Floria kráľ trávnikov 2 kg + zeolit, 800 g (000781)

Produkt Floria kráľ trávnikov 2 kg + zeolit, 800 g (000781) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Floria kráľ trávnikov 2 kg + zeolit, 800 g (000781) upraviť a produkt hľadať znova.

FLORIA Kráľ trávnikov 2 kg + zeolit, 800 g (000781)

FLORIA Kráľ trávnikov 2 kg + zeolit, 800 g (000781)
Detail

Trávna zmes – hmotnosť 2 kg, na plochu až 80 m2, na pestovanie na priamom slnku Záleží vám na vzhľade vášho trávnika? Použite trávnu zmes FLORIA Kráľ trávnikov! Táto trávna zmes má najvyššiu kvalitu a je určená na zakladanie reprezentatívnych plôch v okolí rodinných domov. Po jej použití trávnik vynikne pružnou mäkkou mačinou a bude odolný voči extrémnym záťažiam. FLORIA Kráľ trávnikov vytvára stredne jemný, hustý a dobre odnožujúci trávnik. Trávna zmes FLORIA obsahuje zeolit, ktorý na seba viaže živiny a prevzdušňuje pôdu. Správnym použitím bude mať trávnik stálu sýtu farbu a nebude vyžadovať intenzívne ošetrovanie. Prečo trávna zmes FLORIA Kráľ trávnikov, 2 kg?Zložená zo špičkových odrôd tráv najvyššej kvalityObsahuje zeolit – prírodnú horninu, ktorá prevzdušňuje pôdu a viaže živiny a voduHustý trávnik odolný voči vysokej záťažiFLORIA Kráľ trávnikov je určená na založenie trávnikov v záhradách a v okolí rodinných domovGarantované zloženie... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA Kráľ trávnikov 2 kg + zeolit, 800 g (000781) , Vtačí kráľ

FLORIA Kráľ trávnikov, 0,5 kg + zeolit, 200 g (000780)

FLORIA Kráľ trávnikov, 0,5 kg + zeolit, 200 g (000780)
Detail

Trávna zmes – hmotnosť 0,5 kg, na plochu až 20 m2, na pestovanie na priamom slnku Záleží vám na vzhľade vášho trávnika? Použite trávnu zmes FLORIA Kráľ trávnikov. Táto trávna zmes je najvyššej kvality a je určená na zakladanie reprezentatívnych plôch v okolí rodinných domov. Po jej použití trávnik vyniká pružnou mäkkou mačinou a je odolný voči extrémnym záťažiam. FLORIA Kráľ trávnikov vytvára stredne jemný, hustý a dobre odnožujúci trávnik. Trávna zmes FLORIA obsahuje zeolit, ktorý na seba viaže živiny a prevzdušňuje pôdu. Pri správnom použití má trávnik stálu sýtu farbu a nevyžaduje intenzívne ošetrovanie.Prečo trávnu zmes FLORIA Kráľ trávnikov, 0,5 kg?Zložená zo špičkových odrôd tráv najvyššej kvalityObsahuje zeolit – prírodnú horninu, ktorá prevzdušňuje pôdu a viaže živiny a voduHustý trávnik odolný voči vysokej záťažiFLORIA Kráľ trávnikov je určená na založenie trávnikov v záhradách a okolí rodinných domovGarantované zloženie trávnych odrôd – vhodné aj na... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA Kráľ trávnikov, 0,5 kg + zeolit, 200 g (000780) , Beba supremepro 2, 800 g (8593893774629)

FLORIA Kráľ trávnikov, 10 kg (000782)

FLORIA Kráľ trávnikov, 10 kg (000782)
Detail

Trávna zmes – hmotnosť 10 kg, na plochu až 500 m2 Záleží vám na vzhľade vášho trávnika? Použite trávnu zmes FLORIA Kráľ trávnikov! Táto trávna zmes má najvyššiu kvalitu a je určená na zakladanie reprezentatívnych plôch v okolí rodinných domov. Po jej použití trávnik vynikne pružnou mäkkou mačinou a odolnosťou voči extrémnym záťažiam. FLORIA Kráľ trávnikov vytvára stredne jemný, hustý a dobre odnožujúci trávnik. Trávna zmes FLORIA obsahuje Zeolit, ktorý na seba viaže živiny a prevzdušňuje pôdu. Správnym použitím bude mať trávnik stálu sýtu farbu a nebude vyžadovať intenzívne ošetrovanie.Prečo trávna zmes FLORIA Kráľ trávnikov, 10 kg?Zložená zo špičkových odrôd tráv najvyššej kvalityObsahuje Zeolit – prírodnú horninu, ktorá prevzdušňuje pôdu a viaže živiny a voduHustý trávnik odolný voči vysokej záťažiFLORIA Kráľ trávnikov je určená na založenie trávnikov v záhradách a v okolí rodinných domovGarantované zloženie trávnych odrôd – vhodné aj na... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA Kráľ trávnikov, 10 kg (000782) , Kráľ drozdia brada

FLORIA na ruže 2,5 kg (008402)

FLORIA na ruže 2,5 kg (008402)
Detail

Hnojivo – určené pre ruža, viaczložkové, minerálne a organické zloženie, hmotnosť 2,5 kg Viaczložkové hnojivo Floria pre ruže 2,5 kg zaistí rastline dostatok živín, vďaka ktorým budú ruže tvoriť viac kvetov a predĺži sa aj doba ich kvitnutia. Hnojivo s organickou a minerálnou zložkou pôsobí rýchlo a zároveň dlhodobo. Správnym používaním hnojiva docielite zdravé a krásne ruže.Kľúčové vlastnosti hnojiva pre ruže Floria 2,5 kgPoskytuje dostatok živínPre tvorbu viac kvetovPredĺženie doby kvitnutiaVysoký obsah fosforu na vyfarbenie kvetov ružíPrírodné hnojivo GuanoZabraňuje popáleniu a prehnojeniu rastlínDávkovanie: 50 g/rastlinaAplikácie a účinkyVďaka vysokému obsahu fosforu je zaistená bohatosť a vyfarbenie kvetov ruží. Hnojivo pre ruže Floria 2,5 kg obsahuje aj prírodné hnojivo Guano. Guano pochádza z trusu a je výborným hnojivom vďaka obsahu veľmi účinnej dusíkatej a fosforečnej zložky. Vyvážený pomer látok zabraňuje popáleniu rastlín a... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA na ruže 2,5 kg (008402) , Beggs 2 pokračovacie mlieko, 800 g (8594214760024)

FLORIA Vertikutačná zmes, 5 kg (008235)

FLORIA Vertikutačná zmes, 5 kg (008235)
Detail

Trávna zmes – hmotnosť 5 kg, na plochu až 100 m2 Snažíte sa zo všetkých síl, aby váš trávnik bol krásny a nedarí sa vám to? A po vertikulácii vyzerá ešte horšie ako pred ňou? Použite na zacelenie Vertikulačnú zmes FLORIA. Rýchlo obnovuje trávnik a zlepšuje jeho regeneráciu. Trávnik je oveľa skôr krásne zelený a pripravený na plné využitie. FLORIA Vertikulačná zmes je zložená zo zeolitu s trávnymi semenami, prírodným hnojivom a hydrogélom. Vlastnosti - FLORIA Vertikulačná zmesRýchlo obnovuje trávnikFLORIA Vertikulačná zmes je zložená zo zeolitu s trávnymi semenami, prírodným hnojivom a hydrogélomZlepšuje regeneráciu trávnikaRýchlo zaplní prázdne miesta v trávnikuZintenzívňuje rast trávneho porastuAko funguje Vertikulačná zmes Floria?Trávne osivo rýchlo zaplní prázdne miesta v trávniku. Organické hnojivo dodá trávniku aj klíčiacim semenám potrebné živiny a naštartuje rýchlu regeneráciu a intenzívny rast trávneho porastu. Zeolit je schopný zadržať voľné... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA Vertikutačná zmes, 5 kg (008235) , Kendamil premium 2 hmo+ (800 g) (5056000505316)

FLORIA na plodovú zeleninu 2,5 kg (008403)

FLORIA na plodovú zeleninu 2,5 kg (008403)
Detail

Hnojivo – určenie zelenina, organo-minerálny zloženie, hmotnosť 2.5kg Organominerálne hnojivo pre plodovú zeleninu Floria 2,5 kg vám zaistí bohatú a kvalitnú úrodu. Dlhodobo a rýchlo pôsobiace hnojivo zaisťuje rastlinám dostatok živín, ktoré sú nevyhnutné pre vyvážený zdravý rast a tvorbu chutných plodov. Súčasťou hnojiva je prírodné hnojivo Guano, ktoré obsahuje veľmi účinnú dusíkatú a fosforečnú zložku.Kľúčové vlastnosti hnojiva pre plodovú zeleninu Floria 2,5 kgPre bohatú a kvalitnú úroduDlhodobé a rýchle pôsobenieZaisťuje rastlinám dostatok živínObsahuje prírodnú zložku GuanoVysoký podiel draslíka na zosilnenie bunkovej štruktúry rastlínRovnomerná výživa bez rizika prehnojeniaUnikátne zloženie pre aktiváciu pôdnej mikroflóryVysoký obsah nevyhnutných látokHnojivo pre plodovú zeleninu Floria 2,5 kg obsahuje vysoký podiel draslíka, ktorý zosilňuje bunkovú štruktúru rastliny a zlepšuje vyzrievanie plodov. Vyvážený pomer živín dusík – fosfor... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA na plodovú zeleninu 2,5 kg (008403) , Beba expertpro ha 2, 800 g (7613287299260)

FLORIA Likvidátor trávnej plsti 7,5 kg (008227)

FLORIA Likvidátor trávnej plsti 7,5 kg (008227)
Detail

Hnojivo – určené pre trávnik, viaczložkové zloženie, hmotnosť 7.5kg, aplikácia počas vegetácie Po pokosení hrozí, že sa trávnik začne pod ležiacou trávou dusiť a bude potlačené jeho prirodzené odnožovanie. Likvidátor trávnej plsti Floria 7,5 kg obsahuje mikroorganizmy, ktoré zvyšky tráv rozkladajú a premieňajú na cenný humus. Tento likvidátor používajte, keď kosíte plochu mulčovacími či robotickými kosačkami, ale aj v prípade, že nechcete vykonávať pravidelnú vertikutáciu. Trávnik sa použitím likvidátora trávnej plsti stáva silnejší a odolnejší.Kľúčové vlastnosti likvidátoru trávnej plsti Floria 7,5 kgHnojivo s obsahom mikroorganizmov, ktoré rozkladajú zvyšky tráv a menia ich na cenný humusObsahuje všetky potrebné živinyVyrobené z čisto prírodných surovínPôsobí 2 mesiaceObmedzuje rast machov a burinyVysoký obsah draslíka na zvýšenie odolnosti trávnika voči suchuIdeálne aplikovať 2× ročneUnikátne trávnikové hnojivoFloria... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA Likvidátor trávnej plsti 7,5 kg (008227) , Beba comfort 2 hm-o, 800 g (7613036934145)

Nutrilon 2 AR 800 g

Nutrilon 2 AR 800 g
Detail

Nutrilon 2 AR, špeciálna mliečna výživa pri grckaní (od ukonč. 6 m), 1x800 g Obsah Nutrilon 2 AR 1x800g špeciálna mliečna výživa v prášku Charakteristika Nutrilon 2 AR Potravina na osobitné lekárske účely v prášku, od uk. 6. mesiaca, pri grckaní. Produkt kombinuje unikátnu zmes zložiek s unikátnym procesom. Karobová guma je prírodná vláknina, ktorá zahustí dojčenské mlieko tým, že absorbuje vodu, vďaka čomu mlieko zostáva v žalúdku. Toto je základné odporúčané diétne opatrenie pri grckaní. Dojčenie je najlepší spôsob výživy dojčiat. Nutrilon (R) AR 2 je určený na výživu dojčiat starších ako 6 mesiacov, iba ako súčasť zmiešanej stravy. Nemá sa používať ako náhrada materského mlieka počas prvých 6 mesiacov života. Nie je vhodný ako jediný zdroj výživy. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmov by sa malo prijímať iba na základe odporúčania lekára v závislosti od individuálneho rastu a vývoja dojčaťa. Výrobok je možné používať len pod dohľadom lekára. Použitie Nutrilon 2 AR Návod na prípravu výživy 1. Umyte si ruky a vysterilizujte všetko náčinie, ktoré budete používať. 2. Vodu určenú pre dojčatá prevarte a nechajte ju vychladnúť na cca 40°C. 3. Vodu vlejte do vysterilizovanej fľaše. Nepoužívajte opakovane prevarenú vodu. 4. Do vody pridajte prášok pomocou priloženej odmerky. Prášok v odmerke nestláčajte. Príliš veľké odchýlky od odporúčaných dávok môžu mať škodlivé následky. 5. Uzatvorte fľašu a dôkladne ju pretrepte (min. 10 sekúnd), kým sa prášok nerozpustí. Snímte viečko a nahraďte ho sterilným cumlíkom. Počkajte 3-5 minút, kým mlieko zhustne. Cumlík bude potrebovať väčší otvor. 6. Overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a podávajte. Uchovávanie: Po každom použití obal starostlivo uzatvorte. Uchovávajte na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke). Nevkladajte dovnútra vlhkú odmerku. Spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. Upozornenie: Pripravenú stravu spotrebujte do 2 hodín. Nespotrebovanú stravu zlikvidujte. Nezohrievajte v mikrovlnnej rúre, môže dôjsť k obareniu dieťaťa. Nikdy nepridávajte do výživy viac odmeriek, ako je stanovené, ani čokoľvek iné. Používajte iba originálnu odmerku. Pre zdravie dojčiat je dôležité dôsledne dodržiavať návod na prípravu aj uvedené odporúčania. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nutrilon 2 AR 800 g , Kendamil bio nature 2 hmo+ (800 g) (5056000505378)

Nutrilon 2 Advanced 800 g

Nutrilon 2 Advanced 800 g
Detail

Nová generácia mliek pre podporu imunity. Benefity: unikátna kombinácia oligosacharidov a prospešných látok napodobňujúcich funkciu materského mlieka vitamíny A, C a D pre správnu funkciu imunitného systému vyvinuté na základe 40 rokov výskumu materského mlieka Pokračovacie dojčenské mlieko Nutrilon je vyvinuté na základe 40 rokov výskumu materského mlieka a je určené pre deti bez špecifických výživových potrieb. Jedinečná kombinácia unikátneho patentovaného zloženia a inovatívneho procesu výroby sa snúbi práve v novej generácii mliek Nutrilon, ktorá je špeciálne vyvinutá pre podporu imunitného systému dieťaťa. Pokračovacie mlieko je vhodné pre deti od ukončeného 6. mesiaca veku. Návod na prípravu mlieka: Umyte si dôkladne ruky a vysterilizujte používaný riad. Prevarte čerstvú pitnú vodu určenú pre dojčatá a nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40° C. Zodpovedajúce množstvo vody vlejte do vysterilizovanej fľaše. Nepoužívajte opakovane prevarenú vodu. Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku a prášok zarovnajte pomocou špeciálneho plastového pásika vo vnútri obalu na dosiahnutie presnej dávky. Prášok v odmerke nestláčajte. Pridajte zodpovedajúce množstvo prášku do vody. Príliš veľké odchýlky od odporúčaných dávok môžu mať škodlivé následky. Uzatvorte fľašu a dôkladne ju pretrepte (najmenej 10 sekúnd), než sa všetok prášok rozpustí. Odstráňte viečko a nahraďte ho sterilným cumlíkom. Overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a pripravenú dávku Podávajte ihneď a spotrebujte do 2 hodín. Dôležité upozornenia: Pripravenú stravu spotrebujte do dvoch hodín. Vždy zlikvidujte nespotrebovanú stravu. Neohrievajte stravu v mikrovlnnej rúre, aby ste predišli obareniu dieťaťa v dôsledku nerovnomerného ohriatia. Nikdy nepridávajte do detskej výživy viac odmeriek, ako je stanovené, ani čokoľvek iné. Dohliadnite na hygienu ústnej dutiny v období rastu prvých zúbkov, predovšetkým pred spaním. Po každom použití obal vždy dôkladne uzatvorte a uchovávajte ho na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke). Nevkladajte dovnútra vlhkú odmerku. Obsah spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. Každá pokračovacia dojčenská výživa obsahuje vitamíny A, C a D, ktoré prispievajú k správnej funkcii imunitného systému. Dojčenie je najprirodzenejší spôsob výživy dojčiat. Dojčenská výživa by mala byť používaná na odporúčanie lekára. Spôsob použitia a ďalšie informácie nájdete na obaloch. Potravina na osobitné výživové účely. Najodporúčanejšia značka medzi slovenskými pediatrami. Výskum – Postoje a odporúčania detskej výživy pediatrami v SR,2017,GFK; a najpredávanejšia značka v SR v pokračovacích a batoľacích mliekach, dáta z Nielsen Slovakia s.r.o a IQVIA Solutions s.r.o, súhrnný objem za rok 2017. (feedo.sk)

Podobné produkty ako Nutrilon 2 Advanced 800 g , Nutrilon 2 advanced pokračovacie mlieko 800 g (8590340104077)

Nutrilon 2 AR 800 g

Nutrilon 2 AR 800 g
Detail

NUTRILON 2 AR je určený pre diétny režim pri výžive dojčiat, ktoré grckajú. Drobné tráviace ťažkosti patria medzi najčastejšie zdravotné problémy dojčenského veku. Viete však, že je to možné riešiť pomocou špeciálnych dojčenských mliek? Nech už Vaše bábätko trápi grckanie, boľavé bruško, kolika, zápcha alebo hnačka, môžete sa spoľahnúť na špeciálne mlieka Nutrilon.… (feedo.sk)

Podobné produkty ako Nutrilon 2 AR 800 g , Babybio caprea 2 kozie mlieko 800 g (3288131580524)

Nutrilon 2 Advanced 800 g

Nutrilon 2 Advanced 800 g
Detail

Následná dojčenská mliečna výživa v prášku. Výrobok je určený na osobitnú výživu dojčiat od ukončeného 6. mesiaca, pokiaľ nemôžu byť dojčené. Obsahuje: HMO 3´GL (3´galaktozyllaktóza) oligosacharid materského mlieka. 3´GL Zmes oligosacharidov GOS/FOS. Vitamíny C a D, ktoré prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. Omega 3 (ALA a DHA) ALA (kyselina alfa-linolénová) Omega 6 (ARA) Všetky následné mlieka obsahujú vitamíny C a D, DHA a ALA podľa požiadaviek legislatívy. Bez palmového oleja. Viac na adc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nutrilon 2 Advanced 800 g , Kendamil pokračovacie mlieko 2 dha+ (800 g) (5056000504661)

Nutrilon 2 Advanced 800 g

Nutrilon 2 Advanced 800 g
Detail

Nutrilon 2 Advanced 800 g Objavte najnovšiu inováciu mliek Nutrilon 2 Advanced, špeciálne vyvinutou pre podporu imunitného systému a normálneho vývoja *. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Nutrilon 2 Advanced 800 g , Kendamil kozie pokračovacie mlieko 2 dha+ (800 g) (5056000503985)

FLORIA na jahody a ovocie 2,5 kg (008401)

FLORIA na jahody a ovocie 2,5 kg (008401)
Detail

Hnojivo – určené pre jahody, viaczložkové, minerálne a organické zloženie, hmotnosť 2,5 kg Viaczložkové hnojivo pre jahody a drobné ovocie Floria 2,5 kg obsahuje rýchlo a dlhodobo pôsobiace hnojivá, ktoré rastlinám zaisťujú dostatok živín potrebných pre zdravie a vitálny rast. Pestovatelia ocenia najmä zlepšenie chuti jahôd a drobného ovocia. Hnojivo vyživuje rastliny rovnomerne, aby im nehrozilo prehnojenie. Prostriedok pôsobí počas 2 mesiacov.Kľúčové vlastnosti hnojiva pre jahody a drobné ovocie Floria 25 kgRýchly a dlhodobý účinokZaisťuje dostatok živín pre zdravie a vitálny rastPre zlepšenie chuti ovociaRovnomerná výživa, ktorá zabraňuje prehnojeniuPôsobí počas 2 mesiacovObsahuje prírodné hnojivo GuanoAktivuje pôdnu mikroflóruDávkovanie: 10 – 30 g/rastlinaPrírodné zložky pre vynikajúci účinokSúčasťou hnojiva pre jahody a drobné ovocie Floria 2,5 kg je kvalitné prírodné hnojivo Guano vyrábané z trusu s veľmi... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA na jahody a ovocie 2,5 kg (008401) , Nutrilon profutura cesarbiotik 2 dojčenské mlieko 800 g (8718117612857)

FLORIA Trávnikové hn. JAR - LETO, 2,5 kg (008223)

FLORIA Trávnikové hn. JAR - LETO, 2,5 kg (008223)
Detail

Trávnikové hnojivo – na zakladanie nových trávnikov alebo prihnojovanie existujúcich, potláča rast buriny, vhodné pre všetky typy trávnikov, na plochu 100m2 Trávnikové hnojivo Floria Jar – Leto je univerzálne hnojivo s dlhodobým účinkom na základné hnojenie aj prihnojovanie existujúcich alebo novo založených trávnatých plôch. Obsahuje vyvážené živiny v prijateľnej forme a trávnik tak rýchlo reaguje na prihnojenie. Správnym používaním podporíte silný a zdravý rast trávnika a potlačíte rast machov a buriny. Použitie hnojiva je vhodné pre všetky typy trávnikov.Kľúčové vlastnosti trávnikového hnojiva Floria Jar – Leto, 2,5 kgHnojivo Floria je univerzálne hnojivoJe vhodné pre všetky typy trávnikovObsahuje vyvážené živiny, ktoré pomáhajú rastu trávnikovPotláča rast burinyFloria slúži na zakladanie nových trávnikov alebo prihnojovanie existujúcichVystačí na plochu 100 m2Zloženie:Dusík-fosfor-draslík 20-5-8 + 2,4 % Mg + 12 % S + 1 % Fe (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA Trávnikové hn. JAR - LETO, 2,5 kg (008223) , Nutrilon profutura duobiotik 2 dojčenské mlieko 800 g (8718117612093)

BEBA 2 EXPERTpro HA 800 g

BEBA 2 EXPERTpro HA 800 g
Detail

BEBA® EXPERTpro HA 2 je mliečna výživa určená pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca. Obsahuje unikátnu kombináciu zložiek - čiastočne hydrolyzovanú bielkovinu získanú procesom OPTIPRO® HA, baktérie L. reuteri, vitamíny a minerálne látky pre uspokojenie potrieb vášho dieťatka. V zhode s požiadavkami príslušnej legislatívy. Sme EXPERTI v oblasti dojčenskej výživy, preto sa snažíme naše receptúry stále inovovať a poskytnúť vašim najmenším to najlepšie. Novo dojčenskú výživu s čiastočne hydrolyzovanou bielkovinou nájdete na regáloch v striebornom dizajne s označením EXPERTpro HA. Na základe 60 ročného výskumu bola vyvinutá unikátna receptúra s čiastočne štiepenou mliečnou bielkovinou s klinicky overeným dlhodobým účinkom.1-2 Klinicky overená receptúra s kombináciou osvedčených látok obsahuje: - Baktérie črevnej mikroflóry L. reuteri – baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí - Čiastočne hydrolyzovanú bielkovinu - OPTIPRO® HA – špeciálny proces na získanie 100 % srvátkovej čiastočne hydrolyzovanej bielkoviny - Bez palmového oleja (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako BEBA 2 EXPERTpro HA 800 g , Nutrilon 2 advanced pokračovacie mlieko 3× 800 g (8590340170690)

Kendamil 2 Kozie DHA+ 800 g

Detail

Následná (pokračovacia) mliečna výživa v prášku. Určená pre výživu dojčiat od ukončeného 6. mesiaca veku (ak nemôžu byť dojčené) až do jedného roka. Z plnotučného kozieho mlieka. Základ tvorí plnotučné kozie A2 mlieko s prevahou A2 β-kazeínu, ktorý je stráviteľnejší než bežnejší A1 β-kazeín z mlieka. Výživa je preto vhodná aj pre citlivé brušká. Obsahuje DHA *, ktorá pri dennom príjme 100 mg prispieva k normálnemu vývoju zraku u dojčiat. Obsahuje esenciálne mastné kyseliny (ALA a LA)*, ktoré sú potrebné pre normálny rast a vývoj detí. Obsahuje vitamín C *, ktorý prispieva k normálnej funkcii imunitného systému. Bez palmového oleja, bez rybieho oleja a sóje. Príjemná mliečna chuť. * (Podľa požiadavky legislatívy, obsahujú všetky následné - pokračovacie mlieka DHA, ALA, LA, vitamín C...). Viac na adc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Kendamil 2 Kozie DHA+ 800 g , Bfgoodrich activan 4s 215/65 r16 109 t (000781)

Kendamil 2 Premium HMO+ 800 g

Detail

Pokračovacia mliečna dojčenská výživa v prášku. Potravina je určená pre výživu dojčiat od ukončeného 6. do 12. mesiaca. Z plnotučného kravského mlieka s prirodzeným obsahom mliečneho tuku. Oligosacharid materského mlieka (3´GL - 3´galaktosyllaktóza). Obsahuje GOS a FOS. Podľa požiadavky legislatívy všetky pokračovacie mlieka obsahujú DHA, vitamíny a minerály. DHA je rastlinného pôvodu - z mikrorias Schizochytrium sp.), ALA, LA (esenciálne mastné kyseliny). Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. Jod prispieva k normálnemu rastu detí. Bez palmového oleja, bez rybieho tuku a bez sóje Vyrobené bez použitia GMO (Geneticky modifikovanéj zložky/suroviny). Obal je plne recyklovateľný Viac na adc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Kendamil 2 Premium HMO+ 800 g , Kendamil kozie pokračovacie mlieko 2 dha+ (6× 800 g) (5056000503992)

Kendamil 2 Premium HMO+ 800 g

Detail

Pokračovacia mliečna dojčenská výživa v prášku. Potravina je určená pre výživu dojčiat od ukončeného 6. do 12. mesiaca. Z plnotučného kravského mlieka s prirodzeným obsahom mliečneho tuku. Oligosacharid materského mlieka (3´GL - 3´galaktosyllaktóza). Obsahuje GOS a FOS. Podľa požiadavky legislatívy všetky pokračovacie mlieka obsahujú DHA, vitamíny a minerály. DHA je rastlinného pôvodu - z mikrorias Schizochytrium sp.), ALA, LA (esenciálne mastné kyseliny). Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. Jod prispieva k normálnemu rastu detí. Bez palmového oleja, bez rybieho tuku a bez sóje Vyrobené bez použitia GMO (Geneticky modifikovanéj zložky/suroviny). Obal je plne recyklovateľný Viac na adc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Kendamil 2 Premium HMO+ 800 g , Nutrilon 2 proexpert ar pokračovací mléko 800 g, 6+ (8590340129186)

Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK 800 g

Detail

Nutrilon® Profutura® 2 CESARBIOTIK™ – pro bábätká narodené cisárskym rezom Privítajte NOVINKU pre bábätká narodené cisárskym rezom. NAŠA UNIKÁTNÍ RECEPTÚRA PRE PODPORU IMUNITNÉHO SYSTÉMU* je určená pre rodičov, ktorí chcú podporiť vyvíjajúci sa imunitný systém svojho dieťata. BEZ PALMOVÉHO oleja. Balenie je v praktickom a plne recyklovateľnom balení. Nutrilon® 2 Profutura® CESARBIOTIK™ obsahuje oligosacharid materského mlieka 2'FL a tiež baktérie Bifidobacterium breve. Zloženie je navyše obohatené o oligosacharidov GOS/FOS, nenasýtené mastné kyseliny omega-3 (ALA a DHA)** pre podporu vývoja a vitamíny C* a D* pre podporu imunity. Vhodné pre bábätká narodené cisárskym rezom, ktoré nemôžu byť plne dojčené. Nový obal s moderným dizajnom zabezpečí jednoduchú a bezpečnú manipuláciu s obsahom. Nový systém otvárania s poistkou zaisťuje jednoduchšie a hygienickú manipuláciu s práškom, eliminuje nežiaduce kontakt s mliečnym práškom a zaručuje ľahké opätovné zatvorenie obalu. Nový obal je plne recyklovateľný, vyrobený s pomocou energie z obnoviteľných zdrojov. Praktické balenie pre vás: Trojitý bezpečnostný pásik pre dokonalé uzavretie a zachovanie čerstvosti pred prvým použitím. Poistka na viečku – zacvaknutie pri uzatváraní chráni výživu pred kontamináciou a vysypaním. Miesto na odmerku, aby odmerka ani vaše ruky neboli v kontakte s mliečnym práškom. Jednoduché zarovnanie prášku v odmerke. Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. Podľa požiadaviek legislatívy všetky pokračovacie mlieka obsahujú vitamíny C a D. ** Podľa požiadaviek legislatívy pre všetku následnú dojcenskú výživu. ALA (kyselina alfa-linolénová) prispieva k normálnemu vývoju mozgu a nervovej sústavy. 50 rokov pokročilého výskumu materského mlieka Počiatok života vášho dieťatka je výnimočné obdobie. Je krásne, občas nevyspytateľné a hlavne jedinečné. Chcete vytvoriť pevný základ pre budúcnosť vášho bábätka, a beriete do úvahy aj to, ako sa narodilo. K rozvoju črevnej mikrobioty u detí dochádza už v ranom detstve a je ovplyvnené mnohými faktormi, jedným z nich aj výživou bábätka. Materské mlieko obsahuje oligosacharidy a tiež živé baktérie, což je pre miminko veľmi dobré. Zloženie materského mlieka je našou inspiráciou pre inovácie v oblasti dojčenské a detské výživy. Naša pokročilá receptúra Nutrilon® 2 Profutura® CESARBIOTIK™ je určená pre rodičov, ktorí chcú podporiť vyvíjajúci sa imunitný systém svojho dieťata. Je vhodná pre bábätká narodené cisárskym rezom, pokiaľ nemôžu byť dojčené. Aké benefity prináša dojčenské mlieko Nutrilon® 2 Profutura® CESARBIOTIK™? unikátnu kombináciu oligosacharidov GOS/FOS a bifidobaktérií Bifidobakterium breve (bifidobaktérie sa prirodzeně vyskytujú v čreve dojčených detí) HMO oligosacharid materského mlieka 2'FL vitamíny C a D – prispievajúce k normálnej funkcii imunitného systému* nenasýtené mastné kyseliny omega-6 (ARA) a omega-3 (ALA a DHA)* – ALA (kyselina alfa-linolénová) prispievá k normálnému vývoju mozgu a nervovej sústavy bez palmového oleja praktické balenie a plne recyklovateľné, šetrné k prírode *Podľa požiadaviek legislatívy všetky následné mlieka obsahujú vitamíny C a D a ALA. Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. Ako pripraviť dojčenské mlieko Nutrilon® Profutura® CESARBIOTIK™: Vysterilizujte všetko používané náčinie a prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C. Pre zachovanie priaznivých účinkov Bifidobacterium breve dodržujte pri príprave striktne teplotu prevarenej vody do 40 °C. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka na zadnej strane) vlejte do vysterilizovanej fľaše. Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v nej zarovnajte pomocou špeciálnej plastovej pásky vo vnútri obalu. Do fľaše s vodou pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (viď tabuľka na zadnej strane). Ihneď uzavrite fľašu a 10 sekúnd ju dôkladne pretrepte v zvislej polohe. Pred podávaním overte teplotu mlieka kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte. Po každom použití obal vždy starostlivo uzatvorte a uchovávajte ho na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke). Vlhkú odmerku nevkladajte do obalu. Obsah spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte na suchom a chladnom mieste (max. do 25 °C, nie v chladničke). Dôležité upozornenie: Dojčenie je najlepším spôsobom výživy dojčiat. Potravina na výživu dojčiat starších ako 6 mesiacov. Nutrilon® Profutura® CESARBIOTIK™ 2 má byť iba súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy dieťata a nemá sa používať ako náhrada materského mlieka počas prvých 6 mesiacov života. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmov, vrátane akejkoľvek výnimky z pravidla veku 6 mesiacov, by malo byť prijímané iba na základe rady nezávislých osôb kvalifikovaných v lekárstve, výžive alebo farmácii alebo iných odborníkov zodpovedných za starostlivosť o matku a dieťa, a to v závislosti na individuálnom raste a vývojových potrebách konkrétneho do (feedo.sk)

Podobné produkty ako Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK 800 g , Nutrilon profutura cesarbiotik 2 dojčenské mlieko 4× 800 g (8595002110090)

Nutrilon 2 Good Night 800 g

Detail

Nutrilon 2 Good Night – pre pokojný spánok detí. Nutrilon 2 Good Night je vhodnou voľbou pokračovacej mliečnej dojčenskej výživy pre Vaše dieťa od ukončeného 6. mesiaca, ak už nie je alebo nemôže byť plne dojčené. Ryžové vločky v mlieku dieťatko pomôžu zasýtiť, a tak sa v noci nebude budiť hladom. Odporúčame ho použiť ako poslednú dávku… (feedo.sk)

Podobné produkty ako Nutrilon 2 Good Night 800 g , Nutrilon 2 advanced pokračovacie dojčenské mlieko 6× 800 g (8595002109926)

Nutrilon 2 Profutura Duobiotik 800 g

Nutrilon 2 Profutura Duobiotik 800 g
Detail

Predstavujeme NAŠI NAJPOKROČELEJŠIU PATENTOVANÚ RECEPTÚRU dojčenských a batoľacích mliek Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIK™ 2, špeciálne vyvinutou pre podporu imunitného systému a zdravého vývoja dieťaťa*. Teraz v NOVOM praktickom a plne recyklovateľnom balení, BEZ PALMOVÉHO oleja. Nutrilon® 2 Profutura® DUOBIOTIK™ obsahuje UNIKÁTNU ZMES oligosacharidov materského mlieka HMOs 2'FL, prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku, a navyše oligosacharid materského mlieka 3'GL, ktorý pochádza z nášho unikátneho procesu. Zloženie je navyše obohatené o oligosacharidov GOS / FOS, vysoko kvalitný mliečny tuk a vitamíny C a D pre podporu imunity. Vhodná pre deti, ktoré nemôžu byť plne dojčené, v kombinácii so zavádzaním príkrmov. Nutrilon® 2 Profutura® DUOBIOTIK™ teraz ponúka úplne nový obal s moderným dizajnom, ktorý zabezpečí jednoduchú a bezpečnú manipuláciu s obsahom. Nový systém otvárania s poistkou zaisťuje jednoduchšie a hygienickú manipuláciu s práškom, eliminuje nežiaduce kontakt s mliečnym práškom a zaručuje ľahké opätovné zatvorenie obalu. Nový obal je plne recyklovateľný, vyrobený s pomocou energie z obnoviteľných zdrojov. Praktické balenie pre vás: Trojitý bezpečnostný pásik pre dokonalé uzavretie a zachovanie čerstvosti pred prvým použitím. Poistka na viečku – zacvaknutie pri uzatváraní chráni výživu pred kontamináciou a vysypaním. Miesto na odmerku, aby odmerka ani vaše ruky neboli v kontakte s mliečnym práškom. Jednoduché zarovnanie prášku v odmerke. Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. Vitamín B2 prispieva k normálnej funkcii energetického metabolizmu, vitamín D je potrebný pre normálny rast a vývin kostí u detí. Podľa požiadaviek legislatívy všetky pokračovacie mlieka obsahujú vitamíny B2, C a D. Začiatok života vášho bábätka je výnimočné obdobie. Je krásne, občas nevyspytateľné, ale predovšetkým hektické. Chcete vytvoriť pevný základ pre budúcnosť vášho bábätka pričom výživa hrá dôležitú úlohu. Musíte sa starať o veľa vecí, a preto je dôležité mať sa na koho obrátiť. Podporujeme vás v hladaní rovnováhy pri dojčení a kŕmení vášho bábätka. Na základe našich najnovších objavov v oblasti výskumu výživy materského mlieka náš tím vedcov, vrátane odborníkov na imunológiu, vyvinul jedinečnú receptúru s krémovou chuťou, ktorá je vhodná pre deti, ktoré nemôžu byť plne dojčené, v kombinácii so zavádzaním príkrmov. Aké benefity prináša dojčenské mlieko Nutrilon® 2 Profutura® DUOBIOTIK™? najvyššie množstvo oligosacharidov materského mlieka HMOs 2'FL a navyše oligosacharid materského mlieka 3'GL, ktorý pochádza z nášho unikátneho procesu klinicky testovanú jedinečnú zmes GOS / FOS napodobňujúci funkciu oligosacharidov materského mlieka, ktorej účinky boli potvrdené klinickými štúdiami vitamíny C a D – živiny na podporu imunitného systému* nenasýtené mastné kyseliny omega-6 (ALA a DHA) pre normálny vývoj mozgu a nervovej sústavy vysoko kvalitný mliečny tuk NOVÉ praktické balenie a plne recyklovateľné Dojčenské mlieko Nutrilon® 2 Profutura® DUOBIOTIK™ je vhodné v kombinácii so zavádzaním príkrmov. Dôležité upozornenia: Dojčenie je najlepším spôsobom výživy dojčiat. Potravina na výživu dojčiat starších ako 6 mesiacov. Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIK ™ 2 má byť iba súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy dieťata a nemá sa používať ako náhrada materského mlieka počas prvých 6 mesiacov života. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmov, vrátane akejkoľvek výnimky z pravidla veku 6 mesiacov, by malo byť prijímané iba na základe rady nezávislých osôb kvalifikovaných v lekárstve, výžive alebo farmácii alebo iných odborníkov zodpovedných za starostlivosť o matku a dieťa, a to v závislosti na individuálnom raste a vývojových potrebách konkrétneho dojčaťa. Pre zdravie dojčiat je dôležité dôsledne dodržiavať návod na prípravu i uvedené odporúčania. Podporujeme odporúčania WHO – plné dojčenie v prvých 6 mes. veku a pokračovanie až do 2 rokov a ďalej, spolu so zavádzaním bezpečnej a vhodnej doplnkovej stravy. Pripravenú stravu spotrebujte do 2 hodín, potom ju zlikvidujte. Nezohrievajte stravu v mikrovlnnej rúre, aby ste predišli opareniu dieťaťa. Nikdy nepridávajte do detskej výživy viac odmeriek, ako je stanovené, ani čokoľvek iné. Vyvarujte sa dlhému kontaktu mliečnej výživy so zúbkami – zvyšuje riziko výskytu zubného kazu. Starajte sa pravidelne o zúbky dieťaťa, najmä pred spaním. Požiadajte o radu zubného lekára. Zloženie: Laktóza (z mléka), sušené odtučněné mléko, demineralizovaná syrovátka (z mléka), rostlinné oleje (řepkový, slunečnicový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový), bezvodý mléčný tuk (z mléka) 10,8 %, galaktooligosacharidy (z mléka) 8,4 %, koncentrát syrovátkové bílkoviny (z mléka), fruktooligosacharidy 0,6 %, fosforečnan vápenatý, rybí olej, syrovátková bílkovina (z mléka), 2´fukosyllaktóza, chlorid draselný, citronan draselný, olej z Mortierella alpina, chlorid cholinu, citronan sodný, kyselina L-askorbová, hydrogenfosforečnan hořečnatý, emulgátor (sójový lec (feedo.sk)

Podobné produkty ako Nutrilon 2 Profutura Duobiotik 800 g , Nutrilon profutura duobiotik 2 dojčenské mlieko 4× 800 g (8595002109988)

Kendamil 2 Kozie DHA+ 800 g

Kendamil 2 Kozie DHA+ 800 g
Detail

Následná mliečna dojčenská výživa v prášku. Vhodné pre výživu dojčiat od ukončeného 6. mesiaca do 12 mesiacov. Dojčenie je najlepší spôsob, ako vyživovať vaše dieťa. Pokračovacie kozie mlieko je vhodné len pre dojčatá staršie ako 6 mesiacov. Pokračovacie kozie mlieko by malo tvoriť len časť zmiešanej stravy a nemalo by byť používané ako náhrada materského mlieka počas prvých 6 mesiacov života. Nie je vhodný ako jediný zdroj výživy. Rozhodnutie používať pokračovacie kozie mlieko by malo byť používané len na základe odporúčania lekára alebo osoby kvalifikovanej v oblasti výživy, farmácie, alebo starostlivosti o matku a dieťa a v závislosti na individuálnych potrebách vášho dieťaťa. Vlastnosti: Z plnotučného A2 kozieho mlieka Bez palmového oleja Bez rybieho oleja Bez sóje Bez GMO DHA je rastlinného pôvodu Vyšší obsah prebiotických oligosacharidov* Než v kravskom mlieku Toto unikátne pokračovacie mlieko dodá vášmu bábätku všetko, čo potrebuje pre jeho prirodzený vývoj od 6. do 12. mesiaca veku. Ide o jedinečný produkt na českom trhu, ktorého základ tvorí plnotučné kozie A2 mlieko. To pochádza od vybraných kozičiek pasúcich sa v ekologicky čistej oblasti Lake District vo Veľkej Británii a je pre vášho drobčeka stráviteľnejšie ako mlieko kravské. Vhodné je aj pre deti, ktoré majú citlivé brušká. Kendamil Kozie pokračovacie mlieko 2 obsahuje A2 kozie mlieko s prevahou A2 β-kazeínu, ktorý je pre človeka stráviteľnejšie než bežnejšie A1 β-kazeín. V žalúdku vytvára mäkšiu hmotu, ktorá ľahšie prechádza zažívaním, a je preto vhodný aj pre bruška citlivé na kŕče a nadúvanie. Kozie mlieko obsahuje viac niektorých vitamínov a minerálov a až 6× viac probiotických oligosacharidov, ktoré majú vplyv na trávenie bábätiek ako mlieko kravské. Tiež jeho tukové guľôčky sú oproti kravskému mlieku menšie, čo opäť prispieva k jeho lepšej stráviteľnosti. Toto mlieko obsahuje aj väčšie množstvo MCT tukov (oleje s jednoduchšou štruktúrou), ktoré bábätká rýchlejšie vstrebávajú a ktoré im poskytujú potrebnú energiu. V Kendamilu Kozom pokračovaciom mlieku 2 naopak nehľadajte palmový olej ani rybí tuk, pretože omega-3 nenasýtené mastné kyseliny (DHA) do neho získavame z morských rias. Vďaka obsahu A2 kozieho mlieka ide o unikátny výrobok na slovenskom trhu. Alergiu na bielkovinu kravského mlieka ale nerieši. Kendamil Kozie pokračovacie mlieko 2 vyvinuli odborníci na detskú stravu vo spoločnosti Kendal NutriCare, ktorá má v tejto oblasti bohaté skúsenosti a ktorá sa na výrobu detskej stravy špecializuje už viac ako 50 rokov. A2 mlieko: Bielkoviny sa skladajú z dvoch základných zložiek: srvátky a kazeínu. Kazeínovú zložku tvorí rada β-kazeínov, medzi ktoré patrí aj A1 β-kazeín a A2 β-kazeín. Všetky mlieka obsahujú zmes A1 a A2 β-kazeínov a môžu sa označovať ako A1. V prípade, že obsahujú iba A2 β-kazeín, označujú sa ako A2 mlieko. Toto mlieko produkujú výlučne zvieratá, ktoré od oboch rodičov zdedila A2 variantu génu pre β-kazeín a majú genotyp A2 / A2. Toto mlieko je pre človeka lepšie stráviteľné. Zloženie: Plnotučné kozie mlieko (166 g tekutého mlieka na 100 g prášku), demineralizovaná kozia bielkovina mliečnej srvátky v prášku (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový, kokosový, repkový), galaktooligosacharidy (z kravského mlieka) 6,36%, laktóza (z kravského mlieka), citrát vápenatý, cholín bitartrát, chlorid draselný, mliečnan vápenatý, citran sodný, chlorid horečnatý, askorbát sodný, kyselina dokosahexaenová (olej z mikrorias Schizochytrium sp.T18), L-tyrozín, L-fenylalanín, L-tryptofán, hydroxid draselný, inositol, kyselina arachidonová (olej z Mortierella alpina), L-Izoleucín, taurín, fosforečnan vápenatý, nukleotidy (cytidínu-5'-monofosfát, sodná soľ Uridin5'-monofosfátu, Adenozín-5'-monofosfát, sodná soľ Inosin –5'-monofosfátu, sodná soľ guanozín-5'-monofosfátu), pyrofosforečnan železitý, L-karnitín, síran zinočnatý, vitamín E, niacín, D-pantothenát vápenatý, síran meďnatý, tiamín, riboflavín, vitamín A, vitamín B6, síran manganatý, kyselina listová, jodid draselný, seleničitan sodný, vitamín K, vitamín D3, biotín, vitamín B12. Alergény: mlieko. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. Príprava: Ťahaním odstráňte ochranný klip / poistku a ihneď ho bezpečne, mimo dosahu detí, zlikvidujte. Nepoužívajte v prípade, že bol ochranný klip už skôr poškodený. Oboma rukami pridržte hornú časť plechovky, zatlačte oba palce pod viečko a ťahajte smerom nahor, aby ste otvorili viečko. Otvorte viečko, odmerka je pripevnená vnútri. Fóliové tesnenie otvorte ťahaním za „jazýček“ smerom späť. Opatrne a bezpečne odstráňte fóliu, tú potom zlikvidujte. Umyte si ruky, sterilizujte všetky pomôcky a fľaštičku podľa pokynov výrobcu. Prevarte čerstvú vodu a nechajte vychladnúť po dobu najdlhšie 10 minút, než pridáte prášok. Nepoužívajte umelo zmäkčenú alebo opakovane prevárenú vodu. Nalejte požadované množstvo vody (podľa návodu na prípravu viď nižšie) do sterilizovanej fľaše. Uzavrite fľašu a dobre pretrepte, aby sa prášok rozpustil. Odstráňte viečk (feedo.sk)

Podobné produkty ako Kendamil 2 Kozie DHA+ 800 g , Wmf 1286049964 - leví kráľ, 6 ks

Nutrilon 2 Profutura Duobiotik 800 g

Nutrilon 2 Profutura Duobiotik 800 g
Detail

Obsah balenia Nutrilon 2 Profutura Duobiotik 1x800g Následná mliečna dojčenská výživa v prášku pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca, pokiaľ nie sú dojčené. Mliečna výživa obsahuje - Oligosacharid materského mlieka 2´FL (2´fukozyllaktóza) - Oligosacharid materského mlieka 3´GL (3´galaktozyllaktóza) a zmes oligosacharidov GOS/FOS Mliečny tuk - Vitamíny C* a D*, ktoré prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému Omega-3 (ALA a DHA)* - ALA (kyselina lafa-linolénová) prispieva k normálnemu vývoju mozgu a nervovej sústavy Omega-6 (ARA) *podľa požiadaviek legislatívy pre všetku následnú dojčenskú výživu Bez palmového oleja. Charakteristika Nutrilon 2 Profutura Duobiotik NAJPOKROČELEJŠIA PATENTOVANÁ RECEPTÚRA, špeciálne vyvinutá pre podporu imunitného systému a zdravého vývoja dieťaťa*. BEZ PALMOVÉHO oleja. Teraz v NOVOM praktickom a plne recyklovateľnom balení. Navyše obsahuje UNIKÁTNU ZMES oligosacharidov materského mlieka HMOs 2'FL, prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku, a navyše oligosacharid materského mlieka 3'GL, ktorý pochádza z nášho unikátneho procesu. Zloženie je obohatené o oligosacharidov GOS / FOS, vysoko kvalitný mliečny tuk a vitamíny C a D pre podporu imunity. Vhodná pre deti, ktoré nemôžu byť plne dojčené, v kombinácii so zavádzaním príkrmov. Nutrilon® 2 Profutura® DUOBIOTIK™ teraz ponúka úplne nový obal s moderným dizajnom, ktorý zabezpečí jednoduchú a bezpečnú manipuláciu s obsahom. Nový systém otvárania s poistkou zaisťuje jednoduchšie a hygienickú manipuláciu s práškom, eliminuje nežiaduce kontakt s mliečnym práškom a zaručuje ľahké opätovné zatvorenie obalu. Nový obal je plne recyklovateľný, vyrobený s pomocou energie z obnoviteľných zdrojov. Zloženie Nutrilon 2 Profutura Duobiotik Laktóza (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, demineralizovaná srvátka (z mlieka), rastlinné oleje (repkový, slnečnicový, kokosový), bezvodý mliečny tuk (z mlieka) 10,8 %, galaktooligosacharidy (z mlieka) 8,4 %, koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), fruktooligosacharidy 0,6 %, fosforečnan vápenatý, rybí olej, srvátková bielkovina (z mlieka), 2'fukozyllaktóza, chlorid draselný, citran draselný, olej z Mortierella alpina, cholin chlorid, citran sodný, kyselina L-askorbová, hydrogénfosforečnan horečnatý, emulgátor (sójový lecitín), chlorid sodný, chlorid horečnatý, taurín, inozitol, síran železnatý, uhličitan vápenatý, L-tryptofán, L-askorban sodný, L-karnitín, síran zinočnatý, cytidín 5´-monofosfát, sodná soľ uridín 5´-monofosfátu, antioxidant (askorbyl palmitát), adenozín 5´-monofosfát, sodná soľ inozín 5´-monofosfátu, DL-a-tokoferyl acetát, nikotínamid, D-pantotenát vápenatý, sodná soľ guanozín 5´-monofosfátu, síran meďnatý, retinyl palmitát, ryboflavín, tiamín hydrochlorid, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutámová (kyselina listová), síran mangánatý, seleničitan sodný, fytomenadión, cholekalciferol, D-biotín, retinyl acetát, kyanokobalamín. Použitie Nutrilon 2 Profutura Duobiotik Návod na prípravu 1. Vysterilizujte všetko používané náčinie a prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka na zadnej strane obalu) vlejte do vysterilizovanej fľaše. 2. Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok zarovnajte pomocou špeciálnej plastovej pásky vo vnútri obalu. 3. Do fľaše s vodou pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (viď tabuľka na zadnej strane obalu). 4. Ihneď po uzatvorení fľaše ju dôkladne pretrepte 10 sekúnd vo zvislej polohe. 5. Pred podáváním overte teplotu mlieka kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte. Dôležité upozornenie Dojčenie je najlepším spôsobom výživy dojčiat. Potravina na výživu dojčiat starších ako 6 mesiacov. Nutrilon® Profutura® DUOBIOTIKTM 2 má byť iba súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy dieťaťa a nemá sa používať ako náhrada materského mlieka počas prvých 6 mesiacov života. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmov, vrátane akejkoľvek výnimky z pravidla veku 6 mesiacov, by malo byť prijímané iba na základe rady nezávislých osôb kvalifikovaných v lekárstve, výžive alebo farmácii alebo iných odborníkov zodpovedných za starostlivosť o matku a dieťa, a to v závislosti na individuálnom raste a vývojových potrebách konkrétneho dojčaťa. Pre zdravie dojčiat je dôležité dôsledne dodržiavať návod na prípravu i uvedené odporúčania. Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte na suchom a chladnom mieste (max. do 25 °C, nie v chladničke). DÔLEŽITÉ RADY A UCHOVÁVANIE * Pripravenú stravu spotrebujte do dvoch hodín, následne zlikvidujte. * Nezohrievajte stravu v mikrovlnnej rúre, aby ste predišli opareniu dieťaťa v dôsledku nerovnomerného ohriatia. * Vyvarujte sa dlhému kontaktu mliečnej výživy so zúbkami - zvyšuje riziko výskytu zubného kazu. Starajte sa pravidelne o zúbky dieťaťa, najmä pred spaním. Požiadajte o radu zubného lekára. * Po každom použití obal vždy starostlivo uzatvorte a uchovávajte ho na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke). * Vlhkú odmerku nevkladajte do obalu. Obsah spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. Príbalový leták Nutrilon 2 Profutura Duobiotik (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nutrilon 2 Profutura Duobiotik 800 g , Dino kráľ zvierat 500 puzzle (8590878502598)

BEBA 2 EXPERTpro HA 800 g

BEBA 2 EXPERTpro HA 800 g
Detail

BEBA EXPERT pro HA 2 (od 6 m), následná mliečna výživa, 1x800g Obsah BEBA EXPERT pro HA 2 1x800g (inov.2021-10) mliečna výživa v prášku (od ukonč. 6. mesiaca) Charakteristika BEBA EXPERT pro HA 2 Potraviny na osobitné lekárske účely pre deti od ukončeného 6. mesiaca, na diétny režim pri znížení rizika alergie na mliečne bielkoviny. BEBA® EXPERTpro HA 2 je mliečna výživa určená pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca. Obsahuje unikátnu kombináciu zložiek - čiastočne hydrolyzovanú bielkovinu získanú procesom OPTIPRO® HA, baktérie L. reuteri, vitamíny* a minerálne látky* pre uspokojenie potrieb vášho dieťatka. Obsahuje: Baktérie črevnej mikroflóry Lactobacillus reuteri - baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí. Čiastočne hydrolyzované bielkoviny získané špeciálnym procesom. Vitamíny a minerálne látky pro podporu imunity. Zloženie: Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový s vyšším podielom kyseliny olejovej, repkový nízkoerukový, slnečnicový), enzymaticky hydrolyzovaný bielkovinový koncentrát mliečnej srvátky, minerálne látky (glycerofosforečnan vápenatý, vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej, chlorid draselný, chlorid vápenatý, chlorid horečnatý, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran mangánatý, jodid draselný, selénan sodný), rybí olej, olej z Mortierella alpina, L-arginín, vitamíny (L-askorban sodný, D-pantotenát vápenatý, DL-alfa-tokoferylacetát, nikotínamid, riboflavín, tiamínmononitrát, retinylacetát, pyridoxínhydrochlorid, kyselina listová, fylochinón, D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamín), L-histidín, L-tyrozín, baktérie mliečneho kvasenia (Limosilactobacillus reuteri DSM 17938; 8,9 × 107 KTJ/100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti) ALERGÉNY: Obsahuje mlieko, rybí olej Použitie BEBA EXPERT pro HA 2 Pri príprave sa postupuje presne podľa návodu uvedenom na obale výrobku. Fľaška, uzáver a cumlík sa dôkladne vymyjú a vyvaria 5 minút. Prevarí sa pitná voda pre dojčatá a nechá sa vychladiť. Príslušné množstvo prášku (podľa tabuľky) sa vysype do vopred prevarenej vody (vychladenej na 40 st. C). Dôkladne sa zamieša, aby sa prášok rozpustil. Overí sa vyhovujúca teplota pripraveného mlieka. Vždy sa pripraví len jedna dávka a kŕmi sa okamžite po príprave. Upozornenie: Pri kŕmení nenechávajte dieťa bez dohľadu. Neuchovávajte nedojedené porcie. Všetky HA výživy s naštiepenou bielkovinou majú nahorklú príchuť. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmu alebo o prechode na inú stravu by malo byť prijímané iba na základe odporúčania lekára alebo kvalifikovanej osoby v oblasti výživy, farmácie alebo starostlivosti o matku a dieťa, v závislosti na individuálnom raste a vývoji dieťaťa. Príbalový leták (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako BEBA 2 EXPERTpro HA 800 g , Kráľ valentín 29 cm, maňuška (8590121500395)

BEBA EXPERTpro HA 2 800 g

BEBA EXPERTpro HA 2 800 g
Detail

Charakteristika: BEBA EXPERTpro HA 2 je mliečna výživa určená pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca. Obsahuje unikátnu kombináciu zložiek - čiastočne hydrolyzovanú bielkovinu získanú procesom OPTIPRO HA, baktérie L. reuteri, vitamíny* a minerálne látky* pre uspokojenie potrieb vášho dieťatka. Klinicky overená receptúra s kombináciou osvedčených látok obsahuje: Baktérie črevnej mikroflóry L. reuteri – baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí Čiastočne hydrolyzovanú bielkovinu OPTIPRO HA – špeciálny proces na získanie 100 % srvátkovej čiastočne hydrolyzovanej bielkoviny Nepoužívajte: Pri precitlivenosti Vášho dieťatka na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku, v rozpore s návodom na prípravu. Spôsob prípravy: Pred prípravou dojčenskej výživy si dôkladne umyte ruky. Fľašku, uzáver a cumlík dôkladne vymyte a vyvarte 5 minút. Päť minút povarte pitnú vodu vhodnú pre dojčatá a nechajte ochladiť. Polovicu prevarenej vody (pozri tabuľku), ochladenej asi na 40 ⁰C, vlejte do fľašky. Teplota vody nad 45 ⁰C baktérie mliečneho kvasenia ničí. Priloženou odmerkou odoberte množstvo prášku (pozri tabuľku) a vsypte do fľašky. Prášok v odmerke musí byť vždy zarovnaný! Dôkladne potrepte. Potom dolejte zvyšné množstvo vody (pozri tabuľku). Ešte raz dobre potrepte až do úplného rozpustenia prášku. Overte vyhovujúcu teplotu pripravenej výživy. Po každom použití obal dôkladne uzatvorte a skladujte v suchu pri izbovej teplote. Pripravte vždy len 1 dávku a ihneď kŕmte. Neuschovávajte nedojedené porcie. Dodržujte presne návod na prípravu, inak ohrozíte zdravie dojčaťa. Všetky HA výživy s naštiepenou bielkovinou majú nahorklú príchuť. UPOZORNENIE: Počas kŕmenia držte dieťa vždy v náručí. Nenechajte ho bez dohľadu, inak môže dôjsť k zaduseniu. Dávkovanie: Množstvo na 1 kŕmenie Množstvo na 1 kŕmenie Vek dieťaťa Prevarená voda Počet zarovnaných odmeriek1 Počet kŕmení za deň Počet dávok príkrmov2 Od ukončeného 6. mesiaca 210 ml 7 5 – 7.-9. mesiac 210 ml 7 4-3 1 – 2 od 10. mesiaca 210 ml 7 3-2 2 – 3 Veľkosť odmerky: 4,6 g 13,7 g prášku + 90 ml vody = 100 ml pripravenej výživy Používajte iba k baleniu priloženú odmerku. Nedávajte viac ani menej prášku, než sa udáva v tabuľke, inak môže dôjsť k odvodneniu tela dieťaťa, alebo jeho podvýžive. Nemeňte pomer prášku a vody bez porady s lekárom! Prechod na iný druh dojčenského mliečneho prípravku, ako aj zavedenie nemliečneho príkrmu konzultujte so svojím detským lekárom. Zloženie: laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový s vyšším podielom kyseliny olejovej, kokosový, repkový nízkoerukový, slnečnicový), maltodextrín, enzymaticky hydrolyzovaný bielkovinový koncentrát mliečnej srvátky 10,4 %, zemiakový škrob, minerálne látky (vápenaté soli kyseliny ortofosforečnej, chlorid horečnatý, chlorid draselný, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran mangánatý, jodid draselný, selénan sodný), L-arginín, rybí olej, vitamíny (L-askorban sodný, D-pantotenát vápenatý, nikotínamid, DL-alfa-tokoferylacetát, riboflavín, retinylacetát, tiamínmononitrát, pyridoxínhydrochlorid, kyselina listová, fylochinón, D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamín), L-histidín, olej z Mortierella Alpina, L-tyrozín, baktérie mliečneho kvasenia (Lactobacillus reuteri DSM 17938; 8,9 x 107 KTJ / 100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti). DÔLEŽITÉ INFORMÁCIE PRE MAMIČKU Dojčenie je najlepší spôsob výživy bábätka, pretože materské mlieko zaisťuje ideálne vyváženú stravu, poskytuje ochranu pred rôznymi chorobami a je tiež zdrojom ďalších výhod pre matku i dieťa. Doporučujeme, aby rozhodnutie o spôsobe dojčenia dieťaťa bolo konzultované s lekárom alebo pôrodnou asistentkou. Doporučenie špecialistu pomáha tiež s prípravou na dojčenie a udržaním laktácie. Účelom náhradného dojčenského mlieka je zastúpiť materské mlieko v prípade, kedy sa matka rozhodne prestať dojčiť alebo z určitých dôvodov nie je dojčenie možné. Pamätajte si, že rozhodnutie prestať dojčiť alebo zaviesť čiastočné dokrmovanie fľaškou obmedzí množstvo vytváraného mlieka. Pokiaľ sa z akéhokoľvek dôvodu rozhodnete prestať dojčiť, pamätajte, že toto rozhodnutie ide iba ťažko zmeniť. Je potrebné vziať do úvahy sociálne dôsledky používania náhradného dojčenského mlieka a v neposlednej rade i finančnú záťaž spojenú s jeho používaním. Náhradné kojenecké mlieko je nutné vždy pripravovať, používať a uskladňovať podľa návodu na etikete, aby nedošlo k ohrozeniu zdravia dieťaťa. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako BEBA EXPERTpro HA 2 800 g , Gymbeam fueride 800 g (sptgym401nad)

Nutrilon 2 Good Night 800 g

Nutrilon 2 Good Night 800 g
Detail

Charakteristika: Dobrý spánok je podstatnou súčasťou denného režimu dieťaťa. Následné dojčenské mlieko Nutrilon je vyvinuté na základe 40 rokov výskumu materského mlieka a je určené pre deti bez špecifických výživových potrieb. Vďaka Nutricia výskumu materského mlieka prinášame následné mlieka Nutrilon, ktoré sú špeciálne vyvinuté pre podporu imunitného systému dieťaťa. Imunita Zloženie podporuje správnu funkciu imunitného systému vďaka obsahu vitamínov A, C a D. Imunitný systém je sústava orgánov a buniek zaisťujúca obrannú funkciu organizmu. Jeho úlohou je rozpoznať a likvidovať cudzorodé škodlivé látky a zabraňovať ich vniknutiu do organizmu. Rozvoj imunitného systému v ranom veku je zásadný pre jeho fungovanie v budúcnosti. Imunitný systém je možné podporovať aj vhodne zvolenou výživou. Mozog Nutrilon obsahuje omega-3 mastnú kyselinu alfa-linolénovú, ktorá podporuje rozvoj mozgu, predovšetkým rozvoj pamäti, myslenia a koncentrácie. Zmes oligosacharidov GOS/FOS Unikátna klinicky testovaná zmes oligosacharidov scGOS/lcFOS (9:1) napodobňuje funkciu oligosacharidov materského mlieka. Ty sú využívané črevnou mikroflórou vášho dieťaťa.Účinky zmesi scGOS/lcFOS (9:1) boli potvrdené v klinických štúdiách. Rast kostí Nutrilon je významným zdrojom vitamínu D, ktorý je dôležitý pre správny rast a vývoj kostí. Bez palmového oleja. Nepoužívajte: Pri precitlivenosti Vášho dieťatka na ktorúkoľvek zo zložiek prípravku, v rozpore s návodom na prípravu, u detí mladších ako 6 a starších ako 12 mesiacov. Spôsob prípravy: Krok 1 - Dôkladne si umyte ruky a vysterilizujte všetko náčinie, ktoré budete používať. Krok 2 - Čerstvú pitnú vodu určenú pre dojčatá prevarte a nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C. Krok 3 - Zodpovedajúce množstvo vody vlejte do vysterilizovanej fľaše. Nepoužívajte opakovane prevarenú vodu. Krok 4 - Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku a prášok zarovnajte pomocou špeciálneho plastového pásika vo vnútri obalu na dosiahnutie presnej dávky. Prášok v odmerke nestláčajte. Krok 5 - Do vody pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (odporúčené dávkovanie nájdete na zadnej strane obalu). Príliš veľké odchýlky od odporúčaných dávok môžu mať škodlivé následky. Krok 6 - Uzatvorte fľašu a dôkladne ju pretrepte (najmenej 10 sekúnd), kým sa všetok prášok rozpustí. Snímte viečko a nahraďte ho sterilným cumlíkom. Krok 7 - Overte teplotu mliečnej zmesi kvapnutím na vnútornú stranu zápästia. Mlieko musí byť príjemne teplé (malo by mať teplotu ľudského tela tj. cca 37 °C), nie horúce. Pripravenú dávku ihneď podávajte. Riaďte sa individuálnou potrebou dieťaťa a odporúčaním vášho pediatra. Pri zavádzaní prvých nemliečnych príkrmov sa riaďte odporúčaniami lekára. Zloženie: Laktóza (z mlieka), sušené odtučnené mlieko, rastlinné oleje (palmový, repkový, kokosový, slnečnicový, olej z mikrobiologických zdrojov), škrob (zo zemiakov), galaktooligosacharidy (z mlieka) 8 %, ryžové vločky 5%, maltodextrín, fruktooligosacharidy 0,6 %, uhličitan vápenatý, rybí olej, hydroxid draselný, hydrochlorid L-cysteínu, cholín chlorid, kyselina L-askorbová, taurín, emulgátor (sójový lecitín), L-askorban sodný, síran železnatý, L-tryptofán, fosforečnan vápenatý, inositol, DL-α-tokoferyl acetát, sodná soľ uridín 5‘-monofosfátu, cytidín 5‘-monofosfát, L-izoleucín, síran zinočnatý, adenosín 5‘-monofosfát, sodná soľ inosín 5‘-monofosfátu, nikotínamid, sodná soľ guanozín 5‘-monofosfátu, D-pantothenát vápenatý, kyselina pteroylmonoglutamová (kyselina listová), síran meďnatý, cholekalciferol, retinyl palmitát, DL-α-tokoferol, kyanokobalamín, D-biotín, thiamín hydrochlorid, L-karnitín, fytomenadión, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, seleničitan sodný, riboflavín. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. Dôležité upozornenie: Pre výživu novorodencov a dojčiat je najprirodzenejšou a najvýhodnejšou stravou, zastúpením svojich živín a ich kvalitou, materské mlieko. Dojčenské mlieko by sa malo používať na základe odporúčania lekára alebo osoby kvalifikovanej v oblasti výživy ľudí, farmácie alebo starostlivosti o matku a dieťa. Svetová zdravotnícka organizácia odporúča výhradné dojčenie do 6 mesiacov veku dieťaťa, a pokiaľ je to možné, pokračovať v dojčení až do dvoch rokov dieťaťa. Vždy majte na pamäti, že rozhodnutie prestať dojčiť môže byť nevratné. Prechod na dojčenské mlieko má i zvýšené finančné a sociálne dopady oproti dojčeniu. Pre zdravie dojčaťa je dôležité dôsledne dodržiavať odporúčaný postup prípravy a dávkovania a použitia dojčenskej výživy uvedený na obale. Spôsob použitia a ďalšie info na obaloch. Potravina na osobitné výživové účely. Následná mliečna dojčenská výživa v prášku. (lieky24.sk)

Podobné produkty ako Nutrilon 2 Good Night 800 g , M.a.t. fiberglass 800 g (765411)

BEBA SUPREMEpro 2, 800 g (8593893774629)

BEBA SUPREMEpro 2, 800 g (8593893774629)
Detail

Dojčenské mlieko počiatočné, vhodné pre deti od 7 mesiacov, pridané vitamíny a minerály, s probiotikami, s prebiotikami a bez palmového oleja Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Doprajte svojmu malému dieťaťu to najlepšieHoci je dlhodobé dojčenie najlepší spôsob výživy pre vaše malé dieťa, niekedy to skrátka nie je možné. Preto spoločnosť Nestlé prichádza so super prémiovým dojčenským mliekom – BEBA SUPREMEpro 2. Celoživotné zdravie vyžaduje včasné vybudovanie pevných základov. Najmä v ranom veku je pre deti najdôležitejšia správna výživa. Dôležitým faktorom je schopnosť podporovať imunitný systém vášho dieťaťa. Vďaka špičkovému výskumu a vývoju Nestlé dokázalo replikovať a vyvinúť receptúru so štruktúrami 2 najvýznamnejších oligosacharidov, probiotík a šetrnou, čiastočne štiepenou bielkovinou upravenou procesom OPTIPRO® HA.BEBA SUPREMEpro 2 je nielen novou dimenziou dojčenskej výživy, ale aj novým krokom pre budúcnosť vašich najmenších.Unikátne... (alza.sk)

Podobné produkty ako BEBA SUPREMEpro 2, 800 g (8593893774629) , Topvet msm 800 g (8595643604231)

Kendamil 2 BIO Nature HMO+ 800 g

Detail

Pokračovacia - následná mliečna dojčenská výživa v prášku. Potravina určená pre výživu dojčiat od ukončeného 6. do 12. mesiaca. BIO plnotučné mlieko z certifikovaných ekologických fariem BIO mliečny tuk. Prebiotiká GOS Oligosacharid materského mlieka (3´GL). Obsahuje DHA. DHA rastlinného pôvodu. Esenciálne mastné kyseliny (ALA a LA).. Obsahuje vitamíny C a D a jód. Bez palmového oleja, bez rybieho oleja a bez sóje. Príjemná mliečna chuť. Viac na adc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Kendamil 2 BIO Nature HMO+ 800 g , Sahm súprava 2 ks pivných džbánikov vr. porcelánovej podtácky, motív kráľ (8591633019351)

Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK™ 800 g

Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK™ 800 g
Detail

Obsah Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK 1x800g následná dojčenská výživa v prášku vhodná pre deti od 6 do 12 mesiacov Charakteristika Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK Následná mliečna dojčenská výživa v prášku s baktériami Bifidobacterium breve, pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca, v praktickom, plne recyklovateľnom balení. Vhodná pre bábätká narodené cisárskym rezom, ktoré nemôžu byť plne dojčené. Obsahuje oligosacharid materského mlieka 2'FL a tiež baktérie Bifidobacterium breve. Zloženie je naviac obohatené o oligosacharidov GOS/FOS, nenasýtené mastné kyseliny omega-3 (ALA a DHA)** pre podporu vývoja a vitamíny C* a D* pre podporu imunity. Bez palmového oleja. Praktické balenie: Trojitý bezpečnostný pásik pre dokonalé uzavretie a zachovanie čerstvosti pred prvým použitím. Poistka na viečku - zacvaknutie pri uzatváraní chráni výživu pred kontamináciou a vysypaním. Miesto na odmerku, aby odmerka ani vaše ruky neboli v kontakte s mliečnym práškom. Jednoduché zarovnanie prášku v odmerke. * Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. Podľa požiadaviek legislatívy všetky pokračovacie mlieka obsahujú vitamíny C a D. ** Podľa požiadaviek legislatívy pre všetku následnú dojcenskú výživu. ALA (kyselina alfa-linolénová) prispieva k normálnemu vývoju mozgu a nervovej sústavy. Zloženie Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, repkový, slnečnicový), sušené odtučnené mlieko, demineralizovaná srvátka (z mlieka), galaktooligosacharidy (z mlieka) 8,9 %, koncentrát srvátkovej bielkoviny (z mlieka), mliečna bielkovina, fruktooligosacharidy 0,6 %, rybí olej, fosforečnan vápenatý, chlorid draselný, olej z Mortierella alpina, citran sodný, 2´fukozyllaktóza, cholín chlorid, citran draselný, chlorid horečnatý, kyselina L-askorbová, hydrogenfosforečnan horečnatý, emulgátor (sójový lecitín), taurín, inozitol, Bifidobacterium breve M-16V, síran železnatý, síran zinočnatý, sodná soľ uridín 5‘-monofosfátu, cytidín 5´-monofosfát, antioxidant (askorbylpalmitát), adenozín 5‘-monofosfát, sodná soľ inozín 5‘-monofosfátu, L-karnitín, nikotínamid, D-pantotenát vápenatý, sodná soľ guanozín 5‘-monofosfátu, síran meďnatý, DL-α-tokoferyl acetát, retinylpalmitát, riboflavín, tiamín hydrochlorid, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutámová (kyselina listová), síran mangánatý, seleničitan sodný, fytomenadión, cholekalciferol, D-biotín, kyanokobalamín. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. Použitie Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK Návod na prípravu 1. Vysterilizujte všetko používané náčinie a prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C. Pre zachovanie priaznivých účinkov Bifidobacterium breve dodržujte pri príprave striktne teplotu prevarenej vody do 40 °C. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka na zadnej strane) vlejte do vysterilizovanej fľaše. 2. Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v nej zarovnajte pomocou špeciálnej plastovej pásky vo vnútri obalu. 3. Do fľaše s vodou pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (viď tabuľka na zadnej strane). Ihneď uzavrite fľašu a 10 sekúnd ju dôkladne pretrepte v zvislej polohe. 4. Pred podávaním overte teplotu mlieka kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte. Dôležité upozornenie Dojčenie je najlepším spôsobom výživy dojčiat. Potravina na výživu dojčiat starších ako 6 mesiacov. Nutrilon® Profutura® CESARBIOTIK™ 2 má byť iba súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy dieťata a nemá sa používať ako náhrada materského mlieka počas prvých 6 mesiacov života. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmov, vrátane akejkoľvek výnimky z pravidla veku 6 mesiacov, by malo byť prijímané iba na základe rady nezávislých osôb kvalifikovaných v lekárstve, výžive alebo farmácii alebo iných odborníkov zodpovedných za starostlivosť o matku a dieťa, a to v závislosti na individuálnom raste a vývojových potrebách konkrétneho dojčaťa. Pre zdravie dojčiat je dôležité dôsledne dodržiavať návod na prípravu i uvedené odporúčania. Odporúčanie WHO - plné dojčenie v prvých 6 mes. veku a pokračovanie až do 2 rokov a ďalej, spolu so zavádzaním bezpečnej a vhodnej doplnkovej stravy. Dôležité rady a uchovávanie Pripravenú stravu spotrebujte do 2 hodín, potom ju zlikvidujte. Nezohrievajte stravu v mikrovlnnej rúre, aby ste predišli opareniu dieťaťa. Nikdy nepridávajte do detskej výživy viac odmeriek, ako je stanovené, ani čokoľvek iné. Vyvarujte sa dlhému kontaktu mliečnej výživy so zúbkami - zvyšuje riziko výskytu zubného kazu. Starajte sa pravidelne o zúbky dieťaťa, najmä pred spaním. Požiadajte o radu zubného lekára. Po každom použití obal vždy starostlivo uzatvorte a uchovávajte ho na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke). Vlhkú odmerku nevkladajte do obalu. Obsah spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte na suchom a chladnom mieste (max. do 25 °C, nie v chladničke). Príbalový leták NUTRILON 2 PROFUTURA CESARBIOTIK (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK™ 800 g , Nutrilon 2 advanced good night pokračovacie mlieko 800 g, 6+ (8590340145346)

Nutrilon 2 Advanced 6 x 800 g

Detail

Následná dojčenská mliečna výživa v prášku. Výrobok je určený na osobitnú výživu dojčiat od ukončeného 6. mesiaca, pokiaľ nemôžu byť dojčené. Balenie 6x800 g (multipack). Obsahuje: HMO 3´GL (3´galaktozyllaktóza) oligosacharid materského mlieka. 3´GL Zmes oligosacharidov GOS/FOS. Vitamíny C a D, ktoré prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. Omega 3 (ALA a DHA) ALA (kyselina alfa-linolénová) Omega 6 (ARA) Všetky následné mlieka obsahujú vitamíny C a D, DHA a ALA podľa požiadaviek legislatívy. Bez palmového oleja. Viac na adc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nutrilon 2 Advanced 6 x 800 g , Nutrilon 2 ar špeciálne pokračovacie mlieko 6× 800 g, 6+ (8718117103751)

NUTRILON 2 Pronutra Good Night 800 g

NUTRILON 2 Pronutra Good Night 800 g
Detail

Pokračovacia mliečna dojčenská výživa vhodná pred uložením bábätka ku spánku. Určené pre deti od ukončeného 6. mesiaca veku. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako NUTRILON 2 Pronutra Good Night 800 g

BEBA SupremePro 2 Pokračovacie mlieko 800 g

BEBA SupremePro 2 Pokračovacie mlieko 800 g
Detail

BEBA SUPREMEpro 2 je instantná mliečna dojčenská výživa s baktériami mliečneho kvasenia L. reuteri, vhodná od ukončeného 6. mesiaca. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako BEBA SupremePro 2 Pokračovacie mlieko 800 g

BEBA SUPREMEpro 2 Mlieko pokračovacie, 800 g

Detail

Dojčenská výživa, 5HMO, HMO, 2'FL, LNT, DFL, 6’SL, 3’SL, super prémiová výživa, dojčenské mlieko, detské mlieko, čiastočne štiepená bielkovina, OPTIPRO HA, imunita, zdravý rast, vhodné pre deti s alergiou. (feedo.sk)

Podobné produkty ako BEBA SUPREMEpro 2 Mlieko pokračovacie, 800 g

BEBA Comfort 2 HM-O 800 g

Detail

Instantní následná dojčenská mliečna výživa, s baktériami mliečneho kvasenia L.reuteri, od ukončeného 6. mesiaca, 800 g plech. Zloženie: Odtučnené mlieko, laktóza, rastlinné oleje (slnečnicový s vyšším podielom kyseliny olejovej, repkový nízkoerukový, slnečnicový), sušená srvátka, sušený výrobok mliečnej srvátky, minerálne látky… (feedo.sk)

Podobné produkty ako BEBA Comfort 2 HM-O 800 g

BEBA SUPREMEpro 5HM-O 2 800 g

BEBA SUPREMEpro 5HM-O 2 800 g
Detail

Následná mliečna výživa dojčiat. Určená na diétny režim.. Instantná dojčenská výživa s Limosilactobacillus reuteri a upravenou bielkovinou. Pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca, ak nemôžu byť dojčené. Obsahuje: Komplex 5 HMO 2’FL, DFL, LNT, 6’SL, 3’SL - zmes piatich najviac zastúpených oligosacharidov štruktúrou identických s tými, ktoré sa nachádzajú v materskom mlieku. OPTIPRO® HA - špeciálny proces na získanie 100% srvátkovej, čiastočne hydrolyzovanej bielkoviny. Minerálne látky železo, zinok a vitamíny A, C, D. Baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí. Viac na adc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako BEBA SUPREMEpro 5HM-O 2 800 g

BEBA SUPREMEpro 5HM-O 2 800 g

BEBA SUPREMEpro 5HM-O 2 800 g
Detail

Charakteristika: BEBA SUPREMEpro 2 5HM-O obsahuje: KOMPLEX 5 HMO ‑ 2’FL, DFL, LNT, 6’SL, 3’SL naša najdokonalejšia zmes piatich najviac zastúpených oligosacharidov štruktúrou identických s tými, ktoré sa nachádzajú v materskom mlieku. OPTIPRO® HA je špeciálny proces na získanie 100% srvátkovej, čiastočne hydrolyzovanej bielkoviny. 1 IMUNITA - Minerálne látky železo, zinok a vitamíny A, C, D sa podieľajú na normálnom fungovaní imunitného systému.4 2 BAKTÉRIE ČREVNEJ MIKROFLÓRY sú baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí. 3 RAST A VÝVOJ - Vápnik je potrebný pre normálny rast a vývoj kostí u detí.4 Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy. Návod na prípravu : Pred prípravou výživy si dôkladne umyte ruky. Fľaša, uzáver a cumlík dôkladne vymyte a vyvarte 5 minút. Päť minút povarte pitnú vodu vhodnú pre dojčatá a nechajte ochladiť. Polovicu prevarenej vody (viď tabuľka) ochladené asi na 40 ° C, vlejte do nádoby. Teplota nad 45 ° C baktérie mliečneho kvasenia ničia. Priloženou odmerkou odmerajte prášok (pozri tabuľku) a nasypte do nádoby. Prášok v odmerke musí byť vždy zarovnaný! Dôkladne pretrepte. Doplňte nádobu prevarenou vodou do požadovaného množstva (pozri tabuľku). Ešte raz dobre pretrepte, aby sa prášok rozpustil. Overte vyhovujúce teplotu pripravenej výživy. Po každom použití obal dôkladne uzatvorte a skladujte v suchu pri izbovej teplote. Dávkovanie: Vek dieťaťa Prevarená voda Počet zarovnaných odmeriek Počet kŕmení za deň Počet dávok príkrmov Od ukončeného 6 mesiaca 210ml 7 5 Od 7 do 9 mesiaca 210ml 7 4 - 3 1 - 2 Od 10 mesiaca 210ml 7 3 - 2 2 - 3 Dodržujte doporučené dávkovanie! Zloženie: Výživové údaje Jednotky Na 100 g prášku Na 100 ml připravené výživy Energia kJ / kcal 2054 / 490 283 / 68 Tuky: z toho g 22,5 3,1 nasýtené mastné kyseliny g 5,4 0,7 Kyselina linolová mg 3450 476 Kyselina α-linolová mg 290 40 Kyselina arachidónová mg 43 5,9 Kyselina dokozahexaenová mg 43 5,9 Sacharidy: z toho: g 62,3 8,6 Cukry: z toho: g 62,3 8,6 Vláknina g 0,3 0,04 Bielkoviny g 9,3 1,3 Minerálné látky Sodík mg 218 30 Draslík mg 500 69 Vápnik mg 500 69 Fosfor mg 300 41 Horčík mg 50 6,9 Mangán mg 0,09 0,01 Selén μg 16 2,2 Železo mg 7,3 1,0 Jód μg 70 9,7 Meď mg 0,37 0,05 Zinok mg 4,4 0,6 Chloridy mg 376 52 Fluoridy mg 0,06 0,01 Vitaminy Vitamin A μg 500 69 Vitamin D μg 7,4 1,0 Vitamin E mg 9,3 1,3 Vitamin K μg 36 5,0 Vitamin C mg 75 10,4 Vitamin B1 mg 0,50 0,07 Vitamin B2 mg 1,10 0,05 Niacin mg 5,4 0,7 Vitamin B6 mg 0,36 0.05 Kyselina listová μg 81 11 Kyselina pantoténová mg 5,1 0,7 Vitamin B12 μg 1,3 0,2 Biotín μg 11,5 1,6 Lakto - N- neotetraóza g 0,1 0,01 2 ´ fukozyllaktósa g 0,2 0,03 Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, repkový nízkoerukový, slnečnicový), enzymaticky hydrolyzovaný bielkovinový koncentrát mliečnej srvátky 9,9%, minerálne látky (glycerofosforečnan vápenatý, vápenaté soli kyseliny fosforečnej, citran draselný, chlorid vápenatý, chlorid horečnatý, citrónan sodný, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran mangánatý, Jodid draselný, selénan sodný), L-arginín, 2'-fukosyllaktosa 0,2%, rybí olej, vitamíny (L- askorban sodný, D-pantothenát vápenatý, nikotínamid, DL-α-tokoferyl acetát, riboflavín, retinyl-acetát, tiamín-mononitrát, pyridoxín hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamín), L-histidín, lakto-N-neotetraosa 0,1%, olej z Mortierella alpina, L-thyrosin, baktérie mliečneho kvasenia (Lactobacillus reuteri DSM 17938, 8,9 × 107 KTJ / 100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti). Obsahuje mlieko a rybí olej. Upozornenie: Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako BEBA SUPREMEpro 5HM-O 2 800 g

BEBA SUPREMEpro 2 6 x 800 g

BEBA SUPREMEpro 2 6 x 800 g
Detail

Charakteristika: BEBA SUPREMEpro 2 5HM-O obsahuje: KOMPLEX 5 HMO ‑ 2’FL, DFL, LNT, 6’SL, 3’SL naša najdokonalejšia zmes piatich najviac zastúpených oligosacharidov štruktúrou identických s tými, ktoré sa nachádzajú v materskom mlieku. OPTIPRO® HA je špeciálny proces na získanie 100% srvátkovej, čiastočne hydrolyzovanej bielkoviny. 1 IMUNITA - Minerálne látky železo, zinok a vitamíny A, C, D sa podieľajú na normálnom fungovaní imunitného systému.4 2 BAKTÉRIE ČREVNEJ MIKROFLÓRY sú baktérie mliečneho kvasenia, ktoré sa nachádzajú v črevnej mikroflóre dojčených detí. 3 RAST A VÝVOJ - Vápnik je potrebný pre normálny rast a vývoj kostí u detí.4 Nepoužívajte: Pri alergii na zložky produktu. Ako náhradu pestrej stravy. Návod na prípravu : Pred prípravou výživy si dôkladne umyte ruky. Fľaša, uzáver a cumlík dôkladne vymyte a vyvarte 5 minút. Päť minút povarte pitnú vodu vhodnú pre dojčatá a nechajte ochladiť. Polovicu prevarenej vody (viď tabuľka) ochladené asi na 40 ° C, vlejte do nádoby. Teplota nad 45 ° C baktérie mliečneho kvasenia ničia. Priloženou odmerkou odmerajte prášok (pozri tabuľku) a nasypte do nádoby. Prášok v odmerke musí byť vždy zarovnaný! Dôkladne pretrepte. Doplňte nádobu prevarenou vodou do požadovaného množstva (pozri tabuľku). Ešte raz dobre pretrepte, aby sa prášok rozpustil. Overte vyhovujúce teplotu pripravenej výživy. Po každom použití obal dôkladne uzatvorte a skladujte v suchu pri izbovej teplote. Dávkovanie: Vek dieťaťa Prevarená voda Počet zarovnaných odmeriek Počet kŕmení za deň Počet dávok príkrmov Od ukončeného 6 mesiaca 210ml 7 5 Od 7 do 9 mesiaca 210ml 7 4 - 3 1 - 2 Od 10 mesiaca 210ml 7 3 - 2 2 - 3 Dodržujte doporučené dávkovanie! Zloženie: Výživové údaje Jednotky Na 100 g prášku Na 100 ml připravené výživy Energia kJ / kcal 2054 / 490 283 / 68 Tuky: z toho g 22,5 3,1 nasýtené mastné kyseliny g 5,4 0,7 Kyselina linolová mg 3450 476 Kyselina α-linolová mg 290 40 Kyselina arachidónová mg 43 5,9 Kyselina dokozahexaenová mg 43 5,9 Sacharidy: z toho: g 62,3 8,6 Cukry: z toho: g 62,3 8,6 Vláknina g 0,3 0,04 Bielkoviny g 9,3 1,3 Minerálné látky Sodík mg 218 30 Draslík mg 500 69 Vápnik mg 500 69 Fosfor mg 300 41 Horčík mg 50 6,9 Mangán mg 0,09 0,01 Selén μg 16 2,2 Železo mg 7,3 1,0 Jód μg 70 9,7 Meď mg 0,37 0,05 Zinok mg 4,4 0,6 Chloridy mg 376 52 Fluoridy mg 0,06 0,01 Vitaminy Vitamin A μg 500 69 Vitamin D μg 7,4 1,0 Vitamin E mg 9,3 1,3 Vitamin K μg 36 5,0 Vitamin C mg 75 10,4 Vitamin B1 mg 0,50 0,07 Vitamin B2 mg 1,10 0,05 Niacin mg 5,4 0,7 Vitamin B6 mg 0,36 0.05 Kyselina listová μg 81 11 Kyselina pantoténová mg 5,1 0,7 Vitamin B12 μg 1,3 0,2 Biotín μg 11,5 1,6 Lakto - N- neotetraóza g 0,1 0,01 2 ´ fukozyllaktósa g 0,2 0,03 Laktóza (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, repkový nízkoerukový, slnečnicový), enzymaticky hydrolyzovaný bielkovinový koncentrát mliečnej srvátky 9,9%, minerálne látky (glycerofosforečnan vápenatý, vápenaté soli kyseliny fosforečnej, citran draselný, chlorid vápenatý, chlorid horečnatý, citrónan sodný, chlorid sodný, síran železnatý, síran zinočnatý, síran meďnatý, síran mangánatý, Jodid draselný, selénan sodný), L-arginín, 2'-fukosyllaktosa 0,2%, rybí olej, vitamíny (L- askorban sodný, D-pantothenát vápenatý, nikotínamid, DL-α-tokoferyl acetát, riboflavín, retinyl-acetát, tiamín-mononitrát, pyridoxín hydrochlorid, kyselina listová, fyllochinon, D-biotín, cholekalciferol, kyanokobalamín), L-histidín, lakto-N-neotetraosa 0,1%, olej z Mortierella alpina, L-thyrosin, baktérie mliečneho kvasenia (Lactobacillus reuteri DSM 17938, 8,9 × 107 KTJ / 100 g prášku na konci minimálnej trvanlivosti). Obsahuje mlieko a rybí olej. Upozornenie: Neprekračovať odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Dbajte na príjem pestrej a vyváženej stravy a zdravý životný štýl. Nepoužívajte po dátume exspirácie! (lieky24.sk)

Podobné produkty ako BEBA SUPREMEpro 2 6 x 800 g

Kendamil BIO Nature 2 HMO+ 800 g

Kendamil BIO Nature 2 HMO+ 800 g
Detail

Kendamil BIO Nature 2 HMO+ 800 g Pokračovacia mliečna dojčenská výživa v prášku. Potravina určená pre výživu dojčiat od ukončeného 6. do 12. mesiaca. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Kendamil BIO Nature 2 HMO+ 800 g

Kendamil Kozie pokračovacie mlieko 2, 800 g

Kendamil Kozie pokračovacie mlieko 2, 800 g
Detail

Kendamil Kozie pokračovacie mlieko 2, 800 g Následná mliečna dojčenská výživa v prášku. Vhodné pre výživu dojčiat od ukončeného 6. mesiaca do 12 mesiacov. 800g. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Kendamil Kozie pokračovacie mlieko 2, 800 g

Beggs 2 pokračovacie mlieko, 800 g (8594214760024)

Detail

Dojčenské mlieko pokračovacie, vhodné pre deti od 6 mesiacov, bez sóje a bez palmového oleja (alza.sk)

Podobné produkty ako Beggs 2 pokračovacie mlieko, 800 g (8594214760024)

Kendamil Premium 2 HMO+ (800 g) (5056000505316)

Detail

Dojčenské mlieko pokračovacie, vhodné pre deti od 6 mesiacov, bez pridaného cukru, bez prídavku soli, s kravským mliekom (mliečny tuk) a bez palmového oleja Dojčenské mlieko Kendamil sa zložením podobá materskému mlieku, preto sa perfektne hodí na správny rast a vývoj vášho bábätka. Od ukončeného šiesteho mesiaca sa vám bude hodiť pokračovacie dojčenské mlieko. Obsahuje najdôležitejšie živiny na ich zdravý vývoj. Toto od výrobcu Kendamil dosahuje hmotnosť 800 g a v balení nájdete 1 ks. Mlieko bez pridaného cukru, prídavku soli a palmového oleja bude pre vaše bábätko ideálne vhodné. Zaujímavé parametre dojčenského mlieka Kendamil Premium 2 HMO+ (800 g) Živiny v ňom prispievajú k zdravému vývoju detí Dojčenské mlieko Kendamil spadá medzi pokračovacie mlieka Umelé mlieko radu Kendamil Toddler Milk sa hodí od 6 mesiacov Bez pridaného cukru, prídavku soli a palmového oleja Dojčenské mlieko Kendamil má hmotnosť, ktorá predstavuje 800 g Balenie obsahuje 1 ks Ďalšie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Kendamil Premium 2 HMO+ (800 g) (5056000505316)

BEBA EXPERTpro HA 2, 800 g (7613287299260)

BEBA EXPERTpro HA 2, 800 g (7613287299260)
Detail

Dojčenské mlieko pokračovacie, vhodné pre deti od 7 mesiacov, pridané vitamíny a minerály, s probiotikami a bez palmového oleja Umelé mlieko Beba má zloženie, ktoré pripomína materské mlieko, a preto je vhodné na správny vývoj vášho malého anjelika. Pre bábätko od ukončeného šiesteho mesiaca je ideálnou voľbou pokračovacie dojčenské mlieko. Dodá deťom dostatok živín na ich zdravý telesný vývoj. Toto od výrobcu Beba bolo vyrobené s hmotnosťou 800 g a balenie dáva k dispozícii 1 ks. Jeho veľkou výhodou je zloženie s pridanými vitamínmi a minerálmi. Mlieko bez palmového oleja bude vaše dieťatko milovať. Základné vlastnosti dojčenského mlieka BEBA EXPERTpro HA 2, 800 g Živiny v ňom poskytnú deťom záruku zdravého vývoja Dojčenské mlieko Beba je radené medzi pokračovacie mlieka Umelé mlieko radu Beba EXPERTpro je vhodné od 7 mesiacov Navyše obsahuje vitamíny a minerály Bez palmového oleja Umelé mlieko Beba má hmotnosť, ktorá predstavuje 800 g Počet kusov v balení: 1 ks (alza.sk)

Podobné produkty ako BEBA EXPERTpro HA 2, 800 g (7613287299260)

Feedermania pelety 800 g 2 mm - bcn

Detail

Prémiové kŕmenie je dostupné v 2 a 4 mm verziách, disponuje vysokým obsahom bielkovín, pôsobí na ryby výrazne atraktívnym účinkom. Typy: - BCN: pelety s vysokým obsahom rybieho oleja zasýtené račím extraktom, ktorý môžeme úspešne používať ako prísadu, ale aj ako kŕmnu zmes naplnenú do feederového košíka po predchádzajúcom navlhčení. - Amino Halibut: Amino atraktory presiaknuté pelety s vysokým obsahom rybieho oleja, ktoré môžeme úspešne používať ako prísadu, alebo aj ako samotnú kŕmnu zmes naplnenú do feederového košíka po predchádzajúcom navlhčení. -Lemon Dream: Lemon Dream vôňou nasaté pelety s vysokým obsahom rybieho oleja, ktoré môžeme úspešne používať ako prísadu, alebo ako samotnú kŕmnu zmes naplnenú do feederového košíka po predchádzajúcom navlhčení. -Monkey: Pelety s vysokým obsahom rybieho oleja a pridanými aminokyselinami, sladkým korením a vitamínmi. Úspešne použiteľné ako prísada, alebo ako samotná kŕmna zmes naplnené do feederového košíka po predchádzajúcom navlhčení. (parys.sk)

Podobné produkty ako Feedermania pelety 800 g 2 mm - bcn

Feedermania pelety 800 g 2 mm - mango

Detail

Prémiové kŕmenie je dostupné v 2 a 4 mm verziách, disponuje vysokým obsahom bielkovín, pôsobí na ryby výrazne atraktívnym účinkom. Typy: - BCN: pelety s vysokým obsahom rybieho oleja zasýtené račím extraktom, ktorý môžeme úspešne používať ako prísadu, ale aj ako kŕmnu zmes naplnenú do feederového košíka po predchádzajúcom navlhčení. - Amino Halibut: Amino atraktory presiaknuté pelety s vysokým obsahom rybieho oleja, ktoré môžeme úspešne používať ako prísadu, alebo aj ako samotnú kŕmnu zmes naplnenú do feederového košíka po predchádzajúcom navlhčení. -Lemon Dream: Lemon Dream vôňou nasaté pelety s vysokým obsahom rybieho oleja, ktoré môžeme úspešne používať ako prísadu, alebo ako samotnú kŕmnu zmes naplnenú do feederového košíka po predchádzajúcom navlhčení. -Monkey: Pelety s vysokým obsahom rybieho oleja a pridanými aminokyselinami, sladkým korením a vitamínmi. Úspešne použiteľné ako prísada, alebo ako samotná kŕmna zmes naplnené do feederového košíka po predchádzajúcom navlhčení. (parys.sk)

Podobné produkty ako Feedermania pelety 800 g 2 mm - mango

Feedermania pelety 800 g 2 mm - monkey

Detail

Prémiové kŕmenie je dostupné v 2 a 4 mm verziách, disponuje vysokým obsahom bielkovín, pôsobí na ryby výrazne atraktívnym účinkom. Typy: - BCN: pelety s vysokým obsahom rybieho oleja zasýtené račím extraktom, ktorý môžeme úspešne používať ako prísadu, ale aj ako kŕmnu zmes naplnenú do feederového košíka po predchádzajúcom navlhčení. - Amino Halibut: Amino atraktory presiaknuté pelety s vysokým obsahom rybieho oleja, ktoré môžeme úspešne používať ako prísadu, alebo aj ako samotnú kŕmnu zmes naplnenú do feederového košíka po predchádzajúcom navlhčení. -Lemon Dream: Lemon Dream vôňou nasaté pelety s vysokým obsahom rybieho oleja, ktoré môžeme úspešne používať ako prísadu, alebo ako samotnú kŕmnu zmes naplnenú do feederového košíka po predchádzajúcom navlhčení. -Monkey: Pelety s vysokým obsahom rybieho oleja a pridanými aminokyselinami, sladkým korením a vitamínmi. Úspešne použiteľné ako prísada, alebo ako samotná kŕmna zmes naplnené do feederového košíka po predchádzajúcom navlhčení. (parys.sk)

Podobné produkty ako Feedermania pelety 800 g 2 mm - monkey

Feedermania pelety 800 g 2 mm - pineapple

Detail

Prémiové kŕmenie je dostupné v 2 a 4 mm verziách, disponuje vysokým obsahom bielkovín, pôsobí na ryby výrazne atraktívnym účinkom. Typy: - BCN: pelety s vysokým obsahom rybieho oleja zasýtené račím extraktom, ktorý môžeme úspešne používať ako prísadu, ale aj ako kŕmnu zmes naplnenú do feederového košíka po predchádzajúcom navlhčení. - Amino Halibut: Amino atraktory presiaknuté pelety s vysokým obsahom rybieho oleja, ktoré môžeme úspešne používať ako prísadu, alebo aj ako samotnú kŕmnu zmes naplnenú do feederového košíka po predchádzajúcom navlhčení. -Lemon Dream: Lemon Dream vôňou nasaté pelety s vysokým obsahom rybieho oleja, ktoré môžeme úspešne používať ako prísadu, alebo ako samotnú kŕmnu zmes naplnenú do feederového košíka po predchádzajúcom navlhčení. -Monkey: Pelety s vysokým obsahom rybieho oleja a pridanými aminokyselinami, sladkým korením a vitamínmi. Úspešne použiteľné ako prísada, alebo ako samotná kŕmna zmes naplnené do feederového košíka po predchádzajúcom navlhčení. (parys.sk)

Podobné produkty ako Feedermania pelety 800 g 2 mm - pineapple

FLORIA na modré hortenzie 350 g (008220)

FLORIA na modré hortenzie 350 g (008220)
Detail

Hnojivo – určené pre hortenzia, viaczložkové zloženie, kryštály, hmotnosť 0,35 kg, aplikácia zálievkou a postrekom Kryštalické hnojivo pre modré hortenzie Floria 350 g je veľmi účinné a rýchlo pôsobiace hnojivo rozpustné vo vode. Rastlinám poskytuje všetky dôležité živiny a mikroprvky v ideálnom pomere, aby spĺňalo nároky všetkých druhov hortenzií. Hnojivo je určené pre hortenzie pestované v nádobách aj v záhonoch.Kľúčové vlastnosti hnojiva pre modré hortenzie Floria 350 gKryštalické hnojivo ľahko rozpustné vo vodePoskytuje dôležité živiny a mikroprvky v ideálnom pomerePre hortenzie pestované v záhonoch aj v nádobáchPodporuje modré vyfarbenie kvetovZaisťuje bohatšiu násadu kvetovOkamžitý účinokPosilňuje vitalitu a obranyschopnosť rastlínAplikuje sa jednoduchým postrekom na substrát alebo list rastlínIdeálne zloženie a rýchly účinokHnojivo pre hortenzie Floria 350 g obsahuje N – P – K (Mg) v pomere 17 – 5 – 8 + (2). Zloženie... (alza.sk)

Podobné produkty ako FLORIA na modré hortenzie 350 g (008220)

Nutrilon 2 PROSYNEO H.A. Hydrolyzed Advance 800 g

Nutrilon 2 PROSYNEO H.A. Hydrolyzed Advance 800 g
Detail

Obsah Nutrilon 2 PROSYNEO H.A. - Hydrolyzed Advance 1x800g Následná mliečna dojčenská výživa v prášku pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca, pokiaľ nie sú dojčené. Vhodné pre deti, ktoré majú specifické výživové potreby. Charakteristika Nutrilon 2 PROSYNEO H.A. - Hydrolyzed Advance Predstavujeme vám našu INOVÁCIU − receptúru vyvinutú na základe pokročilého výskumu materského mlieka. Receptúra je BEZ PALMOVÉHO oleja, obsahuje naštiepenú bielkovinu, komplex SYNEO™, a tiež esenciálne živiny vrátane vitamínov prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku. Obsahuje mliečnu bielkovinu naštiepenú na menšie časti, komplex SYNEO™ - kombináciu bifidobaktérií (B.breve) a oligosacharidov GOS/FOS, esenciálne živiny vrátane vitamínov prirodzene sa vyskytujúcich v materskom mlieku, vitamíny C a D* pre podporu imunity a kyselinu alfa-linolenovú pre podporu vývoja mozgu**. Bez palmového oleja. * Vitamíny C a D prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému. Podľa požiadaviek legislatívy všetky pokračovacie mlieka obsahujú vitamíny C a D. ** Podľa požiadaviek legislatívy pre všetku následnú dojčenskú výživu. ALA (kyselina alfa-linolénová) prispieva k normálnemu vývoju mozgu a nervovej sústavy. V praktickom balení. Praktická dóza umožňuje komfortnú prípravu mlieka. Špeciálny plastový pásik vo vnútri obalu zaisťuje jednoduchšiu a hygienickú manipuláciu s práškom. Pre ľahké zarovnanie odmerky a presné dávkovanie. Zloženie Nutrilon 2 PROSYNEO H.A. - Hydrolyzed Advance Laktóza (z mlieka), hydrolyzovaná srvátková bielkovina (z mlieka), rastlinné oleje (slnečnicový s vysokým obsahom kyseliny olejovej, kokosový, repkový, slnečnicový), galaktooligosacharidy (z mlieka) 9,2 %, emulgátory (estery mono− a diglyceridov mastných kyselín s kyselinou citrónovou, lecitíny), fosforečnan vápenatý, fruktooligosacharidy 0,6 %, rybí olej, hydrogénfosforečnan draselný, chlorid horečnatý, cholín chlorid, chlorid sodný, olej z Mortierella alpina, kyselina L− askorbová, chlorid draselný, inozitol, taurín, síran železnatý, Bifidobacterium breve M16− V, L− karnitín, síran zinočnatý, cytidín 5´− monofosfát, sodná soľ uridín 5´− monofosfátu, antioxidant (askorbylpalmitát), adenozín 5´− monofosfát, sodná soľ inozín 5´− monofosfátu, D− pantotenát vápenatý, nikotínamid, DL− α− tokoferyl acetát, sodná soľ guanozín 5´− monofosfátu, síran meďnatý, DL− α− tokoferol, retinylpalmitát, riboflavín, tiamín hydrochlorid, pyridoxín hydrochlorid, jodid draselný, kyselina pteroylmonoglutámová (kyselina listová), síran mangánatý, seleničitan sodný, fytomenadión, cholekalciferol, D− biotín, kyanokobalamín. Zloženie sa vzťahuje k sušenému stavu potraviny. Bifidobacterium breve M− 16V 3x107 cfu/g. Použitie Nutrilon 2 PROSYNEO H.A. - Hydrolyzed Advance Návod na prípravu 1. Vysterilizujte všetko používané náčinie a prevarte pitnú vodu určenú pre dojčatá. Nechajte ju v kanvici vychladnúť asi 30 minút na približne 40 °C. Pre zachovanie priaznivých účinkov Bifidobacterium breve dodržujte pri príprave striktne teplotu prevarenej vody do 40 °C. Zodpovedajúce množstvo prevarenej vody (viď tabuľka na zadnej strane) vlejte do vysterilizovanej fľaše. 2. Na dávkovanie vždy používajte priloženú odmerku. Prášok v nej zarovnajte pomocou špeciálnej plastovej pásky vo vnútri obalu. 3. Do fľaše s vodou pridajte zodpovedajúce množstvo prášku (viď tabuľka na zadnej strane). Ihneď uzavrite fľašu a krátko ju dôkladne pretrepte v zvislej polohe. 4. Pred podávaním overte teplotu mlieka kvapnutím na vnútornú stranu zápästia a ihneď podávajte. 100 ml Nutrilon Prosyneo 2 H.A. - Hydrolysed Advance = 90 ml prevarenej dojčenskej vody + 3 zarovnané odmerky = 285 kJ (68 kcal), 1 zarovnaná odmerka = 4,8 g sušeného prášku; používajte originálnu odmerku. Dôležité upozornenie Dojčenie je najlepším spôsobom výživy dojčiat. Potravina na výživu dojčiat starších ako 6 mesiacov. Nutrilon® Prosyneo 2 H.A.- Hydrolysed Advance má byť iba súčasťou zmiešanej a vyváženej stravy dieťaťa a nemá sa používať ako náhrada materského mlieka počas prvých 6 mesiacov života. Rozhodnutie o začatí podávania príkrmov, vrátane akejkoľvek výnimky z pravidla veku 6 mesiacov, by malo byť prijímané iba na základe rady nezávislých osôb kvalifikovaných v lekárstve, výžive alebo farmácii alebo iných odborníkov zodpovedných za starostlivosť o matku a dieťa, a to v závislosti na individuálnom raste a vývojových potrebách konkrétneho dojčaťa. Pre zdravie dojčiat je dôležité dôsledne dodržiavať návod na prípravu i uvedené odporúčania. Pre zachovanie priaznivých účinkov Bifidobacterium breve dodržujte pri príprave striktne teplotu prevarenej vody do 40 °C. Odporúčanie WHO - plné dojčenie v prvých 6 mesiacoch veku a pokračovanie až do 2 rokov a ďalej, spolu so zavádzaním bezpečnej a vhodnej doplnkovej stravy. Dôležité rady a uchovávanie Pripravenú stravu spotrebujte do 2 hodín, potom ju zlikvidujte. Nezohrievajte stravu v mikrovlnnej rúre, aby ste predišli opareniu dieťaťa. Nikdy nepridávajte do detskej výživy viac odmeriek, ako je stanovené, ani čokoľvek iné. Vyvarujte sa dlhému kontaktu mliečnej výživy so zúbkami - zvyšuje riziko výskytu zubného kazu. Starajte sa pravidelne o zúbky dieťaťa, najmä pred spaním. Požiadajte o radu zubného lekára. Po každom použití obal vždy starostlivo uzatvorte a uchovávajte ho na suchom a chladnom mieste (nie v chladničke). Vlhkú odmerku nevkladajte do obalu. Obsah spotrebujte do 1 mesiaca po otvorení. Balené v ochrannej atmosfére. Skladujte na suchom a chladnom mieste (max. do 25 °C, nie v chladničke). Príbalový leták Nutrilon 2 PROSYNEO H.A. - Hydrolyzed Advance (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nutrilon 2 PROSYNEO H.A. Hydrolyzed Advance 800 g

BEBA SUPREMEpro 2 800 g - Pokračovacia dojčenské mlieko

BEBA SUPREMEpro 2 800 g - Pokračovacia dojčenské mlieko
Detail

Dojčenská výživa, 5HMO, HMO, 2'FL, LNT, DFL, 6’SL, 3’SL, super prémiová výživa, dojčenské mlieko, detské mlieko, čiastočne štiepená bielkovina, OPTIPRO HA, imunita, zdravý rast, vhodné pre deti s alergiou. (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako BEBA SUPREMEpro 2 800 g - Pokračovacia dojčenské mlieko

Nutrilon 2 Profutura DUOBIOTIK 4 x 800 g

Detail

Následná mliečna dojčenská výživa v prášku pre dojčatá od ukončeného 6. mesiaca, pokiaľ nie sú dojčená. Mliečna výživa obsahuje: - Oligosacharid materského mlieka 2´FL (2´fukozyllaktóza) - Oligosacharid materského mlieka 3´GL (3´galaktozyllaktóza) a zmes oligosacharidov GOS/FOS Mliečny tuk - Vitamíny C* a D*, ktoré prispievajú k normálnej funkcii imunitného systému Omega-3 (ALA a DHA)* - ALA (kyselina lafa-linolénová) prispieva k normálnemu vývoju mozgu a nervovej sústavy Omega-6 (ARA) *podľa požiadaviek legislatívy pre všetku následnú dojčenskú výživu Bez palmového oleja. Viac na adc.sk (najlekaren.eu)

Podobné produkty ako Nutrilon 2 Profutura DUOBIOTIK 4 x 800 g
Vtačí kráľ, BEBA SUPREMEpro 2, 800 g (8593893774629), Kráľ Drozdia brada, Beggs 2 pokračovacie mlieko, 800 g (8594214760024), Kendamil Premium 2 HMO+ (800 g) (5056000505316), BEBA EXPERTpro HA 2, 800 g (7613287299260), BEBA COMFORT 2 HM-O, 800 g (7613036934145), Kendamil BIO Nature 2 HMO+ (800 g) (5056000505378), Nutrilon 2 Advanced pokračovacie mlieko 800 g (8590340104077), BABYBIO CAPREA 2 Kozie mlieko 800 g (3288131580524), Kendamil pokračovacie mlieko 2 DHA+ (800 g) (5056000504661), Kendamil Kozie pokračovacie mlieko 2 DHA+ (800 g) (5056000503985), Nutrilon Profutura Cesarbiotik 2 dojčenské mlieko 800 g (8718117612857), Nutrilon Profutura Duobiotik 2 dojčenské mlieko 800 g (8718117612093), Nutrilon 2 Advanced Pokračovacie mlieko 3× 800 g (8590340170690), BFGoodrich Activan 4S 215/65 R16 109 T (000781), Kendamil Kozie pokračovacie mlieko 2 DHA+ (6× 800 g) (5056000503992), Nutrilon 2 ProExpert AR pokračovací mléko 800 g, 6+ (8590340129186), Nutrilon Profutura Cesarbiotik 2 dojčenské mlieko 4× 800 g (8595002110090), Nutrilon 2 Advanced pokračovacie dojčenské mlieko 6× 800 g (8595002109926), Nutrilon Profutura Duobiotik 2 dojčenské mlieko 4× 800 g (8595002109988), WMF 1286049964 - Leví kráľ, 6 ks, Dino Kráľ zvierat 500 puzzle (8590878502598), Kráľ Valentín 29 cm, maňuška (8590121500395), GymBeam FueRide 800 g (SPTgym401nad), M.A.T. FIBERGLASS 800 g (765411), Topvet MSM 800 g (8595643604231), Sahm Súprava 2 ks pivných džbánikov vr. porcelánovej podtácky, motív Kráľ (8591633019351), Nutrilon 2 Advanced Good Night pokračovacie mlieko 800 g, 6+ (8590340145346), Nutrilon 2 AR špeciálne pokračovacie mlieko 6× 800 g, 6+ (8718117103751)