Handpresso outdoor set hybrid black (48241)

Produkt Handpresso outdoor set hybrid black (48241) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Handpresso outdoor set hybrid black (48241) upraviť a produkt hľadať znova.

Handpresso Outdoor SET Hybrid Black (48241)

Handpresso Outdoor SET Hybrid Black (48241)
Detail

Cestovný kávovar – v súprave, cestovná verzia, ručný kávovar, termoska, espresso, mletá káva a ESE pody, pumpička Chcete si aj na výlete do prírody dopriať jednu alebo dve šálky kvalitného espressa? Na pikniku, po výšľape na poriadny kopec alebo na prechádzke v parku je príjemné sa odmeniť dobrou, čerstvo pripravenou kávou. Handpresso Outdoor SET Hybrid Black vám tento luxusný zážitok z kvalitnej kávy umožní, kdekoľvek si spomeniete. Cestovná verzia pravých kávomilov obsahuje praktický kávovar Handpresso Wild Hybrid, štyri priehľadné nerozbitné šálky na espresso, termosku na horúcu vodu, ktorá udrží vodu optimálne horúcu až 3 hodiny, čierny logovaný látkový obrúsok a sieťované vrecká na uloženie ESE podov. Kľúčové vlastnosti setu Handpresso Outdoor Hybrid Black Kávu vďaka Handpresso Outdoor setu pripravíte kdekoľvekDizajnová taška súpravy je veľmi praktická pre náročných cestovateľovObsahuje kávovar Handpresso Wild Hybrid, štyri šálky,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Handpresso Outdoor SET Hybrid Black (48241) , Handpresso auto set capsule (21021)

Handpresso Wild Hybrid (48238)

Handpresso Wild Hybrid (48238)
Detail

Cestovný kávovar – cestovný, mletá káva a ESE pody, pumpička Ste často na cestách a milujete šálku kvalitného espressa? Pripravte si ho kdekoľvek ľahko a rýchlo s ručným kávovarom francúzskej značky Handpresso. Cestovný kávovar čiernej farby Handpresso Wild Hybrid (nazývaný tiež Handpresso Pump) má tú veľkú výhodu, že v ňom pripravíte lahodné espresso tak z mletej kávy, ako aj z ESE podov. Týmto kvalitným kávovarom zaiste urobíte radosť všetkým kávomilom. Kávovar kúpite aj vo výhodnom sete Handpresso Outdoor Set Hybrid, kde nájdete štýlové príslušenstvo na servírovanie. Kľúčové vlastnosti cestovného kávovaru Handpresso Wild Hybrid (nazývaný tiež Handpresso Pump)Kvalitná francúzska značka HandpressoV kávovare možno použiť ako mletú kávu, tak aj ESE podyCestovný kávovar Handpresso Wild Hybrid (nazývaný tiež Handpresso Pump) sa skvele hodí na prípravu kávy na cestáchJe skladný, zaberie minimum miestaUrobíte s ním kávu ľahko a rýchlo bez... (alza.sk)

Podobné produkty ako Handpresso Wild Hybrid (48238) , Foscam 4mp outdoor poe bullet (g4ep - black)

Handpresso Auto SET Capsule (21021)

Handpresso Auto SET Capsule (21021)
Detail

Kávovar do auta – cestovný, nespresso, espresso, kapsulový kávovar, darčekové balenie, 12V/24V Ste často na cestách a milujete šálku kvalitného espressa? Pripravte si ho pohodlne priamo v aute s luxusným kávovarom francúzskej značky Handpresso. Kvalitne spracovaný kávovar Handpresso Auto Capsule má tú výhodu, že v ňom už za dve a pol minúty pripravíte lahodné espresso z kapsúl. Je pritom kompatibilný s kapsulami Nespresso. Údržba kávovaru je tak dokonale jednoduchá, rovnako ako jeho obsluha. Jednoducho ho v aute pripojíte cez 12 či 24-voltový zapaľovač. Kľúčové vlastnosti kávovaru Handpresso Auto SET CapsuleKávovar vhodný na prípravu kávy na cestáchPripojte ho v aute cez 12 alebo 24 V voltový zapaľovačMaximálny tlak cestovného kávovaru Handpresso Auto Capsule je 19 barovPríprava kávy trvá len dve a pol minútyJe vybavený displejom a používa obrázky na usmernenie procesu prípravyStačí studená voda, kávovar vodu ohrieva sámOpatrený elektronickým... (alza.sk)

Podobné produkty ako Handpresso Auto SET Capsule (21021) , Foscam 4mp outdoor wifi bullet (g4p - black)

ANZA GO OUTDOOR SET - Sada štetcov do exteriéru set 20,50,100 mm

ANZA GO OUTDOOR SET - Sada štetcov do exteriéru set 20,50,100 mm
Detail

Súbor Go štetcov pre bežné maľovanie pre farby a lazúry pre exteriér. Súbor obsahuje štetce 50 mm a 100 mm a okrúhly štetec 20 mm. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako ANZA GO OUTDOOR SET - Sada štetcov do exteriéru set 20,50,100 mm , Foscam 4mp outdoor wifi dome (d4z - black)

ANZA GO OUTDOOR SET - Sada štetcov na farby do exteriéru set 75,100,120 mm

ANZA GO OUTDOOR SET - Sada štetcov na farby do exteriéru set 75,100,120 mm
Detail

Súbor Go Outdoor Set štetcov pre bežné maľovanie pre farby a lazúry pre exteriér. Súbor obsahuje štetce 75 mm, 100 mm a 120 mm. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako ANZA GO OUTDOOR SET - Sada štetcov na farby do exteriéru set 75,100,120 mm , Foscam 2mp outdoor poe dome (d2ep - black)

Handpresso puzdro (48325)

Handpresso puzdro (48325)
Detail

Cestovné puzdro – univerzálne, obal pre Handpresso Jednoduchý praktický obal v čiernej farbe na cestovné kávovary Handpresso, do ktorého sa zmestia ďalšie nevyhnutnosti ako lyžičky alebo cukor. Puzdro je kompatibilné s Handpresso Auto Hybrid,Handpresso Auto Capsule a Handpresso Wild Hybrid. S posledne menovaným kávovarom sa do univerzálneho obalu vojde aj termoska. Handpresso puzdro disponuje praktickým uchom na ľahšiu manipuláciu.Kľúčové vlastnosti puzdra Handpresso na cestovné kávovaryKompatibilné s cestovnými kávovarmi HandpressoS praktickým uchom na ľahšiu manipuláciuUniverzálny obal Handpresso má praktickú čiernu farbu s logom značkyDo puzdra Handpresso môžete ku kávovaru umiestniť aj ďalšie pomôcky na prípravu espressa (alza.sk)

Podobné produkty ako Handpresso puzdro (48325) , Foscam 2mp outdoor wifi bullet (fi9902p - black)

Handpresso vtláčadlo kávy (48230)

Handpresso vtláčadlo kávy (48230)
Detail

Tamper na kávu – vtláčadlo kávy, pre Auto Hybrid a Wild Hybrid Vtláčadlo kávy Handpresso tamper je určené na utlačenie mletej kávy v sitku kávovaru. Len tak bude vaše espresso naozaj profesionálne pripravené. Pomôcka má odolný povrch a ľahko sa čistí. Handpresso vtláčadlo je kompatibilné s cestovnými kávovarmiHandpresso Wild Hybrid alebo Handpresso Auto Hybrid.Kľúčové vlastnosti tlačidielka kávy Handpresso tamperKompatibilné s Handpresso Wild Hybrid alebo Handpresso Auto HybridHandpresso tamper je určené na utláčanie mletej kávy v kávovareVtláčadlo Handpresso má odolný povrchPomôcka na utláčanie kávy sa ľahko čistíHmotnosť:250 g (alza.sk)

Podobné produkty ako Handpresso vtláčadlo kávy (48230) , Tp-link eap110 outdoor (eap110-outdoor)

ANZA PLATINUM OUTDOOR SET - Valcový komplet na fasády 70 mm

ANZA PLATINUM OUTDOOR SET - Valcový komplet na fasády 70 mm
Detail

Komplet s nastaviteľným soft-grip rámom a dvoma maxi valcami. Vhodný je pre fasády, nehobľované drevo a je možné ho použiť s predlžovacou tyčou ANZA.Výška vlákna je 22 mm a šírka valca je 7cm. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako ANZA PLATINUM OUTDOOR SET - Valcový komplet na fasády 70 mm , Spigen ultra hybrid black oneplus 11 (acs05803)

Nike Dri-Fit Hybrid Black/Black 30

Nike Dri-Fit Hybrid Black/Black 30
Detail

Pohybujte sa pohodlne na ihrisku aj mimo neho v kraťasoch Nike Dri-FIT. Pružná tkanina poskytne slobodu pohybu a lepivý pás vám pomôže udržať košeľu pevne zastrčenú. Špecifikácie: Technológia Dri-FIT vás udrží v suchu a pohodlí Pružná tkanina má vo vnútri jemnú textúru, ktorá pomáha zabrániť priľnutiu látky k pokožke Opakujúca sa grafika Nike Golf na vnútornom páse má mierne lepkavú textúru, ktorá pomáha zaistiť zastrčenú košeľu V-zárez v zadnej časti pásu vám poskytne extra roztiahnutie Klasický strih Vrecká so sieťovanou podšívkou Zapínanie na patentku Zipsový rázporok Prať v práčke Špecifikácia materiálu : Elastan Dĺžka : Skrátené Farba : Čierna Farba podľa výrobcu : Black/Black Špecifikácia materiálu : Polyester Pohlavie : Muži Veľkosť : 30 Materiál : Polyester Materiál : Elastan Veková skupina : Dospelý Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Nike Dri-Fit Hybrid Black/Black 30 , Walser outdoor

Nike Dri-Fit Hybrid Black/Black 38

Nike Dri-Fit Hybrid Black/Black 38
Detail

Pohybujte sa pohodlne na ihrisku aj mimo neho v kraťasoch Nike Dri-FIT. Pružná tkanina poskytne slobodu pohybu a lepivý pás vám pomôže udržať košeľu pevne zastrčenú. Špecifikácie: Technológia Dri-FIT vás udrží v suchu a pohodlí Pružná tkanina má vo vnútri jemnú textúru, ktorá pomáha zabrániť priľnutiu látky k pokožke Opakujúca sa grafika Nike Golf na vnútornom páse má mierne lepkavú textúru, ktorá pomáha zaistiť zastrčenú košeľu V-zárez v zadnej časti pásu vám poskytne extra roztiahnutie Klasický strih Vrecká so sieťovanou podšívkou Zapínanie na patentku Zipsový rázporok Prať v práčke Materiál : Polyester Krajina pôvodu : Čína Dĺžka : Skrátené Farba podľa výrobcu : Black/Black Farba : Čierna Pohlavie : Muži Veková skupina : Dospelý Špecifikácia materiálu : Elastan Materiál : Elastan Veľkosť : 38 Špecifikácia materiálu : Polyester (muziker.com)

Podobné produkty ako Nike Dri-Fit Hybrid Black/Black 38 , Niceboy ion outdoor security camera (outdoor-camera)

Handpresso šálky 2 ks (48211)

Handpresso šálky 2 ks (48211)
Detail

Kávové šálky – odolné šálky na kávu, dobrá tepelná izolácia Šálky na espresso od značky Handpresso sú skvelé na cesty. Vynikajú odolným materiálom, dobre tepelne izolujú a ľahko sa udržujú. Možno ich umývať v umývačke riadu. Handpresso šálky sú pekným dizajnovým doplnkom a vďaka transparentnosti v nich vaša káva skvele vynikne. V balení nájdete dva kusy s objemom 50 ml. Kľúčové vlastnosti šálok Handpresso, 2 ksŠálky na espresso sú z odolného materiálu, a teda vhodné aj na cestovanieHandpresso šálky dobre tepelne izolujúĽahko sa udržujú, možno ich umývať v umývačke riaduHandpresso na espresso sú priehľadné a vaša káva v nich skvele vynikneV modernom dizajne sú aj skvelým doplnkomV balení dva kusyObjem jednej šálky:50 ml (alza.sk)

Podobné produkty ako Handpresso šálky 2 ks (48211) , Spigen ultra hybrid black google pixel 6 (acs03439)

Spigen Ultra Hybrid Black OnePlus 11 (ACS05803)

Detail

Kryt na mobil - pre OnePlus 11 5G, materiál TPU a polykarbonát, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá, Air cushion Chráňte váš telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black OnePlus 11. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením spoľahlivou poistkou veľmi vysokej odolnosti. Materiál je príjemný na dotyk a nebude kĺzať z rúk. Samozrejmosťou je, že pri tomto kryte na mobil Spigen Ultra Hybrid Black OnePlus 11 zostane zachovaný prístup ku konektoru napájania a dalším tlačidlám potrebným na ľahké používanie vášho telefónu. Za jeho najväčšiu prednosť sa považuje možnosť bezdrôtového dobíjania, ktoré sa pri mobilných telefónoch čoraz častejšie objavuje. Kryt na telefón je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie inštalovať, ale potom bude pevne držať. Kryt na mobil na OnePlus 11 5G ochráni váš telefón pred poškodením. Významné parametre krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black OnePlus 11... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Ultra Hybrid Black OnePlus 11 (ACS05803) , Spigen ultra hybrid matte black iphone 13 (acs03523)

Cyklotaška FOREVER Outdoor Black

Detail

Kvalitní Cyklotaška FOREVER Outdoor Black z kategorie Dom a záhrada | Šport a outdoor | Cyklistika | Cyklobrašne a držiaky na bicykle | Cyklobrašne. (esat.sk)

Podobné produkty ako Cyklotaška FOREVER Outdoor Black , Spigen ultra hybrid black google pixel 7 (acs04700)

Black cat outdoor lampa

Black cat outdoor lampa
Detail

Pre lov v noci je lampa vybavená červenou diódou a tak Vám poslúži aj ako pozičné svetlo pre nočný rybolov. Batérie: 4xAA (nie je súčasťou balenia). Rozmery: 17x11cm (parys.sk)

Podobné produkty ako Black cat outdoor lampa , Spigen neo hybrid black samsung galaxy s23 (acs05721)

Handpresso Adaptér 220 V – 12 V (48250)

Handpresso Adaptér 220 V – 12 V (48250)
Detail

Cestovný adaptér – na použitie mimo vozidla, 220V – 12V Zakúpili ste cestovný kávovar Handpresso Auto Hybrid alebo Handpresso Auto Capsule? S Handpresso Adaptérom 220 V –12 V si budete môcť uvariť svoju kávu aj mimo vozidla v pohodlí domova a tiež napríklad na chate. Pripojíte ho do klasickej zásuvky (do siete s 220 V). Je kompatibilný so všetkými kávovarmi Handpresso s 12-voltovým a 24-voltovým pripojením. Kľúčové vlastnosti Handpresso Adaptéra 220 V –12 VAdaptér kvalitnej francúzskej značky HandpressoKompatibilný so všetkými kávovarmi Handpresso s 12-voltovým a 24-voltovým pripojenímS Handpresso Adaptérom 220 V –12 V pripojíte kávovar Handpresso do klasickej zásuvky (do siete s 220 V)Rozmery:19 × 9,5 × 4 cmVáha:1,3 kgPríkon:150 W (alza.sk)

Podobné produkty ako Handpresso Adaptér 220 V – 12 V (48250) , Spigen ultra hybrid black samsung galaxy s23+ (acs05669)

Handpresso Auto Intense portafilter - ESE pody (48270)

Handpresso Auto Intense portafilter - ESE pody (48270)
Detail

Sitko – pre kávovary Handpresso, viečko pre silnejšiu arómu, ristretto (alza.sk)

Podobné produkty ako Handpresso Auto Intense portafilter - ESE pody (48270) , Spigen neo hybrid black samsung galaxy s23+ (acs05674)

Handpresso Auto Intense portafilter - mletá káva (48271)

Handpresso Auto Intense portafilter - mletá káva (48271)
Detail

Sitko – pre kávovary Handpresso, viečko pre silnejšiu arómu, ristretto (alza.sk)

Podobné produkty ako Handpresso Auto Intense portafilter - mletá káva (48271) , Spigen ultra hybrid black samsung galaxy s23 (acs05715)

Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 6a (ACS04478)

Detail

Kryt na mobil - pre Google Pixel 6a 5G, materiál TPU a polykarbonát, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá, Air cushion Dodajte ochranu vášmu telefónu vďaka krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 6a. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je kvalitným spracovaním spoľahlivou zárukou veľmi vysokej odolnosti. Materiál je príjemný a dobre sa v ruke drží. Isté je, že pri tomto ochrannom kryte na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 6a zostane voľný prístup k nabíjaniu a ostatným tlačidlám nevyhnutným na komfortné používanie mobilného telefónu. Za jeho najväčšiu prednosť sa považuje možnosť bezdrôtového dobíjania, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Kryt na mobil na Google Pixel 6a 5G zabezpečí, že sa váš mobil ani pri páde nepoškodí. Kľúčové znaky krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 6a Odolná ochrana mobilného telefónu Google Pixel 6a 5G Kryt na mobil Spigen ponúka otvory... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 6a (ACS04478) , Spigen crystal hybrid matte black iphone 13 (acs03561)

Spigen Ultra Hybrid Black OnePlus Nord2 5G (ACS03664)

Detail

Kryt na mobil - pre OnePlus Nord2 5G, materiál TPU a polykarbonát, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá, Air cushion Chráňte svoj telefón vďaka krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black OnePlus Nord2 5G. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je kvalitným spracovaním poistkou veľmi vysokej odolnosti. Povrch je na dotyk príjemný a drží sa dobre v ruke. Isté je, že pri tomto kryte na telefón Spigen Ultra Hybrid Black OnePlus Nord2 5G zostane zachovaný prístup ku konektoru na nabíjanie aj k tlačidlám nevyhnutným na pohodlné používanie telefónu. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie nasadzovať, ale potom bude pevne prichytený. Kryt na mobil na OnePlus Nord2 5G zabezpečí, že sa váš mobil ani pri páde nepoškodí. Rozhodujúce funkce krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black OnePlus Nord2 5G Odolná ochrana mobilného telefónu OnePlus Nord2 5G Vysoká pevnosť krytu zaručuje dokonalé priľnutie k telefónu Kryt na mobil Spigen má otvory na potrebné konektory a ovládacie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Ultra Hybrid Black OnePlus Nord2 5G (ACS03664) , Spigen ultra hybrid black iphone 11 pro (077cs27234)

Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 11 Pro (077CS27234)

Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 11 Pro (077CS27234)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 11 Pro, materiál guma a plast, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte váš telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 11 Pro. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je kvalitným spracovaním spoľahlivou zárukou veľmi vysokej odolnosti. Materiál je príjemný a nevykĺzne vám z rúk. Samozrejmé je, že pri tomto kryte na mobil Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 11 Pro kryt nezakryje prístup ku konektoru napájania a k ovládacím prvkom nutným na komfortné používanie mobilného telefónu. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie nasadzovať, ale potom bude pevne prichytený. Kryt na telefón na Apple iPhone 11 Pro zaistí vášmu telefónu ochranu. Dôležité prednosti krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 11 Pro Odolná ochrana telefónu Apple iPhone 11 Pro Pevná konštrukcia krytu skvele priľne k telefónu Kryt na telefón Spigen ponúka otvory na konektory a ovládacie prvky Materiál krytu na telefón:... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 11 Pro (077CS27234) , Spigen ultra hybrid black google pixel 6a (acs04478)

Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 6 (ACS03439)

Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 6 (ACS03439)
Detail

Kryt na mobil - pre Google Pixel 6, materiál TPU a polykarbonát, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá, Air cushion Ochráňte svoj telefón vďaka krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 6. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím vyhotovením poistkou odolnosti. Materiál je na dotyk príjemný a výborne sa drží. Istotou je tiež, že pri tomto kryte na telefón Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 6 kryt nezakryje prístup k nabíjaniu a ovládacím prvkom potrebným na bezstarostné používanie vášho telefónu. Jeho oceňovanou prednosťou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré sa pri mobilných telefónoch čoraz častejšie objavuje. Kryt na telefón je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie nasadzovať, ale potom bude pevne prichytený. Kryt na mobil na Google Pixel 6 zaručí vášmu telefónu ochranu pred poškodením. Zaujímavé parametre krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 6 Zaručená ochrana telefónu Google... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 6 (ACS03439) , Spigen ultra hybrid matte black iphone 14 (acs05041)

Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 7 (ACS04700)

Detail

Kryt na mobil - pre Google Pixel 7, materiál TPU a polykarbonát, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá, Air cushion Dodajte svojmu telefónu ochranu, ktorú si zaslúži, vďaka krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 7. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením istotou spoľahlivou zárukou. Materiál krytu je príjemný a drží sa dobre v ruke. Isté je, že pri tomto kryte na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 7 kryt nezakryje prístup ku konektoru na nabíjanie a k ostatným tlačidlám nutným na ľahké používanie mobilného telefónu. K jeho výhodám sa radí možnosť bezdrôtového dobíjania, ktoré využívame pri mobilných telefónoch čoraz častejšie. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie inštalovať, ale potom bude pevne prichytený. Kryt na mobil na Google Pixel 7 zaistí ochranu vášho telefónu. Podstatné funkcie krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 7 Zaručená ochrana... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 7 (ACS04700) , Spigen ultra hybrid frost black iphone 14 (acs05047)

Spigen Neo Hybrid Black Samsung Galaxy S23+ (ACS05674)

Spigen Neo Hybrid Black Samsung Galaxy S23+ (ACS05674)
Detail

Kryt na mobil - pre Samsung Galaxy S23+, materiál TPU a polykarbonát, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá, Air cushion Ochráňte svoj telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Spigen Neo Hybrid Black Samsung Galaxy S23+. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením zárukou vysokej odolnosti. Materiál krytu je príjemný a dobre sa drží. Samozrejmosťou je, že pri tomto kryte na mobil Spigen Neo Hybrid Black Samsung Galaxy S23+ bude zachovaný prístup k nabíjaniu aj k tlačidlám nevyhnutným na pokojné používanie telefónu. Jeho veľkou prednosťou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie inštalovať, ale potom bude veľmi pevne držať. Kryt na mobil na Samsung Galaxy S23+ zabezpečí, že sa váš mobil ani pri páde nepoškodí. Základné funkcie krytu na mobil Spigen Neo Hybrid Black Samsung Galaxy S23+... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Neo Hybrid Black Samsung Galaxy S23+ (ACS05674) , Spigen ultra hybrid black oneplus nord2 5g (acs03664)

Spigen Neo Hybrid Black Samsung Galaxy S23 (ACS05721)

Spigen Neo Hybrid Black Samsung Galaxy S23 (ACS05721)
Detail

Kryt na mobil - pre Samsung Galaxy S23, materiál TPU a polykarbonát, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá, Air cushion Chráňte svoj telefón proti poškodeniu vďaka krytu na mobil Spigen Neo Hybrid Black Samsung Galaxy S23. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je kvalitným spracovaním spoľahlivou zárukou vysokej odolnosti. Povrch krytu je príjemný a nevykĺzne vám z rúk. Istotou je tiež, že pri tomto kryte na mobil Spigen Neo Hybrid Black Samsung Galaxy S23 zostane zachovaný prístup ku konektoru napájania a ostatným tlačidlám nutným na bezstarostné používanie telefónu. Medzi jeho prednosti patrí možnosť bezdrôtového dobíjania, ktoré využívame pri mobilných telefónoch čoraz častejšie. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie nasadzovať, ale potom bude veľmi pevne držať. Kryt na telefón na Samsung Galaxy S23 zaručí vášmu telefónu ochranu pred poškodením. Dôležité prednosti krytu na mobil Spigen Neo Hybrid Black Samsung... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Neo Hybrid Black Samsung Galaxy S23 (ACS05721) , Spigen ultra hybrid magsafe black iphone 14 (acs05049)

Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy S23+ (ACS05669)

Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy S23+ (ACS05669)
Detail

Kryt na mobil - pre Samsung Galaxy S23+, materiál TPU a polykarbonát, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá, Air cushion Chráňte svoj mobilný telefón proti poškodeniu vďaka krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy S23+. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je kvalitným spracovaním istotou vysokej odolnosti. Materiál je na dotyk príjemný a nevykĺzne vám z rúk. Samozrejmé je, že pri tomto kryte na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy S23+ zostane zachovaný prístup k nabíjaniu a k ostatným tlačidlám nutným na ľahké používanie mobilného telefónu. Jeho nespornou výhodou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré sa pri mobilných telefónoch čoraz častejšie objavuje. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie nasadzovať, ale potom bude pevne prichytený. Kryt na mobil na Samsung Galaxy S23+ zaručene ochráni váš telefón pred poškodením. Podstatné parametre krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy S23+ (ACS05669) , Joola set black + white (4002560548172)

Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy S23 (ACS05715)

Detail

Kryt na mobil - pre Samsung Galaxy S23, materiál TPU a polykarbonát, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá, Air cushion Ochráňte váš telefón vďaka krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy S23. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením spoľahlivou poistkou veľmi vysokej odolnosti. Povrch je príjemný na dotyk a nevykĺzne vám z rúk. Samozrejmé je, že pri tomto kryte na telefón Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy S23 zostane zachovaný prístup k nabíjaciemu portu aj k tlačidlám potrebným na pohodlné používanie telefónu. Jeho veľkou prednosťou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie inštalovať, ale potom bude veľmi pevne držať. Kryt na mobil na Samsung Galaxy S23 zaistí ochranu vášho telefónu. Významné vlastnosti krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy S23... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy S23 (ACS05715) , Keychron gateron switch set 35 pcs/set black (z66)

Semilac One Step Hybrid Starter Set set pre perfektnú manikúru

Semilac One Step Hybrid Starter Set set pre perfektnú manikúru
Detail

Semilac One Step Hybrid Starter Set, Modeláž nechtov pre ženy, Obsah sady: Lamp UV LED 12 W LED lampa na úpravu gélových nechtov One Step Hybrid Marker S550 Pure Red gélový lak na nechty 3 ml Nail Cleaner odstraňovač výpotku z gélových nechtov pre žiarivý lesk 50 ml Nail & Cuticle Elixir Wish vyživujúci olej 7 ml 100/180 klasický pilník na nechty s dvomi hrubosťami Vlastnosti: pre dokonale upravené ruky Použitie: Každý produkt z kozmetického setu používajte podľa uvedeného návodu. (notino.sk)

Podobné produkty ako Semilac One Step Hybrid Starter Set set pre perfektnú manikúru , Miele outdoor (10226340)

Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 12 Pro Max (ACS01619)

Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 12 Pro Max (ACS01619)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 Pro Max, materiál TPU a polykarbonát, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Ochráňte svoj telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 12 Pro Max. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením zárukou veľmi vysokej odolnosti. Povrch je na dotyk príjemný a nevykĺzne vám z rúk. Samozrejmé je, že pri tomto kryte na mobil Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 12 Pro Max zostane voľný prístup k nabíjaciemu portu a k dalším tlačidlám nutným na komfortné používanie mobilného telefónu. Jeho nespornou prednosťou je možnosť bezdrôtového dobíjania, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Kryt na telefón je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie nasadzovať, ale potom bude pevne držať. Ochranný kryt na mobil na Apple iPhone 12 Pro Max zaručene ochráni váš telefón pred poškodením. Základné parametre krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 12 Pro Max (ACS01619) , Spigen ultra hybrid matte black iphone 13 pro (acs03262)

Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 7 Pro (ACS04727)

Detail

Kryt na mobil - pre Google Pixel 7 Pro, materiál TPU a polykarbonát, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá, Air cushion Ochráňte svoj mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 7 Pro. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením poistkou odolnosti. Materiál je príjemný a drží sa dobre v ruke. Samozrejmosťou je, že pri tomto kryte na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 7 Pro bude zachovaný prístup k nabíjaciemu portu aj k tlačidlám nutným na pohodlné používanie vášho telefónu. Jeho veľmi oceňovanou výhodou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré sa čím ďalej využíva pri mobilných telefónoch. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie nasadzovať, ale potom bude veľmi pevne držať. Kryt na mobil na Google Pixel 7 Pro zaistí ochranu vášho telefónu aj pri zachovaní skvelého dizajnu. Podstatné vlastnosti krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 7 Pro (ACS04727) , Spigen ultra hybrid mag black iphone 13 pro (acs03268)

Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy A54 5G (ACS05887)

Detail

Kryt na mobil - pre Samsung Galaxy A34 5G, materiál TPU a polykarbonát, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá, Air cushion Ochráňte svoj mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy A54 5G. Ide o zadný kryt na telefón, ktorý je kvalitným spracovaním spoľahlivou zárukou odolnosti. Povrch krytu je príjemný na dotyk a dobre sa drží. Isté je, že pri tomto kryte na telefón Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy A54 5G kryt nezakryje prístup k nabíjaciemu portu a ovládacím prvkom nutným na komfortné používanie vášho telefónu. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie nasadzovať, ale potom bude veľmi pevne držať. Kryt na mobil na Samsung Galaxy A34 5G zaistí vášmu telefónu ochranu. Dôležité parametre krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy A54 5G Zaručená ochrana mobilného telefónu Samsung Galaxy A34 5G Pevné telo krytu dokonale priľne k telefónu Kryt na mobil Spigen má otvory na potrebné... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy A54 5G (ACS05887) , Spigen ultra hybrid black iphone 12 pro max (acs01619)

Spigen Neo Hybrid Black Samsung Galaxy S23 Ultra (ACS05626)

Detail

Kryt na mobil - pre Samsung Galaxy S23 Ultra, materiál TPU a polykarbonát, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá, Air cushion Ochráňte svoj mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Spigen Neo Hybrid Black Samsung Galaxy S23 Ultra. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je kvalitným spracovaním spoľahlivou poistkou veľmi vysokej odolnosti. Povrch krytu je príjemný a nevykĺzne vám z rúk. Samozrejmé je, že pri tomto kryte na mobil Spigen Neo Hybrid Black Samsung Galaxy S23 Ultra zostane voľný prístup k nabíjaniu a k ostatným tlačidlám nevyhnutným na plynulé používanie vášho telefónu. Jeho oceňovanou prednosťou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré sa pri mobilných telefónoch čoraz častejšie objavuje. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie inštalovať, ale potom bude veľmi pevne držať. Kryt na mobil na Samsung Galaxy S23 Ultra zaistí vášmu telefónu ochranu. Základné vlastnosti krytu na mobil Spigen Neo... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Neo Hybrid Black Samsung Galaxy S23 Ultra (ACS05626)

Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy S23 Ultra (ACS05618)

Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy S23 Ultra (ACS05618)
Detail

Kryt na mobil - pre Samsung Galaxy S23 Ultra, materiál TPU a polykarbonát, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá, Air cushion Dodajte ochranu vášmu mobilnému telefónu vďaka krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy S23 Ultra. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením spoľahlivou poistkou veľmi vysokej odolnosti. Povrch je na dotyk príjemný a dobre sa drží. Samozrejmé je, že pri tomto kryte na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy S23 Ultra bude zachovaný prístup ku konektoru na nabíjanie a tlačidlám nevyhnutným na pokojné používanie mobilného telefónu. Jeho oceňovanou prednosťou je kompatibilita s bezdrôtovým nabíjaním, ktoré využívame pri mobilných telefónoch čoraz častejšie. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie nasadzovať, ale potom bude veľmi pevne držať. Kryt na mobil na Samsung Galaxy S23 Ultra zaistí vášmu telefónu ochranu. Zásadné prednosti krytu na mobil... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy S23 Ultra (ACS05618)

Dynaudio Outdoor OW6 Black, pár

Detail

Dynaudio OW-6 je outdoorový 2-pásmový reproduktor s 1" výškovým a 6" stredobasovým meničom. Stupeň ochrany IP65 zabezpečí odolnosť voči vode a prachu, a spoločne so špeciálnym vyhotovením odolným voči UV žiareniu môžete reproduktor umiestniť na akékoľvek miesto bez zbytočných starostí. Reproduktor môžete použiť s akýmkoľvek hi-fi zosilňovačom pasívne pri 8 ohmoch, alebo ho môžete pripojiť so 70 / 100 V systémom, vďaka jeho vstavanému transformátoru. Kĺbová montáž je súčasťou balenia Farebné prevedenie - Black Cena je uvádzaná za pár Viac podrobností o produkte: https://dynaudiodata.blob.core.windows.net/media/9886/one-page-dynaudio-ci-outdoor-series-on-wall.pdf Brožúra: https://dynaudiodata.blob.core.windows.net/media/9885/2019-ci-brochure.pdf Manuál: https://www.dynaudio.com/custom-install/outdoor-series/ow-6/support/manual/en/cover (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Dynaudio Outdoor OW6 Black, pár

Dynaudio Outdoor OW8 Black, pár

Detail

Model Dynaudio OW-8 je outdoorový 2-pásmový reproduktor s 1" výškovým a 8" stredobasovým meničom. Stupeň ochrany IP65 zabezpečí odolnosť voči vode a prachu, a spoločne so špeciálnym vyhotovením odolným voči UV žiareniu môžete reproduktor umiestniť na akékoľvek miesto bez zbytočných starostí. Reproduktor môžete použiť s akýmkoľvek hi-fi zosilňovačom pasívne pri 8 ohmoch, alebo ho môžete pripojiť so 70 / 100 V systémom, vďaka jeho vstavanému transformátoru. Kĺbová montážna konzola je súčasťou balenia Farebné prevedenie - Black Cena je uvádzaná za pár Viac podrobností o produkte: https://dynaudiodata.blob.core.windows.net/media/9886/one-page-dynaudio-ci-outdoor-series-on-wall.pdf Brožúra: https://dynaudiodata.blob.core.windows.net/media/9885/2019-ci-brochure.pdf Manuál: https://www.dynaudio.com/custom-install/outdoor-series/ow-8/support/manual/en/cover (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Dynaudio Outdoor OW8 Black, pár

Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 12/iPhone 12 Pro (ACS01703)

Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 12/iPhone 12 Pro (ACS01703)
Detail

Kryt na mobil - pre Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro, materiál TPU a polykarbonát, pevný, kompatibilný s bezdrôtovým dobíjaním, výrezy na konektory a tlačidlá Chráňte svoj telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 12/iPhone 12 Pro. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je kvalitným spracovaním spoľahlivou zárukou odolnosti. Povrch je na dotyk príjemný a dobre sa v ruke drží. Samozrejmé je, že pri tomto kryte na mobil Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 12/iPhone 12 Pro zostane zachovaný prístup ku konektoru na nabíjanie aj k ovládacím prvkom potrebným na pokojné používanie vášho telefónu. K jeho prednostiam patrí možnosť bezdrôtového dobíjania, ktoré je čím ďalej častejšie pri mobilných telefónov využívané. Kryt na mobil je tuhý, kvôli tomu sa môže ťažšie inštalovať, ale potom bude pevne prichytený. Kryt na mobil na Apple iPhone 12 a iPhone 12 Pro zaručene ochráni váš telefón pred poškodením. Rozhodujúce funkce krytu na mobil Spigen... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 12/iPhone 12 Pro (ACS01703)

Bubblebee Invisible Lav Covers Outdoor Black

Bubblebee Invisible Lav Covers Outdoor Black
Detail

Neviditeľné kryty LAV FUR OUTDOOR vám umožňujú jednoducho uchytiť a skryť lavalier mikrofóny priamo na kožu alebo na oblečenie. Každé balenie Invisible LAV Covers FUR OUTDOOR pozostáva z 9 kusov kožušinovej látky v 3 farbách: čiernej, béžovej a bielej spolu s 30 kusmi vysokokvalitnej Invisible LAV pásky Bubblebee Industries. Navrhnuté na použitie pod oblečením Eliminujte šumenie a hluk vetra Nalepte priamo na pokožku alebo oblečenie Hypoalergénna / alergicky testovaná páska Šírka (mm) : 22.0 Použitie : Broadcast Typ : Windshield Použitie : Video Production Balenie obsahuje : Manuál Hmotnosť : 10 g Použitie : Nahrávanie Kompatibilné s : Mikrofón Materiál : Faux Fur Výška (mm) : 22.0 Použitie : Stage Krajina pôvodu : Litva (muziker.com)

Podobné produkty ako Bubblebee Invisible Lav Covers Outdoor Black

Spigen Ultra Hybrid Black Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (ACS04415)

Spigen Ultra Hybrid Black Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (ACS04415)
Detail

Kryt na mobil - pre Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G, materiál TPU a polykarbonát, pevný, výrezy na konektory a tlačidlá, Air cushion Ochráňte svoj mobilný telefón pred poškodením vďaka krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G. Ide o zadný kryt na mobil, ktorý je svojím kvalitným vyhotovením spoľahlivou poistkou vysokej odolnosti. Materiál krytu je príjemný na dotyk a výborne sa drží. Samozrejmosťou je, že pri tomto kryte na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G kryt nezakryje prístup ku konektoru napájania a dalším ovládacím prvkom nutným na pohodlné používanie vášho telefónu. Kryt na telefón je tuhý, kvôli tomu sa môže horšie nasadzovať, ale potom bude pevne držať. Kryt na mobil na Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G zaistí vášmu telefónu ochranu. Podstatné funkcie krytu na mobil Spigen Ultra Hybrid Black Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G Odolná ochrana mobilného telefónu Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G Tvrdý kryt skvele priľne k... (alza.sk)

Podobné produkty ako Spigen Ultra Hybrid Black Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G (ACS04415)

Titleist Jet Black Hybrid Headcover

Titleist Jet Black Hybrid Headcover
Detail

Kvalitný headcover s 2-panelovou konštrukciou poskytne perfektnú ochranu pre váš Hybrid. Vďaka vysokokvalitnej koži Nappa zabezpečí maximálnu odolnosť. Oceníte tiež elegantné čierne prevedenie doplnené červeným lemovaním. Krajina pôvodu : Čína Farba podľa výrobcu : Black Vhodné pre : Hybrid (muziker.com)

Podobné produkty ako Titleist Jet Black Hybrid Headcover

Pitchfix Hybrid 2.0 Black/White

Detail

Hybrid 2.0 zosobňuje kvalitu. Pohodlné pogumované rukoväte Vypichovátko je vyrobené z ľahkých, hliníkových plechov Odnímateľné markovátko Integrované strúhadlo Funkcia Switchblade Farba podľa výrobcu : Black/White Farba : Čierna Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Pitchfix Hybrid 2.0 Black/White

Titleist White & Black Hybrid Headcover

Titleist White & Black Hybrid Headcover
Detail

Odolný headcover je určený na golfový hybrid. Headcover je vyrobený z perforovanej kože. Odolná dvojpanelová konštrukcia chráni hybrid pred mechanickým poškodením. Krajina pôvodu : Čína Vhodné pre : Hybrid (muziker.com)

Podobné produkty ako Titleist White & Black Hybrid Headcover

Callaway Vintage Hybrid Headcover Black

Detail

S tradičným vzhľadom a tvarovým dizajnom budú Callaway Vintage Headcovery vyzerať skvele vo všetkých taškách.VLASTNOSTITradičný vzhľadPrispôsobený dizajn tvaruPrémiová polyuretánová konštrukcia Farba podľa výrobcu : Black Farba : Čierna Vhodné pre : Hybrid Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Callaway Vintage Hybrid Headcover Black

Thomastik Strings For Violin Infeld hybrid core Set blue

Detail

Sada strún so syntetickým jadrom. Veľkosť: 4/4. (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Thomastik Strings For Violin Infeld hybrid core Set blue

Thomastik Strings For Violin Infeld hybrid core Set red

Detail

Sada strún so syntetickým jadrom. Veľkosť: 4/4. (melodyshop.sk)

Podobné produkty ako Thomastik Strings For Violin Infeld hybrid core Set red

Semilac UV Hybrid Try Me set pre perfektnú manikúru

Semilac UV Hybrid Try Me set pre perfektnú manikúru
Detail

Semilac UV Hybrid Try Me, Modeláž nechtov pre ženy, Obsah sady: Lamp UV LED 36 W Base Mini podkladový lak na nechty 3 ml Top Mini vrchný lak na nechty 3 ml Biscuit Mini 3 ml Girl On Fire Mini 3 ml Lila Story 7 ml čistý acetón k odstráneniu gélových lakov 50 ml odstraňovač výpotku z gélových nechtov pre žiarivý lesk 50 ml bavlnené tampóny 250 ks 100/180 brusný blok pre zmatnenie nechtov pred modelážou Vlastnosti: pre dokonale upravené ruky Použitie: Každý produkt z kozmetického setu používajte podľa uvedeného návodu. (notino.sk)

Podobné produkty ako Semilac UV Hybrid Try Me set pre perfektnú manikúru

Semilac UV Hybrid Love Me set pre perfektnú manikúru

Semilac UV Hybrid Love Me set pre perfektnú manikúru
Detail

Semilac UV Hybrid Love Me, Modeláž nechtov pre ženy, Obsah sady: Lamp UV LED 48/24 W Extend Base podkladový lak na nechty 7 ml Top No Wipe vrchný lak na nechty 7 ml Mini Top Mat Total vrchný gélový lak pre matný vzhľad 3 ml Pink Wink 7 ml Lila Story 7 ml Sleeping Beauty 7 ml 100/180 pilnik drievko na zatláčanie nechtovej kožičky 10 ks odstraňovač výpotku z gélových nechtov pre žiarivý lesk 50 ml čistý acetón k odstráneniu gélových lakov 50 ml bavlnené tampóny 250 ks 100/180 brusný blok pre zmatnenie nechtov pred modelážou Vlastnosti: pre dokonale upravené ruky Použitie: Každý produkt z kozmetického setu používajte podľa uvedeného návodu. (notino.sk)

Podobné produkty ako Semilac UV Hybrid Love Me set pre perfektnú manikúru

Čierny servírovací podnos Wenko Black Outdoor Kitchen

Čierny servírovací podnos Wenko Black Outdoor Kitchen
Detail

Kolekcia Black Outdoor Kitchen od Wenko prichádza práve včas na grilovaciu sezónu. Nájdete tu nielen výrobky, ktoré uľahčujú prípravu a skladovanie potravín, ale aj ďalšie praktické pomôcky. Medzi ne patrí aj tento servírovací podnos s protišmykovým textúrovaným dnom, ktorý zaisťuje bezpečné prenášanie nápojov a potravín. Vďaka vyvýšenému okraju sa tiež veľmi pohodlne drží. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierny servírovací podnos Wenko Black Outdoor Kitchen

Čierny závesný háčik Wenko Black Outdoor Kitchen

Čierny závesný háčik Wenko Black Outdoor Kitchen
Detail

Kolekcia Black Outdoor Kitchen od Wenko prichádza práve včas na prichádzajúcu grilovaciu sezónu. Nájdete tu nielen výrobky, ktoré uľahčujú prípravu a skladovanie potravín, ale aj ďalšie praktické pomôcky. Patrí medzi ne aj tento matný závesný háčik, ktorý možno ľahko zavesiť na kuchynské dvierka s maximálnou hrúbkou 2 cm. Je vyrobený z kombinácie nehrdzavejúcej ocele a plastu (TPR a EVA). Dobré vedieť: aj s háčikom je možné dvierka bez problému zavrieť. (bonami.sk)

Podobné produkty ako Čierny závesný háčik Wenko Black Outdoor Kitchen

FOSCAM 2MP Outdoor WiFi Bullet (FI9902P - Black)

FOSCAM 2MP Outdoor WiFi Bullet (FI9902P - Black)
Detail

IP kamera s pripojením cez WiFi 2,4 GHz a Ethernet, vnútorná a vonkajšia, inteligentná, s nočným videním, detekcia pohybu, rozlíšenie 1920 × 1080 px, zorný uhol 96°, s max. dosvitom 20 m, slot na MicroSD kartu max. 128000 MB, kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android, Windows a iOS, napájanie: zo siete WiFi kameras detekciou pohybuIP kamera FOSCAM ustráži váš domov, pokiaľ nie ste práve na blízku. Kamera s pohybovým senzorom sa pýši Full HD rozlíšením so živými farbami a množstvom detailov. Čo sa doma deje teraz, zistíte prostredníctvom aplikácie FOSCAM zo svojho mobilu. V aplikácii sa môžete pohybovať po časovej osi, tak vám neuniknú žiadne dôležité okamihy. NOČNÉ VIDENIE20 metrovZORNÝ UHOLHorizontálne 96° Diagonálne 110,8 °PREVÁDZKOVÁ TEPLOTA-10 až 40 °CŠiroký pozorovací uholVďaka svojmu zornému rozpätiu pojme kamera FOSCAM celú vašu príjazdovú cestu alebo napríklad záhradu. Kamera s detekciou pohybu má pokročilé nočné videnie, za... (alza.sk)

Podobné produkty ako FOSCAM 2MP Outdoor WiFi Bullet (FI9902P - Black)

FOSCAM 2MP Outdoor PoE Dome (D2EP - Black)

FOSCAM 2MP Outdoor PoE Dome (D2EP - Black)
Detail

IP kamera s pripojením cez Ethernet, vnútorná a vonkajšia, inteligentná, s nočným videním, detekcia pohybu a sledovanie pohybu (Auto tracking), rozlíšenie 1920 × 1080 px, zorný uhol 130°, s max. dosvitom 20 m, kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android, Windows a iOS, napájanie: zo siete IP kameraproti vandalomIP kamera FOSCAM zobrazuje video v 1 080 Full HD rozlíšení. Sledujte váš domov z počítača alebo mobilného zariadenia odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Získate krištáľovo čisté zobrazenie. Kamera navyše disponuje stupňom krytia IK10, ktorý zodpovedá najvyššej možnej odolnosti voči vandalizmu. Vydrží aj tvrdé nárazy. Kamera ochráni váš majetok aj sama seba pred vandalizmom. Stupeň krytia IP66 ochráni kameru proti poveternostným vplyvom pri vonkajšom používaní. Je pripravená na celoročné zabezpečenie vášho objektu.NOČNÉ VIDENIE20 mZORNÝ UHOL130°KARTA SD CARDAž do 128 GBSharp video feedBezpečnostná kamera FOSCAM sprostredkuje obraz bez... (alza.sk)

Podobné produkty ako FOSCAM 2MP Outdoor PoE Dome (D2EP - Black)

FOSCAM 4MP Outdoor WiFi Dome (D4Z - Black)

Detail

IP kamera s pripojením cez WiFi 2,4 GHz a Ethernet, vnútorná a vonkajšia, inteligentná, s nočným videním, detekcia pohybu, rozlíšenie 2304 × 1536 px, zorný uhol 350°, s max. dosvitom 20 m, kompatibilná s Google Assistant a Amazon Alexa, aplikácia pre Android, Windows a iOS, napájanie: zo siete Kamera s rotácioua pokrytím 350°Vonkajšia IP kamera FOSCAM pokryje kompletný strážený priestor. Vďaka horizontálnej aj vertikálnej rotácii pokryje 350°, v ktorých nie sú žiadne slepé zóny. Obraz si môžete zobraziť do posledného detailu vďaka štvornásobnému optickému zoomu s automatickým zaostrovaním.ZOOM4× optickýROTÁCIA350° vertikálne/60° horizontálnePREVÁDZKOVÁ TEPLOTA-20 až 50 °CIP kamera vonkajšia FOSCAM má obojsmerný zvukIP kamera vonkajšia FOSCAM disponuje obojsmerným zvukom za použitia WiFi. Je vybavená vstavaným mikrofónom. Tak môžete komunikovať s prichádzajúcimi, aj keď práve nie ste doma. Navyše ju môžete ovládať hlasom prostredníctvom Google Assistant a Amazon... (alza.sk)

Podobné produkty ako FOSCAM 4MP Outdoor WiFi Dome (D4Z - Black)
Handpresso Auto SET Capsule (21021), FOSCAM 4MP Outdoor PoE Bullet (G4EP - Black), FOSCAM 4MP Outdoor WiFi Bullet (G4P - Black), FOSCAM 4MP Outdoor WiFi Dome (D4Z - Black), FOSCAM 2MP Outdoor PoE Dome (D2EP - Black), FOSCAM 2MP Outdoor WiFi Bullet (FI9902P - Black), TP-Link EAP110 Outdoor (EAP110-outdoor), Spigen Ultra Hybrid Black OnePlus 11 (ACS05803), Walser Outdoor, Niceboy ION Outdoor Security Camera (outdoor-camera), Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 6 (ACS03439), Spigen Ultra Hybrid Matte Black iPhone 13 (ACS03523), Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 7 (ACS04700), Spigen Neo Hybrid Black Samsung Galaxy S23 (ACS05721), Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy S23+ (ACS05669), Spigen Neo Hybrid Black Samsung Galaxy S23+ (ACS05674), Spigen Ultra Hybrid Black Samsung Galaxy S23 (ACS05715), Spigen Crystal Hybrid Matte Black iPhone 13 (ACS03561), Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 11 Pro (077CS27234), Spigen Ultra Hybrid Black Google Pixel 6a (ACS04478), Spigen Ultra Hybrid Matte Black iPhone 14 (ACS05041), Spigen Ultra Hybrid Frost Black iPhone 14 (ACS05047), Spigen Ultra Hybrid Black OnePlus Nord2 5G (ACS03664), Spigen Ultra Hybrid MagSafe Black iPhone 14 (ACS05049), Joola Set Black + White (4002560548172), Keychron Gateron Switch set 35 pcs/set BLACK (Z66), Miele Outdoor (10226340), Spigen Ultra Hybrid Matte Black iPhone 13 Pro (ACS03262), Spigen Ultra Hybrid Mag Black iPhone 13 Pro (ACS03268), Spigen Ultra Hybrid Black iPhone 12 Pro Max (ACS01619)