Hrot leki fin vario roller tip 850040112

Produkt Hrot leki fin vario roller tip 850040112 sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Hrot leki fin vario roller tip 850040112 upraviť a produkt hľadať znova.

Leki Fin Vario Roller Tip Yellow Príslušenstvo k lyžiarskym paliciam

Leki Fin Vario Roller Tip Yellow Príslušenstvo k lyžiarskym paliciam
Detail

Výmenné špičky kolieskových lyží pre systém Fin Vario. Farba podľa výrobcu: Yellow Typ aktivity: Ski Roller Pohlavie: Unisex Sezóna: Leto;Jeseň;Jar Krajina pôvodu: Čína Farba: Žltá (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki Fin Vario Roller Tip Yellow Príslušenstvo k lyžiarskym paliciam , Leki xta 6.5 vario black-white-neonyellow (sptlek0929nad)

Leki XTA 6.5 Vario black-white-neonyellow (SPTlek0929nad)

Leki XTA 6.5 Vario black-white-neonyellow (SPTlek0929nad)
Detail

Bežecké palice , pre mužov a ženy, materiál: hliník, rukoväť: Korok, s trigger systémom Každý milovník bežeckého lyžovania potrebuje na bežkách oporu. Bežecké palice od značky Leki budú spoľahlivým parťákom a skvele obohatia vašu bežkársku výbavu. Ideálnou voľbou pre vás budú, ak potrebujete palice s dĺžkou 165. Sú vyrobené z hliníka, ktorý je obľúbený pre vysokú odolnosť. Pri ohnutí pôjdu opraviť. Na držadle paličiek Leki XTA 6.5 Vario black-white-neonyellow nechýba pútko na jednoduché a rýchle pripevnenie k rukaviciam. Dizajn palíc na bežky Leki bol navrhnutý špeciálne na sezónu 2022/2023. Pri rozhodovaní môžete vziať do úvahy aj hmotnosť paličiek, ktorá je pri tomto modeli 308 g. Rozhodujúce parametre bežeckých palíc Leki XTA 6.5 Vario black-white-neonyellow Bežkárske palice vo vyhotovení pre mužov aj ženy Dĺžka palíc Leki je 165 Rukoväť: Korok Nadpriemerne odolná hliníková konštrukcia Máte možnosť ich pomocou pútka upnúť k rukaviciam Leki XTA 6.5 Vario... (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki XTA 6.5 Vario black-white-neonyellow (SPTlek0929nad) , Leki patrol vario s denimblue-white 110 – 140 cm (4028173259595)

Leki Rider Vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm (4028173785636)

Leki Rider Vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm (4028173785636)
Detail

Lyžiarske palice – zjazdové, s dĺžkou 105 cm, detské, hliníkové Kvalitné lyžiarske palice vám zaistia nevyhnutnú oporu na každom svahu. Majú variabilnú dĺžku, v istom si rozmedzí ich môžete nastaviť podľa potreby. Leki Rider Vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm boli vyrobené z hliníka, vďaka ktorému sú veľmi pevné. Ako materiál rukoväti k paliciam Leki bol využitý Pa. Svojimi vlastnosťami sú tieto lyžiarske palice vhodné pre detských lyžiarov. Boli špeciálne vyrobené pre sezónu 2020/2021. Užite si zimu s lyžiarskymi palicami, na ktoré sa môžete vo všetkých smeroch spoľahnúť. Kľúčové parametre lyžiarskych palíc Leki Rider Vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm Detské lyžiarske palice Palice Leki majú nastaviteľnú dĺžku Držadlá: Pa Boli vyvinuté na zjazdové využitie Pútko týchto palíc na lyžovanie je nastaviteľné Vlastnosti držadla: ergonomické Ich farba je čierna (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Rider Vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm (4028173785636) , Leki rider vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm (4028173785636)

Leki XTA Vario Black/Neon Yellow/Dark Anthracite/White 145 - 165 cm

Leki XTA Vario Black/Neon Yellow/Dark Anthracite/White 145 - 165 cm
Detail

XTA Vario je kvalitná, dvojdielna hliníková palica so sekvelým správaním pri švihu. Vďaka ľahkému, nastaviteľnému systému Speed Lock + je možné dĺžku rýchlo prispôsobiť v rozsahu od 145 do 165 cm alebo od 155 do 175 cm. Anatomicky tvarované a nastaviteľné pútko a rukoväť z dvojzložkového korku zaisťuje skvelý výkon na trati. So systémom Trigger Shark 2.0 uvoľníte a zaistíte pútko behom pár sekúnd. Trigger S 2.0 Shark Maximálny komfort, maximálny prenos sily, mimoriadne jednoduché ovládanie. Trigger Shark Pútko Dokonalý strih a možnosť individuálneho nastavenia pre optimálny komfort pri nosení. Speed Lock + Extrémne rýchle nastavenie a upevnenie. Aluminium HTS Super stabilný a extrémne odolný s dlhou životnosťou. Fin Vario (Summer Tip) Výmena zimných košíkov za letné. Vhodné pre veľkosti: 8 - 9 mm Konštrukcia: Vario Rukoväť: Trigger Shark 2.0 (2-Component) Pútko: Trigger Shark (PT-3) Materiál rúrky: Aluminium (HTS 6.5) Horný diel: Aluminium (HTS 6.5) Dolný diel: Aluminium (HTS 6.5) Aretačný systém: Speed Lock + Hrot: Fin Vario (Summer Tip) Nastaviteľná veľkosť : Áno Krajina pôvodu : Česko Počet dielov : 2 Typ aktivity : Ski Roller Priemer : 16 mm Farba : Žltá Technológia : Speed Lock 2 Farba : Šedá Farba : Čierna Pohlavie : Unisex Veková skupina : Dospelý Technológia : Trigger Priemer : 18 mm Dĺžka : 145 - 165 cm Farba podľa výrobcu : Black/Neon Yellow/Dark Anthracite/White Materiál : Hliník Hmotnosť : 277 g (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki XTA Vario Black/Neon Yellow/Dark Anthracite/White 145 - 165 cm , Katadyn vario (7612013149329)

FOREO KIWI™ Derma Small Tip náhradný diamantový hrot na mikrodermabráziu 1 ks

FOREO KIWI™ Derma Small Tip náhradný diamantový hrot na mikrodermabráziu 1 ks
Detail

FOREO KIWI™ Derma Small Tip, 1 ks, Vákuové čističe pleti pre ženy (notino.sk)

Podobné produkty ako FOREO KIWI™ Derma Small Tip náhradný diamantový hrot na mikrodermabráziu 1 ks , Fin mika waltari

FOREO KIWI™ Derma Large Tip náhradný diamantový hrot na mikrodermabráziu 1 ks

FOREO KIWI™ Derma Large Tip náhradný diamantový hrot na mikrodermabráziu 1 ks
Detail

FOREO KIWI™ Derma Large Tip, 1 ks, Vákuové čističe pleti pre ženy (notino.sk)

Podobné produkty ako FOREO KIWI™ Derma Large Tip náhradný diamantový hrot na mikrodermabráziu 1 ks , Zelmer vario zhm1650, biely

FOREO KIWI™ Derma Medium Tip náhradný diamantový hrot na mikrodermabráziu Medium 1 ks

FOREO KIWI™ Derma Medium Tip náhradný diamantový hrot na mikrodermabráziu Medium 1 ks
Detail

FOREO KIWI™ Derma Medium Tip, 1 ks, Vákuové čističe pleti pre ženy (notino.sk)

Podobné produkty ako FOREO KIWI™ Derma Medium Tip náhradný diamantový hrot na mikrodermabráziu Medium 1 ks , Mivardi vario 45 (2000010046058)

FOREO KIWI™ Tip náhradný hrot z ocele pre zariadenie Foreo KIWI™ 1 ks

FOREO KIWI™ Tip náhradný hrot z ocele pre zariadenie Foreo KIWI™ 1 ks
Detail

FOREO KIWI™ Tip, 1 ks, Vákuové čističe pleti pre ženy (notino.sk)

Podobné produkty ako FOREO KIWI™ Tip náhradný hrot z ocele pre zariadenie Foreo KIWI™ 1 ks , Mivardi vario 75 (2000010046065)

Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 160 cm

Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 160 cm
Detail

PRC 750 je ideálna karbónová tréningová palica. Získa si vás novým systémom Nordic Shark, systémom pútok rukovätí vyvinutým zo 100 % výhradne na severské disciplíny. Systém Nordic Shark vám zaručí najlepšie prepojenie medzi rukou a palicou, a ponúka tak presné vedenie, ovládanie a prenášanie sily. Pomocou slučky Shark sa môžete počas niekoľkých sekúnd ľahko nacvaknúť a pomocou tlačidla na rýchle uvoľnenie ešte ľahšie vycvaknúť ako kedykoľvek predtým. Prispôsobený Speed Shape zaisťuje presné vedenie palíc pri rýchlych pohyboch. Vďaka systému výmenných tanierikov Fin Vario môžete meniť špičku a tanierik v závislosti na podmienkach chodníka. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark System Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Rukoväť: Nordic Shark Technológia popruhov na rukoväť vyvinutá 100 % pre bežecké lyžovanie. Viac vedenia, ovládania a prenosu sily, rovnako ako lepšia použiteľnosť. Pútko: Shark Frame Strap Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Shark. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 750 Tanierik: Fin Vario Extrémne ľahký tanierik na bežecké lyžovanie pre optimálnu trakciu v bežeckej stope. Systém Fin Vario umožňuje výmenu tanierika bez použitia náradia. Máš na výber medzi veľkosťami S/M, M/L a hrotom na kolieskové lyže. Hroty: Carbide Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Farba podľa výrobcu: Neonpink/Neonyellow/Black Dĺžka: 160 cm Typ aktivity: Beh na lyžiach Hmotnosť: 203 g Farba: Čierna;Ružová Krajina pôvodu: Čína Technológia: Shark System Modelový rok: 23/24 Dĺžka (cm): 160.0 Materiál: Uhlíkové vlákno Pohlavie: Unisex Sezóna: Zima Hmotnosť (g): 203.0 Priemer: 16 mm Veková skupina: Dospelý Nastaviteľná veľkosť: Nie (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 160 cm , Dremel brúsny hrot 13 mm (2.615.051.632)

Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 160 cm

Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 160 cm
Detail

PRC 750 je ideálna karbónová tréningová palica. Získa si vás novým systémom Nordic Shark, systémom pútok rukovätí vyvinutým zo 100 % výhradne na severské disciplíny. Systém Nordic Shark vám zaručí najlepšie prepojenie medzi rukou a palicou, a ponúka tak presné vedenie, ovládanie a prenášanie sily. Pomocou slučky Shark sa môžete počas niekoľkých sekúnd ľahko nacvaknúť a pomocou tlačidla na rýchle uvoľnenie ešte ľahšie vycvaknúť ako kedykoľvek predtým. Prispôsobený Speed Shape zaisťuje presné vedenie palíc pri rýchlych pohyboch. Vďaka systému výmenných tanierikov Fin Vario môžete meniť špičku a tanierik v závislosti na podmienkach chodníka. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark System Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Rukoväť: Nordic Shark Technológia popruhov na rukoväť vyvinutá 100 % pre bežecké lyžovanie. Viac vedenia, ovládania a prenosu sily, rovnako ako lepšia použiteľnosť. Pútko: Shark Frame Strap Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Shark. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 750 Tanierik: Fin Vario Extrémne ľahký tanierik na bežecké lyžovanie pre optimálnu trakciu v bežeckej stope. Systém Fin Vario umožňuje výmenu tanierika bez použitia náradia. Máš na výber medzi veľkosťami S/M, M/L a hrotom na kolieskové lyže. Hroty: Carbide Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Krajina pôvodu: Čína Technológia: Shark System Nastaviteľná veľkosť: Nie Pohlavie: Unisex Priemer: 16 mm Materiál: Uhlíkové vlákno Veková skupina: Dospelý Hmotnosť (g): 203.0 Dĺžka (cm): 160.0 Sezóna: Zima Farba: Čierna;Červená Modelový rok: 23/24 Hmotnosť: 203 g Dĺžka: 160 cm Typ aktivity: Beh na lyžiach Farba podľa výrobcu: Bright Red/Neonyellow/Black (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 160 cm , Fox tip & butt protectors (5055350250334)

Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 165 cm

Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 165 cm
Detail

PRC 750 je ideálna karbónová tréningová palica. Získa si vás novým systémom Nordic Shark, systémom pútok rukovätí vyvinutým zo 100 % výhradne na severské disciplíny. Systém Nordic Shark vám zaručí najlepšie prepojenie medzi rukou a palicou, a ponúka tak presné vedenie, ovládanie a prenášanie sily. Pomocou slučky Shark sa môžete počas niekoľkých sekúnd ľahko nacvaknúť a pomocou tlačidla na rýchle uvoľnenie ešte ľahšie vycvaknúť ako kedykoľvek predtým. Prispôsobený Speed Shape zaisťuje presné vedenie palíc pri rýchlych pohyboch. Vďaka systému výmenných tanierikov Fin Vario môžete meniť špičku a tanierik v závislosti na podmienkach chodníka. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark System Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Rukoväť: Nordic Shark Technológia popruhov na rukoväť vyvinutá 100 % pre bežecké lyžovanie. Viac vedenia, ovládania a prenosu sily, rovnako ako lepšia použiteľnosť. Pútko: Shark Frame Strap Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Shark. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 750 Tanierik: Fin Vario Extrémne ľahký tanierik na bežecké lyžovanie pre optimálnu trakciu v bežeckej stope. Systém Fin Vario umožňuje výmenu tanierika bez použitia náradia. Máš na výber medzi veľkosťami S/M, M/L a hrotom na kolieskové lyže. Hroty: Carbide Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Farba podľa výrobcu: Bright Red/Neonyellow/Black Typ aktivity: Beh na lyžiach Dĺžka: 165 cm Farba: Čierna;Červená Materiál: Uhlíkové vlákno Krajina pôvodu: Čína Modelový rok: 23/24 Nastaviteľná veľkosť: Nie Pohlavie: Unisex Priemer: 16 mm Hmotnosť (g): 203.0 Sezóna: Zima Dĺžka (cm): 165.0 Technológia: Shark System Hmotnosť: 203 g Veková skupina: Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC 750 Bright Red/Neonyellow/Black 165 cm , Maped twin tip 4 (3154142291202)

Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 140 cm

Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 140 cm
Detail

PRC 750 je ideálna karbónová tréningová palica. Získa si vás novým systémom Nordic Shark, systémom pútok rukovätí vyvinutým zo 100 % výhradne na severské disciplíny. Systém Nordic Shark vám zaručí najlepšie prepojenie medzi rukou a palicou, a ponúka tak presné vedenie, ovládanie a prenášanie sily. Pomocou slučky Shark sa môžete počas niekoľkých sekúnd ľahko nacvaknúť a pomocou tlačidla na rýchle uvoľnenie ešte ľahšie vycvaknúť ako kedykoľvek predtým. Prispôsobený Speed Shape zaisťuje presné vedenie palíc pri rýchlych pohyboch. Vďaka systému výmenných tanierikov Fin Vario môžete meniť špičku a tanierik v závislosti na podmienkach chodníka. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark System Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Rukoväť: Nordic Shark Technológia popruhov na rukoväť vyvinutá 100 % pre bežecké lyžovanie. Viac vedenia, ovládania a prenosu sily, rovnako ako lepšia použiteľnosť. Pútko: Shark Frame Strap Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Shark. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 750 Tanierik: Fin Vario Extrémne ľahký tanierik na bežecké lyžovanie pre optimálnu trakciu v bežeckej stope. Systém Fin Vario umožňuje výmenu tanierika bez použitia náradia. Máš na výber medzi veľkosťami S/M, M/L a hrotom na kolieskové lyže. Hroty: Carbide Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Dĺžka: 140 cm Typ aktivity: Beh na lyžiach Farba podľa výrobcu: Neonpink/Neonyellow/Black Modelový rok: 23/24 Technológia: Shark System Priemer: 16 mm Hmotnosť: 203 g Hmotnosť (g): 203.0 Farba: Čierna;Ružová Sezóna: Zima Materiál: Uhlíkové vlákno Dĺžka (cm): 140.0 Pohlavie: Unisex Nastaviteľná veľkosť: Nie Krajina pôvodu: Čína Veková skupina: Dospelý (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 140 cm , Ngt tip & butt protector (5060211912689)

Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 150 cm

Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 150 cm
Detail

PRC 750 je ideálna karbónová tréningová palica. Získa si vás novým systémom Nordic Shark, systémom pútok rukovätí vyvinutým zo 100 % výhradne na severské disciplíny. Systém Nordic Shark vám zaručí najlepšie prepojenie medzi rukou a palicou, a ponúka tak presné vedenie, ovládanie a prenášanie sily. Pomocou slučky Shark sa môžete počas niekoľkých sekúnd ľahko nacvaknúť a pomocou tlačidla na rýchle uvoľnenie ešte ľahšie vycvaknúť ako kedykoľvek predtým. Prispôsobený Speed Shape zaisťuje presné vedenie palíc pri rýchlych pohyboch. Vďaka systému výmenných tanierikov Fin Vario môžete meniť špičku a tanierik v závislosti na podmienkach chodníka. HIGHLIGHTY Rukoväťový systém: Shark System Systém Shark ponúka optimálny prenos sily vďaka priamemu spojeniu ruky a palice. Rýchle nacvaknutie a vycvaknutie nie je problém. Všetky pútka a rukavice Shark sú kompatibilné so všetkými palicami Shark. Rukoväť: Nordic Shark Technológia popruhov na rukoväť vyvinutá 100 % pre bežecké lyžovanie. Viac vedenia, ovládania a prenosu sily, rovnako ako lepšia použiteľnosť. Pútko: Shark Frame Strap Plynulo nastaviteľné a individuálne prispôsobiteľné pútko. Umožňuje rýchle a jednoduché pripnutie a odopnutie palice a je kompatibilné so všetkými palicami radu Shark. Materiál rúrky: Karbón Karbón PRC (Performance Racing Carbon) 750 Tanierik: Fin Vario Extrémne ľahký tanierik na bežecké lyžovanie pre optimálnu trakciu v bežeckej stope. Systém Fin Vario umožňuje výmenu tanierika bez použitia náradia. Máš na výber medzi veľkosťami S/M, M/L a hrotom na kolieskové lyže. Hroty: Carbide Tip Robustný hrot, ktorý je zárukou bodovo presného nasadenia palice a dokonalej stability v takmer každom teréne. Krajina pôvodu: Čína Dĺžka: 150 cm Typ aktivity: Beh na lyžiach Farba podľa výrobcu: Neonpink/Neonyellow/Black Hmotnosť (g): 203.0 Farba: Čierna;Ružová Nastaviteľná veľkosť: Nie Pohlavie: Unisex Technológia: Shark System Sezóna: Zima Modelový rok: 23/24 Materiál: Uhlíkové vlákno Dĺžka (cm): 150.0 Veková skupina: Dospelý Priemer: 16 mm Hmotnosť: 203 g (muziker.com)

Podobné produkty ako Leki PRC 750 Neonpink/Neonyellow/Black 150 cm , Nash tip tops connect (5055108935414)

Beter Duply Double-tip tweezers Fine & slanted tip Green

Beter Duply Double-tip tweezers Fine & slanted tip Green
Detail

Beter Duply Double-tip tweezers Fine & slanted tip Green S profesionálny pinzetou 2v1 s dvojitým rôznym zakončením vám neunikne ani chĺpok. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Beter Duply Double-tip tweezers Fine & slanted tip Green , Sissel masážny ježko fit-roller, ergo roller (4250694702506)

Fína (9788025726181)

Fína (9788025726181)
Detail

Elektronická kniha - Román výtvarnice Daniely Šafránkové ukazuje, jak zábavné, ale i frustrující můžou být kulturní rozdíly mezi Američany a Čechy, mezi světem Západu a Východu raných 90. let. - autor Daniela Šafránková, 295 stran Temné tajemství z protektorátní Prahy. Kdo je dávno mrtvá dívka z fotografie?Třetí román výtvarnice Daniely Šafránkové ukazuje, jak zábavné, ale i frustrující můžou být kulturní rozdíly mezi Američany a Čechy, mezi světem Západu a Východu raných 90. let. A zároveň je napínavým detektivním pátráním po osudech ženy z deníkových záznamů popisujících život obyčejných lidí za dob protektorátu.Američanka Lisa najde v pozůstalosti po svém otci několik dopisů psaných pro ni podivným jazykem, češtinou, fotku a parte neznámé ženy. A protože právě prochází rodinnou krizí, rozhodne se ji vyřešit tím, že odcestuje do Evropy a začne pátrat po svých kořenech. Cesta ji zavede až do Prahy, která je těsně po rozdělení Československa místem pořád... (alza.sk)

Podobné produkty ako Fína (9788025726181) , Sissel masážny pás fit-roller, rope roller (4250694702513)

Fin Karnositabs

Fin Karnositabs
Detail

KARNOSITABS NEWVýživový doplnok KarnozínKarnozín je účinný antioxidant, ktorý chráni bunkové membrány. Prirodzene sa vyskytuje aj v ľudskom tele a jeho najvyššie množstvo sa nachádza v kostrových svaloch, srdci, mozočku a veľkom mozgu, kde má ochranné účinky na mozog. Množstvo karnozínu sa vekom v organizme znižuje a je veľmi dôležitý pre mozog, kožu, srdce, svaly, obličky, pečeň.Karnosin je 100% prírodná látka, tzv. dipeptid, ktorá sa skladá z dvoch aminokyselínL-histidínβ-alanín Pozitívne účinky karnozínu na teloSpomaľuje procesy starnutiaOmladzuje bunkyPredlžuje životnosť buniekPôsobí na mozgovú vitalituOdbúrava ťažké kovy z organizmuPodporuje liečenie ránSpomaľuje zhoršovanie zrakuZlepšuje činnosť srdcaPodpora imunityNa predĺženie erekciePre lepšiu funkciu centrálnej nervovej sústavyZnižuje agresivitu a hyperaktivituNeutralizuje kyselinu mliečnu vo svalochPre lepšiu funkciu srdcového svaluPotláča zápalové procesy aj zápal kĺbovPozitívne pôsobí u autistických ochoreniachZlepšuje koncentráciuPre lepšie logické myslenie a pamäťNa zvýšenie sily a vytrvalosti svalov Pozitívne účinky vitamínu EAntioxidantOchraňuje bunky pred oxidačným stresom, pred voľnými radikálmiVoľné radikály, poškodzujú zdravé bunky a urýchľujú proces starnutia Výživový doplnok Karnositabs je vhodný pre osoby:Stredného vekuSeniorovPre tých, ktorí chcú ostať navždy mladí a vitálni Ktoré trpia únavouKtoré trpia častým zabúdanímZloženie:karnozín, protihrudkujúce látky: mikrokryštalická celulóza, oxid kremičitý, horečnaté soli mastných kyselín; kukuričný škrob (spojivo), D-alfa-tokoferyl sukcinát. NEOBSAHUJE laktózu, lepok, kvasnice a sladidlá. Vhodný pre vegánov.Obsah balenia výživového doplnku: 60 tablietDávkovanie: 1 tableta denneNávod na použitie: Tabletu užite ráno s jedlom a dostatočne zapiteVýrobca: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, FinlandUpozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale. (bohatstvo-prirody.sk)

Podobné produkty ako Fin Karnositabs , Fin fun hawaiiansun (sptfin001nad)

Fin Lycoforscaps

Fin Lycoforscaps
Detail

FIN LYCOFORSCAPSLykopén ako silný antioxidantVýživový doplnok Fin Lycoforcaps obsahuje lykopén z paradajok, ktoré sú špeciálne šľachtené. Lykopén obsiahnutý vo výživovom doplnku je v organizme ľahko znášaný, nespôsobuje žiadne alergické reakcie. Jedna tableta výživového doplnku Lycoforscaps obsahuje 5 mg lykopénu, čo je asi ¼ kg pyré rozvarených paradajok. Lykopén sa lepšie absorbuje do tele ak sú paradajky spracované, pretože, lykopén je v paradajkách viazaný na bunkovú štruktúru a spracovaním paradajok sa z nej uvoľňuje. Pozitívne účinky lykopénu na organizmusSilný antioxidant, ktorý bojuje proti voľným radikálomAko prevencia vzniku nádorových ochoreníZnižuje riziko vzniku nádorovPrevencia proti rakovine prostaty, pľúc, prsníkov, kože , žalúdka, krčka materniceNa liečbu prostatyNa liečbu rakoviny krčka materniceObmedzuje šírenie metastázObmedzuje prenos rakovinových buniekPrevencia kardiovaskulárnych ochoreníLykopén je bohatým zdrojom draslíka, ktorý podporuje činnosť srdcaLykopén pozitívne vplýva na reprodukciuZnižuje vysoký krvný tlakChráni kožu pred UV žiarenímPodporuje funkciu prostatyPodporuje liečbu neplodnosti Iné zdroje lykopénu okrem paradajok sú:Červený melónČervený grapefruitRužový grapefruitGuajava Výživový doplnok Fin Lycoforcaps je vhodný preVšetkých, ktorý majú dedičnú predispozíciu rakovinyPre fajčiarovUžívateľov alkoholuAk sa často vystavujete UV žiareniu Obsah účinných látok v 1 tablete: lykopén 5 mg, mikrokryštalická celulóza - protihrudkujúca látka, hovädzia želatína, titánová beloba - farbivoObsah balenia: 60 tablietDávkovanie: 1 tabletu 2x denne pred jedlom, alebo medzi jedlamiUpozornenie: Výrobok nie je určený deťom do 3 rokov. Skladujte pri teplote do 25 °C. Neprekračujte ustanovenú dennú dávku.Výrobca: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, FinlandUpozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale. (bohatstvo-prirody.sk)

Podobné produkty ako Fin Lycoforscaps , Head soft fin (sptdd496nad)

Beter Obojstranná pinzeta (Duply Double-tip Tweezers Fine & Slanted Tip) 1 ks

Beter Obojstranná pinzeta (Duply Double-tip Tweezers Fine & Slanted Tip) 1 ks
Detail

Farba pinzety je dodávaná podľa náhodného výberu. S profesionálny pinzetou 2v1 s dvojitým rôznym zakončením vám neunikne ani chĺpok. Na jednej strane pinzety je tradičný šikmá špička, ktorá umožňuje rýchle a presné odstraňovanie chĺpkov. Na druhej strane pinzety zúžená špička, ktorá je perfektný pre vytrhávanie odolných alebo zarastených chĺpkov. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Beter Obojstranná pinzeta (Duply Double-tip Tweezers Fine & Slanted Tip) 1 ks , Fin fun, fialová (8812_26190)

Kolostrum kravské FIN

Kolostrum kravské FIN
Detail

FIN COW COLOSTRUMKolostrumVýživové doplnky Cow colostrum obsahujú mimoriadne účinné organické kravské kolostrum. Kolostrum všeobecne je vysoko cenená mliečna látka tvorená v mliečnej žľaze matky pred narodením potomka a počas prvých dní po narodení. Z nutričného hľadiska má pre novonarodené dieťa mimoriadny význam – obsahuje bielkoviny, sacharidy, tuky, vitamíny a minerály, no najmä protilátky vo forme proteínov. Práve tie bojujú proti chorobám, ktoré by novonarodenému dieťaťu mohli uškodiť – proti baktériám, parazitom, vírusom či hubám. Zaujímavé je, že hladina týchto protilátok môže byť až stonásobne vyššia ako hladina protilátok v bežnom mlieku.Výživové doplnky na trhu obsahujúce kolostrum zväčša obsahujú kravské kolostrum, ktoré sa vyznačuje vysokým obsahom bielkovín. V porovnaní s ľudským prvým mliekom kravské kolostrum obsahuje až 40-krát vyššiu hladinu biologicky aktívnych látok. Tie sa v ňom nachádzajú vo forme imunoglobulínov. Práve imunoglobulíny zodpovedajú za zneškodnenie patogénnych mikroorganizmov, v inom prípade na patogénne mikroorganizmy upozornia imunitné bunky.Kolostrum obsahuje ďaleko širšie spektrum aktívnych látok – enzýmy, vitamíny a minerály, aminokyseliny a látky napomáhajúce regenerácii. Kolostrum obsahuje hotové a dokonalé protilátky, ktoré chránia imunitný systém novorodeniatka v prvých týždňoch pred nebezpečnými infekciami. Obsahuje tiež rastové látky. Kolostrum účinky:Najdôležitejším účinkom je podpora imunitného systému. Pomáha pri zníženej obranyschopnosti a slúži na posilnenie imunity. Kolostrum obsahuje látky, ktoré dokážu posilniť a ochrániť imunitný systém.Slúži aj na regeneráciu organizmu , urýchľuje rekonvalescenciu a rýchlejšie hojenie rán.Kolostrum udržiava zdravú črevnú mikroflóru, preto chráni organizmus pred ochoreniami, ako sú Crohnova choroba, ulcerózna kolitída, gastritída atď...Udržiavaním zdravej črevnej mikroflóry pomáha predchádzať tráviacim ťažkostiam, ako sú hnačka či zápcha.Iné účinky kolostra:pomáha pri nedostatku energieznižuje chudokrvnosťFin cow colostrum je fínsky výživový doplnok obsahujúci vzácne kolostrum odoberané od voľne sa pasúcich kráv v zdravej rakúskej prírode. Kolostrum je prísne kontrolované a pôvod každej šarže je rovnako kontrolovateľný. Matke sa odoberá počas prvých 24 hodín po otelení z prvých dvoch dojení. Vždy sa odoberie len množstvo, ktoré je pre matku a mláďa bezpečné a nechýba im. Odstredenie a sušenie mrazením na práškovú formu zabezpečuje zachovanie hodnotných látok, pričom kazeín a tuk sa odstraňujú špeciálnou patentovanou metódou.Obsah balenia: 60 kapsúlUpozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale. (bohatstvo-prirody.sk)

Podobné produkty ako Kolostrum kravské FIN , Fin fun, modrá (8812_26191)

Fin Uricaps Probi

Fin Uricaps Probi
Detail

FIN URICAPS PROBIVýživový doplnok z brusnícVýživový doplnok Fin Uricaps Probi obsahuje extrakty z brusnice, čakanky a probiotík.BrusniceBrusnice majú vysoký obsah vitamínu C a podporujú obranyschopnosť organizmu Pre zdravé kosti a kĺbyPodporujú metabolizmus bielkovín, glukózy a krvných tukovZmierňujú menštruačné problémy, proti bolestiZmierňujú príznaky menopauzyBrusnice sú účinné antioxidantyPre správnu funkciu močových ciestZmierňujú infekcie močových ciest: pálenie, rezanie pri močení, časté nutkanie na močenie, bolesti v podbruškuProti zápalom močových ciestBrusnice nahrádzajú lieky na močové cesty Aké sú prejavy zápalu močových ciestPálenieRezanie pri močeníČasté nutkanie na močenieBolesti v podbrušku ČakankaBohatý zdroj inulínu - vlákninaPodporuje funkciu črevného traktu, pre zdravé čreváPodporuje vyprázdňovanie črievPre správnu funkciu pečenePre správnu funkciu močovej sústavyPre zdravé kosti a kĺbyPre zdravé srdce a cievyUdržiava normálnu hladinu glukózy v krviInulín vláknina podporuje správnu funkciu tráviaceho traktu a čriev Lactobacillus a BifidobacteriumSú to mliečne baktériePozitívne ovplyvňujú rovnováhu črevnej mikroflóry Obsah účinných látok 2 tabletách:500 mg brusnicového prášku - Vaccinium macrocarpon (zdroj zložky CranMax®)360 mg inulínuObsahuje minimálne 2 miliardy probiotík - Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei Výživový doplnok je vhodný najmä:Pre ženy, ktoré majú problém s funkciu močových ciestPre osoby, ktoré majú črevné problémyPre mužovBalenie: 60 tablietDávkovanie: 1 kapsula 2x denne, ráno a napoludnie, pred jedlom, dostatočne zapiťVýrobca: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, FinlandUpozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale. (bohatstvo-prirody.sk)

Podobné produkty ako Fin Uricaps Probi , Brabantia topspinner 50 m, hrot, antracit (290343)

Fin VitaEnergytabs - MGCPQQ

Fin VitaEnergytabs - MGCPQQ
Detail

Vita Energy tabsFinclubVýnimočný výživový doplnok Vitaenergytabs od Finclub obsahuje patentovanú látku MGCPQQ - regeneračné smoothie pre bunky. Japonský patent podporuje nervové bunky a mitochondriálne funkcieMGCPQQZlúčenína MGCPQQ je prirodzene koncentrovaná v mozgu a srdci, ktoré potrebujú na svoje bezchybné fungovanie množstvo energie. Na základe výskumov je doložené že látka MGCPQQ ochraňuje normálne fungovanie mozgu a pomáha na zdravé fungovanie nervového systému počas starnutia.Extrakt MGCPQQ je vo vode rozpustná zlúčenina vyrobená z baktérie Hyphomicrobium denitrificans, ľudské telo si ju nevie vytvoriť v potrebnom množstve preto je potrebné ju príjmať z potravy, vhodné potraviny sú napríklad: kiwi, tofu, zelená paprika, papája.MGCPQQ účinky:• PQQ® japonský patentovaný extrakt, podporovaný rozsiahlym výskumom• podporuje mitochondriálnych funkcie pre duševnú a fyzickú rovnováhu• výživá pre mozog, pamäť, mentálne funkcie• podpora celkového metabolizmu• dodáva energiu a vitalitu• antioxidant• podpora pri rekonvalescencii, veľmi vhodný pri post-covidovej únave MGCPQQ Dávkovanie:1 tableta 2x denne (ráno a naobed s jedlom)2 tablety obsahujú 20mg MGCPQQ (disodná soľ pyrrol-chinolín Chinonu)Balenie: 60 tablietUpozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale. Nie je vhodný pre deti, tehotné a dojčiace ženy. (bohatstvo-prirody.sk)

Podobné produkty ako Fin VitaEnergytabs - MGCPQQ , Brabantia topspinner 50 m, hrot, zelený (290367)

FIN Natur Kalcitabs

FIN Natur Kalcitabs
Detail

FIN NATUR KALCITABSVápnik - vitamín D Fin Natur Kalcitabs je výživový doplnok na doplnenie vitamínov, obsahuje revolučnú patentovanú látku Aquamin a vitamín D2 získaný z kvasiniek Saccharomyses cerevisiae. Tento produkt patrí do oblasti finclub produktov. Cena je pomerne stála – produkt je dostupný v kamenných obchodoch a ja v internetových obchodoch.Prípravok Fin Natur Kalcitabs obsahuje:Vápnik – je potrebný pre udržanie zdravých kostí a zubov, prispieva k optimálnej zrážanlivosti krvi, k normálnemu energetickému metabolizmu, k správnej činnosti svalov a funkcii nervových prenosov, podporuje tráviace enzýmy. Vitamín D - má nespočetne veľa predností.Vápnik – Aquamin – pochádza z čistej vody írskeho a islandského pobrežia. Získava sa z červenej riasy Lithothamnion species, ktorá počas svojho rastu absorbuje základné minerály z mora – v tom spočíva unikátne zloženie. Aquamin je vysoko biologicky dostupný, telo veľmi jednoducho vstrebáva jednotlivé nutrienty. Minerály pracujú synergeticky, celkový úžitok je preto vyšší ako keby sa minerály užívali samostatne. Účinky vitamínu D:prispieva k správnemu vstrebávaniu/využitiu vápnika a fosforu, prispieva k normálnej hladine vápnika v krviprispieva k normálnej funkcii imunitného systémuprispieva k normálnej činnosti svalovzúčastňuje sa na regulácii vstrebávania vápnika a fosforuv črevách a obličkách sa vďaka nemu zvyšuje absorpciu minerálovposilňuje imunitný systémprispieva k udržaniu zdravých kostí a plnohodnotnému stavu zubov... Vitamín D – je tiež známy ako „slnečný vitamín“, vitamín D je hormón, je rozpustný v tukoch, ktoré vaše telo môže produkovať voľne a samostatne čiže prirodzene. Eistuje celý rad vitamínu D, ale najdôležitejšie sú vitamín D2 a vitamín D3. Vitamín D3 – je známy aj ako cholekalciferol, je vyrobený pre našu pleť. Naše telo potrebuje vitamín D3 na rozličné funkcie – často ide o vstrebávanie vápnika a pevnosť kostí – prispieva to k celkovej rovnováhe.Niektoré štúdie hovoria o tom, že vitamín D dokáže zmierniť príznaky sezónnej afektívnej poruchy. Za normálnych okolností sa vitamín D tvorí v koži pôsobením slnečného žiarenia z provitamínu. Existujú však faktory, ktoré limitujú využitie UVB na tvorbu tohto slnečného vitamínu v koži, t.j. ročné obdobie, lokalita, časť dňa, smog a vek. V zime sa dostáva do tela zväčša iba potravou živočíšneho pôvodu:olej z rybej pečenesleďsardinkalososmäsovaječný žĺtokmliekomliečne výrobkyhríbykvasnicekakaoďatlerastlinné tuky a olejeobilniny V zelenine sa nachádza vo veľmi málom množstve, a je dôležité pripomenäúť, že varením sa tento vitamín neznehodnocuje. VápnikVápnik je najviac sa vyskytujúci esenciálny minerálny prvok. Vápnik sa nachádza vo veľkom množstve v potravinách. Nachádza sa predovšetkým v kostiach a zuboch.Účinky vápnika v organizme sú rôzne a preto je potrebné ho dopĺňať. Vápnik je potrebný pre rast a správny vývin kostí u detí, prispieva k normálnej zrážanlivosti krvi, energetickému metabolizmu, k normálnej funkcii činnosti svalov, k normálnej funkcii nervovej sústavy a nervových prenosov, k správnemu procesu tráviacich enzýmov, podieľa sa na procese delenia a špecializácie buniek a je potrebný pre udržanie dostatočného stavu zdravých kostí a zubov, predchádza tak osteoporóze. Produkt patrí k produktom spoločnosti finclub. Dávkovanie:Dávkovanie konzultujte so svojím lekárom či lekárnikom. Ak užívate iné lieky informujte sa o funkcii oboch liekov. Výživový doplnok nie je určený na diagnostiku a liečbu. Nie je náhradou za pestrú stravu a je dôležité dodržiavať dávkovanie uvedené v príbalovom letáku. Odporúča sa jedna tableta denne - ráno po jedle. Obsah balenia: 70 tabliet (závisí od druhu a balenia)Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale. (bohatstvo-prirody.sk)

Podobné produkty ako FIN Natur Kalcitabs , Dremel gumový leštiaci hrot 6,4 mm (2.615.046.2ja)

Fin Mika Waltari

Fin Mika Waltari
Detail

Audiokniha MP3 - Biografii finského spisovatele Miky Waltariho, autora historického románu Egypťan Sinuhet. - autor Markéta Hejkalová, čte Jan Kačer Biografii finského spisovatele Miky Waltariho, autora historického románu Egypťan SinuhetDoba, život a knihy světoznámého spisovatele.Kniha mapuje život a dílo jednoho z nejznámějších romanopisců dvacátého století. Autorka postupuje ve svém líčení chronologicky. Waltariho život a dílo vykládá v kontextu kulturního a společenského klimatu ve Finsku první poloviny dvacátého století. (alza.sk)

Podobné produkty ako Fin Mika Waltari , Olympia vario duplex 4000 (3032)

BODY TIP Body Tip Levanduľa Premium darčekové balenie s levanduľovým olejom v papierovej kazete

BODY TIP Body Tip Levanduľa Premium darčekové balenie s levanduľovým olejom v papierovej kazete
Detail

Body Tip Body Tip Levanduľa Premium darčekové balenie s levanduľovým olejom v papierovej kazete Darčekové balenie s prírodnými extraktmi a nezameniteľnou vôňou levandule. Doprajte svojim blízkym príjemné chvíle relaxu s čarovným nádychom Provence. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako BODY TIP Body Tip Levanduľa Premium darčekové balenie s levanduľovým olejom v papierovej kazete , Vipole vario violet dlx (8033378249322)

Artdeco Profesionálne fixa na obočie (Pro Tip Brow Liner) 1 ml 12 Ebony Tip

Artdeco Profesionálne fixa na obočie (Pro Tip Brow Liner) 1 ml 12 Ebony Tip
Detail

Dlhotrvajúci vodeodolná fixa dokreslia, vyplní a rozčeše obočie. Špeciálnym plsteným hrotom nakreslí štyri jemné línie, ktoré obočie vyplní a zároveň rozčeše. Farba nebledne. Fixa sa dá tiež použiť na zakrytie šedín vlasov. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Artdeco Profesionálne fixa na obočie (Pro Tip Brow Liner) 1 ml 12 Ebony Tip , Vipole vario green dlx (8033378249315)

Artdeco Profesionálne fixa na obočie (Pro Tip Brow Liner) 1 ml 15 Brown Tip

Artdeco Profesionálne fixa na obočie (Pro Tip Brow Liner) 1 ml 15 Brown Tip
Detail

Dlhotrvajúci vodeodolná fixa dokreslia, vyplní a rozčeše obočie. Špeciálnym plsteným hrotom nakreslí štyri jemné línie, ktoré obočie vyplní a zároveň rozčeše. Farba nebledne. Fixa sa dá tiež použiť na zakrytie šedín vlasov. (vivantis.sk)

Podobné produkty ako Artdeco Profesionálne fixa na obočie (Pro Tip Brow Liner) 1 ml 15 Brown Tip , Jamara fendt 1050 vario (4042774423759)

Uni cat tip light

Uni cat tip light
Detail

Uni Cat Tip Light (parys.sk)

Podobné produkty ako Uni cat tip light , Güde gls 3000 vario (94381)

Vileda Tip Top hubka

Vileda Tip Top hubka
Detail

Kvalitná špongia s drôtenkou extra pevná a trvanlivá určená na umývanie riadu (drmax.sk)

Podobné produkty ako Vileda Tip Top hubka , Leki cross favorit (sptsport096nad)

fin Sweetacertabs 90 tabliet

fin Sweetacertabs 90 tabliet
Detail

Sweetacertabs obsahuje vitamín C získaný z tropickej čerešne aceroly a čiernych ríbezlí. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako fin Sweetacertabs 90 tabliet , Gerber tri-tip folding pocket (13658158887)

FIN Vitakrilcaps - rybí olej

FIN Vitakrilcaps - rybí olej
Detail

Fin VitakrilcapsRybí olejV doplnkoch výživy Vitakrilcaps je krilový olej, ktorý je získaný z pancierovky antarktickej. Pancierovka antarktická žije v moriach pri Antarktíde, olej získaný z tohto živočícha obsahuje omega-3 mastné kyseliny a najmä astaxanthín. Je zdrojom vitamínu B8, ktorý podporuje mozgovú činnosť.Astaxanthín patrí do skupiny karotenoidov a je to látka, ktorá sa často vyskytuje v prírode. Účinky astaxanthínu:posilňuje imunitný systémchráni pred vírusovými ochoreniami a baktériamizvyšuje plodnosťzmierňuje nervozitu, má pozitívny vplyv na nervový systémzmierňuje účinky UV žiareniabojuje proti zápalomzlepšuje zrakpozitívne vplýva na srdcovo-cievny systémchráni pred ischemickou chorobou srdcazlepšuje hladinu dobrého cholesteroluochraňuje bunky pred oxidačným poškodenímaktivizuje činnosť mozguchráni kĺby šľachy pred poškodenímzmierňuje príznaky starnutiachráni pred kožnými ochoreniamizlepšuje činnosť svalovpodporuje regeneráciu svalov po fyzickom výkonezvyšuje vytrvalosť a výkonnosťpriaznivo pôsobí na ľudí s metabolickým syndrómom Krilový olej znižuje hladinu triglyceridov v plazme.Omega-3 mastné kyseliny sú esenciálne mastné kyseliny, nevyhnutné pre zdravie. Ľudský organizmus si ich nevie vytvoriť sám, preto je potrebné prijímať ich v strave. Najviac sa ich nachádza v rybách a orechoch. Účinky omega-3 mastných kyselín:podporujú správnu činnosť mozguzabezpečujú správny rast a vývoj organizmuznižujú riziko vzniku srdcovo-cievnych ochorenímajú protizápalové účinkychránia pred vznikom chronických ochorení – pred artritídouznižujú riziko vzniku rakovinových ochorenípodporujú výkonnosť mozguchránia pred nervovými poruchamisú dôležité pre správny psychický vývojzabezpečujú zdravie očíochraňujú a posilňujú imunitný systémoptimalizujú hladinu dobrého cholesteroluznižujú krvný tlakzmierňujú alergie Príznaky nedostatku omega-3 mastnej kyseliny:hyperaktivitaúnavakardiovaskulárne problémynarušený nervový systémpsychické problémynedostatočná aktivita mozgudepresie, zmeny náladnedostatočná hydratácia pokožky Krilový olej má ružovú farbu a veľmi silné antioxidačné schopnosti. Chráni organizmus pred voľnými radikálmi. Zloženie v 500 mg výrobku: hovädzia želatína, glycerín, sorbitol, čistená voda Balenie: 60 tabletiekDávkovanie: 2 tablety denne Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale. (bohatstvo-prirody.sk)

Podobné produkty ako FIN Vitakrilcaps - rybí olej , Sonik sk-tek tip protectors (5055279514203)

Islandis FIN - suchý kašeľ

Islandis FIN - suchý kašeľ
Detail

FIN ISLAMAX 250 ML pod nový názvom ISLANDIS Fin islamax je sirup z produktov finklub. Islamax sirup z islandského lišajníka, prasličky, materinej dúšky a anízových semien sa využíva ako pomocník pri starostlivosti o dýchacie cesty. Je sladený medom a práve med má nespočetné blahodarné účinky. Známy je aj produkt finklub: oreganový olej. Ide o chutný prírodný sirup, v ktorom sú obsiahnuté bylinky, ktoré sa tradične používali v starostlivosti o sliznice dýchacích ciest a predovšetkým pľúca. Bylinky obsiahnuté v tomto produkte boli tradične používané v starostlivosti o sliznice dýchacích ciest a zdravie pľúc. Nespočetné prospešné látky sú veľkou pomocou aj pri rôznych ostatných ochoreniach – a prispievajú k podpore sebaobrany voči nepriaznivým látkam z vonkajšieho prostredia.Tieto látky sú vyhľadávané predovšetkým na podporu dýchania, na zmiernenie podráždenia a začervenania slizníc spôsobených kašľom, prispievajú k dosiahnutiu úľavy a upokojenia pri nachladnutí.Materina dúškaMaterina dúška sa stará o zabezpečenie stabilnej funkcie dýchacích ciest. Materina dúška má nespočetné účinky. Jej zber je charakteristický tým, že sa zbiera celá rastlina. Predaj materinej dúšky je veľmi rozšírený – dá sa nájsť v podobe sypaných čajov, mastí, tabliet a inými vitamínmi. Praslička svojimi účinkami podporuje zdravé a normálne dýchanie, prispieva k osvieženiu tela, napomáha k správnemu fungovaniu pečene, obličiek a prospieva vylučovaniu. Aníz pomáha taktiež pri správnej funkcii dýchacieho systému. Lišajník islandský je antioxidant, ktorý prispieva k normálnej funkcie horných ciest, podporuje aj chuť k jedlu.MedMed, ktorý zlepšuje v tomto prípade vlastnosti sirupu a dopĺňa aj účinky bylín, má aj svoje nezastupiteľné účinky. Obsahuje veľa základných organických zlúčenín, enzýmov, minerálov a vitamínov.Včelí med má nespočetne veľa účinkov na ľudský organizmus a celkové zdravie. Predaj tohto medu je rozšírený skoro všade. Pre jeho blahodarnosť na organizmus a počet živín sa jeho cena pohybuje v rôznych sumách. Med je známy aj pod pojmom včelí propolis. Včely produkujú med tak, že lietajú z kvetu na kvet, nektár zbierajú a ukladajú, zmiešavajú ho s vlastnými enzýmami a potom ako med ho uskladňujú vo svojich úľoch. Med bol od počiatku uznávaný ako prvotná potrava dostupná človeku z prírody.Je zásobárňou výživných látok, ľahko stráviteľných pre deti aj dospelých. Med obsahuje veľmi veľa prospešných látok pre naše telo, slúži nám na udržanie obranyschopnosti a normálneho imunitného systému, ktorý nepodľahne ľahko všelijakým chorobám. Má antibakteriálne, antivírusové účinky. Odborníci uvádzajú, že med s peľom je jedinou prirodzenou potravou obsahujúcou všetky potrebné látky pre život. Med má výbornú chuť a je skvelým sladidlom. Je bohatý na sacharidy, minerálne látky, vápnik, fosfor... Veľmi rýchlo dopĺňa telu energiu, človek sa rýchlo zbaví únavy. Je cenný hlavne pre ľudí s poruchami trávenia, pretože cukor z medu je už predtrávený. Je vstrebávaný priamo, hneď po tom ako sa dostane do tráviaceho traktu. Existuje viacero druhov medu: agátový, púpavový, medovicový, lesný, repkový a malinový... Med obsahuje:dextríny, monosacharidy, glukózu – cukor hroznový, fruktózu – cukor ovocný, oligosachatidy, voda, bielkoviny (podľa pôvodu medu),enzýmy, inhinin,vitamíny A, B1, B2, B6, B12, C, D, H, K, E, P,vonné látkyprírodné farbivá – karotén, flavony, peľové zrnká,minerálne látky ako napr.: fosfor, vápnik, draslík, sodík, chlór, síra, horčík, železo, mangán, kremík a iné, včelia materská kašička,voľné organické kyseliny, aminokyseliny Med nesmie byť zohriaty na väčšiu teplotu ako je 46°, pretože stráca väčšinu vitamínov a enzýmov – a takýto med by bol pre naše telo bezcenný.Med je cennou potravinou pri výžive detí. Med, hlavne tmavý, svojim obsahom železa a medi zvyšuje obsah krvného farbiva (hemoglobínu) a podporuje tvorbu krvi. Má vplyv na rast a výživu orgánov.Med sa môže podávať novorodencom od prvého týždňa života, ale iba v malých dávkach. Med je výbornou potravinou, ale ja skvelým prírodným liečiteľom na rôzne ťažkosti a ochorenia ako napr.:ochorenia srdca, ochorenia tráviaceho traktuproblémy s močovým ústrojenstvompri chrípkepri ochorení čierneho kašľapri tuberkulóze pľúcrozširuje cievypodporuje liečbu krvného tlakupodporuje hojivosť rán a popáleníndobrý po otrave hubami (pretože krv stráca po otrave glukózu)proti nespavostidobrý pri nervovej vyčerpanosti,a iné Dávkovanie: 15 ml 3 x denneTento produkt nie je určený na diagnostiku a prevenciu. Dávkovanie konzultujte so svojím lekárom alebo lekárnikom. Pozorne i prečítajte informácie v príbalovom letáku. Výrobok nie je určený deťom do 3 rokov. Obsah balenia: 250 ml Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale. (bohatstvo-prirody.sk)

Podobné produkty ako Islandis FIN - suchý kašeľ

FIN Candimis 10 ml

FIN Candimis 10 ml
Detail

Candimin obsahuje olej z oregana, ktorého hlavnou zložkou je éterický olejček obsahujúci veľmi hodnotný Carvacrol. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako FIN Candimis 10 ml

FIN Ferrotabs 120 tabliet

FIN Ferrotabs 120 tabliet
Detail

Železo z rastlinných zdrojov. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako FIN Ferrotabs 120 tabliet

Brushworks Oil Absorbing Roller absorpčný roller 1 ks

Brushworks Oil Absorbing Roller absorpčný roller 1 ks
Detail

Brushworks Oil Absorbing Roller, 1 ks, Masážne valčeky na tvár pre ženy, Produkt Brushworks Oil Absorbing Roller sa postará o to, aby bola vaša pleť ešte krajšia. Vlastnosti: odstraňuje prebytočnú mastnotu z pleti zanechá pleť jemnú a matnú Použitie: Masážnym valčekom jemne prechádzajte po pleti. (notino.sk)

Podobné produkty ako Brushworks Oil Absorbing Roller absorpčný roller 1 ks

Sissel Masážny ježko Fit-Roller, ergo Roller (4250694702506)

Sissel Masážny ježko Fit-Roller, ergo Roller (4250694702506)
Detail

Masážny prístroj – so štyrmi masážnymi ježkami a ergonomickou rukoväťou na efektívnu, ale veľmi jednoducho uskutočniteľnú masáž Praktický masážny prístroj, jednoduchý na použitie kedykoľvek v pohodlí domova. Stimuluje, prekrvuje a uľavuje tak od bolesti. Uľavte si od bolesti a stuhnutých napätých svalov sami a v pohodlí domova s ??touto na prvý pohľad obyčajnou, ale veľmi účinnou masážnou pomôckou z radu Fit-Roller. Štyria masážny ježkovia sa postarajú o efektívnu, ale veľmi jednoducho uskutočniteľnú masáž svalov pozdĺž chrbtice alebo masáž končatín, uľavia tak od napätých a stuhnutých svalov a poskytnú príjemnú relaxáciu. Ježkovia so špicatými a okrúhlymi koncovkami v sebe kombinujú najnovšie poznatky z oblasti masáží s tradičným čínskym liečiteľstvom. Stimulujú reflexné body a rôzne druhy tkanivových zón. Ergonomicky tvarovaná rukoväť z bukového dreva sa dobre a pohodlne drží.Kľúčové vlastnostiMasážny prístroj so štyrmi... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sissel Masážny ježko Fit-Roller, ergo Roller (4250694702506)

Osculati Swinging roller 4-roller straight 40 mm

Osculati Swinging roller 4-roller straight 40 mm
Detail

Štvorvalec na vozík pre člny. Hrúbka trubky - 40 mm, priemer valcov - 120 mm. Farba - čierna. Priemer : 120 mm Priemer (mm) : 120.0 Krajina pôvodu : Čína (muziker.com)

Podobné produkty ako Osculati Swinging roller 4-roller straight 40 mm

Regal Tip 521R-BJ Prúty

Regal Tip 521R-BJ Prúty
Detail

Prútové paličky vyrobené z umelohmotných štetín vhodné pre tichšie a jemnejšie hranie ideálne pre žánre ako jazz, fusion, soft rock a ďalšie, kde je potrebné zachovanie groovu pri tichších skladbách citlivých na dynamiku hry. Tuhosť a odozva paličky sa dá nastavovať pomocou gumého prúžku. Priemer (mm) : 16.6 Dĺžka (cm) : 35.6 Farba : Čierna Typ : Bubenícke prúty Krajina pôvodu : USA (muziker.com)

Podobné produkty ako Regal Tip 521R-BJ Prúty

Sonik chránič prútu tip protectors

Sonik chránič prútu tip protectors
Detail

Sú ideálne na ochranu špičiek a koncoviek prútov počas ich prepravy. Popruhy na suchý zips umožňujú rýchle nasadenie a utiahnutie pre ešte väčšiu bezpečnosť prútov. Súčasťou je aj elastická sťahovacia šnúrka pre zaistenie rukoväte navijaku. Vlastnosti: •Vyrobené z 3mm silného neoprénu • Konce majú dvojitú hrúbku pre väčšiu ochranu •Popruhy na suchý zips umožňujú ultra rýchle uvoľnenie/utiahnutie •Jednokomorová špička •Vrátane elastickej šnúrky na zaistenie navijaku (parys.sk)

Podobné produkty ako Sonik chránič prútu tip protectors

Vileda Tip Top hubka 5ks

Vileda Tip Top hubka 5ks
Detail

Vysokokvalitná špongia s drôtom (dobra-miska.sk)

Podobné produkty ako Vileda Tip Top hubka 5ks

MAPED Twin Tip 4 (3154142291202)

MAPED Twin Tip 4 (3154142291202)
Detail

Guľôčkové pero – olejový atrament, čierna, modrá, červená a zelená farba náplne, pogumované držadlo, pre pravákov a pre ľavákov, materiál plast, šírka stopy 1 mm, šírka hrotu 1 mm, s výsuvným hrotom Zapisujete si často niečo? V tom prípade by ste si mali zaobstarať guľôčkové pero, ktoré oceníte predovšetkým vďaka rýchloschnúcemu atramentu. Šírka stopy predstavuje 1 mm. O náplň pera sa nemusíte strachovať. Stláčací spôsob zabezpečí, že váš písací pomocník len tak fungovať neprestane. Zaujímavé funkcie pera MAPED Twin Tip 4 Olejový atrament zasychá veľmi rýchlo, preto je tiež vhodný pre ľavákov Gumová plôška pre komfortnejšie písanie Šírka zanechanej stopy je 1 mm Guličkové pero má výborný pomer medzi komfortom a výdržou Vďaka plastovému telu je pero ľahké Stláčací mechanizmus zajistí dlhodobú životnosť (alza.sk)

Podobné produkty ako MAPED Twin Tip 4 (3154142291202)

Šampón Tip Line brezový 1L

Šampón Tip Line brezový 1L
Detail

Jemný vlasový brezový šampón. Obsal 1 liter.Naneste primerané množstvo šampónu na mokré vlasy. Premasírujte pokožku hlavy, umyte vlasy šampónom od korienkov ku končekom. Dôkladne opláchnite čistou vodou. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako Šampón Tip Line brezový 1L

FOX Tip & Butt Protectors (5055350250334)

FOX Tip & Butt Protectors (5055350250334)
Detail

Chránič na prút – ochranné návleky na špičku a koniec prúta, zapínanie pomocou suchého zipsu Zaistite svojmu často drahému rybárskemu vybaveniu maximálnu ochranu a zabezpečenie, kedykoľvek vyrážate na ryby. Ochranné obaly na špičku a koniec prútu FOX Tip & Butt Protectors sú vďaka veľmi odolnému materiálu skutočne spoľahlivým spoločníkom, ktorý ochráni váš rybársky prút pri každom transporte. Ľahké upevnenie obalov zabezpečuje suchý zips.Kľúčové vlastnosti obalov na špičku a koniec prútu Tip & Butt ProtectorsObaly zaisťujú spoľahlivú ochranu rybárskeho prútu pri transporteJednoduché a rýchle použitieKvalitný odolný materiálObal na špičku a koniec prútu FOX sa upína suchým zipsom (alza.sk)

Podobné produkty ako FOX Tip & Butt Protectors (5055350250334)

Tip Line Odlicovacie Tampony 100ks

Tip Line Odlicovacie Tampony 100ks
Detail

Odličovacie kozmetické tampóny sú vyrobené zo 100% bavlny. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Tip Line Odlicovacie Tampony 100ks

Tip Line Odlicovacie Tampony Sacok

Tip Line Odlicovacie Tampony Sacok
Detail

Kvalitné odličovacie tampóny od známej značky tip line, ktoré sú vyrobené zo 100% bavlny. Sú z veľmi príjemného, mäkkého bavlneného materiálu, čím neškriabu. Sú pevné, netrhajú sa a nezanechávajú chĺpky. (drmax.sk)

Podobné produkty ako Tip Line Odlicovacie Tampony Sacok

Kuch.utierky Tip Line 2vr 2x50útr.

Kuch.utierky Tip Line 2vr 2x50útr.
Detail

Tip line kuchynské utierky, 2-vrstvové, 21 m, 2×50 útržkov (drmax.sk)

Podobné produkty ako Kuch.utierky Tip Line 2vr 2x50útr.

NGT Tip & Butt Protector (5060211912689)

NGT Tip & Butt Protector (5060211912689)
Detail

Chránič na prút – neoprénové koncovky v kombinácii s nylonom, určené na dvojdielne či trojdielne prúty Ideálne riešenie pre rybárov, ktorí nenosia svoje prúty v obale. Chrániče prútu Tip & Butt Protector od značky NGT ochránia ktorýkoľvek dvojdielny či trojdielny prút. Súprava obsahuje koncovky na prednej a zadnej časti prútu, ktoré spoľahlivo ochránia prút pred poškodením. Materiál z neoprénu a nylonu zabezpečí nepremokavosť, ľahkú údržbu a dlhú životnosť. Chrániče jednoducho stiahnete okolo prútu za pomoci suchého zipsu.Kľúčové vlastnosti chráničov prútov NGT Tip & Butt ProtectorIdeálne riešenie ako ochrániť vaše prúty pred poškodenímSúprava obsahuje chrániče pre dolnú a hornú časť prútuVyrobené z kvalitného a nepremokavého neoprénu 210D a nylonuRozmery:4,5 × 37 cm (alza.sk)

Podobné produkty ako NGT Tip & Butt Protector (5060211912689)

Nash Tip Tops Connect (5055108935414)

Nash Tip Tops Connect (5055108935414)
Detail

Chránič na prút – na spojenie vrchného a spodného dielu udice, vďaka elastickej gume udrží obidva diely rozloženej udice spolu Nash Tip Tops Connect predstavuje praktickú pomôcku pre udicu. Chránič v podobe návleku dokonale chráni špic a koniec udice. Vďaka elastickej gume udržuje oba diely rozloženej udice pevne pri sebe a umožňuje tak aj jej komfortný prenos. Nash Tip Tops Connect je skutočne spoľahlivým doplnkom pre udicu. Kľúčové vlastnosti chrániča udice Nash Tip Tops ConnectChránič udice v podobe návlekuDokonale chráni špic aj koniec udiceVeľmi jednoduché nasadenieElastický plášť udržuje oba diely rozloženej udice pevne pri sebeNash Tip Tops Connect umožňuje bezpečný prenos udiceFarebné vyhotovenie: zelené (alza.sk)

Podobné produkty ako Nash Tip Tops Connect (5055108935414)

Leki Cross Favorit (SPTsport096nad)

Leki Cross Favorit (SPTsport096nad)
Detail

Bežecké palice , pre mužov a ženy, materiál: hliník, rukoväť: Plast Na zaistenie opory pri prejazde bielou stopou potrebujete tie správne palice. Bežecké palice od značky Sporten sa stanú šikovným pomocníkom a skvele doplnia vašu bežkársku výbavu. Ideálnou voľbou pre vás budú, ak hľadáte dĺžku 140. Sú vyrobené z hliníka, ktorý je obľúbený vďaka nadpriemernej pevnosti. Nezlomia sa a pri ohnutí pôjdu opraviť. Dizajn palíc na bežky Sporten bol špeciálne vytvorený na sezónu 2022/2023. Pri výbere sa môžete riadiť aj podľa hmotnosti paličiek, ktorá je pri tomto modeli 462 g. Hlavné parametre bežeckých palíc Leki Cross Favorit Bežecké palice vo vyhotovení pre mužov aj ženy Celková dĺžka palíc Sporten sa vyšplhala na 140 Rukoväť: Plast Veľmi pevná hliníková konštrukcia Leki Cross Favorit zaistia pohodlie a správny odpich Disponujú pútkom, ktoré je nastaviteľné Vlastnosti držadla: mäkčené Biela a Čierna farba dopĺňa dizajn týchto palíc na bežkovanie (alza.sk)

Podobné produkty ako Leki Cross Favorit (SPTsport096nad)

FINCLUB Fin Fosfocaps 50 kapsúl

FINCLUB Fin Fosfocaps 50 kapsúl
Detail

Výživový doplnok obsahuje lecitín (zdroj fosfatidylcholínu) a horčík, je obohatený o mangán, ktorý prispieva k energetickému metabolizmu. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako FINCLUB Fin Fosfocaps 50 kapsúl

Jobe Aero SUP Fin Orange

Jobe Aero SUP Fin Orange
Detail

Prídavná SUP plutva. 20 cm EZ zámková plutva Pasuje na všetky aero boardy Farba podľa výrobcu : Orange Dĺžka : 8'' (20,3 cm) Farba : Oranžová Krajina pôvodu : Čína Typ : Fin (muziker.com)

Podobné produkty ako Jobe Aero SUP Fin Orange
Leki XTA 6.5 Vario black-white-neonyellow (SPTlek0929nad), Leki Patrol Vario S denimblue-white 110 – 140 cm (4028173259595), Leki Rider Vario black/white-red veľkosť 85 – 105 cm (4028173785636), Katadyn Vario (7612013149329), Fin Mika Waltari, Zelmer Vario ZHM1650, biely, Mivardi Vario 45 (2000010046058), Mivardi Vario 75 (2000010046065), DREMEL Brúsny hrot 13 mm (2.615.051.632), FOX Tip & Butt Protectors (5055350250334), MAPED Twin Tip 4 (3154142291202), NGT Tip & Butt Protector (5060211912689), Nash Tip Tops Connect (5055108935414), Sissel Masážny ježko Fit-Roller, ergo Roller (4250694702506), Sissel Masážny pás Fit-Roller, Rope Roller (4250694702513), Fin Fun HAWAIIANSUN (SPTfin001nad), Head Soft Fin (SPTdd496nad), Fin Fun, fialová (8812_26190), Fin Fun, modrá (8812_26191), Brabantia Topspinner 50 m, hrot, antracit (290343), Brabantia Topspinner 50 m, hrot, zelený (290367), DREMEL Gumový leštiaci hrot 6,4 mm (2.615.046.2JA), Olympia Vario Duplex 4000 (3032), Vipole Vario Violet DLX (8033378249322), VIPOLE Vario green DLX (8033378249315), Jamara Fendt 1050 Vario (4042774423759), Güde GLS 3000 VARIO (94381), Leki Cross Favorit (SPTsport096nad), Gerber Tri-Tip Folding pocket (13658158887), Sonik SK-TEK Tip Protectors (5055279514203)