Hrniec tlakový nerez profi 5 l+3,5 l duo (113044)

Produkt Hrniec tlakový nerez profi 5 l+3,5 l duo (113044) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Hrniec tlakový nerez profi 5 l+3,5 l duo (113044) upraviť a produkt hľadať znova.

Hrniec tlakový nerez PROFI 5 l+3,5 l duo (113044)

Hrniec tlakový nerez PROFI 5 l+3,5 l duo (113044)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 5 l, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Tlakový hrniec ORIONORION PROFI DUO je perfektným pomocníkom pre zdravší spôsob varenia v podobe dvoch praktických hrncov s objemom 3,5 a 5 litrov. Hrnce vyrobené z nerezovej ocele sú opatrené sendvičovým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam sporí tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Súčasťou hrncov je tlaková pokrievka s dvoma bezpečnostnými ventilmi na upúšťanie tlaku a klasická sklenená pokrievka. Nechýba ani praktickýnerezový košík, ktorý využijete pri cedení uvarených potravín. Na ich vnútornej strane je vyznačená maximálna výška naplnenia a môžete ich pritom používať na všetkých typoch ohrevov vrátane indukcie. Kuchta hrnce ORION PROFI DUO sa stanú jednoducho vaším nenahraditeľným pomocníkom pri každodennom varení.Kľúčové vlastnosti nerezového tlakového hrnca ORION PROFI DUO 5 l + 3,5 lPraktické kuchta hrnce s objemom 3,5 a 5... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hrniec tlakový nerez PROFI 5 l+3,5 l duo (113044) , Hrniec tlakový nerez profi 5 l+3,5 l duo (113044)

ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 7 l + 4 l duo (111740)

ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 7 l + 4 l duo (111740)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 11 l, uzáver: bajonetový, počet ventilov: 1, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická ORION PROFI DUO je perfektný pomocník na zdravší spôsob varenia v podobe dvoch praktických tlakových hrncov s objemom 4 a 7 litrov. Hrnce vyrobené z nehrdzavejúcej ocele sú vybavené hrubým 3-vrstvovým akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam sporí tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Súčasťou hrncov je jedna spoločná pokrievka rovného tvaru s ergonomicky tvarovanou rukoväťou a bezpečnostným ventilom na znižovanie tlaku. Na ich vnútornej strane je vyznačená maximálna výška naplnenia. Tlakové hrnce ORION môžete používať na všetkých typoch ohrevov vrátane indukcie.Kľúčové vlastnosti nerezového tlakového hrnca ORION PROFI DUO 7 l + 4 lPraktické tlakové hrnce s objemom 4 a 7 lVyrobené z nehrdzavejúcej oceleS hrubým akutermickým dnom skracujúcim dobu vareniaS jednou pokrievkou rovného... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 7 l + 4 l duo (111740) , Orion hrniec tlakový nerez profi 3,5 l (111731)

ORION Tlakový hrniec nerez 5 l PROFI (111732)

ORION Tlakový hrniec nerez 5 l PROFI (111732)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 5 l, uzáver: pákový, počet ventilov: 2, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Tlakový hrniec ORION PROFI je perfektným pomocníkom pre zdravší spôsob varenia. Hrniec vyrobený z nerezovej ocele je opatrený hrubým akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam šetrí tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Súčasťou hrnca je pokrievka rovného tvaru s ergonomicky tvarovanou rukoväťou a bezpečnostným ventilom na vypúšťanie tlaku. Na jeho vnútornej strane je vyznačená maximálna výška naplnenia. Tlakový hrniec ORION môžete pritom používať na všetkých typoch ohrevov vrátane indukcie.Kľúčové vlastnosti nerezového tlakového hrnca ORION PROFI 5 lPraktický tlakový hrniecVyrobený z nerezovej oceleSo silným akutermickým dnom skracujúcim dobu vareniaS pokrievkou rovného tvaru s ergonomickou rukoväťouBezpečnostný ventil na vypúšťanie tlakuŠpeciálny silikónový ventil pre ešte vyššiu... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Tlakový hrniec nerez 5 l PROFI (111732) , Orion hrniec tlakový nerez profi 7 l + 4 l duo (111740)

Orion Profi Duo 3,5 l + 5 l 113044

Orion Profi Duo 3,5 l + 5 l 113044
Detail

Kvalitní Hrniec tlakový ORION Profi Duo 5l+3,5l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Sady hncov. (esat.sk)

Podobné produkty ako Orion Profi Duo 3,5 l + 5 l 113044 , Orion tlakový hrniec nerez 5 l profi (111732)

ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 9 l (111734)

ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 9 l (111734)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 9 l, uzáver: pákový, počet ventilov: 3, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Tlakový hrniec ORION PROFI 9 lTlakový hrniec ORION PROFI je perfektným pomocníkom pre zdravší spôsob varenia. Hrniec vyrobený z nerezovej ocele je opatrený silným akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam šetrí tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Súčasťou hrnca je pokrievka rovného tvaru s ergonomicky tvarovanou rukoväťou a bezpečnostným ventilom na upúšťanie tlaku. Na jeho vnútornej strane je vyznačená maximálna výškanaplnenia. Kuchta hrniec ORION môžete pritom používať na všetkých typoch ohrevov vrátane indukcie.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Maximálne bezpečnýTlakový hrniec je opatrený špeciálnym silikónovým ventilom, ktorý slúži ako poistka pre prípad, keby oba klasické ventily zlyhali. Ak tlak prevýši hodnotu 3,5 baru, ventil sa sám uvoľní, aby mohlo dôjsť k... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 9 l (111734) , Orion hrniec tlakový nerez profi 7 l (111733)

ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 3,5 l (111731)

ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 3,5 l (111731)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 3.5 l, uzáver: pákový, počet ventilov: 1, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Tlakový hrniec ORION PROFI je perfektný pomocník na zdravší spôsob varenia. Hrniec, vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, je vybavený hrubým akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam sporí tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Súčasťou hrnca je pokrievka rovného tvaru s ergonomicky tvarovanou rukoväťou a bezpečnostným ventilom na znižovanie tlaku. Na jeho vnútornej strane je vyznačená maximálna výška naplnenia. Tlakový hrniec ORION môžete používať na všetkých typoch ohrevov vrátane indukcie.Kľúčové vlastnosti nerezového tlakového hrnca ORION PROFI 3,5 lPraktický tlakový hrniecVyrobený z nehrdzavejúcej oceleS hrubým akutermickým dnom skracujúcim dobu vareniaS pokrievkou rovného tvaru s ergonomickou rukoväťouBezpečnostný ventil na znižovanie tlakuŠpeciálny silikónový ventil pre ešte vyššiu... (alza.sk)

Podobné produkty ako ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 3,5 l (111731) , Orion hrniec tlakový nerez profi 9 l (111734)

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 5 l

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 5 l
Detail

Tlakový hrniec s tlakovou pokrievkou rovného tvaru je opatrený silným 3-vrstvovým akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam výrazne sporí tepelnú energiu a aj čas strávený pri príprave pokrmov. Hrniec je opatrený pružným vekom s tvarovanou rukoväťou a bezpečnostným i pracovným ventilom pre upúšťanie tlaku. Max. výška naplnenia hrnca je vyznačená na vnútornej strane nádoby. Súčasťou balenia je návod s uvedenými časmi na prípravu vybraných potravín. Hrniec je vhodný na všetky typy tepelných zdrojov. Tlakové hrnce sú vybavené špeciálnym tretím silikónovým ventilom, ktorý slúži ako ďalšia poistka pre prípad, keby oba štandardné ventily zlyhali. Pri tlaku nad 3,5 baru sa tento ventil sám uvoľní, aby mohlo dôjsť k zníženiu tlaku v nádobe a nedošlo k jej poškodeniu či vymršteniu veka. Silikónový ventil je umiestnený pod prítlačným mechanizmom veka tak, aby pri uvoľnení neohrozil nikoho v bezprostrednej blízkosti hrnca. Ide o technickú novinku zaisťujúcu väčšiu bezpečnosť spotrebiteľov. Uvádzaný objem - objem celej nádoby (nie objem pracovný). (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 5 l , Orion hrniec tlakový nehrdzavejúca oceľ profi 3,5 l vysoký (113199)

Tlakový hrniec MAGNUM 5 l, Tescoma

Tlakový hrniec MAGNUM 5 l, Tescoma
Detail

Tlakový hrniec MAGNUM je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Vybavený masívnymi úchytkami, ktoré nepália a extra silným sendvičovým dnom. Vhodný pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, sklokeramické a indukčné. Jednoduché a bezpečné použitie, vysoká spoľahlivosť. Objem: 5 l (4home.sk)

Podobné produkty ako Tlakový hrniec MAGNUM 5 l, Tescoma , Tescoma tlakový hrniec ultima duo 4,0 l a 6,0 l (702768.00)

Tescoma Tlaková hrniec MAGNUM 5 l (701150.00)

Tescoma Tlaková hrniec MAGNUM 5 l (701150.00)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 5 l, uzáver: pákový, počet ventilov: 2, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Tescoma MAGNUM je kompaktný tlakový hrniec, v ktorom sa snúbi jednoduchý moderný dizajn so skvelými vlastnosťami a rokmi overenou konštrukciou. Kvalitné výrobné suroviny a technológie radia tento hrniec medzi špičky kuchynských tlakových hrncov.Veľkou výhodou hrnca Tescoma MAGNUM je úspora energie. Prvotriedny kuchynský tlakový hrniec je vyrobený z vysokokvalitnej nehrdzavejúcej ocele a je zabezpečený trojvrstvovým sendvičovým dnom. Ten sa vyznačuje výbornými termoakumulačnými vlastnosťami, vďaka ktorým varenie prebieha aj pri nízkom výkone. Sporák je teda možné vypnúť s predstihom. Tlakový hrniec Tescoma MAGNUM je možné používať na všetkých typoch tepelných zdrojov - plynových, elektrických, sklokeramických a indukčných.Ergonomické robustné rukoväte z vysoko odolného plastu zaistia ľahkú a... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Tlaková hrniec MAGNUM 5 l (701150.00) , Orion hrniec nerez anett 3,5 l pokrievka (110365)

Banquet Tlakový hrniec Grande Red Belly 5 l

Banquet Tlakový hrniec Grande Red Belly 5 l
Detail

Tlakový nerezový hrniec Grande Red s červeným pákovým uzáverom a trendovým baňatým tvarom. Tlakový hrniec je vhodný pre rýchlu prípravu jedál, šetrí čas a energiu. Tlakový hrniec je vybavený poistkami pre bezpečné varenie.Vlastnosti a špecifikácia: celkový objem 5 l, bezpečný využiteľný objem 3,3 l špeciálne sendvičové dno s hrúbkou 1 cm (varenie bez pripálenia) hrúbka steny 0,6 mm nehrdz. oceľ 18/0 pr. horný: 20,5 cm, pr. dolný 18,5 cm 2 bezpečnostné ventily a poistky plastové úchyty (4home.sk)

Podobné produkty ako Banquet Tlakový hrniec Grande Red Belly 5 l , Tescoma tlakový hrniec bio exclusive + duo 4.0 a 6.0 l (701710.00)

Banquet Tlakový hrniec PREMIUM Dark Brown 5 l

Banquet Tlakový hrniec PREMIUM Dark Brown 5 l
Detail

Tlakový nehrdzavejúci hrniec Premium Dark Brown s pákovým uzáverom a trendovým tvarom. Tlakový hrniec je vhodný pre rýchlu prípravu jedál, šetrí čas a energiu. Tlakový hrniec je vybavený poistkami po bezpečné varenie.Vlastnosti a špecifikácia: celkový objem 5 l, bezpečný využiteľný objem 3,3 l hrúbka dna 10 mm (varenie bez pripálenia) hrúbka steny 0,6 mm pr. horný: 20,5 cm, pr. dolný 18,5 cm bezpečnostné ventily a poistky materiál: hrniec: nehrdzavejúca oceľ, úchyty: nerez/plast, pokrievky: nerez/bakelit moderné farebné prvky na uzávere a rukoväti v matne hnedej farbe (4home.sk)

Podobné produkty ako Banquet Tlakový hrniec PREMIUM Dark Brown 5 l , Tlakový hrniec grande red 5 l, tvar belly (a12973)

Tlakový hrniec GRANDE Red 5 l, tvar belly (A12973)

Tlakový hrniec GRANDE Red 5 l, tvar belly (A12973)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 5 l, uzáver: bajonetový, počet ventilov: 2, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Tlakový antikorový hrniec Grande Red od značky Banquet v modernom dizajne s červeným pákovým uzáverom a plastovými držadlami. Na prvý pohľad zaujme zaujímavým baňatým tvarom tzv. belly a celkovým objemom 5 l, ktorý poskytuje bezpečný využiteľný objem 3,3 l. Tento tlakový hrniec je vhodný pre rýchlu prípravu jedál, čím šetrí nielen váš čas, ale aj peniaze za energie. Má špeciálne sendvičové dno s hrúbkou 1 cm pre varenie bez pripálenia. Je vhodný pre všetky plynové sporáky, elektrické, sklokeramické a indukčné platne a je opatrený bezpečnostnými ventilmi a poistkami. Nie je vhodný do mikrovlnnej rúry a umývačky riadu.Kľúčové vlastnosti tlakového hrnca GRANDE Red 5 lTlakový antikorový hrniec v modernom dizajneTrendový baňatý tvarČervený pákový uzáver a plastové držadláTlakový hrniec má objem 5 lSendvičové dno s... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tlakový hrniec GRANDE Red 5 l, tvar belly (A12973) , Tefal tlakový hrniec secure 5 neo 6 l p2530750

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi Duo

Detail

Tlakové hrnce Duo sú vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Sú opatrené sendvičovým dnom, vďaka ktorému budete pokrm pripravovať kratšiu dobu a ušetríte tak energiu. Tlaková pokrievka je vybavená 2 bezpečnostnými ventilmi. Súčasťou hrnca je aj sklenená pokrievka a nehrdzavejúci košík na cedenie uvarených potravín. Hrnce sú vhodné na všetky typy tepelných zdrojov, vrátane indukčných sporákov. Vhodné do umývačky riadu. Je nutné dodržiavať značku maximálneho plnenia.Balenie obsahuje: 1x hrniec s objemom 3,5 l, pr. 20 cm, v. 13 cm 1x hrniec s objemom 5 l, pr. 20 cm, v. 17 cm 1x košík pr. 15 cm, v. 10,5 cm 1x tlaková pokrievka 1x sklenená pokrievka (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Nerezový tlakový hrniec Profi Duo , Tescoma tlakový hrniec smartclick 7,5 l (8595028407709)

TORO Náhradné tesnenie k tlakovým hrncom PROVENCE 3,5 l a 5 l

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 3,5 l

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 3,5 l
Detail

Predovšetkým u tuhšieho, napr. hovädzieho mäsa je fajn využiť na urýchlenie varenia kvalitný tlakový hrniec PROFI v modernom dizajne, tento je s celkovým objemom 3,5 l.Menší hrubostenný hrniec s akutermickým dnom sa uzatvára bezpečnou tlakovou pokrievkou s pákovým systémom. Vďaka nej je možné rýchlejšie uvariť mäso na guláš, králika na smotane, segedínsky guláš alebo kura na paprike. A kto nemá čas niekoľko hodín ťahať mäsový vývar, ocení rýchlu a jednoduchú prípravu.Po uvarení a odobratí veka je možné hrniec použiť aj na bežné varenie.Prednosti tlakového hrnca: hrubostenné celonehrdzavejúce prevedenie ryska vo vnútri hrnca zobrazuje mieru maximálneho plnenia pružné veko s ergonomickou rukoväťou a prítlačný mechanizmus pre bezpečné uzavretie hrnca bezpečnosť zaisťuje bezpečnostný a pracovný ventil, ktorý pri zvýšení tlaku upúšťa paru veko je opatrené špeciálnym silikónovým ventilom, ktorý by tlak prekračujúci 2 bary bezpečne uvoľnil sendvičové dno rozvádzajúce teplo rovnomerne do celej nádoby vďaka tvrdosti nehrdz. ocele je možné bez obáv používať aj kovové kuchynské náčinie vhodný na všetky typy sporákov vrátane indukcie je možné ho umývať v umývačke riadu (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 3,5 l , Tescoma tlakový hrniec smartclick 4,0 l (8595028407686)

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 9 l

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 9 l
Detail

Tlakový hrniec s tlakovou pokrievkou rovného tvaru je opatrený silným 3-vrstvovým akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam sporí výrazne tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Hrniec je opatrený pružným vekom s tvarovanou rukoväťou a bezpečnostným i pracovným ventilom pre upúšťanie tlaku. Max. výška naplnenia hrnca je vyznačená na vnútornej strane nádoby. Súčasťou balenia je návod s uvedenými časmi na prípravu vybraných potravín. Hrniec je vhodný na všetky typy tepelných zdrojov. Tlakové hrnce sú vybavené špeciálnym tretím silikónovým ventilom, ktorý slúži ako ďalšia poistka pre prípad, keby oba štandardné ventily zlyhali. Pri tlaku nad 3,5 baru sa tento ventil sám uvoľní, aby mohlo dôjsť k zníženiu tlaku v nádobe a nedošlo k jej poškodeniu či vymršteniu veka. Silikónový ventil je umiestnený pod prítlačným mechanizmom veka tak, aby pri uvoľnení neohrozil nikoho v bezprostrednej blízkosti hrnca. Ide o technickú novinku zaisťujúcu väčšiu bezpečnosť spotrebiteľov. Objem uvádzame - objem celej nádoby (nie objem pracovný). Materiál: Tělo hrnce nehrdzavejúca oceľ 18/0 a sendvičové dno nehrdzavejúca oceľ 18/10. (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 9 l , Kolimax biomax tlakový hrniec 5.5 l (117106)

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 3,5 l

Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 3,5 l
Detail

Tlakový hrniec s tlakovou pokrievkou rovného tvaru je opatrený silným 3-vrstvovým akutermickým dnom, ktoré vďaka svojim vlastnostiam sporí výrazne tepelnú energiu aj čas strávený pri príprave pokrmov. Hrniec je opatrený pružným vekom s tvarovanou rukoväťou a bezpečnostným i pracovným ventilom pre upúšťanie tlaku. Max. výška naplnenia hrnca je vyznačená na vnútornej strane nádoby. Súčasťou balenia je návod s uvedenými časmi na prípravu vybraných potravín. Hrniec je vhodný na všetky typy tepelných zdrojov. Tlakové hrnce sú vybavené špeciálnym tretím silikónovým ventilom, ktorý slúži ako ďalšia poistka pre prípad, keby oba štandardné ventily zlyhali. Pri tlaku nad 3,5 baru sa tento ventil sám uvoľní, aby mohlo dôjsť k zníženiu tlaku v nádobe a nedošlo k jej poškodeniu či vymršteniu veka. Silikónový ventil je umiestnený pod prítlačným mechanizmom veka tak, aby pri uvoľnení neohrozil nikoho v bezprostrednej blízkosti hrnca. Ide o technickú novinku zaisťujúcu väčšiu bezpečnosť spotrebiteľov. Objem uvádzame - objem celej nádoby (nie objem pracovný). (4home.sk)

Podobné produkty ako Orion Nerezový tlakový hrniec Profi, 3,5 l , Hrnec tlakový nerez drone 7 l (113187)

Orion Hrniec tlakový nehrdzavejúca oceľ Profi 3,5 l vysoký (113199)

Detail

Tlakový hrniec s objemom 3.5 l, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická (alza.sk)

Podobné produkty ako Orion Hrniec tlakový nehrdzavejúca oceľ Profi 3,5 l vysoký (113199) , Tefal tlakový hrniec 6 l secure chrono p2590701

TESCOMA ULTIMA DUO TLAKOVY HRNIEC 4.0 L A 6.0 L

TESCOMA ULTIMA DUO TLAKOVY HRNIEC 4.0 L A 6.0 L
Detail

TLAKOVÝ HRNIEC . Objem 4 + 6 . Druh ohrevu plyn, elektrika, indukcia, sklokeramika . Parný kôš Áno . Pokrievka navyše Nie . Rozmery výrobku . Šírka výrobku 26.5 cm . Výška výrobku 27.0 cm . Hĺbka výrobku 39.2 cm . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA ULTIMA DUO TLAKOVY HRNIEC 4.0 L A 6.0 L , Tefal tlakový hrniec 8 l secure trendy p2584401

Bergner Hrniec naparovací nerez 5 l GOURMET (BG-6520)

Bergner Hrniec naparovací nerez 5 l GOURMET (BG-6520)
Detail

Hrniec priemer 20cm, vonkajší povrch: nerezový, vnútorný povrch: nerezový, rukoväť: nerezová, objem 5l, použitie na varnú dosku: indukčnú, plynovú, elektrickú, sklokeramickú, farba: antikorová, do maximálnej teploty 200 °C Chýba vám doma riad na varenie vášho obľúbeného jedla? Hrniec Bergner Hrniec naparovací nerez 5 l GOURMET vám nemôže vo vašom vybavení chýbať. Tento výnimočný kúsok s objemom 5 l bude jedinečným pomocníkom vo vašej kuchyni. Môžete ho taktiež využiť pri zaváraní a aj pri odšťavovaní, lebo disponuje vysokou konštrukciou. Na telo hrnca na varenie bola vybratá nehrdzavejúca oceľ. Nerezový vnútorný povrch mu garantuje kvalitnú ochranu proti možnému odreniu či udretiu. Výnimočnosť tohto kúska spočíva v tom, že pri varení môžete použiť aj neostré kovové náčinie. Zásadné parametre vysokého hrnca Bergner Objem vysokého hrnca Bergner: 5 l Telo: nerez Materiál vo vnútri: nerezový Priemer nádoby: 20 cm Zvládne prípravu jedla aj v rúre Hrniec nemusíte... (alza.sk)

Podobné produkty ako Bergner Hrniec naparovací nerez 5 l GOURMET (BG-6520) , Tefal tlakový hrniec 4 l secure5 neo p2534246

Tefal tlakový hrniec Secure 5 Neo 6 l P2530750

Tefal tlakový hrniec Secure 5 Neo 6 l P2530750
Detail

Tlakový hrniec – s objemom 6l, bajonetový uzáver, počet ventilov: 2, nerez materiál 18/10, použiteľný na všetky typy ohrevu vrátane indukcie, 2 úrovne tlaku, nádoba vhodná do umývačky, 5-bezpečnostných prvkov, záruka 10 rokov na nádobu, 15-ročná záruka opraviteľnosti Select brand: ÚvodHlavné informácieTechnická špecifikáciaTlakový hrniec Tefal 6 l Secure 5 Neo P2530750Nerezový tlakový hrniec Tefal Secure 5 Neo 6 l sa zaručene stane vašim nenahraditeľným pomocníkom v kuchyni, s ktorým hravo a rýchlo pripravíte nielen mäso, ale aj zeleninu aj strukoviny. Tento hrniec na varenie je vyrobený z nerezovej ocele 18/10, vybavený je trojvrstvovým sendvičovým dnom a samozrejme má aj tlakovú pokrievku. Nový dizajn rukoväte umožňuje, že sa pri uzavretí veko samo uzamkne. Tlakový hrniec Tefal je možné použiť na všetky typy sporákov vrátane indukcie, disponuje 5 poistkami a umožňuje varenie na nízky aj vysoký tlak.Používanie tlakového hrnca Tefal Secure 5 Neo je úplne... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tefal tlakový hrniec Secure 5 Neo 6 l P2530750 , Lamart tlakový hrniec 6 l pression ltdsd6 (42000589)

Tescoma Tlakový hrniec ULTIMA DUO 4,0 l a 6,0 l (702768.00)

Tescoma Tlakový hrniec ULTIMA DUO 4,0 l a 6,0 l (702768.00)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 6 l, uzáver: bajonetový, počet ventilov: 4, antikorová farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Ak ešte nevlastníte tlakový hrniec, je na čase zvážiť jeho zaobstaranie. Tradičný český výrobca TESCOMA vám ponúka naozaj skvelý variant z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, navyše typu 2 v 1. Ide o súpravu dvoch tlakových hrncov ULTIMA DUO s objemom 4 l a 6 l. Pokrievka, vhodná pre obidva hrnce, je vybavená unikátnym systémom rýchleho nastavenia pracovného tlaku IDEALCOOK. Táto technológia vám umožní hrnce správne a ľahko využiť pre rýchlu a šetrnú prípravu pokrmov. Vďaka grafickým symbolom na regulátore tlaku jednoducho nastavíte vždy ideálny tlak pre daný typ pokrmu. Riziko rozvarenia je teda minimálne. Tlakové hrnce ľahko zatvoríte aj otvoríte iba jednou rukou. Kľúčové vlastnosti súpravy tlakových hrncov ULTIMA DUOVyrobené z prvotriednej ocele a vysokoodolného plastuVeľký otočný uzáver na jednoduché... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Tlakový hrniec ULTIMA DUO 4,0 l a 6,0 l (702768.00) , Lamart tlakový hrniec 4 l pression ltdsd4 (42000588)

Tescoma Tlakový hrniec BIO EXCLUSIVE + DUO 4.0 a 6.0 l (701710.00)

Tescoma Tlakový hrniec BIO EXCLUSIVE + DUO 4.0 a 6.0 l (701710.00)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 6 l, uzáver: bajonetový, počet ventilov: 4, strieborná farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Skvelí pomocníci do kuchyne umožňujúci rýchlu a súčasne šetrnú prípravu pokrmov s maximálnou úsporou energie. Tlakové hrnce Tescoma sa vyznačujú možnosťou varenia pri nízkom alebo vysokom tlaku a disponujú systémom BIO EXCLUSIVE+, vďaka ktorému môžete pohodlne kontrolovať tlak vnútri nádoby.Nádoby sú vyrobené z prvotriednej nehrdzvejúcej ocele a ich trojvrstvové sendvičové dno dovoľuje použitie na všetkých tepelných zdrojoch - plynových, elektrických, sklokeramických a indukčných. Tescoma myslí aj na vaše bezpečie. Hrniec je zabezpečený štyrmi poistkami a masívnymi rukoväťami, ktoré nepália za žiadnych okolností. Tlakové hrnce Tescoma ponúkajú kombináciu tej najlepšej kvality a priaznivej ceny a zaručene očaria, aj tých najnáročnejších kuchárov!Doplňujúce informácie:Obsah sady:1 x tlakový hrniec Tescoma Bio... (alza.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Tlakový hrniec BIO EXCLUSIVE + DUO 4.0 a 6.0 l (701710.00) , Tefal tlakový hrniec 8 l secure chrono p2594401

Hrniec tlakový ORION Profi 7l

Hrniec tlakový ORION Profi 7l
Detail

Kvalitní Hrniec tlakový ORION Profi 7l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Tlakové hrnce. (esat.sk)

Podobné produkty ako Hrniec tlakový ORION Profi 7l , Banquet tlakový hrniec allegro matte 7 l (a03083)

Hrniec tlakový ORION Profi 5l

Hrniec tlakový ORION Profi 5l
Detail

Kvalitní Hrniec tlakový ORION Profi 5l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Tlakové hrnce. (esat.sk)

Podobné produkty ako Hrniec tlakový ORION Profi 5l , Hrniec nerez šunkovar 3,2 l (113041)

Hrniec tlakový ORION Profi 3,5l

Hrniec tlakový ORION Profi 3,5l
Detail

Kvalitní Hrniec tlakový ORION Profi 3,5l z kategorie Biela technika | Kuchyňa | Hrnce, kastróly, panvice | Tlakové hrnce. (esat.sk)

Podobné produkty ako Hrniec tlakový ORION Profi 3,5l , Bergner hrniec naparovací nerez 5 l gourmet (bg-6520)

WMF súprava tlakových hrncov 6,5 l + 3 l Perfect Premium 795466040

Detail

Tlakový hrniec – s objemom 6,5 l a 3 l, parný kôš, vyrobené z odolnej nerezovej ocele Cromargan® 18/10 a kvalitného plastu, automatické uvoľňovanie pary a ochrana zvyškového tlaku pre maximálnu bezpečnosť, otváranie pomocou jednej ruky, počet ventilov: 2, použiteľný na všetky typy ohrevu vrátane indukcie, vhodné do umývačky Select brand: ÚvodHlavné informácieGalériaTechnická špecifikáciaSúprava tlakových hrncov WMF Perfect Premium 795466040, 6,5 l + 3 lTlakové hrnce WMF Perfect Premium 795466040 poslúžia ako skúseným kuchárom, tak začiatočníkom. Veľkou výhodou je kvalitné hrubé dno, ktoré zaručí rovnomerné rozvádzanie tepla po celom povrchu. Tlakový hrniec WMF Perfect Premium 795466040 má špeciálnu mierku vo vnútri hrnca, ktorá slúži na jednoduché plnenie a meranie. Disponuje automatickým uvoľňovaním pary a ochranou zvyškového tepla. Súčasťou hrncov je aj parný kôš.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Dno TransThermŠpeciálne dno TransThermPre rýchly... (alza.sk)

Podobné produkty ako WMF súprava tlakových hrncov 6,5 l + 3 l Perfect Premium 795466040 , Bergner tlakový hrniec 6 l turbo bgmp-1100-mm

Hrnec tlakový nerez PROFI 5 l+3,5 l duo - ORION

Detail

Hrnce tlakové DUO jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli. Jsou opatřeny sendvičovým dnem, díky kterému budete pokrm připravovat kratší dobu a ušetříte tak energie. Tlaková poklice s 2 bezpečnostními ventily. Součástí hrnce je i skleněná poklice a nerezový košík na cezení uvařených potravin. Hrnce jsou vhodné na všechny typy tepelných zdrojů včetně indukčních sporáků. Jsou vhodné do myčky nádobí. Objem tlakových hrnců 3,5 l a 5 l, průměr 20 cm, výška 13 cm a 17 cm, košík pr. 15 cm, v. 10,5 cm. Je nutné dodržovat značku maximálního plnění, která je vyznačena na vnější straně hrnců. Hrnce tlakové DUO jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli. Jsou opatřeny sendvičovým dnem, díky kterému budete pokrm připravovat kratší dobu a ušetříte tak energie. Tlaková poklice s 2 bezpečnostními ventily. Součástí hrnce je i skleněná poklice a nerezový košík na cezení uvařených potravin. Hrnce jsou vhodné na všechny typy tepelných zdrojů včetně indukčních sporáků. Jsou vhodné do myčky nádobí. Objem tlakových hrnců 3,5 l a 5 l, průměr 20 cm, výška 13 cm a 17 cm, košík pr. 15 cm, v. 10,5 cm. Je nutné dodržovat značku maximálního plnění, která je vyznačena na vnější straně hrnců. (svetcukrarov.sk)

Podobné produkty ako Hrnec tlakový nerez PROFI 5 l+3,5 l duo - ORION , Tefal tlakový hrniec 6 l, secure5 neo v2 p2530741

Zahradní tlakový postřikovač 5 l

Detail

Zahradní tlakový postřikovač Zahradní postřikovač se hodí k celé řadě činností v domácnosti - na postřik ovocných stromů, zeleniny, k ochranným postřikům na ničení plevele a hmyzu, dezinfekčním postřikům atd.Zahradní postřikovač má snadné ovládaní a výbornou dostupnost díky rozprašovači na tyči, lze jej držet v ruce nebo na popruhu přes rameno. Objem: 5 litrůBarva: modro-bílýNa zahradní tlakový postřikovač poskytujeme záruku v délce 24 měsíců. (efitness.sk)

Podobné produkty ako Zahradní tlakový postřikovač 5 l , Kolimax tlakový hrniec biomax 22 cm 4,0 l 117007

Hozelock 4310 0000 Pulsar Plus 5 l tlakový rozprašovač 5 l

Hozelock 4310 0000 Pulsar Plus 5 l tlakový rozprašovač 5 l
Detail

Tlakový postrekovač pre záhrady s rozlohou asi 150 metrov štvorcových. Dávkovacie viečko a priehľadná nádoba s odmerkou pre optimálne dávkovanie. Nastaviteľný ramenný popruh pre ideálne pohodlie pri nosení. Nastaviteľná striekacia tryska od trysky po jemnú hmlu. Rukoväť čerpadla vhodná pre pravákov aj ľavákov, ergonomická páka čerpadla s filtrom. Spúšť odolná proti úniku - už žiadne plytvanie sprejom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Hozelock 4310 0000 Pulsar Plus 5 l tlakový rozprašovač 5 l , Tlakový hrniec biomax s bio ventilom 5,5 l 118134

LINDR Sanitačná súprava profi 5 L – plochý (SAN02122)

LINDR Sanitačná súprava profi 5 L – plochý (SAN02122)
Detail

Sanitačný adaptér – súprava 5L na narážaciu hlavu plochou (A-type) je určená na profesionálnu sanitáciu nápojových vedení. (alza.sk)

Podobné produkty ako LINDR Sanitačná súprava profi 5 L – plochý (SAN02122)

LINDR Sanitačná súprava profi 5 L – bajonet (SAN02121)

LINDR Sanitačná súprava profi 5 L – bajonet (SAN02121)
Detail

Sanitačný adaptér – Sanitačná súprava 5L na narážaciu hlavu bajonet (S-type) je určená na profesionálnu sanitáciu nápojových vedení. Sanitační sada LINDR je určená k proplachování pivního vedení. K tomu lze použít sanitační roztok či čistou vodu. Součástí sady je sanitační sud, jehož tělo je vyrobeno z potravinářské nerezové oceli AISI 304 a dno z vysoce odolného nerezového materiálu AISI 316L, který je schopný odolat i vyšším koncentracím chlóru, čímž zabraňuje mezikrystalické korozi. Objem sudu 5 l je ideální pro profesionální sanitaci výčepních zařízení. Balení obsahuje také sanitační roztok Habla Cip, mycí kartáč kohoutu a naražeče, sanitační kuličky a klíč na povolování výčepních kohoutů. Sanitační sada LINDR umožní spolehlivé proplachování pivního vedení. Klíčové vlastnosti profi sanitační sady LINDR 5 l - bajonetSanitační sada určená k proplachování pivního vedeníK proplachování lze využít sanitační roztok či čistou voduSoučástí sady je... (alza.sk)

Podobné produkty ako LINDR Sanitačná súprava profi 5 L – bajonet (SAN02121)

Tukan 000010.0000 tlakový rozprašovač 5 l

Tukan 000010.0000  tlakový rozprašovač 5 l
Detail

Tlakový postrekovač do domácnosti, hobby a záhrady. S veľkým plniacim lievikom na čisté plnenie. Dýzu je možné nastaviť medzi dýzou a jemnou hmlou. Kvalitné spracovanie zaručuje, že dosiahnete veľmi dobrý vzor postreku a úplne zakryte oblasť. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Tukan 000010.0000 tlakový rozprašovač 5 l

Gardena tlakový postrekovač 5 l (970477101)

Detail

Postrekovač – ručný tlakový, objem nádrže 5l, určený na hnojivá a na prípravky na ochranu rastlín, výhodou je poistný ventil a regulácia prietoku, piestové tlakovanie, rozprašovacia dýza, určený na miestnu aplikáciu, materiálom nádržky je plast a materiálom dýzy je plast, max. tlak 3bar, hmotnosť 1.2kg Praktický postrekovač Gardena je vhodný k použití do interiéru či exteriéru. Nádobu stačí naplniť požadovaným roztokom a potom už len aplikujete na požadované miesta. Tento druh postrekovača využijete predovšetkým na hnojivá a na prípravky na ochranu rastlín. Ručný tlakový postrekovač s objemom 5 l vás neobmedzuje vyžadovaním elektriny či nabitej batérie. Určite oceníte poistný ventil,ktorý je súčasťou postrekovača a má za úlohu ho chrániť pred prípadným pretlakom. Výhodou je možnosť nastavenia striekania od jemného zahmlievania až po plný prúd. Dýza bola vyrobená z kvalitného materiálu, ktorým je plast. Postrekovač Gardena sa využíva pri miestnej aplikácii.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena tlakový postrekovač 5 l (970477101)

Altom Keramický hrniec Becka, 5 l

Altom Keramický hrniec Becka, 5 l
Detail

Keramický hrniec zelák nájde všestranné uplatnenie vo vašej kuchyni. Slúži najmä na prípravu doma nakladaných pokrmov, ako sú kvasené uhorky, kapusta, utopenci, ryby, syry a ďalšie lahôdky nakladané do oleja alebo octového nálevu.Hrniec je vyrobený z úžitkovej glazovanej keramiky, ktorá neprepúšťa svetlo, udržuje stálu teplotu a potraviny potom získajú lepšie podmienky na dozretie aj správnu chuť. Nádoba je valcovitého tvaru. V hornej časti má keramické uši. Hrniec je doplnený keramickým vekom s úchytom. (4home.sk)

Podobné produkty ako Altom Keramický hrniec Becka, 5 l

GARDENA 11130-30 tlakový rozprašovač 5 l

GARDENA 11130-30  tlakový rozprašovač 5 l
Detail

Tlakový postrekovač GARDENA 5 L Comfort je ideálny na cielené používanie pesticídov alebo tonikov v záhrade. Je vyrobený z plastu so širokým pozorovacím prúžkom na kontrolu hladiny náplne. Objem je 5 l. Vysoko kvalitná nastaviteľná striekacia tryska. S veľkým schodiskovým povrchom pre ľahké čerpanie, bezpečným stojanom a ochranou trysky. Tlakový postrekovač sa ľahko používa vďaka svojej širokej, ergonomickej rukoväti D. Praktická je aj pulzná spúšť s trvalým zámkom. Vkladateľný filter na plnenie varených nápojov vlastnej výroby. S bezpečnostným poistným ventilom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 11130-30 tlakový rozprašovač 5 l

GARDENA 11134-30 tlakový rozprašovač 5 l

GARDENA 11134-30  tlakový rozprašovač 5 l
Detail

Tlakový postrekovač GARDENA 5 L Comfort je ideálny na cielené používanie pesticídov alebo tonikov v záhrade. Je vyrobený z plastu so širokým pozorovacím prúžkom na kontrolu hladiny náplne. Objem je 5 l. Vysoko kvalitná nastaviteľná striekacia dýza vyrobená z mosadze. S veľkým schodiskovým povrchom pre ľahké čerpanie a bezpečným postojom. Tlakový postrekovač sa ľahko používa vďaka svojej širokej, ergonomickej rukoväti D. Praktická je aj pulzná spúšť s trvalým zámkom. Vkladateľný filter na plnenie varených nápojov vlastnej výroby. S bezpečnostným poistným ventilom. Sada obsahuje postrekovač čerpadiel GARDENA 0,75 l na jemné postrekovanie kvetín v dome, na terase alebo v záhrade. Objem je 0,75 l. Vďaka špeciálnej silikónovej hadici s hmotnosťou nie je nasávaný žiadny vzduch a rozprašovač čerpadla funguje dokonca aj v naklonenej polohe. S vysoko kvalitnou striekacou dýzou vyrobenou z mosadze. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 11134-30 tlakový rozprašovač 5 l

GARDENA 11138-20 tlakový rozprašovač 5 l

GARDENA 11138-20  tlakový rozprašovač 5 l
Detail

Tlakový postrekovač GARDENA 5 L Plus je ideálny na cielené používanie pesticídov alebo tonikov v záhrade. Je vyrobený z plastu so širokým pozorovacím prúžkom na kontrolu hladiny náplne. Objem je 5 l. Teleskopická striekacia tryska s uhlovou striekacou dýzou z mosadze, ideálna na postrek pod listami. S veľkým schodiskovým povrchom pre ľahké čerpanie a bezpečným postojom. Druhý otvor umožňuje ľahké plnenie, miešanie a vyprázdňovanie. Veko slúži ako dávkovací uzáver pre hnojivá alebo pesticídy. Praktická je aj pulzná spúšť s trvalým zámkom. Vkladateľný filter na plnenie varených nápojov vlastnej výroby. S bezpečnostným poistným ventilom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 11138-20 tlakový rozprašovač 5 l

GARDENA 11136-20 tlakový rozprašovač 5 l

GARDENA 11136-20  tlakový rozprašovač 5 l
Detail

Tlakový postrekovač GARDENA 5 L EasyPump je ideálny na cielené používanie pesticídov alebo tonikov v záhrade. Vďaka lítium-iónovej batérii je striekanie možné stlačením tlačidla bez čerpania. Je vyrobený z plastu so širokým pozorovacím prúžkom na kontrolu hladiny náplne. Objem je 5 l. Teleskopická striekacia tryska s uhlovou striekacou dýzou z mosadze, ideálna na postrek pod listami. S veľkým schodiskovým povrchom pre ľahké čerpanie a bezpečným postojom. Druhý otvor umožňuje ľahké plnenie, miešanie a vyprázdňovanie. Veko slúži ako dávkovací uzáver pre hnojivá alebo pesticídy. Praktická je aj pulzná spúšť s trvalým zámkom. Vkladateľný filter na plnenie varených nápojov vlastnej výroby. S bezpečnostným poistným ventilom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 11136-20 tlakový rozprašovač 5 l

GARDENA 11130-20 tlakový rozprašovač 5 l

GARDENA 11130-20  tlakový rozprašovač 5 l
Detail

Tlakový postrekovač GARDENA 5 L Comfort je ideálny na cielené používanie pesticídov alebo tonikov v záhrade. Je vyrobený z plastu so širokým pozorovacím prúžkom na kontrolu hladiny náplne. Objem je 5 l. Vysoko kvalitná nastaviteľná striekacia tryska. S veľkým schodiskovým povrchom pre ľahké čerpanie, bezpečným stojanom a ochranou trysky. Tlakový postrekovač sa ľahko používa vďaka svojej širokej, ergonomickej rukoväti D. Praktická je aj pulzná spúšť s trvalým zámkom. Vkladateľný filter na plnenie varených nápojov vlastnej výroby. S bezpečnostným poistným ventilom. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako GARDENA 11130-20 tlakový rozprašovač 5 l

Velleman DT20005 DT20005 tlakový rozprašovač 5 l

Velleman DT20005 DT20005 tlakový rozprašovač 5 l
Detail

je vhodný pre kvapaliny bez obsahu rozpúšťadiel: voda, hnojivá, herbicídy, pesticídy, čistiace prostriedky, konzervačné látky atď. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Velleman DT20005 DT20005 tlakový rozprašovač 5 l

Gardena, tlakový postrekovač, 5 l Plus (970477301)

Gardena, tlakový postrekovač, 5 l Plus (970477301)
Detail

Postrekovač – chrbtový piestový, objem nádrže 5l, určený na hnojivá a na prípravky na ochranu rastlín, výhodou je vymeniteľná dýza, rozprašovacia dýza, určený na plošnú aplikáciu, materiálom nádržky je plast a materiálom dýzy je kov a plast Tlakový postrekovač Gardena ponúka funkciu zavlažovania aj aplikáciu chemických prostriedkov na rastliny či stromy. Kapacita 5 litrov je ideálna pre balkóny, terasy aj väčšie záhrady. Pred použitím stačí pumpovaním vytvoriť tlak v nádobe rukoväťou. K stabilite a bezpečnosti vám pri tom pomôžu nášľapné plochy. Postrekovač Gardena je tiež vybavený poistným ventilom a druhým otvorom s odmeriavacím uzáverom, vďaka ktorému ľahko nádobu naplníte. Dlhá rukoväť s ohybnou dýzou umožňuje ľahkú manipuláciu a druhá rukoväť má držiak na navinutie hadice. Nechýbajú ani popruhy na nasadenie na rameno a priehľadná stupnica, aby ste vždy videli, koľko vody vám ešte zostáva. Dokúpiť je možné aj príslušenstvo v podobe nylonového filtra... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena, tlakový postrekovač, 5 l Plus (970477301)

Gardena, tlakový postrekovač, 5 l (11130-20)

Detail

Postrekovač – ručný tlakový, objem nádrže 5l, určený na prípravky na ochranu rastlín, s hadicou s dĺžkou 150cm, výhodou je vymeniteľná dýza, rozprašovacia dýza, určený na plošnú aplikáciu, materiálom nádržky je plast a materiálom dýzy je kov a plast, max. tlak 3bar Tlakový postrekovač Gardena ponúka možnosť zavlažovania aj aplikáciu chemických a prírodných prostriedkov. Kapacita 5 l je ideálna na vaše kvety, kríky i stromy. Pred použitím stačí pumpovaním pomocou rukoväti vytvoriť tlak v nádobe. Zásobník postrekovača disponuje ergonomickými nášľapnými plochami, ktoré pri pumpovaní zabezpečia vždy pevný postoj. Plnenie postrekovača uľahčuje kužeľovitý otvor s priemerom 12 cm, zatiaľ čo ramenný popruh umožní jeho komfortné prenášanie. Postrekovacia tyč sa navyše pohodlne drží a je vybavená aretačnou funkciou. Balenie obsahuje aj nylonový filter, s ktorým je možné jednoducho naplniť postrekovač výluhom zo žihľavy na ochranu rastlín pred škodcami. Tlakový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena, tlakový postrekovač, 5 l (11130-20)

Gardena, tlakový postrekovač, 5 l EasyPump (970477201)

Gardena, tlakový postrekovač, 5 l EasyPump (970477201)
Detail

Postrekovač – aku, objem nádrže 5l, určený na hnojivá a na prípravky na ochranu rastlín, výhodou je vymeniteľná dýza, rozprašovacia dýza, určený na plošnú aplikáciu, materiálom nádržky je plast a materiálom dýzy je kov a plast Tlakový postrekovač Gardena EasyPump je stvorený na postrek rastlín a kríkov. Poháňaný je lítiovo-iónovým akumulátorom, ktorý umožní postrek bez pumpovania, pretože sa v nádobe vytvára trvalo konštantný tlak. Na plnenie, meranie a tiež vyprázdňovanie nádoby je určený druhý otvor s integrovanou odmerkou. Postrekovač sa používa veľmi prakticky, k čomu prispieva druhá rukoväť, teleskopická tyč, uhlová striekacia dýza, prídavná plochá striekacia dýza, ergonomická rukoväť čerpadla a tyče aj vystlané popruhy, pomocou ktorých ho môžete jednoducho prenášať. Kľúčové vlastnosti tlakového postrekovača Gardena EasyPump, 5 lTlakový postrekovač ako stvorený na postrekovanie rastlín a kríkovPoháňaný lítiovo-iónovým... (alza.sk)

Podobné produkty ako Gardena, tlakový postrekovač, 5 l EasyPump (970477201)

DEN BRAVEN - Impregnačný a ochranný náter stien PROFI 5 l transparentná

DEN BRAVEN - Impregnačný a ochranný náter stien PROFI 5 l transparentná
Detail

Jednozložkový koncentrovaný prípravok určený pre impregnáciu savých podkladov pred klimatickými vplyvmi nad úroveň terénu. Vhodná na impregnáciu poréznych materiálov pred pôsobením vlhka a vody, ochrana pred vnikaním chemických látok a nečistôt. Na ochranu omietok, tehlového muriva, prírodného a umelého kameňa, betónu a iných minerálnych podkladov. Spotreba: - cca 4-5 m2/L podľa savosti podkladu Príprava podkladu Podklad musí byť čistý, suchý, pevný, bez voľných častíc prachu, mastnôt a oleja. Konštrukčné povrchy je nutné opraviť, opravy z mált a betónu je nutné nechať vyzrieť cca 28 dní. Výkvety húb a plesne odstráňte likvidátorom plesní, opláchnite vodou a 2 dni nechajte preschnúť. Aplikácia Roztok nanášajte štetcom alebo valčekom. Pri nanášaní valčekom postupujte technikou zhora dolu, na vodorovných plochách je nutné impregnáciu rozotrieť. Minimálna teplota povrchu a okolia musí byť nad +5°C. Prevádza sa jeden až dva nátery do nasýtenia povrchu. Obvykle postačuje 1 náter. Medzi dvoma nátermi nechajte minimálne 2 hodiny časový odstup. Doba schnutia je 3-4 hodiny. Povrch je odolný voči vode po 24 hodinách. Čistenie náradia Náradie po skončení prác umyte ihneď vodou. (eFarby.sk)

Podobné produkty ako DEN BRAVEN - Impregnačný a ochranný náter stien PROFI 5 l transparentná

Hrnec tlakový nehrdzavejúca oceľ DRONE 5 l (113185)

Hrnec tlakový nehrdzavejúca oceľ DRONE 5 l (113185)
Detail

Tlakový hrniec s objemom 5 l, uzáver: bajonetový, strieborná farba, typ varnej dosky: plynová, elektrická, indukčná a sklokeramická Staňte sa kuchárskym majstrom pomocou tlakového hrnca ORION. S pomocou tlakového hrnca (prepináka) s objemom 5 l dokážete ľahko pripraviť jedlo až pre 3 členov rodiny. Hrniec je obdarený bajonetovým uzáverom, vďaka ktorému pokrievku jednoducho uzamknete. Kľúčové znaky tlakového hrnca ORION Objem tlakového hrnca: 5 l Bajonetový uzáver na bezpečné a jednoduché používanie (alza.sk)

Podobné produkty ako Hrnec tlakový nehrdzavejúca oceľ DRONE 5 l (113185)

Banquet Adagio Tlakový hrniec 4 l

Banquet Adagio Tlakový hrniec 4 l
Detail

Tlakový hrniec Adagio je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele 18/8. Je vybavený gombíkom, bajonetovým uzáverom a silným sendvičovým dnom. Pokrievka má pracovný ventil, poistku proti otvoreniu a silikónové tesnenie. Hrniec je vhodný pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, sklokeramické a indukčné.Tlakový hrniec je vhodný pre varenie, popr. dusenie pokrmov (zelenina, mäso). Hrniec zabezpečuje rýchlejší bod varu pri nižšej teplote, šetrí energiu a skracuje dobu varenia. Ľahké a bezpečné použitie, vysoká spoľahlivosť. (4home.sk)

Podobné produkty ako Banquet Adagio Tlakový hrniec 4 l

Tlakový hrniec MAGNUM 7 l, Tescoma

Tlakový hrniec MAGNUM 7 l, Tescoma
Detail

Tlakový hrniec MAGNUM je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Je vybavený masívnymi úchytkami, ktoré nepália a extra silným sendvičovým dnom. Vhodný pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, sklokeramické a indukčné. Jednoduché a bezpečné použitie, vysoká spoľahlivosť. Objem: 7 l (4home.sk)

Podobné produkty ako Tlakový hrniec MAGNUM 7 l, Tescoma

Tescoma Tlakový hrniec SmartCLICK 6.0 l

Tescoma Tlakový hrniec SmartCLICK 6.0 l
Detail

Moderný tlakový hrniec s nastaviteľným nízkym alebo vysokým pracovným tlakom pre šetrné alebo intenzívne varenie. Jednoduché snímanie veka z nádoby, 4 poistky pre bezpečné použitie. Trojvrstvové sendvičové dno je vhodné pre všetky typy sporákov: plynové, elektrické, sklokeramické a indukčné. 5 rokov záruka. (4home.sk)

Podobné produkty ako Tescoma Tlakový hrniec SmartCLICK 6.0 l

TESCOMA MAGNUM TLAKOVY HRNIEC 7.0 L

TESCOMA MAGNUM TLAKOVY HRNIEC 7.0 L
Detail

TLAKOVÝ HRNIEC . Tlakový hrniec MAGNUM je vyrobený z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Je vybavený masívnymi úchytkami, ktoré nepália a extra silným sendvičovým dnom. Vhodný pre všetky typy sporákov - plynové, elektrické, (andreashop.sk)

Podobné produkty ako TESCOMA MAGNUM TLAKOVY HRNIEC 7.0 L
Hrniec tlakový nerez PROFI 5 l+3,5 l duo (113044), ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 3,5 l (111731), ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 7 l + 4 l duo (111740), ORION Tlakový hrniec nerez 5 l PROFI (111732), ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 7 l (111733), ORION Hrniec tlakový nerez PROFI 9 l (111734), Orion Hrniec tlakový nehrdzavejúca oceľ Profi 3,5 l vysoký (113199), Tescoma Tlakový hrniec ULTIMA DUO 4,0 l a 6,0 l (702768.00), ORION Hrniec nerez ANETT 3,5 l pokrievka (110365), Tescoma Tlakový hrniec BIO EXCLUSIVE + DUO 4.0 a 6.0 l (701710.00), Tlakový hrniec GRANDE Red 5 l, tvar belly (A12973), Tefal tlakový hrniec Secure 5 Neo 6 l P2530750, TESCOMA Tlakový hrniec SmartCLICK 7,5 l (8595028407709), TESCOMA Tlakový hrniec ULTIMA 6 l (702766.00), TESCOMA Tlakový hrniec SmartCLICK 4,0 l (8595028407686), Kolimax Biomax tlakový hrniec 5.5 l (117106), Hrnec tlakový nerez DRONE 7 l (113187), Tefal Tlakový hrniec 6 l Secure Chrono P2590701, Tefal Tlakový hrniec 8 l Secure Trendy P2584401, Tefal Tlakový hrniec 4 l Secure5 Neo P2534246, Lamart Tlakový hrniec 6 l Pression LTDSD6 (42000589), Lamart Tlakový hrniec 4 l Pression LTDSD4 (42000588), Tefal Tlakový hrniec 8 l Secure Chrono P2594401, Banquet Tlakový hrniec ALLEGRO Matte 7 l (A03083), Hrniec nerez šunkovar 3,2 l (113041), Bergner Hrniec naparovací nerez 5 l GOURMET (BG-6520), Bergner Tlakový hrniec 6 l TURBO BGMP-1100-MM, Tefal Tlakový hrniec 6 l, Secure5 Neo v2 P2530741, KOLIMAX Tlakový hrniec BIOMAX 22 cm 4,0 l 117007, Tlakový hrniec BIOMAX s BIO ventilom 5,5 l 118134