 (5021290096943)

Tank Assault X (PC/MAC/LX) DIGITAL (391872)

Tank Assault X (PC/MAC/LX) DIGITAL (391872)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a logický, % Logická tanková arkáda, kde je dôležité logické uvažovanie na hranie hry. V hre Tank Assault X taktika hrá rovnakú úlohu ako stláčanie tlačidiel pre pohyb tankom v úrovniach! Získavajte v postupe hrou Titanium a vylepšite si svoj tank, aby vydržal viac zásahov a aby tie vaše viac boleli. Užite si to pravé retro z čias arkádových automatov. Hardcore taktika Tank Assault X vám nedá nič zadarmo. Taktizujte pri výbere tanku, vyberte si rýchleho skauta alebo masívny monster-tank. Dávajte si pozor na neviditeľné tanky a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tank Assault X (PC/MAC/LX) DIGITAL (391872)

Overcooked! 2 – PC DIGITAL (1517539)

Overcooked! 2 – PC DIGITAL (1517539)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: detský, Budete variť v nových reštauráciách ako je sushi reštaurácia, teplovzdušný balón, škola čiar a kúziel alebo úplne iná planéta. Čakajú na vás nové recepty a nové jedlá ako napríklad sushi, torty, burgre alebo pizze. Neustále sa meniace prostredie v Overcooked! 2 PC Teleportujte sa, skáčte po pohybujúcich sa plošinách. Čas môžete ušetriť hádzaním ingrediencií v kuchyniach, ktoré sa neustále menia. Nemilosrdné prostrediePri plnení objednávok v... (alza.sk)

Podobné produkty ako Overcooked! 2 – PC DIGITAL (1517539)

Chivalry 2 – PC DIGITAL (2063425)

Chivalry 2 – PC DIGITAL (2063425)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, Chivalry 2 PC je online first-person akcia inšpirovaná epickými stredovekými bitkami. Vrhnite sa do neľútostných bitiek proti ostatným hráčom, pokúste sa prežiť salvu šípov, hrmenie kavalérie a zúčastnite sa dobývania hradov. Epický filmový zážitok Obliehajte hrady a trhajte krajinu na kusy pomocou stredovekých dobývacích strojov. Na víťazstvo v obrích mapách, kde sa stretne až 64 hráčov, je potrebná tímová spolupráca. Staňte... (alza.sk)

Podobné produkty ako Chivalry 2 – PC DIGITAL (2063425)

Parkan 2 (PC) DIGITAL (195682)

Parkan 2 (PC) DIGITAL (195682)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, Parkan II je hra s originálnym konceptom, ktorá vám dovolí vžiť sa do situácie pilota vesmírnej lode strateného kdesi vo vesmíre. Hráči budú preskúmavať stovky solárnych sústav, zúčastnia sa divokých bitiek a stretnú sa s novými nepriateľmi – záhadnými bytosťami menom Gegemaunt. Staňte sa pirátom alebo žoldnierom, získajte peniaze na nákup najsilnejšieho krížnika a ukážte všetkým, kto je tu nový vládca galaxie. Nezapomenuteľné dobrodružstvá vo svete Parkan II už na vás čakajú! (alza.sk)

Podobné produkty ako Parkan 2 (PC) DIGITAL (195682)

Ride 2 (PC) DIGITAL (405291)

Ride 2 (PC) DIGITAL (405291)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: pretekársky, Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 67% Talianske štúdio Milestone vydáva nový diel svojho populárneho motocyklového simulátora, ktorý je doslova nabitý obsahom. K dispozícii dostaneš viac ako 200 motocyklov. Zajazdíš si až na 30 tratiach vrátane legendárnej Nordschleife. Neskutočné grafické spracovanie Hra na počítač vám dovolí upravovať si svoj stroj podľa ľubovôle. Na motocykli môžete tiež vylepšiť motor, brzdy, zavesenie, bicykle aj estetiku.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ride 2 (PC) DIGITAL (405291)

Beholder 2 (PC) DIGITAL (662484)

Beholder 2 (PC) DIGITAL (662484)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, % Je tu železná päsť totality a vy budete jedným z jej prstov. No, začnete skôr ako nejaká nepodstatná zádera, ale postupne sa môžete vydriapať až do premiérskeho kresla. Dobrodružná hra s grafikou navodzujúca atmosféru. Originálne úlohy vyžadujúce prefíkanosť a chytrosť. Dystopická budúcnosť Studené a zlovestné sivé múry stúpajú až k oblohe. Jedinou cestou k najväčším štátnym tajomstvám sú masívne dubové dvere. Za nimi sa rozhoduje o osude obyvateľov. To je Ministerstvo.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Beholder 2 (PC) DIGITAL (662484)

Overcooked! 2 (PC) DIGITAL (438522)

Overcooked! 2 (PC) DIGITAL (438522)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: detský, 80% Chaotické varenie, pri ktorom musíte opäť zachrániť svet. Hra pre 4 hráčov, kde sa ukáže, ako dokážete kooperovať so spoluhráčmi. Budete variť v nových reštauráciách, ako sú sushi reštaurácia, teplovzdušný balón, škola čiar a kúziel alebo úplne iná planéta. Čakajú na vás nové recepty a nové jedlá ako napríklad sushi, torty, burgery alebo pizze. Neustále sa meniace prostredie Teleportujte sa, skáčte po pohybujúcich sa plošinách. Čas môžete ušetriť hádzaním ingrediencií v kuchyniach, ktoré sa neustále menia.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Overcooked! 2 (PC) DIGITAL (438522)

Injustice 2 (PC) DIGITAL (390042)

Injustice 2 (PC) DIGITAL (390042)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, 86 %Akčná kombajna, ktorá určite poteší každého fanúšika hrdinov DC Comics. Obrovský výber postáv a možnosť ich úprav zaručuje hrateľnosť, ktorá neomrzí.Injustice 2 predstavuje super nabité pokračovanie k obľúbenej hre Injustice: Gods Among Us, ktoré hráčom umožni si zahrať za ich obľúbených DC hrdinov.Epický príbeh ako zo strieborného plátna: Injustícia 2 je pokračovaním príbehu z hry Injustice: Gods Among Us, kde sa Batman a jeho spojenci pokúšajú o nastolenie pokoja v spoločnosti.Zaručená kvalitaVytvorené štúdiom NetherRealm, tvorcami best selleru a mnohokrát oceneného Mortal Kombat.Obrovský výber z mnohých postávMasívny roster DC hrdinov: Massive Roster of DC Characters: Hráči si môžu vybrať z doposiaľ najväčšieho rostera, ktorý bol kedy ponúknutý v bojovej hre – od klasických obľúbencov, ako je Batman, Superman, Flash, Aquaman, Wonder Woman a Blue Beetle, až po ohromujúcich nových zloduchov,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Injustice 2 (PC) DIGITAL (390042)

GRID 2 (PC) DIGITAL (370446)

GRID 2 (PC) DIGITAL (370446)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: športový, 80% Buďte rýchli, buďte prví a buďte slávni, pretože preteky GRID 2 sa vracajú. Dokážte svoje kvality pri jazde po troch kontinentoch a preneste sa do sveta motoristického športu. Ďalšia generácia hernej technologickej platformy EGO prináša ohromujúce vizuálne prvky, ktoré definujú tento herný žáner. Získajte slávu, fanúšikov a bohatstvo, a zúčastnite sa závodov na licencovaných okruhoch na vizuálne dokonale realizovaných mestských okruhoch, alebo na smrteľne nebezpečných horských cestách. Nový TrueFeel Handling systém... (alza.sk)

Podobné produkty ako GRID 2 (PC) DIGITAL (370446)

Guacamelee! 2 – PC DIGITAL (909394)

Guacamelee! 2 – PC DIGITAL (909394)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, arkády a dobrodružný, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Guacamelee! 2 PC vás vezme späť do Mexiverse, kde si prebijete cestu úžasnými ručne tvorenými úrovňami. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Hustý farebný svet, nové pohyby aj noví šéfovia s dvojnásobným množstvom nepriateľov a o 300 % viac kurčiat. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Akčná plošinka Preskúmajte svet inšpirovaný mexickou kultúrou a folklórom, v ktorom nájdete množstvo drzých zloduchov a podivínov, ale aj niekoľko starých priateľov.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Guacamelee! 2 – PC DIGITAL (909394)

Outlast 2 – PC DIGITAL (426528)

Outlast 2 – PC DIGITAL (426528)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a dobrodružný, Prichádza pokračovanie survival hororovej hry Outlast 2 PC.Hra sa odohráva vo vesmíre, kde sa vydáte do hlbín ľudskej mysle a ich temných tajomstiev.Sullivan KnothZoznámte sa so Sullivanom a jeho nasledovníkmi, ktorí opustili zlý svet a založili mesto Temple Gate hlboko v divočine, skryté pred civilizáciou.NovináriV hre Outlast 2 PC si zahráte za Blake Langermanna, kameramana, ktorý je so svojou ženou Lynn ochotný riskovať, aby získali príbehy, ku ktorým sa ostatní neodvážia priblížiť.Sledujte stopyOutlast 2 PC vám ponúkne možnosť sledovania stôp príbehu, ktorý začal zdanlivo nemožnou vraždou tehotnej ženy bez mena. Bola známa iba ako Jane Dee.Preskúmajte arizonskú púšť, do ktorej vás zavedie vyšetrovanie.Vládne tu temnota taká temná, že ju nikto nedokáže prebádať a preštudovať.ŠialenstvoOutlast 2 PC vás privedie na pokraj šialenstvo. Zvládnete tento nápor, alebo skončíte ako tí pred... (alza.sk)

Podobné produkty ako Outlast 2 – PC DIGITAL (426528)

Postal 2 (PC) DIGITAL (356661)

Postal 2 (PC) DIGITAL (356661)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, 95%Originálne, nechutné, zvrhlé ... a práve preto pre veľa hráčov aj zábavné.Staňte sa na jeden deň chlapíkom z americkej Arizony a vydajte sa v jeho koži do ulíc.Užívajte si absolútnu absenciu príbehu a robte len to, čo sami chcete. Otvorená mapa k tomu priamo nabáda.Naozaj len to, čo sami chceteVšetko je len na vás. Kam pôjdete, čo urobíte a koho zabijete. Vývojári si navyše dali záležať na tom, aby vám hra na PC pravidelne servírovala neskutočné porcie prevažne čierneho humoru.Každý deň získate krátky zoznam „úloh“, ktoré by ste v konkrétny deň mali splniť. Opäť je však len a len na vás, akým spôsobom napríklad výber peňazí z banky urobíte. Jednoducho si o ne pri pulte poviete, alebo celú banku vystrieľate?Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows XP SP3/Vista7/8/10Procesoro frekvencii 1,2 GHzGrafika64 MB GeForce 3 or Radeon 8500DirectX8.0RAM384 MBHDD1,2 GBMinimálne HW požiadavkyOperačný... (alza.sk)

Podobné produkty ako Postal 2 (PC) DIGITAL (356661)

Dungeons 2 (PC) DIGITAL (347184)

Dungeons 2 (PC) DIGITAL (347184)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: RPG a stratégia, 70%Vývojári pridali k dobre spracovanému jadru z Dungeon Keepera niekoľko vlastných nápadov, inovácií a zlepšovákov. Vďaka tomu je hra na PC veľmi chytľavá a zábavnejšia. Vyskytuje sa tu však niekoľko drobných chýb. (Https://games.tiscali.cz)Dungeons 2 je ambicióznym nástupcom presláveného Dungeon KeeperaVybudujte svoj dungeon a pripravte sa na inváziu na povrch.Real-time strategické prvky v akciiVývojári sa nechali počuť, že hra na počítač je v skutočnosti „Dungeon Keeper plus“. A to hlavné vďaka tomu, že ku klasickej budovateľskej stratégii boli pridané real-time strategické prvky. Vďaka tomu je PC hra oveľa zábavnejšia.Vystavajte smrtiaci dungeon a podmaňte si povrchA o tom to vlastne celé je. Vaším hlavným cieľom je vybudovať smrtiaci dungeon, vďaka ktorému budete získavať financie na tvorbu smrtiacich pascí a bojových jednotiek, s ktorými sa môžete vydať na povrch a robiť... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dungeons 2 (PC) DIGITAL (347184)

PayDay 2 – PC DIGITAL (414750)

PayDay 2 – PC DIGITAL (414750)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!PayDay 2 PC je kooperatívna strieľačka až pre 4 hráčov, kedy si môžete nasadiť masky pôvodnej posádky PayDay.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!K dispozícii máte širokú škálu dynamických zmlúv od návštev v obchode, cez únosy až po kyber zločiny.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Tvorba postavyZarábanie peňazí prináša možnosť prispôsobenia si postavy, stavania a upravovania zbraní aj vybavenia.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!CRIMENET v PayDay 2 PCK dispozícii je dynamická databáza zmlúv, kde si môžete vyberať z ľubovoľných pracovných miest. Prepojte miestne kontakty ako Vlad the Ukrainan, pochybného politika The Elephant a juhoamerického drogového obchodníka Hectora.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Novinky v PayDay 2 PCPayDay 2 PC prináša novú mechaniku streľby a mechaniky zbraní, dynamické... (alza.sk)

Podobné produkty ako PayDay 2 – PC DIGITAL (414750)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)

Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a strieľačky, 75%Fantastická hra s viac ako konkurenčnou grafikou. Kým sa ľahko opakuje, je to bezpochyby príjemné. Čím viac spoluhráčov, tým viac zábavy v hre bude.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Ponorte sa do kontinentálnej Európy, kde sa nevydarený experiment vymkol kontrole.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Ľudia z Európy, ktorí dokázali so šťastím prežiť, sa teraz schovávajú pred hrôzami každodenného sveta.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Režim pre 6 hráčovBráňte sa pred hordami mutantov v režime pre 6 hráčov.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Nová úroveň príbehuZábava, krv, smrť, chaos, horor a čierny humor sa vracajú na novú úroveň.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Digital Deluxe EditionHrozivejší protivníci s vyššou inteligenciou, ktorí lovia v skupinách a s novými bossmi.Dynamické prostredie, meniace sa v priebehu stretov... (alza.sk)

Podobné produkty ako Killing Floor 2 Digital Deluxe Edition (PC) DIGITAL (381840)

PS4 hra Crisis Core – Final Fantasy VII – Reunion

Detail

CRISIS CORE - FINAL FANTASY VII - REUNION je remaster pôvodného CRISIS CORE - FINAL FANTASY VII -, ktorý obsahuje kompletnú prepracovanú HD grafiku, remasterovaný soundtrack, prepracované užívateľské rozhranie a aktualizovaný bojový systém. Príbeh začína sedem rokov pred udalosťami FINAL FANTASY VII (1997) a sleduje Zacka Faira, mladého a ambiciózneho vojaka Shinra SOLDIER. Zack má za úlohu vypátrať nezvestného vojaka 1. triedy menom Genesis Rhapsodos. Ale ako sa jeho dobrodružstvo vyvíja, objavuje temné tajomstvo Shinriných experimentov a príšery, ktoré vytvárajú. Hra obsahuje množstvo postáv z franšízy FINAL FANTASY VII, ako sú Cloud, Sephiroth, Aerith a ďalšie. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako PS4 hra Crisis Core – Final Fantasy VII – Reunion
FINAL FANTASY X/X-2 HD Remaster (predobjednávka) – Xbox Digital (G3Q-00692), FINAL FANTASY XIII (PC) DIGITAL (421101), Final Fantasy VII – PC DIGITAL (858088), Resident Evil biohazard HD REMASTER (PC) DIGITAL (404121), Resident Evil 0 HD Remaster (PC) DIGITAL (404286), Final Fantasy XV Windows Edition – (PC) DIGITAL (425310), FINAL FANTASY XV EPISODE ARDYN – PC DIGITAL (906658), X-COM: Enforcer (PC) DIGITAL (75664), Mortal Kombat X – PC DIGITAL (1225231), Final Fantasy XIV: A Realm Reborn 60 days time card – PC DIGITAL (441736), Final Fantasy VII + Final Fantasy VIII Remastered – Nintendo Switch (5021290087828), X-COM: Complete Pack (PC) DIGITAL (76070), World of Final Fantasy Maxima – Xbox Digital (G3Q-00608), Final Fantasy XV: Royal Edition – Xbox Digital (G3Q-00467), Final Fantasy XV: Windows Edition – Xbox Digital (FWN-00004), Final Fantasy XV: Season Pass – Xbox Digital (7D4-00178), Okami HD (PC) DIGITAL (404298), Steep X Games (Gold Edition) – PC DIGITAL (1628302), Tank Assault X (PC/MAC/LX) DIGITAL (391872), Stranger of Paradise Final Fantasy Origin – Xbox Digital (G3Q-01313), Stronghold Crusader HD (PC) DIGITAL (78502), Final Fantasy VIII Remastered – PS4 (5021290087880), Final Fantasy VII Remake – PS4 (5021290084445), NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 2 HD (PC) DIGITAL (375237), Stranger of Paradise Final Fantasy Origin: Deluxe Edition – Xbox Digital (G3Q-01341), Final Fantasy XVI – PS5 (5021290096875) + ZDARMA Herný doplnok Final Fantasy XVI – Braveheart and Cait Sith Charm, Final Fantasy VII: Remake Intergrade – PS5 (5021290090804), Final Fantasy XVI: Deluxe Edition – PS5 (5021290096943), Devil May Cry HD Collection (PC) DIGITAL (418914), NARUTO: Ultimate Ninja STORM HD (PC) DIGITAL (375231)