Gsi - kube x keramické dvojumývadlo 120x47 cm, biela extraglasse 9425111

Produkt Gsi - kube x keramické dvojumývadlo 120x47 cm, biela extraglasse 9425111 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Gsi - kube x keramické dvojumývadlo 120x47 cm, biela extraglasse 9425111 upraviť a produkt hľadať znova.

GSI - KUBE X keramické dvojumývadlo 120x47 cm, biela ExtraGlasse 9425111

Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8056590011188 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické dvojumývadlo 120x47 cm, biela ExtraGlasse 9425111 , Gsi pura závesná wc misa, swirlflush, 50 × 36 cm, biela extraglaze 881611

GSI - KUBE X keramické umývadlo 120x47 cm, biela ExtraGlaze 9424111

GSI - KUBE X keramické umývadlo 120x47 cm, biela ExtraGlaze 9424111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8032937824703 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 120x47 cm, biela ExtraGlaze 9424111 , Esselte standard 36,5 x 25,5 x 55 cm, biela (128900)

GSI - NORM keramické dvojumývadlo 125x50 cm, biela ExtraGlaze 8627111

GSI - NORM keramické dvojumývadlo 125x50 cm, biela ExtraGlaze 8627111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial NORM je minimalistická séria pre klientov s vkusom, ktorí oceňujú jednoduchosť. NORM je jednoduchý rad, kde nie je nič nadbytočného ani okrasného. Rozmanité varianty a funkčnosť tvoria sériu, ktorú je možné prispôsobiť širokej škále priestorov a požiadaviek. Skombinovaním s doplnkami a ďalším zariadením kúpeľne vytvára tento rad dojem príjemného, funkčného, elegantného a minimalistického kúpeľňového priestoru. Ean: 8056590010983 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - NORM keramické dvojumývadlo 125x50 cm, biela ExtraGlaze 8627111 , Esselte standard 24,5 x 10 x 34,5 cm, biela (128102)

GSI - PURA keramické dvojumývadlo Slim 120x50 cm, biela ExtraGlaze 8845111

GSI - PURA keramické dvojumývadlo Slim 120x50 cm, biela ExtraGlaze 8845111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria PURA sa vyznačuje racionálnym dizajnom a štýlovou eleganciou. Konzervatívne tvary, ktoré obratne vyvažujú rovné línie a mäkké zaoblenie, sú výsledkom dlhého procesu navrhovania a vývoja. Nenápadná čistota línií dodáva výrobkom tohto radu eleganciu a nádych luxusu a kultivovanosti, ktorý sa hodí k jednoduchému, ale vkusnému štýlu GSI. Ean: 8032937828121 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - PURA keramické dvojumývadlo Slim 120x50 cm, biela ExtraGlaze 8845111 , Esselte standard 36 x 25,8 x 54 cm, biela (128910)

GSI - KUBE X keramické umývadlo 60x37 cm, biela ExtraGlaze 9454111

Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8056590014899 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 60x37 cm, biela ExtraGlaze 9454111 , Esselte standard 24,5 x 8 x 34,5 cm, biela (128080)

GSI - KUBE X keramické umývadlo 50x37 cm, biela ExtraGlaze 9447111

Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8056590015339 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 50x37 cm, biela ExtraGlaze 9447111 , Esselte standard 52,5 x 33,8 x 30,6 cm, biela (10964)

GSI - KUBE X keramické umývadlo 70x37 cm, biela ExtraGlaze 9455111

Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8056590014837 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 70x37 cm, biela ExtraGlaze 9455111 , Esselte standard 25 x 20 x 35,2 cm, biela (128701)

GSI - KUBE X keramické umývadlo 100x47 cm, biela ExtraGlaze 9423111

GSI - KUBE X keramické umývadlo 100x47 cm, biela ExtraGlaze 9423111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8032937828251 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 100x47 cm, biela ExtraGlaze 9423111 , Victoria 15 x 32 x 26 cm, modro-biela (38072)

GSI - KUBE X keramické umývadlo 40x23 cm, biela ExtraGlaze 9484011

Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Pravo/ľavá inštalácia - otvory na uchytenie sú predpripravené. Podľa výberu strany uchytenia je nutné ich preraziť. Štandardne dodávané bez otvoru pre batériu. Otvor je predpripravený av prípade potreby stačí vyklepnúť glazúru.Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8032937826578 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 40x23 cm, biela ExtraGlaze 9484011 , Victoria 8 x 32 x 26 cm, modro-biela (24778)

GSI - KUBE X keramické umývadlo 50x47 cm, biela ExtraGlaze 9430111

Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8056590011218 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 50x47 cm, biela ExtraGlaze 9430111 , Victoria 10 x 32 x 26 cm, modro-biela (24779)

GSI - KUBE X keramické umývadlo 60x47 cm, biela ExtraGlaze 94319111

GSI - KUBE X keramické umývadlo 60x47 cm, biela ExtraGlaze 94319111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8056590010006 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 60x47 cm, biela ExtraGlaze 94319111 , Knižnica biela, 97,5 x 29,5 x 100 cm, drevotrieska (800171)

GSI - KUBE X keramické umývadlo 45x35 cm, biela ExtraGlaze 94859111

GSI - KUBE X keramické umývadlo 45x35 cm, biela ExtraGlaze 94859111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8056590010051 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 45x35 cm, biela ExtraGlaze 94859111 , Knižnica biela, 67 x 24 x 161 cm, drevotrieska (801878)

GSI - KUBE X keramické umývadlo 45x35 cm, biela ExtraGlaze 9485111

GSI - KUBE X keramické umývadlo 45x35 cm, biela ExtraGlaze 9485111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8032937826844 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 45x35 cm, biela ExtraGlaze 9485111 , Maľovanie podľa čísel – stará amerika na kube (hramal00475nad)

GSI - KUBE X keramické umývadlo 80x47 cm, biela ExtraGlaze 9422111

GSI - KUBE X keramické umývadlo 80x47 cm, biela ExtraGlaze 9422111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8032937827070 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 80x47 cm, biela ExtraGlaze 9422111 , Knižnica/príborník, biela, 50 x 25 x 80 cm, drevotrieska (800162)

GSI - KUBE X keramické umývadlo 60x47 cm, biela ExtraGlaze 9431111

GSI - KUBE X keramické umývadlo 60x47 cm, biela ExtraGlaze 9431111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8032937827087 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 60x47 cm, biela ExtraGlaze 9431111 , Nástenná polica biela 90 x 16 x 78 cm drevotrieska (802939)

GSI - KUBE X keramické umývadlo na dosku 60x37 cm, biela ExtraGlaze 945311

Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8056590010679 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo na dosku 60x37 cm, biela ExtraGlaze 945311 , Aqualine keramické umývadlo 39 × 23 cm tp040

GSI - KUBE X keramické umývadlo na dosku, priemer 32 cm, biela ExtraGlaze 943511

Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8056590011294 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo na dosku, priemer 32 cm, biela ExtraGlaze 943511 , Aqualine keramické umývadlo 60 × 42 cm 10sf50060

GSI - KUBE X keramické umývadlo 50x25 cm, pravé/ľavé, biela ExtraGlaze 9486111

GSI - KUBE X keramické umývadlo 50x25 cm, pravé/ľavé, biela ExtraGlaze 9486111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8056590011652 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 50x25 cm, pravé/ľavé, biela ExtraGlaze 9486111 , Aqualine keramické umývadlo 45 × 35 cm 10tp71045

GSI - KUBE X keramické umývadlo 100x47 cm, 2 otvory, biela ExtraGlaze 9423211

GSI - KUBE X keramické umývadlo 100x47 cm, 2 otvory, biela ExtraGlaze 9423211
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8056590010754 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 100x47 cm, 2 otvory, biela ExtraGlaze 9423211 , Umývadlo, 40 × 15 cm, keramické strieborné (143497)

GSI - KUBE X keramické umývadlo 100x47 cm s odkladacími plochami, biela ExtraGlaze 9451111

Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8056590011966 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 100x47 cm s odkladacími plochami, biela ExtraGlaze 9451111 , Aqualine keramické umývadlo 55 × 45 cm fs9a1

GSI - KUBE X keramické umývadlo na dosku, 60x37 cm, oválne, biela ExtraGlaze 945811

GSI - KUBE X keramické umývadlo na dosku, 60x37 cm, oválne, biela ExtraGlaze 945811
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8056590011225 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo na dosku, 60x37 cm, oválne, biela ExtraGlaze 945811 , Victoria magnetická 30 x 40 cm biela (mm01001010)

GSI - KUBE X keramické umývadlo 80x47 cm, s odkladacou plochou vpravo, biela ExtraGlaze 9456111

Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8056590011973 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 80x47 cm, s odkladacou plochou vpravo, biela ExtraGlaze 9456111 , Victoria magnetická 45 x 60 cm biela (ma0207170)

GSI - KUBE X keramické umývadlo 40x23 cm, pravé/ľavé, čierna matná 9484126

GSI - KUBE X keramické umývadlo 40x23 cm, pravé/ľavé, čierna matná 9484126
Detail

Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8056590013380 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 40x23 cm, pravé/ľavé, čierna matná 9484126 , Victoria magnetická 90 x 120 cm biela (ma0507170)

GSI - KUBE X keramické umývadlo 50x25 cm, pravé/ľavé, čierna matná 9486126

GSI - KUBE X keramické umývadlo 50x25 cm, pravé/ľavé, čierna matná 9486126
Detail

Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8056590013717 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo 50x25 cm, pravé/ľavé, čierna matná 9486126 , Gsi norm/pura wc sedadlo, slim, soft close, biela/chróm ms86csn11

GSI - KUBE X keramické umývadlo na dosku, priemer 45cm, biela ExtraGlaze 942711

Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8032937827230 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X keramické umývadlo na dosku, priemer 45cm, biela ExtraGlaze 942711 , Súprava konferenčných stolíkov, biela, 100 x 48 x 40 cm, drevotrieska (802912)

GSI - KUBE X závesná WC misa, Swirlflush, 36x50 cm, biela ExtraGlaze 941611

Detail

Technológie splachovanie Swirlflush® Swirlflush® - toalety bez tradičného oplachového kruhu. Patentovaný extrémne tichý splachovací systém od spoločnosti GSI namieri vodu jednotným smerom na okraje keramiky. Inováciu vo splachovanie predstavuje vodný vír, ktorý zaistí optimálne a tiché spláchnutie misy.Absencia tradičného splachovacieho kruhu pod okrajom misy v kombinácii s glazúrou Extraglaze®, ktorá dodáva keramike dokonale hladký povrch a pôsobivý lesk, zaisťuje maximálnu hygienu a zníženie námahy pri čistení WC. Samozrejmosťou je duálny systém splachovania s množstvom vody 3 alebo 4,5 l. Extrémne tichý: Splachovací systém Swirlflush® s hlučnosťou iba 64 dB je extrémne tichý počas splachovania. Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial WC sedátko je nutné objednať zvlášťSéria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8032937823669 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X závesná WC misa, Swirlflush, 36x50 cm, biela ExtraGlaze 941611 , Konferenčný stolík, drevotrieska, 90 x 59 x 42 cm, dub/biela (244856)

GSI - KUBE X závesná WC misa, Swirlflush, 35x46 cm, biela ExtraGlaze 941811

GSI - KUBE X závesná WC misa, Swirlflush, 35x46 cm, biela ExtraGlaze 941811
Detail

Technológie splachovanie Swirlflush® Swirlflush® - toalety bez tradičného oplachového kruhu. Patentovaný extrémne tichý splachovací systém od spoločnosti GSI namieri vodu jednotným smerom na okraje keramiky. Inováciu vo splachovanie predstavuje vodný vír, ktorý zaistí optimálne a tiché spláchnutie misy.Absencia tradičného splachovacieho kruhu pod okrajom misy v kombinácii s glazúrou Extraglaze®, ktorá dodáva keramike dokonale hladký povrch a pôsobivý lesk, zaisťuje maximálnu hygienu a zníženie námahy pri čistení WC. Samozrejmosťou je duálny systém splachovania s množstvom vody 3 alebo 4,5 l. Extrémne tichý: Splachovací systém Swirlflush® s hlučnosťou iba 64 dB je extrémne tichý počas splachovania. Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial WC sedátko je nutné objednať zvlášťSéria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8056590011928 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X závesná WC misa, Swirlflush, 35x46 cm, biela ExtraGlaze 941811 , Šatníková skrinka biela, 80 x 52 x 180 cm, drevotrieska 800621 (2802,89)

GSI - KUBE X závesná WC misa, Swirlflush, 36x55 cm, biela ExtraGlaze 941511

GSI - KUBE X závesná WC misa, Swirlflush, 36x55 cm, biela ExtraGlaze 941511
Detail

Technológie splachovanie Swirlflush® Swirlflush® - toalety bez tradičného oplachového kruhu. Patentovaný extrémne tichý splachovací systém od spoločnosti GSI namieri vodu jednotným smerom na okraje keramiky. Inováciu vo splachovanie predstavuje vodný vír, ktorý zaistí optimálne a tiché spláchnutie misy.Absencia tradičného splachovacieho kruhu pod okrajom misy v kombinácii s glazúrou Extraglaze®, ktorá dodáva keramike dokonale hladký povrch a pôsobivý lesk, zaisťuje maximálnu hygienu a zníženie námahy pri čistení WC. Samozrejmosťou je duálny systém splachovania s množstvom vody 3 alebo 4,5 l. Extrémne tichý: Splachovací systém Swirlflush® s hlučnosťou iba 64 dB je extrémne tichý počas splachovania. Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial WC sedátko je nutné objednať zvlášť WC misa je vybavená systémom SAVE WATER, ktorý umožňuje splachovať iba 4,5 litra vody.Séria KUBE X vychádza zo súčasného trendu pravouhlých tvarov s úspornými líniami a štíhlymi hranami. Kolekcia ponúka štvorcové umývadlá od väčších až po najmenšie veľkosti s možnosťou inštalácie zavesením na stenu a na položenie na dosku alebo skrinku. Súčasťou série umývadiel sú navyše dve okrúhle umývadlá na dosku a dve obdĺžnikové vstavané umývadlá, všetky s veľmi štíhlymi hranami. Sanitárna keramika je vybavená technickými inováciami GSI: antibakteriálnou glazúrou Extraglaze®, toalety splachovacím systémom Save Water a systémom SwirlFlush®, WC sedátka mechanizmom Quick Release a systémom Soft Close. Vybrané produkty sú dostupné aj v bielej matnej a čiernej matnej. Ean: 8032937823928 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X závesná WC misa, Swirlflush, 36x55 cm, biela ExtraGlaze 941511 , Šatníková skrinka biela, 90 x 52 x 200 cm, drevotrieska 800630 (3505,37)

GSI - KUBE X, PURA WC sedátko Soft Close SLIM, duroplast, biela MS76SN11

GSI - KUBE X, PURA WC sedátko Soft Close SLIM, duroplast, biela MS76SN11
Detail

Duroplast Reaktoplastov sú zosieťované polyméry, ktoré vytvárajú priestorovú trojrozmernú sieť. Sieťovanie nastáva až pri tvarovaní plastu vplyvom tepla a tlaku, niekedy pôsobením katalyzátorov. SoftClose Pomocou hydraulického systému veko aj sedadlo pomaly dopadajú na misu. Pozvoľné sklápanie sedátka aj veka zaručuje bezpečnosť a zabraňuje poškodeniu sedátka aj WC misy. Easy take / Quick release Jednoduché vybratie a upevnenie sedátka: stlačením postranných pántov alebo tlačidla (pri niektorých modeloch jednoduchým uvedením sedátka do kolmej polohy), je možné sedátko sňať z pántov (obr. 1a, 1b), umyť sedátko aj misu (obr. 2) a následne jednoduchým zacvaknutím opäť nasadiť (obr. 3). 1a 1b 2 3 NORM je minimalistická séria pre klientov s vkusom, ktorí oceňujú jednoduchosť. NORM je jednoduchý rad, kde nie je nič nadbytočného ani okrasného. Rozmanité varianty a funkčnosť tvoria sériu, ktorú je možné prispôsobiť širokej škále priestorov a požiadaviek. Skombinovaním s doplnkami a ďalším zariadením kúpeľne vytvára tento rad dojem príjemného, funkčného, elegantného a minimalistického kúpeľňového priestoru. Ean: 8032937826776 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - KUBE X, PURA WC sedátko Soft Close SLIM, duroplast, biela MS76SN11 , Šatňová skrinka biela, 100 x 50 x 200 cm, drevotrieska 800225 (3224,38)

SAPHO - KARE 120 keramické dvojumývadlo nábytkové 120x46cm, biela 17120

SAPHO - KARE 120 keramické dvojumývadlo nábytkové 120x46cm, biela 17120
Detail

Keramické umývadlá KARE sa vyznačujú tenkou hranou. Moderný dizajn umývadiel vynikne predovšetkým v kombinácii s umývadlovou skrinkou. Ean: 8590913913914 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako SAPHO - KARE 120 keramické dvojumývadlo nábytkové 120x46cm, biela 17120 , Kúpeľňová skrinka biela, 60 x 33 x 80 cm, drevotrieska 805024 (1397,93)

SAPHO - THALIE 120 keramické dvojumývadlo nábytkové 120x46cm, biela TH11120

SAPHO - THALIE 120 keramické dvojumývadlo nábytkové 120x46cm, biela TH11120
Detail

Keramické umývadlá Thalie sa vyznačujú štíhlou líniou s výraznými zaoblenými rohmi a skoseným vnútorným priestorom pre pohodlné umývanie. Moderný dizajn v praktickom prevedení, ktoré oceníte v každej kúpeľni. Ean: 8590913868627 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako SAPHO - THALIE 120 keramické dvojumývadlo nábytkové 120x46cm, biela TH11120

SAPHO - SLIM keramické dvojumývadlo 121,5xx46cm, nábytkové 1601-120

SAPHO - SLIM keramické dvojumývadlo 121,5xx46cm, nábytkové 1601-120
Detail

Kvalitní SAPHO - SLIM keramické dvojumývadlo 121,5xx46cm, nábytkové 1601-120 za 324.24 €. (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako SAPHO - SLIM keramické dvojumývadlo 121,5xx46cm, nábytkové 1601-120

SAPHO - SLIM keramické dvojumývadlo 150x46cm, nábytkové 1601-150

SAPHO - SLIM keramické dvojumývadlo 150x46cm, nábytkové 1601-150
Detail

Kvalitní SAPHO - SLIM keramické dvojumývadlo 150x46cm, nábytkové 1601-150 za 874.32 €. (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako SAPHO - SLIM keramické dvojumývadlo 150x46cm, nábytkové 1601-150

GSI - NORM keramické umývadlo 80x18x50 cm, biela ExtraGlaze 8634111

GSI - NORM keramické umývadlo 80x18x50 cm, biela ExtraGlaze 8634111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial NORM je minimalistická séria pre klientov s vkusom, ktorí oceňujú jednoduchosť. NORM je jednoduchý rad, kde nie je nič nadbytočného ani okrasného. Rozmanité varianty a funkčnosť tvoria sériu, ktorú je možné prispôsobiť širokej škále priestorov a požiadaviek. Skombinovaním s doplnkami a ďalším zariadením kúpeľne vytvára tento rad dojem príjemného, funkčného, elegantného a minimalistického kúpeľňového priestoru. Ean: 8056590010693 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - NORM keramické umývadlo 80x18x50 cm, biela ExtraGlaze 8634111

GSI - NORM keramické umývadlo 100x18x50 cm, biela ExtraGlaze 8633111

GSI - NORM keramické umývadlo 100x18x50 cm, biela ExtraGlaze 8633111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial NORM je minimalistická séria pre klientov s vkusom, ktorí oceňujú jednoduchosť. NORM je jednoduchý rad, kde nie je nič nadbytočného ani okrasného. Rozmanité varianty a funkčnosť tvoria sériu, ktorú je možné prispôsobiť širokej škále priestorov a požiadaviek. Skombinovaním s doplnkami a ďalším zariadením kúpeľne vytvára tento rad dojem príjemného, funkčného, elegantného a minimalistického kúpeľňového priestoru. Ean: 8056590010686 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - NORM keramické umývadlo 100x18x50 cm, biela ExtraGlaze 8633111

GSI - NORM keramické umývadlo 60x40 cm, biela ExtraGlaze 8636111

GSI - NORM keramické umývadlo 60x40 cm, biela ExtraGlaze 8636111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial NORM je minimalistická séria pre klientov s vkusom, ktorí oceňujú jednoduchosť. NORM je jednoduchý rad, kde nie je nič nadbytočného ani okrasného. Rozmanité varianty a funkčnosť tvoria sériu, ktorú je možné prispôsobiť širokej škále priestorov a požiadaviek. Skombinovaním s doplnkami a ďalším zariadením kúpeľne vytvára tento rad dojem príjemného, funkčného, elegantného a minimalistického kúpeľňového priestoru. Ean: 8056590012192 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - NORM keramické umývadlo 60x40 cm, biela ExtraGlaze 8636111

GSI - NORM keramické umývadlo 50x40 cm, biela ExtraGlaze 8638111

GSI - NORM keramické umývadlo 50x40 cm, biela ExtraGlaze 8638111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial NORM je minimalistická séria pre klientov s vkusom, ktorí oceňujú jednoduchosť. NORM je jednoduchý rad, kde nie je nič nadbytočného ani okrasného. Rozmanité varianty a funkčnosť tvoria sériu, ktorú je možné prispôsobiť širokej škále priestorov a požiadaviek. Skombinovaním s doplnkami a ďalším zariadením kúpeľne vytvára tento rad dojem príjemného, funkčného, elegantného a minimalistického kúpeľňového priestoru. Ean: 8056590013847 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - NORM keramické umývadlo 50x40 cm, biela ExtraGlaze 8638111

GSI - NUBES keramické umývadlo 40x23 cm, biela ExtraGlaze 9636111

GSI - NUBES keramické umývadlo 40x23 cm, biela ExtraGlaze 9636111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Pevnosť, ľahkosť a všestrannosť – to sú hlavné rysy kolekcie NUBES. Rafinovaná kolekcia špičkových výrobkov pre náročných zákazníkov, ktorí hľadajú modernú estetiku. Charakteristickými rysmi umývadiel NUBES sú ich hranatosť a vnútorná zaoblenosť pre jednoduché používanie. Okraj umývadla, z ktorého je viditeľných iba osem centimetrov, zaisťuje ľahkosť a rovnováhu medzi formou a priestorom. Ean: 8056590018385 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - NUBES keramické umývadlo 40x23 cm, biela ExtraGlaze 9636111

GSI - NUBES keramické umývadlo 100x50 cm, biela ExtraGlaze 9623111

GSI - NUBES keramické umývadlo 100x50 cm, biela ExtraGlaze 9623111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Pevnosť, ľahkosť a všestrannosť – to sú hlavné rysy kolekcie NUBES. Rafinovaná kolekcia špičkových výrobkov pre náročných zákazníkov, ktorí hľadajú modernú estetiku. Charakteristickými rysmi umývadiel NUBES sú ich hranatosť a vnútorná zaoblenosť pre jednoduché používanie. Okraj umývadla, z ktorého je viditeľných iba osem centimetrov, zaisťuje ľahkosť a rovnováhu medzi formou a priestorom. Ean: 8056590017210 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - NUBES keramické umývadlo 100x50 cm, biela ExtraGlaze 9623111

GSI - CLASSIC keramické umývadlo 60x46 cm, biela ExtraGlaze 8731111

GSI - CLASSIC keramické umývadlo 60x46 cm, biela ExtraGlaze 8731111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria CLASSIC vyžaruje eleganciu prostredníctvom okamžite a jasne rozpoznateľných štylistických rysov tohto produktového radu: klasický tvar umývadiel, toaliet a bidetov. Výrobky majú vyvážené, robustné tvary so zjavným neoklasicistickým dizajnom. Ide o nadčasové výrobky, ktoré dotvoria kúpeľňu. Ean: 8032937816845 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - CLASSIC keramické umývadlo 60x46 cm, biela ExtraGlaze 8731111

GSI - NORM keramické umývadlo 42x17x34 cm, biela ExtraGlaze 8685111

GSI - NORM keramické umývadlo 42x17x34 cm, biela ExtraGlaze 8685111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial NORM je minimalistická séria pre klientov s vkusom, ktorí oceňujú jednoduchosť. NORM je jednoduchý rad, kde nie je nič nadbytočného ani okrasného. Rozmanité varianty a funkčnosť tvoria sériu, ktorú je možné prispôsobiť širokej škále priestorov a požiadaviek. Skombinovaním s doplnkami a ďalším zariadením kúpeľne vytvára tento rad dojem príjemného, funkčného, elegantného a minimalistického kúpeľňového priestoru. Ean: 8056590011560 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - NORM keramické umývadlo 42x17x34 cm, biela ExtraGlaze 8685111

GSI - NUBES keramické umývadlo 36x28 cm, biela ExtraGlaze 9638111

Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Pevnosť, ľahkosť a všestrannosť – to sú hlavné rysy kolekcie NUBES. Rafinovaná kolekcia špičkových výrobkov pre náročných zákazníkov, ktorí hľadajú modernú estetiku. Charakteristickými rysmi umývadiel NUBES sú ich hranatosť a vnútorná zaoblenosť pre jednoduché používanie. Okraj umývadla, z ktorého je viditeľných iba osem centimetrov, zaisťuje ľahkosť a rovnováhu medzi formou a priestorom. Ean: 8056590018552 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - NUBES keramické umývadlo 36x28 cm, biela ExtraGlaze 9638111

GSI - NUBES keramické umývadlo 60x50 cm, biela ExtraGlaze 9631111

Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Pevnosť, ľahkosť a všestrannosť – to sú hlavné rysy kolekcie NUBES. Rafinovaná kolekcia špičkových výrobkov pre náročných zákazníkov, ktorí hľadajú modernú estetiku. Charakteristickými rysmi umývadiel NUBES sú ich hranatosť a vnútorná zaoblenosť pre jednoduché používanie. Okraj umývadla, z ktorého je viditeľných iba osem centimetrov, zaisťuje ľahkosť a rovnováhu medzi formou a priestorom. Ean: 8056590017258 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - NUBES keramické umývadlo 60x50 cm, biela ExtraGlaze 9631111

GSI - NUBES keramické umývadlo 80x50 cm, biela ExtraGlaze 9622111

Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Pevnosť, ľahkosť a všestrannosť – to sú hlavné rysy kolekcie NUBES. Rafinovaná kolekcia špičkových výrobkov pre náročných zákazníkov, ktorí hľadajú modernú estetiku. Charakteristickými rysmi umývadiel NUBES sú ich hranatosť a vnútorná zaoblenosť pre jednoduché používanie. Okraj umývadla, z ktorého je viditeľných iba osem centimetrov, zaisťuje ľahkosť a rovnováhu medzi formou a priestorom. Ean: 8056590017234 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - NUBES keramické umývadlo 80x50 cm, biela ExtraGlaze 9622111

GSI - CLASSIC keramické umývadlo 90x50 cm, biela ExtraGlaze 8788111

Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria CLASSIC vyžaruje eleganciu prostredníctvom okamžite a jasne rozpoznateľných štylistických rysov tohto produktového radu: klasický tvar umývadiel, toaliet a bidetov. Výrobky majú vyvážené, robustné tvary so zjavným neoklasicistickým dizajnom. Ide o nadčasové výrobky, ktoré dotvoria kúpeľňu. Ean: 8032937816753 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - CLASSIC keramické umývadlo 90x50 cm, biela ExtraGlaze 8788111

GSI - CLASSIC keramické umývadlo 75x50 cm, biela ExtraGlaze 8787111

Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Séria CLASSIC vyžaruje eleganciu prostredníctvom okamžite a jasne rozpoznateľných štylistických rysov tohto produktového radu: klasický tvar umývadiel, toaliet a bidetov. Výrobky majú vyvážené, robustné tvary so zjavným neoklasicistickým dizajnom. Ide o nadčasové výrobky, ktoré dotvoria kúpeľňu. Ean: 8032937816869 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - CLASSIC keramické umývadlo 75x50 cm, biela ExtraGlaze 8787111

GSI - NUBES keramické umývadlo 120x50 cm, biela ExtraGlaze 9624111

Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Pevnosť, ľahkosť a všestrannosť – to sú hlavné rysy kolekcie NUBES. Rafinovaná kolekcia špičkových výrobkov pre náročných zákazníkov, ktorí hľadajú modernú estetiku. Charakteristickými rysmi umývadiel NUBES sú ich hranatosť a vnútorná zaoblenosť pre jednoduché používanie. Okraj umývadla, z ktorého je viditeľných iba osem centimetrov, zaisťuje ľahkosť a rovnováhu medzi formou a priestorom. Ean: 8056590018118 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - NUBES keramické umývadlo 120x50 cm, biela ExtraGlaze 9624111

GSI - NORM keramické umývadlo 35x12x26 cm, biela ExtraGlaze 8650111

GSI - NORM keramické umývadlo 35x12x26 cm, biela ExtraGlaze 8650111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial NORM je minimalistická séria pre klientov s vkusom, ktorí oceňujú jednoduchosť. NORM je jednoduchý rad, kde nie je nič nadbytočného ani okrasného. Rozmanité varianty a funkčnosť tvoria sériu, ktorú je možné prispôsobiť širokej škále priestorov a požiadaviek. Skombinovaním s doplnkami a ďalším zariadením kúpeľne vytvára tento rad dojem príjemného, funkčného, elegantného a minimalistického kúpeľňového priestoru. Ean: 8032937816081 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - NORM keramické umývadlo 35x12x26 cm, biela ExtraGlaze 8650111

GSI - NORM bidet závesný 36x50 cm, biela ExtraGlaze 8664111

GSI - NORM bidet závesný 36x50 cm, biela ExtraGlaze 8664111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Fixačná sada súčasťou baleniaNORM je minimalistická séria pre klientov s vkusom, ktorí oceňujú jednoduchosť. NORM je jednoduchý rad, kde nie je nič nadbytočného ani okrasného. Rozmanité varianty a funkčnosť tvoria sériu, ktorú je možné prispôsobiť širokej škále priestorov a požiadaviek. Skombinovaním s doplnkami a ďalším zariadením kúpeľne vytvára tento rad dojem príjemného, funkčného, elegantného a minimalistického kúpeľňového priestoru. Ean: 8032937816067 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - NORM bidet závesný 36x50 cm, biela ExtraGlaze 8664111

GSI - SAND keramické umývadlo 60x50 cm, biela ExtraGlaze 9031111

GSI - SAND keramické umývadlo 60x50 cm, biela ExtraGlaze 9031111
Detail

Keramická glazúra ExtraGlaze® Antibacterial Antibakteriálna glazúra Extraglaze® antibacterial je obohatená o ióny striebra a titánu. Aplikuje sa na produkty už počas výrobného procesu pred vypálením, čím je zaručený jej trvalý účinok. Extraglaze® antibacterial dodáva keramike dokonale hladký povrch, vysoký lesk, antibakteriálny účinok a ochranu proti vápenným usadeninám. Povrch Extraglaze® antibacterial je štandardne aplikovaný na všetky výrobky spoločnosti GSI. Bežná glazura Extraglaze® Antibacterial Charakteristika série SAND: hranaté umývadlá s decentne zaoblenými rohmi a štíhlou prednou hranou WC misa vybavená systémom SAVE WATER, ktorý umožňuje splachovať iba 4,5 litra vody, sedadlom so systémom SOFT CLOSE (pomalé sklápanie) a QUICK RELEASE (odnímateľné sedadlo) WC misa vo variante so splachovacím systémom Swirlflush® všetok keramický artikel série je opatrený glazúrou EXTRAGLAZE Ean: 8032937817804 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako GSI - SAND keramické umývadlo 60x50 cm, biela ExtraGlaze 9031111
GSI PURA závesná WC misa, Swirlflush, 50 × 36 cm, biela ExtraGlaze 881611, Esselte Standard 36,5 x 25,5 x 55 cm, biela (128900), Esselte Standard 24,5 x 10 x 34,5 cm, biela (128102), Esselte Standard 36 x 25,8 x 54 cm, biela (128910), Esselte Standard 24,5 x 8 x 34,5 cm, biela (128080), Esselte Standard 52,5 x 33,8 x 30,6 cm, biela (10964), Esselte Standard 25 x 20 x 35,2 cm, biela (128701), VICTORIA 15 x 32 x 26 cm, modro-biela (38072), VICTORIA 8 x 32 x 26 cm, modro-biela (24778), VICTORIA 10 x 32 x 26 cm, modro-biela (24779), Knižnica biela, 97,5 x 29,5 x 100 cm, drevotrieska (800171), Knižnica biela, 67 x 24 x 161 cm, drevotrieska (801878), Maľovanie podľa čísel – Stará Amerika na Kube (HRAmal00475nad), Knižnica/príborník, biela, 50 x 25 x 80 cm, drevotrieska (800162), Nástenná polica biela 90 x 16 x 78 cm drevotrieska (802939), AQUALINE keramické umývadlo 39 × 23 cm TP040, AQUALINE keramické umývadlo 60 × 42 cm 10SF50060, AQUALINE keramické umývadlo 45 × 35 cm 10TP71045, Umývadlo, 40 × 15 cm, keramické strieborné (143497), AQUALINE keramické umývadlo 55 × 45 cm FS9A1, VICTORIA magnetická 30 x 40 cm biela (MM01001010), VICTORIA magnetická 45 x 60 cm biela (MA0207170), VICTORIA magnetická 90 x 120 cm biela (MA0507170), GSI NORM/PURA WC sedadlo, SLIM, Soft Close, biela/chróm MS86CSN11, Súprava konferenčných stolíkov, biela, 100 x 48 x 40 cm, drevotrieska (802912), Konferenčný stolík, drevotrieska, 90 x 59 x 42 cm, dub/biela (244856), Šatníková skrinka biela, 80 x 52 x 180 cm, drevotrieska 800621 (2802,89), Šatníková skrinka biela, 90 x 52 x 200 cm, drevotrieska 800630 (3505,37), Šatňová skrinka biela, 100 x 50 x 200 cm, drevotrieska 800225 (3224,38), Kúpeľňová skrinka biela, 60 x 33 x 80 cm, drevotrieska 805024 (1397,93)