Five o nine autosedacka pre babiku - srdce /56780022/

Produkt Five o nine autosedacka pre babiku - srdce /56780022/ sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Five o nine autosedacka pre babiku - srdce /56780022/ upraviť a produkt hľadať znova.

FIVE O NINE AUTOSEDACKA PRE BABIKU - SRDCE /56780022/

Detail

AUTOSEDAČKA . Autosedačka je vhodná pre bábiky do cca 41 cm. . Autosedačku je možné premeniť na stoličku na kŕmenie. Pre deti od 3 rokov. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako FIVE O NINE AUTOSEDACKA PRE BABIKU - SRDCE /56780022/ , Five nights at freddys - jack-o-bonnie - akčná figúrka (889698561860)

FIVE O NINE AUTOSEDACKA PRE BABIKU - DUHA /56780021/

Detail

AUTOSEDAČKA . Autosedačka je vhodná pre bábiky do cca 41 cm. . Autosedačku je možné premeniť na stoličku na kŕmenie. Pre deti od 3 rokov. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako FIVE O NINE AUTOSEDACKA PRE BABIKU - DUHA /56780021/ , Kanibal z nine elms

HAPE KOLISKA PRE BABIKU /E3601A/

Detail

POSTIEĽKA PRE BÁBIKY . Vďaka kolíske Hape bude mať vaša dcéra kam uložiť svoju obľúbenú bábiku. Pohojdá ju, zaspieva jej uspávanku, a akonáhle bude „spať“ bábika, ľahšie uspíte aj vy vaše malé dievčatko. Kolíska (andreashop.sk)

Podobné produkty ako HAPE KOLISKA PRE BABIKU /E3601A/ , Wildtastic five (9001890668463)

HAPE KOCIK PRE BABIKU SPORTOVY /E3603A/

Detail

KOČÍK PRE BÁBIKU . Zaobstarajte svojmu dievčatku kočík pre bábiku od značky Hape. Zabaví sa s ním ako doma, tak vonku. Prechádzka pre vašu dcéru bude razom zaujímavejšia, keď pred sebou bude voziť svoju obľúbenú (andreashop.sk)

Podobné produkty ako HAPE KOCIK PRE BABIKU SPORTOVY /E3603A/ , Nine west nw/1812gyrg (86702590513)

Nosítko autosedačka pre bábiky

Nosítko autosedačka pre bábiky
Detail

Nosítko autosedačka pre bábiky s látkovým poťahom poteší každé malé dievčatko. S praktickým a pohodlným nosítkom môžu teraz malé mamičky vyraziť na výlet. Nosítko je vyrobené v kombinácii plast - látka. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.Rozmer nosítka: 42 cm x 34 cm x 24 cm / dĺžka x šírka x výška (najlepsiehracky.sk)

Podobné produkty ako Nosítko autosedačka pre bábiky

Merco Passenger 40 autosedačka pre psov červená (63086)

Merco Passenger 40 autosedačka pre psov červená (63086)
Detail

Prepravka pre psa – nylonová, pre stredné plemená, rozmery 33 × 42 × 3 cm (V׊×H), nosnosť 8 kg, očko k pripevneniu, červená farba Materiálom prenosky pre psa je nylon. Dôležité parametre prepravky pre psa Merco Passenger 40 autosedačka pre psov červená Môžete s maznáčikom vyraziť kam sa vám zachce Prepravku tvorí nylon Rozmery prepravky na psa: 42 cm × 33 cm × 3 cm Výrobcom uvedená nosnosť prepravky Merco bude 8 kg (alza.sk)

Podobné produkty ako Merco Passenger 40 autosedačka pre psov červená (63086) , Sonos five biely (five1eu1)

Zlatý prívesok písmenko O v srdci

Zlatý prívesok písmenko O v srdci
Detail

Potešte svojich blízkych krásnym darčekom v podobe zlatého prívesku v tvare písmena O, vyrobeného zo 14 karátového kombinovaného zlata. Jagavé zirkónové písmenko z bieleho zlata je dokonale osadené vo vysokom leštenom žltom srdci. Nádherná harmónia kombinovaného zlata s ligotom bielych kamienkov očarí nielen Vaše oči, ale aj srdce. Šírka prívesku je 22 mm, výška 18 mm a priemer očka prívesku má 3 mm. (najzlato.sk)

Podobné produkty ako Zlatý prívesok písmenko O v srdci , Sonos five čierny (five1eu1blk)

Five Nights at Freddys - Jack-o-Bonnie - akčná figúrka (889698561860)

Five Nights at Freddys - Jack-o-Bonnie - akčná figúrka (889698561860)
Detail

Figúrka – akčná, zberateľská, motív Five Nights at Freddy's, výška 13 cm, materiál plast, s pohyblivými končatinami, vhodná od 3 rokov Funko POP! sú čím ďalej populárnejšie malé vinylové figúrky s ikonickým roztomilým vzhľadom, ktorý je charakterizovaný veľkou hlavou a malým telom postavičky. Prvýkrát boli predstavené v roku 2010, kombinujú tradičnú výrobu sošiek s modernými prvkami a farbami a sú uznávané aj ako zberateľské predmety. Každý si dnes už v tisíckach figúrok nájde tú svoju. Vyrábané sú v mnohých rôznych témach, ako sú filmy, televízne seriály, hry, komiksy a ďalšie pop-kultúrne ikony. Aj táto figúrka Five Nights at Freddys - Jack-o-Bonnie - akčná figúrka s výškou 13 cm sa stane skvelým kúskom do vašej zbierky, či veselou hračkou pre vaše dieťa. Kľúčové prednosti figúrky Five Nights at Freddys - Jack-o-Bonnie - akčná figúrka Figúrka Funko bude pekným darčekom pre zberateľov Je ideálna pre deti od 3 rokov Figúrka zo série Five Nights at Freddy's je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Five Nights at Freddys - Jack-o-Bonnie - akčná figúrka (889698561860) , Sixtol sx five (sx1010)

Trixie Autosedačka pre psa Box 41 × 39 × 42 cm (4011905131764)

Trixie Autosedačka pre psa Box 41 × 39 × 42 cm (4011905131764)
Detail

Pelech – pre psa, box, vhodné pre malé plemená, materiál: nylon a plyš, odolný, cestovný a jednoduché balenie, rozmery 42×41×39cm (D׊×V) Chcete pre svojho psíka komfortné a rozmerné miesto na spanie? Potom vás iste zaujme Trixie Autosedačka pre psa Box 41 × 39 × 42cm. Tento typ pelechu je vytvorený pre malé plemená. Povrch z plyšu excelentne udržuje teplo a je príjemný a mäkký na dotyk. Využitý nylon je veľmi pevný. Pelech pre psov tvorí nylon a plyš. Je vysoko odolný proti opotrebovaniu. Tento pelech je ideálny na cesty a zároveňpohodlný. Pokiaľ ide o farbu, tá je u pelechu Trixie čierna a sivá.Zaujímavé vlastnosti pelechu pre psov Trixie Autosedačka pre psa Box 41 × 39 × 42cmPelech pre psov sa hodí pre malé plemenáMateriálom pelechu Trixie je nylon a plyšPelech ideálne k dlhým cestámFarebné prevedenie pelechu Trixie: čierna a šedá (alza.sk)

Podobné produkty ako Trixie Autosedačka pre psa Box 41 × 39 × 42 cm (4011905131764) , Nine parchments – xbox digital (6jn-00032)

Gütewerk by Brunolie Rocky, autosedačka pre psa, polyester, bezpečnostný pás, možno zložiť, flexibilná

Gütewerk by Brunolie Rocky, autosedačka pre psa, polyester, bezpečnostný pás, možno zložiť, flexibilná
Detail

Autosedačka pre psa Rocky od Gütewerk by Brunolie je ideálnou alternatívou k objemnému prepravnému boxu. Flexibilný kôš je vyrobený z pevného polyesteru, odolného voči poškriabaniu a vode a v prípade potreby sa dá ľahko vyčistiť. Okrem toho môžete vložku sedadla aj samostatne vybrať a hrubé nečistoty priamo vytriasť. Dá sa rýchlo a bezpečne umiestniť na zadné sedadlo auta. Ukotvenie sedadla, dva vystužené popruhy pre opierky hlavy a protišmykový poťah zabezpečujú bezpečný transport pre vášho štvornohého priateľa. Okrem toho je model Rocky vybavený bezpečnostným pásom. Vďaka 4 zipsom je počas používania veľmi flexibilný. Keď ste na cestách na vlastnú päsť, môžete sedačku Rocky uložiť v batožinovom priestore, aby ste ušetrili miesto. Robustná, flexibilná a bezpečná: autosedačka pre psov Rocky od Gütewerk by Brunolie (klarstein.sk)

Podobné produkty ako Gütewerk by Brunolie Rocky, autosedačka pre psa, polyester, bezpečnostný pás, možno zložiť, flexibilná , Srdce temnoty

Gütewerk by Brunolie Rocky, autosedačka pre psa, polyester, bezpečnostný pás, možno zložiť, flexibilná

Gütewerk by Brunolie Rocky, autosedačka pre psa, polyester, bezpečnostný pás, možno zložiť, flexibilná
Detail

Autosedačka pre psa Rocky od Gütewerk by Brunolie je ideálnou alternatívou k objemnému prepravnému boxu. Flexibilný kôš je vyrobený z pevného polyesteru, odolného voči poškriabaniu a vode a v prípade potreby sa dá ľahko vyčistiť. Okrem toho môžete vložku sedadla aj samostatne vybrať a hrubé nečistoty priamo vytriasť. Dá sa rýchlo a bezpečne umiestniť na zadné sedadlo auta. Ukotvenie sedadla, dva vystužené popruhy pre opierky hlavy a protišmykový poťah zabezpečujú bezpečný transport pre vášho štvornohého priateľa. Okrem toho je model Rocky vybavený bezpečnostným pásom. Vďaka 4 zipsom je počas používania veľmi flexibilný. Keď ste na cestách na vlastnú päsť, môžete sedačku Rocky uložiť v batožinovom priestore, aby ste ušetrili miesto. Robustná, flexibilná a bezpečná: autosedačka pre psov Rocky od Gütewerk by Brunolie (electronic-star.sk)

Podobné produkty ako Gütewerk by Brunolie Rocky, autosedačka pre psa, polyester, bezpečnostný pás, možno zložiť, flexibilná , Kožené srdce

Báje o hadím srdci (978-80-275-1579-0)

Báje o hadím srdci (978-80-275-1579-0)
Detail

Elektronická kniha - autor Radek Rak, 448 stran, česky Velký román středoevropské fantastiky Radek Rak se ve svém románu noří do mytologie dávné Haliče, v níž historické postavy a události obrůstají legendami. Sledujeme osudy mladého Jakuba Szely, který se stane zbojníkem a vůdcem selské vzpoury proti šlechtě v roce 1846. Rakova kniha však čtenářům mnohem spíše než historická fakta přibližuje potřebu mýtu a mytického vyprávění, jíž se moderní společnost vzdaluje. Pohybujeme se v ní na pomezí dějin a mytologie — zdánlivě mrtvé věci ožívají, do osudů lidí zasahují víly a moudří hadi. Zároveň však příběh Jakuba Szely vypráví o sociální nespravedlnosti, což je aktuální snad v každé době. Radek Rak napsal román o dobru a zlu, které se skrývá v každém z nás, o nerovných příležitostech, o Haliči a Polsku — a to vše nezvykle barvitým jazykem. ––– V (alza.sk)

Podobné produkty ako Báje o hadím srdci (978-80-275-1579-0) , Srdce evropy

Biely prútený závesný veniec v tvare srdca Dakls, ø 30 cm

Biely prútený závesný veniec v tvare srdca Dakls, ø 30 cm
Detail

Biely prútený závesný veniec v tvare srdca Dakls, ø 30 cm (bonami.sk)

Podobné produkty ako Biely prútený závesný veniec v tvare srdca Dakls, ø 30 cm , Zdochnuté srdce

Závesné krmítko pre ptákov Srdce

Detail

Hnedé krmítko pre ptákov v tvare srdca. Krásne vtáčie krmítko vyrobené z liatiny s dôrazom na detail as priestorom na dostatok krmiva je zdobené 2 roztomilými ptáčikmi. Stačí zavesiť a môžete zásobovať potravou vtákmi na svojej záhrade a tešiť sa pohľadom na ne. Dodávka bez krmiva. So zavesením. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Závesné krmítko pre ptákov Srdce , Zlomené srdce

Hračka pre vtáky zrkadlo srdce plast Zolux

Hračka pre vtáky zrkadlo srdce plast Zolux
Detail

Plastové zrkadlo so zvončekom na vtáčiu klietku v zelenej, sivej a bielej farbe. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Hračka pre vtáky zrkadlo srdce plast Zolux , Zwilling five star (30125-400)

Hračka pre mačky ETHICAT RATTAN srdce Zolux

Hračka pre mačky ETHICAT RATTAN srdce Zolux
Detail

Hračka pre mačky, 100 % prírodného pôvodu. Rozmery: 70x18x270 mm (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Hračka pre mačky ETHICAT RATTAN srdce Zolux , Yedoo five numbers black (8595142611501)

Hračka pre mačky ETHICAT RATTAN srdce Zolux

Hračka pre mačky ETHICAT RATTAN srdce Zolux
Detail

Ekologická hračka pre mačky - rybársky prút s ratanovým srdcom a pierkom. Rozmery: 70x12x440 mm (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Hračka pre mačky ETHICAT RATTAN srdce Zolux , Alpina twist five qvm+ (4003692271549)

Sonos Five

Detail

Vychutnajte si prehrávanie rôznych hudobných služieb a hlasové ovládanie prostredníctvom Siri, Amazon Alexa a Google Assistant s bezdrôtovým reproduktorom Sonos Five. Basový reflexný port : Nie Hĺbka (cm) : 15.4 Krajina pôvodu : Čína Typ : Bezdrôtový Farba : Čierna EQ : Áno Počet v balení (ks) : 1 Počet pásiem : 2-pásmová Vstupy : Jack 3,5 mm TRS WiFi : Áno AUX IN : Áno Šírka (cm) : 36.4 Výška (cm) : 20.3 Variant : Play Five Black Bluetooth : Nie Prevádzka na batérie : Nie Materiál ozvučnice : Plast Typ : Regálové Hmotnosť netto (kg) : 6.36 (muziker.com)

Podobné produkty ako Sonos Five , Bellatex s. r. o. prestieradlo mikroflanel 90 × 200 181/915 srdce čierno-ružové (8225)

Sonos Five

Sonos Five
Detail

Vychutnajte si prehrávanie rôznych hudobných služieb a hlasové ovládanie prostredníctvom Siri, Amazon Alexa a Google Assistant s bezdrôtovým reproduktorom Sonos Five. Typ : Regálové WiFi : Áno Počet pásiem : 2-pásmová Hmotnosť netto (kg) : 6.36 Typ : Bezdrôtový Prevádzka na batérie : Nie EQ : Áno Krajina pôvodu : Čína Hĺbka (cm) : 15.4 Výška (cm) : 20.3 Variant : Play Five White AUX IN : Áno Vstupy : Ethernet Počet v balení (ks) : 1 Šírka (cm) : 36.4 Basový reflexný port : Nie Farba : Biela Materiál ozvučnice : Plast Vstupy : Jack 3,5 mm TRS (muziker.com)

Podobné produkty ako Sonos Five , Twist five v black matt (4003692271624)

BELLATEX s. r. o. Prestieradlo Mikroflanel 90 × 200 181/915 srdce čierno-ružové (8225)

BELLATEX s. r. o. Prestieradlo Mikroflanel 90 × 200 181/915 srdce čierno-ružové (8225)
Detail

Plachta na posteľ 90 × 200cm, farba: čierna a ružová Plachta na posteľ tvorí neodmysliteľnú výbavu každej spálne a do istej miery dokáže ovplyvniť aj komfort lôžka. Plachta na posteľ BELLATEX s.r.o. zodpovedá požiadavkám na zdravé spanie a vďaka tomu si užijete v posteli príjemné chvíle. Medzi rozhodujúce parametre pre výber určite patrí aj to, z čoho sa táto lôžkovina vyrobila. Tento model výrobca zhotovil z materiálu, čím je polyester. Polyester si vás získa vďaka rýchlemu schnutiu a nežehleniu. Pokiaľ ide o rozmery plachty na posteľ, tie zodpovedajú veľkosti 90 × 200. Vzhľad umocňuje čierna a ružová farba. Plachta na posteľ BELLATEX s. r. o. Prestieradlo Mikroflanel 90 × 200 181/915 srdce čierno-ružové vylepší kvalitu vášho spánku. Hlavné prednosti plachty na posteľ BELLATEX s. r. o. Prestieradlo Mikroflanel 90 × 200 181/915 srdce čierno-ružové Plachta na posteľ BELLATEX s.r.o. ochráni váš matrac Na zhotovenie bol vybraný materiál, ktorým je polyester... (alza.sk)

Podobné produkty ako BELLATEX s. r. o. Prestieradlo Mikroflanel 90 × 200 181/915 srdce čierno-ružové (8225) , Alpina twist five hr qvm+ (4003692270184)

SMOBY AUTOSEDACKA MAXI-COSI PRE BABIKY SVETLO RUZOVA /SM 240233/

SMOBY AUTOSEDACKA MAXI-COSI PRE BABIKY SVETLO RUZOVA /SM 240233/
Detail

AUTOSEDAČKA . Autosedačka s rukoväťou v originálnom dizajne Maxi-Cosi so svetlo ružovým látkovým poťahom a bezpečnostným pásom. S úložným priestorom na zadnej strane sedadla. Je možné nasadiť na podvozok kočíka (nie je (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SMOBY AUTOSEDACKA MAXI-COSI PRE BABIKY SVETLO RUZOVA /SM 240233/ , Alpina twist five hr vl+ (4003692293077)

Elizabeth Arden 5th Avenue After Five parfumovaná voda pre ženy 125 ml

Elizabeth Arden 5th Avenue After Five parfumovaná voda pre ženy 125 ml
Detail

Elizabeth Arden 5th Avenue After Five, 125 ml, Parfumovaná voda pre ženy, Ľahká, svieža a zároveň nezameniteľná. Parfumovaná voda pre ženy Elizabeth Arden 5th Avenue After Five vás dostane jemnou, sofistikovanou vonnou kompozíciou, ktorá je ako stvorená na každodenné nosenie. citrusová vôňa kvetinová vôňa drevitá vôňa pre modernú ženu 21. storočia vôňa vhodná na každodenné nosenie (notino.sk)

Podobné produkty ako Elizabeth Arden 5th Avenue After Five parfumovaná voda pre ženy 125 ml , Alpina twist five optical adapter (4003692302489)

MOJALEKÁREŇ.SK Lekárnikov čaj pre zdravé srdce 50 g

MOJALEKÁREŇ.SK Lekárnikov čaj pre zdravé srdce 50 g
Detail

Chuťovo vyladená zmes bylín s jazmínom pôsobí priaznivo na činnosť srdca a krvného obehu. Podporuje vitalitu, tonus aj zdravý imunitný systém. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako MOJALEKÁREŇ.SK Lekárnikov čaj pre zdravé srdce 50 g , Jelly belly - flaming five - krabička (071570012335)

Animonda Carny Konzerva pre mačky Hovädzie+Srdce 400g

Animonda Carny Konzerva pre mačky Hovädzie+Srdce 400g
Detail

Hovädzia konzerva so srdcom pre mačky. Obsahuje iba čerstvé a kvalitné suroviny pre lepšiu obranyschopnosť vašej mačky. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Animonda Carny Konzerva pre mačky Hovädzie+Srdce 400g , Adidas team five 75 ml (3607346550441)

Animonda Carny Konzerva pre mačky Hovädzie+Srdce 200g

Animonda Carny Konzerva pre mačky Hovädzie+Srdce 200g
Detail

Animonda carny konzerva pre mačky. Obsahuje hovädzie a morčacie srdcia. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Animonda Carny Konzerva pre mačky Hovädzie+Srdce 200g , Screenshield oneplus 9 na displej (onp-nine-d)

Glockenklang TAKE FIVE

Detail

• Kobercový povrch - odľahčená verzia reprobedne Quattro• Reproduktory: 4 x 10'' + Tweeter• Frekvenčný rozsah: 36Hz - 18kHz • Výkon: 800W • Impedancia: 4 / 8Ohm• Citlivosť: 103dB SPL • Hmotnosť: 31kg (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Glockenklang TAKE FIVE , Dragons: legends of the nine realms – ps4 (5060528038690)

SMOBY 3V1 AUTOSEDACKA A STOLICKA MC AND Q PRE BABIKY SEDA

SMOBY 3V1 AUTOSEDACKA A STOLICKA MC AND Q PRE BABIKY SEDA
Detail

AUTOSEDAČKA A STOLIČKA . Autosedačka Maxi-Cosi 3 v 1 pre bábiky. Pri zavesení sedačky na konštrukciu je z nej zrazu hojdačka pre bábiku do veľkosti 42 cm. Otočením konštrukcie získate vysokú jedálenskú stoličku s pultíkom. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SMOBY 3V1 AUTOSEDACKA A STOLICKA MC AND Q PRE BABIKY SEDA , Playmobil dragons: the nine realms – icaris lab (4008789710840)

MAKRO - Vykrajovačka srdce/srdce

SMOBY 3V1 AUTOSEDACKA A STOLICKA MC AND Q PRE BABIKY SVETLO RUZOVA

SMOBY 3V1 AUTOSEDACKA A STOLICKA MC AND Q PRE BABIKY SVETLO RUZOVA
Detail

AUTOSEDAČKA A STOLIČKA . Autosedačka Maxi-Cosi 3 v 1 pre bábiky. Pri zavesení sedačky na konštrukciu je z nej zrazu hojdačka pre bábiku do veľkosti 42 cm. Otočením konštrukcie získate vysokú jedálenskú stoličku s pultíkom. . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SMOBY 3V1 AUTOSEDACKA A STOLICKA MC AND Q PRE BABIKY SVETLO RUZOVA , Playmobil dragons: the nine realms – thunder & tom (4008789710819)

SMOBY AUTOSEDACKA 3V1 A STOLICKA MC&Q PRE BABIKY, ZELENOSIVA /SM 240239/

Detail

SEDAČKA . Maxi Cosi multifunkčná jedálenská stolička 3v1: vysoká stolička, hojdačka a autosedačka. Na čistenie je možné poťah zo syntetickej tkaniny utrieť vlhkou handričkou. Pre bábiky do 42 cm (bábika nie je súčasťou (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SMOBY AUTOSEDACKA 3V1 A STOLICKA MC&Q PRE BABIKY, ZELENOSIVA /SM 240239/ , Playmobil dragons: the nine realms – plowhorn & dangelo (4008789710826)

Glockenklang TAKE FIVE NEO

Detail

• Verzia NEO s neodymovými reproduktormi• Kobercový povrch - odľahčená verzia reprobedne Quattro• Reproduktory: 4 x 10'' + Tweeter• Frekvenčný rozsah: 36Hz - 18kHz • Výkon: 800W • Impedancia: 4Ohm• Citlivosť: 103dB SPL • Hmotnosť: 23,5kg (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Glockenklang TAKE FIVE NEO

Yedoo Five Numbers White

Yedoo Five Numbers White
Detail

Päťka ja nová norma všestrannej vyspelej cestovnej kolobežky s veľkými kolesami, potrebnou výbavou a stopercentnou spoľahlivosťou značky Yedoo. Na oceľových svaloch rámu Steel s váhou okolo desať kilo nie je nič navyše. Polohovateľná zadná vidlica umožňuje pohodlne a rýchle kĺzať tesne nad povrchom a na každom metri oceníte, že hliníkové náboje kolies s priemyselnými ložiskami kladú pri záťaži nižší valivý odpor. Číslo 5 žije. Vlastnosti: Nosnosť: 130 Kg Min. výška jazdca: 150 cm Vek jazdca: 12+ rokov Rám: YEDOO Hi-ten ocel Vidlica: YEDOO Hi-ten ocel Predstavec: Alloy Riadidlá: Alloy PG Rukoväte: Ergonomické Zloženie hlavy: NECO alloy 1 1/8" semi-integrované AHEAD Brzdové páčky: 2x SPARKLE alloy Brzdy: 2x "V" SPARKLE alloy Kolesá: 26"/20" Ráfy: HJC alloy Náboje: NOVATEC alloy Šírka náboja (predná/zadná): 100/74 mm Ložiská: Priemyslové Rýchloupínacie páčky (predné/zadné): Áno/Áno Pneumatiky (predné/zadné): KENDA 26x1,75/20x1,75 Max. nahustenie (predné/zadné): 4,6 bar/4,6 bar Príprava na držiak fľaše (závity 2x M5, rozstup 64 mm): 2x Stúpadlo: 40 cm Výška riadidiel: 91 - 97 cm Šírka riadidiel: 64 cm Svetlá výška (horná/dolná pozícia)*: 5,0/7,0 cm Výška stúpadla nad zemou (horná/dolná pozícia)*: 7,8/9,8 cm Priestor pre jazdca: 68 cm *Tolerancia ± 0,2 cm Priemer kolies : 26" (559 mm) Brzdový systém : Zadný Dĺžka : 174 cm Farba : Biela Výška : 91 - 97 cm Veková skupina : Junior Rám : Yedoo Hi-Ten Priemer kolies : 20" (406 mm) Rám : Oceľ Hmotnosť : 10,4 kg Veková skupina : Dospelý Brzdový systém : V-Brake Veková kategória : 12 + Užitočné zaťaženie : 130 kg Pohlavie : Ženy Krajina pôvodu : Čína Brzdový systém : Predný Farba podľa výrobcu : Biela Pohlavie : Muži (muziker.com)

Podobné produkty ako Yedoo Five Numbers White

Yedoo Five Numbers Black

Yedoo Five Numbers Black
Detail

Päťka ja nová norma všestrannej vyspelej cestovnej kolobežky s veľkými kolesami, potrebnou výbavou a stopercentnou spoľahlivosťou značky Yedoo. Na oceľových svaloch rámu Steel s váhou okolo desať kilo nie je nič navyše. Polohovateľná zadná vidlica umožňuje pohodlne a rýchle kĺzať tesne nad povrchom a na každom metri oceníte, že hliníkové náboje kolies s priemyselnými ložiskami kladú pri záťaži nižší valivý odpor. Číslo 5 žije. Vlastnosti: Nosnosť: 130 Kg Min. výška jazdca: 150 cm Vek jazdca: 12+ rokov Rám: YEDOO Hi-ten ocel Vidlica: YEDOO Hi-ten ocel Predstavec: Alloy Riadidlá: Alloy PG Rukoväte: Ergonomické Zloženie hlavy: NECO alloy 1 1/8" semi-integrované AHEAD Brzdové páčky: 2x SPARKLE alloy Brzdy: 2x "V" SPARKLE alloy Kolesá: 26"/20" Ráfy: HJC alloy Náboje: NOVATEC alloy Šírka náboja (predná/zadná): 100/74 mm Ložiská: Priemyslové Rýchloupínacie páčky (predné/zadné): Áno/Áno Pneumatiky (predné/zadné): KENDA 26x1,75/20x1,75 Max. nahustenie (predné/zadné): 4,6 bar/4,6 bar Príprava na držiak fľaše (závity 2x M5, rozstup 64 mm): 2x Stúpadlo: 40 cm Výška riadidiel: 91 - 97 cm Šírka riadidiel: 64 cm Svetlá výška (horná/dolná pozícia)*: 5,0/7,0 cm Výška stúpadla nad zemou (horná/dolná pozícia)*: 7,8/9,8 cm Priestor pre jazdca: 68 cm *Tolerancia ± 0,2 cm Veková skupina : Junior Dĺžka : 174 cm Veková kategória : 12 + Priemer kolies : 20" (406 mm) Pohlavie : Ženy Pohlavie : Muži Užitočné zaťaženie : 130 kg Brzdový systém : Predný Rám : Oceľ Rám : Yedoo Hi-Ten Výška : 91 - 97 cm Veková skupina : Dospelý Brzdový systém : V-Brake Priemer kolies : 26" (559 mm) Brzdový systém : Zadný Hmotnosť : 10,4 kg Farba podľa výrobcu : Čierna Krajina pôvodu : Čína Farba : Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako Yedoo Five Numbers Black

Yedoo Five Numbers Blue

Yedoo Five Numbers Blue
Detail

Päťka ja nová norma všestrannej vyspelej cestovnej kolobežky s veľkými kolesami, potrebnou výbavou a stopercentnou spoľahlivosťou značky Yedoo. Na oceľových svaloch rámu Steel s váhou okolo desať kilo nie je nič navyše. Polohovateľná zadná vidlica umožňuje pohodlne a rýchle kĺzať tesne nad povrchom a na každom metri oceníte, že hliníkové náboje kolies s priemyselnými ložiskami kladú pri záťaži nižší valivý odpor. Číslo 5 žije. Vlastnosti: Nosnosť: 130 Kg Min. výška jazdca: 150 cm Vek jazdca: 12+ rokov Rám: YEDOO Hi-ten ocel Vidlica: YEDOO Hi-ten ocel Predstavec: Alloy Riadidlá: Alloy PG Rukoväte: Ergonomické Zloženie hlavy: NECO alloy 1 1/8" semi-integrované AHEAD Brzdové páčky: 2x SPARKLE alloy Brzdy: 2x "V" SPARKLE alloy Kolesá: 26"/20" Ráfy: HJC alloy Náboje: NOVATEC alloy Šírka náboja (predná/zadná): 100/74 mm Ložiská: Priemyslové Rýchloupínacie páčky (predné/zadné): Áno/Áno Pneumatiky (predné/zadné): KENDA 26x1,75/20x1,75 Max. nahustenie (predné/zadné): 4,6 bar/4,6 bar Príprava na držiak fľaše (závity 2x M5, rozstup 64 mm): 2x Stúpadlo: 40 cm Výška riadidiel: 91 - 97 cm Šírka riadidiel: 64 cm Svetlá výška (horná/dolná pozícia)*: 5,0/7,0 cm Výška stúpadla nad zemou (horná/dolná pozícia)*: 7,8/9,8 cm Priestor pre jazdca: 68 cm *Tolerancia ± 0,2 cm Rám : Yedoo Hi-Ten Rám : Oceľ Pohlavie : Muži Veková skupina : Dospelý Priemer kolies : 26" (559 mm) Výška : 91 - 97 cm Farba : Modrá Brzdový systém : Predný Veková kategória : 12 + Brzdový systém : V-Brake Veková skupina : Junior Farba podľa výrobcu : Modrá Hmotnosť : 10,4 kg Pohlavie : Ženy Brzdový systém : Zadný Priemer kolies : 20" (406 mm) Dĺžka : 174 cm Užitočné zaťaženie : 130 kg Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Yedoo Five Numbers Blue

Yedoo Five Numbers Green

Yedoo Five Numbers Green
Detail

Päťka ja nová norma všestrannej vyspelej cestovnej kolobežky s veľkými kolesami, potrebnou výbavou a stopercentnou spoľahlivosťou značky Yedoo. Na oceľových svaloch rámu Steel s váhou okolo desať kilo nie je nič navyše. Polohovateľná zadná vidlica umožňuje pohodlne a rýchle kĺzať tesne nad povrchom a na každom metri oceníte, že hliníkové náboje kolies s priemyselnými ložiskami kladú pri záťaži nižší valivý odpor. Číslo 5 žije. Vlastnosti: Nosnosť: 130 Kg Min. výška jazdca: 150 cm Vek jazdca: 12+ rokov Rám: YEDOO Hi-ten ocel Vidlica: YEDOO Hi-ten ocel Predstavec: Alloy Riadidlá: Alloy PG Rukoväte: Ergonomické Zloženie hlavy: NECO alloy 1 1/8" semi-integrované AHEAD Brzdové páčky: 2x SPARKLE alloy Brzdy: 2x "V" SPARKLE alloy Kolesá: 26"/20" Ráfy: HJC alloy Náboje: NOVATEC alloy Šírka náboja (predná/zadná): 100/74 mm Ložiská: Priemyslové Rýchloupínacie páčky (predné/zadné): Áno/Áno Pneumatiky (predné/zadné): KENDA 26x1,75/20x1,75 Max. nahustenie (predné/zadné): 4,6 bar/4,6 bar Príprava na držiak fľaše (závity 2x M5, rozstup 64 mm): 2x Stúpadlo: 40 cm Výška riadidiel: 91 - 97 cm Šírka riadidiel: 64 cm Svetlá výška (horná/dolná pozícia)*: 5,0/7,0 cm Výška stúpadla nad zemou (horná/dolná pozícia)*: 7,8/9,8 cm Priestor pre jazdca: 68 cm *Tolerancia ± 0,2 cm Priemer kolies : 20" (406 mm) Veková skupina : Dospelý Priemer kolies : 26" (559 mm) Farba podľa výrobcu : Zelená Veková kategória : 12 + Pohlavie : Ženy Pohlavie : Muži Užitočné zaťaženie : 130 kg Rám : Oceľ Krajina pôvodu : Čína Brzdový systém : V-Brake Hmotnosť : 10,4 kg Brzdový systém : Predný Farba : Zelená Dĺžka : 174 cm Rám : Yedoo Hi-Ten Veková skupina : Junior Brzdový systém : Zadný Výška : 91 - 97 cm (muziker.com)

Podobné produkty ako Yedoo Five Numbers Green

ADIDAS Team Five EdT

ADIDAS Team Five EdT
Detail

Toaletná voda – pre mužov, aromatická hlavná vôňa, vedľajšia vôňa korenená, pôvod americké Flakónik toaletnej vody ADIDAS Team Five EdT v sebe ukrýva sviežu vôňu inšpirovanú malým futbalom, športom, ktorý je populárny vďaka svojej dynamickosti a rýchlosti. Rovnako ako malý futbal sa aj táto pánska vôňa neriadi mnohými pravidlami. Aj napriek tomu spolu všetky komponenty hrajú a vytvárajú jedinečnú vôňu. Toaletná voda Eau de Toilette ADIDAS Team Five EdT je vhodná pre všetkých akčných a športovo založených mužov.Kľúčové vlastnosti toaletnej vody ADIDAS Team Five EdTModerná vôňa inšpirovaná malým futbalomRovnako rýchla, zábavná a dynamickáToaletná voda ADIDAS Team Five EdT je vhodná na každodenné nosenieKombinácia byliniek, santalového dreva a ovociaEau de Toilette ADIDAS Team Five je vhodná pre všetkých aktívne a športovo založených mužovZloženie vône:Hlava: bazalka, zelené jablko, citrónSrdce: šalvia, levanduľa, mätaZáklad: benzoin, jantárové drevo, borovica (alza.sk)

Podobné produkty ako ADIDAS Team Five EdT

Sonos FIVE biely (FIVE1EU1)

Sonos FIVE biely (FIVE1EU1)
Detail

Reproduktor - aktívny, určenie k mobilu a k TV, s hlasovým asistentom, s mikrofónom, farba biela, 3.5mm Jack, LAN, WiFi, Multiroom, AirPlay, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android Reproduktor Sonos FIVE sa postará o špičkový zvukSonos FIVE v bielom farebnom vyhotovení vám umožní počúvanie vašej obľúbenej hudby. Tento model v sebe ukrýva celkom 6 digitálnych zosilňovačov, čo z neho robí aktívny reproduktor. Na pripojenie ďalších zariadení k reproduktoru Sonos FIVE môžete využiť pripojenie pomocou 3,5 mm JACK kábla. Príjemnou a používateľsky prívetivou vymoženosťou je bezdrôtová konektivita Wi-Fi a AirPlay 2. Reproduktor Sonos FIVE sa pýši inteligentným stereo zvukom, kedy sa pri horizontálnom umiestnení automaticky oddelí pravý a ľavý kanál, ale ak spárujete dva reproduktory a umiestnite ich vertikálne, každý z nich sa nastaví na jeden zo stereo kanálov.Kľúčové vlastnosti reproduktora Sonos FIVEBluetooth reproduktor Sonos FIVE sa radí medzi aktívne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sonos FIVE biely (FIVE1EU1)

Sonos FIVE čierny (FIVE1EU1BLK)

Sonos FIVE čierny (FIVE1EU1BLK)
Detail

Reproduktor - aktívny, určenie k mobilu a k TV, s hlasovým asistentom, s mikrofónom, farba čierna, 3.5mm Jack, LAN, WiFi, Multiroom, AirPlay, ovládanie cez zariadenia s OS iOS alebo Android Reproduktor Sonos FIVE sa postará o špičkový zvukSonos FIVE v čiernom vyhotovení vám umožní počúvanie vašej obľúbenej hudby. Tento model v sebe ukrýva celkom 6 digitálnych zosilňovačov, čo z neho robí aktívny reproduktor. Na pripojenie ďalších zariadení k reproduktoru Sonos FIVE môžete využiť pripojenie pomocou 3,5 mm JACK kábla. Príjemnou a používateľsky prívetivou vymoženosťou je bezdrôtová konektivita Wi-Fi a AirPlay 2. Reproduktor Sonos FIVE sa pýši inteligentným stereo zvukom, kedy sa pri horizontálnom umiestnení automaticky oddelí pravý a ľavý kanál, ale ak spárujete dva reproduktory a umiestnite ich vertikálne, každý z nich sa nastaví na jeden zo stereo kanálov.Kľúčové vlastnosti reproduktora Sonos FIVEBluetooth reproduktor Sonos FIVE sa radí medzi aktívne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sonos FIVE čierny (FIVE1EU1BLK)

SIXTOL SX FIVE (SX1010)

SIXTOL SX FIVE (SX1010)
Detail

Diagnostika –, Kábel SIXTOL SX FIVE slúži na zabezpečenie rýchlej a spoľahlivej diagnostiky vozidla. S jej pomocou odhalíte chyby riadiacej jednotky motora v rámci diagnostickej normy OBDII v slovenskom jazyku. Diagnostika SIXTOL SX FIVE je vybavená farebným displejom a dotykovými tlačidlami pre jednoduché ovládanie. Poteší vás tiež ergonomický dizajn a kompaktné rozmery, ktoré zaistia pohodlnú manipuláciu a možnosť použitia kdekoľvek. Diagnostika SIXTOL SX FIVE dokáže identifikovať pri vybranýchautomobiloch aj špecifické chyby v elektronike. Diagnostiku možno použiť na širokú škálu vozidiel a je konštruovaná na prevádzkovú teplotu 0 až 60 °C.Kľúčové vlastnosti diagnostiky SIXTOL SX FIVEFarebný 2,4“ displej a dotykové tlačidlá pre intuitívne ovládanieDiagnostika SIXTOL SX FIVE pracuje v slovenskom jazykuErgonomický dizajn a kompaktné rozmery umožnia pohodlné použitie kdekoľvekDiagnostika SIXTOL SX FIVE dokáže identifikovať pri vybraných automobiloch špecifické... (alza.sk)

Podobné produkty ako SIXTOL SX FIVE (SX1010)

Zlatý prívesok SRDCE V SRDCI

Zlatý prívesok SRDCE V SRDCI
Detail

Rozkošný zlatý prívesok srdca v srdci v prevedení žltého 14 karátového zlata. Srdiečka prívesku majú vysoko leštený povrch, pričom vnútorné srdiečko je zdobené aplikáciou bieleho zlata. Srdcia navzájom spájajú tri žiariace číre zirkóniky, ktoré prívesku dodávajú romantický nádych. Šírka prívesku je 13 mm, výška 12 mm a priemer očka na retiazku má 6 mm. Krásny darček k mnohým príležitostiam. (najzlato.sk)

Podobné produkty ako Zlatý prívesok SRDCE V SRDCI

Animonda Carny Kitten Konzerva pre mačky Hovädzie+Morčacie srdce 200g

Animonda Carny Kitten Konzerva pre mačky Hovädzie+Morčacie srdce 200g
Detail

Animonda carny junior konzerva pre mačky. Obsahuje hovädzie a morčacie srdcia. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Animonda Carny Kitten Konzerva pre mačky Hovädzie+Morčacie srdce 200g

Animonda Carny Konzerva pre mačky Hovädzie+Kura+Kačacie srdce 400g

Animonda Carny Konzerva pre mačky Hovädzie+Kura+Kačacie srdce 400g
Detail

Animonda carny cat konzerva s hovädzím, kuracím a kačacím srdcom je vysokokvalitné kompletné krmivo pre dospelé mačky, bez obilnín, vyrobené výlučne z čerstvého mäsa, s prírodným taurínom, bez farbív a konzervačných látok, bez sóje. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Animonda Carny Konzerva pre mačky Hovädzie+Kura+Kačacie srdce 400g

Animonda Carny Kitten Konzerva pre mačky Hovädzie+Morčacie srdce 400g

Animonda Carny Kitten Konzerva pre mačky Hovädzie+Morčacie srdce 400g
Detail

Animonda carny kitten je vysoko kvalitné kompletné krmivo pre mačiatka. Vyrobené z čistého mäsa. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Animonda Carny Kitten Konzerva pre mačky Hovädzie+Morčacie srdce 400g

Animonda paštéta Senior morčacie srdce pre psov 150g + Množstevná zľava

Detail

Krmivo pre psov Animonda vom Feinsten Senior v praktických miskách bolo špeciálne vyvinuté pre psov od 7 rokov s obsahom živín prispôsobeným tejto životnej fáze. Obsahuje mäso a živočíšne produkty. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Animonda paštéta Senior morčacie srdce pre psov 150g + Množstevná zľava

Five RS4 Black XL Rukavice

Five RS4 Black XL Rukavice
Detail

Rukavice RS4 sú zhotovené na mieru pre jazdcov hľadajúcich pohodlné a ľahké rukavice pre mestskú jazdu. Manžeta a vrchná strana z pružného Spandex™ materiálu poskytuje optimálne pohodlie. Vrchná časť kombinuje full-grain kožu, tvrdú a mäkkú TPR s reflexným čiernym panelom. RS4 je dokonalá rukavica pre jarné a letné sezóny, na predmestiach alebo v centre mesta. Špecifikácia: Štvorcestná strečová látka Spandex™ na vrchnej strane a syntetická koža na spodnej strane zabezpečujú maximálny komfort a odolnosť Reflexné prvky Mäkké chrániče kĺbov z TPR Protišmyková časť na dlani a palci pre pohodlné uchytenie Elastické Spandex™ manžety Uzatvárací systém Airprene™ + Velcro Navrhnuté v : Francúzsko Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Black Materiál : Lycra Pohlavie : Muži Veľkosť : XL Krajina pôvodu : Čína Vrchná vrstva : Elastické vlákno Spandex Homologizácia : CE certifikované Materiál : Syntetická koža Materiál : Elastické vlákno Spandex (muziker.com)

Podobné produkty ako Five RS4 Black XL Rukavice

Five RS4 Black 2XL Rukavice

Five RS4 Black 2XL Rukavice
Detail

Rukavice RS4 sú zhotovené na mieru pre jazdcov hľadajúcich pohodlné a ľahké rukavice pre mestskú jazdu. Manžeta a vrchná strana z pružného Spandex™ materiálu poskytuje optimálne pohodlie. Vrchná časť kombinuje full-grain kožu, tvrdú a mäkkú TPR s reflexným čiernym panelom. RS4 je dokonalá rukavica pre jarné a letné sezóny, na predmestiach alebo v centre mesta. Špecifikácia: Štvorcestná strečová látka Spandex™ na vrchnej strane a syntetická koža na spodnej strane zabezpečujú maximálny komfort a odolnosť Reflexné prvky Mäkké chrániče kĺbov z TPR Protišmyková časť na dlani a palci pre pohodlné uchytenie Elastické Spandex™ manžety Uzatvárací systém Airprene™ + Velcro Farba podľa výrobcu : Black Materiál : Syntetická koža Homologizácia : CE certifikované Pohlavie : Muži Vrchná vrstva : Elastické vlákno Spandex Materiál : Lycra Navrhnuté v : Francúzsko Krajina pôvodu : Čína Materiál : Elastické vlákno Spandex Veľkosť : 2XL Farba : Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako Five RS4 Black 2XL Rukavice

Five Urban Black L Rukavice

Five Urban Black L Rukavice
Detail

Nový dizajn od FIVE, vyvinutý špeciálne pre jazdu v meste. Dlhá, tenká manžeta ponúka jazdcovi maximálnu ochranu a možnosť nosiť rukavicu nad alebo pod rukávom bundy. Vďaka integrovanému jednodielnemu vrchnému chrániču z PVC a mnohým ďalším ochranným prvkom sa budete cítiť maximálne bezpečne. Perforované kožené vložky zabezpečujú dobrú priedušnosť a odparovanie potu. Akordeónová časť na zápästí spojená s nastavovacím pútkom na suchý zips umožňuje ľahké zapnutie a perfektné uchytenie. Urban je taktiež vybavená systémom Touch Screen ™, ktorý vám pohodlne umožňuje aktivovať dotykovú obrazovku na GPS alebo smartfóne. Špecifikácia: Konštrukcia z full-grain a z perforovanej kozej kože pre dobrú pružnosť a vetranie Dlhá manžeta zahŕňajúca ochrannú penu v oblasti predlaktia Jednodielna PVC ochrana hánok Ochranná pena v oblasti prstov Lycra® materiál na článkoch prstov pre maximálnu pružnosť a cirkuláciu vzduchu Spevnená dlaň pomocou syntetickej kože pre dobré uchytenie Ochrana malíčka pomocou spevnenia zo syntetickej kože a TPR Jednoduché zapínanie pomocou suchého zipsu Touch Screen™ systém na ukazováku pre pohodlnú manipuláciu s dotykovou obrazovkou. Krajina pôvodu : Čína Navrhnuté v : Francúzsko Pohlavie : Muži Materiál : Koža Materiál : Lycra Farba podľa výrobcu : Black Veľkosť : L Homologizácia : CE certifikované Vrchná vrstva : Kozia koža Materiál : Syntetická koža Farba : Čierna (muziker.com)

Podobné produkty ako Five Urban Black L Rukavice

Five Urban Black S Rukavice

Five Urban Black S Rukavice
Detail

Nový dizajn od FIVE, vyvinutý špeciálne pre jazdu v meste. Dlhá, tenká manžeta ponúka jazdcovi maximálnu ochranu a možnosť nosiť rukavicu nad alebo pod rukávom bundy. Vďaka integrovanému jednodielnemu vrchnému chrániču z PVC a mnohým ďalším ochranným prvkom sa budete cítiť maximálne bezpečne. Perforované kožené vložky zabezpečujú dobrú priedušnosť a odparovanie potu. Akordeónová časť na zápästí spojená s nastavovacím pútkom na suchý zips umožňuje ľahké zapnutie a perfektné uchytenie. Urban je taktiež vybavená systémom Touch Screen ™, ktorý vám pohodlne umožňuje aktivovať dotykovú obrazovku na GPS alebo smartfóne. Špecifikácia: Konštrukcia z full-grain a z perforovanej kozej kože pre dobrú pružnosť a vetranie Dlhá manžeta zahŕňajúca ochrannú penu v oblasti predlaktia Jednodielna PVC ochrana hánok Ochranná pena v oblasti prstov Lycra® materiál na článkoch prstov pre maximálnu pružnosť a cirkuláciu vzduchu Spevnená dlaň pomocou syntetickej kože pre dobré uchytenie Ochrana malíčka pomocou spevnenia zo syntetickej kože a TPR Jednoduché zapínanie pomocou suchého zipsu Touch Screen™ systém na ukazováku pre pohodlnú manipuláciu s dotykovou obrazovkou. Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Black Pohlavie : Muži Navrhnuté v : Francúzsko Materiál : Syntetická koža Krajina pôvodu : Čína Homologizácia : CE certifikované Materiál : Koža Materiál : Lycra Vrchná vrstva : Kozia koža Veľkosť : S (muziker.com)

Podobné produkty ako Five Urban Black S Rukavice

Five Mustang Black XL Rukavice

Five Mustang Black XL Rukavice
Detail

Mustang prekvapí svojim minimalistickým dizajnom a ultrakompaktným vzhľadom s krátkou manžetou. Perforovaná koža, z ktorej je vrchná časť zhotovená dodáva rukavici klasický vzhľad. Hoci je model Mustang extrémne elegantný, ponúka skutočnú ochranu vďaka polyuretánovej škrupine schovanej pod kožou. Krátka manžeta obsahuje pohodlný klin z materiálu Lycra pre vynikajúcu podporu a úplnú slobodu pohybu. Špecifikácia: Konštrukcia z full-grain kozej kože Jednodielny chránič hánok zhotovený z PU Spevnenie a ochrana malíčka pomocou zosilnenej časti z hovädzej usne Jednoduché zapínanie pomocou suchého zipsu Materiál : Koža Navrhnuté v : Francúzsko Farba : Čierna Homologizácia : CE certifikované Krajina pôvodu : Čína Pohlavie : Muži Vrchná vrstva : Kozia koža Farba podľa výrobcu : Black Veľkosť : XL (muziker.com)

Podobné produkty ako Five Mustang Black XL Rukavice

Five Mustang Black 3XL Rukavice

Five Mustang Black 3XL Rukavice
Detail

Mustang prekvapí svojim minimalistickým dizajnom a ultrakompaktným vzhľadom s krátkou manžetou. Perforovaná koža, z ktorej je vrchná časť zhotovená dodáva rukavici klasický vzhľad. Hoci je model Mustang extrémne elegantný, ponúka skutočnú ochranu vďaka polyuretánovej škrupine schovanej pod kožou. Krátka manžeta obsahuje pohodlný klin z materiálu Lycra pre vynikajúcu podporu a úplnú slobodu pohybu. Špecifikácia: Konštrukcia z full-grain kozej kože Jednodielny chránič hánok zhotovený z PU Spevnenie a ochrana malíčka pomocou zosilnenej časti z hovädzej usne Jednoduché zapínanie pomocou suchého zipsu Vrchná vrstva : Kozia koža Farba podľa výrobcu : Black Farba : Čierna Homologizácia : CE certifikované Materiál : Koža Veľkosť : 3XL Navrhnuté v : Francúzsko Pohlavie : Muži Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Five Mustang Black 3XL Rukavice
Five Nights at Freddys - Jack-o-Bonnie - akčná figúrka (889698561860), Kanibal z Nine Elms, Wildtastic Five (9001890668463), NINE WEST NW/1812GYRG (86702590513), Sonos FIVE biely (FIVE1EU1), Sonos FIVE čierny (FIVE1EU1BLK), SIXTOL SX FIVE (SX1010), Nine Parchments – Xbox Digital (6JN-00032), Srdce temnoty, Kožené srdce, Srdce Evropy, Zdochnuté srdce, Zlomené srdce, Zwilling Five Star (30125-400), Yedoo Five Numbers black (8595142611501), Alpina Twist Five QVM+ (4003692271549), BELLATEX s. r. o. Prestieradlo Mikroflanel 90 × 200 181/915 srdce čierno-ružové (8225), TWIST FIVE V black matt (4003692271624), Alpina Twist Five HR QVM+ (4003692270184), Alpina Twist Five HR VL+ (4003692293077), Alpina TWIST FIVE Optical Adapter (4003692302489), Jelly Belly - Flaming Five - Krabička (071570012335), ADIDAS Team Five 75 ml (3607346550441), Screenshield ONEPLUS 9 na displej (ONP-NINE-D), Dragons: Legends of the Nine Realms – PS4 (5060528038690), Playmobil Dragons: The Nine Realms – Icaris Lab (4008789710840), Playmobil Dragons: The Nine Realms – Feathers & Alex (4008789710833), Playmobil Dragons: The Nine Realms – Thunder & Tom (4008789710819), Playmobil Dragons: The Nine Realms – Plowhorn & DAngelo (4008789710826)