Hrniec na nakladanie + kliešte 2,5 l ,,zelák (111684)

Produkt Hrniec na nakladanie + kliešte 2,5 l ,,zelák (111684) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Hrniec na nakladanie + kliešte 2,5 l ,,zelák (111684) upraviť a produkt hľadať znova.

Hrniec na nakladanie + kliešte 2,5 l ,,ZELÁK (111684)

Hrniec na nakladanie + kliešte 2,5 l ,,ZELÁK (111684)
Detail

Sud na kapustu – glazovaná keramika, na prípravu nakladaných pokrmov, 2 bočné uši, keramická pokrievka, drevené kliešte, vrecko na zachytenie odkvapkávajúcej tekutiny, objem 2.5l, priemer 15cm, výška 21.5cm Kvalitný hrniec na nakladanie Orion Zelák je určený nielen na nakladanie kapusty, ale darí sa v ňom dobre aj ďalším pokrmom, ktoré si môžete doma naložiť. Dizajnovo podarený hrniec s objemom 2,5 l a výškou 21,5 cm je vyrobený z úžitkovej glazovanej keramiky. Neprepúšťa svetlo a dokáže tiež udržať stálu teplotu, čím sú vytvorené dokonalé podmienky na dozretie a správnu chuť v ňom naložených dobrôt. Či už ide o uhorky rýchlokvasky a ďalšie druhy zeleniny, utopence, mäso, rôzne syry či ryby naložené v oleji alebo octovom náleve. Vzhľadovo pekný hrniec Orion je opatrený keramickou pokrievkou, má 2 bočné uchá a keramické vrecko na odloženie drevených klieští, ktoré sú tiež súčasťou balenia. Kľúčové vlastnosti hrnca na nakladanie Orion Zelák, 2,5 l (alza.sk)

Podobné produkty ako Hrniec na nakladanie + kliešte 2,5 l ,,ZELÁK (111684) , Hrniec na nakladanie + kliešte 2,5 l ,,zelák (111684)

Orion Hrniec na nakladanie zeleniny 1,3 l

Orion Hrniec na nakladanie zeleniny 1,3 l
Detail

Hrniec na nakladanie zeleniny vám pomôže pripraviť lahodné a chutné Pickles pre celú rodinu.Pickles - zelenina kvasená pomocou baktérií mliečneho kvasenia. Všeobecne povedané kvasená zelenina aktivuje imunitný systém v boji voči baktériám a vírusom, posilňuje organizmus proti infekciám, podporuje tiež tvorbu krvi a hormónov. Odporúčaná denná dávka sú 2 polievkové lyžice kvasenej zmesi. Pickles je tak ideálnou oblohou k hlavnému jedlu alebo prísadou do šalátu. Vo vnútri balenia nájdete recepty.Vnútorná pokrievka je tlačená drievkom a gumičkou stále ku dnu a vyvíja tlak na zeleninu. Materiál: keramika, drevo, guma. Rozmery: objem 1,3 l, pr. 13,5 cm, v. 14/20 cm. Hrniec je vhodný do umývačky riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Hrniec na nakladanie zeleniny 1,3 l , Hrniec na nakladanie zeleniny 1,3 l pickles (127601)

Hrniec na nakladanie uhoriek 1,3 l - ORION

Hrniec na nakladanie uhoriek 1,3 l - ORION
Detail

Konvička na nakladanie zeleniny. Tento malý keramický hrniec vám pomôže pripraviť pickles - zeleninu fermentovanú baktériami mliečneho kvasenia. Všeobecne povedané, fermentovaná zelenina aktivuje imunitný systém v boji proti baktériám a vírusom, posilňuje organizmus proti infekciám a tiež podporuje tvorbu krvi a hormónov. Odporúčaná denná dávka sú 2 polievkové lyžice fermentovanej zmesi. Uhorky sú tak ideálnou prílohou k hlavným jedlám alebo prísadou do šalátov. Vnútorná pokrievka sa pomocou stopky a gumičky neustále tlačí na dno a vyvíja tlak na zeleninu. Materiál: keramika, drevo, guma. Rozmery: objem 1,3 l, š. 13,5 cm, v. 14/20 cm. Vhodné do umývačky riadu. Recepty vo vnútri balíka. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Hrniec na nakladanie uhoriek 1,3 l - ORION , Orion hrniec ker. na nakladanie kapusty 8 l (127606)

Hrniec na nakladanie zeleniny 1,3 l PICKLES (127601)

Hrniec na nakladanie zeleniny 1,3 l PICKLES (127601)
Detail

Hrniec – keramika, drevo, guma, na prípravu Pickles, vnútorná pokrievka, dvierka, gumička, recepty v balení, možno umývať v umývačke, objem 1.3l, priemer 13.5cm, výška 14/20cm Ak milujete nakladanú zeleninu, pripravte si túto obľúbenú pochúťku sami, z vlastných zdrojov a vo vyladenom pomere a chuti presne pre vás. Vhodnú zeleninu nakrájajte a spoločne s korením alebo bylinkami vsypte do pripraveného hrnca PICKLES značky Orion. Obsah potom prikryte vnútornou pokrievkou, hrniec zatvorte vonkajšou pokrievkou a do stredového otvoru umiestnite drievko. Za uchá zaistite priloženou gumičkou, ktorú potom pretiahnete cez drievko. To bude neustále vyvíjať tlak na vnútornú pokrievku a zeleninu vnútri. Vďaka prírodnému procesu mliečneho kvasenia tak behom niekoľkých dní budete mať pripravenú zdravú desiatu alebo prílohu k hlavnému jedlu. Hrniec na nakladanie zeleniny s objemom 1,3 l PICKLES Orion je vyrobený z keramiky a možno ho umývať v umývačke riadu.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hrniec na nakladanie zeleniny 1,3 l PICKLES (127601) , Hrniec nerez na odšťavovanie 8 l (131421)

Hrniec nakladací ORION Zelák 8l

Hrniec nakladací ORION Zelák 8l
Detail

Kvalitní Hrniec nakladací ORION Zelák 8l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Zaváranie a nakladanie. (esat.sk)

Podobné produkty ako Hrniec nakladací ORION Zelák 8l , Orion hrniec nerez na cestoviny 4,2 l (111745)

Hrniec nakladací ORION Zelák 12l

Hrniec nakladací ORION Zelák 12l
Detail

Kvalitní Hrniec nakladací ORION Zelák 12l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Zaváranie a nakladanie. (esat.sk)

Podobné produkty ako Hrniec nakladací ORION Zelák 12l , Lamart hrniec na cestoviny 8 l pasta ltss2417 (42001220)

Hrniec nakladací ORION Zelák 2,5l

Hrniec nakladací ORION Zelák 2,5l
Detail

Kvalitní Hrniec nakladací ORION Zelák 2,5l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Kuchynské pomôcky | Zaváranie a nakladanie. (esat.sk)

Podobné produkty ako Hrniec nakladací ORION Zelák 2,5l , Banquet hrniec nerezový na odšťavovanie tower 8 l (a12695)

Hrniec na mlieko PRESTO, 2 l, Tescoma

Hrniec na mlieko PRESTO, 2 l, Tescoma
Detail

 Dvojplášťový Mliekovar PRESTO z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele s extra silným sendvičovým dnom je vynikajúci pre ľahkú prípravu pokrmov vo vodnom kúpeli bez rizika pripaľovania. Je vybavený píšťalkou, sklonerezovou pokrievkou a ergonomickou rukoväťou pre bezpečnú manipuláciu a maximálnu úsporu miesta pri skladovaní. (4home.sk)

Podobné produkty ako Hrniec na mlieko PRESTO, 2 l, Tescoma , Tescoma vrecko na zeleninu 4food 2,5 l (8595028403534)

Maxxiva sada 2 činkových tyčí na nakladanie záťaže, 35 cm

Maxxiva sada 2 činkových tyčí na nakladanie záťaže, 35 cm
Detail

Maxxiva sada 2 činkových tyčí na nakladanie záťaže, 35 cm z kategórie Šport | Fitness | Činky | Hriadele, osy k činkám kúpite na Kokiskashop.sk za 29.99 €. Optimálna činková tyč na použitie v posilňovni aj doma, vhodná na tréning hrudníka, paže, ramená, krku, posilňovanie, rehabilitačné športy a kulturistiku. Je vhodná pre všetky štandardné záťažové taniere s držiakom taniera 10 cm a priemerom otvoru 30 / 31 mm. Hviezdicové zámky bezpečne fixujú závažie na tyči činky, takže výmena závaží je rýchlejšia a jednoduchšia. Rukoväte sú krížovo vrúbkované na bezpečné uchopenie. Každá tyč je tiež dodávaná s dvoma pevnými objímkami, ktoré zabraňujú zafixovaniu závažia pri zdvíhaní. Závažia nie sú súčasťou dodávky. Technické údaje: materiál: oceľ celková dĺžka: 35 cm úchopová plocha: 12 cm pre závažie s priemerom otvoru: 30/31 mm hmotnosť: 1,75 kg hviezdice: 6,8 cm / 0,2 kg Obsah balenia: 2 x činková tyč 2 x hviezdica (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Maxxiva sada 2 činkových tyčí na nakladanie záťaže, 35 cm

Altom Keramický hrniec Becka, 5 l

Altom Keramický hrniec Becka, 5 l
Detail

Keramický hrniec zelák nájde všestranné uplatnenie vo vašej kuchyni. Slúži najmä na prípravu doma nakladaných pokrmov, ako sú kvasené uhorky, kapusta, utopenci, ryby, syry a ďalšie lahôdky nakladané do oleja alebo octového nálevu.Hrniec je vyrobený z úžitkovej glazovanej keramiky, ktorá neprepúšťa svetlo, udržuje stálu teplotu a potraviny potom získajú lepšie podmienky na dozretie aj správnu chuť. Nádoba je valcovitého tvaru. V hornej časti má keramické uši. Hrniec je doplnený keramickým vekom s úchytom. (4home.sk)

Podobné produkty ako Altom Keramický hrniec Becka, 5 l

Tlakový hrniec MAGNUM 5 l, Tescoma

Tlakový hrniec MAGNUM 5 l, Tescoma
Detail

Tlakový hrniec MAGNUM je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Vybavený masívnymi úchytkami, ktoré nepália a extra silným sendvičovým dnom. Vhodný pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, sklokeramické a indukčné. Jednoduché a bezpečné použitie, vysoká spoľahlivosť. Objem: 5 l (4home.sk)

Podobné produkty ako Tlakový hrniec MAGNUM 5 l, Tescoma

Tescoma Tlaková hrniec MAGNUM 5 l (701150.00)

Tescoma Tlaková hrniec MAGNUM 5 l (701150.00)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 5 l, uzáver: pákový, počet ventilov: 2, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Tescoma MAGNUM je kompaktný tlakový hrniec, v ktorom sa snúbi jednoduchý moderný dizajn so skvelými vlastnosťami a rokmi overenou konštrukciou. Kvalitné výrobné suroviny a technológie radia tento hrniec medzi špičky kuchynských tlakových hrncov.Veľkou výhodou hrnca Tescoma MAGNUM je úspora energie. Prvotriedny kuchynský tlakový hrniec je vyrobený z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je zabezpečený trojvrstvovým sendvičovým dnom. Ten sa vyznačuje výbornými termoakumulačnými vlastnosťami, vďaka ktorým varenie prebieha aj pri nízkom výkone. Sporák je teda možné vypnúť s predstihom. Tlakový hrniec Tescoma MAGNUM je možné používať na všetkých typoch tepelných zdrojov - plynových, elektrických, sklokeramických a indukčných.Ergonomické robustné rukoväte z vysoko odolného plastu zaistia ľahkú a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Tlaková hrniec MAGNUM 5 l (701150.00)

Sconto Sada hrncov LAYLA 5 ks (2 hrnce, 1 rajnica, 2 pokrievky)

Detail

Sada hrncov LAYLA sa stane tým najlepším pomocníkom pri varení v kuchyni. Perfektná konštrukcia jednotlivých hrncov z nehrdzavejúcej ocele zaisťuje bezproblémové varenie. Sada je vhodná na domáce varenie a použiteľná na všetkých typoch tepelných zdrojov vrátane indukčnej varnej dosky. Detaily ako otvor v pokrievke na prirodzený únik pary, vnútorná merná litrová ryska, to všetko uľahčuje varenie. Praktické rúčky zaručujú bezpečnú manipuláciu s riadom. So sadou hrncov LAYLA môžete rýchlo variť rôzne chody súčasne. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Sada hrncov LAYLA 5 ks (2 hrnce, 1 rajnica, 2 pokrievky)

Hrniec tlakový nerez PROFI 5 l+3,5 l duo (113044)

Hrniec tlakový nerez PROFI 5 l+3,5 l duo (113044)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 5 l, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Tlakový hrniec ORIONORION PROFI DUO je perfektným pomocníkom pre zdravší spôsob varenia v podobe dvoch praktických hrncov s objemom 3,5 a 5 litrov. Hrnce vyrobené z nerezovej ocele sú opatrené sendvičovým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam sporí tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Súčasťou hrncov je tlaková pokrievka s dvoma bezpečnostnými ventilmi na upúšťanie tlaku a klasická sklenená pokrievka. Nechýba ani praktickýnerezový košík, ktorý využijete pri cedení uvarených potravín. Na ich vnútornej strane je vyznačená maximálna výška naplnenia a môžete ich pritom používať na všetkých typoch ohrevov vrátane indukcie. Kuchta hrnce ORION PROFI DUO sa stanú jednoducho vaším nenahraditeľným pomocníkom pri každodennom varení.Kľúčové vlastnosti nerezového tlakového hrnca ORION PROFI DUO 5 l + 3,5 lPraktické kuchta hrnce s objemom 3,5 a 5... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hrniec tlakový nerez PROFI 5 l+3,5 l duo (113044)

Hrniec na odšťavovanie 8 l, orion 131421

Hrniec na odšťavovanie 8 l, orion 131421
Detail

Nehrdzavejúci odšťavovací hrniec je zložený z troch poschodí. Do spodného hrnca nalejte dostatočné množstvo vody, ktorá sa varom uvoľňuje a preparuje/zmäkčuje ovocie umiestnené v hornom perforovanom poschodí. Šťava z ovocia sa uvoľňuje do prostredného zberného hrnca, odkiaľ postupne odteká vypúšťacou hadičkou. Takto získaná šťava poslúži ako domáci sirup, základ pre marmelády, džemy alebo ju môžete použiť na výrobu domácej zmrzliny.Set je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, vhodné na všetky typy sporákov vrátane indukcie. Tento hrniec môžete použiť na spracovanie černíc, malín, jahôd, čučoriedok, bazy, ale aj na zeleninu ako je mrkva, paradajky alebo červená repa. Ovocie i zeleninu môžete v hrnci tiež kombinovať.Výška celej zostavy je 39 cm. (4home.sk)

Podobné produkty ako Hrniec na odšťavovanie 8 l, orion 131421

Banquet Tlakový hrniec PREMIUM Dark Brown 5 l

Banquet Tlakový hrniec PREMIUM Dark Brown 5 l
Detail

Tlakový nehrdzavejúci hrniec Premium Dark Brown s pákovým uzáverom a trendovým tvarom. Tlakový hrniec je vhodný pre rýchlu prípravu jedál, šetrí čas a energiu. Tlakový hrniec je vybavený poistkami po bezpečné varenie.Vlastnosti a špecifikácia: celkový objem 5 l, bezpečný využiteľný objem 3,3 l hrúbka dna 10 mm (varenie bez pripálenia) hrúbka steny 0,6 mm pr. horný: 20,5 cm, pr. dolný 18,5 cm bezpečnostné ventily a poistky materiál: hrniec: nehrdzavejúca oceľ, úchyty: nerez/plast, pokrievky: nerez/bakelit moderné farebné prvky na uzávere a rukoväti v matne hnedej farbe (4home.sk)

Podobné produkty ako Banquet Tlakový hrniec PREMIUM Dark Brown 5 l , Hrniec nerez šunkovar 3,2 l (113041)

ORION Tlakový hrniec nerez 5 l PROFI (111732)

ORION Tlakový hrniec nerez 5 l PROFI (111732)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 5 l, uzáver: pákový, počet ventilov: 2, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Tlakový hrniec ORION PROFI je perfektným pomocníkom pre zdravší spôsob varenia. Hrniec vyrobený z nerezovej ocele je opatrený hrubým akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam šetrí tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Súčasťou hrnca je pokrievka rovného tvaru s ergonomicky tvarovanou rukoväťou a bezpečnostným ventilom na vypúšťanie tlaku. Na jeho vnútornej strane je vyznačená maximálna výška naplnenia. Tlakový hrniec ORION môžete pritom používať na všetkých typoch ohrevov vrátane indukcie.Kľúčové vlastnosti nerezového tlakového hrnca ORION PROFI 5 lPraktický tlakový hrniecVyrobený z nerezovej oceleSo silným akutermickým dnom skracujúcim dobu vareniaS pokrievkou rovného tvaru s ergonomickou rukoväťouBezpečnostný ventil na vypúšťanie tlakuŠpeciálny silikónový ventil pre ešte vyššiu... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Tlakový hrniec nerez 5 l PROFI (111732) , Simax džbán s vložkou na ľad 2,5 l (153588)

Sconto Tlakový hrniec PROFI antikoro, objem 5 l

Detail

Pokiaľ nechcete strácať čas pomalým varením a dusením, predovšetkým u tuhších, tvrdších surovín, siahnite po tlakovom hrnci PROFI v modernom dizajne. **Hrubostenný hrniec so sendvičovým dnom** sa uzatvára bezpečnou tlakovou **pokrievkou s pákovým systémom**, vďaka ktorej je možné rýchlejšie uvariť hovädzie mäso na guláš aj mäsový vývar. **Pružné veko s ergonomickou rukoväťou** a prítlačný mechanizmus zaistí bezpečné uzavretie hrnca. Veko je navyše **vybavené špeciálnym silikónovým ventilom**. Hrniec je možné použiť na všetky typy varných dosiek vrátane indukcie a je možné ho umývať v umývačke riadu. Tlakový hrniec PROFI vám pomôže v kuchyni čarovať. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Tlakový hrniec PROFI antikoro, objem 5 l , Hrniec na polievku 50 l 40 x 40 cm nehrdzavejúca oceľ

Provence Nerezový hrniec na cestoviny Provence 5,3 l

EH Hrniec na špargľu a cestoviny, 4,2 l

EH Hrniec na špargľu a cestoviny, 4,2 l
Detail

Nehrdzavejúci hrniec je ideálny na varenie nielen špargle, ale všetkých druhov zeleniny a tiež cestovín, ktoré treba po príprave scediť. Zelenina a cestoviny sa pripravujú v nehrdz. koši vloženom v hrnci a po uvarení sa aj s košom jednoducho vyberú z hrnca. Hrniec je vyrobený z kvalitnej nehrdz. ocele, má štvorvrstvové sendvičové dno s výbornou tepelnou vodivosťou, ktoré šetrí čas aj energiu. Súčasťou tohto produktu je sklenená pokrievka pre dokonalú kontrolu varenia a nehrdz. kôš pre ľahké scedenie zeleniny.Rozmery koša: pr. 14,5 cm, v. 19 cm (4home.sk)

Podobné produkty ako EH Hrniec na špargľu a cestoviny, 4,2 l , Ztto kliešte na bovdeny (sptzit007)

Tlakový hrniec GRANDE Red 5 l, tvar belly (A12973)

Tlakový hrniec GRANDE Red 5 l, tvar belly (A12973)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 5 l, uzáver: bajonetový, počet ventilov: 2, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Tlakový antikorový hrniec Grande Red od značky Banquet v modernom dizajne s červeným pákovým uzáverom a plastovými držadlami. Na prvý pohľad zaujme zaujímavým baňatým tvarom tzv. belly a celkovým objemom 5 l, ktorý poskytuje bezpečný využiteľný objem 3,3 l. Tento tlakový hrniec je vhodný pre rýchlu prípravu jedál, čím šetrí nielen váš čas, ale aj peniaze za energie. Má špeciálne sendvičové dno s hrúbkou 1 cm pre varenie bez pripálenia. Je vhodný pre všetky plynové sporáky, elektrické, sklokeramické a indukčné platne a je opatrený bezpečnostnými ventilmi a poistkami. Nie je vhodný do mikrovlnnej rúry a umývačky riadu.Kľúčové vlastnosti tlakového hrnca GRANDE Red 5 lTlakový antikorový hrniec v modernom dizajneTrendový baňatý tvarČervený pákový uzáver a plastové držadláTlakový hrniec má objem 5 lSendvičové dno s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tlakový hrniec GRANDE Red 5 l, tvar belly (A12973) , Delphin kliešte na šnúry (8586016322944)

Bergner Hrniec naparovací nerez 5 l GOURMET (BG-6520)

Bergner Hrniec naparovací nerez 5 l GOURMET (BG-6520)
Detail

Hrniec priemer 20cm, vonkajší povrch: nerezový, vnútorný povrch: nerezový, rukoväť: nerezová, objem 5l, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, elektrickú, sklokeramickú, farba: antikorová, do maximálnej teploty 200 °C Chýba vám doma riad na varenie vášho obľúbeného jedla? Hrniec Bergner Hrniec naparovací nerez 5 l GOURMET vám nemôže vo vašom vybavení chýbať. Tento výnimočný kúsok s objemom 5 l bude jedinečným pomocníkom vo vašej kuchyni. Môžete ho taktiež využiť pri zaváraní a aj pri odšťavovaní, lebo disponuje vysokou konštrukciou. Na telo hrnca na varenie bola vybratá nehrdzavejúca oceľ. Nerezový vnútorný povrch mu garantuje kvalitnú ochranu proti možnému odreniu či udretiu. Výnimočnosť tohto kúska spočíva v tom, že pri varení môžete použiť aj neostré kovové náčinie. Zásadné parametre vysokého hrnca Bergner Objem vysokého hrnca Bergner: 5 l Telo: nerez Materiál vo vnútri: nerezový Priemer nádoby: 20 cm Zvládne prípravu jedla aj v rúre Hrniec nemusíte... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bergner Hrniec naparovací nerez 5 l GOURMET (BG-6520) , Geko kliešte na tesnenie (g02596)

COSORI Multicooker CRC multifunkčný hrniec a ryžovar 5 l

COSORI Multicooker CRC multifunkčný hrniec a ryžovar 5 l
Detail

Multifunkčný hrniec a ryžovar s objemom 5 l a 17 automatických programov, varenie v pare, ryžovar, dusenie, pomalé varenie a viac. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako COSORI Multicooker CRC multifunkčný hrniec a ryžovar 5 l , Titania kliešte na riasy (4008576010535)

TORO Náhradné tesnenie k tlakovým hrncom PROVENCE 3,5 l a 5 l

Hrniec na cestoviny 2 v 1, 3 diely

Hrniec na cestoviny 2 v 1, 3 diely
Detail

Hrniec je vybavený všetkým, čo potrebujete na prípravu cestovín. Sitovú vložku môžete vložiť priamo do horúcej vody. Po uvarení vodu sceďte a cestoviny nechajte odkvapkať. Je vhodná aj na varenie zeleniny, zemiakov alebo vajec v pare. Súčasťou balenia je sklenené veko. Materiál: plast, nerezová ocel. Rozmery: Ø 18 x 16,5 cm, objem 2,5 l. (velkykosik.sk)

Podobné produkty ako Hrniec na cestoviny 2 v 1, 3 diely , Orion zavárací hrniec set 30 l (111898)

BANQUET AKCENT Hrniec na cestoviny 2 diely 48727975

BANQUET AKCENT Hrniec na cestoviny 2 diely 48727975
Detail

Kvalitní Hrniec na cestoviny BANQUET Akcent 2 diely z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Hrnce na cestoviny. (esat.sk)

Podobné produkty ako BANQUET AKCENT Hrniec na cestoviny 2 diely 48727975 , Banquet hrniec antikorový living 9 l (a11555)

BANQUET Hrniec na cestoviny AKCENT, 2 diely (A16484)

BANQUET Hrniec na cestoviny AKCENT, 2 diely (A16484)
Detail

Hrniec priemer 22cm, vonkajší povrch: nerezový, vnútorný povrch: nerezový, rukoväť: nerezová, objem 5l, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, elektrickú, sklokeramickú, farba: antikorová Hrniec BANQUET AKCENT je praktickým doplnkom do výbavy každej kuchyne. S jeho pomocou pripravíte cestoviny, ale aj zemiaky či zeleninu. Vyrobený je z kvalitnej nerezovej ocele a doplnený o dierovanú nerezovú pokrievku, ktorá uľahčuje zlievanie varených surovín. Hrniec disponuje sendvičovým dnom, to zaistí rovnomerné rozloženie tepla, vďaka čomu bude príprava pokrmov rýchlejšia. Môžete ho používať na všetkých typoch ohrevov a je tiež vhodný na umývanie v umývačke riadu. Hrniec BANQUET AKCENT sa stane vaším nepostrádateľným pomocníkom pri varení. Kľúčové vlastnosti hrnca na cestoviny BANQUET AKCENT, 2 dielyPraktický hrniec na prípravu cestovín, zemiakov i zeleninyVyrobený z nerezovej oceleS dierovanou pokrievkou pre cedenie potravínHrniec BANQUET so... (alza.sk)

Podobné produkty ako BANQUET Hrniec na cestoviny AKCENT, 2 diely (A16484) , Banquet hrniec antikorový living 13,5 l (a11557)

Lamart Hrniec na cestoviny 8 l Pasta LTSS2417 (42001220)

Lamart Hrniec na cestoviny 8 l Pasta LTSS2417 (42001220)
Detail

Hrniec priemer 24cm, vonkajší povrch: nerezový, vnútorný povrch: nerezový, rukoväť: nerezová, objem 8l, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, elektrickú, sklokeramickú, farba: antikorová, do maximálnej teploty 250 °C Kvalitný dvojdielny hrniec na cestoviny Lamart o objeme 8 litrov je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Súčasťou hrnca so silným sendvičovým dnom je aj odolná sklenená pokrievka s otvorom pre odvod pary. Vnútorné dierovaný hrniec s vlastnými madlami môže posoužit tiež ako parák alebo cedník.Kvalitný dvojdielny hrniec na cestoviny Lamart s objemom 8 litrov je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele. Súčasťou hrnca s hrubým sendvičovým dnom je aj odolná sklenená pokrievka s otvorom pre odvod pary. Vnútorný dierovaný hrniec s vlastnými držadlami môže poslúžiť tiež ako parák alebo cedník.Kľúčové vlastnostiDvojdielny hrniec na cestovinyPrvotriedna nehrdzavejúca oceľHrubé sendvičové dnoOdolná sklenená pokrievka s otvorom pre odvod pary (alza.sk)

Podobné produkty ako Lamart Hrniec na cestoviny 8 l Pasta LTSS2417 (42001220) , Banquet hrniec antikorový living 11,1 l (a11556)

Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie, pružina,čierna,160cm

Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie, pružina,čierna,160cm
Detail

Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie, pružina,čierna,160cm z kategórie Šport | Fitness | Činky | Hriadele, osy k činkám kúpite na Kokiskashop.sk za 41.39 €. Optimálna činka na použitie v posilňovni aj doma, vhodná pre tréning hrudníka, paží, ramien, krku, posilňovania, rehabilitačné športy, kulturistiku, bench press, mŕtve ťahy, drepy, výpady, kľučky a ďalšie. Je vhodná pre dostupné záťažové dosky s 3 cm držiakom kotúča a priemerom otvoru 30 / 31 mm. Protišmyková doska je upevnená poistným krúžkom, aby sa zabránilo skĺznutiu závažia pri pohybe. Pružiny, ktoré je možné rýchlo vymeniť, upevňujú závažie bezpečne na tyč činky a zaručujú jednoduchú výmenu závaží. Rukoväte sú krížovo vrúbkované na bezpečné uchopenie. Technické údaje: materiál: oceľ, chróm uchytenie disku: 3 cm dĺžka: 160 cm úchopová plocha: 20 cm priemer: 30 mm maximálna nosnosť: 300 kg hmotnosť: 8,3 kg hviezdicová spona: 8 cm / 0,05 kg Obsah balenia: 1 x činka 2 x pružinové zámky (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie, pružina,čierna,160cm , Banquet hrniec antikorový living 16,2 l (a11558)

Maxxiva činková tyč na nakladanie záťaže, 35 cm

Maxxiva činková tyč na nakladanie záťaže, 35 cm
Detail

Maxxiva činková tyč na nakladanie záťaže, 35 cm z kategórie Šport | Fitness | Činky | Hriadele, osy k činkám kúpite na Kokiskashop.sk za 13.69 €. Optimálna činková tyč na použitie v posilňovni aj doma, vhodná na tréning hrudníka, paže, ramená, krku, posilňovanie, rehabilitačné športy a kulturistiku. Je vhodná pre všetky štandardné záťažové taniere s držiakom taniera 10 cm a priemerom otvoru 30 / 31 mm. Hviezdicové zámky bezpečne fixujú závažie na tyči činky, takže výmena závaží je rýchlejšia a jednoduchšia. Rukoväte sú krížovo vrúbkované na bezpečné uchopenie. Každá tyč je tiež dodávaná s dvoma pevnými objímkami, ktoré zabraňujú zafixovaniu závažia pri zdvíhaní. Závažia nie sú súčasťou dodávky. Technické údaje: materiál: oceľ celková dĺžka: 35 cm úchopová plocha: 12 cm pre závažie s priemerom otvoru: 30 / 31 mm hmotnosť: 1,75 kg hviezdica: 6,8 cm / 0,2 kg Obsah balenia: 1 x činková tyč 2 x hviezdica (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Maxxiva činková tyč na nakladanie záťaže, 35 cm , Hrniec nerez anett 14 l pokrievka (110384)

Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie, pružina, 120 cm

Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie, pružina, 120 cm
Detail

Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie, pružina, 120 cm z kategórie Šport | Fitness | Činky | Hriadele, osy k činkám kúpite na Kokiskashop.sk za 34.19 €. Optimálna činka na použitie v posilňovni aj doma, vhodná pre tréning hrudníka, paží, ramien, krku, posilňovania, rehabilitačné športy, kulturistiku, bench press, mŕtve ťahy, drepy, výpady, kľučky a ďalšie. Je vhodná pre dostupné záťažové dosky s 3 cm držiakom kotúča a priemerom otvoru 30 / 31 mm. Protišmyková doska je upevnená poistným krúžkom, aby sa zabránilo skĺznutiu závažia pri pohybe. Pružiny, ktoré je možné rýchlo vymeniť, upevňujú závažie bezpečne na tyč činky a zaručujú jednoduchú výmenu závaží. Rukoväte sú krížovo vrúbkované na bezpečné uchopenie. Technické údaje: materiál: oceľ, chróm farba: strieborná uchytenie disku: 3 cm dĺžka: 120 cm úchopová plocha: 20 cm priemer: 30 mm maximálna nosnosť: 300 kg hmotnosť: 6,3 kg pružinový zámok: 6,8 cm / 0,5 kg Obsah balenia: 1 x činka 2 x pružinové zámky (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie, pružina, 120 cm

Maxxiva zakrivená tyč na nakladanie, hviezdica, čierna,120cm

Maxxiva zakrivená tyč na nakladanie, hviezdica, čierna,120cm
Detail

Maxxiva zakrivená tyč na nakladanie, hviezdica, čierna,120cm z kategórie Šport | Fitness | Činky | Hriadele, osy k činkám kúpite na Kokiskashop.sk za 35.69 €. Optimálna činka na použitie v posilňovni aj doma. Zakrivený tvar tyče umožňuje rôzne možnosti úchopu na použitie rôznych partií svalov paží a umožňuje cielene precvičovať konkrétne svalové skupiny i komplexné precvičenie celého tela. Ideálne pre náročný tréning s menšou záťažou zápästia ako s činkou. Vďaka zakrivenému tvaru je obzvlášť vhodná pre efektívny a efektívny tréning paží. Je vhodná pre dostupné záťažové dosky s priemerom otvoru 30 mm. Hviezdicové zámky, ktoré je možné rýchlo vymeniť, bezpečne fixujú závažia na tyči činky a zaručujú jednoduchú výmenu závaží. Technické údaje: materiál: chrómovaná oceľ dĺžka: 120 cm úchopová plocha: 8,5 cm priemer: 30 mm maximálna nosnosť: 300 kg hmotnosť: 6,3 kg hviezdicová spona: 6,8 cm / 0,2 kg Obsah balenia: 1 x činka 2 x hviezdica (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Maxxiva zakrivená tyč na nakladanie, hviezdica, čierna,120cm

Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie,čierna,120 cm

Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie,čierna,120 cm
Detail

Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie,čierna,120 cm z kategórie Šport | Fitness | Činky | Hriadele, osy k činkám kúpite na Kokiskashop.sk za 34.79 €. Optimálna činka na použitie v posilňovni aj doma, vhodná pre tréning hrudníka, paží, ramien, krku, posilňovania, rehabilitačné športy, kulturistiku, bench press, mŕtve ťahy, drepy, výpady, kľučky a ďalšie. Je vhodná pre dostupné záťažové dosky s 3 cm držiakom kotúča a priemerom otvoru 30 / 31 mm. Protišmyková doska je upevnená poistným krúžkom, aby sa zabránilo skĺznutiu závažia pri pohybe. Hviezdicové zámky, ktoré je možné rýchlo vymeniť, bezpečne fixujú závažia na tyči činky a zaručujú jednoduchú výmenu závaží. Rukoväte sú krížovo vrúbkované na bezpečné uchopenie. Technické údaje: materiál: oceľ, chróm uchytenie disku: 3 cm dĺžka: 120 cm úchopová plocha: 29 cm priemer: 30 mm maximálna nosnosť: 300 kg hmotnosť: 6,3 kg hviezdicová spona: 6,8 cm / 0,2 kg Obsah balenia: 1 x činka 2 x hviezdica (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie,čierna,120 cm

Hrniec na indukciu s pokrievkou Sabichi Essential Stock, 5,5 l

Hrniec na indukciu s pokrievkou Sabichi Essential Stock, 5,5 l
Detail

Essential by Sabichi je kolekcia vyrobená z nehrdzavejúcej ocele, ktorá urobí šéfkuchárom aj toho, kto na varenie už rezignoval. Akú lahôdku na tomto kúsku pripravíte? (bonami.sk)

Podobné produkty ako Hrniec na indukciu s pokrievkou Sabichi Essential Stock, 5,5 l

Hrniec na polievku 33 l 35 × 35 cm nerezová oceľ

Hrniec na polievku 33 l 35 × 35 cm nerezová oceľ
Detail

Hrniec priemer 35cm, vonkajší povrch: nerezový, vnútorný povrch: nerezový, rukoväť: nerezová, objem 33l, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, farba: strieborná Radi si doma pripravujete jedlo? Hrniec Hrniec na polievku 33 l 35 × 35 cm nerezová oceľ je pre vás pravá voľba. Tento výnimočný kúsok s objemom 33 l sa postará o všetko, s čím potrebujete pomôcť. Bude vám vyhovovať aj na zaváranie a odšťavovanie, pretože sa môže pýšiť svojou vysokou konštrukciou. Na telo varného hrnca bola vybratá nehrdzavejúca oceľ. Nerezový vnútorný povrch mu slúži ako obranný mechanizmus proti možnému odreniu či udretiu. Kľúčové parametre vysokého hrnca SHUMEE Objem vysokého hrnca SHUMEE: 33 l Telo: nerez Materiál vo vnútri: nerezový Priemer nádoby: 35 cm Typ ohrevu: plynová a indukčná Príslušenstvo k hrncu na varenie SHUMEE: pokrievka (alza.sk)

Podobné produkty ako Hrniec na polievku 33 l 35 × 35 cm nerezová oceľ

Hrniec na polievku 98 l 50 × 50 cm nerezová oceľ

Hrniec na polievku 98 l 50 × 50 cm nerezová oceľ
Detail

Hrniec priemer 50cm, vonkajší povrch: nerezový, vnútorný povrch: nerezový, rukoväť: nerezová, objem 98l, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, farba: strieborná Strávite plno času varením? Hrniec Hrniec na polievku 98 l 50 × 50 cm nerezová oceľ bude dôležitou súčasťou vašej kuchyne. Tento kvalitný kúsok s objemom 98 l zaujme vo vašej kuchyni nezastupiteľnú rolu. Tiež ho môžete využiť pri zaváraní a odšťavovaní, pretože sa môže pýšiť svojou vysokou konštrukciou. Na telo hrnca bol vybratý materiál nehrdzavejúca oceľ. Nerezový vnútorný povrch zaisťuje ochranu proti eventuálnemu úderu aj oderu. Najdôležitejšie funkcie vysokého hrnca SHUMEE Objem vysokého hrnca SHUMEE: 98 l Telo: nerez Materiál vnútornej strany: nerezový Priemer nádoby: 50 cm Typ varnej dosky: plynová a indukčná Príslušenstvo k hrncu SHUMEE: pokrievka (alza.sk)

Podobné produkty ako Hrniec na polievku 98 l 50 × 50 cm nerezová oceľ

Hrniec na polievku 23 l 35 × 22 cm nerezová oceľ

Hrniec na polievku 23 l 35 × 22 cm nerezová oceľ
Detail

Hrniec priemer 35cm, vonkajší povrch: nerezový, vnútorný povrch: nerezový, rukoväť: nerezová, objem 23l, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, farba: strieborná Potrebujete zdokonaliť svoj kuchársky um? Hrniec Hrniec na polievku 23 l 35 × 22 cm nerezová oceľ bude dôležitou súčasťou vašej kuchyne. Tento praktický kúsok s objemom 23 l zaujme vo vašej kuchyni nezastupiteľnú rolu. Na telo hrnca na varenie bola vybratá nehrdzavejúca oceľ. Nerezový vnútorný povrch poskytuje skvelú ochranu proti úderu aj oderu. Telo: nerez Materiál vo vnútri: nerezový Priemer nádoby: 35 cm Typ ohrevu: plynová a indukčná Príslušenstvo ku hrncu do kuchyne SHUMEE: pokrievka (alza.sk)

Podobné produkty ako Hrniec na polievku 23 l 35 × 22 cm nerezová oceľ

Hrniec na polievku 32 l 40 × 26 cm nerezová oceľ

Hrniec na polievku 32 l 40 × 26 cm nerezová oceľ
Detail

Hrniec priemer 40cm, vonkajší povrch: nerezový, vnútorný povrch: nerezový, rukoväť: nerezová, objem 32l, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, farba: strieborná Radi by ste zlepšili svoje kuchárske zručnosti? Hrniec Hrniec na polievku 32 l 40 × 26 cm nerezová oceľ vám iste príde vhod. Tento praktický kúsok s objemom 32 l bude výbornou vychytávkou vo vybavení vašej kuchyne. Výrobca na telo hrnca zvolil nehrdzavejúcu oceľ. Nerezový vnútorný povrch zastupuje funkcii ochrany proti odreniu aj udretiu. Telo: nerez Materiál vo vnútri: nerezový Priemer nádoby: 40 cm Typ ohrevu: plynová a indukčná Príslušenstvo k hrncu SHUMEE: pokrievka (alza.sk)

Podobné produkty ako Hrniec na polievku 32 l 40 × 26 cm nerezová oceľ

Hrniec na polievku 44 l 45 × 28 cm nerezová oceľ

Hrniec na polievku 44 l 45 × 28 cm nerezová oceľ
Detail

Hrniec priemer 45cm, vonkajší povrch: nerezový, vnútorný povrch: nerezový, rukoväť: nerezová, objem 44l, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, farba: strieborná Radi si doma pripravujete jedlo? Hrniec Hrniec na polievku 44 l 45 × 28 cm nerezová oceľ vám nemôže vo vašom vybavení chýbať. Tento výnimočný kúsok s objemom 44 l zaujme vo vašej kuchyni nezastupiteľnú rolu. Telo hrnca je tvorené z nehrdzavejúcej ocele. Nemusíte sa oň báť vďaka jeho vnútornému nerezovému povrchu, ktorý je odolný proti eventuálnemu úderu aj oderu. Telo: nerez Materiál vo vnútri: nerezový Priemer nádoby: 45 cm Typ ohrevu: plynová a indukčná Príslušenstvo k hrncu SHUMEE: pokrievka (alza.sk)

Podobné produkty ako Hrniec na polievku 44 l 45 × 28 cm nerezová oceľ

Hrniec na polievku 58 l 50 × 30 cm nerezová oceľ

Hrniec na polievku 58 l 50 × 30 cm nerezová oceľ
Detail

Hrniec priemer 50cm, vonkajší povrch: nerezový, vnútorný povrch: nerezový, rukoväť: nerezová, objem 58l, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, farba: strieborná Preferujete domácu prípravu jedla? Hrniec Hrniec na polievku 58 l 50 × 30 cm nerezová oceľ vám iste príde vhod. Tento kvalitný kúsok s objemom 58 l bude výbornou vychytávkou vo vybavení vašej kuchyne. Na telo hrnca bola vybratá nehrdzavejúca oceľ. Nerezový vnútorný povrch mu zaručuje skvelú ochranu proti úderu aj oderu. Telo: nerez Materiál vnútornej strany: nerezový Priemer nádoby: 50 cm Typ ohrevu: plynová a indukčná Príslušenstvo k hrncu SHUMEE: pokrievka (alza.sk)

Podobné produkty ako Hrniec na polievku 58 l 50 × 30 cm nerezová oceľ

Hrniec na polievku 71 l 45 × 45 cm nerezová oceľ

Hrniec na polievku 71 l 45 × 45 cm nerezová oceľ
Detail

Hrniec priemer 45cm, vonkajší povrch: nerezový, vnútorný povrch: nerezový, rukoväť: nerezová, objem 71l, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, farba: strieborná Prajete si vylepšiť svoje kuchárske diela? Hrniec Hrniec na polievku 71 l 45 × 45 cm nerezová oceľ je to, čo vám chýba vo vašom vybavení. Tento praktický kúsok s objemom 71 l skvele doplní vaše doterajšie kuchynské vybavenie. Je možné ho použiť na zaváranie a odšťavovanie, pretože vyniká svojou výškou. Vďaka výrobnému materiálu ho možno zaradiť medzi nerezové hrnce. Nerezový vnútorný povrch mu slúži ako obranný mechanizmus proti eventuálnemu úderu aj oderu. Hlavné vlastnosti vysokého hrnca SHUMEE Objem vysokého hrnca SHUMEE: 71 l Telo: nerez Materiál vo vnútri: nerezový Priemer nádoby: 45 cm Typ varnej dosky: plynová a indukčná Príslušenstvo ku kuchynskému hrncu SHUMEE: pokrievka (alza.sk)

Podobné produkty ako Hrniec na polievku 71 l 45 × 45 cm nerezová oceľ

Sconto Hrniec na ohrievanie mlieka LEVEL ONE objem 1,5 l

Detail

Nádobu na ohrievanie mlieka LEVEL ONE ocenia nielen mladé rodiny, ktoré si vybavujú domácnosť. Antikorové vyhotovenie a silné dno dokonale a rýchlo rozvádza teplo a šetrí čas aj energiu. Jednoduché vylievanie bez kvapnutia obsahu zaisťuje extra široký okraj. Ďalšie detaily ako vnútorná merná stupnica a ergonomická rukoväť ocení každá moderná gazdinka aj zástanca rýchleho a praktického varenia. Praktický hrniec na ohrev mlieka je použiteľný na všetkých typoch tepelných zdrojov vrátane indukčnej varnej dosky. (sconto.sk)

Podobné produkty ako Sconto Hrniec na ohrievanie mlieka LEVEL ONE objem 1,5 l

Tlakový hrniec VTP 231105ALS 5 l Allegro s extra sklenenou pokrievkou

Tlakový hrniec VTP 231105ALS 5 l Allegro s extra sklenenou pokrievkou
Detail

Nerezový tlakový hrniec s pákovým uzáverom je vybavený navyše extra sklenenou pokrievkou, vďaka ktorej vám poslúži nielen ako hrniec tlakový, ale aj obyčajný. Vhodný na elektrický, plynový, sklokeramický aj indukčný varič. Môžete umývať v umývačke riadu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Tlakový hrniec VTP 231105ALS 5 l Allegro s extra sklenenou pokrievkou

ALB forming Titan Pro Camping Cookware Set 5 L Hrniec-Panvica

ALB forming Titan Pro Camping Cookware Set 5 L Hrniec-Panvica
Detail

Väčšie prevedenie klasickej titánovej sady s tromi dielmi, vhodné na varenie pre viac ľudí. Vyrobené z titánu Gr. 1. Materiál zabezpečuje vysokú pevnosť, stabilitu nádob a je odolný voči chemickým a biologickým účinkom látok v potravinách. Súprava je vyrobená z titánu s hrúbkou 0,5 mm – je teda porovnateľná s najlepším titánom od celosvetových výrobcov zo Švédska a Japonska. Veľká miska objem 2,5 L, priemer 190 mm Malá miska - objem 1,5 L, priemer 160 mm Veko / panvica - objem 1 L, priemer 200 mm Celkové rozmery: Ø 205 mm; výška 110 mm Veko je možné pohodlne využiť ako panvicu Sklápacie uchá potiahnuté gumovou ochranou vrstvou pre pohodlnú manipuláciu Celkové rozmery - výška 110 mm, priemer 205 mm Objem: 5 L Sezóna: Jeseň;Leto;Zima;Jar Hmotnosť (g): 485.0 Priemer (cm): 20.5 Výška (cm): 11.0 Krajina pôvodu: Česko Typ: Hrniec;Panvica Farba: Šedá Farba podľa výrobcu: Titanium Variant: Pro Materiál: Titán Set: Áno (muziker.com)

Podobné produkty ako ALB forming Titan Pro Camping Cookware Set 5 L Hrniec-Panvica

Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie,pružina,čierna,140 cm

Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie,pružina,čierna,140 cm
Detail

Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie,pružina,čierna,140 cm z kategórie Šport | Fitness | Činky | Hriadele, osy k činkám kúpite na Kokiskashop.sk za 38.39 €. Optimálna činka na použitie v posilňovni aj doma, vhodná pre tréning hrudníka, paží, ramien, krku, posilňovania, rehabilitačné športy, kulturistiku, bench press, mŕtve ťahy, drepy, výpady, kľučky a ďalšie. Je vhodná pre dostupné záťažové dosky s 3 cm držiakom kotúča a priemerom otvoru 30 / 31 mm. Protišmyková doska je upevnená poistným krúžkom, aby sa zabránilo skĺznutiu závažia pri pohybe. Pružiny, ktoré je možné rýchlo vymeniť, upevňujú závažie bezpečne na tyč činky a zaručujú jednoduchú výmenu závaží. Rukoväte sú krížovo vrúbkované na bezpečné uchopenie. Technické údaje: materiál: oceľ, chróm uchytenie disku: 3 cm dĺžka: 140 cm úchopová plocha: 20 cm priemer: 30 mm maximálna nosnosť: 300 kg hmotnosť: 7,1 kg pružinový zámok: 8 cm / 0,5 kg Obsah balenia: 1 x činka 2 x pružinové zámky (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie,pružina,čierna,140 cm

Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie,pružina,čierna,120 cm

Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie,pružina,čierna,120 cm
Detail

Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie,pružina,čierna,120 cm z kategórie Šport | Fitness | Činky | Hriadele, osy k činkám kúpite na Kokiskashop.sk za 35.39 €. Optimálna činka na použitie v posilňovni aj doma, vhodná pre tréning hrudníka, paží, ramien, krku, posilňovania, rehabilitačné športy, kulturistiku, bench press, mŕtve ťahy, drepy, výpady, kľučky a ďalšie. Je vhodná pre dostupné záťažové dosky s 3 cm držiakom kotúča a priemerom otvoru 30 / 31 mm. Protišmyková doska je upevnená poistným krúžkom, aby sa zabránilo skĺznutiu závažia pri pohybe. Pružiny, ktoré je možné rýchlo vymeniť, upevňujú závažie bezpečne na tyč činky a zaručujú jednoduchú výmenu závaží. Rukoväte sú krížovo vrúbkované na bezpečné uchopenie. Technické údaje: materiál: oceľ, chróm uchytenie disku: 3 cm dĺžka: 120 cm úchopová plocha: 20 cm priemer: 30 mm maximálna nosnosť: 300 kg hmotnosť: 6,3 kg pružinový zámok: 6,8 cm / 0,5 kg Obsah balenia: 1 x činka 2 x pružinové zámky (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Maxxiva vzpieračská tyč na nakladanie,pružina,čierna,120 cm

MAXXIVA 86694 vzpieračská tyč na nakladanie, čierna, 140 cm

MAXXIVA 86694 vzpieračská tyč na nakladanie, čierna, 140 cm
Detail

MAXXIVA 86694 vzpieračská tyč na nakladanie, čierna, 140 cm z kategórie Šport | Fitness | Činky / Kotúče / Tyče | Hriadele, osy k činkám kúpite na Kokiskashop.sk za 54.19 €. Optimálna činka na použitie v posilňovni aj doma, vhodná pre tréning hrudníka, paží, ramien, krku, posilňovania, rehabilitačné športy, kulturistiku, bench press, mŕtve ťahy, drepy, výpady, kľučky a ďalšie. Je vhodná pre dostupné záťažové dosky s 3 cm držiakom kotúča a priemerom otvoru 30 / 31 mm. Protišmyková doska je upevnená poistným krúžkom, aby sa zabránilo skĺznutiu závažia pri pohybe. Hviezdicové zámky, ktoré je možné rýchlo vymeniť, bezpečne fixujú závažia na tyči činky a zaručujú jednoduchú výmenu závaží. Rukoväte sú krížovo vrúbkované na bezpečné uchopenie. Technické údaje: materiál: oceľ, chróm uchytenie disku: 3 cm dĺžka: 140 cm úchopová plocha: 17 cm priemer: 30 mm maximálna nosnosť: 300 kg hmotnosť: 7,5 kg hviezdicová spona: 6,8 cm / 0,2 kg Obsah balenia: 1 x činka 2 x hviezdica (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako MAXXIVA 86694 vzpieračská tyč na nakladanie, čierna, 140 cm

MAXXIVA 86693 vzpieračská tyč na nakladanie,hviezdica,čierna,160cm

MAXXIVA 86693 vzpieračská tyč na nakladanie,hviezdica,čierna,160cm
Detail

MAXXIVA 86693 vzpieračská tyč na nakladanie,hviezdica,čierna,160cm z kategórie Šport | Fitness | Činky / Kotúče / Tyče | Hriadele, osy k činkám kúpite na Kokiskashop.sk za 38.59 €. Optimálna činka na použitie v posilňovni aj doma, vhodná pre tréning hrudníka, paží, ramien, krku, posilňovania, rehabilitačné športy, kulturistiku, bench press, mŕtve ťahy, drepy, výpady, kľučky a ďalšie. Je vhodná pre dostupné záťažové dosky s 3 cm držiakom kotúča a priemerom otvoru 30 / 31 mm. Protišmyková doska je upevnená poistným krúžkom, aby sa zabránilo skĺznutiu závažia pri pohybe. Hviezdicové zámky, ktoré je možné rýchlo vymeniť, bezpečne fixujú závažia na tyči činky a zaručujú jednoduchú výmenu závaží. Rukoväte sú krížovo vrúbkované na bezpečné uchopenie. Technické údaje: materiál: oceľ, chróm uchytenie disku: 3 cm dĺžka: 160 cm úchopová plocha: 20 cm priemer: 30 mm maximálna nosnosť: 300 kg hmotnosť: 8,6 kg hviezdicová spona: 0,2 kg Obsah balenia: 1 x činka 2 x hviezdica (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako MAXXIVA 86693 vzpieračská tyč na nakladanie,hviezdica,čierna,160cm

Maxxiva zakrivená tyč na nakladanie, pružina, čierna, 120 cm

Maxxiva zakrivená tyč na nakladanie, pružina, čierna, 120 cm
Detail

Maxxiva zakrivená tyč na nakladanie, pružina, čierna, 120 cm z kategórie Šport | Fitness | Činky | Hriadele, osy k činkám kúpite na Kokiskashop.sk za 35.09 €. Optimálna činka na použitie v posilňovni aj doma. Zakrivený tvar tyče umožňuje rôzne možnosti úchopu na použitie rôznych partií svalov paží a umožňuje cielene precvičovať konkrétne svalové skupiny i komplexné precvičenie celého tela. Ideálne pre náročný tréning s menšou záťažou zápästia ako s činkou. Vďaka zakrivenému tvaru je obzvlášť vhodná pre efektívny a efektívny tréning paží. Je vhodná pre dostupné záťažové dosky s priemerom otvoru 30 mm. Pružiny, ktoré je možné rýchlo vymeniť, upevňujú závažie bezpečne na tyč činky a zaručujú jednoduchú výmenu závaží. Technické údaje: materiál: chrómovaná oceľ dĺžka: 120 cm úchopová plocha: 8,5 cm priemer: 30 mm maximálna nosnosť: 300 kg hmotnosť: 6,3 kg hviezdicová spona: 6,8 cm / 0,05 kg Obsah balenia: 1 x činka 2 x pružinové zámky (kokiskashop.sk)

Podobné produkty ako Maxxiva zakrivená tyč na nakladanie, pružina, čierna, 120 cm

Magnet 3Pagen Hrniec na zlievanie 2 v 1 3-dielny

Magnet 3Pagen Hrniec na zlievanie 2 v 1 3-dielny
Detail

Ideálny hrniec na cestoviny! Flexibilné sito možno jednoducho zavesiť a zachytit uvarené jedlo. V odtoku tak končí len voda a cestoviny sú pripravené na podávanie. (magnet-3pagen.sk)

Podobné produkty ako Magnet 3Pagen Hrniec na zlievanie 2 v 1 3-dielny
Hrniec na nakladanie + kliešte 2,5 l ,,ZELÁK (111684), Hrniec na nakladanie zeleniny 1,3 l PICKLES (127601), Orion Hrniec ker. na nakladanie kapusty 8 l (127606), Hrniec nerez na odšťavovanie 8 l (131421), ORION Hrniec nerez na cestoviny 4,2 l (111745), Lamart Hrniec na cestoviny 8 l Pasta LTSS2417 (42001220), BANQUET Hrniec nerezový na odšťavovanie TOWER 8 l (A12695), TESCOMA Vrecko na zeleninu 4FOOD 2,5 l (8595028403534), Hrniec nerez šunkovar 3,2 l (113041), SIMAX Džbán s vložkou na ľad 2,5 l (153588), Hrniec na polievku 50 l 40 x 40 cm nehrdzavejúca oceľ, Berndorf Sandrik Hrniec na mlieko 14 cm, 1,7 L COLLINI (9004335758255), ZTTO kliešte na bovdeny (SPTzit007), Delphin Kliešte na šnúry (8586016322944), GEKO Kliešte na tesnenie (G02596), TITANIA Kliešte na riasy (4008576010535), Orion Hrniec LITINA 4 l pokrievka (113302), ORION Zavárací hrniec set 30 l (111898), BANQUET Hrniec antikorový LIVING 9 l (A11555), BANQUET Hrniec antikorový LIVING 13,5 l (A11557), BANQUET Hrniec antikorový LIVING 11,1 l (A11556), BANQUET Hrniec antikorový LIVING 16,2 l (A11558), Hrniec nerez ANETT 14 l pokrievka (110384)