Floria kráľ trávnikov, 10 kg (000782)

Produkt Floria kráľ trávnikov, 10 kg (000782) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Floria kráľ trávnikov, 10 kg (000782) upraviť a produkt hľadať znova.

FLORIA Kráľ trávnikov, 10 kg (000782)

FLORIA Kráľ trávnikov, 10 kg (000782)
Detail

Trávna zmes – hmotnosť 10 kg, na plochu až 500 m2 Záleží vám na vzhľade vášho trávnika? Použite trávnu zmes FLORIA Kráľ trávnikov! Táto trávna zmes má najvyššiu kvalitu a je určená na zakladanie reprezentatívnych plôch v okolí rodinných domov. Po jej použití trávnik vynikne pružnou mäkkou mačinou a odolnosťou voči extrémnym záťažiam. FLORIA Kráľ trávnikov vytvára stredne jemný, hustý a dobre odnožujúci trávnik. Trávna zmes FLORIA obsahuje Zeolit, ktorý na seba viaže živiny a prevzdušňuje pôdu. Správnym použitím bude mať trávnik stálu sýtu farbu a nebude vyžadovať intenzívne ošetrovanie.Prečo trávna zmes FLORIA Kráľ trávnikov, 10 kg?Zložená zo špičkových odrôd tráv najvyššej kvalityObsahuje Zeolit – prírodnú horninu, ktorá prevzdušňuje pôdu a viaže živiny a voduHustý trávnik odolný voči vysokej záťažiFLORIA Kráľ trávnikov je určená na založenie trávnikov v záhradách a v okolí rodinných domovGarantované zloženie trávnych odrôd – vhodné aj na... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA Kráľ trávnikov, 10 kg (000782) , Vtačí kráľ

FLORIA Kráľ trávnikov, 0,5 kg + zeolit, 200 g (000780)

FLORIA Kráľ trávnikov, 0,5 kg + zeolit, 200 g (000780)
Detail

Trávna zmes – hmotnosť 0,5 kg, na plochu až 20 m2, na pestovanie na priamom slnku Záleží vám na vzhľade vášho trávnika? Použite trávnu zmes FLORIA Kráľ trávnikov. Táto trávna zmes je najvyššej kvality a je určená na zakladanie reprezentatívnych plôch v okolí rodinných domov. Po jej použití trávnik vyniká pružnou mäkkou mačinou a je odolný voči extrémnym záťažiam. FLORIA Kráľ trávnikov vytvára stredne jemný, hustý a dobre odnožujúci trávnik. Trávna zmes FLORIA obsahuje zeolit, ktorý na seba viaže živiny a prevzdušňuje pôdu. Pri správnom použití má trávnik stálu sýtu farbu a nevyžaduje intenzívne ošetrovanie.Prečo trávnu zmes FLORIA Kráľ trávnikov, 0,5 kg?Zložená zo špičkových odrôd tráv najvyššej kvalityObsahuje zeolit – prírodnú horninu, ktorá prevzdušňuje pôdu a viaže živiny a voduHustý trávnik odolný voči vysokej záťažiFLORIA Kráľ trávnikov je určená na založenie trávnikov v záhradách a okolí rodinných domovGarantované zloženie trávnych odrôd – vhodné aj na... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA Kráľ trávnikov, 0,5 kg + zeolit, 200 g (000780) , Kráľ drozdia brada

FLORIA Kráľ trávnikov 2 kg + zeolit, 800 g (000781)

FLORIA Kráľ trávnikov 2 kg + zeolit, 800 g (000781)
Detail

Trávna zmes – hmotnosť 2 kg, na plochu až 80 m2, na pestovanie na priamom slnku Záleží vám na vzhľade vášho trávnika? Použite trávnu zmes FLORIA Kráľ trávnikov! Táto trávna zmes má najvyššiu kvalitu a je určená na zakladanie reprezentatívnych plôch v okolí rodinných domov. Po jej použití trávnik vynikne pružnou mäkkou mačinou a bude odolný voči extrémnym záťažiam. FLORIA Kráľ trávnikov vytvára stredne jemný, hustý a dobre odnožujúci trávnik. Trávna zmes FLORIA obsahuje zeolit, ktorý na seba viaže živiny a prevzdušňuje pôdu. Správnym použitím bude mať trávnik stálu sýtu farbu a nebude vyžadovať intenzívne ošetrovanie. Prečo trávna zmes FLORIA Kráľ trávnikov, 2 kg?Zložená zo špičkových odrôd tráv najvyššej kvalityObsahuje zeolit – prírodnú horninu, ktorá prevzdušňuje pôdu a viaže živiny a voduHustý trávnik odolný voči vysokej záťažiFLORIA Kráľ trávnikov je určená na založenie trávnikov v záhradách a v okolí rodinných domovGarantované zloženie... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA Kráľ trávnikov 2 kg + zeolit, 800 g (000781) , Wmf 1286049964 - leví kráľ, 6 ks

FLORIA na ruže 2,5 kg (008402)

FLORIA na ruže 2,5 kg (008402)
Detail

Hnojivo – určené pre ruža, viaczložkové, minerálne a organické zloženie, hmotnosť 2,5 kg Viaczložkové hnojivo Floria pre ruže 2,5 kg zaistí rastline dostatok živín, vďaka ktorým budú ruže tvoriť viac kvetov a predĺži sa aj doba ich kvitnutia. Hnojivo s organickou a minerálnou zložkou pôsobí rýchlo a zároveň dlhodobo. Správnym používaním hnojiva docielite zdravé a krásne ruže.Kľúčové vlastnosti hnojiva pre ruže Floria 2,5 kgPoskytuje dostatok živínPre tvorbu viac kvetovPredĺženie doby kvitnutiaVysoký obsah fosforu na vyfarbenie kvetov ružíPrírodné hnojivo GuanoZabraňuje popáleniu a prehnojeniu rastlínDávkovanie: 50 g/rastlinaAplikácie a účinkyVďaka vysokému obsahu fosforu je zaistená bohatosť a vyfarbenie kvetov ruží. Hnojivo pre ruže Floria 2,5 kg obsahuje aj prírodné hnojivo Guano. Guano pochádza z trusu a je výborným hnojivom vďaka obsahu veľmi účinnej dusíkatej a fosforečnej zložky. Vyvážený pomer látok zabraňuje popáleniu rastlín a... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA na ruže 2,5 kg (008402) , Dino kráľ zvierat 500 puzzle (8590878502598)

FLORIA Vertikutačná zmes, 5 kg (008235)

FLORIA Vertikutačná zmes, 5 kg (008235)
Detail

Trávna zmes – hmotnosť 5 kg, na plochu až 100 m2 Snažíte sa zo všetkých síl, aby váš trávnik bol krásny a nedarí sa vám to? A po vertikulácii vyzerá ešte horšie ako pred ňou? Použite na zacelenie Vertikulačnú zmes FLORIA. Rýchlo obnovuje trávnik a zlepšuje jeho regeneráciu. Trávnik je oveľa skôr krásne zelený a pripravený na plné využitie. FLORIA Vertikulačná zmes je zložená zo zeolitu s trávnymi semenami, prírodným hnojivom a hydrogélom. Vlastnosti - FLORIA Vertikulačná zmesRýchlo obnovuje trávnikFLORIA Vertikulačná zmes je zložená zo zeolitu s trávnymi semenami, prírodným hnojivom a hydrogélomZlepšuje regeneráciu trávnikaRýchlo zaplní prázdne miesta v trávnikuZintenzívňuje rast trávneho porastuAko funguje Vertikulačná zmes Floria?Trávne osivo rýchlo zaplní prázdne miesta v trávniku. Organické hnojivo dodá trávniku aj klíčiacim semenám potrebné živiny a naštartuje rýchlu regeneráciu a intenzívny rast trávneho porastu. Zeolit je schopný zadržať voľné... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA Vertikutačná zmes, 5 kg (008235) , Kráľ valentín 29 cm, maňuška (8590121500395)

FLORIA na plodovú zeleninu 2,5 kg (008403)

FLORIA na plodovú zeleninu 2,5 kg (008403)
Detail

Hnojivo – určenie zelenina, organo-minerálny zloženie, hmotnosť 2.5kg Organominerálne hnojivo pre plodovú zeleninu Floria 2,5 kg vám zaistí bohatú a kvalitnú úrodu. Dlhodobo a rýchlo pôsobiace hnojivo zaisťuje rastlinám dostatok živín, ktoré sú nevyhnutné pre vyvážený zdravý rast a tvorbu chutných plodov. Súčasťou hnojiva je prírodné hnojivo Guano, ktoré obsahuje veľmi účinnú dusíkatú a fosforečnú zložku.Kľúčové vlastnosti hnojiva pre plodovú zeleninu Floria 2,5 kgPre bohatú a kvalitnú úroduDlhodobé a rýchle pôsobenieZaisťuje rastlinám dostatok živínObsahuje prírodnú zložku GuanoVysoký podiel draslíka na zosilnenie bunkovej štruktúry rastlínRovnomerná výživa bez rizika prehnojeniaUnikátne zloženie pre aktiváciu pôdnej mikroflóryVysoký obsah nevyhnutných látokHnojivo pre plodovú zeleninu Floria 2,5 kg obsahuje vysoký podiel draslíka, ktorý zosilňuje bunkovú štruktúru rastliny a zlepšuje vyzrievanie plodov. Vyvážený pomer živín dusík – fosfor... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA na plodovú zeleninu 2,5 kg (008403) , Kráľ 28 cm, maňuška kolekcia l (8590121228619)

FLORIA Likvidátor trávnej plsti 7,5 kg (008227)

FLORIA Likvidátor trávnej plsti 7,5 kg (008227)
Detail

Hnojivo – určené pre trávnik, viaczložkové zloženie, hmotnosť 7.5kg, aplikácia počas vegetácie Po pokosení hrozí, že sa trávnik začne pod ležiacou trávou dusiť a bude potlačené jeho prirodzené odnožovanie. Likvidátor trávnej plsti Floria 7,5 kg obsahuje mikroorganizmy, ktoré zvyšky tráv rozkladajú a premieňajú na cenný humus. Tento likvidátor používajte, keď kosíte plochu mulčovacími či robotickými kosačkami, ale aj v prípade, že nechcete vykonávať pravidelnú vertikutáciu. Trávnik sa použitím likvidátora trávnej plsti stáva silnejší a odolnejší.Kľúčové vlastnosti likvidátoru trávnej plsti Floria 7,5 kgHnojivo s obsahom mikroorganizmov, ktoré rozkladajú zvyšky tráv a menia ich na cenný humusObsahuje všetky potrebné živinyVyrobené z čisto prírodných surovínPôsobí 2 mesiaceObmedzuje rast machov a burinyVysoký obsah draslíka na zvýšenie odolnosti trávnika voči suchuIdeálne aplikovať 2× ročneUnikátne trávnikové hnojivoFloria... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA Likvidátor trávnej plsti 7,5 kg (008227) , Činka, 10 kg (402583)

FLORIA na jahody a ovocie 2,5 kg (008401)

FLORIA na jahody a ovocie 2,5 kg (008401)
Detail

Hnojivo – určené pre jahody, viaczložkové, minerálne a organické zloženie, hmotnosť 2,5 kg Viaczložkové hnojivo pre jahody a drobné ovocie Floria 2,5 kg obsahuje rýchlo a dlhodobo pôsobiace hnojivá, ktoré rastlinám zaisťujú dostatok živín potrebných pre zdravie a vitálny rast. Pestovatelia ocenia najmä zlepšenie chuti jahôd a drobného ovocia. Hnojivo vyživuje rastliny rovnomerne, aby im nehrozilo prehnojenie. Prostriedok pôsobí počas 2 mesiacov.Kľúčové vlastnosti hnojiva pre jahody a drobné ovocie Floria 25 kgRýchly a dlhodobý účinokZaisťuje dostatok živín pre zdravie a vitálny rastPre zlepšenie chuti ovociaRovnomerná výživa, ktorá zabraňuje prehnojeniuPôsobí počas 2 mesiacovObsahuje prírodné hnojivo GuanoAktivuje pôdnu mikroflóruDávkovanie: 10 – 30 g/rastlinaPrírodné zložky pre vynikajúci účinokSúčasťou hnojiva pre jahody a drobné ovocie Floria 2,5 kg je kvalitné prírodné hnojivo Guano vyrábané z trusu s veľmi... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA na jahody a ovocie 2,5 kg (008401) , Carcassonne – kráľ, gróf a rieka - 6. rozšírenie (8595558300051)

FLORIA Trávnikové hn. JAR - LETO, 2,5 kg (008223)

FLORIA Trávnikové hn. JAR - LETO, 2,5 kg (008223)
Detail

Trávnikové hnojivo – na zakladanie nových trávnikov alebo prihnojovanie existujúcich, potláča rast buriny, vhodné pre všetky typy trávnikov, na plochu 100m2 Trávnikové hnojivo Floria Jar – Leto je univerzálne hnojivo s dlhodobým účinkom na základné hnojenie aj prihnojovanie existujúcich alebo novo založených trávnatých plôch. Obsahuje vyvážené živiny v prijateľnej forme a trávnik tak rýchlo reaguje na prihnojenie. Správnym používaním podporíte silný a zdravý rast trávnika a potlačíte rast machov a buriny. Použitie hnojiva je vhodné pre všetky typy trávnikov.Kľúčové vlastnosti trávnikového hnojiva Floria Jar – Leto, 2,5 kgHnojivo Floria je univerzálne hnojivoJe vhodné pre všetky typy trávnikovObsahuje vyvážené živiny, ktoré pomáhajú rastu trávnikovPotláča rast burinyFloria slúži na zakladanie nových trávnikov alebo prihnojovanie existujúcichVystačí na plochu 100 m2Zloženie:Dusík-fosfor-draslík 20-5-8 + 2,4 % Mg + 12 % S + 1 % Fe (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA Trávnikové hn. JAR - LETO, 2,5 kg (008223) , Lego® ninjago® 71772 - krištáľový kráľ (5702017152042)

FLORIA Trávníkové hnojivo s odpuzujícím účinkem proti krtkům 7,5 kg (008214)

FLORIA Trávníkové hnojivo s odpuzujícím účinkem proti krtkům 7,5 kg (008214)
Detail

Trávnikové hnojivo – obsahuje všetky základné živiny (dusík, fosfor a draslík) a je navyše doplnené o horčík a železo pre sýtozelené sfarbenie trávnika, zeolitová zložka v hnojive obsahuje aromatické látky, ktoré sú krtkom nepríjemné Túžite po dokonalom trávniku, ale vaše sny kazia krtince, ktoré sa pravidelne objavujú na vašej záhrade? Trávnikové hnojivo s odpudzujúcim účinkom proti krtkom Floria 7,5 kg je riešením tohto problému. Špeciálne trávnikové hnojivo je vhodné pre všetky typy trávnikov. Hnojivo ochráni váš trávnik počas jedného mesiaca.Kľúčové vlastnosti trávnikového hnojiva s odpudzujúcim účinkom proti krtkom Floria 7,5 kgPre všetky druhy trávnikovPôsobí až mesiacObsahuje všetky základné živinyObsahuje horčík a železo pre sýtozelený trávnikAromatický zeolit odpudzuje krtkov, prevzdušňuje pôdu a potláča výskyt machovIdeálny pomer živínZloženieTrávnikové hnojivo s odpudzujúcim účinkom proti krtkom Floria 7,5 kg obsahuje všetky základné... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA Trávníkové hnojivo s odpuzujícím účinkem proti krtkům 7,5 kg (008214) , Lifefit činka 10 kg (4891223100167)

Škrabadlo Floria mint 46cm

Škrabadlo Floria mint 46cm
Detail

Škrabadlo Floria je k dispozícii v dvoch atraktívnych farbách - oranžovej alebo mätovej. Mačky priťahuje hračka v tvare motýľa. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Škrabadlo Floria mint 46cm , Delikan fit 10 kg (8595045401865)

Škrabadlo Floria oranžové 46cm

Škrabadlo Floria oranžové 46cm
Detail

Škrabadlo Floria je k dispozícii v dvoch atraktívnych farbách - oranžovej alebo mätovej. Mačky priťahuje hračka v tvare motýľa. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Škrabadlo Floria oranžové 46cm , Lopta medicinálna sedco handprint 10 kg (mb6003-10)

Poloviční král

Poloviční král
Detail

Audiokniha MP3 - autor Jan Hamouz, čte Vojtěch Hamerský Jedno království... tři lidé... tři propletené osudyA když voda Bělavé zešedne, věz, že se v království stalo něco zatraceně špinavého…Pohraničí Erenézie obsadil nepřítel. Trat’Hys vyráží v čele své armády, aby ukončil vleklé sousedské války jednou provždy. Zatím však netuší, že nejtěžší bitvu nesvede na bojišti, ale s vlastním synem. Na severu byl nastolen krutý řád. Stačí jeden nešťastný večer, jediné klopýtnutí, a Lheiwen je lapena v síti jeho nesmyslných pravidel. První láska ji tak sice naplní nezměrným štěstím, bude ho ale muset vykoupit víc než jednou jizvou. Garro brázdí vody Tórského moře a hledá lodě s břichy napěchovanými zlatem. Dokáže bojovat s kýmkoli, ale na jedno připraven není — setkání s mrtvou láskou ho zasáhne mnohem hlouběji, než by kdy mohlo ostří šavle. A co víc — nikdo z nich netuší, že daleko za mořem se sbírá obří armáda Rohatých, válečníků větších a silnějších, než jsou lidé... (alza.sk)

Podobné produkty ako Poloviční král , Maľovanie podľa čísel – tyrannosaurus kráľ dinosaurov (howard robinson) (hrabz33411nad)

Vtačí kráľ

Vtačí kráľ
Detail

Audiokniha MP3 Maja Glasnerová, čte Různí interpreti Verili by ste, že obyčajný havran môže zožrať celého vola? Presne to sa totiž stalo istému statočnému mládencovi, keď so svojím volom oral pole. No keďže tento mládenec bol nielen statočný, ale aj veľmi odvážny, vydal sa havrana hľadať. Putoval veľa dní a nocí, až sa dostal k samotnému Vtáčiemu kráľovi. Ten svojmu sluhovi havranovi prikáže, aby dal mládencovi za vola všetko, čo si len zapýta. Mládenec si na radu škovránka vyberie starý ošúchaný mlynček. Nebol to však hocaký mlynček.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vtačí kráľ , Thule könig cl-10 095 (kg-cl-10-095)

Král Lear

Král Lear
Detail

Audiokniha MP3 William Shakespeare, čte Martin Růžek, Alena Vránová, Růžena Merunková, Taťjana Medvecká, Jiří Adamíra, Eduard Cupák, Pavel Soukup, Petr Kostka, Jan Přeučil, Miloš Hlavica (alza.sk)

Podobné produkty ako Král Lear , Thule könig cl-10 050 (kg-cl-10-050)

Král Oidipus

Král Oidipus
Detail

Audiokniha MP3 Sofokles, čte Ivan Trojan, Taťjana Medvecká, Jiří Štěpnička, Alois Švehlík, Ilja Racek, Josef Somr, Boris Rösner Jedna z nejdokonalejších a nejznámějších antických tragédií, o neodvratné síle osudu. (alza.sk)

Podobné produkty ako Král Oidipus , Thule könig cl-10 104 (kg-cl-10-104)

Král králů

Král králů
Detail

Audiokniha MP3 - Cesty obou milenců se opět protnou, ale tentokrát každý stojí na jiné straně... - autor Wilbur Smith, čte David Matásek Audiokniha Král králů je dobrodružný příběh Wilbura Smithe a Imogena Robertsona.Zdrcená Amber se po rozpadu vztahu s Penrodem vydává se svou sestrou Saffron a jejím manželem na nebezpečnou cestu do Abyssinie. Penrod mezitím utápí svůj žal v Káhiře. Z opiových dýchánků ho vytrhne jeho starý přítel a společně narukují do armády. Cesty obou milenců se opět protnou, ale tentokrát každý stojí na jiné straně...Wilbur SmithWilbur Smith se narodil 9. ledna 1933 v Severní Rhodesii (dnešní Zambie) britským rodičům. V osmnácti měsících byl malý Wilbur postižen mozkovou malárií, blouznil deset dní a doktoři varovali, že může mít poškozený mozek, pokud přežije. Nicméně přežil a velice dobře se uzdravil. Jak dospíval, začal se zajímat o romány, stejně jako jeho matka. Její chuť byla rozsáhlá, ale zahrnovala i dobrodružné romány, které... (alza.sk)

Podobné produkty ako Král králů , Thule könig cl-10 070 (kg-cl-10-070)

Král Krysa

Detail

Audiokniha MP3 James Clavell, čte Jiří Dvořák - autor James Clavell, čte Jiří Dvořák Tři a půl roku strávených v Čangi podkopalo fyzický i psychický stav zajatců. A přesto přežili…Král Krysa (King Rat) je první román Jamese Clavella z roku 1962. Děj se odehrává během druhé světové války a popisuje boj o přežití britských a amerických válečných zajatců v japonském zajateckém táboře v Singapuru. Do příběhu se promítly Clavellovy vlastní zážitky z tříletého pobytu v nechvalně proslulém zajateckém táboře Čangi. Clavell byl jedním z 10 000 přeživších z původně 150 000 vězňů. Jedna z hlavních postav, Peter Marlowe, je autorovým alter egem.Příběh velmi věrně popisuje japonskou mentalitu v době války. Jejich krutost a odhodlání za každou cenu dodržet daný rozkaz dělaly z japonských zajateckých táborů nejhorší a nejtvrdší místa tohoto druhu. Za těchto okolností se ze zajatců stali lidé, kteří už vlastně lidmi ani nebyli. A mezi nimi muž, který i tam dokázal žít. Říkal... (alza.sk)

Podobné produkty ako Král Krysa , Thule könig cl-10 100 (kg-cl-10-100)

FLORIA na modré hortenzie 350 g (008220)

FLORIA na modré hortenzie 350 g (008220)
Detail

Hnojivo – určené pre hortenzia, viaczložkové zloženie, kryštály, hmotnosť 0,35 kg, aplikácia zálievkou a postrekom Kryštalické hnojivo pre modré hortenzie Floria 350 g je veľmi účinné a rýchlo pôsobiace hnojivo rozpustné vo vode. Rastlinám poskytuje všetky dôležité živiny a mikroprvky v ideálnom pomere, aby spĺňalo nároky všetkých druhov hortenzií. Hnojivo je určené pre hortenzie pestované v nádobách aj v záhonoch.Kľúčové vlastnosti hnojiva pre modré hortenzie Floria 350 gKryštalické hnojivo ľahko rozpustné vo vodePoskytuje dôležité živiny a mikroprvky v ideálnom pomerePre hortenzie pestované v záhonoch aj v nádobáchPodporuje modré vyfarbenie kvetovZaisťuje bohatšiu násadu kvetovOkamžitý účinokPosilňuje vitalitu a obranyschopnosť rastlínAplikuje sa jednoduchým postrekom na substrát alebo list rastlínIdeálne zloženie a rýchly účinokHnojivo pre hortenzie Floria 350 g obsahuje N – P – K (Mg) v pomere 17 – 5 – 8 + (2). Zloženie... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA na modré hortenzie 350 g (008220) , Thule könig cl-10 097 (kg-cl-10-097)

SPARTAN POWER BAG 15 KG 10 kg

SPARTAN POWER BAG 15 KG 10 kg
Detail

Cvičení funkčního zaměření vyžaduje speciální pomůcky, které lze používat jednoručně, obouruč, v pohybu a během práce celého těla. Jak powerbag používat ve funkčím tréninku? může být využíván jako zátěž během dřepů skoků zdvihů tlaků přemístění mrtvého tahu dalších mnoho dynamických i výbušných cviků ideální pro crossfit (efitness.sk)

Podobné produkty ako SPARTAN POWER BAG 15 KG 10 kg , Thule könig cl-10 065 (kg-cl-10-065)

REA - Umývadlo na dosku Floria zlatobiela REA-U0027

REA - Umývadlo na dosku Floria zlatobiela REA-U0027
Detail

Krásne, mimoriadne funkčné a moderné umývadlo na dosku Rea Floria dokonale vyplní váš priestor v kúpeľni pri zachovaní dokonalého vzhľadu a estetiky interiéru. Umývadlo je prispôsobené pre montáž na dosku alebo skrinku a bolo vyrobené z vysoko kvalitnej sanitárnej keramiky. Vďaka špeciálnej fáze výroby je odolné a ľahko sa čistí. Batérie a výpust nie je súčasťou balenia. Ean: 5902557340460 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako REA - Umývadlo na dosku Floria zlatobiela REA-U0027 , Thule könig cl-10 060 (kg-cl-10-060)

Osuška Kráľ ciest

Osuška Kráľ ciest
Detail

Osuška má rozmer 70x140cm. Materiál je veľmi príjemný na dotyk a vďaka špeciálnej technike výroby, keď sa zmieša BA a PES vlákna. (50% bavlna, 50% PES) Gramáž osušky: 400g / m². (dekyzfotiek.sk)

Podobné produkty ako Osuška Kráľ ciest , Thule könig cl-10 105 (kg-cl-10-105)

Bonboniéra Kráľ motorkárov

Detail

Na sladké si potrpia kdekto - urobte preto radosť luxusnou darčekovou bonboniérou s originálnou potlačou, ktorá oslávenca poteší. (dekyzfotiek.sk)

Podobné produkty ako Bonboniéra Kráľ motorkárov , Thule könig cl-10 103 (kg-cl-10-103)

Hrnček Kráľ motorkárov

Hrnček Kráľ motorkárov
Detail

Urob radosť svojim blízkym originálnym darčekom. Hrnček s potlačou, ktorý zaručene poteší. Objem 330ml. (dekyzfotiek.sk)

Podobné produkty ako Hrnček Kráľ motorkárov , Thule könig cl-10 080 (kg-cl-10-080)

Osuška Kráľ motorkárov

Osuška Kráľ motorkárov
Detail

Osuška má rozmer 70x140cm. Materiál je veľmi príjemný na dotyk a vďaka špeciálnej technike výroby, keď sa zmieša BA a PES vlákna. (50% bavlna, 50% PES) Gramáž osušky: 400g / m². (dekyzfotiek.sk)

Podobné produkty ako Osuška Kráľ motorkárov , Thule könig cl-10 090 (kg-cl-10-090)

Bonboniéra Kráľ ciest

Bonboniéra Kráľ ciest
Detail

Na sladké si potrpia kdekto - urobte preto radosť luxusnou darčekovou bonboniérou s originálnou potlačou, ktorá oslávenca poteší. (dekyzfotiek.sk)

Podobné produkty ako Bonboniéra Kráľ ciest , Thule könig cl-10 102 (kg-cl-10-102)

Hrnček Kráľ ciest

Hrnček Kráľ ciest
Detail

Urob radosť svojim blízkym originálnym darčekom. Hrnček s potlačou, ktorý zaručene poteší. Objem 330ml. (dekyzfotiek.sk)

Podobné produkty ako Hrnček Kráľ ciest , Stormred neoprene kettlebell 10 kg (8595691070774)

Hrnček - šachový kráľ

Hrnček - šachový kráľ
Detail

- vyrobené z porcelánu - ručne maľovaná rukoväť, každý hrnček je jedinečný - balené v čiernej darčekovej krabičke s magnetickou sponou - bezpečné pre umývačku riadu (skvelydarcek.sk)

Podobné produkty ako Hrnček - šachový kráľ , Stormred záťažová vesta 10 kg (8595691071399)

Král Conan (9788025735893)

Král Conan (9788025735893)
Detail

Elektronická kniha - autor Robert Ervin Howard, 352 stran, česky Kniha Král Conan představuje slavného barbarského válečníka stvořeného divokou fantazií texaského spisovatele Roberta E. Howarda na samém vrcholu jeho životní cesty plné krvavých bojů, troufalých činů a lásky nespočtu žen. Conan musí jako vládce nejmocnějšího království oné mytické doby zas a znovu bránit svou zemi i své postavení proti početným nepřátelům vně i uvnitř království. Bojuje proti mečům i magii, šlechtickým intrikám i pradávnému zlu s neutuchající odvahou a nezlomnou vírou v sebe sama. Sbírka obsahuje povídky Meč s fénixem, Šarlatová citadela a román Hodina draka v revidovaném překladu Jana Kantůrka. (alza.sk)

Podobné produkty ako Král Conan (9788025735893) , Stormred competition kettlebell 10 kg (8595691071863)

Kráľ Drozdia brada

Kráľ Drozdia brada
Detail

Audiokniha MP3 Různí autoři, čte Různí interpreti Otec pyšnej princeznej, ktorá sa vysmieva každému ženíchovi, úplne stratí trpezlivosť. Aby svoju pýchu skrotila, vydá ju za prvého žobráka, ktorý prejde hradnou bránou. Princeznej sa so žobrákom nežije ľahko, chýba jej prepych a služobníctvo. Postupne si však zvyká, musí pracovať a pomáhať svojmu mužovi, až sa napokon naučí postarať sa sama o seba.Veľkú úlohu pri premene princeznej zohráva láska. A práve láska je hlavnou témou aj ostatných dvoch romanticko – dobrodružných rozprávok. (alza.sk)

Podobné produkty ako Kráľ Drozdia brada , Sharp shape hex 10 kg (2491883350036)

Šachový hrnček - kráľ

Šachový hrnček - kráľ
Detail

Hrávate radi šach alebo poznáte nadšenca, ktorému by sa hodil kúsok pripomínajúci mu jeho vášeň? Šachový hrnček – kráľ v sebe spája praktickú i estetickú stránku, ktorú by mal spĺňať každý darček. Nestarnúca farebná kombinácia a jedinečný dizajn uška, ktoré je v tvare šachovej figúrky – kráľa, sú zaručeným receptom na úspech daru a radosť oslávenca. V spojení so šachovým hrnčekom – kráľovná bude tvoriť nerozlučiteľný pár pre nadšencov tohto vznešeného športu.Hrnček je vyrobený z porcelánuObjem: 400 mlRučne maľované uško - figúrka, každý hrnček je jedinečnýBalený v čiernej darčekovej krabičke s magnetickou sponouPacketa (Zásielkovňa) - výdajné miesta: 2,70 €GLS Parcelshop a Balíkomat: 2,70 €GLS kuriér: 3,50 €Dobierka: + 1 €Pri objednávke nad 50 € je doprava zdarma (balabim.sk)

Podobné produkty ako Šachový hrnček - kráľ

PEGRA ADULT 10 KG

PEGRA ADULT 10 KG
Detail

KRMIVO PRE PSOV . Kompletné krmivo určené pre dospelé psy všetkých plemien psov s vyváženým pomerom bielkovín, sacharidov a tukov. Obsahuje 50% hovädzieho mäsa, zeleninu a rastlinné zložky bylín a výťažok z jedlého gaštana. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PEGRA ADULT 10 KG

PEGRA ACTIVE 10 KG

PEGRA ACTIVE 10 KG
Detail

KOMPLETNÉ KRMIVO . Kompletné krmivo určené pre všetky vekové kategórie a druhy psov s vyváženým pomerom bielkovín, sacharidov a tukov. Obsahuje 60% hovädzieho mäsa, zeleninu a rastlinné zložky bylín a výťažok z jedlého gaštana. (andreashop.sk)

Podobné produkty ako PEGRA ACTIVE 10 KG

Makrónky - zmes 10 kg -

Makrónky - zmes 10 kg -
Detail

Hotová, vyskúšaná zmes na makrónky. Pečiete vo veľkom? Ponúkame gastro balenie tj. 10 kg zmesi na výrobu populárnych makróniek. Ak ste prepadli fenoménu makrónky, tak zaraďujeme hotovú zmes na ich výrobu. Sypkú zmes iba zalejete vodou a vyšľaháte. Pre efektnú vizáž týchto "kňazských pupáčikov", ako sa makrónkam v minulosti hovorievalo, môžete vzniknuté cesto rozdeliť a zafarbiť potravinárskymi farbami a potom už len upečiete. Návod na prípravu makróniek: 1kg zmesi a 200g vod (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Makrónky - zmes 10 kg -

SPARTAN Činka 10 kg

SPARTAN Činka 10 kg
Detail

Aerobic míč inSPORTline má neuvěřitelně široké možnosti využití. Je vhodný pro posilovaní, protahování, balanční cvičení, aerobic i gymnastiku. Můžete cvičit s plně nafoukaným míčem, ale i s podhuštěným míčem. Nabízí množství variant provedení u jednotlivých cviků, pomůže při procvičování partií, které bychom bez něj protahovali obtížně. TECHNICKÝ POPIS: - míč je nenáročný na údržbu - nosnost 120 kg - průměr 25 cm - materiál PVC (efitness.sk)

Podobné produkty ako SPARTAN Činka 10 kg

InSPORTline Chrom 10 kg

InSPORTline Chrom 10 kg
Detail

Tato jednoruční chromová činka inSPORTline Crossteel 10 kg činka je vyrobena z velice kvalitního kovu, který je na povrchu opatřen silnou chromovou vrstvou odolnou proti vlhkosti a potu. Ergonomicky tvarovaná rukojeť činek s protiskluzovým vroubkováním zaručuje perfektní stabilitu činky v ruce i při intenzivnějších cvičeních. Atraktivní design a hlavně precizní zpracování jsou ty vlastnosti, které řadí tuto činku inSPORTline Crossteel 10 kg mezi uživatelsky oblíbené posilovací náčiní.Technický popis: precizní zpracování atraktivní design ergonomicky tvarovaná rukojeť protiskluzové vroubkování rukojeti zajišťující maximální stabilitu činky v ruce silná chromová vrstva odolná proti vlhkosti a potu délka úchopu: 12 cm šířka kotoučového bloku: 7,5 cm průměr závaží: 10,3 cm celková délka: 27 cm hmotnost: 10 kg cena za 1 kus (efitness.sk)

Podobné produkty ako InSPORTline Chrom 10 kg

Kotúč odhadzovací - 10 kg

Kotúč odhadzovací - 10 kg
Detail

Kotouče k olympijským činkám vyrábíme v Celogumová provedení zatím pouze v černé barvě. Kotouče mají kovový střed. Kotouče se vyznačují dlouhou životností - jsou jsou používány především při vzpěračských trénincích. Jako osa činky, tak kotouče jsou dovažování s přesností ± 20g. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Kotúč odhadzovací - 10 kg

inSPORTline Crixus 10 kg

inSPORTline Crixus 10 kg
Detail

Zátěžová vesta inSPORTline Dracus 10 kg je praktický posilovací doplněk v army stylu. Vesta je vyrobena z pevného polyamidu, zátěž pak tvoří 8 vaků s pískem o hmotnosti 1,2 kg / vak. Tato zátěž je vyjímatelná a dá se tak výsledná hmotnost regulovat, a to v rozmezí od 1,6 do 10 kg. Pohodlí zajišťují široké nárameníky a možnost nastavení velikosti čtyřmi popruhy se suchými zipy. Navlékání přes hlavu usnadňuje oblékání a svlékání vesty. V hrudní části je prodyšná síťovina, která napomáhá odvětrávat vyšší teplotu při cvičení. Zátěžová vesta inSPORTline Dracus nachází uplatnění při běhu, cvičení s vlastní hmotností a dalších disciplínách. Používáním zátěžové vesty se přirozeně zvyšuje dynamika, síla, vytrvalost a aerobní kapacita.Technický popis: kvalitní zátěžová vesta z pevného materiálu používání přirozeně zvyšuje dynamiku, sílu, vytrvalost a aerobní kapacitu vhodné pro běh, cvičení s vlastní hmotností a další disciplíny hmotnost regulovatelná vaky s pískem široké nárameníky nastavitelná velikost pomocí manžet se suchými zipy reflexní prvky oblékání přes hlavu materiál vesty: polyamid materiál zátěže: písek (8 závaží, cca 1200g/ks) šířka nárameníků: 11 cm zapínání: 4x suchý zip o šířce 2,5 cm nastavitelný obvod: cca 92-126 cm výška: 50 cm hmotnost: regulovatelná; 1,6-10 kg výškově neomezeno (efitness.sk)

Podobné produkty ako inSPORTline Crixus 10 kg

inSPORTline Crixus 10 kg

inSPORTline Crixus 10 kg
Detail

Zátěžová vesta inSPORTline Crixus 10 kg v designu taktických vest zaujme nejen svým vzhledem. Nastavitelná hmotnost od 1 kg do 10 kg poskytuje flexibilní možnost, jak přirozenou postupnou cestou zvýšit dynamiku, vytrvalost, sílu, ale i aerobní kapacitu. Vesta Crixus je vyrobena z velmi pevného polyamidu, zátěžové vaky o hmotnosti 600g/kus jsou plněny jemným pískem. Ramenní popruhy o šířce 13 cm jsou velmi pohodlné i při intenzivnějším pohybu. Vesta dále disponuje reflexními pruhy, a to jak na hrudi, tak na zádech. Díky čtyřem nastavitelným popruhům a dvěma oboustranným suchým zipům je tato vesta velikostně univerzální. Navléká se přes hlavu, což u těžších vest zrychluje proces oblékání a svlékání vesty. Zátěžová vesta inSPORTline Crixus 10 kg nachází uplatnění při běhu, cvičení s vlastní hmotností a dalších disciplínách.Technický popis: pohodlná zátěžová vesta s širokými popruhy nastavitelná hmotnost 1 - 10 kg pro zvýšení dynamiky a vytrvalosti ideální na běh, cvičení s vlastní hmotností a jiné sporty reflexní prvky v přední i zadní části styl nasazování přes hlavu nastavitelné popruhy a oboustranné suché zipy univerzální velikost šířka ramenních popruhů: 13 cm velikost zad: 46 x 36 cm (efitness.sk)

Podobné produkty ako inSPORTline Crixus 10 kg

inSPORTline vrece 10 kg

inSPORTline vrece 10 kg
Detail

- výšky pytle 50 cm - materiál syntetická kůže - součásti balení závěsné řetězy - hmotnost 10 kg - hmotnost balení: 10.00 kg (efitness.sk)

Podobné produkty ako inSPORTline vrece 10 kg

GymBeam Powerbag 10 kg

GymBeam Powerbag 10 kg
Detail

Posilňovací vak Powerbag je praktická fitness pomôcka, ktorú využijete pri domácom silovom aj kardio tréningu Posilňovací vak Powerbag je veľmi praktická pomôcka na silový tréning, kardio či HIIT, ktorá by nemala chýbať vo výbave vášho domáceho fitka. Ide o oválne vrece naplnené pieskom, s ktorým efektívne precvičíte celé telo. Povrch vreca je z odolného PVC, takže nemusíte mať strach, že sa pretrhne a piesok sa vysype. Vďaka dvom typom držadiel si ho môžete chytiť podľa potreby, takže bude vyhovovať skutočne každému. Držadlá sú vytvorené z pevného polyuretánu, ktorý vydrží aj to najintenzívnejšie tréningové nasadenie. V domácom prostredí vám môže do istej miery nahradiť činku s nižšou záťažou, lebo sa s ním dajú robiť napríklad drepy, mŕtve ťahy, premiestnenie, tlaky či príťahy. Môžete ho držať v náručí alebo ho umiestniť na chrbát. Zostane na svojom mieste aj v prípade, že sa pustíte do vykonávania intenzívnych drepov s výskokom. Posilňovací vak je dostupný v dvoch hmotnostných variantoch vážiacich 10 kg a 20 kg. V obidvoch prípadoch má priemer 20 cm a dĺžku približne 50 cm. Posilňovací vak Powerbag a jeho výhody je dostupný v 10 kg alebo 20 kg verzii má priemer 20 cm a dĺžku približne 50 cm povrch je z odolného PVC, držadlá sú z polyuretánu je naplnený pieskom dá sa použiť na silový aj kardio tréning je ideálny na drepy, mŕtve ťahy, premiestnenie, tlaky či príťahy (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako GymBeam Powerbag 10 kg

GymBeam Powerbag 10 kg

GymBeam Powerbag 10 kg
Detail

Posilňovací vak Powerbag je praktická fitness pomôcka, ktorú využijete pri domácom silovom aj kardio tréningu Posilňovací vak Powerbag je veľmi praktická pomôcka na silový tréning, kardio či HIIT, ktorá by nemala chýbať vo výbave vášho domáceho fitka. Ide o oválne vrece naplnené pieskom, s ktorým efektívne precvičíte celé telo. Povrch vreca je z odolného PVC, takže nemusíte mať strach, že sa pretrhne a piesok sa vysype. Vďaka dvom typom držadiel si ho môžete chytiť podľa potreby, takže bude vyhovovať skutočne každému. Držadlá sú vytvorené z pevného polyuretánu, ktorý vydrží aj to najintenzívnejšie tréningové nasadenie. V domácom prostredí vám môže do istej miery nahradiť činku s nižšou záťažou, lebo sa s ním dajú robiť napríklad drepy, mŕtve ťahy, premiestnenie, tlaky či príťahy. Môžete ho držať v náručí alebo ho umiestniť na chrbát. Zostane na svojom mieste aj v prípade, že sa pustíte do vykonávania intenzívnych drepov s výskokom. Posilňovací vak je dostupný v dvoch hmotnostných variantoch vážiacich 10 kg a 20 kg. V obidvoch prípadoch má priemer 20 cm a dĺžku približne 50 cm. Posilňovací vak Powerbag a jeho výhody je dostupný v 10 kg alebo 20 kg verzii má priemer 20 cm a dĺžku približne 50 cm povrch je z odolného PVC, držadlá sú z polyuretánu je naplnený pieskom dá sa použiť na silový aj kardio tréning je ideálny na drepy, mŕtve ťahy, premiestnenie, tlaky či príťahy (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako GymBeam Powerbag 10 kg

Anka Maintenance 10 kg

Anka Maintenance 10 kg
Detail

ANKA MAINTENANCE je prémiové krmivo pre dospelé psy. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Anka Maintenance 10 kg

Anka Senior 10 kg

Anka Senior 10 kg
Detail

Kompletné krmivo pre staršie psy Zdravie a celková kondícia vášho psa nemusia byť negatívne ovplyvnené vekom, ak mu zabezpečíte dostatok pohybu a správnu výživu, napr. (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Anka Senior 10 kg

Činka, 10 kg (402583)

Detail

Činka – jednoručná a s pevnou hmotnosťou, hmotnosť 10 kg, priemer úchopu 25 mm, materiál guma, povrch guma, povrch vinyl, čierna farba Činka tectake je dobrá fitness pomôcka každej posilňovne, ktorá prispieva najmä pri posilňovaní rúk, ramien, chrbtových a prsných svalov. Je určená pre mužov aj ženy všetkých vekových aj výkonnostných kategórií. Využijete ju ako vo fitcentrách, tak v domácich podmienkach. Stane sa vaším každodenným partnerom pri znižovaní tuku v tele, budovaní svalov, zlepšení fyzickej kondície aj vytrvalosti. Obťažnosť cvičenia si volíte podľa zvoleného cviku, dĺžky cvičenia a tiež hmotnosti činky, ktorá je 10 kg. Túto ľahšiu váhovú kategóriu využívajú tí, ktorí chcú schudnúť. Nižšia hmotnosť umožňuje vyššiu intenzitu tréningu. Kľúčové prednosti činky Činka, 10 kg S činkou pre vás bude posilňovanie zábavnejšou činnosťou Jej výplň tvorí liata oceľ Hmotnosť činky tectake je 10 kg V balení nájdete jednoručnú činku Je charakteristická nemennou... (alza.sk)

Podobné produkty ako Činka, 10 kg (402583)

Šaty s prímesou hodvábu Gestuz Floria midi, rovný strih

Detail

Vzdušné šaty z kolekcie Gestuz. Model vyrobený zo vzorovanej látky. Model na špeciálne príležitosti. (answear.sk)

Podobné produkty ako Šaty s prímesou hodvábu Gestuz Floria midi, rovný strih

Šaty s prímesou hodvábu Gestuz Floria mini, rovný strih

Detail

Šaty z kolekcie Gestuz. Model vyrobený zo vzorovanej látky. Model na špeciálne príležitosti. (answear.sk)

Podobné produkty ako Šaty s prímesou hodvábu Gestuz Floria mini, rovný strih

John-C Lodičky DÁMSKE ČIERNE KOŽENÉ LODIČKY FLORIA Čierna

John-C  Lodičky DÁMSKE ČIERNE KOŽENÉ LODIČKY FLORIA  Čierna
Detail

John-C Lodičky DÁMSKE ČIERNE KOŽENÉ LODIČKY FLORIA Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 36. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako John-C Lodičky DÁMSKE ČIERNE KOŽENÉ LODIČKY FLORIA Čierna

John-C Lodičky DÁMSKE ČIERNE KOŽENÉ LODIČKY FLORIA Čierna

John-C  Lodičky DÁMSKE ČIERNE KOŽENÉ LODIČKY FLORIA  Čierna
Detail

John-C Lodičky DÁMSKE ČIERNE KOŽENÉ LODIČKY FLORIA Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 37. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako John-C Lodičky DÁMSKE ČIERNE KOŽENÉ LODIČKY FLORIA Čierna

John-C Lodičky DÁMSKE ČIERNE KOŽENÉ LODIČKY FLORIA Čierna

John-C  Lodičky DÁMSKE ČIERNE KOŽENÉ LODIČKY FLORIA  Čierna
Detail

John-C Lodičky DÁMSKE ČIERNE KOŽENÉ LODIČKY FLORIA Čierna Tovar dostupný v dámskych veľkostiach. EUR 40. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako John-C Lodičky DÁMSKE ČIERNE KOŽENÉ LODIČKY FLORIA Čierna
Vtačí kráľ, Kráľ Drozdia brada, WMF 1286049964 - Leví kráľ, 6 ks, Dino Kráľ zvierat 500 puzzle (8590878502598), Kráľ Valentín 29 cm, maňuška (8590121500395), Kráľ 28 cm, maňuška kolekcia L (8590121228619), Činka, 10 kg (402583), Carcassonne – Kráľ, gróf a rieka - 6. rozšírenie (8595558300051), LEGO® NINJAGO® 71772 - Krištáľový kráľ (5702017152042), Lifefit Činka 10 kg (4891223100167), Delikan Fit 10 kg (8595045401865), Lopta medicinálna SEDCO HANDPRINT 10 kg (MB6003-10), Maľovanie podľa čísel – Tyrannosaurus kráľ dinosaurov (Howard Robinson) (HRAbz33411nad), Thule König CL-10 095 (KG-CL-10-095), Thule König CL-10 050 (KG-CL-10-050), Thule König CL-10 104 (KG-CL-10-104), Thule König CL-10 070 (KG-CL-10-070), Thule König CL-10 100 (KG-CL-10-100), Thule König CL-10 097 (KG-CL-10-097), Thule König CL-10 065 (KG-CL-10-065), Thule König CL-10 060 (KG-CL-10-060), Thule König CL-10 105 (KG-CL-10-105), Thule König CL-10 103 (KG-CL-10-103), Thule König CL-10 080 (KG-CL-10-080), Thule König CL-10 090 (KG-CL-10-090), Thule König CL-10 102 (KG-CL-10-102), Stormred Neoprene Kettlebell 10 kg (8595691070774), Stormred Záťažová vesta 10 kg (8595691071399), Stormred Competition Kettlebell 10 kg (8595691071863), Sharp Shape HEX 10 kg (2491883350036)