Incredible dracula: chasing love collectors edition (pc/mac) digital (371274)

Produkt Incredible dracula: chasing love collectors edition (pc/mac) digital (371274) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Incredible dracula: chasing love collectors edition (pc/mac) digital (371274) upraviť a produkt hľadať znova.

Incredible Dracula: Chasing Love Collectors Edition (PC/MAC) DIGITAL (371274)

Incredible Dracula: Chasing Love Collectors Edition (PC/MAC) DIGITAL (371274)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Vašou úlohou bude viesť slávneho upíra a jeho priaznivcov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Zbierajte zdroje, znova stavajte dediny a bojujte proti légiám oponentov. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Konajte rýchlo Ak chcete dokončiť všetky úlohy, budete musieť nielen spravovať svoje zdroje dobre, ale aj konať rýchlo. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!... (alza.sk)

Podobné produkty ako Incredible Dracula: Chasing Love Collectors Edition (PC/MAC) DIGITAL (371274) , Incredible dracula: chasing love collectors edition (pc/mac) digital (371274)

Witchs Pranks: Frogs Fortune – Collectors Edition (PC/MAC) DIGITAL (388380)

Witchs Pranks: Frogs Fortune – Collectors Edition (PC/MAC) DIGITAL (388380)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra, %Riešte hŕbu logických úloh a pomôžte očarovaným princom späť do ich prirodzenej podoby.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Napravte všetko, čo vykonala zlá čarodejnicaTá sa jedného dňa rozhodla, že sa vydá. Každého princa, ktorý ju odmietol, však premenila na žabu až nakoniec žiadny neostal. Je len na vás, či sa vám čarodejnicu podarí prekabátiť, jej kliatby zrušiť a princa navrátiť ich princeznám. Počas hry na vás čakajú desiatky logických úloh rôznych obtiažností. Vďaka tomu vás alebo vaše deti hra zabaví na dlhé hodiny.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/8.1ProcesorIntel Core i5 - 2550K - 3,4 GHzGrafikaNVIDIA GTX 460/AMD Radeon HD 6870DirectX11.0RAM8 GBHDD15 GBMinimálne HW požiadavkyOperačný systémWindows 7ProcesorIntel Quad Core2 Q6600 - 2,4 GHzGrafikaNVIDIA GTX 650/AMD Radeon HD 5770DirectX11.0RAM4 GBHDD15 GBSte na túto hru na PC naozaj pripravení?vyberte si z... (alza.sk)

Podobné produkty ako Witchs Pranks: Frogs Fortune – Collectors Edition (PC/MAC) DIGITAL (388380) , Witchs pranks: frogs fortune – collectors edition (pc/mac) digital (388380)

Rescue Team 7 Collectors Edition (PC) DIGITAL (371400)

Rescue Team 7 Collectors Edition (PC) DIGITAL (371400)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Veďte odbornú skupinu lovcov adrenalínu. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Vybudujte vlastný záchranný tím. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Bonusy Po každom nebezpečenstve, s ktorým si poradíte získate nové bonusy. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Využite stratégiuPremýšľajte nad stratégiou, aby ste sa dostali na koniec dňa.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Rescue Team 7 Collectors Edition (PC) DIGITAL (371400) , Dracula 4 and 5 (pc/mac) digital (204962)

Warhammer: Vermintide 2 – Collectors Edition (PC) DIGITAL (407445)

Warhammer: Vermintide 2 – Collectors Edition (PC) DIGITAL (407445)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, 82% Pokračovanie kriticky uznávaného Vermintide je vizuálne ohromujúca a priekopnícka melee akčná hra, ktorá posúva hranice žánru co-op prvej osoby. Zberateľská edíciaZberateľská edícia PC hry obsahuje:Hru Warhammer: Vermintide 2Oficiálny soundtrackTapety na plochuHeraldické skiny HelgmartRámček na portrétDigitálnu mapuExkluzívne dekorácie pre pevnosť Zažite unikátne scenáre a hutné skúšky vďaka novému systému hrdinských skutkov. Ide o jednorazové úlohy, ktoré povedú k dramatickej zmene zloženia nepriateľa, nastaveniu úrovní, využitiu zbraní a úloh. Zvyšujte úroveň svojich hrdinov a postupujte v talentovej... (alza.sk)

Podobné produkty ako Warhammer: Vermintide 2 – Collectors Edition (PC) DIGITAL (407445) , Through the woods collectors edition (pc) digital (277818)

Through the Woods Collectors Edition (PC) DIGITAL (277818)

Through the Woods Collectors Edition (PC) DIGITAL (277818)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a simulátor, Hororová adventúra Through the Woods vás prenesie do úlohy matky, ktorá stratila svojho syna a logicky sa ho snaží čo najrýchlejším spôsobom nájsť. V temnom lese však čaká nepekné prekvapenie prakticky na každom kroku.Through the Woods je ambiciózny titul skupiny nórskych študentov, ktorý sa z pôvodne školského projektu dokázal s pomocou Kickstartera a následne aj vydavateľa dostať až na obrazovky našich počítačov. V hre sú zachytené pocity z výletu v lese tak, ako sú videné očami detí, so všetkými možnými obavami a záhadami spojenými s osamelou prechádzkou na takom mieste.Kľúčové vlastnosti PC hryDigitálna zberateľská edícia hry Through the Woods okrem samotnej hry obsahuje aj artbook a soundtrackObjavte nádherné prostredie a prežite príbeh inšpirovaný severskou mytológiou, nórskym umením a prírodouSpoznajte temné príbehy z minulosti aj súčasnosti prostredníctvom citlivého... (alza.sk)

Podobné produkty ako Through the Woods Collectors Edition (PC) DIGITAL (277818) , Twisted lands trilogy collectors edition (pc) digital (215117)

Twisted Lands Trilogy Collectors Edition (PC) DIGITAL (215117)

Twisted Lands Trilogy Collectors Edition (PC) DIGITAL (215117)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: logický, Kompletné desivá trilógie Twisted Lands ponúkne nekonečnú porciu strachu a napätia pre zarytých fanúšikov i tých, ktorí s žiadnou z hier ešte neprišli do styku. Jej obsahom sú tieto tri hry: Twisted Lands: Shadow Town, Twisted Lands: Insomniac a Twisted Lands: Origin.vypnutéNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Vžite sa do krásneho a veľmi prepracovaného prostredia.vypnutéNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Atmosféra sveta Twisted Lands na vás bude dýchať naozaj na každom kroku.vypnutéNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Celá desivá trilógia na jednom miesteTešiť sa môžete na tri kompletné tituly: Twisted Lands: Shadow Town, Twisted Lands: Insomniac a Twisted Lands: Origin.vypnutéNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Zažite hrôzuTáto zberateľská edícia hier Twisted Lands je jedinečnou príležitosťou, kedy sa do tohto dobrodružstva pustiť, alebo si ho aspoň... (alza.sk)

Podobné produkty ako Twisted Lands Trilogy Collectors Edition (PC) DIGITAL (215117) , Warhammer: vermintide 2 – collectors edition (pc) digital (407445)

Dracula 4 and 5 (PC/MAC) DIGITAL (204962)

Dracula 4 and 5 (PC/MAC) DIGITAL (204962)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: RPG, Späť v metropolitnom múzeu umenia Ellen Cross konečne odhalí portrét Drakulu, ktorý priviezla z Istanbulu. Nanešťastie je tento neoceniteľný kúsok umenia ukradnutý... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dracula 4 and 5 (PC/MAC) DIGITAL (204962) , Rescue team 7 collectors edition (pc) digital (371400)

Warhammer: End Times – Vermintide Collectors Edition (PC) DIGITAL (407436)

Warhammer: End Times – Vermintide Collectors Edition (PC) DIGITAL (407436)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, 79% Vermintide je kooperačné epické bojové dobrodružstvo, zasadené v Konci časov ikonického World Warhammer Fantasy sveta. Zberateľská edíciaZberateľská edícia hry obsahuje:Mapa Ubersreik – digitálna, vo vysokom rozlíšení mapa Ubersreiku, detailne zobrazujúcu mesto a jeho zradné uliceTapety Vermintide – tapety vo vysokom rozlíšeníZostava ZzA kulís – zostava obsahuje dokumenty koncepty a materiály z vývoja hryOficiálny soundtrack – atmosférické tóny soundtracku, ktorý sa ideálne hodí k rase skaven. Autorom hudby je uznávaný skladateľ, Jesper Kyd.Unikátna pokrývka hlavy Dynamický systém objavovania sa nepriateľov vo Vermintide má za následok, že každá hra je iná a nikdy neviete, aká výzva na vás čaká za rohom.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Warhammer: End Times – Vermintide Collectors Edition (PC) DIGITAL (407436) , Warhammer: end times – vermintide collectors edition (pc) digital (407436)

Sacra Terra: Angelic Night: Collectors Edition (PC) PL DIGITAL (371415)

Sacra Terra: Angelic Night: Collectors Edition (PC) PL DIGITAL (371415)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a logický, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Démoni siedmich hlavných hriechov sa dostali na slobodu zo svojho ohnivého väzenia a prevzali rezidenciu v Sacra Terra.Pri skúmaní rozpadajúcej sa nemocnice odhaľujete tajomstvo stredovekého opátstva a pri prehľadávaní desivých katakomb získate podporu od nevinnej duše známej ako Anjel.Zachráňte ľudstvoVyužite svoje schopnosti na to, aby ste porazili démonov a zachránili ľudstvo od záhuby.Zistite pravduČo sa prihodilo nevinnej duši, je iba jedna zo všetkých šokujúcich právd, ktoré objavíte počas objavovania dobre ukrytých nápoved.Sacra Terra: Angelic Night: Collectors EditionZberateľská edícia obsahuje bonusovú kapitolu s prekvapivým spojením s hlavnou hrou. Popis priechodu krok za krokom, tapety na plochu s vysokým rozlíšením a koncept umenia, ktorý ponúka pohľad na vytvorenie živých miest hry.Zbierajte užitočné predmety a riešte... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sacra Terra: Angelic Night: Collectors Edition (PC) PL DIGITAL (371415) , Dracula: the resurrection (pc) digital (196176)

Lost Legends: The Weeping Woman Collectors Edition (PC) DIGITAL (214873)

Lost Legends: The Weeping Woman Collectors Edition (PC) DIGITAL (214873)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: logický, Vydajte sa do tajomnej dediny San Cristobal, v ktorej opätovne dochádza k miznutie ľudí. Hľadajte dôkazy a vyriešte túto záhadu.Vydajte sa na dobrodružstvo v tejto podarenej 2D klikacej adventúre. Dedinčania San Cristobalu oslavujú každoročný Festival Flores de los Muertos „Kvety Zomrelých“, karneval, v ktorom sa celá dedina zjednocuje proti zlému duchu. Teraz však ľudia znova začínajú miznúť.Collector's edícia obsahujeDodatkovú kapitolu „Príbeh El Sombrerón“Úspechy a transformácie na zberateľstvoTapety na plochu a šetriče obrazovkyIntegrovaného herného sprievodcu (alza.sk)

Podobné produkty ako Lost Legends: The Weeping Woman Collectors Edition (PC) DIGITAL (214873) , Interplanetary: enhanced edition (pc/mac/lx) digital (372222)

Small Town Terrors: Galdors Bluff Collectors Edition (PC) DIGITAL (214886)

Small Town Terrors: Galdors Bluff Collectors Edition (PC) DIGITAL (214886)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a logický, Kúzelník Thurman chystá veľké predstavenie, ale obáva sa, že konkurenčný kúzelník sa snaží jeho trik sabotovať. Skúste celú vec vyšetriť a zaistiť úspešný priebeh predstavenia kúzelníka Thurmana.Small Town Terrors: Galdor's Bluff vás privedie do sveta kúzelníkov a iluzionistov. A práve na predstavenie svetovo známeho Thurmana budete požiadaní o stráženie celého priestoru. Je totiž podozrenie, že konkurenčný kúzelník sa snaží o sabotáž doposiaľ nepredstaveného triku. Skúste v tejto nádherne spracovanej detektívnej adventúre prísť celé veci na kĺb.Kľúčové vlastnostiViac ako 50 transformujúcich sa predmetov, ktoré môžete nájsťPozadie histórie Addington a Thurmana v dodatkovej kapitoleBonusová hra Pyramid Solitaire (alza.sk)

Podobné produkty ako Small Town Terrors: Galdors Bluff Collectors Edition (PC) DIGITAL (214886) , Airport madness: world edition (pc/mac) digital (264156)

Seven: The Days Long Gone Collectors Edition (PC) DIGITAL (383631)

Seven: The Days Long Gone Collectors Edition (PC) DIGITAL (383631)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, RPG, strieľačky a arkády, 68% V PC hre The Days Long Gone vystupujete v úlohe zlodejského majstra Teriela. Musíte využiť svoj ostrovtip a všetky svoje zručnosti, aby ste unikli zo siete podvodov a zrady a prežili pobyt na ostrove PEH. Väzenskému ostrovu Peh sa Teriel snaží za každú cenu vyhnúť. Ale keď sa odvážna vlúpačka neočakávane zvrtne, objaví sa Teriel v putách na vzducholodi smerujúcej k ostrovu. Môžete sa plížiť, utekať, šplhať, bojovať a všetko preskúmať, ale strážne stanovišta, miesta obývané príšerami a nebezpečné frakcie biomantov a technomágov vám stoja v ceste.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Seven: The Days Long Gone Collectors Edition (PC) DIGITAL (383631) , Blackhole: complete edition (pc/mac/linux) digital (222711)

Sacra Terra 2: Kiss of Death Collectors Edition (PC) DIGITAL (371412)

Sacra Terra 2: Kiss of Death Collectors Edition (PC) DIGITAL (371412)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a logický, Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Vžite sa do úlohy odvážnej ženy, ktorá sa vydáva na záchranu svojho snúbenca z okov nadprirodzenej sily, ktorá sa sýti utrpením ľudských duší. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Prechádzajte strhujúce tajomné dimenzie. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Zachráňte ľudstvo Pomôžte k opätovnému stretnutiu aj ďalším zamilovaným párom a raz a navždy oslabte vplyv zlovoľného stvorenia.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Sacra Terra 2: Kiss of Death Collectors Edition (PC) DIGITAL (371412) , Syberia 3 deluxe edition (pc/mac) digital (267060)

House of 1000 Doors: Family Secrets Collectors Edition (PC) DIGITAL (214859)

House of 1000 Doors: Family Secrets Collectors Edition (PC) DIGITAL (214859)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a stratégia, Pomôžte nájsť mŕtvym svoj kľud a Rozlúsknite všetky tajomstvá záhadného domu, kde sa pravidelne koná vyvolávanie duchov.Máte radi hlavolamy a rôzne hádanky? Práve pre vás máme k dispozícii hru House of 1000 Doors. Ide o adventúru doplnenú o celý rad logických hier. Musíte vstúpiť do záhadného domu a hľadať odpovede na dávne tajomstvá. Dráma pretkaná tajomnou atmosférou spirituálnych seáns a nadprirodzena na vás čaká.Kľúčové vlastnostiZábavná adventúra s hromadou logických hádaniekRozsiahly a pôsobivý príbeh (alza.sk)

Podobné produkty ako House of 1000 Doors: Family Secrets Collectors Edition (PC) DIGITAL (214859) , Construction simulator gold edition (pc/mac) digital (186121)

Syberia 3 Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (267060)

Syberia 3 Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (267060)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra, Už je to celkom jedenásť rokov od chvíle, kedy uzrel svetlo sveta druhý diel série hier Syberia. aj po tak dlhej dobe môže vyjsť zaujímavé pokračovanie opäť s hlavnou hrdinom Kate Walker v hlavnej úlohe.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.51%Legendárna adventúra sa vracia už vo svojom treťom pokračovaní, ktoré je však prispôsobené aj nováčikom série.Syberia 3 ti ukáže typickú adventúru, ale celkom moderného strihu.Celá Syberia 3 je navyše úplne prvýkrát kompletne v 3D.Kultová postava v núdziHlavná hrdinka Kate Walker sa ocitá v ťažkej situácii. Ľud Youkolov ju zachráni pred istou smrťou. Uväznení v dedine Valsembor musia spoločne hľadať cestu z ostrova a zároveň sa vysporiadať s nepriateľmi a neočakávanými prekážkami, ktoré sa im stavajú do cesty.Zaujímavo poňatý svet plný hádaniekKate a Youkolovia teda majú spoločného nepriateľa,... (alza.sk)

Podobné produkty ako Syberia 3 Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (267060) , Sacra terra: angelic night: collectors edition (pc) pl digital (371415)

Construction Simulator Gold Edition (PC/MAC) DIGITAL (186121)

Construction Simulator Gold Edition (PC/MAC) DIGITAL (186121)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a simulátor, Ako dodatok k plnej verzii hry Construction Simulator 2015 obsahuje táto Gold Edícia všetky rozšírenia a DLCs vydané pre tento titul. Hráči si tak môžu užiť rozšíreného vozového parku o licencované vozidlá značky Liebherr. Nové misie koncipované pre tieto nové stroje ponúkajú všetkým virtuálnym staviteľom mnoho nových výziev! (alza.sk)

Podobné produkty ako Construction Simulator Gold Edition (PC/MAC) DIGITAL (186121) , Lost legends: the weeping woman collectors edition (pc) digital (214873)

Airport Madness: World Edition (PC/MAC) DIGITAL (264156)

Airport Madness: World Edition (PC/MAC) DIGITAL (264156)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: simulátor, V hre Airport Madness: World Edition ste poslednou líniou obrany sveta pred hroziacou katastrofou zo vzduchu, majte oči na stopkách.vypnutéČaká na vás veľká zodpovednosťSte úplne novým riadiacim letovej prevádzky, ktorý chce predviesť svoje zručnosti svetu. Viete, že máte prirodzený talent, ale ste si istí? Môžete odolať tlaku? Ste poslednou líniou obrany sveta pred hroziacou katastrofou vo vzduchu.vypnutéToto nie je gaučing! Zvládnete to?Vždy sa nájde niečo, čo treba urobiť. Vydávajte povolenie na štart, pristátie a rolovanie v strategickom úsilí udržovať najvyššiu úroveň bezpečnosti a výkonu v situáciách, kedy by inak panoval totálny chaos.vypnutéHra obsahuje skutočné hlasy pilotov, ktorí sa vám budú hlásiť a žiadať vás o povolenie na štart a pristátie.vypnutéČeľte všetkým dvanástim šialeným výzvam.vypnutéBuďte ostražití, piloti na vás spoliehajúMusíte dať pozor na všetko a mať oči na... (alza.sk)

Podobné produkty ako Airport Madness: World Edition (PC/MAC) DIGITAL (264156) , Seven: the days long gone collectors edition (pc) digital (383631)

New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collectors Edition – PC DIGITAL (215134)

New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collectors Edition – PC DIGITAL (215134)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: dobrodružný, %New York Mysteries:Secrets of the Mafia je podmanivé detektívne dobrodružstvo s prvkami mystiky o unesených deťoch a mafiánskych bosoch.New York Mysteries:Secrets of the Mafia sa odohráva v roku 1955.Mesto New York už nie je bezpečné.Začala ho ovládať mafia.Ďalšie nebezpečenstvoNielen mafie by ste sa mali báť.Je tu ešte niečo horšie.V poslednej dobe sa totiž začali strácať mafiánski bosovia.Miznú nielen mafiániNa mieste činu zostáva zvláštna tekutina a motýľ.Okrem mafiánskych šéfov sa začali strácať aj deti, po ktorých zostali úplne rovnaké motýle.VyšetrovanieZačnite vyšetrovanie a pokúste sa prísť záhade na kĺb.Preskúmajte viac ako 50 ohromujúcich miest.Na úspešných riešiteľov čaká bonusová podzemná kapitola.Čaká vás tiež na zdolanie viac ako 40 rôznych minihier.New York Mysteries:Secrets of the Mafia Collector' s Edition ponúka:Zbierky morfujúcich predmetovTajomstvo New Yorku v 50.... (alza.sk)

Podobné produkty ako New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collectors Edition – PC DIGITAL (215134) , Small town terrors: galdors bluff collectors edition (pc) digital (214886)

Interplanetary: Enhanced Edition (PC/MAC/LX) DIGITAL (372222)

Interplanetary: Enhanced Edition (PC/MAC/LX) DIGITAL (372222)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, % Interplanetary je hra s niekoľkými skvelými nápadmi, ktorá vytvára centrálny problém, ktorý bude pre hráčov veľmi ťažké elegantne vyriešiť. Niekedy je tým najväčším nepriateľom samotný planetárny systém. Dávajte si pozor na nepredvídateľné gravitačné sily. Interplanetary: Enhanced Edition je upravená verzia pôvodnej hry. Vylepšená verzia Medzi nové funkcie Enhanced Edície sa radí režim rýchleho mierenia, nové budovy, kompletné vyváženie hrateľnosti, eliptické obežné dráhy a online počítačoví protivníci.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Interplanetary: Enhanced Edition (PC/MAC/LX) DIGITAL (372222) , Sacra terra 2: kiss of death collectors edition (pc) digital (371412)

BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711)

BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: arkády a logický, - Steam Blackhole je kritikou vrelo prijaté hardcore plošinovka, ktorá obsahuje viac ako patnáctihodinový komediálny príbeh zo sci-fi prostredie a hromadu zapeklitých gravitačných hádaniek.vypnutéComplete edícia obsahujeHru vrátane všetkých DLCDigitálny artbook a vývojársky denníkSoundtrackOriginálne Full HD tapetyOspravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.82 %Český Blackhole bez problémov obstojí v globálnej konkurencii plošinoviek. Koncept je však bližšie hrám, v ktorých skôr záleží na presnosti a nervoch, než na riešení prepracovaných logických či iných hádaniek. Blackhole je nevhodná pre cholerikov, ale zároveň ide o povinnosť pre fanúšikov hardcorovej obťažnosti - Games.cz.vypnutéNetradične poňatá 2D plošinovka.vypnutéViac ako 130 levelov vrátane 10 neskutočne obťažnych lokácií.vypnutéSkákačka v modernom háveHra sa inšpiruje... (alza.sk)

Podobné produkty ako BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711) , House of 1000 doors: family secrets collectors edition (pc) digital (214859)

Space Legends: At the Edge of the Universe Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (214893)

Space Legends: At the Edge of the Universe Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (214893)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Vo vzrušujúce galaktickom dráma bude výzvou každý váš pohyb po neznámych planétach. Utečte zo samotného okraja vesmíru v tomto fascinujúce sci-fi dobrodružstvo plného moderných možností.Pripoj sa k Elizabeth Campton a jej dobrému priateľovi Stevovi na rutinnej ceste, ktorá sa premení vo veľké intergalaktické dobrodružstvo. Ide o zábavnú 2D klikaciu adventúru s celým radom zaujímavých prvkov. Nepreskúmané územia totiž skrývajú nejedno prekvapenie.Kľúčové vlastnostiOhromujúce scény so skrytými objektmi a miesta na preskúmanieNáročné hádanky a mini hry na vyriešenie (alza.sk)

Podobné produkty ako Space Legends: At the Edge of the Universe Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (214893) , New york mysteries: secrets of the mafia collectors edition – pc digital (215134)

Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462)

Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: športový, Zábavné jazdenie na motorkách ak tomu veľa trikov? To je Moto Race 4 v parádnej grafike as návykovou hrateľnosťou. Užiješ si driftovanie aj ostré súboje na cieľovej rovinke. Miesto na stupňoch víťazov je však len pre vyvolených. Budeš to možno práve ty. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 49 % Moto Racer 4 je bláznivá motocyklová arkáda s prvkami freestylu a riskantných prvkov. Navyše s luxusnou grafikou pod taktovkou Unreal Engine 4.Deluxe edícia obsahuje navyše Season Pass s prístupom k trom veľkým DLC rozšíreniam. vypnuté Prekážkovú dráhu môžeš zdolať aj s motocyklom. vypnuté Ukáž... (alza.sk)

Podobné produkty ako Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462) , Kings bounty: collectors pack – pc digital (333264)

Vampire: The Masquerade – Coteries of New York Collectors Edition (PC) Steam (924211)

Vampire: The Masquerade – Coteries of New York Collectors Edition (PC) Steam (924211)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: dobrodružný, Prichádza hra Vampire: The Masquerade – Coteries of New York PC založená na rozprávaní.Príbeh predstavuje boj o moc medzi dvoma upírskymi frakciami Camarillou a Anarchom.Neskutočná atmosféraNa výber máte jednu z troch postáv. Každá postava má svoje schopnosti a rôzne etické prístupy k problémom. Ďalšie štyri nehrateľné postavy, ktoré si musíte získať na svoju stranu.Každá hra je ináV závislosti na vašom rozhodovaní a úspechoch budete postupovať v hre, ktorá vedie k veľkému finále. Každý prístup vám ponúkne iný pohľad. Jedna hra nestačí. Vampire: The Masquerade – Coteries of New York PC ponúka oveľa viac.Vyzreté témyVnorte sa do zložitého a fascinujúceho sveta upírov, ich nočných životov, bojov i pokusov udržať si ľudskosť.Vampire: The Masquerade – Coteries of New York PC si pre vás pripravila úlohy, ktoré preveria vašu ľudskosť.Zmierte sa so zložitými a často brutálnymi bojmi medzi... (alza.sk)

Podobné produkty ako Vampire: The Masquerade – Coteries of New York Collectors Edition (PC) Steam (924211) , Tropico 4 collectors bundle (pc) digital (419322)

Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694)

Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a arkády, %Anark.io je dvojpáková strieľačka, ktorá sa odohráva v 80. rokoch. Bojujete proti invázii Insectoďdov pomocou najrôznejších zbraní a silných power-upov. 12 rôznych zbraní a 10 šialených postáv.Skoro 50 power-upov a zlepšení na odomknutie.Odomykajte nové zlepšeniaPoužite každú zbraň a power-up, ktorý nájdete, zhromaždite čo najviac zlata a nezabudnite uložiť svoj vklad, zíde sa do ďalšej hry. Vďaka vašim financiám budete môcť odomknúť nové zbrane, upgrady a power-upy a stať sa ešte silnejším.Bojujte proti inváziiDvojpáková strieľačka Anark.io sa odohráva v 80. rokoch. Bojujte proti invázii Insectoďdov a ubráňte bar, v ktorom ste našli úkryt. Ale buďte opatrní, sú tu aj iní lovci a chcú vašu peňaženku.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 7/8/10ProcesorIntel Core2 Duo – 2,3 GHz/AMD Phenom II X4 3,4 GHzGrafikaNVIDIA GTX 460/AMD Radeon HD 6870DirectX9.0cRAM2 GBHDD292... (alza.sk)

Podobné produkty ako Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694) , Love letter (pc) digital (661580)

Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980)

Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Vytvárajte úžasné podivné vozidielka pomocou všetkého, čo nájdete! Naučte sa používať balóniky, rakety a ďalšie veci, a zachráňte čo najviac keebles. Poponáhľajte sa, veľryba na konci sveta na vás nebude čakať do nekonečna! (alza.sk)

Podobné produkty ako Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980) , Void (pc/mac) digital (272184)

Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090)

Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: logický, % Cubikolor pred vás predstaví viac ako stovku hádaniek a ponúkne inovatívny herný dizajn 3D logických hier. Ideálny pre všetkých, ktorí si pri hrách precvičujú mozog. Hra na PC ponúkne päťdesiat levelov v dvoch herných módoch, veľa úloh a viac ako štyri stovky medailí na získanie. Objavte veľa druhov kociek s nečakanými účinkami v klasickom alebo hardcore móde. Inovatívna 3D puzzle hra Pohybujte sa po farebnom svete pomocou svojej kocky a riešte hádanky pomocou množstva herných mechanizmov. Hra na počítač tiež ponúka... (alza.sk)

Podobné produkty ako Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090) , Symmetry (pc/mac) digital (406626)

Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626)

Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, stratégia a simulátor, 60% Vektorová grafika, noirové rozprávanie príbehu a survival prvky. To sú základné stavebné kamene tohto mrazivého titulu. Snažte sa prežiť v nehostinnej krajine. Ľadová krajina vám nič nedá zadarmo. Budete musieť brať do úvahy napríklad teplotu alebo energie. Hlad, zima a depresie Starajte sa o svojich zverencov a nenechajte ich na nehostinnej planéte zomrieť od hladu či zimou. PreživšíV hre Symmetry sa... (alza.sk)

Podobné produkty ako Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626) , Anark.io (pc/mac) digital (425694)

Void (PC/MAC) DIGITAL (272184)

Void (PC/MAC) DIGITAL (272184)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Dark Void v sebe spája jedinečnú kombináciu vzdušných súbojov a boja z pohľadu tretej osoby, čo prináša úplne nový a vzrušujúci zážitok do sveta klasických strieľačiek.Dark Void je sci-fi akčná adventúra, v ktorej sa miešajú adrenalínom nasýtený vzdušný a pozemný boj. Dej sa odohráva v paralelnom svete zvanom „Void“, v ktorom sa ujmete úlohy pilota Willa, ktorý sa za podivuhodných okolností ocitol v tomto tajomnom svete.Kľúčové vlastnostiSci-fi akčná adventúra kombinujúca vzdušné a pozemné súbojeSilní závereční protivníciHodnotenie na metacritic.com: 77 % (alza.sk)

Podobné produkty ako Void (PC/MAC) DIGITAL (272184) , Keebles (pc/mac) digital (207980)

Dracula: The Resurrection (PC) DIGITAL (196176)

Dracula: The Resurrection (PC) DIGITAL (196176)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra, 70 % Strašidelné a plné hutnej atmosféry, ktorá sa vás ale (zaplať pánboh) nesnaží desiť za každú cenu. Na čo sa môžete tešiť v PC hre Dracula: The ResurrectionPerfektne stvárnený svet Brama Stokera vás skvelo vtiahne do deja, ktorý sa odohráva v srdci samotnej TransylvánieZistíte, že pohľad z prvej osoby atmosfére aj hrateľnosti dosť pomáhaMozgové závity vám zamestnajú najrôznejšie hádanky a rébusy V úlohe Jonathana Harkera ste sa s Drakulom vysporiadali už pred celými siedmimi rokmi. Alebo tomu aspon veríte. Teraz ale začína všetko nasvedčovať tomu, že so zradným grófom ešte nie je koniec. Ako fanúšikovia... (alza.sk)

Podobné produkty ako Dracula: The Resurrection (PC) DIGITAL (196176) , Cubikolor (pc/mac) digital (221090)

Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532)

Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra, Po prehľadaní východnej a západnej Európy kvôli dedičovi môže Kate Walker konečne dokončiť jej náročnú a dlhú cestu... (alza.sk)

Podobné produkty ako Syberia II (PC/MAC) DIGITAL (194532) , Moto racer 4 deluxe edition (pc/mac) pl digital + bonus! (267462)

300 Dwarves (PC/MAC) DIGITAL (214617)

300 Dwarves (PC/MAC) DIGITAL (214617)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: dobrodružný, Hra 300 Dwarves z žánru tower defense ponúkne priestor pre použitie vášho strategického myslenia. Zachráň kráľovstvo a vyčisti ho od všetkých netvorov! vypnuté Goblini, orkovia a trollovia sa zhromaždili v horách a pripravujú sa na ďalšiu inváziu. vypnuté Povestné zbrane trpaslíkov musí zasiahnuť. vypnuté Tower defense ako sa patrí Vel svojim bojovníkom, aby si ochránil svoje veže, strategicky ich umiestňuj k blížiacim sa hordám nepriateľov. Pozoruj silné stránky oných netvorov a nájdi ich slabiny, aby si ich dokázal poraziť.... (alza.sk)

Podobné produkty ako 300 Dwarves (PC/MAC) DIGITAL (214617)

Adam Wolfe (PC/MAC) DIGITAL (341262)

Adam Wolfe (PC/MAC) DIGITAL (341262)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, adventúra a logický, 65 %Napínavá logická hra založená na hľadaní skrytých objektov, z ktorej vám neraz stuhne krv v žilách.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Spoločne s Adamom Wolfom budete prehľadávať ulice mesta a ochraňovať ich pred nadprirodzenými bytosťami.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Pri vašom cestovaní mestom sa neraz dostanete do situácie, kedy nebude iná možnosť, než sa brániť strelnou zbraňou, ktorú má našťastie Adam neustále pri sebe.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Hľadanie dôležitých predmetovHra Adam Wolfe jasne spadá do žánru HOG (Hidden Object Games). Môžete sa tak tešiť na prechádzanie mnohých miestností a hľadanie potrebných predmetov. Celá hra je vytvorená v slušivom až komiksovom formáte, čo je u hier tohto žánru veľké plus.Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!Špecialista na nadprirodzené javy Adam WolfeAdam Wolfe je... (alza.sk)

Podobné produkty ako Adam Wolfe (PC/MAC) DIGITAL (341262)

Yesterday Origins (PC/MAC) DIGITAL (267042)

Yesterday Origins (PC/MAC) DIGITAL (267042)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Hra Yesterday Origins ti ponúkne zaujímavý príbeh viazaný na objavenie tajomného elixíru. Hlavný hrdina totiž po každej smrti stratí pamäť, čo zaujímavo komplikuje celé hľadanie.Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením.73%Adventúra Yesterday Origins ti ponúkne atraktívny príbeh zasadený do niekoľkých časových slučiek.vypnutéUž v roku 1481 bol John Yesterday verejne ponižovaný a označený za čarodejníka.vypnutéNeskôr prešiel alchymistickou transformáciou a teraz je nesmrteľný. Po každej smrti však zabudne, kým je.vypnutéAdventúra s tajomným príbehomNesmrteľní hrdinovia celého príbehu John a Pauline Yesterday sa spoločne vydajú na cestu históriou pri hľadaní vzácneho artefaktu.vypnutéCesta za elixíromPartička našich hrdinov musí objaviť tajomstvo špeciálneho elixíru, ktorý Johnovi navráti pamäť. Počas hľadania sa však ukáže, že o lektvar má... (alza.sk)

Podobné produkty ako Yesterday Origins (PC/MAC) DIGITAL (267042)

Hospital Manager (PC/MAC) DIGITAL (194537)

Hospital Manager (PC/MAC) DIGITAL (194537)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, Budujte svoju reputáciu v mnohých rôznych odvetviach. Rozhodujte o zamestnaní lekárov a ďalších pracovníkov. Rozhodujte o mnohých veciach Čiňte rozhodnutia o výstavbe nových nemocničných oddelení a starajte sa o financie ... Vytvorte si nemocnicu, akú chcetePrispôsobte si nemocnicu podľa svojho do posledného detailu. Vaše rokovania ovplyvňuje priebeh hry a správanie pacientov. Odporúčané HW... (alza.sk)

Podobné produkty ako Hospital Manager (PC/MAC) DIGITAL (194537)

Ghost Cleaner (PC/MAC) DIGITAL (181285)

Ghost Cleaner (PC/MAC) DIGITAL (181285)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Ghost Cleaner je kombináciou arkádovky a puzzle hry. Na prvý pohľad sa hra môže zdať priamočiara – používate zbraň na zničenie ružových tehál. Hra však vyžaduje na dokončenie úrovne nielen zručnosť, ale aj stratégiu. Zahrajte si ju a uvidíte, že budete prahnúť po prídavku! (alza.sk)

Podobné produkty ako Ghost Cleaner (PC/MAC) DIGITAL (181285)

Zarya-1 (PC/MAC) DIGITAL (358089)

Zarya-1 (PC/MAC) DIGITAL (358089)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, Zarya-1 je počítačová hra, v ktorej musíte vyriešiť záhadu tiesňového signálu, vychádzajúceho z odvrátenej strany Mesiaca. Hra na počítač je založená na simulovanej textovej komunikácii medzi vami a vyslanou posádkou. Aby ste prežili, musíte sa rozhodovať a uvažovať o ďalšom kroku. V hre nájdete prvky sci-fi, hororu a tiež občasného humoru. Príbeh v hre sa odvíja podľa vašich rozhodnutí a je len na vás, čo sa stane. Všetko sa odohráva v roku 2021, kedy ľudstvo dostalo z odvrátenej strany Mesiaca tiesňový signál o pomoc. Na Mesiac bola vyslaná štvorčlenná posádka a vašou úlohou je rozhodovať o ich krokoch. Posádka sa bude riadiť výhradne vašimi príkazmi. Nakoniec možno zistíte, čo sa vlastne stalo, postupne budete odkrývať indície, ktoré povedú k rozlúšteniu tejto záhady. Kľúčové vlastnosti hry Zarya-1 (PC/MAC) DIGITALSimulácia komunikácie medzi posádkou vyslanou na MesiacPostupné odkrývanie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Zarya-1 (PC/MAC) DIGITAL (358089)

Bohemian Killing (PC/MAC) DIGITAL (433834)

Bohemian Killing (PC/MAC) DIGITAL (433834)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra, Bohemian Killing je príbehová dráma z Paríža konca 19. storočia. Zo súdnej siene, kde ste obžalovaný z vraždy. Čo urobíte na očistenie svojho mena? Budete predstierať šialenstvo, budete klamať či hľadať dôkazy? Hra ponúka takmer neobmedzené možnosti rozuzlenia. Všetko teda závisí len a len od vašej predstavivosti. Kľúčové vlastnosti Bohemian KillingPríbehová drámaZasadené do Paríža 19. storočiaSte obvinení z vraždy a vašou úlohou je očistiť saTakmer neobmedzené možnosti rozuzleniaHra je určená na PC/MAC (alza.sk)

Podobné produkty ako Bohemian Killing (PC/MAC) DIGITAL (433834)

Viking Brothers (PC/MAC) DIGITAL (215120)

Viking Brothers (PC/MAC) DIGITAL (215120)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, Pridajte sa medzi hrdinské Vikingov a stretnite sa s divochov, ktorí zabrali vašu zem. Postupne potom zhromažďujte suroviny, aby ste mohli postaviť ďalšie mesta či mosty. Užite si viac než 50 úrovní neprekonateľné zábavy! vypnuté Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Pridaj sa k svojim vikingským bratom v hone za artefaktmi. vypnuté Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Systém ocenenie, ktorý vás budete nútiť zlepšovať sa! vypnutéNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Learn-as-you-play tutorial O ovládanie... (alza.sk)

Podobné produkty ako Viking Brothers (PC/MAC) DIGITAL (215120)

The Elder Scrolls Online Blackwood Collectors Edition – Xbox Digital (G7Q-00153)

The Elder Scrolls Online Blackwood Collectors Edition – Xbox Digital (G7Q-00153)
Detail

Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, elektronická licencia, kľúč pre Xbox Live, žáner: akčný a RPG, pre online hranie vyžaduje predplatné Xbox Live Gold, Zastavte démonickú inváziuVydajte sa v MMORPG The Elder Scrolls Online Blackwood opäť do Tamrielu. Vytvorte si svojho šampióna a sami, alebo s pomocou ostatných hráčov zastavte démonickú inváziu snažiacu sa ho pohltiť. Čeľte novým hrozbám a porazte démonov.Vyrazte do svetaObjavujte temné zákutia imperiálnych miest. Zamierte do páchnucich močiarov, alebo sa jednoducho pustite za nosom a spoznajte lepší, životom kypiaci svet, prechádzajúci stálym vývojom.Porazte červeného obraČeľte démonickému princovi Mehrunesi Dagonovi, ktorý sa pokúša zmeniť svet smrteľníkov na svoju doménu. Likvidujte jeho prisluhovačov a nakoniec sa stretnite aj s ním samotným v monumentálnej bitke, ktorá otestuje vaše bojovnícke schopnosti.The Elder Scrolls Online Collection: Blackwood Collectors Edition... (alza.sk)

Podobné produkty ako The Elder Scrolls Online Blackwood Collectors Edition – Xbox Digital (G7Q-00153)

The Walking Dead (PC/MAC) DIGITAL (368481)

The Walking Dead (PC/MAC) DIGITAL (368481)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, 89%Kvalitne napísané, kvalitne nahrané. Dobre stráviteľné pre lovcov príbehov, hardcore hráč sa ale uzíva na smrť. (Hrej.cz)Vrhnite sa do sveta zničeného zombie apokalypsou.Hra je založená na komiksovej predlohe od známeho spisovateľa Roberta Kirkman Eisnera.Vám známe universumVývojári hru zasadili do rovnakého univerza, v ktorom sa odohrávajú komiksy. Všetko vám teda bude pripadať povedomé a budete sa cítiť ako doma.Nejde o akciu, ide o príbehHra na PC nie je žiadnym akčným kombajnom, vyžíva sa hlavne v kvalitnom príbehu. Hra na počítač sa skladá z 5 epizód, pričom rozhodnutia, ktoré v jednotlivých epizódach urobíte, ovplyvnia váš celý príbeh. Navyše sa v PC hre pozriete na miesta ako je Hershelova farma a stretnete sa s vám známymi postavami zo slávnych komiksov činotorickyznámeho rovnomenného seriálu.Odporúčané HW požiadavkyOperačný systémWindows 7ProcesorIntel Core 2 Duo - 2 GHzGrafikas VRAM aspoň 1... (alza.sk)

Podobné produkty ako The Walking Dead (PC/MAC) DIGITAL (368481)

Warhammer 40,000: Armageddon (PC/MAC) DIGITAL (378105)

Warhammer 40,000: Armageddon (PC/MAC) DIGITAL (378105)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, 68% Veďte Cisárske vojská proti invázii Orkov vo viac ako tridsiatich scenáriách na opustenej planéte s obrovskými Úly vo fantasy vojnovej hre Warhammer 40,000: Armageddon. Hra prebieha v 41. storočí a vládne tu iba vojna. V priebehu kampane sa stretnete s Space Marines: Salamanders, Blood Angels a Ultramarines. Prenášajte svoje postavy medzi scenármi Budete bojovať po boku komisára Yarricka a veliteľa Danteho proti prešibanému Ork Warbossovi Ghazghkullovi Thrakovi. Používajte svoje skúsenosti a zdokonaľujte vybavenia... (alza.sk)

Podobné produkty ako Warhammer 40,000: Armageddon (PC/MAC) DIGITAL (378105)

Black & White Bushido (PC/MAC) DIGITAL (207990)

Black & White Bushido (PC/MAC) DIGITAL (207990)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Black and White Bushido je arénová bojová hra, v ktorej sa medzi sebou stretnú samurajovia svetla a tieňa. Bojujte o nadvládnu nad svetlom alebo temnotou v niekoľkých arénach, ukrývajte sa pred nepriateľom a útočte, keď to očakáva najmenej. (alza.sk)

Podobné produkty ako Black & White Bushido (PC/MAC) DIGITAL (207990)

Post Human W.A.R (PC/MAC) DIGITAL (401025)

Post Human W.A.R (PC/MAC) DIGITAL (401025)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, % Vydajte sa do ťahových taktických vojen ako zmutované zviera, preprogramovaný domáci robot alebo opica v župane a rozdrvte nepriateľského šampióna Hra na PC je situovaná v post-apokalyptickom absurdnom svete, kde medzi sebou bojujú zver postihnutá mutáciou, domáci roboti preprogramovaní na zabíjanie či opice v župane. Hra využíva rozsiahle možnosti taktizovania a blafovanie. Napadnite nepriateľa zozadu alebo využite prostredia k jeho zlikvidovanie. Vyhrať je ľahké Stať sa najväčším bojovníkom je jednoduché. Zostrojte... (alza.sk)

Podobné produkty ako Post Human W.A.R (PC/MAC) DIGITAL (401025)

Double Kick Heroes (PC/MAC) DIGITAL (426660)

Double Kick Heroes (PC/MAC) DIGITAL (426660)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný, Na čo sa môžete tešiť v PC hre Double Kick HeroesSpracovanie hry na PC vám pripomenie Guitar Hero, akurát že tu majú hlavnú úlohu bicieSo svojou kapelou sa budete preháňať apokalyptickým svetom a likvidovať zástupy zombíkov a iných mutantov, ktorí vám usilujú o životVašou hlavnou zbraňou bude Gunillac, tj. ozbrojený Cadillac, ktorý strieľa podľa toho, ako sa kopákom triafa do rytmu pesničkyČaká vás tridsať levelov, päť obtiažností, veľa metalových shotov, možnosť navrhnúť si vlastné levely a implementovať do nich vaše obľúbené songy V Double Kick Heroes sa budete snažiť utiecť pred krvilačnými zombíkmi a inými monštrami, ktoré si brúsia zuby na všetko, v čom tepe čerstvá krv.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Double Kick Heroes (PC/MAC) DIGITAL (426660)

Fall of Light (PC/MAC) DIGITAL (378312)

Fall of Light (PC/MAC) DIGITAL (378312)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a RPG, 10 tried zbraní, ktoré pokrývajú zbrane krátkeho aj diaľkového dosahu. Odhaľte veľa tajomstiev a vyriešte rôzne environmentálne hádanky. Splňte cieľ a nájdite svetlo Ako Nyx, starý bojovník na odpočinku, musíte prekonať veľa hádaniek a smrteľných pascí, ktoré stoja medzi vami a vaším cieľom – doviesť vašu dcéru Aether na posledné miesto na Zemi, kde stále svieti svetlo. Objavte všetky kúty temného svetaFall of Light je inšpirovaná... (alza.sk)

Podobné produkty ako Fall of Light (PC/MAC) DIGITAL (378312)

Huntsman: The Orphanage (PC/MAC) DIGITAL (363189)

Huntsman: The Orphanage (PC/MAC) DIGITAL (363189)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: akčný a dobrodružný, % Huntsman: The Orphanage je poriadna hororovka, hráte z pohľadu prvej osoby pre ešte väčšiu realistickosť. Huntsman: The Orphanage je alternatívna hororovka z pohľadu prvej osoby. Tešiť sa môžete nielen na parádne efekty. Vašou úlohou bude nájsť 12 vecí pripomínajúce siroty, tie potom umiestniť na náhrobky a ich duše oslobodiť. Napínavý príbeh až do konca V hre na PC nenájdete zbrane alebo krv. Vývojári sa postarali, aby PC hra bola strašidelná aj bez týchto faktorov.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Huntsman: The Orphanage (PC/MAC) DIGITAL (363189)

Momonga Pinball Adventures (PC/MAC) DIGITAL (262989)

Momonga Pinball Adventures (PC/MAC) DIGITAL (262989)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: detský, Momonga Pinball Adventures ponúkne zaujímavé dobrodružstvo s neopozeraným hernými mechanizmami. Svieži pohľad na klasickú hru pinball je vyvedený v krásnych farbách a je vhodný najmä pre deti.Momonga Pinball Adventures je celkom svieži pohľad na pinball. Namiesto tradičnej dosky a guličky ovládate lietajúcu veveričku na rôznych úrovniach. Nepriatelia, bossovia, boj a prieskum, teda neodlučiteľné prvky každej klasickej akčnej hry sa tu nachádzajú v úplne novom kabáte vďaka zábave založenej na tradičnej pinballovej hre.Kľúčové vlastnostiPinball s neopozeranými mechanizmami45 náročných výziev9 úrovní príbehuRebríčky najlepších úspechov (alza.sk)

Podobné produkty ako Momonga Pinball Adventures (PC/MAC) DIGITAL (262989)

Syberia 3 (PC/MAC) DIGITAL + BONUS! (267456)

Syberia 3 (PC/MAC) DIGITAL + BONUS! (267456)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: logický, Už je to celkom jedenásť rokov od chvíle, kedy uzrel svetlo sveta druhý diel série hier Syberia. aj po tak dlhej dobe môže vyjsť zaujímavé pokračovanie opäť s hlavnou hrdinom Kate Walker v hlavnej úlohe. Ospravedlňujeme sa, ale snažíte sa o zobrazenie videa, ktoré nie je podporované vaším zariadením. 51 % Legendárna adventúra sa vracia už vo svojom treťom pokračovaní, ktoré je však prispôsobené i nováčikom série.Táto verzia je vylepšená o prístup k digitálnej verzii artbook. Syberia 3 ti ukáže typickú adventúru, avšak celkom moderného strihu. Celá Syberia 3 je navyše úplne prvýkrát kompletne v 3D.... (alza.sk)

Podobné produkty ako Syberia 3 (PC/MAC) DIGITAL + BONUS! (267456)

Airport Madness 4 (PC/MAC) DIGITAL (264147)

Airport Madness 4 (PC/MAC) DIGITAL (264147)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia a simulátor, Airport Madness 4 môžete odolať tlaku? Ste poslednú líniu obrany sveta pred hroziacou katastrofou vo vzduchu. Musíte dať pozor na všetko a mať oči na stopkách rovnako ako v skutočnej práci riadiaceho letovej prevádzky. vypnuté Čaká na vás veľká zodpovednosťSte úplne novým riadiacim letovej prevádzky, ktorý chce predviesť svoje zručnosti svetu. Viete, že máte prirodzený talent, ale ste si istí? Môžete odolať tlaku? Ste poslednou líniou obrany sveta pred hroziacou katastrofou vo vzduchu. vypnuté Toto nie je gaučing! Zvládnete to? Vždy sa nájde niečo, čo treba urobiť. Vydávajte povolenia k štartu, pristátiu a rolovaniu v strategickom úsilí udržovať najvyššiu úroveň bezpečnosti a výkonu v situáciách, kedy by inak... (alza.sk)

Podobné produkty ako Airport Madness 4 (PC/MAC) DIGITAL (264147)

Homeworld Remastered Collection (PC/MAC) DIGITAL (389673)

Homeworld Remastered Collection (PC/MAC) DIGITAL (389673)
Detail

Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: stratégia, 79% Akcia, zbrane a futuristické vozidlá budú pre vás v tejto hre denným chlebom. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Hra na počítač Homeworld: Deserts of Kharak vás zavedie priamo do vojnovej zóny uprostred púšte. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! V tejto strategickej hre budete mať dokonca na starosti vývoj nebezpečných zbraní. Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii! Použite všetko, čo môžete Vašou úlohou v tejto hre je premôcť svojich nepriateľov a vyhnúť sa všetkým nástrahám. K dispozícii... (alza.sk)

Podobné produkty ako Homeworld Remastered Collection (PC/MAC) DIGITAL (389673)
Incredible Dracula: Chasing Love Collectors Edition (PC/MAC) DIGITAL (371274), Witchs Pranks: Frogs Fortune – Collectors Edition (PC/MAC) DIGITAL (388380), Dracula 4 and 5 (PC/MAC) DIGITAL (204962), Through the Woods Collectors Edition (PC) DIGITAL (277818), Twisted Lands Trilogy Collectors Edition (PC) DIGITAL (215117), Warhammer: Vermintide 2 – Collectors Edition (PC) DIGITAL (407445), Rescue Team 7 Collectors Edition (PC) DIGITAL (371400), Warhammer: End Times – Vermintide Collectors Edition (PC) DIGITAL (407436), Dracula: The Resurrection (PC) DIGITAL (196176), Interplanetary: Enhanced Edition (PC/MAC/LX) DIGITAL (372222), Airport Madness: World Edition (PC/MAC) DIGITAL (264156), BLACKHOLE: Complete Edition (PC/MAC/LINUX) DIGITAL (222711), Syberia 3 Deluxe Edition (PC/MAC) DIGITAL (267060), Construction Simulator Gold Edition (PC/MAC) DIGITAL (186121), Sacra Terra: Angelic Night: Collectors Edition (PC) PL DIGITAL (371415), Lost Legends: The Weeping Woman Collectors Edition (PC) DIGITAL (214873), Seven: The Days Long Gone Collectors Edition (PC) DIGITAL (383631), Small Town Terrors: Galdors Bluff Collectors Edition (PC) DIGITAL (214886), Sacra Terra 2: Kiss of Death Collectors Edition (PC) DIGITAL (371412), House of 1000 Doors: Family Secrets Collectors Edition (PC) DIGITAL (214859), New York Mysteries: Secrets of the Mafia Collectors Edition – PC DIGITAL (215134), Kings Bounty: Collectors Pack – PC DIGITAL (333264), Tropico 4 Collectors Bundle (PC) DIGITAL (419322), Love Letter (PC) DIGITAL (661580), Void (PC/MAC) DIGITAL (272184), Symmetry (PC/MAC) DIGITAL (406626), Anark.io (PC/MAC) DIGITAL (425694), Keebles (PC/MAC) DIGITAL (207980), Cubikolor (PC/MAC) DIGITAL (221090), Moto Racer 4 Deluxe Edition (PC/MAC) PL DIGITAL + BONUS! (267462)