Gears of war 4: standard edition – xbox one/win 10 digital (g7q-00027)

Produkt Gears of war 4: standard edition – xbox one/win 10 digital (g7q-00027) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Gears of war 4: standard edition – xbox one/win 10 digital (g7q-00027) upraviť a produkt hľadať znova.

Gears of War 4: Standard Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00027)

Gears of War 4: Standard Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00027)
Detail

Hra na PC a Xbox – elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, Gears of War 4 je brutálne, priamočiare a po všetkých smeroch vyladené pokračovanie legendárnej série, ktoré vás nenechá ani na chvíľu vydýchnuť. Vývojári sa tentokrát rozhodli hru urobiť oveľa temnejšiu a strašidelnejšiu, takže namiesto 4 hrdinských hrdinov budú pod vaše velenie zverení len dvaja. K JDmu, tvrdému a nebojácnemu vojakovi Gears sa pridá Kait – ženský element, ktorý však rozhodne nebudete musieť zachraňovať ako dámu v ťažkostiach.VypnutéUltimate EditionHru Gears of War 4Season PassSkorší prístup k novým mapámOspravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.%Gears of War 4 je brutálne, priamočiare a po všetkých smeroch vyladené pokračovanie legendárnej série, ktoré vás nenechá ani na chvíľu vydýchnuť.VypnutéVydajte sa na dlhú cestu za záchranou planéty.VypnutéPozor na nezmieriteľné nepriateľov, túžiaci po ľudskom... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gears of War 4: Standard Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00027) , Gears of war 4: standard edition – xbox one/win 10 digital (g7q-00027)

Gears of War 4: Ultimate Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00026)

Gears of War 4: Ultimate Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00026)
Detail

Hra na PC a Xbox – elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, Gears of War 4 je brutálny, priamočiare a po všetkých smeroch vyladené pokračovanie legendárnej série, ktoré vás nenechá ani na chvíľu vydýchnuť. Vývojári sa tentokrát rozhodli hru urobiť oveľa temnejší a strašidelnejší, takže namiesto 4 hrdinských hrdinov budú pod vaše velenie zverení len dva. K JDmu, tvrdému a nebojácnemu vojakovi Gears sapridáKait - ženský element, ktorý však rozhodne nebudete musieť zachraňovať ako dámu v ťažkostiach.VypnutéUltimate EditionHru Gears of War 4Season PassSkorší prístup k novým mapámOspravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.%Gears of War 4 je brutálne, priamočiare a po všetkých smeroch vyladené pokračovanie legendárnej série, ktoré vás nenechá ani na chvíľu vydýchnuť.VypnutéVydajte sa na dlhú cestu za záchranou planéty.VypnutéPozor na nezmieriteľné nepriateľov, túžiaci po ľudskom mäse.VypnutéTemná... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gears of War 4: Ultimate Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00026) , Gears of war 4: ultimate edition – xbox one/win 10 digital (g7q-00026)

Forza Horizon 4: Standard Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00072)

Forza Horizon 4: Standard Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00072)
Detail

Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: pretekársky, – ďalší diel úspešného radu pretekárskych hier. Úžasný otvorený svet inšpirovaný Veľkou Britániou. Meniace sa ročné obdobia, ktoré má zásadný vplyv na jazdné vlastnosti. Veľký výber vozidiel s možnosťou úprav. %Exkluzívne pokračovanie pretekárskej hry Forza Horizon 4 vyšlo 2. októbra 2018.Na čo sa môžete tešiť v Standard edícii hry Forza Horizon 4Okrem základnej hry dostanete tiež balík Formula Car Pack s modelmi určenými špeciálne na driftovaniePri pretekaní vám učaruje grafické prostredie vo 4K s premenlivým počasímJazdiť budete vo viac ako 450 automobiloch najrôznejších značiekHra na konzolu Forza Horizon 4 patrila bez debát medzi najväčšie pretekárske pecky na E3 2018.Britské ostrovy ponúka nepreberné množstvo pôsobivých pretekárskych lokácií.Nádherné vizuálne spracovanieNa konzole Xbox One X si hru zahráte v skutočnom 4K pri HDR. Špekuluje sa o... (alza.sk)

Podobné produkty ako Forza Horizon 4: Standard Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00072) , Forza horizon 4: standard edition – xbox one/win 10 digital (g7q-00072)

Halo Wars 2: Standard Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00034)

Halo Wars 2: Standard Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00034)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Svet Halo ohrozuje úplne nový nepriateľ. Ľudstvo chráni pred ničivou pohromou už len statočná posádka lode “Spirit of Fire“. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 79% Svet Halo ohrozuje úplne nový nepriateľ. Ľudstvo chráni pred ničivou pohromou už len statočná posádka lode “Spirit of Fire“. Vypnuté Real-time stratégia v špičkovom bojovom tempe. Vypnuté Hraj s priateľmi a ďalšími hráčmi prostredníctvom služby Xbox Live v súbojoch pre až 3 + 3 hráčov.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Halo Wars 2: Standard Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00034) , Gears tactics – xbox/win 10 digital (g7q-00106)

Forza Horizon 4: Deluxe Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00073)

Forza Horizon 4: Deluxe Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00073)
Detail

Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: pretekársky, %Exkluzívne pokračovanie závodnej hry Forza Horizon 4 vyjde už 2. októbra 2018. Na čo sa môžete tešiť v Deluxe edícii hry Forza Horizon 4Okrem základnej hry dostanete balíček Formula Car Pack s modelmi určenými špeciálne k driftovanieSúčasťou je tiež zvýhodnený Car Pass s celkom 42 novými automobilmiS Car Passom sa vám počnúc 2. októbrom budú každý týždeň (celkovo po dobu 21 týždňov) odomykať dve nové autáForza Horizon 4 patrila bez debát medzi najväčšie pretekárske kôstky na E3 2018. Britské ostrovy ponúka nepreberné množstvo pôsobivých pretekárskych lokácií. Nádherné vizuálne spracovanieNa konzole Xbox One X si hru zahráte v skutočnom 4K pri HDR. Špekuluje sa o plných 60 FPS vo Full HD rozlíšení. Zmeny ročných obdobíKľúčovou novinkou pre Forza Horizon 4 je zmena ročných období, čo so sebou nesie zásadné zmeny hrateľnosti behom pár minút. Všetko sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako Forza Horizon 4: Deluxe Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00073) , Halo wars 2: standard edition – xbox one/win 10 digital (g7q-00034)

Killer Instinct: Definitive Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00036)

Killer Instinct: Definitive Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00036)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Killer Instinct: Definitive Edition je atraktívne poňatá bojovka, ktorá stavia na úchvatných kombo úderoch. Menší počet hrdinov zaručuje, že každý z nich má inak vycibrený bojový štýl, ktorý musíte ovládnuť do posledného detailu. Legendárny série kombajnov sa vracia s grafikou novej generácie, množstvom akcie, pestrú zbierkou bojovníkov, poriadnou porciou interaktívne hudby a neuveriteľnými kombo údermi! Vyberte si z rozmanitej zberba bojovníkov s plynulou animáciou, jedinečnými bojovými taktikami a pôsobivými zvláštnymi útoky. Kľúčové vlastnostiOstrá mlátička sa úchvatnými kombo údermiRozsiahly systém hrdinov a ich vylepšovanieDefinitive Edition obsahuje všetky bonusové prídavky do hryObjavte v sebe inštinkt zabijakaV prvom rade si musíte zvoliť jednu z ikonických postáv - Jago, Sabrewulf, Glacius, Thunder,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Killer Instinct: Definitive Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00036) , Forza horizon 4: deluxe edition – xbox one/win 10 digital (g7q-00073)

Halo Wars 2: Complete Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00068)

Halo Wars 2: Complete Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00068)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Svet Halo ohrozuje úplne nový nepriateľ. Ľudstvo chráni pred ničivou pohromou už len statočná posádka lode “Spirit of Fire“. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 79 % Svet Halo ohrozuje úplne nový nepriateľ. Ľudstvo chráni pred ničivou pohromou už len statočná posádka lode “Spirit of Fire“. Real-time stratégia v špičkovom bojovom tempe. Hraj s priateľmi a ďalšími hráčmi prostredníctvom služby Xbox Live v súbojoch pre až 3 + 3 hráčov.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Halo Wars 2: Complete Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00068) , Gears of war: ultimate edition – xbox digital (2wu-00008)

Forza Horizon 5: Standard Edition – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00128)

Forza Horizon 5: Standard Edition – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00128)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – tvoje ultimátne dobrodružstvo Horizonu čaká! Preskúmaj prekrásne kraje Mexika, ktoré sa neustále vyvíjajú a v ktorých si vychutnáš neobmedzenú a zábavnú vodičskú akciu v stovkách najlepších áut na svete. Vydajte sa na výpravy v pestrom a neustále sa meniacom otvorenom svete.Zábavné jazdenie a pretekanie bez hraníc v mexickej krajine so stovkami najlepších áut sveta.Krásny otvorený svetPreskúmajte rozmanitý svet plný protikladov a krásy. Objavte živé púšte, bohaté džungle, historické mestá, skryté ruiny, nedotknuté pláže, rozľahlé kaňony a sopku so zasneženým vrcholom týčiacim sa do oblakov.Vitajte v MexikuPrekonajte (niekedy až nebezpečné) rozmary mexickej klímy, ako sú obrovské piesočné tornáda a neľútostné tropické búrky v meniacom sa svete, kde sa ročné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Forza Horizon 5: Standard Edition – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00128) , Forza horizon 5: standard edition – xbox/win 10 digital (g7q-00128)

Gears Tactics – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00106)

Gears Tactics – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00106)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, – ťahová stratégia z obľúbeného univerza. Zložte si svoj tím a veľte mu v boji proti presile. 79%Gears Tactics je pútavá ťahová stratégia, ktorá po taktickej, vizuálne a dejové stránke zráža XCOM z jeho trónu. Je trošku škoda, že sa jej to už toľko nedarí v rámci návrhu základne a dizajnu sekundárnych misií, v ktorých mu buď absolútne nestačí, alebo je na veľmi podobnej úrovni. Ak však patríte medzi fanúšikov tahovek, Gears Tactics by vásza žiadnych okolností nemalo minúť. (Alza Magazín)Dej sa odohráva 12 rokov pred prvým dielom ságy Gears of War.Nájdite a premôžte tvorca všetkého zla, ktorý vytvára príšery v podzemí.sarančataZ podzemia vystupujú na povrch mesta hordy Locustov (Locust) a mesto im začína podliehať.Gabe DiazV hre Gears Tactics si zahráte za postavu Gabeh Diaza. Budujte svoj tím a naberajte nových členov. Spoločne s nimi... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gears Tactics – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00106) , Killer instinct: definitive edition – xbox one/win 10 digital (g7q-00036)

Battletoads – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00104)

Battletoads – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00104)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: detský, 72% Battletoads nie je zlá hrou, ale je nudná. Začiatok je relatívne silný, ale titul sa vzápätí prenesie do nezaujímavých minihier. Gameplay zahŕňajúce súboje ukazuje potenciál, lenže potom ste nútenie vykonávať “kameň-nožnice-papier“ minihry, alebo jednoducho stláčať pár minút niekoľko tlačidiel a potenciál je preč. Koncept a vzhľad pôsobí ako skvelý update pôvodných Battletoads. Je škoda, že gameplay na tom nie je podobne. (Worth Playing) Kultová značka Battletoads sa vracia! Bojové ropuchy Rash, Zitz a Pimple sa púšťa do nového dobrodružstva v rebootu slávnej série.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Battletoads – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00104) , Battletoads – xbox one/win 10 digital (g7q-00104)

Gears of War: Ultimate Edition – Xbox Digital (2WU-00008)

Gears of War: Ultimate Edition – Xbox Digital (2WU-00008)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,. 82% Gears of War teraz vyzerá lepšie ako inokedy. Obsahuje viac aspektov a funkcií, ako sú nové akty a nové možnosti pre viacerých hráčov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! ULTIMATE EDITIONGears of War prichádza s vylepšenou verziou, ktorá ponúka príbehovú kampaň pre jedného hráča. Nechýba ani obľúbený multiplayer. Gears of War si navyše užijete v 1080p, pri 60 fps. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Hrôzyplný príbeh bitky medzi ľudskými bytosťami a Locustovou hordou - desivými kreatúrami, ktoré sa vynárajú z vnútra planéty.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gears of War: Ultimate Edition – Xbox Digital (2WU-00008) , Gears of war – xbox digital (g9n-00012)

Halo Wars 2: Awakening the Nightmare – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00056)

Halo Wars 2: Awakening the Nightmare – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00056)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Rozšírenie Awakening the Nightmare obsahuje novú kampaň pre jedného hráča a kooperácií s ultrarealistické kinematikou. Dvoma novými multiplayerovými vodcovia na použitie v blitzových a tradičných multiplayerových hrách. Držte krajine v kooperačnom režime Terminus Firefight. Budete musieť strategizovat, aby ste prežili, obzvlášť ak sa chcete dostať na vrchol rebríčkov. Nenechajte si ujsť toto “Prebudenie nočné mory“. Halo Wars 2: Awakening the Nightmare kľúčové vlastnostiDoplnok vyžaduje plnú hru Halo Wars 2 pre konzolu Xbox OneProdukt je určený len pre slovenských Microsoft a Xbox účtyOnline multiplayer s novými vodcami, jednotkami a mapami pre viac hráčov (alza.sk)

Podobné produkty ako Halo Wars 2: Awakening the Nightmare – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00056) , Halo wars 2: complete edition – xbox one/win 10 digital (g7q-00068)

Forza Horizon 5: Deluxe Edition – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00127)

Forza Horizon 5: Deluxe Edition – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00127)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – tvoje ultimátne dobrodružstvo Horizonu čaká! Preskúmaj prekrásne kraje Mexika, ktoré sa neustále vyvíjajú a v ktorých si vychutnáš neobmedzenú a zábavnú vodičskú akciu v stovkách najlepších áut na svete. Deluxe Edition obsahuje plnú verziu hry a Car Pass. Vydajte sa na výpravy v pestrom a neustále sa meniacom otvorenom svete.Zábavné jazdenie a pretekanie bez hraníc v mexickej krajine so stovkami najlepších áut sveta.Krásny otvorený svetPreskúmajte rozmanitý svet plný protikladov a krásy. Objavte živé púšte, bohaté džungle, historické mestá, skryté ruiny, nedotknuté pláže, rozľahlé kaňony a sopku so zasneženým vrcholom týčiacim sa do oblakov.Vitajte v MexikuPrekonajte (niekedy až nebezpečné) rozmary mexickej klímy, ako sú obrovské piesočné tornáda a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Forza Horizon 5: Deluxe Edition – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00127) , Gears 5: game of the year edition – xbox digital (g7q-00120)

Forza Horizon 5: Premium Edition – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00126)

Forza Horizon 5: Premium Edition – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00126)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – tvoje ultimátne dobrodružstvo Horizonu čaká! Preskúmaj prekrásne kraje Mexika, ktoré sa neustále vyvíjajú a v ktorých si vychutnáš neobmedzenú a zábavnú vodičskú akciu v stovkách najlepších áut na svete. Premium Edition obsahuje prednostný prístup, ktorý ti umožní hrať hru o štyri dni skôr, a to od 5. novembra 2021. Súčasťou edície je aj Uvítací balíček, Car Pass, VIP členstvo a dve rozšírenia hry, ktoré budú k dispozícii neskôr. Vydajte sa na výpravy v pestrom a neustále sa meniacom otvorenom svete.Zábavné jazdenie a pretekanie bez hraníc v mexickej krajine so stovkami najlepších áut sveta.Krásny otvorený svetPreskúmajte rozmanitý svet plný protikladov a krásy. Objavte živé púšte, bohaté džungle, historické mestá, skryté trosky, nedotknuté pláže,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Forza Horizon 5: Premium Edition – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00126) , Sea of thieves – xbox/win 10 digital (g7q-00121)

Sea of Thieves – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00121)

Sea of Thieves – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00121)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.Sea of Thieves sľubuje byť netradičným online simulátorom piráta so všetkým, čo k tomu patrí. Naloďte sa na váš škuner, preskúmajte rozľahlé more i bezodné hlbiny a nazbierajte poriadnu truhlu zlatých mincí.VypnutéTúlať budete zelenkavými vodami slnkom zaliateho Karibiku.VypnutéŠkuner možno zakotviť a porozhliadnuť sa po poklade na jednom z mnohých tropických ostrovčekov.VypnutéBoj na kanóny aj na nožeS vašimi nepriateľmi sa budete musieť popasovať prostredníctvom námorných súbojov, ktoré ste si už mohli ohmatať v iných hrách. Tentoraz však budete musieť siahnuť hlboko do svojich strategických vedomostí, keďže nepriateľskí hráči s vami rozhodne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sea of Thieves – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00121) , Gears of war 2 – xbox digital (g9n-00013)

Gears 5: Game of the Year Edition – Xbox Digital (G7Q-00120)

Gears 5: Game of the Year Edition – Xbox Digital (G7Q-00120)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Dôraz na príbehPiaty diel úspešnej série Gears of War vychádza v priebehu roka 2019 a ponesie aj zmenené meno Gears 5. Z dostupných informácií vieme, že v hlavnej úlohe sa predstaví Kait, kamarátka hlavného hrdinu z predchádzajúceho dielu. Vráti sa aj Marcus Fenix, bez ktorého by séria stratila kus svojho kúzla. Z oznamovacieho traileru je cítiť zameraniena príbeh a tvorcovia sľubujú dobrodružstvo v tom najkrajšom a najväčšom svete, aký sme mohli v sérii vidieť.Game of the Year Edition obsahuje:Základnú hru Gears 5Halo: balíček postáv Reach30 dní BoostRozšírenie Gears 5: Hivebusters (alza.sk)

Podobné produkty ako Gears 5: Game of the Year Edition – Xbox Digital (G7Q-00120) , Gears of war: judgment – xbox digital (g9n-00019)

Gears of War – Xbox Digital (G9N-00012)

Gears of War – Xbox Digital (G9N-00012)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: strieľačky, 94% Gears of War v sebe spája taktickej akcie s hororom v boji o prežitie a sprostredkuje hlboký zážitok v úžasnom vizuálnom spracovaní. Hrôzyplný príbeh bitky medzi ľudskými bytosťami a Locustovou hordou - desivými kreatúrami, ktoré sa vynárajú z vnútra planéty. Hrdinský vojnový vodca Marcus Fenix a jeho tím čelí náporu neľútostných vojnových zloduchov. Ako prežiť a uniknúť smrti? Bojové pole je miestom smrti. Ak chcete prežiť, zničte svojho nepriateľa... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gears of War – Xbox Digital (G9N-00012) , Gears of war 3 – xbox digital (g9n-00014)

RESIDENT EVIL 7 biohazard Gold Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G3Q-00422)

RESIDENT EVIL 7 biohazard Gold Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G3Q-00422)
Detail

Hra na PC a Xbox – elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, 85 %Postav sa svojmu strachu z pohľadu prvej osoby a užívaj si mrazenie v chrbte báječne brutálnej série hier od štúdia Capcom dosiaľ nevídaným spôsobom. Už na prvý pohľad strašidelné prostredie. Máš pre strach urobené? Hra v novom engineAktuálne pokračovanie udáva legendárnej sérii úplne nový smer. Miera realistického zážitku sa posúva o niekoľko priečok vyššie. Že sa nemáš čoho báť?Resident Evil 7 sa odohráva po udalostiach Resident Evil 6 a vzdáva hold začiatku celej série. Tentoraz sa pozrieš do zlovestného polorozpadnutého panstva s plantážami na americkom vidieku. Každý krok na miestnych rozsiahlych pozemkoch môže byť ten posledný. Žiadna predchádzajúca hra Resident Evil ťa na tento zážitok nemohla pripraviť.Gold Edícia hryAk si myslíte, že základná hra pre vás nebude dostačujúca, neváhajte. K dispozícii je totiž Gold edícia hry. Jej kúpou získate: základnú hru Resident Evil... (alza.sk)

Podobné produkty ako RESIDENT EVIL 7 biohazard Gold Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G3Q-00422) , Pentiment – xbox/win 10 digital (g7q-00130)

Gears of War 2 – Xbox Digital (G9N-00013)

Gears of War 2 – Xbox Digital (G9N-00013)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a strieľačky, 93% Gears of War 2 stavia na základnej verzii, ale viac zbraní, zlomyslnější nepriatelia a rozsiahlejšie scenérie vám ponúknu viac akcií, emócií a vzrušenia. Hrôzyplný príbeh bitky medzi ľudskými bytosťami a desivými kreatúrami, ktoré sa vynárajú z vnútra planéty. Zdokonalené všetky hlavné aspekty pôvodnej hry - celkový dojem je tak nekompromisný s novými spôsobmi zabíjanie špecifickými pre nové zbrane. Nové vizuálne efekty Hra zachováva všetko, čo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gears of War 2 – Xbox Digital (G9N-00013) , Grounded – xbox/win 10 digital (g7q-00129)

Gears of War 3 – Xbox Digital (G9N-00014)

Gears of War 3 – Xbox Digital (G9N-00014)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a strieľačky, 91% Gears of War 3 prenesie hráča do hororového príbehu o nádeji, prežitie a priateľstva. Len málo hier toho ponúka toľko a ešte menej ich to zvládne. V poslednom zničenom meste Jacinto a jeho zostávajúcimi pozostalými obyvateľmi nastane čas pre Marka Fenixa a jeho spolubojovníkov. Skvelý kooperatívny multiplayer pre 4 hráčov. Treba zachrániť ľudskú rasu pred hordami zmutovaných Lambentů. Zážitok pre fanúšikov GoW i nových hráčov Hra má vynikajúce... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gears of War 3 – Xbox Digital (G9N-00014) , Gears 5 – xbox digital (g7q-00083)

Gears of War: Judgment – Xbox Digital (G9N-00019)

Gears of War: Judgment – Xbox Digital (G9N-00019)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, - 79% V príbehu o Gears of War: Judgment bojujete za záchranu mesta Halva Bay pred novým desivým nepriateľom v kampani, ktorá predstavuje nový rýchlejší a akčnejší štýl hrania. Hlavným hrdinom je obľúbený člen pôvodnej tímu Baird aj so svojimi sarkastickými hláškami a povahou fatalistického rebela. Členovia Kilo Squad, pred narýchlo zvolaným vojenským súdom uprostred prebiehajúcej vojny s Locust retrospektívne popisujú cestu, ktorá viedla až k súdu.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gears of War: Judgment – Xbox Digital (G9N-00019) , Forza horizon 5: deluxe edition – xbox/win 10 digital (g7q-00127)

Ori and the Will of the Wisps – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00085)

Ori and the Will of the Wisps – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00085)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, – v ktorej hráte za bieleho guirdian spirita menom Ori. Pomáhate mu vyriešiť rôzne hlavolamy a hádanky. Samozrejmosťou je systém soul links, ktorý hráčovi umožní ľubovoľné uloženie hry a zlepšovanie Oriho schopností. 90%Hra od Moon Studios, Ori and the Will of the Wisps, je akčná plošinovka, ktorú vydáva Xbox Game Studios.Ľúbezné prostredia sa strieda s temnými víziami, ktoré si užijete v nádherne kreslené grafike vo 4K a 60 snímkach za sekundu.Na ceste čarovným lesom narazíte na roztodivné tvory, pri ktorých popustili vývojári zo štúdia Moon uzdu svojej fantázie.Zachráňte les pred nebezpečnou hrozbouTvorcovia úspešné skákačky Ori and the Blind Forest nadväzujú na príbeh malého zvieracieho hrdinu, ktorý opäť musí poraziť temnotu znášajúce sa na jeho domov.Napínavé súboje s bossmiOri and the Will of the Wisps sa zameriava na viac akčné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Ori and the Will of the Wisps – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00085) , Forza horizon 5: premium edition – xbox/win 10 digital (g7q-00126)

Pentiment – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00130)

Pentiment – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00130)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, Spoznajte éru rytierovVývojárske štúdio Obsidian Entertainment tu pre vás má ďalšie výrazné RPG. Pentiment Xbox/Win 10 Digital vám umožní zažiť stredovek na vlastnej koži, vo svete nádherne spracovaných animácií pripomínajúcich dobové knihy. Vážte v Pentiment Xbox/Win 10 podrobne, čo robíteVydajte sa v koži mazaného ilustrátora do Nemecka. Čakajú tu na vás vraždy na vyriešenie. Dajte sa do práce. Nikdy nepodceňujte váhu svojho rozhodnutia. Každá voľba tu má vplyv na to, akým smerom sa bude uberať príbeh. Nájdite vrahaHlavnou úlohou sa v RPG Pentiment Xbox/Win 10 Digital stane nájdenie vraha. Tentokrát to však budete musieť zvládnuť bez boja, hra totiž neobsahuje súbojový systém. Všetky... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pentiment – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00130) , Halo infinite – xbox/win 10 digital (g7q-00111)

Grounded – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00129)

Grounded – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00129)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Microsoft Store, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Grounded Xbox/Win 10 vám sprostredkuje nevšedný zážitokPredstavte si, že svet je obrovské, krásne a nebezpečné miesto a vy ste sa scvrkli do veľkosti mravca. Vôbec nebude ľahké v tejto divočine prežiť. Hra Grounded Xbox/Win 10 sa odohráva z pohľadu prvej osoby a je určená pre viacerých hráčov. S kamarátom budete lepšie čeliť obriemu hmyzu na vašom dvore. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Nájdite odpovedePred vami leží množstvo záhadných otázok. Prečo ste takí malí? Kto vám to urobil? Ako sa dostanete domov? Na tieto a množstvo ďalších otázok nájdete odpovede v priebehu hry Grounded Xbox/Win 10.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Grounded – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00129) , Gears triple bundle - xbox digital (g7q-00122)

Halo Infinite – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00111)

Halo Infinite – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00111)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, %Hra od štúdia 343 Industries, Halo Infinite, je FPS, ktorú vydáva spoločnosť Xbox Game Studio.vypnutéPrimárnym záporným hrdinom Halo Infinite je náčelník Escharum, vládca rasy Banished.vypnutéV hlavnej úlohe sa predstaví legendárny vojak Master Chief, dôležitou postavou príbehu je však aj neznámy pilot.vypnutéStarí známi aj noví protivníciRasu Banished možno poznáte zo strategickej odbočky Halo Wars 2, vývojári zo štúdia 343 Industries si však pripravili aj úplne nových hrozivých nepriateľov.vypnutéPokračovanie jednej z najslávnejších herných sériíHalo Infinite je šiestym dielom celosvetovo obľúbenej série Halo a priamo nadväzuje na príbeh Halo 5: Guardians. Vo vesmíre voľne sa vznášajúceho Master Chiefa hneď na začiatku hry zachráni neznámy pilot a spoločne sa vydávajú na Zeta... (alza.sk)

Podobné produkty ako Halo Infinite – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00111) , Halo wars 2: awakening the nightmare – xbox one/win 10 digital (g7q-00056)

As Dusk Falls – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00114)

As Dusk Falls – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00114)
Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, Prežite originálne dobrodružstvoAs Dusk Falls Xbox/Win 10 Digital je nevšedná interaktívna dráma, v ktorej hrajú hlavnú rolu dve rodiny. Sledujte, ako sa ich životy prepájajú a vyvíjajú počas rozprávania. To mapuje celých tridsať rokov ich životnej cesty, ktorá štartuje nevydarenú bankovú lúpež. As Dusk Falls Xbox/Win 10 Digital vás naučí hľadať detailyOpakujte si jednotlivé etapy príbehu opakovane. Hľadajte v nich detaily a s ich pomocou následne meňte vývoj celého rozprávania. Osud vašich hrdinov záleží totiž iba na vašich rozhodnutiach a schopnosti vnímať svet okolo vás. Pozorujte voľby ďalších hráčovPríbeh As Dusk Falls Xbox/Win 10 Digital môžete absolvovať sami, alebo do hry... (alza.sk)

Podobné produkty ako As Dusk Falls – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00114) , As dusk falls – xbox/win 10 digital (g7q-00114)

Raiders of the Broken Planet: Alien Myths – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00018)

Raiders of the Broken Planet: Alien Myths – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00018)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a strieľačky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live 67% Hra Raiders of the Broken Planet je určená hráčom hľadajúci pohlcujúci filmový príbeh s intenzívnou a epickú akcií. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Raiders of the Broken Planet je online akčná strieľačka od španielskeho vývojárskeho štúdia Mercury Steam. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Budete sa môcť spojiť s ďalšími hráčmi, prípadne ísť proti nim. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!... (alza.sk)

Podobné produkty ako Raiders of the Broken Planet: Alien Myths – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00018) , Ori and the will of the wisps – xbox/win 10 digital (g7q-00085)

Forza Horizon 4: Fortune Island – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00045)

Forza Horizon 4: Fortune Island – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00045)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, české titulky, žáner: pretekársky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live % Fortune Island sa pokúsi pojať to najzaujímavejšie čo svet pod štyrmi kolesami môže ponúknuť. Kľukaté horské cesty, lesné zradné cesty, skalnaté pláže alebo útesy s krehkou stabilitou (xboxweb.cz). Doteraz najväčší DLC série Horizon. Pri hľadaní pokladu budete čeliť extrémnemu terénu, búrkam a nebezpečným cestám. Vrhnite sa do novej kampane Forza Horizon 4: Fortune Island ponúkne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Forza Horizon 4: Fortune Island – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00045) , Cuphead – xbox one/win 10 digital (6jn-00007)

Forza Horizon 4: Expansions Bundle – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00046)

Forza Horizon 4: Expansions Bundle – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00046)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, české titulky, žáner: pretekársky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live 77%Objav pre svoje preteky nové LEGO mapy. Toto DLC vyžaduje ku hraniu základnú hru Forza Horizon 4.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Zo svojich LEGO kociek postáv garáž pre svoju novú zbierku áut Speed Champions.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Pripravené sú značky ako McLaren Senna, Ferrari F40 Competizione alebo 1967 Mini Cooper S Rally.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!3 autá do štartuZačínate s 3 známymi autami, ktoré sú vypracované do posledných detailov. Môžete si ich však sami naďalej vyšperkovať ako trebárs odpruženie, nahustenie pneumatík a tak ďalej.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Dokonale graficky prepracovaná hraPrezrite si fantastické detaily a svetelné efekty. Na každom špuntíku... (alza.sk)

Podobné produkty ako Forza Horizon 4: Expansions Bundle – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00046) , Everspace – xbox one/win 10 digital (6jn-00016)

Forza Horizon 4: VIP Membership – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00042)

Forza Horizon 4: VIP Membership – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00042)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, české titulky, žáner: pretekársky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live 92% Exkluzívne pokračovanie závodnej hry Forza Horizon 4 vychádza 2. októbra 2018. Čo získate kúpi doplnku Forza Horizon 4: VIP MembershipTri unikátne vozy z kolekcie Forza EditionDvojnásobný počet kreditov za úspešne absolvované závodyUpravený zvuk klaksónuRôzne doplnkové predmety a iné vychytávkyPoznámka: VIP Membership je také součástí Ultimate Edice. Forza Horizon 4 patrí medzi najväčšie pecky E3 2018 Britské ostrovy ponúka nepreberné množstvo zaujímavých lokácií.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Forza Horizon 4: VIP Membership – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00042) , One piece: pirate warriors 4 – standard edition – xbox digital (g3q-00807)

Forza Horizon 4: Car Pass – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00041)

Forza Horizon 4: Car Pass – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00041)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, české titulky, žáner: pretekársky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live 92 %Exkluzívne pokračovanie pretekárskej hry Forza Horizon 4 vychádza 2. októbra 2018.image CaptionNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Čo získate kúpou doplnku Forza Horizon 4: Car Pass42 nových modelov áut, ktoré sa vám budú odomykať s frekvenciou 2 autá týždenne po dobu 21 týždňovZajazdíte si napríklad v Mazde RX-7 Spirit, v Nissane Sentra alebo v BMW 18 RoadsterKedy sa vám sprístupní ktorý model, sa dozviete priamo v hre v tzv. Car Pass kalendáriForza Horizon 4 patrí medzi najväčšie pecky E3 2018Britské ostrovy ponúkajú nepreberné množstvo zaujímavých lokácií.Nádherné vizuálne spracovanieNa konzole Xbox One X si hru zahráte v skutočnom 4K pri HDR. Špekuluje sa o plných 60 FPS vo Full HD rozlíšení.Zmeny ročných obdobíKľúčovou novinkou pre... (alza.sk)

Podobné produkty ako Forza Horizon 4: Car Pass – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00041)

Forza Horizon 4: LEGO Speed Champions – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00047)

Forza Horizon 4: LEGO Speed Champions – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00047)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Microsoft Store, české titulky, žáner: pretekársky, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – rozšírenie Forza Horizon 4: LEGO Speed Champions posadí za volant troch áut v životnej veľkosti, avšak kostičku po kocke vytvorených ako z populárnej stavebnice. 77% Objav pre svoje preteky nové LEGO mapy. Toto DLC vyžaduje na hranie základnú hru Forza Horizon 4. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Zo svojich LEGO kociek postav garáž pre svoju novú zbierku áut Speed Champions. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Pripravené sú značky ako McLaren Senna, Ferrari F40 Competizione alebo 1967 Mini Cooper S Rally.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Forza Horizon 4: LEGO Speed Champions – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00047)

Cuphead – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00007)

Cuphead – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00007)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Cuphead je klasická akčná strieľačka, ktorá kladie veľký dôraz na boje s bossmi. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Môžete sa tešiť na tradičné ručne kreslené animácie, vodová pozadia a originálne jazzové nahrávky. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! kreslená grafika Grafika a ozvučenie sa inšpirovali kreslenými grotesky z 30. rokov 20. storočia a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cuphead – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00007)

EVERSPACE – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00016)

EVERSPACE – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00016)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, EVERSPACE je akčná hra, odohrávajúci sa vo vesmíre, pre jedného hráča kombinujúci herné mechaniky tuláka s prvotriednymi vizuálnymi efektmi a skvelým príbehom. Zažite nezabudnuteľné dobrodružstvo vo vesmíreEVERSPACE je akčná hra odohrávajúca sa vo vesmíre. Pre jedného hráča kombinujúci herné mechaniky tuláka s prvotriednymi vizuálnymi efektmi a skvelým príbehom. Vydajte sa na dobrodružnú cestu skrz prekrásny vesmír, ktorý je plný nepredvídateľných prekvapení. Pliente a zbierajte plány na výrobu nových zbraní Otestujte vaše schopnosti, skúsenosti a talent na improvizáciu v priebehu hry, zatiaľ čo budete skúmať záhadu vlastnej existencie stretávaním sa s prepracovanými... (alza.sk)

Podobné produkty ako EVERSPACE – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00016)

Hello Neighbor – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00029)

Hello Neighbor – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00029)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, 39% Hello Neighbor je zaujímavou logickou hrou, ktorá má však svoje muchy. Vkradnite sa do susedovho domu a odhaľte tajomstvo, ktorá skrýva. Bojujte proti učenlivé umelej inteligencii. Nedá vám nič zadarmo. Obľúbili ste si cestu zadom? Tak na ňu zabudnite. Pokiaľ si obľúbite nejakú cestu dovnútra a sused to zistí, môžete si byť istí, že to touto cestou znova nepôjde. Preto musíte vopred plánovať každý krok.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hello Neighbor – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00029)

Gears 5 – Xbox Digital (G7Q-00083)

Gears 5 – Xbox Digital (G7Q-00083)
Detail

Hra na PC a Xbox – elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, 86%Pokračovanie skracuje svoj názov z Gears of War na púhe Gears 5. Hrdinkou je Kait, kamarátka hlavného hrdinu predchádzajúceho dielu J. D. Fenixa, teda nás v novej sérii čaká postupné striedanie postáv, čo je určite zaujímavý štýl rozprávania príbehu.Dôraz na príbehPiaty diel úspešnej série Gears of War vychádza v priebehu roka 2019 a nesie aj zmenené meno Gears 5. V hlavnej úlohe sa predstaví Kait, kamarátka hlavného hrdinu z predchádzajúceho dielu. Vráti sa aj Marcus Fenix, bez ktorého by série stratila kus svojho kúzla. Z oznamovacieho traileru je cítiť zameranie na príbeh a tvorcovia sľubujúdobrodružstvo v tom najkrajšom a najväčšom svete, aký sme mohli v sérii vidieť. (alza.sk)

Podobné produkty ako Gears 5 – Xbox Digital (G7Q-00083)

RESIDENT EVIL 7 biohazard – Xbox One/Win 10 Digital (G3Q-00262)

RESIDENT EVIL 7 biohazard – Xbox One/Win 10 Digital (G3Q-00262)
Detail

Hra na PC a Xbox – elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, Resident Evil 7 sa odohráva po udalostiach Resident Evil 6 a vzdáva hold začiatku celej série. Tentoraz sa pozrieš do zlovestnéhopolorozpadnutého panstva s plantážami na americkom vidieku. Každý krok na miestnych rozsiahlych pozemkoch môže byť tenposledný. Žiadna predchádzajúca hra Resident Evil ťa na tento zážitok nemohla pripraviť.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 85 %Postav sa svojmu strachu z pohľadu prvej osoby a užívaj si mrazenie v chrbte báječne brutálnej série hier od štúdia Capcon dosiaľ nevídaným spôsobom. VypnutéUž na prvý pohľad strašidelné prostredie. VypnutéMáš pre strach urobené? VypnutéHra v novom engineAktuálne pokračovanie udáva legendárnej sérii úplne nový smer. Miera realistického zážitku sa posúva o niekoľko priečok vyššie. VypnutéŽe sa nemáš čoho báť? Resident Evil 7 sa odohráva po udalostiach... (alza.sk)

Podobné produkty ako RESIDENT EVIL 7 biohazard – Xbox One/Win 10 Digital (G3Q-00262)

One Piece: Pirate Warriors 4 – Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-00807)

One Piece: Pirate Warriors 4 – Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-00807)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, 76%V hre One Piece: V Pirate Warriors 4 sa stretnete ako s populárnou anime sériou ONE PIECE, tak s napínavou akciou zo série WARRIORS.One Piece: Pirate Warriors 4 prináša novú grafiku, prepracovaná bojové pole a víriace oblaky prachu.Nechajte sa úplne pohltiť svetom One Piece.Vylepšenia v každom smereČaká vás explozivnější príbeh, rozmanitejšie lokácie, a ešte šialenejšie útoky. Vydajte sa cez rôznorodé ostrovy a nájdite preslávený poklad.Dobrodružstvo pirátovOne Piece: Pirate Warriors 4 vás prevedie po ostrovoch s nádhernou grafikou a atmosférou. V tomto pirátskom dobrodružstve si budete môcť vybrať hneď z niekoľkých hracích postáv.NepriateliaPrejdite si najdôležitejšie časti príbehu One Piece, demolujte budovy a okolité predmety a hlavne sa snažte postaviť neskutočné horde valiacich sa nepriateľov.Do hry sú novo zapojené aj nové... (alza.sk)

Podobné produkty ako One Piece: Pirate Warriors 4 – Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-00807)

Halo Wars 2: Season Pass – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00036)

Halo Wars 2: Season Pass – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00036)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Svet Halo ohrozuje úplne nový nepriateľ. Ľudstvo chráni pred ničivou pohromou už len statočná posádka lode “Spirit of Fire“. 79% Svet Halo ohrozuje úplne nový nepriateľ. Ľudstvo chráni pred ničivou pohromou už len statočná posádka lode “Spirit of Fire“. Real-time stratégia v špičkovom bojovom tempe. Hraj s priateľmi a ďalšími hráčmi prostredníctvom služby Xbox Live v súbojoch pre až 3 + 3 hráčov. Vybuduj si vlastnú armádu Postav... (alza.sk)

Podobné produkty ako Halo Wars 2: Season Pass – Xbox One/Win 10 Digital (7CN-00036)

Silence: The Whispered World 2 – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00005)

Silence: The Whispered World 2 – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00005)
Detail

Hra na konzolu – Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a adventúra, 66 % Temné stvorenia desia dediny a mestá a pustošia toto kedysi pokojné miesto medzi svetmi. Iba malá skupina rebelov sa stavia proti hroziacemu nebezpečenstvu. Teraz je na súrodencoch, aby zachránili Silence a jej fantastických obyvateľov pred blížiacou sa skazou, a tým tiež zachránili vlastné životy. Teraz je na súrodencoch, aby zachránili Silence a jej fantastických obyvateľov pred blížiacou sa skazou, a tým tiež zachránili vlastné životy. Temná stvorenia desí dediny a mestá a pustošia toto kedysi pokojné miesto medzi svetmi.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Silence: The Whispered World 2 – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00005)

Gears Triple Bundle - Xbox Digital (G7Q-00122)

Gears Triple Bundle - Xbox Digital (G7Q-00122)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Gears 5 kladie dôraz na príbehS blížiacou sa vojnou sa Kait Diazová stiahla do ústrania, kde zistila, čo je skutočným nebezpečenstvom pre Seru. A tým je ona sama. Prichádza nová funkcia kampane, nové skiny pre zbrane, nové herné oddiely, bonusové úlohy a modifikátory. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Gears 5: Hivebusters ako rozširujúca kampaň Gears 5: Zahrajte si za Lahni, Keegana a Mac, čo sú hrdinovia režimu Escape z Gears 5. Prejdite s nimi ich prvé operácie v rámci tajného programu Hivebusters. Skupina vyrazí na samovražednú misiu zničiť územie Swarmu. A aj keď bola... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gears Triple Bundle - Xbox Digital (G7Q-00122)

RESIDENT EVIL 7 biohazard: Season Pass – Xbox One/Win 10 Digital (7D4-00190)

RESIDENT EVIL 7 biohazard: Season Pass – Xbox One/Win 10 Digital (7D4-00190)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra S Resident Evil 7 Biohazard ps 4 Seasson pass získate Banned Footage Vol. 1 (obsahuje príbehy Nightmare, Bedroom a Ethan Must Die) Banned Footage Vol. 2 (obsahuje príbehy 21, Daughters a Jack ' s 55th Birthday) Ďalšie epizódu pre hlavnú dejovú linku 85% Najprepracovanejšia Resident Evil hra všetkých dôb. Tvorcovia dokázali skĺbiť hutnú hororovú atmosféru spoločne s modernými hernými trendmi a úchvatnou grafikou a vytvorili majstrovské dielo. Príbeh hry sa bude odohrávať vo vidieckej Amerike súčasnosti a nadväzuje na udalosti hry Resident Evil 6. Predstavenie hororu z prvej... (alza.sk)

Podobné produkty ako RESIDENT EVIL 7 biohazard: Season Pass – Xbox One/Win 10 Digital (7D4-00190)

Sea of Thieves: Deluxe Edition – Xbox/Windows Digital (G7Q-00180)

Detail

Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: akčný a RPG, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold,, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Sea of Thieves: Deluxe Edition Xbox/Windows ako netradičný online simulátorBudete pirátom so všetkým, čo k tomu patrí. Naloďte sa na váš škuner, preskúmavajte rozľahlé more i bezodné hlbiny a nazbierajte poriadnu truhlu zlatiek. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Preskúmajte vody KaribikuV Sea of Thieves: Deluxe Edition Xbox/Windows budete surfovať zelenkavými vodami slnkom zaliateho Karibiku. Bárku je možné zakotviť a poobzerať sa po poklade na jednom z mnohých tropických ostrovčekov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Boj kanónmi aj na nožeS vašimi nepriateľmi si budete musieť poradiť prostredníctvom námorných súbojov, ktoré ste si už mohli vyskúšať v iných hrách. V Sea of... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sea of Thieves: Deluxe Edition – Xbox/Windows Digital (G7Q-00180)

State of Decay 2: Juggernaut Edition – Xbox Digital (G7Q-00103)

State of Decay 2: Juggernaut Edition – Xbox Digital (G7Q-00103)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, %Ak vás baví premyslená kombinácia budovateľskej stratégie a akčné adventúry a nedbáte toľko na technické spracovanie hry, je pre vás State of Decay 2 jasná voľba.Druhé pokračovanie úspešnej hry State of Decay sa sústredí na hru viacerých hráčov.Smrť povstala a ani armáda nedokázala zombíkmi zastaviť. Teraz už je to len na zvyšných preživších.Zábavné herné režimyHrajte sólovo, alebo až s tromi priateľmi v rámci kooperatívneho multiplayeru. Spoločne preskúmajte otvorený svet plný nebezpečných zombíkov.Zveďte súboj o prežitiePreskúmajte otvorený svet State of Decay 2 plný nepriateľov z radov zombíkov aj ľudí, naverbujte spriatelenej preživší do svojej komunity a hľadajte cenné zdroje a vybavenie, ktoré sú kľúčové na prežitie vašich ľudí.Bohatý systém vývoja postávRozvíjajte vlastnosti a zručnosti jednotlivých preživších a vylepšujte tak... (alza.sk)

Podobné produkty ako State of Decay 2: Juggernaut Edition – Xbox Digital (G7Q-00103)

NHL 22: Standard Edition – Xbox One Digital (G3Q-01203)

NHL 22: Standard Edition – Xbox One Digital (G3Q-01203)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – tešte sa na prelomový hokej. Vďaka super hviezdnym X-Factors a úplne novému systému schopností, ktorý odomyká jedinečné zručnosti superhviezd NHL, spoznáte osobnosť a silu elitných hráčov ligy. Hviezdy NHL verne napodobňujú zručnosti a štýl svojich skutočných náprotivkov a ich prínos na ľade je tak evidentnejší ako kedykoľvek predtým. Do NHL 22 prikorčuľoval Frostbite engineDo EA Sports NHL 22 Xbox One prichádza vôbec prvýkrát legendárny engine Frostbite. NHL 22 ponúka obrovské vizuálne vylepšenie ako v prípade súčasnej, tak aj novej generácie konzolových hier, a predstavuje tak jeden z najväčších krokov vpred v oblasti grafiky celej série. Či už ide o prepracované podobizne hráčov, animácie tkanín, ktoré vdýchnu postavám život, alebo dynamické podsvietenie vytvárajúce skutočne... (alza.sk)

Podobné produkty ako NHL 22: Standard Edition – Xbox One Digital (G3Q-01203)

F1 22 Standard Edition – Xbox One Digital (G3Q-01362)

F1 22 Standard Edition – Xbox One Digital (G3Q-01362)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, – vstúpte do novej éry Formuly 1 v EA SPORTS F1 22, oficiálnej videohre 2022 FIA Formula One World Championship. Pripravte sa na novú sezónu, pretože prepracované autá a prepracované pravidlá novo definujú pretekársky deň. Vyskúšajte svoje schopnosti na novom Miami International Autodrome a vychutnajte si čaro Formuly 1 v F1 Life. Ďalší ročník je tu!Nové éra Formule 1 je konečne tu. Naskočte v športovom simulátore F1 22 Xbox One Digital do kokpitu a vydajte sa na pretekársku trať. Prežeňte svoj stroj na dobre známych okruhoch, alebo sa vydajte v ústrety novým tratiam, ktoré dajú zabrať vašim reflexom.F1 22 Xbox One Digital vám umožní okúsiť prácu profesionálaVždy ste si chceli vyskúšať kariéru jazdca F1? Hra na konzolu F1 22 Xbox One Digital vám dá... (alza.sk)

Podobné produkty ako F1 22 Standard Edition – Xbox One Digital (G3Q-01362)

Madden NFL 23 Standard Edition – Xbox One Digital (G3Q-01377)

Madden NFL 23 Standard Edition – Xbox One Digital (G3Q-01377)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Microsoft Store, žáner: športový a simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Váš tím na vás čakáOdštartujte svoju kariéru v NFL s novým športovým klubom. Podpíšte v režime The League kontrakt s niektorým z veľkých hráčov a začnite tak v Madden NFL 23 Xbox One svoju cestu na vrchol rebríčka.Pracujte v Madden NFL 23 Xbox One s hráčmiPlánujte starostlivo každý svoj krok. Upravujte stratégiu svojho tímu. Posilňujte jednotlivých členov. Hľadajte nové talenty a pomaličky tak formujte svoju partiu šampiónov. Vyšlite ich do zápasov a sledujte, ako drvia konkurenciu.Ukážte svetu svoje kvalityŠportové hry Madden NFL 23 Xbox One sa neobmedzujú iba na zážitok pre jedného hráča. Naskočte do prepracovaného multiplayera. Pracujte so svojou súpiskou hráčov, postupujte rebríčkom a zaraďte sa medzi tých najlepších. (alza.sk)

Podobné produkty ako Madden NFL 23 Standard Edition – Xbox One Digital (G3Q-01377)

Assassins Creed Valhalla: Standard Edition – Xbox One Digital (G3Q-00925)

Assassins Creed Valhalla: Standard Edition – Xbox One Digital (G3Q-00925)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, 82 %Assassin's Creed Valhalla je typickým predelovým titulom medzi súčasnou a budúcou generáciou konzol. Vydarená mechanika, uveriteľný príbeh a zážitok z vikingských nájazdov tak na starších herných strojoch brzdia technické chyby, grafické bugy a pokazená optimalizácia. (Alza Magazín)Pokorte so svojím drakkarom Severné more, keď budete cestovať medzi rodným Nórskom a anglickým pobrežím.Počas drancovania osád, miest a hradov sa budete musieť spoľahnúť na svoju vojenskú družinu, do ktorej môžete naverbovať aj bojovníkov iných hráčov.Výlet do 9. storočiaDejové pozadie predstavuje obdobie vikingských nájazdov na anglické pobrežie. O príbeh a hrateľnosť sa stará štúdio Ubisoft Montreal, od ktorého poznáme obľúbené diely série Assassin's Creed Black Flag, či Origins.Zložitý život VikingaČas prežitý v Assassin's Creed Valhalla budete deliť... (alza.sk)

Podobné produkty ako Assassins Creed Valhalla: Standard Edition – Xbox One Digital (G3Q-00925)

Madden NFL 22: Standard Edition – Xbox One Digital (G3Q-01173)

Madden NFL 22: Standard Edition – Xbox One Digital (G3Q-01173)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový, – Hrajte na autentických štadiónoch a naplno prežívajte čiastkové úspechy a neúspechy v jednotlivých zápasoch. Nová sezóna Super BowlVyhrajte Super Bowl a vybudujte dynastiu NFL ako hráč, tréner, alebo majiteľ. Rozsiahla škála nových funkcií v prepracovanom režime Franchise vám dáva na starosť prakticky všetko. Upravte si vlastnosti aj typ postavy hráčaVytvorte si postavu a odohrajte nováčikovskú sezónu podľa seba ako QB, WR, RB, alebo LB. Chcete viac možností prispôsobenia? Žiadny problém. Nový systém tried a hráčskych postáv umožňuje prispôsobiť si hodnosť, zručnosti, vlastnosti a typ postavy. (alza.sk)

Podobné produkty ako Madden NFL 22: Standard Edition – Xbox One Digital (G3Q-01173)

MLB The Show 23: Standard Edition – Xbox One Digital (6JN-00206)

Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Nový baseball, nový zážitokS MLB The Show 23 Xbox sa priblížite k prežívaniu svojich baseballových snov na ihrisku.Ukážte, čo vo vás je, podmaňte si The Show so svojimi obľúbenými hráčmi, známymi súpermi a všetkými pamätnými momentmi MLB.Zážitok z draftu MLB bol prepracovaný, aby pridal stratégiu a hĺbku pri správe vašej organizácie.Teraz sa do hry premieta aj nový formát MLB Postseason, rozpis zápasov a aktualizácia CBA.MLB The Show 23 Xbox – Diamond DynastyDiamantová dynastia vám ponúka nové spôsoby hrania, zarábania a rozvoja vášho tímu!S viac ako 25 novými legendami MLB môžete zbierať a budovať svoj tím z celkom viac ako 180 dostupných v hre.Pomocou tematických kapitánskych kariet určite pre svoj tím DD kapitána pálkarov a nadhadzovačov a odomknite výkonné bonusy.Múzeum černošskej baseballovej ligyV... (alza.sk)

Podobné produkty ako MLB The Show 23: Standard Edition – Xbox One Digital (6JN-00206)
Gears of War 4: Standard Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00027), Gears of War 4: Ultimate Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00026), Forza Horizon 4: Standard Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00072), Gears Tactics – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00106), Halo Wars 2: Standard Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00034), Forza Horizon 4: Deluxe Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00073), Gears of War: Ultimate Edition – Xbox Digital (2WU-00008), Forza Horizon 5: Standard Edition – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00128), Killer Instinct: Definitive Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00036), Battletoads – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00104), Gears of War – Xbox Digital (G9N-00012), Halo Wars 2: Complete Edition – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00068), Gears 5: Game of the Year Edition – Xbox Digital (G7Q-00120), Sea of Thieves – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00121), Gears of War 2 – Xbox Digital (G9N-00013), Gears of War: Judgment – Xbox Digital (G9N-00019), Gears of War 3 – Xbox Digital (G9N-00014), Pentiment – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00130), Grounded – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00129), Gears 5 – Xbox Digital (G7Q-00083), Forza Horizon 5: Deluxe Edition – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00127), Forza Horizon 5: Premium Edition – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00126), Halo Infinite – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00111), Gears Triple Bundle - Xbox Digital (G7Q-00122), Halo Wars 2: Awakening the Nightmare – Xbox One/Win 10 Digital (G7Q-00056), As Dusk Falls – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00114), Ori and the Will of the Wisps – Xbox/Win 10 Digital (G7Q-00085), Cuphead – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00007), EVERSPACE – Xbox One/Win 10 Digital (6JN-00016), One Piece: Pirate Warriors 4 – Standard Edition – Xbox Digital (G3Q-00807)