Geometry wars™ 3: dimensions evolved (mac/linux) (84997)

Produkt Geometry wars™ 3: dimensions evolved (mac/linux) (84997) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Geometry wars™ 3: dimensions evolved (mac/linux) (84997) upraviť a produkt hľadať znova.

Geometry Wars™ 3: Dimensions Evolved (MAC/LINUX) (84997)

Geometry Wars™ 3: Dimensions Evolved (MAC/LINUX) (84997)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, simulátor a arkády, Pokiaľ chcete vidieť arkádovú strieľačku dotiahnutú do dokonalosti, nemôžete tento počin nechať bez povšimnutia. Skúste sa prebojovať cez hordy nepriateľov v prostredí 3D mriežok a vyskúšať pritom nespočetné množstvo herných módov a pomocných dronov. Vydanie Dimension Evolved prináša: Viac ako 100 úrovní vrátane 40 úplne novýchKlasické herné módy v uchvacujúcom HD rozlíšení10-známych 3D mriežok plus päť úplne nových. 12-herných módov plus 4 úplne nové6 dronov, ktoré vám pomôžu zvíťaziť nad dotieravými nepriateľmiMožnosť hry v multiplayeri (alza.sk)

Podobné produkty ako Geometry Wars™ 3: Dimensions Evolved (MAC/LINUX) (84997) , Geometry wars™ 3: dimensions evolved (mac/linux) (84997)

Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701)

Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a arkády, YRMINSUL je strategická tower defense vo vesmíre, kde preberáte sily všetkého zlého ... Nastal čas natrieť to silám dobra! (alza.sk)

Podobné produkty ako Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701) , Blackhole (pc/mac/linux) digital (222710)

BLACKHOLE (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222710)

BLACKHOLE (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222710)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: arkády a logický, - Steam Blackhole je kritikou vrelo prijaté hardcore plošinovka, ktorá obsahuje viac ako patnáctihodinový komediálny príbeh zo sci-fi prostredie a hromadu zapeklitých gravitačných hádaniek.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.82 %Český Blackhole bez problémov obstojí v globálnej konkurencii plošinoviek. Koncept je však bližšie hrám, v ktorých skôr záleží na presnosti a nervoch, než na riešení prepracovaných logických či iných hádaniek. Blackhole je nevhodná pre cholerikov, ale zároveň ide o povinnosť pre fanúšikov hardcorovej obťažnosti - Games.cz.vypnutéNetradične poňatá 2D plošinovka.vypnutéViac ako 130 levelov vrátane 10 neskutočne obťažnych lokácií.vypnutéSkákačka v modernom dizajneHra sa inšpiruje najväčšími hernými klenotmi 8-bitovej a 16-bitovej éry.vypnutéHra od českého štúdia FiolasoftBlackhole opisuje príhody posádky... (alza.sk)

Podobné produkty ako BLACKHOLE (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222710) , Attractio (pc/mac/linux) digital (205940)

Attractio (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (205940)

Attractio (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (205940)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, - Steam Ovládate trojicu súťažiacich, ďaleko, Miu a Keira, ktorí sa snažia uspieť v súťažnej reality šou. Na prekonanie ťažkých levelov je potreba ako obratnosť, tak i chytrosť.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.58%Attractio je logická hra, v ktorej riešite náročné hádanky pomocou zmeny gravitácie.vypnutéPriestorové hádanky.vypnutéVďaka zmene gravitácie sa možno dostať na predtým nedosiahnuteľné miesta.vypnutéHra je súčasťou TV showMuži a ženy riskujú svoje životy v živom televíznom vysielaní a dúfajú, že sa dočkajú lepšieho života.vypnutéSkúste zdolať tie najnáročnejšie úrovneOvládate trojicu súťažiacich, Daleka, Miu a Keira, ktorí sa snažia uspieť v súťažnej reality šou. Na prekonanie ťažkých levelov je potrebná nielen obratnosť, ale aj inteligencia.Odporúčané hardvérové požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/10ProcesorIntel Dual Core -... (alza.sk)

Podobné produkty ako Attractio (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (205940) , Yrminsul (pc/mac/linux) digital (208701)

Idol Hands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207981)

Idol Hands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207981)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a simulátor, Idol Hands je strategická hra, kde v úlohe boha preberáte kontrolu nad svojím ľudom, ktorý inšpirujete, vediete k správnej životospráve a bránite ho proti vplyvu iných bohov. (alza.sk)

Podobné produkty ako Idol Hands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207981) , Eternal step (pc/mac/linux) digital (207989)

Eternal Step (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207989)

Eternal Step (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207989)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, RPG a dobrodružný, V hre Eternal Step sa prebojovávate cez nekonečne vysokú a neustále sa meniacu vežu. Bossovia vás rozdrvia. Nepriatelia sú v presile. Pasce vás oklamú. Zbieranie kariet lootu a zručností vám pomôže vyrovnať sily, ale nikdy neviete, čo vás čaká za ďalšími dverami ... (alza.sk)

Podobné produkty ako Eternal Step (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207989) , Idol hands (pc/mac/linux) digital (207981)

Defend the Highlands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (196615)

Defend the Highlands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (196615)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, %Postavte obranu, najmite Škótov a starajte sa o zásobovanie počas britskej invázie do Škótska.Pokúste sa prinútiť skupinu Škótov k obrane Škótska, Walesu a Anglicka.Škóti budú pod velením chlpatého a nacionalistického majiteľa krčmy Alfreda.Tradičné škótske zbraneNa obranu použite všetko, čo vám príde pod ruku, napríklad aj golfové palice.NepriateliaProti vám bude stáť zmiešaná horda nepriateľov.Pripravte sa na Welshanov, ktorí prichádzajú do bitky na ovciach, alebo napríklad Írskych pestovateľov zemiakov.ObranaPostavte silnú obranu.Použite stoly, kolesá, vozidlá.Dobrá obrana je polovica úspechu.Hrajte na gajdy pre posilnenie mužstva, ale svojich hudobníkov tiež dobre chráňte.Prejdite 20 úrovní príbehového režimu alebo si zahrajte vlastné zápasy v skirmish móde.Postupom vylepšujte svoje postavenieZaberte a udržte si farmy, aby ste si... (alza.sk)

Podobné produkty ako Defend the Highlands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (196615) , The escapists – alcatraz (pc/mac/linux) digital (188659)

Switch Galaxy Ultra (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207992)

Switch Galaxy Ultra (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207992)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: simulátor, Switch Galaxy Ultra je neskutočne návyková rýchla arkádová výzva. Prepleťte sa cez prekážky a nepriateľov na svojej ceste naprieč galaxiou a zbierajte tantal pre Darkur Technology. Hra je plná obsahu a zaujímavých prvkov, galaxiou budete svišťať šialenou rýchlosťou. (alza.sk)

Podobné produkty ako Switch Galaxy Ultra (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207992) , Back to bed (pc/mac/linux) digital (209714)

The Escapists – Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659)

The Escapists – Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Pokúste sa uniknúť z jedného z najslávnejších väzenia sveta – z Alcatrazu. Mnohí sa o to pokúšali a mnohí zlyhali. Teraz máte šancu skúsiť utiecť z jedného z najprísnejšie stráženého väzenia Ameriky vy a zaradiť sa tak na zoznam „slávnych“. (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists – Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659) , Blackhole: complete edition (pc/mac/linux) digital (222711)

Back to Bed (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (209714)

Back to Bed (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (209714)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: pretekársky, V hre Back to Bed musíte doviesť námesačníka Boba späť do postele prostredníctvom jeho podvedomého ochrancu Suboba, ktorého úlohou je spáča chrániť a viesť. (alza.sk)

Podobné produkty ako Back to Bed (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (209714) , Switch galaxy ultra (pc/mac/linux) digital (207992)

BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711)

BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: arkády a logický, - Steam Blackhole je kritikou vrelo prijaté hardcore plošinovka, ktorá obsahuje viac ako patnáctihodinový komediálny príbeh zo sci-fi prostredie a hromadu zapeklitých gravitačných hádaniek.vypnutéComplete edícia obsahujeHru vrátane všetkých DLCDigitálny artbook a vývojársky denníkSoundtrackOriginálne Full HD tapetyOspravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.82 %Český Blackhole bez problémov obstojí v globálnej konkurencii plošinoviek. Koncept je však bližšie hrám, v ktorých skôr záleží na presnosti a nervoch, než na riešení prepracovaných logických či iných hádaniek. Blackhole je nevhodná pre cholerikov, ale zároveň ide o povinnosť pre fanúšikov hardcorovej obťažnosti - Games.cz.vypnutéNetradične poňatá 2D plošinovka.vypnutéViac ako 130 levelov vrátane 10 neskutočne obťažnych lokácií.vypnutéSkákačka v modernom háveHra sa inšpiruje... (alza.sk)

Podobné produkty ako BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711) , Defend the highlands (pc/mac/linux) digital (196615)

XCOM 2 Anarchys Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166)

XCOM 2 Anarchys Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Anarchy's Children je DLC v znamení vzbury a prináša nové, dramatickejšie možnosti úprav vojakov (bude vydané na jar 2016). (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Anarchys Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166) , The escapists – escape team (pc/mac/linux) digital (188660)

The Escapists – Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660)

The Escapists – Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Štvorčlenný tím bol uväznený vo vojenskom väzení za zločiny, ktoré nespáchal, a tak sa musí z väzenia, z ktorého niet úniku, pokúsiť utiecť. Možno pomôžu zvesti o tom, že sa v areáli nachádza jeden z najsilnejších tankov, aký bol kedy vyrobený. (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists – Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660) , Xcom 2 reinforcement pack (pc/mac/linux) digital (190323)

XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323)

XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Od porážky vojsk planéty Zem utieklo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Teraz Zemi ovládajú mimozemské sily, ktoré budujú žiariace mestá, zdanlivo slúžiace čoby útočisko ľudstva po ďalšej generácie, zatiaľ čo potajomky spriadajú plány na úplné ovládnutie planéty a všetkého života na nej.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.90%Nový XCOM kráča v mnohých smeroch v stopách minulého dielu. Celku sa dá vytknúť minimum. – zing.czvypnutéStretnite sa s mnohými typmi nepriateľov – každý má svoje silné a slabé stránky.vypnutéV kľude môžete pozastaviť hru a v ťahovom režime popremýšľať, ako povediete ďalšie útoky a kam zamierite svoje smrtonosné strely. V tejto hre sa taktike medze nekladú.vypnutéPohrajte sa s posádkouX COM 2 opäť prináša rozsiahle možnosti, akými si môžete... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323) , Xcom 2 digital deluxe (pc/mac/linux) digital (190322)

XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322)

XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a stratégia, Od porážky vojsk planéty Zem utieklo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Teraz Zemi ovládajú mimozemské sily, ktoré budujú žiariace mestá, zdanlivo slúžiace čoby útočisko ľudstva po ďalšej generácie, zatiaľ čo potajomky spriadajú plány na úplné ovládnutie planéty a všetkého života na nej.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.88%Nový XCOM kráča v mnohých smeroch v stopách minulého dielu. Celku sa dá vytknúť minimum. – zing.czStretnite sa s mnohými typmi nepriateľov – každý má svoje silné a slabé stránky.V kľude môžete pozastaviť hru a v ťahovom režime popremýšľať, ako povediete ďalšie útoky a kam zamierite svoje smrtonosné strely. V tejto hre sa taktike medze nekladú.Pohrajte sa s posádkouX COM 2 opäť prináša rozsiahle možnosti, akými si môžete prispôsobiť svoj tím, ktorý potom pošlite na ťažké misie.... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322) , Xcom 2 alien hunters (pc/mac/linux) digital (219699)

XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699)

XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – Steam Od porážky vojsk planéty Zem utieklo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Teraz Zemi ovládajú mimozemské sily, ktoré budujú žiariace mestá, zdanlivo slúžiace čoby útočisko ľudstva po ďalšej generácie, zatiaľ čo potajomky spriadajú plány na úplné ovládnutie planéty a všetkého života na nej.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.90 %Nový XCOM kráča v mnohých smeroch v stopách minulého dielu. Celku sa dá vytknúť minimum - Zing.cz.vypnutéDLC s ďalšou porciou obsahuRozšírenie ponúkne špeciálne misie, pri ktorých sa musíte pokúsiť zlikvidovať troch unikátnych vládcov mimozemšťanov. Ak sa vám to však podarí, môžete z ich ostatkov vyrobiť mocné bojové obleky.Odporúčané hardvérové požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/8.1/10 64-bitovýProcesorIntel Core 2 Quad - 3... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699) , Xcom 2 anarchys children (pc/mac/linux) digital (211166)

XCOM 2 Shens Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752)

XCOM 2 Shens Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – Steam Od porážky vojsk planéty Zem utieklo už 22 rokov a XCOM, posledná línia obrany leží v troskách. Teraz Zemi ovládajú mimozemské sily, ktoré budujú žiariace mestá, zdanlivo slúžiace čoby útočisko ľudstva po ďalšej generácie, zatiaľ čo potajomky spriadajú plány na úplné ovládnutie planéty a všetkého života na nej.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.90 %Nový XCOM kráča v mnohých smeroch v stopách minulého dielu. Celku sa dá vytknúť minimum - Zing.cz.vypnutéDLC a nová jednotka SparksStretnete sa s jedinečnou bojovou triedou v podobe bojových robotov. Najprv ich však musíte oslobodiť z prísne stráženej základne Adento. Prvýkrát vám navyše pomôže aj Lily Shenová.Odporúčané hardvérové požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/8.1/10 64-bitovýProcesorIntel Core 2 Quad - 3 GHzGrafikaNVIDIA GTX... (alza.sk)

Podobné produkty ako XCOM 2 Shens Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752) , Lego® star wars™ 75323 justifier™ (5702017155494)

Agatha Christie: The ABC Murders (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (194291)

Agatha Christie: The ABC Murders (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (194291)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, - Steam Rozkošný anglický vidiek, slávny abecedný vrah a ešte slávnejšia detektív. Z tejto kombinácie vzišlo veľmi atmosférickej dobrodružstvo Hercula Poirota, ktoré však kazia prílišná herné linearita.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.66 %Rozkošný anglický vidiek, slávny abecedný vrah a ešte slávnejší detektív. Z tejto kombinácie vzišlo veľmi atmosférické dobrodružstvo Hercula Poirota, ktoré však kazí prílišná herná linearita - Games.cz.vypnutéInvestigatívna adventúra.vypnutéZápletka známeho románu od Agathy Christie.vypnutéV úlohe slávneho detektívaHercula Poirot je slávny detektív, ktorý sa tentoraz stretne so zradným protivníkom, ktorý si hovorí jednoducho „ABC“.vypnutéSkúste logicky uzavrieť vyšetrovanieBudete musieť preskúmať miesta činu v mnohých nádherných mestách naprieč Veľkou Britániou. Keď budete vyšetrovať... (alza.sk)

Podobné produkty ako Agatha Christie: The ABC Murders (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (194291) , Lego® star wars™ 75313 at-at™ (5702016913866)

The Escapists – Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545)

The Escapists – Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra „Duct Tapes Are Forever“ je názov nového dodatku, ktorý prenesie väzňa z The Escapists do utajeného sveta špiónov, zloduchov a smokingov. (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists – Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545) , Lego® star wars™ 75332 at-st™ (5702017155586)

The Escapists – Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481)

The Escapists – Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a simulátor, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Máte príležitosť zahrať si úplne prvú mapu pre The Escapists s názvom Fhurst Peak Correction Facility. Väzenie bolo kedysi bonusom pre hráča v rámci predbežného prístupu, ale vďaka veľkému dopytu je teraz k dispozícii aj ako prídavný obsah. (alza.sk)

Podobné produkty ako The Escapists – Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481) , Lego® star wars™ 75192 millennium falcon™ (5702015869935)

Borderlands: The Pre-Sequel – Lady Hammerlock the Baroness (MAC/LINUX) DIGITAL (87488)

Borderlands: The Pre-Sequel – Lady Hammerlock the Baroness (MAC/LINUX) DIGITAL (87488)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra Príbeh je citlivo zasadený medzi prvý a druhý diel a odohráva sa na jednom z mesiacov planéty Pandory, ktorý disponuje trochu zníženú gravitáciou. Handsome Jack potrebuje pomôcť späť k základni Hyperion, a preto sa o slovo hlási hneď štvorica nadaných pomocníkov. Gladiátorky Athena, šerifka Nisha a nadupaný vojak Wilhelm sú vydarene pojaté charaktery, na ktoré následne narazíte počas hrania druhého dielu. Ale čo tá posledná postava? Vysoká nie je, silná už vôbec nie, ale zato sršia dôvtipom a zásobou nejapných žartíkov. Nie je to nikdy iný ako maskot celej série - malý robůtek Claptrap. vypnuté Toto unikátne DLC sa odohráva okolo Lady Aurelio the Baroness, čo je sestra Sira Hammerlocka. V celej sérii Borderlands ste sa nestretli s nikým tak chladným, ako je ona. K tomu jej tiež napomáha jej skill – Cold-As-Ice. Toto balenie obsahuje len DLC. Na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Borderlands: The Pre-Sequel – Lady Hammerlock the Baroness (MAC/LINUX) DIGITAL (87488) , Lego® star wars™ 75288 at-at™ (5702016617320)

Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – 3 Blister Booster (0820650853531)

Detail

Kartová hra – detská hra, pre 2 hráčov, dĺžka hry 20 min, rok vydania 2023, Fanúšikovia Pokémonov budú určite dobre poznať nárast energie, kedy sa prebúdzajú nové sily a povstávajú nové legendy. Kartová hra Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – 3 Blister Booster odhalí nových vyvinutých Pokémonov, ako Meowscarada ex, Skeledirge ex a Quaquaval ex. Prútajú vás svojou fascinujúcou mágiou, spevom a tancom. Do ex party Pokémonov sa tentoraz pridá aj Pikachu, TeraPokémon ex, Chien-Pao ex, Ting-Lu ex a ďalší. Rozšírenie Pokémon TCG: Scarlet & Violet – Paldea Evolved vrhá nový pohľad na vracajúcu sa hernú mechaniku. Čakajú vás nádherné karty so špeciálnymi ilustráciami.Kľúčové vlastnosti kartovej hry Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – 3 Blister BoosterKartová hra Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – 3 Blister Booster odhaľuje nových vyvinutých PokémonovPrichádza Meowscarada ex, Skeledirge ex a Quaquaval exOčarujú vás svojou mágiou, spevom a tancomNebude chýbať ani... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – 3 Blister Booster (0820650853531) , Lego® star wars™ 75335 bd-1™ (5702017155616)

Jahu Kuchynská utierka Geometry, 45 x 70 cm, sada 3 ks

Jahu Kuchynská utierka Geometry, 45 x 70 cm, sada 3 ks
Detail

Utierky sú nevyhnutnou súčasťou domácnosti. Zaiste oceníte ich dobrú savosť aj elegantný a nápaditý dezén. Kvalitné prevedenie zaujme každú gazdinku. (4home.sk)

Podobné produkty ako Jahu Kuchynská utierka Geometry, 45 x 70 cm, sada 3 ks , Lego® star wars™ 75337 at-te™ (5702017155630)

Tenisky Puma Trc Mira Dimensions

Tenisky Puma Trc Mira Dimensions
Detail

Tenisky z kolekcie Puma. Model vyrobený spojením ekologickej kože, imitácie semišu a textilného materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Tenisky Puma Trc Mira Dimensions , Xcom 2 shens last gift (pc/mac/linux) digital (224752)

Herbie Hancock - Inventions & Dimensions (LP)

Herbie Hancock - Inventions & Dimensions (LP)
Detail

Balenie obsahuje : LP Rýchlosť : 33 1/3 RPM Variant : Inventions & Dimensions (Vinyl LP) Dekáda interpreta : 1960 - 1969 Typ : LP platňa Subžáner : Jazz Žáner : Jazz Dekáda interpreta : 1990 - 1999 Dekáda interpreta : 2020 - 2029 Hmotnosť : 180 g Krajina interpreta : USA Farba : Čierna Krajina pôvodu : Európska únia Zloženie setu : 1 ks Typ : Album Subžáner : Jazz Funk Dekáda interpreta : 2010 - 2019 Rok vydania : 2019.0 Vydavateľstvo : Decca Dátum vydania : 2019-10-11 Farba podľa výrobcu : Black Dekáda interpreta : 1970 - 1979 Dekáda interpreta : 1980 - 1989 Žáner : Elektronický Subžáner : Elektronický Dekáda interpreta : 2000 - 2009 Interpret / Téma : Herbie Hancock (muziker.com)

Podobné produkty ako Herbie Hancock - Inventions & Dimensions (LP) , Agatha christie: the abc murders (pc/mac/linux) digital (194291)

Nash púzdro scales pouch dimensions

Nash púzdro scales pouch dimensions
Detail

Rozmery: 33cm (v) x 21cm (š) (parys.sk)

Podobné produkty ako Nash púzdro scales pouch dimensions , Lego® star wars™ 75331 the razor crest™ (5702017155579)

Jahu Kuchynská utierka Geometry Cook, 45 x 70 cm, sada 3 ks

Jahu Kuchynská utierka Geometry Cook, 45 x 70 cm, sada 3 ks
Detail

Utierky sú nevyhnutnou súčasťou domácnosti. Zaiste oceníte ich dobrú savosť aj elegantný a nápaditý dezén. Kvalitné prevedenie zaujme každú gazdinku. (4home.sk)

Podobné produkty ako Jahu Kuchynská utierka Geometry Cook, 45 x 70 cm, sada 3 ks , Lego® star wars™ 75290 kantína mos eisley™ (5702016663495)

Jahu Kuchynská utierka Geometry Cik Cak, 45 x 70 cm, sada 3 ks

Jahu Kuchynská utierka Geometry Cik Cak, 45 x 70 cm, sada 3 ks
Detail

Utierky sú nevyhnutnou súčasťou domácnosti. Zaiste oceníte ich dobrú savosť aj elegantný a nápaditý dezén. Kvalitné prevedenie zaujme každú gazdinku. (4home.sk)

Podobné produkty ako Jahu Kuchynská utierka Geometry Cik Cak, 45 x 70 cm, sada 3 ks , The escapists – duct tapes are forever (pc/mac/linux) digital (181545)

Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – Booster (0820650853494)

Detail

Kartová hra – detská hra, pre 2 hráčov, dĺžka hry 20 min, rok vydania 2023, Fanoušci Pokémonů budou jistě dobře znát nárůst energie, kdy se probouzejí nové síly a povstávají nové legendy. Karetní hra Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Booster odhalí nové vyvinuté Pokémony, jako Meowscarada ex, Skeledirge ex a Quaquaval ex. Přivítají vás svou fascinující magií, zpěvem a tancem. Do ex party Pokémonů se tentokrát přidá také Pikachu, Tera Pokémon ex, Chien-Pao ex, Ting-Lu ex a další. Rozšíření Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Paldea Evolved vrhá nový pohled na vracející se herní mechaniku. Čekají vás nádherné karty se speciálními ilustracemi. Klíčové vlastnosti karetní hry Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Booster Karetní hra Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Booster odhaluje nové vyvinuté PokémonyPřichází Meowscarada ex, Skeledirge ex a Quaquaval exOčarují vás svou magií, zpěvem a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – Booster (0820650853494) , The escapists – fhurst peak correctional facility (pc/mac/linux) digital (89481)

ARK: Survival Evolved – Xbox Digital (6JN-00030)

ARK: Survival Evolved – Xbox Digital (6JN-00030)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný, RPG a stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Rúbaním lesov plných stromov a ťažením kovu a iných vzácnych zdrojov môžete vytvoriť diely k stavbe masívnych viac úrovňových stavieb, zložených z častí. Postav si ohnisko alebo prístrešie a vyrábajte širokú škálu prispôsobiteľného oblečenie a brneniePrijmi výzvuVeľká váha inventára vás spomalí a denné a nočné cykly spolu s náhodnými výkyvmi počasia prinášajú ďalšiu úroveň výziev v podobe meniacich sa teplôt prostredia, ktoré vám spôsobia hlad a smäd oveľa rýchlejšie. Poznaj, aké to je byť stroskotancomAko muž, alebo žena stroskotáte, holý, zmrznutý a hladný na pobreží tajomného ostrova menom ARK (archa). Musíte loviť, ťažiť zdroje, vyrábať veci, pestovať plodiny, objavovať technológie a stavať prístrešia, aby ste odolali živlom. Použite svoju prefíkanosť a... (alza.sk)

Podobné produkty ako ARK: Survival Evolved – Xbox Digital (6JN-00030) , Borderlands: the pre-sequel – lady hammerlock the baroness (mac/linux) digital (87488)

Tenisky Puma TRC MIRA Dimensions tyrkysová farba

Detail

Tenisky z kolekcie Puma. Model vyrobený spojením ekologickej kože, imitácie semišu a textilného materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Tenisky Puma TRC MIRA Dimensions tyrkysová farba

Tenisky Puma TRC MIRA Dimensions biela farba

Detail

Tenisky z kolekcie Puma. Model vyrobený spojením ekologickej kože, imitácie semišu a textilného materiálu. (answear.sk)

Podobné produkty ako Tenisky Puma TRC MIRA Dimensions biela farba

Amber Mark - Three Dimensions Deep (2 LP)

Amber Mark - Three Dimensions Deep (2 LP)
Detail

Subžáner : Soul Žáner : Funk Typ : LP platňa Subžáner : Contemporary R&B Interpret / Téma : Amber Mark Krajina pôvodu : Nemecko Žáner : R&B Dekáda interpreta : 2010 - 2019 Farba podľa výrobcu : Clear Typ : Farebná Variant : Three Dimensions Deep (2 LP) Vydavateľstvo : EMI Dátum vydania : 2022-01-28 Balenie obsahuje : LP Rok vydania : 2022.0 Zloženie setu : 2 ks Krajina interpreta : USA Žáner : Soul Farba : Číra Typ : Album Dekáda interpreta : 2020 - 2029 Rýchlosť : 33 1/3 RPM (muziker.com)

Podobné produkty ako Amber Mark - Three Dimensions Deep (2 LP)

Moonlighter – Between Dimensions (PC) Steam DIGITAL (798406)

Moonlighter – Between Dimensions (PC) Steam DIGITAL (798406)
Detail

Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: RPG, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra %Dungeony sú naplnené novými bytosťami, zbraňami, predmetmi i prsteňmi. Toto DLC vyžaduje na hranie vlastníctvo základnej hry Moonlighter.Objavil sa nový kryptický portál.Alebo je to nový spôsob ako prísť k bohatstvu?NeznámoVstúpte do neznámeho portálu a nechajte sa prekvapiť, čo vás tam čaká.Nový MoonlighterTeraz sú dungeony plné nových stvorení, interdimenzionálnych Dungeonov s mini-bossmi. Prejdete novými dobrodružstvami s novými zbraňami, zbrojeniami, obchodnými predmetmi a prsteňmi.Nová kolekcia zbraníČakajú na vás zbrane ako krátky meč, veľký meč, luk, rukavice a kopija.Oblečte si novú zbroj vrátane prilby, hrudného brnenia a topánok.Predmety nájdené v dungeonoch môžete predať vo svojom obchode.Nové prsteneObjavte nové prstene zvyšujúce Willove pasívne schopnosti.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 10ProcesorIntel Core i5GrafikaGeForce... (alza.sk)

Podobné produkty ako Moonlighter – Between Dimensions (PC) Steam DIGITAL (798406)

Posteľné obliečky DITA, Geometry

Posteľné obliečky DITA, Geometry
Detail

Posteľné obliečky DITA, Geometry z kategórie Dom a bývanie | Spálňa | Posteľné obliečky kúpite na Kokiskashop.sk za 13.99 €. Doprajte si príjemnú atmosféru s obliečkami Dita. Na dotyk príjemný materiál je priedušný, vyrovnáva teplotné rozdiely a dobre absorbuje vlhkosť. Tieto pôvabné vzory sú tým pravým orechovým pre každú spálňu. Technické údaje: materiál: 100% bavlna rozmer: 70 x 90 cm + 140 x 200 cm + 40 x 40 cm gramáž: 120 g/m2 Obsah balenia: 1 x obliečky (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Posteľné obliečky DITA, Geometry

Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – 1 Blister Booster (0820650853500)

Detail

Kartová hra – detská hra, pre 2 hráčov, dĺžka hry 20 min, rok vydania 2023, Fanoušci Pokémonů budou jistě dobře znát nárůst energie, kdy se probouzejí nové síly a povstávají nové legendy. Karetní hra Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - 1 Blister Booster odhalí nové vyvinuté Pokémony, jako Meowscarada ex, Skeledirge ex a Quaquaval ex. Přivítají vás svou fascinující magií, zpěvem a tancem. Do ex party Pokémonů se tentokrát přidá také Pikachu, Tera Pokémon ex, Chien-Pao ex, Ting-Lu ex a další. Rozšíření Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Paldea Evolved vrhá nový pohled na vracející se herní mechaniku. Čekají vás nádherné karty se speciálními ilustracemi. Klíčové vlastnosti karetní hry Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - 1 Blister Booster Karetní hra Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - 1 Blister Booster odhaluje nové vyvinuté PokémonyPřichází Meowscarada ex, Skeledirge ex a Quaquaval exOčarují vás... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – 1 Blister Booster (0820650853500)

Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – Premium Checklane Blister (0820650853616)

Detail

Kartová hra – detská hra, pre 2 hráčov, dĺžka hry 20 min, rok vydania 2023, Fanoušci Pokémonů budou jistě dobře znát nárůst energie, kdy se probouzejí nové síly a povstávají nové legendy. Karetní hra Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Premium Checklane Blister odhalí nové vyvinuté Pokémony, jako Meowscarada ex, Skeledirge ex a Quaquaval ex. Přivítají vás svou fascinující magií, zpěvem a tancem. Do ex party Pokémonů se tentokrát přidá také Pikachu, Tera Pokémon ex, Chien-Pao ex, Ting-Lu ex a další. Rozšíření Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Paldea Evolved vrhá nový pohled na vracející se herní mechaniku. Čekají vás nádherné karty se speciálními ilustracemi. Klíčové vlastnosti karetní hry Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Premium Checklane BlisterKaretní hra Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved - Premium Checklane Blister odhaluje nové vyvinuté PokémonyPřichází Meowscarada ex, Skeledirge ex a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – Premium Checklane Blister (0820650853616)

Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – Build & Battle Stadium (0820650853722)

Detail

Kartová hra – detská hra, pre 2 hráčov, dĺžka hry 20 min, rok vydania 2023, Fanúšikovia Pokémonov budú určite dobre poznať nárast energie, kedy sa prebúdzajú nové sily a povstávajú nové legendy. Kartová hra Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – Build & Battle Stadium odhalí novo vyvinutých Pokémonov, ako Meowscarada ex, Skeledirge ex a Quaquaval ex. Privítajú vás svojou fascinujúcou mágiou, spevom a tancom. Do ex party Pokémonov sa tentoraz pridá aj Pikachu, TeraPokémon ex, Chien-Pao ex, Ting-Lu ex a ďalší. Rozšírenie Pokémon TCG: Scarlet & Violet – Paldea Evolved vrhá nový pohľad na vracajúcu sa hernú mechaniku. Čakajú vás nádherné karty so špeciálnymi ilustráciami. Podobné produkty ako Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – Build & Battle Stadium (0820650853722)

Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – Elite Trainer Box (0820650853661)

Detail

Kartová hra – detská hra, pre 2 hráčov, dĺžka hry 20 min, rok vydania 2023, Fanúšikovia Pokémonov budú určite dobre poznať nárast energie, kedy sa prebúdzajú nové sily a povstávajú nové legendy. Kartová hra Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – Elite Trainer Box odhalí nových vyvinutých Pokémonov, ako Meowscarada ex, Skeledirge ex a Quaquaval ex. Privítajú vás svojou fascinujúcou mágiou, spevom a tancom. Do ex party Pokémonov sa tentoraz pridá aj Pikachu, Tera Pokémon ex, Chien-Pao ex, Ting-Lu ex a ďalšie. Rozšírenie Pokémon TCG: Scarlet & Violet – Paldea Evolved vrhá nový pohľad na vracajúcu sa hernú mechaniku. Čakajú vás nádherné karty so špeciálnymi ilustráciami. Kľúčové vlastnosti kartovej hry Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – Elite Trainer BoxKartová hra Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – Elite Trainer Box odhaľuje nové vyvinuté PokémonyPrichádza Meowscarada ex, Skeledirge ex a Quaquaval exOčarujú vás svojou mágiou, spevom a tancomNebude chýbať ani... (alza.sk)

Podobné produkty ako Pokémon TCG: SV02 Paldea Evolved – Elite Trainer Box (0820650853661)

ARK: Survival Evolved Season Pass – Xbox Digital (6JN-00031)

ARK: Survival Evolved Season Pass – Xbox Digital (6JN-00031)
Detail

Herný doplnok /DLC–Xbox One S/Xbox One X, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, české titulky a dabing, žáner: akčný, RPG a adventúra, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Season PassARK: Survival Evolved Season Pass vám ponúka prístup k trom obrovským expanzným balíčkom.Scorched Earth, ktorý je teraz k dispozícii a dve budúce expanzie. Scorched Earth pridáva nový púštny svet spolu s 11 novými tvormi. Viac ako 50 nových položiek a nový boss. Budúce rozšírenia sa vo vašom účte odomknú po vydaní. Ponúkajú viac ako 300 hodín obsahu, vrátane nových dinosaurov, vlastné mapy a jedinečné mechaniky. 69 %ARK nie je len obyčajnou strieľačkou. Do sveta plného ostrých zubov a pazúrov sa budete môcť vrhnúť spolu so svojimi kamarátmi.Prežite na tajomnom ostrove vo svete ovládanom dinosaurami.Budete musieť loviť, žať, vyrábať predmety, pestovať plodiny a stavať prístrešie, aby ste prežili.Využite svoje zručnostiVyužite... (alza.sk)

Podobné produkty ako ARK: Survival Evolved Season Pass – Xbox Digital (6JN-00031)

MAC Satin Lipstick 811 MAC Red rúž s hydratačným účinkom 3 g

Detail

Dekoratívna kozmetika v našej ponuke nesie mená tých najslávnejších kozmetických značiek. (brasty.sk)

Podobné produkty ako MAC Satin Lipstick 811 MAC Red rúž s hydratačným účinkom 3 g

Linux (80-247-0733-0)

Linux (80-247-0733-0)
Detail

Elektronická kniha - autor Martin Kysela, 192 stran V této knize získá čtenář základní povědomí o správě operačního systému GNU/Linux a naučí se řešit nejčastější problémy, které se mohou při práci s tímto systémem naskytnout. Autor probírá jak oblast instalace a základní konfigurace systému, tak i nastavení uživatelských účtů nebo například správu sítě, stranou však nezůstane ani oblast bezpečnosti. (alza.sk)

Podobné produkty ako Linux (80-247-0733-0)

Linux (978-80-247-1290-1)

Linux (978-80-247-1290-1)
Detail

Elektronická kniha - autor Petr Krčmář, 184 stran Kniha je zároveň učebnicí i příručkou určenou pro uživatele, jenž by rád porozuměl problematice prvotního návrhu, praktické realizace a následné administrace počítačových sítí. Každá kapitola začíná podrobným rozborem problematiky, včetně vysvětlení základních pojmů a umožňuje tak proniknout do probíraného tématu i naprostému začátečníkovi. Cílem je zvládnout především praktickou stránku věci a umožnit uživateli realizovat jeho první počítačovou síť. (alza.sk)

Podobné produkty ako Linux (978-80-247-1290-1)

Wc kefa SAT Geometry biela SATDGEOM37

Wc kefa SAT Geometry biela SATDGEOM37
Detail

Vylaďte si kúpeľňu praktickým doplnkom zo série SAT Geometry. Názov odkazuje na jednoduchý a elegantný dizajn tejto WC kefy. Materiál keramika v bielej farbe. Voľne stojace. WC kefa má šírku 11 cm a výšku 39,5 cm. (siko.sk)

Podobné produkty ako Wc kefa SAT Geometry biela SATDGEOM37

Syberia 3 (PC/MAC) DIGITAL + BONUS! (267456)

Syberia 3 (PC/MAC) DIGITAL + BONUS! (267456)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: logický, Už je to celkom jedenásť rokov od chvíle, kedy uzrel svetlo sveta druhý diel série hier Syberia. aj po tak dlhej dobe môže vyjsť zaujímavé pokračovanie opäť s hlavnou hrdinom Kate Walker v hlavnej úlohe. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 51 % Legendárna adventúra sa vracia už vo svojom treťom pokračovaní, ktoré je však prispôsobené i nováčikom série.Táto verzia je vylepšená o prístup k digitálnej verzii artbook. Syberia 3 ti ukáže typickú adventúru, avšak celkom moderného strihu. Celá Syberia 3 je navyše úplne prvýkrát kompletne v 3D.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Syberia 3 (PC/MAC) DIGITAL + BONUS! (267456)

Goldwell Light Dimensions Silklift Control Ash profesionálna melírovacia farba 500 g

Detail

Vlasová kozmetika v našej ponuke nesie mená tých najslávnejších kadernických značiek. Farbenie značky Goldwell z kolekcie Light Dimensions boli vytvorené špeciálne pre ženy majúce blond vlasy. Tento kadernický zázrak má objem 500 g. (brasty.sk)

Podobné produkty ako Goldwell Light Dimensions Silklift Control Ash profesionálna melírovacia farba 500 g

Pennyboard MTR 56 cm AL truck GEOMETRY

Pennyboard MTR 56 cm AL truck GEOMETRY
Detail

Hľadáte nový spôsob aktívneho trávenia voľného času? Najnovší model pennyboardov MTR je skvelým riešením. Že to bude nuda a ani sa nespotíte? Tak to ste na veľkom omyle! Jazda na pennyboarde rozvíja koordináciu a pri udržiavaní rovnováhy zapojíte takmer všetky svaly tela! Základy jazdy si rýchlo osvojíte a behom chvíľky môžete bezstarostne brázdiť ulice a skúšať nové triky v skateparku. Konštrukcia dosky tohto pennyboardu je z PP a má pevný hliníkový truck, ktorý zaisťuje maximálnu nosnosť až do 100 kg. Vysoko kvalitné ložiská ABEC-7 zaistia presnú jazdu a umožnia väčšiu rýchlosť. Neopomenuteľnou výhodou tohto pennyboardu je aj jeho kompaktný rozmer, ktorý je ideálny na jazdu po meste, do práce alebo do školy. Dosku môžete kedykoľvek pohodlne schovať do batohu alebo niesť v ruke. Parametre Materiál dosky: PP Materiál trucku: Hliník Materiál koliesok: PU Dĺžka dosky: 56 cm Rozmery koliesok: 6 x 4,5 cm Tvrdosť koliesok: 78A Hmotnosť: 1,8 kg Maximálna nosnosť: 100 kg Ložiská: ABEC 7 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Pennyboard MTR 56 cm AL truck GEOMETRY

Sada 6 steakových nožov Deejo 2AB013 Geometry

Sada 6 steakových nožov Deejo 2AB013 Geometry
Detail

Sada 6 steakových nožov Deejo 2AB013 Geometry Sada štýlových steakových nožov s rukoväťou z olivového dreva a lesklú čepeľou opatrenú geometrickými vzormi. parametre: Tvrdosť čepele: 52 - 54 HRC Hmotnosť kusu: cca 60 gramov / kus Dĺžka čepele: 11 cm materiál čepele: nerezová oceľ 3CR13 materiál rukoväte: olivové drevo Povrchová úprava čepele: vysoký lesk + laserové tetovanie Rozmery: cca 23 x 1,5 x 1,5 cm Tvrdosť kovu pod rukoväťou: 45 - 48 HRC Nože a mačety » Sady » Sada 6 steakových nožov Deejo 2AB013 Geometry (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Sada 6 steakových nožov Deejo 2AB013 Geometry

Sada 6 steakových nožov Deejo 2FB013 Geometry

Sada 6 steakových nožov Deejo 2FB013 Geometry
Detail

Sada 6 steakových nožov Deejo 2FB013 Geometry Sada štýlových steakových nožov s rukoväťou z olivového dreva a Matne šedú čepeľou opatrenú geometrickými vzormi. parametre: Tvrdosť čepele: 52 - 54 HRC Hmotnosť kusu: cca 60 gramov / kus Dĺžka čepele: 11 cm materiál čepele: nerezová oceľ 3CR13 materiál rukoväte: olivové drevo Povrchová úprava čepele: Matný titánový povrch (food grade) + laserové tetovanie Rozmery: cca 23 x 1,5 x 1,5 cm Tvrdosť kovu pod rukoväťou: 45 - 48 HRC Nože a mačety » Sady » Sada 6 steakových nožov Deejo 2FB013 Geometry (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Sada 6 steakových nožov Deejo 2FB013 Geometry

Sada 6 steakových nožov Deejo 2AP013 Geometry

Sada 6 steakových nožov Deejo 2AP013 Geometry
Detail

Sada 6 steakových nožov Deejo 2AP013 Geometry Sada štýlových steakových nožov so zubatým ostrím, lesklú čepeľou s dizajnom "Geometry", rukoväť ABS, vhodné aj do umývačky. parametre: Tvrdosť čepele: 52 - 54 HRC Hmotnosť kusu: cca 60 gramov / kus Dĺžka čepele: 11 cm materiál čepele: nerezová oceľ 3CR13 materiál rukoväte: nerezová oceľ 3CR13 + čierny plast ABS Povrchová úprava čepele: vysoký lesk + laserové tetovanie Rozmery: cca 23 x 1,5 x 1,5 cm Tvrdosť kovu pod rukoväťou: 45 - 48 HRC Nože a mačety » Sady » Sada 6 steakových nožov Deejo 2AP013 Geometry (gamisport.sk)

Podobné produkty ako Sada 6 steakových nožov Deejo 2AP013 Geometry
Geometry Wars™ 3: Dimensions Evolved (MAC/LINUX) (84997), BLACKHOLE (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222710), Attractio (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (205940), Yrminsul (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (208701), Eternal Step (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207989), Idol Hands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207981), The Escapists – Alcatraz (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188659), Back to Bed (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (209714), BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711), Switch Galaxy Ultra (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (207992), Defend the Highlands (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (196615), The Escapists – Escape Team (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (188660), XCOM 2 Reinforcement Pack (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190323), XCOM 2 Digital Deluxe (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (190322), XCOM 2 Alien Hunters (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (219699), XCOM 2 Anarchys Children (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (211166), LEGO® Star Wars™ 75323 Justifier™ (5702017155494), LEGO® Star Wars™ 75313 AT-AT™ (5702016913866), LEGO® Star Wars™ 75332 AT-ST™ (5702017155586), LEGO® Star Wars™ 75192 Millennium Falcon™ (5702015869935), LEGO® Star Wars™ 75288 AT-AT™ (5702016617320), LEGO® Star Wars™ 75335 BD-1™ (5702017155616), LEGO® Star Wars™ 75337 AT-TE™ (5702017155630), XCOM 2 Shens Last Gift (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (224752), Agatha Christie: The ABC Murders (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (194291), LEGO® Star Wars™ 75331 The Razor Crest™ (5702017155579), LEGO® Star Wars™ 75290 Kantína Mos Eisley™ (5702016663495), The Escapists – Duct Tapes are Forever (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (181545), The Escapists – Fhurst Peak Correctional Facility (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (89481), Borderlands: The Pre-Sequel – Lady Hammerlock the Baroness (MAC/LINUX) DIGITAL (87488)