Headset albrecht wp 24 41980

Produkt Headset albrecht wp 24 41980 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Headset albrecht wp 24 41980 upraviť a produkt hľadať znova.

ALBRECHT DR 883

ALBRECHT DR 883
Detail

INTERNETOVÉ RÁDIO. s podporou DAB + / FM. Bluetooth. WiFi. DLNA. ovládanie pomocou aplikácie, prehrávanie hudby z telefónu. farebný displej. výstupný výkon: 2 x 3,5 W. sieťový adaptér. diaľkové ovládanie. DAB + Frekvencia: (andreashop.sk)

Podobné produkty ako ALBRECHT DR 883 , Meiho wp 3 (4963189600965)

Logitech Headset - PRE X GAMING HEADSET

Logitech Headset - PRE X GAMING HEADSET
Detail

PRE X GAMING HEADSET WITH BLUE VO!CE PHYSICAL SPECIFICATIONSLength: 138 mmWidth: 94 mmHeight: 195 mmWeight (w/o cable): 320 gPC Cable Length: 2 mMobile Cable Length: 1.5 mPC splitter: 120 mm TECHNICAL SPECIFICATIONSHeadphone:Driver: Hybrid mesh PRO-G 50 mmMagnet: NeodymiumFrequency response: 20 Hz-20 KHzImpedancia: 35 ohmSensitivity: 91.7 dB SPL @ 1 mW & 1 cm Materials:Fork: AluminumHeadband: SteelEar and head pads: Memory Foam LeatheretteExtra Ear pads: Memory Foam Cloth Pre Microphone:Microphone Pickup Pattern: Cardioid (Unidirectional)Type: Electret CondenserSize: 6 mmFrequency response: 100 Hz-10 KHz REQUIREMENTSPC with USB portWindows 7 or laterInternet connection for optional software download7Advanced features ako Blue VO!CE a DTS Headphone:X 2.0 surround sound function only on PC via Logitech G HUB Gaming Software (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Headset - PRE X GAMING HEADSET , Gravity ms 2 wp

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 48 ks / drevená kazeta

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 48 ks / drevená kazeta
Detail

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 48 ks / drevená kazeta Akvarelové farbičky od popredného výrobcu Faber-Castell poskytujú umelcom všetkých vekových kategórií možnosť všestranného prejavu pri kreslení, tieňovaní a maľovaní. Vstupné materiály použité pri výrobe a 250 ročné skúseností výrobcu dávajú pastelkám výnimočnú kvalitu. Farba na papieri permanentne zasychá a to Vám umožní naniesť ďalšiu vrstvu farby bez toho, aby sa tá pôvodná farba rozmazala. Balenie obsahuje:48 ks akvarelových pasteliek v drevenej kazete1 grafitová ceruzka1 x okrúhly štetec1 x guma1 x orezávatko Pozri si video ako použiť tento produkt Zákazníci si kúpili tiež tieto produkty Výtvarný blok ARCHES® Aquarelle Watercolour Cold Pressed / rôzne formáty 28.90 € Skicovací blok POP AQUARELL KOH-I-NOOR A4/A3 7.99 € Štetec plochý Royal & Langnickel 1.49 € (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 48 ks / drevená kazeta , Canon wp-dc55 (1361c001)

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 12 ks v plechu

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 12 ks v plechu
Detail

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 12 ks v plechu Značka Faber-Castell vo svete predstavuje jedného z najpoprednejších výrobcov umeleckých kresliarskych a písacích potrieb. Vyznačuje sa vysokou kvalitou a veľkú pozornosť pri výrobe svojich produktov venuje najmä ochrane životného prostredia. Set pasteliek od tejto prestížnej značky je skvelým tipom na darček pre všetkých nadšencov milujúcich kresliarske umenie. Špičkové farebné pastelky s akvarelovým efektom z edície Albrecht Dürer obsahujú vo svojom zložení vysoko kvalitné pigmenty s jedinečnou odolnosťou voči svetlu. Priemer pastelky je 7 mm. Po navlhčení získavajú unikátny akvarelový efekt, ktorý na prvý pohľad vyzerá, ako by bolo dielo maľované samotnými akvarelovými farbami. Vďaka špeciálnej SV technológií proti lámavosti tuhy sú odolné voči nárazu. Set je pekne darčekovo zabalený a určite poteší nejedného veľkého či malého umelca.Balenie obsahuje: 12x akvarelová pastelka Faber-Castell Galéria fotiek Zákazníci si kúpili tiež tieto produkty Skicovací blok POP AQUARELL KOH-I-NOOR A4/A3 5.99 € Výkres školský A4/A3 - 20 ks 0.79 € Akrylová farba Amsterdam Standard Series 20 ml / rôzne odtiene 1.79 € (maliarskeplatno.sk)

Podobné produkty ako Akvarelové pastelky Albrecht Dürer set 12 ks v plechu , Genius g-wp 100 (31250010400)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930, stredové pripojenie, chróm 600.111.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930, stredové pripojenie, chróm 600.111.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964763 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930, stredové pripojenie, chróm 600.111.1 , Genius g-wp 200m (31250012400)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250, stredové pripojenie, chróm 600.114.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250, stredové pripojenie, chróm 600.114.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964749 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250, stredové pripojenie, chróm 600.114.1 , Miele twv 780 wp (12wv7802oer)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250, stredové pripojenie, chróm 600.112.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250, stredové pripojenie, chróm 600.112.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964756 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250, stredové pripojenie, chróm 600.112.1 , Miele twc 220 wp (12wc2202cz)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250, stredové pripojenie, chróm 600.117.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250, stredové pripojenie, chróm 600.117.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964718 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250, stredové pripojenie, chróm 600.117.1 , Miele twf 760 wp (12wf7602cz)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570, stredové pripojenie, chróm 600.113.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570, stredové pripojenie, chróm 600.113.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964732 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570, stredové pripojenie, chróm 600.113.1 , Miele twl 780 wp (12wl7802cz)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570, stredové pripojenie, chróm 600.118.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570, stredové pripojenie, chróm 600.118.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964701 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570, stredové pripojenie, chróm 600.118.1 , Miele tca 230 wp (12ca2302cz)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570, stredové pripojenie, chróm 600.115.1

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570, stredové pripojenie, chróm 600.115.1
Detail

Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Elektrické vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládanie regulácie teploty je manuálne. Prívod teplej vody je možné pripojiť na ľavú / pravú stranu ventilu bez obmedzenia.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Ean: 8590913964725 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570, stredové pripojenie, chróm 600.115.1 , Mozaik student (elektronická licencia) (wp-1y)

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer - Drevená kazeta 48 ks + doplnky

Akvarelové pastelky Albrecht Dürer - Drevená kazeta 48 ks + doplnky
Detail

Exkluzívne umelecké pastelky 48 kusov z cédrového dreva dodávané v luxusnej darčekovej kazete. (luxusne-pera.sk)

Podobné produkty ako Akvarelové pastelky Albrecht Dürer - Drevená kazeta 48 ks + doplnky , Hi-tec benard wp wos čierne (spthit0330nad)

Faber Castell 117512 Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 12 ks

Faber Castell 117512 Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 12 ks
Detail

Exklusivní umělecké pastelky 12ks z cedrového dřeva dodáváné v kovové krabičce. (luxusne-pera.sk)

Podobné produkty ako Faber Castell 117512 Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 12 ks , Whirlpool gofl 629/nb hob wp (869991590750)

MuseARTa - Ochranné rúško na viacnásobné použitie Albrecht Dürer - Young Hare

MuseARTa - Ochranné rúško na viacnásobné použitie Albrecht Dürer - Young Hare
Detail

Ochranné rúško z kolekcie MuseARTa. Model vytvorený zo vzorovanej látky. (answear.sk)

Podobné produkty ako MuseARTa - Ochranné rúško na viacnásobné použitie Albrecht Dürer - Young Hare , Samson xpd2-headset (swxpd2bde5)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.111.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.111.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922725 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.111.4 , Hi-tec altitude vi i wp hnedá (spthit0256nad)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.112.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.112.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922732 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.112.4 , Hi-tec lotse mid wp hnedá/čierna (spthit0250nad)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.114.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.114.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922756 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.114.4 , Whirlpool gowl 628/nb ee hob wp (869991590500)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.113.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.113.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922749 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.113.4 , Keen circadia mid wp men bison / brindle (sptkeen2321nad)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.115.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.115.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922763 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, biela 600.115.4 , Merge ar/vr headset (854590007303)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.116.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.116.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922770 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x930 mm, stredové pripojenie, biela 600.116.4 , Xbox wireless headset (tll-00002)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.117.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.117.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922787 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, biela 600.117.4 , Trust rydo usb headset (24133)

Obraz na plátne Albrecht Altdorfer - Kristus odchádza od svojej Matky

Obraz na plátne Albrecht Altdorfer - Kristus odchádza od svojej Matky
Detail

Reprodukcie na plátne s realisticky zobrazeným motívom vo vysokej kvalite. Moderné obrazy pre moderné bývanie a moderný interiér. Motív v digitálnej kvalite vytlačený na kvalitnom plátne, ktoré je natiahnuté na drevenom ráme. Ekologický výrobok bez zápachu. Dekorácie stien, ktoré Vás jednoducho inšpirujú. (obraznastenu.sk)

Podobné produkty ako Obraz na plátne Albrecht Altdorfer - Kristus odchádza od svojej Matky , Xbox stereo headset (8li-00002)

TRUST GXT 414 headset Zamak Premium Multiplatform Gaming Headset

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1¨570 mm, stredové pripojenie, biela 600.118.4

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1¨570 mm, stredové pripojenie, biela 600.118.4
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913922794 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1¨570 mm, stredové pripojenie, biela 600.118.4 , Delphin škatuľka tbx one 275-1p clip wp (8586018476164)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.115.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.115.6
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913943072 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.115.6 , Delphin škatuľka tbx one 360-1p clip wp (8586018476140)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.118.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.118.6
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913943096 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.118.6 , Delphin krabička tbx one 360-4p clip wp (8586018476133)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.114.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.114.6
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913943065 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 500x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.114.6 , Delphin škatuľka tbx one 275-3p clip wp (8586018476157)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.117.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.117.6
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913943089 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 600x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.117.6 , Keen nxis evo wp women black / cloud blue (sptkeen2413nad)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.112.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.112.6
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913943041 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1250 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.112.6 , Retrak utopia 360° vr headset (euvr)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.113.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.113.6
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913943058 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x1570 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.113.6 , Sena bluetooth headset 5s (m143-569)

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.111.6

Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.111.6
Detail

Ústredné vykurovanie Ak je vykurovacie teleso vykurované len elektricky, tozn. iba za pomoci vykurovacej tyče, je potrebné zakúpiť ½" záslepku k radiátorom. Tá slúži na zaslepenie druhého otvoru v telese, ktorý by bol inak použitý pre pripojovací ventil ústredného kúrenia.Vykurovacie teleso odporúčame naplniť destilovanou vodou. Odporúčame tiež nemrznúcu teplonosnú antikoróznu kvapalinu značky LIKIDO.Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pri vykurovacích tyčí s termostatom sa reguluje teplota kvapaliny v radiátore. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Ústredné vykurovanie V prípade ústredného vykurovania je dôležitý výber pripojovacej sady ventilov. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Kombinácia ústredného a elektrického vykurovania Kombinované pripojenie umožňuje ohrievať teleso ako centrálnym systémom vykurovania, tak využiť pre samostatný ohrev elektrickú vykurovaciu tyč mimo vykurovacej sezóny. Vykurovaciu tyč odporúčame s rovnakým alebo podobným výkonom podľa špecifikácie daného vykurovacieho telesa. Pokiaľ sa jedná o teleso so stredovým pripojením, záleží na tom, či možno tyč prepojiť cez ventil (v tomto prípade sa použije kombinovaný ventil) alebo sa tyč pripája samostatne do stojky telesa (v tomto prípade sa použije klasický ventil). V prípade bočného pripojenia sa vždy použije kombinovaný ventil. Na výber je použitie ručného ventilu alebo ventilu s termostatickou hlavicou. Ručný ventil: Ovládacie hlavice ventilu možno inštalovať na ľavú / pravú stranu bez ohľadu na miesto prívodu teplej vody. Ovládanie regulácie teploty je manuálne.Ventil s termostatickou hlavicou: Integrovaný termostat udržuje nastavenú teplotu okolia. Termostatická hlavica musí byť v mieste prívodu teplej vody (mimo MONO ONE). Nami ponúkané pripojovacie ventily sú dodávané vrátane zverného šróbenia na najbežnejšie potrubie (Ø15 mm Cu a Ø16 mm Alupex), pre dopojenie tak nie je potrebné nič dokupovať. Pre zakrytie prívodných rúrok a otvorov v múre odporúčame prikúpiť krycie rozety. Kúrenie s pripojovacou roztečou 50 mm Kúrenie s bočným pripojením Kúrenie s jednobodovým pripojením Vykurovacie telesá ALBRECHT v klasickom prevedení s rovnými vodorovnými profilmi a stredovým pripojením, ktoré je možné kombinovať s vykurovacou tyčou. Vykurovacia tyč a pripojovacie ventily nie sú súčasťou balenia Ean: 8590913943034 (svet-kupelne.sk)

Podobné produkty ako Bruckner - ALBRECHT vykurovacie teleso 400x930 mm, stredové pripojenie, čierna matná 600.111.6

Faber Castell Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 72 ks v drevenej kazete

Faber Castell Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 72 ks v drevenej kazete
Detail

Exkluzívnej umelecké pastelky 72ks z cédrového dreva dodávané v luxusnej darčekovej kazete. (luxusne-pera.sk)

Podobné produkty ako Faber Castell Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 72 ks v drevenej kazete

Faber Castell 117513 Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 120 ks v drevenej kazete

Faber Castell 117513 Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 120 ks v drevenej kazete
Detail

Exkluzívne umelecké pastelky 120 ks z cédrového dreva dodávané v luxusnej darčekovej kazete. (luxusne-pera.sk)

Podobné produkty ako Faber Castell 117513 Albrecht Dürer, akvarelové pastelky 120 ks v drevenej kazete

XBOX WIRELESS HEADSET

XBOX WIRELESS HEADSET
Detail

Najlepší zvukový prejav vo svojej triede . Vychutnajte si vysokokvalitný zvuk so 100% bezdrôtovým pripojením s nízkou latenciou a konzolou Xbox bez potreby hardvérového adaptéra alebo základňovej stanice. Podporuje technológie (andreashop.sk)

Podobné produkty ako XBOX WIRELESS HEADSET

Logitech Headset H340

Detail

Špičkový zvuk pre počítačové hovory, hudbu a ďalšie. Bohatý stereofónny zvuk Laserom optimalizované meniče a vstavaný ekvalizér poskytujú špičkovú, bezkonkurenčnú kvalitu zvuku a bohaté basy - počúvanie si tak vďaka tomu budete môcť vychutnať naplno. Ovládanie priamo na slúchadle Vychutnajte si ovládanie úrovne hlasitosti a basov, a tiež možnosť okamžite stlmiť mikrofón - to všetko na dosah ruky. Pohodlné prevedenie Hlavový most a náušníky s mäkkým polstrovaním z umelej kože vám umožnia hovoriť alebo počúvať v pohodlí po celé hodiny. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Headset H340

Logitech Headset H151

Detail

Vstupná impedancia: 22 ohmov Citlivosť (slúchadlá): 122 dB +/-3 dB Citlivosť (mikrofón): -44 dBV/Pa +/- 2,5 dB Frekvenčný rozsah (náhlavná súprava): 20 Hz-20 kHz Frekvenčný rozsah (mikrofón): 100 Hz-6,5 kHz Dĺžka kábla: 1,8 m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Headset H151

Logitech Headset H390

Detail

(tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Headset H390

OMEN Blast Headset

Detail

Slúchadlá OMEN Blast Headset Pripojenie - USBHmotnosť - 390 gDĺžka kábla - 250 cmZabudovaný mikrofón, 7.1 virtuálny priestorový zvukPre nastavenie slúchadiel je potrebná aplikácia OMEN Command CenterRozmery produktu (š xhxv): 11,7 × 19,9 × 22 cm (náhlavná súprava)Čo je obsiahnuté v krabici: náhlavná súprava, digitálne analógový prevodník (DAC) (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako OMEN Blast Headset

Logitech Headset H540

Logitech Headset H540
Detail

Vysoko kvalitná a výkonná náhlavná súprava, ktorá vdýchne život vašim hovorom cez PC a hudbe. Jednoduchosť technológie plug-and-play Vďaka pripojeniu plug-and-play USB si vychutnáte čistý digitálny stereofónny zvuk a realistickejšie hovory prakticky okamžite. Budete počuť aj detaily Laserom optimalizované reproduktory a integrovaný ekvalizér minimalizujú skreslenie, čo vám umožní preniknúť až k srdcu vašej hudby, filmom a volaniu. Je to presne ten druh špičkového zvuku, ktorý umožňuje ľahko rozlíšiť hocijaké počúvanie a skutočnú túžbu „počuť“. Vychutnajte si krištáľovo čisté chatovanie Vdýchnite nový život vášmu chatovaniu. Nastaviteľný mikrofón znižuje šum na pozadí, takže vaši priatelia, rodina a obchodní partneri začujú presne to, čo chcú počuť - váš krištáľovo čistý hlas. Ujmite sa vlády zvuku Použite ovládanie na slúchadle pre ľahkú reguláciu hlasitosti a okamžité stlmenie mikrofónu. Navyše vďaka ľahko viditeľnému indikátoru stlmenia už nikdy nebudete hovoriť, keď je mikrofón stlmený. Komfort predovšetkým Mäkké polstrovanie z umelej kože robí dobre vašim ušiam - najmä pri dlhodobom počúvaní hudby či chatovaní. Robíte si starosti s usadením? Nemusíte. Polstrovanie hlavového mosta zaisťuje usadenie, ktoré pohodlne obomkne tvar vašej hlavy. Skvelý zvuk Kompatibilný s hrami, filmami, hudbou a bežnými aplikáciami na volanie, vrátane Skype, Yahoo!Messenger, Gmail™Voice & Video Chat a Windows LiveMessenger. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Headset H540

Shure SM31FH Headset

Shure SM31FH Headset
Detail

SM31FH od spoločnosti Shure je flexibilný, hlavový mikrofón špeciálne navrhnutý pre Fitness, vyrobený z vlhkosť odpudzujúcej tkaniny chrániacej mikrofón. Zariadenie je kompatibilné so systémom Shure Wireless Bodypack. Konektor 4-pin TR4F. Jeho frekvenčný rozsah je 45Hz -20kHz, akustický tlak 145dB a hmotnosť 60g. Maximálny akustický tlak (SPL) : 145 dB Smerová charakteristika : Cardioid Balenie obsahuje : Mikrofón Citlivosť : -50 dBV/Pa Použitie : Hovorený prejav Frekvenčný rozsah : 45 Hz - 20 kHz Hmotnosť : 60 g Farba : Čierna Pomer signál/šum : 66 dB Typ kapsule : Elektretový Mikrofón Vstup na mikrofón : Nie Slúchadlový výstup : Nie Typ : Kondenzátorový Prevádzka na batérie : Nie Impedancia : 600 Ohm Kompatibilné s : Shure bodypack transmitters Vodeodolnosť : Áno Rozhranie : XLR Prepínač : Nie USB : Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako Shure SM31FH Headset

Samson XPD2-Headset

Samson XPD2-Headset
Detail

Bezdrôtový set s hlavovým mikrofónom a miniatúrnym prijímačom zabudovaným do USB disku. Možno ho jednoducho prepojiť s mobilným zariadením, mixážnym pultom a prenosným PA systémom Expedition XP106, XP800 alebo XP1000. Vďaka tomu je zariadenie ideálne pre živé výstupy, rozhovory, digitálnu komunikáciu alebo Live Stream. Set obsahuje prijímač RXD2 s USB vstupom a výstupom pre slúchadlá pre okamžitý monitoring a kontrolu záznamu, a hlavový mikrofón DE5 s opaskovým vysielačom PXD1. Ponúka prenosovú frekvenciu 2,4 GHz, dosah 30 m a možnosť bezdrôtového záznamu do DAW. Vysielač sa napája pomocou dvoch AA batérií s prevádzkovou dobou 20 hodín. Súčasťou balenia je USB adaptér, kábel a mikrofónový držiak. Frekvenčné pásmo : 2,4 GHz Krajina pôvodu : Čína Frekvenčný rozsah : 20 Hz - 16 kHz Možnosť montáže do racku : Nie Externá anténa : Nie Systém : 2,4 GHz Adaptér súčasťou balenia : Áno Napájanie : Adaptér (muziker.com)

Podobné produkty ako Samson XPD2-Headset

Logitech Headset H111 Emea

Detail

Vstupná impedancia: 32 ohmov Citlivosť (slúchadlá): 100 dB +/-3 dB Citlivosť (mikrofón): -58 dBV/µBar, -38 dBV/Pa +/-4 dB Frekvenčný rozsah (náhlavná súprava): 20 Hz-20 kHz Frekvenčný rozsah (mikrofón): 100 Hz-16 kHz Dĺžka kábla: 1,8 m (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Headset H111 Emea

Logitech Headset H570e Stereo

Detail

CENOVO DOSTUPNÁ NÁHLAVNÁ SÚPRAVA VYVINUTÁ PRE DLHODOBÉ POHODLIEOsobám, pre ktoré je telefón prostriedkom na obživu, prináša pohodlná náhlavná súprava viac produktivity s každým hovorom. Štýlová a odolná - náhlavná súprava Logitech H570e Headset prináša pohodlie na každý deň. Navyše sa ľahko používa: Stačí ju pripojiť k počítaču PC alebo Mac prostredníctvom kábla USB. Náhlavná súprava H570e disponuje prémiovými funkciami potlačenia šumu pre krištáľovo čistý zvuk za rozumnú cenu. SKVELÁ CENA ZA SKVELÉ FUNKCIENáhlavná súprava Logitech H570e Headset disponuje prémiovými funkciami za rozumnú cenu. Funkcia potlačenia akustickej ozveny, mikrofón s potlačením šumu a digitálne spracovanie signálu (DSP) blokujú nežiaduce šum - výsledkom sú čisté konverzácie so skvelou kvalitou zvuku. Zvoľte si súpravu H570e Mono alebo H570e Stereo s jedným alebo dvoma reproduktormi. POHODLNÁ A ODOLNÁObchodní zástupcovia telefonujúci hodiny denne ocenia pohodlie tejto náhlavnej súpravy. Štýlové, ľahké prevedenie a odolné materiály umožnia pohodlné celodenné nosenie súpravy H570e. Koženkové náušníky a polstrovaný hlavový most s kovovými výstuhami poskytujú silu a flexibilitu, a navyše vám skvele sadnú. ĽAHKÉ POUŽÍVANIE VĎAKA TECHNOLÓGII PLUG-AND-PLAYSúpravu stačí nasadiť a môžete hovoriť. Tak jednoduché je to. Náhlavnú súpravu H570e Headset stačí pripojiť k počítaču PC alebo Mac pomocou svojho kábla USB bez nutnosti inštalácie ďalšieho softvéru. Súprava H570e, integrované riešenie poskytujúce kvalitný zvuk pre firmy, je kompatibilná s väčšinou predného konferenčného softvéru, vrátane Skype for Business. Technické špecifikácie:Kód: 288332P/N: 981-000575Záruka: 2 RokyEAN: 5099206053304Rozmery: 172 mm x 165 mm x 50 mmHmotnosť: 111 gSystémové Požiadavky: Windows 7, Windows 8 alebo Windows 8.1 (32-bitový alebo 64-bitový), Windows 10, Mac OS X 10.6 alebo vyšší, Voľný port USBCertifikácia: Certifikované pre Skype a Skype for Business; Cisco-kompatibilnýMikrofón (Tx):Typ: Smerový ECMFrekvenčný rozsah: 100 Hz-18 kHzCitlivosť: -47 dB +/-3 dBSkreslenie:Prevádzkové napätie: 1,4-5,0 V DCReproduktory (Rx):Frekvenčný rozsah: 31,5 Hz-20 kHz (difúzne pole)Citlivosť: 94 dB ±3 dB pri 1 kHz, 0,01 m, 0,01 WSkreslenie:Spĺňa normu EN60950-1Obsah Balenie: Náhlavné súpravy, Príručka rýchleho spustenia a záručná karta (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Headset H570e Stereo

AUDIO_BO H500 Gaming Headset

Detail

(tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako AUDIO_BO H500 Gaming Headset

AUDIO_BO H300 Gaming Headset

Detail

AUDIO_BO H300 Gaming Headset #STATIC_TITLE# (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako AUDIO_BO H300 Gaming Headset

HP Bluetooth Headset 500

Detail

HP Bluetooth Headset 500 Pripojenie - Bluetooth 5.0Hmotnosť - 220 gVýdrž batérie - až 20 hodínVšesmerový mikrofón; tlačidlá pre vzdialené ovládanieRozmery produktu (š xhxv) - 19 × 17,2 × 8,5 cmHmotnosť produktu - 0,22 kgČo je obsiahnuté v krabici: HP Bluetooth Headset 500, USB-C nabíjací kábel (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako HP Bluetooth Headset 500

Dell Stereo Headset WH1022

Dell Stereo Headset WH1022
Detail

Technické parametre Product Type Headset - wired - USB Compatibility Mac, Windows Aerpad Material Leatherette Connectivity Technology Wired Frequency 20 - 20000 Hz Features Adjustable structure Cable Length 5 ft Adjustable Headband Yes Warranty Limited warranty - 3 years Slovenská republika: DELL Technická podpora: +421 2 5750 83 03 DELL ProSupport hotline: +421 2 5750 69 81 DELL Customer Care : +421 2 5750 81 70 Česká republika: DELL Technická podpora: +420 225 772 711 DELL ProSupport Česká Republika: +420 225 772 969 Link na výrobcu:https://www.dell.com/en-us/shop/dell-stereo-headset-wh1022/apd/520-aavo/pc-accessories (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Dell Stereo Headset WH1022

Logitech Headset H110 Stereo

Logitech Headset H110 Stereo
Detail

•Mikrofón s potlačením šumu znižuje rušivý šum na pozadí a pomáha udržať zvuk konverzácie čistý.•Prečo by ste mali zostať len pri internetových hovoroch? Stereofónna náhlavná súprava je pripravená aj pre hudbu, filmy a hry.•Môžete mať nastaviteľný mikrofón nasadený na ľavej či pravej strane a natáčať ho mimo v prípade, že práve nekonverzujete.•Nastaviteľný hlavový most poskytuje nastavenia, ktoré vám presne padne.•Pripojenie pomocou zástrčky 3,5 mm je ľahké a pracuje prakticky s každou PC zvukovou kartou.Náhlavná súpravaUžívateľská dokumentáciaDvojročná záruka a plná podpora produktu od výrobcu Technical SpecificationsCitlivosť: -58 dBV/µBar, -38 dBV/Pa +/-4dBFrekvenčný rozsah:- Náhlavná súprava: 20 Hz - 20 000 Hz- Mikrofón: 100 Hz - 16 000 HzTienený kábel s dĺžkou 1,8 mFarebne označené zástrčky 3,5 mmSystem RequirementsPracuje v systémoch Windows (nie je možné použiť s hardvérom počítačov spoločnosti Apple)Zvuková karta so vstupom pre mikrofón a zvukovým výstupom 3,5 mm Jednoduchý spôsob začatia hovoru onlinePre počítače, ktoré využívajú samostatný vstup pre mikrofón a zvukový výstup 3,5 mm. Nenáročná a efektívna pre každodenné použitie a kompatibilná s väčšinou operačných systémov a platforiem. Počujete presne to, čo potrebujete a bude vám dobre rozumieť. Hlavné funkcieStereofónny zvukVychutnajte si čistý zvuk pre hudbu, hry a hovory. Spoľahlivá stereofónna náhlavná súprava pre každodenné úlohy vrátane videohovorov s rodinou alebo kolegami. Otočný mikrofónDržiak mikrofónu je možné natočiť o 180 ° pre nasadenie na ľavú aj pravú stranu hlavy. Mikrofón je možné flexibilne umiestniť pre lepšie snímanie hlasu a potlačenie okolitého šumu. Keď držiak mikrofónu nepoužívate, stačí ho odklopiť nabok. Nastaviteľný hlavový mostRobustná a zároveň ľahká stereofónna náhlavná súprava disponuje širokými možnosťami nastavenia. Ultrajemné penové náušníky zaistia pohodlie po celé hodiny. Pripojenie pomocou dvoch konektorovSúpravu môžete pripojiť k počítačom, ktoré využívajú samostatný vstup pre mikrofón a zvukový výstup 3,5 mm. Nie je kompatibilný s počítačmi Chromebook™, tablety alebo zariadeniami Mac. Patametre a podrobnostiRozmeryVýška x šírka x hĺbka:162 mm x 144 mm x 46 mmHmotnosť: .074 KgSystémové požiadavkyKompatibilný s bežnými aplikáciami na volanie naprieč prakticky všetkými platformami a operačnými systémami.Analógové pripojenie prostredníctvom zdierok 3,5 mm pre vstup a výstup zvuku.Technické parametreVstupná impedancia: 32 ohmov Citlivosť (slúchadlá): 100 dB +/-3 dB Citlivosť (mikrofón): -58 dBV/µbar, -38 dBV/Pa +/-4 dB Frekvenčný rozsah (náhlavná súprava): 20 Hz-20 kHz Frekvenčný rozsah (mikrofón): 100 Hz-16 kHz Dĺžka kábla: 1,8 m Obsah baleniaStereofónna náhlavná súpravaUžívateľská dokumentáciaInformácie o zárukeDvojročná obmedzená záruka na hardvér Číslo dieluČíslo výrobku: 981-000271 (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Logitech Headset H110 Stereo

Samson Synth 7 Headset

Samson Synth 7 Headset
Detail

Profesionálny bezdrôtový slúchadlový systém. Toto zariadenie poskytuje výkon a funkcie, ktoré sú väčšinou súčasťou drahších systémov. Celokovový prijímač a vysielač ponúkajú užívateľsky priateľskú LCD obrazovku pre jednoduchý monitoring. Okrem toho má zariadenie automatický analyzátor frekvenčného spektra, 100 kanálov nastavení, 91 metrov bezdrôtového dosahu, a Samson QV hyperkardioidný mikrofón so slúchadlom na hlavu, ktorý poskytuje dokonalé rušenie spätnej väzby a uzamykateľný konektor. Prijímač UR7 má okrem multifunkčnej farebnej LCD obrazovky aj možnosť ovládania až do 20 systémov naraz, závisle na oblasti. IR set sa automaticky spáruje s vysielačom. vysielač UB7 s možnosťou prichytenia na opasku disponuje miniatúrnou kondenzátorovou kapsulou, dizajn odolný proti vlhkosti a uzamykateľné konektory. Na vlastnom LCD monitore je možné sledovať výdrž batérie a aktuálny prevádzkový kanál. Na 2 AA batérie vydrží zariadenie až 15 hodín. Súčasťou produktu je aj 6,35 mm audio kábel, AC adaptér a výbava na montáž do racku. Rozmery: 305 x 89 x 401 mm. Hmotnosť: 2,6 kg. Krajina pôvodu : Čína Napájanie : Adaptér Adaptér súčasťou balenia : Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako Samson Synth 7 Headset

Samson XPDm Headset (SWXRDM1BDE5)

Samson XPDm Headset (SWXRDM1BDE5)
Detail

Mikrofón – headset, pripojenie cez 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack a XLR, kondenzátorový, všesmerové snímanie, vhodný pre hovorené slovo Ak natáčate videá, venujete sa spevu alebo ak pracujete so záznamom zvuku, určite budete potrebovať mikrofón. Mikrofón Samson XPDm Headset je kondenzátorový (elektretový). Obľúbený je pri nahrávaní v štúdiách, pretože vyniká vysokou presnosťou a citlivosťou počas zaznamenávania zvuku. K dôležitým parametrom pri správnom výbere patrí smerová charakteristika, ktoré stanovuje, z ktorých smerov bude zariadenie zaznamenávať zvuk a ktoré potlačí. Mikrofón Samson vám perfektne sadne, ak chcete nahrávať debaty a rozhovory. Zaznamená totiž zvuk z viacerých smerov. Integrovaný displej vám ihneď poskytne všetky dôležité informácie. Možno ho pripojiť cez 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack a XLR. Kľúčové prednosti mikrofónu Samson XPDm Headset Mikrofón Samson je kondenzátorový (elektretový) Hlavový typ, tzv. headset, vhodný ako mikrofón k PC Zachytí zvuk z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Samson XPDm Headset (SWXRDM1BDE5)
Meiho WP 3 (4963189600965), Gravity MS 2 WP, Canon WP-DC55 (1361C001), Genius G-WP 100 (31250010400), Genius G-WP 200M (31250012400), MIELE TWV 780 WP (12WV7802OER), MIELE TWC 220 WP (12WC2202CZ), MIELE TWF 760 WP (12WF7602CZ), MIELE TWL 780 WP (12WL7802CZ), MIELE TCA 230 WP (12CA2302CZ), Mozaik Student (elektronická licencia) (WP-1Y), HI-TEC Benard WP WOS čierne (SPThit0330nad), WHIRLPOOL GOFL 629/NB HOB WP (869991590750), Samson XPD2-Headset (SWXPD2BDE5), HI-TEC Altitude VI I WP hnedá (SPThit0256nad), HI-TEC Lotse MID WP hnedá/čierna (SPThit0250nad), WHIRLPOOL GOWL 628/NB EE HOB WP (869991590500), Keen Circadia Mid WP Men Bison / Brindle (SPTkeen2321nad), Merge AR/VR Headset (854590007303), Xbox Wireless Headset (TLL-00002), Trust RYDO USB HEADSET (24133), Xbox Stereo Headset (8LI-00002), RODE Lav-Headset (Junior) (MROD840), Delphin Škatuľka TBX One 275-1P Clip WP (8586018476164), Delphin Škatuľka TBX One 360-1P Clip WP (8586018476140), Delphin Krabička TBX One 360-4P Clip WP (8586018476133), Delphin Škatuľka TBX One 275-3P Clip WP (8586018476157), Keen Nxis Evo WP Women Black / Cloud Blue (SPTkeen2413nad), RETRAK Utopia 360° VR Headset (EUVR), SENA Bluetooth headset 5S (M143-569)