Jacobs lungo intenzita 8, 40 ks kapsúl na nespresso®* (4028639)

Produkt Jacobs lungo intenzita 8, 40 ks kapsúl na nespresso®* (4028639) sme našli 50+x, pokiaľ to nie je to čo hľadáte, skúste frázu Jacobs lungo intenzita 8, 40 ks kapsúl na nespresso®* (4028639) upraviť a produkt hľadať znova.

Jacobs Lungo intenzita 8, 40 ks kapsúl na Nespresso®* (4028639)

Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, nespresso–kapsulová – nespresso, 40 porcií Chcete si vašu obľúbenú kávu pripraviť aj v pohodlí domova? Určite teda oceníte kávové kapsuly Jacobs Lungo intenzita 8, 40 ks kapsúl na Nespresso®*, s ktorými si pripravíte kávu podľa vašich potrieb. Kávové zrná kapsulová – nespresso sa postarajú o jedinečný pôžitok z pitia kávy. V balení nájdete 40 kávových kapsúl. Rozhodující vlastnosti kávových kapsúl Jacobs Lungo intenzita 8, 40 ks kapsúl na Nespresso®* S týmito kávovými kapsulami Jacobs si pripravíte kvalitnú kávu v pohodlí domova Káva má príchuť: nespresso Druh kávy: kapsulová – Nespresso Počet porcií: 40 Alergény obsiahnuté v kávových kapsulách: bez alergénov (alza.sk)

Podobné produkty ako Jacobs Lungo intenzita 8, 40 ks kapsúl na Nespresso®* (4028639) , Siguro coffee time na nespresso, 40 kapsúl, čierny (sgr-cch40nsb)

Jacobs Decaffeinato intenzita 6, 20 ks kapsúl na Nespresso®* (4028756)

Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva bez kofeínu, decaffeinato–kapsulová – nespresso, 20 porcií Túžite po kvalitnej a chutnej káve v pohodlí domova? Potom by vás mohli zaujať kávové kapsuly Jacobs Decaffeinato intenzita 6, 20 ks kapsúl na Nespresso®*, ktoré vám pomôžu kávu pripraviť tak, ako ju máte radi. Kávové zrnká kapsulová – nespresso zaistia mimoriadny zážitok pri pití tejto kávy. Balenie obsahuje 20 kávových kapsúl. Dôležité prednosti kávových kapsúl Jacobs Decaffeinato intenzita 6, 20 ks kapsúl na Nespresso®* S pomocou tejto kapsulovej kávy Jacobs si vychutnáte kávu aj v pohodlí domova Káva má príchuť: decaffeinato Druh kávy: kapsulová – Nespresso Počet porcií v balení: 20 Alergény obsiahnuté v kapsulách do kávovaru: bez alergénov (alza.sk)

Podobné produkty ako Jacobs Decaffeinato intenzita 6, 20 ks kapsúl na Nespresso®* (4028756) , Siguro coffee time na nespresso, 40 kapsúl, chrómový (sgr-cch40nsc)

Jacobs Espresso Lungo 20 ks kapsúl (4057025)

Jacobs Espresso Lungo 20 ks kapsúl (4057025)
Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, espresso–zmes, 20 porcií Túžite po kvalitnej a chutnej káve v pohodlí domova? Potom iste oceníte kávové kapsuly Jacobs Espresso Lungo 20 ks kapsúl, ktoré vám dopomôžu ku káve, ako ju máte radi. Príchuť Espresso si užijú tí, ktorí si svoju kávu radi vyjú za pochodu a čo najskôr sa venovať svojim plánom. Kávové zrnká zmes sa postarajú o maximálny pôžitok z kávy. V balení nájdete 20 kávových kapsúl. Podstatné vlastnosti kávových kapsúl Jacobs Espresso Lungo 20 ks kapsúl S týmito kávovými kapsulami Jacobs Douwe Egberts si kvalitnú kávu vypijete aj v pohodlí domova Príchuť: espresso Druh kávy: zmes Počet porcií: 20 Alergény obsiahnuté v kávových kapsulách: bez alergénov (alza.sk)

Podobné produkty ako Jacobs Espresso Lungo 20 ks kapsúl (4057025) , Samolepky sealpod 100 ks na nespresso® (#473)

LOR Espresso Chocolate 10 ks kapsúl na Nespresso®* kávovary (4070803)

LOR Espresso Chocolate 10 ks kapsúl na  Nespresso®* kávovary (4070803)
Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, espresso, 10 porcií Túžite po kvalitnej a chutnej káve v pohodlí domova? Potom iste oceníte kávové kapsuly L'OR Espresso Chocolate 10 ks kapsúl na Nespresso®* kávovary, ktoré vám dopomôžu ku káve vašich predstáv. Príchuť Espresso si vyberú tí, ktorí potrebujú ráno rýchlo vypiť kávu a neradi jej venujú viac času, než je nutné. Kávové zrnká sa postarajú o jedinečný pôžitok z pitia kávy. Balenie obsahuje 10 kávových kapsúl. Zaujímavé vlastnosti kávových kapsúl L'OR Espresso Chocolate 10 ks kapsúl na Nespresso®* kávovary S pomocou tejto kapsulovej kávy L'OR si užijete kvalitnú kávu aj doma Príchuť: espresso Počet porcií: 10 Alergény obsiahnuté v kapsulách do kávovaru: bez alergénov (alza.sk)

Podobné produkty ako LOR Espresso Chocolate 10 ks kapsúl na Nespresso®* kávovary (4070803) , Siguro coffee time na nespresso, 40 kapsúl, otočný, chróm (sgr-cch40nrc)

LOR Espresso Vanille 10 ks kapsúl na Nespresso®* kávovary (4070804)

Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, vanilla–kapsulová – nespresso, 10 porcií Ste milovníkom kávy a radi by ste si ju vychutnali v pohodlí domova? Potom veríme, že oceníte kávové kapsuly L'OR Espresso Vanille 10 ks kapsúl na Nespresso®* kávovary, ktoré vám zaistia prípravu jedinečnej kávy. Vanilková príchuť dodá káve jemnú a lepšiu chuť. Kávové zrnká kapsulová – nespresso sa postarajú o jedinečný pôžitok z pitia kávy. Balenie obsahuje 10 kávových kapsúl. Základné vlastnosti kávových kapsúl L'OR Espresso Vanille 10 ks kapsúl na Nespresso®* kávovary Vďaka kapsulám do kávovaru L'OR si vychutnáte kávu aj v pohodlí domova Príchuť: vanilla Druh kávy: kapsulová – Nespresso Počet porcií v balení: 10 Alergény obsiahnuté v kávových kapsulách: bez alergénov (alza.sk)

Podobné produkty ako LOR Espresso Vanille 10 ks kapsúl na Nespresso®* kávovary (4070804) , Hg čistiace kapsuly na kávovary nespresso® 6 ks (8711577277406)

LOR Espresso Barista selection 10 ks kapsúl na Nespresso®* kávovary (4060184)

Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, nespresso–kapsulová – nespresso, 10 porcií Chcete si vašu obľúbenú kávu pripraviť aj v pohodlí domova? Potom by vás mohli zaujať kávové kapsuly L'OR Espresso Barista selection 10 ks kapsúl na Nespresso®* kávovary, ktoré vám pomôžu docieliť kávu podľa vašich predstáv. Kávové zrnká kapsulová – nespresso zaistia mimoriadny zážitok pri pití tejto kávy. V balení nájdete 10 kávových kapsúl. Kľúčové parametre kávových kapsúl L'OR Espresso Barista selection 10 ks kapsúl na Nespresso®* kávovary S pomocou tejto kapsulovej kávy L'OR si kvalitnú kávu vytvoríte aj v pohodlí domova Príchuť kávy: nespresso Druh kávy: kapsulová – Nespresso Počet porcií v balení: 10 Alergény obsiahnuté v kapsulách do kávovaru: bez alergénov (alza.sk)

Podobné produkty ako LOR Espresso Barista selection 10 ks kapsúl na Nespresso®* kávovary (4060184) , Siguro coffee time pre nespresso, 40 kapsúl, otočný, biely (sgr-cch40nrw)

Jacobs Kapsule Tassimo Krönung L'or Lungo Profondo 16 kapsúl

Jacobs Kapsule Tassimo Krönung L'or Lungo Profondo 16 kapsúl
Detail

Jacobs Kapsule Tassimo Krönung L'or Lungo Profondo 16 kapsúl Kávové kapsule Tassimo Profondo. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Jacobs Kapsule Tassimo Krönung L'or Lungo Profondo 16 kapsúl , Siguro coffee time pre nespresso, 40 kapsúl, otočný, čierny (sgr-cch40nrb)

Jacobs Espresso Intens intenzita 10, 40 ks kapsúl na Nespresso®* (4028638)

Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, nespresso–kapsulová – nespresso, 40 porcií Chcete si výbornú kávu pripravovať aj v pohodlí domova? V tom prípade oceníte kávové kapsuly Jacobs Espresso Intens intenzita 10, 40 ks kapsúl na Nespresso®*, které vám pomohou připravit kávu, jak vám chutná. Kávové zrná kapsulová – nespresso sa postarajú o jedinečný pôžitok z pitia kávy. V balení nájdete 40 kávových kapsúl. Zásadní vlastnosti kávových kapsúl Jacobs Espresso Intens intenzita 10, 40 ks kapsúl na Nespresso®* S týmito kapsulami na kávu Jacobs si kvalitnú kávu dokážete pripraviť aj doma Káva má príchuť: nespresso Druh kávy: kapsulová – Nespresso Počet porcií: 40 Alergény obsiahnuté v kávových kapsulách: bez alergénov (alza.sk)

Podobné produkty ako Jacobs Espresso Intens intenzita 10, 40 ks kapsúl na Nespresso®* (4028638) , Nespresso delonghi gran lattissima white en640.w + zdarma voucher poukaz na kávu nespresso v hodnote 40 €

Jacobs Espresso Ristretto intenzita 12, 40 ks kapsúl na Nespresso®* (4070715)

Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, nespresso–kapsulová – nespresso, 40 porcií Ste milovníkom kávy a chcete si ju pohodlne pripraviť aj v domácom prostredí? Potom si musíte zaobstarať kávové kapsuly Jacobs Espresso Ristretto intenzita 12, 40 ks kapsúl na Nespresso®*, ktoré vám zaistia, aby bola káva podľa vašich predstáv. Kávové zrnká kapsulová – nespresso vám zaistia maximálny pôžitok z pitia kávy. V balení nájdete 40 kávových kapsúl. Zásadní vlastnosti kávových kapsúl Jacobs Espresso Ristretto intenzita 12, 40 ks kapsúl na Nespresso®* S pomocou kávových kapsúl Jacobs si kvalitnú kávu pripravíte v pohodlí domova Príchuť: nespresso Druh kávy: kapsulová – Nespresso Počet porcií v balení: 40 Alergény obsiahnuté v kávových kapsulách: bez alergénov (alza.sk)

Podobné produkty ako Jacobs Espresso Ristretto intenzita 12, 40 ks kapsúl na Nespresso®* (4070715) , Nespresso delonghi gran lattissima black en640.b + zdarma voucher poukaz na kávu nespresso v hodnote 40 €

Siguro Coffee Time na Nespresso, 40 kapsúl, čierny (SGR-CCH40NSB)

Siguro Coffee Time na Nespresso, 40 kapsúl, čierny (SGR-CCH40NSB)
Detail

Stojanček – na 40 kapsúl, na kapsuly Nespresso, matné čierne vyhotovenie, rozmery 376×140×140mm Stojančekna kávové kapsuly Siguro Coffee TimeZamilovali ste si kávu z kapsulového kávovaru Nespresso a vadia vám neusporiadane povaľujúce sa kapsuly všade po kuchyni? Nie je nič jednoduchšie ako si zaobstarať praktický stojan Siguro Coffee Time a kapsulám tak dať raz a navždy poriadok. Vďaka prémiovému lesklému vzhľadu sa stojanček Siguro stane nádherným doplnkom vašej kuchynskej linky.Praktický stojanček Siguro pre milovníkov kávyStojan Siguro Coffee Time pojme celkom až 40 kapsúl, tie už tak nebudete musieť hľadať v škatuli či zásuvke a ušetrí vám tak veľa miesta. Stojanček je navyše rozdelený do štyroch častí, do každej z nich môžete dať napríklad iný druh kávy. Ďalšou výhodou držiaku je, že sa do neho kávové kapsuly veľmi jednoducho vkladajú z hornej strany a zo spodnej odoberajú. Jednoduché použitieKapsuly možno jednoducho vyberať aj dopĺňaťPrémiový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Siguro Coffee Time na Nespresso, 40 kapsúl, čierny (SGR-CCH40NSB) , Nespresso delonghi lattissima one black en510.b + zdarma voucher poukaz na kávu nespresso v hodnote 40 €

Siguro Coffee Time na Nespresso, 40 kapsúl, chrómový (SGR-CCH40NSC)

Siguro Coffee Time na Nespresso, 40 kapsúl, chrómový (SGR-CCH40NSC)
Detail

Stojanček – na 40 kapsúl, na kapsuly Nespresso, materiál: pochrómovaná oceľ, rozmery: 376×140×140mm Stojančekna kávové kapsuly Siguro Coffee TimeZamilovali ste si kávu z kapsulového kávovaru Nespresso a vadia vám neusporiadane povaľujúce sa kapsuly všade po kuchyni? Nie je nič jednoduchšie ako si zaobstarať praktický stojan Siguro Coffee Time a kapsulám tak dať raz a navždy poriadok. Vďaka prémiovému lesklému vzhľadu sa stojanček Siguro stane nádherným doplnkom vašej kuchynskej linky.Praktický stojanček Siguro pre milovníkov kávyStojan Siguro Coffee Time pojme celkom až 40 kapsúl, tie už tak nebudete musieť hľadať v škatuli či zásuvke a ušetrí vám tak veľa miesta. Stojanček je navyše rozdelený do štyroch častí, do každej z nich môžete dať napríklad iný druh kávy. Ďalšou výhodou držiaku je, že sa do neho kávové kapsuly veľmi jednoducho vkladajú z hornej strany a zo spodnej odoberajú. Jednoduché použitieKapsuly možno jednoducho vyberať aj dopĺňaťPrémiový... (alza.sk)

Podobné produkty ako Siguro Coffee Time na Nespresso, 40 kapsúl, chrómový (SGR-CCH40NSC) , Nespresso delonghi citiz&milk white en267.wae + zdarma voucher poukaz na kávu nespresso v hodnote 40 €

Stojan na kapsle Nespresso, 40 ks

Stojan na kapsle Nespresso, 40 ks
Detail

Do stojanu pohodlne uložíte až 40 kapslí Nespresso. Luxusný zásobník na kávu v lesklej povrchovej úprave ušetríte miesto vo vašej kuchyni a kávové kapsle máte prehľadne zrovnané. Kapsle vkladajte do zásobníka zhora a odoberajte zospodu. (4home.sk)

Podobné produkty ako Stojan na kapsle Nespresso, 40 ks , Nespresso delonghi lattissima one porcelain white en510.w + zdarma voucher poukaz na kávu nespresso v hodnote 40 €

Siguro Coffee Time na Nespresso, 40 kapsúl, otočný, chróm (SGR-CCH40NRC)

Siguro Coffee Time na  Nespresso, 40 kapsúl, otočný, chróm (SGR-CCH40NRC)
Detail

Stojanček – na 40 kapsúl, na kapsuly Nespresso, materiál: pochrómovaná oceľ, otočný dizajn, rozmery: 385×140×140mm Stojančekna kávové kapsuly Siguro Coffee TimeZamilovali ste si kávu z kapsulového kávovaru Nespresso a vadia vám neusporiadane povaľujúce sa kapsuly všade po kuchyni? Nie je nič jednoduchšie ako si zaobstarať praktický otočný stojan Siguro Coffee Time a kapsulám tak dať raz a navždy poriadok. Vďaka prémiovému lesklému vzhľadu sa stojanček Siguro stane nádherným doplnkom vašej kuchynskej linky.Praktický stojanček Siguro pre milovníkov kávyStojan Siguro Coffee Time pojme celkom až 40 kapsúl, tie už tak nebudete musieť hľadať v škatuli či zásuvke a ušetrí vám tak veľa miesta. Stojanček je navyše rozdelený do štyroch častí, do každej z nich môžete dať napríklad iný druh kávy. Ďalšou výhodou držiaku je, že sa do neho kávové kapsuly veľmi jednoducho vkladajú z hornej strany a zo spodnej odoberajú. Otočná konštrukciaĽahký prístup ku všetkým kapsulám v... (alza.sk)

Podobné produkty ako Siguro Coffee Time na Nespresso, 40 kapsúl, otočný, chróm (SGR-CCH40NRC) , Nespresso delonghi citiz&milk limousine black en267.bae + zdarma voucher poukaz na kávu nespresso v hodnote 40 €

NESPRESSO Stojanček na kávové kapsule MAXXO 40 ks

NESPRESSO Stojanček na kávové kapsule MAXXO 40 ks
Detail

Tradičná talianska značka, odlišná moderným designom. Veľký dôraz je pri výrobe kladený predovšetkým na kvalitu a precízne spracovanie. (mojalekaren.sk)

Podobné produkty ako NESPRESSO Stojanček na kávové kapsule MAXXO 40 ks , Čierny kožený beliani lungo (beliani_66021)

NESPRESSO LUNGO PROFONDO KVAPSLE 10ks LOR

NESPRESSO LUNGO PROFONDO KVAPSLE 10ks LOR
Detail

LUNGO PROFONDO získava na sile intenzívnou a korenenou vôňou pražených mandlí a napínavej sladkého drievka, zaguľatenej trblietavou bronzovou penou.Chuť: intenzívna-korenená-napínaváIntenzita-8/14Príprava: Pripravujte podľa návodu Vášho Nespresso® * prístroja. Balené v ochrannej atmosfére.Balenie: 52gExpirácia: viď spodná strana obaluNezáväzné DMOC: 3,99 € / promo 2,99 €Ochranná známka tretej osoby, nie je v spojení s JACOBS DOUWE EGBERTS. (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako NESPRESSO LUNGO PROFONDO KVAPSLE 10ks LOR , Scanpart - stojan na kapsuly nespresso vertuo, 24 ks (sca2790002107)

NESPRESSO LUNGO ELEGANTE KAPSULE 10ks LOR

NESPRESSO LUNGO ELEGANTE KAPSULE 10ks LOR
Detail

Lungo Elegante kapsule 10 ks (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako NESPRESSO LUNGO ELEGANTE KAPSULE 10ks LOR , Reflex creapure® creatine, 90 kapsúl (5033579988924)

ILLY Lungo Classico, 10 ks kapsúl (4060266)

ILLY Lungo Classico, 10 ks kapsúl (4060266)
Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, lungo–100 % arabica, 10 porcií Ste milovníkom kávy a chcete si ju pohodlne pripraviť aj v domácom prostredí? Potom by vás mohla zaujať kávové kapsuly ILLY Lungo Classico, 10 ks kapsúl, ktoré vám zaistia, aby bola káva podľa vašich predstáv. Lungo bude chutiť tým, ktorí milujú espresso, ale zároveň chcú viac kávy. Kávové zrná 100 % arabica zaistia mimoriadny zážitok pri pití tejto kávy. Balenie obsahuje 10 kávových kapsúl. Rozhodujúce parametre kávových kapsúl ILLY Lungo Classico, 10 ks kapsúl S pomocou tejto kapsulovej kávy ILLY si kvalitnú kávu vypijete aj v pohodlí domova Príchuť kávy: lungo Druh kávy: 100 % Arabica Počet porcií: 10 Alergény obsiahnuté v kapsulách do kávovaru: bez alergénov (alza.sk)

Podobné produkty ako ILLY Lungo Classico, 10 ks kapsúl (4060266) , Scanpart stojan na kávové kapsuly nespresso (2790000113)

Segafredo CNCC Lungo 10 × 5,1 g (Nespresso); 4×

Segafredo CNCC Lungo 10 × 5,1 g (Nespresso); 4×
Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, lungo–zmes, Taliansko, 40 porcií Chcete si svoju obľúbenú kávu pripraviť v pohodlí domova? Zaiste vás nadchnú kávové kapsuly Segafredo CNCC Lungo 10 × 5,1 g (Nespresso); 4×, které vám pomohou připravit kávu, jak vám chutná. Príchuť Lungo sa hodí pre tých, ktorí zbožňujú espresso ale s väčším množstvom vody. Kávové zrnká zmes zaistia mimoriadny zážitok pri pití tejto kávy. Krajinou jej zberu je Taliansko. Balenie obsahuje 40 kávových kapsúl. Základné parametre kávových kapsúl Segafredo CNCC Lungo 10 × 5,1 g (Nespresso); 4× S pomocou týchto kávových kapsúl Segafredo Zanetti si kvalitnú kávu vypijete aj v pohodlí domova Príchuť kávy: lungo Druh kávy: zmes Počet porcií v balení: 40 Pôvod kávy: Taliansko Alergény obsiahnuté v kapsulách do kávovaru: bez alergénov (alza.sk)

Podobné produkty ako Segafredo CNCC Lungo 10 × 5,1 g (Nespresso); 4× , Nespresso krups inissia red xn100510 + zdarma voucher poukaz na kávu nespresso v hodnote 20 €

Segafredo CNCC Lungo 10× 5,1 g (Nespresso) (4030104001005)

Segafredo CNCC Lungo 10× 5,1 g (Nespresso) (4030104001005)
Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, nespresso–zmes, Taliansko, 10 porcií Chceli by ste si svoju kávu pripravovať v pohodlí domova? Potom by vás mohla zaujať kávové kapsuly Segafredo CNCC Lungo 10× 5,1 g (Nespresso), ktoré vám pomôžu kávu pripraviť tak, ako ju máte radi. Kávové zrná zmes vám zaistia maximálny pôžitok z pitia kávy. Krajinou jej zberu je Taliansko. Balenie obsahuje 10 kávových kapsúl. Zaujímavé prednosti kávových kapsúl Segafredo CNCC Lungo 10× 5,1 g (Nespresso) S pomocou tejto kapsulovej kávy SEGAFREDO si vychutnáte kávu aj v pohodlí domova Príchuť: nespresso Druh kávy: zmes Počet porcií v balení: 10 Pôvod kávy: Taliansko (alza.sk)

Podobné produkty ako Segafredo CNCC Lungo 10× 5,1 g (Nespresso) (4030104001005) , Nespresso krups inissia white xn100110 + zdarma voucher poukaz na kávu nespresso v hodnote 20 €

LOR Lungo Profondo 10 ks hliníkových kapsúl (4028717)

LOR Lungo Profondo 10 ks hliníkových kapsúl (4028717)
Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, lungo–100 % arabica, 10 porcií Zlaté kapsuly ĽOREspresso EssentialsNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!intenzívne –korenené – napínavéEspresso ProfondoEspresso ProfondoKáva LUNGO PROFONDO dominuje vôňou pražených mandlí a zvodným sladkým drievkom, zakončená je bronzovou nadýchanou penou. Pražená mletá káva v kapsulách, kompatibilných s kávovarmi Nespresso. Intenzita 8.Kapsuly L' OR Espresso Ristretto používajte podľa návodu prístroja. Plne kompatibilné s kávovarmi Nespresso.Káva L' OR je pestovaná poľnohospodármi podľa udržateľných výrobných metód a je certifikovaná ako 100 % UTZ. L' OR spolupracuje s UTZ na podpore udržateľných postupov v pestovaní kávy. Hlavným cieľom je zlepšiť životné podmienky poľnohospodárov a ochranu životného prostredia. (alza.sk)

Podobné produkty ako LOR Lungo Profondo 10 ks hliníkových kapsúl (4028717) , Nespresso krups citiz silver xn741b10 + zdarma voucher poukaz na kávu nespresso v hodnote 20 €

LOR Lungo Estremo 10 ks hliníkových kapsúl (4029667)

LOR Lungo Estremo 10 ks hliníkových kapsúl (4029667)
Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, lungo–zmes, 10 porcií Zlaté kapsuly ĽOREspresso EssentialsNie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!nevídané – silné – odvážnéEspresso EstremoEspresso EstremoOdvážna zmes LUNGO Estremo vám predstaví neodolateľnú vôňu praženého espressa, podporenú pikantnými tónmi. Kávové kapsuly L' OR Espresso Ristretto. Intenzita 11.Kapsuly L' OR Espresso Ristretto používajte podľa návodu prístroja. Plne kompatibilné s kávovarmi Nespresso.Káva L' OR je pestovaná poľnohospodármi podľa udržateľných výrobných metód a je certifikovaná ako 100 % UTZ. L' OR spolupracuje s UTZ na podpore udržateľných postupov v pestovaní kávy. Hlavným cieľom je zlepšiť životné podmienky poľnohospodárov a ochranu životného prostredia. (alza.sk)

Podobné produkty ako LOR Lungo Estremo 10 ks hliníkových kapsúl (4029667) , Siguro hrnček z dvojstenného skla lungo, 200 ml, 2 ks (sgr-gw-d200z)

LOR Lungo Elegante 10 ks hliníkových kapsúl (4029057)

LOR Lungo Elegante 10 ks hliníkových kapsúl (4029057)
Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, lungo–100 % arabica, 10 porcií Zlaté kapsuly ĽOREspresso Essentialsovocné – kvetinové – elegantnéEspresso EleganteEspresso EleganteObjavte jemný charakter kávy LUNGO ELEGANTE, ovocnú zmes s tónmi citrusu a černíc so zlatistou krémovou penou. Kávové kapsuly L' OR Espresso Ristretto. Intenzita 6.Kapsuly L' OR Espresso Ristretto používajte podľa návodu prístroja. Plne kompatibilné s kávovarmi Nespresso.Káva L' OR je pestovaná poľnohospodármi podľa udržateľných výrobných metód a je certifikovaná ako 100 % UTZ. L' OR spolupracuje s UTZ na podpore udržateľných postupov v pestovaní kávy. Hlavným cieľom je zlepšiť životné podmienky poľnohospodárov a ochranu životného prostredia. (alza.sk)

Podobné produkty ako LOR Lungo Elegante 10 ks hliníkových kapsúl (4029057) , Viridian 40+ woman multivitamín 60 kapsúl (5060003591092)

Siguro Coffee Time pre Nespresso, 40 kapsúl, otočný, biely (SGR-CCH40NRW)

Siguro Coffee Time pre Nespresso, 40 kapsúl, otočný, biely (SGR-CCH40NRW)
Detail

Stojanček – na 40 kapsúl, na kapsuly Nespresso, matné biele spracovanie, otočná konštrukcia, rozmery: 385×140×140mm Stojanček na kávové kapsuly Siguro Coffee TimeObľúbili ste si kávu z kapsulového kávovaru Nespresso a vadia vám neusporiadane povaľujúce sa kapsuly všade v kuchyni? Nie je nič jednoduchšie ako si zaobstarať praktický otočný stojan Siguro Coffee Time a kapsulám tak dať raz a navždy svoje miesto. Vďaka prémiovému matnému vzhľadu sa stojanček Siguro stane nádherným doplnkom kuchynskej linky.Praktický stojanček Siguro pre milovníkov kávyStojan Siguro Coffee Time pojme celkovo až 40 kapsúl, takže ich už nebudete musieť hľadať v škatuli či zásuvke a ušetríte tak veľa miesta. Stojanček je navyše rozdelený na štyri časti, do každej z nich môžete dať napríklad iný druh kávy. Ďalšou výhodou držiaka je, že sa doň kávové kapsuly veľmi jednoducho vkladajú z hornej strany a zo spodnej vyberajú. Otočná konštrukciaĽahký prístup ku všetkým kapsulám... (alza.sk)

Podobné produkty ako Siguro Coffee Time pre Nespresso, 40 kapsúl, otočný, biely (SGR-CCH40NRW) , Nespresso delonghi inissia black en80.b + zdarma voucher poukaz na kávu nespresso v hodnote 20 €

Siguro Coffee Time pre Nespresso, 40 kapsúl, otočný, čierny (SGR-CCH40NRB)

Siguro Coffee Time pre Nespresso, 40 kapsúl, otočný, čierny (SGR-CCH40NRB)
Detail

Stojanček – na 40 kapsúl, na kapsuly Nespresso, oceľ, otočný dizajn, rozmery: 385×140×140mm Stojančekna kávové kapsuly Siguro Coffee TimeZamilovali ste si kávu z kapsulového kávovaru Nespresso a vadia vám neusporiadane povaľujúce sa kapsuly všade po kuchyni? Nie je nič jednoduchšie ako si zaobstarať praktický otočný stojan Siguro Coffee Time a kapsulám tak dať raz a navždy poriadok. Vďaka prémiovému lesklému vzhľadu sa stojanček Siguro stane nádherným doplnkom vašej kuchynskej linky.Praktický stojanček Siguro pre milovníkov kávyStojan Siguro Coffee Time pojme celkom až 40 kapsúl, tie už tak nebudete musieť hľadať v škatuli či zásuvke a ušetrí vám tak veľa miesta. Stojanček je navyše rozdelený do štyroch častí, do každej z nich môžete dať napríklad iný druh kávy. Ďalšou výhodou držiaku je, že sa do neho kávové kapsuly veľmi jednoducho vkladajú z hornej strany a zo spodnej odoberajú. Otočná konštrukciaĽahký prístup ku všetkým kapsulám v stojaneJednoduché... (alza.sk)

Podobné produkty ako Siguro Coffee Time pre Nespresso, 40 kapsúl, otočný, čierny (SGR-CCH40NRB) , Nespresso krups pixie electric titanium xn304t10 + zdarma voucher poukaz na kávu nespresso v hodnote 20 €

Jacobs Cafe Selection 20 ks kapsúl (4060234)

Jacobs Cafe Selection 20 ks kapsúl (4060234)
Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, cappuccino–zmes, 20 porcií Chcete si vašu obľúbenú kávu pripraviť aj v pohodlí domova? Potom veríme, že oceníte kávové kapsuly Jacobs Cafe Selection 20 ks kapsúl, s ktorými si pripravíte kávu tak, aby bola pôžitkom. Cappuccino je vhodné pre tých, ktorí majú svoju kávu radi s mliekom a hustou penou. Kávové zrná zmes sa postarajú o maximálny pôžitok z kávy. Balenie obsahuje 20 kávových kapsúl. Zaujímavé parametre kávových kapsúl Jacobs Cafe Selection 20 ks kapsúl S pomocou týchto kávových kapsúl Jacobs Douwe Egberts si kvalitnú kávu pripravíte v pohodlí domova Príchuť kávy: cappuccino Druh kávy: zmes Počet porcií v balení: 20 Alergény obsiahnuté v kávových kapsulách: bez alergénov (alza.sk)

Podobné produkty ako Jacobs Cafe Selection 20 ks kapsúl (4060234) , Viridian b-complex b12 high twelwe® 90 kapsúl (4612843)

Jacobs Espresso Intenso 20 ks kapsúl (4061105)

Jacobs Espresso Intenso 20 ks kapsúl (4061105)
Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, espresso–zmes, 20 porcií Chcete si vašu obľúbenú kávu pripraviť aj v pohodlí domova? Potom veríme, že oceníte kávové kapsuly Jacobs Espresso Intenso 20 ks kapsúl, s ktorými si pripravíte kávu takú, akú ju milujete. Príchuť Espressa si zamilujú tí, ktorí svoju kávu radi pijú rýchlo a nechcú sa zdržovať. Kávové zrnká zmes sa postarajú o maximálny pôžitok z kávy. Balenie obsahuje 20 kávových kapsúl. Podstatné vlastnosti kávových kapsúl Jacobs Espresso Intenso 20 ks kapsúl S pomocou tejto kapsulovej kávy Jacobs Douwe Egberts si kvalitnú kávu pripravíte v pohodlí domova Príchuť: espresso Druh kávy: zmes Počet porcií: 20 Alergény obsiahnuté v kávových kapsulách: bez alergénov (alza.sk)

Podobné produkty ako Jacobs Espresso Intenso 20 ks kapsúl (4061105) , Nespresso krups essenza mini pure white xn1101 + zdarma voucher poukaz na kávu nespresso v hodnote 20 €

Jacobs Espresso Ristretto 20 ks kapsúl (4061106)

Jacobs Espresso Ristretto 20 ks kapsúl (4061106)
Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, espresso–zmes, 20 porcií Ste milovníkom kávy a chcete si na nej pochutiť aj doma? V tom prípade oceníte kávove kapsuly Jacobs Espresso Ristretto 20 ks kapsúl, ktoré vám pomôžu docieliť kávu podľa vašich predstáv. Príchuť Espressa si obľúbia všetci, ktorí majú svoju kávu radi rýchlo vypitú a nechcú sa zdržovať. Kávové zrnká zmes sa postarajú o jedinečný pôžitok z pitia kávy. Balenie obsahuje 20 kávových kapsúl. Významné prednosti kávových kapsúl Jacobs Espresso Ristretto 20 ks kapsúl S pomocou kávových kapsúl Jacobs Douwe Egberts si kvalitnú kávu dokážete pripraviť aj doma Príchuť: espresso Druh kávy: zmes Počet porcií: 20 Alergény obsiahnuté v kapsulách do kávovaru: bez alergénov (alza.sk)

Podobné produkty ako Jacobs Espresso Ristretto 20 ks kapsúl (4061106) , Nespresso krups essenza mini intense grey xn110b + zdarma voucher poukaz na kávu nespresso v hodnote 20 €

SCANPART STOJAN U-CAP NESPRESSO PIXIE NA 24 KAPSUL

SCANPART STOJAN U-CAP NESPRESSO PIXIE NA 24 KAPSUL
Detail

DRŽIAK NA KAPSULE . Praktický držiak na kapsule . Elegantný a priestorovo úsporný, vysoko kvalitný. . Kapsulový kávovar je umiestnený v držiaku U-profilu /U-CAP/ s bočným uložením kapsúl. . Materiál: plast. . Vhodné (andreashop.sk)

Podobné produkty ako SCANPART STOJAN U-CAP NESPRESSO PIXIE NA 24 KAPSUL , Nespresso delonghi pixie electric silver en124.s + zdarma voucher poukaz na kávu nespresso v hodnote 20 €

LOR Espresso Caramel 10 ks kapsúl pre Nespresso®* kávovary (4070805)

LOR Espresso Caramel 10 ks kapsúl pre  Nespresso®* kávovary (4070805)
Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, espresso–kapsulová – nespresso, 10 porcií Chceli by ste si svoju kávu pripravovať v pohodlí domova? Potom iste oceníte kávové kapsuly L'OR Espresso Caramel 10 ks kapsúl pre Nespresso®* kávovary, které vám pomohou připravit kávu, jak vám chutná. Príchuť Espresso si užijú tí, ktorí svoju kávu radi pijú rýchlo a bez dlhého vychutnávania. Kávové zrná kapsulová – nespresso sa postarajú o maximálny pôžitok z kávy. V balení nájdete 10 kapsúl do kávovaru. Dôležité prednosti kávových kapsúl L'OR Espresso Caramel 10 ks kapsúl pre Nespresso®* kávovary S týmito kapsulami na kávu L'OR si pripravíte kvalitnú kávu v pohodlí domova Káva má príchuť: espresso Druh kávy: kapsulová – Nespresso Počet porcií: 10 Alergény obsiahnuté v kávových kapsulách: bez alergénov (alza.sk)

Podobné produkty ako LOR Espresso Caramel 10 ks kapsúl pre Nespresso®* kávovary (4070805) , Nespresso delonghi citiz limousine black en167.b + zdarma voucher poukaz na kávu nespresso v hodnote 20 €

NESPRESSO 40 STOJANČEK NA KVAPSLE MAXXO

NESPRESSO 40 STOJANČEK NA KVAPSLE MAXXO
Detail

Stojanček na kávové kapsule pre NespressoKapacita stojanu 40kpsMateriál chróm (tonerpartner.sk)

Podobné produkty ako NESPRESSO 40 STOJANČEK NA KVAPSLE MAXXO , Nespresso krups essenza mini piano black xn1108 + zdarma voucher poukaz na kávu nespresso v hodnote 20 €

Jacobs Guten Morgen XL 20 ks kapsúl (4060941)

Jacobs Guten Morgen XL 20 ks kapsúl (4060941)
Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, lungo–zmes, 20 porcií Chcete si vašu obľúbenú kávu pripraviť aj v pohodlí domova? Potom porozmýšľajte o kávových kapsuliach Jacobs Guten Morgen XL 20 ks kapsúl, které vám pomohou připravit kávu, jak vám chutná. Príchuť Lungo si zamilujú tí, ktorí preferujú väčšie množstvo kávy, ako ponúka espresso. Kávové zrná zmes vám zaistia maximálny pôžitok z pitia kávy. Balenie obsahuje 20 kapsúl do kávovaru. Zaujímavé parametre kávových kapsúl Jacobs Guten Morgen XL 20 ks kapsúl S pomocou kávových kapsúl Jacobs Douwe Egberts si užijete kvalitnú kávu aj doma Príchuť: lungo Druh kávy: zmes Počet porcií v balení: 20 Alergény obsiahnuté v kávových kapsulách: bez alergénov (alza.sk)

Podobné produkty ako Jacobs Guten Morgen XL 20 ks kapsúl (4060941)

Jacobs Kapsule Tassimo Krönung Latte Macchiato Caramel 8 kapsúl

Jacobs Kapsule Tassimo Krönung Latte Macchiato Caramel 8 kapsúl
Detail

Jacobs Kapsule Tassimo Krönung Latte Macchiato Caramel 8 kapsúl Lahodná káva Jacobs Krönung Latte Macchiato s príchuťou karamelu. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Jacobs Kapsule Tassimo Krönung Latte Macchiato Caramel 8 kapsúl

NESPRESSO DeLonghi Essenza Mini Ruby Red EN85.R + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 20 €

NESPRESSO DeLonghi Essenza Mini Ruby Red EN85.R + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 20 €
Detail

Kávovar na kapsuly tlak 19 bar, príkon 1150 W, objem nádržky na vodu 0.6 l, automatické vypnutie, šírka 11 cm, výška 20.5 cm, hĺbka 32.5 cm, hmotnosť 2.3kg, farba červená ESSENZA MINIMalý kávovar na veľké kávové okamihy.Zoznámte sa s najmenším kávovarom NespressoKompaktný kávovar Nespresso De'Longhi Essenza mini EN 85.R je používateľsky prívetivý, a to najmä vďaka svojmu jednoduchému ovládaniu. Moderný dizajn a malé rozmery zaručia, že tento kávovar Nespresso De'Longhi zapadne do každého interiéru. Vychutnajte si nekompromisnú kvalitu od Nespresso.Kávovar Nespresso De'Longhi Essenza mini EN 85.R sa ovláda prostredníctvom dvoch tlačidiel, ktoré vám umožnia pripraviť silné espresso (40 ml), alebo lahodné horúce lungo (110 ml). Veľkou prednosťou kávovaru Essenza Mini je veľmi rýchla príprava vašej obľúbenej kávy, pretože k nahriatiu dôjde iba za 25 sekúnd.Hlavné benefity kávovaru Nespresso Essenza Mini (alza.sk)

Podobné produkty ako NESPRESSO DeLonghi Essenza Mini Ruby Red EN85.R + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 20 €

NESPRESSO DeLonghi Lattissima One Black EN510.B + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €

NESPRESSO DeLonghi Lattissima One Black EN510.B + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €
Detail

Kávovar na kapsuly tlak 19 bar, príkon 1450 W, objem nádržky na vodu 1 l, druh kapsúl: Nespresso Original, automatické vypnutie, šírka 14.4 cm, výška 25.6 cm, hĺbka 32.4 cm, hmotnosť 4.2kg, farba čierna Je pre vás zvykom chodiť si po šálku kávy do kaviarne? Teraz už kvôli nej nemusíte vychádzať z domu. Kapsulový kávovar NESPRESSO De'Longhi Lattissima One Black EN510.B vám nachystá kávu podľa vašich požiadaviek. Tento dômyselný model disponujúci príkonom 1450 W vám zaistí vynikajúcu kávu v priebehu chvíľky. Zvládne dosiahnuť tlak až 19 bar, účinkom ktorého je docielená dokonalá extrakcia kávy. Nádržka na vodu dokáže obsiahnuť až 1 l, takže tak akurát obslúži dvoch až troch členov domácnosti. Čierna farba kávovaru na kapsuly zaručí , že sa tento pomocník bude perfektne hodiť do vašej kuchyne. V prípade tohto modelu môžete používať kapsuly Nespresso Original. Najdôležitejšie prednosti kávovaru na kapsuly NESPRESSO De'Longhi Lattissima One Black EN510.B... (alza.sk)

Podobné produkty ako NESPRESSO DeLonghi Lattissima One Black EN510.B + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €

NESPRESSO DeLonghi Citiz&Milk White EN267.WAE + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €

NESPRESSO DeLonghi Citiz&Milk White EN267.WAE + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €
Detail

Kávovar na kapsuly + Integrovaný šľahač mlieka, tlak 19bar, obsahuje sadu 14 rôznych kapsulí kávy Nespresso ZADARMO, aut. a programovateľné množstvo kávy, 2 veľkosti: Espresso a Lungo, navyše Cappuccino, Latte Macchiato, studená/teplá mliečna pena, teplé mlieko, sklopná odkvapkávacia mriežka, nádržka na vodu 1l, rýchly ohrev len za 25s, režim aut. vypnutie po 9min, biely CITIZ & MILKPre milovníkov moderného dizajnu a kávy, s mliekom, alebo bez.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Zoznámte sa s kávovarom CitiZ & MilkS kávovarom Nespresso De'Longhi Citiz EN267.WAE pripravíte v priebehu chvíľky pravé espresso, či lungo s vynikajúcou chuťou a bohatou arómou. Citiz & Milk disponuje integrovaným šľahačom mlieka Aeroccino 3, ktorý slúži na prípravu lahodných nápojov s mliekom ako je cappuccino, latté machiato, alebo ice cappuccino. Na svoje si prídu aj obdivovatelia moderného dizajnu. Dodajte svojmu kávovému rituálu nádych elegancie.Ocenený kompaktný... (alza.sk)

Podobné produkty ako NESPRESSO DeLonghi Citiz&Milk White EN267.WAE + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €

NESPRESSO DeLonghi Gran Lattissima White EN640.W + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €

NESPRESSO DeLonghi Gran Lattissima White EN640.W + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €
Detail

Kávovar na kapsuly tlak 19 bar, príkon 1450 W, objem nádržky na vodu 1.3 l, druh kapsúl: Nespresso Original, príprava nápoja jedným stlačením, šírka 20.3 cm, výška 27.6 cm, hĺbka 36.7 cm, hmotnosť 5.2kg, farba biela Neviete si predstaviť deň bez svojej obľúbenej kávy z kaviarne? Teraz už si ju môžete vychutnať aj u seba doma. Kávovar na kapsuly NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima White EN640.W vám uvarí kávu tak, ako len budete chcieť. Tento prepracovaný model s príkonom 1450 W vám vyčarí vynikajúcu kávu za krátku chvíľku. Pôsobí tlakom až 19 bar, zásluhou ktorého sa docieli perfektná extrakcia kávy. Objem nádržky na vodu dosahuje až 1,3 l, takže zvládne pripraviť šálku kávy aj pre všetkých členov väčšej rodiny. Tí, ktorí sú naklonení väčším šálkam, ocenia možnosť prispôsobiť si výšku podstavca. Biela farba kapsulového kávovaru zabezpečí, že sa bude v kuchyni len vynímať. Tento model je prispôsobený na kapsuly Nespresso Original. Rozhodujúce parametre... (alza.sk)

Podobné produkty ako NESPRESSO DeLonghi Gran Lattissima White EN640.W + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €

NESPRESSO DeLonghi Gran Lattissima Black EN640.B + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €

NESPRESSO DeLonghi Gran Lattissima Black EN640.B + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €
Detail

Kávovar na kapsuly tlak 19 bar, príkon 1450 W, objem nádržky na vodu 1.3 l, druh kapsúl: Nespresso Original, príprava nápoja jedným stlačením, šírka 20.3 cm, výška 27.6 cm, hĺbka 36.7 cm, hmotnosť 5.2kg, farba čierna Neviete si predstaviť deň bez svojej obľúbenej kávy z kaviarne? Odteraz už si ju môžete vychutnať aj v pohodlí domova. Kapsulový kávovar NESPRESSO De'Longhi Gran Lattissima Black EN640.B vám uvarí kávu presne takú, akú si prajete. Tento moderný model disponujúci príkonom 1450 W vytvorí kávu, ktorú si zamilujete v priebehu chvíľky. Zvládne dosiahnuť tlak až 19 bar, účinkom ktorého je docielená dokonalá extrakcia kávy. Nádržka na vodu môže obsiahnuť až 1,3 l, čo postačí aj na obslúženie viacčlennej domácnosti. Tí, ktorí preferujú väčšie hrnčeky, budú radi za možnosť prispôsobiť si výšku podstavca. Čierna farba kávovaru na kapsuly garantuje, že tento pomocník ozdobí každú linku. Do tohto prístroja patria kapsuly Nespresso Original. Základné... (alza.sk)

Podobné produkty ako NESPRESSO DeLonghi Gran Lattissima Black EN640.B + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €

Fischer UX 8 x 40 R univerzálna hmoždinka 40 mm 8 mm 505483 100 ks

Fischer UX 8 x 40 R univerzálna hmoždinka 40 mm 8 mm 505483 100 ks
Detail

Univerzálna zástrčka fischer UX je plastová zástrčka vyrobená z vysoko kvalitného nylonu. Univerzálna hmoždinka fischer sa rozpína v pevných stavebných materiáloch a uzly v dutých a panelových stavebných materiáloch pre maximálne držanie. To znamená, že fischer UX je vždy správnou voľbou - aj pre neznámy stavebný materiál. Okraj zabráni jej zosunutiu počas montáže. Vo verzii s okrajom je univerzálna zástrčka fischer UX vhodná pre prednastavenú inštaláciu. Univerzálna zástrčka fischer UX sa odporúča napríklad na pripevnenie svetiel, záclonových koľajníc, svetelných skriniek a soklových líšt. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Fischer UX 8 x 40 R univerzálna hmoždinka 40 mm 8 mm 505483 100 ks

STARBUCKS BY NESPRESSO COPACK 1 (8× 10 ks) (12519399)

STARBUCKS BY NESPRESSO COPACK 1 (8× 10 ks) (12519399)
Detail

Kávové kapsuly typ nápoja: káva, mix–100 % arabica, 80 porcií Chcete si na svoje obľúbenej káve pochutnať aj v pohodlí domova? Určite budete nadšení z kávových kapsúl STARBUCKS BY NESPRESSO COPACK 1 (8× 10 ks), ktoré vám dopomôžu ku káve, ako ju máte radi. Kávové zrnká 100 % arabica sa postarajú o maximálny pôžitok z kávy. V balení nájdete 80 kávových kapsúl. Rozhodující vlastnosti kávových kapsúl STARBUCKS BY NESPRESSO COPACK 1 (8× 10 ks) Vďaka kapsulám do kávovaru Starbucks si kvalitnú kávu vypijete aj v pohodlí domova Príchuť: mix Druh kávy: 100 % Arabica Počet porcií v balení: 80 (alza.sk)

Podobné produkty ako STARBUCKS BY NESPRESSO COPACK 1 (8× 10 ks) (12519399)

NESPRESSO DeLonghi Lattissima One Porcelain White EN510.W + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €

NESPRESSO DeLonghi Lattissima One Porcelain White EN510.W + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €
Detail

Kávovar na kapsuly tlak 19 bar, príkon 1450 W, objem nádržky na vodu 1 l, druh kapsúl: Nespresso Original, automatické vypnutie, šírka 14.4 cm, výška 25.6 cm, hĺbka 32.4 cm, hmotnosť 4.2kg, farba biela Radi si zájdete do kaviarne na šálku kávy? Teraz už si ju môžete vychutnať aj u seba doma. Kávovar na kapsuly NESPRESSO De'Longhi Lattissima One Porcelain White EN510.W vám uvarí kávu presne podľa vašich predstáv. Kvalitný model s príkonom 1450 W vám vykúzli skvelú kávu raz-dva. Využíva tlak 19 bar, vďaka čomu zvládne skvele extrahovať kávu. Nádržka na vodu dokáže obsiahnuť až 1 l, takže obslúži aj bežnú domácnosť. Biela farba kávovaru na kapsuly zaručí , že bude pýchou každej kuchyne. Do tohto modelu môžete vkladať kapsuly Nespresso Original. Najdôležitejšie funkcie kapsulového kávovaru NESPRESSO De'Longhi Lattissima One Porcelain White EN510.W Vďaka tomuto kávovaru na kapsuly už nemusíte po dobrou kávu chodiť do kaviarne Disponuje príkonom 1450 W... (alza.sk)

Podobné produkty ako NESPRESSO DeLonghi Lattissima One Porcelain White EN510.W + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €

NESPRESSO DeLonghi Citiz&Milk Limousine Black EN267.BAE + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €

NESPRESSO DeLonghi Citiz&Milk Limousine Black EN267.BAE + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €
Detail

Kávovar na kapsuly + Integrovaný šľahač mlieka, tlak 19bar, obsahuje sadu 14 rôznych kapslí kávy Nespresso ZADARMO, automatické a programovateľné množstvo kávy, 2 veľkosti: Espresso a Lungo, príprava Cappuccino, Latte Macchiato, studená / teplá mliečna pena, teplé mlieko, sklopné odkvapkávacia mriežka, nádržka na vodu 1l, rýchly ohrev za 25s, režim aut. vypnutie po 9min., čierny CITIZ & MILKPre milovníkov moderného dizajnu a kávy, s mliekom, alebo bez.Není vyplněn Alternativní text k fotografii!Zoznámte sa s kávovarom CitiZ & MilkS kávovarom Nespresso De'Longhi Citiz EN267.BAE pripravíte v priebehu chvíľky pravé espresso, či lungo s vynikajúcou chuťou a bohatou arómou. Citiz & Milk disponuje integrovaným šľahačom mlieka Aeroccino 3, ktorý slúži na prípravu lahodných nápojov s mliekom ako je cappuccino, latté machiato, alebo ice cappuccino. Na svoje si prídu aj obdivovatelia moderného dizajnu. Dodajte svojmu kávovému rituálu nádych elegancie.Ocenený... (alza.sk)

Podobné produkty ako NESPRESSO DeLonghi Citiz&Milk Limousine Black EN267.BAE + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €

Fischer UX GREEN 8 x 50 R univerzálna hmoždinka 50 mm 8 mm 518886 40 ks

Fischer UX GREEN 8 x 50 R univerzálna hmoždinka 50 mm 8 mm 518886 40 ks
Detail

Fischer univerzálna zástrčka UX GREEN je plastová zástrčka vyrobená z vysoko kvalitného nylonu. Najmenej polovica granulátu použitého na výrobu hmoždinky sa získava z obnoviteľných surovín. Tieto nekonkurujú oblastiam pre pestovanie potravín alebo krmív. UX GREEN má rovnaké vlastnosti a nosnosť ako sivo zafarbený originál. Univerzálna hmoždinka fischer sa rozpína v pevných stavebných materiáloch a uzly v dutých a panelových stavebných materiáloch pre maximálne držanie. To znamená, že fischer UX je vždy správnou voľbou - aj pre neznámy stavebný materiál. Okraj zabráni jej zosunutiu počas montáže. Vo verzii s okrajom je na predpripravenú inštaláciu vhodná univerzálna zástrčka fischer UX GREEN. Univerzálna zástrčka fischer UX GREEN sa odporúča napríklad na upevnenie svetiel, záclonových koľajníc, svetlých skríň a soklových líšt. Tento text bol preložený strojovo. (conrad.sk)

Podobné produkty ako Fischer UX GREEN 8 x 50 R univerzálna hmoždinka 50 mm 8 mm 518886 40 ks

Samolepky Sealpod 100 ks na Nespresso® (#473)

Samolepky Sealpod 100 ks na Nespresso® (#473)
Detail

Náhradné viečko – kompatibilné s kávovarmi Nespresso, ľahké uzatváranie Využívate kávovar Nespresso? Došli vám samolepky na uzatváranie kapsúl? Nemusíte zúfať. Ponúkame vám balenie obsahujúce 100 ks samolepiek Sealpod, kompatibilných práve s kávovarmi Nespresso. Neoklamte sa o dávku vašej obľúbenej kávy. Kľúčové vlastnosti samolepiek Sealpod 100 ksHliníkové samolepky na uzatváranie kapsúl SealpodKompatibilné s kapsulami ku kávovarom NespressoBalenie obsahuje 100 ks samolepiek Sealpod (alza.sk)

Podobné produkty ako Samolepky Sealpod 100 ks na Nespresso® (#473)

STARBUCKS BY NESPRESSO HOUSE BLEND, 10 KAPSUL

STARBUCKS BY NESPRESSO HOUSE BLEND, 10 KAPSUL
Detail

KÁVOVÉ KAPSULY . S bohatými karamelovými tónmi . Aróma, plnosť a chuť v rovnováhe – s náznakom orieškov a kakaa zvýrazneným pražením . Kávové kapsule kompatibilné s kávovarmi Nespresso . Záväzok 100% etického pôvodu (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STARBUCKS BY NESPRESSO HOUSE BLEND, 10 KAPSUL

STARBUCKS BY NESPRESSO HOLIDAY BLEND, 10 KAPSUL

STARBUCKS BY NESPRESSO HOLIDAY BLEND, 10 KAPSUL
Detail

KÁVOVÉ KAPSULE . Kapsule s kávou disponujú vyváženou a sladkou chuťou s tónmi byliniek a javorového sirupu. Káva je pôvodom z Južnej Ameriky a Indonézie. . VLASTNOSTI: . Arabika . 10 kapsúl . Intenzita 8 . Medium Roast . (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STARBUCKS BY NESPRESSO HOLIDAY BLEND, 10 KAPSUL

Jacobs Kapsule Tassimo Krönung Café Crema 16 kapsúl 16 ks

Jacobs Kapsule Tassimo Krönung Café Crema 16 kapsúl 16 ks
Detail

Jacobs Kapsule Tassimo Krönung Café Crema 16 kapsúl 16 ks Klasická Caffe crema s bohatou vrstvou zlatistej peny. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Jacobs Kapsule Tassimo Krönung Café Crema 16 kapsúl 16 ks

STARBUCKS BY NESPRESSO SUMATRA DARK ROAST, 10 KAPSUL

STARBUCKS BY NESPRESSO SUMATRA DARK ROAST, 10 KAPSUL
Detail

STARBUCKS®SUMATRA BY NESPRESSO® DARK ROAST 10 KAPSÚL V BALENÍ, 55G . Rovnako ako tento bujný indonézsky ostrov, aj naša káva tohto pôvodu stojí osamote. Plnosť chutí s pocitom hebkosti v ústach, pretrvávajúca chuť sušených (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STARBUCKS BY NESPRESSO SUMATRA DARK ROAST, 10 KAPSUL

STARBUCKS BY NESPRESSO BLONDE ESPRESSO ROAST, 10 KAPSUL

STARBUCKS BY NESPRESSO BLONDE ESPRESSO ROAST, 10 KAPSUL
Detail

STARBUCKS® BLONDE ESPRESSO ROAST BY NESPRESSO® 10 KAPSÚL V BALENÍ, 53G . Päť desaťročí výberu kávových zŕn, miešania a praženia nás priviedlo až sem: druhé espresso, ktoré je odvážne jemné. Špeciálnu zmes zŕn z Latinskej (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STARBUCKS BY NESPRESSO BLONDE ESPRESSO ROAST, 10 KAPSUL

STARBUCKS BY NESPRESSO DARK ESPRESSO ROAST, 10 KAPSUL

STARBUCKS BY NESPRESSO DARK ESPRESSO ROAST, 10 KAPSUL
Detail

STARBUCKS® DARK ESPRESSO ROAST BY NESPRESSO® 10 KAPSÚL V BALENÍ, 53G . Každý nápoj z espressa, ktorý pre vás ručne pripravujeme, sa začína práve tu. Naša cesta začala v roku 1975 hľadaním dokonalej kombinácie kávových zŕn a (andreashop.sk)

Podobné produkty ako STARBUCKS BY NESPRESSO DARK ESPRESSO ROAST, 10 KAPSUL

Jacobs Kapsule Tassimo Krönung Milka 8 ks

Jacobs Kapsule Tassimo Krönung Milka 8 ks
Detail

Jacobs Kapsule Tassimo Krönung Milka 8 ks Kávové kapsule Milka. (pilulka.sk)

Podobné produkty ako Jacobs Kapsule Tassimo Krönung Milka 8 ks
Siguro Coffee Time na Nespresso, 40 kapsúl, čierny (SGR-CCH40NSB), Siguro Coffee Time na Nespresso, 40 kapsúl, chrómový (SGR-CCH40NSC), Samolepky Sealpod 100 ks na Nespresso® (#473), Siguro Coffee Time na Nespresso, 40 kapsúl, otočný, chróm (SGR-CCH40NRC), HG čistiace kapsuly na kávovary Nespresso® 6 ks (8711577277406), Siguro Coffee Time pre Nespresso, 40 kapsúl, otočný, biely (SGR-CCH40NRW), Siguro Coffee Time pre Nespresso, 40 kapsúl, otočný, čierny (SGR-CCH40NRB), NESPRESSO DeLonghi Gran Lattissima White EN640.W + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €, NESPRESSO DeLonghi Gran Lattissima Black EN640.B + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €, NESPRESSO DeLonghi Lattissima One Black EN510.B + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €, NESPRESSO DeLonghi Citiz&Milk White EN267.WAE + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €, NESPRESSO DeLonghi Lattissima One Porcelain White EN510.W + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €, NESPRESSO DeLonghi Citiz&Milk Limousine Black EN267.BAE + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 40 €, Čierny kožený BELIANI LUNGO (beliani_66021), Scanpart - Stojan na kapsuly Nespresso Vertuo, 24 ks (SCA2790002107), Reflex Creapure® Creatine, 90 kapsúl (5033579988924), Scanpart Stojan na kávové kapsuly Nespresso (2790000113), NESPRESSO Krups Inissia Red XN100510 + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 20 €, NESPRESSO Krups Inissia White XN100110 + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 20 €, NESPRESSO Krups Citiz Silver XN741B10 + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 20 €, Siguro Hrnček z dvojstenného skla Lungo, 200 ml, 2 ks (SGR-GW-D200Z), Viridian 40+ Woman Multivitamín 60 kapsúl (5060003591092), NESPRESSO DeLonghi Inissia Black EN80.B + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 20 €, NESPRESSO Krups Pixie Electric Titanium XN304T10 + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 20 €, Viridian B-Complex B12 High Twelwe® 90 kapsúl (4612843), NESPRESSO Krups Essenza Mini Pure White XN1101 + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 20 €, NESPRESSO Krups Essenza Mini Intense Grey XN110B + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 20 €, NESPRESSO DeLonghi Pixie Electric Silver EN124.S + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 20 €, NESPRESSO DeLonghi Citiz Limousine Black EN167.B + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 20 €, NESPRESSO Krups Essenza Mini Piano Black XN1108 + ZDARMA Voucher Poukaz na kávu Nespresso v hodnote 20 €