Gardena výkyvný zavlažovač pipeline (970545601)

Produkt Gardena výkyvný zavlažovač pipeline (970545601) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Gardena výkyvný zavlažovač pipeline (970545601) upraviť a produkt hľadať znova.

Gardena Výkyvný zavlažovač Pipeline (970545601)

Gardena Výkyvný zavlažovač Pipeline (970545601)
Detail

Zavlažovač na hadicu, veľkoplošný a hadicový, max. dosah vody 18 m, max. plocha zavlažovania 216 m2, nastaviteľná plocha zavlažovania Výkyvný zavlažovač Gardena Pipeline umožní zavlažiť trávnik, rastliny aj zeleninový záhon. Zavlaží plochu vo veľkosti 9 až 216 m2, a to bez tvorby kaluží, pretože zaistí rovnomerné zavlažovanie. Disponuje dosahom 3 až 18 m a šírkou postreku 3 až 12 m. Dosah aj šírku je pritom možné nastaviť pomocou gombíkov. Zavlažovač môžete ručne otočiť o 360° a prispôsobiť ho tak zavlažovacej ploche. Opatrený je navyše integrovaným filtrom, ktorý zamedzí upchatiu zariadenia nečistotami. Jeho dýzy sú vyrobené z mäkkého plastu, čo uľahčí odstránenie prípadných usadenín vodnéhokameňa. Zavlažovač sa k vodnej zásuvke pripája jednoducho jedným kliknutím a odolný je aj voči UV žiareniu. Pomocou zavlažovača Gardena Pipeline bude zavlažovanie záhrady skutočne ľahké.Kľúčové vlastnosti výkyvného zavlažovača Gardena PipelinePraktický výkyvný zavlažovač... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Výkyvný zavlažovač Pipeline (970545601) , Gardena záhradný vodovodný kohútik pipeline (970545701)

Gardena Výkyvný zavlažovač EcoLine (970536401)

Gardena Výkyvný zavlažovač EcoLine (970536401)
Detail

Zavlažovač na hadicu, výkyvný, max. dosah vody 17 m, max. plocha zavlažovania 220 m2, nastaviteľná plocha zavlažovania Výkyvný zavlažovač Gardena EcoLine bol špeciálne navrhnutý na zavlažovanie obdĺžnikových trávnikov či záhonov s rozlohou 90 až 220 m2. Zaistí pritom rovnomerné zavlažovanie, ktoré zabraňuje tvorbe kaluží. Iste oceníte jeho jednoduché a intuitívne ovládanie. Pomocou posuvníkov nastavíte dosah 7 – 17 m a šírku postreku do 13 m. Hliníkové rúry zavlažovača sú vyrobené z viac ako 25 % z recyklovaného materiálu. Integrované kokové prvky potomprispievajú k jeho odolnosti. Používanie zavlažovača je pritom veľmi jednoduché. Umiestnite ho na trávnik, prepojíte s hadicou pripojenou k vodovodnému kohútiku a zapnete vodu.Kľúčové vlastnosti výkyvného zavlažovača Gardena EcoLine Výkyvný zavlažovač na zavlažovanie obdĺžnikových trávnikov či záhonovUrčený pre plochy s veľkosťou 90 až 220 m2Rovnomerné zavlažovanie plochy zabraňuje tvorbe kalužíJednoduché a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Výkyvný zavlažovač EcoLine (970536401) , Gardena vodná zásuvka pipeline (8254-20)

Gardena Výkyvný zavlažovač AquaCount (970546801)

Gardena Výkyvný zavlažovač AquaCount (970546801)
Detail

Zavlažovač na hadicu, štvorplošný, veľkoplošný a hadicový, max. dosah vody 17 m, max. plocha zavlažovania 220 m2, nastaviteľná plocha zavlažovania Výkyvný zavlažovač Gardena AquaCount bol špeciálne navrhnutý na zavlažovanie menších záhradných plôch s veľkosťou 90 až 220 m2. Zaistí pritom rovnomerné zavlažovanie, ktoré zabraňuje tvorbe kaluží. Iste oceníte jeho jednoduché a intuitívne ovládanie. Pomocou posuvníkov nastavíte dosah 7 – 17 m a šírku postreku do 13 m. Vďaka vstavanému prietokomeru získate skvelý prehľad o spotrebe vody. Stlačením jediného tlačidla môžete pritom sledovať všetky 4 funkcie vodomeru. Funkcie 1 a 2 zobrazujú celkovú spotrebu vody, funkcia 3 presnú spotrebu vody na zavlažovanie, zatiaľ čo funkcia 4 poskytuje prehľad o prietoku v litroch alebo galónoch za minútu. Kľúčové vlastnosti výkyvného zavlažovača Gardena AquaCountVýkyvný zavlažovač na zavlažovanie záhradyUrčený na plochy s veľkosťou 90 až 220 m2Rovnomerné zavlažovanie plochy... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Výkyvný zavlažovač AquaCount (970546801) , Gardena – priesakový zavlažovač, 15 m (1969-20)

Gardena Štartovacia súprava Pipeline s výkyvným zavlažovačom (970548001)

Gardena Štartovacia súprava Pipeline s výkyvným zavlažovačom (970548001)
Detail

Zavlažovač na hadicu, príslušenstvo Štartovacia sada Gardena Pipeline umožní inštaláciu systému Pipeline a zaručí účinný spôsob zavlažovania vašej záhrady. Obsahuje pripojovaciu sadu systému Maxi-Flow, pripojovaciu škatuľu, 2 vodné zásuvky, T-kus, 3 spojky, odvodňovací ventil a výkyvný zavlažovač. Voda je pritom privádzaná z vodovodného kohútika cez pripojovaciu hadicu do podzemného potrubia. Vodné zásuvky potom slúžia ako pripojovacie výstupy na hadicu či ako samostatné pripojovacie zariadenia Pipeline, ako je výkyvný zavlažovač či záhradný vodovodný kohútik. Vodná zásuvka zaistí pohodlný prístup k vode na akomkoľvek mieste v záhrade, teda presne tam, kde ju najviac potrebujete. Vybavená je navyše automatickým uzatváracím ventilom, vďaka čomu pri výmene zavlažovacieho systému nestratíte ani kvapku vody.Kľúčové vlastnosti štartovacej sady Gardena Pipeline s výkyvným zavlažovačomŠtartovacia sada zaručí účinný spôsob zavlažovania záhradyObsahuje pripojovaciu sadu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Štartovacia súprava Pipeline s výkyvným zavlažovačom (970548001) , Gardena - priesakový zavlažovač, 7,5 m (1968-20)

Gardena Kompletná súprava Pipeline s výkyvným zavlažovačom (970548101)

Gardena Kompletná súprava Pipeline s výkyvným zavlažovačom (970548101)
Detail

Zavlažovač na hadicu, zavlažovač Kompletná sada Gardena Pipeline umožní inštaláciu systému Pipeline a zaručí účinný spôsob zavlažovania vašej záhrady. Obsahuje pripojovaciu sadu systému Maxi-Flow, 2 m hadicu Flex, pripojovaciu škatuľu, 2 vodné zásuvky, T-kus, 3 spojky, odvodňovací ventil, 20 m dlhé rozvodné rúrky a výkyvný zavlažovač. Voda je privádzaná z vodovodného kohútika cez pripojovaciu hadicu do rozvodných rúrok inštalovaných pod zemou. Vodné zásuvky slúžia ako pripojovacie výstupy pre hadicu či ako samostatné pripojovacie zariadenia Pipeline, ako je výkyvný zavlažovač alebo záhradný vodovodný kohútik. Vodná zásuvka zaistí pohodlný prístup k vode na akomkoľvek mieste v záhrade, teda presne tam, kde ju najviac potrebujete. Vybavená je navyše automatickým uzatváracím ventilom, vďaka čomu pri výmene zavlažovacieho systému nestratíte ani kvapku vody.Kľúčové vlastnosti kompletnej sady Gardena Pipeline s výkyvným zavlažovačomKompletná sada zaručí účinný spôsob... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Kompletná súprava Pipeline s výkyvným zavlažovačom (970548101) , Gardena - hadicový zavlažovač, 15 m (0996-20)

Gardena Štartovacia súprava Pipeline (970537301)

Gardena Štartovacia súprava Pipeline (970537301)
Detail

Zavlažovač na hadicu, príslušenstvo Štartovacia sada Gardena Pipeline umožní inštaláciu systému Pipeline. Obsahuje pripojovaciu sadu systému Maxi-Flow, pripojovaciu škatuľu, 2 vodné zásuvky, T-kus, 3 spojky a odvodňovací ventil. Voda je pritom privádzaná z vodovodného kohútika cez pripojovaciu hadicu do podzemného potrubia. Vodné zásuvky potom slúžia ako pripojovacie výstupy pre hadicu či ako samostatné pripojovacie zariadenia Pipeline, ako jevýkyvný zavlažovač či záhradný vodovodný kohútik. Vodná zásuvka zaistí pohodlný prístup k vode na akomkoľvek mieste v záhrade, teda presne tam, kde ju najviac potrebujete. Vybavená je navyše automatickým uzatváracím ventilom, vďaka čomu pri výmene zavlažovacieho systému nestratíte ani kvapku vody.Kľúčové vlastnosti štartovacej sady Gardena PipelineŠtartovacia sada umožňujúca inštaláciu systému PipelineObsahuje pripojovaciu sadu systému Maxi-Flow, pripojovaciu škatuľu, 2 vodné zásuvky, T-kus, 3 spojky a odvodňovací... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Štartovacia súprava Pipeline (970537301) , Gardena - hadicový zavlažovač, 7,5 m (0995-20)

Gardena Vodná zásuvka Pipeline (8254-20)

Gardena Vodná zásuvka Pipeline (8254-20)
Detail

Zavlažovacia zásuvka – slúži ako vodovodný kohútik, možno upevniť na stenu, závit 3/4" Vodná zásuvka Gardena Pipeline umožňuje praktické a pohodlné odoberanie vody aj bez klasického vodovodného kohútika. Je určená na umiestnenie na stenu či do voľnej pôdy pomocou tŕňa a prívod vody je zabezpečený prostredníctvom prepojovacieho potrubia, vďaka čomu nahrádza vodovodný kohútik. So zavlažovaním vašej záhrady pritom môžete začať okamžite po pripojení záhradnej hadice k vodnej zásuvke. V prípade odpojenia hadice sa potom voda ihneď zastaví. Môžete zvoliť uhlové či otočné spojenie, čím je zabránené zauzľovaniu hadice a pri odoberaní vody je zaručený voľný pohyb. Vodná zásuvka Gardena Pipeline vám umožní jednoduché a pohodlné zavlažovanie záhrady. Kľúčové vlastnosti vodnej zástrčky Gardena PipelinePraktická vodná zásuvka nahrádzajúca vodovodný kohútikNa pohodlné odoberanie vodyUmožňuje jednoduché zavlažovanie záhrady aj bez vodovodného kohútika (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Vodná zásuvka Pipeline (8254-20) , Gardena predlžovacia rúrka pre štvorplošný zavlažovač os 90 (8363-20)

Gardena Záhradný vodovodný kohútik Pipeline (970545701)

Gardena Záhradný vodovodný kohútik Pipeline (970545701)
Detail

Zavlažovací ventil – na systém Pipeline, jednoduchá inštalácia, regulačný a uzatvárací ventil, funkcia Anti-Splash, farba čierno-strieborná Kohútik Gardena pridá do systému Pipeline praktický vodovodný kohútik. Ľahko ho nainštalujete na vodnú zásuvku Pipeline a bude tak okamžite pripravený na použitie. Kohútik disponuje ideálnou výškou na pohodlné používanie a môžete ho flexibilne otáčať vo všetkých smeroch. Pomocou regulačného ventilu je možné jednoducho nastaviť prietok vody, zatiaľ čo funkcia Anti-Splash zaistíplnenie vedier a kanví bez rozstrekovania vody. Kohútik je vyrobený z veľmi kvalitných a odolných materiálov, jeho rúrka je pritom z hliníka, čo zaručí jeho pevnosť. Záhradný vodovodný kohútik Gardena tak ponúka ľahký prístup k vode.Kľúčové vlastnosti záhradného vodovodného kohútika Gardena PipelineZáhradný vodovodný kohútik určený na systém PipelineĽahko sa inštaluje na vodnú zásuvku PipelineDisponuje ideálnou výškou na pohodlné používanieKohútik... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Záhradný vodovodný kohútik Pipeline (970545701) , Fiskars - zavlažovač šetriaci vodu (1023662)

GARDENA 01968-20 průsakový zavlažovač 7.5 m

GARDENA 01968-20  průsakový zavlažovač 7.5 m
Detail

GARDENA Pearl Sprinkler je zvlášť vhodný pre cielené, vodou šetriace zavlažovanie radov rastlín, pretože plní svoju funkciu aj pri nízkom tlaku. Je pripravená na spojenie so všetkými originálnymi časťami systému GARDENA a je vybavená manuálnym ventilom na reguláciu prietoku a tlaku. Postrekovač Perl má dĺžku 7,5 m. Dá sa skrátiť a predĺžiť jednoduchým zapojením do maximálnej výšky 30 m. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 01968-20 průsakový zavlažovač 7.5 m , Fiskars impulzný zavlažovač, kovový (1023658)

Gardena - Kruhový zavlažovač Classic Foxtrott (1953-20)

Gardena - Kruhový zavlažovač Classic Foxtrott (1953-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, kruhový, zapichovací, uhol zavlažovania 360 °, max. dosah vody 13 m, max. plocha zavlažovania 130 m2, nastaviteľná plocha zavlažovania Aby bol trávniček na vašej záhrade ako zo škatuľky, je treba sa oň dobre starať. Trávniku je nutné dodať kvalitnú zeminu, pravidelne ho kosiť, prevzdušňovať, hnojiť a v neposlednom rade tiež zalievať. So zalievaním vám pomôže kruhový zavlažovač Gardena Classic Foxtrott. Zavlažovač stačí nasadiť na záhradnú hadicu a sám sa postará o optimálne zavlažovanie trávnika. Zavlažovač Classic Foxtrott je vhodný pre zavlažovanie menších plôch od 9 do 130 m2. Vďaka tŕňu je možné zavlažovač ľahko a bezpečne nainštalovať do trávnika alebo do zeme. So zavlažovačom Gardena Classic Foxtrott váš trávnik dostane dokonalú starostlivosť.Kľúčové vlastnosti kruhového zavlažovača Gardena Classic FoxtrottKruhový zavlažovač Gardena Classic Foxtrott na hadicuPre rovnomerné zavlažovanie plôch od 9 do 130 m2Rozsah postreku je v... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena - Kruhový zavlažovač Classic Foxtrott (1953-20) , Fiskars filter pre zavlažovač, 2 ks (1024092)

Gardena - Hadicový zavlažovač, 7,5 m (0995-20)

Gardena - Hadicový zavlažovač, 7,5 m (0995-20)
Detail

Zavlažovacia hadica – záhradná, dĺžka 7.5m Aby sa vaša záhrada zazelenala je potrebné ju zalievať. O to sa postará hadicový zavlažovač Gardena s dĺžkou 7,5 m. Hadica sa hodí na postrek záhonov, ideálna je pre okraje trávnikov a uplatní sa aj na úzkych miestach vašej záhrady. Jemný postrek je šetrný k rastlinkám a nepoškodí ich. Dĺžku hadice si môžete ľubovoľne a jednoducho nastaviť podľa potreby. Skráti sa jednoduchým odstrihnutím a pripojením skrutkového spojenia. Ak potrebujete hadicu dlhšiu, o jej predĺženie sa postarajú prípojky. Hadicu stačí len pripojiť na prívod vody a vy už môžete len sledovať, ako sa vaša záhradka zelená. Kľúčové vlastnosti záhradného zavlažovača Gardena – dĺžka 7,5 mIdeálne pre záhony, okraje trávnikov a úzke miestaJemný postrek šetrný k rastlinámJednoduché nastavenie dĺžkyCelková dĺžka hadice 7,5 mZáhradný zavlažovač Gardena má hmotnosť 750 gJednoduché pripojenieJednoduché zavlažovanie vašej záhrady (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena - Hadicový zavlažovač, 7,5 m (0995-20) , Fiskars impulzný zavlažovač, kovový s kolieskami (1023656)

Gardena - Priesakový zavlažovač, 7,5 m (1968-20)

Gardena - Priesakový zavlažovač, 7,5 m (1968-20)
Detail

Zavlažovacia hadica – záhradná, dĺžka 7.5m, pre úsporné zavlažovanie záhonov Ak radi záhradkárčite, iste premýšľate aj nad tým, ako zefektívniť každodenné povinnosti súvisiace so zavlažovaním. Či už z pohľadu zjednodušenia práce alebo najmä z hľadiska úspory vody. V oboch smeroch vám pomôže priesakový zavlažovač v dĺžke 7,5 m spoločnosti Gardena. Je vhodný najmä na cielené zavlažovanie rastlín v riadkoch a vďaka svojej funkčnosti i pri nízkom tlaku (0,1 – 1 bar) môžete dosiahnuť až 70 % úspory vody. Zavlažovač je pripravený na okamžité použitie, je vybavený všetkými pripojovacími skrutkovými spojeniami. Možno pripojiť aj pomocou všetkých skrutkových spojení systému Original Gardena a pomocou ventilu pre úpravu rýchlosti tlaku prietoku vody. Zavlažovač môžete individuálne skrátiť alebo predĺžiť pomocou samostatnej pripojovacej súpravy až na 30 m.Kľúčové vlastnosti zavlažovača Gardena, 7,5 mPre efektívnejšie a cielené zavlažovanie riadkov rastlínPriesakový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena - Priesakový zavlažovač, 7,5 m (1968-20) , Doppler slnečník active výkyvný 350 × 260 cm s bočnou nohou, antracit (469266840)

Gardena – Priesakový zavlažovač, 15 m (1969-20)

Gardena – Priesakový zavlažovač, 15 m (1969-20)
Detail

Zavlažovacia hadica – záhradná, dĺžka 15m, na úsporné zavlažovanie záhonov Ak radi záhradkárčite, iste premýšľate aj nad tým, ako zefektívniť každodenné povinnosti súvisiace so zavlažovaním. Či už z pohľadu zjednodušenia práce alebo najmä z hľadiska úspory vody. V oboch smeroch vám pomôže priesakový zavlažovač spoločnosti Gardena s dĺžkou 15 m. Je vhodný najmä na cielené zavlažovanie riadkov rastlín a vďaka svojej funkčnosti i pri nízkom tlaku (0,1 – 1 bar) môžete dosiahnuť až 70 % úspory vody. Zavlažovač je pripravený na okamžité použitie, je vybavený všetkými pripojovacími skrutkovými spojeniami. Možno pripojiť aj pomocou všetkých skrutkových spojení systému Original Gardena a pomocou ventilu pre úpravu rýchlosti tlaku prietoku vody. Zavlažovač môžete individuálne skrátiť alebo predĺžiť pomocou samostatnej pripojovacie súpravy až na 30 m.Kľúčové vlastnosti zavlažovača Gardena, 15 mPre efektívnejšie a cielené zavlažovanie riadkov rastlínPriesakový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena – Priesakový zavlažovač, 15 m (1969-20) , Fiskars impulzný zavlažovač on/off, tŕňová základňa (1027029)

Gardena - Štvorplošný zavlažovač Aqua M (18702-20)

Gardena - Štvorplošný zavlažovač Aqua M (18702-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, štvorplošný a hadicový, max. dosah vody 18 m, max. plocha zavlažovania 250 m2 Zavlažovač Gardena Aqua M bol špeciálne navrhnutý na zavlažovanie stredne veľkých záhradných plôch s veľkosťou 110 až 250 m2. Zaistí pritom rovnomerné zavlažovanie, ktoré zabraňuje tvorbe kaluží. Iste oceníte jeho jednoduché a intuitívne ovládanie. Pomocou posuvníkov nastavíte dosah 8 – 18 ma šírku postreku do 14 m. Gardena Aqua umožňuje aj zavlažovanie iba na jednej strane plochy, vďaka čomu tak zalieva len pravú či ľavú stranu trávnika. Kľúčové vlastnosti 4-plošného zavlažovača Gardena Aqua MPraktický 4-plošný záhradný zavlažovačUrčený pre plochy s veľkosťou 110 až 250 m2Rovnomerné zavlažovanie plochy zabraňuje tvorbe kalužíJednoduché a intuitívne ovládanieMožnosť nastavenia dosahu na 8 – 18 m a šírky postreku do 14 mGardena Aqua vie zavlažovať iba jednu stranu plochyOdolný voči mrazu aj UV žiareniu Antikorovový kovový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena - Štvorplošný zavlažovač Aqua M (18702-20) , Fiskars o-krúžok na zavlažovač, 4 ks (1024091)

Gardena - Štvorplošný zavlažovač Aqua L (18704-20)

Gardena - Štvorplošný zavlažovač Aqua L (18704-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, štvorplošný a hadicový, max. dosah vody 18 m, max. plocha zavlažovania 280 m2 Zavlažovač Gardena Aqua L bol špeciálne navrhnutý na zavlažovanie väčších záhradných plôch veľkosti 120 až 280 m2. Zaistí pritom rovnomerné zavlažovanie, ktoré zabraňuje tvorbe kaluží. Iste oceníte jeho jednoduché a intuitívne ovládanie. Pomocou posuvníkov nastavíte dosah 8 – 18 m a šírku postreku do 16 m. Gardena Aqua umožňuje aj zavlažovanie iba na jednej strane plochy, vďaka čomu tak zalieva len pravú či ľavú stranu trávnika. Kľúčové vlastnosti 4-plošného zavlažovača Gardena Aqua LPraktický 4-plošný záhradný zavlažovačUrčený pre plochy s veľkosťou 120 až 280 m2Rovnomerné zavlažovanie plochy zabraňuje tvorbe kalužíJednoduché a intuitívne ovládanieMožnosť nastavenia dosahu na 8 – 18 m a šírky postreku do 16 mGardena Aqua vie zavlažovať iba na jednej strane plochyOdolný voči mrazu aj UV žiareniu Antikorový kovový filter... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena - Štvorplošný zavlažovač Aqua L (18704-20) , Gardena 25000 (970486201)

Gardena Štvorplošný zavlažovač AquaZoom S (18710-20)

Gardena Štvorplošný zavlažovač AquaZoom S (18710-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, štvorplošný, max. dosah vody 15 m, max. plocha zavlažovania 150 m2, nastaviteľná plocha zavlažovania Zavlažovač Gardena AquaZoom S bol špeciálne navrhnutý na zavlažovanie menších záhradných plôch s veľkosťou 9 až 150 m2. Postará sa o rovnomerné zavlažovanie, ktoré zabraňuje tvorbe kaluží. Určite oceníte jeho jednoduché a intuitívne ovládanie. Pomocou posuvníkov nastavíte dosah 3 – 15 m, šírku postreku 3 – 10 m aj prietok vody presne podľa potreby. Gardena AquaZoom umožňuje aj zavlažovanie iba na jednej strane plochy. Jeho stabilnú pozíciu na zemi pomáhajú udržať mimoriadne široké podporné pätky.Kľúčové vlastnosti 4-plošného zavlažovača Gardena AquaZoom SPraktický 4-plošný záhradný zavlažovačUrčený na plochy s veľkosťou 9 až 150 m2Rovnomerné zavlažovanie plochy zabraňuje tvorbe kalužíJednoduché a intuitívne ovládanieMožnosť nastavenia dosahu na 3 – 15 m a šírky postreku na 3 – 10 mGardena AquaZoom dokáže zavlažovať iba na jednej strane... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Štvorplošný zavlažovač AquaZoom S (18710-20) , Gardena 9000 (970485901)

Gardena - Štvorplošný zavlažovač AquaZoom M (18712-20)

Gardena - Štvorplošný zavlažovač AquaZoom M (18712-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, štvorplošný, max. dosah vody 18 m, max. plocha zavlažovania 250 m2, nastaviteľná plocha zavlažovania Zavlažovač Gardena AquaZoom M bol špeciálne navrhnutý na zavlažovanie stredne veľkých záhradných plôch s veľkosťou 9 až 250 m2. Postará sa o rovnomerné zavlažovanie, ktoré zabraňuje tvorbe kaluží. Určite oceníte jeho jednoduché a intuitívne ovládanie. Pomocou posuvníkov nastavíte dosah 3 – 18 m, šírku postreku 3 – 14 m aj prietok vody presne podľa potreby. Gardena AquaZoom umožňuje aj zavlažovanie iba na jednej strane plochy. Jeho stabilnú pozíciu na zemi pomáhajú udržať mimoriadne široké podporné pätky.Kľúčové vlastnosti 4-plošného zavlažovača Gardena AquaZoom MPraktický 4-plošný záhradný zavlažovačUrčený na plochy s veľkosťou 9 až 250 m2Rovnomerné zavlažovanie plochy zabraňuje tvorbe kalužíJednoduché a intuitívne ovládanieMožnosť nastavenia dosahu na 3 – 18 m a šírky postreku na 3 – 14 mGardena AquaZoom dokáže zavlažovať iba na jednej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena - Štvorplošný zavlažovač AquaZoom M (18712-20) , Gardena 16000 (970486001)

Gardena - Štvorplošný zavlažovač AquaZoom L (18714-20)

Gardena - Štvorplošný zavlažovač AquaZoom L (18714-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, štvorplošný, max. dosah vody 21 m, max. plocha zavlažovania 350 m2 Zavlažovač Gardena AquaZoom L bol špeciálne navrhnutý na zavlažovanie menších záhradných plôch s veľkosťou 28 až 350 m2. Postará sa o rovnomerné zavlažovanie, ktoré zabraňuje tvorbe kaluží. Určite oceníte jeho jednoduché a intuitívne ovládanie. Pomocou posuvníkov nastavíte dosah 7 – 21 m, šírku postreku 4 – 17 m aj prietok vody presne podľa potreby. Gardena AquaZoom umožňuje aj zavlažovanie iba na jednej strane plochy. Jeho stabilnú pozíciu na zemi pomáhajú udržať mimoriadne široké podporné pätky.Kľúčové vlastnosti 4-plošného zavlažovača Gardena AquaZoom LPraktický 4-plošný záhradný zavlažovačUrčený na plochy s veľkosťou 28 až 350 m2Rovnomerné zavlažovanie plochy zabraňuje tvorbe kalužíJednoduché a intuitívne ovládanieMožnosť nastavenia dosahu na 7 – 21 m a šírky postreku na 4 – 17 mGardena AquaZoom dokáže zavlažovať iba na jednej strane plochyMimoriadne široké podporné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena - Štvorplošný zavlažovač AquaZoom L (18714-20) , Gardena 9000 (970485501)

Gardena - Štvorplošný zavlažovač AquaZoom compact (18708-20)

Gardena - Štvorplošný zavlažovač AquaZoom compact (18708-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, hadicový, max. dosah vody 18 m, max. plocha zavlažovania 216 m2 Zavlažovač Gardena AquaZoom compact bol špeciálně navrhnutý na zavlažovanie záhradných plôch s veľkosťou 9 až 216 m2. Zaistí úplne rovnomerné zavlažovanie, ktoré zabraňuje tvorbe kaluží. Iste oceníte jeho jednoduché a intuitívne ovládanie. Pomocou posuvníkov nastavíte dosah 3 – 18 m, šírku postreku 3 – 12 m aj prietok vody. Gardena AquaZoom umožňuje aj zavlažovanie iba na jednej strane plochy. K jeho stabilnej pozícii na zemi napomáha guľatá základňa. Zavlažovač je pritom vhodné postaviť do stredu záhona, aby polieval rastliny okolo seba. Kľúčové vlastnosti 4-plošného zavlažovača Gardena AquaZoom compact Praktický 4-plošný záhradný zavlažovačVhodný na umiestnenie do stredu záhonaUrčený na plochy s veľkosťou 9 až 216 m2Rovnomerné zavlažovanie plochy zabraňuje tvorbe kalužíJednoduché a intuitívne ovládanieMožnosť nastavenia dosahu na 3 – 18 m... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena - Štvorplošný zavlažovač AquaZoom compact (18708-20) , Gardena 11000 (970485601)

Gardena - Štvorplošný zavlažovač Aqua S (18700-20)

Gardena - Štvorplošný zavlažovač Aqua S (18700-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, štvorplošný a hadicový, max. dosah vody 17 m, max. plocha zavlažovania 220 m2 Zavlažovač Gardena Aqua S bol špeciálne navvrhnutý na zavlažovanie menších záhradních plôch s veľkosťou 90 až 220 m2. Zaistí pritom rovnomerné zavlažovanie, ktoré zabraňuje tvorbe kaluží. Iste oceníte jeho jednoduché a intuitívne ovládanie. Pomocou posuvníkov nastavíte dosah 7 – 17 m a šírku postreku do 13 m. Gardena Aqua umožňuje aj zavlažovanie iba na jednej strane plochy, vďaka čomu tak zalieva len pravú či ľavú stranu trávnika. Kľúčové vlastnosti 4-plošného zavlažovača Gardena Aqua SPraktický 4-plošný záhradný zavlažovačUrčený na plochy s veľkosťou 90 až 220 m2Rovnomerné zavlažovanie plochy zabraňuje tvorbe kalužíJednoduché a intuitívne ovládanieMožnosť nastavenia dosahu na 7 – 17 m a šírky postreku do 13 mGardena Aqua vie zavlažovať iba na jednej strane plochyOdolný voči mrazu aj UV žiareniu Antikorový kovový filter zamedzujúci... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena - Štvorplošný zavlažovač Aqua S (18700-20) , Gardena 8965-30

Gardena, 6-plošný zavlažovač Boogle Classic (2073-20)

Gardena, 6-plošný zavlažovač Boogle Classic (2073-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, kruhový, max. dosah vody 10 m Aby bol trávniček vo vašej záhrade ako zo škatuľky, je treba sa oň dobre starať. Trávniku je nutné dodať kvalitnú zeminu, pravidelne ho kosiť, prevzdušňovať, hnojiť a v neposlednom rade tiež zalievať. So zalievaním vám pomôže 6-plošný zavlažovač Gardena Boogie Classic. Zavlažovač stačí nasadiť na záhradnú hadicu a sám sa postará o optimálne zavlažovanie trávnika. Zavlažovač má 6 rôznych možností: zavlažovanie môže prebiehať v plnom kruhu, v polkruhu, štvorci, obdĺžniku, elipse alebo bodovom lúči. Záleží len na vás, aký typ zvolíte. So zavlažovačom Gardena Polo 220 Classic sa vášmu trávniku dostane dokonalá starostlivosť.Kľúčové vlastnosti 6-plošného zavlažovača Gardena Boogie Classic6-plošný zavlažovač Gardena Boogie Classic na hadicuPre všestranné zavlažovanie plôch6 možností zavlažovaniaStabilné ovládanieĽahké čistenieVysoká variabilita zavlažovaniaSo zavlažovačom Gardena Boogie Classic máte na výber 6 typov... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena, 6-plošný zavlažovač Boogle Classic (2073-20) , Gardena 300pp (967238001)

Gardena - Turbínový zavlažovač s kolíkom Comfort (8144-20)

Gardena - Turbínový zavlažovač s kolíkom Comfort (8144-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, hadicový, zapichovací, uhol zavlažovania 360 °, max. dosah vody 12 m, max. plocha zavlažovania 450 m2, nastaviteľná plocha zavlažovania a možnosť zapojenia viacerých zavlažovačov Turbínový zavlažovač Comfort svetovo uznávanej značky Gardena sa môže pochváliť patentovaným prevodom a 2-zónovým zavlažovaním. Je vyrobený z kvalitného plastu, vďaka čomu je zavlažovanie maximálne tiché. Pripojíte ho jednoducho na hadicu pomocou rýchlospojkového systému Original Gardena system a vďaka kolíku ho bez problémov zapichnete na požadované miesto v trávniku. Rozsah zavlažovania ľahko nastavíte pomocou krúžkov a dosah pomocou otočného gombíka. Turbínový zavlažovač sa hodí na plochy do rozlohy približne 450 m2 a má dosah až 12 m.Prednosti turbínového zavlažovača Gardena ComfortPatentovaný turbínový mechanizmusTelo z robustného plastuMaximálne tiché zavlažovaniePre plochy do 450 m22-zónové zavlažovanieRýchle nastavenie pomocou krúžkov a gombíka (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena - Turbínový zavlažovač s kolíkom Comfort (8144-20) , Gardena 135p (967238401)

Gardena - Turbínový zavlažovač so sánkami Comfort (8143-20)

Gardena - Turbínový zavlažovač so sánkami Comfort (8143-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, kruhový a veľkoplošný, uhol zavlažovania 360 °, max. dosah vody 12 m, max. plocha zavlažovania 450 m2, nastaviteľná plocha zavlažovania a možnosť zapojenia viacerých zavlažovačov Aby bol trávniček na vašej záhrade ako zo škatuľky, je treba sa oň dobre starať. Trávniku je nutné dodať kvalitnú zeminu, pravidelne ho kosiť, prevzdušňovať, hnojiť a v neposlednom rade tiež zalievať. So zalievaním vám pomôže kruhový turbínový zavlažovač so sánkami Gardena Comfort. Zavlažovač stačí nasadiť na záhradnú hadicu a sám sa postará o optimálne zavlažovanie trávnika. Zavlažovač Comfort je vhodný na zavlažovanie plôch od 75 do 450 m2. Gardena Comfort je vyrobený z odolného plastu a jeho chod je veľmi tichý. Patentovaný turbínový prevod je odolný voči nečistotám. So zavlažovačom Gardena Comfort váš trávnik dostane dokonalú starostlivosť.Kľúčové vlastnosti turbínového zavlažovača so sánkami Gardena ComfortKruhový turbínový zavlažovač Gardena Comfort na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena - Turbínový zavlažovač so sánkami Comfort (8143-20) , Gardena filter (970478001)

Gardena Rozprašovací zavlažovač Classic s rýchlospojkou (0969-20)

Gardena Rozprašovací zavlažovač Classic s rýchlospojkou (0969-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, veľkoplošný, zapichovací, max. dosah vody 10 m, max. plocha zavlažovania 80 m2, nastaviteľná plocha zavlažovania a možnosť zapojenia viacerých zavlažovačov Potrebujete na záhradu kvalitný rozprašovací zavlažovač? Rozprašovací zavlažovač s rýchlospojkou Gardena 0969-20 Classic je vhodnou voľbou. Môže sa pochváliť snadným pripojením k rúrkam pomocou rýchlospojky a dobre poslúži na zavlažovanie menších plôch. Pomocou tŕňa sa veľmi ľahko zapichuje do zeme, plochu postreku má do 80 m2, šířku postreku potom do 10 m. Kľúčové vlastnosti rozprašovacieho zavlažovača s rýchlospojkou Gardena 0969-20 ClassicRozprašovací zavlažovač sa používa na zavlažovanie menších plôchGardena 0969-20 Classic v modernom tmavom vyhotovení s oranžovými detailmiTŕň na jednoduché a pevné upevnenie do zemeJednoduché pripojenie k rúrkam pomocou rýchlospojky Plocha postreku:Do 80 m2Šírka postreku:10 m (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Rozprašovací zavlažovač Classic s rýchlospojkou (0969-20) , Gardena 3651-20

Gardena Mds – rotačný rozprašovací zavlažovač 360° (1369-29)

Gardena Mds – rotačný rozprašovací zavlažovač 360° (1369-29)
Detail

Zavlažovač na hadicu, kruhový, zapichovací, uhol zavlažovania 360 °, max. dosah vody 3 m, nastaviteľná plocha zavlažovania Rozprašovací zavlažovač Gardena MDS je ideálnym pomocníkom na zavlažovanie záhonov vo vašej záhrade. Tie zavlažuje jemným postrekom s dosahom 3,5 m. Zavlažovanie môžete pohodlne ovládať regulačným ventilom a pre potreby postrekovania i vyšších rastlín môžete pomocou predlžovacej rúrky nastaviť výšku rozprašovacej dýzy. O dokonalé zavlaženie rastlín sa pritom postará rotačné 360° vyhotovenie. Vďaka zavlažovaču Gardena MDS budú vaše záhony vždy precízne zavlažené. Kľúčové vlastnosti rotačného 360° rozprašovacieho zavlažovača Gardena MDSRotačný rozprašovací zavlažovač na zavlažovanie záhonovGardena MDS zavlažuje jemným postrekom s dosahom 3,5 mPohodlné nastavenie pomocou regulačného ventiluMožnosť pripojenia predlžovacej rúrky na zavlažovanie i vyšších rastlínFarebné vyhotovenie: oranžovo-sivé (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Mds – rotačný rozprašovací zavlažovač 360° (1369-29) , Gardena - žacie nože pre robotické kosačky gardena, 9 ks (966809501)

Gardena, mds-štvorhranný zavlažovač OS 90 (8364-20)

Gardena, mds-štvorhranný zavlažovač OS 90 (8364-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, štvorplošný, max. dosah vody 13 m, max. plocha zavlažovania 90 m2, nastaviteľná plocha zavlažovania Zavlažovač Gardena mds OS 90 je určený na zavlažovanie okrasných záhrad, zeleninových i kvetinových záhonov. Zvládne pritom zavlažiť plochu s rozlohou 1 – 90 m2. Umožňuje plynulú reguláciu šírky postrekovania od 0,5 do 7 m, dĺžky dosahu v rozmedzí 1,5 – 13 m a tiež prietoku vody. Vybavený je 16 flexibilnými presnými dýzami, ktoré zaručujú rovnomernú distribúciu vody a aj integrovaným filtrom na nečistoty zaručujúcim hladkú činnosť. Štvorplošný zavlažovač je možné zvýšiť pomocou až dvoch predlžovacích rúrok a následne môže zavlažovať aj vyššie rastliny zhora. Je možné upevniť ho na pevnom povrchu skrutkami alebo k pôde pomocou vedenia rúrky. Nechýba ani patentovaná spojovacia technika Quick & Easy, ktorá ponúka jednoduchú inštaláciu na 13 mm pripojovacie potrubie. Zavlažovač Gardena OS 90 vám dokonale uľahčí zavlažovanie vašej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena, mds-štvorhranný zavlažovač OS 90 (8364-20) , Gardena 20000 aquasensor (970486101)

Gardena - Kruhový zavlažovač Vario so sánkami Comfort (1948-20)

Gardena - Kruhový zavlažovač Vario so sánkami Comfort (1948-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, zavlažovač Aby bol trávníček vo vašej záhrade ako zo škatuľky, je treba sa oň dobre starať. Trávniku je nutné dodať kvalitnú zeminu, pravidelne ho kosiť, prevzdušňovať, hnojiť a v neposlednom rade tiež zalievať. So zalievaním vám pomôže kruhový zavlažovač Gardena Vario Comfort. Zavlažovač stačí nasadiť na záhradnú hadicu a sám sa postará o optimálne zavlažovanie trávnika. Zavlažovač Vario Comfort je vhodný na zavlažovanie plôch do 220 m2. Požadovaný výsek na zavlažovanie možno ľahko nastaviť 7 krokmi, výsek si môžete zvoliť po 45° v rozsahu od 90° po 360°. So zavlažovačom Gardena Vario Comfort váš trávnik dostane dokonalú starostlivosť.Kľúčové vlastnosti kruhového zavlažovača so sánkami Gardena Vario ComfortZavlažovač Gardena Vario Comfort na hadicuNa rovnomerné zavlažovanie plôch do 220 m2Výsek na zavlažovanie si možno vybrať po 45°, v rozsahu od 90° po 360°Dosah až 8,5 mDlhá životnosť vďaka kvalitným materiálomRobustné plastové lyžiny sú... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena - Kruhový zavlažovač Vario so sánkami Comfort (1948-20) , Gardena 9300 (9006-29)

Gardena - Kruhový zavlažovač Vario s kolíkom Comfort (1949-20)

Gardena - Kruhový zavlažovač Vario s kolíkom Comfort (1949-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, kruhový, zapichovací, uhol zavlažovania 360 °, max. dosah vody 8,5 m, max. plocha zavlažovania 225 m2, nastaviteľná plocha zavlažovania a možnosť zapojenia viacerých zavlažovačov Aby bol trávnik vo vašej záhrade ako zo škatuľky, je treba sa o neho dobre starať. Trávniku je nutné dodať kvalitnú zeminu, pravidelne ho kosiť, prevzdušňovať, hnojiť a v neposlednom rade tiež zalievať. So zalievaním vám pomôže kruhový zavlažovač Gardena Vario Comfort. Zavlažovač stačí nasadiť na záhradnú hadicu a sám sa postará o optimálne zavlažovanie trávnika. Zavlažovač Vario Comfort je vhodný pre zavlažovanie plôch do 225 m2. Požadovaný zavlažovací výsek možno ľahko nastaviť 7 krokmi, výsek môžete vybrať po 45° v rozsahu od 90° po 360°. So zavlažovačom Gardena Vario Comfort sa vášmu trávniku dostane dokonalá starostlivosť. Kľúčové vlastnosti kruhového zavlažovača s kolíkom Gardena Vario Comfort Zavlažovač... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena - Kruhový zavlažovač Vario s kolíkom Comfort (1949-20) , Gardena 8800 (9005-29)

Gardena Výsuvný štvorplošný zavlažovač OS 140 – súprava (8221-20)

Gardena Výsuvný štvorplošný zavlažovač OS 140 – súprava (8221-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, zavlažovač Zavlažovač Gardena OS 140 je praktickým pomocníkom na zavlažovanie štvorcových a obdĺžnikových trávnatých plôch. Precízne si poradí s plochou do rozlohy 140 m2 a jeho rozsah možno plynule nastaviť od 2 do 15 m. Rovnako tak disponuje možnosťou regulácie prietoku a šírkou postreku od 1 do 9,5 m, vďaka čomu ho možno využívať na zavlažovanie aj tých najmenších plôch a úzkych pásov. Je vybavený 16 tryskami s rôznym prietokom, ktoré môžete voliť podľa typu zavlažovanej výseče a ktoré zaistia rovnomerné rozptyľovanie vody. Kľúčové vlastnosti výsuvného štvorplošného zadavlažovača Gardena OS 140 súpravaVýsuvný zavlažovač na zavlažovanie trávnikovUrčený pre plochy do rozlohy 140 m2S plynule nastaviteľným rozsahom a šírkou postrekuGardena OS 140 so 16 tryskami s rôznym prietokomZabudovaný filter na nečistoty pre neprerušovanú prevádzkuVeľmi jednoduchá inštalácia priamo pod zemSúčasťou balenia je kompletná súprava na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Výsuvný štvorplošný zavlažovač OS 140 – súprava (8221-20) , Gardena 11000 aquasensor (970485701)

Gardena Predlžovacia rúrka pre štvorplošný zavlažovač OS 90 (8363-20)

Gardena Predlžovacia rúrka pre štvorplošný zavlažovač OS 90 (8363-20)
Detail

Záhradná rúrka – na štvorplošný zavlažovač OS 90, dĺžka 20cm, 2 ks Potrebujete na záhradu predlžovaciu rúrku na štvorplošný zavlažovač OS 90 s kompatibilitou pro Micro-Drip systém? Predlžovacia rúrka pr Gardena MDS 8363-20 s dĺžkou 20 cm je vhodnou voľbou. Môže sa pochváliť jednoduchým pripojením ku štvorplošnému zavlažovaču OS 90 a montuje sa medzi hlavu a telo postrekovača. Určená je predovšetkým na zavlažovanie vysokých rastlín. Toto výhodné balenie obsahuje 2 ks týchto predlžovacích rúrok. Kľúčové vlastnosti predlžovacej rúrky Gardena MDS 8363-20, 2 ksPredlžovacia rúrka sa používa najmä na zavlažovanie vysokých rastlínGardena 8363-20 v modernom tmavom vyhotoveníKompatibilita so zavlažovacím systémom Micro-DripJednoduché pripojenie k štvorplošnému zavlažovaču OS 90Výhodná sada v podobe 2 ks Dĺžka rúrky:20 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Predlžovacia rúrka pre štvorplošný zavlažovač OS 90 (8363-20) , Gardena 17000 aquasensor (970485801)

Gardena Výkyvná prípojka na vodovodný kohútik 1 – 1/2 (2998-20)

Gardena Výkyvná prípojka na vodovodný kohútik 1 – 1/2 (2998-20)
Detail

Adaptér s vnútorným závitom – na pripojenie hadice na vodovodný kohútik, zabraňuje zalamovaniu a pretáčaniu hadice pri kohútiku Trápi vás pri zalievaní prekrútená a zalomená hadica pri vodovodnom kohútiku? S otočnou a výkyvnou prípojkou na vodovodný kohútik máte po probléme. S prípojkou Gardena bude voda v hadici prúdiť bez najmenších prekážok a hadica sa tak nebude ničiť. Kľúčové vlastnosti výkyvnej prípojky GardenaPrípojka bráni zalomeniu a prekrúteniu hadiceVýkyvná prípojka Gardena s dlhou životnosťouVhodná pre vodovodné kohútiky so závitom 33,3 mm (G 1") – 21 mm (G 1/2")Jednoduché pripojenie ďalšieho zalievacieho príslušenstva GardenaIdeálna na pripojenie na hadicový vozíkVysoká vodotesnosť jednotlivých dielov Zalievanie s prípojkou Gardena bez komplikáciíGardena výkyvná prípojka na vodovodný kohútik zaručí plynulé prúdenie vody v záhradnej hadici. Prípojka je vhodná pre vodovodné kohútiky so závitmi 33,3 mm (G 1"), 26,5 mm... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena Výkyvná prípojka na vodovodný kohútik 1 – 1/2 (2998-20)

Gardena - Impulzný, kruhový a sektorový zavlažovač s kolíkom Comfort (8141-20)

Gardena - Impulzný, kruhový a sektorový zavlažovač s kolíkom Comfort (8141-20)
Detail

Zavlažovač na hadicu, kruhový a veľkoplošný, zapichovací, uhol zavlažovania 360 °, max. dosah vody 12,5 m, max. plocha zavlažovania 490 m2, nastaviteľná plocha zavlažovania a možnosť zapojenia viacerých zavlažovačov Pre zjednodušenie zavlažovania veľkých plôch až do cca 490 m2 je pripravený impulzný kruhový zavlažovač s dosahom až 12,5 m osvedčenej značky Gardena. Využite možnosti nastaviť požadovanú plochu závlahy od 25° do 360° a voda bude veľmi presne dávkovaná vďaka presnej dýza. Nastavenie dosahu aj plochy sa vykonáva ľahko pomocou veľkého otočného gombíka a nastavovacích krúžkov. Zavlažovač je upevnený na pevnom plastovom tŕni a výhodou je aj systém rýchlospojok, vďaka ktorému môžete napojiť viacero zavlažovačov za sebou.Prednosti impulzného zavlažovača GardenaKruhové a sektorové zavlažovanieIdeálny na väčšie plochy do cca 490 m2Nastaviteľný dosah až 12,5 mVeľký otočný gombík a nastavovacie krúžkyRobustný plastový tŕňMožnosť prepojenia... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena - Impulzný, kruhový a sektorový zavlažovač s kolíkom Comfort (8141-20)

TC Electronic Pipeline

TC Electronic Pipeline
Detail

Kompaktný pedálový efekt typu Tremolo. Efekt je zasadený v pevnej a odolnej kovovej koštrukcí a jeho predný panel je vybavený štvoricou potenciometrov a jedným prepínačom. Potenciometer Volume slúži na nastavenie celkovej hlasitosti, Speed udáva rýchlosť oscilácie, Depth jej hĺbku a potenciometer so subdivíziami nastavuje rytmické subdivízie v 7 módoch medzi ktorými je ja mód Custom. Samozrejmosťou je aj USB port pre detailnú editáciu efektu pomocou aplikácie a využívanie funkcie Toneprint. Okrem funkcie Toneprint je možné prepínať aj medzi módmi Square a Vintage, ktoré majú vplyv na osciláciu efektu. Samozrejmosťou je kvalitné true bypass spínanie a možnosť napájania pomocou 9V batérie alebo adaptéru s polaritou center negative, ktorý nie je súčasťou balenia. True bypass : Áno Typ : Tremolo Prevádzka na batérie : Áno Napájanie : Adaptér Krajina pôvodu : Čína Adaptér súčasťou balenia : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako TC Electronic Pipeline

TC Electronic Pipeline Tremolo

TC Electronic Pipeline Tremolo
Detail

Tremolo pre gitaru True bypass Knoby: Volume, Speed, Depth, Subdivision, Vintage/Toneprint/Square switch 2x 6,3mm mono jack (vstup, výstup) Napájanie: 9V (adaptér/batéria) (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako TC Electronic Pipeline Tremolo

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill  Nízke tenisky Pipeline  viacfarebny
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 41. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill  Nízke tenisky Pipeline  viacfarebny
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 42. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill  Nízke tenisky Pipeline  viacfarebny
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 43. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill  Nízke tenisky Pipeline  viacfarebny
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 44. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

O'neill  Nízke tenisky Pipeline  viacfarebny
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 45. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline viacfarebny

Držiak na obrúsky Balvi Pipeline

Držiak na obrúsky Balvi Pipeline
Detail

Obrúsky z kolekcie Balvi. Model vyrobený zo železa. (answear.sk)

Podobné produkty ako Držiak na obrúsky Balvi Pipeline

Knižná zarážka Balvi Pipeline 2-pak

Knižná zarážka Balvi Pipeline 2-pak
Detail

Knižná zarážka z kolekcie Balvi. Model vyrobený zo železa. (answear.sk)

Podobné produkty ako Knižná zarážka Balvi Pipeline 2-pak

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill  Nízke tenisky Pipeline Men Low  Modrá
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 42. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill  Nízke tenisky Pipeline Men Low  Modrá
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 43. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill  Nízke tenisky Pipeline Men Low  Modrá
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 41. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill  Nízke tenisky Pipeline Men Low  Modrá
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 44. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

O'neill  Nízke tenisky Pipeline Men Low  Modrá
Detail

O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá Tovar dostupný v pánskych veľkostiach. EUR 45. (spartoo.sk)

Podobné produkty ako O'neill Nízke tenisky Pipeline Men Low Modrá

Zavlažovač EDEN 108969

Zavlažovač EDEN 108969
Detail

Kvalitní Zavlažovač EDEN 108969 z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Zavlažovanie | Zavlažovače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Zavlažovač EDEN 108969

Zavlažovač EDEN 108968

Zavlažovač EDEN 108968
Detail

Kvalitní Zavlažovač EDEN 108968 z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Zavlažovanie | Zavlažovače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Zavlažovač EDEN 108968

Zavlažovač EDEN 108967

Zavlažovač EDEN 108967
Detail

Kvalitní Zavlažovač EDEN 108967 z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Zavlažovanie | Zavlažovače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Zavlažovač EDEN 108967

Zavlažovač EDEN 108972

Zavlažovač EDEN 108972
Detail

Kvalitní Zavlažovač EDEN 108972 z kategorie Dom a záhrada | Záhrada | Zavlažovanie | Zavlažovače. (esat.sk)

Podobné produkty ako Zavlažovač EDEN 108972
Gardena Záhradný vodovodný kohútik Pipeline (970545701), Gardena Vodná zásuvka Pipeline (8254-20), Gardena – Priesakový zavlažovač, 15 m (1969-20), Gardena - Priesakový zavlažovač, 7,5 m (1968-20), Gardena - Hadicový zavlažovač, 15 m (0996-20), Gardena - Hadicový zavlažovač, 7,5 m (0995-20), Gardena Predlžovacia rúrka pre štvorplošný zavlažovač OS 90 (8363-20), FISKARS - Zavlažovač šetriaci vodu (1023662), FISKARS Impulzný zavlažovač, kovový (1023658), FISKARS Filter pre zavlažovač, 2 ks (1024092), FISKARS Impulzný zavlažovač, kovový s kolieskami (1023656), Doppler slnečník Active výkyvný 350 × 260 cm s bočnou nohou, antracit (469266840), FISKARS Impulzný zavlažovač On/Off, tŕňová základňa (1027029), FISKARS O-krúžok na zavlažovač, 4 ks (1024091), Gardena 25000 (970486201), Gardena 9000 (970485901), Gardena 16000 (970486001), Gardena 9000 (970485501), Gardena 11000 (970485601), Gardena 8965-30, Gardena 300PP (967238001), Gardena 135P (967238401), Gardena filter (970478001), Gardena 3651-20, Gardena - Žacie nože pre robotické kosačky Gardena, 9 ks (966809501), Gardena 20000 Aquasensor (970486101), Gardena 9300 (9006-29), Gardena 8800 (9005-29), Gardena 11000 Aquasensor (970485701), Gardena 17000 Aquasensor (970485801)